brak logo

City Sport Sp. Z o.o.

Warszawa

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

sprzedawca 2015-07-15 20:33:29
Praca w City sport Lublin masakra. Kierownictwo nieudolne nie polecam!!
3
pracownik z lublina 2015-07-16 14:26:02
Praca w lublinie to komedia,kierownictwo śmiech na sali.kierowniczka pani P.udaje ogarnieto zastepczyni walczyla o stolek,obie tylko by na mgazynku siedziały i plotkowaly najlepsze jest to ze ciągle nazekaja i szantazuja wszystkich starszy sprzedawca Katarzyna w. Terroryzuje innych i jej to akceptowane przez kierownictwo .najlepiej ma ten co pali bo kierownictwo popiera wychodzenie na papieroski co chwile . Jezeeli chcesz sie na patrzec na głupotę ludzi to możesz tu pracować każdy madry odchodzi bo nieda sie wytrzymać z takimi rządzącymi w sklepie . Opierdzielacze i zastraszacze . Pani kierownik niech sie weźmie do roboty bo pindrzyc sie tylko umnie
2
Natalia 2015-07-21 23:33:54
Opinie są różne i nic w tym dziwnego, bo City Sport to SIEĆ sklepów z asortymentem sportowym. Nie można generalizować i wszystkich punktów wrzucać do jednego worka. Znam dziewczyny z jednego z warszawskich punktów i są zadowolone z pracy. Wiecznie uśmiechnięte, doradzają klientom. Widać, że się nie męczą.
2
ktos 2015-09-01 13:49:13
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
1
ktos 2015-09-01 13:49:52
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
rados 2015-09-01 16:52:29
przeszukując niedawno internet znalazłam aktualną ofertę pracy w firmie City Sport w Ptak Outlet na stanowisko sprzedawcy - magazyniera w miejscowości Rzgów oferują stabilne warunki zatrudnienia, umowę o prace na pełen etat, pracę od pn-pt w godz. 9.00.-17.00, myślę że warto spróbować tam aplikować..
dfghfku 2015-09-23 21:04:53
bo firma city sport zatrudnia pracownikow przez firme krzak sun stylem gdzie prezesem(słupem) jest jeden z czlonkow rodziny
ja1 2015-10-01 20:03:35
z tego co widzę to firma zatrudnia wielu pracowników, głównie młodych to przeważnie miłe osoby, studenci zawsze chętni do pomocy. Wiem jak to jest bo sama jestem studentką i pracuje w sklepie z odzieża, każdy się stara o klienta jezeli dobrze zareklamujesz produkt, klient go kupi to sa moje pieniadze. W takich sklepach warunki są ok prawie każdy posiada benefity dla pracowników a zarobki wiadomo średnia krajowa oraz premie, warto sie starac
1
fgfdgd 2015-11-11 21:34:07
jestem ciekaw gdzie tych zadowolonych pracownikow widzialas ale ok moze sa tacy ale z ta srednia krajowa to zarty sobie robisz 1400 a premie rzecz prawie nie mozliwa progi takie ze nie mozliwe jest ich wyrobienie wiem cos na ten temat
1
bvc 2015-11-12 01:00:59
widziałem że teraz szukają sprzedawcy odzieży i obuwia sportowego w Jeleniej Górze z tego co czytalem to firma CitySport Sp. z o.o. oferuje pracę na cały etat, pracę w młodym i zgranym zespole, szkolenia z technologii produktów i technik sprzedaży, możliwość awansu i rozwoju może ktoś byłby zainteresowany
habib 2015-11-14 16:57:50
oni dość często poszukują sprzedawców. Trochę to moim zdaniem raczej jest niepokojące nie sądzicie ?
2
gimo 2015-11-16 20:01:03
No nie wiem czy to powinno być tak niepokojące skoro mają swoje sklepy w kilku miastach, może ciągle się rozwijają.
brack 2015-11-18 23:06:13
@habib wydaje mi się że te ogłoszenia dotyczą różnych miejscowości. wiem, bo śledzę oferty przez nich dodawane.
xx 2015-12-02 23:14:55
ale sklep w Felicity czy na Mełgiewskiej?
1
ja1 2015-12-03 19:05:56
mysle, ze jezeli ktos sie strara to to zostanie zauwazone oraz docenione, poza tym nikt nie broni nikomu pojsc i poprosic o podwyzke, trzeba sie tez samemu zainteresowac swoim losem
1
ja 2015-12-07 21:24:43
Praca jak praca...tylko zastanawia mnie czemu zarząd nie interesuje się pracą swoich podwładnych...stanowisko kierownik...przesiedzieć 8 godzin podłubać w nosie i pójść do domu...ba...jak trzeba to i w czasie pracy można wyskoczyć na parę godzin coś załatwić...nic dodać nic ująć
Hahahha 2015-12-07 23:03:52
Tak ogólnie to praca nie jest zła ale czasami trzeba się narobić...dziwi mnie tylko to że kierownik sklepu nic nie robi dosłownie nic a wszystkie obowiązki zwala na zastępcę i np. Nikt tego nie widzi nawet taki kierownik regionalny się tym nie interesuje dziwna sytuacja jedynie co kierownik sklepu potrafi podlizywac się do przełożonych a kierownik zarabia więcej niż zastepca i robi dwa jak nie trzy razy więcej a mam marne 1300 zł....
jaa 2015-12-08 07:22:44
Dokladnie pan kierownik B. jest szczytem bezszczelnosci...niedługo zrośnie sie ze swoim fotelem i palcem w nosie..brawo niech zarzad trzyma wiecej takich nierobów...
2
Zdziwiony 2015-12-08 09:26:21
Ale jaja Dawid, nie wiedzialem, ze Dawid z Gorzowa jest az takim leserem;)
jaaa 2015-12-08 11:03:29
chodzilo o pana A.B. kierownik magazynu od spraw mało ważnych...
kibic 2015-12-09 07:36:13
Pan B. jest typowym nierobem.Gdyby dłubanie w nosie było dziedzina sportu dostał by medal olimpijski.
haha 2015-12-09 20:34:16
dobrze powiedziane. Miałem okazje poznać go osobiście. Typ udaje to co nie on. a tak na poważnie to miękka FAJA. POzdr.
1
Taaak 2015-12-10 09:13:24
B. to sciemniacz niezly zreszta tak jak jego kunpel Mareczek... duzo gada a jak cos spieprzy to wszedzie szuka winnych tylko na siebie nie patrzy
dftuyhk 2015-12-12 18:16:22
temp. na hali 11st troche malo jak na kodeks pracy 14-15st
2
AniaK 2015-12-13 22:12:14
Hej, bardzo chętnie zatrudnię się w tej firmie w Łodzi jako sprzedawca obuwia, czy jest tam stał umowa o pracę i czy mozna im ufać? Jestem młoda, mało się znam, dziękuję
pimpom 2016-02-07 10:50:34
myślę AniaK że jak jesteś zainteresowana pracą u nich to możesz spokojnie próbować. nie oczekują doświadczenia a na sklepie praca nie jest tak ciężka jak na hali wiec dasz radę. tyle tylko ze aktualnie mają ogłoszenie tylko dla magazyniera.
ja1 2016-02-20 19:49:52
myślę, że mozesz smiało spróbowac aplikować, bo niczym nie ryzykujesz, nawet jak nie uda ci sie na kierownika czy zastepce, to moze na magazyn uda ci sie dostać, poza tym praca tam to plusy gdyż masz rabaty na obuwie, a wiadomo ze u nich tylko najlepsze marki.
tfik 2016-02-23 17:52:08
haaaa a no to prawda :) ale raczej na stanowisku magazyniera nie ma się takich możliwości na rabaty, a właśnie magazyniera teraz szukają. zapewniają dobre warunki finansowe i pracę na cały lub 3/4 etatu
gościu 2016-02-24 07:20:31
Jezeli dla ciebie 1400 to dobre warunki finansowe to gratuluje albo jestes smieszny albo żyjesz w innych czasach
1
tak 2016-02-26 17:35:05
Na pewno zarobki są wyższe niż 1400zł, bo zawsze można się przecież postarać o jakąś premię. Najważniejsze, że możliwe jest u nich stabilne zatrudnienie.
gosciu 2016-03-01 17:02:11
premie których nikt nie widzial...
2
lukasz 2016-03-01 20:09:22
zważywszy na treść ogłoszenia i to, co City Sport oferuje "Pracę w młodym i zgranym zespole Stałą pracę".. Nie liczyłbym na premie, a raczej na stałą pensję
1
dengo 2016-03-11 20:51:44
lukasz, może chodziło o jedno i drugie ? Mam zamiar złożyć swoje papierki tam, powiedzcie mi tylko żebym wiedział na 100 % - bo plotki różne słyszałem - tam są 2 etapy tak?
Rudy 2016-03-15 18:53:29
o jakich etapach mówisz dengo?
1
help 2016-03-18 12:48:51
A JAK JEST W KATOWICACH???
rems 2016-03-20 16:55:05
W Katowicach chyba jest spoko @help, przynajmniej mam tutaj na myśli atmosferę, nigdy nie było problemów. Zarobki również w terminie, a czasem są też szkolenia
Rudy 2016-03-20 21:46:45
zarobki sięgają zędu 1400 pln,
Odlicz dojazd do pracy, wyżywienie na miesiąc.
W pracy gonia normy.
Jeżeli nie ma nic lepszego na oku to praca jest ok, na początek jeżeli ktoś wchodzi w rynek pracy. Przyszłości tam nie ma dla ludzi którzy co miesiąc musza opłacić mieszkanie itp.
2
bogdan 2016-03-21 07:17:47
Firma kiepska, wymagania zalezne od kierownikow, wyplaty niskie ale wlasciciele za bardzo nie pokazuja sie na sklepach wiec luz, kierownicy regionalni tez nie za bardzo moga cos zrobic wiec tylko przytakuja i sami szukaja roboty, jezeli nie masz innej pracy to zapraszam - tylko takich ludzi w tym momencie City Sport przyjmuje ( i to jeszcze trzeba czekac czy ktos "jednak zechce pracowac" a mowimy tutaj o ludziach, ktorzy maja skonczone liceum i brak doswiadczenia wiec wyobrazcie sobie jakie sa zarobki:) )
2
Gość 2016-03-21 23:25:32
Przeczytaj sobie wszystko od pierwszej strony a dowiesz się jak jest też w Katowicach. Dno i pomyje. Chciałam tam pracować, ale po informacjach, co tam się dzieje to spasowałam.
3
Gościu 2016-03-24 20:11:51
tak to juz niestety jest w dobie dzisiejszych czasów, kapitalizm. Nie liczy sie pracownik jako człowiek tylko jak robot bądź maszynka która ma generować zyski. Niestety tak tez jest i w tej firmie, zamiast postawić na pracownika dobrze go opłacić by zmotywować do jak najbardziej efektywnej pracy to liczone sa tu tylko korzyści własne i całej rodziny. Czy pracujesz na 150% swoich możliwości czy przeciętnie, i tak to nie zostaje zauważone. Moja opinia na temat tej firmy - ponizej miernej. Pozdrawiam
1
mDareq 2016-03-25 15:19:15
Guzio, odezwij się!
lisek 2016-04-05 10:54:36
Wiecie czy wciąż jest poszukiwany sprzedawca odzieży w Ostrowie Wielkopolskim? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że praca jest na pełen etat, szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
MACIEJ 2016-04-26 23:08:16
Najlepsi są regionalni. Kazdy gada, ze szuka pracy, ale przy zarzadzie swiecą oczkami. Zero pomocy z ich strony. Jedyne osoby które tam rzeczywiscie wykonuja porzadnie prace to Panie ksiegowe. Totalny burdel na sklepach, pensje smieszne. JAK NISKO TRZEBA UPASC ZEBY PRACOWAC ZA 2 TYS JAKO KIEROWNIK ? HAHAHA pozdro!
2
shoop 2016-05-06 23:13:29
A ja widziałem ogłoszenie, że szukają magazniera. Ciekawe tylko czy w rekrutacji odbędzie się jeszcze u nich jakieś zatrudnienie.
lesio i wiesio 2016-06-09 16:49:12
nawet nie mysl o pracy jako magazynier w centrali - tam panuje wieksza rotacja niz na dworcu centralnym, nikt nie moze wytrzymac warunkow pracy, placy i podejrzewam, ze glupich pomyslow "wlascicieli"
teraz dodatkowo w sklepach sa rekordowo niskie wyplaty wiec nie ma sie po co pchac:)
2
ja1 2016-06-17 11:10:16
Teraz pojawiła się nowa oferta dla sprzedawcy w sklepie w Sochaczewie. Jakie stawki tu są oferowane na start do ręki? :) Widzę, że praca tylko w weekendy :)
bogdan 2016-06-17 11:14:33
ok 8 zl / godz
svd 2016-06-18 12:51:48
Nawet jeśli to jest stopień zaawansowania to nie jest tak źle, bo w końcu wiedzą, że odpowiednią dbają nie tylko o zarobki, ale również o to, żeby zatrudnienie odbywało się w przyjacielskiej atmosferze. Zastanawiam się tylko czy są jeszcze jakieś benefity, wiecie?
anonim 2016-07-07 17:54:26
nie polecam, 5 lat tam robilem
ja1 2016-07-07 17:58:31
@anonim tam tzn, gdzie? Sklepów jest sporo ;) Ja się mam zamiar rekrutować na sprzedawce do Sochaczewa, jeśli faktycznie nadal poszukiwany jest pracownik?
Zostaw swoją opinię o City Sport Sp. Z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.