Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o hectas

Pracowałeś w firmie hectas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tins - 2010-12-14 20:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ew hectasie to horror,zarobki 500 zł a rejony do sprzątania te hektary większe niż na polu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-03 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie całkowitą racje ta firma jest do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-08-06 17:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
puska - 2014-08-06 17:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jetem z Wrocławia,pracowałam w tej beznadziejnej firmie- Hectas. Porażka:( zapier.... za grosze a wymagania maja niesamowite. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota zalatwiana po znajomosci zgroza
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brygadzistka zalapala sie na ta prace po znajomosci /ma swoich pracownikow z ktorymi trzyma inni ciezko pracuja a ulubiency siedza w kanciapie .pija kawke pala a na obiekcie brudy .
zdjecie uzytkownika
pupilek - 2014-09-04 08:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt praca w tej firmie nie nalezy do lekkich ale niestety w tej pracy nie posiedzi sie trzeba było isc do biura do pracy a nie narzekac.Zarobki nie byly duze ale 500zł to przesada na pasku mialam inna kwote no chyba ze ktos brał duzo wolnego a pozniej marudzil ze mało na koncie ale nikomu nie mozna dogodzic.
Jack tez załatw sobie prace po znajomosci to sie nie narobisz no chyba ze znajomosci brak no to przykro.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-17 06:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-09-17 06:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewypowiadaj sie w sprawie o ktorej nic niewiesz ,ale twoj nick mowi sam za siebie.Ciekawe czyj pupilek/tych na wysokich stolkach z hectasa
zdjecie uzytkownika
stefania - 2015-04-29 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. pracuje w firmie 10 lat. od nie dawna widze ze firmie sie pier.... kierowniczki i brygadzistki przestaly szanować pracowników. szantażujA ZE ZWOLNIA PRACOWNIKOW LUB ZABIORA GODZINY PRACY ZA TO ZE ZAPIER...... , JEZDZISZ WSZEDZIE I ZA PRAWDOMOWNOS. A PAN PREZES GALICKI O NICZYM NIE WIE A MOZE I WIE ALE SIE NIE ODZYWA. FIRMA HECTAS JEST DROGA I DOBRA W SWOICH CZYNNOSCIACH, ALE O PRACOWNIKOW WOGOLE NIE DBAJA. P.S (MOTTO FIRMY MASZ JELENIA TO GO DUS JAK SIE ZESRA TO GO PUSC).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hectas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy hectas?
Zadaj pytanie
alert