Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-04-24 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
WITAM, CZY KTOŚ WIE KTO JEST KIEROWNIKIEM KONTROLI JAKOŚCI , I ILE PRACOWNICY KONTROLI ZARABIAJA , POZDRAWIAM DZIĘKI ZA SZCZERE WPISY
zdjecie uzytkownika
Belize - 2014-05-08 04:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę to przykre to co pisze pracownik, także ciężko powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w BASie. Jeśli da się tam pracować - to Bogu chwała.
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2014-05-08 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEROWNIKIEM KONTROLI JEST PAN KIJAK A CO DO ZAROBKÓW TO KIEPSKO PŁACA I NIEMA ROBOTY NA CHWILE OBECNA NON STOP WYSYŁAJĄ NA URLOPY LUDZI
zdjecie uzytkownika
Bellisimo - 2014-05-09 01:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co gdy ktoś się nie godzi na wysyłkę na urlop? Bo domyślam się, że urlop idzie z wypoczynkowego???
zdjecie uzytkownika
obecny pracowanik - 2014-05-12 16:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kontroli jakości zarobki ok 15 zł na godzinę, więc szału nie ma. Do tego premia ewentualnie, chociaż ostatnio to kiepsko bardzo z premią
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-19 09:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie wzgledem pracy na magazynie? jakie warunki panuja? czy da sie pracowac? i na jakie zarobki mozna liczyc?
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2014-06-20 01:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli na kontroli jakości około 15 za godz. to na magazynie nie może być wiele mniej. a praca zmianowa wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-06-20 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak praca na zmiany mi odpowiada wazne zeby placili wzglednie i na czas , a ile tak wyciagaja na magazynie?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-07-09 13:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy na pracownika transportu wewnętrznego (operator wózków widłowych) Wiem tylko tyle ze praca na 3 zmiany . Jakiej stawki można sie spodziewać?
zdjecie uzytkownika
name 342 - 2014-09-11 21:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie chce sie zatrudnic na stanowisko szlifierza na dział inox prosze o opinie i jaka stawke mi zapropunuja na poczatek chce sie dowiedziec czy warto składac papiery >
zdjecie uzytkownika
-maY-er - 2014-09-24 11:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem doswiadczonym pracownikiem, bardzo podoba mi sie atmosfera w zakladzie i te place jak na zachodzie.Mamy wiele czasu na wdrazanie wlasnych ideii, szczegolnie w piatki jest luzniejszy dzien. Pozdrawiam cale szefostwo.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [-maY-er - 2014-09-24 11:54:16]:
NIE WARTO O ILE CENISZ WŁASNE ZDROWIE PSYCHICZNE
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-09-25 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-09-25 19:24:01]:
WIDZĘ ŻE HUMOR DOPISUJE, MAM NADZIEJE ŻE TO IRONIA JEŻELI NIE TO WSPÓŁCZUJE....
zdjecie uzytkownika
Turta - 2014-09-26 09:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, może takie zasady panują na innym stanowisku niż ty pracowniku drogi pracowałeś. Przecież Belma zajmując się obróbką CNC zatrudnia na pewno pracowników na więcej niż jedno stanowisko. Wydaje się być dobrze zorganizowaną firmą, chociaż niektóre opinie przeczą całemu obrazowi - myślę, że szefostwo powinno podziałać na polu relacji, aby w jakiś sposób przywrócić je do normalnych.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-03 16:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakis cza w firmie - 2014-02-05 19:02:21]:
chyba tyle wyciagales jak sprzedales urlop i nadgodzin troszke miales
zdjecie uzytkownika
Bazol - 2014-10-11 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie chce mi się myśleć ile trzeba byłoby pracować, żeby móc liczyć na dobrą wypłatę. Urlop jest nieodjętym prawem każdego pracownika i powinien być do wykorzystania mimo wszystko. Belma jest dużym zakładem więc powinni zadawać sobie sprawę, że ważne jest odpowiednie motywowanie pracownika dla podniesienia jakości i wielkości wyrobów.
zdjecie uzytkownika
spawacz1 - 2014-10-13 23:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest taki system w całej firmie
zdjecie uzytkownika
belmowiec - 2014-10-22 13:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, że Belma Accesoriess Systems i Belma to dwa całkiem różne zakłady, choć za tą samą bramą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [belmowiec - 2014-10-22 13:04:35]:
Belma Accesoriess Systems - BAS ul. Łochowska 69.

Bydgoskie Zakłady Elektromechaniczne - Belma S.A. ul. Łochowska 69.

to dwa całkiem różne zakłady
zdjecie uzytkownika
Gaaryk - 2014-10-31 12:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba o dobrej firmie mam informacje bo byłem na ich stronie. Tak właściwie to nie wiem o co się kłócicie, ale co do tematu - ja potrzebuje pracy widizałem ogłoszenie dla malarza proszkowego z 2 letnim doświaczenie,. Tylko zastanawia mnie czy trzeba mieć na tym stanowisku koniecnzie wykształcenie zawdowe, bo ja nawet studia skończyłem i nie wiem czy to nie za dużo?
zdjecie uzytkownika
przemo malarnia - 2014-11-27 22:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za duzo, na pewno wezma cie do gory i awansuja... uciekaj poki mozesz
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-12-09 14:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawe ze tak chetnie od razu jak ktos ma wyzsze wyksztalcenie to go biora do tak zwanej gory albo inaczej to nazywaja przeciez wyzszymi sferami. ja to bym nie prostestowal jakby mnie teraz na jakies wysokie stanowisko wzielii w koncu trzeba sie starac o to zeby miec dobra fuche i dora kase.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-01-08 08:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W internecie na znanym portalu ogłoszeniowym dotyczącego ofert pracy ukazało się ogłoszenie na stanowisko Pracownika Transportu. Jakie są warunki pracy na tym stanowisku i na co mozna liczyć względem wynagrodzenia? czy opłaca się aplikować na to stanowisko? proszę o info, z góry dziękuje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahah
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Nabytek - 2015-01-20 20:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystian - 2015-01-08 08:28:14]:
najpierw badź zaproszony na spotkanie a dopiero wtedy sie zstanawiaj czy brać robotę
zdjecie uzytkownika
amero - 2015-01-23 01:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nabytek, bez przesady, czasem lepiej się zastanowić, czy w ogóle tracić czas na aplikacje i rozmowy rekrutacyjne, jak ma się nagle okazac, że firma nie spełnia moich wymagań, proponuje śmieciówki, czy minimalną krajową. Tak można oszczędzić i mój czas, jak i firmy. Także możesz napisac jak tu jest z pracą?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Belma Accesoriess Systems?
Zadaj pytanie
x