Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Brasco

Opinie o Brasco

Pracowałeś w firmie Brasco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowny Panie Lilak, nie bylo zadnej sytuacji w ktorej Brasco pozstawilo kandydata bez dachu nad glowa, i prosze bzdur nie opowiadac.Podpisujac umowe, kazdy kandydat informowany jest o okresi p[robnym, tak samo jak w Polsce.Kazdy zdaje sobie z tego sprawe, ale problemy pojawiaja sie jak trzeba stanac na maszynie i sie wykazac....i tu pojawiaja sie schody.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brasco Recruitment ltd jest firma zarejestrowana w Wielkiej Brytanii, i miesci sie tam tylko ksiegowosc.Wszystkie operacje wykonywane sa z Polski, gdzie firma ma filie.Zawiercie ulica okólna 10. 42-400, 7 pietro wiezowca hucianego.

Zapraszam serdecznie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2013-10-03 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety nie znalazlem informacji na stronie. Wiecie moze na jakie stanowiska poszukuja pracy w Anglii aktualnie w firmie Brasco?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2013-10-03 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglada umowa? Na jak dlugo ja sie podpisuje? Stawka poczatkowa to 12GBP, a pozniej i po jakim czasie moze byc wiecej?
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-10-04 11:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudnienie jest na warunkach brytyjskich.Po okresie probnym stawka moze wzrosnac, to wszystko zalezy od kandydata i firmy dla ktorej pracuje.Nie jestem w stanie okreslic po jakim czasie jest podwyzka, ale wynika to pewnie z tego ze kazda firma podchodzi indywidualnie do pracownika.W tej firmie w Newcastle sa Panowie ktorych wyslalismy w tamtym roku i zarabiaja po 15GBP na dzienna.
zdjecie uzytkownika
wojtek1228 - 2013-12-16 13:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zyzior,jak to nie ma żadnej umowy??przeciez jaks musi być..a jakas przerewa wam przysługuje czy pracujecie tak przez caly dzien,interesuje sie pracą z ta firma,ale zaczynam miec mieszane uczucia..
zdjecie uzytkownika
medzer - 2014-11-19 12:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie nt pracy GALWANIZERA w Angli
od ponad 2 m-cy jest oferta ale - cisza
zdjecie uzytkownika
gRANAda - 2014-12-01 17:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie Brasco to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa.   Brasco Recruitment Ltd. poszukuje dla swojego klienta w Newcastle Upon Tyne w Wielkiej Brytanii kandydatów...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5689961?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-12-08 09:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z czym ta sprawa ciezkawa?bo nie czaje.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-02-27 01:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem włąsnie tą ofertę pracy, jest prawie "dla mnie szyta" ale martwie się, że skoro już dobre kilka miesięcy po jej zamieszczeniu to nie jest aktualna, ale oczywiście spróbóję, mimo to- może ktoś tu słyszał o jakiejś aktualniejszej ofercie pracy w Brasco co? będę wdzięczy za wszelkie informacje, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
izzi - 2015-03-18 07:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tyle ciekawa, że za granicą? Na dobrą sprawę Brasco z Zawiercia wyszukuje tego typu oferty pracy proponując je swoim klientom, bo wiedzą, że Polacy raczej są skłonni wybierać kierunki zagraniczne niż pracować dalej w Polsce. Oczywiście jest to każdego własna interpretacja, ale jeżeli ktoś ma do wyboru lepsze pieniądze a gorsze pieniądze to długo się nie zastanawia.
zdjecie uzytkownika
amelia - 2015-04-02 15:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam żeby jakkolwiek kierunki zagraniczne były lepsze od polskich. pieniążki tak naprawdę nie są już dawno najważniejsze, przede wszystkim liczy się miłość do ojczyzny i patriotyzm nawet jeśli by się zarabiało nieco mniej, patriotyzm wat jest nawet pewnych wyrzeczeń finansowych moim skromnym zdaniem
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-05-08 08:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patriotyzmem rodziny nie wyżywisz, wiec skad stiwredzenie ze warunki finansowe nie sa najwazniejsze?

Politycy w naszym kraju patriotami nie sa, bo gdyby byli nie dyskutowalibysmy na temat wyjazdow zagranice.
S7ystem i ludzie ktorzy go tworza to banda zlodzieji, i dlatego tez ludzie wyjezdzaja zagranice zeby zarobic wiecej i moc godnie zyc.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-13 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@amelia rozumiem, że kochasz swój kraj i nie chcesz nigdzie wyjeżdzać, ale uważam że jeśli oferują dużo lepszą prace w Stuttgart jako chociażby elektryk to warto tam pojechać, inne warunki życia i inna płaca przede wszystkim jest. Może warto czasem zaryzykować jeśli jest się naprawde dobrym w tym co się robi.
zdjecie uzytkownika
Katamaroko - 2015-07-07 00:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że Brasco sporo ofert ostatnio prezentuje w sprawie pracy. Są dostępne i na goworku i na pracuj.pl i innych. Aplikował może ktoś ostatnio i jest w stanie powiedzieć jak u nich sytuacja wygląda jeżeli chodzi o wysokość przeciętnych zarobków, bo wydaje mi się, że lepiej niż u konkurencji i tak nie będzie.
zdjecie uzytkownika
ŁukaszM - 2015-07-11 14:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechałem z Brasco do Niemiec jako Elektryk. Umowę podpisałem na miejscu w niemieckiej agencji. Wszystko jak najbardziej OK. Stawki, diety, ubezpieczenie, ubrania robocze, narzędzia - konkret!. Ludzie z niemieckiej agencji też bardzo sympatyczni, pomogą, na spokojnie wytłumaczą, jak potrzeba gotówki nie ma problemu. Tak jak było w ogłoszeniu, później w rozmowie telefonicznej, tak jest w rzeczywistości. Wszystko bardzo szybko załatwione. Konkretna firma. Można liczyć na ich pomoc będąc już na miejscu. Oczywiście bardzo dużo zależy od samego pracownika! Nie zapominajmy o tym. Agencja tylko załatwią pracę. Reszta w naszych rękach!
Z mojej strony polecam.
Pozdrawiam

Ł. Matczuk
zdjecie uzytkownika
goryl - 2015-08-29 03:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ŁukaszM Jak przyjemnie się czyta takie komentarze jak Twój. Każdy szukający pracę od razu wie czego się po Brasco spodziewać. Teraz to szukają kogoś na stanowisko posadzkarza. Dobrze, że lubię podróżować po świecie, to zatrudnienie w Irlandii może się okazać strzałem w dziesiątkę, zwłąszcza, że pomogą w załatwieniu formalności pobytowych.
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2015-10-23 14:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechałem w maju do Niemiec jako elektryk. Wywiązali się z tego co obiecali. Odbyłem darmowy kurs niemieckiego co już procentuje. Antoni.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-10-23 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Antonii wydaje mi się, że u nich można naprawde dobrze zarobić jeśli chodzi o branż,e bo moga zarobić ludzie u nich ponad 2 tysiące z tego co słyszałem. Poza tym firma jest też przyjazna dla modych ludzi z tego o wiem i tez organizują staże różnego typu i to w dodatku płatne, a sami wiecie jak to wygląda w większosci firm.
zdjecie uzytkownika
sarol - 2015-10-27 11:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam gorąco firmę Brasco z Zawiercia. Byłem uczestnik kursu języka niemieckiego w Częstochowie. Kurs został przygotowany na prawdę bardzo dobrze. Dzięki Brasco dziś pracuje w Niemczech jako elektryk. Skuście się na kurs- on otworzy wam drogę na rynek niemiecki!
zdjecie uzytkownika
Lewy - 2015-11-02 10:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje przez tą agencje i jest wszystko ok , powiem więcej Pani KJ załatwiła nam podwyszke , pozDM
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-11-17 13:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lewy podwyżka to chyba moim zdaniem najlepsza rekomendacja dla pracodawcy, daje nadzieję na jakieś postępy w karierze. ja chętnie do nich się zatrudnię na kamieniarza w Camolin. wiem że taka praCA lekka nie jest ale jednak dwanaście eurasków za godzinę pracy to w Polsce nigdy nie dostanę i to mnie przekonuje
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-11-19 16:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniając się u nich jako elekktryk hydraulik masz dodatkowo bezpłatny kurs języka niemieckiego i gwarancję pracy w Niemczech, a stawki też sa niczego sobie, bo jest to 11,00 Euro brutto/h + 40 Euro netto diety dziennej, wiec jak ktoś ma chęci i odpowiednie wykształcenie to można sobie przejrzeć ta oferte.
zdjecie uzytkownika
tudi - 2015-11-21 19:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie wysoka stawka, bo wiele agencji zatrudnia za minimalną stawke 8,5 euro, a tu jest o 2,5 euro więcej i jeszcze wysoka dieta.
zdjecie uzytkownika
beshoy - 2015-11-23 23:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i przeliczenie pensji na polskie złote to też porządna różnica te 2,5 euro, musicie się ze mną zgodzić
zdjecie uzytkownika
Folwarczny - 2015-12-21 10:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Byłem w Niemczech za pośrednictwem tej firmy. Pracodawca niemiecki to Flexx Gmbh z Hannoveru. Większego oszusta i kręta nie spotkałem w moim życiu. Nie otrzymałem wynagrodzenia zgodnie z umową, jedynie zwrot kosztów przejazdu. Zarówno strona polska jak i niemiecka wprowadziły mnie w błąd. Mieszkanie miało być opłacone przez pracodawcę, potrącali z wynagrodzenia od 150 do 250 euro, każdemu inaczej, za ten sam pokój, za ten sam miesiąc. potrącali zaliczki, których nikt nie brał..... Zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
gfgf - 2015-12-28 18:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, fanie ze jest szansa na to zeby sie u nich załapac na praca za granica, w Niemczech na przylad jako lektor, wiadomo ze to szansa na spore zarobki
zdjecie uzytkownika
Melo - 2016-01-05 22:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ja wyjechalem jako stolarz do Niemiec za pomocą firmy Brasco w roku 2015.Kontakt z firmą wzorowy, zawsze można liczyć na pomoc. Czasami trzeba było czekać na odpowiedź dłużej,ale zawsze wszystko było wyjaśnione. Pracuje w małej firmie stolarskiej i wracam do niej za dwa tygodnie. Jestem na prawdę zadowolony z pracy. Za mieszkanie place sam, pomogli mi znaleźć w naprawdę gdnych warunkach. Polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-06 18:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że oni często dają takie podwójne stanowiska jak np. Monter Telekomunikacyjny / Pracownik budowlany do prac ziemnych, tylko stawka jak za 1 etat.
zdjecie uzytkownika
guzik - 2016-01-21 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie, że praca za granicą się opłaca, trzeba pamiętać o zarobkach jakie można u nich osiągnąć. Możnasię załapać również jako elektryk i nawet zapewniają kurs niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
Janio - 2016-02-08 20:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to, że zapewniają kurs języka niemieckiego na stanowisku elektryka to bardzo fajna sprawa :) Ja jednak chcę z nimi wyjechać do Camolin w Irlandii jako kamieniarz. Płacą 12 euro brutto za godzinę i w dodatku załatwiają zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
45673g2 - 2016-02-14 19:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie wlasnie zainteresowala od nich oferta dla elektryka w Niemczech, fajnie ze oferuja bezplatny kurs jezyka niemieckiego z gwarancja pracy w Niemczech
zdjecie uzytkownika
tunis - 2016-02-17 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest on wymagany przy podejmowaniu pracy @45673g2. Ale dobrze by było znać jakieś podstawy aby móc się porozumieć, chodząc na szkolenia zajmie Ci ze 3 miesiące zanim dojdziesz do wprawy.
zdjecie uzytkownika
brascoschweine - 2016-02-18 16:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [45673g2 - 2016-02-14 19:20:11]:
no ja wlasnie wrocilem z takiego "szkolenia" z języka niemieckiego. Przyjechał jakis stary sll..syn z niemiec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kocopoły przez 2godziny, a potem miał indywidualne rozmowy z kazdym. Calosc zajeła prawie 5h i cmokał, stękał, marudził, odniosłem wrazenie, ze szuka 20 letnich zapaleńców z 10 letnim doświadczeniem. Bez samochodu od razu do widzenia. I stary [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie powiedział tego od razu tylko podczas indywidualnych rozmów. Takiej chujni i amatorszczyzny dawno nie widziałem. Wyczesali cała polszę A, teraz wbijają w polsze B, szukając tanich roboli. NA spotkaniu były tez osoby starsze, po 50.. no i chujek od razu kręcił ryjem, ze za starzy na nauke języka :) Szkoda, ze ta pała co wszystki zgoniła tego nie powiedziała. Ludzie brali wolne, zeby na końcu sie dowiedzieć, ze "nie dziękuję"
zdjecie uzytkownika
milos - 2016-02-19 18:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie dziwnie przedstawia się to spotkanie- szkolenie brascoschweine. ale wszyscy wiedzą nie od dziś że Niemcy są dziwni :P dlatego sam próbuję sił jako operator ale w UK
zdjecie uzytkownika
Brasco - 2016-02-19 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brascoschwein zostales zaproszony na spotkanie rekrutacjne a nie na szkolenie:)
Taka rekrutacja jak wiesz,pomaga nam wybrac odpowiednich kandydatow, ktorych kwalifikacje odpowiadaja wymogom klienta. Nasze ogłoszenie miało postawione jasne wymagania,które także kilkukrotnie były podkreślane na spotkaniu. Jesli ktos ich nir spelnial,mial mozliwosc opuszczenia sali.Jako nieliczni organizujemy spotkanie bezpośrednie z przyszłym pracodawcom w Polsce-aby uniknąć późniejszych problemów na miejscu pracy.Czas trwania był uzależniony od ilości kandydatów, którzy byli zainteresowani kursem języka niemieckiego z gwarancją pracy w Niemczech. Cieszymy się,że az tylko wyraziło zainteresowanie naszą ofertą:) Rekrutacje zaliczamy do bardzo udanych a Tobie życzymy wielu sukcesów!!




zdjecie uzytkownika
golii - 2016-02-20 14:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brascoschweine - 2016-02-18 16:12:34]:
brascoschwein-wcale się nie dziwie,że cie odrzucili, czytając twój komentarz a raczej chcialoby się powiedzieć- żal czytać takie bezsensowne wypociny...
ja jestem już na kursie w Krakowie- polecam!!!

zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-21 18:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że najpierw szkolenie jest w Polsce @golii? w sumie w miare ok wygladaja te ogloszenia bardzo podoba mi sie to, ze znajduja ci mieszkanie..czekam na ogloszenia dla siebie
zdjecie uzytkownika
goryl - 2016-04-11 22:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro można liczyć na zakwaterowanie a także na stawki na poziomie 12euro to się wcale nie dziwię, że ich oferty do Niemiec są tak popularne. Pewnie można liczyć dodatkowo na jakieś benefity socjalne?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-04-14 23:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goryl - 2016-04-11 22:21:32]:
kolego, zakwaterowanie płatne 400 ojro, 12 eur to jest brutto, a po podliczeniu wszystkiego wyjdzie na czysto 1200, no i odlicz jeszcze żryć. Takie to kokosy i grube miliony. Syf kiła i mogiła. Szukają parjasów ktorzy za uscisk łapy zrobi gałe. Jeden sk..syn brasko, a drugi hitlerowiec, co szuka firm u hitlerowców i ty zamiast zarobić 3000 eur, zarobisz 1200, reszta idzie do łapy tych śmieci
zdjecie uzytkownika
200 - 2016-05-09 20:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja znalalem od nich oferte pracy na stanowisko cieśli budowalnego w miejscowosci Ghent :oferujawynagrodzenie NETTO : 1400.00 - 1800.00 Euro miesięcznie umowa na warunkach belgijskich; zakwaterowanie dostarczone i płatne przez pracodawcę
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-26 09:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dajcie sie zwiesc tak jak ja [glupi prawie 40-letni kon] zrobilem sobie tylko wycieczke do niemiec 2600 km po to zeby pogadac sobie z niemieckim majstrem i jakoms baba w obecnosci tlumacza tzw rozmowe kwalifikacyjna po której stwierdzili ze sie nie nadaje, a ze w biurze powiedziala ze robia maszyny rolnicze a w rzeczywistosci jakies maszyny medyczne takze mój stracone 200 euro czas auto kto mi za to wróci a po za tym robota po 8 lekcji razy 8 euro =64plus 30 diety które idzie na mieszkanie czyli 1200 za miesiac minus zycie.paliwo wcale nie rarytas moze lepiej ze sie nie udalo ja w polsce mam 16 zeta na reke [na czarno] ale przynajmniej jestem w domu
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2016-06-11 11:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na edm i wedm do Leeds to już skład jest czy ciągle szukają?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-20 09:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś może tobie się nie powiodło ale wiele osób wyjeżdża i jest ok chwalą sobie, wystarczy zobaczyć ile jest teraz ogłoszeń, to też o czymś świadczy
zdjecie uzytkownika
stach - 2016-06-20 15:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgodzam się z "ktoś " ja chodziłem na szkolenie w Krakowie 6 miesięcy uczyli zbędnych rzeczy dojazdy na kursy ok.2000tys.zł wyjechałem do Niemiec a tam okazuje się że Niemcy pracują od poniedziałku do czwartku zapierdalają po 12 godzin po to aby mieć piątek wolny a my od piątku do niedzieli siedzimy .W Niemczech przerobisz i za tyle masz płacone 40 lub 37,5 godziny tygodniowo +jedzenie ,mieszkanie dieta na pewno ci nie wystarczy ja spadam z niemiec bo w Polsce też zarobię spokojnie na życie i mam rodzinę przy boku a nie tysiące kilometrów od Polski te wszystkie komentarze pozytywne to pewnie sprawka Pani Olgi która zbija kokosy na takich jak ja .Nic nie jest tak jak obiecują tylko gonią po Niemczech po 400-500km.na budowy JEDEN WIELKI PRZEKRĘT.A ten ich kurs to nieporozumienie niech lepij uczą zwrotów na budowie a nie która jest godzina.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2016-06-20 15:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guzik - 2016-01-21 21:41:54]:
Pier.............. bzdury a w ogóle co tak mało komentarzy czy to Pani Pani Olgo blokuje wszystkie prawdziwe komentarze
zdjecie uzytkownika
stach - 2016-06-20 15:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-06-20 09:35:08]:
świadczy o tym że ludzie są nabijani w butelkę przez firmę brasco i że szukają frajerów którym wystarczy 800 ojro na miesiąc Dużo to zaledwie 3200zł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nn - 2016-06-21 07:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stach - 2016-06-20 15:23:24]:
ogloszen swiadczy o tym ze szukacie jeleni jak ktos napisal wyzej sama sobie jedz za te pieniadze[ myslisz ze siedzisz w biurze napiszesz pozytyw to kazdy jelen to kupi]
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-06-24
Żródło: Gowork.pl
Heidenheim
( )
Agencja Brasco poszukuje dla swojego klienta w południowych Niemczech kandydatów na stanowisko:  Malarz / TapeciarzMiejsce pracy: Heidenheim, NiemcyNr referencyjny: PPS-ML/0616/GW  Obowiązki: malowanie wewnętrzne oraz zewnętrzne tapetowanie lakierowanie (natryskowe) szpachlowanie ocieplenia piaskowanie Wymagania: wykształcenie kierunkowe jako malarz lub lakiernik; mile widziane kilkuletnie doświadczenie; komunikatywna znajomo
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-06-21 17:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro szkolenia jak piszesz trwają 6 miesiecy to jednka są bardzo potrzebne i wiadać ze jest wiele materiału i wielu rzeczy trzeba sie nauczyc i zobaczyć to długo trwa wiec widać też ze chca dobrze przygotowac pracowników, a oddaja kase za jakieś dojazdy czy też bilety?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-06-23 18:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Non stop te same ogłoszenia mają.Nie szanują ludzi firma nie słowna nie polecam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Brasco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert