Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kakalsdk - 2014-11-20 11:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie widziec jak na kolacji ... kazdy lata za żółtym wchodzi mu w dupę ... a co do czego to nie.. "ja mam wyjebane w nich ".. pf.... kazdy na kazdego gada a co do czego to mało pod stół nie wejdą .... wiec radze nikomu nie ufac... bo tylko podpierdalac potrafia.... a z a plecami nagadaja na Cb... :)
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-11-20 17:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kakalsdk - 2014-11-20 11:59:38]:
A swit sie kreci dalej i juz
zdjecie uzytkownika
oooooooooo - 2014-11-23 20:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A pani z Rumoki jak tam żyje? Schudła czy po tych kolacyjkach na masie przybrała. Albo ją wystawią na walkę sumo:)
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-11-24 14:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oooooooooo - 2014-11-23 20:37:24]:
akurat tego typu komentarze jak Twój to są raczej żałosne... Jeśli chodzi o pracę w Dong Yang to ze swojej strony mogę powiedzieć o plusach takich jak: wynagrodzenie i rozwój , na które nie można tu moim zdaniem narzekać. Jeśli chodzi o minusy, a tych też trochę jest:) to: korporacyjność brak benefitów niska płaca
zdjecie uzytkownika
fr - 2014-11-25 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam

Jak wyglądają zarobki? Chodzi mi o pracę na produkcji lub kontroli
I czy jest ktoś może z kłodzka lub okolic. Chciałem też się dowiedzieć ile czasu zajmuje dojazd
zdjecie uzytkownika
kobieta z wtryku - 2014-11-28 18:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam Ewę która zamiast pomóc przy selekcji to pije herbatę i tylko nakazuje co mam robić. Ja jestem od pani o około 20 lat starsza i proszę o szacunek a wydaje mi się że powinna pani nam pomagać a nie tylko rozkazywać. Ja mam swojego brygadzistę i jego się słucham a nie pani. Dziwi mnie że pani pracuje na takim stanowisku według mnie nie nadaje się pani. Ostrzegały mnie koleżanki z pracy jaka pani jest ale dopiero jak u pani byłam to potwierdzam to co mi mówiły. Praca to nie wszystko, kiedyś spotkamy się w kolejce w sklepie i ja panią potraktuję tak samo.
zdjecie uzytkownika
moniki szukam - 2014-11-29 16:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam pracuje taka monika brygadzistka jeszcze mieszkała na okm? pochodzi z jakiejs wiochy znacie ja? dajcie namiar musze ja odwiedzic i odwdzieczyc sie jej piszcie jak wiecie gdzie ona jest
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-30 16:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ona chyba pracuje teraz w USA w liniach lotniczych
zdjecie uzytkownika
eeewU - 2014-11-30 21:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W honolulu człowieku może numer telefonu podać skoro masz jakieś żale to będziesz mógł się wygadać
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-02 10:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
American airlines
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-12-07 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje jeszcze ta wstrętna kierowniczka lakierni na samo wspomienie aż mnie odrzuca okropny babsztyl
zdjecie uzytkownika
w zoku - 2014-12-07 18:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A kierowniczka kontroli zajechała sobie dziś taxi pod samą dyżurkę ochrony rano, to może jak jej wolno to po co ja parkuję przed zakładem na piasku jak może i mi wolno zajechać pod same drzwi. Swoją drogą wyszła z zakładu około 13 stej i ciekawe do której godziny sobie wpisała. Na szczęście są wszędzie kamery i łatwo to da się sprawdzić.
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-12-08 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [w zoku - 2014-12-07 18:25:14]:
żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska przygłupie? ty nigdy nie będziesz mógł sobie na to pozwolić chyba że nadal parkować na piachu cymbale
zdjecie uzytkownika
troll - 2014-12-09 22:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy dalej pracuje Arek S?
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-12-10 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy talony i po ile ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-10 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2014-12-10 12:16:26]:
Lada dzien po niedzieli,dosteniesz razem z listem pozegnalnyn.Anra.
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-12-10 20:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kogo ten list ???po 1000 muszą dać łaski nie robią
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2014-12-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dadzą jak zwykle po 400. nie licz na więcej
zdjecie uzytkownika
an - 2014-12-11 09:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy paczki dla dzieciakow
zdjecie uzytkownika
maku - 2014-12-12 12:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-12-12 18:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistki tylko poganiają ludzi do roboty... słychać tylko szybciej, szybciej... a jak same ustaną za kogoś to nie mogą nadążyć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-12 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te brygadzistki to fajtłapy jakich mało a udają nie wiadomo kogo ale to nic wystarczy na nie popatrzeć bez komentarza
zdjecie uzytkownika
siema - 2014-12-13 15:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pozdrowieniami dla chłopaków z grupy 0 z wtrysku. Najlepszego.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybki
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
bbbbbbb - 2014-12-15 12:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwykle firma zewnetrzna sypna ocalały a do roboty w sobotę i niedzielę to wiedza gdzie iść i standardy musimy zachować ale jak do talonow to oczywiście dla nas nie ma
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-15 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bbbbbbb - 2014-12-15 12:08:03]:
Nie ma i nie bedzie.A talonow domagajcie sie od tej pani ze stolowki.Bo co to za firma ktora ma biuro na stolowce.To firma KRZAK.A to ze dostaniecie po pre zloty przelewem od DY,to tylko dobra wola zarzadu firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dong Yang Electronics Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x