Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misiak - 2014-06-07 00:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhhhhhhhh - 2014-06-01 15:14:51]:
no jakos nic nieslychac moze ktos coswie
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-06-09 21:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
idź zapytaj się do dyrektora jak cie to interesuje czy da podwyżkę liderom
zdjecie uzytkownika
czopik - 2014-06-10 22:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhh - 2014-06-09 21:37:10]:
jak go zapytasz to chyba możesz liczyć tylko i jedynie na jedną odpowiedź. Także myślę, że nie ma co podejmować tematu
zdjecie uzytkownika
o szkaradnej duszy moniki tarasiuk - 2014-06-13 11:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 3 lata opisywania dokonań moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 3 lata kasowania tego przez moda, bo w końcu prawda bardzo boli
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa wyroki od sądu słynącego ze 'sprawiedliwości'. Oczywiście monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzy w to.
zdjecie uzytkownika
ulisa - 2014-06-13 17:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i jak atmosfera w firmie, poprawiła się czy nie bardzo? proszę o opinie tych nowych pracowników, bo też fajnie mieć świeże spojrzenie na sprawę, zawsze to inna perspektywa i bardziej obiektywna sądze
zdjecie uzytkownika
ulisa - 2014-06-23 17:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pracownicy różni się zdarzają w każdej firmie, nie ma tak, że wszyscy są okropni, albo, że pracuje się jak w raju, może warto obiektywnie na to spojrzeć i jasno wypisac wady i zalety, taka opinia wszystkim tylko pomoże
zdjecie uzytkownika
magnańśka wyrocznia :HE - 2014-06-23 19:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cholera jaśniej niż elektrolux ci nie zaświecę prawdy - monika weż się w garść, i zapamiętaj, że krzysiek ci nigdy nie groził, i nawet ciebie lubi iszanuje, ale ty tez musisz się wykazać jakimś poziomem dedukcji, nie bądz taka policyjna. waszym wrogiem jest brak zysklu dla firmy a nie jakiś krzysiek - no chyba cie pogieło jak tak dalej myślisz. daj mi jakiś etacik to przecież wiadomo, że nie przyjme i może sobie jakoś naprawisz sumienie. ale chciałbym przyjąc tyle, że nie mogę, bo za dużo upokorzeń mi wcisnęłaś i wcisniesz jeszce. ja zyskam i tyskasz - ale ty dużo więcej jak to już ustaliłas. dziwne, że ludzie, którzymają więcej pieniędzy zawsze wsadzają tych co mają mniej. Jako intelektualistka, nie powinnaś zatem startować do krzyśka, bo widzisz, że postępujesz niegodnie. Stąd te wyzwiska na tle intelektu. wszystko tu z mojej strony jest porachowane - natomiast twoje decyzje ciągle emocjonalene - i złe !!! zrób coś wreszcie na miarę tej gry i rzuć mi tym ochłapem jak psu a wiesz, że psem nie jestem, i nie wezmę. :P w końcu posłuchałaś mnie jak kazałem ci iść na policję teraz też proszę tyle samo razy, więc musisz tak zrobić.

a ja ci powiem, że mam to gdzieś i nie odkupisz tym żadnych swoich win, bo się nie da. rachunek masz większy ale stać cię. wszystko zależy od woli, której pani brakuje.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-01 15:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze,byłbym wdzięczny za jakieś konkretne wpisy, a nie tylko obrzucanie się błotem, to już nie poważne. Od siebie mogę dodać, że znalazłem kilka informacji. Firma działa już od jakiegoś czasu w motoryzacji, ale należy do kanadyjskiego koncernu i działalność prowadzi na całym świecie. Na pewno jest solidnym partnerem, skoro ma pod sobą tyle filii już. Jeśli chodzi o Polskę to działają w Dąbrowie Górniczej, może wiecie czy planują się rozwijać na inne miasta
zdjecie uzytkownika
kołłowyj - 2014-07-04 22:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Się robi. I na produkcji i w administracji. Jeden drugiego ma podpieprzać,na samych spotkaniach indywidualnych szefowie mówią swoim robolom,żeby informować o różnych "spostrzerzeniach". (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o monice tarasiuk - 2014-07-10 15:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze,

zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła

kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to

potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na

impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w

Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne

! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w

tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która już jest obarczona

mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego

niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę

jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko

mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie

jest w stanie dziękować za nagrode uwięzienia od moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę wybaczyć, ale

jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice


znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne

do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy

stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym

rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić

dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa

w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna krzywdy

wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan

Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mści się na krzysztofie impotencie,

gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i

dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że

jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka

[tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w stanie

zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ,

do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki

się dowiedziały, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej

frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda

kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rozmawia z nikim innym poza

pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak

fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli powiedzieć, że ma się w dopie

całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się

zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli pogarda dla pracowników a

szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatem.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha

ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu

zdjecie uzytkownika
niestety - 2014-07-11 21:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam w 100% bylam na rozmowie z dyrektorem i byla rozmowa tylko o firmie (dyrektor chcial na luzny temat ale nie dalo sie) i pani Monika potwierdzila ze byla prosba pisemna o podwyzki dla liderow 5zl. Jednakze zostalismy wszyscy uspokojeni ze zostalo to pismo odrzucone. Tyle.
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmm - 2014-07-13 12:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niestety - 2014-07-11 21:35:40]:
a myśleliście że będzie podwyżka dla liderów po 5 zł ?????? a dla pracowników nic , żaden pracodawca nie daje tak wysokiej podwyżki dla nie licznej grupy jeżeli będzie podwyżka to tylko dla wszystkich i tak jak zawsze pewnie po kilkadziesiąt groszy co najwyżej
zdjecie uzytkownika
huehue - 2014-07-13 14:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmm - 2014-07-13 12:06:10]:
bo ludzie w magnie wierzą w plotki rozsiewane przez znudzone życiem własnym bojcory.....
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2014-07-14 21:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie skończ ten bełkot już nikt się tobą nie przejmuje nikt cie już nie pamięta wałkujesz jedno i to samo
zdjecie uzytkownika
o monice tarasiuk - 2014-07-16 15:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w tej firmie zdarza się też monika tarasiuk i piotr zawada, którzy tak opowiadali jak najęci, ze podwójny kaleka odbywa teraz drugi wyrok. I dzięki temu obiektywność opinii spadła wam do poziomu moniki tarasiuk. Czy wiecie, że wysłałem monice tarasiuk list z przeprosinami ? niech cała magna wie, że ona je dostała i się tym podtarła bo nawet ie chce ich czytać - pismo musiałem skierować tylko na adres sądu. bo tak szanowna monika tarasiuk czeka na przeprosiny...lol., ale tak o nie zabiegała, że o sąd zachaczyła. Słowa kalekiej osoby traktuje raz poważnie (kiedy trzeba się dowartościować) raz nie poważnie (w polityce otwartych drzwi).

monika tarasiuk czeka na przeprosiny od podwójnego kaleki, piotr zawada ten, którego zeznania także obciążały podwójnego kalekę, jak zwykle nie rozumiał co się do niego mówi, i także nie rozumiał co mówi. takie macie obiektywowanie.. .
monika tarasiuk sprowadziła na kalekę opiekę psychiatryczną, ale nie z wyroku, bo "sprawiedliwy" sąd zadbał o to, by kaleką impotent, przecież był poczytalny, i wydał wyrok na kalekiej osobie bez wątpienia chorej, ale sąd widział zdrową osobę. poza tym jak nie umiecie czytać to nie czytajcie z policją bo wyszliście na nie umiejących myślec. Krzysiek dostał wyroki gadając sobie bleblając (skoro nie umiecie rozumieć formy pisanego tekstu) i w żadnym wypadku nie napisał, że chodzi o dziecko tego czy tamtego, ale "mądra" policja wiedziała, że chodzi o dziecko moniki.....LOL - o którego istnieniu krzysiek nie miał nawet pojęcia - to jest nadinterpretacja prawa. Ponadto policja wiedziała, że krzysiek może mieć broń, przy tych nędznych zarobkach... i że kaleka ma kontakty, żeby zdobyć broń....WSZECHMOCNE MYSLENIE POLSKIEGO POLICJANTO PROKURATORA.. DO TAKICH SZYCH MONIKA TARASIUK WSADZA KALEKIE OSOBY. POGRATULOWAĆ INTELEKTU, KIEDY OD POCZĄTKU BYŁO WIADOMO, O CO CHODZI KRZYŚKOWI, MONIKA TARASIUK MUSI UDAĆ, ŻE NIE WIE, MUSI UDAĆ, ŻE NIE MAM DOŚĆ TALENTU, ŻEBY SIĘ PODPORZĄDKOWAĆ.... DLATEGO SPAPRAŁAŚ SZTUKĘ. I DLATEGO ZYSKAŁAŚ PRZYDOMKI... A nieszanowna POLICJA WIERZY, ŻE DOSTAŁAŚ JE Z CZEGO INNEGO. DOSTAŁAŚ JE BO NIE UMIAŁAŚ GRAĆ LOGICZNIE KOBIETO. nic ci nie groziło, przecież to widać, że krzysiek mimo kalectwa jest pełen logiki i nie popełnia błędów, dzięki którym można się go bać. Ale tak to jest jak monika tarasiuk także nie jest emocjonalnie wystarczająca i szuka poklasku w tym, że pozamyka kalekę i zamknie wam japy z zachwytu. Dzięki tobie zaczynam nienawidzieć wszystko dookoła i przyznaj się do tego ... człowiek, który zabiera innym takie wartości nie znajduje czystej przyjażni, tylko takiego zawadę piotra, którego ci nie zazdroszcze, twojej świadkowej itp:inni muszą nie znać twojej mrocznej strony. wsadzanie kalek do więzienia to twoje hobby i pasja.

dziękuje ci moniko tarasiuk za zakaz zbliżania się do ciebie i za zakaz przekraczania bramy prologisu - a nie magny - za to, że już nigdy nie będę pracował w magnie. za inne rzeczy nie jesteś godna przyjmować dzięksów. ale taką chciałaś mieć role - prostą ubogą, i bez polotu.

monika tarasiuk pozostała nieczuła na próby porozumienia się z kulawym impotentem i próby
przeproszenia /za błędy moniki tarasiuk/. Choć kulawy impotent jest w stanie dostrzec swoje uchybienia /sprowokowane korporacyjną duszą moniki tarasiuk/ - niewarte
sądu, to czy monika tarasiuk jest w stanie dostrzec i przyznać się do swoich uchybień,
dzięki którym nie rozwinęłaby się cała sytuacja ?
zatwardziałość w bólu i nieopanowanie gniewu moniki tarasiuk. skutkiem tego krzysiek cierpi za jej błędy odsiadując drugi wyrok.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-07-24 17:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm... atmosfera w magnie jest różna to zależy kto z kim trzyma(na jakim dziale) komu dupki podlizuje... najwiecej dzieje sie na DCW, x-52, stara panda itp. Ostatnio wyrzucili Angelikę za "wolność słowa" a np. Marynkę zostawili mimo ze naskoczyla na liderkę. Śmiech na sali... jak nie trzymasz z liderami to masz przerąbane, masz rodzinę w biurze to szybko awansujesz np. (usunięte przez administratora) a jak nie masz to robisz na produkcji lub magazynie i czekasz na swoja kolejkę a nóż widelec Ci się uda... ogólnie liderzy są raczej ok ale to tylko nieliczni, poniewaz sa tacy co potrafią wyżywać na pracownikach. Romanse są na początku dziennym, kłótnie itp. ogólnie musisz mieć znajomości bo jak nie masz to szybko wylecisz...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-07-24 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaf - 2014-07-24 17:05:05]:
Witam. Od razu uprzedzam, że weszłam tu po to aby przeczytać opinie o zakładzie ponieważ szukam pracy. Drogi kolego piszący tak ochoczo o tej Pani Monice daj sobie na wstrzymanie bo się mówiąc brzydko rzygać chce. Kim ty jesteś jakimś psychopatą czy co? Ja rozumiem, że ktoś kogoś może gnębić sama to przerabiałam ale wtedy albo idę do sądu albo się zwalniam i szukam innej pracy. Szczerz zainteresowałam się tym tematem i co się okazuję cały net jest zawalony opiniami o tej pani....tak normalny człowiek się nie zachowuje tylko chory psychol takich spraw się tak nie załatwia. Powiem szczerze weź ty się człowieku ogarnij wytocz babie sprawę w sądzie a nie pociskaj te swoje głupoty bo ludzie chcą poczytać opinie o zakładzie o wynagrodzeniach o tym jak wygląda tutaj praca a nie o tobie i jakiejś Monice. Pozdrawiam i doradzam konsultację u dobrego psychiatry
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-25 17:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaf - 2014-07-24 17:05:05]:
i już widać na jakim dziale pracujesz kolego... jakoś o zamkach nic nie piszesz a i tam sporo się dzieje. A co takiego ciekawego dzieje się na tych liniach? że ludzie żyją cudzym życiem, notorycznie obrabiają tyłki innym uśmiechając się jak gdyby nic? normalka...do tego trzeba przywyknąć i mieć na to wyj....e!
Grunt to pilnować swojej roboty, bo po to się tam przychodzi!
A od palarni najlepiej trzymać się z dala...to taki zakładowy "Pudelek" :)
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-07-26 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczona - 2014-07-24 18:55:51]:
Ja nie pisze o pani Monice bo jej nie znam, ba nawet słowa z nia nie zamieniłem. a o zamkach nie pisze bo tam maja rygor i przynajmniej kazdy pilnuje swojej pracy a nie sianiem plotek... ;)
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-07-28 00:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, czy jest mozliwosc dostania sie z produkcji na magazyn?
pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-07-28 11:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olaf - 2014-07-26 13:00:30]:
Ok wiem po prostu źle kliknęłam na na zakładkę z napisem odpowiedź. Słowa kierowałam do tej osoby, która zaśmieca tymi głupotami tą stroną i widzę, że dalej to robi. Ja nie wiem dlaczego administracja tej strony nie reaguje. Mnie naprawdę to nie interesuje i pewnie innych też. Chcę tu czytać opinie o zakładach itd...a nie o prywatnych konfliktach czy aferach osób, których nie znam i pewnie nigdy nie poznam. Uważam, że ta osoba powinna wypisywać swoje żale na stronach ku temu przeznaczonych moze niech idzie to telewizji np: ROZMÓW TOKU itp...
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-28 15:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zniesmaczona, cieszę się, że ktoś to w końcu napisał, czytam ten wątek i mam dokładnie takie same odczucia. Fajnie, że czytając o firmie można aż tylu rzeczy dowiedzieć się o prywatnych sprawach pracowników..nie świadczy to chyba najlepiej o wzajemnej komunikacji i atmosferze pracy, chyba, że wszyscy na żywo udają, że się lubią i nie ma żadnych koników. Ale jakoś wątpię, że tak jest. Również apeluję o fakty i rzeczy, które przydałyby się potencjalnym kandydatom, a nie publiczne obrzucanie sie błotem, nie wiem co to komu daje. Żeby nie było, że to znowu tylko ja narzekam od razu powiem Wam czego ja się o firmie dowiedziałem -cała firma należy do kanadyjskiego koncernu motoryzacyjnego i jest światowym liderem, zaopatrującym globalny przemysł motoryzacyjny w dynamiczne systemy i moduły zamykania, obejmujące podnośniki szyb, cięgna zamków drzwi, cięgna hamulców i z tego co wiem tez drzwi bocznych.
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-28 15:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dzisiaj miałem rozmowe w randstad w sprawie pracy. jak wygąda wynagrodzenie oraz premie w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-28 17:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2014-07-28 15:59:02]:
Dowiesz się jak cię przyjmą
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-07-29 00:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2014-07-28 15:59:02]:
byles na rozmowie w radstadzie czy w magnie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x