Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o hectas

Pracowałeś w firmie hectas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tins - 2010-12-14 20:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ew hectasie to horror,zarobki 500 zł a rejony do sprzątania te hektary większe niż na polu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-03 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie całkowitą racje ta firma jest do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
puska - 2014-08-06 17:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jetem z Wrocławia,pracowałam w tej beznadziejnej firmie- Hectas. Porażka:( zapier.... za grosze a wymagania maja niesamowite. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota zalatwiana po znajomosci zgroza
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-08-26 09:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brygadzistka zalapala sie na ta prace po znajomosci /ma swoich pracownikow z ktorymi trzyma inni ciezko pracuja a ulubiency siedza w kanciapie .pija kawke pala a na obiekcie brudy .
zdjecie uzytkownika
pupilek - 2014-09-04 08:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt praca w tej firmie nie nalezy do lekkich ale niestety w tej pracy nie posiedzi sie trzeba było isc do biura do pracy a nie narzekac.Zarobki nie byly duze ale 500zł to przesada na pasku mialam inna kwote no chyba ze ktos brał duzo wolnego a pozniej marudzil ze mało na koncie ale nikomu nie mozna dogodzic.
Jack tez załatw sobie prace po znajomosci to sie nie narobisz no chyba ze znajomosci brak no to przykro.
zdjecie uzytkownika
jack sparrow - 2014-09-17 06:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewypowiadaj sie w sprawie o ktorej nic niewiesz ,ale twoj nick mowi sam za siebie.Ciekawe czyj pupilek/tych na wysokich stolkach z hectasa
zdjecie uzytkownika
stefania - 2015-04-29 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. pracuje w firmie 10 lat. od nie dawna widze ze firmie sie pier.... kierowniczki i brygadzistki przestaly szanować pracowników. szantażujA ZE ZWOLNIA PRACOWNIKOW LUB ZABIORA GODZINY PRACY ZA TO ZE ZAPIER...... , JEZDZISZ WSZEDZIE I ZA PRAWDOMOWNOS. A PAN PREZES GALICKI O NICZYM NIE WIE A MOZE I WIE ALE SIE NIE ODZYWA. FIRMA HECTAS JEST DROGA I DOBRA W SWOICH CZYNNOSCIACH, ALE O PRACOWNIKOW WOGOLE NIE DBAJA. P.S (MOTTO FIRMY MASZ JELENIA TO GO DUS JAK SIE ZESRA TO GO PUSC).
zdjecie uzytkownika
myślę - 2015-09-07 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pupilek - 2014-09-04 08:51:26]:
jak bardzo przeraża a jednocześnie żenujące jest to gdy odzywają się kadry lub coś nie wiele koło tego. pozdrowienia od myślących.
zdjecie uzytkownika
elwirka - 2015-09-14 14:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stefania ale jednak pracowałeś w tej firmie 10 lat więc na pewno nie byłio aż tak źle. wiadomo że sprzątanie obiektów biyrowych to lekki fach nie njest, chociaż też nie jakiś ekstremalnie ciężki, ale być może niektórzy tutaj co hejtują o tym nie wiedza i licza na zawodową sielankę i samo picie kawki. ale dorośnijcie, przy sprzątaniu nie odpoczniecie
zdjecie uzytkownika
AnkaR. - 2016-01-19 12:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzisci w Łodzi to kpina,straszne buractwo/chamstwo i spełnianie osobistych zachcianek.Pochodzą z jakichś wiosek,bez ugadywania nie podchodź.Mobing i kumoterstwo codzienne,stałe godziny pracy,zapomnij.
zdjecie uzytkownika
uhu - 2016-01-19 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elwirka pewnie, że ot tak dobrych zarobków się nie dostanie. Zatrudnienie na sprzątaczkę może i jest wymagające, ale trzeba pamiętać o zakresie obowiązków, więc wynagrodzenie jest adekwatne do nich.
zdjecie uzytkownika
mardok - 2016-02-10 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wasi pracownicy są tak nie przyjemni, że nie powinni dużo więcej zarabiać!!!
zdjecie uzytkownika
jujo - 2016-02-10 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto by to powiedzieć właścicielowi firmy :) może da jakieś podwyżki @mardok. Z tego co wiem to jednak Ciężko jest uzyskać jakieś dodatkowe pieniądze czy też świadczenia. Zazwyczaj oferują najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
Ohoh - 2016-02-13 13:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na stanowisku sprzątaczki to dużych pieniędzy płacić nie będą, więc się nie dziwcie, że dają najniższą krajową. Jednak, oprócz oferty na sprzątaczkę, mają też ofertę na specjalistę ds. rekrutacji, gdzie można liczyć na pieniądze rzędu 3 tysięcy i więcej.
zdjecie uzytkownika
5tgbh - 2016-02-15 16:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale na pewno wiecej mozna zarobic na stansowisku specjalsity do spraw rekrutacji- kadr i płac, szukaja we Wroclawiu oferuj atrakcyjne wynagrodzenie oraz pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
kraster - 2016-02-18 18:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@5tgbh nie zapominaj że trzeba mieć 3 lata doświadczenia na to stanowisko. Nawet zapewniona jest umowa o pracę, a przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach
zdjecie uzytkownika
kaczko - 2016-02-20 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to rzadkość to prawda, natomiast nie ma się już co bać posady sprzątaczki, bo oferują bardzo dobre zarobki i to nawet na poziomie 2100 zł miesięcznie ;)
zdjecie uzytkownika
3er4t5 - 2016-04-11 18:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej szkoda ze na chwile boecna nie ma od nich zadnych ofert pracy a jeszcze widze ze w lutym taka duza rekrutacja byla :( i specjalistow szukali , @kaczko no wiesz zalezy dla kogo to sa dobre zarobki i takie ktos chce miec i jakie ma tez oczekiwania ;p

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie hectas!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hectas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert