Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lumel SA

Pracowałeś w firmie Lumel SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-05-26 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać jak się wiedzie w Lumel jako inżynier oprogramowania? Wymagają dość sporej znajomości języków programowania obiektowego, z takim zasobem języków nie trudno znaleźć prace, to się zastanawiam co własciwie oferują. Jak tutaj też jest jesli chodzi o dostępność szkoleń, kursów i możliwości zrobienia certyfikatów?
zdjecie uzytkownika
jomi - 2015-05-28 21:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy przyjmuja teraz do Lumelu na murzynów? Pilnie poszukuje jakiegoś zatrudnienia no i może jakiegoś zarobku albo jakiejś jałmużny ;)
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2015-06-02 20:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jomi - 2015-05-28 21:12:12]:
Lumel strasznie zastawił się teraz agencjami, dostanie tam się bezpośrednio graniczy z cudem. Agencje żerują ile sie da, mają dobre żniwa w Lumelu. Idz na zostać parobkiem agencji zawsze można.
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-06-02 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zorro - 2015-06-02 20:01:41]:
Agencje lumelowskie: Audit, Adecco, Eurica. Tffu tfuu tfuu tylko 3?! szukajcie więcej agencji a nie pracowników. Wolę żeby mnie pracodawca zatrudnił na umowe zlecenie na próbnym, niż robić pod agencją.
zdjecie uzytkownika
Pełny ryj - 2015-06-24 17:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie robić z NAS Pracowników niewolników agencyjnych. Zmieńcie podejście nastawienie i wymieńcie paru kierowników to chociaż będzie lepsza atmosfera na produkcji. Wiadomo normy to normy wydajność musi byc.
zdjecie uzytkownika
Dżej Dżej - 2015-06-25 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakupili wkońcu dodatkowe kosze na odlewnie czy nadal musicie się o nie bić??
zdjecie uzytkownika
Operator CNC - 2015-07-20 12:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy to potrzebujecie nie operatorów tylko kogoś do przewalania braków. Byłem u was sprawdziłem i podziękowałem. Organizacja u was kuleje, a wasz kierownik tylko ryjem nadrabia. Pracowałem juz w kilku firmach branży automotive, ale to co zobaczyłem w Lumelu woła o pomste do nieba
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-07-20 17:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co takiego "woła o pomste do nieba" dokładnie @ Operator CNC, bo nie wiem co masz na myśli. Słaba organizacja jest w wielu firmach, ale jeśli tak jak tu dobrze płac ai na czas to w czym to przeszkadza tak naprawde. Lumel jest od lat na rynku, więc chyba nie jest az tak źle komunikacjnie jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
Zulugula - 2015-07-21 00:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-07-20 17:08:42]:
Lata kanarek po pokładzie i zgrywa bosmana, a nadaje się tylko DO WYMIANY, niech GÓRA się nim zajmie
zdjecie uzytkownika
Jomi - 2015-07-26 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jeśli nie chcesz robić pod agencją AUDIT albo inną i się wkur... na każdym kroku i zapierd jak robocik to sobie odpuść . Ludzie się zwalniają na potęgę , każdy kto dostanie robotę gdzie indziej , bez zastanowienia ucieka , a to o czymś świadczy ....
zdjecie uzytkownika
frezer - 2015-08-05 11:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa zarobki jako operator CNC?
zdjecie uzytkownika
Oezil - 2015-08-06 01:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frezer - 2015-08-05 11:24:36]:
Frycowe....nie stać mnie na porządną kiełbase, musze kupować parówki z biedronki po 5zł, wegetuje
zdjecie uzytkownika
Elegas - 2015-08-08 10:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd się przyznać lecz pracowałem w lumelu Ciężka praca fizyczna za niewielkie pieniądze. Duża rotacja, upał na hali sięgający ~40c. Kierownictwo bardzo nieprzyjemne w komunikacji.Ogólnie podejście do pracownika bardzo przedmiotowe.Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
frezer - 2015-08-08 11:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A konkretnie ile na reke?
zdjecie uzytkownika
fikołek - 2015-08-09 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frezer - 2015-08-08 11:02:48]:
Ziomek, to pytanie najlepiej skieruj do agencji niewolnictwa, teraz nie wiem ile dają na start
zdjecie uzytkownika
fikołek - 2015-08-09 20:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikołek - 2015-08-09 20:06:37]:
Ukraińcy są zadowoleni ze stawek, Polacy nie bardzo...a to o czymś świadczy
zdjecie uzytkownika
Amber - 2015-08-11 22:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam kilku znajomych, którzy mają własne firmy i zarabiają taką kasę, że się nam nawet nie śni. Jeden z nich powiedział mi zdanie, które przypominam sobie każdego dnia w tej cholernej pracy. "Ciężka praca nie daje ciężkich pieniędzy"
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2015-08-12 12:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proste: jesteśmy Chińczykami Europy. W Lumelu mają ludzi gdzieś, trzeba posiedzieć żeby sie poduczyć na CNC i zagranica.
zdjecie uzytkownika
MONDI - 2015-08-12 13:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie. Każdy 1 pracownik który odszedł z Lumelu, to tak naprawde ZŁE SŁOWO o Lumelu a nie to że pracownik nie potrafił się dostosować. Dodac do tego jeszcze kadre kierowniczą która uprzedmiatawia ludzi i macie pełny obraz sytuacji. Tylko ci na stołkach mają dobrze
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-12 13:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
MONDI - 2015-08-12 13:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
X lat temu pracował w Lumelu mój ojciec, i był naprawde dumny ze był pracownikiem Lumelu. Dziś ten sam człowiek odradza mi pracę w tej firmie, a paru znajomych popracowało i podziękowało.
zdjecie uzytkownika
Wolverine - 2015-08-13 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W laboratorium w Lumelu podobno pracuje się na umowe zlecenie za 1600brutto. To jest dopiero produkcja murzynów
zdjecie uzytkownika
Manchester United F.C. Fan - 2015-08-21 00:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś w Lumelu na ul.Dąbrowskiego i później w nowym zakładzie, normy były dobre, zapasy zawsze były, pieniądz jaki był taki był. Atmosfera była super.
Kiedy przejeli to Hindusi masakra.
Zaraz po prywatyzacji rzuciłem papierami, teraz nie żałuje.
Byłem w UK, zarobiłem i pracuję jako zawodowy kierowca.
Dobra rada: masz okazję kombinuj.
Lumelu teraz: to stratą czasu i nerwów.Chyba że ktoś nie ma wyjścia.
Pozdrawiam Starą Ekipę z Lumelu.
Dawne czasy nie wrócą.
Tam jest teraz praca dobra dla Ukraińców.
Prawda jest taka że Polak - Polakowi wilkiem.
UK tam jest Git. Wracam tam jako TRUCKER


zdjecie uzytkownika
roger - 2015-08-25 16:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może chociaż polecacie Lumel pracownikom niedoświadczonym w ramach startu kariery zawodowej. Bo i owszem 1600 w dodatku brutto to taka minimalna krajowa, tylko dziwne, że na umowie zlecenie, a nie na umowie o pracę. Może jednak inwestują w pracowników organizując szkolenia albo chociaż jest sie tutaj od kogo uczyć.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Manchester United F.C. Fan - 2015-08-26 19:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roger - 2015-08-25 16:33:54]:
Owszem można pójść pracować,żadna praca nie hanbi.
Kiedyś się można było nauczyć od starszych pracowników.
Wiem to na swoim przykładzie.
Teraz nie wiem jak jest ?
Mieszkasz z Rodzicami ? Jak tak to zbierają kasę z pensji lumelowskiej i szukaj czegoś na Zachodzie.
Operator CNC jest w cenie.
Można zarobić na Zachodzie.
Są kursy w tym zawodzie, można się zainteresować.
Polecam.
To dobra fucha
zdjecie uzytkownika
Wykidajło - 2015-08-27 11:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozatrudniajcie wiecej Ukrainców, to za 3 lata bedziecie mieli może 10% Polaków na hali. Do Ukrainców nic nie mam, bo to w porządku ludzie, tak jak my szukający pracy za granicą. Wasz największy błąd to, że nastawiliście się wyłącznie na agencje pracy, a Polak chce być w swoim kraju szanowany a nie zniewolony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lumel SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lumel SA?
Zadaj pytanie
alert