Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo PZU

Opinie o PZU

Pracowałeś w firmie PZU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spoon - 2016-03-06 16:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benedict - 2016-03-06 09:52:39]:
a łyżka na to - niemożliwe! ;-) to co się w PZU wyprawia odnośnie pracowników - szczególnie tych nowych na stanowisku agenta ubezpieczeniowego - woła o pomstę do nieba lub prędzej - Państwowej Inspekcji Pracy.
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-03-08 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No Wy wszyscy macie racje, ale należy nie zapominac, że w pracy się pracuje i nikt nigdy nie mówił, ani nie obiecywał że będzie łatwo i różowo tutaj, odpocznijcie :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-03-09 18:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka moze byc pod slonce,.Klientom ciagle podwyzszaja ubezpieczenia a pracownikom pensje obnizaja,zlodziejstwo w bialy dzien.Z DALEKA OD PZU NA UL KONSTRUKTORSKA.Jesli macie ochote dorabiac kierownictwo to prosze bardzo.
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-03-10 11:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo mam ubezpieczenie w PZU, zarówno na samochód jak i na przyczepę i nie podnoszą znacząco składek, nie mam na co narzekać. A pracownik PZU ma też chyba jakiś socjal do pensji tak?
zdjecie uzytkownika
Elza - 2016-03-10 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dotyczące szkoleń, orientujecie sie jak to wygląda ponoć jest to 3 tygodniowe szkolenie w warszawie może ktoś powiedziec jak to wygląda? jaka jest odległość z zakwaterowania( Hotelu) do Centrali i ile braliście pieniędzy, żeby w tym czasie jakoś przeżyć. Pytanie głównie skierowanych z poza Warszawy. Będę wdzięczna za informacje.
zdjecie uzytkownika
MaTT - 2016-03-11 14:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za szkolenia w PZU płacisz z własnej kasy bodajże 180 zł. Jak chcesz się zakwaterować w hotelu to równieżna własny koszt. Jako Agent PZU musisz założyć własną działalność gospodarczą, nie otrzymujesz ŻADNEJ pensji tylko żyjesz wyłącznie z prowizji. Praca w PZU to wydzwanianie do klientów, którzy i tak mają cię gdzieś albo najbardziej chamska akwizycja w terenie - gdzie również pragną cię spławić jak najszybciej. Praca wyłącznie dla takich którym nic innego się w życiu nie udało lub dla skończonych psychopatów.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-03-12 17:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@MaTT nie zgodzę się z Tobą. Mój znajomy od wielu lat jest przedstawicielem ubezpieczeniowym i zawsze bardzo chwali swoją pracę, a psychopatą też nie jest. Oczywiście - nie każdy jest stworzony do każdej pracy, ale bez wątpienia ta praca oferuje atrakcyjną ścieżkę rozwoju. Widziałam, że firma szuka właśnie teraz przedstawicieli ubezpieczeniowych w Dąbrowie Górniczej.
zdjecie uzytkownika
Thayil - 2016-03-12 19:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie Rzym, a gdzie Krym. w Warszawie PZU jest jedną wielką tragedią i złodziejstwem dot. pracowników.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-14 17:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd masz taką wiedzę na temat pracy w PZU @maTT, i dlaczego obrażasz normalnie pracujących ludzi, ja szanuję ich prace i sam z nie korzystam ubezpieczając samochód, dom
zdjecie uzytkownika
maTT - 2016-03-15 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-03-14 17:46:40]:
Praktyka i wnioski po pracy u nich... "Normalnie pracujących ludzi" nie obrażam, nie unoś się jak jakaś księżniczka. Piętnuję natomiast NIEUCZCIWEGO PRACODAWCĘ PZU. Musisz mieć za dużo pieniędzy lub jesteś zbyt naiwny życiowo ubezpieczając się w tak drogiej i nieskutecznej firmie jak PZU.
zdjecie uzytkownika
brn - 2016-03-16 01:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o Connact center na konstruktorskiej 13 to pracuje tam od niedawna warunki są jakie są - umowa zlecenie 2 tyg szkolen płatnych 10 brutto /h (kiedys bylo 5 pozniej 7 )
stawki zaczynąją się od 11 brutto(podstawa) do max 16brutto jako konsultant -awans jest możliwy ale raczej tutaj dochodza osobiste koneksje by mieć na to większe szanse - czyli trzeba się wkręcić tam :) ogólnie atmosfera jest fajna bynajmniej na 3 pierze ;) - pozdrawiam Assistance ;)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-16 17:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszesz @brn to trzeba się tylko postarać a nie wiecznie narzekać jak większość tutaj..a myślę, że naprawdę nie ma na co! dużo ogłoszeń to umowy o pracę, pakiety itp. do tego jak znasz języki to w ogóle można się ustawić np. jako księgowy z hiszpańskim
zdjecie uzytkownika
kp - 2016-03-17 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koneksje, znajomości... ludzie wskażcie mi firmę w której aby awansować nie trzeba mieć znajomości. Proste - jeżeli przychodzisz do pracy i cały dzień przesiedzisz przed kompem do nikogo się nie odezwawszy a jak już coś powiesz to tylko krytyka na zarząd, kierownictwo to siłą rzeczy nie awansujesz bo kto by chciał współpracować z takim człowiekiem. Ale tak jest wszędzie nie tylko w pzu
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-03-18 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to nie chodzi o same znajomości, ale tez o to, ze niektórzy nie umieją żyć z innymi, i to jest tylko ich wina, że tak to wygląda i sprawy się mają tak.
zdjecie uzytkownika
Everest - 2016-03-22 21:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłem ostatnio na spotkaniu rekrutacyjnym w sprawie stanowiska Helpdesk Everest. Proponują umowę zlecenie od razu na pół roku. Szkolenie trwa ok. 8 dni. Nie ma możliwości przejścia na inny typ umowy, chyba że awansujecie na jakieś normalne stanowisko. Stawka 11-16zł, ale słyszałem, że to bajki i trzeba patrzeć na dolną granicę, czyli 11 brutto. Z zapewnień rekrutera czas pracy jest bardzo elastyczny. Trzeba wypracować min. 120 godzin w miesiącu, a obowiązkowe dni pracy to poniedziałek i piątek - podobno jest wtedy najwięcej zapytań od agentów. Można pracować od 5-12 godzin - do wyboru. Jeżeli to prawda, to jest to dobre rozwiązanie dla studentów dziennych. Dział pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7-22.
Rekruter był profesjonalny i miły, a samo spotkanie przebiegło w dobrej atmosferze. W tym samym dniu przychodzi odpowiedź zwrotna, ale w przypadku tego stanowiska jest to tylko formalność, przeszedłem ten etap bez problemu.
zdjecie uzytkownika
les - 2016-03-22 21:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maTT praca jak praca. Wszędzie trzeba się narobić i wiadomo. Natomiast jeżeli chodzi o firmę PZU to ja nie mogę na nią powiedzieć złego słowa. Przeciwnie w dużym nieszczęściu dostałem od nich (oczywiście wcześniej opłaconą) naprawdę dużą pomoc. Ubezpieczam u nich samochód i porównując z ofertami w internecie jest taniej. Może to kwestia agenta który potrafi znaleźć jakieś ulgi i promocje
zdjecie uzytkownika
keylee - 2016-03-30 23:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jero - 2016-02-18 09:01:41]:
napisz więcej, bo to ciekawy temat. jestem w pz od kilku tygodni i no nieszczególnie... może aż tak, że rozmowa z przełożonym za "byleco", to nie... ale ogólnie to wrażenie takie jakby Cię w Wielkim Poważaniu mieli, czyli w D ... Gadają z tobą bo muszą, masz farta jak z jednym czy drugim bucem na fajka wyjdziesz, to się dowiesz , ja nie palę to się nie :) A i zasada: im jesteś dłużej tym mniej dlaCiebie informacji... A warszawski lokal pzu wygląda jak przedszkole, może żeby poważnie nie brać, co?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-31 08:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pzu zarobki są niskie, chyba, że pracujesz w warszawce. pracownicy centrum operacji, robiąc mnóstwo rzeczy, wpłaty, zadania, roszczenia agentów, produkcję itp. zarabiają 2100 brutto. o podwyżce zapomnij. co miesiąc nadgodziny, sobota, praca na 2 zmiany...idzie się wykończyć. przy dobrych wynikach dostajesz 100-200 zł podwyżki po 3 latach. podwyżki oczywiście dla nielicznych.
zdjecie uzytkownika
lala koko - 2016-03-31 09:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tutaj jako w chyba najbogatszej ubezpieczalni w kraju masz bardzo duże możliwości, znam wiele osób które regularnie tutaj awansują i mają fajne benefity
zdjecie uzytkownika
Stec - 2016-04-01 16:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam sporo osób które odejście z pracy w PZU uważają za jedną z najlepszych decyzji ostatnich lat. Człowiek tam jest tylko kosztem i tak jest traktowany.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-04-02 11:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziwna sprawa z tym PZU.. niby największa ubezpieczenia w Polsce, ale opinie mają raczej słabe. Ciekawe, czy wypłaty uzależnione są od stanowisk jedynie czy od doświadczenia
zdjecie uzytkownika
major - 2016-04-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Mara - 2016-04-05 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam mały dylemat ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) interesuje mnie ogłoszenie na Obsługę klienta anglo zastanawiam się jak wyglądają zarobki u czy ze statusem studenta dadzą mi umowę
zdjecie uzytkownika
Blackhorse - 2016-04-06 23:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dramat ja jestem 2 dni i juz mam dosc....szkolenie slabe,a wymagania wielkie .nic dziwnego ze klienci sie zloszcza jak konsultanci sa nieprzygotowani.wsparcie tez kiepskie ,laskę robia ze pomagaja
zdjecie uzytkownika
BlackJack - 2016-04-13 01:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blackhorse - szukam dwóch osób do pracy w lokalu z automatami do gry w centrum Warszawy. Pieniądze PEWNE co miesiąc niż w "obiecankach" z PZU. Masz podstawę. Reszta - jak sobie zapracujesz. Daj znać. I to mniej-więcej obnaża HIPOKRYZJĘ oraz podstawionych "koników" agitujących do pracy w PZU.
zdjecie uzytkownika
Szelma - 2016-04-27 22:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Geek - 2016-01-30 16:48:36]:
Nie liczyłabym na podniesienie stawki, skoro rok temu wszystkim obniżyli... nawet pracownikom z kilkuletnim stażem :/ Ludzie, którzy ogarniali assistance już nie pracują w PZU, bo traktowanie pracownika jest skandaliczne... pokażcie mi inną firmę, w której trzeba dzwonić "na siku"... Zmiana kierownictwa zrobiła swoje, zmiany trenerów również... za mojej "kadencji" nie było takich kolejek, bo ludzie byli dobrze wyszkoleni, teraz PZU zeszło na psy totalnie...
zdjecie uzytkownika
Sony - 2016-04-28 22:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w CC w Warszawie w firmie telekomunikacyjnej na umowę o pracę od pierwszego dnia szkolenia. Szkolenie 5-6 tygodni. Podeślij CV, a udzielę możliwie dużo informacji. moim.skromnym.zdaniem@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Sony - 2016-04-30 08:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam na myśli, że informacji udzielę mailowo. CV poproszę gdyby ktoś był zdecydowany :-)
zdjecie uzytkownika
Byly obozowicz - 2016-05-04 12:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam serdecznie tęczowego kierownika herr sp i jego tęczową drużynę contact center z ul. Równoległej 4a :-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-05-05 11:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, powiedzcie mi jak to z PZU obecnie jest.. Chciałbym podjąć pracę jako doradca, ale mam wrażenie, że ludzie się nie chcą tu ubezpieczać. Może to mylne przeczucie :)
zdjecie uzytkownika
masakra - 2016-05-05 19:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po trzytygodniowym szkoleniu znajomi zrezygnowali juz w trakcie w oddziale stanowisko specjalista /doradca to tylko sprzedaz , sprzedaz , sprzedaż szkolenie marne jak juz ktos napisał powyżej później zamiast smigać wysyłaja cię dalej do innych oddalonych oddziałów , doradcy jeszcze podciagną na oc i mieszkaniach a specjaliści co? staruchy tylko ksiażeczki do druku, ciezko sie sprzedaje najgorszy błąd w życiu....
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-05-06 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BlackJack - 2016-04-13 01:59:54]:
Branża ubezpieczeniowa w Polsce przeżywa kryzys. W prasie można znaleźć artykuły o zwolnienach (vide: http://www.pulshr.pl/rekrutacja/generali-alianz-pzu-axa-beda-zwolnienia-prace-moze-stracic-nawet-500-osob,33060.html). Miałem okazję popatrzyć jak ludzie pracują na infolinii w biurze przy Równoległej w Warszawie. Studenci lub świeżo upieczeni absolwenci prawa, socjologii albo historii siedzą "na słuchawce", odliczając czas od przerwy do przerwy. Z uwagi na niesatysfakcjonujący poziom zarobków, zrezygnowałem. Nie będę czekał rok, czy półtora, aż ktoś ze zwierzchników łaskawie mnie wypatrzy i zaproponuje awans. Podziwiam ludzi, którzy w stolicy utrzymują się z takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
dff - 2016-05-07 08:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zacząć szkolenie w poniedziałek, czy w trakcie jego trwania mogę zrezygnować ze współpracy z pzu, czy ponosze ewentualne koszta ?
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-05-07 09:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dff - 2016-05-07 08:15:02]:
Nie ponosisz żadnych kosztów. Uczestnik szkolenia może z niego zrezygnować w każdej chwili. Na szkoleniu dowiesz się, że to wspaniała firma z możliwościami rozwoju zawodowego. Radzę jednak poczytać w prasie branżowej odnoszącej się do ubezpieczeń o specyfice tego towarzystwa ubezpieczeń.
zdjecie uzytkownika
axaxa - 2016-05-07 11:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeśli rezygnuje ze szkolenia to musze jechac do pzu i im o tym powiedziec czy po prostu darowac sobie wizyte tam ?
zdjecie uzytkownika
Sony - 2016-05-09 14:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [axaxa - 2016-05-07 11:17:35]:
Ja bym zadzwoniła. Nawet jeżeli można po prostu nie przyjść to warto zadzwonić do trenera i o tym poinformować.
zdjecie uzytkownika
brn - 2016-05-26 07:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-03-16 17:58:11]:
popracowałem od marca i dalej podtrzymuje swoje stanowisko dt. pracy w Call Center PZU na konstruktorskiej - dział Assistance
napisałem, że żeby awansować trzeba mieć znajomości - źle to ująłem - ludzie są mega otwarci konsultanci jak i kadra zarządzająca bardzo rzadko zdarzają się "foszki ciotki klotki" sam też musisz być miły i nie stroić fochów bo ktoś nie ma czasu by udzielić Ci wsparcia merytorycznego bo nei ma czasu robi coś innego WAŻNEGO a nawet jak robi to często nie patrząc się w oczy odpowie Ci na pytanie!
żeby awansować trzeba coś umieć czymś się wyróżniać a to, że jesteś osobą lubianą tylko działa na Twoją korzyść. Jak w każdej pracy
TRZEBA MIEĆ PREDYSPOZYCJE DO PRACY W CC! w każdej korpopracy wymaga się sumienności i szybkości taka prawda! Osoby które sobie rady nie dają a potem hejtują prace w CC po prostu zastanówcie się jaka praca by wam odpowiadała i takiej szukajcie (nikt raczej wam nie zaplaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przegladanie fejsa lub jutuba)
dlaczego oceniam ją dobrze?
-wsród konsultantów ŚWIETNA atmosfera (godziny wieczorne wymiatają i Pan Ł.Z. na czele - pozdrawiam :] )
-kadra? wsparcie, liderzy, koordynatorzy działu Assistance to ludzie w ujęciu ogólnym bardzo OK! są i osoby wprost stworzone np. jako lider do zarządzania ludźmi i nadzorem ich pracy dużo pomagają (Pozdrawiam jedną Panią Lider- K.)
-płaca? zawsze na czas! stawka? 11-16 brutto są osoby mega ogarnięte które co miesiąc koszą 16 brutto. Stawka zależna od efektywności i poświęcenie czasu na zrobienie "sprawy" - czyli nie ogarniasz klawiatury czy też brak Ci paru zwojów mózgowych to lepiej idź do domu :) zjazd do stawki 11 zł gdy zorganizujesz świadczeni nienależne (na początku pracy masz "ochronę") sumarycznie - albo pracujesz i wykonujesz swoje obowiązki albo masz niską stawkę i uwierzcie ta efektywność jest do zrobienia:) Stawka świąteczna 35zł/h ja w św. Wielkiejnocy zarobiłem 630 zł 2 dni 12h+6h - zaciskając zęby i nie spędzając ich z rodziną! można? można.
-Awans? jest możliwy ale BARDZO trudny - staraj się staraj a się uda :)

czasem są trudne momenty gdyż niektórzy konsultanci(również z innych działów) wyłączają mózg i zamiast iść po wsparcie merytoryczne robią coś bo myślą, że robią OK! potem trzeba wyprostowywać, wyjaśniać itd. nie jesteś pewien? Idź po wsparcie pomogą Ci!
podsumowując ta praca nie jest dla każdego - stres w niektóre dni kiedy jest dużo zgłoszeń itp itd... trzeba umieć sobie z tym radzić !

Jeżeli uważasz, że masz predyspozycje to dasz sobie radę jak większość konsultantów z działu Assistance którzy pracują dłużej niż miesiac czy dwa :)

ps. fajne doświadczenie na przyszłość

PRACOWNIK CALL CENTER PZU DZIAŁ ASSISTANCE :)
zdjecie uzytkownika
NRB - 2016-06-04 10:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [brn - 2016-05-26 07:53:32]:
Ależ wazelina się leje... Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu ;-).
zdjecie uzytkownika
- - 2016-06-04 11:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tym, call center ich to jakie wysokie są prowizje?
zdjecie uzytkownika
brn - 2016-06-11 10:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NRB - 2016-06-04 10:48:28]:
wazelina? opinia z mojej perspektywy pracy tam (nie pracuję już)

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-06-11 11:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@_ to zależy chyba na jakim dziale/kolejce siedzisz, pod względem prowizji polecam stanowisko Konsultant Infolinii Medycznej w Zespole Opieki Medycznej
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-06-13 15:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brn - 2016-06-11 10:43:57]:
Oj, wazelina, wazelina. Najlepszy jest fragment o zaciskaniu zębów podczas pracy w CC podczas dni świątecznych, wielkanocnych. Jak rozumiem, praca "na słuchawce" w tym szczególnym okresie była ważniejsza od odpoczynku, rodzinnego spotkania i rodzinnej atmosfery?
zdjecie uzytkownika
norma - 2016-06-13 22:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@geek w wielu call center właśnie w święta się pracuje, to norma
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-06-16 09:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, ze poki co poszukują tylko konsultantów a nikomgo do biur na wyzsze stanowiska czy byc moze z konsultanta można aplikować na na wyzsze posady? sa wogole u nich rekrutacje wewnetrzne? łatwo sie tam dostać
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-19 22:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kama - 2016-06-16 09:22:41]:
S rekrutacje wewnętrzne ale jest to fikcja - stanowiska są już z góry obsadzone a rekrutacja jest tylko dla pozoru. Nawet jak się reklamują że jak ktoś pracuje w Call Center to ma krótszą drogę na staże i praktyki w PZU. Ja aplikowałem na staże ale nawet mnie nie zaprosili na rozmowę pomimo że spełniałem wymagania na stanowisko.
zdjecie uzytkownika
fg - 2016-06-19 22:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Niki no ale przeciez rekrutacja u nich jest normalna..szukaja na przyklad doradcy klienta indywidualnego oferuja umowe o pracę w największym Banku w Polsce profesjonaln systemem szkoleń, elastyczny pakiet benefitów: od kultury, sportu i wypoczynku po fundusz emerytalny
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2016-06-20 00:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2016-03-09 18:36:56]:
co ty gadasz? Pewnie nawet OWU nie ogarnęłaś i już płaczesz. Spodziewasz się wypłaty 10000zł do ręki na stanowisku w Contact Center? ha ha ha, żałosne.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-06-20 08:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że nie zaprosili Cię na rozmowę @Niki to raczej nie świadczy o tym, że jej w ogóle organizowali ale, że były osoby, które miały lepsze cv od Ciebie. Każda firma zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi osobami i chyba w tej sprawie z tego prawa korzystali
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybki kontakt po wysłaniu CV.Rekrutacja grupowa - przedstawienie działalności firmy, następnie prosty test odnośnie wiedzy ogólnej o PZU. I znów szybka odpowiedź odnośnie wyników rekrutacji.
Pytania: kiedy powstało PZU
zdjecie uzytkownika
niki - 2016-06-26 12:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Awamsuja bo maja wtyki i znajomosci. Dlaczego sa konsultanci ktorzy pracuja juz nawet 8 lat i nie dostaja awansu a sa konsultanci ktorzy pracuja nawet dwa miesiace i sa juz wsparciem merytorycznym
zdjecie uzytkownika
3er - 2016-06-26 13:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze szukaja tez analityka procesow biznesowych w Warszawie oczekuja tutaj min 3 lat doświadczenia w zarządzaniu procesami oraz analiz biznesowych w obszarze sprzedaży wykształcenia wyższego (ekonomia, ubezpieczenia, zarządzanie)dobrej znajomości j. angielskiego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PZU !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert