Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-06 22:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaki tu spokój nanananananic sie nie dzieje a wiecie dlaczego?niema patrycji z popowa.niema kto ludzi nastawiac przeciwko sobie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-06 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-06 22:30:24]:
nie do konca bo jest jeszcze gorsza pani magda brygadzistka która sie zastanawiam czy o mobing i upodlenie pracownika nie podac do sadu.wesołych swiat
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-10 14:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem kilka lat jako ph...kiedyś było spoko ale potem połączenie z Mullerem i d...przyjechał szwab i zaczął zwalniać. już nigdy bym tam nie wrócił bo w końcówce pracy chcieli z nas zrobić niewolników. Aha jeszcze ten pajacowaty Miron od floty....debil jakich mało
zdjecie uzytkownika
pe es er - 2015-01-06 13:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja uważam ze jest fajnie, normalnie. stała praca, kasa bez zarzutu, pracować trzeba jak zawsze. jeśli ktoś szuka pracy i myśli że będzie podpierał ściany i się obijał to w obecnych czasach to chyba tylko w zusie lub szkole. i ludzie normalni. polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-16 08:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczędność Lisnera po 3 osoby wożone dużym autobusem na nocną zmiane..brawo
zdjecie uzytkownika
dxxd - 2015-02-16 12:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahah ta firma to kpina i tyle
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-23 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w weekendy i święta? Też się pracuje czy ustawowo wolne? Bo dostałem zaproszenie na rozmowę i chciałbym wiedzieć w co się pakuję
zdjecie uzytkownika
kurpki - 2015-02-28 16:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja z pytaniem do bardzo doświadcznych pracowników- czy jest opcja wybrania sobie tylko zmian dziennych albo tylko znmian nocnych? żeby pracę w lisnerze pogodzić z inną pracą? Myślę właśnie o robocie u nich, bo uwielbiam ich rybne produkty i może wtedy jakaś zniżke pracowniczą dają lub dają ileśtam produktów comiesiąc?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-28 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak kupisz to zjesz nic nie dostajemy....a wybieranie zmian jest nie fer względem innych pracowników..na myjkę na nocna zmianę jest zapotrzebowanie......
zdjecie uzytkownika
wysz001 - 2015-03-27 18:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lisner dziadostwo
zdjecie uzytkownika
fela - 2015-04-02 19:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie do obecnych pracowników :Jakie są obecnie stawki godzinowe i czy takowe są w tej firmie ? czy tylko praca na akord... Może ktoś mi podpowie czy warto podjąć się tam pracy mając kilku letnie doświadczenie w podobnym zakładzie pracy , chodzi mi o atmosferę pracy . I jeszcze jak dokładnie wygląda ten system zmianowy ?
zdjecie uzytkownika
RYSIO - 2015-04-24 12:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż skąpstwo i jeszcze raz skąpstwo w słoiku ze śledziami wiejskimi znalazłem 1,5 śledzia i kilo cebuli .
TAKIE PYTANIE
Co wy produkujecie Śledzie czy cebule? bo mi się wydaje ze cebule ,i to tak drogo !!!!!
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-05-31 01:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RYSIO - 2015-04-24 12:32:04]:
Dobre (: mam te same odczucie, przykre było to kupiłem słoik śledzi, wyłożyłem na stół gościom a oni ,, no nie my chcemy śledzie nie cebule"
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-31 09:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ściemniacze...... od lat kupuje śledzie Lisnera i zawsze są zajebiste wszystkiego ile trzeba.......
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-31 09:44:20]:
Polecam w Biedrace można kupić śledzie Lisnera, po otwarciu słoika masz więcej cebuli niż śledzi, biorąc wagę masy produktu odjąć wagę cebuli znajdującej się w słoiku/produkcie, ma słoiku powinna widnieć inf. cebula ze śledziami, cebula w oleju z dodatkiem śledzia (: Czy jest przyjemne jak robi się przyjecie kupuje się 2 słoiki ze śledziami po otwarciu wysuwa się z obrzeża słoika z 1,5 śledzia reszta to cebula :(
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-31 18:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54]:
Raz może Ci sie tak trafiło ,wypadek przy pracy tak sie zdarza wszędzie a Ty wałkujesz to i wałkujesz jak dziecko..........widać że nie masz innych zmartwień.......weś się w garść człowieku nie zanudzaj
zdjecie uzytkownika
(: - 2015-06-01 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [RYSIO - 2015-04-24 12:32:04]:
Cebule przyprawa śledź
zdjecie uzytkownika
kasik - 2015-07-15 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajcie, ja tam bardzo lubię ta cebulkę ze śledzia, najpierw wyjadam rybę, a potem biorę cebulkę na chleb z masłem i jem, bardzo zdrowe. Zresztą w śledziach lisnera np. śledzik na raz jest dużo kawałków śledzia, chyba mają jakieś normy, żeby w kazdym opakowaniu było ileś gram ryby. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pipi1 - 2015-07-20 13:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą cebulką z dodatkiem śledzia to niestety czysta prawda :( Jaja sobie z nas robią i to za niezłą kaskę! Normy...może takie właśnie są lisnerowskie normy :)))!Tej..Poznaniak, nieźle ci płacą za prosty postów?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-14 13:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-14 13:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Poznaniak - 2015-05-31 15:54:54]:
Pracowałam kiedys w Lisnerze przez 10 lat było super.Pozdrawiam dziewczyny z puszek które juz pewnie nie istnieja.I kierownik Merda super gosc!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-14 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-08-16 20:18:19]:
No pewnie ze Biele...ska to zwykły szaraczek ona zawsze miała fantazje:)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-08-25 15:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa zarobki w lisnerze na produkcji na 3 zm bez nadgodzin chodzi mi o kobiete która ma stała umowę i pracuje z 10 lat bo sama pracuje w branzy spożywczej na produkcji i lubie sobie porównać zarobki swoje do innych firm i czy macie jakiś socjal np. bony na swieta czy premie itp.
zdjecie uzytkownika
luiza - 2015-08-29 16:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś tam wpisał że za Merde było super kiedyś to był Ciemnogród teraz nasza firma jest nowoczesna ludzie są kul zarobki w miare dobre kierownictwo i brygadziści spoko niema żadnego mobingu jak się słyszy jak winnych zakładach ludzi traktują to nasz Lisner to miodzio aż się miło przychodzi do pracy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba wszędzie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 23:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ja1 - 2015-08-29 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luiza - 2015-08-29 16:47:48]:
Pracowałem w tej firmie 6 lat i nie jest wcale tak super
zdjecie uzytkownika
tako - 2015-08-30 03:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tutaj pozwoliła mi rozwinąć skrzydła. Zaczynałem jako nie znający pracy student , a obecnie jestem już pracownikiem ze sporym doświadczeniem. Oby i Wam udało się trafić w przyszłości podobnie. Oczywiście mówię o stanowiskach w lisnerze wyższych niż te produkcyjne. Tam nie ma raczej wielkich możliwości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lisner?
Zadaj pytanie
alert