Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-17 21:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aduś - 2015-01-17 21:52:23]:
dojedza kilka osob
zdjecie uzytkownika
Aduś - 2015-01-17 22:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [f - 2015-01-17 21:57:00]:
TYLE TO WIEM ZE DOJEŹDŻA TYLKO NIE WIEM SKĄD I NA JAKIE ZMIANY :(
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-19 04:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o lakiernie to z gr A
zdjecie uzytkownika
lksdsadkla - 2015-01-21 19:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoba po 3 miesiacach zoastaje brygadzistka ..... i uwaza sie za wielka damę ... i zero szacunku do starszych od niej osób troche szacunku ... bo zero wychowania ... ktore pracuja po kilka juz lat.....
zdjecie uzytkownika
22 - 2015-01-29 13:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pani kierowniczka kontroli to niech się weżmnie lepiej za kontrol z grC niech przyjedzie kiedy na noc jak mają to zobaczy jak pracuje jej kontrol na palarni na stołówc z mechanikami i romanse prowadzą jednym słowem kontrol cała z gr C do wyrzucenia albo przenieść je na maszyny zobaczymy jakie bedą mądre bo na nocach to nie sp-rawdzają ramek tylko w monitory patrzą a kto by miał na to czas jeszcze takiej kontroli nie było jeszcze
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-01-29 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [22 - 2015-01-29 13:43:12]:
takich przypadków jest więcej. bo kontrola jakości czuje się bezkarna. Pozamieniałbym wszystkich miejscami pracy bo co widać przechodzi ludzkie pojęcie. Na gotowym na przykład pakowałem w pocie czoła obudowy a jedna z pań z kontroli leżała sobie na linii a reszta składu przed kompem na FB. Tę panią blondynkę co leżała chciałbym zobaczyć na maszynie. ciekawe czy wtedy by miała na to czas. Jest nowy prezes i mam nadzieję że to zauważy i skończy to. Może kierowniczka nic o tym nie wie i dlatego tak się dzieje. Ale na tym gotowym była też mistrzyni która widziała to i nie reagowała. Dziwne
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2015-01-30 18:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO PRAWDA KJ GRUPA C TO NIEROBIGI
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-03 16:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dlugo zastanawiałem sie co i jak napisać i doszedłem do wniosku żeby nie owijać w bawełnę i napisać to co się myśli. Wiec zaczynam. Po pierwsze nie mogę doczekać sie czasów kiedy przed wejściem na zakład koreancy będą wystawiali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do lizania.jestem przekonany ze na 100 osób 95 byloby na kolanach. Większość z ws jest bez honoru i godności. Pozwoliliscie na to żeby koreance w naszym kraju pomiatali Polakami. Wiec wszystkim dupolizom życzę ciekawej lekcji lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

zdjecie uzytkownika
3 - 2015-02-04 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co powiecie o nowym ochroniarzu Bartku?
moim zdaniem za bardzo cwaniakuje
zdjecie uzytkownika
l - 2015-02-06 04:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
bartku!kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-09 11:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny weekend mamy za sobą w Dong Yangu i co! Kolejny raz gr.C pije ostro na czele z Mistrzem i brygadzistami ładny daje przykład reszcie załogi-Gdzie jest w takich chwilach ochrona.Czy musi dojść do tragedii by wkoncu wyciągnąć z tego konsekwencje???Zacznijcie reagować na takiego typu sytuacje by ktoś wkoncu niezaplacił życiem.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-09 18:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moja opinja jest taka tylko same(usunięte przez administratora) korzystają z tego forum
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-09 18:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-02-09 11:17:47]:
A od czego masz telefon.Zrob z niego uzytek.
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2015-02-09 18:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZĘ NIE WYPISYWAĆ BZDUR I SZANOWAĆ INNYCH JEŚLI KTOŚ WIE O PIJAŃSTWIE NA ZAKŁADZIE TO PROSZĘ INFORMOWAĆ OCHRONE A ONI WIEDZĄ CO ROBIĆ I GWARANTUJE ŻE ŻADNA SPRAWKA NIE BĘDZIE TUSZOWANA. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-09 19:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-02-09 18:07:06]:
Jeśli same(usunięte przez administratora)korzystają z tego forum to po jaki(usunięte przez administratora)tu zagladasz-widać odrazu że brałes udział w pijanstwie weekendowym inaczej byś tego nie komentował.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-02-11 14:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co w ogóle to komentujecie? Niech wszyscy robią co chcą, było trzeba się uczyć to byloby lżej
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-02-12 19:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jeśli chodzi o nauke to nie zgadzam sie z wyzej wymienioną opinią.Niektore osoby uczą się dalej i pracuja w DY jako pracownik fizyczny.A wiele osób bez matur pracuje w biurze...Ale cóż,sprawiedliwosci nie było i raczej nie bedzie,wiec nalezy sie z tym pogodzić.
zdjecie uzytkownika
babam - 2015-02-13 15:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczy sie praktyka nie teoria...
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-15 11:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W przypadku tej firmy liczą się znajomości ;) w biurze jedyne pojęcie o tym zakładzie i pracy mieli Adaś, Rafał i Przemek P. Nie wiem czy Panowie jeszcze tam pracują ale miło wspominam współpracę z nimi.
zdjecie uzytkownika
phi - 2015-02-18 13:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I wyjechała ta co zalewa smutki w butelce wódki :(
zdjecie uzytkownika
ZENEK - 2015-02-20 12:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby w tej firmie pracował jeden mężczyzna to po wtorkowym występie damiana celowo pisane z małej litery i bez dopisku dyrektora powinien powiedzieć pan jesteś łajdak i cham i zapakować go na taczki i przed zakład z nim.Ludzie tworzą to firmę i niech nikt o tym nie zapomina bo oni nic nie potrafią dobrze zrobić chyba że opierdalać niesłusznie PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
joljol - 2015-02-26 15:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie ze dopóty, dopóki nie znałam tej firmy od podszewki było mi lepiej
zdjecie uzytkownika
acc - 2015-03-01 16:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy pracuje jeszcze Patrycja brygadzistka z lakierni,ta to jest dopiero agentka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
joli - 2015-03-01 16:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZENEK - 2015-02-20 12:52:35]:
Opieprzać pracowników to jest dla nich duża frajda i zwalać na nich coś co sami spieprzyli a nie pomyślą ze nie którzy z tych pracowników mają lepsze wykształcenie niż nie jeden mistrz lub brygadzista
zdjecie uzytkownika
omomo - 2015-03-05 08:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normy podnoszą a ta hanka na lakerni tylko linnie podkręca i mówi że tak muszą być, ludzie sie nie wyrabiają na tych linniach a ona sie drze na nich. Dla mnie to jest chory zakład i zero szacunku dla drugiej osoby. Niech ja zabiorą na tamtą hale to ludzie odetchną od niej bo jest okropna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie