Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-27 23:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciebie nie musi badać żaden psychiatra żeby stwierdzić ze masz nie równo pod sufitem...
zdjecie uzytkownika
randy - 2015-01-30 18:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam te opinie to jestem jednak troche przerazony, spodziewałem sie, że Magna Automotive oferuje znacznie lepsze warunki, ale najwyraźniej sie troche pomyliłem, no cóż. Widac jeszcze musza sie czegoś nauczyć i trochę rzeczy poprawić, widac chociaż tendencje poprawy na plus? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
LOLA 31..... - 2015-02-04 19:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talib - 2014-11-19 18:30:13]:
CZEŚĆ
CZY CHODZĄ JAKIEŚ SŁUCHY,ŻE BĘDĄ PRZYJMOWAĆ DO PRACY W MAGNIE? ODPISZCIE JAKBY CO....
POZDRAWIAM :)
zdjecie uzytkownika
a magna to przyjmuje ? nie i nie będzie :P - 2015-02-05 21:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde ee ale narzekasz :P jak ciebie nie chcą to i tak się nie dostaniesz, ale dostaniesz się, bo tam wszystkich przyjmują za wyjątkiem magnańskich wilków.
ps: ale normalnie jesteś niepoważna/-y, wystarczy przejrzeć kilka stron (NAWET JEDNĄ) pośredników i innych pierdół, żeby zobaczyć, że przyjmują do magny pierdo.onej, właśnie teraz i zawsze i na wieki wieków też przyjmuja.... ludzie niedorozwinięte pytania ludzi, którzy wierzą w dobroduszność.... pojewalone oczekiwania.....normalnie jakbym słuchał co najmniej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo jeszcze lepiej piotra zawady ------mistrza w pewnym sensie nonsensu bezsensu - słabo powiedziane.


magna PRZYJMUJE DO PRACY I WEŚCIE SE TO LUDZIE {PRZYSZŁE PSY MAGNAŃSKIE} ZAKOTUJCIE I NIE OŚMIESZAJCIE PYTANIAMI JAKBYŚCIE POCHODZILI ZE SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO. W SUMIE TO NAJPEWNIEJ LOLU31 pewnie mącisz gupoty, żeby się wyróżnić jako urzędujący jusz pies. weżcie to forum jest tylko dla mnie, wy tutaj nigdy nie napisaliście ani jednej rzeczy jak trzeba, po prostu za słabi jesteście na to forum.
zdjecie uzytkownika
dostaniecie tę pracę już nie beksajcie się ! - 2015-02-06 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
magna to firma w której pani kadrowa otrzymała kilkadziesiąt tysięcy oszczerstw na tym forum. co prawda sprawca dostał wyrok. jedynie godne polecenia jest to, że pani kadrowa dostała te kilkadziesiąt tysięcy oszczerstw zupełnie za friko.. bez powodu. jeżeli to jest możliwe, ale w magnie to jest możliwe.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-09 10:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja piernicze, człowieku skończ już z tymi bzdurami bo to się już dawno nudne zrobiło!!!!
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-09 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozatym nie traktowaliście mnie jak człowieka - pisaliście o mnie, ze jestem ścierwem i tak mnie traktowaliście. dlatego kłamco zamilcz i wcinaj piwo które naważyłes. bądż odpowiedzialny za swoje słowa.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-09 10:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-02-09 10:22:39]:
powinieneś się leczyc, gdyż podważasz wyroki sądu rzeczypospolitej polskiej oraz charakter panującej kadrowej - to wszystko jest już potwierdzone konstytucją a ty się wyłamujesz i piszesz, że to nie prawda. jesteś zaprawdę niepoważny koleś.
zdjecie uzytkownika
czakuś - 2015-02-14 23:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co raz więcej dziwnych i niespotykanych na profilach innych firm informacji czytam co dzień co tydzień na różnych forach na temat Magny Automotive. Czy rzeczywiście jest tu tak tragicznie jak niektórzy to opisują czy mimo wszystko jesteście w stanie polecić te firmę? która jakby nie patrzeć dobrze postrzegana jest w banży
zdjecie uzytkownika
o monice tarasiuk kadrowej - 2015-02-17 21:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie wybacze monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej psom krzywd. a pracę w magnie nich wsadzi sobie w dope.
zdjecie uzytkownika
Lecz się - 2015-02-17 23:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim prawem wymieniasz nazwisko tej pani??? Współczuje im, że mieli takiego pracownika. Powinieneś się leczyć u psychiatry.
zdjecie uzytkownika
o monice tarasiuk kadrowej - 2015-02-23 13:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
8) monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nikim nie rozmawia tylko z policją i sądem, tak bardzo się interesowała tą sprawą, że nie potrafiła w trzykrotnych terminach odebrać WŁASNEGO telefonu - a tak samo nie uczynił tego andrzej pawełek, kiedy dzwoniła do nich praokuratura - tak bardzo miała w dopie mój los, to jest mądrość moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o którą dzisiaj potykają się magnańśkie psy.

Gdybym to ja do niej dzwonił to także by nie odebrała, i dobrze, że do niej się nie dzwoniłem na telefon firmowy, bo to mniejsze poniżenie niż dzwonić na osobisty, do człowieka, który ma taaaaki przykry stosunek do ludzi. Lepiej, że nie znałem jej numeru wtedy i teraz, i nigdy, bo po lipę mnie taki numer i taki kontakt. Ale dzwoniłem, zeby nie było, że nie. Dzwoniłem tak jak umiałem i na tyle na ile zasługiwała (naciągnąłem) bo wcale nie zasługiwała, żeby do niej dzwonić, ale policjant prosił (też naciągam - bo oni o nic nie proszą), zebym próbował załagodzić sprawę. Widac monika nie była na to przygotowana, bo po prostu nie chciała - jest przecież katoliczką i trzeba się mścić - to normalne katolickie przecież.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszczeła sprawę przeciwko podwójnemu kalece mając ku temu świadomość a potem trzy razy nie odebrała telefonu wraz z andrzejem pawełkiem (łącznie 6 prób proakuratury) - to jest śmiałość w postępowaniu nad czyimś losem - nad losem byłego pracownika , którego świadomi byli krzywdy jaką mu wcześniej wyrządzili. Na co czekali, na los kaleki, którym miał zając się sąd ?
na to że przyjdę z kwiatami na kolanach do ludzi, którzy wyrzucili z pracy człowieka jak psa, kiedy był zdolny do pracy ?

że będę się kłaniał osobom tak nieodpowiedzialnym ? że będę przychodził do miejsca w którym urzęduje piotr zawada ?
w którym andrzej pawełek okazuje się być słabym niemądrym facetem ?

9) wszyscy wiedzą, że to nie ostatni powód, dla którego krzysiek pisał na forum go work - a równie ważny. i równie ważne uchybienie moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TAK JAK NAPISAŁEM: odpowiedzialność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprowadza się do tego, co jej się zrobi - ona natomiast może łamać ludziom życie dla zabawy, a potem udawać strach, którego nie musi udowadniać przed sądem i dzięki temu pozbywa się ona swoich problemów. Natomiast podczas kiedy to ja miażdzyłem na forum magnańskie psy monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedowartościowana kobieta powzięła na siebie plan,taki aby moim kosztem zyskac w oczach pracowników magny, tj: mnie wssadzić do więzienia, abym już nie męczył jej piesków; którzy mieli czelnosc pisac że nic mnie się nie stało, że niby kłamię (o tm, że magazynier magny złamał mnie nogę).

Kiedy zabawa moim kosztem się skończyła monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mogła powziąć plan, żeby z tym skończyc, bo jak się okazało, krzysiek jest impotentem i atakowanie jego osoby na forum jest nieco niewygodne ani nawet nie smieszne - po czasie dotarło to do nich. Do dzisiaj mogę pokazać posty, jak pisano do mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego forum impotencie lub inne. to są wypowiedzi pracowników magny. Dzisiaj monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej zasłania się pracownikami magny i wyrokami sądu uciekając od odpowiedzialności za swoje nieodpowiedzialne zachowanie. Jaa płacę za swoje zachowanie, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie - bo ona jest "lepsza" i ona jest "kobietą", to i nawet sąd zawsze weżmie jej też stronę.

Zatem takie motywy kreują monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takimi modelami się zasłania, aby nie widzieć tego, ze skrzywdziła krzyśka tylko dlatego, że mogła. Całkowicie wzbrania się kontaktu, chociaż wszyscy wiedza, że krzysiek tylko dużo pisze a słowa uznane za grożby stały się tylko grożbami na zyczenie moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tak załatwia się problemy wg elity, czyli takich osób za jaką zapewne uważa się monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pozbawianie kalekich osób wolności to coś więcej niż tyczy sie ludzi mądrych. A magnańskie psy sami niech sobie wleja olej do głowy poniewaz nie znają wszystkiego i nigdy nie poznają a śmią się wypowiadac i to z ramienia mądrych. Tak jakby to ich tyczyła sprawa a to nic więcej jak ich wina i wina moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z jej wspomagaczami na stanowiskach.. andrzeja pawełka i piotra zawady między innymi. magna jest zgnita.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-02-23 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w magnie pracują ludzie mściwi, nieuczciwi
zdjecie uzytkownika
rdhz - 2015-02-23 14:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wsadz se w coś prace w magnie;
mozna chciec pracować w magnie
za to można otrzymać dwa wyroki
szczęśliwa wymiana -taką wymianę lubi kadrowa tej firmy;
słyszałem, ze może mnie nawet ta pani lubieć ale niech sobie przyjmie zpowrotem tego pana z którym teraz się sądzi: pokaże mnie pani, ze trzeba było z panią rozmawiać, ale i tak mam w dopie to bo to zrobi pani na pokaz a ja mam pracę u was w dopie, gdyż mógłbym tam stracić życie. magna ta firma nie jest bezpieczna.

i wcale nie wierzę, w to, że zwolniono tego chłoptasia co zrobił ze mnie kalekę.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-23 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mówcie do pani kadrowej prawdy: prawda ją nęka: pozywa za to do sądu
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-03-03 23:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma szans na recepcji, a do biura to może kiedyś choć więcej jest rekrutacji wewnętrznych. A na produkcję nie chcesz?
zdjecie uzytkownika
Robi92 - 2015-03-05 10:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem sie dowiedzieć przez jaką agencje pracy mozna dostac sie do Magny w Dg?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-05 19:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robi92 - 2015-03-05 10:47:35]:
randstad
zdjecie uzytkownika
cebula - 2015-03-16 18:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat ja się bardzo interesuję zdobyciem zatrudnienia w Magna Automotive ale jednak nie pasuje mi taka forma zatrudnienia. czy obowiązkowo musi to być agencja zewnętrzna czy jest jakaś szansa i możliwość żeby zatrudnić się w tej firmie bezposrednio na umowę o pracę?nie chcę się z nikim dzielić pieniędzmi
zdjecie uzytkownika
adas - 2015-03-18 10:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cebula - 2015-03-16 18:03:57]:
nie ma szans na bezpośrednie zatrudnienie. Na początek Randstad niestety
zdjecie uzytkownika
sąsiedzi - 2015-03-27 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żal patrzeć na to co się od pewnego już czasu wyprawia na mercedesie,na te jawne obmacywania z pracownicą aż dziwne że ludzie którzy tam pracują mogą to w ogóle tolerować i spokojnie pracować.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-03-31 20:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hahaha smiech na sali. Zwalniaja ludzi po 3 miesiacach sciagaja ich spowrotem. Randstad liczy im wszystko jako ciaglosc. Po 2 miesiach pracy spowrotem powinni dostac umowe pod zakladem a tu przychodzi co do czego to im dziekuja bo nagle zamowoenia im spadly. To po co robic nadzieje i spowrotem ich sciagac do pracy mowic cuda a wychodzi jak wychodzi. Mogli juz calkowicie przyjac nowych pracownikow z posrednictwa a nie brac na 2 miesiace. Kpina i smiech na sali. Mowia ze beda umowy a na nastepny dzien nagle zmiana decyzji.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-03-31 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha smiech na sali. Zwalniaja ludzi po 3 miesiacach sciagaja ich spowrotem. Randstad liczy im wszystko jako ciaglosc. Po 2 miesiach pracy spowrotem powinni dostac umowe pod zakladem a tu przychodzi co do czego to im dziekuja bo nagle zamowoenia im spadly. To po co robic nadzieje i spowrotem ich sciagac do pracy mowic cuda a wychodzi jak wychodzi. Mogli juz calkowicie przyjac nowych pracownikow z posrednictwa a nie brac na 2 miesiace. Kpina i smiech na sali. Mowia ze beda umowy a na nastepny dzien nagle zmiana decyzji.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chciala bym sie zatrudnic w waszej firmie obecnie pracuje na produkcji w bedzinie ale tam mi nie odpowiada wszystkie weekendy zajete i poprostu mi to nie odpowiada
Pytania: nie byla,m jeszcze na rozmowie u was
zdjecie uzytkownika
Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-26 18:24:50]:
Prawda jest taka że w magnie jest coraz gorzej odkąd został nowym dyrektorem pan Kula ,śmieszne podwyżki i nie widać perspektyw na dobre jutro no cóż ,ale gdzieś trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-04-02 09:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44]:
To akurat nie wina M. K. Pewne rzeczy odgórnie z kanady zostały im narzucone... Nie wiesz nie zabieraj głosu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.?
Zadaj pytanie