brak logo

cersanit

Krasnystaw

Opinie o cersanit

Jarek ''Kompletacja Cersanit IV'' ;) 2015-06-04 01:07:23
Śmieszni jesteście jak to czytam... W krasnymstawie nikt nie da wam więcej za pracę fizyczną niż to co piszecie i nażekacie. Idziesz na 8h do pracy, dostajesz umowę o pracę, wracasz do domu i nic Cię nie interesuje. Wypowiacie się, a nic nie wiecie o pracy, bo nikt was jej nie nauczył!!! Jestem po studiach i żałuję że kiedyś przerwałem pracę w Ceramice na ten koszt. Teraz wracam, pracuję i jestem na miejscu... Do pracy Rodacy
2
orown 2015-06-15 06:07:22
Może i nie jest to łatwa ppraca ale na pewno nie można powiedzieć że praca w tej firmie jest zła. Teraz nawet mają wiele ogłoszeń na tereni całej Polski. Nawet na taką księgową wydaje się być ciekawe stanowisko: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Kielce&oferta_opinie=pracuj.pl3943586
zenon 2015-09-30 19:39:00
Przyjmuja czy zwalniaj?
Cześć 2015-09-30 22:42:52
Skoro się ogłaszają, to widocznie zatrudniają nowych pracowników @zenon. Szkoda, że tutaj nie ma od nich żadnych ofert, sądziłem, że takie firmy ogłaszają się, gdzie się tylko da. Cersanit kojarzy mi się przede wszystkim z jakością, więc sądzę, że praca w ich salonie sprzedaży na przykład, powinna być przyjemnością.
CHełmianin 2015-10-11 17:29:27
Nie pracowałem tam ale byłem na rozmowie o pracę.Rozmowa prowadzona przez jakieś kobitki z agencji (agencji pracy oczywiście heh).Jestem z Chełma więc liczyłem na jakieś fajne warunki skoro ogłaszali się w mieście oddalonym 30 km od Krasnegostawu.Niestety, umowa o pracę przedłużana co TYDZIEŃ (nie wiem co to za umowa ale tak to przedstawili), oraz minimalna krajowa czyli niecałe 1300 zł.Pokazali nam też warunki pracy na hali.Powiem krótko.Trzeba być idiotą żeby przerzucać 6-7 ton dziennie za takie pieniądze i jeszcze dojeżdżać z Chełma.Ogłoszenie ukazuje się na OLX co kilka dni od kilku miesięcy więc chętnych jak widać nie ma...
byko2 2015-10-17 17:52:45
Cze czy pracuje tam dalej Paw Grzesiek?
4
z 2015-10-22 11:28:10
pracuje
1
szkliwierz 2015-10-25 18:52:22
Właśnie nie masz c narzekać jak do pracy przyjmowałeś się przez agencje sanpro lub start people, nikt na początku nie ma kokosów ale po woli dali by ci normalną umowę i byś zarabał więcej. Ale jak sie ma lewe rece do pracy to sie nie dziwie
1
234567 2015-10-31 14:08:44
@z a możesz napisać coś więcej na temat pracy w firmie ROVESE S.A. (CERSANIT S.A.) bo wiem że mają teraz dużo nowych ofert pracy między innymi na stanowisko technologa, lidera projektu do spraw rozwoju nowych produktów, automatyka czy specjalsity do spraw jakości w Starachowicach, Opocznie, Kielcach i Wałbrzychu
opo 2015-11-16 11:21:22
Siema chłopaki Grzeska Jocia powini dawno zwolnic z roboty za nic nie robienie i chodzenie na zwolnienia .....
oo 2015-11-16 11:24:30
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
oo 2015-11-16 11:24:55
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
przemek 2015-11-16 16:23:57
widze, że teraz nie m u nich zbyt dużej rotacji, jedyne fajne satanowisko to jako Specjalista ds. Jakości, bo masz na start dobrą umowe i poza tym możesz równiez mieć okres próbny w rzie gdyby Ci się nie spodobało. Dodatkowo masz w zestawie benefity różne no i też masz w tym ubezpieczenie, a to ważne.
1
nelko 2015-11-18 19:30:35
Czy ta umowa na start to umowa o prace, czy zlecenie i w ogóle na jaki okres, bo mi zalezy na czasie nieokreślonym, gdyż będe starał się o kredyt.
iiii 2015-11-20 23:16:13
Niestety w ofercie nie ma wzmianki na temat rodzaju umowy.. Ale patrząc na oczekiwania i obowiązki, których jest dość sporo, to można się domyślać, że umowa o pracę na pewno wchodzi w grę
kasiek 2015-11-23 02:18:44
Myślę, że jeśli mówimy o dobrej umowie to pewnie chodzi o umowę o pracę, ale niestety pewności nie ma. Na rozmowie kwalifikacyjnej jak ktoś pójdzie zawsze można o to zapytać.
kilof 2015-11-23 19:42:56
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
kilof 2015-11-23 19:42:59
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
2
byko2 2015-11-28 15:10:49
a ile u was zarabia sie na szkliwierni ?
Hard rysi@ 2015-12-05 10:46:15
Witam na wstępie nie polecam!!! W zakładzie w Krasnymstawie panuje rygor jak w więzieniu czy w JW wytłumaczę na koniec. Umowa ok na początek 3 mies okres próbny jak się nadasz to dostajesz 5 lat.Jak się wykażesz (będziesz dobrze lizać przełożonym) to co dadzą na nieokreślony. Zarobki zależnie od stanowiska i działu. Ale najlepiej zarabiają nalewacze nie zależnie od działu kiedyś było inaczej odlewnik był najlepiej zarabiającym. Nalewacz 2500 pełna premia czyli 35% odlewnik 1900-2300 max 21 dni pracy. Najgorsze jest to że za byle co możresz mieć tą premie zabraną. Mi.Nieposprzątanie stanowiska pracy, braki surowe, Palenie na stanowisku pracy (nawet za pety), czy inne pierdułki związane z wykonywaniem pracy. A najgorsze jest od nie dawna jak wspominałem na podzatku rygor z zachowaniem i przestrzeganiem 8 godzin pracy. Tzn wszyscy pracownicy miszą odbijać kartę conajmniej 10 minut wcześniej przed wyznaczonym czasem pracy i 15 minut po wyznaczonym czasie pracy. bo jak pracodawca wymaga 8 godzin bo tyle musisz spędzić na stanowisku pracy a nie na zakładzie. Więc jeśli macie wybór to lepiej założyć własną działalność. A do pracy w Cersanicie nadadzą się inni którym się nie powiodło a nie mają innych perspektyw na dalszy las. (Tak ocenia były stary szeregowy pracownik może na wyższych stanowiskach mają lepiej ale nie my)
byko2 2015-12-07 16:47:40
ale po 5 latach chyba wiecej sie zarabia niz 2 koła?
1
mnbv 2015-12-09 00:04:14
hej, teraz widziałem że akurat firma ROVESE S.A. (CERSANIT S.A.) szuka pracowników na stanowisko przedstawicila do spraw inwestyacji w woj. małopolskim
Erwin 2015-12-17 14:35:47
nie zwalniać Grzesia Jocia!!!
Erwin 2015-12-17 14:41:22
oczywiście Kobiety są mile widziane w firmie
Erwin 2015-12-17 14:48:13
trolu nie pisze się (umią) tylko umieją! a jak sam nie potrafisz w polsce znaleść miejsca to won do Merkel
Erwin 2015-12-17 14:54:13
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
Erwin 2015-12-17 14:55:29
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
nemko 2015-12-19 03:09:24
Hej, a może ktoś pracuje tutaj lub zna chociaż kogos kto pracował jako Designer - Grafik w Dziale Marketingu Globalnego. Akurat poszukują, a ogłoszenie wygląda zachęcająco, pytanie tylko, czy warto.
1
yikll 2016-01-07 07:56:42
Zwolnić jocia za nic nie robienie
ikll 2016-01-07 08:14:15
Witam Joc pracuje jeszcze który chodzi na zwolnienia .Za co ma płacone niedziela się i 25% ma ale za co pyttuam.Ludzie na produkcji mają 25% premi ale odpowiedzialność mają a Joc jaką ma aaodpowiedzialność szkliwo wybrać i pokreci się po ihali .Dotrzeć joc
kolo 2016-01-07 14:48:23
Produkty firmy sa bardzo wysokiej jakosci przy zachowaniu odpowiedniej ceny. Rozwazam wyslanie aplikacji na przedstawiciela handlowego. Mozecie napisac czy daja umowe o prace od poczatku?
1
rftgyh 2016-02-01 17:35:52
@kolo mysle ze to wszystko zalezy od stanowiska na jakim pracujesz mnie chyba najbardziej zaitneresowala oferta pracy na stanwosiko ksiegowej w Kielcach
podszywacz 2016-02-02 17:03:06
Znam sytuacje na warsztacie mimo że tam nie robie.
to co napisalem to prawda
4
halogen 2016-02-03 17:38:14
hej. widziałem , że w tej chwili W Rovesie poszukują ludzi od księgowości. To miła odmiana po tym jak przede wszystkim potrzebowali osób do czarnej roboty
PKP 2016-02-06 22:19:31
Jako były pracownik podsumuje firme w ten sposób:
(... i ujrzał Pan pracę naszą,
i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki
nasze usiadł i zapłakał..)
list św. Pawła Apostoła do Polonian
1
simple 2016-02-07 10:30:12
szukają halogen, zarówno bardzo doświadczonych jak i "juniorów". tak czy siak wymagają znajomości jezyka angielskiego, Excela i gotowości do wyjazdów służbowych.
zubi 2016-02-18 21:33:47
@PKP oj chyba jednak nie jest u nich tak źle z tymi zarobkami :) Zapewne to zależy od stanowiska, ale myślę, że taki specjalista do obsługi klienta niemieckojęzycznego nie zarabia mało. Tym bardziej, że wymagania są spore. Trzeba znać język niemiecki na bardzo dobrym poziomie oraz mieć doświadczenie na podobnym stanowisku.
PKP 2016-02-22 08:52:46
Niestety jest....
tomek 2016-02-22 15:36:21
no to jeśli jest jednak kiepsko, to warto uzasadnić kolego, nie sądzisz? no bo widze oferte pracy jako Junior Category Manager i napisali, że jest możliwość rozwoju jeszcze dodatkowo.
Tinga 2016-02-27 11:53:37
Tomek, jezeli pracownik daje z siebie sporo to spokojniemoze liczyc na to ze uda mu sie awansowac. Mnie bardziej zastanawia czy firma z marszu gwarantuje umowę o prace.
byłem 2016-03-03 00:40:47
Powiem tak jeśli chodzi o prace fizyczna większego kołchozu nie widziałem pracowałem za granicą w fabryce i myslałem ze tam jest masakra ale co jest w cersanicie lks to jest max wyzysku człowieka i nie wiem w jaki sposób wyliczyli 6-7 czy 9 ton gdzie ja byłem w miejscu gdzie przerzucałem 800umywalek w ciągu zmiany gdzie najmniejsze ważyły 10kg a największe grubo ponad 20kg i tych największych bylo jakies 600sztuk :)ludzie szukajcie normalnej roboty za normalne pieniądze nie poddawajcie sie za takie psie pieniądze 1350zl za taką charówe o temperaturze juz nie wspomne wszystko biegiem pół godziny wczesniej rzychodzisz zeby sie wyrobić i zrobić sobie 5min przerwy o wyjsciu do toalety przez pierwsze 4godziny niema szans oczywiscie tam szkodliwego nie ma ani zapylenia swietne warunki świetna praca i pieniądze ;) i wiem co mówie bo tam byłem pozdrowienia dla myślących
4
ffghj 2016-03-21 10:05:29
Czesc mam pytanie, czy w cersanicie są w tym czasie przyjęcia do pracy?
bip 2016-04-06 22:17:23
Ja to na takiego grafika bym się chętnie załapał, zwłaszca, że posiadam wymagane wykształcenie, a współpraca z działami wewnętrznymi trudna nie jest. Ciekawe w ramach jakiej umowy zatrudniają, bo tego nie określili.
tula 2016-05-15 22:05:27
pewnie wyższe stanowisko to już ma umowę o pracę. ja chcę się u nich zatrudnić jako Specjalista ds. obsługi posprzedażowej z językiem niemieckim ale niestety w ofercie nie napisali nic właśnie o formie zatrudnienia w kontekście umowy, no szkoda że konkretów brak
daniel 2016-06-04 04:13:38
kilka dni temu zwolnilem sie z cersanitu - rovese
pensja marna, uzapierdalac sie trzeba a i tak jak bys nie robil to zawsze jest zle - fakt ze mialem dobrego majstra i chwala mu za to ( slawka kurzynskiego )ale tak czy siak ta firma to dno - sporo ludzi odchodzi z powodu kasu - ci co maja wybor to odchodza-ci ktorzy go niemaja wegetuja tam - szczerze niepolecam tego burdelu
3
kacha 2016-06-23 19:07:10
podejrzewam,że w biurze też chyba nie mają łatwo bo zamowienia i inne dokumenty musi tkos ogarniac, maja tez wiele wlasnie ofert moze poszukuja kogos do pomocy bo zbyt wiele pracy? staże są u nich płatne?
Byla 2016-06-30 22:58:13
W biurze w Kielach fala odejsc, slaba atmosfera, demotywacja i balagan. Kasa nijaka i gora obowiazkow-nie polecam.
kacha 2016-07-13 19:18:19
Z jednej strony troche tego nie rozumiem dlaczego ludzie odchodza z powodu złej atmosfery? Przecież tak naprawdę to pracownicy sami ją tworzą wiec teraz przez to odchodza?
Czlowiek-czynu 2016-07-18 07:37:21
Nie polecam, pracowalem tam kilka miesiecy i za te pieniadze nie warto, warunki straszne, wszedzie chemia smród pyli sie, juz o temperaturze nie wspomne, ludzi traktuja tam jak konie pociagowe a i wspolpracownicy strzelaja z ucha zeby tylko sie troche podlizac, ludzie szanujcie swoje zdrowie, cersanit to zło.
Nic 2016-07-18 12:43:08
cersanit zatrudnia jakichś ludzi na projektowanie wzornictwa przemysłowego, to mam takie pytanie czy bardzo dużo trzeba pracować, czy praca jest codziennie?
Zostaw swoją opinię o cersanit - Krasnystaw
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit