Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-10 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjj - 2014-07-10 16:38:45]:
Ciekawe słownictwo.Jeszcze chwila i pomysle ze sam(a) jesteś z Ciemnogrodu.
zdjecie uzytkownika
Merry - 2014-07-10 20:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie kazdy watek firmy jest istotny bo to pokazuje co jest wazniejsze. Jakbys chcial normalnie aplikowac i nie byloby zadnych przeciwwskazan do zatrudnienia a tu nagle wpada na twoje miejsce ktos z klanu to pewnie tez do smiechu by nie bylo...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-10 23:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta puszyste babsko to ma prawdziwy klan rumoski aż spuchła z tego (dobrobytu),
zdjecie uzytkownika
Merry - 2014-07-11 09:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sensie ja do niej nic nie mam. Staram się takie "konflikty" rozwiązywać w głowie, ale czasami ciężko nie zareagować.
zdjecie uzytkownika
PRACOWŃIK - 2014-07-11 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co sie (usunięte przez administratora)..do Polakow popatrzcie na Koreanczykow co wy 'slepi' jestescie co Polacy prowadza ten zaklad czy co to nie sa och wybujale zasady to Korea takie wprowadzila. Zastanowcie sie zanim cos bezmyslnie napiszecie.
zdjecie uzytkownika
osoba 1 - 2014-07-11 20:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mylisz się. to nie Koreańczycy prowadzą ten zakład tylko Polacy dla swojego dobra kosztem innych. a dyrektorzy a nawet prezes a może właśnie on nic nie wie bo wszystko jest ukrywane. Pani Agnieszka zatrudnia rodzinę i osoby jej potrzebne, pani Dorota w godzinach pracy jeździ na zakupy do miasta i to wożona przez pracowników którzy robią to bo boją się o pracę. To nie Koreańczyk rządzi tylko kierownictwo a ludzie zgadzają się bo innej pracy nie ma a pracować trzeba.
zdjecie uzytkownika
Larwa - 2014-07-11 21:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zal ludzi którzy pracują w tej firmie. Zwalniają najlepszych ludzi, wszędzie zawiść , wzajemne podpieprzanie i konflikty . To te P O L S K I E larwy robią taką atmosferę. Przez ponad 100 lat byliśmy w niewoli , bo jesteśmy głupim , naiwnym narodem nie zdolnym do samodzielnej egzystencji. Inne kraje dobrze nas znają poprzez naszą historię i dlatego nas wykorzystują. No bo jak może zachować się prosty, debilowaty , wieśniak który dostaje władzę . Myśli oczywiście, że ma ją na zawsze, oczywiście jest w błędzie. Po rozum wieśniaki wracają zgodnie z przysłowiem " mądry Polak po....(...).
zdjecie uzytkownika
Ferdek - 2014-07-11 21:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację, pracowałem tam w ochronie , te panienki z kierownictwa to robią co chcą. Ale za to są dla nas bardzo miłe . Dlatego chętnie na nocnych zmianach miałem z nimi przyjemność " rozmawiać". Jak były imieniny którejś z nadzoru, to można było dużo skorzystać. Było by co opowiadać ich mężom. Wszystko miło wspominam i robi mi się przyjemnie gdy myślę o tym paniach.
zdjecie uzytkownika
2 - 2014-07-11 21:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz racji, ja olewam tych prostaków ochroniarzy. Jestem w nadzorze i nigdy bym nie zdradziła swego męża. Za krościali fagasi, marzą o takich jak ja.
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-07-11 21:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochroniarze to ciemniaki i wałgusy. NIby ochraniają zakład , a sami wynoszą różne towary i narzędzia. Opowiadała mi koleżanka jak kiedyś nakryła jednego jak wynosił narzędzia i plądrował szafki . Teraz to ona może robić co chce w tym zakładzie, nie musi być w nadzorze.
zdjecie uzytkownika
Merry - 2014-07-12 01:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiadomo jakich kwalifikacji nie trzeba mieć, żeby pracować na ochronie - to jest pewne. Ale o rozkradaniu to nie było słychu.
zdjecie uzytkownika
yy - 2014-07-12 12:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nie bylo slychu nic a nic, niedorzecznosc.
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-07-12 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Merry - 2014-07-12 01:11:21]:
rozkładaniu ---ale czego.Mam marzenie-ABY LUDZIE BYLI DLA SIEBIE LUDŻMI A NIE WILKAMI.Ijeszcze jedno, wiecie ,że jak się jest na chorobowym to pracodawca i-tak nie dawno koleżanki-traktują cię jak trędowatego
zdjecie uzytkownika
hihihihihhi - 2014-07-13 11:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Merry - 2014-07-12 01:11:21]:
Merry,sam jestes prostakiem.A jak masz problem z ochroną,to choć porozmawiamy jak faceci.Dostaniesz pstryczka w nos to przestaniesz głupopty wypisywac!!!!!
zdjecie uzytkownika
tuptuś - 2014-07-13 18:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wytrzymajta jeszcze tydzień a potem 2 tygodnie wolnego,odpotrznieta i potem zaś do obozu...............zagłady
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-07-15 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zakład to jedna wielka porażka najlepiej maja te lizy dupy że ich te ozory od tego lizania nie bolą
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-07-16 21:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kierowniczka tylko brygadzistaka jest najgorsza hanka z wielka dupa która lata po hali jak głupi i szybiej nakładajcie juz mamy do tyłu to co ona robi z ludzimi o jest szok ale kiedys ktos ja na gr na telefon i pusci dalej to dopiero bedzie miała hanka jest najgorsza na całym zakładzie
zdjecie uzytkownika
madra - 2014-07-17 22:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swieta racja, bylem na jej zmianie to masakra . A na koniec jakims cudem jej nie zwolnili za pomylenie modeli. Biedna zakrecona cala zmiane robila jeden model a myslala ,ze inny:D to sie nazywa zorientowanie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-17 22:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważaj cimnogrodzie żeby Ciebie nie zwolnili weź się do roboty i zajmij się soba cwelu
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-07-18 15:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czemu jak piszą na brygadzistkę to nie kasujecie a jak piszą o pyciatej to kasujecie
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-07-18 20:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zeby taki glup..jak ty mial zagadke. .
zdjecie uzytkownika
Norma - 2014-07-18 21:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pypciowa i inne z nadzoru szaleją, ale nic im nie pomoże w zwiększeniu produkcji. Specjalnie my pracownicy, będziemy zwalniać produkcję, żeby nie dostały premii za przekroczenie norm. Ileż to trzeba zapier...... za te marne grosze. Ludzie stuknijcie się w głowę , co wy tak harujecie !. Jak się robi dużo więcej, to popełnia się błędy. Później trzeba te błędy naprawiać i tak w kółko .
zdjecie uzytkownika
e - 2014-07-18 23:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koles 'Norma' co ty do konca zglupiales pojeba.cie co ty myslisz ze pieniadze na drzewie rosna jak ci sie nie chce pracowac to droga wolna. Logiczne jak pracujesz taka masz pensje.
zdjecie uzytkownika
jobdream - 2014-07-22 20:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nas, najlepszych pracownikow tej firmy jak zwykle w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobili, niech nierobom z dong jang koscia w gardle stanie
zdjecie uzytkownika
klaus - 2014-07-23 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będą jakieś przyjęcia po postojowym ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x