Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o hectas

Pracowałeś w firmie hectas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tins - 2010-12-14 20:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ew hectasie to horror,zarobki 500 zł a rejony do sprzątania te hektary większe niż na polu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-03 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie całkowitą racje ta firma jest do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
puska - 2014-08-06 17:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jetem z Wrocławia,pracowałam w tej beznadziejnej firmie- Hectas. Porażka:( zapier.... za grosze a wymagania maja niesamowite. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota zalatwiana po znajomosci zgroza
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brygadzistka zalapala sie na ta prace po znajomosci /ma swoich pracownikow z ktorymi trzyma inni ciezko pracuja a ulubiency siedza w kanciapie .pija kawke pala a na obiekcie brudy .
zdjecie uzytkownika
pupilek - 2014-09-04 08:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt praca w tej firmie nie nalezy do lekkich ale niestety w tej pracy nie posiedzi sie trzeba było isc do biura do pracy a nie narzekac.Zarobki nie byly duze ale 500zł to przesada na pasku mialam inna kwote no chyba ze ktos brał duzo wolnego a pozniej marudzil ze mało na koncie ale nikomu nie mozna dogodzic.
Jack tez załatw sobie prace po znajomosci to sie nie narobisz no chyba ze znajomosci brak no to przykro.
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-09-17 06:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewypowiadaj sie w sprawie o ktorej nic niewiesz ,ale twoj nick mowi sam za siebie.Ciekawe czyj pupilek/tych na wysokich stolkach z hectasa
zdjecie uzytkownika
stefania - 2015-04-29 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. pracuje w firmie 10 lat. od nie dawna widze ze firmie sie pier.... kierowniczki i brygadzistki przestaly szanować pracowników. szantażujA ZE ZWOLNIA PRACOWNIKOW LUB ZABIORA GODZINY PRACY ZA TO ZE ZAPIER...... , JEZDZISZ WSZEDZIE I ZA PRAWDOMOWNOS. A PAN PREZES GALICKI O NICZYM NIE WIE A MOZE I WIE ALE SIE NIE ODZYWA. FIRMA HECTAS JEST DROGA I DOBRA W SWOICH CZYNNOSCIACH, ALE O PRACOWNIKOW WOGOLE NIE DBAJA. P.S (MOTTO FIRMY MASZ JELENIA TO GO DUS JAK SIE ZESRA TO GO PUSC).
zdjecie uzytkownika
myślę - 2015-09-07 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pupilek - 2014-09-04 08:51:26]:
jak bardzo przeraża a jednocześnie żenujące jest to gdy odzywają się kadry lub coś nie wiele koło tego. pozdrowienia od myślących.
zdjecie uzytkownika
elwirka - 2015-09-14 14:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stefania ale jednak pracowałeś w tej firmie 10 lat więc na pewno nie byłio aż tak źle. wiadomo że sprzątanie obiektów biyrowych to lekki fach nie njest, chociaż też nie jakiś ekstremalnie ciężki, ale być może niektórzy tutaj co hejtują o tym nie wiedza i licza na zawodową sielankę i samo picie kawki. ale dorośnijcie, przy sprzątaniu nie odpoczniecie
zdjecie uzytkownika
AnkaR. - 2016-01-19 12:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzisci w Łodzi to kpina,straszne buractwo/chamstwo i spełnianie osobistych zachcianek.Pochodzą z jakichś wiosek,bez ugadywania nie podchodź.Mobing i kumoterstwo codzienne,stałe godziny pracy,zapomnij.
zdjecie uzytkownika
uhu - 2016-01-19 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elwirka pewnie, że ot tak dobrych zarobków się nie dostanie. Zatrudnienie na sprzątaczkę może i jest wymagające, ale trzeba pamiętać o zakresie obowiązków, więc wynagrodzenie jest adekwatne do nich.
zdjecie uzytkownika
mardok - 2016-02-10 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wasi pracownicy są tak nie przyjemni, że nie powinni dużo więcej zarabiać!!!
zdjecie uzytkownika
jujo - 2016-02-10 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto by to powiedzieć właścicielowi firmy :) może da jakieś podwyżki @mardok. Z tego co wiem to jednak Ciężko jest uzyskać jakieś dodatkowe pieniądze czy też świadczenia. Zazwyczaj oferują najniższą krajową.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie hectas!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hectas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert