Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lecz się - 2015-02-17 23:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim prawem wymieniasz nazwisko tej pani??? Współczuje im, że mieli takiego pracownika. Powinieneś się leczyć u psychiatry.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-02-23 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w magnie pracują ludzie mściwi, nieuczciwi
zdjecie uzytkownika
rdhz - 2015-02-23 14:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wsadz se w coś prace w magnie;
mozna chciec pracować w magnie
za to można otrzymać dwa wyroki
szczęśliwa wymiana -taką wymianę lubi kadrowa tej firmy;
słyszałem, ze może mnie nawet ta pani lubieć ale niech sobie przyjmie zpowrotem tego pana z którym teraz się sądzi: pokaże mnie pani, ze trzeba było z panią rozmawiać, ale i tak mam w dopie to bo to zrobi pani na pokaz a ja mam pracę u was w dopie, gdyż mógłbym tam stracić życie. magna ta firma nie jest bezpieczna.

i wcale nie wierzę, w to, że zwolniono tego chłoptasia co zrobił ze mnie kalekę.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-02-23 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mówcie do pani kadrowej prawdy: prawda ją nęka: pozywa za to do sądu
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-03-03 23:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma szans na recepcji, a do biura to może kiedyś choć więcej jest rekrutacji wewnętrznych. A na produkcję nie chcesz?
zdjecie uzytkownika
Robi92 - 2015-03-05 10:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem sie dowiedzieć przez jaką agencje pracy mozna dostac sie do Magny w Dg?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-05 19:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robi92 - 2015-03-05 10:47:35]:
randstad
zdjecie uzytkownika
cebula - 2015-03-16 18:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat ja się bardzo interesuję zdobyciem zatrudnienia w Magna Automotive ale jednak nie pasuje mi taka forma zatrudnienia. czy obowiązkowo musi to być agencja zewnętrzna czy jest jakaś szansa i możliwość żeby zatrudnić się w tej firmie bezposrednio na umowę o pracę?nie chcę się z nikim dzielić pieniędzmi
zdjecie uzytkownika
adas - 2015-03-18 10:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cebula - 2015-03-16 18:03:57]:
nie ma szans na bezpośrednie zatrudnienie. Na początek Randstad niestety
zdjecie uzytkownika
sąsiedzi - 2015-03-27 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
żal patrzeć na to co się od pewnego już czasu wyprawia na mercedesie,na te jawne obmacywania z pracownicą aż dziwne że ludzie którzy tam pracują mogą to w ogóle tolerować i spokojnie pracować.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-03-31 20:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hahaha smiech na sali. Zwalniaja ludzi po 3 miesiacach sciagaja ich spowrotem. Randstad liczy im wszystko jako ciaglosc. Po 2 miesiach pracy spowrotem powinni dostac umowe pod zakladem a tu przychodzi co do czego to im dziekuja bo nagle zamowoenia im spadly. To po co robic nadzieje i spowrotem ich sciagac do pracy mowic cuda a wychodzi jak wychodzi. Mogli juz calkowicie przyjac nowych pracownikow z posrednictwa a nie brac na 2 miesiace. Kpina i smiech na sali. Mowia ze beda umowy a na nastepny dzien nagle zmiana decyzji.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-03-31 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha smiech na sali. Zwalniaja ludzi po 3 miesiacach sciagaja ich spowrotem. Randstad liczy im wszystko jako ciaglosc. Po 2 miesiach pracy spowrotem powinni dostac umowe pod zakladem a tu przychodzi co do czego to im dziekuja bo nagle zamowoenia im spadly. To po co robic nadzieje i spowrotem ich sciagac do pracy mowic cuda a wychodzi jak wychodzi. Mogli juz calkowicie przyjac nowych pracownikow z posrednictwa a nie brac na 2 miesiace. Kpina i smiech na sali. Mowia ze beda umowy a na nastepny dzien nagle zmiana decyzji.
zdjecie uzytkownika
Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-26 18:24:50]:
Prawda jest taka że w magnie jest coraz gorzej odkąd został nowym dyrektorem pan Kula ,śmieszne podwyżki i nie widać perspektyw na dobre jutro no cóż ,ale gdzieś trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-04-02 09:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44]:
To akurat nie wina M. K. Pewne rzeczy odgórnie z kanady zostały im narzucone... Nie wiesz nie zabieraj głosu.
zdjecie uzytkownika
diks - 2015-04-15 22:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że sa tutaj śmieszne podwyżki? chyba to dobrze, że w ogóle dali Wam podwyżki, chociaż inflacyjne, niektóre firmy o tym nie myślą. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
CAWA - 2015-04-21 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W MAGNIE produkujecie dachy do Fiata 500 Cabrio? Potrzebuję jedna małą część-jak mogę ją zakupić-proszę o info.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-21 18:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CAWA - 2015-04-21 11:15:27]:
hah nie produkujemy dachów. Jak czegoś potrzebujesz to szukaj na allegro lub w serwisie....
zdjecie uzytkownika
Związki! - 2015-04-24 15:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od pewnego czasu w zakładzie mamy związki pod nazwą "Metalowcy Auto" lub po prostu "Auto". Prezesem związków jest Pani (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszamy na zapisy. Status związków niebawem pojawi się. Pani E.Sz. prowadzi związki międzyzakładowe, z siedzibą w Magneti Marelli. Są to poważnie działający ludzie na rzecz praw pracowników. Nie porównujmy tych związków do szopki odstawianej przez Pana A.S. Wiadomo, jak to w każdym związku pobierane są opłaty co m-c w wysokości 1% naszych wypłat. Jednak w przeciwieństwie do "związków" Solidarności składki te nie idą na marne. Świadczyć o tym może na przykład ilość osób reprezentowanych przez Panią E.Sz. - jest to około 400 osób. Jak już wspomnieliśmy siedziba związków "Auto" mieści się w MM, porównajcie sobie zatem stawki godzinowe pracujących tam ludzi z naszymi.
zdjecie uzytkownika
Kara - 2015-04-27 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda u was praca w kontroli jakości????
zdjecie uzytkownika
LKuran - 2015-04-30 01:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRaca w branży motoryzacyjnej jest spełnieniem marzeń każdego chłopaka, tylko tutaj kwestia zastanowienia się gdzie danemu pracownikowi będzie najlepiej pracować .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-01 15:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Związki! - 2015-04-24 15:29:03]:
Skoro weszły tak zwane związki Auto w zakładzie magna i były zapisy do nich dlaczego od razu ta wspaniała założycielka lub przewodnicząca od razu nie dała statusu zanim się kogoś osądzi należy lepiej po obserwować jego działanie i status związkowy a nie robic najpierw zapisy a później dawać. Kolejna kwestia trochę mi się nie podoba ze jest to między zakładowe związki bo jednak osoba powinna być na miejscu i interesować się problemami ludzi jakie są i wg mnie powinny być dyżury żeby można było powiedzieć jakie są problemy a nie szukać po magnetti
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-07-01 20:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-07-01 15:54:19]:
Po pierwsze status dawno jest w zakładzie, od września bodajże. A po drugie na miejscu jest członek zarządu A. Dudzińska i do niej można się zgłaszać w razie potrzeby. Nikogo nie trzeba szukać.
zdjecie uzytkownika
celinka - 2015-07-02 11:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim nie sądzę aby tak naprawdę te związki miały mieć wpływ na waszą, i mam nadzieję wkrótce też moją, pracę. Trzeba robić i dawać z siebie 120% jak zawsze i wszędzie. natomiast startuje na wakat technologist i ciekawi mnie czy jest tuaj ktoś kto robi już na takim stanowisku tam http://www.pracuj.pl/praca/technologist-wielkopolskie,oferta,3991558
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chciala bym sie zatrudnic w waszej firmie obecnie pracuje na produkcji w bedzinie ale tam mi nie odpowiada wszystkie weekendy zajete i poprostu mi to nie odpowiada
Pytania: nie byla,m jeszcze na rozmowie u was
zdjecie uzytkownika
dasd - 2015-07-02 20:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celinka - 2015-07-02 11:40:12]:
jaja sobie robisz? nie wiesz chyba chyba co piszesz. Związki auto dbają o pracowników i mam nadzieję przekonamy się o tym na najbliższej rozmowie z dyrekcją ws podwyżek. A na pewno nie załatwi nic pan (usunięte przez administratora) , który patrzy tylko na to aby wziąć wolny dzień na oddelegowanie i w tym czasie pojeździć jako kanar w autobusach.....
zdjecie uzytkownika
Duda - 2015-07-05 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dasd - 2015-07-02 20:53:58]:
No mam nadzieje bo jak na razie ta Pani nic w Magnie nie robi a obiecuje zlote góry. Z tego co wiem to w zeszlym roku nic nie załatwiła
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.?
Zadaj pytanie
alert