Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cersanit

Pracowałeś w firmie cersanit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czarna - 2013-12-22 22:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tę pracę nie można nazwać pracą. To męka i nie chodzi tu
wyłącznie o to co się robi, ale o tych wyższych rangą co
traktują człowieka za zwierze które nie ma czasu się po
ładnie mówiąc:,, po głowie podrapać,,. Zamienili by się
stanowiskami to ciekawe ile by wytrzymali.
Wszystkim tam pracującym WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)).
zdjecie uzytkownika
Wiem-widziałem-czułem - 2014-03-15 20:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krasnystaw miasto kochane jak najbardziej pozdrawiam :)
Ludzi którzy zasługują na sympatię również jednakoż pozdrawiam.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-24 21:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że mamy podobne problemy.
Pracownik Roca Polska Gliwice.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-26 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum jest monitorowane przez moderatora ( taka ciota co pilnuje wizerunku firmy,i zarabia kilka razy więcej niż zwykły pracownik) coś w rodzaju " cenzury" wszech obecnej za komuny! Dlatego nie warto co kolejek pisać i i tak nikt prawdy się nie dowie! Żenada!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-28 12:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ochrona w Cersanicie, są jakieś przyjęcia-ile można tam zarobić???
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-05-27 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NAJLEPIEJ JEST NA SZKLIWIERNI 1 TYLO BY NIE IŚĆ DO GIENKA WYPYCHA BO TO DEBILOSKO
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-06-08 15:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [tedi - 2014-05-27 16:41:04]:
solid i zarobić morzna nawet tys
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że rekrutacja w cersanicie mocno rozwinięta, dlatego tutaj wszedłem po zaczerpnięcie opinii. Co powiecie o socjalu w firmie dla technologa? da się z tego wyżyć?
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-06-23 19:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawde w solidzie do tysiąca da radę? a nie wiesz czy to jest praca zmienowa czy tylko w dzień albo tylko w noc? albo czy w nocy ma się większą stawkę...bo chyba tak bym najbardziej wolał, więc jak coś wiesz na ten temat będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
lesiek - 2014-11-30 19:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temat trochę stary, z tego co widzę, ale może ktoś w takim razie wie jak dzieje się tam teraz? czy są jakieś wolne miejsca. I ile wynosi podstawa. W sumie to poszukuję pracy jakiejkolwiek byle szybko ale też nie chciałbym pracować za przysłowiowe "darmo", może ktoś tu coś wie i z chęcią by mi podpowiedział.
zdjecie uzytkownika
dzony - 2014-12-02 15:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lesiek - 2014-11-30 19:07:27]:
złóż cv przez neta bo na bramie to przepada . zależy gdzie trafisz ale ogólnie wszędzie ciężko . zarobki od 1500 do 2500 , kadra tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-01-14 01:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszta się bo w cersanit starachowice to już od 1 stycznia cyrografy mamy z zarobkami na najniższej krajowej obojętnie czy lekka robota czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w smrodach i wykańczasz się przy dzwiganiu masakra dosłownie tu jedyna podwyżka jaką widzę to jak najniższą krajową podniosą
jednym słowem legalnie działający [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczywiście zaznaczająć żadnych szkodliwych warunków tu nie ma haha
ciekawe ile dostaje w łapę kontrola że takie zaświadczenia wystawia a wszędzie chemia i smród do nie wytrzymania że aż flaki wyrywa
zdjecie uzytkownika
Stańczyk - 2015-02-17 11:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdro dla Helmuta z Z1. Tak trzymaj!
zdjecie uzytkownika
johnny - 2015-04-29 03:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, znalazłem oferte pracy do cersanit, a w zasadzie rovese, poszukuja przedstawicieli handlowych. Mozecie napisac na jaki rodzaj umowy zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
Jarek ''Kompletacja Cersanit IV'' ;) - 2015-06-04 01:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Śmieszni jesteście jak to czytam... W krasnymstawie nikt nie da wam więcej za pracę fizyczną niż to co piszecie i nażekacie. Idziesz na 8h do pracy, dostajesz umowę o pracę, wracasz do domu i nic Cię nie interesuje. Wypowiacie się, a nic nie wiecie o pracy, bo nikt was jej nie nauczył!!! Jestem po studiach i żałuję że kiedyś przerwałem pracę w Ceramice na ten koszt. Teraz wracam, pracuję i jestem na miejscu... Do pracy Rodacy
zdjecie uzytkownika
orown - 2015-06-15 06:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i nie jest to łatwa ppraca ale na pewno nie można powiedzieć że praca w tej firmie jest zła. Teraz nawet mają wiele ogłoszeń na tereni całej Polski. Nawet na taką księgową wydaje się być ciekawe stanowisko: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Kielce&oferta_opinie=pracuj.pl3943586
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-09-30 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmuja czy zwalniaj?
zdjecie uzytkownika
Cześć - 2015-09-30 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro się ogłaszają, to widocznie zatrudniają nowych pracowników @zenon. Szkoda, że tutaj nie ma od nich żadnych ofert, sądziłem, że takie firmy ogłaszają się, gdzie się tylko da. Cersanit kojarzy mi się przede wszystkim z jakością, więc sądzę, że praca w ich salonie sprzedaży na przykład, powinna być przyjemnością.
zdjecie uzytkownika
CHełmianin - 2015-10-11 17:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałem tam ale byłem na rozmowie o pracę.Rozmowa prowadzona przez jakieś kobitki z agencji (agencji pracy oczywiście heh).Jestem z Chełma więc liczyłem na jakieś fajne warunki skoro ogłaszali się w mieście oddalonym 30 km od Krasnegostawu.Niestety, umowa o pracę przedłużana co TYDZIEŃ (nie wiem co to za umowa ale tak to przedstawili), oraz minimalna krajowa czyli niecałe 1300 zł.Pokazali nam też warunki pracy na hali.Powiem krótko.Trzeba być idiotą żeby przerzucać 6-7 ton dziennie za takie pieniądze i jeszcze dojeżdżać z Chełma.Ogłoszenie ukazuje się na OLX co kilka dni od kilku miesięcy więc chętnych jak widać nie ma...
zdjecie uzytkownika
byko2 - 2015-10-17 17:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cze czy pracuje tam dalej Paw Grzesiek?
zdjecie uzytkownika
z - 2015-10-22 11:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byko2 - 2015-10-17 17:52:45]:
pracuje
zdjecie uzytkownika
szkliwierz - 2015-10-25 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CHełmianin - 2015-10-11 17:29:27]:
Właśnie nie masz c narzekać jak do pracy przyjmowałeś się przez agencje sanpro lub start people, nikt na początku nie ma kokosów ale po woli dali by ci normalną umowę i byś zarabał więcej. Ale jak sie ma lewe rece do pracy to sie nie dziwie
zdjecie uzytkownika
234567 - 2015-10-31 14:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@z a możesz napisać coś więcej na temat pracy w firmie ROVESE S.A. (CERSANIT S.A.) bo wiem że mają teraz dużo nowych ofert pracy między innymi na stanowisko technologa, lidera projektu do spraw rozwoju nowych produktów, automatyka czy specjalsity do spraw jakości w Starachowicach, Opocznie, Kielcach i Wałbrzychu
zdjecie uzytkownika
opo - 2015-11-16 11:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema chłopaki Grzeska Jocia powini dawno zwolnic z roboty za nic nie robienie i chodzenie na zwolnienia .....
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-11-16 11:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-11-16 11:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-11-16 16:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze, że teraz nie m u nich zbyt dużej rotacji, jedyne fajne satanowisko to jako Specjalista ds. Jakości, bo masz na start dobrą umowe i poza tym możesz równiez mieć okres próbny w rzie gdyby Ci się nie spodobało. Dodatkowo masz w zestawie benefity różne no i też masz w tym ubezpieczenie, a to ważne.
zdjecie uzytkownika
nelko - 2015-11-18 19:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta umowa na start to umowa o prace, czy zlecenie i w ogóle na jaki okres, bo mi zalezy na czasie nieokreślonym, gdyż będe starał się o kredyt.
zdjecie uzytkownika
iiii - 2015-11-20 23:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety w ofercie nie ma wzmianki na temat rodzaju umowy.. Ale patrząc na oczekiwania i obowiązki, których jest dość sporo, to można się domyślać, że umowa o pracę na pewno wchodzi w grę
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-11-23 02:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że jeśli mówimy o dobrej umowie to pewnie chodzi o umowę o pracę, ale niestety pewności nie ma. Na rozmowie kwalifikacyjnej jak ktoś pójdzie zawsze można o to zapytać.
zdjecie uzytkownika
kilof - 2015-11-23 19:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
kilof - 2015-11-23 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
byko2 - 2015-11-28 15:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile u was zarabia sie na szkliwierni ?
zdjecie uzytkownika
Hard rysi@ - 2015-12-05 10:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na wstępie nie polecam!!! W zakładzie w Krasnymstawie panuje rygor jak w więzieniu czy w JW wytłumaczę na koniec. Umowa ok na początek 3 mies okres próbny jak się nadasz to dostajesz 5 lat.Jak się wykażesz (będziesz dobrze lizać przełożonym) to co dadzą na nieokreślony. Zarobki zależnie od stanowiska i działu. Ale najlepiej zarabiają nalewacze nie zależnie od działu kiedyś było inaczej odlewnik był najlepiej zarabiającym. Nalewacz 2500 pełna premia czyli 35% odlewnik 1900-2300 max 21 dni pracy. Najgorsze jest to że za byle co możresz mieć tą premie zabraną. Mi.Nieposprzątanie stanowiska pracy, braki surowe, Palenie na stanowisku pracy (nawet za pety), czy inne pierdułki związane z wykonywaniem pracy. A najgorsze jest od nie dawna jak wspominałem na podzatku rygor z zachowaniem i przestrzeganiem 8 godzin pracy. Tzn wszyscy pracownicy miszą odbijać kartę conajmniej 10 minut wcześniej przed wyznaczonym czasem pracy i 15 minut po wyznaczonym czasie pracy. bo jak pracodawca wymaga 8 godzin bo tyle musisz spędzić na stanowisku pracy a nie na zakładzie. Więc jeśli macie wybór to lepiej założyć własną działalność. A do pracy w Cersanicie nadadzą się inni którym się nie powiodło a nie mają innych perspektyw na dalszy las. (Tak ocenia były stary szeregowy pracownik może na wyższych stanowiskach mają lepiej ale nie my)
zdjecie uzytkownika
byko2 - 2015-12-07 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hard rysi@ - 2015-12-05 10:46:15]:
ale po 5 latach chyba wiecej sie zarabia niz 2 koła?
zdjecie uzytkownika
mnbv - 2015-12-09 00:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, teraz widziałem że akurat firma ROVESE S.A. (CERSANIT S.A.) szuka pracowników na stanowisko przedstawicila do spraw inwestyacji w woj. małopolskim
zdjecie uzytkownika
Erwin - 2015-12-17 14:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zwalniać Grzesia Jocia!!!
zdjecie uzytkownika
Erwin - 2015-12-17 14:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście Kobiety są mile widziane w firmie
zdjecie uzytkownika
Erwin - 2015-12-17 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CERSANIT KRASNYSTAW - 2009-08-25 20:10:27]:
trolu nie pisze się (umią) tylko umieją! a jak sam nie potrafisz w polsce znaleść miejsca to won do Merkel
zdjecie uzytkownika
Erwin - 2015-12-17 14:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
zdjecie uzytkownika
Erwin - 2015-12-17 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
zdjecie uzytkownika
nemko - 2015-12-19 03:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktoś pracuje tutaj lub zna chociaż kogos kto pracował jako Designer - Grafik w Dziale Marketingu Globalnego. Akurat poszukują, a ogłoszenie wygląda zachęcająco, pytanie tylko, czy warto.
zdjecie uzytkownika
yikll - 2016-01-07 07:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnić jocia za nic nie robienie
zdjecie uzytkownika
ikll - 2016-01-07 08:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Joc pracuje jeszcze który chodzi na zwolnienia .Za co ma płacone niedziela się i 25% ma ale za co pyttuam.Ludzie na produkcji mają 25% premi ale odpowiedzialność mają a Joc jaką ma aaodpowiedzialność szkliwo wybrać i pokreci się po ihali .Dotrzeć joc
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-01-07 14:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Produkty firmy sa bardzo wysokiej jakosci przy zachowaniu odpowiedniej ceny. Rozwazam wyslanie aplikacji na przedstawiciela handlowego. Mozecie napisac czy daja umowe o prace od poczatku?
zdjecie uzytkownika
rftgyh - 2016-02-01 17:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolo mysle ze to wszystko zalezy od stanowiska na jakim pracujesz mnie chyba najbardziej zaitneresowala oferta pracy na stanwosiko ksiegowej w Kielcach
zdjecie uzytkownika
podszywacz - 2016-02-02 17:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Znam sytuacje na warsztacie mimo że tam nie robie.
to co napisalem to prawda
zdjecie uzytkownika
halogen - 2016-02-03 17:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podszywacz - 2016-02-02 17:03:06]:
hej. widziałem , że w tej chwili W Rovesie poszukują ludzi od księgowości. To miła odmiana po tym jak przede wszystkim potrzebowali osób do czarnej roboty
zdjecie uzytkownika
PKP - 2016-02-06 22:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik podsumuje firme w ten sposób:
(... i ujrzał Pan pracę naszą,
i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki
nasze usiadł i zapłakał..)
list św. Pawła Apostoła do Polonian
zdjecie uzytkownika
simple - 2016-02-07 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają halogen, zarówno bardzo doświadczonych jak i "juniorów". tak czy siak wymagają znajomości jezyka angielskiego, Excela i gotowości do wyjazdów służbowych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie cersanit!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert