Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Logtech sp z.o.o

Pracowałeś w firmie Logtech sp z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-06 16:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa na czas trwania kontraktu zatrudniaja 10 nowych roboli moze max 2 miechy i dowidzenia tak dziala firma logtech od lat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie jak płacą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-22 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez rewelacji jeśli chodzi o płacę
zdjecie uzytkownika
Adik - 2012-12-14 18:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie nie chce robić to każdemu w [usunięte przez moderatora] źle ja tam nie narzekam dla mnie ok praca i płaca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje może ktoś obecnie w firmie Logtech? Szukam pracy i myślę, że to może być nie najgorszy wybór. Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Co z samorozwojem? Praca odbywa się w systemie zmianowym? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-07-24 17:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największa porażka z jaką się spotkałem FIRMA RODZINNA na całej hali kamery kiepskie wynagrodzenie. Wszystko pilne no i cały czas mówią żeby zostawać. TYPOWY [usunięte przez moderatora]SZCZERZE ODRADZAM JA SIĘ ZWALNIAM !!
zdjecie uzytkownika
mag - 2013-08-06 06:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie wyżej są opinie ogólne a czy wie ktoś ile można zarobić do reki za godzine czy to się podpisuje umowę o pracę czy tylko zlecenia jak to jest dziekuje za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
Chleb Gorgonia - 2014-02-17 11:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jeśli chodzi o prace w PL to są dwie hale w TG i Radzionkowie.W Tarn Gorach (Strzybnicy)pracownicy to doskonali fachowcy ale kierownik to niewychowany wredny cham i to jest problem !!! Logtech wie o metodach tego pana ale nic z tym nie robi ... umowy to najniższa krajowa i sa na miesiąć dwa ... ale tak na dobra sprawe mogą zwolnic kazdego kiedy chca bez podania konkretnej przyczyny! jak jest wiecej pracy to zatrudniaja paru z PUPU i kaza robic nadgodziny , nocki by nadgonic, nowoprzyjeci zostaja te nadgodzny bo mysla ze to "sprawdzian" ale nie... jak nadgonia z robotą to do widzenia a kasa z nadgodzin za 3 m-ce nawed. najgorszy okres zimowy z praca . wtedy urlopy bezpłatne bez wzgledu na starz ! Co do Radzionkowa to chyba ok z tego co chlopaki mówili ale te kamery... co do pracy za granicą te niby delegacje ? to ludzie uswiadomcie sobie jedno STAWKA NP 6 EURO NA GODZINE TO TAK NAPRAWDE 1 EURO 80 CENTÓW PONIEWAZ WEDLUG PRAWA JAK SIE JEDZIE W DELEGACJE TO CODZIENNIE PRZYSŁUGUJE 42EURO DIETY WIEC GDY SIE PRACUJE 10H ZA 6 EURO TO NIBY 60EURO DNIÓWKA ALE PROSZE ODJAC TE 42 EURO DIETY ZA DELEGACJE BO TO MUSZA DAC WEDLUG PRAWA TO ZOSTAJE 18E PODZIELIC PRZEZ 10H JEST TO 1,80 TAK DZIAŁAJA TE FIRMY. Co do ludzi pracujacych na delegacjach to sa naprawde fajni swietni fachowcy z tym ze wiadomo jak to za granica jak nie znaja jezyka i nie ogladaja np tv to siedza wieczorami przy wódce i pierdzielą jeden na drugiego bo ten ma tyle a tamten nie ... oczywiscie nie wszyscy ! kierownik ds kontraktów i wyjazdów pan (usunięte przez administratora) ... temat rzeka, albo on nie wie co sie dzieje albo wie i ma to gdzies bo liczy sie tylko kasa z kontraktow... kierownictwo na budowach? bywa różnie ja trafialem dobrze a zwiedziłem kilka placów budowy . Ale nie wszedzie tak jest, bo mozna trafic na kierownika ktory jest poprostu głupi i ograniczony i zastanawiamy sie co on robi na tym stanowisku ? nie umie jezyka i np co pierdna niemcy to kaze robic chlopakom bo nie umie sie postawic ... albo ze po pracy nie mozna z kierownikiem nic zalatwic (usunięte przez administratora)... zdaza sie ... ale ogólnie fajna ciekawa praca, jakby sie ktos wzioł za tych wszystkich dziadow ktorzy sie poustawiali bo maja znajomosci albo są wazeliniarzami Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-14 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając opinie z tej strony, można dojść do wniosku iż polakowi NIGDY się nie dogodzi. Zarobki są w porządku, od czasami zdarzają się ciekawe montaże oraz zadania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logtech sp z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x