Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tropical

Pracowałeś w firmie Tropical i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LIZUSKI - 2015-03-01 10:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może to tylko tobie nie pasuje jakieś zasady, bo jestem pewny że pisze to jedna i ta sama osoba która ma swoje żale i cały czas drąży temat masz problem To powiedz to tej osobie-osobą i kwita ,a nie ciągniesz temat .A przede wszystkim to pisz prawdę jak jest a nie wymyślaj tu rzeczy które tu nie mają miejsca.Pracuje w tej firmie już dwa lata jestem raz na dole w piwnicy a raz u góry nie nie zauważyłem takich sytuacji -zawsze mam wszystko wytłumaczone i załatwione jak mam problem.MOŻE TY POWINNAŚ LUB POWINIEN ZMIENIĆ PRACE A NIE ROBIĆ FERMENT JAK MASZ PROBLEM ZE SOBĄ.MY WIDZĘ ŻE TY MASZ OCHOTĘ NA MIEJSCE BRYGADZISTY I KIEROWNIKA HA HA ALE TY MUSISZ UMIEĆ MYŚLEĆ
zdjecie uzytkownika
ulalalaaaa - 2015-03-01 10:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 lata,hmmm?To chyba za długo na dole pracujesz biedaku
zdjecie uzytkownika
buuu - 2015-03-01 10:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie już sobie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem się wyzwiskami i pomówieniami.Liczę na Wasz zdrowy rozsądek,5 dni w ciągu tygodnia mówimy sobie CZEŚĆ-DZIEŃDOBRY-SIEMA- a za plecami smarujemy innych "gównem" w czystej postaci,czy o to Wam chodzi i jaki macie w tym cel?Liczę na Wasz zdrowy rozsądek i dojrzałość a zwłaszcza tą emocjonalną i to czego nie którym brakuje czyli kulture osobistą która w tym przypadku przekłada się na znacznie zaniżony poziom kultury pracy.Szanujmy się mimo wszystko,i tylko tyle.
zdjecie uzytkownika
ohhh - 2015-03-01 12:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LIZUSKI - 2015-03-01 10:25:20]:
tak napewno facet to pisze na pewno albo napewno jedna z tych robokopów,
zdjecie uzytkownika
no tak - 2015-03-01 12:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC MI NIE WIADOMO ZE PISZE TU CODZIENNIE ,ALBO PRZYNAJMNIEJ JAR NA JAKIŚ CZAS,ALE JEDNO JEST PEWNE PISZĄCE TU OSOBY MAJA RACJE-MOBBIN,ZASTRASZENIE,KRZYKI,RYKI,OBGADYWANIE PRZEWAŻNIE PRZEZ BRYGADZISTKĘ,CO NIEPOWINNO BYC MIEJSC,NA ZŁOSC ROBIONE DO NAJTRUDNIEJSZYCH ZAJEC,ODZYWKI JAK DO DZIADÓW ,A NÓZ SIE POMYLI,,,,BĘDZIE JAZDA I TEGO TYPU SYTUACJE,NIESTETY TO JEST PRAWDA JEDNA Z TYCH MĄDRYCH NIECH NAPISZE CO SIE NIE ZGADZA, CO JEST NIBY WYMYSLONE,,CO JEST TU KŁAMSTWEM W MOIM OPISIE !,,PRZECIEŻ 14 STRON NIE MOZE KŁAMAĆ PO ZA TYM ILE ZOSTAŁO WYMAZANE,OHHH.POZDRO WOLNY,,,,,UFFFF
zdjecie uzytkownika
Buuu - 2015-03-01 12:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że masz problem ze zrozumieniem treści mojego postu ale w sumie to mnie nie dziwi...Potraficie tutaj tylko obrażać i beszcześcić ludzi,nie ma ani jednego postu z konstruktywną krytyką,nienawiść,nienawiść,nienawiść i samo zło.Mam dla Ciebie propozycje,zanim wyjdziesz w poniedziałek do pracy to napij się dobrej kawy ale przed tym zjedz coś abyś nie dostał(a) wrzodów i co najważniejsze zostaw w domu swoje dużo EGO i będzie Ci łatwiej przeżyć kolejny dzień z tymi przecież jakże złymi ludzmi jakimi są pani brygadzistka,kierownik,elektryk,kierowca,hydraulik,sprzątaczka,kadrowa,i kogo tam jeszcze chcesz.
zdjecie uzytkownika
buu-buu - 2015-03-01 12:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buuu - 2015-03-01 12:31:02]:
konstruktywnie prosze -robicie mobbing i zastraszanie od-co
zdjecie uzytkownika
TO JA - 2015-03-01 12:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM DZIENNIE W PRACY U GÓRY I NIE WIEM KIEDY SĄ KRZYKI ,ZASTRASZANIE,RYKI OBGADYWANIE,DAWANIE DO CIĘŻKICH PRAC -WIADOMO ŻE RAZ JEST PRACA LŻEJSZA A RAZ GORSZA ALE NIE MA JAZDY O POMYŁKI -POMYŚL ILE BYŁO POMYŁEK A KTO WAM TYŁEK RATOWAŁ- ( BRYGADZISTKA I KIEROWNIK ) GDYBY NIE ONI TO CO BYŚ ZROBIŁ-ZROBIŁA TO TEGO NIE WIDZICIE JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI .JA NA MIEJSCU BRYGADZISTKI I KIEROWNIKA ZROBIŁA BYM DAWNO PORZĄDEK BO WAM DUPY RATUJĄ A JESZCZE MACIE PRETENSJE.ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ A POTEM WYPISUJCIE TUTAJ PRAWDĘ O INNYCH .
JESTES-JESTEŚCIE NAPRAWDE ŻAŁOSNI I OKRUTNI.
zdjecie uzytkownika
kultura pracy. - 2015-03-01 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buuu - 2015-03-01 10:40:14]:
jak tam jest kultura pracy proszę o konkrety!!!!!zróbmy za i przeciw uczciwie!!!!
zdjecie uzytkownika
: [buuu - 2015-03-01 10:40:14 - 2015-03-01 12:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem za zróbmy głosowanie ale nie tu tylko w pracy wszyscy pracownicy z produkcji bez osób zarządzających i każdy niech się wypowie a nie tylko tu dwie lub trzy osoby.Tak będzie najbardziej sprawiedliwie a nie piszą tu osoby które może pracują jeszcze w firmie a reszta ktora została już zwolniona i teraz się w takim miejscu mszczą .Wiec można tak zrobić to jest najbardziej rozsądne.
zdjecie uzytkownika
narka - 2015-03-01 18:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kultura pracy. - 2015-03-01 12:43:06]:
To wstyd,że sama musisz się wybielić przed ludzmi,Gosia nie musi o sobie tak pięknie pisać,poprostu nabież trochę ogłady naucz się szanować innych ,kobieto każdy jest tylko człowiekiem i ma prawo do lepszego lub gorszego dnia.
zdjecie uzytkownika
powtarzam to znow - 2015-03-01 18:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŚWIETA RACJA ----
Ludzie dajcie już sobie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem się wyzwiskami i pomówieniami.Liczę na Wasz zdrowy rozsądek,5 dni w ciągu tygodnia mówimy sobie CZEŚĆ-DZIEŃDOBRY-SIEMA- a za plecami smarujemy innych "gównem" w czystej postaci,czy o to Wam chodzi i jaki macie w tym cel?Liczę na Wasz zdrowy rozsądek i dojrzałość a zwłaszcza tą emocjonalną i to czego nie którym brakuje czyli kulture osobistą która w tym przypadku przekłada się na znacznie zaniżony poziom kultury pracy.Szanujmy się mimo wszystko,i tylko tyle.
zdjecie uzytkownika
świeta w pracy!!!! - 2015-03-01 18:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [powtarzam to znow - 2015-03-01 18:37:04]:
ale jetes nudna powtarzasz to samo w kółko jak tam w pracy to samo w kółko nawet sobie to zapisałas bo lenistwo wasze nie zna granic!!!!!!!!!!!!!i w pracy,,,,no coment
zdjecie uzytkownika
MIMO WSZYSTKO!!!! - 2015-03-01 18:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [powtarzam to znow - 2015-03-01 18:37:04]:
WY LUDZIA DAJCIE JUZ SPOKOJ W PRACY A NIE PODNOŚICIE SWOJE EGO PRZEZ NISZCZENIE I GNĘBIENIE,,,,ZRÓB COS W TYM KIERUNKU WIELCE ROZSĄDNA!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pudzian wielki ryjj - 2015-03-01 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [narka - 2015-03-01 18:21:07]:
ale ona tego nie zrozumie lubi tak ludzi gnębić
zdjecie uzytkownika
Ble Ble - 2015-03-01 21:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że masz problem ze zrozumieniem treści mojego postu ale w sumie to mnie nie dziwi...Potraficie tutaj tylko obrażać i beszcześcić ludzi,nie ma ani jednego postu z konstruktywną krytyką,nienawiść,nienawiść,nienawiść i samo zło.Mam dla Ciebie propozycje,zanim wyjdziesz w poniedziałek do pracy to napij się dobrej kawy ale przed tym zjedz coś abyś nie dostał(a) wrzodów i co najważniejsze zostaw w domu swoje dużo EGO i będzie Ci łatwiej przeżyć kolejny dzień z tymi przecież jakże złymi ludzmi jakimi są pani brygadzistka,kierownik,elektryk,kierowca,hydraulik,sprzątaczka,kadrowa,i kogo tam jeszcze chcesz
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2015-03-02 18:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ble Ble - 2015-03-01 21:12:44]:
ble ble,,, jedno i to samo piszesz jak gadacie w robocie,nawet to zapisała, masakra nic nowego ci nie przychodzi do zdartego łba widac,,,,mam propozycje zmiencie płyte bo sie zdarła
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-03-03 20:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo myślałam, czy napisać czy nie. Powiem szczerze, że w przeddzień mojej pierwszej dniówki weszłam na to forum i mnie zmroziło. Obóz pracy tylko tyle nasuwało się na myśl. Po roku obserwacji stwierdzam, że większość się nie zgadza. Bardzo bym chciała poznać osobę, która cały czas tu mąci, a w pracy łże prosto w oczy każdego dnia każdą z osobna,uśmiecha się fałszywie. Czy Ty wiesz co oznacza określenie mobbing? Wydaje mi się, że ciężkiej pracy nie zaznałaś/eś.
Jakie poniżanie, jakie rzucanie czymkolwiek, jakie krzyki, proszę Cię.
Byłam kiedyś na stanowisku kierowniczym i z doświadczenia wiem, że za dobrym nie można być dla ludzi, bo wejdą na głowę. Jakiś rygor musi być, przed kimś trzeba mieć ten respekt. Kurde, każdemu się zdarza popełnić błąd. Mnie również i to nie mały kiedyś... W odpowiednim momencie przyznałam się i udało się wszystko z powodzeniem odkręcić. Potrzeba tylko cywilnej odwagi, żeby powiedzieć PRAWDĘ!!!!! Za zniszczone tłumaczenie nigdy nie oberwało mi się. Co do Bożeny co was obchodzi jak się ubiera, jakie nosi majtki, czy pod kolor z biustonoszem,czy wymienia się ze swoimi córkami ubraniami? To jest chore, to Twój fetysz podglądać kto jaką bieliznę nosi? Na początku trochę się jej bałam-fakt. Ale teraz z perspektywy czasu kiedy poznałam ją ona mnie mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest ludzka i stoi murem za pracownikami jak potrzeba.Nie raz ratowała nam tyłek jak trzeba było. Jest wyrozumiała jeśli chodzi o jakiekolwiek sprawy rodzinne, bo tez jest człowiekiem, ma dzieci i wie jakie są realia.
Wiem jakie ploty chodzą po zakładzie. Człowiek się zatrzyma z Bożeną, żeby pogadać o czymkolwiek, wymienić się np przepisem, a ludzie już gadają STRZELA Z UCHA-ŻENADA!!!!!!!! Nigdy na nikogo u Bożeny nie kablowałam i wypraszam sobie jakieś głupie teksty pt LIZUS. Zazdrościsz po prostu dobrych relacji. Praca czasem lekka, czasem ciężka, nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Mnie 2 razy w poprzednich firmach praca i warunki nie odpowiadały i najzwyczajniej w świecie złożyłam wypowiedzenie. Radzę zrobić to samo skoro tak Ci zle. W przeciwieństwie do Ciebie podpiszę się pod swoim postem. Pamiętaj, jest takie przysłowie: SZANUJ SZEFA SWEGO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO :)
Miłego dnia jutro w pracy życzę.
Ola
zdjecie uzytkownika
PUDEola - 2015-03-04 18:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksandra - 2015-03-03 20:14:18]:
Długo myslała długo!!!!TO JEST INTELIGENTNE LIZANIE D,,,!!!!! i znowu punkciki lecą przez takich lzusów nie bedzie dobrze nawet w Polsce nie tylko tam,,,,,,ps jak ci sie patrzy w oczy tym gnebionym ludziom ciekawe,,,PUNKT WIDZENIA ZELŻY OD PUNKTU SIEDZENIA!!!
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-03-04 19:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inteligentne lizanie? Polizać to Ty sobie możesz lizaka wiesz. Pokaż mi te gnębione osoby, bo normalnie mi ręce opadają. Ty mi pokaż pracę, w której przełożony nie wydaje poleceń,nie zwraca uwagi, nie wkurza się kiedy się zawaliło sprawę. Pisząc to tylko się pogrążasz. Idąc twoim tokiem myślenia wychodzi na to, że Ty rozmawiając chociażby ze mną, żartując,
jesteś dwulicowa, zakłamana,fałszywa i bijesz punkty u kogo? U mnie? Naprawdę trudno uwierzyć w to, że po prostu można z kimś normalnie rozmawiać. Ja przychodzę do pracy, robię co do mnie należy, żadne prace mnie jakoś nie omijają (nie mam żadnych przywilejów) Może nie każdych lubię, ale każdego toleruję i naprawdę staram się z każdym dobrze żyć. A ty przestań być incognito, to następnym razem Bożena albo pan Heniek wystosują do Ciebie pismo z prośbą o wykonanie pracy, zapytają czy masz w ogóle czas, czy Ci nie przeszkadzają. Robota jest jak mówiłam raz lżejsza raz cięższa, trzeba ją wykonać i najzwyczajniej w świecie spadać do domu.
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-04 20:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu się z Tobą Ola zgadzam.Niecb przynajmniej raz się podpisze, a nie ciągle anonimowo! A robota,jak robota trzeba ją wykonać. Nie pamięta ta osoba ile razy Bożena z P.Henkiem kryli nam tyłki. Nie przypominam sobie ,żeby były jakieś wyzwiska ,czy rzucanie puszkami. Uważasz się za inteligentna osobę, to miej odwagę powiedzieć w oczy każdej osobie co o niej sadzisz,a nie wypisuje bzdur.Wiem,że jutro to ja będę na językach, ale mam to gdzieś. My spędzamy ze sobą większość naszego czasu i szanujmy sie nie tylko w pracy ,ale poza nią również. Pozdrawiam .Danka
zdjecie uzytkownika
ttttttt - 2015-03-04 20:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola a ty chyba za dużo nie wiesz skoro krótko robisz , a jak jestes tak bardzo szczera to napisz swoje prawdzie imię a może Bożenka z twojego postu wynika że pisze wciąż ta sama osoba i to jest chore żgłoś sie do do lekarza.Bożenko zajmji się swoim życiem
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-03-04 20:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi Cie biedna istoto nawet nie wiesz z kim piszesz!!!! Prostactwo to z Ciebie emanuje pisząc głupoty widac że życie Cie bije kazdego dnia:):)Poradni Zdrowia Psychicznego jest wiele radze sie zgłosic .DZIEWCZYNY potrafia sie podpisac a ty nie .Po prostu jestes chora .Brawo do osob z produkcji ze w kacu napisaly prawde i nie boja sie podpisac wlasnym imieniem ,nie kojarze Oli ale Danke pamietam -wiecej takich odwaznych wpisow pozdrawiam was serdecznie i nareszcie odwazyliscie sie napisac prawde bo znam Bozene i Henka i sa super .
Beata DTP
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-03-05 16:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam zdanie Oli,Danki i Beaty,że jest spokój i miła atmosfera,a praca normalna.Wszystko mamy podane na tacy i wiecznie zle,z jakimkolwiek problemem przychodzimy do Bożeny od razu jest załatwiane na naszą korzyść,nigdy nie zrobiła problemu.Liczę głęboko w to,że skończy się ta żenada,opisywanie i wchodzenie komuś obuwiami w życie prywatne,bo to jest wredne.Szanujmy się nawzajem.Pozdrawiam Aneta.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-03-05 16:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam zdanie Danusi, Oli, Anety i Beaty w 100 % bo to juz jest nudne i żenujące. Milego popoludnia życzę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tropical
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tropical?
Zadaj pytanie