Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1 - 2014-09-16 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zostałem uznany za niepoczytalnego a ta gówniana opinia o tym to nieprawda. być może przeprosisz za tą opinię z imienia i nazwiska.
kolejny niemyślący na krzywdzie kaleki chce zyskać względy u moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo władz magny. powinna zostać stworzona lista takich pseudo ludzi.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-09-19 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakiej pracy o jakich zarobkach.? nie ma zamówień dziś z podnośników poleciał praktycznie cały randstad a co będzie dalej? tego nikt nie wie
Zarobki były fajne jak były nadgodziny bez nadgodzin nie ma szału. Zarobki przez rok czasu 10.64zł za godzine po roku czasu 11.64zł
zdjecie uzytkownika
elegantka - 2014-09-19 22:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie narzekajcie jest lepiej, bedą wszedzie kamery i mamy 0,25gr do stawki wiec co narzekacie ?? firma sie rozwija i na wszystko ma kase tlyko nie dla ludzi, ale nie martwcie sie bedzie tylko lepiej :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-21 22:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebuje jakiś namiar na p. ( usunięte przez administratora )Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-22 16:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też czekam aż ktoś da jakiś kontakt, dzwonie do nich od kilku dni, ale chyba nie odbierają albo zmienili numer w ogóle, nie wiem jak teraz z nimi się porozumieć, a mam kilka niedokończonych spraw u nich, więc czekam na informacje, moze ktoś z was jakieś ma i jest w stanie mi pomóc, z góry bardzo dziękuje!!
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-23 15:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że mnie nie zatrudni monika t. ale to nie ja sobie wymyśliłem grożb w jej stronę, tylko ona - poparł ją sąd bo sąd nie myśli w takich sprawach inteligencją, bo jej nie posiada, a poza tym statystyka musi się zgadzać. magnańśkie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzą w tym po uszy. im także brakuje inteligencji, gdyż pomimo 4 lat moich w magnie mało kto wiedział, że jestem chory a poza tym pozwolili sobie na zabawę ludzkim losem i to moim i to losem kaleki. monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna jest tak samo jak magnańskie psy, ponieważ z wiadomego już braku inteligencji słucha magnańskie psy.. stała się ich matką, jakby swojego dziecka nie posiadała, musi psami się zajmowac.. w takiej sytuacji trudno o pojęcie inteligencji tej pani, która pozwoli na takie czyny jak zatrudnianie.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-25 17:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś na tym forum jest w stanie zrobić z tym facetem porządek??? Wchodzę tu kolejny raz i znowu ten koleś pisze te bzdety o swoim konflikcie z jakąś tam Moniką. Człowieku nas to nie obchodzi my chcemy czytać o zakładzie, a nie o twoich prywatnych porachunkach....znajdź jakieś inne forum, które będzie do tego bardziej odpowiednie albo idź do TV...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-25 18:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No facet twoja historia powtarzana tysiące razy nas tu nie specjalnie jara, ale myslę, że psychiatra chętnie cię wysłucha z dużym zainteresowaniem. Miej honor i daruj sobie daj ludziom czytać opinie o zakładzie bo po to wchodzą na tą stronę. Ludzie szukają pracy i po to tu wchodzą a nie żeby czytać o twoich szalonych przygodach z tą kobietą.
zdjecie uzytkownika
obojętne - 2014-09-29 10:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [hela - 2014-08-12 19:21:00]:
Grunt to przyjść na 8 godz do tego zakładu odwalic co swoje i mieć na wszystko wy.....e jak się tak będziemy nakręca jeden na drugiego to nas wywioza do specjalnego szpitala
zdjecie uzytkownika
? - 2014-10-03 10:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ana - 2014-09-19 17:40:15]:
CO SIĘ DZIEJE NAGLE ZŁEGO,ŻE ZACZYNAJĄ TAK ZWALNIAĆ LUDZI Z RÓŻNYCH DZIAŁÓW?CZY TO MAGNA ŻLE STOI BO W INNYCH ZAKŁADACH MOTORYZACYJNYCH ROBIĄ NAWET NADGODZINY?ZNOWU PRACOWNICY SĄ ZASTRASZENI ZWOLNIENIAMI.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-03 21:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w tym zakladzie wola powoli o pomste do nieba... ludzie co sie z wami dzieje ze latacie do koordynatora skarzyc jak dzieci z pszedszkola? jak nie macie powodow to powiecie ze pracownik sie nie wyrabia bo chcecie sie go pozbyc... juz nie wspomne o niektorych liderach ktorzy nie potrafia myslec samodzielnie tylko sluchaja dupowlazow,bo nie widza co sie dzieje na lini,bo ich tam nigdy nie ma...kawka, fajeczka, pogadac trzeba a jak co do czego to przyjdzie raz na godzine i sie glupio pyta gdzie jest norma a jak sie mowi ze to czy tamto sie psulo to glupa wali ze sie sciemnia. te kamery to dobry pomysl-skonczy sie darcie i opiepszanie... moze kierownicy w koncu przyjrza sie pracy liderow, bo wszystko za nich robia pracownicy w obawie utraty pracy. a niezgranie zespolu to glownie ich wina-podpuszczaja tylko jeden na drugiego...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-04 18:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również uważam że kamery to dobry pomysł, już widać jak liderzy zaczynają inaczej PRACOWAĆ, czasami miło popatrzeć. My robole przychodzimy i robimy co mamy do zrobienia a i tak liderzy traktują nas z góry.Uważają że wszystkie rozumy pozjadalni, że czerwone to tylko z naszej winy , bo nam przyjemność sprawia że oni muszą do nas przyjść. Dlaczego ten żółty kolor wyzwala w nich chamstwo ?
zdjecie uzytkownika
fakt - 2014-10-04 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda o tych liderach. Ale zaden nie przebije w zachowaniu (usunięte przez administratora)i lenia . Nie napisze kogo. Moze kamery uchwyca.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak was slucham niektorych (zazdrosnikow z produkcji) to poprostu smiac mi sie chce z was, jestem pracownikiem magazynu, pilnuje swoich obowiazkow, nie raz robilem dodatkowy kurs bo ktos zapomnial powiedziec ze sie przezbrajacie itp zeby was utrzymac czy braklo wam cokolwiek i ratowalem poszczegolnym osoba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowozac cos odrazu. Czy wy z produkcji tak zle wypowiadajac sie o magazynie myslicie ze pojemniki same sie laduja jak wracamy na baze? np na mercedesie gdzie z wyjazdu mamy kolo 30-40pojemnikow lub na x52 gdzie ida na fula metalowe listwy lub wsporniki czy uchwyty, ile nam zostaje z wyjady trwajacego 10 - 15min a kursy co 30min? glupie 15min na caly zaladunek, i co lezymy w tym magazynie?? jesli ktos tak mysli to jest idiota.... i nie mowcie mi ze nie nadrabiacie bo sami siebie oszukujecie, a na kawe chodza ci ktorzy maja akurat chcwile luzu zeby sobie dychnac a nie samka na nia, wiec przestancie piepszyc lub zapraszam na magazyn, chetnie odstapie na pare dni swoje 10zl na godzine i 3 linie na glowe i pomacham rekami w lewo i prawo na produkcji. i nie bede nikogo obrazal ale jak mi sie leje pot po czole to i dopiero co (usunięte przez administratora) wozek na fulla a na produkcji ktos mi mowi czemu tak pozno bo 40min mnie nie bylo to nie mam dla niego szacunku, ja rozumiem produkcje! wy zrozumcie czasem magazyn! pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aaaa i nie tworzcie sobie nowych bajek na prdukcji tak jak ostatnio gdy pracownik magazynu rozwalil sobie luk brwiowy czy kolo oka i mu lzawilo wiec poszedl do szatni czekajac na lidera a wyscie wymyslili mu scenariusz jak to plakal po zwolnieniu ahahahaha prosze... szybsi niz lte i plotki wieksze niz w zycie na goraco ;) niewiem moze czytajcie ksiazki jak nie macie co robic albo wymyslajcie kajzeny a nie te ploty wasze haha :D
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-06 12:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaaaa pracowniku magazynu zgadzam sie z Toba zupelnie.Nie zawsze wiecie o przezbrojeniach bo liderzy maja za duzo na glowie i jak pracownik was nie poinformuje to wiedziec nic nie bedziecie. Co do nadrabiania to mysle ze sie skonczy teraz przy monitoringu:) wiadomo ze kazdy orze jak moze zeby sobie przerwe zapewnic,bo inaczej nie ma opcjii z toalety skorzystac nawet... nie mow tylko ze na produkcji machamy lapkami na prawo i lewo bo tak jak wy tak i my ciezko pracujemy... co do plotek to predkosc swiatla to za malo... siedza takie osoby co swoich problemow nie maja i wymyslaja codziennie komu i jak zycie utrudnic.... no coz brak swojego zycia powoduje nadmierne zainteresowanie zyciem innych a czasem wrecz upszykszaniem....
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-08 15:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jednym słowem komunikacja w firmie jest nie najlepsza, zgadza się? poza tym warto by jednak miec w miare dobre stosunki z liderem na przykład, w końcu to jest nasz szef, jakby nie patrzeć. a ja się zgadzam z @zuzia to odnośnie plotek, jest to chyba plagą każdej dosłownie firmy i nie ma co, niektórzy serio nie mają prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-08 17:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje na mercedes i jest fajnie ;)
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-09 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety komunikacja w firmie nie jest najlepiej zorganizowana... ktos zawsze zostaje niedoinformowany-czy to mleczarz o przezbrojeniu, czy lider o brakujacych detalach czy po prostu pracownik o planie na dzisiejszy dzien.... Co do naszych "jakby nie patrzec szefow"- to oczywiscie ze dobrze by bylo sie z nimi dogadac i spokojnie sobie pracowac. Niestety uniemozliwiaja to skutecznie co poniektore osoby, zlosliwie szepczace "szefowi" o kilka nie zawsze prawdziwych slow za duzo... Zreszta lider tez czlowiek i czasami samemu mozna niechcacy podpasc jak "szef" ma zly dzien i naburmuszony chodzi... Tak poza tym wszystkim to lider jest chyba pracownikiem linii a naszymi szefami sa koordynatorzy-bezposredni przelozeni... no chyba ze sie cos zmienilo i znowu jestesmy niedoinformowani?
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2014-10-09 17:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaa - 2014-10-04 21:30:43]:
plotę o tym koledze z magazynu rozsiał facet, który tę sytuację widział w szatni,a że zbiegło się to ze zwolnieniami pracowników Randstad, sam dopowiedział sobie resztę i rozkłapał po hali... bo faceci to często gorsi plotkarze od bab!
i dalej to już poszło...na wszystkich zakładach są plotki, tak było,jest i będzie!
są takie "krążowniki" po liniach,tu podsłucha,tam coś podpyta, trochę podkoloryzuje i nowa sensacja zakładowa jest! przykładów rzekomych zwolnień jest przecież więcej...
i w kwestii plotek na pewno nic się nie zmieni!
zdjecie uzytkownika
ja jestem tu... - 2014-10-09 17:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-08 15:30:18]:
po pierwsze: lider to nie nasz szef!!!! jest nim koordynator i kierownik
po drugie: każdy ma jakieś życie prywatne, tylko u niektórych strasznie wieje nudą, więc urozmaica sobie w różny, dziwny sposób...
po trzecie: po co rozwodzić się nad tematem plotek...szkoda czasu i nerwów,
nie zmienisz tego ty,nie zmienię ja
zdjecie uzytkownika
gorol - 2014-10-09 18:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grunt to przyjść na 8 godz do tego zakładu odwalic co swoje i mieć na wszystko wy.....e jak się tak będziemy nakręca jeden na drugiego to nas wywioza do specjalnego szpitala - lepiej kolego tego nie mogłeś ująć :-)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-10-15 10:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia, zwolnienia i jeszcze raz zwolnienia... Nie przedłużają umów... Co się stało że tak zwalniają? Czemu nie mają zamówień?? Wie ktoś??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-18 16:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Facet lecz się, i daj spokój kobiecie i jej dziecku. Nikt tego nie czyta, chyba że ty sam się tym nakręcasz może cię to podnieca? Ciekawsze tematy są do pisania i czytania, twój temat nikogo nie interesuje.
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-10-21 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś i na plaży musiała pojawić się i Agnieszka, żeby pokazać sobie, że jest dobra i mieć własne usprawiedliwienie na to, że nie musi okazywać dobroci kalece. No ale skoro woli popierać kolegów swoich albo męża zamiast prawdy, to trudno jej nie znienawidzieć, zwłaszcza jak pokazała przez chwilę, że mnie nie znosi. Tylko mogłem ją znienawidzieć, skoro jej nie znam; za tą jej neutralność, co powoduje, że kobiety, żyją dłużej. każdy tak potrafi, a ktoś kto ją lubił wykrwawił się, bo nie chciała mnie pomóc. Podniecajcie magnańskie psy, ze kaleka cierpi a Agnieszka ma to gdzieś. macie dowód na dobroć Agnieszki. Każdy ustawił się jak chciał i teraz widać jak chciał. monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest zupełnie nieważna, ale swoje pięć seknd wykorzystała dla zabawy aby kalekę wsadzić do więzienia dwa razy, udając strach. piękne czyny przemawiają za monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dzieckiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x