Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2014-09-07 12:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A po wykonanej pracy do domu, pod koniec miesiąca na konto wpływa kasa jest gut (:
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2014-09-13 20:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciej - 2014-07-18 17:31:27]:
ok.sa osoby do rzadzenia zgadzam sie.ale sa osoby którym wydaje sie ze sa wazne bo jezdza tym samym autobusem[patrycja]pozdro
zdjecie uzytkownika
yuo - 2014-09-23 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez okres pierwszych stu lat Lisner zajmował się przetwarzaniem odławianych w Renie łososi, a w drugiej połowie XIX wieku firma zaczęła przetwarzać śledzie i wkrótce ten właśnie gatunek ryby stał się podstawowym surowcem w procesie produkcyjnym Lisnera. Ja pokochałem ich nowy produkt - śledzik na raz z chilli, 100 gram pysznego śledzia w cenie około 2,80 zł, super sprawa!
zdjecie uzytkownika
ARTUREK - 2014-10-16 09:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOŁCHOZ
zdjecie uzytkownika
realistka - 2014-10-28 10:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury na tym portalu!Mój facet robi w tej firmie jako przedstawiciel handlowy.Śmiać mi się chce z tych bzdur! Sama chciałabym tu pracować. Dobre zarobki, wcześniej pakiet szkoleń,dobra prowizja.Oceniam firmę na 5 zresztą mój facet też;-) pracuje już ponad 6lat :-) P.s nie wierzcie we wszystko na tym portalu!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-31 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że to kołchoz, bo nie bardzo zrozumiałem, może jakieś przykłady, opisy sytuacji, czy inne argumenty? @realistka, a możesz poprosić faceta o napisanie kilku rzeczowych informacji, bo Twój post to już informacja z trzeciej ręki. @yuo, ja tez lubię tego śledzika na raz od Lisnera, ale płacę chyba 2,30 zmień sklep, ich produkty sa chyba nawet w biedronce.
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-11-13 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam dziś filety śledziowe w śmietanie.Opakowanie az 25% większe a w nim aż trzy filety.Produkty są dobre nie ma co tu kryć ale mogliby nie skąpić...no cóż rozczarowanie
zdjecie uzytkownika
elelele - 2014-11-30 20:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o wolnym miejscu na stanowisko przedstawiciela handlowego, dlatego tu pytam - czy ktoś pracuje/pracował u nich na stanowisku i jest mi w stanie powiedzieć ile zarabia? teraz coraz częściej na rozmowie o pracę pytają "ile Pan/Pani chce zarabiać?", dlatego chcę poznać wcześniej kwotę żeby się nie wygłupić :)
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-06 22:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaki tu spokój nanananananic sie nie dzieje a wiecie dlaczego?niema patrycji z popowa.niema kto ludzi nastawiac przeciwko sobie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-06 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-06 22:30:24]:
nie do konca bo jest jeszcze gorsza pani magda brygadzistka która sie zastanawiam czy o mobing i upodlenie pracownika nie podac do sadu.wesołych swiat
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-10 14:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem kilka lat jako ph...kiedyś było spoko ale potem połączenie z Mullerem i d...przyjechał szwab i zaczął zwalniać. już nigdy bym tam nie wrócił bo w końcówce pracy chcieli z nas zrobić niewolników. Aha jeszcze ten pajacowaty Miron od floty....debil jakich mało
zdjecie uzytkownika
pe es er - 2015-01-06 13:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja uważam ze jest fajnie, normalnie. stała praca, kasa bez zarzutu, pracować trzeba jak zawsze. jeśli ktoś szuka pracy i myśli że będzie podpierał ściany i się obijał to w obecnych czasach to chyba tylko w zusie lub szkole. i ludzie normalni. polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-16 08:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczędność Lisnera po 3 osoby wożone dużym autobusem na nocną zmiane..brawo
zdjecie uzytkownika
dxxd - 2015-02-16 12:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahah ta firma to kpina i tyle
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w weekendy i święta? Też się pracuje czy ustawowo wolne? Bo dostałem zaproszenie na rozmowę i chciałbym wiedzieć w co się pakuję
zdjecie uzytkownika
kurpki - 2015-02-28 16:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z pytaniem do bardzo doświadcznych pracowników- czy jest opcja wybrania sobie tylko zmian dziennych albo tylko znmian nocnych? żeby pracę w lisnerze pogodzić z inną pracą? Myślę właśnie o robocie u nich, bo uwielbiam ich rybne produkty i może wtedy jakaś zniżke pracowniczą dają lub dają ileśtam produktów comiesiąc?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-28 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kupisz to zjesz nic nie dostajemy....a wybieranie zmian jest nie fer względem innych pracowników..na myjkę na nocna zmianę jest zapotrzebowanie......
zdjecie uzytkownika
wysz001 - 2015-03-27 18:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lisner dziadostwo
zdjecie uzytkownika
fela - 2015-04-02 19:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie do obecnych pracowników :Jakie są obecnie stawki godzinowe i czy takowe są w tej firmie ? czy tylko praca na akord... Może ktoś mi podpowie czy warto podjąć się tam pracy mając kilku letnie doświadczenie w podobnym zakładzie pracy , chodzi mi o atmosferę pracy . I jeszcze jak dokładnie wygląda ten system zmianowy ?
zdjecie uzytkownika
RYSIO - 2015-04-24 12:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż skąpstwo i jeszcze raz skąpstwo w słoiku ze śledziami wiejskimi znalazłem 1,5 śledzia i kilo cebuli .
TAKIE PYTANIE
Co wy produkujecie Śledzie czy cebule? bo mi się wydaje ze cebule ,i to tak drogo !!!!!
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-05-31 01:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RYSIO - 2015-04-24 12:32:04]:
Dobre (: mam te same odczucie, przykre było to kupiłem słoik śledzi, wyłożyłem na stół gościom a oni ,, no nie my chcemy śledzie nie cebule"
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-31 09:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ściemniacze...... od lat kupuje śledzie Lisnera i zawsze są zajebiste wszystkiego ile trzeba.......
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-31 09:44:20]:
Polecam w Biedrace można kupić śledzie Lisnera, po otwarciu słoika masz więcej cebuli niż śledzi, biorąc wagę masy produktu odjąć wagę cebuli znajdującej się w słoiku/produkcie, ma słoiku powinna widnieć inf. cebula ze śledziami, cebula w oleju z dodatkiem śledzia (: Czy jest przyjemne jak robi się przyjecie kupuje się 2 słoiki ze śledziami po otwarciu wysuwa się z obrzeża słoika z 1,5 śledzia reszta to cebula :(
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-31 18:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54]:
Raz może Ci sie tak trafiło ,wypadek przy pracy tak sie zdarza wszędzie a Ty wałkujesz to i wałkujesz jak dziecko..........widać że nie masz innych zmartwień.......weś się w garść człowieku nie zanudzaj
zdjecie uzytkownika
(: - 2015-06-01 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [RYSIO - 2015-04-24 12:32:04]:
Cebule przyprawa śledź
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lisner?
Zadaj pytanie
alert