Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bumbu - 2014-11-05 20:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład z czapy. Jakieś statuty, pierdy, sprawiedliwe traktowanie i inne propagandowe plakaty porozwieszane po zakładzie. To wszystko ściema. Zwalniają ludzi jak leci, nieważne czy produkcja czy administracja. Nie warto przychodzić tu do pracy. Decyzje z bani, pozwalniali a teraz ludzie po 12h pykają. Firma nonsenu i debilizmu zarządzających.
zdjecie uzytkownika
Nico - 2014-11-11 08:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to miłego lizania życzę - to zupełnie tak jak gdybyś miał się całować z wackami wszystkich tych, którzy ją w szatni mieli - smacznego:-))
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-11 23:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając tak te wpisy, mam pytanie dlaczego ten poszkodowany nie korzystał z pomocy adwokata? Dziwi mnie to że prokuratura nie wysłuchała jego zeznań. Nie wzywali go nigdy na przesłuchanie???? Czemu ten człowiek się nie bronił?
zdjecie uzytkownika
puste - 2014-11-13 00:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2014-09-19 17:40:15]:
Właśnie przez takich glupich ludzi rodzi sie plotka ... praktycznie caly randstad to polecial ale miesiac po tym poscie ... troche ci nie pyklo
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 09:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Człowieku czy Ty nie zdajesz sobie sprawy z tego ze tak piszać i podajac jej imie i nazwisko mozesz sobie narobić klopotów? Ta kobieta w każdej chwili może Ci założyc sprawe
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ty jesteś chory z nienawiści i powinieneś się leczyć, gdybyś mial choć troche oleju w glowie to załatwiłbyś tę sprawe w inny sposób ale jak widać jedyne co potrafisz to siasc przy kompie wylać swoje żale i tyle. Takimi wpisami to nic nie zdziałasz, ale radziłbym Ci poszukać dobrego psychiatry moze Ci jeszcze pomogą :)
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-16 20:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze jedno Ty jesteś zwyklą (usunięte przez administratora) bo sie użalasz nad sobą jak ta ciota. Zwykłe zero bez honoru i ambicji !!
zdjecie uzytkownika
xxxyyy - 2014-11-16 21:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze ci zrobiła,ze cie wsadziła do pudła.Tam twoje miejsce. Za te obelgi pod jej adresem na tym forum i na innych. .Pogrążyłes sie i nadal toniesz.Codziennie niżej.Jesteś dnem i nie żal mi ciebie. Amen.
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-17 22:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze dla Ciebie żadnego ratunku nie nawet psychiatra Ci nie pomoze. Pozostaje czekać cierpliwie aż zdechniesz jak pies i oby jak najszybciej psychopato!!!
zdjecie uzytkownika
kwik - 2014-11-18 19:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trafiłem tu ponieważ zaczynają mnie wpieniać twoje teksty na które trafiam średnio raz na dzień surfując po sieci.(usunięte przez administratora) - jak długo żyję, nie natknąłem się na podobny debilizm wtórny. Człowieku, powinieneś się leczyć w zakładzie bez klamek i komputera.
To powinno być karane na równi z zaśmiecaniem chodnika.
zdjecie uzytkownika
w okolice psa - 2014-11-18 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz bić drugiego człowieka to bij swoją mamę, a mnie zostaw w spokoju, boś się czepił jak magnanski pies i nie masz odwagipodać imienia i nazwiska swojego miotu.
zdjecie uzytkownika
hars - 2014-11-19 15:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba trochę Wam się pomyliły miejsca do tego typu komentarzy. Osobiste rozgrywki to przecież można załatwić po godzinach pracy. A co do pracy w Magna Automotive to ktoś coś więcej może powiedzieć? Chodzi o zarobki i terminowaość wypłaty wynagrodzenia. Bo to w sumie jest najważniejsze. I rozumiem że nadgodziny raczej nie występuja no nie? ;)
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-11-19 16:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hars - 2014-11-19 15:49:29]:
wypłata na czas , nadgodziny też są , ale teraz spadły zamówienia więc jest lipa z zatrudnieniem
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-19 18:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku (usunięte przez administratora)się w głowe tylko nie mocno bo Ci echo oczy wybije!! Aby skazac kogos z art.190 (stalking)trzeba miec dowody ze kogoś uporczywie nękasz. Samo to że ktos powie że jest nękany ale nie ma dowodów to takie gadanie jest nic nie warte. Widocznie nękałeś tą osobe skoro Cię skazali i przestan sie użalać nad sobą bo zachowujesz sie jak (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-11-19 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [talib - 2014-11-19 18:30:13]:
znajdz tam grożby, znajdz też znowu udawany strach moniki i znajdz prywatność której ona tak broni... broni się przed prawdziwymi oskarżeniami, które nękają ją samą w swoich oczach a nie nękają ją samym nękaniem. dlatego obrona takiej prywatności to jawne naruszenie obiektywizmu.
zdjecie uzytkownika
talib - 2014-11-19 21:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz? Powiedz śmieciu niby za co zostałeś skazany? Aby skazac kogos to trzeba miec mocne dowody a Ty jesteś osioł użalasz sie jak panienka weź sie człowieku powieś bedzie spokój!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-11-21 17:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hahahaha - 2014-11-05 14:39:25]:
DLACZEGO SĄDZISZ,ŻE ZAMKNĄ ZAKŁAD MASZ JAKIEŚ WIADOMOŚCI?
zdjecie uzytkownika
olikju - 2014-12-03 18:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jest ktos kto moglby poinformowac mnie o warunkach pracy w Magna Automotive ? jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi??
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-12-03 23:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska!! Jak mozna isc na rozmowe o premie 3 grudnia jak za pare dni jest wyplata a przeciez ta kasa byla przesadzona miesiac temu,wiec o co tu walczyc? po co wyjezdzac z wieksza kasa jak rok temu jak oni z gory ustalili a zwiazki tylko podpisaly? Związki są daremne w tym zakladzie. Jezeli zapisujac sie do zwiazkow mam byc tylko po to by mnie nie zwolnili i abym miala oddelegowania od pracy to swiadczy tylko o mnie ze sie tutaj nie nadaje, to jakim bym byla zwiazkowcem? daremnym.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-12-04 17:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mmm - 2014-12-03 23:45:51]:
To, że się zapiszesz do związków nie uratuje Cię przed zwolnieniem a oddelegowania od pracy mają nie członkowie związków tylko ci którzy są tam "kimś". Poza tym ludzie wybrali tego związkowca po raz kolejny, mając lepszych kandydatów, bo wierzą ślepo w jego bzdury. Te same osoby wybierają nasz rząd.....
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-12-04 17:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olikju - 2014-12-03 18:58:17]:
Zakład czysty i pezpieczny, wypłaty terminowe i praca jest OK. Ale na razie nie ma chyba przyjęć
zdjecie uzytkownika
czopik - 2014-12-17 23:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam do Was pytanie . Czy w związku ze zbliżającymi się świętami istnieje jakaś szansa na bonusy czy też też jakieś uznaniowe premie dla pracowników ? Mam nadzieję, że nie strzeliłem głupoty i takie świadczenia tutaj istnieją. Znajomy mówił , że w zeszłych latach to się zdarzało. Dzeiki z góry za info
zdjecie uzytkownika
locek - 2014-12-18 15:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czopik - 2014-12-17 23:08:54]:
Kiedyś były organizowane mikołajki, ale to już przeszłość. Teraz co roku przyznają premię świąteczną.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chciala bym sie zatrudnic w waszej firmie obecnie pracuje na produkcji w bedzinie ale tam mi nie odpowiada wszystkie weekendy zajete i poprostu mi to nie odpowiada
Pytania: nie byla,m jeszcze na rozmowie u was
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-12-20 11:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla idiotów przypominam, że to na wniosek moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostałem skazany, i cieszcie się psy magnańskie. teraz na monice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest szrama na jej honorze i honorze jej dziecka, że wsadziła kalekę do więzienia a jej dziecko zrobiło to w sumie także, zatem oboje odpowiadają za to. inne załatwienie sprawy nie wchodziło w grę, ale idioci zawsze się znajdą. moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wybielić się nie da.

pieski moniki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są tak bardzo bezczelne i aroganckie, że potrafią wydawać sądy i opinie, kiedy z łątwością można stwierdzić, że kaleką został osądzony niezgodnie z konstytucją tego choernego kraju. Niezgodnie z zasadami do których te psy się odwołują.
skoro to jest twoja modlitwa, to bóg da ci tak odpłaci, że wstyd człowieku, że tak wogóle piszesz.. jesteś śmieszny. niestety monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jej dziecko pogrąza się dalej jest dnem równie ze mną, ponieważ to one się pomyliły wsadzając kalekę do więzienia, natomiast nie ja się pomyliłem. wogóle po cholere używasz zwrotów katolickich skoro nie wierzysz w boga. żaden chrześcijanin i katolik nie jest obojętny na krzywdę drugiej osoby, a poza tym ty jesteś ewidentną przyczyna tego stanu rzeczy, co tylko pogrąża ciebie samego w oczach siebie samego.

niestety to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nagrabiła sobie pierwsza i z całą pewnością zasłużyła na obelgi. żal mi takich ludzi żal mi ciebie, za to że jesteś takim dnem: w magnie ludzie uważają, że wsadzanie kaleki do więzienia jest kul, sami sprowokowaliście i nie umieliście przeczytać tego co napisałem, a teraz się niepotrzebnie tłumaczycie zbiorowo.

skoro monika nie nasyła magnańskiego psa do ubliżania magnanskiemu wilkowi, tzn, że sam pies się pojawił i ujada tak jak zawsze i jak ma to w zwyczaju kłamie też.. przyznawszy się do skazania kaleki w wyniku kłamstw magnaskich psów. taka profilaktyka psów magnańskich wskazująca na kłamstwo nieinteresowania się moją sprawą, ale jednak szczują swoim jadem kłamstw i pierdół. chcą bronić monikę, chociaż pani bez honoru wysługuje się psami, ale kłamie, że nie wysyła psów, tylko zaraz wysle trzeci wyrok dla pokrzepienia magnańskiego istnienia. dla potępienia własnego dziecka, które już będzie miało trzykrotne wysłanie kaleki do więzienia za sprawą nieinteligentnej matki i samego siebie nieinteligentnego. podłość w mawgnie wymiata. na czele tego spisku stoją magnańskie psy i monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dzieckiem i pewnie agnieszka i jeszcze multum psów.
zdjecie uzytkownika
o bardzo podłej monice tarasiuk z dzieckiem - 2014-12-21 09:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwierzytelnienie postów o monice: podpis wilk magnanski
kontakt internetowy: loreen@va.pl
telefonu nie podam psom magnańskim;
na konkretne pytanie odpowiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.?
Zadaj pytanie
x