Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zahak - 2013-07-29 13:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma nie ma co... Pracowałem tam miesiąc na montażu i mnie zwolnili za reklamację. Powodem reklamacji było brak JEDNEJ etykiety (małej naklejki) na ileś set sztuk. Pracowałem na umowę zlecenie i miałem w miesiącu wyrobione 223h i na koniec dostałem 1600 zł z lekkim hakiem. Nie palę, nie spóźniałem się, nie piję alkoholu wcale i robiłem co i ile mi kazali mimo to znów jestem bezrobotny.
Jeśli czujesz że jesteś białym murzynem który może pracować za darmo to polecam wypłata będzie przed 10.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zahak po ile godzin dziennie pracowałeś w firmie Belma Accesories Systems? czy weekendy były wolne?
zdjecie uzytkownika
LALA - 2013-10-11 17:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia niema co wiem praca jest potrzebna ale nie za półdarmo tak płacą w BAS
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-12-17 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LALA co to znaczy za pół darmo ? to ile płacą w BAS ? a jak z terminowoscia wyplat? pieniadze są chociaz na czas bo to jest dla mnie wazne ?
zdjecie uzytkownika
000 - 2013-12-17 20:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2013-12-17 14:42:28]:
kasa zawsze na czas przed 10 każdego mies.chociaż sama płaca bez szału
zdjecie uzytkownika
jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NArzekaja Ci ktorym pracowac się nie chce. Ja jestem w firmie kilka miesięcy i nie jest źle. Co prawda jest ciśnienie na tempo pracy i ( usunięte przez administratora ) ale zarobki nie są złe. Z nadgodzinami wychodze ok 3000-3700 więc jak na Bydgoskie realia nie jest złym wynikiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-06 10:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam staram sie o prace w waszym zakladzie na stanowisko operatora wuzka widlowego chcialbym sie dowiedziec jak wyglada mniejwiecej praca na tym stanowisku w waszej firmie?jakie sa warunki pracy?wynagrodzenia?i jak jest tam z dojezdem do pracy?czy zaklad jest daleko polozony od tzw Głównej bramy? bede bardzo wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-06 11:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21]:
Tak,jeszcze nie dawno można było zarobić,ale nie wspomniałeś że bez nadgodzin dostaje się 1800-1900zł i to spawacz!Żałosne.Kalkulując trzeba patrzeć ile się zarabia w normalnych godzinach.Pozostały czas jest twój i dla rodziny.Jak miałbym tyrać tyle co ty to lepiej wyjechać zagranicę skoro w domu maiał bym być gościem.Ten tekst ,,narzekają Ci którym pracować się nie chce"...dobre.
Obecnie w firmie się tyle nie zarobi gdyż od pół roku nie ma nadgodzin,czasami w sobotę lub niedzielę można przyjść to wypłata trochę powyżej 2tyś. Ja już zdecydowałem i odchodzę.Jak nie masz rodziny na utrzymaniu,dużo czasu,małe ambicje i umiejętności słabe w spawaniu to firma dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
pin24 - 2014-02-07 17:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc? - 2013-07-05 07:41:56]:
Zakład jest zaraz za bramą.
zdjecie uzytkownika
Tukan - 2014-02-19 22:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No to jeżeli spawacz dostaje 1900 zł to trzeba się szanować, grzecznie podziękować i uciekać. Mając papiery na spawanie wartość umowy powinna być 2x większa.
zdjecie uzytkownika
malysz22 - 2014-02-20 11:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem malarzem -piaskarzem zadzwonili do mnie w sprawie pracy jakie warunki płacowe i ile godzin się pracuje w tygodniu ,czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wiele nie licz 12zł brutto max.O kiepskich płacach,a wymaganiach wysokich nie adekwatnych do płacy świadczy tylko wysoka rotacja pracowników.Przychodzą i odchodzą sami.Jak nie masz rodziny i innych zobowiązań finansowych to możesz tam tyrać i jednego co się dorobisz to garba;-)
zdjecie uzytkownika
Upa - 2014-02-23 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł/ brutto.. Kolego malysz, zaproponuj im, że możesz pracować za jakieś 15 zł brutto i zacznij ich bajerować, że wiesz jak sytuacja w firmie wygląda i jaka jest rotacja, a Ty poszukujesz pracy na dłużej. ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaka stawke moze liczyć operator wózka widłowego? dostałem telefon ze mam sie do nich zglosić na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-13 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany jak wyglada praca na stanowisku kierowniczym i jak wygladaja zarobki. Prosze o info osoby bedace w temacie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-25 00:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-04-24 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
WITAM, CZY KTOŚ WIE KTO JEST KIEROWNIKIEM KONTROLI JAKOŚCI , I ILE PRACOWNICY KONTROLI ZARABIAJA , POZDRAWIAM DZIĘKI ZA SZCZERE WPISY
zdjecie uzytkownika
Belize - 2014-05-08 04:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to przykre to co pisze pracownik, także ciężko powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w BASie. Jeśli da się tam pracować - to Bogu chwała.
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2014-05-08 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEROWNIKIEM KONTROLI JEST PAN KIJAK A CO DO ZAROBKÓW TO KIEPSKO PŁACA I NIEMA ROBOTY NA CHWILE OBECNA NON STOP WYSYŁAJĄ NA URLOPY LUDZI
zdjecie uzytkownika
Bellisimo - 2014-05-09 01:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co gdy ktoś się nie godzi na wysyłkę na urlop? Bo domyślam się, że urlop idzie z wypoczynkowego???
zdjecie uzytkownika
obecny pracowanik - 2014-05-12 16:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kontroli jakości zarobki ok 15 zł na godzinę, więc szału nie ma. Do tego premia ewentualnie, chociaż ostatnio to kiepsko bardzo z premią
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-19 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie wzgledem pracy na magazynie? jakie warunki panuja? czy da sie pracowac? i na jakie zarobki mozna liczyc?
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2014-06-20 01:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli na kontroli jakości około 15 za godz. to na magazynie nie może być wiele mniej. a praca zmianowa wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-20 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak praca na zmiany mi odpowiada wazne zeby placili wzglednie i na czas , a ile tak wyciagaja na magazynie?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-07-09 13:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy na pracownika transportu wewnętrznego (operator wózków widłowych) Wiem tylko tyle ze praca na 3 zmiany . Jakiej stawki można sie spodziewać?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski