Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
desperat - 2010-12-22 00:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejmując pracę w tej firmie podpisujesz na siebie wyrok . Na rozmowie kwalifikacyjnej oferują ci atrakcyjne zarobki --- premie !!!!!! Ludzie nie dajcie się oszukać , jest to kolejna firma która ładnie świeci oczami nic poza tym !!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli szukasz pracy w takiej firmie to musisz być niezłym desperatem.
zdjecie uzytkownika
ktoś kto tam długo pracuje - 2011-01-07 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że dotyka Was prawda, palenie w godzinach pracy, czyli okradanie pracodawcy, żal dupsko ściska iż nie dostaliście socjalnego? - trzeba było mniej ściemniać a więcej robić. Pieniądze są za czyny a nie za ich brak. A wystarczy tylko rzetelnie pracować, bez naginania przepisów, wycinania setek choinek, dinozaurów czy kurde co tylko się zamarzy na laserze. Koszty braków nie generują się same. teraz widzisz że dla jednej głupiej sprawy można stracić wiele. Ale Ty tego nie zrozumiesz gdyż dzieliłeś skórę na niedźwiedziu - czyli dysponowałeś pieniędzmy których nie miałeś - a tu ZONK. nie dostałeś bo np miałeś jakieś wolne na rządanie itp.
Zazdrość zżera Ciebie bo nie dostałeś czegoś co CI się nie należało, a czego chciałeś. A wystarczy sumienność. A więc reasumując:
jeżeli potencjalny pracownik chce przyjść, wegetować, leserzyć się, obijać - to faktycznie omijajcie tą firmę - firmę z przyszłością. natomiast jeżeli jesteś rzetelnym i sumiennym graczem, to zapraszamy - takich ludzi nam trzeba
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 23:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś kto tam długo pracuje - 2011-01-07 21:38:53

widać że dotyka Was prawda, palenie w godzinach pracy, czyli okradanie pracodawcy, żal [usunięte przez administratora] ściska iż nie dostaliście socjalnego? - trzeba było mniej ściemniać a więcej robić. Pieniądze są za czyny a nie za ich brak. A wystarczy tylko rzetelnie pracować, bez naginania przepisów, wycinania setek choinek, dinozaurów czy kurde co tylko się zamarzy na laserze. Koszty braków nie generują się same. teraz widzisz że dla jednej głupiej sprawy można stracić wiele. Ale Ty tego nie zrozumiesz gdyż dzieliłeś skórę na niedźwiedziu - czyli dysponowałeś pieniędzmy których nie miałeś - a tu ZONK. nie dostałeś bo np miałeś jakieś wolne na rządanie itp.
Zazdrość zżera Ciebie bo nie dostałeś czegoś co CI się nie należało, a czego chciałeś. A wystarczy sumienność. A więc reasumując:
jeżeli potencjalny pracownik chce przyjść, wegetować, leserzyć się, obijać - to faktycznie omijajcie tą firmę - firmę z przyszłością. natomiast jeżeli jesteś rzetelnym i sumiennym graczem, to zapraszamy - takich ludzi nam trzeba

No racja ,ważne,że Ty dostałeś coś co Ci się nie należało,
Dobra firma na przyuczenie do zawodu,pensje mizerne w stosunku do wykonywanej pracy..Panie sumienny i prawy trzeba zrobić zrzutę w firmie na słownik bo RZĄDANIE piszę się przez Ż
A propos...dobrze że dajecie zupki bo bym zęby w ścianę wbijał.
zdjecie uzytkownika
mobi banda - 2013-04-05 01:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . ludzie ktorzy robia tam lat miliony ze tak to ujme cisna na swojej stawce chociaz wiedza milion razy wiecej.. niz wy te zlamasy pod stolami.. przychodzi swierzak i dostaje wiecej na zachete a potem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy co awansowali w tej firmie wlazili w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak ten przemus na malarni od [usunięte przez administratora] kolegow ze poszli na papierosa itp sytuacji byl wielce sumienny a teraz wali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az milo.. wszyscy ktorzy tam pracuja dokladnie wiedza jak to wyglada.. jeden wielki nie ustanny mobing .. od kiedy to pracownik transportu musi myc kabiny ktore nie naleza do jego obowiazkow.. kur. co to sprzataczka czy transportowy pogrzance.. kwestia jak tego nie zrobisz to polecisz .. co to ma byc jeszcze nie jednemu z was kierowniczki majstry i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hlosty papy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] doigracie i was dojada za ten mobing .. dyktafon by sie przydal w pewnych sytuacjach jak to panowie wykorzystuja pracownikow na nizszych szczeblach.. premie kto je widzi chyba liderzy.. podwyrzki o nich tylko mowa ludzie cisna po 12 16 h i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja ilu przez was skury do wariatkowa zawital bo sie psychicznie wymeczyl co?? bo zescie naobiecywali... odradzam z gory wszystkim ! bo to gra nie warta swieczki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 01:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ja właśnie chce iść do nich na pracownika transportu, trochę mnie martwo co pisze @mobi banda, no ale cóż zrobić. Na jakich warunkach zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
abc? - 2013-07-05 07:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moze ktos cos powiedziec na temat pracy w tej firmie dostalem propozycje na pracownika Transportu wewnetrznego.
Jakie sa tam warunki ?
I jak daleko jest zaklad od głównej bramy?
Chcialbym cos sie dowiedziec na ten temat bo niewiem czy poprostu warto?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-07-09 08:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich
Czy może kilka osób wyrazić opinię na temat stanowiska spawacza w tej firmie.Jakie zarobki,socjal i.t.d.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 11:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi odpowiedzieć na pytanie czym zajmuje się firma Belma Accesories System? w jakiej branży działa?
zdjecie uzytkownika
michu - 2013-07-27 15:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , czy jest jakaś szansa tam się dostać bez znajomości ? z tego co wiem to ochroniarze wyrzucają cv-ki do śmieci !!!
zdjecie uzytkownika
zahak - 2013-07-29 13:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma nie ma co... Pracowałem tam miesiąc na montażu i mnie zwolnili za reklamację. Powodem reklamacji było brak JEDNEJ etykiety (małej naklejki) na ileś set sztuk. Pracowałem na umowę zlecenie i miałem w miesiącu wyrobione 223h i na koniec dostałem 1600 zł z lekkim hakiem. Nie palę, nie spóźniałem się, nie piję alkoholu wcale i robiłem co i ile mi kazali mimo to znów jestem bezrobotny.
Jeśli czujesz że jesteś białym murzynem który może pracować za darmo to polecam wypłata będzie przed 10.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zahak po ile godzin dziennie pracowałeś w firmie Belma Accesories Systems? czy weekendy były wolne?
zdjecie uzytkownika
LALA - 2013-10-11 17:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia niema co wiem praca jest potrzebna ale nie za półdarmo tak płacą w BAS
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-12-17 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LALA co to znaczy za pół darmo ? to ile płacą w BAS ? a jak z terminowoscia wyplat? pieniadze są chociaz na czas bo to jest dla mnie wazne ?
zdjecie uzytkownika
000 - 2013-12-17 20:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2013-12-17 14:42:28]:
kasa zawsze na czas przed 10 każdego mies.chociaż sama płaca bez szału
zdjecie uzytkownika
jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NArzekaja Ci ktorym pracowac się nie chce. Ja jestem w firmie kilka miesięcy i nie jest źle. Co prawda jest ciśnienie na tempo pracy i ( usunięte przez administratora ) ale zarobki nie są złe. Z nadgodzinami wychodze ok 3000-3700 więc jak na Bydgoskie realia nie jest złym wynikiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-06 10:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam staram sie o prace w waszym zakladzie na stanowisko operatora wuzka widlowego chcialbym sie dowiedziec jak wyglada mniejwiecej praca na tym stanowisku w waszej firmie?jakie sa warunki pracy?wynagrodzenia?i jak jest tam z dojezdem do pracy?czy zaklad jest daleko polozony od tzw Głównej bramy? bede bardzo wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-06 11:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21]:
Tak,jeszcze nie dawno można było zarobić,ale nie wspomniałeś że bez nadgodzin dostaje się 1800-1900zł i to spawacz!Żałosne.Kalkulując trzeba patrzeć ile się zarabia w normalnych godzinach.Pozostały czas jest twój i dla rodziny.Jak miałbym tyrać tyle co ty to lepiej wyjechać zagranicę skoro w domu maiał bym być gościem.Ten tekst ,,narzekają Ci którym pracować się nie chce"...dobre.
Obecnie w firmie się tyle nie zarobi gdyż od pół roku nie ma nadgodzin,czasami w sobotę lub niedzielę można przyjść to wypłata trochę powyżej 2tyś. Ja już zdecydowałem i odchodzę.Jak nie masz rodziny na utrzymaniu,dużo czasu,małe ambicje i umiejętności słabe w spawaniu to firma dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
pin24 - 2014-02-07 17:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc? - 2013-07-05 07:41:56]:
Zakład jest zaraz za bramą.
zdjecie uzytkownika
Tukan - 2014-02-19 22:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to jeżeli spawacz dostaje 1900 zł to trzeba się szanować, grzecznie podziękować i uciekać. Mając papiery na spawanie wartość umowy powinna być 2x większa.
zdjecie uzytkownika
malysz22 - 2014-02-20 11:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem malarzem -piaskarzem zadzwonili do mnie w sprawie pracy jakie warunki płacowe i ile godzin się pracuje w tygodniu ,czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wiele nie licz 12zł brutto max.O kiepskich płacach,a wymaganiach wysokich nie adekwatnych do płacy świadczy tylko wysoka rotacja pracowników.Przychodzą i odchodzą sami.Jak nie masz rodziny i innych zobowiązań finansowych to możesz tam tyrać i jednego co się dorobisz to garba;-)
zdjecie uzytkownika
Upa - 2014-02-23 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł/ brutto.. Kolego malysz, zaproponuj im, że możesz pracować za jakieś 15 zł brutto i zacznij ich bajerować, że wiesz jak sytuacja w firmie wygląda i jaka jest rotacja, a Ty poszukujesz pracy na dłużej. ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaka stawke moze liczyć operator wózka widłowego? dostałem telefon ze mam sie do nich zglosić na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-13 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany jak wyglada praca na stanowisku kierowniczym i jak wygladaja zarobki. Prosze o info osoby bedace w temacie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-25 00:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
24 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x