Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rob - 2014-11-30 10:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam..wie ktos moze co z talonami?
zdjecie uzytkownika
komorniki - 2014-12-08 14:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Może by tak kamery pozakładać na niektóre stanowiska pracy (maszyny) np. K15 itd bo się cuda dzieją młodych wykorzystują a drukarze siedzą na wygodnych krzesłach i się cieszą bo pan P.G dał im takie stawki że robić nie muszą!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-08 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kamery to by na pewno się przydały też na mieszalni farb po dawnych Hansach , na tym dziale to jest prawdziwa sielanka może pan dyrektor i reszta przypatrzyła się pracy jaką tam się wykonuję,tam pracę która jest wykonało by w dwie osoby ewentualnie trzy osoby a, tam się kręci 5 osób piszę kręci bo inaczej tego nie można nazwać
zdjecie uzytkownika
ALA - 2014-12-08 22:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SŁYSZAŁEM ŻE TAM BRYGADZISTKA NAWET UŚMIECHAĆ SIĘ NIE POZWALA PODCZAS PRACY,
zdjecie uzytkownika
julcia - 2014-12-09 18:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na komornikach też brygadzistka się nie wysila, ale nie siedzi godzinami przed komputerem, pracuje razem z innymi a tam kanciape im dali i się wylegują.A więc koniec siedzenia pani brygadzistko i się weż do porządnej pracy tak jak bylo kiedyś- zapracuj sobie na swoje nie małe pobory
zdjecie uzytkownika
joo. - 2014-12-09 21:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A który brygadzista się napracuje siedzą w fotelach i popukają w klawiaturę troszkę może ich paluszki bolą ale niezłą wypłatkę wezmą a co jeszcze robią to już nie będę pisała bo wstyd ale kto tu pracuje to wie o co chodzi. Weźcie się za uczciwa pracę
pracę bo za grzanie fotela nie płacą.
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-12-11 08:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem brygadziści za dużo zarabiają w stosunku do wykonywanej pracy, dosyć że się wybujają na fotelach to jeszcze za to mają zapłacone ,a reszta na nich pracuję
zdjecie uzytkownika
do... - 2014-12-14 11:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem,że widzieliście kwitki brygadzistów i wiecie ile zarabiają, skoro publicznie piszecie o zarobkach. Bardzo proszę podzielcie się z nami tą wiedzą.
zdjecie uzytkownika
Zyczliwy - 2014-12-15 07:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez ty sie za robote a nie plotkujesz i pieprzysz glupoty. Ile zarobil zaklad na twojej pracy? A ile zarabia na pracy innych. Jak ci sie nie podoba to won do Lg i tam placz i narzekaj jak to inni nic nie robia a ty taka pokrzywdzona jestes i smam na barkach zaklad dzwigasz.
zdjecie uzytkownika
OLKA - 2014-12-24 22:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT DLA DZIAŁU PAKOWANIA SZCZEGÓLNIE DLA P. GENI I JEJ DZIAŁU
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-12-25 17:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac to wszystko to ten Jarocin pasuje do tej firmy jak ulal he he na You Tube widac co sie wyprawia hmm Cale (usunięte przez administratora) wychodzi po latach
zdjecie uzytkownika
dixy - 2014-12-28 20:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julcia - 2014-12-09 18:50:43]:
Jasne i bije .... he he wezcie sie kobity za robote a nie... tylko głupoty i obrabianie tyłka innym wam w głowie... niech sie kazdy zajmie sobia i tyle!!! A jak nie to droga wolna nikt nikogo na siłe nie trzyma...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-31 12:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowy. Rok źyczymy wam brygadzistom mniejszych zarobków a więcej pracy co niektórzy a zwłaszcza jeden to nie wie nawet do czego służy komputer a o telefonie to już nie wspomnę a co robi w czasie pracy to wstyd napisać. OGARNIJ SIĘ KOLEGO! Za co ci płacą?
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-01-10 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-31 12:21:14]:
Nie trudno się domyślić kto to pisał daj spokój kobieto ten facet ma super rodzinkę i śliczną źonę i pracuje uczciwie pewnie cie olewa a ty mu niszczysz źycie głupimi opiniami widać ze w domu nie masz co robić nie jesteście w tym zakładzie najpiękniejsze i najważniejsze my mamy swoje piękne źony lub dziewczyny a od was to uciekać jak najdalej i weź się za robotę i nie plotkuj facet swoje w źyciu juź przeszedł więc odczep się od niego.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-13 15:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co was interesuje życie innych plotuśniki,macie az taki wielki brud w domu,ze nie widzicie własnych problemów i to gorszych? dobrze,ze można bez problemu sprawe założyć takim jak wy
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-01-15 13:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na tym dziale jak nie ma pracy to bym połowe tych ludzi którzy doszli odesłał z powrotem tam z kąd przyszli to jest chyba logiczne prawda ? pani kierownik ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-15 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To naprawde jest powyżej krytyki a co na to wasza kierowniczka - popiera to że brygadzistka dziś przyszła jak tak to idzcie wyżej
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-01-15 14:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jak nie zrobi porządku na pakowaniu to nigdy już nie będzie dobrze , a najbardziej poszkodowani będą te osoby co pracują prawie od początku zakładu ,kiedyś to był dział dla osób niepełnosprawnych a teraz widać że nikt z tymi ludzmi się nie liczy np, normy są bardzo zwiększone że nie którzy nie nadążają ,tam pracują chorzy ludzie ze zdrowymi i to jest bardzo złe rozwiązanie - i tu powinna być selekcja
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-16 22:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na tym pakowanniu to złotą robotę mata, ale polak zawsze narzeja. BARANY :) :P
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-01-17 19:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złota robota to była kiedyś jak nie było takich norm a teraz to jest zapieprz
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-17 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-01-17 19:24:13]:
Chyba w łazience , kto więcej spali papierosów . heheh
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-01-30 18:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha widzę że w tym zakładzie nic od wielu lat się nie zmieniło.A pozdro dla CIOCI B a s i ;-)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-01-30 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Smutek generalnie jest okropny ... ale tak pouczający ... Po prostu chyba najgorzej jest się zawieść na ludziach, to oni głównie tworzą ten świat ... I jeżeli trafi się nie na tych ludzi ..to cały świat się wali... Już nie wiem co jest lepsze , nigdy na nikogo nie trafiać i nie ryzykować, czy ryzykować i latami leczyć rany .
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-02-10 18:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL znowu nie ma pieniędzy na koncie to wstyd ,chyba za dużo was tam siedzi i się nie wyrabiacie ,DEKORLASS to superrrrrrrrrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-10 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam robot ma nowym k-15 dalej butle kladzie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dekorglass?
Zadaj pytanie