Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-03 11:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Należy wystąpić do administratora forum o podanie ip komputera z ktorego padły obraźliwe slowa.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-04-03 17:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [777 Nowy Lepszy Szatan - 2014-04-02 21:56:52]:
W przypadku pomówienia (czyli zarzucenia osobie popełnienia czynu uważanego społecznie za naganny), obok naruszenia dobrego imienia dochodzi do popełnienia przestępstwa opisanego w art. 212 kodeksu karnego.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-04-03 17:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [777 Nowy Lepszy Szatan - 2014-04-02 21:56:52]:
Co więcej, pomówienie dokonane w Internecie ma szczególny charakter, jako że kara za pomówienie za pomocą środków masowej komunikacji jest surowsza, niż w przypadku zwykłego pomówienia – osoba pomawiająca może liczyć się z karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-04-03 17:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [777 Nowy Lepszy Szatan - 2014-04-02 21:56:52]:

Zidentyfikowanie osoby na własną rękę może być trudne. Można zwrócić się w takim przypadku do prokuratury, która może wszcząć postępowanie z uwagi na interes publiczny (np. ze względu na fakt, że internetowe pomówienia powodują realne straty u pomawianej osoby).
zdjecie uzytkownika
bezstronny - 2014-04-03 18:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym że aby kogos tak perfidnie oskarżać trzeba mieć niezbite dowody a nie tylko głupie domysły powstałe raczej z w wyobrażni(chorej dla ścisłości)tego pseudo ochroniarza,ktory jak rozkapryszony dzieciak sie zachowuje
zdjecie uzytkownika
777 Nowy Lepszy Szatan - 2014-04-03 18:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ależ czekam z niecierpliwością na przekazanie sprawy policji.Jeśli ta pani czuje się pokrzywdzona powinna to zgłosić na policji.Napiszę więcej,jeśli wie że prawo zostało złamane ma prawny obowiązek powiadomić odpowiednie organa.tylko ciekawe czy to zrobi.Bo jeśli tego nie zrobi...hmmm...to znaczy,ze jednak miałem rację co do niej.Ha Ha Ha Ha.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-04-03 18:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno racje to mają ci którzy o tobie cieciu jeden mówią że panoszysz sie a sam nie jedno masz na sumieniu obrońco prawa,jaki uczciwy sie znalazl.tak wypełniasz uczciwie swoje obowiazki ha ciekawe podobno lubisz portale społecznościowe....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-03 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-04-03 18:47:47]:
pewnie nie złosi,szkoda zachodu i nerwów na ciebie,jest takie powiedzenie jak ruszysz kupe..bedzie śmierdziało
zdjecie uzytkownika
pracownik dy - 2014-04-03 19:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Państwo każdy z nas zaczynając pracę jest świadomy, że w firmie jest kontrola wewnętrzna, pracownicy ochrony mają swój zakres obowiązków które muszą wykonywać i są z tego rozliczani, inni pracownicy mają obowiązek poddać się kontroli po zakończeniu pracy, jeśli tego nie robią jest to łamanie regulaminu wewnętrznego. Kontrole w zakładzie są wykonywane w sposób prawidłowy i nienaruszający dobrego imienia pracownika, który w razie potrzeby zostaje poproszony o opróżnienie torebki, plecaka itp, w tym przypadku było podobnie. Jeśli pracownik odmawia poddania się kontroli zachodzi niestety podejrzenie, że może mieć coś do ukrycia.
Nie "obsmarowujcie" się więc tu wzajemnie tylko pozwólcie każdemu wykonywać prawidłowo swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-04-03 19:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik dy - 2014-04-03 19:27:53]:
Czy to znaczy,że pracownik ochrony ma prawo obrażać ludzi na forum publicznym wyzywając ich od złodziei. A może ten Bodyguard ma do tego prawo?
zdjecie uzytkownika
2222 - 2014-04-03 19:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-04-03 19:36:51]:
Czy padło tu jakieś imię czy nazwisko? Wiesz kto kogo obraża czy pomawia? Obydwoje nie są sobie dłużni.
Dziecinada.....
zdjecie uzytkownika
pracownik DY - 2014-04-04 06:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze.Pracownik ochrony ma prawo kontroli pracownika,ale nie ma prawa przeszukiwac damskich torebek w obecnosci innych pracownikow.Moze to robic tylko pracownica ochrony i to w osobnym pomiszczeniu,a nie publicznie.Jest tylko jeden pracownik ochrony ,ktory bezczelnie wklada pazury wdamskie torebki.
zdjecie uzytkownika
Nie ważne - 2014-04-04 10:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy osoba zarzucajaca kobiecie kradziesz ma na to dowody? Bo jezeli nie ma zadnych argumentow na ten czyn, to oczywiscie mozna wyciagnac konsekwencje z obarczania kogos wina i bezpodstawnymi pomowieniami, gdyz wizerunek tej osoby traci zaufanie w srodowisku, a na takie sytuacje nie mozna sobie pozwolic, biorac pod uwage fakt ze Polskie prawo stoi za osobami pokrzywdzonymi w tym przypadku.
zdjecie uzytkownika
pracownik dy - 2014-04-04 13:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie są to pierwsze uwagi na temat nagannego zachowania pana ochroniarza. Czy pan o którym mowa cieszy sie specjalnymi względami przełożonych....
zdjecie uzytkownika
dy - 2014-04-04 14:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-04-03 19:36:51]:
Ochrona ma swoje obowiązki,a pracownicy nie mają swoich praw! wystarczyłoby "po Ludzku" do tego podejść a nie wymyślać niestworzone historie,kłamiąc do tego perfidnie.Ale widać że ten gościu jest po prostu chamem i tyle
zdjecie uzytkownika
edzio j - 2014-04-04 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich tych, którzy udzielali się przez kilka ostatnich dni. Zajmijcie się lepiej swoją pracą, a nie obrażacie się tylko na tym forum. Jak wam się nie podoba to wracać z powrotem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-04-04 17:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edzio j - 2014-04-04 16:06:00]:
a jak tobie sie nie podoba to po co czytasz .Trzeba jasno powiedzieć co to za typ i im wiecej osób sie wypowie tym tym więcej się dowie jacy ludzie potrafią byc wredni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-04 21:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety w tym zakładzie Polak jest gorszy od Koreańczyka. Pan o którym od trzech dni jest mowa, zachował się tak jakby sobie nie miał nic do zarzucenia, a jest wiele osób które poświadczyłyby, że nie wypełniał on swoich obowiązków tak jak należy, jednak nikt nie zgłaszał tego jego przełożonym. Inna rzecz w przypadku konfliktu nie potrafił sam go nawet spróbować rozwiązać, tylko najlepiej od razu przekazuję informacje swojej osobie (wiadomo komu)i robi aferę, szum w zakładzie, dodatkowo oczernia na forum i pomawia pewną Panią o niestworzone rzeczy. Straciłam dobre mniemanie o tym panu.
zdjecie uzytkownika
maku - 2014-04-08 19:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś spokojnie się zrobiło, czyżby zakład zbankrutował i go zlikwidowali w ciągu kilku dni?
zdjecie uzytkownika
chochlik - 2014-04-12 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm...cicho,spokojnie pewnie ktoś zażywa większą ilość psychotropów
zdjecie uzytkownika
maku - 2014-04-12 20:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo podwyżki dali i ludzie przestali narzekać
zdjecie uzytkownika
odpowiedz na komentaż pracownika. DY - 2014-04-13 14:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej się wydziera tylko ludzie nie piszą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-13 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydziera się ale na nadzór a one stoją z podkulonym ogonem śmiechu warte ocknijcie się
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-04-14 07:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu dalej mowic zona kiierownika z LG pani( usunięte przez administratora ) wziela urlop w pracy i blokuje miejsce do pracy innym ludziom a sama wyjechala do ANGLI pracowac i takich ludzi nie zwolnia z pracy przyjedzie sobie zona kierownika z ANGLI i wroci na swoje mjejsce i nie bedzie sie przemeczac bo po co ja maz jest kierownikiem to zalatwi siedzaca praca nie ma sprawiedliwosci przez takich ludzi nie ma pracy bo sa pazerni wyjerzdaja do pracy za granice i jeszcze blokuja miejsca pracy w polsce
zdjecie uzytkownika
hitler - 2014-04-16 21:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
administratorze żeby mi to było pierwszy i ostatni raz nic nie skłamałem pisząc o TĘPYCH DZIDACH z DY:) pozdrawiam i jeszcze tu wróce:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
25 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x