logo Belma Accesoriess Systems

Belma Accesoriess Systems

Bydgoszcz

Opinie o Belma Accesoriess Systems

antoni 2014-06-20 12:56:08
Tak praca na zmiany mi odpowiada wazne zeby placili wzglednie i na czas , a ile tak wyciagaja na magazynie?
2
mirek 2014-07-09 13:55:51
Dostałem propozycje pracy na pracownika transportu wewnętrznego (operator wózków widłowych) Wiem tylko tyle ze praca na 3 zmiany . Jakiej stawki można sie spodziewać?
4
name 342 2014-09-11 21:06:23
Mam pytanie chce sie zatrudnic na stanowisko szlifierza na dział inox prosze o opinie i jaka stawke mi zapropunuja na poczatek chce sie dowiedziec czy warto składac papiery >
5
-maY-er 2014-09-24 11:54:16
Jestem doswiadczonym pracownikiem, bardzo podoba mi sie atmosfera w zakladzie i te place jak na zachodzie.Mamy wiele czasu na wdrazanie wlasnych ideii, szczegolnie w piatki jest luzniejszy dzien. Pozdrawiam cale szefostwo.
4
PRACOWNIK 2014-09-25 19:24:01
NIE WARTO O ILE CENISZ WŁASNE ZDROWIE PSYCHICZNE
1
PRACOWNIK 2014-09-25 19:25:52
WIDZĘ ŻE HUMOR DOPISUJE, MAM NADZIEJE ŻE TO IRONIA JEŻELI NIE TO WSPÓŁCZUJE....
hehe 2014-10-03 16:28:29
chyba tyle wyciagales jak sprzedales urlop i nadgodzin troszke miales
2
spawacz1 2014-10-13 23:25:05
tam jest taki system w całej firmie
belmowiec 2014-10-22 13:04:35
Weźcie pod uwagę, że Belma Accesoriess Systems i Belma to dwa całkiem różne zakłady, choć za tą samą bramą.
pracownik 2014-10-22 21:36:54
Belma Accesoriess Systems - BAS ul. Łochowska 69.

Bydgoskie Zakłady Elektromechaniczne - Belma S.A. ul. Łochowska 69.

to dwa całkiem różne zakłady
przemo malarnia 2014-11-27 22:10:23
za duzo, na pewno wezma cie do gory i awansuja... uciekaj poki mozesz
1
krystian 2015-01-08 08:28:14
W internecie na znanym portalu ogłoszeniowym dotyczącego ofert pracy ukazało się ogłoszenie na stanowisko Pracownika Transportu. Jakie są warunki pracy na tym stanowisku i na co mozna liczyć względem wynagrodzenia? czy opłaca się aplikować na to stanowisko? proszę o info, z góry dziękuje.
2
Nabytek 2015-01-20 20:03:08
najpierw badź zaproszony na spotkanie a dopiero wtedy sie zstanawiaj czy brać robotę
Staff 2015-02-04 20:10:53
Panie/Panowie a jak jest z Menedżerami sprzedaży? da się coś ugrać?Jak to wygląda?
tadek 2015-03-21 14:15:56
Hej, ja na stronie internetowej Belma Accesoriess Systems znalazłem za to ogłoszenie, że poszukują obecnie malarza proszkowego. Ktoś może wie coś więcej tu o warunkach pracy? Niby napisali, że jest umowa o pracę i system III zmianowy, ale to tyle z konkretów. Jak jest jeśli chodzi o sprawy socjalne, atmosferę na zakładzie?
1
Jacek 2015-10-07 20:38:02
daj już spokój Ala ;)
anka4don 2015-10-11 20:43:47
Szukam pracy czy warto składać u was papiery,czy kobiety też przyjmują i jaką stawkę na początek dają i jak jest z zmianami.Dzięki za informacje.
1
pracownik 2016-01-26 18:18:33
na montazu 11 brutto, pozniej 12 brutto. mozna troche nastukac wiecej dzieki nadgodzinom ale komu chce sie ciagle tyrac po 12h.
1
Anonim 2016-01-30 21:36:25
Chłopów daruj sobie niewarto
1
xxcx 2016-02-03 19:54:36
każdy pracownik od razu dostaje umowę a jest tu około 700 osób
pracownik 2016-02-05 23:59:09
na montażu od 12 brutto (najniższa krajowa)-pedał jak nic. Cnc - od 15zł (nie na tłoczni ba tam po 10 latach tyle nie mają), transport 13-14zł - zajedziesz się na śmierć. Wszystko brutto czyli najniższa plus jakieś grosze. Nie warto, są lepsze firmy. W biurze też nie urywa bo przeciętne stanowisko "myślące" to 2000zł na łapę - śmiech na sali!
pracownik 2016-02-06 00:04:25
Gdyby lepiej płacili i wymagali tego co możliwe to mógłbym powiedzieć, że firma jest ok. Jednak prawda jest taka, iż większość ludzi tam "myśli" i to błędnie :D
Więcej do pracy - mniej do myślenia i będzie łatwiej wszystkim......
Malarz 2016-02-10 21:57:47
Firma kwas. Kto może ten ucieka. Zarobki na montażu 12zl/h+plus premia 200-400(zależy czy lider cię polubi)a żeby dostać 2,5 tys trzeba spędzić w pracy wszystkie soboty i w tygodniu po 12h. CNC 15,- w górę i brak wolnego dnia w miesiącu jeśli pracuje się na krawędzi. Biura 2 tys i najlepiej jak siedzi się 24h/dobę. W całej firmie problem z urlopami, bo przecież musi ktoś pracować, na chorobowe krzywo patrzą. Na karierę w BASie nie warto liczyć, chyba, że się dużo szczeka na innych. Nie ważne czy ktoś ma rację, ważne ile błędów komuś wytknie. Atmosfera byłaby ok, gdyby nie mobbing Szefa Produkcji- krzyczy i obraża ludzi. Poza kulturą brakuje mu bata w ręku. Fakt- płacą przed 10tym, ale firma ukrywa dużą ilość nadgodzin.
Szerszeń 2016-02-10 23:22:26
Tak po krotce , wydział 586 omijajcie z kilometrową rezerwą , panuje tam reżim kierasa , 200% normy i ciągle mu mało
Alf 2016-03-06 09:07:28
Witam wszystkich czy ktoś jest zorientowany jakie zarobki maja spawacze matoda mag ,tig warto składać papiery ?bardzo dziekuje za idp
spawacz 2016-03-06 19:50:56
19 brutto
alf 2016-03-07 10:28:19
dzięki chłopaki za odp a jak praca w nadgodzinach często i jak płatne ? czy na zasadzie bedziesz konfidęcił to będą premie bo z tym się już spotkałem czy coś? interesuje mnie głownie aspekt finansowy albo zrobienie dodatkowych uprawnień (gr materiałowe dozór ) napisał (obibi 3-4tyś i spawacz 19brutto [13,49 netto] ) to duża rozbieżność dlaczego takie różnice w stawkach?
xxxx 2016-03-07 20:20:24
szukaj cos innego
Praca 2016-03-09 16:31:21
Dostałem oferte pracy na dział ślusarz narzędziowy wie ktoś jak tam jest ?
1
pracujący od 4 lat 2016-03-11 11:40:16
To może napiszę w skrócie jak jest na prawdę w Belmie:) Ludzie narzekają na ciągłe kontrole itp, ale jeśli ktoś przychodzi posiedzieć przez 8 godzin a nie uczciwie pracować to czego taka osoba może się spodziewać.
Zapewniam, że jeśli ktoś przychodzi uczciwie przepracować to jest w stanie zarobić naprawdę satysfakcjonujące pieniądze.
Wypłata zawsze na czas, nadgodziny też (weekendy i nocki płatne 100% dodatku, a w tygodniu 50% dodatku). Z tym,że przez ostatnie pół roki płacili ciągle nawet w tygodniu same 100%.
Średnio jeśli ktoś się stara to może dostać mniej więcej co pół roku po około 1-2 zł na godzine.
GA 2016-06-14 16:09:31
Czy ktoś może wie, czy oferty na stronie BAS są aktualne? Wiszą od dawna, a na maile i tel. nikt nie odpowiada :( Będę wdzięczny za informacje.
pracownik 2016-07-05 18:34:19
przyjdz prosto do kadr i moze cos dostaniesz. oni ludzi ciagle potrzebuja bo rotacja jest olbrzymia i nadal bedzie jak sie placi guzikami i oczekuje cudow
Blilblliblip 2016-08-08 16:52:12
Szukałem jakichś konkretnych wypowiedzi typu , stanowisko , jaka atmoswera , jakie godziny pracy umowy i co nakwazniejsze wynagrodzenie , a tu większiść to same pytania i jakieś nic nie znaczące bzdety i zbędne dyskusje
pracownik 2016-08-12 17:42:53
montaz 6-14 i jak sa nadgodziny to musisz je robic
produkcja 3 zmiany po 8h plus czesto obowiazkowe nadgodziny
atmosfera roznie ... zalezy jaki dział ale wiekszosc kadry zarzadzajacej to dupki ktorzy mysla ze sa wielcy i wszystkoim wolno
pracownik 2016-08-17 18:52:11
zalezy od działu ale są takie ze jak Ci powiedza ze sa nadgodziny to je robisz bo jak nie to do widzenia.
spaw. 2016-08-24 20:16:08
czy ktoś wie jak jest na spawalni jaka atmosfera stawka na początek itp., mam mało doświadczenia i próbuję gdzieś się zahaczyć bo jest ogłoszenie i zamierzam złożyć cv
ByłyOświecony 2016-08-25 18:10:48
Składaj na pewno cię przyjmą gdyż BAS to Bydgoska Akademia Szkoleniowa.Tu każdego biorą,poduczą się i uciekają do innych firm gdzie są spawacze doceniani.Przeczytaj ten wątek od początku to będziesz wiedział ,że ten zakład spawaczy nie szanuje i dlatego jest ciągła rekrutacja w tym zawodzie .Dla tej firmy liczy się to, że zawsze kilku zostanie i popracuje kilka miesięcy zanim się zorientują w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafili.Jeszcze jedno,tu spawa się 10-20% a reszta to obróbka,ryranie szlifierką lub oscylacją także po 8h ręce opadają.Można powiedzieć, że to jest pseudo spawanie, a raczej idziesz jako szlifierz.Powodzenia
1
ByłyOświecony 2016-08-25 18:11:21
Składaj na pewno cię przyjmą gdyż BAS to Bydgoska Akademia Szkoleniowa.Tu każdego biorą,poduczą się i uciekają do innych firm gdzie są spawacze doceniani.Przeczytaj ten wątek od początku to będziesz wiedział ,że ten zakład spawaczy nie szanuje i dlatego jest ciągła rekrutacja w tym zawodzie .Dla tej firmy liczy się to, że zawsze kilku zostanie i popracuje kilka miesięcy zanim się zorientują w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trafili.Jeszcze jedno,tu spawa się 10-20% a reszta to obróbka,ryranie szlifierką lub oscylacją także po 8h ręce opadają.Można powiedzieć, że to jest pseudo spawanie, a raczej idziesz jako szlifierz.Powodzenia
1
spaw. 2016-08-25 22:02:30
jest wakat na ich stronie
Slawek 2016-09-08 15:34:46
Dla kazdego kto mysli nad zlozeniem papierow do firmy BAS - zastanowcie sie dwa razy. To najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowalem. Dzien w ktorym sie stamtad zwolnilem traktuje jak swieto narodowe. Nic tam nie jest ludzkie ani oplacalne. Jaka ma byc atmosfera w pracy gdzie zarabia sie niewiele ponad minimalna krajowa, z kierownictwem ktore jest TOTALNYM buractwem oraz z ludzmi ktorzy jedyne co chca to miec lepiej niz "kolega" obok. Ludzie na siebie donosza, nie szanuja sie, wyzywaja.. Jak jest cisnienie i sa nadgodziny to nie ma ze boli. Nie idziesz = nie masz premi(kilkaset zl w zaleznosci od dzialu). Liderzy zmian .. hehe dobre stanowisko jak na czlowieka bez jakiejkolwiek szkoly i doswiadczenia w zarzadzaniu innymi ludzmi, potrafili przychodzic do pracy "wstawieni" lub potrafili nawet i teraz uwaga ! UKRASC DRZWI z pracy i wstawic wlasne z domu. Uwierzycie ? Pani R. od BHP potrafi zaproponowac lewe pieniadze pod stolem byle nie zglaszac wypadku w pracy. Najczesciej te pieniadze i tak nie sa wyplacane. Przyklady mozna by mnozyc i dzielic, ciekawe kiedy ktos z dzialu HR usunie ten post. Ludzie naprawde nie warto, lepiej byc juz nawet kanarem ..
7
Arek 2016-09-14 19:11:08
Nie byles to nie wierzysz to oczywiste, tylko po co czytasz forum z opiniami ? Jezeli lubisz bol, smutek i generalnie styl zycia gnoja to ta praca jest dla ciebie wymarzona. Pieniadze i na czas ale co z tego jak na nic nie starcza bo trzeba miec 200godz wzwyz zeby wyzywic rodzine.. Inaczej dzieci chodza glodne. Oczywiscie pod warunkiem, ze nikt tych nadgodzin w magiczny sposob nie zabierze .. a to juz jest problem bo dzieje sie tak czesto. Pozdrawiam MPK530 - pracujcie tam do konca zycia i dajcie sie terroryzowac :)
1
beny 2016-09-14 22:08:22
azja HR buhahahahahhaaaa...
buszek 2016-10-05 10:46:33
Na montarzu kumpel po roku ma 13 brutto na godzine ja pracuje tam dopiero od miesiaca na CNC dostalem na poczatek 16brutto jak nie dadza podwyzki po tym okresie probnym to zegnam ich.Atmosfera jak narazie jest spoko na dziale CNC ale nie chce przechwalac zobaczymy pozniej , niewiem jak na innych dzialach
były pracownik 2016-10-05 12:46:07
Kolego idź tam gdzie wszyscy,czyli do SPX. 16 brutto to kpina. 13 na montażu to ja miałem 3 lata temu,ta firma to wyzysk.Niektórzy pojmują to wcześniej,niektórzy później.Dobrze mają tam tylko CI co liżą tyłki i są członkami rodzin.Pozdro dla kumatych.Reszta jak mówi klasyk to ogry do tyrania za innych.
3
maja 2016-10-05 12:50:28
jest u nich chyba oferta teraz jako Specjalista ds. wycen w Dziale Handlowym i wydaje mi się, ze premie rzeczywiście dobrze tutaj wyglądają, bo mozna troche zarobić.
brzęczyszczykiewicz 2016-10-27 11:01:51
masakra wyzysk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 3 a pieniądz prawie jak najniższa krajowa na montażu dali kilka lat temu 10 zł brutto a po kilku latach 14 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam może i bym miał więcej na godzine tylko musiał bym wchodzić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym wszystkim ci........ ale ja taki nie jestem zawsze miałem ich w gdzieś Liderzy boją sie że stracą posade i ryja nie otworzą do pseudo kierowniczka pana trawka a sami sapią do swoich pracowników niektórzy sie nie dadzą i dlatego są zwalniani pani z bhp latała po zakładzie i bezpodstawnie sprawdzała ludzi alkomatem z telezakupów Mango.wszędzie porozstawiali swoich pseudo Mistrzów na danych działach tak samo jak sie rozstawia pionki na planszy ,i I jak im zagraja tak zatanczą a kierownik powinien miec jaja i miec swoje zdanie i walczyc o dobro pracownika byle by dobrze robota była wykonana.
Podsumowanie jestes włażi dupem to mozesz tam pracować
1
pracownik 2016-10-30 12:18:36
wszyscy tylko narzekają że gonią do pracy wyzywają mało płacą itd. itp. , załóżcie sobie firmy paroosobowe to tak samo będziecie gadać mało płacić ludziom i ludzi wyzywać od złodziei i nierobów itd. itp. co k.... prawda boli, nikt was nie trzyma można się normalnie zwolnić i iść na swoje, i zaraz się zrobi głośno że wazelina albo koleś lub rodzina , jest to przykre ale jak ci wszyscy dyrektorzy , biurowcy i majsterki nigdy nie pracowali na produkcji to tego nie zrozumieją bo są za .....
1
brzęczyszczykiewicz 2016-11-15 10:02:53
bo jesteś wazelina i jestes smieszny ja już tam nie pracuję tylko gdzie indzie nigdy nie pisałem na tym forum dopóki nie odszedłem z tej śmiesznej firmy ja nawet nie musiałem tu pisać jak tam pracowałem to po prostu wszystkim z pracy mówiłem co mi sie nie podoba i kto tam jest włazi dupkiem nigdy nie dałem sie dojechać żadnemu czy to był majster czy jakiś śmieszny lider a oni takich ludzi nie lubią co się nie dadzą i walczą o swoje.
Kwiatek 2016-11-25 09:55:12
Ogólnie praca w porządku, gdyby nie fakt że majster na jednym z wydziału zesral się obok kibla. Smród, brud [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lezy trzeci dzień i nikt nie sprząta. To wszystko kiedyś pierd....nie
1
bas 2016-12-01 23:08:08
Obóz pracy.
Zostaw swoją opinię o Belma Accesoriess Systems - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems