Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wagony Świdnica S.A.

Pracowałeś w firmie Wagony Świdnica S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-17 14:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w której ciężko cokolwiek osiągnąć bez znajomości, w pewnym stopniu wykorzystująca niewiedzę oraz sytuację życiową niektórych pracowników. Osoby na kierowniczych stanowiskach które mogłbym pochwalić można policzyć na palcach jednej dłoni.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-07-23 20:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w której ciężko cokolwiek osiągnąć bez znajomości, w pewnym stopniu wykorzystująca niewiedzę oraz sytuację życiową niektórych pracowników. Osoby na kierowniczych stanowiskach które mogłbym pochwalić można policzyć na palcach jednej dłoni.

zgadzam sie jaknajbardziej
zdjecie uzytkownika
anonim 1987 - 2009-08-04 17:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kierowniczych stanowiskach siedza ludze bez szkoly , komuna i towarzyszace jej zasada WSZYSTKO PO ZNAJOMOSCI. Mlode wyprowadziloby zaklad z kryzysu , ALE NIESTETY DOPUKI KOMUCHY NIE POWYMIERAJA BEDZIE ,,SYF I KOLESIOSTWO´´
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-02 08:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 1987 - 2009-08-04 17:30:15

Na kierowniczych stanowiskach siedza ludze bez szkoly , komuna i towarzyszace jej zasada WSZYSTKO PO ZNAJOMOSCI. Mlode wyprowadziloby zaklad z kryzysu , ALE NIESTETY DOPUKI KOMUCHY NIE POWYMIERAJA BEDZIE ,,SYF I KOLESIOSTWO´´

"młode" niech wrócą do szkoły, żeby się nauczyć jak piszemy "dopóki"
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-07 01:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 1987 - 2009-08-04 17:30:15

Na kierowniczych stanowiskach siedza ludze bez szkoly , komuna i towarzyszace jej zasada WSZYSTKO PO ZNAJOMOSCI. Mlode wyprowadziloby zaklad z kryzysu , ALE NIESTETY DOPUKI KOMUCHY NIE POWYMIERAJA BEDZIE ,,SYF I KOLESIOSTWO´´

No zakład stary jeszcze przedwojenny miał farta że ruscy na złom go nie wywieźli
zdjecie uzytkownika
Ryszard - Spawacz. - 2012-11-17 19:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wagony Świdnica to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla uczciwych robotników i zarazem niedzielny piknik dla kolesi kierowników i innego kumoterstwa. Człowiek z ulicy musi się tam narobić i uważać żeby go nie zwolnili za dopominanie się o swoje, atmosfera tam panująca to śmierdzące dno. Mi już nie zależy na pracy w tym cyrku, dlaczego nie pisze się o umowach śmieciowych i wypadkach przy pracy w tym molochu !!! Pozdro dla kumatych.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-01-26 03:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jakie zarobki spawaczy sa w tej firmie,bo obecnie zarabiam 3 000 na reke i nie wiem czy jechac tam na rozmowe 31 stycznia 2013 ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spawacz123456787 - 2013-01-26 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie pracujesz jak moge spytać?? bo szukam roboty i też mam rozmowe 31 w wagonach.. jestem z wrocka i do Świdnicy trochę daleko.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
prawdziwy spawacz - 2013-02-02 10:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie czemu maja służyć testy które są przeprowadzane na rekrutacji a nie doświadczenie zawodowe za takie pieniądze które tam proponują to można wszędzie pracować 2400 brutto
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-02-03 04:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to dobrze,ze tam nie pojechałem na rozmowe,bo obecnie mam umowe na stałe i 3 000 netto bez nadgodzin
myslalem,ze te wagony to konkret

pocztą polska wysyłaja zaproszenia na rozmowe haha
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2013-03-14 09:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany stabilną pracą we Wrocławiu i posiada uprawnienia NDT, proszę o kontakt. r(usunięte przez administratora)om
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-04-29 09:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś napisać coś więcej o pracy? Na czym ona mniej-więcej polega? Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Jak z możliwościami awansu? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-12-28 12:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Zatrudniają jako spawacz na stanowisku ślusarz,bez znajomości brak perspektyw,żenujące zarobki na poziomie 1700zł,do tego spore wymagania.Spychologia poziom master,jak jesteś nowy robisz za wszyskich
zdjecie uzytkownika
majtek - 2014-03-07 11:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Ty seba piszesz to jako nadal obecny pracownik Wagony Świdnica? co do tego 1700 to rozumiem, że już na rękę
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-03-22 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do majtka, na rękę dokładnie 1669 a następnie 1882,czy to jest wynagrodzenie godne spawacza(na stanowisku)oceń sam pozro.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wagony Świdnica S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x