Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Korintia - 2014-07-31 09:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie dlaczego Dong Yang nie ma swojej strony www tylko facebook - może mają zupełnie inną politykę trafiania do klientów, ale kto to raczy wiedzieć. Inna kwestia to atmosfera w zespole. Firma istnieje od 2005 roku, a widzę, że ciągle są problemy z pewnymi osobami - zawsze komuś ktoś nie będzie pasował i będzie objeżdżany w internecie. Oczywiście rozumiem, że niektóre zachowania przełożonych wołają o pomstę do nieba, nie mniej jednak sugerowałby zachować większą mądrość i starać się tym i takimi niecnymi zachowaniami nie przejmować - może wtedy praca byłaby chociaż mentalnie nieco lżejsza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-03 19:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ci sie nie podoba to sie zwolnij,i problem masz z bani
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-08-03 21:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca ale ten pypeć
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-06 11:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korintia (usunięte przez administratora)DY. PS to nie Koreańczycy psują atmosferę w tej firmie tylko nie niewykwalifikowania kadra pracownicza, począwszy od pracowników fizycznych skończywszy na managerach. Dong Yang to wylęgarnia plotek, chamskich docinek itp. Więc nie narzekajcie na pracę bo sami doprowadziliście do takiej atmosfery.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-08-06 14:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięknie to ujęłas w kilku słowach ale konkretnie i mądrze
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-06 20:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korintia DY ma swoją stronę www, niestety administrator forum usunął link do niej. Wystarczy wpisać w google top run family. "Ująłem" ;)
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2014-08-07 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy piszą,że ten Dong Yang jest taki zły i beeee ale chyba trzeba zweryfikowac ten pogląd.Dlaczego?Już daję przykład.To nie tak,że jek pójdziesz na l-4 to od razu cię zwolnią.NIe,nie,nie.Możesz wyjechac sobie na kilka miesięcy do pracy za granicę,np.do Anglii i troszkę poporawic swój budżet,dorobic.A po kilku miesiącach spokojnie wrócic do Dong Yanga,a ten przyjmie cię z otwartymi rękoma.I nie ważne,że kontrola kadr kilkakrotnie,wykaże że nie ma cię w domu na l-4.Ważne,że ma się męża pustaka na LG,który ani be ani me,nie potrafi po angielsku,ale ważne że jest jakimś śmiesznym kierowniczkiem i śmiało można wracac do pracy w Dong Yang!!!!W związku z powyższym...witamy w kraju,witamy z powrotem w firmie panią Moszszszczyńską.
Welcome Back !!!!!! Welcome Back Mrs Moszszszszczyńska !!!!
Buhahahahahaha!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2014-08-07 12:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Apropos robienia gały w D.Y. i apropos tępych blondyn ... Dong Yang ze smutkiem rozstaje się z kolejną tępą blondyną,prawą ręką Rumuna,panią Gosią P.
Będziemy tęsknic!!!!
P.S.Najbardziej Rumun ale cały Dong Yang też!!!!Tępa bo tępa ale chociaż tylkiem umiała kręcic!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kochaś - 2014-08-10 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tęsknie za PYCIATO:(
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-08-10 19:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która to jest Pyciata?
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-08-10 21:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To kierowniczka cała lakiernia o niej tak mówi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-10 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Korintia piszesz o panu m. Z lg Że ani be ani me po angielsku a zweryfikuj poziom znajomości języka ang. U naszych kierowników hehehe
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przez tą kontrole z Korei to mamy trochę spokoju tylko jak długo to potrwa, oby jak najdłużej
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-19 19:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mamy spokój tylko ciekawe jak to długo potrwa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-20 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta nasza kierowniczka to taki pulpit się zrobił ha ha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-23 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie pulpet tylko dobre kotlecisko spasione kiedyś to ta cała kierowniczka to jeszcze jako tako wyglądała ale teraz to porażka buuuuuu ani to wyglądu ani to kultury
zdjecie uzytkownika
Lollllllllllll - 2014-08-24 18:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam na tyle długo w tej firmie że mogę powiedzieć że hałas i smród to nic, najgorsi są ludzie. Liczą się tylko znajomości, pracownik który się stara nie jest doceniany. Dla mistrza z grupy A liczą się tylko 2 osoby jest głuchy na dzwonki. W grupie A pracują same matki, żony i kochanki na dodatek wredne suki które zamiast zająć się robotą albo swoim życiem wciskają paskudne mordy w nie swoje sprawy i sieją ploty. Szczerze przydał by się egzorcysta i ginekolog na terenie zakładu bo jest tam jedna opętana która lata mało jaja nie zgubi, a kłapouchy chodzi w ciąży już 4 lata nie może urodzić i na dodatek smród roznosi aż Koreańce uciekają. Zwykłe pracownice maja więcej do powiedzenia niż brygadziści oczywiście te które maja z nimi bliższe(fizyczne) kontakty. Na zebraniu wszyscy stoją jak w sali samobójców i czekają na przydział lub opier.. W szatniach jest ciasno jak w puszcze sardynek, do szafki się zmieszczą tylko podpaski i waciki. Kontrola jakości tak ciężko pracuje aż ze zmęczenia zasypia głównie na nockach dobrze ze maja internet. Ochrona jest bardzo skuteczna szczególnie przy łapaniu nietrzeźwych osób. Kierownicy i brygadziści działu wtrysku ulegają we wszystkim jednej pracownicy która zapewne ma na nich haka. Gdybym tam dłużej pracowała zapewne wylądowała bym w domu wariatów, dlatego nie dziwie sie ze psajdak po tylu latach ma adhd. Nie wróciła bym do tego zakładu za wszystkie skarby świata.
zdjecie uzytkownika
adamo - 2014-08-25 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gg - 2014-07-18 20:41:47]:
Witam , pracowałem w DY jako asystent produkcji w 2006 r, zwolniłem się sam zarabiałem wtedy 1050 zł do reki ciekawi mnie ile teraz zarabiają ludzie na tym stanowisku. Wtedy, mówię ogólnie o ludziach było ok, mniej więcej każdy zarabiał tak samo (mowa o biurze) i nikt nie najeżdżał na siebie. Było kilka spoko osób. Zawsze wspominam tę pracę z sympatią, pamiętam gdy tam pracowałem to chciałem szybko z DY uciec ale w sumie poznałem tam swoją zonę właśnie pracując w DY. Pozdrawiam wszystkich z biura na wtryskarni, i magazyniera od małych części to był dobry chłop na serio.
zdjecie uzytkownika
adamo - 2014-08-25 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracowałem w DY jako asystent produkcji w 2006 r, zwolniłem się sam zarabiałem wtedy 1050 zł do reki ciekawi mnie ile teraz zarabiają ludzie na tym stanowisku. Wtedy, mówię ogólnie o ludziach było ok, mniej więcej każdy zarabiał tak samo (mowa o biurze) i nikt nie najeżdżał na siebie. Było kilka spoko osób. Zawsze wspominam tę pracę z sympatią, pamiętam gdy tam pracowałem to chciałem szybko z DY uciec ale w sumie poznałem tam swoją zonę właśnie pracując w DY. Pozdrawiam wszystkich z biura na wtryskarni, i magazyniera od małych części to był dobry chłop na serio.
zdjecie uzytkownika
Oswald - 2014-08-26 10:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adamo Myślę, że na pewno więcej zarabiają bo nie wiem kto przy zdrowych zmysłach i dzisiejszych cenach zgodziłby się na 1050 zł na stanowisku asystenta. Bez urazy, ale praca wymaga wiedzy, umiejętności i kwalifikacji a takie wynagrodzenie nie jest w ogóle adekwatne do ilości obowiązków. Nie mówiąc o satysfakcji.
zdjecie uzytkownika
zmiana @ - 2014-08-26 19:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Lolll, popieram.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-28 10:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żądamy podziału zysków w wielkich przedsiębiorstw przemysłowych
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-08-28 12:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oswald - 2014-08-26 10:35:55]:
@adamo...drogi o jakich umiejętnosciach,kwalifikacjach i wiedzy mówisz??? Bo z tego co się orientuję to tam jest garstka osób które się na czymkolwiek znają zaczynając od kierownictwa a kończąc na asystentach którzy pierdzą w stołek.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-28 17:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-28 10:49:56]:
Zadac to TY sobie mozesz,ale pod Sejmem a i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniesz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład dong yang to zakład pracy z najbardziej porąbaną kierowniczki takiej kierowniczki to żaden zakład nie ma w całej Mławie od kanalia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski