Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie City Sport Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-11 18:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, widze że City Sport szuka sprzedawców do salonów. Czy mógby ktoś napisać coś konkretnego o pracy tam? jakie są premie/prowizje i podstawa? jak relacjez kierownikiem? dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-06-18 14:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dokładnie są zarobki w City Sport (za godzinę brutto)???
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-26 14:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jak, pomoze ktoś? bo udało misię załapać na rozmowe kwalifikacyjną do salonu.. come on, ludzie :)
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-21 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i stanowczo odradzam. Mysle ze gruba przesadą jest dawać nowym pracownikom tak wysokie progi ktorych nigdy nikt nie zobaczyl by na oczy...powodujac brak motywacji i chęci. Ciągłe dobijanie pracownika i wykorzzystywanie do wszystkiegi...hamstwo...mysle ze idąc na stanowisko SPRZEDAWCA. ....nikt nie spodziewa sie codziennego biegania, sprzatania, wynoszenia smieci, rozcinania kartonow na magazynie, wynoszenie wieszakow spisywanie reklamacji i wysylanie paczek (magazyn). Na dodatek zastraszanie pracownika ciaglymi ostrzezeniami o potrąceniu z wypłaty 50zl....np za zapomnienie doniesienia buta ktorego sie sprzedalo( przy czym kierowniczka ktora sama zapomina to zrobic, nic sobie z tego nie robi..robic, nic sobie z tego nie robi..
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-21 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam stanowczo........
zdjecie uzytkownika
hg;ah - 2014-08-22 17:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-08-21 20:33:11]:
@anaonimm: a o jakim miescie mowisz? bo moi znajomi, ktorzy podeslali mi tego linka bo wiedza, ze szukam pracy to mowili calkiem cos innego. MIeszkam w Zielonej Górze i tutaj salon City Sport wygląda godnie i oni sobie chwalili prace. zwlaszcza dla studentow, bo jest sznasa sobie dorobic na akademik. wlasnie ja teraz szukam bo siedze w ZG przed kampania wrzesniowa na uczelni i mysle nad zlozeniem papierow.
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-08-30 12:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mowie o tym ktory znajduje sie n tereniea polnocy polski. Moze w innych jest lepiej ale nie w kazdym jak widzisz w komentarzach. Ja juz tam nie pracuje i to okazalo sie dobra alternatywą. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-06 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w City sporcie odkąd prezesem został p.K.
1.Dają za duże plany od samego początku nie masz szans na wyrobienie utargu
2.Praca na czarno ( najniższa krajowa jest przelewana na konto reszta do koperty,o ile jest jakaś reszta)
3.Cięcia kosztów ( zwalnianie pracowników,dorzucanie roboty dla pracowników = mniejsze zarobki )
4.Płacenie za wszystkie skradzione rzeczy ( kiepskie zabezpieczenia) ale po co montować coś lepszego jeśli się za nie płaci.
5.Ciągłe kontrole tajemniczych klientów żeby tylko ci dowalić i zabrać premię

Można by tak wymieniać bez końca ale czy coś to zmieni. Jakieś 70 % pracowników myśli tak samo .
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-09-11 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was. zawsze mialem swira na temat butow i fajnych ciuchow i teraz jak wreszcie mam 18 lat chcialbym popracowac w takim sklepiej ak city sport. orientujecie sie moze jakie sa te stawki na poczatku wspolpracy z nimi? poprzednia opinia nie jest z bytpochlebna ale fajnie jakby ktos cos jeszcze napisal. dzieki wam wszystkim z gory
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-09-16 10:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio miałam "przyjemność" byc na rozmowie o prace w Rzgowie u pani Kierownik. I przyznam szczerze ze pierwszy raz w zyciu byłam na takiej rozmowie... Trwało ok. 2 minut, nie zadano mi nawet 1 pytania... Pani Kierownik nie wiedziała chyba nawet co mi powiedzieć na temat pracy sklepu, wiec "wybąkała" kilka słow i powiedziała ze jak beda zainteresowani to zadzwonia. Oczywiscie nie zadzwonila. Mało tego, gdy weszłam do sklepu 10 minut przed rozmową, to zadna z pan sprzedajacych nie chciala powiadomic pani kierownik o moim przybyciu... Dziwne. Nigdy nie miałam tak "owocnej" rozmowy.
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-23 18:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są żadne dostajesz najniższą krajową przez 3 miesiące a później w zależności od utargów ale nie łódz się na więcej,progu i tak nie wyrobisz.Zniżki na ubrania i tak nie będziesz miał ( no chyba że popracujesz 3 lata) to w tedy będziesz miał 40% ale nie możesz reklamować tzn jak ci się rozwalą po 2 miesiącach buty to do wyrzucenia( nie tak jak klient który kupi te same buty po przecenie nawet taniej, on może reklamować, ale z pracownika się zdziera.Taki jest własnie City Sport.
zdjecie uzytkownika
nie ma szans? - 2014-09-26 04:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio mówicie, że wszędzie w city sporcie jest tak, że nie ma szans na zniżki na ubrania dla pracowników? no trochę tego nie rozumiem, bo chyba marża na te rzeczy jest spora i mogliby tak wynagradzać pracowników. przecież to nie jest wtedy strata dla sklepu, a ja bym na pewno lepiej pracował. co do umowy to za co są premie ?
zdjecie uzytkownika
Anonim12 - 2014-09-26 18:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zniżki są ale tak jak pisałem wcześniej.Premie są jak wyrobisz próg ale z tym już gorzej.Każdy pracownik ma do wyrobienia 100% planu jeśli nie uda ci się wyrobić przez 3 miesiące pod rząd a inni pracownicy wyrobią to teoretycznie wylatujesz z pracy.
zdjecie uzytkownika
pomyśljusta - 2014-10-03 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justa - 2014-09-16 10:42:41]:
Kierowniczka w Rzgowie bierze na godziny próbne 90 procent osób które przychodzą na rozmowy, bo do Rzgowa cięzko jest kogoś znaleźć. Nie bierze tylko tych osób, z którymi rozmowa ją załamała. No to sama pomyśl.
zdjecie uzytkownika
inferseono - 2014-10-10 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czemu tak trudno kogoś znaleść ludzie boją się pracy czy o co takiego chodzi? mam ostatnio wrażenie, że działanie niektórych jest bezsensowne, bo jak pracy nie mają to narzekają a jak już ktoś chce zatrudnić to gardzą pracą. ludzie pomyślcie najpierw sobie nad wszystkim. Mam wrażenie, że my to kochamy narzekać.
zdjecie uzytkownika
Jowit - 2014-10-30 02:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pomyśljusta rozumiem, z tego co na napisałaś, że po prsotu ludzie są brani hurtowo do pracy i dopiero jak się sprawdząto osoba decyzyjna wybiera jakąś osobę która się nadaje. Dobrze zrozumiane zostało to przez emnie? jeśli jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu albo potwierdzenie napiszcie jakieś
zdjecie uzytkownika
KJKHYUF - 2014-10-30 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antek - 2014-09-11 18:21:16]:
OOOOO tak zgadazam się! Skończyły się dobre czasy w CS ( dla mnie były takie 3 lata temu). Jest coraz gorzej a nie wiadomo jak jeszcze będzie. Gdyby nie ,,stażowe" to połowy by juz tam nie było. fakt jest faktem trzeba szukać pracy.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-11-08 10:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Rocco in poland :) dała popis
zdjecie uzytkownika
byla pracowniczka - 2014-11-08 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykwalifikowany personel w city sporcie ciekawe co w gratisie do zakupów.....
zdjecie uzytkownika
wolapark - 2014-11-08 19:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze dobrany personel potrafi zachecic klienta do zakupów :)
zdjecie uzytkownika
Wola - 2014-11-13 17:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemano, Jestem chłopakiem z Woli, chciałem pracować w sklepie w Wola Parku. Orientujecie się do kogo najlepiej uderzać do pracy. Jakiś namiar czy coś w tym stylu do kierowniczki sklepu, nie wiem kto to dokładnie a nie chce rob ic z siebie przypałowca i pytać o to w sklepie. Wolę od razu mieć kontakt. pomożecie? sklepik fajny, miłe dziewczyny pracują chce tam je poznac ;)
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-11-16 12:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hera - 2013-05-21 19:59:05]:
Pracy dużo,a zarobki marne. Kierownik dostaje 1900zł netto. Co trzy miesiące premia, jeśli wyrobisz target i nie masz braków na inwentaryzacji.
zdjecie uzytkownika
dzek - 2014-11-18 18:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamacja butów odradzam tego sklepu kupilem 3 miesiace temu buty zrobiła się w nich dziura w podeszwie reklamowlem 3 razy i nic znow mi wyslali buty szkoda gadać banda złodziei
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa/monolog żenująca.
Pytania: Brak pytan.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-27 20:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jest tej trzymiesięcznej premii jesli chodzi o stanowisko kierownika w City Sport, no i czy trudno jest wyrobic ten target? Czy wystarczy jeden brak produktu podczas inwentaryzacji i już mozna się pożegnać z premia, czy jest to ograniczone do jakiejs kwoty. To trochę głupota, bo cos może sie albo zapodział bo ktoś ukradnie, a kierownik nie łapie złodziei tylko ochrona.
zdjecie uzytkownika
habib - 2014-12-13 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-11-27 20:36:37]:
w ogóle to przyznawanie premii na podstawie tego ile produktów brakuje jest moim zdaniem bez sensu. Rozumiem jeżeli głównym kryterium byłaby ilość sprzedanych produktów czy też inne wyniki sprzedażowe. W sumie to na podstawie tego można oceniać czy komuś należy się premia czy też. A nie na podstawie ilości braków
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Sport Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie
x