Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie City Sport Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
doka - 2015-05-08 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie macie pensji do 10 to zglosic do inspekcji pracy dostana z 10 000 kary + mozna sie strac o odsetki
zdjecie uzytkownika
bard - 2015-05-09 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś strajk by się ino przydał bo to co się dzieje jest po prostu śmieszne.

aha #dzięki za wypłatę w terminie.
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-05-13 09:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszytskie negatywne opinie wyżej są niestety prawdziwe. Sprzedawca w tej sieciówce nie zajmuje się tylko sprzedażą i dbaniem o sklep i towar, ale również zamówieniami internetowymi, pakowaniem tzw przerzutek do innych sklepów, który to towar po kilku dniach wraca. Dostawy skumulowane w jednym czasie, tak samo przerzutki- dramat. Osoba zajmująca się zamówieniami z danego dnia realizuje zamówienia, przerzutki i obsługuje klientów jeśli cały dzień nie spędzi na magazynie, a normy sprzedaży wyrobić trzeba. Płaca marna, a pracy full, premie słabe. Jedyny chyba plus to taki że pieniądze na czas.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kamil i Paulina - 2015-06-05 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że nasz dział marketingu czuwa na opiniami na gowork.pl
Jakiś czas temu zamieściłem tutaj wpis o K. i P. z naszego działu marketingu a teraz go nie ma....
Było tam napisane, że z tymi ludźmi nie idzie nic załatwić - odnoszę wrażenie, że oni najchętniej to by tylko siedzieli w domu i wysyłali maile.
Do P. i K. - jeżeli tym razem też usuniecie ten post to będę dodawał go dwa razy dziennie i wysyłał na wszystkie maile firmowe.
Natomiast jeżeli chodzi o K. to ludzie z firm z nami współpracujących to się z nas śmieją, że ktoś taki pracuje - a Ty człowieku tylko się ładnie uśmiechnij i po cichu wkurw... irytuj bo przecież ta niekompetentna osoba swoim zachowaniem firmuje cała firmę. P. natomiast się uaktywnia dopiero jak dostanie za coś zjebe:)
zdjecie uzytkownika
MK - 2015-07-14 17:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz odwagę pisać takie informacje na gowork.pl to mam nadzieję że jesteś także na tyle odważny aby powiedzieć mi to wprost osobiście. Jeżeli się nie ujawnisz skieruję sprawę na Policję gdyż to co napisałeś jest groźbą karalną pod adresem mojego syna. Jeśli ujawnisz się do końca tygodnia to jest możliwość dyskusji, jeśli nie to zgłaszam sprawę na Policję,a wtedy na pewno zostaniesz namierzą. Po za tym pisząc opinie o City Sport mijasz się z prawdą. Jeśli ktoś naprawdę ma jakieś uwagi do Zarządu to proszę pisać do odpowiednich osób.
zdjecie uzytkownika
MK - 2015-07-15 18:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MK - 2015-07-14 17:10:49]:
Jeśli myślisz że usunięcie Twojej opinii zakończyło sprawę to się mylisz.
Masz czas na ujawnienie się i wyjaśnienia do końca tygodnia.
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2015-07-15 20:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w City sport Lublin masakra. Kierownictwo nieudolne nie polecam!!
zdjecie uzytkownika
pracownik z lublina - 2015-07-16 14:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w lublinie to komedia,kierownictwo śmiech na sali.kierowniczka pani P.udaje ogarnieto zastepczyni walczyla o stolek,obie tylko by na mgazynku siedziały i plotkowaly najlepsze jest to ze ciągle nazekaja i szantazuja wszystkich starszy sprzedawca Katarzyna w. Terroryzuje innych i jej to akceptowane przez kierownictwo .najlepiej ma ten co pali bo kierownictwo popiera wychodzenie na papieroski co chwile . Jezeeli chcesz sie na patrzec na głupotę ludzi to możesz tu pracować każdy madry odchodzi bo nieda sie wytrzymać z takimi rządzącymi w sklepie . Opierdzielacze i zastraszacze . Pani kierownik niech sie weźmie do roboty bo pindrzyc sie tylko umnie
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-07-21 23:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Opinie są różne i nic w tym dziwnego, bo City Sport to SIEĆ sklepów z asortymentem sportowym. Nie można generalizować i wszystkich punktów wrzucać do jednego worka. Znam dziewczyny z jednego z warszawskich punktów i są zadowolone z pracy. Wiecznie uśmiechnięte, doradzają klientom. Widać, że się nie męczą.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-09-01 13:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-09-01 13:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
zdjecie uzytkownika
rados - 2015-09-01 16:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeszukując niedawno internet znalazłam aktualną ofertę pracy w firmie City Sport w Ptak Outlet na stanowisko sprzedawcy - magazyniera w miejscowości Rzgów oferują stabilne warunki zatrudnienia, umowę o prace na pełen etat, pracę od pn-pt w godz. 9.00.-17.00, myślę że warto spróbować tam aplikować..
zdjecie uzytkownika
dfghfku - 2015-09-23 21:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo firma city sport zatrudnia pracownikow przez firme krzak sun stylem gdzie prezesem(słupem) jest jeden z czlonkow rodziny
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-10-01 20:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co widzę to firma zatrudnia wielu pracowników, głównie młodych to przeważnie miłe osoby, studenci zawsze chętni do pomocy. Wiem jak to jest bo sama jestem studentką i pracuje w sklepie z odzieża, każdy się stara o klienta jezeli dobrze zareklamujesz produkt, klient go kupi to sa moje pieniadze. W takich sklepach warunki są ok prawie każdy posiada benefity dla pracowników a zarobki wiadomo średnia krajowa oraz premie, warto sie starac
zdjecie uzytkownika
fgfdgd - 2015-11-11 21:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-10-01 20:03:35]:
jestem ciekaw gdzie tych zadowolonych pracownikow widzialas ale ok moze sa tacy ale z ta srednia krajowa to zarty sobie robisz 1400 a premie rzecz prawie nie mozliwa progi takie ze nie mozliwe jest ich wyrobienie wiem cos na ten temat
zdjecie uzytkownika
bvc - 2015-11-12 01:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem że teraz szukają sprzedawcy odzieży i obuwia sportowego w Jeleniej Górze z tego co czytalem to firma CitySport Sp. z o.o. oferuje pracę na cały etat, pracę w młodym i zgranym zespole, szkolenia z technologii produktów i technik sprzedaży, możliwość awansu i rozwoju może ktoś byłby zainteresowany
zdjecie uzytkownika
habib - 2015-11-14 16:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bvc - 2015-11-12 01:00:59]:
oni dość często poszukują sprzedawców. Trochę to moim zdaniem raczej jest niepokojące nie sądzicie ?
zdjecie uzytkownika
gimo - 2015-11-16 20:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wiem czy to powinno być tak niepokojące skoro mają swoje sklepy w kilku miastach, może ciągle się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
brack - 2015-11-18 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@habib wydaje mi się że te ogłoszenia dotyczą różnych miejscowości. wiem, bo śledzę oferty przez nich dodawane.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-12-02 23:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Natalia - 2015-07-21 23:33:54]:
ale sklep w Felicity czy na Mełgiewskiej?
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-12-03 19:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle, ze jezeli ktos sie strara to to zostanie zauwazone oraz docenione, poza tym nikt nie broni nikomu pojsc i poprosic o podwyzke, trzeba sie tez samemu zainteresowac swoim losem
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-07 21:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca...tylko zastanawia mnie czemu zarząd nie interesuje się pracą swoich podwładnych...stanowisko kierownik...przesiedzieć 8 godzin podłubać w nosie i pójść do domu...ba...jak trzeba to i w czasie pracy można wyskoczyć na parę godzin coś załatwić...nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Hahahha - 2015-12-07 23:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ogólnie to praca nie jest zła ale czasami trzeba się narobić...dziwi mnie tylko to że kierownik sklepu nic nie robi dosłownie nic a wszystkie obowiązki zwala na zastępcę i np. Nikt tego nie widzi nawet taki kierownik regionalny się tym nie interesuje dziwna sytuacja jedynie co kierownik sklepu potrafi podlizywac się do przełożonych a kierownik zarabia więcej niż zastepca i robi dwa jak nie trzy razy więcej a mam marne 1300 zł....
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-12-08 07:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokladnie pan kierownik B. jest szczytem bezszczelnosci...niedługo zrośnie sie ze swoim fotelem i palcem w nosie..brawo niech zarzad trzyma wiecej takich nierobów...
zdjecie uzytkownika
Zdziwiony - 2015-12-08 09:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jaja Dawid, nie wiedzialem, ze Dawid z Gorzowa jest az takim leserem;)
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-12-08 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzilo o pana A.B. kierownik magazynu od spraw mało ważnych...
zdjecie uzytkownika
kibic - 2015-12-09 07:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan B. jest typowym nierobem.Gdyby dłubanie w nosie było dziedzina sportu dostał by medal olimpijski.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-12-09 20:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze powiedziane. Miałem okazje poznać go osobiście. Typ udaje to co nie on. a tak na poważnie to miękka FAJA. POzdr.
zdjecie uzytkownika
Taaak - 2015-12-10 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
B. to sciemniacz niezly zreszta tak jak jego kunpel Mareczek... duzo gada a jak cos spieprzy to wszedzie szuka winnych tylko na siebie nie patrzy
zdjecie uzytkownika
dftuyhk - 2015-12-12 18:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
temp. na hali 11st troche malo jak na kodeks pracy 14-15st
zdjecie uzytkownika
AniaK - 2015-12-13 22:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, bardzo chętnie zatrudnię się w tej firmie w Łodzi jako sprzedawca obuwia, czy jest tam stał umowa o pracę i czy mozna im ufać? Jestem młoda, mało się znam, dziękuję
zdjecie uzytkownika
pimpom - 2016-02-07 10:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę AniaK że jak jesteś zainteresowana pracą u nich to możesz spokojnie próbować. nie oczekują doświadczenia a na sklepie praca nie jest tak ciężka jak na hali wiec dasz radę. tyle tylko ze aktualnie mają ogłoszenie tylko dla magazyniera.
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2016-02-20 19:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że mozesz smiało spróbowac aplikować, bo niczym nie ryzykujesz, nawet jak nie uda ci sie na kierownika czy zastepce, to moze na magazyn uda ci sie dostać, poza tym praca tam to plusy gdyż masz rabaty na obuwie, a wiadomo ze u nich tylko najlepsze marki.
zdjecie uzytkownika
tfik - 2016-02-23 17:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haaaa a no to prawda :) ale raczej na stanowisku magazyniera nie ma się takich możliwości na rabaty, a właśnie magazyniera teraz szukają. zapewniają dobre warunki finansowe i pracę na cały lub 3/4 etatu
zdjecie uzytkownika
gościu - 2016-02-24 07:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli dla ciebie 1400 to dobre warunki finansowe to gratuluje albo jestes smieszny albo żyjesz w innych czasach
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-02-26 17:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno zarobki są wyższe niż 1400zł, bo zawsze można się przecież postarać o jakąś premię. Najważniejsze, że możliwe jest u nich stabilne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2016-03-01 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premie których nikt nie widzial...
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2016-03-01 20:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zważywszy na treść ogłoszenia i to, co City Sport oferuje "Pracę w młodym i zgranym zespole Stałą pracę".. Nie liczyłbym na premie, a raczej na stałą pensję
zdjecie uzytkownika
dengo - 2016-03-11 20:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lukasz, może chodziło o jedno i drugie ? Mam zamiar złożyć swoje papierki tam, powiedzcie mi tylko żebym wiedział na 100 % - bo plotki różne słyszałem - tam są 2 etapy tak?
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2016-03-15 18:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o jakich etapach mówisz dengo?
zdjecie uzytkownika
help - 2016-03-18 12:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JAK JEST W KATOWICACH???
zdjecie uzytkownika
rems - 2016-03-20 16:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Katowicach chyba jest spoko @help, przynajmniej mam tutaj na myśli atmosferę, nigdy nie było problemów. Zarobki również w terminie, a czasem są też szkolenia
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2016-03-20 21:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki sięgają zędu 1400 pln,
Odlicz dojazd do pracy, wyżywienie na miesiąc.
W pracy gonia normy.
Jeżeli nie ma nic lepszego na oku to praca jest ok, na początek jeżeli ktoś wchodzi w rynek pracy. Przyszłości tam nie ma dla ludzi którzy co miesiąc musza opłacić mieszkanie itp.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2016-03-21 07:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma kiepska, wymagania zalezne od kierownikow, wyplaty niskie ale wlasciciele za bardzo nie pokazuja sie na sklepach wiec luz, kierownicy regionalni tez nie za bardzo moga cos zrobic wiec tylko przytakuja i sami szukaja roboty, jezeli nie masz innej pracy to zapraszam - tylko takich ludzi w tym momencie City Sport przyjmuje ( i to jeszcze trzeba czekac czy ktos "jednak zechce pracowac" a mowimy tutaj o ludziach, ktorzy maja skonczone liceum i brak doswiadczenia wiec wyobrazcie sobie jakie sa zarobki:) )
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-03-21 23:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [help - 2016-03-18 12:48:51]:
Przeczytaj sobie wszystko od pierwszej strony a dowiesz się jak jest też w Katowicach. Dno i pomyje. Chciałam tam pracować, ale po informacjach, co tam się dzieje to spasowałam.
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2016-03-24 20:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to juz niestety jest w dobie dzisiejszych czasów, kapitalizm. Nie liczy sie pracownik jako człowiek tylko jak robot bądź maszynka która ma generować zyski. Niestety tak tez jest i w tej firmie, zamiast postawić na pracownika dobrze go opłacić by zmotywować do jak najbardziej efektywnej pracy to liczone sa tu tylko korzyści własne i całej rodziny. Czy pracujesz na 150% swoich możliwości czy przeciętnie, i tak to nie zostaje zauważone. Moja opinia na temat tej firmy - ponizej miernej. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mDareq - 2016-03-25 15:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guzio - 2015-05-08 20:48:42]:
Guzio, odezwij się!
zdjecie uzytkownika
lisek - 2016-04-05 10:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie czy wciąż jest poszukiwany sprzedawca odzieży w Ostrowie Wielkopolskim? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że praca jest na pełen etat, szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa/monolog żenująca.
Pytania: Brak pytan.
zdjecie uzytkownika
MACIEJ - 2016-04-26 23:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepsi są regionalni. Kazdy gada, ze szuka pracy, ale przy zarzadzie swiecą oczkami. Zero pomocy z ich strony. Jedyne osoby które tam rzeczywiscie wykonuja porzadnie prace to Panie ksiegowe. Totalny burdel na sklepach, pensje smieszne. JAK NISKO TRZEBA UPASC ZEBY PRACOWAC ZA 2 TYS JAKO KIEROWNIK ? HAHAHA pozdro!
zdjecie uzytkownika
shoop - 2016-05-06 23:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widziałem ogłoszenie, że szukają magazniera. Ciekawe tylko czy w rekrutacji odbędzie się jeszcze u nich jakieś zatrudnienie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie City Sport Sp. Z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert