Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-05 17:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pani kierownik lakierni....nawet asystenci Cię opuszczają,bo mają dość wszystkiego.Peszek po prostu peszek.Powodzenia Przemek:)
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-11-06 13:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktos z Bielawy lub ma zamiar pracowac w dong yang ?
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-11-06 13:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie słyszałem żeby ktoś pracował z Bielawy gdyż większość ludzi to pochodzi z Rumoki rodzinnej wiochy kierowniczki
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-11-06 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ,mieszkam w Bielawie od niedawna i szukam pracy tylko nie znam tu okolic a z kims z tad by mi bylo razniej
zdjecie uzytkownika
osoba - 2014-11-06 14:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie dzieje z drugim Przemkiem ? Juz nie pracuje? Dawno go nie widzialam. Chyba w tym biurze tez nie maja za dobrze bo duzo osob odchodzi
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-11-06 14:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wogole warto isc tam do pracy ?
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-07 18:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Magdalena - 2014-11-06 14:50:52]:
jESLI WYBIERASZ SIE DO PRACY W DONG YANG TO PO PIERWSZE NIE MOZESZ MIEC ŻYCIA PRYWATNEGO BO CIĘ OBGADAJĄ CHOĆ NIKT TAM CIĘ JESZCZE NIEZNA PO DRUGIE TO TRZEBA MIEC NERWY ZE STALI DUMĘ SCHOWANO BARDZO GŁĘBOKO.LUDZIE TAM SA WREDNI I ZYJĄ ŻYCIEM INNYCH LUDZI A TAK WOGULE TO ZNAJDZ SOBIE INNA PRACE CHYBA ZE LUBISZ EXSTEMALNE PRZEZYCIA.
zdjecie uzytkownika
pixi - 2014-11-13 21:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-11-07 18:32:51]:
A tak w ogóle to słownik sobie włącz, pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-11-13 22:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynym tematem widzę jest kierowniczka z lakierni. A co sadzicie o ludziach z danych grup z wtrysku?
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-11-14 11:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale my wolimy pisać o tym pulpicie z lakierni
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-14 11:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żądamy podziału zysków wielkich przedsiębiorstw
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-11-15 08:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak lakiernia sie bawika bo ploty juz po zakladie latajo
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-11-15 17:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wypożyczalnie sukienek dla puszystych po tych wszystkich imprezach ta wasza pseudo. kier.....laki.....trafi do mojego sklepu to w końcu ją zobaczę bo z tych wszystkich wpisów zdaję mi się ze na znam
zdjecie uzytkownika
sfinks - 2014-11-16 14:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytając te wasze wpisy to ta wasza kierowniczka to jakaś zołza,bez serca,która myśli tylko o własnym sołku.
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2014-11-16 22:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej pracowałam tam prawie dwa lata i wolę siedzieć w domu ,ostatnia deska ratunku iść tam do pracy ,współczuję .
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2014-11-16 22:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej pracowałam tam prawie dwa lata i wolę siedzieć w domu ,ostatnia deska ratunku iść tam do pracy ,współczuję .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-17 15:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze się wszyscy bawili :)
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-11-18 20:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam pracuje i powiedz mi co tam wam wszystkim się podoba ta praca czy mydlenie oczu jednorazową kolacją
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-19 07:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biuro - 2014-10-31 23:49:13]:
Nie robię z siebie zadnego kozaka . Tylko jak ktoś ma mi do powiedzenia co o mnie myśli niech powie mi to w oczy a nie obgaduje na boku i wali z anonima na forum:) Pozdro. Żyjemy w wolnej Polsce i moge mówić co mi się podoba. A w tym zakładzie wszystkiego się dowie człowiek o sobie bo zawsze znajdzie się ktoś kto wypapla co inni gadają na czyiś temat . A co do jakieś tablicy już nie będę pisał gdzie to osobiście mam..
zdjecie uzytkownika
siekereke - 2014-11-20 11:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim ktos przyjdzie tam do pracy to najpierw niech sie nauczy parkować :) przyjezdza seicento a zajmuje mniejsce jak by tirem przyjechał :) Bo mapewno u tych pedałow niedoczekamy sie parkingu normalnego .. tylko krzaki i pola.....
zdjecie uzytkownika
kakalsdk - 2014-11-20 11:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie widziec jak na kolacji ... kazdy lata za żółtym wchodzi mu w dupę ... a co do czego to nie.. "ja mam wyjebane w nich ".. pf.... kazdy na kazdego gada a co do czego to mało pod stół nie wejdą .... wiec radze nikomu nie ufac... bo tylko podpierdalac potrafia.... a z a plecami nagadaja na Cb... :)
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-11-20 17:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kakalsdk - 2014-11-20 11:59:38]:
A swit sie kreci dalej i juz
zdjecie uzytkownika
oooooooooo - 2014-11-23 20:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pani z Rumoki jak tam żyje? Schudła czy po tych kolacyjkach na masie przybrała. Albo ją wystawią na walkę sumo:)
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-11-24 14:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooooooooo - 2014-11-23 20:37:24]:
akurat tego typu komentarze jak Twój to są raczej żałosne... Jeśli chodzi o pracę w Dong Yang to ze swojej strony mogę powiedzieć o plusach takich jak: wynagrodzenie i rozwój , na które nie można tu moim zdaniem narzekać. Jeśli chodzi o minusy, a tych też trochę jest:) to: korporacyjność brak benefitów niska płaca
zdjecie uzytkownika
fr - 2014-11-25 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Jak wyglądają zarobki? Chodzi mi o pracę na produkcji lub kontroli
I czy jest ktoś może z kłodzka lub okolic. Chciałem też się dowiedzieć ile czasu zajmuje dojazd
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x