Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mass effect - 2014-07-30 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ohho - 2014-07-30 16:47:36]:
Po detale byles gamoniu bo nadrabiacie produkcje albo zapomniales dac pojemnik mlocie wiec nie pitol.
zdjecie uzytkownika
pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ohho - 2014-07-30 16:47:36]:
Tak to jest jak wypowiada się lider który n i e ma pojęcia o magazynie i struga cwaniaka. Praca szczegolnie niebezpieczna i ty glabie nawet nie wiesz ze coś takiego jest i zwiesz sie lider pewnie dlatego nim zostales bo podpier da lales kolegow albo znasz cechy suwmiarki hahaha
zdjecie uzytkownika
gggggg - 2014-07-30 22:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53]:
po detale byłem nie po to by nadrabiać tylko by ci chronić dupe frajerze że spierdoliłeś dostawe moja odpowiedz nie dotyczy wszystkich w kwesti opierdalanie sie bo sa pracownicy magazynu ktorzy dbaja o swoje imie a zostałem liderem nie dlatego ze podpierdalam innych czy tylko znam sie na suwmiarce na mojej zmianie jest kilku co do zamiatania drogi sie nie nadaja i tyle chanbia wasze imie pracownikow magazynu i tyle , a krzyczysz dlatego ze masz cos na sumieniu jakbys byl pracowity nie pisalbys tej odpowiedzi na ten post bo ci co robia swoje wiedza ze o nich nie pisze i tyle
zdjecie uzytkownika
eeeewwfvxasv - 2014-07-30 22:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mass effect - 2014-07-30 19:00:10]:
następnym razem odpisze czas czekania na detale a nie zapomniałem oddać pojemnik bo taki mop zawsze zapomina więc jak sie teraz czujesz frajerze ??????? ty może pamiętasz kilku innych tak ale ten i co najmniej trzech innych z tej zmiany zawsze zapomina o pojemnikach i oni wam wystawiają wizytówkę i wszyscy przez nich z was jest w ten sposób oceniana
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-30 23:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filip - 2014-07-29 00:25:04]:
w ranstadzie a dzisiaj w magnie, ale zero konkretów tylko wypytywali co gdzie i jak
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-07-30 23:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znowu uderzam do was z pytaniem ile zarobie na produkcji w magnie. bo nie wiem czy kali mi sie dojeżdzać do pracy 20km dziennie własnym autem. jak macie mi napisać że sie dowiem to lepiej nic nie piszcie.
zdjecie uzytkownika
ten co nic nie wie - 2014-07-31 12:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudoliderzy - 2014-07-30 21:42:53]:
no faktycznie trudno jest jeździć wózkiem i pisać sms
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-08-01 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale z Ciebie ciepła faja i nieudacznik. Panie Drąg - nie potrafisz sobie kilka lat po zwolnieniu ułożyć życia, tylko użalasz się nad sobą jak ostatnia fujara. Co z Ciebie za facet, który kwili wciąż na forum o tym jak go skrzywdzono, zamiast olać temat i iść do przodu przez życie. Chłopaczku - przecież Ciebie w Magnie już nikt nawet nie pamięta - o burakach, to nawet na wsi nie myśli się więcej niż przez sezon rolniczy.
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik - 2014-08-02 12:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gggggg - 2014-07-30 22:17:00]:
dlaczego lider (85% na produkcji) powinien nie byc brany pod uwage o podwyzki:
- kawa 40 minut co 40 minut
- faja 20 minut co 40 minut
- telefon 10 minut co 30 minut
- pogadanki o(usunięte przez administratora)marynie z kolegami 20 minut co 20 minut
- brak organizacji lider - pracownik
- brak organizacji lider - mleczarz
- wchodzenie w d... przelozonemu w celu awansu - bezcenne
- brak zaangazowania w prace
- brak jakichkolwiek kursow dodatkowych
- stosowanie mobingu wobec podwładnych
- niesubordynacja wobec przelozonego
... itd, mam wymieniac dalej ??
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-08-02 17:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maestro - widzę iż pod kopułką to nie jest za ciekawie - może mocniejsze leki by się przydały????. Przecież czytając Twoje wypociny to naprawdę nie ma innej możliwości niż wysnuć wniosek, że powinieneś być unicestwiony w zarodku - widocznie tylko lekarz nie zrobił tego kierując się klauzulą sumienia:-). Coś się przypier...ił do kadrowej Moniki, przecież każdy największy nawet głąb wie, że decyzję o zwolnieniu i wniosek o to wystawia kierownik danego działu. Czy naprawdę myślisz, że kadrowa postanowiła zgotować Ci piekło i pewnego pięknego dnia powiedziała sobie - "Tak Teraz Postanowiłam - w dniu dzisiejszym zniszczę Krzysztofa Drąga" - no stary - nie wal smutków - tak cukierkowo wyrażasz Twoje krzywdy iż doprawdy - "Rzygam Tęczą". Bądź w końcu prawdziwym facetem, który bierze życie bez lukru, potrafi się wkur..ć i powiedzieć "Dość" - zaczynam od początku. A widząc Twe mierne kwilenie, to jedyne co przychodzi mi na myśl, to - ŻAL, SMUTEK I ŻAŁOBA - Pomyśl trochę i nie rób z siebie BŁAZNA.
zdjecie uzytkownika
wilk magnański - 2014-08-03 02:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dowiesz się dlaczego, ponieważ nie zadałeś pytania idiotko, ponieważ już znasz odpowiedzi, ponieważ sam zamieniłaś się w nie lepiej myślącego od psychicznego.

ponieważ gdybym odpowiedział na to pytanie mam tutaj przygotowaną perełkę wyjaśniającą niedowiarkom wszystko, ale nie pokażę tego, gdyz jesteś magnańskim psem w dalszym ciągu prezentującym cechy psa magnańskiego; poza tym monika powina po przeczytaniu tej perełki podjąć jakieś decyzje do których ie jest zdolna - przyjęcie mnie do zakładu o nazwie magna, a nie jest w stanie tego zrobić, bo nie chce i ma to gdzieś, nie jest w stanie zrekompensować mnie moich kosztów, bo ją to wali, ponieważ pracownicy magny udają że mnie nie widzą, tak jak przez kilka moich ostatnich dni w magnie - i wiem za co, i czułem, że tak będzie rok wcześniej ale teraz wiedzą przynajmniej, że to mnie przerosło, a o pomoc trudno mnie było poprosić i teraz wiadomo, że i tak byłoby to marnością. poza tym najwazniejsza dla mnie osoba nie chce mnie znać, dlatego też nie musze prezentować swojego zdania. wy tez milczeliście, a łykacie swoją głupotę jako wielka mądrość. cóż pozostaje nie pokazywać wam na czym polegają błędy moniki i czego ją tak usprawiedliwiacie - ale niesłusznie. Ciekawe dlaczego byli pracownicy magny z którymi obecnie pracuje są dla mnie mili, a nawet bardzo mili. Waszym magnańskim gębom nie zaufałbym, bo prezentujecie głpotę zachowawczo, a gdybym 9 cudem świata się tam dostał to zadbalibyście o to, żebym już stamtąd nie wyszedł. nie wiem po co odzywasz japę magnański psie, ale nie dasz rady nikogo przekonac, że monika nie jest niczemu winna bo jest bardzo wielu okrponych rzeczy winna, ale tylko się wybieliła za pomoca korporacji i ideologii, która nią tak niesie dzięki temu.

szkoda, że nie pokażę wam tej perełki, ponieważ pokazuje, ze ja monikę całkowicie lubię, ale instytucjonalnie nałożyła a mnie poważne ograniczenia, dlatego musi cierpieć ona instytucjoalną hańbę. to pisze nie dla ciebie magnański psie.

jeden wniosek: na powagę, monika powina zapewnic mie pracę na 10 lat, dlatego, że tyle na razie trwać będą sankcje wynikające z błędów moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już teraz nie przyjęto mnie gdzieś tam, ale nie napisze, bo co was to gdzie mnie nie przyjęto.

zamknij roj magnański psie i ie odpowiadaj. z tym swoim pseudo szacunkiem, bo te 700 pseudo szacunków obecnyych i tych co pozwalniano przez te 4 lata i ich znajmoi mnie nie obchodzi w takim psim merdaniu.

po co też mam wszytko wyjaśniac, zeby zaraz usunięto ?
zdjecie uzytkownika
sw mikolaj - 2014-08-04 22:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-06-03 16:34:58]:
jak bedzie zero reklamacji przez rok to będą podwyżki. Na której linii w ostatnim roku nie było reklamacji??
zdjecie uzytkownika
sw mikolaj - 2014-08-04 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmm - 2014-07-13 12:06:10]:
za co podwyżka? za chodzenie do pracy i odbijanie karty? Czasem odbicie karty to też problem...
zdjecie uzytkownika
hela - 2014-08-12 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobek 10 zł z groszami na godz plus 500 zł premii
zdjecie uzytkownika
lieder - 2014-08-13 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktos mi powie dlaczego ci partacze z utrzymania ruchu maja inne przywileje niz my ?? gnoje odbijaja sie za siebie, grubas i inni wychodza 10 minut przed czasem z pracy, nie obowiazuje ich wiecej jak 8h przerwy miedzy zmianami, przychodza na 14 w piatek a w sobote na 6 rano ci sami, do tego unikaja roboty jak jednego szukalem to powiedzial mi ze czasu nie ma a poszedl do siebie to sluchal na sluchawkach cos na tablecie!!!!!!! moje pytanie, dlaczego sa faworyzowani stawkami ?? wiem zaraz uslysze komentarze trzeba sie uczyc, jak ci nie pasuje to sie zwolnij, jak ci nie pasi to idz na utrzymanie ruchu itd znam to. A amietacie jak ci partacze nie potrafili naprawic brazylie ?? to poprosili tych co montuja maszyny na nowym oplu o pomoc haha. ZAL!!!
zdjecie uzytkownika
lidka - 2014-08-22 17:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to już strasznie długo działa na rynku, wiem, że kilkanaście lat to już na pewno będzie, w sumie Magna Automotive (ta z siedzibą w Polsce) należy do kanadyjskiego koncernu motoryzacyjnego i jest już serio światowym liderem, zaopatrującym globalny przemysł motoryzacyjny. Praca w takiej firmie to chyba coś, ale nie podajecie jakiś szczegółów rekrutacji ani stawek na poszczególne stanowiska, więc nie mam zdania o nich zupełnie na podstawie opinii rozżalonych internautów, którzy byli w firmie przez dzień
zdjecie uzytkownika
magnus - 2014-08-24 22:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się robi na podnośnikach? Cieżko czy spoko ? A ludziska ? Dzięki.
zdjecie uzytkownika
AD - 2014-08-27 16:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może tylko na mecedesie ludziska (usunięte przez administratora) a na innych liniach lecą w kulki patrzą żeby coś popsuć bo wtedy mają przerwę , pracuję w tej firmie ponad 10 lat i wiem co piszę .
zdjecie uzytkownika
da - 2014-08-27 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AD - 2014-08-27 16:16:12]:
Z tego co piszesz wnioskuję, że pracujesz na mercu. A tam nie ma awarii? Tam dopiero się psuje. Na innych liniach ludzie pracują tak samo i nie mają zamiaru wywoływać celowo awarii żeby postać. Za to na mercu jest wylęgarnia plotek a nie tylko pracy...
zdjecie uzytkownika
nie pracuje na mercu - 2014-09-01 17:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [da - 2014-08-27 20:58:48]:
a na innych liniach nie ma plotek? tak samo jak na mercedesie są plotki
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-09-01 17:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeeewwfvxasv - 2014-07-30 22:25:10]:
czasami czeka się do następnego przyjazdu bo jesteśćie tam tak zaronieni ze nie macie czasu dowieść na czas brak czasami słów do was lepiej posiedzieć na palarni lub na jadalni a na nockach to jaja sobie robicie jak byście mogl to detale na całą dnióweke byście przywiezli i siedzieli na jadalni i kawe pili
zdjecie uzytkownika
o okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-02 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte pr
zdjecie uzytkownika
o okrutnej i podłej monice tarasiuk - 2014-09-02 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie na końcu drogi życia kaleki, który musi umrzeć pod bramą magny ponieważ tak chcą magnańskie psy. Przysłuzyła się temu bardzo dobrze monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która sprokurowała na niego dwa wyroki, a sankcje na nim będą trwać 10 lat, prawdopodobnie kaleka ten nie dożyje tego czasu, kiedy podła i okrutna monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraz z dzieckiem, przestaną być oskarżycielami niewinnego kaleki a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie społeczeństwo przestanie się na nim mścić.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo przysłużyła się śmierci Krzyśka i jest ona odpowiedzialna za jego przyszłą śmierć pod bramą magny.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uzurpowała sobie prawo do ściągnięcia na podwójnego kalekę mściwości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczeństwa, podczas kiedy sama nie grzeszy sprawiedliwością. to bardzo dużo jak na panią innsynującą siebie do kategorii ludzi z wyższych sfer.. o inteligencji tutaj już mówic się nie da.


na końcu drogi zycia podwójnego kaleki pod bramą magny jest monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która z niewinnego człowieka zrobiła przestępcę.

już teraz w jej głupotę uwierzyli pracodawcy chociażby z fiege, odrzucający moje podania o pracę, gdyż znają się z papieroska z magnańskimi psami. owoce głupoty padają blisko.

monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w DAbrowie Górniczej z skazała podwójnego kaleke z art 190 czyli zagrażanie jej życia: sama zeznała, że nie śledziłem jej, nie zagrażałem jej osobiście, czy inaczej fizycznie takie poierdoły. artykuł całkowicie do obalenia, ale monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musiała się pdłechtać i skazać kalekę dodatkowo, dla podłechtania łechtaczki. stanął za nią niepoziumany prokurator, który stanął w rzekomo ważnej sprawie - ach jakże się podniecił razem z monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e może wystąpić po stronie pokrzywdzonej... i się podiecić cierpieiem kaleki; pociumany; to sam prokurator w polsce ustala kto jest osobą pokrzywdzoną, czyli zawsze ten co ma więcej pieniędzy.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrowa magny w Dąbrowie Górniczej z czystym sercem i wielką ochotą zniszczyła krzyśka podwójnego kalekę, gdyż to sprawia jej ogromną frajdę, nawet, kiedy nie jest zagrożone jej życie - a przecież nigdy nie było, to pozwala sobie na wsadzanie kalek do więzienia, a na posterunku policji skamle jak to bardzo jej opinie popsułem.....

głupia
zdjecie uzytkownika
o podłej i okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-02 16:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znęca się nad podwójnym kaleką - efektem są dwa wyroki po 10 miesięcy: 4 lata opisywania dokonań moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 4 lata kasowania tego przez moda, bo w końcu prawda bardzo boli
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swobodnie sobie pozwala na zarządzanie życiem podwójnego kaleki wysyłając go do sądu dwukrotnie i dwukrotnie go skazując na 10 miesięcy. wielkie cechy osobowościowe jakie posiada nie mogą się sprowadzić do pozytywnych skojarzeń, gdyż ta osoba cechuje się wyjątkową brutalnością i okrucieństwem wobec swojego byłego pracownika. najpierw ona sama popełniła błędy a żeby ratować swoją nieistniejącą reputację skazała kalekę podwójnego poprzez sąd. takie są realia osobowościowe moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem dlaczego jeszcze ktokolwiek jest z nią na poziomie koleżeńskim.
chamstwo moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z magny w Dąbrowie Górniczej jest tak wielkie, że decyzją wyroku sądu Krzysztof musiał pracować fizycznie podczas kiedy jest kaleką i ma trudności w poruszaniu się. Tak jak Krzysztof został kaleką za sprawą magazyniera magny w DG tak póżniej z tą chorą nogą musiał pracować i pogarszać swój stan zdrowia. chamstwo podłej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma granic. wykorzystała bezwgllędnie słabość Krzyśka do osoby którą wysoko cenił, pozbawiając go z nią kontaktu poprzez wypierdolenie z firmy doprowadziła, że Krzysztof dostał dwa wyroki. słaba monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma innej formy obrony jak tylko skazywać krzyśka na kolejne wyroki to jest podłe i świadczy o słąbości intelektualnej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecka co to wszystko potrwierdziło. podłość bezwzględność słabość okrutność to cechy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] współczuję - pomimo, że jestem kaleką, gnojom, którzy mają z nią kontakty koleżeńskie. są tak samo zepsuci.
jeżeli szukasz pracy w której znajdziesz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to serdzecznie zapraszam. są to luddzie zwani psami magnańskimi, którzy zrobią z ciebie kalekę i się wyprą tego, i dodadzą ci jeszcze ze 2 wyroki.
Dzięki pani straciłem ostatecznie jedyną szansę na przyjażń jaką miałem w dorosłym życiu i jedyną osobę, która nieco interesowała się tym; zatem mam powód pani nie lubic a mimo to ciagle popisuje się pani niebagatelnym charakterem, dzięki któremu inicjuje pani najgorsze cechy, które jak mniemam nigdy pani nie ominą.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowartościowuje się cierpieniem podwójnego kaleki dając mu dwa wyroki po 10 miesięcy; monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi to dzięki temu, że popełniła wcześniej błędy natury ludzkiej niegodziwości i podłości. teraz nie potrafi tych błędów naprawić, czyli przyjąć krzyska do pracy. przed sądem udaje wielką poszkodowaną, chociaż na głupie gały widać, że ma ona więcej za paznokciami brudu, czyli win i przewinień do których sąd nie ma odniesień.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma już szans naprawienia krzywd wyrządzonych krzyskowi, gdyż wkrótce krzysiek weżmie wyrok nakazowy i tym samym monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie ze statusem osoby, która dwukrotnie skazała kaleke. W tym w obu sprawach zawiniła ona sama; pierwszy wyrok krzysiek dostał za niewinność, drugi za to, że zwyzywał monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pierwszy wyrok.
pierwszy wyrok niby prawomocny, ale popełniony także z błędami proceduralnymi i nie mający odzwierciedlenia w rzeczywistości; tj: krzysiek nie groził monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecku - ale przypominam, że dostał za to wyrok skazujący.
Drugi wyrook to tylko zemsta moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ukazanie prawdy jaką jest, że skazała niewinnego kalekę. Szukanie sprawiedliwości w sądzie poprzez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakrawa na żart, który mogą pojąć tylko takie zeszmacone osoby, które za nią stoją. Sąd nigdy nie był sprawiedliwy; a w sprawach tego typu to już bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy to o mściwości i brelowaniu na czyjejś krzywdzie.
Nie wiem czy nawet słynna Agnieszka jest w stanie pojąć bezczelność moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przypominam, że to o Agnieszce mówiono, że jest mądra. jak tak patrzę na wasze "zachowania" to okazuje się, że wiele z waszych cech tych najważniejszych to bujda na resorach - nie powiem ładniej, gdyż nie zasługujecie na ładniejsze słowa. Krzysiek nie ma wyjścia i weżmie to co mu dała monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa wyroki od sądu słynącego ze 'sprawiedliwości'. Oczywiście monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzy w to.
zdjecie uzytkownika
o podłej i okrutnej monice tarasiuk - 2014-09-02 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niskich pobudek godnych ludzi niskiego polotu, takich jak złomiarze, zbieracze puszek, klechty pod kościołem zemściła się na Krzysztofie, którego nie potrafła kolejny raz pokonac, bo po prostu nie miała możliwości. mimo to tliło się w niej to potworne światło zemsty i jako katoliczka wiernie nasłuchiwała okazji aby zemścić się na impotencie Krzysztofie. Istotne jest to w tym, ze osoba niezwykle poniżana w magnie w Dąbrowie Górniczej nie posiada większych problemów jak impotencja. To jest bardzo widoczne ! Krzys po prostu rozważa śmierć na kilka sposobów a magnańskie psy moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w tym pomagają. Nie pomijam również udziału samej moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która już jest obarczona mianem odpowiedzialności za katorgę Krzysztofa. To bardzo widoczne - i nie da się tego niestety ukryc. Zabranie wolności krzyśkowi podczas kiedy posiada tak znakomitą chorobę jak impotencja musi mu bardzo żle służyc. pieski magnańskie umilają mu ten czas jak tylko mogą wykładniczo wzgledem swojego odoru, z pysków i serc załatwionych kałem. Krzysiek nie jest w stanie dziękować za nagrode więzienia od moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę wybaczyć, ale jako obserwator to mnie się wydaje, że krzysztof po prostu nie powinien dziękować monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest po prostu sprzeczne z logiką, gdyz tutaj wyjaśnię: mając na uwadze znikome umysły magnańskich piesków, powiem, że uwięzienie dla Krzysztofa jest nieadekwatne do jego problemów. W jaki sposób teraz Krzysztof będzie starał się wyjść z choroby, kiedy stan jego depresji codziennie bombarduje taka oto sobie nonszalancka monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczerze przyzna, że ta osoba nie budzi we mnie sympatii. To tak jakby człowieczek z małym rozumkiem, któremu powie się się a ona jąka się. Czyli nic konkretnego nie potrafi zrobić dla dobra drugiego człowieka,. Zatem też dziwne, że ma rodzinę, której zagrożenia wyczuwa w najmniejszym żarcie i alegorii. Trefne to. Tak to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] winna krzywdy wyrządzonej panu Krzysztofowi cały czas mści się na nim - to haniebne, to podłe. Pan Krzysztof nie mylił sie. reasumując: monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mści się na krzysztofie impotencie, gdyż dawno go wylała z pracy i nie posiadała mozliwości wyładowania się na nim i dowartościowania, tak jak to robiła wcześniej z piotrem zawadą między innymi.


monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozmawia tylko poprzez sąd i policję. to ciekawe, zważywszy na to, że jest kadrową i ma takie narzędzie jak polityka otwartych drzwi. Ciekawe czy jej córka [tak mnie powiedziano na posterunku policji za zgodą moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest w stanie zrozumieć jaka jest jej matka i co robi ludziom innym.


słowo o monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która nie boi się opinii pracowników, którymi gardzi, ponieważ, do sądu poszła tylko dlatego, że dostała imejle na skrzynkę pocztową i białe kołnierzyki się dowiedziały, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zajmuje się poniżaniem kalekich osób i to sprawia jej frajdę i przyjemnośc, wraz ze świadkową, która musiała osobiście sprawdzić jak wygląda kaleka, kiedy przekazywała informację, że monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie rozmawia z nikim innym poza pracownikami magny - tutaj znowu ona musiała się dowartościować - jedna i druga. Tak fajnie patrzeć na osobę kaleką i wg własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli powiedzieć, że ma się w dopie całą sprawę, ale do sądu to już poszły. Teraz widzicie, że jedność o której magna się zachwyca to tylko jedność w rozumieniu moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli pogarda dla pracowników a szacunek dla kołnierzyków. podziwiajcie monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatem.
monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wniosła o zakaz zbliżania się do niej - ha ha ha ha h a ha ahahahaahahhahahahahahahahahahahahah,kiedy od momentu wypierdolenia z firmy magna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enterprajzes ani razu jej nie widziałem i nie spotkałem i nie miałem nawet kontaktu wzrokowego - oto jest rozumienie sprawiedliwości przez monik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic jej nie zrobiłem, bo jak można nazwać to, że nazwałem tylko to co zrobiła ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski