Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-31 18:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54]:
Raz może Ci sie tak trafiło ,wypadek przy pracy tak sie zdarza wszędzie a Ty wałkujesz to i wałkujesz jak dziecko..........widać że nie masz innych zmartwień.......weś się w garść człowieku nie zanudzaj
zdjecie uzytkownika
(: - 2015-06-01 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [RYSIO - 2015-04-24 12:32:04]:
Cebule przyprawa śledź
zdjecie uzytkownika
kasik - 2015-07-15 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajcie, ja tam bardzo lubię ta cebulkę ze śledzia, najpierw wyjadam rybę, a potem biorę cebulkę na chleb z masłem i jem, bardzo zdrowe. Zresztą w śledziach lisnera np. śledzik na raz jest dużo kawałków śledzia, chyba mają jakieś normy, żeby w kazdym opakowaniu było ileś gram ryby. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pipi1 - 2015-07-20 13:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą cebulką z dodatkiem śledzia to niestety czysta prawda :( Jaja sobie z nas robią i to za niezłą kaskę! Normy...może takie właśnie są lisnerowskie normy :)))!Tej..Poznaniak, nieźle ci płacą za prosty postów?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-14 13:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54]:
Pracowałam kiedys w Lisnerze przez 10 lat było super.Pozdrawiam dziewczyny z puszek które juz pewnie nie istnieja.I kierownik Merda super gosc!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-14 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-08-16 20:18:19]:
No pewnie ze Biele...ska to zwykły szaraczek ona zawsze miała fantazje:)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-08-25 15:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie sa zarobki w lisnerze na produkcji na 3 zm bez nadgodzin chodzi mi o kobiete która ma stała umowę i pracuje z 10 lat bo sama pracuje w branzy spożywczej na produkcji i lubie sobie porównać zarobki swoje do innych firm i czy macie jakiś socjal np. bony na swieta czy premie itp.
zdjecie uzytkownika
luiza - 2015-08-29 16:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś tam wpisał że za Merde było super kiedyś to był Ciemnogród teraz nasza firma jest nowoczesna ludzie są kul zarobki w miare dobre kierownictwo i brygadziści spoko niema żadnego mobingu jak się słyszy jak winnych zakładach ludzi traktują to nasz Lisner to miodzio aż się miło przychodzi do pracy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba wszędzie
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-08-29 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luiza - 2015-08-29 16:47:48]:
Pracowałem w tej firmie 6 lat i nie jest wcale tak super
zdjecie uzytkownika
tako - 2015-08-30 03:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tutaj pozwoliła mi rozwinąć skrzydła. Zaczynałem jako nie znający pracy student , a obecnie jestem już pracownikiem ze sporym doświadczeniem. Oby i Wam udało się trafić w przyszłości podobnie. Oczywiście mówię o stanowiskach w lisnerze wyższych niż te produkcyjne. Tam nie ma raczej wielkich możliwości
zdjecie uzytkownika
imara - 2015-09-07 10:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 01:13:14]:
a to bardzo ciekawe bo Lisner już od ponad półtora roku nie produkuje śledzi wiejskich w słoikach tylko w opakowaniach plastikowych tzw. szalkach
zdjecie uzytkownika
ijn - 2015-09-29 14:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może słyszeliście o tym że teraz w firmie LISNER Sp. z o.o. można aplikować na stanowisko specjalisty do spraw opakowań, specjalisty do spraw żywnościowych regulacji prawnych w Poznaniu, oferują zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pół etatu,realne możliwości rozwijania kariery zawodowej w firmie będącej liderem na rynku,pakiet benefitów (m.in. opieka medyczna, karta sportowa).
zdjecie uzytkownika
******************* - 2015-10-23 16:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niech się Pani nauczy pisać językiem Polskim bo robi Pani wstyd !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
halina - 2015-10-29 17:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, mam pytanie do was, czy orientuje sie ktoś z was obecnych pracownikow, czy w chwili obecnej są przyjecia o was do pracy, na produkcje, na okres przedswiateczny, dla mnie mogą być te kilka miesiecy pracy, juz kiedys pracowalam na produkcji przy tasmie, obecnie jestm bez pracy, pomożcie i czekam na informacje
zdjecie uzytkownika
halina - 2015-11-01 09:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgłoś się do randtadu biuro znajduje się w budynku firmy
zdjecie uzytkownika
grezs - 2015-11-04 22:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takpotrzebuja
zdjecie uzytkownika
grezs - 2015-11-04 22:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takpotrzebuja do ranstadu lub obok jest inna firma manpoverlepsze warunki
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-11-09 18:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, widzę ogłoszenie na operatora wózka widłowego, jakiej pensji może się spodziewać? Jak wygląda tam tryb 3 zmianowy? Ile dni pod rząd ile wolnego? Dziękuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
tako - 2015-11-12 22:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawcę podchodzi do swoich pracowników, jakie warunki i narzędzia im zapewnia. A tutaj podobno w tym temacie jest bardzo pozytywnie. Poluje na stanowisko Młodszy Manager ds. produktu . Ludzie mówili , że poza tymi narzedziami tą są i benefity i dobra kasa do tego
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-11-13 20:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie o zarobki operatora widlaka i jak wygląda tryb pracy?
zdjecie uzytkownika
GOSIA - 2015-11-14 02:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2015-11-13 20:09:07]:
NIE ZASTANAWIAJ SIĘ.
zdjecie uzytkownika
NIEWOLNIK PL - 2015-11-15 18:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracownik wózka widłowe go ma 3000 zł netto za 165 godz !!!
zdjecie uzytkownika
kubełko - 2015-11-16 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem ogłoszenia żadnego na to stanowisko, chyba że to Pracownik produkcji, no ale nie wydaje mi się. Jednak 18 pln na godzinę to bardzo dużo pieniędzy jak na polskie warunki. Za to są ogłoszenia na Buyera. Przy czym to już poważne stanowisko bo osoba musi wprowadzać plan strategiczny, no ale zarobki pewnie też adekwatne.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-11-17 09:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pracuj . pl jest ogłoszenie operatora wózka, jak wyglada tryb pracy? Zatrudnienie przez agencje? Pozdrowienia z Bridgestone
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-11-19 14:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie wieksza sa zarobki na tym stanowiski @kubełko. tez sie zaintereswalam ta oferta i widac ze bardzo oczekuja znajomosci angielskiego i dodatkowo nemieckiego
zdjecie uzytkownika
tropmpol - 2015-11-21 20:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No rzadko faktycznie można spotkać te 18 zł za h. To już są duże pieniądze jak się przeliczy to przez przepracowane godziny.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-11-25 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ok to już wiem że 18 zl/h a jak wygląda ten tryb pracy? Tydzien rano, tydzien popo tydzien noc? ile wolnego? jak z weekendami?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-11-27 16:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest możliwość z produkcji z czasem przejść na stanowisko biurowe czy nie ma szans?Jestem studentką III roku finanse i rachunkowość.Nie chciałabym całe życie pracować na produkcji tylko się rozwijać i piąć się w górę.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-12-09 16:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie jeśli to 18 netto za godzine, to przy etacie 160h mamy 2880 zlotych, całkiem sympatycznie. Ciekawi mnie, czy do tego dochodza jeszcze jakies premie, czy nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-12-09 21:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią,pracowałam tam kilka lat i mam bardzo dobrą opinię o firmie.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-12-09 21:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią,pracowałam tam kilka lat i mam bardzo dobrą opinię o firmie.
zdjecie uzytkownika
nurek - 2015-12-19 22:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lisner to nie tylko porządna firma wobec klientów, ale także wobec pracowników, jak widać na załączonym obrazku. Mają bardzo ciekawą ofertę na specjalistę ds. żywnościowych
zdjecie uzytkownika
yy - 2015-12-20 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-12-09 16:00:04]:
ok 2800zł to dla zatrudnionych przez agencje tylko co tydzień masz umowę i może być tak ze przez jeden miesiąc jest praca a drugi już nie ja pracuje w lisnerze ale przez firme mam normalna umowę o prace na stałe itp. ok zarabiam trochę mniej ale praca stała a przez agencje to jest róznie .
zdjecie uzytkownika
ijn - 2015-12-31 19:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nurek tak tez widzialem ta oferte, aczkowiek mnie chyba bardzoj zainterezowla ta na stanowsiko specjsldity do spraw zywnosciowych regulacji prawnych..
zdjecie uzytkownika
cIekawy - 2016-01-06 22:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Czy to prawda że w Lisnerze zarabia się na produkcji/wózku bez nadgodzin 2800 netto ? i to przez agencję pracy ?? ogólnie jak atmosfera ile pracujecie godzin dziennie ?
zdjecie uzytkownika
lusek - 2016-01-08 02:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos mi sie nie chce do konca wierzyc aby to bylo mozliwe. moze do 2000 dobijesz, chociaz na pewno wszysttko jest zalezne od stanowiska, ktore obejmujesz.
zdjecie uzytkownika
Makarov - 2016-01-08 21:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja1 - 2015-08-29 23:02:46]:
Jeżeli pracowałeś 6lat to nie było źle.
zdjecie uzytkownika
cIekawy - 2016-01-08 23:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może zapytam inaczej... Czy to prawda że Lisner/agencje płacą 18zł netto/h pracy ? widzę że poprzednicy podali taką kwotę więc pytnie czy macie taką dobrą stawke...
zdjecie uzytkownika
234r5t - 2016-01-10 14:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no ja widze ze duzo piszxecie o pracy, no to teraz maja dwie oferty pracy, na przyklad jako specjslsite do spraw opakowan i buyera w Poznaniu..
zdjecie uzytkownika
Pń - 2016-01-25 18:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cIekawy - 2016-01-08 23:55:36]:
18?! nigdy w życiu.... 9,31 wychodzi na ręke przez agencje pracy czyli nie całe 1500 za miesiąc pracy na pełen etet. Czyli coś w sam raz dla studenta , który w dodatku mieszka z rodzicami, bo utrzymanie sie za takie pieniadze graniczy z cudem w tych czasach.
zdjecie uzytkownika
adonis - 2016-01-25 18:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie bierzesz tego pod uwagę @Pń, że można byc zatrudnionym bezposrednio, a nie przez agencję. Teraz poszukują specjalisty ds. opakowań, wymagania to bardzo dobra znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego (warunek konieczny) no i min. 3 lata doświadczenia w obszarze opakowań – mile widziane w branży FMCG. Także spodziewam sie tu zarobków powyżej 3 tysięcy.
zdjecie uzytkownika
cheetos - 2016-02-16 14:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Słuchajcie jak to jest z tymi zarobkami? Teraz dzwoniłem do babki z agencji i mi mówiła, że dla facetów obowiązuje stawka godzinowa 14,60 - 16,00 zł brutto na godzinę, prawda to czy nie? Jak to wychodzi tak na czysto na rękę? Wiecie, pytanie kieruję bardziej do tych ogarniętych pracowników, a nie do tych którzy wyładowują swoją życiową frustrację, czekam na jakieś info, z góry wielkie dzięki.
zdjecie uzytkownika
Foku - 2016-02-16 15:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych co wyładowują swoją życiową frustrację jest tutaj więcej @cheetos :) To chyba też zależy na jakie stanowisko, ale ogólnie tak to wygląda. Wychodzi jakieś 12 zł na rękę, trochę mniej. Jednak zarobić można dobrze, bo godzin sporo. Dobrze to wygląda na stanowisku operatora wiodącego, bo dają darmowe posiłki, prywatną opiekę medyczną, bezpłatny transport.
zdjecie uzytkownika
loca - 2016-02-19 19:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwłaszcza ten bezpłatny transport do pracy i z pracy to spoko sprawa. widziałem jakiś czas temu, że szukają specjalisty ds. opakowań w poznaniu i operatora wiodącego, obie osady na umowę o pracę po próbnym okresie
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-03-02 19:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda średnio zarabiają 15 brutto plus premie od 5do10% oraz ewentualne dodtaki za nocki
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-03-02 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nana to warunki o których piszesz nie są złe :) jak dla mnie premia 10% jest chyba nierealna, zazwyczaj to jakieś 5-6% od sprzedaży, choć mogę się mylić :)
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-03-08 11:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukajcie dla tej firmy technologa zywnosci:) moze bedzie mniej octu i cebuli
zdjecie uzytkownika
xman - 2016-03-12 14:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z pracą w biurze? Jest możliwość rozwoju? Jestem zainteresowany pracą w księgowości. Można liczyć na wsparcie koleżanek, kolegów czy przełożonych? Jest dużo siedzenie po godzinach?
zdjecie uzytkownika
Fakt - 2016-03-22 03:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w lisnerze przez agencję pracy ramsztad zarobki na produkcji to 11 zł netto !!! Więc zarobić to można w Amazonie,bryczstone.W lisnerze to się można zapracować !!!
zdjecie uzytkownika
33 - 2016-04-08 20:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale zarobki to rozne sa przeciez..teraz np. szukaja na stanowisko buyer w Poznaniu trzeba bardzo dobrze znac jezyk angieslki bo i ogloszenie w takim jest

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lisner!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert