Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kochaś - 2014-08-10 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tęsknie za PYCIATO:(
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-08-10 19:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która to jest Pyciata?
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-08-10 21:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To kierowniczka cała lakiernia o niej tak mówi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-10 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Korintia piszesz o panu m. Z lg Że ani be ani me po angielsku a zweryfikuj poziom znajomości języka ang. U naszych kierowników hehehe
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przez tą kontrole z Korei to mamy trochę spokoju tylko jak długo to potrwa, oby jak najdłużej
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-19 19:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mamy spokój tylko ciekawe jak to długo potrwa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-20 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta nasza kierowniczka to taki pulpit się zrobił ha ha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-23 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie pulpet tylko dobre kotlecisko spasione kiedyś to ta cała kierowniczka to jeszcze jako tako wyglądała ale teraz to porażka buuuuuu ani to wyglądu ani to kultury
zdjecie uzytkownika
Lollllllllllll - 2014-08-24 18:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam na tyle długo w tej firmie że mogę powiedzieć że hałas i smród to nic, najgorsi są ludzie. Liczą się tylko znajomości, pracownik który się stara nie jest doceniany. Dla mistrza z grupy A liczą się tylko 2 osoby jest głuchy na dzwonki. W grupie A pracują same matki, żony i kochanki na dodatek wredne suki które zamiast zająć się robotą albo swoim życiem wciskają paskudne mordy w nie swoje sprawy i sieją ploty. Szczerze przydał by się egzorcysta i ginekolog na terenie zakładu bo jest tam jedna opętana która lata mało jaja nie zgubi, a kłapouchy chodzi w ciąży już 4 lata nie może urodzić i na dodatek smród roznosi aż Koreańce uciekają. Zwykłe pracownice maja więcej do powiedzenia niż brygadziści oczywiście te które maja z nimi bliższe(fizyczne) kontakty. Na zebraniu wszyscy stoją jak w sali samobójców i czekają na przydział lub opier.. W szatniach jest ciasno jak w puszcze sardynek, do szafki się zmieszczą tylko podpaski i waciki. Kontrola jakości tak ciężko pracuje aż ze zmęczenia zasypia głównie na nockach dobrze ze maja internet. Ochrona jest bardzo skuteczna szczególnie przy łapaniu nietrzeźwych osób. Kierownicy i brygadziści działu wtrysku ulegają we wszystkim jednej pracownicy która zapewne ma na nich haka. Gdybym tam dłużej pracowała zapewne wylądowała bym w domu wariatów, dlatego nie dziwie sie ze psajdak po tylu latach ma adhd. Nie wróciła bym do tego zakładu za wszystkie skarby świata.
zdjecie uzytkownika
adamo - 2014-08-25 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gg - 2014-07-18 20:41:47]:
Witam , pracowałem w DY jako asystent produkcji w 2006 r, zwolniłem się sam zarabiałem wtedy 1050 zł do reki ciekawi mnie ile teraz zarabiają ludzie na tym stanowisku. Wtedy, mówię ogólnie o ludziach było ok, mniej więcej każdy zarabiał tak samo (mowa o biurze) i nikt nie najeżdżał na siebie. Było kilka spoko osób. Zawsze wspominam tę pracę z sympatią, pamiętam gdy tam pracowałem to chciałem szybko z DY uciec ale w sumie poznałem tam swoją zonę właśnie pracując w DY. Pozdrawiam wszystkich z biura na wtryskarni, i magazyniera od małych części to był dobry chłop na serio.
zdjecie uzytkownika
adamo - 2014-08-25 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracowałem w DY jako asystent produkcji w 2006 r, zwolniłem się sam zarabiałem wtedy 1050 zł do reki ciekawi mnie ile teraz zarabiają ludzie na tym stanowisku. Wtedy, mówię ogólnie o ludziach było ok, mniej więcej każdy zarabiał tak samo (mowa o biurze) i nikt nie najeżdżał na siebie. Było kilka spoko osób. Zawsze wspominam tę pracę z sympatią, pamiętam gdy tam pracowałem to chciałem szybko z DY uciec ale w sumie poznałem tam swoją zonę właśnie pracując w DY. Pozdrawiam wszystkich z biura na wtryskarni, i magazyniera od małych części to był dobry chłop na serio.
zdjecie uzytkownika
Oswald - 2014-08-26 10:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adamo Myślę, że na pewno więcej zarabiają bo nie wiem kto przy zdrowych zmysłach i dzisiejszych cenach zgodziłby się na 1050 zł na stanowisku asystenta. Bez urazy, ale praca wymaga wiedzy, umiejętności i kwalifikacji a takie wynagrodzenie nie jest w ogóle adekwatne do ilości obowiązków. Nie mówiąc o satysfakcji.
zdjecie uzytkownika
zmiana @ - 2014-08-26 19:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Lolll, popieram.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-28 10:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żądamy podziału zysków w wielkich przedsiębiorstw przemysłowych
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-08-28 12:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oswald - 2014-08-26 10:35:55]:
@adamo...drogi o jakich umiejętnosciach,kwalifikacjach i wiedzy mówisz??? Bo z tego co się orientuję to tam jest garstka osób które się na czymkolwiek znają zaczynając od kierownictwa a kończąc na asystentach którzy pierdzą w stołek.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-28 17:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-28 10:49:56]:
Zadac to TY sobie mozesz,ale pod Sejmem a i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniesz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład dong yang to zakład pracy z najbardziej porąbaną kierowniczki takiej kierowniczki to żaden zakład nie ma w całej Mławie od kanalia
zdjecie uzytkownika
tita - 2014-08-30 22:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo pracownik ta osoba jest zakręcona jak słoik dżemu i pusta jak bęben. Szkoda na nią słów, żeby nie jej przydupaski to dawno by na bruku wylądowały bo oni za nią wszystko robią a ona za to laury zbiera.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-31 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałam tam i wolę siedzieć w domu na bezrobociu niż tam wrócić 12 umów po miesiącu po prostu psychiatryk .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-31 22:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to nawet przez radio 7 już ludzi do pracy szukają a co zabrakło ludzi w Rumoce i okolicy? ty pożal się boże osobo pracuj na dwie zmiany a masz taką stawkę to zarobisz na zabieg tz usunięcie pypcia
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-09-01 09:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My pracownice nic nie mamy do większości mieszkańców Rumoki. Wiemy , że mieszkają tam mądrzy i uczciwi ludzie. Negatywne opinie o tej miejscowości pojawiły się z tej przyczyny, że mieszka tam psychiczna kierowniczka z Dong Yang. Ona swoją postawą wobec "krajanów" spowodowała, że jest znienawidzona przez pracowników, a nawet swoje koleżanki z nadzoru. Żeby ona wiedziała co te z nadzoru o niej mówią po pracy, na imprezach i w swoich domach, to by ich na pewno lepiej szanowała. Wszyscy czekają cierpliwie kiedy się ona "wyłoży" i ile jeszcze jest w stanie psychicznie to wszystko wytrzymać . Tą kasę którą zarabiasz na pewno w przyszłości przeznaczysz na leczenie w szpitalu zamkniętym (bez klamek). Nie sądź, że koreańczycy będą cie trzymali do emerytury. Jak cię zwolnią to sobie poczytaj wszystkie emaile dotyczące twojej osoby. Jest to przerażające , że taka kreatura nic sobie przez tak długi czas nie robi z opinii porządnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-01 17:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żądamy podziału zysków wielkich przediębiorstw przemysłowych
zdjecie uzytkownika
king kong - 2014-09-01 21:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa dobrze wszystko opisałaś, ale jest jeden szczegół jej już nic nie pomoże możesz jej w gebe pluc a ona powie ze deszcz pada to jest taki typ człowieka dusze diabłu by sprzedała aby dojść do celu. Taka to wesz społeczna ze nikomu nie pomoże tylko zaszkodzi. Widzisz obstawila się rodziną, a innych zwalnia bo ma wszystko w tej tłustej du... To jest taki typ człowieka po trupach do celu,ale ci co przez nią odeszli teraz się śmieją ze tyle lat z takim wariatem wytrzymali,jednak jest takie powiedzenie PAN Bog nie Dudek zajrzy każdemu w czubek wiec wielka pani kierownik zapamietaj te mądre przysłowie, bo my całej biedy nie ogarnelismy starczy i dla ciebie. Amen
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-02 12:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
king kong miałam okazję tam pracować,wiem o co chodzi,żadnych miłych wspomnień nie mam z tamtąd.Nie będę się tu rozpisywać bo szkoda słów,nie chciałabym być w jej skurze i mieć taką opinie jaką ona ma,i tych pieniędzy które ona tam zarabia.Wolę być zwykłym szarym człowiekiem i mieć przyjaciół rodzinę i rozum bo to jest najważniejsze.Pozdrawiam tych wszystkich co mają złe zdanie na jej temat co zdąrzyli się przekonać jaka z niej ................sami już wiecie o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
king kong - 2014-09-02 18:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam pracowałem i wiem jak tam jest i jakim typem człowieka jest ta z Rumoki,wiec tym co tam zostali tylko wspołczuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski