Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ilonka - 2014-09-19 23:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobrze prawi. Za to dobrze potrafią zarządzać godzinami pracy, szczególnie przebierając kosze z promocjami w sklepach. Albo robią i sklep w zakładzie. Ale tu się nie dziwie, bo pasowałaby im praca na straganie w Konopkach. Zamiast na setki w sobotę, to z taborem na stragany.
zdjecie uzytkownika
iiii - 2014-09-20 12:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dlaczego przenieśli dziewczyny z kontroli na magazyn? Przykre jest to,że wszystkie kompetentne osoby nam zabierają.brygadzistki się teraz posrają bo nie wiedza co idzie i same nie znają montażu!A linia ( usunięte przez administratora )Blondyna potrafi tylko drzeć mordę zamiast normalnie powiedzieć,że ktoś coś źle zrobił i to naprawić. Potrafią siedzieć tylko w biurze i( usunięte przez administratora )! Ten zakład to jedna wielka paranoja!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-20 15:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yx dolaczam sie do pozdrowien :) trzeba przyznac, ze sama prawde tu piszecie. Szkoda tylko, ze posty sa kasowane
zdjecie uzytkownika
9090 - 2014-09-20 16:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia leader ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-20 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie pomyliłem to ma jedna 200 lub 150 złotych dodatku do brutto 1800 trzeba dodać
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-22 06:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam 1680 PLN brutto plus 180 dodatku.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-22 22:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i powinno ci to wystarczyć za ta beznadziejną pracę a jak ci bedzie mało to kierowniczka odda ci ze dwie setki bo przychodzi w każdą sobotę i nic nie robi a kasę trzepie leń jeden
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-23 09:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-09-22 22:31:22]:
Tylko, że nie jestem leaderem na lakierni.
Staram się pracować najuczciwiej jak tylko pozwala mi moja stawka. Hehe.
Moje motto to jaka płaca taka praca.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-23 10:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
he he he he dong yang i kasa wypłaty na płyn przeciw wszom nie starczy he he hehe
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-09-27 10:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha kierowniczka kontroli czyta na glos tak zeby kazdy slyszal komentarze na temat innych na przyklad o pierzynie a jak cos o niej to juz nie czyta
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-09-27 16:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowalam niestety w Dong Yangu ponad4 lata niepolecam tej firmy nikomu rygor jak w wiezieniu albo jeszcze gorszy a bezczelnosc kierownictwa niezna granic zwalniaja wiele letnich pracownikow a potem zapraszaja ich ponownie do pracy a brygadzistki dostaj opieprz a potem placza po kontach jak taka jedna M..... wole byc bezrobotna niz isc tam do pracy a co pisza inni o kierowniczce to prawda spochla jak balon...
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-09-27 17:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aco do setek to brygadzistki same sie pchaja na setki jedna druga zapisuje a dla zwyklch pracownikow niema szans zalapac sie by zarobic takie z nich cwaniary one benda tam pracowac dozywocie no chyba ze bombe pierdolna w Dong Yang to wtedy benda mialy problem ze znalezieniem pracy
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-09-28 16:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam wszyscy są po......a te pseudo paniusie z firmy sprzątajacej szczególnie.Zachowują się jak .....szkoda słów.Paniom które już tam nie pracują ubliżają-rozpowszechniając wieści o niby wynoszeniu z zakładu pseudo chemii-co na to ochrona.za takie rzeczy to może czekać ich odpowiedzialnosc o POMÓWIENIE-radzę uwazać co sie mówi Zastanawiam się tez jaką władzę posiadają grożąc że w Mławie nikt kto stanie im na odcisk nie znajdzie pracy
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-09-28 18:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurcze w koncu tyle prawdy ludzie tu pisza o atmosferze w tej wspanialej firmie i jeszcze o wspanialszych pracownikach/kierownikach.Ktorzy to aby obsadzaja swoja rodzine i znajomych. A kadra asystentow kontroli to juz w ogole,co tam robia takie osoby? Chociaz Olga to sie przydaje bo wozi kierowniczke jak ktos wyzej napisal do promocji w markecie.a ta druga to chyba jako gluchy telefon.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-09-28 18:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swieta racjs. Dobrze ze jest to forum to przynajmniej prawdy sie mozna owiedziec, w zakladzie panuje taka bieda, ze ludzie sie dziela koszulkami po bylych pracownikach:-)
Pozdrawiam grupe B z wtryskow
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-09-28 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Moze i sie dziela tymi koszulkami kazdy musi radzic sobie jak moze bo koszulek niedostana nowych kierownictwo woli zrobic sovie impreze firmowa i sie zechlac niz zakupic pracownikom koszulki. A na takich imprezach sie dzieje i to duzo bo koreance to Polki traktuja jak przyglupie i maja racje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-29 20:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o nowej brygadzistce na lakierni Ewie.
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-09-29 22:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa brygadzistke przyjeli a co juz stare niedaja rady czy ich za malo nastepna bendzie dostawac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i plakac po katach niewie co ja czeka ha ha
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-09-30 11:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj czeka ją czeka i to bardzo dużo a szczególnie ze strony kier.... tego spaślaka
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-30 17:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kontrol jakości z wtrysku wkońcu zaczela pracowac !!!!! Jedna lepsza od drugiej !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
promocja - 2014-09-30 20:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No biedactwa niemajo teraz czasu na latanie po sklepach i promocjach. Hi hi.No tak ciężko pracujo może liczno na kopertę bo wkoncu niektore osoby potrafio nieźle łamzac. Wkoncu kontrola musi być na pierwszym miejscu inaczej każdego by zakrakali.
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-09-30 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wydziwiaja ze biedni ludzie na selekci musza zostawac
zdjecie uzytkownika
32pt - 2014-09-30 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te z grupy c jeszcze dasie zniesc. Wyglondem nadrabjajo buhahaha
zdjecie uzytkownika
-!-! - 2014-09-30 21:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z gr.c proszę się wziąść do pracy a nie tylko wam dupy w głowie -kamery działają więc teraz wielki Brat patrzy ha ha
zdjecie uzytkownika
fckgw - 2014-09-30 22:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [promocja - 2014-09-30 20:16:20]:
To jeszcze niech sie kontrol z lakierni ruszy, a nie aby zawsze wtrysk zbiera. Oni muszą puszczac bubel bo by na nich krzyczeli i by ich nie lubili mechanicy i ich guru.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x