Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
elo - 2014-10-10 15:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze by tak Prezes firmy dyrektor lub ktokolwiek waznijszy w tej firmie wypowiedzial sie w sprawie firmy. Tyle oczerniania przez ludzi, tyle skarg, i zadnej reakcji. Chyba ze poprostu to wszystko prawda i zaklad naprawde siega dna i nawet mu to nie przeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Neutralna.Linia nr 1 - 2014-10-10 19:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hmmm , niech każdy spojrzy na siebie , na to jak pracuje , zachowuje , i na to co robi.
Tyczy się tylko tych ludzi którzy napastliwie próbują uczestniczyć i uczestniczą w życiu DY.I zamiast zająć się robotą i własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prywatnym życiem, to zajmują się innymi pracownikami , zawiść , zazdrość , nienawiść , piętnowanie się czyimś kosztem , to jedyne co reprezentujecie. Jeden drugiemu tyłek liże a potem sami na na siebie wzajemnie donosicie i obgadujecie się za plecami.A żeby podejść i powiedzieć w 4 oczy, to nie ma chętnych. Brak odwagi. Tylko żałosne teksty na forum w formie anonima , mało sprytne , nie możliwie charakterne i ambitne.Ten Temat to Ocen.Głęboki , wielki i bez dna.
Każdy na swój sposób próbuje opieprzać się w robocie , ale nie wszyscy mają możliwość tego robienia(stanowiska) i za to macie najwyraźniej żal do kontroli.
Jednego to boli drugiego nie.
A co do Sylwii S , skoro , uczepiliście się jej jak rzep psiego ogona , na jej temat , przez net , bo nikt nie ma odwagi podejść i powiedzieć w oczy , to już samo za siebie mówi , z kim mamy do czynienia.
Pozdrowienia.Śmiech
zdjecie uzytkownika
opik - 2014-10-11 19:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pozdrawim panią kierownik z lakierni ;)
zdjecie uzytkownika
pracowniczka - 2014-10-11 20:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wse - 2014-10-10 10:50:28]:
Święte słowa, też miałam (nie)przyjemność być na selekcji u tej czarnowłosej królewny.Ahhh jak miło wspominam każda minute tych wpatrzonych oczu jak wyciągałam kolejne ramki z wózka. I tych odgłosów płynących chyba w moją strone( aczkolwiek tu nie jestem pewna, bo to przypominało ryk jelenia na rykowisku) Szkoda, że wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to tylko pracownik kontroli jakości, z resztą miałam wrażenie, że to ORMO. Myśle, że bardziej by sie nadawala do huty im T. Sendzimira
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-12 18:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważne firmy które coś znacza na rynku płaca poważne wynagrodzenia ludziom tam pracujacym szanuja pracowników maja wykwalifikowana kadre no a tu jest jak jest .....dyrektorzy to ludzie z przypadku reszta też jaka płaca taka firma kompletne dno nic dodac nic ujac .....nie ma sensu obrazac się wzajemnie zachłannosc tych na górze nie zna granic nawet jak by firma wypracowała miliard dolarów zysku płace beda najnizsze z możliwych taka mentalnosc tego nikt nie zmieni ,no chyba ze prezes em zostanie ktos z doswiadczeniem i poważnym podejsciem do pracy
zdjecie uzytkownika
mk - 2014-10-12 23:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co dzisiaj się tu dzieje sprawia, że chciałoby się rozłożyć wielki namiot z napisem: „festiwal żałości”.
Kompletnie nie rozumiem jak dorośli ludzie mogą w obecnie publicznym miejscu wyciągając sobie coraz większe brudy.
Obrzucanie się "gównem" publicznie nigdy nie było i nie będzie chwalone.
zdjecie uzytkownika
Olivier - 2014-10-13 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak niekturzy maja racje w tej firmie niem podwyzek i niebendzie chodzby niewiem co bo dla nich my pracownicy to jestesmy tania sila robocza oni maja z tej produkcji duzo kasy a nam pracownikom daja najnizsze wynagrodzenie nawet tym wieloletnim pracownikom. A dla mie to niech sie wyzywaja i nawet napierdalaja publicznie to i tak niczego nie zmieni w tej firmie powinni kierowniczke wymienic to moze wtedy by sie polepszylo.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-14 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziłam na fejsie zdjęcie pani Patrycji slubne pięknie tylko mogłaby pani je pomniejszyć ze nie było widaćtej pseudo kierowniczki z wielkim nosem
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-15 19:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nos jak nos ale te pultyny brr i gdzie to się pcha przed obiektyw i psuje młodym zdjęcie
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-18 14:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta cała kie... z lakierni to sie po tej imprezie mocno struła ze nie przyszła do pracy
zdjecie uzytkownika
ODP - 2014-10-18 14:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TERAZ DLA NAS ROBIĄ BALETY CHCĄ POKAZAĆ JACY SĄ DOBRZY A TO PRZECIEŻ ZA NASZE PIENIĄDZE TO ROBIĄ ALE UDAJA TAKICH WSPANIAŁYCH PRACODAWCÓW
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-10-18 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zamawiajta już fryzjerow bo was muszą na bustwa zrobić i bądźta lepsze od kierownicy z rumoki
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-10-19 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na tej imprezie to jak zwykle bendzie tyle jedzenia i picia ze dla wszystkich niestarczy skromie najebia sie niektorzy lacznie z kierowniczka ktora bendzie musiala bawic towarzystwo bo na trzezwo to niemogla by to by bylo zbyt upakarzajace by bawic pracownikow. I ta impreze zrobia za wasze pieniadze.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-10-21 05:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy ta impreza i gdzie
zdjecie uzytkownika
Paweł Maczuha - 2014-10-22 11:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
odrazu chcialym pozdrowic całe biuro co ma mnie za ćpuna:) to co mówicie na mój temat to o sobie mówcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam w cudze opinie.. ludzie mnie nie znają a opisują:) dla was jestem ćpunem a wy dla mnie jesteście łatwowiernymi pedałami których mam głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto mnie zna to zna prawde jaki jestem... :) z pozdrowieniami dla gruby B:) I żeby nie było anoniumu Podpisuje się Paweł Maczuha... A ćpuna to sobie znajdzcie gdzieś indziej bo ja nim nie jestem i nie dam sobą pomiatać :) pozdro :)
zdjecie uzytkownika
była - 2014-10-22 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym salutowaniem przed koreańczykami :)
zdjecie uzytkownika
hudy - 2014-10-24 16:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2014-10-22 19:48:23]:
No coś tam było słychać ze ochroniarze muszą salutować przed koreańczykami paranoja
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-10-28 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w biurze D-Yang i jak tak patrzę na tą gębę tej kier.....lakierni...to mnie na wymioty bierze co to za wstrętna baba
zdjecie uzytkownika
jax - 2014-10-28 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka lakierni to wiesniara. Chyba czas najwyzszy zmienic ja na kogos bardziej reprezentatywnego
zdjecie uzytkownika
gregori - 2014-10-28 22:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kontrola jakości z gr. a dzialu wtrysku moglaby wziac się do roboty a nie tylko śpią na nockach badz obrabiają komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tarla - 2014-10-29 17:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja to już od 10 lat jak tam pracuję to wiem że ta wasza kierowniczka lakierni to wiesniara i nic sobą nie reprezentuje. Tak ją trzymają z litości bo to juz i wiek ma i kto ją do pracy przyjmie jak to ma dwie lewe ręce tylko jedno potrafi z ucha dobrze strzela do prezesa to mi każdy przyzna rację, bo jak jej się grunt pod nogami pali to zwała na innych,na kontrol,mistrzów,i brygadzistki a sama jest nieskazitelnie czysta błędów nie popełnia jedynie ortograficzne...WRZESZCZOT co ty na to wielka pani kierownik.??? Impreza zakladowa opinii ci nie poprawi,bo i tak wszyscy wiedza ze kawał ..... z ciebie.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-29 18:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięknie to co napisałaś to cała prawda teraz to i tak jest lepiej ale podejrzewam ze ma dobrego lekarza a najlepsze jest to ze jak przeczyta opinie to jest taka wściekła a nas to tak śmieszy ha
zdjecie uzytkownika
tzt - 2014-10-29 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu bylo tyle razy pisane nie podoba sie to won...nic soba nie reprezentujecie kre...! Noc nie umiecie robic cale dnie opierdzielacie sie i caly czas aby wam podwyzki dawac za co za ozorowanie na lewo i prawo. Polacy nakwyrazniej sa strasznie uposledzeni !
zdjecie uzytkownika
wsydzilbys sie - 2014-10-29 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wsydzilbys sie pisac cos takiego jak ci nie wstyd? Kto to takie dziecko wychowal to ja nie wiem.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-10-30 10:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze to bierze ale kierowniczka siedzi w pracy ile się da i udaje ze nie wyrabia się w godzinach ale co ona ma do roboty dzieci już ma dorosłe i teraz tylko kasa ale to kiedyś się skończy więc pracuj teraz do bólu i odkladaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x