Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą, lecz pewne uwarunkowania powinny się zmienić nie widzialem w żadnej firmie brygadzisty siedzacego na (usunięte przez administratora) w biurze z drugim brygadzista, kierownikiem i pseudo Pania z rozliczeń.
zdjecie uzytkownika
o... - 2013-09-07 19:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to fakt!
zdjecie uzytkownika
zxz - 2013-09-24 10:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODWYŻKI PODWYŻKI ale tylko dla ludzi pracujacych na femacu BRAWO BRAWO pomocnik drukarza 18zł/h a drukarz 19zł/h żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 09:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj nikt wiencej nie płaci w Działdowie nie ma co narzekać
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-25 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-25 09:02:14

oj nikt wiencej nie płaci w Działdowie nie ma co narzekać
Gdyby ktoś napisal tą swoją "opinie" 8 lat temu pewnie bym się wpełni z nią zgodził. Były to naprawdę znacznie większe zarobki na terenie miasta, produkty tańsze oraz rachunki o wiele mniejsze. Był to zaszczyt pracowania w tej firmie pod kierownictwem Państwa (usunięte przez administratora) teraz kiedy DG tak się rozbudował podpisuje kontrakty wielomilionowe z najlepszymi firmami na świecie zarobki są żenadą, uwłaczają ludziom któży wdychają codziennie chemie z farb,rozpuszczalników. Nie wiem czy zarobki tak małe spowodowane są łapczywością ludzi którzy ją zarzadzają czy strachem przed nowobogackimi z miasta. Ludzie dajcie nam godnie żyć przecież życie jest tak drogie przecież dla was też starczy.
Chcecie spełniać wszelkie standardy nażucone przez inne firmy niezapominajcie o najważniejszych o godnym życiu swoich pracowników.

Przepraszam wszystkich za możliwe błedy z mojej strony. Pozdrawiam pracowników z DG.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-09-25 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba bylo isc na fermaca a nie na kamanie ustawiasz zel albo kolko i krzyzyk i chcialbys tyle samo
zdjecie uzytkownika
zxz - 2013-10-01 12:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ja nie pracuje na kamanie tylko z tego co slyszalem i widze to na fermacu same nieroby i lizopupcie pracuja dlatego dostali podwyzki brak slow !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-03 18:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pięknie. Audyt przeszliśmy pomyślnie zdobywając ponad 70% przyznane przez bardzo wymagający, wnikliwy skład audytorów.
Pewnie zasłużyliśmy na premię lub podwyżki wynagrodzeń. Dobre sobie co?
Założe się że nawet nie usłyszymy ze strony dyrekcji słów że razem zapracowaliśmy na ten wynik.
zdjecie uzytkownika
ost - 2013-10-06 12:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdyby Irlandczyk, Grek czy Niemiec zarabiał 1500 Euro i 5.50 Euro wydawał na litr paliwa, 20 Euro na kino i 250 Euro na średniej klasy buty, 5 tys. Euro za metr kw. mieszkania i 60 tys. Euro za średniej klasy nowy samochód, to na ulicach panowałaby regularna, krwawa wojna! Polska płaca minimalna 334 Euro, minimalna płaca w Irlandii 1462 przy zbliżonych kosztach życia. Polacy to najgłupszy naród na świecie , od zawsze okradany i poniżany, i nawet nie zdający sobie z tego sprawy (vide wyniki wyborów). A teraz jeszcze będziemy się dokładać do wymienionych wyżej państw. Bo nas stać a oni mają mityczny kryzys. To co jest w Polsce to nawet nie można nazwać kryzysem, to jest od zawsze dno i dwa metry mułu!!! Polak jest tanim wyrobnikiem UE, a Polska rynkiem zbytu dla towarów drugiej i trzeciej kategorii po cenach wyższych niż w UE !! LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY Gdybym był okupantem i chciał zniszczyć naród to wyganiałbym młodych ,mądrych ludzi zagranicę za chlebem na emigrację, podnosiłbym podatki i wprowadzałbym nowe, dawał podwyżki i kolejne przywileje resortom siłowym, stawiałbym 500 nowych radarów, wzmacniałbym inwigilację obywateli, likwidowałbym państwowe szkolnictwo i służbę zdrowia oraz ograniczałbym do nich dostęp, oddałbym banki, media i handel obcym i wrogom Polski, wyśmiewałbym ich wartości i religię, skłócałbym młodych ze starszymi ,aby przez odwróconą hipotekę przejąć za bezcen ich mieszkania i domy, zachęcałbym ich kobiety do feminizmu ,prostytucji i aborcji ,aby nie nadawały się na dobre matki i żony, zadłużałbym ich bezpośrednio oraz pośrednio przez państwo i gminy, aby nie mogli się temu sprzeciwiać, likwidowałbym ich przemysł ,a w zamian budowałbym ogromne stadiony na kredyt, aby przynosiły straty, dopuszczałbym do sejmu złodziei i degeneratów, itd. Obejrzyj się wokoło!!!!!
zdjecie uzytkownika
he - 2013-10-18 12:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
:)
zdjecie uzytkownika
nim - 2013-10-30 10:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ost - 2013-10-06 12:22:06]:
chociaż talony powinny być po 20000
zdjecie uzytkownika
pracownik EL-POLU - 2013-11-11 20:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo miło zaskoczył nas w tym miesiącu EL-POL pieniążki były na koncie i kwitki też dzięki za to i życzymy sobie a żeby ta przyjemność nas spotkała co miesiąc
zdjecie uzytkownika
ama - 2013-11-11 20:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka pakowania znowu podskakuje
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-11-11 20:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TAM TO CZAS NA ZMIANE I TO JUŻ DAWNO
zdjecie uzytkownika
mju - 2013-11-11 20:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak się ktoś nie nadaje to poprosić swojego kierownika o zmiane a nie cierpieć, duzo jest fajnych pracowników co się będzie nadawać ,nie potrafi stanowiska swojego szanować .tyle co sie troche orientuje to zawsze były z nia problemy nikt jej tam nie chce
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-18 20:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wbrew wszystkich pragnę podziękować za piękne widowisko,za pieniądze,paczki dla dzieci i życzyć wszystkim wszystkiego najlepszego na te świata
zdjecie uzytkownika
njjj - 2013-12-26 15:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ola - 2013-11-11 20:25:08]:
ja tylko napiszę teraz tyle . wiem jak sie teraz pracuję bez stresu niech brygadzistka pakowania ma ten urlop jak najdłużej,kiedyś nie wierzyłam ale teraz już wiem jaki jest komfort w pracy,jedna osoba nieodpowiednia a jaka różnica,taka to tylko (usunięte przez administratora) odpowiada
zdjecie uzytkownika
WWW - 2013-12-29 08:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [njjj - 2013-12-26 15:16:34]:
TERAZ TO AŻ SIE CHCE DO PRACY PRZYCHODZIĆ p. (usunięte przez administratora) GÓRĄ -SUPER KOBIETKA
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2014-01-03 21:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć jeżeli jest ktoś zainteresowany całorocznym harmonogramem pracy naszej firmy to zapraszam do pobrania (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
D.C, - 2014-01-24 17:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokój nikt i nic nie pisze ,czyżby wszyscy byli już znudzeni
zdjecie uzytkownika
coś nie tak - 2014-02-18 20:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie administratorze nie usuwaj tej wiadomosci bo chce a żeby odpowiednia osoba to przeczytała otóż na komornikach na dziale pakowania pracują 4 osoby a w tym dwie brygadzistki całe 8 godzin te dwie panie jedna przez druga brygadzistują i nie wykonują oprucz tego żadnej innej pracy [tylko udawają zwłaszcza pani która wruciła po roku do pracy]
,nie możemy na to patrzeć, dziwimy sie bardzo że to(usunięte przez administratora)tego nie widzi,albo (usunięte przez administratora).w żadnym zakładzie tego nie ma a żeby każdy pracownik miał swojego brygadziste bo tak jest własnie na pakowaniu w Komornikach
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-02-20 14:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te opinie i wszyscy aby płaczą i narzekają. Idźcie popracować do innych lokalnych firemek, gdzie tyra się po 12 godzin za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-02-22 12:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Komornikach wszystkie są brygadzistkami:)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-23 18:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapraszam do 2HD.
zdjecie uzytkownika
My - 2014-04-10 00:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-23 18:36:29]:
@ja
Zapraszasz do 2HD i co mi dasz? 1500 na rękę i gotową technologię którą to JA mam w głowie? Bez żadnych możliwości rozwoju i zabawa z prostymi butelkami byleby robić? A ty ile masz będziesz miał z tego? A jeśli szukasz ludzi do swojej firmy to idź od razu do Chojaka czy któregoś z kierowników i powiedz że chcesz 5 operatorów bo nie możesz ruszyć z produkcją. Jesteś żałosny...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
58 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x