Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MOKATE Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MOKATE Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blona - 2014-09-15 00:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak.... mnie pokory życie nauczyło jakieś 13 lat temu...mnie to wszystko nie boli ale martwię się o następne pokolenie żeby oni nie chodzili głodni ale ze sztucznym uśmiechem na twarzy bo no wiadomo trzeba być dzielnym...
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-09-17 20:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alejandro - 2014-07-29 14:37:02]:
@alejandro: na biurowcu też są osoby pracujące za 1500zl netto (już z premią)...
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-09-18 17:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ludzie, ludzie. W każdym Skoczowskim, Ustrońskim czy jakimś innym zakładzie w naszym powiecie przyjmują i wszędzie najniższa krajowa. Czego oczekujecie? Wyższej pensji, paczek, wycieczek? To niestety w Polsce tego nie znajdziecie. W MOKATE za 8h od pon do pt 1350 zł to mało dla kobiety? W SPAR-ze też nie lepiej a i weekendy trzeba robić. Niech lepiej męża wyśle do pracy, a nie utrzymywać ciamajdy które nie wezmą byle jakiej roboty.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-10-14 15:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie jak wyglądają zarobki w biurach? Np na recepcji (jeśli takowa jest) albo na sekretariacie?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-19 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktos moze powiedziec jakie zarobki sa na produkcji?
zdjecie uzytkownika
hi - 2014-10-23 15:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na produkcji kobieta przepracowując miesiąc, bez świąt, zazwyczaj jest to 14 razy po 12 godzin dniówki i nocki, w zależności jak tam w grafiku to jeśli nie płaci PZU zarobi jakieś 1400 na rękę. Za święto wychodzi ok 120 zł na rękę za 12 godzin.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-23 21:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hi - 2014-10-23 15:05:48]:
Mam pytanie staram się na przedstawiciela czy warto proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-10-25 09:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pikolo - 2014-08-27 12:55:09]:
A może po prostu zmienić branżę i miasto. Niestety wielu Polaków boi się lub im się nie chce tego robić i później narzekaja. Ja (wraz z rodziną) zmieniłam miasto na duże , mam dobrą pracę i zarobki, i jestem zadowolana z zycia
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-10-25 10:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie myślałem. Żeby zmieniło się coś z MOKATE musi zmienić się w całej branży, regionie, województwie, kraju. Wszyscy jak dobrze wiemy takie zmiany trwają latami i nie wiem czy wzrost szacunku do KAŻDEGO pracownika będzie jeszcze udziałem naszego pokolenia. W krajach zachodnich jest zupełnie inaczej...
zdjecie uzytkownika
hmm....pytanie - 2014-11-06 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientujecie się czy zatrudnili już kogoś nowego na recepcję?
bo wiem że szukali kogoś, to jeszcze aktualne czy już ktoś nowy tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
grela - 2014-11-08 14:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm....pytanie - 2014-11-06 12:50:53]:
niestety , ale ta praca o której mówisz jest już raczej nieaktualna . Jeszcze jakiś czas temu znalazłam chyba te samą ofertę w internecie , ale szukając obecnie niestety już nic takiego nie mi nie wyskakuje. Zawsze jak nie na recepcje to zatrudnić się można na sprzedawce , bo na to stanowisko często szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
hmmm...pytanie - 2014-11-12 14:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam bo byłam na rozmowie i obiecalli mi drugi etap a nikt nie dzwoni..i nie wiem czy dalej czekać
zdjecie uzytkownika
Związek Zawodowy - 2014-11-19 12:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-11-23 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmmm...pytanie - 2014-11-12 14:28:11]:
pytanie teraz chyba najważniejsze jak długo już czekasz na ten telefon ? wiem , że to głupio tak samemu się do nich odzywać , ale jeżeli naprawdę bardzo zalezy Ci na pracy w Mokate to może warto. Bo tak to nie będziesz mogła skupić się na aplikowaniu do innych firm, bo ciągle nie zamknięta pozostanie ta sprawa
zdjecie uzytkownika
ph wielko - 2014-11-28 12:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sara - 2014-10-25 09:12:48]:
Hej ja jestem ph w rejonie 5 czyli dolnyslask wielkopolsaka, u nas jest kierowniczka ula na pod soba siostrunie marte, to jest dziwny uklad, ona nas oszukuje na kazdym kroku na towarze, tak podzielila rejony ze jej siostrunia tylko na tym wyszla, wrecna baba miala blizsze kontakty z poprzednim dyro dariuszem i przez to zostala kierownikim, jego juz (usunięte przez administratora) teraz czas na nia hehe...
zdjecie uzytkownika
szukajaca - 2014-12-02 23:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze teraz cos w firmie sie zmieni bo podobno same ostanio sa zmiany:-)
zdjecie uzytkownika
milusia - 2014-12-03 08:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukajaca - 2014-12-02 23:18:12]:
@szukajaca
Jakie zmiany?
zdjecie uzytkownika
szukajaca - 2014-12-03 20:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie moge powiedziec:-)dowiesz sie :-)zmiany sa wpisane w nasze zycie haha
zdjecie uzytkownika
wolter - 2014-12-04 12:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2014-07-23 00:20:34]:
Tyle a w konsekwencji nic sie nie sprzedaje .......wiec o co tu chodzi ....do biedronki trzeba dac tam sie sprzeda ....zreszta i tak juz robia pod biedronke ....sami sobie strzelili w kolano ....
zdjecie uzytkownika
wanda - 2014-12-05 12:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile firma da nam na swieta ?ktos moze cos wie ?ciekawe czy jest szans na jakas kolwiek kase
zdjecie uzytkownika
Ala77 - 2014-12-07 10:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jaki system pracy tam jest? 12h_czy po 8H i weekendy pracujecie czy są wolne.Dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
wolszczak - 2014-12-07 16:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala77 - 2014-12-07 10:14:45]:
hej , pewnie starzy wyjadacze którzy już jakiś czas w mokate pracują będą mieli informacje na temat tego czy na święta można liczyć na jakieś profity od firmy ? chodzi mi tu oczywiście głównie o jakieś bonusy w postacie premii , ewentualnie jakichś paczek . Dzięki z góry za wszelkie info w tej sprawie .
zdjecie uzytkownika
ami - 2014-12-07 17:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYLE DA CO KOT NAPLAKAL W TAMTYM ROKU DALI TORBE PRODUKTOW MOKATE HERBATY KAWE ITD NO I KALENDARZ SZKODA GADAC ALE STRASZNA LIPA
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Hmmm w tej firmie to fenomen. Problem zaczyna się że nie przyjmuje cię dział kadr tylko jakieś barany( kierowniki) którzy sami nie mają doświadczenia w rekrutacji i w tym co robią. Bałagan. Raz może rozmawiać z tobą dyrektor albo kierownik albo sprzątaczka to nie ma znaczenia.
Pytania: BLE BLE BLE liczy się sztuka tu żadnych trudności nie ma bo wszystko są to ludzie od znajomych pracowników tej firmy czyli swój swojego. No to tyle
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-12-08 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ami - 2014-12-07 17:19:40]:
Ami... czy wy umiecie tylko narzekać? Dają - źle. Nie dają - też źle. Myślisz, że w innych firmach dostają na święta po 500 zł premii? Nie! Myślisz, że nie dostają produktów firmowych - dostają. Poza tym - kto ci każe brać? Nie podoba się, to nie brać, a nie dwulicowo zabierać i narzekać. dziękuję za uwagę
zdjecie uzytkownika
:P:P: - 2014-12-17 15:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje w dużo mniejszej firmie i 900 zzł na święta dostałam, więc dostaje się w innych firmach dostaje!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOKATE Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MOKATE Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x