Profil firmy tagmet

tagmet

Lubicz

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o tagmet

erwds 2009-08-24 10:49:20
jest to zakład beznadziejny etat 34 akord w którym niema pracy smiech na sali nie pchajcie sie tam bo tam poprostu wykorzystują pracownika i o niego nie dbają a najlepiej to by go zgnebili i doprowadzili do nerwicy poprostu beznadzieja
0
aswd 2009-09-08 08:58:44
DNO jakich mało
0
gosc 2009-09-08 09:03:19
beznadzieja kadra tam jest porównywalna do cyfry 0 napisałobysie nazwiskami ale tu nie wypada nawet szkoda czasu na nie zalosni są
0
--------------------------------------------- 2009-09-10 21:08:17
zgadzam sie beznadziejny zakład najgorszy kierownik jaki tam był to moim zdaniem był tzw.Buzun"czytaj wyżej tagmet jest firmą najbardziej podobną do [usunięte przez administratora] zarobki marne w swojej karierze jaką miałem do czynienia jest to bagno z którego jak wpadniesz po pas już nie wyjdziesz.
0
gosc 2009-09-11 10:06:47
zgadzam sie z poprzednikiem [usunięte przez administratora] jest z jednych najgorszych gosci z tego zakładu poniża wyzywa od najgorszych są jeszcze inni[usunięte przez administratora] to nie mozna nazwac kierownikiem bo nie zasługuje cały tagmet to[usunięte przez administratora] pracy
0
pracownik 2009-09-15 15:36:50
najgorsza firma w polsce. [usunięte przez administratora] ludzi i nic więcej. a kierownik o ile można tak go nazwać to nic nie potrafi załatwić ani się dobrze wysłowić. nic nie robi cały dzień tylko siedzi w biurze. nie potrafi nawiązać kontaktu z pracownikiem tylko stosuje [usunięte przez administratora]
0
gosc 2009-09-16 10:43:47
powinni tam w tym [usunięte przez administratora] pracy zająć sie [usunięte przez administratora] który nic nie robi tylko poniża ludzi powinni go wywalic na zbity pysk a na dowidzenia zasadzic mu kopa w d... Ludzie nie pchajcie sie tam bo wpadniecie w bagno i juz z niego nie wyjdziecie
0
anonimous 2009-10-10 17:42:01
Nie radzę podejmować tam pracy. Nie ma byłego pracownika, który by mógł mieć dobre zdanie na temat tej firmy, no i przede wszystkim na temat śmiesznego zarządu.
0
tagmetowiec 2009-10-14 13:34:41
jednym słowem BAGNO. człowiek pracuje w akordzie i idzie do pracy gdzi pracuje 8 godzin i wyrabia 6 lub 5. to jest karygodne.
1
BYŁY PRACOWNIK 2009-11-26 10:16:37
Podsumowywując : jaki szef firmy taka firma , czego można spodziewać się po szefie, który ma ukończoną szkołę przyzakładową, dobiera sobie ludzi głupszych od siebie żeby się nie kompromitować i taki jest [usunięte przez administratora] . Nie polecam nikomu podjęcia pracy nawet na chwilę .
0
obciążony 2009-12-08 15:16:29
polecam wszystkim tym ten zakład co chcą pracować za darmo. tzn. pracuj pracuj a i tak cię zakład obciąży za coś czego nie zrobiłeś lub jakąś fantazyjną sumą.
0
były kierownik 2010-01-12 23:04:45
właściciel firmy jest wizjonerem a nie realista (praktykiem,menadżerem). ludzie nie zarobicie w tej firemce tyle ile byście chcieli,ponieważ prezes za swoje nieudane projekty (wizje) musi z waszych pieniędzy płacić.firma nie stawia na stałą kadre-bo jej trzeba uczciwie zapłacić,tylko na ludzi z łapanki na krótki czas zatrudnionych-bo ich można oszukać i spuścić.wybór należy do was.
1
handlowiec 2010-01-25 23:25:07
Czy pan były kierownik może sprecyzować swoje niezadowolenie ?
Pytam, ponieważ zaproszono mnie na rozmowę. A może nie warto tracić czasu?
0
były pracownik 2010-01-29 09:59:53
PAN BYŁY KIEROWNIK MA RACJE I TRZEBA WZIĄC TE SŁOWA DO SERCA ONI ZAPROSZA NA ROZMOWE A JAK JUŻ MAJĄ CZŁOWIEKA TO WYKORZYSTUJĄ NAJLEPIEJ BY CHCIELI ZEBY ZA DARMOCHE ROBIC A O PANU PREZESIE JAK TAK MOZNA NAPISAC TO SZKODA SŁÓW ORAZ KIEROWNIK JAK TEZ TAK MOZNA NAPISAC BUZUN STOSUJE MOBBING JEST TO ZWYKŁY PROSTAK
0
były kierownik 2010-01-29 23:01:27
jeżeli nie ma pan na dzień dzisiejszy żadnej pracy zarobkowej,to na pewno warto "załapać "się nawet na 3 m-ce na przeczekanie-zawsze jakiś grosz wpadnie.ale w tym czasie nie szukać klientów dla Tagmetu,tylko ten czas poświęcić na poszukiwanie FIRMY w której warto pozostawić wysiłek i czas.
0
ja 2010-07-21 09:26:07
Panie były kierowniku jakiej wielkości są to pieniądze
0
byly pracownik 2010-08-05 21:02:15
przeczytalem na forum opinie o Tagmecie-wlos sie jezy ; przepracowalem w tym zakladzie kilka ladnych lat ' nigdy nie bylo idealnie lecz nie bylo az tak zle -kto chcial pracowac-naprawde mial wyplate godna wykonanej pracy (czasem opozniona) A wszyscy niezadowoleni z pracy w Tagmecie powinni utworzyc wlasny Tagmet*konkurencje* Ja postawilem na wlasny biznes * nie jest latwo wierzcie # charuje o wiele wiecej a profity mizerne*Moze w przyszlosci ?? ?
0
szkabi 2010-08-08 21:28:38
obecnie pracuje w Tensho(japonskiej firmie) zaproszono mnie na rozmowe do Tagmetu. ale po przeczytaniu forum zadzwonie do kadr i zrezygnuje z rozmowy. ludzie narzekaja w naszej firmie ale jak im opowiem o waszej to zaczna szanowac tensho. dzieki za ostrzeżenie
0
anonim 2010-10-22 14:15:24
miałem zamiar wybrać się na rozmowę,ale po takiej opini bylych pracownikow,nie wypuszczę nawet psa w tamtym kieruku.
0
siasia 2010-10-28 10:18:32
Niezły cyrk:) Do łez się uśmiałam,czytając forum..Nie sądziłam,że w tych czasach takie rzeczy się dzieją?!
0
tomay 2010-12-17 14:57:44
to w końcu jak łapać się za tą firmę czy nie ?
Bo ciągle wystawiają ogłoszeniem technologa od paru miesięcy i ... jak tam jest ? zarobki ?
Da się wyżyć ? Ile czasu można tam wytrzymać i za jaką kasę :>?

0
lol_23 2011-01-10 17:29:38
Przecież nikt nikogo nie trzyma na siłę, nie żenisz się z firmą, jak Ci się coś nie podoba to droga wolna. Jak wnioskuję, wszystkie niezadowolone wpisy poprzedników to rozgoryczeni, niezadowoleni nieudacznicy którzy nie odeszli sami. Czyżby nie sprostali oczekiwaniom?
0
byly pracownik Tagmetu 2011-05-05 10:39:04
powiem tak, może i nie płacą za rewelacyjnie, ale dzięki pracy człowiek może się czegoś nauczyć, idziesz gdzie indziej, a wiedzę wykorzystujesz. Jak wszędzie, nie jest różowo i kolorowo. A co do przełożonych, czasem lepiej z nimi nie zaczynać gadki, bo i tak nic nie pomogą, sam musisz sobie radzić. Ale mimo to wspominam miło niektóre osoby z tej firmy
2
Anonim 2013-06-22 11:15:08
Jaka pensja?
2
ilościowo 2013-09-28 19:32:35
widzę podejście czysto ilościowe, tylko JAK to się przekłada na atmosferę w pracy? po tym, jak się tutaj do siebie zwracacie widać, że nie jest dobrze
0
Kosmos to rytm 2013-10-11 07:31:31
@praco a prócz bicia coś jeszcze robicie ;)? Jak wygląda współpraca z firmą - na jakie umowy pracujecie?
0
ziom 2013-12-29 17:06:51
Co wy mzecie wiedziec o tej firmie jak nikt w niej nie pracwal
0
Mike 2014-01-29 14:32:20
Czy Tagmet jest gułagiem w którym zmusza się do pracy? NIE! Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Albo akceptujesz zasady panujące albo szukasz dalej. Proste. Ja jestem zadowolony.
0
irek 2014-02-06 15:25:46
Uważam podobnie jak Mike, jak się komuś nie podoba, to nikogo tagmet siłą nie trzyma, chociaż z drugiej strony, jak się nie ma innych propozycji, to chyba nie pozostaje nic innego jak zostać.
2
aleksy 2014-05-21 02:16:49
To takie polskie, czasem sobie ponarzekać, ale coś mi sie wydaje, że w tagmet nie koniecznie jest tak źle, ja chyba poszukam ofert pracy.
0
donosiciel 2014-06-08 09:02:04
zatrudniają pracowników z wyższym wykształceniem ale kto sprawdza autentyczność tych dyplomów jak kierownictwo nie ma wcale
0
kosmita 2014-08-01 18:16:03
a mnie dobrze się w tagmecie pracuje czasem jest dobrze czasem żle ale ważne jest to ze masz prace i trzeba się trzymać jednego pozdraiwam i zapraszam do tagmetu g€rnik a teraz tam awaNSOWAŁEM na bhp w tagmet
2
witek 2014-08-26 16:59:45
akurat mnie wykształcenie właścicieli nie interesuje, wazne co osiąga firma. Na rynku sa dwie o nazwie tagmet, łatwo się pomylic, tutaj chodzi o tak zwaną fabryke nowoczesnych funkcji meblowych. Firma mieści się w Lubiczu. Zwróćcie uwagę na ocene profilu na gowork - Ocena: 5/6 - ‎261 głosów, robi wrażenie, chyba jest lepiej niz dobrze, bo to pracownicy oceniali.
0
ariwum x 2014-12-14 20:12:11
Firma tamet to wielkie jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zaklad,kazdy kazdego palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzyma,same wazlenia,a o dalsze tematy sie nie wypowiadam
3
dako 2015-03-11 15:50:10
niektóre opinie są usuwane np. te o wypadku sprzed 3 lat które firma wszystkie przegrała w sadzach za zaniedbania
1
maciek 2015-06-25 16:04:21
właśnie dobrze by było gdybyś jako obecny lub były pracownik wypowiedział się też na inne tematy @archiwum x, bo tylko dzięki takim opiniom można dojść prawdy. Teraz zastnawiam się nad jedną rzeczą, dlaczego nie ma u nich żadnych nowych rekrutacji, skoro firma ma się rozwijąć i zakładac nowe siedziby.
0
jowitkas 2016-03-31 08:20:01
a skąd masz informacje o tych nowych siedzibach? chociaż w sumie jest to możliwe biorąc pod uwagę jak szeroki rynek chcą mieć, nawet na targach w moskwie byli
0
genop 2016-04-02 10:24:37
Hej hej, ja widzę, że poszukują właśnie kierownika operacyjnego, a w zasadzie takiego koordynatora w okolicach Torunia. Trzeba mieć Minimum 2 letnie doświadczenie zawodowe na samodzielnym stanowisku w zarządzaniu produkcją. Czy ktoś wie, jakich zarobków mógłbym się spodziewać?
0
kakja 2016-04-04 10:42:26
na stanowisku kieorownika @genop sądzę że zarobki około 3200 zł netto. Mój znajomy tam pracował, ale na innym stanowisku i mówił że firma nawet ok.
0
kosmita i gurnik 2016-04-25 07:19:33
a mnie sie dobrze pracuje w tagmecie i teraz z produkcji awansowalem u prezesa taglewskiego na asystenta zarzadu i gluwnego specjaliste administracji i jestem zadowolony gurnik
0
kik 2016-05-04 10:44:33
A na poczatek ile sa w stanie zaofertować na Kreślarza Technicznego?
0
gieniusz 2016-05-07 15:59:43
@kosmita a jak długo trwał u Cb taki awans? Bo chciałbym się zatrudnić ale mam ochotę na najwyższe stanowiska
0
Gienio 2016-06-11 13:39:56
Co do wpisów Kosmity to proponuję nie brać ich pod uwagę.To jest równy gość,ale ma baaaardzo bujną wyobraźnię :-)
0
genop 2016-06-18 11:04:21
Hej wszystkim. Muszę powiedzieć, że słyszałem o tagmencie dużo pozytywów, mój kumpel pracował tu jakiś czas temu i zawsze był pozytywnie nastawiony do pracy. Jak sytuacja aktualnie? Czy będą jakieś rekrutacje?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tagmet