Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odp - 2014-09-06 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta z tej lakierni kuta warto a ta z kontroli moze ciut lepsza ale w gebie to mało sie róznia
zdjecie uzytkownika
trel - 2014-09-06 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna od drugiej nie lepsza,i ta w dup...włazi żółtym i tamta
zdjecie uzytkownika
BAD BOY - 2014-09-08 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla tej,ktora dostała ostatnio kubek :)
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-09-08 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp - 2014-09-06 19:37:55]:
ty chyba jej synem jesteś i jej bronisz bo ci wszystkie możliwe setki załatwiła. Ty puknij się w głowę. Największa zadymiara w zakładzie a ty jej bronisz. Ludzie co się z wami dzieje........
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-10 15:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem czego Wy chcecie od kierowniczki kontroli ?! Gdyby nie ona to ten zakład by już dawno upadł .
zdjecie uzytkownika
Cwaniak - 2014-09-10 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z chęcią się zamienię na stanowiska madafaka :) i dobrą gorzałe postawie w dodatku :) więc jak jesteś taki cwaniak i kozak to powiedz mi to osobiście to się zamienię z uśmiechem na twarzy i podziękuje :) Napisać łatwo co ??? masz racje chore madafaka
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-10 17:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
żądamy podziału zysków wielkich przedsiębiorstw przemysłowych
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-09-10 19:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty się puknij w glowe, bo jak widać to jesteś mocny/mocna tylko przez internet, a na zywo, to pewnie siedzisz cicho jak myszka, bądź liżesz dupe kierowniczce, jak wszystkie te hieny, co w oczy to milutcy, a poza plecami to suchej nitki nie zostawią. pozdrawiam anonimku
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-09-11 10:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej pseudo kierowniczki z lakierni to nikt nie przebije pod każdym względem najwyżej wyglądem bo tego to jej brakuje6
zdjecie uzytkownika
kjugy - 2014-09-11 19:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie sie innych,a sami nie jestescie lepsi.Przejzyjci sie w lustre,o ile je macie.Ciekawe kogo tam zobaczyci pseudo inteligencjo.
zdjecie uzytkownika
tuptuś - 2014-09-14 21:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ot mi wielka kierowniczka nie umiejąca się wysławiać,nie znająca angielskiego i nie mająca wyższego wykształcenia i co z tego że ma jakąś wiedze na temat montażu,ale jej iloraz inteligencji jest poniżej zera. Niech ten zakład ją trzyma jak najdłużej,bo jak ją zwolnią to widzę jej przyszłość marnie,bo nikt jej nie przyjmie bo nie sztuka mieć jakieś tam kwalifikacje,ale też trzeba mieć wyższą szkołę.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-15 10:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ci da wyższa szkoła?? Ludzie z dwoma fakultetami stoją na liniach lub przy maszynach. Wiesz co dają teraz studia w Polsce?? -- BEZROBOCIE .... i nabijanie kasy profesorkom i innym decydentom. Pamiętaj: magister nigdy nie dogoni maturzysty, który wybrał zawód bardziej dopasowany do sytuacji na rynku pracy. Studia TERAZ są masowe i nie są już wyróżnikiem pozycji społecznej.
Na studia warto iść, ale ze świadomością, czego chce się od życia i kariery.
A jak idziesz tylko "na sztukę" dla papieru to możesz mieć pretensję tylko sam do siebie że zarabiasz miej niż osoba bez studiów.

Ja studiów nie mam i nie czuję się gorsza od tych co je mają.
zdjecie uzytkownika
tuptuś - 2014-09-15 16:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale będąc na stanowisku kierowniczym trzeba mieć wyższe wykształcenie,bo nie jedna osoba stojąca na linii jest lepiej wykształcona niż ta cała kierowniczka,a z wyższym wykształceniem idzie w parze wysoka kultura osobista,a z tego co mi wiadomo ta pani tej kultury nie posiada.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-16 10:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wysoka kultura osobista zależy raczej od wychowania i charakteru człowieka.
Ale dobrze jest tutaj zacytować przysłowie: "Z chama nie zrobisz Pana".
Nawet studia nie pomogą ;)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-17 12:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacznijmy od osób które nawet matury nie mają a siedzą w biurze hahaha
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-19 08:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego posty są kasowane? Dlatego, że napisałem prawdę? Ta firma składa się z samych obłudników i hipokrytów. Są ludzie, którzy dla jednej soboty gotowi są wydrapać Ci oczy, a na koniec wbiją Ci nóż w plecy. Tacy jak ten kłapouchy wazeliniarz. Niektórzy wykorzystują swoje stanowisko dla własnych korzyści.
Uczciwi i rzetelni ludzie nie mają tu czego szukać. Są zwalniani z pracy po 8 latach pracy. Ale kiedyś miarka się przebierze i dyrektor przejrzy na oczy.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych, którzy muszą się tam jeszcze męczyć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-19 13:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może ktoś powiedzieć tej pseudo kierowniczce z lakierni żeby sie wzięła za siebie bo pracodawca ja zwolni nawet jak nie będzie mieć podstawy to za wygląd grubas jeden wygląda jak w 7 miesiacu żałosna
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-19 13:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może ktoś powiedzieć tej pseudo kierowniczce z lakierni żeby sie wzięła za siebie bo pracodawca ja zwolni nawet jak nie będzie mieć podstawy to za wygląd grubas jeden wygląda jak w 7 miesiacu żałosna
zdjecie uzytkownika
yx - 2014-09-19 16:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najgorsze w tej firmie są 2 kobiety - pseudo "kierowniczki" wyciągnięte z ulicy, które nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu ludźmi i procesami - one nie potrafią zarządzać własnym domem, a co dopiero firmą.... niestety, ale dzięki takim osobom jak one, ta firma nie ma szans dobrze funkcjonować. Pozdrawiam środkowym palcem panią A.P. oraz D.W.
zdjecie uzytkownika
Ilonka - 2014-09-19 23:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze prawi. Za to dobrze potrafią zarządzać godzinami pracy, szczególnie przebierając kosze z promocjami w sklepach. Albo robią i sklep w zakładzie. Ale tu się nie dziwie, bo pasowałaby im praca na straganie w Konopkach. Zamiast na setki w sobotę, to z taborem na stragany.
zdjecie uzytkownika
iiii - 2014-09-20 12:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dlaczego przenieśli dziewczyny z kontroli na magazyn? Przykre jest to,że wszystkie kompetentne osoby nam zabierają.brygadzistki się teraz posrają bo nie wiedza co idzie i same nie znają montażu!A linia ( usunięte przez administratora )Blondyna potrafi tylko drzeć mordę zamiast normalnie powiedzieć,że ktoś coś źle zrobił i to naprawić. Potrafią siedzieć tylko w biurze i( usunięte przez administratora )! Ten zakład to jedna wielka paranoja!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-20 15:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yx dolaczam sie do pozdrowien :) trzeba przyznac, ze sama prawde tu piszecie. Szkoda tylko, ze posty sa kasowane
zdjecie uzytkownika
9090 - 2014-09-20 16:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia leader ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-20 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie pomyliłem to ma jedna 200 lub 150 złotych dodatku do brutto 1800 trzeba dodać
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-22 06:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam 1680 PLN brutto plus 180 dodatku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x