brak logo

Budpol S.A.

Rzeszów

Opinie o Budpol S.A.

gość 2010-08-03 18:45:36
wielkie dziadostwo
Pracownik 2012-12-05 20:43:56
Kantują jak sie tylko da, zero delegacji, natgodzin dlanich pracownik powinien całowac po rekach ze jest i mam prace.
Totalny WYZYSK!!!
Pracowałem 3 lata i wiem co tam sie dzieje.
NIEPOLECAM, a Gajdek Pan nad Panami szkoda gadac
Burak od dziada do pana
Kazinsk 2013-01-15 20:46:20
Nie płaci z wykonane prace kontrachentom
gosc 2013-02-21 16:03:21
nie płacą na czas, proszę uważać - ostrzegam przed ta firmą, kantują wyzyskują
..... 2013-02-21 16:15:26
moszko....KAWAL... nie spotkałem się jeszcze z takim... kawal....
MMM 2013-02-25 14:20:33
UWAGA NA BUD POL RZESZÓW !!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
ktoś 2013-03-25 15:41:04
Pracownik - 2012-12-05 20:43:56

Kantują jak sie tylko da, zero delegacji, natgodzin dlanich pracownik powinien całowac po rekach ze jest i mam prace.

Totalny (usunięte przez administratora)!!!

Pracowałem 3 lata i wiem co tam sie dzieje.

NIEPOLECAM, a (usunięte przez administratora) Pan nad Panami szkoda gadac

Burak od dziada do pana
Ten gnój to kawał (usunięte przez administratora) nie zapłacił mojej firmie jako podwykonawcy 300 000 zł. Lepiej nie wchodzić z tą firmą w relacje bo mozna splajtować. OTRZEGAM WSZYSTKIE FIRMY PRZED ---budpolem Rzeszów--
UWAGA NA BUDPOL RZESZÓW 2013-04-13 19:53:32
tak zgadzam się naszej firmie taż nie zapłacił bardzo dużo -zrobił to celowo, umowa jest tak sformułowana na niekorzyść podwykonawcy, krótkie terminy na wykonanie prac podwykonawczych, wysokie kary umowne za dzień zwłoki, oraz zabezpieczenie 5% wartość kwoty umownej które też nie wypłacili ponieważ -stwierdzili na protokole wady od normy- to było celowo zrobione
anonim 2013-05-16 17:37:26
Napisze ktoś coś jeszcze o firmie Budpol? Bo nazwa mało mi mówi. Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Chciałbym się w pracy rozwinąć, bo nie chcę monotonnej pracy przez wiele lat na tym samym stanowisku. Gdzie się znajduje siedziba firmy, czyli tzw. jej lokalizacja i jak długo istnieje firma na rynku?
ja 2013-06-10 13:03:38
Najgorsza firma jaka może być. (usunięte przez administratora)podwykonawców, nie wypłacaja wynagrodzenia, a wymagania ho,ho.
Wszystkich ostrzegam przed tą firmą w zakresie podjecia jakielkolwiek współpracy. Jezeli komuś nie zależy na własnym biznesie to polecam współpracę.
magik 2013-06-12 11:19:29
Dzisiaj zobaczyłem ogłoszenie Budpolu w urzędzie pracy potrzebuja ludzi do roboty,ale komentarze mnie przeraziły,u takich samych dziadów teraz robie, wynagrodzenie,trzeba się prosić,nie dostałem do tej pory wynagrodzenia za kwiecien a mamy już czerwiec.Zanim przeczytałem opinie to złozyłem do Budpol-u swoje cv,ale faktycznie moze szukac dalej roboty a nie pakować się w następne gó...no.Napiszcie coś jeszcze na temat tej firmy.
A tak na marginesie to wystrzegajcie się firmy HYDRO-RES-będziecie robić za darmo!
BUDPOL-UWAGA!!!!1 2013-06-28 10:03:12
OSTRZEGAM NIE PODPISUJ UMOWY PODWYKONAWCZEJ
Z BUD POL RZESZOW
Artur 2013-06-28 18:52:51
Czyli nie polecacie Budpol, bo są problemy z kasiorą? Nie wypłacają, czy to tylko opóźnienia? Może jednak istnieje ktoś, kto jest zadowolony?
budpo nie 2013-07-02 11:31:15
z praktyki napisze jako podwykonawca - wyplata nie częściej raz niż 30 dni, tak określono w umowie - po podpisaniu protokołu odbiorczego podwykonawczego za etap zakończonych prac za każdym razem się spóźnili, musiałem dzwonić za każdym razem i się upominać - odpowiedź jaką zawsze otrzymałem Prezes nie podpisał przelewu. Później terminem naliczają wysokie kary umowne za każdy dzień zwłoki, Zabezpieczenie pobierane z każdej faktury odbijane na koniec też pobierają ponieważ stwierdzają na protokole końcowym że są odchyły od normy według normy sztuki budowlanej. Tak oszukują że wychodzą na swoim dość ze za marny pieniądz pracują podwykonawcy to w umowie jest zapis że wypłaty nie częściej niż raz na 30 dni. To później naliczają kary umowne,. ostrzegam przed budpol rzeszów. Nie podpisuj umowy jako podwykonawca !!!!!!!!!
anonim 2013-07-24 11:37:16
ja czy byłeś pracownikiem firmy Budpol? czy tobie też ta firma jest winna wynagrodzenie?wiesz jaka tam panuje atmosfera?
GOŚC 2014-01-17 18:24:21
FIRMA BĘDZIE POSTAWIONA W STAN UPADŁOŚCI.
1
piotrek 2014-03-05 23:38:25
Niestety okazało sie to prawdą, na stronie krs Budpol ma status w upadłości, jak dla mnie to trochę szkoda.
Janek 2014-03-19 13:05:19
To co się takiego stało z Budpol, może jednak jest jeszcze jakaś szansa, że się odbiją od przysłowiowego dna i będzie praca?
damian 2014-03-19 14:02:10
Ja jedynie wiem, że jest tez inna firma o nazwie Budpol, ale mieści sie w Częstochowie, a nie w Rzeszowie.
żora 2014-04-06 12:53:35
no to jeżeli jest w Częstochowie to pewnie jest i o niej osobny temat. Nie ma co tu robić off-topu
panna cegła 2015-01-08 13:14:25
wiem że w takiej branży różnie bywa z zatrudnieniami w sezonie zimowym. natomiast czy w Budpol S.A. są obecnie jakieś wolne stanowiska pracy do wzięcia? byłabym bardzo zainteresowana. jeśli macie jakieś konkretne informacje o rekrutacjach u nich i ich potrzebach kadrowych to proszę napiszcie. nie boję się pracy fizycznej jak coś
misiek 2015-03-10 13:49:22
no właśnie jak nie wiedziałem za bardzo, zeby były jakieś informacje o tym odnośnie pracy u nich i tego jak to wszystko naprawde wygląda.. poa tym mam nadzieje, że jednak będzie tak wszystko wyglądalo dobrze przez cały czas i tutaj nie będzie juź jakiś dziwnych kłótni na ten temat, czekam na wasze opinie jeszcze.
ojoj 2015-03-29 03:00:00
Zaciekawiłmnie wpis na KRS o upadłości Budpol S. A. z Rzeszowa. Dokładnie to jest napisane, że firma "w upadłości" Czyli, że upadła czy jeszcze walczy ? Zbliża się sezon to może jest szansa że firma jakoś się podniesie. Złapie kilka zleceń i odbije się od dna, szkoda by było gdyby firma naprawdę wypadła z rynku... :(
kamil 2015-04-17 15:57:10
chyba jeszcze walczy @ojoj, bo nie widzę nigdzie jakiś konkretnych oświadczeń na teń temat, więc hcyba firma funkcjonuje z tego co wiem, macie inne informacje?
karinka] 2016-05-14 12:58:35
firma jak najbardziej funkcjonuje, a na dowód tego jest nowa oferta [racy w sioeci od nich - Praca budowlana
Zostaw swoją opinię o Budpol S.A. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budpol S.A.