Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Logtech sp z.o.o

Pracowałeś w firmie Logtech sp z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 16:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa na czas trwania kontraktu zatrudniaja 10 nowych roboli moze max 2 miechy i dowidzenia tak dziala firma logtech od lat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie jak płacą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-22 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez rewelacji jeśli chodzi o płacę
zdjecie uzytkownika
Adik - 2012-12-14 18:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie nie chce robić to każdemu w [usunięte przez moderatora] źle ja tam nie narzekam dla mnie ok praca i płaca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje może ktoś obecnie w firmie Logtech? Szukam pracy i myślę, że to może być nie najgorszy wybór. Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Co z samorozwojem? Praca odbywa się w systemie zmianowym? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-07-24 17:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największa porażka z jaką się spotkałem FIRMA RODZINNA na całej hali kamery kiepskie wynagrodzenie. Wszystko pilne no i cały czas mówią żeby zostawać. TYPOWY [usunięte przez moderatora]SZCZERZE ODRADZAM JA SIĘ ZWALNIAM !!
zdjecie uzytkownika
mag - 2013-08-06 06:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie wyżej są opinie ogólne a czy wie ktoś ile można zarobić do reki za godzine czy to się podpisuje umowę o pracę czy tylko zlecenia jak to jest dziekuje za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
Chleb Gorgonia - 2014-02-17 11:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jeśli chodzi o prace w PL to są dwie hale w TG i Radzionkowie.W Tarn Gorach (Strzybnicy)pracownicy to doskonali fachowcy ale kierownik to niewychowany wredny cham i to jest problem !!! Logtech wie o metodach tego pana ale nic z tym nie robi ... umowy to najniższa krajowa i sa na miesiąć dwa ... ale tak na dobra sprawe mogą zwolnic kazdego kiedy chca bez podania konkretnej przyczyny! jak jest wiecej pracy to zatrudniaja paru z PUPU i kaza robic nadgodziny , nocki by nadgonic, nowoprzyjeci zostaja te nadgodzny bo mysla ze to "sprawdzian" ale nie... jak nadgonia z robotą to do widzenia a kasa z nadgodzin za 3 m-ce nawed. najgorszy okres zimowy z praca . wtedy urlopy bezpłatne bez wzgledu na starz ! Co do Radzionkowa to chyba ok z tego co chlopaki mówili ale te kamery... co do pracy za granicą te niby delegacje ? to ludzie uswiadomcie sobie jedno STAWKA NP 6 EURO NA GODZINE TO TAK NAPRAWDE 1 EURO 80 CENTÓW PONIEWAZ WEDLUG PRAWA JAK SIE JEDZIE W DELEGACJE TO CODZIENNIE PRZYSŁUGUJE 42EURO DIETY WIEC GDY SIE PRACUJE 10H ZA 6 EURO TO NIBY 60EURO DNIÓWKA ALE PROSZE ODJAC TE 42 EURO DIETY ZA DELEGACJE BO TO MUSZA DAC WEDLUG PRAWA TO ZOSTAJE 18E PODZIELIC PRZEZ 10H JEST TO 1,80 TAK DZIAŁAJA TE FIRMY. Co do ludzi pracujacych na delegacjach to sa naprawde fajni swietni fachowcy z tym ze wiadomo jak to za granica jak nie znaja jezyka i nie ogladaja np tv to siedza wieczorami przy wódce i pierdzielą jeden na drugiego bo ten ma tyle a tamten nie ... oczywiscie nie wszyscy ! kierownik ds kontraktów i wyjazdów pan (usunięte przez administratora) ... temat rzeka, albo on nie wie co sie dzieje albo wie i ma to gdzies bo liczy sie tylko kasa z kontraktow... kierownictwo na budowach? bywa różnie ja trafialem dobrze a zwiedziłem kilka placów budowy . Ale nie wszedzie tak jest, bo mozna trafic na kierownika ktory jest poprostu głupi i ograniczony i zastanawiamy sie co on robi na tym stanowisku ? nie umie jezyka i np co pierdna niemcy to kaze robic chlopakom bo nie umie sie postawic ... albo ze po pracy nie mozna z kierownikiem nic zalatwic (usunięte przez administratora)... zdaza sie ... ale ogólnie fajna ciekawa praca, jakby sie ktos wzioł za tych wszystkich dziadow ktorzy sie poustawiali bo maja znajomosci albo są wazeliniarzami Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-14 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając opinie z tej strony, można dojść do wniosku iż polakowi NIGDY się nie dogodzi. Zarobki są w porządku, od czasami zdarzają się ciekawe montaże oraz zadania.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-08-04 21:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wszystko już zostało powiedziane wyżej. Te tam pracowalem i to na obu zakladach (hala TG i Radzionkow) i na wyjazdach. Hala TG to porazka - kierownik poziom zero totalne. Hala Radzionkow o wiele lepiej ale bez rewelacji. Zarobki ?? bez komentarza. Kodeksu pracy to się nie trzyma w zadnym punkcie a zeby cokolwiek lepiej zarobic to trzeba wyjechać tam za granice na kontrakt i wyrobić w miesiącu godzin tyle co normalnie robi się w 1,5. wtedy jest jako tako choć licząc normalnie też rewelacji nie ma. Suma jest taka że jak się urobisz to coś tam zarobisz. Na miejscu płace marne a coś takiego jak podwyzka to nie istnieje. po pól roku znalazlem sobie inna pace - może i tez zarobki nie najlepsze ale przynajmniej wiem jak pracuje a w Logtechu to raz na rano - raz na popoludnie. niby praca w systemie 8 godzinnym od 7 do 15 ale w rzeczywistości to jak pasuje kierownikowi. a jak nie przyjdziesz to zaraz cie zwolnia. Jedyny plus to ludzie na halach (pracownicy warsztatow i to kazdego szczebla). Ale wkoncu wszyscy jadą na tym samym wozku więc nikt nikomu na zlosc nie robi, atmosfera jest spoko i nawet jak zaczynasz i jestes laikiem to ci kazdy pomoze i wytlumaczy. Szczegolnie pisze to o hali Radzionkow. Tam nie wazne czy to frezer, tokarz, kontrola jakosci monter czy magazynier. Jak zapytasz i potrzebujesz pomocy kazdy wytlumaczy i pomoze. to mi się na hali w radzionkowie podobalo. Kierownik radzionkowa trochę dziwny gość ale w sumie spoko. Ten z TG jak juz wczesniej pisalem gdur i zero.
zdjecie uzytkownika
spox - 2014-08-05 21:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca spoko (choć już tam nie pracuję ale nie z powodów zatrudnienia czy płacowych - po prostu za daleko mialem). Ciekawa. Płaca - kokosów nie ma, zasadnicza wyplata marna, jest możliwość dorobienia i to w jakoś ratuje domowy budżet ale zasada prosta, żeby coś zarobić trzeba się narobić. Sytuacja lepsza na delegacjach ale nie każdemu dane wyjechać. Ludzie spoko - mowie o tych co pracowałem - z wyższym szczeblem nie miałem do czynienia wiec się nie wypowiadam. Pracowałem miesiąc i nie narzekałem - była to moja pierwsza praca.
Byłem zatrudniony na oddziale Radzionków. O oddziale w TG słyszałem gorsze opinie szczególnie o systemie w jaki jest on zarządzany ale na własnej skórze tego na szczęście nie odczułem.
zdjecie uzytkownika
szopik - 2014-08-06 00:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spox - 2014-08-05 21:07:25]:
mi się zdarzyło mieć parę razy do czynienia z pracownikami wyższego szczebla, ale może tym większość z Was zaskoczę - nie zrobili na mnie złego wrażenia. Może trafiłem na ich dobry dzień. Co do pracy tutaj to jak najbardziej zgadzam się z kilkoma moimi przedmówcami, że aby zarobić przyzwoite pieniądze to naprawdę trzeba się strasznie natyrać, ale taka już jest specyfika tej branży. Raczej przychodząc tutaj ludzie nie spodziewają się lekkiej roboty przy montażu, projektowaniu i wykonawstwie systemów transportu technologicznego. Jednak jeśli ktoś już zaczął pracę w Logtechu, to jeśli chodzi o te branże to lepiej trafić chyba nie mógł. Logtech współpracuje z największymi klientami na rynku, ot chociażby z audi, bmw czy też airbusem lub volkswagenem. Podsumowując, firma nie skrzywdzi pracownika jeśli ten dla niej uczciwie pracuje. A to chyba najważniejsze, aby móc poczuć stabilność zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-08-11 17:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stabilnosc zatrudnienia??? O CZYM TY KOLEGO DO MNIE MOWISZ??? W tej firmie w wiekszosci jestes pracownikiem na telefon. Umowy o dzielo i jak tylko trochę mniej pracy to na wolne. Oczywiście przy smieciowce bezplatne. Jest trzon firmy zatrudniony na stale ale to głównie kadra stedniego szczebla. Kierownicy kontrlolerzy prowadzacy budowy bądź tacy ludzie ze stażem kilkunastu lat. Ja czekam aż kolejny raz mnie wysla na wolne i juz nie wracam.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-08-11 20:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem jakiś czas temu na rozmowie w tej firmie więc napiszę jakiś konkret. Pan od "negocjacji" zatrudnienia zaproponował mi stawkę w wysokości 12 zł/godzinę brutto.
Biorąc pod uwagę średnią liczbę godzin w 2014 na poziomie 168 powstaje proste równanie - 168x12=2016 brutto - po odtrąceniach wychodzi jakieś 1250 zł na rękę.
Zaznaczam, że mam już swój wiek nie jest to moja pierwsza praca i mam doświadczenie. Podziękowałem. Nikt nic nie wspominał przy rozmowie kwalifikacyjnej o wspominanych wcześniej w serwisie wyjazdach. Aczkolwiek rozmowa z bardzo inteligentnym i kulturalnym panem w biurze (chyba jakiś dyrektor).

Ma już inną pracę - stanowisko identyczne choć inna branża - na okres próbny 3 miesiące 16 zł / godzinę brutto (około 30% więcej niż w Logtech) po okresie próbnym negocjacje ale z tego co się dowiedziałem dorzucają od razu 15% czyli 18,5 brutto. I to są stawki jakie na stanowisku o które się ubiegałem w Logtech są standardem w innych zakładach.
W Logtech również zapewniano o podniesieniu stawki po okresie próbnym ale żadnego konkretu Pan nie chciał podać. Nie uzyskałem informacji czy będzie to 10% czy 30% - wymijająco nie udzielono mi odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
badyl - 2014-08-30 15:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2014-08-11 20:23:24]:
jeżeli masz już inną pracę to dobra Twoja, ale trochę przesadziłeś ze swoimi wyliczeniami co do wynagrodzenia w Logtechu. Najniższa krajowa brutto to jakieś 1200 netto, więc w Logtechu byłoby to około 1500 złotych, co oczywiście również nie powala, ale stanowi jednak dość znaczną różnice w Twoich wyliczeniach
zdjecie uzytkownika
Jędrzej - 2014-11-13 10:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam o tych firmach montażowych i jeden wniosek mam. Ten portal jest beznadziejny bo w niczym nie pomaga. Ci, co pracują nadal wystawiają dobre opinie pracodawcom a z ich opinii wynika, że większość monterów wiecznie chleje i na bani do roboty przyjeżdża/przychodzi. Ci co już nie robią są pokrzywdzeni przez wszystkich stojącym wyżej nad nimi. Tu akurat czytam tylko: Hala w Radzionkowie - spoko bo jest monitoring i nikt nie podskoczy bo jest monitoring, w TG nie jest ok bo kierownik cham i świnia bo za chlanie z roboty wywala. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
monter emeryt - 2014-11-18 13:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ten portal bardziej przypomina znany portal plotkarski niż rzetelne źródło informacji tym bardziej , że każdemu kto coś napisze wydaje się , że jest anonimowy.
a tak na marginesie to takie jest prawo dżungli słabe ogniwa trzeba eliminować!!! i lepiej tu nie przychodźcie robić bo mnie zwolnią jak będzie za dużo chętnych a dobrze mi sie tu pracuje.
zdjecie uzytkownika
trand - 2014-12-16 16:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie no taka jest natura ludzi że gdzieś muszą się wygadać i wyżalić. To prawda że sporo żali jest tu ale da się znaleźć wartościowe opinie które daja jakieś światło na sytuacje firmy. Poza tym nawet jak poczytasz i pojdziesz potem do pracy to jak będzie się źle działo to będziesz wyczulony i może szybciej zareagujesz. Dla mnie jednak portal jest bardzo pomocny
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logtech sp z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Logtech sp z.o.o?
Zadaj pytanie
x