Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2013-11-21 15:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem w firmie Lisner przez pośrednictwo pracy, trafiłem na zmianę (usunięte przez administratora) , pracują tam ludzie normalni, jest robota do zrobienia robi się jest czas na przerwę, polecam ((:
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2013-12-10 13:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarosław, a co takiego robiłeś w Lisner, jesli to oczywiście nie tajemnica? Jaka umowe Ci zaproponowali na starcie?
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2013-12-13 21:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja byłem pracownikiem z pośrednictwa pracy co robiłem? Praca na kuchni, na nogach kalosze, do zadań moich należało otwieranie opakowań np z rybą i wrzucanie tej ryby do koszy, praca w chłodni temp niska, zarobki 12,04 zł brutto jest kalkulator w internecie można przeliczyć na netto, ja zrezygnowałem ze względu na warunki, chłód doskwierał, worki z rybą moczyliśmy w basenie z płynem dezynfekcyjnym, potem je się wyjmowało aby przecinać nożem, a woda w basenie chłodna nad głową nawiew zimnego powietrza, zrezygnowałem bo zaczęły mnie boleć palce, stawy od zimnej wody...reumatyzm zapewniony po dłuższym okresie pracy, taka prawda a zarobki małe 1400zł to max wystarczy przeliczyć ilość godzin pracy razy 12,04zł brutto przeliczyć tą kwotę na netto, jest kalkulator w internecie.
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2013-12-15 00:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JEZELI ZAROBIŁES TYLKO 1400 ZŁ,TO A NIE WIOEM CO TY TAM ROBIŁEŚ,CHYBA PRACOWAŁEŚ NA GODZINÓWCE I SIĘ W OGÓLE NIE PRZYKŁADAŁES DO PRACY.JA TAM PRACOWAŁAM I MANIMUM TO 1700,A JESZCZE SĄ PREMIE,JA ZARABIAŁAM 2000ZŁ JAKIS CZAS TEMU,A DZISIAJ NAPEWNO JEST WIECEJ.
zdjecie uzytkownika
goya - 2013-12-15 00:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo przyzwoita,gorzej z pracownikami.POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Radoslaw - 2013-12-16 07:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo przyzwoita hahaha. Chyba nie pracowales w przyzwoitej firmie tylko w lisnerze i porownania nie masz :) soboty i niedziele za odswietne to do (usunięte przez administratora)z taka praca. Robilem w tej firmie pare miesiecy glownie na myjce na zmianie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2013-12-16 19:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisał że zarobił 2000zł tak ale tyle zarobią pracownicy na umowie o pracę podpisaną z Lisner podstawę mają 2000zł, ja pracowałem jako pracownik Randstad miejsce pracy Lisner, umowa pracę tymczasowa 12,04zł brutto/h + premia, można policzyć w październiku miałem liczbe godzin zgodnie z harmonogramem: 152 h, 152h X 12,04 = 1830,08 zł brutto wystarczy przeliczyć na kalkulatorze w internecie pensja z brutto/netto, Wyniki obliczania:Drukuj wyniki
Brutto /ZUS /Składka na ub. zdrow./ Zaliczka na podatek/ Netto
1830.04 /250,9 / 142,12 / 96 / 1341,02
Tyle mogłem zarobić w październiku + premia ale należy się przepracowaniu 3 miesięcy.

Czytaj więcej na Infor.pl( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-16 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozmawiałem z pracownikami którzy pracują, są zatrudnieni przez posrednictwo pracy Randstad zarobki to max jakie otrzymali: 1460zł (: Tak to jest są pracownicy kategorii a i b to samo robią a różnica w pensji robi wrażenie
zdjecie uzytkownika
kubaH - 2013-12-17 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy przeszli przez Randstad,dopiero po wykazaniu się i prześciu przez wszystkie działy można liczyć na umowę z lisnerem,ja pracowałam w randstadzie stosunkowo krótko ale byli i tacy co pracowali kilka lat,sezon w sezon a i tak umowy nie dostali do lisnera.Podkreślam FIRMA JAKO FIRMA JEST OK,odpowiadam jarosławowi,ty się chyba nigdzie nie nadajesz,przepracowałam troche po róznych zakładach i wiem jak jest,w LISNERZE NIGDY SIĘ NIE MARTWIŁAM O TO CZY KASA BĘDZIE NA 10-GO,bo bywało ze była nawet 8-go. NA WAKACJE KASA ,na Boze Narodzenie kasa,na Wielkanoc kasa,nigdy się nie martwiłam ze nie dostanę a jeżeli Tobie było tak DOBRZE gdzie indziej to dlaczego odszedłeś?????????????KAŻDA WYMÓWKA JEST DOBRA ZEBY NIE PRACOWAĆ,ZA DARMO NIGDZIE NIE PŁACĄ,TRZEBA COŚ ROBIĆ ,PO TO SIĘ IDZIE DO PRACY,ŻEBY ZAROBIĆ!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-12-17 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodziło mi w treści o Radosława a nie Jarosława ,przepraszam.
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2013-12-18 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Kuba ma rację zanim Lisner zatrudni u siebie sprawdzają pracownika, dobra firma posiłki wydawali w bufecie, praca jak praca trzeba pracować aby zarobić, kasa na koncie 8 każdego miesiąca, a Radosład miał pracę na myjce obsługa maszyn automatów,nie miał ciężkiej pracy, popracował by dłużej dostał by umowę od Lisnera, z pułki w sklepie wybieram produkty Lisnera, pracowałem tam na kuchni wszystkie produkty świeże, śledzie wypas pyszne raz spróbowałem ale w tajemnicy bo nie wolno próbować i to przez rękawiczki, które każdy pracownik nosi, czystość, higiena to podstawa, polecam produkty Lisnera (: Dobra firma
zdjecie uzytkownika
Radoslaw - 2014-04-13 07:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kuba - 2013-12-17 22:00:28]:
no no ciekawe to co piszesz :) az mi sie nie chce komentowac :) widac miales zle wspomnienia z bylymi pracodawcami ze tak zachwalasz lisnerka :) fak faktem nie bylo zle ale nie za taka kase jak tam placili... jestem pracowity i to bardzo ale w zamian oczekuje godnego wynagrodzenia a nie ochlapow. a co do produktow lisnera to poza sledziali w oleju smietanie itd to reszta to jakas porazka... chociazby salatki jakies takie bez smaku mdle i tluste. no ale to moja opinia :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Radoslaw - 2014-04-13 07:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Radoslaw - 2014-04-13 07:40:23]:
Fakt faktem mialem umowe z lisnerem, moze miesiac czy dwa, ale jakos mi nie przypasilo i sie zwolnilem. Praca na myjce wcale nie jest taka lekka, chociazby w sezonie albo latem na myjce to sauna byla. co do higieny i czystosci hmm to roznie z tym bywalo, ale to jak w kazdej firmie zapewne :)
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-30 23:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, praca na myjce do najłatwiejszych nie należy, ale chyba wiecie na co się piszecie aplikując do Lisner nie?
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2014-06-18 20:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak patrycja i magda no i jej ciocia to sa gwiazdy lisnera.podobno nawet kierownik im nie podskocy.pozdrawiam reszte normalnych pracownikow
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-21 15:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że atmosfera w lisnerze nie jest najlepsza, czy jednak sa i w firmie ludzie, z którymi mozna normalnie porozmawiać, czasem wyjść na piwo?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-06-22 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-06-21 15:24:10]:
Waldek,jest z kim porozmawiać, a na piwo to z tymi,którzy mieszkają na miejscu albo jak lubisz i chcesz to po pracy w autobusie o ile jesteś dojeżdzający.Natomiat odnosząc się do wypowiedzi kolegi;głos ludu lub kolega z pracy ,-widocznie mają jakieś żale z ,którymi się nie mogą uporać, ,są ludzie od rządzeia i podejmowania decyzji ,a jeżeli koledzy mają jakś problem to są odpowiednie instytucje aby sie poskarżyć i tyle w tym temacie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-07-18 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma polecam
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-07-19 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@STEFAN, czyli polecasz? Dopiero teraz jak maciej napisał zauwazyłem odpowiedź. W ogóle to uwielbiam produkty Lisner, zwłaszcza śledzika na raz, nawet nazwa jest chwytliwa. Martwi mnie jedynie, że na stronie maja tylko nieaktualne oferty staży z lutego. Może gdzieś indziej wystawiają ogłoszenia, jak sie do pracy dostaliście?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-07-26 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-07-19 18:23:03]:
@WALDEK.Tak polecam,jak masz chęci do pracy,to tak.Wiadomo,że w każdym zakładzie pracy są osoby,które chciałyby kimś pomiatać, bo może mają nisko samoocenę o sobie,ale trzeba mieć swoje zdanie i się nie dać,w Lisnerze też tak jest .Jak się dostać,najlepiej dzwonić do Randstadu,czyli ich pośrednika,chyba,że potrzebują konkretnie na operatora czy machanika .POWODZENIA i pozdrawiam Cię .
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-12 11:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie a co powiecie na panią Biel.....ską (która była u was ponoć brygadzistką) bo od 2 lat pracuje u nas w firmie odkąd przyszła jest tragedia.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-13 12:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć jakie sa zarobki w lisnerze na produkcji czy na 3 zmiany ma się 2 tys zł bądź więcej bez nadgodzin chodzi mi o osoby stare pracownice które maja umowy stałe czy 2 tys zł zarabia się na reke czy więcej.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-08-16 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Kim była brygadzistką ? HA HA HA HA dobre pani Biele......sak ma bujna fantazję ,zwykły pracownik szaraczek.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-19 09:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Może sie przedstawisz z ímienia?Chyba ci się forum pomyliło jak chcesz robić osobiste dochodzenia to idz do tej osoby i spytaj się w oczy a nie szukasz sensacji.Może pogadamy o zarobkach jakie nas różnią to ci się odechce a jak nie zapraszam do nas na chłodnie to ochłoniesz i odechce ci sie prywatnego śledztwa.Dziewczyny z żelatyny i puszek byłych działów nie mam nic do nich wszystko można było z nimi załatwic i z tego miejsca bardzo je pozdrawiam a ty mieszaj u siebie
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-08-20 09:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znajde tu kogoś kto naprawde naświetli mi jak jest w rzeczywistości praca w Lisnerze dostałam propozycje pracy w owej firmie i chciałabym zasięgnąć języka.Nie interesują mnie opinie o pracownikach tylko o samej pracy z góry dziękuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski