Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie City Sport Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
towarzysz - 2015-01-20 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zastanawiam sie kto przyjmowal takich ludzi na stanowiska kierownicze w LUBLINIE w city sport. Zenada!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-17 16:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)Wydało się więc nie wszystkie produkty przedawane przez tą firmę są oryginalne..... nie ma tego aż tak dużo, ale posiadają takie modele. A co do pracy to odradzam
zdjecie uzytkownika
defghc - 2015-02-28 15:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ABC, a dlaczego w takim razie odradzasz zatrudnienie w city sport, coś konkretnego masz na myśli? bo jednak mi to wiele osób poleca pracę tam. podobno zarobki bardzo fajne, dobry socjal i możn mieć multisporta - czy to jest prawda czy też nie? o9gólnie raczej firma m,a bardzo pozytywne rekomendacjue, więc na co narzekasz abc?
zdjecie uzytkownika
zamknac sklepy - 2015-03-02 15:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sprzedawcy ze wszystkich oddzialow nie dajcie sie pomiatac tej firmie. Pokazmy im ze bez nas sa nikim. Niech przyjda na sklepy i sami pracuja za taka pensje. Nie otwierajcie sklepow niech dostana kare od centrum to sie naucza jak oszczedzac
zdjecie uzytkownika
goraca36 - 2015-03-02 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [defghc - 2015-02-28 15:51:33]:
Jesli zarobki 1400 zl z premiami dla ciebie to fajne pieniadze to jestes bardzo ambitny.jeszcze z tego przy inwentaryzacji ci odtracaja wiec narobisz sie a naprwno nie zarobisz. Karta multisporta kiedys byla ale musiales za nia sobie zaplacic. Zarzad ma za smieci sprzedawcow gnoja i strasza zwolnieniami. Nie przychodzcie do tej firmy pracowac. Nie ponizajcie sie tak nisko
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-03-07 21:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
defghc jaki socjal? jaki multisport ? jedyne co ci dadzą to więcej roboty do wykonania. Ta firma najgorzej traktuje pracowników, już lepiej jest w ccc mimo że też ludzie narzekają bo nie byli jeszcze w city sport. nawet na L4 nie można iść bo cie zwolnią pod innym pretekstem powinna jakaś inspekcja sie tym zainteresować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-12 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-12 16:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. Fakt kierownictwo raczej do niczego. Pracowałam prawie 4 miesiące i gdyby nie fajni współpracownicy nie dałabym rady tyle czasu :D na premie praktycznie nie ma co liczyć- nie ma po co się starać, po prostu trzeba coś sprzedać, żeby się nie czepiali :) na stałe kompletnie się nie opłaca, żadnych konkretnych szkoleń, praca nie rozwija, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Janek z Filipek - 2015-03-13 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam , nie pracowac , ktos wczesniej wspomnial ze tylko dzieki ekipie na sklepie da sie wytrzymac to prawda, firma dno, ludzie w zarzadzie to dwulicowi falszywi zaklamani ,niewdzieczne zlodzieje nie bede o nich brzydko pisal bo bede przez moment na poziomie ich kultury , nie kupowac ,nie pracowac , premie niskie a i tak niewykonalne sa nastawieni na to ze sprzedawca jest tragarzem dostawca pracuje w sklepie internetowym , obsluguje klientow, jest elektrykiem spawaczem tlumaczem jezykow obcych i bog wie co jeszcze . Podpis specjalnie byscie mieli pozywienie do waszych zaklamanych rozmowek na centrali falszywi ludzie!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-14 22:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety wszystko to prawda o city sporcie za kadencji innego prezesa dalo sie wytrzymac progi progi byly realne do wykonania i zarobki godne teraz maja wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zalerznie od tego czy pracujesz 10 lat czy miesiac jestes na tej samej pozycji co nowy pracownik za wszystkie braki w inwentaryzacji placisz a przecierz taki towar jest ubezpieczony nie dostaniesz nawet koszulki czy butow do pracy bo przeciez mozesz sobie kupic na znizke 40% dla pracownikow gdzie i tak sa limity a zbizka jest przyznawana wedlug stazu pracy ogolnie masakra pensje do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z miesiaca na miesiac coraz mniejsze dlatego ludzie odchodza i beda odchodzic jak nie potrafi sie docenic dobrego pracownika to tak jest a nowego tez nie latwo znalezc bo nie ma frajera na takie pensje ciekawe swoja droga ile pan prezes placi swoim dziewczynka jedna cudownie odbiera maile a druga nawet nie wiem czym sie zajmuje pewnie obsmarowywaniem wszystkim tylkow zreszta w tym obydwie sa dobre ale im blizej koryta tym lepiej ale juz niedlugo bo zapewne jeszcze troche a ta cala firma upadnie i to z wielkim chukiem
zdjecie uzytkownika
łukasz90- - 2015-03-16 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mnie właśnie najbardziej martwi co napisaliście - zamierzam zatrudnić się u nich w City Sport Sp. Z o.o. ale mam pięcioletnie doświadczenie w branży i nie chcę startować znowu od zera, co więcej - chcę się rozwijać dalej i nie wyobrażasz sobie stanie w miejscu. czy w takim razie ta firma to miejsce dobre dla mnie?
zdjecie uzytkownika
Janek z Filipek - 2015-03-17 09:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łukasz90- - 2015-03-16 13:02:16]:
Czytales te opinie ? Zastanow sie czlowieku
zdjecie uzytkownika
armata - 2015-03-22 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz90- - 2015-03-16 13:02:16]:
Daj spokoj sobie z ta praca. Jak tylko beda mieli komplet na sklepie to cie wymienia na kogos innego. Noo chyba ze bedziesz tyral jak murzyn za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
unisono - 2015-03-22 19:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łukasz90- - 2015-03-16 13:02:16]:
W city sporcie to juz prostytutki przyjmuja bo nikt nie chce tam robic. Jak nie wierzysz idz do wola parku tam kierowniczka grala w filmach rocco. I chcialbys zeby takie cos toba zadzilo
zdjecie uzytkownika
Andrzej84 - 2015-03-24 11:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Firma tragicznie zarządzana. Wiesiek vel Marcin ( jakiś kompleks musi miech chłop nie? ) i Leszek podejmują beznadzieje decyzje. Leszek to dusigrosza a Marcin znalazł kompana i tak naprawdę tworzy konkurencję. Wypłaty bardzo słabiutkie, ludzie pracują w stresie, liczba etatów obcięta do minimum ( czasami nawet poniżej). Aż współczuje kierownikom sklepów, że muszą na rozmowach kwalifikacyjnych przedstawiać takie warunki i robić z siebie idiotów. Później zatrudnia się ludzi nie takich jakich się chce tylko jacy zgodzą się pracować za te pieniądze. Wszystkie maile zawierające dyspozycje zawierają informację o "wyciąganiu konsekwencji" w przypadku nie dostosowania się czyli tak naprawdę nie są wydawane dyspozycje tylko nakazy pod groźbą kary:) ja rozumiem, że robotę trzeba zrobić ale jak ktoś mi grozi trzy razy dziennie to zaczyna być komiczne. Wszyscy wartościowi pracownicy odchodzą a jeżeli są jeszcze to bądźcie pewni - szukają innej roboty.
zdjecie uzytkownika
Ania((** - 2015-03-25 16:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jak biuro pracy tymczasowej, zatrudniają a ludzie sami odchodzą lub olewają prace to ich zwalniają i potem znowu zatrudniają szopka, da się wytrzymać góra 3 miesiące jak spoko ekipa i tyle i ja wytrzymałam. To wszystko co wam mówią za rozmowach że super premie itp to nic nie warte progi wysokie a jak wyrobicie i tak potem braki kradzieże to wam zabierają. Polecam żeby popracować z miesiąc i zobaczyć.Wtedy człowiek ma odniesienie że każda inna praca nie jest może taka zła.
zdjecie uzytkownika
małgorz - 2015-03-31 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe, uśmiałem się trochę, bo co ma wspólnego sklep z odzieżą i akcesoriami sportowymi taki jak Citysport z warszawy do biura pracy tymczasowje o którym piszesz Ania, mogłabyś napisać coś jaśniej bo jakoś kupy mi się to nie trzyma a poważnie myślałem o pracy w city sport bo ma doświadczenie w prowadzeniu sklepu internetowego
zdjecie uzytkownika
Ania((** - 2015-04-03 15:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
małgorz to że zmieniają ludzi jak rękawiczki, widzę jeszcze mało znasz życie, jak można myśleć o pracy poważnie jak na każdym kroku grożą ci zwolnieniem i zarabiasz najniższą krajową, czasem lepsze warunki proponują właśnie agencje pracy tymczasowej, idz do city sportu rób karierę, kupisz dom samochód a tak realnie nawet na jedzenie ci nie starczy.
zdjecie uzytkownika
bard - 2015-04-12 23:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serdecznie pozdrawiam środkowym palcem pajaców z Warszawy za wystawianie progów, których nie da się zrobić. Również serdecznie pozdrawiam za coraz to nowe wymogi, wszystko ma być na "już" bądź też "niezwłocznie". Najlepiej zostać po godzinach i nap@(#@)# ile się da mimo, że nie płacą nadgodzin tak jak powinni.

Firma dno, kierownictwo dno, panowie z Warszawy chyba nie skończyli podstawówki albo mówią i piszą w języku zbliżonym do polskiego, jakaś katastrofa.

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnego miłego tygodnie w tej obsku@!#)!@# firmie.
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-04-14 23:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ale cyrki się dzieją w tej firmie, progi fakt z kosmosu, i cała reszta ale myślę że wkrótce się to im odbije.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-04-18 23:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma zarządzana beznadziejnie przez niekompetentnych ludzi.
Kierownicy regionalni to klakierzy, którzy tańczą tak jak im zagrają.
Kierownicy sklepów to samo. Wszędzie kary, groźby i wymagania.
Ta firma jest ewenementem - zawsze myślałem, że jak jakaś firma utrzymuje się ze sprzedaży towarów to powinno ułatwiać się pracę ludziom na sklepach jednak tutaj jest dokładnie odwrotnie, sprzedawcy muszą dostosować się do pracy magazynierów!!
To jest niepojęte 200 osób w oddziałach w całej Polsce ( przypominam firma utrzymuje się ze SPRZEDAŻY a nie ułatwiania pracy magazynierom ) musi się dostosować do pracy kilku magazynierów!!!
Najlepsze tłumaczenia, że tak jest od zawsze i z tym nie da się nic zrobić. Sorry ale jeżeli towar nie dojeżdża przed weekendem to dla mnie jest strata PIENIĘDZY. Magazynierzy zamiast wysyłać towar w małych ilościach przez cały tydzień to gamonie wyślą na jeden raz dużą ilość przesyłek bo im tak jest wygodniej. Czyli znowu 200 osób dostosowuje się do małej garstki.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-04-27 19:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam!
Kierowniczka sklepu niekompetentna na wszelkie pytania reaguje krzykiem.
Na zwrócenie uwagi, że niektóre rzeczy robimy bez sensu czyli przyjmowanie towaru, który dwa dni temu wysyłaliśmy do innego sklepu tylko potrafi opierdolić, że mamy robić i nic nie gadać bo ona się nie będzie z debilami z centrali kopała bo i tak nic nie zdziała poza dostaniem opierdolu.
Pracowników za mało wymagań za dużo kasy za mało:)
Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby zdecydować się na pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-28 16:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania wielkie, pracy pełno a pieniądze malutkie.
Jedyny plus, że perspektywy na awans są bo rotacja niesamowita:P
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa/monolog żenująca.
Pytania: Brak pytan.
zdjecie uzytkownika
Gabiii - 2015-05-03 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko prawda. Dziwna ta firma niby wymagają profesjonalnej obsługi klienta ale z drugiej strony płacą tyle, że rotacja jak w agencji pracy tymczasowej.
Nie rozumieją, że jak komuś zapłacą i będzie dłużej pracował to będzie bardziej EFEKTYWNYM pracownikiem?? Jak to im przetłumaczyć żeby im się spodobało: w takiej samej ilości przepracowanych godzin sprzeda(ZAROBI) więcej towaru:))
Jeżeli macie jakąś inna opcje to się nawet nie zastanawiajcie.
zdjecie uzytkownika
W - 2015-05-04 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam. Współpracowałem z wysoko postawionym człowiekiem z centrali. Wspaniałe bajki opowiadał o możliwościach rozwoju, zarobków. Nikt z kadry pracowniczej ich nie obchodzi tylko właściciele (często członkowie rodziny), cała reszta pracowników jest dla nich nieważną jednostką zasilającą ich kieszenie. Gdybyście wiedzieli jakich słów używano w odniesieniu do klientów .... żal. Info dla tych którzy chcą tam pracować: w skali od 0 do 10 daje im mocne 1.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Sport Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie