Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o tagmet

Pracowałeś w firmie tagmet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2009-09-11 10:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z poprzednikiem [usunięte przez administratora] jest z jednych najgorszych gosci z tego zakładu poniża wyzywa od najgorszych są jeszcze inni[usunięte przez administratora] to nie mozna nazwac kierownikiem bo nie zasługuje cały tagmet to[usunięte przez administratora] pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-09-15 15:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w polsce. [usunięte przez administratora] ludzi i nic więcej. a kierownik o ile można tak go nazwać to nic nie potrafi załatwić ani się dobrze wysłowić. nic nie robi cały dzień tylko siedzi w biurze. nie potrafi nawiązać kontaktu z pracownikiem tylko stosuje [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
gosc - 2009-09-16 10:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinni tam w tym [usunięte przez administratora] pracy zająć sie [usunięte przez administratora] który nic nie robi tylko poniża ludzi powinni go wywalic na zbity pysk a na dowidzenia zasadzic mu kopa w d... Ludzie nie pchajcie sie tam bo wpadniecie w bagno i juz z niego nie wyjdziecie
zdjecie uzytkownika
anonimous - 2009-10-10 17:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radzę podejmować tam pracy. Nie ma byłego pracownika, który by mógł mieć dobre zdanie na temat tej firmy, no i przede wszystkim na temat śmiesznego zarządu.
zdjecie uzytkownika
tagmetowiec - 2009-10-14 13:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem BAGNO. człowiek pracuje w akordzie i idzie do pracy gdzi pracuje 8 godzin i wyrabia 6 lub 5. to jest karygodne.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2009-11-26 10:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podsumowywując : jaki szef firmy taka firma , czego można spodziewać się po szefie, który ma ukończoną szkołę przyzakładową, dobiera sobie ludzi głupszych od siebie żeby się nie kompromitować i taki jest [usunięte przez administratora] . Nie polecam nikomu podjęcia pracy nawet na chwilę .
zdjecie uzytkownika
obciążony - 2009-12-08 15:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim tym ten zakład co chcą pracować za darmo. tzn. pracuj pracuj a i tak cię zakład obciąży za coś czego nie zrobiłeś lub jakąś fantazyjną sumą.
zdjecie uzytkownika
były kierownik - 2010-01-12 23:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciel firmy jest wizjonerem a nie realista (praktykiem,menadżerem). ludzie nie zarobicie w tej firemce tyle ile byście chcieli,ponieważ prezes za swoje nieudane projekty (wizje) musi z waszych pieniędzy płacić.firma nie stawia na stałą kadre-bo jej trzeba uczciwie zapłacić,tylko na ludzi z łapanki na krótki czas zatrudnionych-bo ich można oszukać i spuścić.wybór należy do was.
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2010-01-25 23:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pan były kierownik może sprecyzować swoje niezadowolenie ?
Pytam, ponieważ zaproszono mnie na rozmowę. A może nie warto tracić czasu?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-01-29 09:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAN BYŁY KIEROWNIK MA RACJE I TRZEBA WZIĄC TE SŁOWA DO SERCA ONI ZAPROSZA NA ROZMOWE A JAK JUŻ MAJĄ CZŁOWIEKA TO WYKORZYSTUJĄ NAJLEPIEJ BY CHCIELI ZEBY ZA DARMOCHE ROBIC A O PANU PREZESIE JAK TAK MOZNA NAPISAC TO SZKODA SŁÓW ORAZ KIEROWNIK JAK TEZ TAK MOZNA NAPISAC BUZUN STOSUJE MOBBING JEST TO ZWYKŁY PROSTAK
zdjecie uzytkownika
były kierownik - 2010-01-29 23:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli nie ma pan na dzień dzisiejszy żadnej pracy zarobkowej,to na pewno warto "załapać "się nawet na 3 m-ce na przeczekanie-zawsze jakiś grosz wpadnie.ale w tym czasie nie szukać klientów dla Tagmetu,tylko ten czas poświęcić na poszukiwanie FIRMY w której warto pozostawić wysiłek i czas.
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-07-21 09:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie były kierowniku jakiej wielkości są to pieniądze
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-08-05 21:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytalem na forum opinie o Tagmecie-wlos sie jezy ; przepracowalem w tym zakladzie kilka ladnych lat ' nigdy nie bylo idealnie lecz nie bylo az tak zle -kto chcial pracowac-naprawde mial wyplate godna wykonanej pracy (czasem opozniona) A wszyscy niezadowoleni z pracy w Tagmecie powinni utworzyc wlasny Tagmet*konkurencje* Ja postawilem na wlasny biznes * nie jest latwo wierzcie # charuje o wiele wiecej a profity mizerne*Moze w przyszlosci ?? ?
zdjecie uzytkownika
szkabi - 2010-08-08 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuje w Tensho(japonskiej firmie) zaproszono mnie na rozmowe do Tagmetu. ale po przeczytaniu forum zadzwonie do kadr i zrezygnuje z rozmowy. ludzie narzekaja w naszej firmie ale jak im opowiem o waszej to zaczna szanowac tensho. dzieki za ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-22 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem zamiar wybrać się na rozmowę,ale po takiej opini bylych pracownikow,nie wypuszczę nawet psa w tamtym kieruku.
zdjecie uzytkownika
siasia - 2010-10-28 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezły cyrk:) Do łez się uśmiałam,czytając forum..Nie sądziłam,że w tych czasach takie rzeczy się dzieją?!
zdjecie uzytkownika
tomay - 2010-12-17 14:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w końcu jak łapać się za tą firmę czy nie ?
Bo ciągle wystawiają ogłoszeniem technologa od paru miesięcy i ... jak tam jest ? zarobki ?
Da się wyżyć ? Ile czasu można tam wytrzymać i za jaką kasę :>?

zdjecie uzytkownika
lol_23 - 2011-01-10 17:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież nikt nikogo nie trzyma na siłę, nie żenisz się z firmą, jak Ci się coś nie podoba to droga wolna. Jak wnioskuję, wszystkie niezadowolone wpisy poprzedników to rozgoryczeni, niezadowoleni nieudacznicy którzy nie odeszli sami. Czyżby nie sprostali oczekiwaniom?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik Tagmetu - 2011-05-05 10:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem tak, może i nie płacą za rewelacyjnie, ale dzięki pracy człowiek może się czegoś nauczyć, idziesz gdzie indziej, a wiedzę wykorzystujesz. Jak wszędzie, nie jest różowo i kolorowo. A co do przełożonych, czasem lepiej z nimi nie zaczynać gadki, bo i tak nic nie pomogą, sam musisz sobie radzić. Ale mimo to wspominam miło niektóre osoby z tej firmy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-19
Żródło: infopraca.pl
87-162 Lubicz
(kujawsko-pomorskie)
Zakres zadań może być uzależniony od doświadczenia i umiejętności kandydatów: Pracownik ze specjalizacją konstruktor: • Projektowanie i przygotowywanie dokumentacji konstrukcyjnej wyrobów i przyrządów • Prace badawczo-rozwojowe w obszarze branży...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 11:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka pensja?
zdjecie uzytkownika
ilościowo - 2013-09-28 19:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę podejście czysto ilościowe, tylko JAK to się przekłada na atmosferę w pracy? po tym, jak się tutaj do siebie zwracacie widać, że nie jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Kosmos to rytm - 2013-10-11 07:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@praco a prócz bicia coś jeszcze robicie ;)? Jak wygląda współpraca z firmą - na jakie umowy pracujecie?
zdjecie uzytkownika
ziom - 2013-12-29 17:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy mzecie wiedziec o tej firmie jak nikt w niej nie pracwal
zdjecie uzytkownika
Mike - 2014-01-29 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Tagmet jest gułagiem w którym zmusza się do pracy? NIE! Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Albo akceptujesz zasady panujące albo szukasz dalej. Proste. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-02-06 15:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam podobnie jak Mike, jak się komuś nie podoba, to nikogo tagmet siłą nie trzyma, chociaż z drugiej strony, jak się nie ma innych propozycji, to chyba nie pozostaje nic innego jak zostać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tagmet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x