Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
haha - 2014-07-30 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ohho - 2014-07-30 16:47:36]:
Oj chyba jakis lider się zdenerwowal haha najwieksze nieroby co chwile na fajce na jadalni godzine was nie ma a chcecie kase wooon. Jestem pracownikiem produkcji i popieram magazyn. Liderzy won. Popieram szkoda gadac.
zdjecie uzytkownika
mass effect - 2014-07-30 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ohho - 2014-07-30 16:47:36]:
Po detale byles gamoniu bo nadrabiacie produkcje albo zapomniales dac pojemnik mlocie wiec nie pitol.
zdjecie uzytkownika
pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ohho - 2014-07-30 16:47:36]:
Tak to jest jak wypowiada się lider który n i e ma pojęcia o magazynie i struga cwaniaka. Praca szczegolnie niebezpieczna i ty glabie nawet nie wiesz ze coś takiego jest i zwiesz sie lider pewnie dlatego nim zostales bo podpier da lales kolegow albo znasz cechy suwmiarki hahaha
zdjecie uzytkownika
gggggg - 2014-07-30 22:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53]:
po detale byłem nie po to by nadrabiać tylko by ci chronić dupe frajerze że spierdoliłeś dostawe moja odpowiedz nie dotyczy wszystkich w kwesti opierdalanie sie bo sa pracownicy magazynu ktorzy dbaja o swoje imie a zostałem liderem nie dlatego ze podpierdalam innych czy tylko znam sie na suwmiarce na mojej zmianie jest kilku co do zamiatania drogi sie nie nadaja i tyle chanbia wasze imie pracownikow magazynu i tyle , a krzyczysz dlatego ze masz cos na sumieniu jakbys byl pracowity nie pisalbys tej odpowiedzi na ten post bo ci co robia swoje wiedza ze o nich nie pisze i tyle
zdjecie uzytkownika
eeeewwfvxasv - 2014-07-30 22:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mass effect - 2014-07-30 19:00:10]:
następnym razem odpisze czas czekania na detale a nie zapomniałem oddać pojemnik bo taki mop zawsze zapomina więc jak sie teraz czujesz frajerze ??????? ty może pamiętasz kilku innych tak ale ten i co najmniej trzech innych z tej zmiany zawsze zapomina o pojemnikach i oni wam wystawiają wizytówkę i wszyscy przez nich z was jest w ten sposób oceniana
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-30 23:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filip - 2014-07-29 00:25:04]:
w ranstadzie a dzisiaj w magnie, ale zero konkretów tylko wypytywali co gdzie i jak
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-30 23:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znowu uderzam do was z pytaniem ile zarobie na produkcji w magnie. bo nie wiem czy kali mi sie dojeżdzać do pracy 20km dziennie własnym autem. jak macie mi napisać że sie dowiem to lepiej nic nie piszcie.
zdjecie uzytkownika
ten co nic nie wie - 2014-07-31 12:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53]:
no faktycznie trudno jest jeździć wózkiem i pisać sms
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-08-01 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale z Ciebie ciepła faja i nieudacznik. Panie Drąg - nie potrafisz sobie kilka lat po zwolnieniu ułożyć życia, tylko użalasz się nad sobą jak ostatnia fujara. Co z Ciebie za facet, który kwili wciąż na forum o tym jak go skrzywdzono, zamiast olać temat i iść do przodu przez życie. Chłopaczku - przecież Ciebie w Magnie już nikt nawet nie pamięta - o burakach, to nawet na wsi nie myśli się więcej niż przez sezon rolniczy.
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik - 2014-08-02 12:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gggggg - 2014-07-30 22:17:00]:
dlaczego lider (85% na produkcji) powinien nie byc brany pod uwage o podwyzki:
- kawa 40 minut co 40 minut
- faja 20 minut co 40 minut
- telefon 10 minut co 30 minut
- pogadanki o(usunięte przez administratora)marynie z kolegami 20 minut co 20 minut
- brak organizacji lider - pracownik
- brak organizacji lider - mleczarz
- wchodzenie w d... przelozonemu w celu awansu - bezcenne
- brak zaangazowania w prace
- brak jakichkolwiek kursow dodatkowych
- stosowanie mobingu wobec podwładnych
- niesubordynacja wobec przelozonego
... itd, mam wymieniac dalej ??
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-08-02 17:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maestro - widzę iż pod kopułką to nie jest za ciekawie - może mocniejsze leki by się przydały????. Przecież czytając Twoje wypociny to naprawdę nie ma innej możliwości niż wysnuć wniosek, że powinieneś być unicestwiony w zarodku - widocznie tylko lekarz nie zrobił tego kierując się klauzulą sumienia:-). Coś się przypier...ił do kadrowej Moniki, przecież każdy największy nawet głąb wie, że decyzję o zwolnieniu i wniosek o to wystawia kierownik danego działu. Czy naprawdę myślisz, że kadrowa postanowiła zgotować Ci piekło i pewnego pięknego dnia powiedziała sobie - "Tak Teraz Postanowiłam - w dniu dzisiejszym zniszczę Krzysztofa Drąga" - no stary - nie wal smutków - tak cukierkowo wyrażasz Twoje krzywdy iż doprawdy - "Rzygam Tęczą". Bądź w końcu prawdziwym facetem, który bierze życie bez lukru, potrafi się wkur..ć i powiedzieć "Dość" - zaczynam od początku. A widząc Twe mierne kwilenie, to jedyne co przychodzi mi na myśl, to - ŻAL, SMUTEK I ŻAŁOBA - Pomyśl trochę i nie rób z siebie BŁAZNA.
zdjecie uzytkownika
wilk magnański - 2014-08-03 02:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dowiesz się dlaczego, ponieważ nie zadałeś pytania idiotko, ponieważ już znasz odpowiedzi, ponieważ sam zamieniłaś się w nie lepiej myślącego od psychicznego.

ponieważ gdybym odpowiedział na to pytanie mam tutaj przygotowaną perełkę wyjaśniającą niedowiarkom wszystko, ale nie pokażę tego, gdyz jesteś magnańskim psem w dalszym ciągu prezentującym cechy psa magnańskiego; poza tym monika powina po przeczytaniu tej perełki podjąć jakieś decyzje do których ie jest zdolna - przyjęcie mnie do zakładu o nazwie magna, a nie jest w stanie tego zrobić, bo nie chce i ma to gdzieś, nie jest w stanie zrekompensować mnie moich kosztów, bo ją to wali, ponieważ pracownicy magny udają że mnie nie widzą, tak jak przez kilka moich ostatnich dni w magnie - i wiem za co, i czułem, że tak będzie rok wcześniej ale teraz wiedzą przynajmniej, że to mnie przerosło, a o pomoc trudno mnie było poprosić i teraz wiadomo, że i tak byłoby to marnością. poza tym najwazniejsza dla mnie osoba nie chce mnie znać, dlatego też nie musze prezentować swojego zdania. wy tez milczeliście, a łykacie swoją głupotę jako wielka mądrość. cóż pozostaje nie pokazywać wam na czym polegają błędy moniki i czego ją tak usprawiedliwiacie - ale niesłusznie. Ciekawe dlaczego byli pracownicy magny z którymi obecnie pracuje są dla mnie mili, a nawet bardzo mili. Waszym magnańskim gębom nie zaufałbym, bo prezentujecie głpotę zachowawczo, a gdybym 9 cudem świata się tam dostał to zadbalibyście o to, żebym już stamtąd nie wyszedł. nie wiem po co odzywasz japę magnański psie, ale nie dasz rady nikogo przekonac, że monika nie jest niczemu winna bo jest bardzo wielu okrponych rzeczy winna, ale tylko się wybieliła za pomoca korporacji i ideologii, która nią tak niesie dzięki temu.

szkoda, że nie pokażę wam tej perełki, ponieważ pokazuje, ze ja monikę całkowicie lubię, ale instytucjonalnie nałożyła a mnie poważne ograniczenia, dlatego musi cierpieć ona instytucjoalną hańbę. to pisze nie dla ciebie magnański psie.

jeden wniosek: na powagę, monika powina zapewnic mie pracę na 10 lat, dlatego, że tyle na razie trwać będą sankcje wynikające z błędów moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już teraz nie przyjęto mnie gdzieś tam, ale nie napisze, bo co was to gdzie mnie nie przyjęto.

zamknij roj magnański psie i ie odpowiadaj. z tym swoim pseudo szacunkiem, bo te 700 pseudo szacunków obecnyych i tych co pozwalniano przez te 4 lata i ich znajmoi mnie nie obchodzi w takim psim merdaniu.

po co też mam wszytko wyjaśniac, zeby zaraz usunięto ?
zdjecie uzytkownika
sw mikolaj - 2014-08-04 22:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-06-03 16:34:58]:
jak bedzie zero reklamacji przez rok to będą podwyżki. Na której linii w ostatnim roku nie było reklamacji??
zdjecie uzytkownika
sw mikolaj - 2014-08-04 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmm - 2014-07-13 12:06:10]:
za co podwyżka? za chodzenie do pracy i odbijanie karty? Czasem odbicie karty to też problem...
zdjecie uzytkownika
hela - 2014-08-12 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobek 10 zł z groszami na godz plus 500 zł premii
zdjecie uzytkownika
lieder - 2014-08-13 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktos mi powie dlaczego ci partacze z utrzymania ruchu maja inne przywileje niz my ?? gnoje odbijaja sie za siebie, grubas i inni wychodza 10 minut przed czasem z pracy, nie obowiazuje ich wiecej jak 8h przerwy miedzy zmianami, przychodza na 14 w piatek a w sobote na 6 rano ci sami, do tego unikaja roboty jak jednego szukalem to powiedzial mi ze czasu nie ma a poszedl do siebie to sluchal na sluchawkach cos na tablecie!!!!!!! moje pytanie, dlaczego sa faworyzowani stawkami ?? wiem zaraz uslysze komentarze trzeba sie uczyc, jak ci nie pasuje to sie zwolnij, jak ci nie pasi to idz na utrzymanie ruchu itd znam to. A amietacie jak ci partacze nie potrafili naprawic brazylie ?? to poprosili tych co montuja maszyny na nowym oplu o pomoc haha. ZAL!!!
zdjecie uzytkownika
lidka - 2014-08-22 17:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to już strasznie długo działa na rynku, wiem, że kilkanaście lat to już na pewno będzie, w sumie Magna Automotive (ta z siedzibą w Polsce) należy do kanadyjskiego koncernu motoryzacyjnego i jest już serio światowym liderem, zaopatrującym globalny przemysł motoryzacyjny. Praca w takiej firmie to chyba coś, ale nie podajecie jakiś szczegółów rekrutacji ani stawek na poszczególne stanowiska, więc nie mam zdania o nich zupełnie na podstawie opinii rozżalonych internautów, którzy byli w firmie przez dzień
zdjecie uzytkownika
magnus - 2014-08-24 22:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się robi na podnośnikach? Cieżko czy spoko ? A ludziska ? Dzięki.
zdjecie uzytkownika
AD - 2014-08-27 16:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może tylko na mecedesie ludziska (usunięte przez administratora) a na innych liniach lecą w kulki patrzą żeby coś popsuć bo wtedy mają przerwę , pracuję w tej firmie ponad 10 lat i wiem co piszę .
zdjecie uzytkownika
da - 2014-08-27 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AD - 2014-08-27 16:16:12]:
Z tego co piszesz wnioskuję, że pracujesz na mercu. A tam nie ma awarii? Tam dopiero się psuje. Na innych liniach ludzie pracują tak samo i nie mają zamiaru wywoływać celowo awarii żeby postać. Za to na mercu jest wylęgarnia plotek a nie tylko pracy...
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-08-29 15:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny

ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie

kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem,

przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo

przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego

przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości


dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji

tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z

niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o

pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama

zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie

poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i

skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany

prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z moniką


pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten

co ma więcej pieniędzy.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny

ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie

kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem,

przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo

przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego

przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości


dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji

tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z

niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o

pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli

zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście,

czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za

nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się

podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i s
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-08-30 13:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata monika tarasiuk znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10

miesięcy: 4 lata opisywania dokonań moniki tarasiuk i 4 lata kasowania tego przez moda, bo

w końcu prawda bardzo boli
monika tarasiuk swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając

go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe

jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się

wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama

popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego

poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki tarasiuk. nie wiem dlaczego jeszcze

ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki tarasiuk z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku

sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w

poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak

póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej

moniki tarasiuk nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą

wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że

Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika tarasiuk nie ma innej formy obrony jak tylko

skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej

moniki tarasiuk i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność

słabość okrutność to cechy moniki tarasiuk. współczuję - pomimo, że jestem kaleką,

gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi pojebanych to serdzecznie zapraszam. są to

luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą

ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i

jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to

ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze

cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika tarasiuk dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po

10 miesięcy; monika tarasiuk robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury

ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć

krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że

ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma

odniesień.
monika tarasiuk nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce

krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika tarasiuk zostanie ze statusem osoby,

która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok

krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monikę tarasiuk, za pierwszy

wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający

odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice tarasiuk i jej dziecku

- ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki tarasiuk za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała

niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monikę tarasiuk zakrawa na

żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie

był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki tarasiuk. świadczy to

o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki tarasiuk - a

przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze

"zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na

resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie

ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika tarasiuk - dwa wyroki od sądu słynącego ze

''sprawiedliwości''. Oczywiście monika tarasiuk wierzy w to. podziwiajcie monikę

tarasiuk zatem !
<
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-08-30 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny

ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk,

która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie

kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem,

przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a pojebane polskie społeczeństwo

przestanie się na nim mścić.


monika tarasiuk bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego

przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika tarasiuk uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości

kurewskiego społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo

dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji

tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika tarasiuk, która z

niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o

pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika tarasiuk z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama

zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie

poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika tarasiuk musiała się pdłechtać i

skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany

prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z moniką

tarasiuk że może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki;

pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten

co ma więcej pieniędzy.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny

ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk,

która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie

kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem,

przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a pojebane polskie społeczeństwo

przestanie się na nim mścić.


monika tarasiuk bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego

przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika tarasiuk uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości

kurewskiego społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo

dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji

tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika tarasiuk, która z

niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o

pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika tarasiuk z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli

zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście,

czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika tarasiuk

musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za

nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się

podniecił razem z moniką tarasiuk że może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się

podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą

pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika tarasiuk z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę,

gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież

nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji

skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia policja wierzy w to, że zagrażałem monice tarasiuk nie mając z nią żadnego

fizycznego kontaktu, i nie znając jej adresu, na podstawie tego,
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-08-30 13:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze,

zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła

kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to

potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na

impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w

Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne

! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki tarasiuk mu w

tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki tarasiuk, która już jest obarczona

mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego

niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę

jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko

mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie

jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki tarasiuk - proszę wybaczyć, ale

jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice

tarasiuk. To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze

znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne

do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy

stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika tarasiuk,

szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym

rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić

dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa

w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika tarasiuk winna krzywdy

wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan

Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika tarasiuk mści się na krzysztofie impotencie,

gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i

dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika tarasiuk rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że

jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka

[tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki tarasiuk] jest w stanie

zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice tarasiuk, która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ,

do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki

się dowiedziały, że monika tarasiuk zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej

frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda

kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika tarasiuk nie rozmawia z nikim innym poza

pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak

fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej pierdolonej woli powiedzieć, że ma się w dopie

całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się

zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki tarasiuk, czyli pogarda dla pracowników a

szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monikę tarasiuk zatem.
monika tarasiuk wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha

ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna pojebana

enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu

wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monikę tarasiuk - nic jej nie

zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
wypierdoliła mnie z magny, no i uwięziła chorego kalekę, gdzie jego życie było

zagrożone(atak dużego psa). ona sama chciała nie mieć ze mną kontaktu skoro mnie

wypierdoliła z magny, a potem szukała kontaktu poprzez sąd, żeby sobie ulżyć w cipie, czy

tam w mózgu. Ja tylko pisałem bo miałem prawo, ale monika tarasiuk nieodpowiedzialna za

swoje decyzje, zapragnęła,
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk - 2014-08-30 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika tarasiuk zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monikę tarasiuk, za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice tarasiuk i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki tarasiuk za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monikę tarasiuk zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki tarasiuk. świadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki tarasiuk - a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika tarasiuk - dwa wyroki od sądu słynącego ze ''sprawiedliwości''. Oczywiście monika tarasiuk wierzy w to. podziwiajcie monikę tarasiuk zatem !

wsadzenie niewinnego kaleki do więzienia, za nakrzyczenie na monikę tarasiuk na forum go work, bo go wywaliła z roboty pozbawiając kontaktu z wyimaginowaną przyjaciółką; a dla impotenta to bardzo ważne aby z kimś się odzywać i mieć przyjażniejszą duszę bliżej siebie. monika tarasiuk udała strach i treści kpiące i szydzące z jej postępowania wobec kaleki głupi prokurator w DG uznał za grożby; ponieważ jest głopi i nie potrafi czytać po polsku i rozumieć tekstu - bo inteligencji brakuje. z niewinnego kaleki zrobiła zatem przestępce.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski