Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PZU SA

Pracowałeś w firmie PZU SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2013-07-26 08:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie dają, żadnych przywilejów,kart, tam nawet jak się starasz... nikt tego nie doceni. NIE POLECAM! Zmarnowałam tam czas.
zdjecie uzytkownika
natka - 2013-07-30 15:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania a ile tak mniej więcej miesięcznie zarabiałaś w PZU? No i na jakim stanowisku byłaś w tej firmie
zdjecie uzytkownika
WiernyPracownik - 2013-08-12 23:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Projekt Everest to największa porażka w branży IT. Studenci z firemki Sollers udają, że pracują cośtam programując. Konsultanci z Ernst & Young próbują zapanować nad sytuacją, ale polityka ich ogranicza. Comiesięczne product show jest wielkim sukcesem okupionym weekendami w czasie których pracuje się po 14 godzin polskabieda.com/
zdjecie uzytkownika
natka - 2013-08-13 10:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo wiem o co tutaj chodzi ale nie ważne. Chciałabym wiedzieć na temat zarobków jakie są teraz
zdjecie uzytkownika
ona93 - 2013-08-20 06:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal 10 zł brutto....;/
zdjecie uzytkownika
natka - 2013-08-20 14:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest tylko na początek tyle czy może to jest po jakimś czasie? Bo nie ukrywam że chciałabym więcej
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-09-01 13:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
natka zadał bardzo dobre pytanie. Też chciałbym się zapytać czy jest szansa na więcej bo mam doświadczenie w ubezpieczeniach
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2013-09-24 09:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam PZU to co oni robi przechodzi ludzkie pojecie moim zdaniem(usunięte przez administratora) ludzi w zamian maja gdzies klijenta poprostu najgorsza ubezpieczalnia i tyle napeno juz sie bede klijentem to jest pewnie na 100%..
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-09-24 10:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to wygląda od strony pracownika? Bo chciałbym zostać agentem i chyba nie jest tak źle bo ostatnio widziałem że oni z tabletami jeźdzą
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-09-26 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były agent a dlaczego o premii można zapomnieć? Trochę mnie to dziwi to znana i bardzo duża firma jest.
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-09-27 07:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sugeruje się wielkością tylko myślałem że w takiej firmie to wszytko powinno być ok. A działa tam jakieś takie call center które przedłuża polisy? Bo to dodatkowo utrudnia pracę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-09-27 16:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich:)
ja bylam na rozmowie w Pzu jako kosultant telefoniczny powiem w skrocie , nie spodziewalam sie po takiej firmie z pozycja na rynku po pierwsze.
1. zatrudniaja na umowe zlecenie na 6 miesiecy.(nie ma mozliwosci przejscia na caly etat)
2. 10 zl brutto do reki
3 praca od 15 do 21
jednym slowem (usunięte przez administratora) ludzki nie polecam)
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-09-27 23:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko w takich godzinach działa call center czy może jest to spowodowane tym że ta pierwsza zmiana jest już cała obsadzona? Pytałaś się może?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2013-10-07 19:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktoś napisze ile osób dochodzi do końca szkoleń - 2,3? ;-)
Mam wrażenie, że codziennie ubywa jedna osoba.
To szkolenie chyba ma na celu wyłonić najbardziej zdeterminowanych i zdesperowanych, żeby tam pracować.
Ja odpuściłem po kilku dniach...
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-10-08 09:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za to szkolenie o którym tutaj piszecie to wogóle nigdy nie zapłacą? Bo czasami firmy płacą za szkolenie ale dopiero jak się przepracuje 2 miesiące albo więcej
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-10-10 12:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego płacą za 14 dni czyli dwa tygodnie skoro siedzi się tam 5 tygodni? Wytłumaczyli to może jakoś?
zdjecie uzytkownika
szymi - 2013-12-02 18:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was jest tutaj ktos kto pracuje w call centre w PZU a dokładnie rejestruje szkody???
zdjecie uzytkownika
Obsluga Klienta - 2014-01-15 22:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tam rotacji ludzie pracuja po kilka lat stawka 10 zl brutto, za dobrze wykonywana prace mozna dostac premie 1 zl do kazdej godziny po 6 miesiacach podwyzka o 1 zl. Po 2 latach dostaje 12 zl do reki mialem mozliwosc awansu ale podoba mi sie praca na sluchawce. Zle opinie to sabotaż albo ktos szuka pracy jako prezes NBP
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-01-27 17:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo ciekawe, bo ludzie po 6 lat tam pracujący są na umowę zlecenie i coś Ci się pomieszało bo pierwsza umowa na 6 miesięcy i podwyżka do 11 zl brutto, poźniej na rok umowa i 12 zl brutto,wiec nie myl kwoty brutto z netto, śmieszne to jest że liderem działu zostaje osoba która ledwo co przyszła do pracy, a nie konsultant co kilka lat pracuje i ma spore doświadczenie.Pracują tam ludzie po 2 kierunkach studiów,ludzie są fajni, koordynatorzy też;)Fakt stawka szkoleniowa to jest 7 zl brutto i pracują się po 5 godzin czasem dłużej.Zmiany można dogadać, jedynie klienci upierdliwi.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-02-13
Żródło: nuzle.pl
Legnica
(Dolnośląskie)
NA STANOWISKO:SPECJALISTA UBEZPIECZENIOWO-FINANSOWYktóry będzie odpowiedzialny za; pozyskiwanie i utrzymywanie kontaktów z Klientami firmy rozpoznawanie potrzeb Klientów oraz oferowanie im pełnego zakresu usług i produktów, przygotowywanie wnioskówprowadzenie negocjacji dotyczących warunków zawieranych umów. realizację wyznaczonych planów sprzedażowychaktywne zarządzanie portfelem klientów profesjonalne doradztwo oraz kompleksowa obsługa Klientów
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-02-06 13:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynasz od stawki 10 zł brutto, po 6 miesiącach masz 11 zł brutto, potem co roku podwyżka o 1 zł brutto, lecz praca dobra dla studentów.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-02-11 16:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka maksymalna po 3,5 roku pracy to 14 zł brutto, o etacie można zapomnieć, ludzie pracują tam po 7 lat na zleceniu;)są tacy którzy robią po 270 h.trzeba z tej pracy nie wychodzić żeby zarobić, płaca kiepska a wymagania oj mają ogromne;)
zdjecie uzytkownika
Mono - 2014-02-21 22:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na Call Center zawsze była uważana za nierozwijającą - i to raczej się nie zmieniło. No chyba, że będzie się miało super wyniki sprzedażowe, wtedy jest szansa na zatrudnienie w pionie marketingu.
zdjecie uzytkownika
bene - 2014-02-25 09:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się. W marketingu w Centrali trzeba mieć już posadę oo wielu lat aby ktoś był do pracy ( to ta część mniej uprzywilejowana ), nowy narybek to znajomi dyrektora z telekomunikacji lub Jej kierowników ( uprzywilejowani ) z agencji.
Jeśli będziesz lepszy od uprzywilejowanych stracisz pracę to pewne.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-03-14 08:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile wynoszą zarobki netto/brutto w PZU na stanowiskach specjalistów i menedżerów?
zdjecie uzytkownika
S. - 2014-04-10 10:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś brał udział z stażu dla studentów i absolwentów oferowanym przez PZU? Jakie warunki? Po jakim czasie od zakończenia rekrutacji odbywa się pierwszy etap?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZU SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x