Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-26 18:24:50]:
Prawda jest taka że w magnie jest coraz gorzej odkąd został nowym dyrektorem pan Kula ,śmieszne podwyżki i nie widać perspektyw na dobre jutro no cóż ,ale gdzieś trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-04-02 09:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brat Pitt - 2015-04-01 20:44:44]:
To akurat nie wina M. K. Pewne rzeczy odgórnie z kanady zostały im narzucone... Nie wiesz nie zabieraj głosu.
zdjecie uzytkownika
diks - 2015-04-15 22:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że sa tutaj śmieszne podwyżki? chyba to dobrze, że w ogóle dali Wam podwyżki, chociaż inflacyjne, niektóre firmy o tym nie myślą. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
CAWA - 2015-04-21 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W MAGNIE produkujecie dachy do Fiata 500 Cabrio? Potrzebuję jedna małą część-jak mogę ją zakupić-proszę o info.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-21 18:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CAWA - 2015-04-21 11:15:27]:
hah nie produkujemy dachów. Jak czegoś potrzebujesz to szukaj na allegro lub w serwisie....
zdjecie uzytkownika
Związki! - 2015-04-24 15:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od pewnego czasu w zakładzie mamy związki pod nazwą "Metalowcy Auto" lub po prostu "Auto". Prezesem związków jest Pani (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszamy na zapisy. Status związków niebawem pojawi się. Pani E.Sz. prowadzi związki międzyzakładowe, z siedzibą w Magneti Marelli. Są to poważnie działający ludzie na rzecz praw pracowników. Nie porównujmy tych związków do szopki odstawianej przez Pana A.S. Wiadomo, jak to w każdym związku pobierane są opłaty co m-c w wysokości 1% naszych wypłat. Jednak w przeciwieństwie do "związków" Solidarności składki te nie idą na marne. Świadczyć o tym może na przykład ilość osób reprezentowanych przez Panią E.Sz. - jest to około 400 osób. Jak już wspomnieliśmy siedziba związków "Auto" mieści się w MM, porównajcie sobie zatem stawki godzinowe pracujących tam ludzi z naszymi.
zdjecie uzytkownika
Kara - 2015-04-27 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda u was praca w kontroli jakości????
zdjecie uzytkownika
LKuran - 2015-04-30 01:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRaca w branży motoryzacyjnej jest spełnieniem marzeń każdego chłopaka, tylko tutaj kwestia zastanowienia się gdzie danemu pracownikowi będzie najlepiej pracować .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-01 15:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Związki! - 2015-04-24 15:29:03]:
Skoro weszły tak zwane związki Auto w zakładzie magna i były zapisy do nich dlaczego od razu ta wspaniała założycielka lub przewodnicząca od razu nie dała statusu zanim się kogoś osądzi należy lepiej po obserwować jego działanie i status związkowy a nie robic najpierw zapisy a później dawać. Kolejna kwestia trochę mi się nie podoba ze jest to między zakładowe związki bo jednak osoba powinna być na miejscu i interesować się problemami ludzi jakie są i wg mnie powinny być dyżury żeby można było powiedzieć jakie są problemy a nie szukać po magnetti
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-07-01 20:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-07-01 15:54:19]:
Po pierwsze status dawno jest w zakładzie, od września bodajże. A po drugie na miejscu jest członek zarządu A. Dudzińska i do niej można się zgłaszać w razie potrzeby. Nikogo nie trzeba szukać.
zdjecie uzytkownika
celinka - 2015-07-02 11:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim nie sądzę aby tak naprawdę te związki miały mieć wpływ na waszą, i mam nadzieję wkrótce też moją, pracę. Trzeba robić i dawać z siebie 120% jak zawsze i wszędzie. natomiast startuje na wakat technologist i ciekawi mnie czy jest tuaj ktoś kto robi już na takim stanowisku tam http://www.pracuj.pl/praca/technologist-wielkopolskie,oferta,3991558
zdjecie uzytkownika
dasd - 2015-07-02 20:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celinka - 2015-07-02 11:40:12]:
jaja sobie robisz? nie wiesz chyba chyba co piszesz. Związki auto dbają o pracowników i mam nadzieję przekonamy się o tym na najbliższej rozmowie z dyrekcją ws podwyżek. A na pewno nie załatwi nic pan (usunięte przez administratora) , który patrzy tylko na to aby wziąć wolny dzień na oddelegowanie i w tym czasie pojeździć jako kanar w autobusach.....
zdjecie uzytkownika
Duda - 2015-07-05 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dasd - 2015-07-02 20:53:58]:
No mam nadzieje bo jak na razie ta Pani nic w Magnie nie robi a obiecuje zlote góry. Z tego co wiem to w zeszlym roku nic nie załatwiła
zdjecie uzytkownika
dasd - 2015-07-07 02:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Duda - 2015-07-05 21:41:54]:
A co załatwił pan AS?? Przyjął od ręki najniższą propozycję. A Pani ESz miała w zeszłym roku pod sobą tylko trzy osoby z naszej firmy. Ile załatwiłby pan AS gdyby miał tylko 3 osoby, nic
zdjecie uzytkownika
xxxl37 - 2015-07-22 14:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy może ktos cos powiedziec o Pani Bień? nie zły lizus i podpie....acz....
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-24 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxl37 - 2015-07-22 14:09:56]:
nie siej plotek, podając czyjeś nazwisko naruszasz jego dobro osobiste. Chcesz włóczyć się po sądach? Każdego można znaleźć w sieci, w brew pozorom nie jesteś tutaj anonimowy/wa....
zdjecie uzytkownika
Związki Auto - 2015-07-29 21:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z krążącymi plotkami po zakładzie informuję:

- Dyrekcja nie chce nam zabrać stażowego. W roku 2007 związkowiec solidarności podpisał regulamin wynagradzania, w którym jest zapis mówiący, że dodatek stażowy będzie wypłacany pracownikowi tylko przez 19 lat. Czyli ktoś kto pracuje już ponad te 19 lat w zgodzie z tym zapisem już nie miałby płaconego "stażowego". Ale Dyrekcja jak powiedziała nie chce nam odbierać tych pieniędzy a w zamian za to proponują odejście od wypłacania jubileuszy.

- Co do podwyżek, związki zaproponowały podwyżkę w wysokości 200zł brutto, natomiast dyrekcja ze swojej strony zaproponowała 90 zł brutto. Na niczym jeszcze nie stanęło, kolejne rozmowy w sierpniu.

Jeśli jesteście zainteresowani solidnymi informacjami, zapraszamy do związków Auto :)
(zaznaczam, nikogo nie zmuszamy do bycia członkiem, jest to dobrowolne. W grupie jednak siła). Złodziejami też nie jesteśmy. Owszem pobierany jest 1 % z wypłaty na poczet związków, jednak te pieniążki wracają do członków związków w formie bonów świątecznych, różnego rodzaju zapomóg itp.
zdjecie uzytkownika
Bartuś - 2015-08-02 00:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga zgadzam się z Tobą w zupełności. Każdy ma możliwość sprawdzenia numeru ID danego użytkownika, to przecież nie jest jakaś wielka filozofia. Tym bardziej, że firma na pewno współpracuje z informatykami.. Obrażanie ludzi po nazwisku jest mega słabe i można sobie samemu narobić problemów pisząc takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Magny - 2015-08-06 10:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxl37 - 2015-07-22 14:09:56]:
No niestety nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ale każdy kto ma ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może się wypowiedzieć, w negatywny sposób.

PS. Następny razem jak napiszesz na forum, proszę Cię... skorzystaj ze słownika języka polskiego :)

Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 10:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Magny - 2015-08-06 10:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxl37 - 2015-07-22 14:09:56]:
oczywiście odpowiedź kierowana do xxxl37
zdjecie uzytkownika
pseudoliderzy - 2015-08-11 20:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego magna staje sie najgorszym miejscem pracy:
- chca zabrac stażowe i jubilata
- nie liczą się z pracownikami
- 34 stopnie na hali a gdzie tam niech ebią. W innych zakładach postoj.
- postoj w magnie oznacza przyjscie do pracy tak samo jak w dni wolne od pracy i dni do odbioru trzeba bakac.
- kolezenstwo opierd.lanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym chciwosc zazdrosc wobec pracownikow
- brak wentylacji na hali wazniejsze sa telewizory
- kierownictwo przeciw swojemu dzialowi
- nie dawanie wolnego przez przelozonych
- mszczenie sie przelozonych za l4 i żetony
- program 48 dni
- zapotrzebowania w zbedne procesy/akcesoria zamiast podwyzek
- związki zawodowe
- i wiele wiele innych.
-
zdjecie uzytkownika
Bezik - 2015-08-12 22:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ci kolego.wspolczuje ja pracuje w magnie w uk i jak za cieplo za.godzine na kazdej maszynie wentylator zle sie czuje ide do domu choruje to choruje kazdy moze chorowac akcje dali co rok placa za nie dewidendy jedyny bol ze czasami musze.zostac.2 godz dluzej bo kontrakt zobowiazuje ale za.poltorej stawki wiec niema co plakac sobota niedziela placa podwojnie.a jak nie chca.przyjsc to potrojnie zalerzy jakie cisnienie maja kilka.mies.temu byla u nas delegacja od was szefostwa to mowili ze my tu raj mamy i sie smialy z.was ze wy jak konie charujecie.wiec wspolczuje pozdrawiam darek
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-08-13 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pseudoliderzy - 2015-08-11 20:22:23]:
A kto ci głupot nagadał, że chcą i jubilata i stażowe zabrać??? Nie wiesz dokładnie to mordka w kubeł.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chciala bym sie zatrudnic w waszej firmie obecnie pracuje na produkcji w bedzinie ale tam mi nie odpowiada wszystkie weekendy zajete i poprostu mi to nie odpowiada
Pytania: nie byla,m jeszcze na rozmowie u was
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 10:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-08-25 10:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczmy co dziś załatwią na rozmowach z dyrekcją :)
zdjecie uzytkownika
Hela - 2015-08-25 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już po rozmowach, jest jakaś podwyżka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.?
Zadaj pytanie
alert