Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cersanit

Pracowałeś w firmie cersanit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wałbrzyski cersanit - 2013-06-08 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te ja zarobki u was jak z produkcją ?
zdjecie uzytkownika
polewaczkowy - 2013-06-15 09:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i forym jest martwe ale potrzebny jest ktoś kto je rozkręci i w koncu za sprawą wałbrzycha zaczyna coś się dziać
zdjecie uzytkownika
notre - 2013-06-23 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to też fakt ale z tym to już się pogodziłem
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-06-27 20:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buc - 2013-06-13 22:29:46

troluniu z wb.

pospamowales sobie glupkowatym pytaniem na forach aktywnych i nie, to czego sie spodziewasz.

kasa na konto plynie terminowo. O dymaniu nie gadaj, chyba ze sam lubisz byc

jak widzisz to forum jest martwe - i dobrze

to tez o czyms mowi.

nie podoba sie robota? dzikie szyby pewnie jeszcze nie wszystkie zdobyte.
he! odezwał się jakiś buc z nadzoru,albo kierownictwa co (usunięte przez administratora) wylizał, za awans,a teraz się mądrzy,!!Gościu!!------jak by nie protekcja dzięki której jesteś jednym z ważnych ,też byś szukał dzikich szybów nie zdobytych!!
zdjecie uzytkownika
pleple - 2013-06-29 19:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
halo!panowie z piec. 1 jak tam (usunięte przez administratora)? zmądrzał trochę?
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-07-05 04:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj nie , koles nie zmienia sie
zdjecie uzytkownika
... - 2013-07-05 20:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polo, to znaczy co znowu odstawia w cersanit? W ogóle sa jakieś przestoje i problemy z kasą, bo tez słyszałem o Wałbrzychu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-06 09:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o wałbrzych z tego co wiem tam zwolnien nie ma stoją dwa piece ale produkcja idzie pełną parą wypłaty dobre po roku ok 1800 do 1900 starsi pracownicy ze stawkami ok 11 zł mają po 2200 do 2500 na reke wszystko zalezy od długości miesiąca. Wiem bo mam kontakt ze znajomymi z W-cha.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-07-09 17:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!

chciałbym się dowiedzieć odnośnie pracy na stanowisku koordynatora procesu produkcji. mianowicie chodzi mi o zarobki, ilość pracy, obowiązki, czego mozna sie spodziewac a czego nie itd..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy do cersanit aplikował ktoś ostatnio? i jak udalo wam się jestem zainteresowany pracą tam tylko zależy mi na umowie o pracę od początku jest jakaś szansa?
zdjecie uzytkownika
ple ple - 2013-08-09 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Krasnymstawie to tylko są wysokie tęperatury! szczególnie w lecie! a reszta bez zmian!! trzeba być desperatem żeby tam pracować!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-26 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
hej! - 2013-09-10 17:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś nic nie piszecie!!! panowie!! chyba wam w tym obozie jest dobrze!!
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2013-09-11 12:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zapomniany... widze ze czujesz sie nieodwartosciowany i chyba dlatego gadasz takie pierdoły.
pracowalem tam jako kierownik kilka lat i tylko SOBIE zawdzieczam tę pracę. osobiście są tam ludzie, którzy dostali się do pracy bez zadnych PROTEKCJI i pracują do dzisiaj na stanowisku kierownika.
więc zamist pieprzyć o protekcji trzeba było sie wykazac wiedzą i chęcią pracy - czytaj PÓJŚĆ NA STUDIA!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-06 13:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim (usunięte przez administratora) życzę WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!!!
zdjecie uzytkownika
jacex - 2013-12-16 19:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2013-09-11 12:48:04]:
Same znajomości układziki itp.wszyscy o tym wiedzą i barany bez szkoły na stanowiskach,nie potrafią planować .
zdjecie uzytkownika
czarna - 2013-12-22 22:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tę pracę nie można nazwać pracą. To męka i nie chodzi tu
wyłącznie o to co się robi, ale o tych wyższych rangą co
traktują człowieka za zwierze które nie ma czasu się po
ładnie mówiąc:,, po głowie podrapać,,. Zamienili by się
stanowiskami to ciekawe ile by wytrzymali.
Wszystkim tam pracującym WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)).
zdjecie uzytkownika
Wiem-widziałem-czułem - 2014-03-15 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krasnystaw miasto kochane jak najbardziej pozdrawiam :)
Ludzi którzy zasługują na sympatię również jednakoż pozdrawiam.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-24 21:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że mamy podobne problemy.
Pracownik Roca Polska Gliwice.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-26 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum jest monitorowane przez moderatora ( taka ciota co pilnuje wizerunku firmy,i zarabia kilka razy więcej niż zwykły pracownik) coś w rodzaju " cenzury" wszech obecnej za komuny! Dlatego nie warto co kolejek pisać i i tak nikt prawdy się nie dowie! Żenada!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-28 12:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ochrona w Cersanicie, są jakieś przyjęcia-ile można tam zarobić???
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-05-27 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPIEJ JEST NA SZKLIWIERNI 1 TYLO BY NIE IŚĆ DO GIENKA WYPYCHA BO TO DEBILOSKO
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-06-08 15:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tedi - 2014-05-27 16:41:04]:
solid i zarobić morzna nawet tys
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że rekrutacja w cersanicie mocno rozwinięta, dlatego tutaj wszedłem po zaczerpnięcie opinii. Co powiecie o socjalu w firmie dla technologa? da się z tego wyżyć?
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-06-23 19:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde w solidzie do tysiąca da radę? a nie wiesz czy to jest praca zmienowa czy tylko w dzień albo tylko w noc? albo czy w nocy ma się większą stawkę...bo chyba tak bym najbardziej wolał, więc jak coś wiesz na ten temat będę wdzięczny
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x