Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hej - 2015-01-10 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-31 12:21:14]:
Nie trudno się domyślić kto to pisał daj spokój kobieto ten facet ma super rodzinkę i śliczną źonę i pracuje uczciwie pewnie cie olewa a ty mu niszczysz źycie głupimi opiniami widać ze w domu nie masz co robić nie jesteście w tym zakładzie najpiękniejsze i najważniejsze my mamy swoje piękne źony lub dziewczyny a od was to uciekać jak najdalej i weź się za robotę i nie plotkuj facet swoje w źyciu juź przeszedł więc odczep się od niego.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-13 15:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co was interesuje życie innych plotuśniki,macie az taki wielki brud w domu,ze nie widzicie własnych problemów i to gorszych? dobrze,ze można bez problemu sprawe założyć takim jak wy
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-01-15 13:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na tym dziale jak nie ma pracy to bym połowe tych ludzi którzy doszli odesłał z powrotem tam z kąd przyszli to jest chyba logiczne prawda ? pani kierownik ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-15 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To naprawde jest powyżej krytyki a co na to wasza kierowniczka - popiera to że brygadzistka dziś przyszła jak tak to idzcie wyżej
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-01-15 14:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jak nie zrobi porządku na pakowaniu to nigdy już nie będzie dobrze , a najbardziej poszkodowani będą te osoby co pracują prawie od początku zakładu ,kiedyś to był dział dla osób niepełnosprawnych a teraz widać że nikt z tymi ludzmi się nie liczy np, normy są bardzo zwiększone że nie którzy nie nadążają ,tam pracują chorzy ludzie ze zdrowymi i to jest bardzo złe rozwiązanie - i tu powinna być selekcja
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-16 22:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na tym pakowanniu to złotą robotę mata, ale polak zawsze narzeja. BARANY :) :P
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-01-17 19:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złota robota to była kiedyś jak nie było takich norm a teraz to jest zapieprz
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-17 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-01-17 19:24:13]:
Chyba w łazience , kto więcej spali papierosów . heheh
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-01-30 18:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha widzę że w tym zakładzie nic od wielu lat się nie zmieniło.A pozdro dla CIOCI B a s i ;-)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-01-30 20:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Smutek generalnie jest okropny ... ale tak pouczający ... Po prostu chyba najgorzej jest się zawieść na ludziach, to oni głównie tworzą ten świat ... I jeżeli trafi się nie na tych ludzi ..to cały świat się wali... Już nie wiem co jest lepsze , nigdy na nikogo nie trafiać i nie ryzykować, czy ryzykować i latami leczyć rany .
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-02-10 18:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL znowu nie ma pieniędzy na koncie to wstyd ,chyba za dużo was tam siedzi i się nie wyrabiacie ,DEKORLASS to superrrrrrrrrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-10 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam robot ma nowym k-15 dalej butle kladzie?
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-07 17:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas to źeby ktoś dostał się do pracy to musi być krewnym z brygadzistą albo z kimś na innym stanowisku guwniarz przychodzi nic nie potrafi a nie mało zarabia a my charujemy na kobiety aź za dużo i dostajemy marne grosze El-Pol powinien bardziej się postarać a brygadziście trochę obciąć wypłatkę bo nam się bardziej naleźy
zdjecie uzytkownika
is - 2015-03-09 10:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pod tą opinią chętnie się podpiszę strach coś powiedzieć bo rodzina na około trzeba robić dobrą minę i udawać źe jest ok kobiety powinny więcej zarabiać a brygadzista więcej pracować
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać,że mało zarabiasz - na słownik ortograficzny nie starczył :( podpisz się prawdziwym nazwiskiem a zrobimy zrzutę. Zmądrzejesz to i może brygadzistą zostaniesz .
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starczyło*
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-03-10 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL dziękujemy za pieniążki na koncie
zdjecie uzytkownika
z b - 2015-03-18 15:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16]:
No ty madralo to na pewno brygadzista jestes
zdjecie uzytkownika
do - 2015-03-21 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z b - 2015-03-18 15:24:56]:
a ty nierobem i do niczego nienadającym się nieudacznikiem, co tylko potrafi płakać jak to mu źle. Wypad do niemca albo koreańca,tam na pewno cię docenią. Nic nie będziesz robił a kasa będzie się lała strumieniami
zdjecie uzytkownika
aż przykro - 2015-03-22 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja rozumiem że pracować trzeba wszędzie bo nikt nie będzie płacił za nic ale ja uważam że na pakowaniu są zawyżone normy ,tam są osoby niepełnosprawne a pracują więcej jak zdrowi ,byłam świadkiem jak pracownicy z pieców dziwili się jak tak można zap....i bardzo sie temu dziwili że dział osób niepełnosprawnych tak bardzo musi dawać z siebie a żeby te 1300 zarobić ,Ania .nie ma litości nad chorymi ludzmi a nie mówiąć o brygadziście co goni ,a ludzi to ma a nic,przykro o tym pisać bo mamy porównanie jak było kiedyś i wiecie co -życzyłam bym sobie żebym doczekała takich chwil jak było pare lat temu jak bardzo chciało się przyjść do pracy,Bardzo bym chciała tego doczekać
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-03-22 18:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Podpisuję się pod tym
zdjecie uzytkownika
MAMA - 2015-03-24 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ
zdjecie uzytkownika
4444 - 2015-03-24 15:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Też się podpisuję
zdjecie uzytkownika
III - 2015-03-24 17:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA POWINNA PRACOWAĆ NA TYLE NA ILE JĄ STAĆ - W ZALEŻNOŚCI OD JEJ KALECTWA LUB CHOROBY ,
zdjecie uzytkownika
NIEPEŁNOSPRAWNY - 2015-03-26 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [III - 2015-03-24 17:13:16]:
OSOBIE NIEPEŁNOSPRAWNEJ NIGDY NIE POWINNO SIĘ NARZUCAĆ ŻADNEGO AKORDU
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dekorglass?
Zadaj pytanie