Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo PZU

Opinie o PZU

Pracowałeś w firmie PZU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Saddam A. - 2015-09-01 04:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pięknie! Zaiste pięknie i cuda-wianki... dla wszystkich przyjezdnych, którzy w Warszawie chcą wynająć pokoik-klitkę, ewentualnie mieszkanie i nie zostanie już nic na jedzenie. O, przepraszam - rodzice w słoikach co tydzień podeślą! ;-). Praca bez perspektyw, żadnego rozwoju, a jest kolosalne parcie na wytyczne co do planów od "dowództwa". Łajno, nie praca! nikomu nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Masakr - 2015-09-04 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz głupoty, znam koordynatorki z ass i są to dziewczyny z wyższym wykształceniem.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-09-05 17:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (54)
Firma wyzyskuje pracowników, żeby pracować za 11 zł brutto:D to śmiech na sali to już więcej zarobi się na kasie w sklepie. W tej firmie zero perspektyw
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-09-06 21:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (54)
Pracuję od 2lat w Centrum Klienta w Bydgoszczy. Obsługuję procesy z zakresu rozwiązań i aktualizacji. To co się dzieje nadaje się tylko do gazety. Stawki za proces. Jeśli jesteś szczęśliwcem pracujesz za 2,2 jak należysz do tych pechowców to 0,70 gr BRUTTO!!!! Stawki z miesiąca na miesiąc są obniżane a limity ciągle idą w górę. Elastyczne godziny pracy, które były tak wielkim atutem rozpłynęły się z pierwszymi promieniami wiosennego słońca. Mamy grafik, przydzielane miejsca( codziennie inne wiec zanim ten cały gówniany system się odpali tracisz pół godziny), a jak chcesz zostać dłużej żeby nadrobić sobie procesy to trzeba meldować to co do minuty bo za realizowanie procesów po za wyznaczonym grafikiem mamy 20% kary. Wyzysk, brak szacunku do pracownika a to wszystko na umowę zlecenie. Tak źle to w tej firmie nie było. System motywacyjny zerowy. Odebrali nam wszystkie premie i za ilość i za jakość za to kar jest od cholery i jeszcze trochę. NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
SramNaPeZu - 2015-09-07 01:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (42)
Odpowiedź na: [Masakr - 2015-09-04 14:24:29]:
Wyższe wykształcenie z chama nie uczyni pana. Jak ktoś się chamem urodził to księżniczką czy księciem nie skończy, a dyplom nie ma tu nic do rzeczy. PZU jest dnem, wystarczy że straciłem tam czas. Wiem jak jest, dziękuję i podaję informacje dalej, aby nikt nie nabrał się na tą żenującą "firmę" opartą wyłącznie na koneksjach i wyzysku.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-19 12:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co z tego, że jest ten system motywacyjny? A ile osób otrzymuje te 16zł??? Pracując ponad rok, nie spotkałem osoby, która 'wyrobiła' te cele żeby otrzymać taką stawkę
zdjecie uzytkownika
zleceniobiorca - nie pracownik - 2015-09-23 17:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie to samo chciałam napisać. System motywacyjny może i jest ale tylko po to, żeby zamydlić oczy przyszłym kandydatom na "wielce intratne stanowisko konsultanta PZU" i ich zachęcić. Co do awansów to są ale wśród swoich. Zastanawiające jest, że są ludzie, którzy pracują na słuchawce po 6-7 lat, mają wiedzę większą niż nawet sam koordynator (a niekiedy i kierownik) a nie mogą awansować. I nie mówcie mi, że nie mają kompetencji - mają i to duże. Po prostu mają za małe plecy. Gdy widzę maile z informacją kto awansował i czytam, że czyjaś "ścieżka kariery" zaczęła się w kwietniu br. jako konsultanta a po 2 m-cach został liderem/koordynatorem to sorry ale nie wierzę w obiektywne przeprowadzanie tych rekrutacji. Tym bardziej gdy wiem, że na dane stanowisko startował kolega, który pracuje kilka lat i ma ogromną wiedzę oraz umiejętności. Z własnego doświadczenia też wiem, że nawet przejście na inny dział jest skutecznie blokowane przez liderów i kierowników bo jak kiedyś powiedziała liderka: "jak nas zapytają czy dana osoba może przejść na inny dział to mamy prawo powiedzieć nie bo jest bardziej potrzebna u nas". Z grzeczności i dobrego wychowania nie powiem co sądzę o takich praktykach... Ogólnie praca w PZU na stanowisku konsultanta (któregokolwiek działu) to temat rzeka i można by napisać wielotomowe elaboraty na ten temat a podejrzewam, że i tak by go nie wyczerpały :) pozostaje po prostu zmienić praco..ach! przepraszam przecież konsultant to nie pracownik tylko zleceniobiorca! pozostaje zatem zmienić zleceniodawcę na pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-09-25 07:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zleceniobiorca - nie pracownik, chyba jednak lekko przesadzasz. Owszem znajomości i tak zwane plecy czesto robią swoje, ale jesli ktos faktycznie pracuje juz 7 lat i ma faktycznie odpowiednie kompetencje na wyższe stanowisko, sprawdza sie jednym słowem to nie wierze, że PZU nie pchnie go wyżej. Inaczej taka osoba szybko od nich ucieknie.
zdjecie uzytkownika
Gut - 2015-09-28 19:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"ale jesli ktos faktycznie pracuje juz 7 lat i ma faktycznie odpowiednie kompetencje na wyższe stanowisko, sprawdza sie jednym słowem to nie wierze, że PZU nie pchnie go wyżej. Inaczej taka osoba szybko od nich ucieknie. " - sam widziałem, pracując niestety w PZU, awans osoby na dyrektor oddziału po zaledwie 3 miesiącach pracy tam. W poprzedniej firmie ta osoba była "zwykłym" agentem i strasznie skarżyła się na swojego byłego pracodawcę. PZU jest firmą opartą na koterii, a nie realnych możliwościach rozwoju. marko widocznie jesteś "managerem" PZU, skoro takie bzdury opowiadasz. Sam znam jednego "managera", który razem ze swoją kochanicą uciekł skąd przyjechał, gdy wyszło na jaw że jest kompletnym błaznem nie potrafiącym skonstruować dobrego teamu sprzedażowego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-03 21:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma ever . marna kasa a kultura pracy żadna; temat przewodni na infolinii pzu geje który komu ile i jak było wóda a ze strony pań to samo a co to kogo obchodzi; kazdy s tamtąd ucieka; 10 zł brutto bez realnej szansy na podwyzke umowa zlecenie ; porazka
zdjecie uzytkownika
zleceniobiorca - nie pracownik - 2015-10-07 22:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marko, niestety nie przesadzam. Takie są realia co potwierdzi Ci bez mała 95% pracujących w PZU konsultantów. Znam wiele osób, które pracują w PZU Contact Center po 5-6 lat jako konsultanci. Tylko oni trafili w czas kiedy po 3 m-cach na umowie zleceniu otrzymywało się podwyżkę i umowę o pracę więc na tą chwilę mają stawkę sporo wyższą od podstawowej no i pewne przywileje zarezerwowane dla osób na stałej umowie. 3/4 z nich chciałoby dostać awans (nie raz im go obiecywano) ale jak to mówią "obiecanki - cacanki a głupiemu radość" więc się ich nie doczekali. Obecnie awanse pozostają w ich sferze marzeń. Chyba tylko ta umowa ich tam trzyma (ewentualnie zaciągnięty kredyt) bo nie wiem jakie są jeszcze inne powody dla których nadal tu wegetują. Osobom zasiadającym w PZU na wysokich stanowiskach nie zależy na rozwoju pracownika tylko na swoim stanie konta co miesiąc a konkretniej czy wysokość premii się zgadza i wpływa terminowo. Bo jak ocenić i odebrać "akcję" pod czas której konsultantom obcina się godziny pracy bo któryś dział wydał za dużo kasy i potrzebne są oszczędności a w tym samym czasie urządza się wyjazdy integracyjne dla kierownictwa na koszt firmy? Przykre ale prawdziwe. Ale skoro firma nie szanuje swojego klienta to tym bardziej nie uszanuje szarego konsultanta.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-10-25 12:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, przecież jest to normalne i logiczne , że awansu nie dostaniesz z wejścia od razu, wiadomo, że trzeba zasłużyć na niego nawet te 3 lata jak wspominaliście ale to noramalne, poza tym to 16 zl premii na prowizji jest to duzo w skali miesiaca, wazne ze wynagrodzenie zawsze na czas i dają tą umowe
zdjecie uzytkownika
Kerim - 2015-10-29 22:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kazia - 2015-10-25 12:14:45]:
Wobec powyższego przeżyj za tak marne dziady, szczególnie gdy masz rodzinę do utrzymania. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
edok - 2015-11-05 18:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawa praca jest u nich jako agent ubepzieczeniowy, bo oferująmożliwość samodzielnego kształtowania poziomu swoich dochodów, wieloskładnikowy system wynagrodzeń oparty na atrakcyjnych prowizjach i premiach no i dodatkowe wsparcie finansowe w pierwszych 12 miesiącach pracy, co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
2w3e4r - 2015-11-08 15:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edok ciekawe że oferują premie i podwyżki oraz wsparcie w pierwszych miesiącach pracy, nie w każdej firmie tak jest
zdjecie uzytkownika
kay-zerka - 2015-11-10 18:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego ale zobacz jaka to gigantyczna firma i ile jest ofert pracy u nich, to jest ciągły progres i mkocna baza, więc mogą sobie na benefity pozwolić
zdjecie uzytkownika
AMR - 2015-11-12 12:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
benefity, premie i podwyżki - tak, dla kadry kierowniczej PZU. Nie dla reszty. ofert pracy jest dużo, bo i rotacja potężna oraz brak stabilności zatrudnienia - jako agent zakładasz własną działalność gospodarczą i żyjesz wyłącznie z prowizji, nie masz absolutnie żadnej podstawy, nawet najniższej krajowej. Firma PZU jako pracodawca jest dla wszystkich tych, którzy chcą na własnej skórze poznać przysłowie "człowiek człowiekowi wilkiem". Tak więc manago PeZU - nie wpisujcie tutaj peanów na cześć swego kołchozu, nie mydlcie ludziom oczu o "zarobkach miesięcznych wysokości trójkrotnej średniej krajowej" i podobnymi picami na wodę. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-11-12 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się w sumie z tym , że jeśli ktoś dostaje jakieś dodatki to osoby z góry przede wszystkim ...
zdjecie uzytkownika
Elrot - 2015-11-16 11:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Moze mi ktos opisac jak Wygladaja warunki pracy na stanowisku managera sprzedazy?
zdjecie uzytkownika
Elrot - 2015-11-16 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Moze mi ktos opisac jak Wygladaja warunki pracy na stanowisku managera sprzedazy?
zdjecie uzytkownika
worker - 2015-11-16 14:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elrot - 2015-11-16 11:44:25]:
Mówisz o managerze zespołu sprzedaży? Jeśli tak, to podpinam się pod pytanie. Aplikowałem na stanowisko konsultanta, lecz osoba rekrutująca stwierdziła, że bardziej pasuję na MZS. Niestety nie wiele wiem o tym stanowisku, także będę wdzięczny za info. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
empe - 2015-11-17 16:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Elrot - 2015-11-16 11:44:25]:
Menedżer zespołu sprzedaży.. aplikowałem, zadzwonili, byłem na rozmowie.. dla mnie to jest cynizm ze strony PZU do potęgi n.. a ogłoszenia rekrutacyjne na Menedżera Zespołu Sprzedaży to dosyć nieładna manipulacja, podczas rozmowy okazało się, że to jest możliwość wejścia na drogę potencjalnego zostania menedżerem w przyszłości. Niepoważni są, widzę po ogłoszeniach że cała branża sprzedaży ubezpieczeń poszła w kierunku puszczania ogłoszeń menedżerskich na tzw, "rybkę". Jest to zwyczajna praca agenta ubezpieczeniowego z umową agencyjną i li tylko prowizją od sprzedaży, moim zdaniem jest to celowe działanie nastawione na wysoką rotację i to jest ich model zarządzania sprzedażą ubezpieczeń, zawsze o w skali kraju tzw.nowi adepci chociażby obdzwonią tysiące osób będąc dla firmy minimalnym kosztem..
zdjecie uzytkownika
jkew - 2015-11-18 00:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [empe - 2015-11-17 16:06:18]:
Potwierdzam Twoje słowa - w moim przypadku było identycznie. Masz 100% racji i nic dodawać nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
Frigg - 2015-11-19 22:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, macie może jakieś informacje nt pracy w Katowicach na stanowisku Agenta ds ubezpieczeń na życie ?
Wiem, że muszę mieć działalność gospodarczą, że wynagrodzenie jest z kilku składników i że podobno jest jakaś podstawa.
Może ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat ? Ile, mniej więcej chociaż, się zarabia ? I czy naprawdę jest tak pięknie, jak mi to opisano ? Wsparcie, szkolenia, miła atmosfera ?
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
prada - 2015-11-21 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wszystko inne tylko nie pzu, najwyższe wymagania, a najniższe premie, pracowałam tam 6 miesięcy i powiedziałam dość. Atmosfera do kitu, ciągła presja, brak wsparcia ze strony centrali, zespół trenerów w centrali to jedna wielka porażka, nie wiem za co ci ludzie biorą pieniądze. Sto razy lepiej pójść do avivy, ING albo axy.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-12-02 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myslalam, ze sytuacja wyglada o wiele korzystniej, przeciez firma cieszy sie uznaniem wsrod klientów, wiele osob korzysta z ich usług, i myslalam, ze placa i umowa troche ma iine zasady
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2015-12-04 07:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezio odchodzi ale czy to coś zmieni???
zdjecie uzytkownika
ginga - 2015-12-12 23:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam znajomego który pracował w assistance i stwierdził,że takiej biedy to nie widział nigdzie. PZU ma dobrą reklamę, ale powinni pomyśleć również o odpowiedniej kadrze stałych pracowinków.
zdjecie uzytkownika
out - 2015-12-15 22:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kilka miesięcy temu miałam wątpliwą przyjemność uczestniczenia w rozmowie kwalifikacyjnej. To była najgorsza rozmowa w moim życiu. Pani z HR się spóźniła (nie przeprosiła za spóźnienie), rozmowę prowadziła w sposób "atakujący" (m.in.przerywała moją wypowiedź, nie pozwalała dokończyć zdania), a na koniec przeszła chyba samą siebie. Podała do rozwiązania jakieś zadanka w excelu. Około...10 zadań (2-3 banalne i szybkie i reszta na chwilę zastanowienia). Do końca "zaplanowanego" spotkania zostało niecałe 10 minut. Zapytałam ile czasu zajmuje średnio rozwiązanie tego testu, Pani powiedziała coś w stylu, że to raczej nie ma znaczenia, bo mi zostało i tak tylko 10 minut... Bardzo się cieszę, że tam nie pracuję. Po takim employer brandingu moja noga dłuuuugo tam nie postanie ;) Pozdr!
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-12-27 16:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie skąd biorą się te wszystkie negatywne opinie odnośnie pracy w PZU. Myślę, że nie każdy może być takim agentem ubezpieczeniowym czy doradcą klienta, do tego trzeba mieć pewne predyspozycje.
zdjecie uzytkownika
petro - 2016-01-05 14:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie stanowisko aplikowalas? Kto by pomyślał, że taka firma i taki brak profesjonalizmu na rozmowie kwalifikacyjnej
zdjecie uzytkownika
trev - 2016-01-05 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma cieszy sie dobrym powodzeniem wśród klientow i sa wyplacalni. Zeby pracowac w tym zawodzie to trzeba miec powołanie. W branży też sa uważani. Może wiecie jak wysoka moze byc stawka na stanowisku Starszy Specjalista? Bo akurat szukaja kogos w stolicy
zdjecie uzytkownika
arko - 2016-01-07 20:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a moze jest tutaj na forum ktos, kto pracuje dla PZU jako Administrator Aplikacji (Sharepoint), bo się zastanawiam nad zaaplikowaniem. ciekawi mnie tez, czy jako pracownik moge liczyc na znizki na ubezpieczenia?
zdjecie uzytkownika
om - 2016-01-10 00:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakich zniżkach mówisz.. :) wydaje mi się, że to tak nie działa. PZU ma specjalne przeliczniki, czy to ubezpieczeń na życie czy na samochód. I stawki raczej nie zależą od tego, czy tam pracujesz.
zdjecie uzytkownika
Fra - 2016-01-10 18:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [om - 2016-01-10 00:57:11]:
Benefity , w tym zniżki 50% na niektóre ubezpieczenia majątkowe przysługują tylko pracownikom
zdjecie uzytkownika
Osa - 2016-01-10 18:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ku uwadze przyszłych pracowników; PZU jest chyba jedyną firmą na rynku, w której zgodnie z oficjalnymi zasadami wynagradzania pracownik nie ma prawa złożyć wniosku o podwyżkę. Wniosek o podwyżkę może złożyć tylko jego przełożony, a decyzję o wysokości wynagrodzenia (w tym podwyżka) podejmuje jednoosobowo dyrektor HR dla każdego z ok. 10 tys. zatrudnionych. Dyrektor HR oczywiście nie zna każdego z 10 tys. zatrudnionych. Ewentualny wniosek o podwyżkę pracownika trafi do niszczarki. Mamy taki ładny slogan w naszej firmie: Pracodawca przez duże P. Mówi on wiele o pracowniku przez małe "p". I co do zasady im więcej wspomina się w firmie o prawach i godności pracownika, tym gorzej dla tegoż pracownika.
zdjecie uzytkownika
och - 2016-01-12 04:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@om pewnie, że ma specjalne przeliczniki, przecież na pewno jakaś prowizja jest dodatkowo doliczana do zarobków. W sumie cały czas szukają agentów ubezpieczeniowych.
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-01-14 14:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się wydaje @Osa że jest tak, że nie wszędzie pracownik może składać osobiście podanie o podwyżkę i że ZAWSZE robi to przełożony, aczkolwiek i tak pensje są super
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-18 22:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałam na ofertę "pracy biurowej". Mam nadzieję że to nie stanowisko Agenta ubezpieczeniowego.
zdjecie uzytkownika
konik - 2016-01-19 08:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, może faktycznie potrzebują pomocy biurowej :) stanowiska o których mówisz to raczej agenta ubezpieczeniowy i ich szukają np. w gdańsku czy białymstoku
zdjecie uzytkownika
localoca - 2016-01-21 09:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu wrzucili kolejne ogłoszenia. szczegolnie fajne dla studentów może być oferta konsultant telefoniczny-odbieranie tel od klientów. oferują zlecenie+elastyczny grafik pracy.
zdjecie uzytkownika
Lx - 2016-01-23 11:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@localoca chodzi ci o tą ofertę na konsultanta telefonicznego po prostu? Bo są tu różne takie. No to prawda, że dla studenta dobra robota. Trzeba mieć wykształcenie średnie by się dostać.
zdjecie uzytkownika
Madżi - 2016-01-26 08:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [localoca - 2016-01-21 09:12:41]:
Są pracodawcy oferujący lepsze warunki. Aplikując na takie stanowisko u pewnego operatora komórkowego w madżentowym kolorze można wybierać czy się chce umowę zlecenie czy umowę o pracę, a jeżeli umowę o pracę to do wyboru jest: pełen etat, 7/8 etatu, 3/4 etatu, 1/2 etatu. Dla osób uczących się są układane grafiki dopasowane do planu studiów. Umowa od pierwszego dnia szkolenia. Wynagrodzenie naliczane od pierwszego dnia szkolenia (płacą za szkolenie). Dodatkowe wynagrodzenie za wyniki, prowizje itp. Dodatkowo decydując się na umowę o pracę przysługuje dodatkowy dzień wolny od pracy w urodziny lub imieniny (datę deklaruje pracownik), telefon służbowy (można wykożystywać jako prywatny - jest to ustalone z Urzędem Skarbowym). Zniżki na wiele produktów i usług również u partnerów gdzie "operator" jest sponsorem. Prywatna opieka medyczna i wiele więcej.
zdjecie uzytkownika
Madżi - 2016-01-26 09:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madżi - 2016-01-26 08:17:41]:
*wykorzystywać - oczywiście, pisanie z tableta trochę ogłupia ;)
zdjecie uzytkownika
nako - 2016-01-26 09:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
madzi, zawsze znajdzie się ktoś kto stiwierdzi, że znajdzie lepsze warinki. Nie mniej jednak w PZU o ile nie idzie sie do call center to zarobki rzędu 2,5-3,5 są od reki
zdjecie uzytkownika
Madżi - 2016-01-27 08:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nako - 2016-01-26 09:55:02]:
Nako, rozmowa byłą na temat stanowiska Konsultanta Call Center i napisałam tylko jakie są warunki na takim stanowisku u innego pracodawcy. localoca i ja piszemy o "jabłkach", a Ty wpadasz z "bananami" ;)
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-01-28 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie @pracownik to z pewnością nie jest agent ubezpieczeniowy, na to stanowisko co aplikujesz są inne obowiązki, więc raczej jeśli się odezwą możesz spać spokojnie
zdjecie uzytkownika
lexsus - 2016-01-30 12:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak już ktoś pisał praca w contac center jest głównie dla studentów. Pracuję w dziale assistance i mogę podzielić się opinią. Obecnie da się zauważyć że w dziale tym brakuje rąk do pracy a chętnych ze szkolenia na szkolenie ubywa. Pzu oferuje przyszłym kandydatom na to stanowisko szkolenie (teoretyczne 3-4 dni i praktyczne "odsłuchy" 3-4 dni) następnie siadasz i odbierasz połączenia. Braki kadrowe są takie że czasami klienci czekają na infolini w kolejce po 10-15 minut więc często konsultant zbiera opieprz od klienta że nie można się dodzwonić co to za firma itp. dlatego trzeba być odpornym psychicznie. Nawet jak ktoś ma zadowolenie klienta w czterech literach to po kilku godz pracy zaczyna nie wytrzymywać nerwowo.
Pzu oferuje elastyczny grafik pracy czyli przychodzisz kiedy chcesz ale musisz przepracować pewne minimum (140h w miesiącu, zmiany popołudniowe i weekendowe). Grafik ustalasz z 2 tygodniowym wyprzedzeniem i jeżeli nagle nie możesz przyjść do pracy bo coś Ci wypadnie to ciężko jest anulować zmianę czy znaleźć kogoś na zastępstwo.
Co do zarobków to na start 10zł brutto co przy 140h dale około 1150zł na rękę dla studenta. Z czasem można liczyć na lepszą stawkę 12-13 zł oczywiście umowa zlecenie. Ostatni chodziły słuchy że mają w tym roku podnieść stawkę podstawową na 12zł/h ale kiedy to będzie???
Podsumowując praca dobra dla studenta dziennego który chce dorobić, jako praca dodatkowa dla kogoś kto pracuje gdzieś indziej np na 1/2 i też chce dorobić lub jako praca tymczasowa dopóki nie znajdzie sie czegoś lepszego. Średni staż pracy konsultanta wynosi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła p. Dyrektor. Rozmowa była całkowicie inna, niż wszystkie, nie było typowych pytań z Google, tylko bardzo przyjemna, luźna rozmowa.
Podejmując współpracę trzeba założyć działalność gospodarczą, nie ma możliwości pracy w oparciu o umowę o pracę. Umowę podpisuje się dopiero pod koniec szkolenia. Jest za free ale terzeba zapłacić za egzamin (państwowy, który nadaje prawa i numer Agnetna, później zdaje się tylko "produktówkę" danej firmy).
Z tego co się dowiedziałam, to to nie jest siedzenie z kawusią za biurkiem tylko np. umawianie się na spotkanie z jakąś firmą u nich, czyli też "praca w terenie". Dodatkowo oferują elastyczny czas pracy. Jestem po pierwszym spotkaniu, na razie tylko tyle mogę powiedzieć.
Pytania: *w jakim charakterze pracy czuje się najlepiej
*dlaczego zakończył się współpraca z poprzednim pracodawcą
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-01-30 16:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-09-06 21:41:57]:
Praca na infolinii nie jest zajęciem uznawanym za ambitne. To raczej wybór z konieczności życiowej. Z tego, co można tutaj przeczytać, wynika, iż zarobki są niezadowalające i w zasadzie główną zaletą pozostają elastyczne godziny pracy.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-31 11:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że praca na infolinii w jakiejkolwiek firmie nie jest spełnieniem marzeń @Geek. Być może, PZU docenia pracowników, ale jednak wolałbym piąć się na inne stanowiska.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZU

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert