Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2014-11-05 14:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
niedługo wszystkich was zwolnią i zamkną ten bajzel hahaha!
zdjecie uzytkownika
olkin - 2014-11-05 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAROL - 2014-11-05 12:32:46]:
jest OK
zdjecie uzytkownika
bumbu - 2014-11-05 20:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład z czapy. Jakieś statuty, pierdy, sprawiedliwe traktowanie i inne propagandowe plakaty porozwieszane po zakładzie. To wszystko ściema. Zwalniają ludzi jak leci, nieważne czy produkcja czy administracja. Nie warto przychodzić tu do pracy. Decyzje z bani, pozwalniali a teraz ludzie po 12h pykają. Firma nonsenu i debilizmu zarządzających.
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-11-11 08:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to miłego lizania życzę - to zupełnie tak jak gdybyś miał się całować z wackami wszystkich tych, którzy ją w szatni mieli - smacznego:-))
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-11 23:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając tak te wpisy, mam pytanie dlaczego ten poszkodowany nie korzystał z pomocy adwokata? Dziwi mnie to że prokuratura nie wysłuchała jego zeznań. Nie wzywali go nigdy na przesłuchanie???? Czemu ten człowiek się nie bronił?
zdjecie uzytkownika
puste - 2014-11-13 00:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2014-09-19 17:40:15]:
Właśnie przez takich glupich ludzi rodzi sie plotka ... praktycznie caly randstad to polecial ale miesiac po tym poscie ... troche ci nie pyklo
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 09:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Człowieku czy Ty nie zdajesz sobie sprawy z tego ze tak piszać i podajac jej imie i nazwisko mozesz sobie narobić klopotów? Ta kobieta w każdej chwili może Ci założyc sprawe
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ty jesteś chory z nienawiści i powinieneś się leczyć, gdybyś mial choć troche oleju w glowie to załatwiłbyś tę sprawe w inny sposób ale jak widać jedyne co potrafisz to siasc przy kompie wylać swoje żale i tyle. Takimi wpisami to nic nie zdziałasz, ale radziłbym Ci poszukać dobrego psychiatry moze Ci jeszcze pomogą :)
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze jedno Ty jesteś zwyklą (usunięte przez administratora) bo sie użalasz nad sobą jak ta ciota. Zwykłe zero bez honoru i ambicji !!
zdjecie uzytkownika
xxxyyy - 2014-11-16 21:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze ci zrobiła,ze cie wsadziła do pudła.Tam twoje miejsce. Za te obelgi pod jej adresem na tym forum i na innych. .Pogrążyłes sie i nadal toniesz.Codziennie niżej.Jesteś dnem i nie żal mi ciebie. Amen.
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-17 22:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze dla Ciebie żadnego ratunku nie nawet psychiatra Ci nie pomoze. Pozostaje czekać cierpliwie aż zdechniesz jak pies i oby jak najszybciej psychopato!!!
zdjecie uzytkownika
kwik - 2014-11-18 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trafiłem tu ponieważ zaczynają mnie wpieniać twoje teksty na które trafiam średnio raz na dzień surfując po sieci.(usunięte przez administratora) - jak długo żyję, nie natknąłem się na podobny debilizm wtórny. Człowieku, powinieneś się leczyć w zakładzie bez klamek i komputera.
To powinno być karane na równi z zaśmiecaniem chodnika.
zdjecie uzytkownika
w okolice psa - 2014-11-18 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz bić drugiego człowieka to bij swoją mamę, a mnie zostaw w spokoju, boś się czepił jak magnanski pies i nie masz odwagipodać imienia i nazwiska swojego miotu.
zdjecie uzytkownika
hars - 2014-11-19 15:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba trochę Wam się pomyliły miejsca do tego typu komentarzy. Osobiste rozgrywki to przecież można załatwić po godzinach pracy. A co do pracy w Magna Automotive to ktoś coś więcej może powiedzieć? Chodzi o zarobki i terminowaość wypłaty wynagrodzenia. Bo to w sumie jest najważniejsze. I rozumiem że nadgodziny raczej nie występuja no nie? ;)
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-11-19 16:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hars - 2014-11-19 15:49:29]:
wypłata na czas , nadgodziny też są , ale teraz spadły zamówienia więc jest lipa z zatrudnieniem
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-19 18:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku (usunięte przez administratora)się w głowe tylko nie mocno bo Ci echo oczy wybije!! Aby skazac kogos z art.190 (stalking)trzeba miec dowody ze kogoś uporczywie nękasz. Samo to że ktos powie że jest nękany ale nie ma dowodów to takie gadanie jest nic nie warte. Widocznie nękałeś tą osobe skoro Cię skazali i przestan sie użalać nad sobą bo zachowujesz sie jak (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-19 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talib - 2014-11-19 18:30:13]:
znajdz tam grożby, znajdz też znowu udawany strach moniki i znajdz prywatność której ona tak broni... broni się przed prawdziwymi oskarżeniami, które nękają ją samą w swoich oczach a nie nękają ją samym nękaniem. dlatego obrona takiej prywatności to jawne naruszenie obiektywizmu.
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-19 21:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz? Powiedz śmieciu niby za co zostałeś skazany? Aby skazac kogos to trzeba miec mocne dowody a Ty jesteś osioł użalasz sie jak panienka weź sie człowieku powieś bedzie spokój!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-11-21 17:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hahahaha - 2014-11-05 14:39:25]:
DLACZEGO SĄDZISZ,ŻE ZAMKNĄ ZAKŁAD MASZ JAKIEŚ WIADOMOŚCI?
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 16:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze, zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne ! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która już jest obarczona mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę wybaczyć, ale jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna krzywdy wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mści się na krzysztofie impotencie, gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka [tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w stanie zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ, do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki się dowiedziały, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rozmawia z nikim innym poza pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli powiedzieć, że ma się w dopie całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli pogarda dla pracowników a szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatem.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic jej nie zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 16:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłuży się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej złą perswazję uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłuży się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej złą perswazję uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią nieinteligentny prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrowa magny w Dąbrowie Górniczej z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę, gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia policja wierzy w to, że
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 lat monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrowa magny w DG) znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 5 lat opisywania dokonań moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] końcu prawda bardzo boli
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa wyroki od sądu słynącego ze 'sprawiedliwości'. Oczywiście monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzy w to. podziwiajcie monik [
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chciala bym sie zatrudnic w waszej firmie obecnie pracuje na produkcji w bedzinie ale tam mi nie odpowiada wszystkie weekendy zajete i poprostu mi to nie odpowiada
Pytania: nie byla,m jeszcze na rozmowie u was
zdjecie uzytkownika
o bardzo okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma usprawiedliwienia dla wsadzenia kalekiej osoby do więzienia dla checy bo monice się coś pomyliło. wzięła odpowiedzialność od początku do końca zjawiając się na policji, wiedząc lub nawet nie wiedząc, jakie tam są nieinteligentne policjanty i policjantki. żebyś ty wiedział jaka policjantka była wsobna i porywcza wypełniając moje zeznanie po tym jak jej nagadała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero profesjonalizmu. a teraz udajcie święte krowy - monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaplanowała, ze ach przypadkiem wsadzimy pana krzyska do więzienia, nie mam czasu się tym przejmowac i zajmować, co najwyżej wypiję za ten sukces. teraz sam sobie załtwiaj z nią co chcesz bo ja mogę tylko przyjechać pod magnę i kiedy ona się pokaże na horyzoncie to musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozumiesz gnido ? to jest zakaz zbliżania sie do moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc nigdy nie było żadnej szansy załatwienia sprawy wielki mądralo - super ciulu; mam także zakaz wjazdu na park prlogis - to też wymysł moniki, żeby udawać, że chroni agnieszkę przede mną (ponieważ ona ma swoje zycie i wogóle brak chęci poznawania kogoś takiego) i wogóle was też, co za idiotyzmy - przecież to wy pisaliście, że chętnie mnie pobijecie pod magną, pop.erdolona policja i udawane zachowania moniki. ona chciała zakazu, żeby udać przed wami pokrzywdzoną, zeby nie musiała mnie przyjmowac do zakładu. w innych miejscach nawet nie mogę wskazać gdzie monika przebywa, ponieważ nigdy się tym nie interesowałem, i nie interesuję - jak pewnie twierdzi goopia policja i inieinteligentny prokurator i beznadziejny sąd. zatem z moniką nic nigdy już nie załatwię i to ona ma problem jak widzę, skoro wysyła pieski do korespondencji zamiast sama jak normalny człowiek udać się z wizyta w dzień odwiedzin uznany w społeczeństwie za dzień odwiedzin. ale to jest oczywiście dla niej za dużo i wogóle wogóle, poniżej godności (w jej mniemaniu), chociaż ja tak nie twierdze, a zdanie innych tutaj nigdy nie było na miejscu. - nie wierzę, że skasowała dane osobowe zgodnie z konstytucja, którą w tej sprawie złamano kilkakrotnie. poza tym tutaj pieski na forum wygrażały mnie że znają mój adres. goopi ciolu. nie trzeba było pisać wogóle kiedyś. wszystko teraz przemawia przeciwko twojej inteligencji i przeciwko twoim słowom tak jak kiedyyś zresztą. monika udaje wielką damę, ale kaleką osobę, która jej nigdy nie zagrażała posłała do więzienia dwa razy tak sobie tylko zaocznie się tym interesując nie dając szansy załatwienia sprawy tak jak to robią ludzie z najniższą pensją
czyli robole. Wiec macie niesłuszne wąty o to, że nie załatwiałem sprawy po najniżsszej pensji, gdyż monika tak chciała i wyrok i tak bym dostał, z oskarżenia publicznego to nawet prokurator się nie wycofuje a mnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaka jest praktyka sądowa. Bo wielka dama dba o rodzinę i pracę wcale nie zwracając uwagi na to czy oskarżenia są słuszne, ale życie innego człowieka ceni zdecydowanie niżej bo to nie jej życie i może sobie nim zarządzać. to dla zabawy zrobiła to skoro dla niej to taka normalna sprawa wsadzić do więzienia kaleke to niech sobie ot tak normalnie podjedzie przed niedzielnym spacerem do mnie i załatwi jeżeli ma co, chociaż nie ma czego, bo wszystko załatwi jak ta paskudna baba poprzez magnanskie psy i gopią policję w trzecim wyroku. maało komu w magnie podałbym rękę. głupie gadające bez sensu zidi.ciałe sku...ysyny. to są magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sku..syny nie mające pojęcia o honorze i momencie w ktorym momencie moga otworzyć mo.dy. w wyniku ich braku wychowania od matek k..w je...ych przez osiedlowe psy podwójny kaleka odbywa wyroki. braki inteligencji niedające zastąpić się inteligencją zostały u nich zastąpione k..wą mo.dy i sz..tą umysłu. co tu dużo mówić. agnieszka liberska winna najbardziej tego, ze kaleka pozostawiony sam sobie w tęsknocie za przyjażnią dał się zamknąć w więzieniu przez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej wierne psy. dla nierozpoznawania usunęła nawet konto nk, zeby nie być powiązaną z tą historią której jest nieodłączną częścią i głównym motywem postepowania kaleki. no ale człowiek nie jest idealny, a trzeba to ukryć przecież kosztem kaleki i jego cierpieniem. dziękuję tym szm..om.
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-28 18:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wal się nie znasz sprawy, poza tym załatwiałem ta sprawę w inny sposób: na przykład próbowałem porozumieć się z tak zwaną poszkodowaną, czyli paniąmonik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nie chciała załatwić tej sprawy jak postepują cyilizowani ludzie, czyli ugodowo. Inny sposób raczej nie byłby normalnym sposobem zważywszy na to, ze jesteście magnańskimi psami. dzwoniłem do magny, byłem w magnie i dla frajdy monika ani nie odbierała telefonu ani znając powagę sprawy nie chciała mnie przyjąć w biurze, zatem wszystko to co napisałem jest poparte faktami. dla frajdy zniszczyła krzyska udając wielką damę, co w pracy wyłącznie pracuje i nie ma czasu i wogóle. Natomiast różne przerwy w pracy znane dla pracowników biurowych to zdecydowanie inna ranga czasu, którego nie mogła mnie poświęcic, ponieważż jest ona chorą babą. poza tym jak tutaj pamiętasz bardzo chcieliście żebym wylądował w więzieniu, zatem kłamco po co piszesz o innym sposobie załatwienia tej sprawy? czyżby cie bolało to, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skazała kalekę i zabrała mu wolność ? skoro teraz kłamiesz to zapewne kłamiesz w innych postach, w których na przykład pisałeś, ze pracownik magny nie zrobił ze mnie kaleki. zatem potwierdziłeś, że dostałem niesłusznie skazany, a ty oferujesz mnie psychiatrę.. zatem to ty jesteś chory. moniki nawet teraz nie moge powiedzieć dzień dobry, zatem obrażasz mnie pisząc takie głupoty. to jest problem moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie mój i to ja nie muszę niczego załatwiać, tylko ona. poza tym psychiatra się mną nie interesuje. wydał opinię że jestem zdrowy, jakbyś nieinteligentny człowieku nie umiał czytać, to było już napisane. poza tym nie masz tego co ja i nie czujesz tego co mnie uczynili a teraz próbujesz wybielić monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z czynów za które ona odpowiada.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.?
Zadaj pytanie
x