brak logo

Logtech sp z.o.o

Radzionków

Opinie o Logtech sp z.o.o

pip 2015-08-15 02:15
Przed dopuszczeniem pracownika do pracy należy go wysłać na badania lekarskie.
Zgodnie z art. 229 § 4 K. p. pracodawca nie może dopuścić do pracy pracownika bez aktualnego orzeczenia lekarskiego stwierdzającego brak przeciwwskazań do pracy na określonym stanowisku.
Badania lekarskie wykonuje się na koszt pracodawcy .A nie po 3dniach PIP sie kłania wiec nie
co!!!!!!!!!! 2015-08-17 23:48
Ostre sito za 13brutto ale żart
Do starego znajomego 2015-12-11 20:41
Błąd na błędzie co polszczyzna do podstawówki uczyc się ortografii
1
Seweryn Krajewski 2015-12-12 09:34
Niedługo znów wieczór wigilijny i jak zawsze Prezes zabierze głos dziękując załodze " To był dobry rok dla Logtechu" i tyle a załoga niech się cieszy,że pracuje kasa dla zarządu firmy i ich dzieci.Nikt nie pomyśli żeby dać temu pracownikowi chociaż na święta prezent po 100 zł na karpia.
6
abcs 2016-07-24 21:43
Stabilne zatrudnienie? AAHAHAHAHHAHAHA szczególnie u kierownika spawaczy , wrednego goscia...
1
Ewald 2016-08-31 07:26
To jest KPINA. Znowu "rekrutacje"..... Z normalnej firmy nikt tak sobie nie odchodzi. Muszą być ważne powody: z reguły są to finanse,czasem inne kwestie motywacyjne. A tutaj na okrągło jak we wiatraku. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Przykład polskiego kapitalizmu: dorabiamy się na głupocie i krzywdzie zwykłego pracownika. Dla mnie jako odbiorcy: już dziękujemy.
1
yarpen 2016-08-31 08:44
Ta firma to jeden wielki bajzel, syf i porąbany kierownik. Na porządku dziennym sprawy się załatwia z pracownikami wrzaskiem i trzaskaniem drzwiami. Kompletny brak szacunku do pracowników. Poza tym firma jest cieniutka. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam pracę tam. Szkoda nerwów...
2
łysy 2016-09-01 10:51
Zwolniłem się stamtąd jako ostatni ze starych pracowników i bardzo się z tego cieszę, nie polecam tej firmy
2
Wierszocholik 2016-09-01 11:15
Firma Logtech to wielki atleta simens ich rozlozyl jak starego fleta .


Praca 12 godzin 7 dni w tygodniu bo kontrakt
1
yukkouth 2016-09-01 14:49
to nie praca, to wyzysk i niewolnictwo
1
yukkouth 2016-09-05 08:40
zarzad nie interesuje sie pracownikami tylko jak nabic swoje kieszenie i kupowac auta za premie pracowników
yarpen 2016-09-08 07:49
Atmosfera taka że praca tam przypomina pracę w obozie koncentracyjnym, wszyscy rywalizują między sobą, poza tym porąbany dyrektor projektowy - chamstwo, wrzaski, wyżywanie się i wyzysk. Poza tym ten sadysta traktuje pracowników jak służących i każe co chwilę robić sobie kawę. Na porządku dziennym sprawy się załatwia z pracownikami wrzaskiem i trzaskaniem drzwiami. Kompletny brak szacunku do pracowników.
Jest bardzo duża rotacja.
yarpen 2016-09-08 13:06
Ja się zapytam - po co pracować na takiego chamskiego geriatryka? Zarobki w Logtechu nie powalają na kolana, więc chyba warto poszukać sobie jakiejś spokojniejszej pracy za podobne pieniądze a jest takich firm niemało i w wielu z nich atmosfera jest ok
yarpen 2016-09-09 08:48
pracownik hali - 1500 netto
konstruktor - 1800 netto
yarpen 2016-09-12 07:20
nie można liczyć na więcej za takie stawki zasuwasz 7 dni w tygodniu po 12 godzin bo muszą się wyrobić - moim zdaniem taka kwota nie jest tego warta
łysy 2016-09-14 08:08
Firma kogucik.Są jednym wielkim przekrętem!!!! Uwaga na nich!!!!!! Dopóki pracujesz to jest jeszcze jako tako. Kiedy zaczynasz się obijać to zaczynają się straszliwe kłopoty. Problem w tym, że firma bardzo często wymaga pracy po 12 godzin dziennie włącznie z sobotami i niedzielami aby nadgonić. Niestety zarząd tutaj tak fatalnie zarządza że źle organizuje pracę i stąd ten wyzysk, że nie ma w ogóle czasu dla siebie. A kto jest w stanie ciągle po 12 godzin pracować wraz z weekendami? Sekretarka w biurze udaje samego Boga a przełożony ma Cie za śmiecia jak odchodzisz.Firmę trza omijać z daleka chyba że jest się pracoholikiem, który robi aż padnie.
Ewald 2016-09-15 09:03
W Logtechu dużo się zmieniło - niestety na gorsze. O premii to oni tylko mówią, ci na wysokim stopniu myślą że świat kręci się wokół nich, praca po 12 godzin 7 dni w tygodniu bo zarząd nie potrafi pracy zorganizować, wypłaty po 1500zł. Omijać tą firmę, bo to chyba najgorsza firma techniczna
455 2016-09-15 19:21
Kto z biura ma nick 45?
Tomek 2016-09-20 08:26
Nie ma żadnych benefitów choćbyś nie wiem ile umiał, zarobki mierne. Jeżeli pół firmy to rodzina to co się można spodziewać. NIE PLACA NA CZAS trzeba upominac sie o swoje, pani odpowiedzialna za przelewy ma dar do uników (chyba ma za to placone) ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ D Z I A D O W Ą, a ja się tak poświęciłem dla tej firmy a oni traktują ludzi jak śmieci
1
Tomek 2016-09-20 09:54
a dlaczego pseudo-inżynierowie konstruktorzy z Logtechu mieli Cię za śmiecia jak stamtąd odchodziłeś?
bzdury 2016-09-23 22:11
To co niektórzy tu piszą to stek bzdur. Po 12 godzin 7 dni w tygodniu to od conajmniej od roku sie nie robiło. Nadgodziny, niedziele i soboty sie zdradzają ale przymusu nie ma. Zreszta sa niezle płatne wiec jak nie chcesz robic to sie znajdzie ktos na twoje miejsce. Widze ze niektórzy tu sobie znaleźli miejsce do wyladowywania swoich frustracji i podwyższania swojego ego.
bzdury 2016-09-23 22:12
To co niektórzy tu piszą to stek bzdur. Po 12 godzin 7 dni w tygodniu to od conajmniej od roku sie nie robiło. Nadgodziny, niedziele i soboty sie zdradzają ale przymusu nie ma. Zreszta sa niezle płatne wiec jak nie chcesz robic to sie znajdzie ktos na twoje miejsce. Widze ze niektórzy tu sobie znaleźli miejsce do wyladowywania swoich frustracji i podwyższania swojego ego.
baca 2016-09-24 20:53
Jakim cudem soboty i niedziele są nieźle płatne, skoro panu Kandydat zaproponowali 12 zł na godzinę brutto jak chciał się tu przyjąć? W innej firmie jak pisze ów pan zaproponowali mu od razu 16 zł na godzinę brutto. Zatem proszę nie pisać bzdur, że soboty i niedziele są nieźle płatne przy podstawowej stawce 12 zł/godz brutto
hero 2016-09-25 14:59
skoro nie ma obowiązkowych nadgodzin jak piszesz to możesz powiedzieć, co z Logtechem jest nie tak, skoro wszyscy stamtąd uciekają jak czytam?
hero 2016-09-27 13:16
no i potem się dziwią że robota jest zrobiona na odwal się - bo jak inaczej skoro im za to nie zapłacą?
miki 2016-09-27 14:50
O proszę jakie dziadostwo się tam dzieje...
oszukany 2016-09-28 07:26
Bardzo duży NEGATYW! Przy współpracy z tą firmą musicie mieć wszystko na papierze inaczej będziecie na 100% oszukani - stawka zostanie zaniżona a nadgodziny zostaną zredukowane, dodatkowo jeżeli pracujecie na zlecenie to będzie trudno wyegzekwować należność. Niestety i tutaj z tego co mi wiadomo nie ma co liczyć na poważną umowe.
ułana 2016-10-06 08:39
ja to bym sie chetnie do nich załapał jako pomocnik księgowego bo analizowanie raportów jest wszędzie takie same a jeśli chodzi o projektowanie i produkcję to tutaj nie warto - lepiej poszukać prawdziwej firmy technicznej
ulekke 2016-10-12 07:24
jak wygląda kontrola jokości w logtechu? ilu pomiarowców jest w firmie?
488 2016-10-12 12:56
żadnego nie ma, niestety coś takiego jak kontrola jakości figuruje tam wyłącznie na papierze
122 2016-10-12 20:10
daj sobie spokój z Logtechem nie warto, lepiej poszukaj prawdziwej firmy technicznej
Dawid 2016-10-13 17:06
Benefity socjalne hahahahaha ? Zapomnij.
3
Grzegorz łysy 2016-10-19 08:14
Nie ma kompletnie nic w ogóle dyrektor do spraw zatrudnienia tak mówi jak przyjdzie jakiś petent który chce się tam zatrudnić, starczy ci 1300 na rekę i w ogóle ten facet to zero w tej firmie,,, pożycza kase od monterów a potem nie umie oddać porażka...
Jako konstruktor uważam, że trzeba jak najszybciej uciekać z tego dziadostwa
1
631 2016-10-20 07:27
czemu znów szukają tam konstruktorów? jest aż tak duża rotacja że obecni konstruktorzy ciągle odchodzą?
Grzegorz łysy 2016-10-24 11:57
To jest jedna wielka bzdura. Proszę sobie wyszukać w internecie, co właściciele Logtech Sp. z o.o. robią z ludźmi zatrudnionymi w tej firmie.To jest typowa firma słup. Zwykli prymitywni oszuści.
kopidoł 2016-11-18 04:32
emeryci do piachu
2
Wolny 2017-01-16 23:27
Było by tam fajnie ale bez kapusiów emerytów no i oczywiście elity która popiera platforme czyli pracuje tam większość komuchów lub dzieci komuchów ,jak im nie włazisz do dupy to wylatujesz z kręgu pedałów.Więcej nic nie dodam ewentualnie tylko to że tam szanse mają wazeliniarze najlepszy jest z Rudy Śląskiej.
Młody 2017-01-19 14:56
Witam, pojawiło się ogłoszenie na kostruktora, warto aplikować, jak z atmosferą i kasą, bo sądząc po opiniach tutaj to nie bardzo, z góry dzięki za odpowiedź
nikko 2017-01-22 02:09
sam sobie odpowiedz, szukają znów konstruktora co to oznacza wiadomo - jest rotacja bo konstruktorzy uciekają stamtąd do lepszych firm
PannaNikt 2017-01-24 18:53
Aplikuj. To stek bzdur co tu pisza. Mam wrazenie ze ktos kiedys pomylil firmy i poszly zle opinie. Jesli nie to po prostu obiboki wyladowuja tu swoje frustracje
Młody 2017-01-25 10:38
A wie ktoś na jaką stawkę można liczyć w biurze?
stary pracownik 2017-02-07 08:08
Firmę Logtech polecam nierobom gdyż jest to zakład postkomunistyczny - mentalność ludzka "czy się stoi czy się leży 2000 się należy", wódka w pracy, itd. Jak przystało na zakład postkomunistyczny ściany budynku wszędzie śmierdzą moczem. Każdy komu się nie chce pracować znajdzie tutaj idealne swoje miejsce.
kwota brutto 2017-02-09 16:41
2500 biuro + premia
15 PLN montaż + premia
były pracownik 2017-02-09 16:58
Witam
Pracowałem w firmie dno-tech 5 lat i popieram wiele opinii na tej stronie, pozytywne wpisy to tylko od rodziny pracującej tam, ludziska którzy mają dodatkową kasę pod biurkiem, to całe drzewo genealogiczne które skończyło bankowość, rolnictwo oraz turystykę działa w branży automotive ...:) tyle wiem na pewno po pracy w tej firmie i jeśli ktoś stawia na rozwój to powinien szukać poza ul Knosały w Radzionkowie ( tak naprawdę brak tam wiedzy i kasy dla adoptowanych ). AHA jak już tam się ktoś dostanie to Pan kierownik M z montażu lubi wódeczkę ( dyr. Batmann też :) )w pracy .... to wtedy i nadgodzinki znajdzie, a kapo z Rudy śląskiej to prawa ręka Pana M i nie musicie się tłumaczyć przed nikim, Ruda Śl. info dostarczy od ręki i w odpowiednie miejsce żeby pkt. złapać ......... pozdrawiam
nikko 2017-02-16 09:45
jakie informacje Ruda Śl dostarcza od ręki i komu? Jakie punkty za to dostaje i dlaczego nie obiją mu ryja za to? I co ma z tych punktów? Punkty to nie kasa
arek 2017-03-06 21:35
Logtech polecam, jest fajnie i mega śmiesznie na montażach super majster - oszołom i alkoholik zwany "brodaty". Mocno polecam dla zdobycia podstawowego doświadczenia, zdecydowanie odradzam jeśli chcecie zarobić jakieś pieniądze
Joanna 2017-04-03 12:02
A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
Elija 2017-04-22 00:34
Witam. Jestem z Ukrainy, został zaproszony na pracę z tej firmy. Poradźcie proszę warto jechać na pracę w tej firmie, czy nie. Mam wizy pracy. I zaproszenie Umowa o Dzieło. Po przeczytaniu tutaj informacji nie wiem czy przyjechac tutaj.
viko 2017-04-25 16:46
Kategorycznie nie ! to firma przekręt nie pchaj się tam
Grzegorz łysy 2017-04-28 17:24
Absolutnie nie przyjeżdżaj. Poniesiesz tylko koszty. To są kryminaliści , którzy nie płacą i Tobie też nie wypłacą wynagrodzenia. Polacy o tym wiedzą i nie chcą u nich pracować, dlatego chcą ściągnąć ludzi z Ukrainy.
Zostaw swoją opinię o Logtech sp z.o.o - Radzionków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logtech sp z.o.o