Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magnus - 2014-08-24 22:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się robi na podnośnikach? Cieżko czy spoko ? A ludziska ? Dzięki.
zdjecie uzytkownika
AD - 2014-08-27 16:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może tylko na mecedesie ludziska (usunięte przez administratora) a na innych liniach lecą w kulki patrzą żeby coś popsuć bo wtedy mają przerwę , pracuję w tej firmie ponad 10 lat i wiem co piszę .
zdjecie uzytkownika
da - 2014-08-27 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AD - 2014-08-27 16:16:12]:
Z tego co piszesz wnioskuję, że pracujesz na mercu. A tam nie ma awarii? Tam dopiero się psuje. Na innych liniach ludzie pracują tak samo i nie mają zamiaru wywoływać celowo awarii żeby postać. Za to na mercu jest wylęgarnia plotek a nie tylko pracy...
zdjecie uzytkownika
nie pracuje na mercu - 2014-09-01 17:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [da - 2014-08-27 20:58:48]:
a na innych liniach nie ma plotek? tak samo jak na mercedesie są plotki
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-09-01 17:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeeewwfvxasv - 2014-07-30 22:25:10]:
czasami czeka się do następnego przyjazdu bo jesteśćie tam tak zaronieni ze nie macie czasu dowieść na czas brak czasami słów do was lepiej posiedzieć na palarni lub na jadalni a na nockach to jaja sobie robicie jak byście mogl to detale na całą dnióweke byście przywiezli i siedzieli na jadalni i kawe pili
zdjecie uzytkownika
randstanowiec - 2014-09-06 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2014-07-30 23:20:02]:
i tak cie nie przyjmia bo w randstadzie pracuja same kmioty - przedstawicicele sa niedorozwinieci na umysle mam na mysli tych co przyjezdzaja i udaja debili (chyba udaja) michalina i kuba, ktorzy nie wiedza na czym polega rekrutacja wmawiaja ze przyjmia robia piekne minki i tak przyjmuja swoich znajomych i jeszcze partacze wmawiaja ze nie od nich zalezy rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-07 19:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [randstanowiec - 2014-09-06 08:51:16]:
bo tak jest, to nie oni decydują tylko kierownik z Magny, z którym odbywasz rozmowę kwalifikacyjną... Nie dostałeś się tzn że źle wypadłeś na rozmowie. Ja nie mam znajomych w randstadzie a jakoś się dostałam
zdjecie uzytkownika
randstadowiec - 2014-09-08 11:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-09-07 19:10:00]:
Zanim bedziesz miec rozmowe kwalifikacycjna z kierownikiem to wlasnie Srandstad musi do tego doprowadzic dlatego od nich to zalezy wiec nie pieprz.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-08 13:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że na ludzi z polecenia się inaczej patrzy, bo tez ktoś za nich poręczy, maja doświadczenie i mniejsze jest ryzyko w przyjmowaniu takiej osoby, nie wiem co w tym złego, teraz sa nawet takie formularze, żeby zaznaczyć z polecenia czyjej osoby jesteś i jak się sprawdzisz, to ta osoba ma jakąś ekstra premie, że znalazła dobrego pracownika, też tak macie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-14 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo będziesz pisał o Tarasiuk, co nas to obchodzi, mamy juz tego dość , czytać się tego nie chce nawet zaglądać na forum. To twój problem a nie ludzi pracujących w magnie . Takie sprawy załatwiaj sobie w inny sposób daj już sobie spokój i nam też. Takie problemy jak Ty masz powinien leczyć psychiatra bo to chore co robisz.
zdjecie uzytkownika
pracowik też - 2014-09-15 11:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-14 21:41:02]:
Popieram w 100 procentach.Nikt już dawno nie czyta wypocin tego jak sie sam okresla kaleki impotenta. Ja wchodząc na forum omijam jego wpisy.Załosny kretyn z tego krzysztofa drąga. Dziękuję to wszystko co mam do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-09-15 22:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowik też - 2014-09-15 11:38:20]:
koles ma niezle nas.ane pod kopułą nie umie sobie dac rady sam ze soba, mysli ze jest fajny i ze ktos to czyta, wzieli go za niepoczytalnego, ale wszystkie zaklady nie chca go u siebie, mial juz tyle razy konczyc ze soba pod magna i jakos nie moge sie tego widoku doczekac.
zdjecie uzytkownika
george - 2014-09-16 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę tam pracować brakuje mi opini o samej pracy i zarobkach
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-16 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś napisze w końcu ile można zarobić w magnie na magazynie?
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-09-16 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zostałem uznany za niepoczytalnego a ta gówniana opinia o tym to nieprawda. być może przeprosisz za tą opinię z imienia i nazwiska.
kolejny niemyślący na krzywdzie kaleki chce zyskać względy u moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo władz magny. powinna zostać stworzona lista takich pseudo ludzi.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-09-19 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakiej pracy o jakich zarobkach.? nie ma zamówień dziś z podnośników poleciał praktycznie cały randstad a co będzie dalej? tego nikt nie wie
Zarobki były fajne jak były nadgodziny bez nadgodzin nie ma szału. Zarobki przez rok czasu 10.64zł za godzine po roku czasu 11.64zł
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-19 20:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte prz
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-19 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze, zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne ! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która już jest obarczona mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę wybaczyć, ale jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna krzywdy wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mści się na krzysztofie impotencie, gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka [tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w stanie zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ, do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki się dowiedziały, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rozmawia z nikim innym poza pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli powiedzieć, że ma się w dopie całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli pogarda dla pracowników a szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatem.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic jej nie zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-19 20:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrowa magny w Dąbrowie Górniczej z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę, gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-19 20:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 4 lata opisywania dokonań moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 4 lata kasowania tego przez moda, bo w końcu prawda bardzo boli
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa wyroki od sądu słynącego ze 'sprawiedliwości'. Oczywiście monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzy w to.
zdjecie uzytkownika
elegantka - 2014-09-19 22:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie narzekajcie jest lepiej, bedą wszedzie kamery i mamy 0,25gr do stawki wiec co narzekacie ?? firma sie rozwija i na wszystko ma kase tlyko nie dla ludzi, ale nie martwcie sie bedzie tylko lepiej :)
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-20 20:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.
zdjecie uzytkownika
o bardzo super okrutnej monice tarasiuk z dzieckie - 2014-09-20 20:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze, zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne ! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki tarasiuk mu w tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki tarasiuk, która już jest obarczona mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki tarasiuk - proszę wybaczyć, ale jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice tarasiuk. To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika tarasiuk, szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika tarasiuk winna krzywdy wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika tarasiuk mści się na krzysztofie impotencie, gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika tarasiuk rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka [tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki tarasiuk] jest w stanie zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice tarasiuk, która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ, do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki się dowiedziały, że monika tarasiuk zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika tarasiuk nie rozmawia z nikim innym poza pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej pierdolonej woli powiedzieć, że ma się w dopie całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki tarasiuk, czyli pogarda dla pracowników a szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monikę tarasiuk zatem.
monika tarasiuk wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna pojebana enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monikę tarasiuk - nic jej nie zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
wypierdoliła mnie z magny, no i uwięziła chorego kalekę, gdzie jego życie było zagrożone(atak dużego psa). ona sama chciała nie mieć ze mną kontaktu skoro mnie wypierdoliła z magny, a potem szukała kontaktu poprzez sąd, żeby sobie ulżyć w cipie, czy tam w mózgu. Ja tylko pisałem bo miałem prawo, ale monika tarasiuk nieodpowiedzialna za swoje decyzje, zapragnęła, się zemścić, bo przecież prawda też boli. Nie szanuje czyjejś osoby tylko daje ją pod sąd, który jak wiadomo, sa unikane przez ludzi o prawdziwym obliczu i doskonałym charakterze, tudziez nieskażonej głupotą duszy i tępotą serca - bo sądy są tak sprawiedliwe jak monika tarasiuk. prawda boli - monika tarasiuk dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki i nie posiada grama honoru, żeby przyjąć prawdę na klatę, ale musi za to skazać kalekę. wiem, że jesteś bezwzględna, ale uwięzienie kaleki to ci będzie zawsze ciążyć, bo na pewno tego nie chce żaden normalny człowiek - a to sygnał, że jest się człowiekiem, bo nikt dobry nie chce ludziom szkodzić w dodatku chorym i kalekim, i pseudo win.ym. Ale monika ta
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-09-20 20:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika tarasiuk bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika tarasiuk uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości kurewskiego społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika tarasiuk, która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika tarasiuk z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika tarasiuk musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z moniką tarasiuk że może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.

monika tarasiuk będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika tarasiuk, która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika tarasiuk wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a pojebane polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika tarasiuk bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika tarasiuk uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości kurewskiego społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika tarasiuk, która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika tarasiuk z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika tarasiuk musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z moniką tarasiuk że może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika tarasiuk kadrowa magny w Dąbrowie Górniczej z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę, gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia policja wierzy w to, że zagrażałem monice tarasiuk nie mając z nią żadnego fizycznego kontaktu, i nie znając jej adresu, na podstawie tego, że nie umie czytać tekstu po polsku i rozumować inteligentnie. natomiast kiedy przyznałem się do zgwałcenia tych osób to hipokrytyczna policja nie wszczeła nawet dochodzenia.

skurwysyny policyjne psy wierzą we wszystko tylko nie w normalne słowa wyjaśnień a monika tarasiuk w to jej graj zadowolona z uunicestwienia podwójnego kaleki, który jej wcale nie zagrażał.... ależ tupet.
zdjecie uzytkownika
o podłej monice tarasiuk - 2014-09-20 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata monika tarasiuk znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 4 lata opisywania dokonań moniki tarasiuk i 4 lata kasowania tego przez moda, bo w końcu prawda bardzo boli
monika tarasiuk swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki tarasiuk. nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki tarasiuk z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki tarasiuk nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika tarasiuk nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki tarasiuk i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki tarasiuk. współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi pojebanych to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika tarasiuk dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika tarasiuk robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika tarasiuk nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika tarasiuk zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monikę tarasiuk, za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice tarasiuk i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki tarasiuk za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monikę tarasiuk zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki tarasiuk. świadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki tarasiuk - a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika tarasiuk - dwa wyroki od sądu słynącego ze ''sprawiedliwości''. Oczywiście monika tarasiuk wierzy w to. podziwiajcie monikę tarasiuk zatem !

wsadzenie niewinnego kaleki do więzienia, za nakrzyczenie na monikę tarasiuk na forum go work, bo go wywaliła z roboty pozbawiając kontaktu z wyimaginowaną przyjaciółką; a dla impotenta to bardzo ważne aby z kimś się odzywać i mieć przyjażniejszą duszę bliżej siebie. monika tarasiuk udała strach i treści kpiące i szydzące z jej postępowania wobec kaleki głupi prokurator w DG uznał za grożby; ponieważ jest głopi i nie potrafi czytać po polsku i rozumieć tekstu - bo inteligencji brakuje. z niewinnego kaleki zrobiła zatem przestępce.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x