Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o City Sport Sp. Z o.o.

Pracowałeś w firmie City Sport Sp. Z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
unisono - 2015-03-22 19:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łukasz90- - 2015-03-16 13:02:16]:
W city sporcie to juz prostytutki przyjmuja bo nikt nie chce tam robic. Jak nie wierzysz idz do wola parku tam kierowniczka grala w filmach rocco. I chcialbys zeby takie cos toba zadzilo
zdjecie uzytkownika
Andrzej84 - 2015-03-24 11:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Firma tragicznie zarządzana. Wiesiek vel Marcin ( jakiś kompleks musi miech chłop nie? ) i Leszek podejmują beznadzieje decyzje. Leszek to dusigrosza a Marcin znalazł kompana i tak naprawdę tworzy konkurencję. Wypłaty bardzo słabiutkie, ludzie pracują w stresie, liczba etatów obcięta do minimum ( czasami nawet poniżej). Aż współczuje kierownikom sklepów, że muszą na rozmowach kwalifikacyjnych przedstawiać takie warunki i robić z siebie idiotów. Później zatrudnia się ludzi nie takich jakich się chce tylko jacy zgodzą się pracować za te pieniądze. Wszystkie maile zawierające dyspozycje zawierają informację o "wyciąganiu konsekwencji" w przypadku nie dostosowania się czyli tak naprawdę nie są wydawane dyspozycje tylko nakazy pod groźbą kary:) ja rozumiem, że robotę trzeba zrobić ale jak ktoś mi grozi trzy razy dziennie to zaczyna być komiczne. Wszyscy wartościowi pracownicy odchodzą a jeżeli są jeszcze to bądźcie pewni - szukają innej roboty.
zdjecie uzytkownika
Ania((** - 2015-03-25 16:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jak biuro pracy tymczasowej, zatrudniają a ludzie sami odchodzą lub olewają prace to ich zwalniają i potem znowu zatrudniają szopka, da się wytrzymać góra 3 miesiące jak spoko ekipa i tyle i ja wytrzymałam. To wszystko co wam mówią za rozmowach że super premie itp to nic nie warte progi wysokie a jak wyrobicie i tak potem braki kradzieże to wam zabierają. Polecam żeby popracować z miesiąc i zobaczyć.Wtedy człowiek ma odniesienie że każda inna praca nie jest może taka zła.
zdjecie uzytkownika
małgorz - 2015-03-31 18:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe, uśmiałem się trochę, bo co ma wspólnego sklep z odzieżą i akcesoriami sportowymi taki jak Citysport z warszawy do biura pracy tymczasowje o którym piszesz Ania, mogłabyś napisać coś jaśniej bo jakoś kupy mi się to nie trzyma a poważnie myślałem o pracy w city sport bo ma doświadczenie w prowadzeniu sklepu internetowego
zdjecie uzytkownika
Ania((** - 2015-04-03 15:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
małgorz to że zmieniają ludzi jak rękawiczki, widzę jeszcze mało znasz życie, jak można myśleć o pracy poważnie jak na każdym kroku grożą ci zwolnieniem i zarabiasz najniższą krajową, czasem lepsze warunki proponują właśnie agencje pracy tymczasowej, idz do city sportu rób karierę, kupisz dom samochód a tak realnie nawet na jedzenie ci nie starczy.
zdjecie uzytkownika
bard - 2015-04-12 23:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serdecznie pozdrawiam środkowym palcem pajaców z Warszawy za wystawianie progów, których nie da się zrobić. Również serdecznie pozdrawiam za coraz to nowe wymogi, wszystko ma być na "już" bądź też "niezwłocznie". Najlepiej zostać po godzinach i nap@(#@)# ile się da mimo, że nie płacą nadgodzin tak jak powinni.

Firma dno, kierownictwo dno, panowie z Warszawy chyba nie skończyli podstawówki albo mówią i piszą w języku zbliżonym do polskiego, jakaś katastrofa.

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnego miłego tygodnie w tej obsku@!#)!@# firmie.
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-04-14 23:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ale cyrki się dzieją w tej firmie, progi fakt z kosmosu, i cała reszta ale myślę że wkrótce się to im odbije.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-04-18 23:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma zarządzana beznadziejnie przez niekompetentnych ludzi.
Kierownicy regionalni to klakierzy, którzy tańczą tak jak im zagrają.
Kierownicy sklepów to samo. Wszędzie kary, groźby i wymagania.
Ta firma jest ewenementem - zawsze myślałem, że jak jakaś firma utrzymuje się ze sprzedaży towarów to powinno ułatwiać się pracę ludziom na sklepach jednak tutaj jest dokładnie odwrotnie, sprzedawcy muszą dostosować się do pracy magazynierów!!
To jest niepojęte 200 osób w oddziałach w całej Polsce ( przypominam firma utrzymuje się ze SPRZEDAŻY a nie ułatwiania pracy magazynierom ) musi się dostosować do pracy kilku magazynierów!!!
Najlepsze tłumaczenia, że tak jest od zawsze i z tym nie da się nic zrobić. Sorry ale jeżeli towar nie dojeżdża przed weekendem to dla mnie jest strata PIENIĘDZY. Magazynierzy zamiast wysyłać towar w małych ilościach przez cały tydzień to gamonie wyślą na jeden raz dużą ilość przesyłek bo im tak jest wygodniej. Czyli znowu 200 osób dostosowuje się do małej garstki.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-04-27 19:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam!
Kierowniczka sklepu niekompetentna na wszelkie pytania reaguje krzykiem.
Na zwrócenie uwagi, że niektóre rzeczy robimy bez sensu czyli przyjmowanie towaru, który dwa dni temu wysyłaliśmy do innego sklepu tylko potrafi opierdolić, że mamy robić i nic nie gadać bo ona się nie będzie z debilami z centrali kopała bo i tak nic nie zdziała poza dostaniem opierdolu.
Pracowników za mało wymagań za dużo kasy za mało:)
Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby zdecydować się na pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-28 16:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania wielkie, pracy pełno a pieniądze malutkie.
Jedyny plus, że perspektywy na awans są bo rotacja niesamowita:P
zdjecie uzytkownika
Gabiii - 2015-05-03 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko prawda. Dziwna ta firma niby wymagają profesjonalnej obsługi klienta ale z drugiej strony płacą tyle, że rotacja jak w agencji pracy tymczasowej.
Nie rozumieją, że jak komuś zapłacą i będzie dłużej pracował to będzie bardziej EFEKTYWNYM pracownikiem?? Jak to im przetłumaczyć żeby im się spodobało: w takiej samej ilości przepracowanych godzin sprzeda(ZAROBI) więcej towaru:))
Jeżeli macie jakąś inna opcje to się nawet nie zastanawiajcie.
zdjecie uzytkownika
W - 2015-05-04 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze odradzam. Współpracowałem z wysoko postawionym człowiekiem z centrali. Wspaniałe bajki opowiadał o możliwościach rozwoju, zarobków. Nikt z kadry pracowniczej ich nie obchodzi tylko właściciele (często członkowie rodziny), cała reszta pracowników jest dla nich nieważną jednostką zasilającą ich kieszenie. Gdybyście wiedzieli jakich słów używano w odniesieniu do klientów .... żal. Info dla tych którzy chcą tam pracować: w skali od 0 do 10 daje im mocne 1.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2015-05-07 01:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [W - 2015-05-04 19:52:42]:
To jest jedna wielka rodzina byle hajs sie zgadzał u państwa Karasińskich i Kucińskich a wszystko będzie dobrze. Ludzie trakowani są tam jak cholerni niewolnicy którzy za marne grosze muszą wypruwać z siebie flaki a i tak nie dogodzisz i wiecznie będziesz jeb... przez taka Pania "B" z reklamacji która codziennie wstaje lewą nogą i każdego człowieka traktuje jak śmiecia,bo nie ma to jak znajomości z "rodziną" ( kobieto mam nadzieje ze karma Cię kiedyś dopadnie za takie trakotowanie drugiego człowieka) Ludzie nie liczcie na nic w tej firmie, mówię z doświadczenia, szkoda zdrowia i nerwów. Za te pieniądze nie warto, dwa razy się zastanówcie. Wiem ciężka jest sytuacja w naszym kraju,ale nie dajmy się takim pracodawcom którzy w ogóle nie szanują drugiego człowieka i traktuą pracowników jak najgorsze gówn... Pozdrawiam z tego miejsca również kierowników regionalnych firmy CS, największych piz... i nieudaczników którzy boją się nawet własnego cienia i dla własnego dobra wieczne problemy zamiatane są pod przysłowiowy dywan byle nie mieli problemów i mogli "swoje" na koniec przyjąć... Uwierzcie mi pracowałem tam 5 lat, nie było tam źle,człowiek poświecał się dawał ile mógł i dostawał za to przyzwoite pieniądze( za życia ŚP prezesa Sławka,kótry naprawde ludzi szanował i cenił),ale teraz z każdym miesiącem jest coraz gorzej. Firma wykorzystuje bezrobocie w Polsce, otwiera co rusz nowe sklepy, sponsoruje zagraniczne firmy, zawody, wymagają nie wiadomo jakiej obsługi klienta( pozdrowienia dla twórcy profesjonalnego systemu POK!!!! Może gdyby firma płaciła ludziom normalne pieniądze to sami z siebie dawaliby więcej...) Mogę pisać tak dużo i długo, dorobiłem się sporej łysiny i wielu siwych włosów i na prawde szczerze z całego swego serca odradzam tam prace. Jeżeli ma ktoś pytania odnośnie pracy tam chętnie odpowiem na każde pytanie Mój mail guzieiro@gmail.com. i tak jak kolega kilka postów wyżej, pozdrawiam serdecznie środkowym palcem cała rodzinę rządzących w City Sport i mam nadzieje,że kiedyś Wasze "zarządznie" odbiję się wielką czkawką...
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-05-08 18:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lublin szacun 90% ekipy sie zwolniła( usunięte przez administratora )niech szukają u siebie w rodzinie
zdjecie uzytkownika
guzio - 2015-05-08 20:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo brawo Lubin, ludzie uciekajcie z tego miejsca a juz naprawde nie idzcie tam pracowac... Oczywiscie przed weekendem pensji na kontach pracownikow nie ma... Mam nadzieje ze Pan Panie Leszku i Pana rodzina ma co jeść w weekend? Moze Pana niewolni o przepraszam pracownicy moga podjechac do Warszawy podzieli sie Pan kromka chleba?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-05-08 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie. Gratulacje dla osoby która wspomniała O ( usunięte przez administratora ) Wspaniały człowiek w grobie się przewraca jak patrzy na to wszystko. Proszę jeszcze raz o wpis o Kamilku i Paulince. :)
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-05-08 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie macie pensji do 10 to zglosic do inspekcji pracy dostana z 10 000 kary + mozna sie strac o odsetki
zdjecie uzytkownika
bard - 2015-05-09 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś strajk by się ino przydał bo to co się dzieje jest po prostu śmieszne.

aha #dzięki za wypłatę w terminie.
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-05-13 09:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszytskie negatywne opinie wyżej są niestety prawdziwe. Sprzedawca w tej sieciówce nie zajmuje się tylko sprzedażą i dbaniem o sklep i towar, ale również zamówieniami internetowymi, pakowaniem tzw przerzutek do innych sklepów, który to towar po kilku dniach wraca. Dostawy skumulowane w jednym czasie, tak samo przerzutki- dramat. Osoba zajmująca się zamówieniami z danego dnia realizuje zamówienia, przerzutki i obsługuje klientów jeśli cały dzień nie spędzi na magazynie, a normy sprzedaży wyrobić trzeba. Płaca marna, a pracy full, premie słabe. Jedyny chyba plus to taki że pieniądze na czas.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kamil i Paulina - 2015-06-05 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nasz dział marketingu czuwa na opiniami na gowork.pl
Jakiś czas temu zamieściłem tutaj wpis o K. i P. z naszego działu marketingu a teraz go nie ma....
Było tam napisane, że z tymi ludźmi nie idzie nic załatwić - odnoszę wrażenie, że oni najchętniej to by tylko siedzieli w domu i wysyłali maile.
Do P. i K. - jeżeli tym razem też usuniecie ten post to będę dodawał go dwa razy dziennie i wysyłał na wszystkie maile firmowe.
Natomiast jeżeli chodzi o K. to ludzie z firm z nami współpracujących to się z nas śmieją, że ktoś taki pracuje - a Ty człowieku tylko się ładnie uśmiechnij i po cichu wkurw... irytuj bo przecież ta niekompetentna osoba swoim zachowaniem firmuje cała firmę. P. natomiast się uaktywnia dopiero jak dostanie za coś zjebe:)
zdjecie uzytkownika
MK - 2015-07-14 17:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz odwagę pisać takie informacje na gowork.pl to mam nadzieję że jesteś także na tyle odważny aby powiedzieć mi to wprost osobiście. Jeżeli się nie ujawnisz skieruję sprawę na Policję gdyż to co napisałeś jest groźbą karalną pod adresem mojego syna. Jeśli ujawnisz się do końca tygodnia to jest możliwość dyskusji, jeśli nie to zgłaszam sprawę na Policję,a wtedy na pewno zostaniesz namierzą. Po za tym pisząc opinie o City Sport mijasz się z prawdą. Jeśli ktoś naprawdę ma jakieś uwagi do Zarządu to proszę pisać do odpowiednich osób.
zdjecie uzytkownika
MK - 2015-07-15 18:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MK - 2015-07-14 17:10:49]:
Jeśli myślisz że usunięcie Twojej opinii zakończyło sprawę to się mylisz.
Masz czas na ujawnienie się i wyjaśnienia do końca tygodnia.
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2015-07-15 20:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w City sport Lublin masakra. Kierownictwo nieudolne nie polecam!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa/monolog żenująca.
Pytania: Brak pytan.
zdjecie uzytkownika
pracownik z lublina - 2015-07-16 14:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w lublinie to komedia,kierownictwo śmiech na sali.kierowniczka pani P.udaje ogarnieto zastepczyni walczyla o stolek,obie tylko by na mgazynku siedziały i plotkowaly najlepsze jest to ze ciągle nazekaja i szantazuja wszystkich starszy sprzedawca Katarzyna w. Terroryzuje innych i jej to akceptowane przez kierownictwo .najlepiej ma ten co pali bo kierownictwo popiera wychodzenie na papieroski co chwile . Jezeeli chcesz sie na patrzec na głupotę ludzi to możesz tu pracować każdy madry odchodzi bo nieda sie wytrzymać z takimi rządzącymi w sklepie . Opierdzielacze i zastraszacze . Pani kierownik niech sie weźmie do roboty bo pindrzyc sie tylko umnie
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-07-21 23:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinie są różne i nic w tym dziwnego, bo City Sport to SIEĆ sklepów z asortymentem sportowym. Nie można generalizować i wszystkich punktów wrzucać do jednego worka. Znam dziewczyny z jednego z warszawskich punktów i są zadowolone z pracy. Wiecznie uśmiechnięte, doradzają klientom. Widać, że się nie męczą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Sport Sp. Z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy City Sport Sp. Z o.o.?
Zadaj pytanie
alert