brak logo

City Sport Sp. Z o.o.

Warszawa

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Ania((** 2015-03-25 16:17:38
To jest jak biuro pracy tymczasowej, zatrudniają a ludzie sami odchodzą lub olewają prace to ich zwalniają i potem znowu zatrudniają szopka, da się wytrzymać góra 3 miesiące jak spoko ekipa i tyle i ja wytrzymałam. To wszystko co wam mówią za rozmowach że super premie itp to nic nie warte progi wysokie a jak wyrobicie i tak potem braki kradzieże to wam zabierają. Polecam żeby popracować z miesiąc i zobaczyć.Wtedy człowiek ma odniesienie że każda inna praca nie jest może taka zła.
Ania((** 2015-04-03 15:52:00
małgorz to że zmieniają ludzi jak rękawiczki, widzę jeszcze mało znasz życie, jak można myśleć o pracy poważnie jak na każdym kroku grożą ci zwolnieniem i zarabiasz najniższą krajową, czasem lepsze warunki proponują właśnie agencje pracy tymczasowej, idz do city sportu rób karierę, kupisz dom samochód a tak realnie nawet na jedzenie ci nie starczy.
6
bard 2015-04-12 23:19:35
serdecznie pozdrawiam środkowym palcem pajaców z Warszawy za wystawianie progów, których nie da się zrobić. Również serdecznie pozdrawiam za coraz to nowe wymogi, wszystko ma być na "już" bądź też "niezwłocznie". Najlepiej zostać po godzinach i nap@(#@)# ile się da mimo, że nie płacą nadgodzin tak jak powinni.

Firma dno, kierownictwo dno, panowie z Warszawy chyba nie skończyli podstawówki albo mówią i piszą w języku zbliżonym do polskiego, jakaś katastrofa.

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnego miłego tygodnie w tej obsku@!#)!@# firmie.
3
doka 2015-04-14 23:33:58
Ale cyrki się dzieją w tej firmie, progi fakt z kosmosu, i cała reszta ale myślę że wkrótce się to im odbije.
4
seba 2015-04-18 23:22:54
Firma zarządzana beznadziejnie przez niekompetentnych ludzi.
Kierownicy regionalni to klakierzy, którzy tańczą tak jak im zagrają.
Kierownicy sklepów to samo. Wszędzie kary, groźby i wymagania.
Ta firma jest ewenementem - zawsze myślałem, że jak jakaś firma utrzymuje się ze sprzedaży towarów to powinno ułatwiać się pracę ludziom na sklepach jednak tutaj jest dokładnie odwrotnie, sprzedawcy muszą dostosować się do pracy magazynierów!!
To jest niepojęte 200 osób w oddziałach w całej Polsce ( przypominam firma utrzymuje się ze SPRZEDAŻY a nie ułatwiania pracy magazynierom ) musi się dostosować do pracy kilku magazynierów!!!
Najlepsze tłumaczenia, że tak jest od zawsze i z tym nie da się nic zrobić. Sorry ale jeżeli towar nie dojeżdża przed weekendem to dla mnie jest strata PIENIĘDZY. Magazynierzy zamiast wysyłać towar w małych ilościach przez cały tydzień to gamonie wyślą na jeden raz dużą ilość przesyłek bo im tak jest wygodniej. Czyli znowu 200 osób dostosowuje się do małej garstki.
5
Beti 2015-04-27 19:56:47
Zdecydowanie nie polecam!
Kierowniczka sklepu niekompetentna na wszelkie pytania reaguje krzykiem.
Na zwrócenie uwagi, że niektóre rzeczy robimy bez sensu czyli przyjmowanie towaru, który dwa dni temu wysyłaliśmy do innego sklepu tylko potrafi opierdolić, że mamy robić i nic nie gadać bo ona się nie będzie z debilami z centrali kopała bo i tak nic nie zdziała poza dostaniem opierdolu.
Pracowników za mało wymagań za dużo kasy za mało:)
Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby zdecydować się na pracę w tej firmie.
2
Anka 2015-04-28 16:04:19
Wymagania wielkie, pracy pełno a pieniądze malutkie.
Jedyny plus, że perspektywy na awans są bo rotacja niesamowita:P
1
Gabiii 2015-05-03 22:59:15
Wszystko prawda. Dziwna ta firma niby wymagają profesjonalnej obsługi klienta ale z drugiej strony płacą tyle, że rotacja jak w agencji pracy tymczasowej.
Nie rozumieją, że jak komuś zapłacą i będzie dłużej pracował to będzie bardziej EFEKTYWNYM pracownikiem?? Jak to im przetłumaczyć żeby im się spodobało: w takiej samej ilości przepracowanych godzin sprzeda(ZAROBI) więcej towaru:))
Jeżeli macie jakąś inna opcje to się nawet nie zastanawiajcie.
2
W 2015-05-04 19:52:42
Szczerze odradzam. Współpracowałem z wysoko postawionym człowiekiem z centrali. Wspaniałe bajki opowiadał o możliwościach rozwoju, zarobków. Nikt z kadry pracowniczej ich nie obchodzi tylko właściciele (często członkowie rodziny), cała reszta pracowników jest dla nich nieważną jednostką zasilającą ich kieszenie. Gdybyście wiedzieli jakich słów używano w odniesieniu do klientów .... żal. Info dla tych którzy chcą tam pracować: w skali od 0 do 10 daje im mocne 1.
3
bobi 2015-05-07 01:05:39
To jest jedna wielka rodzina byle hajs sie zgadzał u państwa Karasińskich i Kucińskich a wszystko będzie dobrze. Ludzie trakowani są tam jak cholerni niewolnicy którzy za marne grosze muszą wypruwać z siebie flaki a i tak nie dogodzisz i wiecznie będziesz jeb... przez taka Pania "B" z reklamacji która codziennie wstaje lewą nogą i każdego człowieka traktuje jak śmiecia,bo nie ma to jak znajomości z "rodziną" ( kobieto mam nadzieje ze karma Cię kiedyś dopadnie za takie trakotowanie drugiego człowieka) Ludzie nie liczcie na nic w tej firmie, mówię z doświadczenia, szkoda zdrowia i nerwów. Za te pieniądze nie warto, dwa razy się zastanówcie. Wiem ciężka jest sytuacja w naszym kraju,ale nie dajmy się takim pracodawcom którzy w ogóle nie szanują drugiego człowieka i traktuą pracowników jak najgorsze gówn... Pozdrawiam z tego miejsca również kierowników regionalnych firmy CS, największych piz... i nieudaczników którzy boją się nawet własnego cienia i dla własnego dobra wieczne problemy zamiatane są pod przysłowiowy dywan byle nie mieli problemów i mogli "swoje" na koniec przyjąć... Uwierzcie mi pracowałem tam 5 lat, nie było tam źle,człowiek poświecał się dawał ile mógł i dostawał za to przyzwoite pieniądze( za życia ŚP prezesa Sławka,kótry naprawde ludzi szanował i cenił),ale teraz z każdym miesiącem jest coraz gorzej. Firma wykorzystuje bezrobocie w Polsce, otwiera co rusz nowe sklepy, sponsoruje zagraniczne firmy, zawody, wymagają nie wiadomo jakiej obsługi klienta( pozdrowienia dla twórcy profesjonalnego systemu POK!!!! Może gdyby firma płaciła ludziom normalne pieniądze to sami z siebie dawaliby więcej...) Mogę pisać tak dużo i długo, dorobiłem się sporej łysiny i wielu siwych włosów i na prawde szczerze z całego swego serca odradzam tam prace. Jeżeli ma ktoś pytania odnośnie pracy tam chętnie odpowiem na każde pytanie Mój mail guzieiro@gmail.com. i tak jak kolega kilka postów wyżej, pozdrawiam serdecznie środkowym palcem cała rodzinę rządzących w City Sport i mam nadzieje,że kiedyś Wasze "zarządznie" odbiję się wielką czkawką...
4
doka 2015-05-08 18:55:52
Lublin szacun 90% ekipy sie zwolniła( usunięte przez administratora )niech szukają u siebie w rodzinie
guzio 2015-05-08 20:48:42
Brawo brawo Lubin, ludzie uciekajcie z tego miejsca a juz naprawde nie idzcie tam pracowac... Oczywiscie przed weekendem pensji na kontach pracownikow nie ma... Mam nadzieje ze Pan Panie Leszku i Pana rodzina ma co jeść w weekend? Moze Pana niewolni o przepraszam pracownicy moga podjechac do Warszawy podzieli sie Pan kromka chleba?
1
123 2015-05-08 20:55:17
Witam wszystkich serdecznie. Gratulacje dla osoby która wspomniała O ( usunięte przez administratora ) Wspaniały człowiek w grobie się przewraca jak patrzy na to wszystko. Proszę jeszcze raz o wpis o Kamilku i Paulince. :)
doka 2015-05-08 21:38:16
jak nie macie pensji do 10 to zglosic do inspekcji pracy dostana z 10 000 kary + mozna sie strac o odsetki
bard 2015-05-09 13:12:39
jakiś strajk by się ino przydał bo to co się dzieje jest po prostu śmieszne.

aha #dzięki za wypłatę w terminie.
lili 2015-05-13 09:45:46
Wszytskie negatywne opinie wyżej są niestety prawdziwe. Sprzedawca w tej sieciówce nie zajmuje się tylko sprzedażą i dbaniem o sklep i towar, ale również zamówieniami internetowymi, pakowaniem tzw przerzutek do innych sklepów, który to towar po kilku dniach wraca. Dostawy skumulowane w jednym czasie, tak samo przerzutki- dramat. Osoba zajmująca się zamówieniami z danego dnia realizuje zamówienia, przerzutki i obsługuje klientów jeśli cały dzień nie spędzi na magazynie, a normy sprzedaży wyrobić trzeba. Płaca marna, a pracy full, premie słabe. Jedyny chyba plus to taki że pieniądze na czas.
(usunięte przez administratora)
1
Kamil i Paulina 2015-06-05 10:07:59
Widzę, że nasz dział marketingu czuwa na opiniami na gowork.pl
Jakiś czas temu zamieściłem tutaj wpis o K. i P. z naszego działu marketingu a teraz go nie ma....
Było tam napisane, że z tymi ludźmi nie idzie nic załatwić - odnoszę wrażenie, że oni najchętniej to by tylko siedzieli w domu i wysyłali maile.
Do P. i K. - jeżeli tym razem też usuniecie ten post to będę dodawał go dwa razy dziennie i wysyłał na wszystkie maile firmowe.
Natomiast jeżeli chodzi o K. to ludzie z firm z nami współpracujących to się z nas śmieją, że ktoś taki pracuje - a Ty człowieku tylko się ładnie uśmiechnij i po cichu wkurw... irytuj bo przecież ta niekompetentna osoba swoim zachowaniem firmuje cała firmę. P. natomiast się uaktywnia dopiero jak dostanie za coś zjebe:)
1
MK 2015-07-14 17:10:49
Jeśli masz odwagę pisać takie informacje na gowork.pl to mam nadzieję że jesteś także na tyle odważny aby powiedzieć mi to wprost osobiście. Jeżeli się nie ujawnisz skieruję sprawę na Policję gdyż to co napisałeś jest groźbą karalną pod adresem mojego syna. Jeśli ujawnisz się do końca tygodnia to jest możliwość dyskusji, jeśli nie to zgłaszam sprawę na Policję,a wtedy na pewno zostaniesz namierzą. Po za tym pisząc opinie o City Sport mijasz się z prawdą. Jeśli ktoś naprawdę ma jakieś uwagi do Zarządu to proszę pisać do odpowiednich osób.
1
MK 2015-07-15 18:00:16
Jeśli myślisz że usunięcie Twojej opinii zakończyło sprawę to się mylisz.
Masz czas na ujawnienie się i wyjaśnienia do końca tygodnia.
sprzedawca 2015-07-15 20:33:29
Praca w City sport Lublin masakra. Kierownictwo nieudolne nie polecam!!
3
pracownik z lublina 2015-07-16 14:26:02
Praca w lublinie to komedia,kierownictwo śmiech na sali.kierowniczka pani P.udaje ogarnieto zastepczyni walczyla o stolek,obie tylko by na mgazynku siedziały i plotkowaly najlepsze jest to ze ciągle nazekaja i szantazuja wszystkich starszy sprzedawca Katarzyna w. Terroryzuje innych i jej to akceptowane przez kierownictwo .najlepiej ma ten co pali bo kierownictwo popiera wychodzenie na papieroski co chwile . Jezeeli chcesz sie na patrzec na głupotę ludzi to możesz tu pracować każdy madry odchodzi bo nieda sie wytrzymać z takimi rządzącymi w sklepie . Opierdzielacze i zastraszacze . Pani kierownik niech sie weźmie do roboty bo pindrzyc sie tylko umnie
2
ktos 2015-09-01 13:49:13
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
3
ktos 2015-09-01 13:49:52
Pracowałem, tam kilka lat temu i było ok. Po śmierci pana Sławka wszystko się zmieniło .zero szacunku do pracownika
dfghfku 2015-09-23 21:04:53
bo firma city sport zatrudnia pracownikow przez firme krzak sun stylem gdzie prezesem(słupem) jest jeden z czlonkow rodziny
fgfdgd 2015-11-11 21:34:07
jestem ciekaw gdzie tych zadowolonych pracownikow widzialas ale ok moze sa tacy ale z ta srednia krajowa to zarty sobie robisz 1400 a premie rzecz prawie nie mozliwa progi takie ze nie mozliwe jest ich wyrobienie wiem cos na ten temat
1
xx 2015-12-02 23:14:55
ale sklep w Felicity czy na Mełgiewskiej?
1
ja 2015-12-07 21:24:43
Praca jak praca...tylko zastanawia mnie czemu zarząd nie interesuje się pracą swoich podwładnych...stanowisko kierownik...przesiedzieć 8 godzin podłubać w nosie i pójść do domu...ba...jak trzeba to i w czasie pracy można wyskoczyć na parę godzin coś załatwić...nic dodać nic ująć
1
Hahahha 2015-12-07 23:03:52
Tak ogólnie to praca nie jest zła ale czasami trzeba się narobić...dziwi mnie tylko to że kierownik sklepu nic nie robi dosłownie nic a wszystkie obowiązki zwala na zastępcę i np. Nikt tego nie widzi nawet taki kierownik regionalny się tym nie interesuje dziwna sytuacja jedynie co kierownik sklepu potrafi podlizywac się do przełożonych a kierownik zarabia więcej niż zastepca i robi dwa jak nie trzy razy więcej a mam marne 1300 zł....
1
jaa 2015-12-08 07:22:44
Dokladnie pan kierownik B. jest szczytem bezszczelnosci...niedługo zrośnie sie ze swoim fotelem i palcem w nosie..brawo niech zarzad trzyma wiecej takich nierobów...
2
Zdziwiony 2015-12-08 09:26:21
Ale jaja Dawid, nie wiedzialem, ze Dawid z Gorzowa jest az takim leserem;)
jaaa 2015-12-08 11:03:29
chodzilo o pana A.B. kierownik magazynu od spraw mało ważnych...
kibic 2015-12-09 07:36:13
Pan B. jest typowym nierobem.Gdyby dłubanie w nosie było dziedzina sportu dostał by medal olimpijski.
haha 2015-12-09 20:34:16
dobrze powiedziane. Miałem okazje poznać go osobiście. Typ udaje to co nie on. a tak na poważnie to miękka FAJA. POzdr.
1
Taaak 2015-12-10 09:13:24
B. to sciemniacz niezly zreszta tak jak jego kunpel Mareczek... duzo gada a jak cos spieprzy to wszedzie szuka winnych tylko na siebie nie patrzy
1
dftuyhk 2015-12-12 18:16:22
temp. na hali 11st troche malo jak na kodeks pracy 14-15st
3
gościu 2016-02-24 07:20:31
Jezeli dla ciebie 1400 to dobre warunki finansowe to gratuluje albo jestes smieszny albo żyjesz w innych czasach
3
gosciu 2016-03-01 17:02:11
premie których nikt nie widzial...
4
Rudy 2016-03-15 18:53:29
o jakich etapach mówisz dengo?
2
help 2016-03-18 12:48:51
A JAK JEST W KATOWICACH???
Rudy 2016-03-20 21:46:45
zarobki sięgają zędu 1400 pln,
Odlicz dojazd do pracy, wyżywienie na miesiąc.
W pracy gonia normy.
Jeżeli nie ma nic lepszego na oku to praca jest ok, na początek jeżeli ktoś wchodzi w rynek pracy. Przyszłości tam nie ma dla ludzi którzy co miesiąc musza opłacić mieszkanie itp.
3
bogdan 2016-03-21 07:17:47
Firma kiepska, wymagania zalezne od kierownikow, wyplaty niskie ale wlasciciele za bardzo nie pokazuja sie na sklepach wiec luz, kierownicy regionalni tez nie za bardzo moga cos zrobic wiec tylko przytakuja i sami szukaja roboty, jezeli nie masz innej pracy to zapraszam - tylko takich ludzi w tym momencie City Sport przyjmuje ( i to jeszcze trzeba czekac czy ktos "jednak zechce pracowac" a mowimy tutaj o ludziach, ktorzy maja skonczone liceum i brak doswiadczenia wiec wyobrazcie sobie jakie sa zarobki:) )
3
Gość 2016-03-21 23:25:32
Przeczytaj sobie wszystko od pierwszej strony a dowiesz się jak jest też w Katowicach. Dno i pomyje. Chciałam tam pracować, ale po informacjach, co tam się dzieje to spasowałam.
4
Gościu 2016-03-24 20:11:51
tak to juz niestety jest w dobie dzisiejszych czasów, kapitalizm. Nie liczy sie pracownik jako człowiek tylko jak robot bądź maszynka która ma generować zyski. Niestety tak tez jest i w tej firmie, zamiast postawić na pracownika dobrze go opłacić by zmotywować do jak najbardziej efektywnej pracy to liczone sa tu tylko korzyści własne i całej rodziny. Czy pracujesz na 150% swoich możliwości czy przeciętnie, i tak to nie zostaje zauważone. Moja opinia na temat tej firmy - ponizej miernej. Pozdrawiam
2
mDareq 2016-03-25 15:19:15
Guzio, odezwij się!
MACIEJ 2016-04-26 23:08:16
Najlepsi są regionalni. Kazdy gada, ze szuka pracy, ale przy zarzadzie swiecą oczkami. Zero pomocy z ich strony. Jedyne osoby które tam rzeczywiscie wykonuja porzadnie prace to Panie ksiegowe. Totalny burdel na sklepach, pensje smieszne. JAK NISKO TRZEBA UPASC ZEBY PRACOWAC ZA 2 TYS JAKO KIEROWNIK ? HAHAHA pozdro!
4
lesio i wiesio 2016-06-09 16:49:12
nawet nie mysl o pracy jako magazynier w centrali - tam panuje wieksza rotacja niz na dworcu centralnym, nikt nie moze wytrzymac warunkow pracy, placy i podejrzewam, ze glupich pomyslow "wlascicieli"
teraz dodatkowo w sklepach sa rekordowo niskie wyplaty wiec nie ma sie po co pchac:)
4
bogdan 2016-06-17 11:14:33
ok 8 zl / godz
anonim 2016-07-07 17:54:26
nie polecam, 5 lat tam robilem
4
ja1 2016-07-07 17:58:31
@anonim tam tzn, gdzie? Sklepów jest sporo ;) Ja się mam zamiar rekrutować na sprzedawce do Sochaczewa, jeśli faktycznie nadal poszukiwany jest pracownik?
V. 2016-11-04 22:38:59
Witam. Pracowałem tam blisko rok. Z plusów wymienię:
+ fajna ekipa którą zastałem na miejscu,
+ progi progami ale jeżeli się człowiek postara to jest w stanie go zrobić ( 3 razy udało nam się przekroczyć progi)
+ pani A. z Warszawy z którą można było się dogadać w niektórych sprawach
Niestety minusów jest więcej, dużo więcej:
- premie które średnio co miesiąc były obcinane za braki czy inne wymysły,
- myster shoper którego firma zatrudniła (teoretycznie) i nigdy Nas nie odwiedził, chociaż firma napisała nam wiadomość iż był i nikt go nie obsłużył,
- hajs przychodził czasami zamiast 1 czy 2 dnia miesiąca, przychodził czasami nawet 7/8
- blond regionalna i cała reszta osób którzy są służbistami i nie potrafią w człowieku dostrzec drugiego człowieka
- system szkoleń którego wcale nie ma, najlepiej abyśmy wiedzieli wszystko o butach lecz informacje mamy wyszukać sobie na internecie bo firma nie posiada (sick!)

Nie wiem jak było kiedyś, wiem jak było blisko rok temu. Nie pracuje tam i nie żałuję. Wiem jak wygląda system reklamacji, wiem jacy ludzie przychodzą do sklepu, chodzi mi o klientów. Firma jest żartem, tak jak pisali powyżej, wykorzystuje bezrobocie które mamy. Oby to odbiło się na nich z podwójną siłą bo szacunku do pracowników nie ma wcale a to jednak dzięki Nam były zyski.

Nie pozdrawiam.
3
Zostaw swoją opinię o City Sport Sp. Z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.