Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piotrowice III

Pracowałeś w firmie Piotrowice III i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2009-08-22 07:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to istna porażka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-18 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2010-09-25 20:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma nie ma przyszłości!!!
zdjecie uzytkownika
PORAŻKA - 2012-02-17 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie odradzam pracę w tej firmie !!! Marne grosze za pracę wartą conajmniej 3 tysiące.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-31 13:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Piotrowice 3 to taka katastrofa i istna porażka? Napisze ktoś bardziej rozbudowaną opinię? Te marne grosze o których ktoś pisał, to ile dokładnie? Napiszcie orientacyjną kwotę, jaką proponują na start, proszę!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-14 18:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w tej firmie marne grosze Firma bez przyszłości Zarobek to ledwo 1.200zł za cały miesiąc
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-09-12 22:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich forumowiczów i chciałabym prosić o informacje na temat firmy Piotrowice III, czy są w stanie zaproponować wyższe zarobki niż 1200 zł, bo przyznam że takie wynagrodzenie nie jest zbyt satysfakcjonujące i ciężko za takie pieniądze przeżyć. proszę też o informacje jaką umowę proponują pracownikowi.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2016-04-21 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim' chyba wiesz jakie są czasy i powinienes znać rynek. Jako nie jedna firma daja najniższa krajowa, przecież to legalne a poza tym od czegos trzeba zacząć wiec niec pozniej moze sie to zmienic.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Piotrowice III!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotrowice III
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert