Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
w zoku - 2014-12-07 18:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A kierowniczka kontroli zajechała sobie dziś taxi pod samą dyżurkę ochrony rano, to może jak jej wolno to po co ja parkuję przed zakładem na piasku jak może i mi wolno zajechać pod same drzwi. Swoją drogą wyszła z zakładu około 13 stej i ciekawe do której godziny sobie wpisała. Na szczęście są wszędzie kamery i łatwo to da się sprawdzić.
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-12-08 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [w zoku - 2014-12-07 18:25:14]:
żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska przygłupie? ty nigdy nie będziesz mógł sobie na to pozwolić chyba że nadal parkować na piachu cymbale
zdjecie uzytkownika
troll - 2014-12-09 22:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy dalej pracuje Arek S?
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-12-10 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy talony i po ile ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-10 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2014-12-10 12:16:26]:
Lada dzien po niedzieli,dosteniesz razem z listem pozegnalnyn.Anra.
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-12-10 20:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kogo ten list ???po 1000 muszą dać łaski nie robią
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2014-12-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dadzą jak zwykle po 400. nie licz na więcej
zdjecie uzytkownika
an - 2014-12-11 09:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy paczki dla dzieciakow
zdjecie uzytkownika
maku - 2014-12-12 12:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-12-12 18:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistki tylko poganiają ludzi do roboty... słychać tylko szybciej, szybciej... a jak same ustaną za kogoś to nie mogą nadążyć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-12 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te brygadzistki to fajtłapy jakich mało a udają nie wiadomo kogo ale to nic wystarczy na nie popatrzeć bez komentarza
zdjecie uzytkownika
siema - 2014-12-13 15:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pozdrowieniami dla chłopaków z grupy 0 z wtrysku. Najlepszego.
zdjecie uzytkownika
bbbbbbb - 2014-12-15 12:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwykle firma zewnetrzna sypna ocalały a do roboty w sobotę i niedzielę to wiedza gdzie iść i standardy musimy zachować ale jak do talonow to oczywiście dla nas nie ma
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-15 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bbbbbbb - 2014-12-15 12:08:03]:
Nie ma i nie bedzie.A talonow domagajcie sie od tej pani ze stolowki.Bo co to za firma ktora ma biuro na stolowce.To firma KRZAK.A to ze dostaniecie po pre zloty przelewem od DY,to tylko dobra wola zarzadu firmy.
zdjecie uzytkownika
gregorii - 2014-12-21 20:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych świąt dla DY
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-24 17:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem taka wredna i życzę tej pyciatej spokojnych świąt
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyy - 2015-01-16 18:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co taka cisza???? Przed burzą:)
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-01-17 11:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak myślicie kogo wywali nowy prezes???
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-17 13:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilona - 2015-01-17 11:07:24]:
oczywiście że mnie
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2015-01-17 13:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto teraz jest prezesem?
zdjecie uzytkownika
Aduś - 2015-01-17 21:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dojeżdża z okolicy Nidzicy do DY w Mławie??
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-17 21:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aduś - 2015-01-17 21:52:23]:
dojedza kilka osob
zdjecie uzytkownika
Aduś - 2015-01-17 22:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [f - 2015-01-17 21:57:00]:
TYLE TO WIEM ZE DOJEŹDŻA TYLKO NIE WIEM SKĄD I NA JAKIE ZMIANY :(
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-19 04:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o lakiernie to z gr A
zdjecie uzytkownika
lksdsadkla - 2015-01-21 19:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoba po 3 miesiacach zoastaje brygadzistka ..... i uwaza sie za wielka damę ... i zero szacunku do starszych od niej osób troche szacunku ... bo zero wychowania ... ktore pracuja po kilka juz lat.....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x