Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fakt - 2014-10-04 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda o tych liderach. Ale zaden nie przebije w zachowaniu (usunięte przez administratora)i lenia . Nie napisze kogo. Moze kamery uchwyca.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jak was slucham niektorych (zazdrosnikow z produkcji) to poprostu smiac mi sie chce z was, jestem pracownikiem magazynu, pilnuje swoich obowiazkow, nie raz robilem dodatkowy kurs bo ktos zapomnial powiedziec ze sie przezbrajacie itp zeby was utrzymac czy braklo wam cokolwiek i ratowalem poszczegolnym osoba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowozac cos odrazu. Czy wy z produkcji tak zle wypowiadajac sie o magazynie myslicie ze pojemniki same sie laduja jak wracamy na baze? np na mercedesie gdzie z wyjazdu mamy kolo 30-40pojemnikow lub na x52 gdzie ida na fula metalowe listwy lub wsporniki czy uchwyty, ile nam zostaje z wyjady trwajacego 10 - 15min a kursy co 30min? glupie 15min na caly zaladunek, i co lezymy w tym magazynie?? jesli ktos tak mysli to jest idiota.... i nie mowcie mi ze nie nadrabiacie bo sami siebie oszukujecie, a na kawe chodza ci ktorzy maja akurat chcwile luzu zeby sobie dychnac a nie samka na nia, wiec przestancie piepszyc lub zapraszam na magazyn, chetnie odstapie na pare dni swoje 10zl na godzine i 3 linie na glowe i pomacham rekami w lewo i prawo na produkcji. i nie bede nikogo obrazal ale jak mi sie leje pot po czole to i dopiero co (usunięte przez administratora) wozek na fulla a na produkcji ktos mi mowi czemu tak pozno bo 40min mnie nie bylo to nie mam dla niego szacunku, ja rozumiem produkcje! wy zrozumcie czasem magazyn! pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aaaa i nie tworzcie sobie nowych bajek na prdukcji tak jak ostatnio gdy pracownik magazynu rozwalil sobie luk brwiowy czy kolo oka i mu lzawilo wiec poszedl do szatni czekajac na lidera a wyscie wymyslili mu scenariusz jak to plakal po zwolnieniu ahahahaha prosze... szybsi niz lte i plotki wieksze niz w zycie na goraco ;) niewiem moze czytajcie ksiazki jak nie macie co robic albo wymyslajcie kajzeny a nie te ploty wasze haha :D
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-06 12:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaaaa pracowniku magazynu zgadzam sie z Toba zupelnie.Nie zawsze wiecie o przezbrojeniach bo liderzy maja za duzo na glowie i jak pracownik was nie poinformuje to wiedziec nic nie bedziecie. Co do nadrabiania to mysle ze sie skonczy teraz przy monitoringu:) wiadomo ze kazdy orze jak moze zeby sobie przerwe zapewnic,bo inaczej nie ma opcjii z toalety skorzystac nawet... nie mow tylko ze na produkcji machamy lapkami na prawo i lewo bo tak jak wy tak i my ciezko pracujemy... co do plotek to predkosc swiatla to za malo... siedza takie osoby co swoich problemow nie maja i wymyslaja codziennie komu i jak zycie utrudnic.... no coz brak swojego zycia powoduje nadmierne zainteresowanie zyciem innych a czasem wrecz upszykszaniem....
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-08 15:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jednym słowem komunikacja w firmie jest nie najlepsza, zgadza się? poza tym warto by jednak miec w miare dobre stosunki z liderem na przykład, w końcu to jest nasz szef, jakby nie patrzeć. a ja się zgadzam z @zuzia to odnośnie plotek, jest to chyba plagą każdej dosłownie firmy i nie ma co, niektórzy serio nie mają prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-08 17:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje na mercedes i jest fajnie ;)
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-09 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety komunikacja w firmie nie jest najlepiej zorganizowana... ktos zawsze zostaje niedoinformowany-czy to mleczarz o przezbrojeniu, czy lider o brakujacych detalach czy po prostu pracownik o planie na dzisiejszy dzien.... Co do naszych "jakby nie patrzec szefow"- to oczywiscie ze dobrze by bylo sie z nimi dogadac i spokojnie sobie pracowac. Niestety uniemozliwiaja to skutecznie co poniektore osoby, zlosliwie szepczace "szefowi" o kilka nie zawsze prawdziwych slow za duzo... Zreszta lider tez czlowiek i czasami samemu mozna niechcacy podpasc jak "szef" ma zly dzien i naburmuszony chodzi... Tak poza tym wszystkim to lider jest chyba pracownikiem linii a naszymi szefami sa koordynatorzy-bezposredni przelozeni... no chyba ze sie cos zmienilo i znowu jestesmy niedoinformowani?
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2014-10-09 17:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:30:43]:
plotę o tym koledze z magazynu rozsiał facet, który tę sytuację widział w szatni,a że zbiegło się to ze zwolnieniami pracowników Randstad, sam dopowiedział sobie resztę i rozkłapał po hali... bo faceci to często gorsi plotkarze od bab!
i dalej to już poszło...na wszystkich zakładach są plotki, tak było,jest i będzie!
są takie "krążowniki" po liniach,tu podsłucha,tam coś podpyta, trochę podkoloryzuje i nowa sensacja zakładowa jest! przykładów rzekomych zwolnień jest przecież więcej...
i w kwestii plotek na pewno nic się nie zmieni!
zdjecie uzytkownika
ja jestem tu... - 2014-10-09 17:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-08 15:30:18]:
po pierwsze: lider to nie nasz szef!!!! jest nim koordynator i kierownik
po drugie: każdy ma jakieś życie prywatne, tylko u niektórych strasznie wieje nudą, więc urozmaica sobie w różny, dziwny sposób...
po trzecie: po co rozwodzić się nad tematem plotek...szkoda czasu i nerwów,
nie zmienisz tego ty,nie zmienię ja
zdjecie uzytkownika
gorol - 2014-10-09 18:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grunt to przyjść na 8 godz do tego zakładu odwalic co swoje i mieć na wszystko wy.....e jak się tak będziemy nakręca jeden na drugiego to nas wywioza do specjalnego szpitala - lepiej kolego tego nie mogłeś ująć :-)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-10-15 10:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia, zwolnienia i jeszcze raz zwolnienia... Nie przedłużają umów... Co się stało że tak zwalniają? Czemu nie mają zamówień?? Wie ktoś??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-18 16:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Facet lecz się, i daj spokój kobiecie i jej dziecku. Nikt tego nie czyta, chyba że ty sam się tym nakręcasz może cię to podnieca? Ciekawsze tematy są do pisania i czytania, twój temat nikogo nie interesuje.
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-21 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś i na plaży musiała pojawić się i Agnieszka, żeby pokazać sobie, że jest dobra i mieć własne usprawiedliwienie na to, że nie musi okazywać dobroci kalece. No ale skoro woli popierać kolegów swoich albo męża zamiast prawdy, to trudno jej nie znienawidzieć, zwłaszcza jak pokazała przez chwilę, że mnie nie znosi. Tylko mogłem ją znienawidzieć, skoro jej nie znam; za tą jej neutralność, co powoduje, że kobiety, żyją dłużej. każdy tak potrafi, a ktoś kto ją lubił wykrwawił się, bo nie chciała mnie pomóc. Podniecajcie magnańskie psy, ze kaleka cierpi a Agnieszka ma to gdzieś. macie dowód na dobroć Agnieszki. Każdy ustawił się jak chciał i teraz widać jak chciał. monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest zupełnie nieważna, ale swoje pięć seknd wykorzystała dla zabawy aby kalekę wsadzić do więzienia dwa razy, udając strach. piękne czyny przemawiają za monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dzieckiem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-23 12:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie jakie warunki trzeba spełnić zeby tu pracować???? bo mam wrażenie że to praca tylko dla wybranych, ja nie mając tu znajomości mam jakieś szanse zeby się dostać????
zdjecie uzytkownika
elabe - 2014-10-23 17:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-23 12:19:26]:
Można dostać się przez Randstad, jeśli przejdziesz rozmowę rekrutacyjną z jednym z kierowników. Nie trzeba mieć znajomości. Tylko na razie nie ma u nas zatrudnień. Przynajmniej do końca roku....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 20:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet zmień forum(usunięte przez administratora) i ty nas nie interesujesz, pozdrawiam pracowników.
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-26 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-18 16:37:02]:
bardzo głupi pracowniku pomysl kreaturo, że ta kobieta i jej dziecko dali mnie dwa wyroki z winą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlatego ty idż się lecz bałwochwalco.
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-26 21:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nisko musiała upasc monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dzieckiem, że wsadziła kulawego impotenta dwukrotnie do więzienia. Pomimo, ze w pierwszym wyroku sąd niesłusznie uznał wpisy o jej podłościach jako grożby, a w drugim wyroku nawet nie było podobnych wpisów a zostałem skazany również za grożby.cała sprawa śmierdzi, ale bez mediów zbyt mało, żeby sąd policja i prokuratura zajęli się nią poprawnie. w polsce skazuje się za niewinnośc. czyny moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sąd pominął bo szkoda na nie czasu.
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-26 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-26 20:44:42]:
chcesz tego to daj coś w zamian: na przykład pracę w magnie, gwarancję pracy na 10 lat, skundlenie magnanskich psów, ...yy ynie skończę wymieniac bo nie jesteś godny śmieciu. no i skoro wszyscy jesteście tacy teges, to zapodaj mnie jutro odpowiedzi na pytania które przecież sam znasz, bo jestś przecież taki teges.
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-26 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo bym chciał przestać opisywać dokonania moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale trzeba było oszczędzić mnie w wyrokach, gdyż po ludzku każdy wie, że na żaden nie zasłużyłem; pokazać, że nie jest pani taka zła i ma pani w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie zachowania, jak popieranie magnańskich psów i wogóle. ale to pokazuje, że to nie ja jestem bezwzględny tylko monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a agnieszka, którą mógłbym przypisać sobie za wzór mądrości nawet takiej rzeczy nie wychwyci. poza tym nawacka gadacie non stop o przyjęciach i zwolnieniach. mnie to nie interesuje. spieprajcie z tym na inne forum. u was tylko zwolnienia i przyjęcia na które nie mam szans zatem na wacka pastwisz się chociaż tylko w twoim mniemaniu, bo mnie praca w magnie nie intersuje. ponadto chciałbym tam pracować, ale choj ci do tego. monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie przyjmuje, bo jak sama powiedziała, ona tam choja może, poza tm, że zwalniać może co udowodniła swoją pieczątką na moim wypierdoleniu. dlatego dałnie jak myślisz, oczywiście, że wiem, że nie mam szans na pracę a tłumy do was i tak będą walić, dlatego po twojego dałna pisszesz o przyjęciach do magny.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-30 16:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jest liderem na meriwie?
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-31 17:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte prz
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-31 17:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze, zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne ! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która już jest obarczona mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę wybaczyć, ale jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna krzywdy wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mści się na krzysztofie impotencie, gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka [tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w stanie zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ, do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki się dowiedziały, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rozmawia z nikim innym poza pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli powiedzieć, że ma się w dopie całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli pogarda dla pracowników a szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatem.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic jej nie zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-31 17:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrowa magny w Dąbrowie Górniczej z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę, gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-31 17:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 4 lata opisywania dokonań moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 4 lata kasowania tego przez moda, bo w końcu prawda bardzo boli
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa wyroki od sądu słynącego ze 'sprawiedliwości'. Oczywiście monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzy w to.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x