Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo PZU

Opinie o PZU

Pracowałeś w firmie PZU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nako - 2016-01-26 09:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
madzi, zawsze znajdzie się ktoś kto stiwierdzi, że znajdzie lepsze warinki. Nie mniej jednak w PZU o ile nie idzie sie do call center to zarobki rzędu 2,5-3,5 są od reki
zdjecie uzytkownika
Madżi - 2016-01-27 08:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nako - 2016-01-26 09:55:02]:
Nako, rozmowa byłą na temat stanowiska Konsultanta Call Center i napisałam tylko jakie są warunki na takim stanowisku u innego pracodawcy. localoca i ja piszemy o "jabłkach", a Ty wpadasz z "bananami" ;)
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-01-28 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie @pracownik to z pewnością nie jest agent ubezpieczeniowy, na to stanowisko co aplikujesz są inne obowiązki, więc raczej jeśli się odezwą możesz spać spokojnie
zdjecie uzytkownika
lexsus - 2016-01-30 12:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak już ktoś pisał praca w contac center jest głównie dla studentów. Pracuję w dziale assistance i mogę podzielić się opinią. Obecnie da się zauważyć że w dziale tym brakuje rąk do pracy a chętnych ze szkolenia na szkolenie ubywa. Pzu oferuje przyszłym kandydatom na to stanowisko szkolenie (teoretyczne 3-4 dni i praktyczne "odsłuchy" 3-4 dni) następnie siadasz i odbierasz połączenia. Braki kadrowe są takie że czasami klienci czekają na infolini w kolejce po 10-15 minut więc często konsultant zbiera opieprz od klienta że nie można się dodzwonić co to za firma itp. dlatego trzeba być odpornym psychicznie. Nawet jak ktoś ma zadowolenie klienta w czterech literach to po kilku godz pracy zaczyna nie wytrzymywać nerwowo.
Pzu oferuje elastyczny grafik pracy czyli przychodzisz kiedy chcesz ale musisz przepracować pewne minimum (140h w miesiącu, zmiany popołudniowe i weekendowe). Grafik ustalasz z 2 tygodniowym wyprzedzeniem i jeżeli nagle nie możesz przyjść do pracy bo coś Ci wypadnie to ciężko jest anulować zmianę czy znaleźć kogoś na zastępstwo.
Co do zarobków to na start 10zł brutto co przy 140h dale około 1150zł na rękę dla studenta. Z czasem można liczyć na lepszą stawkę 12-13 zł oczywiście umowa zlecenie. Ostatni chodziły słuchy że mają w tym roku podnieść stawkę podstawową na 12zł/h ale kiedy to będzie???
Podsumowując praca dobra dla studenta dziennego który chce dorobić, jako praca dodatkowa dla kogoś kto pracuje gdzieś indziej np na 1/2 i też chce dorobić lub jako praca tymczasowa dopóki nie znajdzie sie czegoś lepszego. Średni staż pracy konsultanta wynosi
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-01-30 16:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-09-06 21:41:57]:
Praca na infolinii nie jest zajęciem uznawanym za ambitne. To raczej wybór z konieczności życiowej. Z tego, co można tutaj przeczytać, wynika, iż zarobki są niezadowalające i w zasadzie główną zaletą pozostają elastyczne godziny pracy.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-31 11:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że praca na infolinii w jakiejkolwiek firmie nie jest spełnieniem marzeń @Geek. Być może, PZU docenia pracowników, ale jednak wolałbym piąć się na inne stanowiska.
zdjecie uzytkownika
Geek - 2016-02-09 09:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mając doświadczenie zawodowe w likwidacji szkód majątkowych i na osobie, kilkakrotnie aplikowałem do PZU na stanowisko likwidatora. Nikt nie odpowiadał. Wystarczyło, że wysłałem CV na konsultanta telefonicznego, zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną dostałem następnego dnia. Też wolałbym startować tam z nieco wyższej funkcji, niż pracownik "na słuchawce".
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-02-09 11:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, bo skoro wrzucają ofertę to szukają na każde z tych stanowisk. Może na słuchawkę jest większe zapotrzebowanie a mniejsze wymagania. Likwidator jest pewnie dla nich ważniejszy i potrzebują czasu do namysłu.
zdjecie uzytkownika
Aisha - 2016-02-11 07:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla ludzi którzy się sparzyli na pracodawcach zapominających o wypłacie, na zasadzie pójdę do PZU to mnie nie oszukają.PZU jedzie na opinii i myśli że może płacić mniej niż konkurencja. No i ma rację ale i konsekwencje ponosi, tylko że duże drzewa usychają powoli. Niestety nie można mieć wszystkiego i dotyczy to również firm - albo oszczędności albo kompetencje. Szkoda jedynie naiwnych akcjonariuszy.
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-02-11 11:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Geek to nie jest faktycznie najambitniejsza praca na świecie, ale doskonała dla młodych osób, które chca jakoś zacząć przygodę z dorosłym życiem za niezłą kasę
zdjecie uzytkownika
pliks - 2016-02-17 20:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Czy może ktoś napisać kilka słów na temat warunków pracy w contantact center w Lublinie, chodzi mi przede wszystkim o dział assistance, jakie są warunki płacowe przede wszystkim
zdjecie uzytkownika
Misio - 2016-02-17 20:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba mówisz o mnie, bo powiem Ci że ja poszukuje czegoś takiego na szybko, na już i żeby było dość przyjemnie, przekonaliście mnie do pracy tutaj
zdjecie uzytkownika
Jero - 2016-02-18 09:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie..! Nie dajcie złapać się an tę szeptaninę! Nie widzicie, że wpisy takich autorów jak Misio, Saga, Lc, localoca to zwykła szeptanina?? Jaka niezła kasa? hahah 10 zł brutto na umowie zlecenie to niezła kasa? trzymajcie mnie.. To najniższa stawka jaka jest oferowana w Warszawie. Polecam wam link4, warta.. tam dają 12 zł na wejście i chyba umowę o pracę. W PZU pracowałem dwa lata i każdemu komu mogę dział call center zdecydowanie odradzam. Bardzo chamscy przełożeni, którzy wywyższają się bo myślą, że skoro awansowali ze słuchawek to są bogami. Przerwy przysługuje 6 minut na godzinę i spróbuj przekroczyć choć 30 sekund to masz rozmowę z przełożonym. Tak samo się dzieje jeśli nie odbierasz telefonu w ciągu najpóźniej UWAGA! dwóch sekund. Jeśli odbierasz w 3 sekundzie to musisz się tłumaczyć przełozonemu. Etatowcy ciągle poniższają zleceniowców. wrzucają ogłoszenia o benefitach dla pracowników etatowych gdzie 90% zatrudnienia to umowa zlecenie!
zdjecie uzytkownika
hejo - 2016-02-19 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie szczególnie zainteresowało ogłoszenie na collections expert with european languages, zwłaszcza, że są zapewnione odpowiednie szkolenia i nawet benefity socjalne.
zdjecie uzytkownika
Mery - 2016-02-21 01:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nastawiona na wyzysk. Szczególnie konsultantów CC. Nie polecam nikomu. Można znaleźć taką samą pracę za dużo lepsze pieniądze w innych CC np. u operatorów komórkowych. Umowa o pracę, benefity, a nie 10 zł brutto w beznadziejnym PZU
zdjecie uzytkownika
eff - 2016-02-21 12:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem skąd tyle hejtu. Umowa zlecenie - to fakt, ale o tym każda osoba aplikująca jest informowana na rozmowie rekrutacyjnej. Praca jak każda inna - do kontaktu z klientami poprzez infolinię, trzeba mieć predyspozycje. Odpowiedni pakiet szkoleń, wypłaty zawsze na czas. To bzdura, że nie można awansować - w ciągu półtora roku udało mi się dwukrotnie. Oczywiście - żeby awansować, trzeba pokazać, że zależy Ci na pracy. Przyjmują wiele młodych, niedoświadczonych osób - stąd nie każdy ma tego świadomość. Ale dają możliwość rozwoju - oczywiście, jeśli ktoś chce i zależy mu na pracy, z nieba nic nie spada. Zdecydowanie polecam.
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-02-22 11:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No własnie moi mili wszystko jest tak jak opisuje to @eff więc nie powinno nikogo nic dziwić, ani zaskakiwać, wszystko zostaje wyłożone pięknie i szczegółowo przecież.
zdjecie uzytkownika
ghj - 2016-02-24 19:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca agenta polega głównie na telemarketingu i łowieniu nowych klientów po swoich znajomych itp. Wynagrodzenie prowizyjne, plus wsparcie finansowe na początku, ale w praktyce trzeba je później oddać, bo np. nie utrzymałeś klienta przez rok, a jak nie oddasz to będą Cię straszyć sądem i komornikiem. Znam ludzi którzy lubią tam pracować i nieźle zarabiają, ale nie jest to praca dla każdego, tylko dla najwytrwalszych.
zdjecie uzytkownika
piksel - 2016-02-28 12:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnie bym podjął taką pracę, jako agent w PZU, ale to mnie martwi. Nie chcę naciągać swoich znajomych na podpisywanie umów ubezpieczeniowych, wolałbym rozmawiać z osobami postronnymi :)
zdjecie uzytkownika
Oxo - 2016-03-03 22:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BZDURA! NIE MA ____ŻADNEGO ABSOLUTNIE____ WSPARCIA FINANSOWEGO ZE STRONY PZU!!! Od początku zachrzaniasz na własnej działalności gospodarczej i płacisz składki ZUS z własnej kasy, a żyjesz TYLKO I WYŁĄCZNIE z prowizji. Praca wyłącznie dla obsesyjno-maniakalnych psychopatów, śliskich cwaniaków którzy lubią oszukiwać innych ludzi. Wiem, bo pracowałem tam. Amen!
zdjecie uzytkownika
wo - 2016-03-04 09:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uogólniajmy @oxo nie ma każdym stanowisku trzeba mnie własną działalność to trochę odstarsza ludzi a rzeczywiście do tej pracy trzeba miec nie tylko wiedze ale i zacięcie dlatego ci słabsi odpadają
zdjecie uzytkownika
Mi - 2016-03-05 00:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Realia "pracy" dla PZU to czas stracony bezpowrotnie. Wpierw 2 tygodnie szkolenia za które się płaci z własnej kieszeni, obowiązek założenia własnej działalności gospodarczej, "liderzy" - drobne cwaniaki których obchodzi wyłącznie stan własnego konta i gadają różne kocopoły na temat pracy. obdzwanianie baz danych ludzi kompletnie nie zainteresowanych ubezpieczeniami oraz akwizycja w terenie w najgorszym tego słowa znaczeniu. I tak mija kilka miesięcy dokładania do O(cudzego) interesu... Jak tu nie nazwać PZU złodziejami, skoro nawet najniższej krajowej nie proponują jako PODSTAWY WYNAGRODZENIA?! W momencie gdy "pracujecie" są już "szkoleni" następni jelenie na wasze miejsce. Firma opiera się na koterii, a nie rzeczywistej karierze, trzymajcie się od PZU z daleka!
zdjecie uzytkownika
benedict - 2016-03-06 09:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się że niektórzy forumowicze trochę przesadzają. znam koleżanką która pracuje w PZU od pierwszego roku studiów i bardzo sobie to miejsce chwali. dobra atmosfera, elastyczny grafik i zarobki naprawdę dobre.
zdjecie uzytkownika
spoon - 2016-03-06 16:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benedict - 2016-03-06 09:52:39]:
a łyżka na to - niemożliwe! ;-) to co się w PZU wyprawia odnośnie pracowników - szczególnie tych nowych na stanowisku agenta ubezpieczeniowego - woła o pomstę do nieba lub prędzej - Państwowej Inspekcji Pracy.
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-03-08 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No Wy wszyscy macie racje, ale należy nie zapominac, że w pracy się pracuje i nikt nigdy nie mówił, ani nie obiecywał że będzie łatwo i różowo tutaj, odpocznijcie :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-03-09 18:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka moze byc pod slonce,.Klientom ciagle podwyzszaja ubezpieczenia a pracownikom pensje obnizaja,zlodziejstwo w bialy dzien.Z DALEKA OD PZU NA UL KONSTRUKTORSKA.Jesli macie ochote dorabiac kierownictwo to prosze bardzo.
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-03-10 11:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo mam ubezpieczenie w PZU, zarówno na samochód jak i na przyczepę i nie podnoszą znacząco składek, nie mam na co narzekać. A pracownik PZU ma też chyba jakiś socjal do pensji tak?
zdjecie uzytkownika
Elza - 2016-03-10 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie dotyczące szkoleń, orientujecie sie jak to wygląda ponoć jest to 3 tygodniowe szkolenie w warszawie może ktoś powiedziec jak to wygląda? jaka jest odległość z zakwaterowania( Hotelu) do Centrali i ile braliście pieniędzy, żeby w tym czasie jakoś przeżyć. Pytanie głównie skierowanych z poza Warszawy. Będę wdzięczna za informacje.
zdjecie uzytkownika
MaTT - 2016-03-11 14:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za szkolenia w PZU płacisz z własnej kasy bodajże 180 zł. Jak chcesz się zakwaterować w hotelu to równieżna własny koszt. Jako Agent PZU musisz założyć własną działalność gospodarczą, nie otrzymujesz ŻADNEJ pensji tylko żyjesz wyłącznie z prowizji. Praca w PZU to wydzwanianie do klientów, którzy i tak mają cię gdzieś albo najbardziej chamska akwizycja w terenie - gdzie również pragną cię spławić jak najszybciej. Praca wyłącznie dla takich którym nic innego się w życiu nie udało lub dla skończonych psychopatów.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-03-12 17:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@MaTT nie zgodzę się z Tobą. Mój znajomy od wielu lat jest przedstawicielem ubezpieczeniowym i zawsze bardzo chwali swoją pracę, a psychopatą też nie jest. Oczywiście - nie każdy jest stworzony do każdej pracy, ale bez wątpienia ta praca oferuje atrakcyjną ścieżkę rozwoju. Widziałam, że firma szuka właśnie teraz przedstawicieli ubezpieczeniowych w Dąbrowie Górniczej.
zdjecie uzytkownika
Thayil - 2016-03-12 19:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie Rzym, a gdzie Krym. w Warszawie PZU jest jedną wielką tragedią i złodziejstwem dot. pracowników.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-14 17:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skąd masz taką wiedzę na temat pracy w PZU @maTT, i dlaczego obrażasz normalnie pracujących ludzi, ja szanuję ich prace i sam z nie korzystam ubezpieczając samochód, dom
zdjecie uzytkownika
maTT - 2016-03-15 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-03-14 17:46:40]:
Praktyka i wnioski po pracy u nich... "Normalnie pracujących ludzi" nie obrażam, nie unoś się jak jakaś księżniczka. Piętnuję natomiast NIEUCZCIWEGO PRACODAWCĘ PZU. Musisz mieć za dużo pieniędzy lub jesteś zbyt naiwny życiowo ubezpieczając się w tak drogiej i nieskutecznej firmie jak PZU.
zdjecie uzytkownika
brn - 2016-03-16 01:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o Connact center na konstruktorskiej 13 to pracuje tam od niedawna warunki są jakie są - umowa zlecenie 2 tyg szkolen płatnych 10 brutto /h (kiedys bylo 5 pozniej 7 )
stawki zaczynąją się od 11 brutto(podstawa) do max 16brutto jako konsultant -awans jest możliwy ale raczej tutaj dochodza osobiste koneksje by mieć na to większe szanse - czyli trzeba się wkręcić tam :) ogólnie atmosfera jest fajna bynajmniej na 3 pierze ;) - pozdrawiam Assistance ;)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-16 17:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszesz @brn to trzeba się tylko postarać a nie wiecznie narzekać jak większość tutaj..a myślę, że naprawdę nie ma na co! dużo ogłoszeń to umowy o pracę, pakiety itp. do tego jak znasz języki to w ogóle można się ustawić np. jako księgowy z hiszpańskim
zdjecie uzytkownika
kp - 2016-03-17 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koneksje, znajomości... ludzie wskażcie mi firmę w której aby awansować nie trzeba mieć znajomości. Proste - jeżeli przychodzisz do pracy i cały dzień przesiedzisz przed kompem do nikogo się nie odezwawszy a jak już coś powiesz to tylko krytyka na zarząd, kierownictwo to siłą rzeczy nie awansujesz bo kto by chciał współpracować z takim człowiekiem. Ale tak jest wszędzie nie tylko w pzu
zdjecie uzytkownika
Saga - 2016-03-18 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to nie chodzi o same znajomości, ale tez o to, ze niektórzy nie umieją żyć z innymi, i to jest tylko ich wina, że tak to wygląda i sprawy się mają tak.
zdjecie uzytkownika
Everest - 2016-03-22 21:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłem ostatnio na spotkaniu rekrutacyjnym w sprawie stanowiska Helpdesk Everest. Proponują umowę zlecenie od razu na pół roku. Szkolenie trwa ok. 8 dni. Nie ma możliwości przejścia na inny typ umowy, chyba że awansujecie na jakieś normalne stanowisko. Stawka 11-16zł, ale słyszałem, że to bajki i trzeba patrzeć na dolną granicę, czyli 11 brutto. Z zapewnień rekrutera czas pracy jest bardzo elastyczny. Trzeba wypracować min. 120 godzin w miesiącu, a obowiązkowe dni pracy to poniedziałek i piątek - podobno jest wtedy najwięcej zapytań od agentów. Można pracować od 5-12 godzin - do wyboru. Jeżeli to prawda, to jest to dobre rozwiązanie dla studentów dziennych. Dział pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 7-22.
Rekruter był profesjonalny i miły, a samo spotkanie przebiegło w dobrej atmosferze. W tym samym dniu przychodzi odpowiedź zwrotna, ale w przypadku tego stanowiska jest to tylko formalność, przeszedłem ten etap bez problemu.
zdjecie uzytkownika
les - 2016-03-22 21:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maTT praca jak praca. Wszędzie trzeba się narobić i wiadomo. Natomiast jeżeli chodzi o firmę PZU to ja nie mogę na nią powiedzieć złego słowa. Przeciwnie w dużym nieszczęściu dostałem od nich (oczywiście wcześniej opłaconą) naprawdę dużą pomoc. Ubezpieczam u nich samochód i porównując z ofertami w internecie jest taniej. Może to kwestia agenta który potrafi znaleźć jakieś ulgi i promocje
zdjecie uzytkownika
keylee - 2016-03-30 23:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jero - 2016-02-18 09:01:41]:
napisz więcej, bo to ciekawy temat. jestem w pz od kilku tygodni i no nieszczególnie... może aż tak, że rozmowa z przełożonym za "byleco", to nie... ale ogólnie to wrażenie takie jakby Cię w Wielkim Poważaniu mieli, czyli w D ... Gadają z tobą bo muszą, masz farta jak z jednym czy drugim bucem na fajka wyjdziesz, to się dowiesz , ja nie palę to się nie :) A i zasada: im jesteś dłużej tym mniej dlaCiebie informacji... A warszawski lokal pzu wygląda jak przedszkole, może żeby poważnie nie brać, co?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-31 08:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pzu zarobki są niskie, chyba, że pracujesz w warszawce. pracownicy centrum operacji, robiąc mnóstwo rzeczy, wpłaty, zadania, roszczenia agentów, produkcję itp. zarabiają 2100 brutto. o podwyżce zapomnij. co miesiąc nadgodziny, sobota, praca na 2 zmiany...idzie się wykończyć. przy dobrych wynikach dostajesz 100-200 zł podwyżki po 3 latach. podwyżki oczywiście dla nielicznych.
zdjecie uzytkownika
lala koko - 2016-03-31 09:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tutaj jako w chyba najbogatszej ubezpieczalni w kraju masz bardzo duże możliwości, znam wiele osób które regularnie tutaj awansują i mają fajne benefity
zdjecie uzytkownika
Stec - 2016-04-01 16:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam sporo osób które odejście z pracy w PZU uważają za jedną z najlepszych decyzji ostatnich lat. Człowiek tam jest tylko kosztem i tak jest traktowany.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-04-02 11:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwna sprawa z tym PZU.. niby największa ubezpieczenia w Polsce, ale opinie mają raczej słabe. Ciekawe, czy wypłaty uzależnione są od stanowisk jedynie czy od doświadczenia
zdjecie uzytkownika
major - 2016-04-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Mara - 2016-04-05 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam mały dylemat ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) interesuje mnie ogłoszenie na Obsługę klienta anglo zastanawiam się jak wyglądają zarobki u czy ze statusem studenta dadzą mi umowę
zdjecie uzytkownika
Blackhorse - 2016-04-06 23:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dramat ja jestem 2 dni i juz mam dosc....szkolenie slabe,a wymagania wielkie .nic dziwnego ze klienci sie zloszcza jak konsultanci sa nieprzygotowani.wsparcie tez kiepskie ,laskę robia ze pomagaja
zdjecie uzytkownika
BlackJack - 2016-04-13 01:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blackhorse - szukam dwóch osób do pracy w lokalu z automatami do gry w centrum Warszawy. Pieniądze PEWNE co miesiąc niż w "obiecankach" z PZU. Masz podstawę. Reszta - jak sobie zapracujesz. Daj znać. I to mniej-więcej obnaża HIPOKRYZJĘ oraz podstawionych "koników" agitujących do pracy w PZU.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybki kontakt po wysłaniu CV.Rekrutacja grupowa - przedstawienie działalności firmy, następnie prosty test odnośnie wiedzy ogólnej o PZU. I znów szybka odpowiedź odnośnie wyników rekrutacji.
Pytania: kiedy powstało PZU
zdjecie uzytkownika
Szelma - 2016-04-27 22:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Geek - 2016-01-30 16:48:36]:
Nie liczyłabym na podniesienie stawki, skoro rok temu wszystkim obniżyli... nawet pracownikom z kilkuletnim stażem :/ Ludzie, którzy ogarniali assistance już nie pracują w PZU, bo traktowanie pracownika jest skandaliczne... pokażcie mi inną firmę, w której trzeba dzwonić "na siku"... Zmiana kierownictwa zrobiła swoje, zmiany trenerów również... za mojej "kadencji" nie było takich kolejek, bo ludzie byli dobrze wyszkoleni, teraz PZU zeszło na psy totalnie...
zdjecie uzytkownika
Sony - 2016-04-28 22:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w CC w Warszawie w firmie telekomunikacyjnej na umowę o pracę od pierwszego dnia szkolenia. Szkolenie 5-6 tygodni. Podeślij CV, a udzielę możliwie dużo informacji. moim.skromnym.zdaniem@gmail.com

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PZU !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert