Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddf - 2015-11-08 06:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To już wiadomo kto nam załatwił palarnie dwuosobowe! Wielkie dzięki państwu ASz i TSz jesteście super dzięki!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Buhaha..... - 2015-11-08 22:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i Kierownik Tego Teatru zakończył spektakl p.t. DWIE ANIE I TOMEK.
zdjecie uzytkownika
Buhhahaa - 2015-11-09 08:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i kierownik tego TEATRU zakończył spektakl p.t. ANIA I TOMEK
zdjecie uzytkownika
Buhhahha - 2015-11-09 10:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i Kierownik Teatru zakończył SPEKTAKL pt. ANIA i TOMEK.....
zdjecie uzytkownika
widz - 2015-11-09 17:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale główne rolę odegrali ASz i TSz natomiast AS miała grać sztuczny tłum. Z tego przedstawienia Oskara dałbym aktorce drugoplanowej bo tylko ona pokazała klasę w tej sztuce!!!
zdjecie uzytkownika
bsdfghjk,lkjuhgf - 2015-11-09 19:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z kolei Pani w wersji blond pokazała się w wielu odsłonach, można by jej pogratulować tak umiejętnej zmiany humoru i nastawienia w sekundę! Co by było gdyby Romeo nie pocieszał swojej Julii?
zdjecie uzytkownika
TV POLSAT - 2015-11-10 09:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy chcielibysmy nagrać serial pt."ZDRADY" lub "TRUDNE SPRAWY" Bo widzimy żetu niezły scenariusz się pisze.... pozdrawiamy TV POLSAT
zdjecie uzytkownika
dffsd - 2015-11-10 10:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O brygadziście było już głośno na forum jak jego zona pracowała w delegacji a blondi ma opinie wyrobioną z poprzedniego miejsca pracy. tu tez zabłysnęła na samym początku narzucając się młodej kadrze zmiany.to może zamiast TV POLSAT to może TVP1 moda na sukces.
zdjecie uzytkownika
glass - 2015-11-10 22:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komu to szyba w aucie poleciała >>>???
zdjecie uzytkownika
upsd - 2015-11-11 14:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybę straciła blondi może jakiś cichy wielbiciel albo jego żona!!!!!
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2015-11-11 18:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostało przeprowadzone prywatne dochodzenie i za wpisami oraz szybą stoji ta sama osoba. Błędem było informowanie wszystkich o przebiegu sprawy zamiast odrazu zakuć winnego w kajdany. Jeśli ktoś mało mówi to może nie umnie się wysłowić a zarazem błędnie pisze. A.S powinaś podziękować że nagle zdobyłaś taki rozgłos i tyle tytułów analfabetka,wandalka i tłum do roli Juli się nienadawałaś. Nie pomyśleliście że ASZ też ma osoby które ją lubią!!!
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-11-13 07:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ta A.S.o której piszecie to z tej małej wiochy koło Działdowa?
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2015-11-19 16:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy talony ?
zdjecie uzytkownika
ds - 2015-11-19 22:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy i po ile?
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-11-23 17:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze są na mikołajki. Mają być po 1300zł.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-11-27 06:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby to była prawda to szefie kochamy cię
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-11-27 14:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Talony jednak po 1000 zł, dobre i to...
zdjecie uzytkownika
2 HD - 2015-11-28 21:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tu ktoś z Leśnej? Ktoś wie który to Suzi? Potrzebuję go do pracy. Podobno dobry z niego drukarz
zdjecie uzytkownika
suwak - 2015-11-29 23:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam warunków pracy w Dekorglassie, ale uważam, że praca w takim miejscu to ciekawa przygoda.Wydaje mi się, że zdobienie szkła, produkcja może być rozwijająca, ciekaw jestem jakie mają konkretnie stanowiska pracy
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-12-05 15:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A romansik kwitnie a nikogo się nie boją a już razem chodzą,a szukają nowego miejsca do schadzek. Wystarczy że zmianowego nie ma w pobliżu a on już przy niej waruje a jak odejdzie to jej pali się telefon w ręcach tak szybko pisze.powtaża mnie ludzie nie obchodzą mam ich gdzieś a jak tylko ludzie nie zwracają na nią uwagi to podgrzewa atmosferę i czeka pod męską szatnią aż on wyjdzi za wszelką cenęmusi być w centrum uwagi.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-06 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
takie opinie to piszą tylko straszne brzydule z wiochy na które nikt nie zwraca uwagi i szlak je trafia ze nikt za nimi sie nie spojrzy ,troche żałosne ,ale co tam za dużo maszkar w naszym zakładzie i będą gadać zawsze
zdjecie uzytkownika
asika - 2015-12-10 04:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm nie wiem do końca o co tutaj chodzi, ale wydaje mi się, że w firmie całkiem spoko się dzieje i chyba jest się tam po to, żeby pracować, a nie wyglądac? :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-10 10:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie pracować ,a nie plotkować ,plotuśnice to mało wydajne krowy w tym zakładzie:)ogólnie jest ok :)
zdjecie uzytkownika
cyk - 2015-12-11 12:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dffsd - 2015-11-10 10:48:12]:
to udajcie sie na nowa hale tam tez prawdopodobnie romansuja ale kto to troche puzniej sie opisze
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2015-12-18 15:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chetanie sie spotkam zaprosze na Kolacje spacer :)Czy da sie jakas Kobieta z naszej firmy zaprosic?:)
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-12-18 19:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz strasznie wyglądać,coś w podobie pokemona? (jak większość facetów w tym zakładzie) skoro boisz sie zaproponować taką kolacje prosto w oczy :):):):)
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2015-12-20 10:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie boje sie przeciez chce zaprosic Kobiete;)ppp moze Ty sie dasz zaprosic ?;)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-12-20 11:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak mniemam w dekorglass jest trochę plotek i obgadywania ludzi, przez co ta atmosfera podupada momentami. Zapytam, czy sa tutaj również normalne osoby, z którymi można pogadać i wyjść na piwo.
zdjecie uzytkownika
Dla p. GIENI z pakowania - 2015-12-31 16:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku składam Pani Najszczersze życzenia dużo zdrówka ,a przede wszystkim wytrwałości ,przepraszam że tak oficjalnie ale nie mam do pani żadnego kontaktu , a bardzo i serdecznie Panią wspominam. jolka
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2015-12-31 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dla p. GIENI z pakowania - 2015-12-31 16:40:56]:
Wspaniała brygadzistka, pozdrawiam Michalina
zdjecie uzytkownika
upaoa - 2016-01-04 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pozdrawiam a konkretnie to u nich jakie są zaorbki? Wydaje mi się, ze na pwno ponizej 2000 zł to nikt nie zarabia nawet na magazynie przy pracy fizycznej.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-01-05 10:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich to znaczy gdzie
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2016-01-05 19:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pani genia niestety juz nie jest brygadzistką od jakiegoś czasu, a dlaczego bo była za dobra dla ludzi a to już kierownictwu się nie podobało- to tak przy okazji dla wyżej pani joli i michaliny przykre -prawda? no ale widzę wspomnienia zostały .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ohp - 2016-01-06 20:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdrawiam - 2015-12-31 20:02:02]:
Przynajmniej taka osoba może chodzić godnie po ziemi z podniesioną głową ,pozdrawiam również
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-01-07 00:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@ fajnie ze wspominacie znajommych z firmy milo, w takim razie to nie jest az takie zle miejsce pracy jak sie od niektorych slyszy? bo opinie rozne kraza po sieci
zdjecie uzytkownika
ab - 2016-01-11 00:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bsdfghjk,lkjuhgf - 2015-11-09 19:11:55]:
wszystko to jest prawda
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-01-15 00:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawidek_17 - 2015-10-30 20:10:18]:
na nowej hali tez piecowa i drukarz flirtuja zobaczymy co z tego bedzie c.d.n
zdjecie uzytkownika
sakaksl - 2016-01-20 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba ja ci powiem, że w firmie jest dobrze. Opinie są różne dlatego, że każdy po prostu patrzy inaczej. Nie da się każdemu dogodzić niestety. Jak dla mnie warto się zatrudnić, bo dają umowę o pracę a także zarobki są wyższe niż najniższa krajowa.
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-01-31 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są dni




































niech ktoś nie myśli że ja tu czegoś nie rozumiem ,otóż jak co roku tak i w tym jest mnie pracy ,przeważnie początek roku jest ciężko ale o co mi chodzi na innych działach oprócz pakowania pracownicy dostają inne prace jeśli nie mają zapewnionej pracy na swoim stanowisku a,na dziale pakowania w miesiącu styczniu ludzie przepracowali 7 a niektórzy 8 dni a, co z resztą dni ??otóż mają wypisać sobie urlopy już z tego roku,przypomne że mamy początek roku a oni stracili już ponad 10 dni swojego urlopu ,pytam się dlaczego nie z ich winy oni muszą na tym tracić,ciekawe czy Szef by to zaakceptował- myśle że nie.Dobrze że ja tam nie pracuję ale mi żal tych ludzi jak się dowiedziałem bo jakim prawem im się kradnie tyle urlopu a lato tego roku będzie upalne
zdjecie uzytkownika
baba - 2016-01-31 20:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2016-01-31 20:29:18]:
to jest prawda
zdjecie uzytkownika
LUCEK - 2016-01-31 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM POTRZEBA INNEGO KIEROWNIKA
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-01 02:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakies nowinki
zdjecie uzytkownika
marceli szpak - 2016-02-01 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak do jak,nowinka jest taka ze mozemy sie umowic na kawke ;)o ile jestes Kobieta
zdjecie uzytkownika
pani walewska - 2016-02-02 20:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dęmbek daj sobie spokój z kierownictwem na pakowaniu daj komuś szanse bo sama widzisz że ci to nie wychodzi,nigdy nie byłaś za ludżmi ,nigdy im w niczym nie pomogłaś ,przemyśl to - bo to nie twoja działka
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-02-02 22:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2016-01-31 20:33:32]:
pracownicy z pakowania mają w większości zakaz pracy na innych działach ze względu na swoje zdrowie
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2016-02-03 15:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani - 2016-02-02 22:49:58]:
pracownicy na Komornikach też mają zakaz pracy na innych działach ale tam zawsze jakaś praca się znajdzie a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ukradli im po 12-13 dni nowego urlopu tak jak pisze wyżej to zależy od kierujących działem
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-06 10:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BAL ZA BALEM A PAKOWANIE ZNOWU NA URLOPY (najważniejsze to się dobrze bawić(((
zdjecie uzytkownika
,,, - 2016-02-07 15:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani walewska - 2016-02-02 20:18:26]:
popieram
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-02-08 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIE KIEROWNICTWO TO W KOSMOS
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-09 15:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo już co z premią kwartalną?
Będzie czy będą wmawiać jak to "źle"w firmie. Hehe

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dekorglass!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert