Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
malysz22 - 2014-02-20 11:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem malarzem -piaskarzem zadzwonili do mnie w sprawie pracy jakie warunki płacowe i ile godzin się pracuje w tygodniu ,czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-02-20 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wiele nie licz 12zł brutto max.O kiepskich płacach,a wymaganiach wysokich nie adekwatnych do płacy świadczy tylko wysoka rotacja pracowników.Przychodzą i odchodzą sami.Jak nie masz rodziny i innych zobowiązań finansowych to możesz tam tyrać i jednego co się dorobisz to garba;-)
zdjecie uzytkownika
Upa - 2014-02-23 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł/ brutto.. Kolego malysz, zaproponuj im, że możesz pracować za jakieś 15 zł brutto i zacznij ich bajerować, że wiesz jak sytuacja w firmie wygląda i jaka jest rotacja, a Ty poszukujesz pracy na dłużej. ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-24 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaka stawke moze liczyć operator wózka widłowego? dostałem telefon ze mam sie do nich zglosić na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-03-13 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany jak wyglada praca na stanowisku kierowniczym i jak wygladaja zarobki. Prosze o info osoby bedace w temacie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-03-25 00:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-04-24 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
WITAM, CZY KTOŚ WIE KTO JEST KIEROWNIKIEM KONTROLI JAKOŚCI , I ILE PRACOWNICY KONTROLI ZARABIAJA , POZDRAWIAM DZIĘKI ZA SZCZERE WPISY
zdjecie uzytkownika
Belize - 2014-05-08 04:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę to przykre to co pisze pracownik, także ciężko powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w BASie. Jeśli da się tam pracować - to Bogu chwała.
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2014-05-08 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEROWNIKIEM KONTROLI JEST PAN KIJAK A CO DO ZAROBKÓW TO KIEPSKO PŁACA I NIEMA ROBOTY NA CHWILE OBECNA NON STOP WYSYŁAJĄ NA URLOPY LUDZI
zdjecie uzytkownika
Bellisimo - 2014-05-09 01:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co gdy ktoś się nie godzi na wysyłkę na urlop? Bo domyślam się, że urlop idzie z wypoczynkowego???
zdjecie uzytkownika
obecny pracowanik - 2014-05-12 16:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kontroli jakości zarobki ok 15 zł na godzinę, więc szału nie ma. Do tego premia ewentualnie, chociaż ostatnio to kiepsko bardzo z premią
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-19 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie wzgledem pracy na magazynie? jakie warunki panuja? czy da sie pracowac? i na jakie zarobki mozna liczyc?
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2014-06-20 01:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli na kontroli jakości około 15 za godz. to na magazynie nie może być wiele mniej. a praca zmianowa wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-20 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak praca na zmiany mi odpowiada wazne zeby placili wzglednie i na czas , a ile tak wyciagaja na magazynie?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-07-09 13:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy na pracownika transportu wewnętrznego (operator wózków widłowych) Wiem tylko tyle ze praca na 3 zmiany . Jakiej stawki można sie spodziewać?
zdjecie uzytkownika
name 342 - 2014-09-11 21:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie chce sie zatrudnic na stanowisko szlifierza na dział inox prosze o opinie i jaka stawke mi zapropunuja na poczatek chce sie dowiedziec czy warto składac papiery >
zdjecie uzytkownika
-maY-er - 2014-09-24 11:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem doswiadczonym pracownikiem, bardzo podoba mi sie atmosfera w zakladzie i te place jak na zachodzie.Mamy wiele czasu na wdrazanie wlasnych ideii, szczegolnie w piatki jest luzniejszy dzien. Pozdrawiam cale szefostwo.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-maY-er - 2014-09-24 11:54:16]:
NIE WARTO O ILE CENISZ WŁASNE ZDROWIE PSYCHICZNE
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01]:
WIDZĘ ŻE HUMOR DOPISUJE, MAM NADZIEJE ŻE TO IRONIA JEŻELI NIE TO WSPÓŁCZUJE....
zdjecie uzytkownika
Turta - 2014-09-26 09:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, może takie zasady panują na innym stanowisku niż ty pracowniku drogi pracowałeś. Przecież Belma zajmując się obróbką CNC zatrudnia na pewno pracowników na więcej niż jedno stanowisko. Wydaje się być dobrze zorganizowaną firmą, chociaż niektóre opinie przeczą całemu obrazowi - myślę, że szefostwo powinno podziałać na polu relacji, aby w jakiś sposób przywrócić je do normalnych.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-03 16:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21]:
chyba tyle wyciagales jak sprzedales urlop i nadgodzin troszke miales
zdjecie uzytkownika
Bazol - 2014-10-11 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie chce mi się myśleć ile trzeba byłoby pracować, żeby móc liczyć na dobrą wypłatę. Urlop jest nieodjętym prawem każdego pracownika i powinien być do wykorzystania mimo wszystko. Belma jest dużym zakładem więc powinni zadawać sobie sprawę, że ważne jest odpowiednie motywowanie pracownika dla podniesienia jakości i wielkości wyrobów.
zdjecie uzytkownika
spawacz1 - 2014-10-13 23:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest taki system w całej firmie
zdjecie uzytkownika
belmowiec - 2014-10-22 13:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, że Belma Accesoriess Systems i Belma to dwa całkiem różne zakłady, choć za tą samą bramą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [belmowiec - 2014-10-22 13:04:35]:
Belma Accesoriess Systems - BAS ul. Łochowska 69.

Bydgoskie Zakłady Elektromechaniczne - Belma S.A. ul. Łochowska 69.

to dwa całkiem różne zakłady
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x