Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Brasco


Oceniono 25 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Brasco
Great Russell Street
WC1B 3 Zawiercie
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
cichy - 2009-05-12 15:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie coś o firmie Brasco- Zawiercie?
zdjecie uzytkownika
aligator - 2010-04-08 13:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdżał z tej agencji jak wygląda sytuacja,,,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 20:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy agencja Brasco jest godna polecenia? Jakoś nikt nie chce na to pytanie odpowiedzieć z tego co widzę ;) Bardzo bym prosił o informację czy skutecznie wyszukują jakieś konkretne oferty pracy ?
zdjecie uzytkownika
n - 2013-06-04 20:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też by mnie to interesowało, bo złożyłem aplikację na Holandie.
zdjecie uzytkownika
rat - 2013-06-06 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, też bym dołączył się do pytania. mam nadzieje, że nie jest to jedna z tych agencji która nacina swoich klientów?:) bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś kto miał z nimi do czynienia podzielił sie wiedza ;)
zdjecie uzytkownika
zyzior - 2013-07-07 17:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie potrzebują operatorów cnc frezerów ani tokarzy tylko ciepaczy robisz na 3 maszynach jak Beduin po 12 godz. a szefostwo klepie cię po ramieniu i wiecie, co myślą. I za wszystko płacisz sam za hotel za dojazd i masz czysta stawkę nie ma żadnych nadgodzin możesz robić 7 dni w tyg. po 12 godz. i nie ma żadnej nadgodziny i zapomnij, o jakieś umowie z ta firma, bo takiej nie dostaniesz szkoda czasu i nerwów
zdjecie uzytkownika
zyzior - 2013-07-07 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I właśnie firma ma filie w Anglii, która nie istnieje jak ktoś będzie szukał polecam wejść na google maps i nie ma żadnej nawet wywieszki a w Zawierciu nie wiem czy maja filie, ale nie długo się dowiem i dam znać jak cos
zdjecie uzytkownika
jj - 2013-08-08 14:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał do czynienia z tą agencją? dostaem od nich ofetę pracy w uk, już umowe, ze stawka itp tylko czy warto zaryzykować. czy to nie sa jacys sciemniacze do obozu pracy.
zdjecie uzytkownika
lilak - 2013-08-10 20:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wyjzadu i podpisywanie umowy z tą agencją!! Wyjazd z nimi to koszmar. Jak przyleciałem do Anglii nie miałem sie gdzie zatrzymać bo tak agencja to załatwiła ze nie miałem gdzie mieszkać!!! Przyleciałem do pracy i co sie okazało ze przyleciałem na parę godzin żeby mnie sprawdzili!!!!!!!! Ta firma to lipa i nic nie potrafili załatwić. Na własną rękę będąc na miejscu znalazłem nową pracę i mieszkanie. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 18:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ lizak - a nie podpisali z Tobą jakiejś umowy o pracę zanim zdecydowałeś się wyjechać? Ktoś miał jeszcze podobne przygody?
zdjecie uzytkownika
lilak - 2013-08-26 13:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa była podpisana, ale taka umowa jest nic nie warta! Dużo obietnic i jak to super miało nie być. Jak się nie spodobasz pracodawcy to out!! Jest wiele kozłów ofiarnych. Ja mam koło 20 lat doświadczenia w zawodzie i potraktowali jak młodego gnojka po miesięcznym kursie CNC online!!!!
zdjecie uzytkownika
Filip - 2013-09-15 18:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że w Brasji szukają teraz elektryka i instalatora - ktoś się orientuje ile można zarobić na tych stanowiskach???
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowny Panie Lilak, nie bylo zadnej sytuacji w ktorej Brasco pozstawilo kandydata bez dachu nad glowa, i prosze bzdur nie opowiadac.Podpisujac umowe, kazdy kandydat informowany jest o okresi p[robnym, tak samo jak w Polsce.Kazdy zdaje sobie z tego sprawe, ale problemy pojawiaja sie jak trzeba stanac na maszynie i sie wykazac....i tu pojawiaja sie schody.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-09-30 09:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brasco Recruitment ltd jest firma zarejestrowana w Wielkiej Brytanii, i miesci sie tam tylko ksiegowosc.Wszystkie operacje wykonywane sa z Polski, gdzie firma ma filie.Zawiercie ulica okólna 10. 42-400, 7 pietro wiezowca hucianego.

Zapraszam serdecznie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2013-10-03 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety nie znalazlem informacji na stronie. Wiecie moze na jakie stanowiska poszukuja pracy w Anglii aktualnie w firmie Brasco?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2013-10-03 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglada umowa? Na jak dlugo ja sie podpisuje? Stawka poczatkowa to 12GBP, a pozniej i po jakim czasie moze byc wiecej?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
Durham
( )
  Brasco Recruitment Ltd. poszukuje dla swojego klienta w Durham w Wielkiej Brytanii kandydatów na stanowisko: Operator CNC / Tokarz CNC / Programista CNC (Fanuc, Mazatrol) Miejsce pracy: Durham , Wielka Brytania Obowiązki: obsługa i ustawianie i programowanie tokarek CNC ze sterownikami FANUC lub/ MAZATROL; Wymagania: bardzo dobra znajomość programowania tokarek CNC (FANUC lub/i MAZATROL); bardzo dobra znaj
zdjecie uzytkownika
Brasco Recruitment ltd - 2013-10-04 11:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudnienie jest na warunkach brytyjskich.Po okresie probnym stawka moze wzrosnac, to wszystko zalezy od kandydata i firmy dla ktorej pracuje.Nie jestem w stanie okreslic po jakim czasie jest podwyzka, ale wynika to pewnie z tego ze kazda firma podchodzi indywidualnie do pracownika.W tej firmie w Newcastle sa Panowie ktorych wyslalismy w tamtym roku i zarabiaja po 15GBP na dzienna.
zdjecie uzytkownika
wojtek1228 - 2013-12-16 13:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zyzior,jak to nie ma żadnej umowy??przeciez jaks musi być..a jakas przerewa wam przysługuje czy pracujecie tak przez caly dzien,interesuje sie pracą z ta firma,ale zaczynam miec mieszane uczucia..
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brasco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski