Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-16 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Rozmawiałem z pracownikami którzy pracują, są zatrudnieni przez posrednictwo pracy Randstad zarobki to max jakie otrzymali: 1460zł (: Tak to jest są pracownicy kategorii a i b to samo robią a różnica w pensji robi wrażenie
zdjecie uzytkownika
kubaH - 2013-12-17 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy przeszli przez Randstad,dopiero po wykazaniu się i prześciu przez wszystkie działy można liczyć na umowę z lisnerem,ja pracowałam w randstadzie stosunkowo krótko ale byli i tacy co pracowali kilka lat,sezon w sezon a i tak umowy nie dostali do lisnera.Podkreślam FIRMA JAKO FIRMA JEST OK,odpowiadam jarosławowi,ty się chyba nigdzie nie nadajesz,przepracowałam troche po róznych zakładach i wiem jak jest,w LISNERZE NIGDY SIĘ NIE MARTWIŁAM O TO CZY KASA BĘDZIE NA 10-GO,bo bywało ze była nawet 8-go. NA WAKACJE KASA ,na Boze Narodzenie kasa,na Wielkanoc kasa,nigdy się nie martwiłam ze nie dostanę a jeżeli Tobie było tak DOBRZE gdzie indziej to dlaczego odszedłeś?????????????KAŻDA WYMÓWKA JEST DOBRA ZEBY NIE PRACOWAĆ,ZA DARMO NIGDZIE NIE PŁACĄ,TRZEBA COŚ ROBIĆ ,PO TO SIĘ IDZIE DO PRACY,ŻEBY ZAROBIĆ!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-12-17 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodziło mi w treści o Radosława a nie Jarosława ,przepraszam.
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2013-12-18 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Kuba ma rację zanim Lisner zatrudni u siebie sprawdzają pracownika, dobra firma posiłki wydawali w bufecie, praca jak praca trzeba pracować aby zarobić, kasa na koncie 8 każdego miesiąca, a Radosład miał pracę na myjce obsługa maszyn automatów,nie miał ciężkiej pracy, popracował by dłużej dostał by umowę od Lisnera, z pułki w sklepie wybieram produkty Lisnera, pracowałem tam na kuchni wszystkie produkty świeże, śledzie wypas pyszne raz spróbowałem ale w tajemnicy bo nie wolno próbować i to przez rękawiczki, które każdy pracownik nosi, czystość, higiena to podstawa, polecam produkty Lisnera (: Dobra firma
zdjecie uzytkownika
Radoslaw - 2014-04-13 07:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kuba - 2013-12-17 22:00:28]:
no no ciekawe to co piszesz :) az mi sie nie chce komentowac :) widac miales zle wspomnienia z bylymi pracodawcami ze tak zachwalasz lisnerka :) fak faktem nie bylo zle ale nie za taka kase jak tam placili... jestem pracowity i to bardzo ale w zamian oczekuje godnego wynagrodzenia a nie ochlapow. a co do produktow lisnera to poza sledziali w oleju smietanie itd to reszta to jakas porazka... chociazby salatki jakies takie bez smaku mdle i tluste. no ale to moja opinia :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Radoslaw - 2014-04-13 07:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Radoslaw - 2014-04-13 07:40:23]:
Fakt faktem mialem umowe z lisnerem, moze miesiac czy dwa, ale jakos mi nie przypasilo i sie zwolnilem. Praca na myjce wcale nie jest taka lekka, chociazby w sezonie albo latem na myjce to sauna byla. co do higieny i czystosci hmm to roznie z tym bywalo, ale to jak w kazdej firmie zapewne :)
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-30 23:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, praca na myjce do najłatwiejszych nie należy, ale chyba wiecie na co się piszecie aplikując do Lisner nie?
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2014-06-18 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak patrycja i magda no i jej ciocia to sa gwiazdy lisnera.podobno nawet kierownik im nie podskocy.pozdrawiam reszte normalnych pracownikow
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-21 15:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że atmosfera w lisnerze nie jest najlepsza, czy jednak sa i w firmie ludzie, z którymi mozna normalnie porozmawiać, czasem wyjść na piwo?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-06-22 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-06-21 15:24:10]:
Waldek,jest z kim porozmawiać, a na piwo to z tymi,którzy mieszkają na miejscu albo jak lubisz i chcesz to po pracy w autobusie o ile jesteś dojeżdzający.Natomiat odnosząc się do wypowiedzi kolegi;głos ludu lub kolega z pracy ,-widocznie mają jakieś żale z ,którymi się nie mogą uporać, ,są ludzie od rządzeia i podejmowania decyzji ,a jeżeli koledzy mają jakś problem to są odpowiednie instytucje aby sie poskarżyć i tyle w tym temacie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-07-18 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma polecam
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-07-19 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@STEFAN, czyli polecasz? Dopiero teraz jak maciej napisał zauwazyłem odpowiedź. W ogóle to uwielbiam produkty Lisner, zwłaszcza śledzika na raz, nawet nazwa jest chwytliwa. Martwi mnie jedynie, że na stronie maja tylko nieaktualne oferty staży z lutego. Może gdzieś indziej wystawiają ogłoszenia, jak sie do pracy dostaliście?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-07-26 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-07-19 18:23:03]:
@WALDEK.Tak polecam,jak masz chęci do pracy,to tak.Wiadomo,że w każdym zakładzie pracy są osoby,które chciałyby kimś pomiatać, bo może mają nisko samoocenę o sobie,ale trzeba mieć swoje zdanie i się nie dać,w Lisnerze też tak jest .Jak się dostać,najlepiej dzwonić do Randstadu,czyli ich pośrednika,chyba,że potrzebują konkretnie na operatora czy machanika .POWODZENIA i pozdrawiam Cię .
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-12 11:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie a co powiecie na panią Biel.....ską (która była u was ponoć brygadzistką) bo od 2 lat pracuje u nas w firmie odkąd przyszła jest tragedia.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-13 12:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć jakie sa zarobki w lisnerze na produkcji czy na 3 zmiany ma się 2 tys zł bądź więcej bez nadgodzin chodzi mi o osoby stare pracownice które maja umowy stałe czy 2 tys zł zarabia się na reke czy więcej.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-08-16 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Kim była brygadzistką ? HA HA HA HA dobre pani Biele......sak ma bujna fantazję ,zwykły pracownik szaraczek.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-19 09:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Może sie przedstawisz z ímienia?Chyba ci się forum pomyliło jak chcesz robić osobiste dochodzenia to idz do tej osoby i spytaj się w oczy a nie szukasz sensacji.Może pogadamy o zarobkach jakie nas różnią to ci się odechce a jak nie zapraszam do nas na chłodnie to ochłoniesz i odechce ci sie prywatnego śledztwa.Dziewczyny z żelatyny i puszek byłych działów nie mam nic do nich wszystko można było z nimi załatwic i z tego miejsca bardzo je pozdrawiam a ty mieszaj u siebie
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-08-20 09:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znajde tu kogoś kto naprawde naświetli mi jak jest w rzeczywistości praca w Lisnerze dostałam propozycje pracy w owej firmie i chciałabym zasięgnąć języka.Nie interesują mnie opinie o pracownikach tylko o samej pracy z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 16:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-19 09:53:26]:
Rownie dobrze i Ty mozesz sie przedstawic z imienia!!! Sledztwo to nie jest tylko zwykłe pytanie. Pani B.....ska pracuje u nas 3 rok i odkad przyszla jest donosicielstwo i niemila atmosfera. Dlatego chcialem zasiegnac jezyka bo owa pani twierdzi ze byla u was brygadzistka i to bardzo lubiana. A sluchy chodza ze to jedna wielka sciema. A o zarobkach niezamierzam pisac a pracowac trzeba wszedzie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-08-16 20:18:19]:
Twoja odp.utwierdza mnie w tym że pani B.....ska potrafi wysmienicie kłamac i gdzie sie nie pojawi sieje zamet. Wstretne babsko i tyle.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-27 00:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-26 16:38:16]:
Z tego co wiem to sami sobicie sobie bałagan i jeden na drugiego kapujecie macie tam jeden wielki ( usunięte przez administratora )!!!!!Zajmij sie robotą a nie banialukami
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2014-09-07 12:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie przez pośrednictwo pracy, na kuchni, brygadzista zlecał prace na odprawie i się pracowało, ludzie byli zajęci pracą, nikt nie plotkował, tam jest tak, brygadzista może podjąć decyzję, że nie chce widzieć pracownika na produkcji, powód? Nie wykonuje pracy, i po tygodniu pracy bo na taki okres podpisują umowę o pracę przez pośrednictwo pracy nie dostaje się umowy na następny tydzień, rozlicza się i papa. Zarobki na produkcji zatrudnienie przez Lisner to 2000 zł / pośrednictwo pracy max 1700zł, zależy od ilości godzin przepracowanych. Posiłek regeneracyjny w restauracji dla pracowników za darmo + napój. Co do plotkarstwa pojawiło się na ziemi razem z ludźmi, są sytuacje, że możne zdarzyć się, że jakiś pracownik nie będzie odpowiadał innym, leniwił się, może skomentują w trakcie pracy, samo życie, ludzie zajęci są tam pracą, nie ma czasu na plotki i opowiadanie(: Co do przełożonych pojawiali się na produkcji przechodzili korytarzem, zajęci są własna pracą, ktoś szepnął, ,, to Pani kierownik z góry", to wszystko. Dla mnie przełożeni np. brygadzista, to ludzie normalni, zajęci pracą, kontrolują przebieg pracy, praca musi być wykonana, nadzoruje i dobiera ludzi, od tego też zależy czy będzie miał tam pracę(:
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2014-09-07 12:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A po wykonanej pracy do domu, pod koniec miesiąca na konto wpływa kasa jest gut (:
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2014-09-13 20:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciej - 2014-07-18 17:31:27]:
ok.sa osoby do rzadzenia zgadzam sie.ale sa osoby którym wydaje sie ze sa wazne bo jezdza tym samym autobusem[patrycja]pozdro
zdjecie uzytkownika
yuo - 2014-09-23 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez okres pierwszych stu lat Lisner zajmował się przetwarzaniem odławianych w Renie łososi, a w drugiej połowie XIX wieku firma zaczęła przetwarzać śledzie i wkrótce ten właśnie gatunek ryby stał się podstawowym surowcem w procesie produkcyjnym Lisnera. Ja pokochałem ich nowy produkt - śledzik na raz z chilli, 100 gram pysznego śledzia w cenie około 2,80 zł, super sprawa!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x