Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bbb - 2015-12-11 08:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już tak bardzo lubicie zajmować się czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mówcie chociaż prawdę bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś wam coś powie a wy dokladacie i tworzycie ploty a co do Pani Doroty to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie żeby nie ona to ten zakład by już dawno zamkneli to ona chodzi i prosi o dopuszczenia żeby ratowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom i kierownikom wtrysku. A i jak was tak bardzo boli że niby bierze do biura znajomych co nie mają pojęcia to usiądźcie sami tam i zobaczymy co wy będziecie umieli. Nikt nie jest idealny i potrzebuje czasu. Ludzie przyjęci do biura to nie znajomi Pani Doroty tylko ludzie którzy spełniają wymogi których potrzebują w biurze. Także Pani Dorotko nie przejmuj się pisaniem głupot przez inne osoby na forum bo nie warto. Niech Pani dalej będzie sobą i nie przejmuje się głupim gadaniem. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-12-11 10:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ktorzy pracuja spelniaja wymogi, polowa tam nie wiadomo po jakiej szkole jest ludzie na linni po kilkuletnich studiach powinni tam pracowac
W kontroli bylo pelno znajomych p.Doroty zawsze kohos tam wcisnie. Własnej corki w pracy nie potrafila szanować.
Tu ludzie dla stanowiska wiele by zrobili, aby je dostac i utrzymac.
Aby popatrzec na tych liderów na wtrysku i to co z nimi robi jeden dyrektor to przechodzi wszystkie normy i prawo.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-12-11 10:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pyciata rzadzi i wymysla co jakis czas jakies glupoty, szuka aby czegos sie doczepic i miec okazje krzyczenia na swoich podwladnych ktorzy aby spuszcza glowe a potem swoja zlosc wyladowuja na pracownikach. P.Kasia wiecznie uwarzajaca sie za pieknosc a mic nie rozumie co sie dzieje obok niej, co jakis czas przymierzanie w biurze ubrań,zrobili sobie sklep z pyciata i dorota. Smiac sie chce co tam sie wyprawia. A ludzi maja za nic a ludzie posrani nie potrafia sie odezwac, przykre. Tu i tak panuje zasada jak sie nie spodobasz tej co ledwo chodzi, nie wiem czy p.Gosia nie ma wody w domu czasami cuchnie,wiecznie zapracowana. Jednym słowem kabaret.
zdjecie uzytkownika
Bambo - 2015-12-11 11:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyciata niedźwiadku nie kucja aby dziś bo spodnie ci pękną na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wstydu się najesz bo chyba swoją szafe pomyliłaś rano z córki
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-12-11 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram! Zajmijcie się lepiej tym ze ludzie zapieprzaja cały tydzień a nie maja możliwości przyjść zarobić w weekend co więcej są przekonani ze ich maszyna nie chodzi bo nawet z lista do nich nie podchodzą a powodem tego jest przychodzenie na setki asystentów z biura i gdzie tu sprawiedliwość ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-11 13:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd porównać zarobki zwykłego pracownika a kierownictwa i asystentów!
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-12-11 23:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja. Niedziela obstawiona na maszynach asystentkami z biura. Wstyd ludzi którzy zapieprzają cały tydzień. Jak wam nie wstyd drogie panie
zdjecie uzytkownika
ooooooo - 2015-12-12 07:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja uważam że chyba Ci zwykli pracownicy to mają za mało pracy bo mają jeszcze czas na plotki,więc cała ekipa zarządzająca powinna się zastanowić jak tu podnieść normy produkcyjne na wtrysku to zajmą się produkcją i tym co do nich należy a nie plotami , romansami itp. A przy okazji może podniosą jakość produkcyjną .!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-12-12 10:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze tak kilka pokazać dyrektorom co brygadzisci i mistrzowie z kierownikami robia pod ich nie obecnosc wtedy 80-90 % by wyleciala dyscyplinarnie
Moze na dodatek zachowanie ich podchodzi pod mobing. Jeszcze troche i zaklad nie bedzie mial rak do pracy bo kto wie co sie tu dzieje nie wroci soowrotem na umowe smieciowa u nie poleci nikomu. Kazdy bedzie omijal łukiem ten zaklad.
zdjecie uzytkownika
6 - 2015-12-12 14:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-12-12 10:27:25]:
Gdyby żółci widzieli co oni robią to wszyscy by pożegnali się z firmą
zdjecie uzytkownika
lokis - 2015-12-18 20:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lakiernia włada teraz k..wa i złodzej..... i tyle na ten temat ....
zdjecie uzytkownika
Ooo - 2015-12-18 22:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moim zdaniem firma jest całkiem cacy i na dobrą sprawę nie ma się czego doczepić, są gorsze, a tutaj w Dong Yang Electronics jest całkiem dobrze, kumpel mi mówi
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-22 07:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wszystkim wesołch świąt oraz szczęśliwego nowego roku :-)
zdjecie uzytkownika
weroka - 2015-12-29 02:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale może skupmy się na tym co firma naparwde daje, z tym ubezpieczneiem to bym powiedziała że jest różnie, ale fakt, że szkolenia robią na pewno dla każdego.
zdjecie uzytkownika
Mła - 2016-01-03 16:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkolenia to jest bardzo ważna rzecz, więc jeśli je zapewniają, to duży plus dla firmy. Słyszałem też, że socjal nie jest najgorszy, więc wygląda na to, że bają o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-01-05 23:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co nerwos nie poszło z Klaudynką
zdjecie uzytkownika
klej - 2016-01-06 14:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos sie zmienilo po nowym roku? bo wczesniejsze komenarze byly slabe, ale tez bardzo ogolne. to ze kierownicy bywaja ostrzy to wiadomo-wymagaja od innych. a umowa, płaca?
zdjecie uzytkownika
mksmd - 2016-01-06 17:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po nowym roku jest jak i w starym roku ..... i pewnie bedzie gorzej jeszcze , bo na polepszenie nie ma szans przez tych mistrzów ... aby oni maja dobrze i premie... tylko za co to ? za donoszenie na ludzi i lizanie tyłkow zóltym i kierowniczce..... ale wszystko jest do czasu ...
zdjecie uzytkownika
blanej - 2016-01-10 01:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znasz chyba specyfikacji ich pracy, nie dziw się, że jak pracownik się obija to prędzej czy później będzie miał problemy, albowiem solidnie pracownicy są doceniani.
zdjecie uzytkownika
linke - 2016-01-11 18:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie widac jak dobrzy pracownicy sa docenieni ... nie chodza na chorobowe a sa zwalniani.. a naprawde pracuja i sie staraja... a rodzinka elity chorobwe ..... i nic nie robia .. pracuja dalej..... Docenienie pracownika dobrego..... wasza specyfikacja..... .Ale do czasu......
zdjecie uzytkownika
Grupa A - 2016-01-11 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W naszej grupie w kontroli mamy klauna. Nosi się wysoko i brzydki maluje oko
zdjecie uzytkownika
Ooo - 2016-01-13 19:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Grupa A no uspokój się, zamiast wylewać jakieś żale, to może po prostu opowiedz jakie są warunki, konkretnie jaką dostaliście umowę o prace i jakie kierownictwo
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-01-16 15:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim mowa
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-01-29 19:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-) najlepsze jest to że mozna sie z tąd dowiedzieć kto komu daje d.py.zamiast romansami zajmijcie sie pracą
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-01-29 21:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto komu daje?
zdjecie uzytkownika
Ooo - 2016-02-01 14:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej no ludzie, pytam przecież o to jakie sa warunki zatrudnienia i w ogóle jak wygląda sprawa pracy tutaj, a Wy uskuteczniacie ploteczki, chętnie się dołączę tylko powiedzcie jak się zatrundnić!
zdjecie uzytkownika
Edi - 2016-02-01 18:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o wnagrodzenie to oczywiscie najnizsza krajowa, umowa na miesiac przez firme zewnetrzna i co misiac przedłużana, a co do warunków to nie sa az takie zle ale rewelacji nie ma, najlepiej jakbys przybory ktore sa potrzebne do pracy przyniósł/osła bys sam/a takze zastanow sie dwa razy zanim podejmiesz decyzje
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-02-02 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakladzie to mobing, krzyki na pracownikow, zero szaczunku dla pracownika. Wycisneli by z Ciebie wszystko ile sie da. Mozesz sie starac nie wiadomo jak i tak pierwszy pelecisz, chyba ze bedziesz chodzil i gadal na innych, podlizuchy zawsze maja latwiej w zyciu
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-02 20:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawski podaj telefon to ci podesle numerek do kilku a co nie wiesz kto komu daje? daja i to za darmoche
zdjecie uzytkownika
mrindo - 2016-02-05 20:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszne głupoty tu piszesz @ciekawy, skupmy się może lepiej na samej firmie, z tego co wiem, to pracownik jest szanowany i dostaje telefon służbowy na wejściu.
zdjecie uzytkownika
John - 2016-02-06 07:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kontroli ciekawi ludzie pracują najlepsza jest czarnulka z mazią pomarańczy na buzi i żółtymi ząbkami na oraz jej koleżaneczkami machające pupcia aby szczoty jej tam brak
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2016-02-06 08:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to maja one temat na każda osobę aby nie na siebie . A najlepiej wychodzi im lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tworzenie plot oraz łaszenie sie do żółtych .. Damulki ze spalonego teatru
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-02-06 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Która czarnulka?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-06 20:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
John-dobry jestes zgadzam sie ona jest the best a ty mrindo aż śmiać sie chce albo sama dajesz albo twoja dziewczyna .bo niewiem czy tyś facet czy baba :-) pracownik szanowany cha cha jak ludzie sie sami nie szanuja to inni tym bardziej.praca praca-tym sie powinni zając a nie szukac komu dupy dac ale tu praca nieistotna to agencja towarzyska...
zdjecie uzytkownika
MEN - 2016-02-06 23:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W tym zakładzie nie ma co marzyć o normalnej pracy bo najciekawsze zajęcie pracownikow to podlizy do kierownictwa i zoltkow . Widać ze ludzi posiadają za mało obowiązkow .. Romanse romanse ciekaw kto ma tu jakieś romanse ?? Czyżbys była był kogoś prześcieradle albo materacem ?? Jak ktoś ma bujna wyobraźnie i lubi wymyślać to nie trudne coś sobie ubzdurac .. Nie lepiej jest sie zając swoim nudnym życiem ?! A ludzie jak młode pelikany łykają wszystkie te plotki i sie nimi fascynują ... Jestes taka mądra mądry chces dawać kogoś numery to czemu nie powiesz w prosty tego tym osobom ? Brak Ci odwagi ? Czy sobie sama sam to wymyśliłaś i z nudów udzielasz sie na tym forum .. Widać ze w ten sposób chces podnieść swoje zerowe ego .. Dowartościowanie sie na forum to ciekawe zajęcie dla bezradnych i slabych ludzi ... Nie da sie ludziom zamydlić oczu tak jak niektórzy je maja w Tym zakładzie . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Oooo - 2016-02-06 23:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak Ci zazdrość wypala mózg patrząc na inne osoby to poprostu nie patrz w ich stronę :)
zdjecie uzytkownika
! - 2016-02-07 10:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Nie przejmuje się osobami, które plotkują za moimi plecami.... Tam jest ich miejsce ! Zawsze trzy kroki za mną !!!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ovserwator - 2016-02-08 10:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byscie nie wiedzieli o kogo chodzi to o kokezanke z XRF i jej kokezanki
zdjecie uzytkownika
kolezanka z XRF - 2016-02-08 12:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Plotki są tworzone przez chorych z zawiści! Rozprzestrzeniane przez głupców i przyjmowane za fakt przez idiotów ! Miłego dnia !
zdjecie uzytkownika
chory - 2016-02-08 15:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie madre wywody .... pisac zaklamana mozesz w zyciu nie praktykujesz ... heh
zdjecie uzytkownika
koleżanka z XRF - 2016-02-08 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Moje plecy to nie poczta głosowa! Jeśli masz mi coś do powiedzenia to powiedz mi to prosto w twarz !
zdjecie uzytkownika
Obojętny - 2016-02-08 18:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludziom się w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od braku zajęcia. zazdrość wam z zera mózgi. czarnulka i jej koleżanki są jedynymi na które można oko zawiesić. dziewczyny nie przejmujcie się i dalej bądźcie sobą. jesteście the best. a wy jak macie odwagę oczerniac to miejcie odwagę tez się przedstawić. znając ludzi stad to napewno pisze to ktoś kto ma kompleksy
zdjecie uzytkownika
po prostu ja - 2016-02-08 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja po prostu mysle żebyście zajeli się pracą jaka jest to jest ale jest...romanse ..wiem że są i to nigdy bym nie pomyslał kto ale to nie moja sprawa.żony mężów męzowie żony,ludzie poprostu pilnujcie swoich partnerów.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-08 19:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostawcie koleżanke z xrf i jej bande w spokoju dobra dziewucha a kto? prawda wyjdzie na jaw.a zainteresowani wiedzą że to o nich
zdjecie uzytkownika
Panie perfekcyjne - 2016-02-08 23:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kolezanki sa och i ach najpiekniejsze na zakladzie nie ma lepszych od nich ... pod zadnym wzgledem ..czas najwyzszy sie ogarnac... kompleksy ? Kazdy jakies ma .. to czemu Ty jak piszesx to sie nie podpiszesz ?? Znajac cie to sama osobie piszesz te posty ze jestes the best hehe lubisz sie przeciez bardzo udzielac na forum a z twoja bujna wyobraznia to bardzo proste ... hehe porazka
zdjecie uzytkownika
ozi - 2016-02-08 23:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga uwaga wyjdzie kto zapewne do firmy Rutkowski przyjedzie albo juz jest
zdjecie uzytkownika
aida - 2016-02-09 00:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co Cie interesuja kogos romanse ?? Takie jest zycie . A tobie nic do tego . Jak masz meza zoneb to lepiej pilnuj go jej bo moze i on ona ma romans a ty nic nie wiesz
zdjecie uzytkownika
koleżanka z XRF - 2016-02-09 12:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Panie perfekcyjne - 2016-02-08 23:33:25]:
Musiałabym być Tobą dowartościowując się sama ! żal Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że ktoś obstaje za mną i moimi koleżankami ???? To dla Twojej wiadomości robią to zapewne Ci z którymi romansuje ! Gdyby głupota emitowała światło to przy Tobie słońce miało by kompleksy ! Odbij ode mnie i moich koleżanek bo przyjdzie dzień że dostaniesz po ryju za to !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
słońce - 2016-02-09 14:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleżanka z XRF - 2016-02-09 12:44:06]:
Ty byś juz dawno dostała w ten ryj paszczurze ale wiem gdzie się znajdziesz :))) ściska mi ale rozum jak patrze na was he he
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2016-02-09 17:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nawet nie romanse tylko dawanie dupy nie jednemu.chyba wiem o kogo chodzi ale nie chce pochopnie wymieniać nazwiska

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert