Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-21 15:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że atmosfera w lisnerze nie jest najlepsza, czy jednak sa i w firmie ludzie, z którymi mozna normalnie porozmawiać, czasem wyjść na piwo?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-06-22 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-06-21 15:24:10]:
Waldek,jest z kim porozmawiać, a na piwo to z tymi,którzy mieszkają na miejscu albo jak lubisz i chcesz to po pracy w autobusie o ile jesteś dojeżdzający.Natomiat odnosząc się do wypowiedzi kolegi;głos ludu lub kolega z pracy ,-widocznie mają jakieś żale z ,którymi się nie mogą uporać, ,są ludzie od rządzeia i podejmowania decyzji ,a jeżeli koledzy mają jakś problem to są odpowiednie instytucje aby sie poskarżyć i tyle w tym temacie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-07-18 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma polecam
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-07-19 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@STEFAN, czyli polecasz? Dopiero teraz jak maciej napisał zauwazyłem odpowiedź. W ogóle to uwielbiam produkty Lisner, zwłaszcza śledzika na raz, nawet nazwa jest chwytliwa. Martwi mnie jedynie, że na stronie maja tylko nieaktualne oferty staży z lutego. Może gdzieś indziej wystawiają ogłoszenia, jak sie do pracy dostaliście?
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2014-07-26 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldek - 2014-07-19 18:23:03]:
@WALDEK.Tak polecam,jak masz chęci do pracy,to tak.Wiadomo,że w każdym zakładzie pracy są osoby,które chciałyby kimś pomiatać, bo może mają nisko samoocenę o sobie,ale trzeba mieć swoje zdanie i się nie dać,w Lisnerze też tak jest .Jak się dostać,najlepiej dzwonić do Randstadu,czyli ich pośrednika,chyba,że potrzebują konkretnie na operatora czy machanika .POWODZENIA i pozdrawiam Cię .
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-12 11:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanie a co powiecie na panią Biel.....ską (która była u was ponoć brygadzistką) bo od 2 lat pracuje u nas w firmie odkąd przyszła jest tragedia.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-08-13 12:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć jakie sa zarobki w lisnerze na produkcji czy na 3 zmiany ma się 2 tys zł bądź więcej bez nadgodzin chodzi mi o osoby stare pracownice które maja umowy stałe czy 2 tys zł zarabia się na reke czy więcej.
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-08-16 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Kim była brygadzistką ? HA HA HA HA dobre pani Biele......sak ma bujna fantazję ,zwykły pracownik szaraczek.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-19 09:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-12 11:59:51]:
Może sie przedstawisz z ímienia?Chyba ci się forum pomyliło jak chcesz robić osobiste dochodzenia to idz do tej osoby i spytaj się w oczy a nie szukasz sensacji.Może pogadamy o zarobkach jakie nas różnią to ci się odechce a jak nie zapraszam do nas na chłodnie to ochłoniesz i odechce ci sie prywatnego śledztwa.Dziewczyny z żelatyny i puszek byłych działów nie mam nic do nich wszystko można było z nimi załatwic i z tego miejsca bardzo je pozdrawiam a ty mieszaj u siebie
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-08-20 09:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znajde tu kogoś kto naprawde naświetli mi jak jest w rzeczywistości praca w Lisnerze dostałam propozycje pracy w owej firmie i chciałabym zasięgnąć języka.Nie interesują mnie opinie o pracownikach tylko o samej pracy z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 16:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-19 09:53:26]:
Rownie dobrze i Ty mozesz sie przedstawic z imienia!!! Sledztwo to nie jest tylko zwykłe pytanie. Pani B.....ska pracuje u nas 3 rok i odkad przyszla jest donosicielstwo i niemila atmosfera. Dlatego chcialem zasiegnac jezyka bo owa pani twierdzi ze byla u was brygadzistka i to bardzo lubiana. A sluchy chodza ze to jedna wielka sciema. A o zarobkach niezamierzam pisac a pracowac trzeba wszedzie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda - 2014-08-16 20:18:19]:
Twoja odp.utwierdza mnie w tym że pani B.....ska potrafi wysmienicie kłamac i gdzie sie nie pojawi sieje zamet. Wstretne babsko i tyle.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-27 00:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-08-26 16:38:16]:
Z tego co wiem to sami sobicie sobie bałagan i jeden na drugiego kapujecie macie tam jeden wielki ( usunięte przez administratora )!!!!!Zajmij sie robotą a nie banialukami
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2014-09-07 12:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie przez pośrednictwo pracy, na kuchni, brygadzista zlecał prace na odprawie i się pracowało, ludzie byli zajęci pracą, nikt nie plotkował, tam jest tak, brygadzista może podjąć decyzję, że nie chce widzieć pracownika na produkcji, powód? Nie wykonuje pracy, i po tygodniu pracy bo na taki okres podpisują umowę o pracę przez pośrednictwo pracy nie dostaje się umowy na następny tydzień, rozlicza się i papa. Zarobki na produkcji zatrudnienie przez Lisner to 2000 zł / pośrednictwo pracy max 1700zł, zależy od ilości godzin przepracowanych. Posiłek regeneracyjny w restauracji dla pracowników za darmo + napój. Co do plotkarstwa pojawiło się na ziemi razem z ludźmi, są sytuacje, że możne zdarzyć się, że jakiś pracownik nie będzie odpowiadał innym, leniwił się, może skomentują w trakcie pracy, samo życie, ludzie zajęci są tam pracą, nie ma czasu na plotki i opowiadanie(: Co do przełożonych pojawiali się na produkcji przechodzili korytarzem, zajęci są własna pracą, ktoś szepnął, ,, to Pani kierownik z góry", to wszystko. Dla mnie przełożeni np. brygadzista, to ludzie normalni, zajęci pracą, kontrolują przebieg pracy, praca musi być wykonana, nadzoruje i dobiera ludzi, od tego też zależy czy będzie miał tam pracę(:
zdjecie uzytkownika
Jarosław - 2014-09-07 12:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A po wykonanej pracy do domu, pod koniec miesiąca na konto wpływa kasa jest gut (:
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2014-09-13 20:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciej - 2014-07-18 17:31:27]:
ok.sa osoby do rzadzenia zgadzam sie.ale sa osoby którym wydaje sie ze sa wazne bo jezdza tym samym autobusem[patrycja]pozdro
zdjecie uzytkownika
yuo - 2014-09-23 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez okres pierwszych stu lat Lisner zajmował się przetwarzaniem odławianych w Renie łososi, a w drugiej połowie XIX wieku firma zaczęła przetwarzać śledzie i wkrótce ten właśnie gatunek ryby stał się podstawowym surowcem w procesie produkcyjnym Lisnera. Ja pokochałem ich nowy produkt - śledzik na raz z chilli, 100 gram pysznego śledzia w cenie około 2,80 zł, super sprawa!
zdjecie uzytkownika
ARTUREK - 2014-10-16 09:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOŁCHOZ
zdjecie uzytkownika
realistka - 2014-10-28 10:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury na tym portalu!Mój facet robi w tej firmie jako przedstawiciel handlowy.Śmiać mi się chce z tych bzdur! Sama chciałabym tu pracować. Dobre zarobki, wcześniej pakiet szkoleń,dobra prowizja.Oceniam firmę na 5 zresztą mój facet też;-) pracuje już ponad 6lat :-) P.s nie wierzcie we wszystko na tym portalu!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-31 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że to kołchoz, bo nie bardzo zrozumiałem, może jakieś przykłady, opisy sytuacji, czy inne argumenty? @realistka, a możesz poprosić faceta o napisanie kilku rzeczowych informacji, bo Twój post to już informacja z trzeciej ręki. @yuo, ja tez lubię tego śledzika na raz od Lisnera, ale płacę chyba 2,30 zmień sklep, ich produkty sa chyba nawet w biedronce.
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-11-13 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam dziś filety śledziowe w śmietanie.Opakowanie az 25% większe a w nim aż trzy filety.Produkty są dobre nie ma co tu kryć ale mogliby nie skąpić...no cóż rozczarowanie
zdjecie uzytkownika
elelele - 2014-11-30 20:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o wolnym miejscu na stanowisko przedstawiciela handlowego, dlatego tu pytam - czy ktoś pracuje/pracował u nich na stanowisku i jest mi w stanie powiedzieć ile zarabia? teraz coraz częściej na rozmowie o pracę pytają "ile Pan/Pani chce zarabiać?", dlatego chcę poznać wcześniej kwotę żeby się nie wygłupić :)
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-06 22:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki tu spokój nanananananic sie nie dzieje a wiecie dlaczego?niema patrycji z popowa.niema kto ludzi nastawiac przeciwko sobie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-06 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-06 22:30:24]:
nie do konca bo jest jeszcze gorsza pani magda brygadzistka która sie zastanawiam czy o mobing i upodlenie pracownika nie podac do sadu.wesołych swiat
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-10 14:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem kilka lat jako ph...kiedyś było spoko ale potem połączenie z Mullerem i d...przyjechał szwab i zaczął zwalniać. już nigdy bym tam nie wrócił bo w końcówce pracy chcieli z nas zrobić niewolników. Aha jeszcze ten pajacowaty Miron od floty....debil jakich mało
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lisner?
Zadaj pytanie
x