Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Budpol

Pracowałeś w firmie Budpol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2010-08-03 18:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielkie dziadostwo
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-05 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kantują jak sie tylko da, zero delegacji, natgodzin dlanich pracownik powinien całowac po rekach ze jest i mam prace.
Totalny WYZYSK!!!
Pracowałem 3 lata i wiem co tam sie dzieje.
NIEPOLECAM, a Gajdek Pan nad Panami szkoda gadac
Burak od dziada do pana
zdjecie uzytkownika
Kazinsk - 2013-01-15 20:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płaci z wykonane prace kontrachentom
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-02-21 16:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą na czas, proszę uważać - ostrzegam przed ta firmą, kantują wyzyskują
zdjecie uzytkownika
..... - 2013-02-21 16:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moszko....KAWAL... nie spotkałem się jeszcze z takim... kawal....
zdjecie uzytkownika
MMM - 2013-02-25 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA BUD POL RZESZÓW !!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-03-25 15:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik - 2012-12-05 20:43:56

Kantują jak sie tylko da, zero delegacji, natgodzin dlanich pracownik powinien całowac po rekach ze jest i mam prace.

Totalny (usunięte przez administratora)!!!

Pracowałem 3 lata i wiem co tam sie dzieje.

NIEPOLECAM, a (usunięte przez administratora) Pan nad Panami szkoda gadac

Burak od dziada do pana
Ten gnój to kawał (usunięte przez administratora) nie zapłacił mojej firmie jako podwykonawcy 300 000 zł. Lepiej nie wchodzić z tą firmą w relacje bo mozna splajtować. OTRZEGAM WSZYSTKIE FIRMY PRZED ---budpolem Rzeszów--
zdjecie uzytkownika
UWAGA NA BUDPOL RZESZÓW - 2013-04-13 19:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadzam się naszej firmie taż nie zapłacił bardzo dużo -zrobił to celowo, umowa jest tak sformułowana na niekorzyść podwykonawcy, krótkie terminy na wykonanie prac podwykonawczych, wysokie kary umowne za dzień zwłoki, oraz zabezpieczenie 5% wartość kwoty umownej które też nie wypłacili ponieważ -stwierdzili na protokole wady od normy- to było celowo zrobione
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 17:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś coś jeszcze o firmie Budpol? Bo nazwa mało mi mówi. Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Chciałbym się w pracy rozwinąć, bo nie chcę monotonnej pracy przez wiele lat na tym samym stanowisku. Gdzie się znajduje siedziba firmy, czyli tzw. jej lokalizacja i jak długo istnieje firma na rynku?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-10 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka może być. (usunięte przez administratora)podwykonawców, nie wypłacaja wynagrodzenia, a wymagania ho,ho.
Wszystkich ostrzegam przed tą firmą w zakresie podjecia jakielkolwiek współpracy. Jezeli komuś nie zależy na własnym biznesie to polecam współpracę.
zdjecie uzytkownika
magik - 2013-06-12 11:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj zobaczyłem ogłoszenie Budpolu w urzędzie pracy potrzebuja ludzi do roboty,ale komentarze mnie przeraziły,u takich samych dziadów teraz robie, wynagrodzenie,trzeba się prosić,nie dostałem do tej pory wynagrodzenia za kwiecien a mamy już czerwiec.Zanim przeczytałem opinie to złozyłem do Budpol-u swoje cv,ale faktycznie moze szukac dalej roboty a nie pakować się w następne gó...no.Napiszcie coś jeszcze na temat tej firmy.
A tak na marginesie to wystrzegajcie się firmy HYDRO-RES-będziecie robić za darmo!
zdjecie uzytkownika
BUDPOL-UWAGA!!!!1 - 2013-06-28 10:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTRZEGAM NIE PODPISUJ UMOWY PODWYKONAWCZEJ
Z BUD POL RZESZOW
zdjecie uzytkownika
Artur - 2013-06-28 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie polecacie Budpol, bo są problemy z kasiorą? Nie wypłacają, czy to tylko opóźnienia? Może jednak istnieje ktoś, kto jest zadowolony?
zdjecie uzytkownika
budpo nie - 2013-07-02 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z praktyki napisze jako podwykonawca - wyplata nie częściej raz niż 30 dni, tak określono w umowie - po podpisaniu protokołu odbiorczego podwykonawczego za etap zakończonych prac za każdym razem się spóźnili, musiałem dzwonić za każdym razem i się upominać - odpowiedź jaką zawsze otrzymałem Prezes nie podpisał przelewu. Później terminem naliczają wysokie kary umowne za każdy dzień zwłoki, Zabezpieczenie pobierane z każdej faktury odbijane na koniec też pobierają ponieważ stwierdzają na protokole końcowym że są odchyły od normy według normy sztuki budowlanej. Tak oszukują że wychodzą na swoim dość ze za marny pieniądz pracują podwykonawcy to w umowie jest zapis że wypłaty nie częściej niż raz na 30 dni. To później naliczają kary umowne,. ostrzegam przed budpol rzeszów. Nie podpisuj umowy jako podwykonawca !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 11:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czy byłeś pracownikiem firmy Budpol? czy tobie też ta firma jest winna wynagrodzenie?wiesz jaka tam panuje atmosfera?
zdjecie uzytkownika
GOŚC - 2014-01-17 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA BĘDZIE POSTAWIONA W STAN UPADŁOŚCI.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-03-05 23:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety okazało sie to prawdą, na stronie krs Budpol ma status w upadłości, jak dla mnie to trochę szkoda.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-19 13:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się takiego stało z Budpol, może jednak jest jeszcze jakaś szansa, że się odbiją od przysłowiowego dna i będzie praca?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-19 14:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jedynie wiem, że jest tez inna firma o nazwie Budpol, ale mieści sie w Częstochowie, a nie w Rzeszowie.
zdjecie uzytkownika
żora - 2014-04-06 12:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jeżeli jest w Częstochowie to pewnie jest i o niej osobny temat. Nie ma co tu robić off-topu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budpol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x