brak logo

Dekorglass

Jarocin

Opinie o Dekorglass

nnn 2016-02-06 10:33:38
BAL ZA BALEM A PAKOWANIE ZNOWU NA URLOPY (najważniejsze to się dobrze bawić(((
,,, 2016-02-07 15:16:23
popieram
mm 2016-02-08 18:37:47
TAKIE KIEROWNICTWO TO W KOSMOS
1
Xxx 2016-02-09 15:17:29
czy wiadomo już co z premią kwartalną?
Będzie czy będą wmawiać jak to "źle"w firmie. Hehe
1
,,, 2016-02-13 19:34:45
A najlepiej jakby zaciążyła i kierował by ktoś kto jest bardzo odpowiedzialny za tych biednych ludzi
Ochotnik 2016-02-13 23:02:47
Ja się zgłaszam!
1
ochotnik 2 2016-02-15 18:44:27
JA TEŻ
Jjps 2016-02-24 12:28:20
Panie prezesie,
apeluje do Pana albo osoby odpowiedzialnej za tzw."szkolenia", które są jedną wielką pomyłką lub wyciągnięciem Pańskich pieniędzy. Proszę z oddali przyjrzeć się lub " uczestniczyć" w jednym ze spotkań.
Zosia 2016-02-24 19:12:58
Dokładnie. Już były wyjazdy do Cierszewa na których wmawiano głupoty, wyciągano wiadomości od pracowników. Kto był ten wie co się tam działo.
2
pomoooocyyyy 2016-03-20 21:41:28
A na pakowaniu ludzie znowu nie mają pracy siedzą w domu i mają po 10 dni nowego urlopu to skandal, kto tam siedzi na planowaniu i nic nie myśli.Panie Suś weż się za tę sprawe bo za miesiąc nie bedą ci ludzie mieli urlopów to co dzieje się w tym roku to pomsta do nieba
pomoooocyyyy 2016-03-21 07:30:21
no niestety nie- po prostu jest odbierany tym pracownikom ,można śmiało powiedzieć że to jest kradzież tych urlopów,w tej chwili siedzą w domach i wszyscy czekają jak na zbawienie ( na telefon )kiedy to jaśnie panie ich powiadomią że jakaś tam praca się znalazła,moim zdaniem też to powinno być naliczane PŁATNE POSTOJOWE chyba że osoba kompetętna się za to weżmie i pomoże
Jurek 2016-03-22 18:55:24
Jej co za dział. Ciagle tylko o nim i ich problemach.Strach sie bać. Przedszkole na kółkach.
ja 2016-04-02 21:40:43
Mam pytanie odnośnie płac w DG a mianowicie kiedy będą podwyżki? Wstydem jest w taki sposób traktować pracowników. Firma świadcząca usługi zdobienia dla najbardziej rozpoznawalnych, najdroższych i najbardziej wymagających klientów a płaci ludziom ledwo na przeżycie.
1
Ela 2016-04-02 21:48:25
Z doświadczenia powiem że brakuje Państwu związków zawodowych. Przemyślcie to a może wtedy dyrektor "pomyśli" iż pracownicy oczekują godziwej wypłaty aby normalnie funkcjonować z rodzinami.
Jjps 2016-04-02 22:12:00
Nie macie na co liczyć dopóki niezmądrzejecie i o swoje nie będziecie walczyć. Przykre ale prawdziwe. Swoją drogą ile trzeba by było płacić gdyby firma znajdowała się w większym mieście.
baba 2016-04-04 19:22:52
na pakowaniu średnia pensja 1300 do 1500 , to tak dużo ? to uważasz że to są duże wymagania ? to wstyd że nie starcza na przeżycie zresztą pani kierownik cały czas twierdzi że my i tak dużo zarabiamy {ciekawe czy by chciała żyć za takie pieniądze}.chyba że jest lepszy miesiąc i praca to wtedy jest żdziebko lepiej
Irena@wp 2016-04-06 08:22:15
ale macie premie kwartalne socjal to sie liczy
3
łowca 2016-04-06 13:36:12
poszukuje kierownika produkcji szkła lub dekoracji ozdobnych na szkle.Zapytania proszę kierować do firmy PSP International
5
klępa 2016-06-08 19:14:21
Witam,tak jak dzisiaj zachowała się pani kierownik pakowania z Komornik na Grunwaldzkiej to przechodzi ludzkie pojęcie ,kompletny brak kultury taktu i wychowania.Dużo musi się jeszcze nauczyć,pokazówka była godna pożałowania ale co tam gadać to można tylko podziękować najkochańszej ,najpiękniejszej brygadziśce i kierowniczce za te lekcję pokazową p.Agnieszki
mama 2016-06-09 17:00:19
Wyrażnie pani Agnieszka nie chodzi na szkolenia na temat godnego zachowania kierownika wobec pracownika- fe nie ładnie!
ja 2016-06-10 20:48:48
Słyszałem kiedyś od Pana pełniącego funkcje kierownika że polityka jest taka aby pracownika "( usunięte przez administratora ) aby za dużo niechciał. Najlepsza metoda to metoda zastraszenia lub skłucenia załogi.
Co do szkoleń kadry adm. to tylko nagrać i Panu prezesowi pokazać co za dyrdymały i w jaki sposób wpaja się jak traktować człowieka.
@ 2016-06-12 09:00:36
niektórzy się nie nadają na stanowiska kierowników są tylko po znajomości,ostatnio znów miał łzy w oczach jak ktoś go nie posłuchał,do zastraszania się nie nadaje ,ale do skłócania pracowników i stanie godzinami przy niektórych i słuchanie plot to i owszem,nawet szkoda dla tekiego pieniędzy na szkolenia
UWAGA 2016-06-19 13:08:40
podobno znowu na pakowaniu wszyscy umyli ręce a padło na szarych ludzi zupełnie niewinnych,chodzi o 20 palet które kontrola jakości odebrała jako dobre do wysyłki -a co się okazało ani brygadzistka ani kontrol jakości nie przekazała pracownikowi który zbierał zeslifowane butelki jak mają być ułożone kratownice na palecie - dodam że zbierająca osoba to osoba głuchoniema której nie jedno trzeba przekazać , dodam że osoby z innego stanowiska nie zbierający tych butelek mają to przestawić po godzinach pracy ,jeszcze jedno jest to dział osób niepełnosprawnych na ulicy Grunwaldzkiej
brawo 2016-06-19 13:13:52
To kontrola se rączki umyła i kozła ofiarnego znalazła brawo pani kierownik
CIUPAGI 2016-06-19 15:01:44
TO KONTROLA NIECH SE PRZESTAWIA , KAWY SE SPIJAJĄ NA HALI TO I CZAS BEDĄ SE MIELI
ja 2016-06-19 17:11:57
dajcie po cichu te palety na jedną zmiane,ten kierownik pozwala po kryjomu przed panem P.K. przebierać tak zeby nikt nie widział i nie były przed kamerami
,,, 2016-06-19 19:50:38
po 3 dniach gdy 20 palet poszło na magazyny odebrane przez kontrole okazało się że nie na tej stronie co powinny być odwrócone kratownice i mają cofnąć te palety na pakowanie i mają zrobić te osoby co nic temu nie są winne a co najgorsze po godzinach pracy -rozumiesz? JA NA ICH MIEJSCU POSZEDŁ BYM Z TĄ SPRAWĄ DO ODPOWIEDNIEJ OSOBY. JAK SPRAWDZAŁA KONTROL TE PALETY ŻE ZIELONE KÓŁKA PRZYKLEJAŁA
,,, 2016-06-19 20:06:45
CIEŻKIE TO SWOJĄ DROGĄ ALE ROZUMIESZ PO GODZINACH SWOJEJ PRACY TZN. W CZYNIE SPOŁECZNYM - NIE ZAPŁACĄ IM ,A NA DODATEK OBWINIAJĄ ZA TE PALETY OSOBY CO NIE SĄ NIC WINNE
OOOO 2016-06-19 20:12:56
TO DLACZEGO NIKT NIE PRZEKAZAŁ TAK WAŻNEJ INFORMACJI TEMU GŁUCHONIEMEMU TEMU CO ZBIERAŁ JA WINIE ZA TO BRYGADZISTKĘ NO I TĄ CO ODBIERAŁA TE NIESZCZĘSNE PALETY
ja 2016-06-19 20:21:29
a dlaczego po godzinach? na komornikach przeberają w czasie zmiany i nie muszą zostawać po godzinach,no chyba ze dyrektor sie dowie to nie,ale kierownik zawsze tak robi ze załatwia ludzi zeby przebierać palety lizusów i niemotów
4
Figo 2016-06-19 20:56:13
Gienia jak zawsze aktywna na forum, brawo brawo
1
:) 2016-06-19 21:29:05
haha przyjaźnie w dekorglasie to dobre było
Kudłaty 2016-06-29 14:25:44
Minęło 20 lat firmy i nic nie słychać o jakiejś balandze. Czyżby szef nic nie organizował dla pracowników?
3
pracownik 2016-06-29 15:54:31
20 lat firmy tak piękny jubileusz a szefostwo ani słowem ani gestem -smutno a w nie których firmach tak potrafią się cieszyć z takiego święta ,to wszystkiego najlepszego
9
nigdyNaSitodruk 2016-07-14 23:17:11
wyrazy współczucia dla działu sitodruku którzy wypalają czyste butelki dla innych działów i na dodatek są poganiani żeby wypalili jak najwięcej za DNIÓWKĘ !!!!!! PORAŻKA !!!!!!!!1
5
ja 2016-07-15 23:01:51
Na sitodruku są najgorsze lenie ,więc jak troche popracują to nic im sie nie stanie,a może szkielety wyrobią sobie jakieś mięśnie ,tylko by chcieli siedzieć i robić akordy ,BRAWO
1
ja 2016-07-17 21:17:45
się odezwał napakowany "pracuś"
1
Kudłaty 2016-07-19 09:12:30
W Dekorglasie jest bardzo dużo fikcyjnych stanowisk. Ilu jest tu niepotrzebnych ludzi którzy biorą pieniądze za nic. Szef to niech żyje 150 lat bo jak go zabraknie to firma się rozpadnie
8
aaa 2016-07-20 23:37:55
to prawda płacą niektórym za nic,wytarczy tam dobrze żyć z kierownikiem lub brygadzistą i karta zrobiona idealnie do wysokiej wypłaty,szef to nie wie co się tam dzieje,bo by połowe kierowniczków sam wywalił
5
Ja 2016-08-04 11:21:27
A co tam na pakowaniu słychać? ???
ups 2016-08-31 23:13:38
Padło pytanie o terminowe wypłaty , tak wypłaty są w terminie bez problemów .Co do wysokości zgadza się dobre stosunki z brygadzistą i miejsce pracy lepsze dniówka wyższa i karta cacy . A jak jeszcze jest się kobietą i romans z brygadzistą ooo!!! To już super tak jak na S1 hahaha
9
herb 2016-09-17 13:28:18
Przepraszam jak to ustaliłeś?
Sprawę trzeba skierować na policję.
1
Długo letni pracownik produkcji. 2016-10-01 21:10:17
Dwa lata pracy mamy "opór" dla bardzo bogatych klientów że świata i stąd moje pytanie. Kiedy, ile lat temu mieliście podwyżki za swoją ciężką pracę? Taplamy się w chemii, wdychamy z farb metale ciężkie, oznaczenie na niektórych farbach, chobołkach "strach się bać". Wypalamy szkło na których jest farba- nadruki i wdychamy. Sposób w jaki jesteśmy traktowani nie pozostawia złudzeń, coraz gorzej. Przypomnę tylko sprawę z przed lat jak kierownictwo postąpiło z prezesem, niedawno Pani która tak wysoko nosiła głowę w biurowcu zleca nadruki "konkurencji" to byli zaufani ludzie Pana prezesa. To za kadrę powinien się wziąć zarząd bo wszelkie afery idą od samej góry.
Coraz częściej słyszę od ludzi z DG o stanie ich coraz gorszego zdrowia: przepuklina kręgosłupa, anemia problemy płuc ilu ludzi w ostatnich 10 latach boryka się z nowotworami itp.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że cały czas słychać jaka to bieda w zakładzie jeśli chodzi o podwyżkę wynagrodzeń a za chwilę słychać o nowo nabytych za ogromne pieniądze ranczach, nowych samochodach - Bóg wie o czym jeszcze. Dlaczego tylko część ludzi zarabia godziwie tzn. kadra, premie jakie zostały rozdane w ostatnim czasie - słyszeliśmy o 10 tyś przyprawia o zawrót głowy a my po 150 zł kwartalnik z wielkim bólem - śmiech, żałosne lecz prawdziwe. Zostaliśmy sprowadzenia do parteru, co się stało zarzadowi że tak jesteśmy traktowani. Kiedyś praca w DG była zaszczytem teraz z musu. Tylko układy z przełożonym się liczą kto ma lepszy układ. Większość osób uczciwie, ciężko pracuje w zmianach ale robol to robol po co mają lepiej zarabiać po co mają edukować swoje dzieci po co mają spędzać urlopy nad morzem, w górach nie wspomnę o zagranicy.
Mam nadzieję że te kilka słów dotrze do zarządu i skłonią do refleksji.
18
lament 2016-10-13 22:08:02
Zawsze można się zwolnić , iśc do LG lub kurników.. pozdrawiam.... :)
4
zmiana S1 2016-10-13 22:11:17
Witam , a co tam u Ani i Tomka.. :)
8
ad1 2016-10-16 06:48:16
Ile trzeba czekać na umowę o pracę? Rok, dwa, czy jeszcze dłużej? Moja znajoma pracuje już ponad dobry rok i jeszcze nie dostała tej umowy. Trochę to przykre, bo wiadomo, że umowy zlecenia nie zapewniają nic tak naprawdę pracownikom.
Do LAMENT 2016-10-17 17:48:39
Wszędzie lamusie jest lepiej niż w Dekorglassie ,nawet w LG.Wiele osób,którzy wcześciej tu pracowali,a teraz pracują w LG czy gdzieś indziej chwalą sobie,a tobie jak dobrze tzn,że jesteś lizusem i konfidentem i tyle na temat,bo takich tam uwielbiają,ogólnie to zakład ten ma złą opinie z takimi ludżmi
2
lament 2016-10-18 22:21:28
Złą opinie to ma przez takie osoby jak Ty ,pisząc takie głupoty, na 98% pracujesz w DG trzepiesz akord i narzekasz !! Pochwal się ludziom z LG lub innym zakładom ile masz przerwy sniadaniowej ile dniówki, że jest palarnia itd.......
1
Aaaa 2016-11-16 22:01:11
Fakt jest taki że nie szef Ale kierownictwo jest do bani....jak jeden dostał się na stołek to już ma w du...ie tych co z nimi pracował...mało tego podnosi normy i śmieje się w twarz
... Taka osoba nie powinna być kierownikiem czy też dyrektorem bo jest po prostu śmieciem ... Bez wartosciowym człowiekiem .....
4
Aaaa 2016-11-16 22:06:37
Bezwartościowym ** poprawie bo zaraz będzie ze na produkcji to pisać nie potrafią ....
4
Zostaw swoją opinię o Dekorglass - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass