Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mokate

Pracowałeś w firmie Mokate i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ami - 2014-12-07 17:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYLE DA CO KOT NAPLAKAL W TAMTYM ROKU DALI TORBE PRODUKTOW MOKATE HERBATY KAWE ITD NO I KALENDARZ SZKODA GADAC ALE STRASZNA LIPA
zdjecie uzytkownika
andrew - 2014-12-08 16:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ami - 2014-12-07 17:19:40]:
Ami... czy wy umiecie tylko narzekać? Dają - źle. Nie dają - też źle. Myślisz, że w innych firmach dostają na święta po 500 zł premii? Nie! Myślisz, że nie dostają produktów firmowych - dostają. Poza tym - kto ci każe brać? Nie podoba się, to nie brać, a nie dwulicowo zabierać i narzekać. dziękuję za uwagę
zdjecie uzytkownika
:P:P: - 2014-12-17 15:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje w dużo mniejszej firmie i 900 zzł na święta dostałam, więc dostaje się w innych firmach dostaje!
zdjecie uzytkownika
Upal - 2014-12-22 09:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe gdzie tacy hojni pracodawcy są. W niektórych firmach nie dostaje się zupełnie nic na święta, a w placówkach państwowych słyszałem o kilku kwotach - 150, max. 190 zł na paczki dla dzieci. Zawsze to spore ułatwienie, chociaż nie wiem od czego zależy kwota w przekroju państwa. Mokate oczywiście może zawsze więcej ofiarować, ale widocznie nie mają takiej wewnętrznej potrzeby.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-05 13:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja się tak zastanawiam właśnie, bo w niektórych firmach to niekiedy zupełnie nic nie daj i wtedy dopiero pojawia się problem tak naprawde..a tak jak mówicie 150 czy 190 to już i tak jest niezła zupełnie kwota i wydaje mi sie, ze firma mogłaby o tym pomyśleć, zzawsze to miły gest i pomoc dla rodzin z dziećmi.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2015-01-10 11:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na magazynie w Makate w Ustroniu nie polecam pracy. Panuje chamstwo i wykorzystywanie nowych pracowników przez starych.Musisz nawet za nimi sprzątać stanowisko(a biorą za to premie),bo jak nie to się poskarżą kierownikowi,a ten poleci zaraz do pana prezesa po wypowiedzenie i cię zwolnią. Pracownicy żądzą a kierownik tam nie ma nic do gadania. Nawet się ich pyta,czy ci dają na wózku pracować.Chore,powinni zmienić kierownika to wtedy byłby porządek.
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2015-01-11 19:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie Mokate od wielu lat i mogę z całym przekonaniem powiedzieć że jest to firma najlepsza i nowoczesna.Atmosfera w porządku,kierownictwo ma szacunek do pracownika i zarobki są przyzwoite.Chcę dodać jeszcze że wyroby z Mokate są najlepszej jakości i znane w całym świecie , kupujcie więc kochani bo lepszych nie znajdziecie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-14 13:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na magazynie w Ustroniu i jak wszędzie trzeba pracować, ale kierownik jest raczej sprawiedliwy i wyrozumiały. Idzie się z nim dogadać.
Komu się nie chce pracować, tylko opowiadać i ściemniać to raczej nie polecam pracy w Mokate. Kierownik jest wymagający, ale to co obiecuje to raczej się wywiązuje.
Płaca jak wszędzie średnia , ale nie ma co narzekać. Jak chcesz to nadgodziny można pracować lub soboty i płacą dobrze nie trzeba wybierać.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-16 22:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomal - 2015-01-11 19:24:06]:
Jak mam kupic wasze produkty skoro ich nie ma w sklepach?!hihihi ale lipa
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-01-19 16:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klient, zawsze możesz kupić na ich stronie internetowej, pod każdym produktem jest przycisk kup teraz, a powyżej widnieje jego cena. Dziwne jednak, że nie widzisz ich produktów w sklepach, przeciez sa popularne w marketach, herbata minutka, czy mokate cappucino są bardzo popularne. Czyli rozumiem, że większość zdecydowanie poleca tu pracę?
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-01-24 10:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy są może przyjęcia do Mokate w Zorach
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-01-26 16:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2015-01-24 10:58:51]:
elu czy ty też chcesz iść tam do pracy? też jestem ciekawa i mam zamiar się tam wybrać :)
zdjecie uzytkownika
babuś - 2015-01-26 21:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jako przedstawiciel w firmie która zatrudnia 50 osób, na wakacje Szef wypłaca dodatkowo 900zł. zaś na święta 400zł. do ręki. Firma mała, a jednak można. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-01-27 12:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wecie może czy są przyjęcia? szukam pracy, ale inni piszą tak inni tak i nie wiem w końcu jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
marcimerci - 2015-02-02 19:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc wszystkim, ja też jestem zainteresowana pracą w tej firmie. z tego co napisał "babuś" można liczyć na dosyć wysokie premie. Może ktoś mi powiedzieć jaka jest podstawa stawka na początku i czy jest szansa na podwyżkę ? Zależało by mi na opiniach byłych i obecnych pracowników. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-02-03 18:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcimerci - 2015-02-02 19:39:32]:
a skąd jesteś? kiedy masz zamiar tam się wybrać?
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-02-04 17:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do mokate zatrudniaja przez młodzieżowe biuro pracy w żorach
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-02-04 17:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam bardzo proszę{kogoś życzliwego i prawdomównego] napisać jak dostać się do mokate na produkcję?wysyłam CV mailem-cisza,wożę CV do portiera-nic,dzwonię do kadr i podobno nie ma miejsc.bardzo mi zależy z góry thx
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-04 17:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aktualnie nie ma przyjęć. Przyjmowane są pojedyncze osoby, kiedy ktoś się zwolni, przejdzie na emeryturę itp. W pierwszej kolejności przyjmowane są osoby których podanie przyniósł pracownik, wolą przyjąć kogoś za kogo ktoś może poręczyć. Ja też kilka razy próbowałam się tam przyjąć i zadzwonili do mnie dopiero jak znajoma która tam pracuje poszła w mojej sprawie do kadr. Także raczej nie masz co liczyć że zadzwonią, chyba że będą latem potrzebować więcej osób.
zdjecie uzytkownika
brrrr - 2015-02-05 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do świątecznych premii... pracuje w gliwicach i dostaliśmy po 1000zł/brutto na święta jak widać się da, wiem że niewszystkie firmy są tak bogate ale po 400bonów chyba ich stać.
zdjecie uzytkownika
ph - 2015-02-08 23:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brrrr - 2015-02-05 15:07:44]:
Przedstawiciele handlowi nic od mokate nie dostali ale kase sie nam zabiera zdzierstwo lipa nie firma
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-11 13:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-01-14 13:42:57]:
Zarobek przyzwoity to moze ty palancie masz lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle mokate płaci najnizszą krajowa ..praca na akord kierownik góral po zawodowce a majstrowe do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczywiscie pisze o ustroniu..
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-02-14 16:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem w tej firmie i złego słowa nie można powiedzieć.Atmosfera w porządku a co do płacy nie narzekałem bo na kierownika nie szedłem.Kochani nie ma co narzekać a cieszyć się że robota jest.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Hmmm w tej firmie to fenomen. Problem zaczyna się że nie przyjmuje cię dział kadr tylko jakieś barany( kierowniki) którzy sami nie mają doświadczenia w rekrutacji i w tym co robią. Bałagan. Raz może rozmawiać z tobą dyrektor albo kierownik albo sprzątaczka to nie ma znaczenia.
Pytania: BLE BLE BLE liczy się sztuka tu żadnych trudności nie ma bo wszystko są to ludzie od znajomych pracowników tej firmy czyli swój swojego. No to tyle
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2015-02-14 16:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To finezja smaków,relaks i lekkość motyla- to zalety herbatek z Mokate,z pięknego Ustronia.Pijcie na zdrowie.
zdjecie uzytkownika
Bocuś - 2015-02-17 01:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wielu pracowników atmosfera to sprawa kluczowa przy podejmowaniu pracy. Wpływa ona na dobre relacje między ludźmi, a w takich przypadkach praca po prostu idzie szybciej i czas się nie wlecze. Mokate to uznana marka, chociaż nie mam pewności czy finanse jakie oferują są na tyle konkurencyjne, że pracownik jest ściśle przywiązany do firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mokate
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mokate?
Zadaj pytanie