Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dekorglass

Pracowałeś w firmie Dekorglass i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nn - 2015-02-10 18:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL znowu nie ma pieniędzy na koncie to wstyd ,chyba za dużo was tam siedzi i się nie wyrabiacie ,DEKORLASS to superrrrrrrrrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-10 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam robot ma nowym k-15 dalej butle kladzie?
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-07 17:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas to źeby ktoś dostał się do pracy to musi być krewnym z brygadzistą albo z kimś na innym stanowisku guwniarz przychodzi nic nie potrafi a nie mało zarabia a my charujemy na kobiety aź za dużo i dostajemy marne grosze El-Pol powinien bardziej się postarać a brygadziście trochę obciąć wypłatkę bo nam się bardziej naleźy
zdjecie uzytkownika
is - 2015-03-09 10:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pod tą opinią chętnie się podpiszę strach coś powiedzieć bo rodzina na około trzeba robić dobrą minę i udawać źe jest ok kobiety powinny więcej zarabiać a brygadzista więcej pracować
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać,że mało zarabiasz - na słownik ortograficzny nie starczył :( podpisz się prawdziwym nazwiskiem a zrobimy zrzutę. Zmądrzejesz to i może brygadzistą zostaniesz .
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-03-09 22:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starczyło*
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-03-10 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EL-POL dziękujemy za pieniążki na koncie
zdjecie uzytkownika
z b - 2015-03-18 15:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zawiedziona - 2015-03-09 22:01:16]:
No ty madralo to na pewno brygadzista jestes
zdjecie uzytkownika
do - 2015-03-21 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z b - 2015-03-18 15:24:56]:
a ty nierobem i do niczego nienadającym się nieudacznikiem, co tylko potrafi płakać jak to mu źle. Wypad do niemca albo koreańca,tam na pewno cię docenią. Nic nie będziesz robił a kasa będzie się lała strumieniami
zdjecie uzytkownika
aż przykro - 2015-03-22 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja rozumiem że pracować trzeba wszędzie bo nikt nie będzie płacił za nic ale ja uważam że na pakowaniu są zawyżone normy ,tam są osoby niepełnosprawne a pracują więcej jak zdrowi ,byłam świadkiem jak pracownicy z pieców dziwili się jak tak można zap....i bardzo sie temu dziwili że dział osób niepełnosprawnych tak bardzo musi dawać z siebie a żeby te 1300 zarobić ,Ania .nie ma litości nad chorymi ludzmi a nie mówiąć o brygadziście co goni ,a ludzi to ma a nic,przykro o tym pisać bo mamy porównanie jak było kiedyś i wiecie co -życzyłam bym sobie żebym doczekała takich chwil jak było pare lat temu jak bardzo chciało się przyjść do pracy,Bardzo bym chciała tego doczekać
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-03-22 18:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Podpisuję się pod tym
zdjecie uzytkownika
MAMA - 2015-03-24 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ
zdjecie uzytkownika
4444 - 2015-03-24 15:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
Też się podpisuję
zdjecie uzytkownika
III - 2015-03-24 17:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aż przykro - 2015-03-22 15:21:42]:
OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA POWINNA PRACOWAĆ NA TYLE NA ILE JĄ STAĆ - W ZALEŻNOŚCI OD JEJ KALECTWA LUB CHOROBY ,
zdjecie uzytkownika
NIEPEŁNOSPRAWNY - 2015-03-26 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [III - 2015-03-24 17:13:16]:
OSOBIE NIEPEŁNOSPRAWNEJ NIGDY NIE POWINNO SIĘ NARZUCAĆ ŻADNEGO AKORDU
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-01 20:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opiniami osoba niepełnosprawna ma tak samo pracować jak zdrowy pracownik normy,akordy nie ma litości a gdzie tu logika jak niepełnosprawny ma nadążyć za zdrowym Przykre
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-04-05 22:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest pan HO::: OSOBA KTORA DOROBILA SIE NA POCIE PARU OSOB I OKRADLA WSZYSTKICH TAK JAK SIE DALO I UDAJE BOGACZA ALE W ZYCIU PIEKNE SA TYLKO CHWILE I MAM NADZIEJE ZE SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE :::::POZDRO
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-05-09 13:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-05-24 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie kto to jest SS-MANka z Chabrowej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-24 19:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-05-24 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUŻO OSÓB WIE
zdjecie uzytkownika
DEKORGLAS - 2015-05-25 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje osoby która pracuje przy dekoracji butelkach w dekoralglas w dzialdowie .Prosze o kontakt na e-meila kingamordak@wp.pl
dziekuje
zdjecie uzytkownika
ll - 2015-06-10 15:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-07-01 20:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MMM - 2015-05-24 19:59:42]:
SZ.T
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-10 21:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
NIEPEŁNOSPRAWNY - 2015-08-10 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za pieniążki
zdjecie uzytkownika
Hlu - 2015-08-31 01:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Zastanawiam się nad firmą Dekorglass. Nie widzę, by ktoś tutaj się rozpisywał na temat samej pracy i zarobków. Jakby ktoś coś wiedział w tej kwestii, to fajnie jakby tutaj napisał. Myślę, że nie tylko mi się przyda taka informacja. Szkoda, że nikogo teraz nie szukają do pracy, przynajmniej niczego nie widzę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dekorglass

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dekorglass?
Zadaj pytanie
alert