Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmmmmmm - 2015-03-12 23:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą nasze pieniądze może ktoś nam w końcu coś wyjaśni a nie jeden zwala na drugiego a pieniędzyjak nie było tak nie ma
zdjecie uzytkownika
dong - 2015-03-13 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maku - 2015-03-12 09:03:08]:
Mialem ta przyjemność :p
zdjecie uzytkownika
DONG - 2015-03-13 19:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-11 23:35:31]:
Znam,znam :) Lepiej niz Ci sie wydaje :D
zdjecie uzytkownika
po prostu - 2015-03-15 00:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Klaudyna nie skladala zadnego CV. Spodobala sie i tyle i dlatego z maszyny nr 15 zostala zabrana do biura. Taka polityka dyrektorow. Gratuluje panie Wer.k tak jej pan broni a moze i pan zobaczy jaka ona jest. Fajne ma krosty i plamy na ciele ale moze to panu nie pprzeszkadza.
zdjecie uzytkownika
Adrian W - 2015-03-15 17:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe:D Śmieszne jest to co tu piszesz, ale też mi się podobają;) Napisz kim jesteś, a ja Ciebie ocenie :) Zobaczymy kto się ukrywa po drugiej stronie, no ale odwaga nie pozwala:) Trzeba czasami spojrzeć na siebie i dopiero oceniać innych. Ja nikogo nie obronie ja tylko zwracam uwagę tym za których przemawia nienawiść, zazdrość, kłamstwo, tchórzostwo.
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-17 13:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-15 17:03:50]:
WY LEPIEJ WYWALCIE W KOSMOS BEHAPOWCA GÓWNIARZA BEZ POJĘCIA.KTO GO ZATRUDNIŁ TO MA COŚ Z GLOWĄ
zdjecie uzytkownika
rexona - 2015-03-17 22:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ! Pan BHP-owiec to zero kultury! dzień dobry to w ogóle nie przechodzi mu przez gardło!
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-17 22:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [rexona - 2015-03-17 22:37:21]:
przywitanie -to jest nic ,ale pobił rekord chamstwa dając facetom szafki w damskiej szatni.co jeszcze wymyśli?dała bym mu za to w pysk
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 19:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AA - 2015-03-17 22:53:21]:
W pysk to ty mozesz dostac,a nawet wziasc.Slyszalas o integracji?To jest integracja.OniOna wjednej szatni,a nie na magazynie miedzy wozkami.
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-03-18 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tam taka integracja pasuje, ale zależy z kim...
zdjecie uzytkownika
AA - 2015-03-18 22:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żeby komuś włożyć w pysk to trzeba go po pierwsze mieć,a po drugie to synku jesteś za młody żeby ze mną o takich rzeczach dyskutować,a integracja to tobie się przyda ze szczotką ryżową .lecz się,przyda ci się trochę kultury
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-03-20 11:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla panow to sama przyjemnosc korzystac z damskiej szatni popatrza sobie.
zdjecie uzytkownika
assasa - 2015-03-24 06:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adrian W - 2015-03-15 17:03:50]:
wera odrazu po ryju trzeba trzaskać tych ludzi co plotkują za plecami a nie potrafią ci tego powiedzieć w oczy :) Paaaweleeeeeeek :)
zdjecie uzytkownika
wyczerpany - 2015-03-24 14:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DY - tu liczy się norma. Ludzie pracują jak roboty, nawet podrapać po tyłku nie mają się czasu. Wszędzie nagonka szybciej, szybciej, szybciej. Nie dziwię się, że tak podkręcają normy skoro większość i tak pokazuje, że da radę więcej. Normy powinny być ale sensowne. Jakie ma kwalifikacje ten co je ustala???? Stoper i kartka nie wystarczy - tu trzeba jeszcze pomyśleć. Człowiek nie jest robotem, który wykonuje tysiąc identycznych ruchów na godzinę. Gdzie tu jest ergonomia pracy jeżeli ktoś oczywiście wie o czym mówię. Zresztą czego tu wymagać, skoro brygadzistka nie umie nawet poprawnie wykonać prostych działań arytmetycznych a mistrz to nie do końca mistrz. Dobrze, że chociaż za nich się wzięli i też mają pracować a nie chodzić i bąki zbijać - najlepiej w biurze ... Zresztą wszyscy tu pracujący wiedzą jak jest. Miłej zmiany życzę :) Cieszmy się że pracujemy - takie nasze pokolenie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 08:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cieszy mnie to, że Adrian W. ma jaja i nie kryje swojej tożsamości jako JEDYNY na tym forum !!! A co do reszty .... sami sobą dajemy pomiatać przez te koreańskie świnie, jakbyśmy wszyscy się postawili raz i drugi.... przecież wszystkich nie zwolnią, tylko kierownictwo - to logiczna zasada u Koreańczyków
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-03-28 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko u Koreańczyków! Japonia, Indonezja, Chiny i Tajwan w taki sam sposób traktują zwykłych pracowników. Kraje mniejsze niż nasz mają większą liczbę ludności, zamożniejsze społeczeństwa itd. ponieważ nie wyprzedają wszystkiego za grosze jak polacy. Teraz pozostaje nam tylko czekać i wyglądać dni kiedy to 12-letnie dzieci będą musiały pracować w tych azjatyckich zakładach pracy, bo rodziców nie będzie stać na utrzymanie.
zdjecie uzytkownika
jp - 2015-04-06 21:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jutro do pracy rodacy :D
zdjecie uzytkownika
u bram piekieł - 2015-04-16 11:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawie jak długo tak mamy jeszcze zapier..... normalnie gorzej niż maszyny, o poniżeniu na każdym kroku nie wspomnę. Dlaczego jakoś w LG ludzie pracują normalniej i nie nikt nie wydziera jałopy nad tobą - to wszystko pachnie mobbingiem i inspekcją pracy. Popracujemy, zobaczymy pod warunkiem że przeżyjemy. ciekawie kiedy zaczną nas na noszach wynosić???? Czyja to zasługa - naszej kochanej PANI kierownik, brygadzistów czy może dyrekcji, chyba trzeba tych ostatnich zapytać.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-16 18:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
inspekcja pracy nie pomoże była już kilka razy i wszystko jest ok. a w rzeczywistości popsute paleciaki, niesprawne widlaki zagrażające życiu, brak odzieży ochronnej nawet nieraz głupich rękawiczek nie ma. Brak butów ochronnych dla ludzi z magazynu i innych tzw. latających, nie raz widziałem jak wózkiem transportowym najechali sobie na nogę. to na pewno bolało. A pan od BHP wraz z panią od ochrony środowiska chodzi sobie po zakładzie i różnego rodzaju zdjęcia na palarni i napisy w toaletach przywiesza. Zajęcie godne wykształcenia. Koszulki z napisem firmy nam kupują i myślą że to załatwi wszystkie problemy.
A że krzyczą to tylko dla tego że brygadzistom już tak głowę rozwalili normami że sami już nie wytrzymują i to tylko wina dyrektorów i nas zwykłych ludzi że się na to zgadzamy. Ale pracować trzeba niestety.
Byłem kilka razy na hali wysyłek jako pomoc do pakowania i tam to dopiero jest piekło. Prawdziwa walka z czasem. Zrozumiałem to dopiero jak musiałem tam popracować bo zawsze myślałem że akurat tam jest ok. Czasem mają pół godziny aby coś przepakować i wysłać żeby do LG dojechało i tam dopiero nerwy puszczają bo presja czasu do tego doprowadza. Widziałem jak brygadzista wózkiem widłowym po towar na naszą halę jeździ bo czas nagli a kierownik magazynu sam wózki wkłada na samochód, a u nas kierowniczka lakierni nigdy nie dałaby rady popracować fizycznie bo duma jej na to nie pozwala. Ona krzyczy na mistrzów i brygadzistów a oni muszą nas popędzać.
Dziwny zakład ale o pracę ciężko
zdjecie uzytkownika
amigos - 2015-04-17 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego ktoś usuwa opinie w języku angielski?????
Czyżby nasze kierownictwo nie chciało żeby Koreańczycy dowiedzieli się co tu się dzieje!!!! Pani kierownik to słoma z butów wystaje, że po śladach to i do domu jej by trafił, a wyzwiska to i głuchy bu usłyszał. Takie hrabiostwo.
zdjecie uzytkownika
3 - 2015-04-17 19:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ktos kiedys bedzie mial czelnosc powiedziec ze ten drugi magazyn nic nie robi to niech puknie sie w glowe i idzie tam chociaż na 30 minut! Ci ludzie walcza z czasem, zapieprzaja az im pot po d.. leci!!Spakowanie jednego wózka zajmuje im 3 minuty! a i tak s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nic nie robią. Te kobitki nie maja już siły stać ale pakują z honorem! Wielki Szacun Drodzy wspolpracownicy! u nas na linii to nic chociaz linia zapier.. jak glupia..
zdjecie uzytkownika
zbiku - 2015-04-17 23:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza gr C pozdro chlopaki :)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-18 10:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gr C najlepsza w opierdzielaniu sie ! pozdro chlopaki :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-04-18 19:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gr.A i tak wymiata :) Pozdro :))))
zdjecie uzytkownika
A - 2015-04-18 19:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdro zwłaszcza dla dlugowłosych brunetek z gr.A :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie