Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Brasco

zdjecie uzytkownika
cichy - 2009-05-12 15:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie coś o firmie Brasco- Zawiercie?
zdjecie uzytkownika
aligator - 2010-04-08 13:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdżał z tej agencji jak wygląda sytuacja,,,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 20:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy agencja Brasco jest godna polecenia? Jakoś nikt nie chce na to pytanie odpowiedzieć z tego co widzę ;) Bardzo bym prosił o informację czy skutecznie wyszukują jakieś konkretne oferty pracy ?
zdjecie uzytkownika
n - 2013-06-04 20:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też by mnie to interesowało, bo złożyłem aplikację na Holandie.
zdjecie uzytkownika
rat - 2013-06-06 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, też bym dołączył się do pytania. mam nadzieje, że nie jest to jedna z tych agencji która nacina swoich klientów?:) bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś kto miał z nimi do czynienia podzielił sie wiedza ;)
zdjecie uzytkownika
zyzior - 2013-07-07 17:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu nie potrzebują operatorów cnc frezerów ani tokarzy tylko ciepaczy robisz na 3 maszynach jak Beduin po 12 godz. a szefostwo klepie cię po ramieniu i wiecie, co myślą. I za wszystko płacisz sam za hotel za dojazd i masz czysta stawkę nie ma żadnych nadgodzin możesz robić 7 dni w tyg. po 12 godz. i nie ma żadnej nadgodziny i zapomnij, o jakieś umowie z ta firma, bo takiej nie dostaniesz szkoda czasu i nerwów
zdjecie uzytkownika
zyzior - 2013-07-07 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I właśnie firma ma filie w Anglii, która nie istnieje jak ktoś będzie szukał polecam wejść na google maps i nie ma żadnej nawet wywieszki a w Zawierciu nie wiem czy maja filie, ale nie długo się dowiem i dam znać jak cos
zdjecie uzytkownika
jj - 2013-08-08 14:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał do czynienia z tą agencją? dostaem od nich ofetę pracy w uk, już umowe, ze stawka itp tylko czy warto zaryzykować. czy to nie sa jacys sciemniacze do obozu pracy.
zdjecie uzytkownika
lilak - 2013-08-10 20:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wyjzadu i podpisywanie umowy z tą agencją!! Wyjazd z nimi to koszmar. Jak przyleciałem do Anglii nie miałem sie gdzie zatrzymać bo tak agencja to załatwiła ze nie miałem gdzie mieszkać!!! Przyleciałem do pracy i co sie okazało ze przyleciałem na parę godzin żeby mnie sprawdzili!!!!!!!! Ta firma to lipa i nic nie potrafili załatwić. Na własną rękę będąc na miejscu znalazłem nową pracę i mieszkanie. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 18:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ lizak - a nie podpisali z Tobą jakiejś umowy o pracę zanim zdecydowałeś się wyjechać? Ktoś miał jeszcze podobne przygody?
zdjecie uzytkownika
lilak - 2013-08-26 13:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa była podpisana, ale taka umowa jest nic nie warta! Dużo obietnic i jak to super miało nie być. Jak się nie spodobasz pracodawcy to out!! Jest wiele kozłów ofiarnych. Ja mam koło 20 lat doświadczenia w zawodzie i potraktowali jak młodego gnojka po miesięcznym kursie CNC online!!!!
zdjecie uzytkownika
Filip - 2013-09-15 18:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że w Brasji szukają teraz elektryka i instalatora - ktoś się orientuje ile można zarobić na tych stanowiskach???
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowny Panie Lilak, nie bylo zadnej sytuacji w ktorej Brasco pozstawilo kandydata bez dachu nad glowa, i prosze bzdur nie opowiadac.Podpisujac umowe, kazdy kandydat informowany jest o okresi p[robnym, tak samo jak w Polsce.Kazdy zdaje sobie z tego sprawe, ale problemy pojawiaja sie jak trzeba stanac na maszynie i sie wykazac....i tu pojawiaja sie schody.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brasco Recruitment ltd jest firma zarejestrowana w Wielkiej Brytanii, i miesci sie tam tylko ksiegowosc.Wszystkie operacje wykonywane sa z Polski, gdzie firma ma filie.Zawiercie ulica okólna 10. 42-400, 7 pietro wiezowca hucianego.

Zapraszam serdecznie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2013-10-03 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety nie znalazlem informacji na stronie. Wiecie moze na jakie stanowiska poszukuja pracy w Anglii aktualnie w firmie Brasco?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2013-10-03 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglada umowa? Na jak dlugo ja sie podpisuje? Stawka poczatkowa to 12GBP, a pozniej i po jakim czasie moze byc wiecej?
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-10-04 11:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudnienie jest na warunkach brytyjskich.Po okresie probnym stawka moze wzrosnac, to wszystko zalezy od kandydata i firmy dla ktorej pracuje.Nie jestem w stanie okreslic po jakim czasie jest podwyzka, ale wynika to pewnie z tego ze kazda firma podchodzi indywidualnie do pracownika.W tej firmie w Newcastle sa Panowie ktorych wyslalismy w tamtym roku i zarabiaja po 15GBP na dzienna.
zdjecie uzytkownika
wojtek1228 - 2013-12-16 13:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zyzior,jak to nie ma żadnej umowy??przeciez jaks musi być..a jakas przerewa wam przysługuje czy pracujecie tak przez caly dzien,interesuje sie pracą z ta firma,ale zaczynam miec mieszane uczucia..
zdjecie uzytkownika
medzer - 2014-11-19 12:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie nt pracy GALWANIZERA w Angli
od ponad 2 m-cy jest oferta ale - cisza
zdjecie uzytkownika
gRANAda - 2014-12-01 17:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie Brasco to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa.   Brasco Recruitment Ltd. poszukuje dla swojego klienta w Newcastle Upon Tyne w Wielkiej Brytanii kandydatów...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5689961?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-12-08 09:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z czym ta sprawa ciezkawa?bo nie czaje.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-23
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
  W związku z organizacją nowego kursu języka niemieckiego dla osób chcących podjąć pracę w Niemczech na stanowisku elektryka poszukujemy: Lektor języka niemieckiego Miejsce pracy: Łódź Nr referencyjny: LEKTOR/0215/GW Obowiązki: prowadzenie kursu języka niemieckiego dla elektryków. Wymagania: doświadczenie w nauczaniu języka niemieckiego; znajomości metodyki nauczania języków obcych; dyspozy
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-02-27 01:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem włąsnie tą ofertę pracy, jest prawie "dla mnie szyta" ale martwie się, że skoro już dobre kilka miesięcy po jej zamieszczeniu to nie jest aktualna, ale oczywiście spróbóję, mimo to- może ktoś tu słyszał o jakiejś aktualniejszej ofercie pracy w Brasco co? będę wdzięczy za wszelkie informacje, pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
izzi - 2015-03-18 07:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tyle ciekawa, że za granicą? Na dobrą sprawę Brasco z Zawiercia wyszukuje tego typu oferty pracy proponując je swoim klientom, bo wiedzą, że Polacy raczej są skłonni wybierać kierunki zagraniczne niż pracować dalej w Polsce. Oczywiście jest to każdego własna interpretacja, ale jeżeli ktoś ma do wyboru lepsze pieniądze a gorsze pieniądze to długo się nie zastanawia.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brasco?
Zadaj pytanie