Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lumel SA

Pracowałeś w firmie Lumel SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Uciekinier - 2013-11-21 19:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Przestali regulować zobowiązania.
Teraz czas na wstrzymanie wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-09-30 19:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziadostwo i tyle
zdjecie uzytkownika
Gaal - 2014-10-01 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca ciężka, normy dobowe do wykonania zazwyczaj nierealne. Zero zainteresowania ze strony kierownictwa. Zatrudnienie przez agencję pracy, teoretycznie można dostać umowę z Lumelem ale ludzie pracują po rok czasu i jeszcze na oczy nie widzieli. O stanowisko pracy musisz zadbać sam a powinno być wszystko przygotowane. Tracisz dużo czasu na szukanie pustych koszy po hali, które są niezbędne do wykonywania pracy przy maszynie a czas leci i normę trzeba wykonać ale nikogo to nie obchodzi. Ogólnie rotacja bardzo duża, dużo ludzi odchodzi. Hałas, szkodliwe dla zdrowia opary. TO nie jest praca na stałe.
zdjecie uzytkownika
ChybaTy - 2014-12-02 11:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakimi autami jeżdżą przedstawiciele?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-01-08 16:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety Gaal ma racje Teraz os stycznia zabiora dodatki i juz bedzie naprawde zle Hindus jest ok tylko komusze ukladny nie pozwalaja mu dowiedziec sie jaka jest prawda
zdjecie uzytkownika
aws - 2015-01-23 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogolnie to firma dla osob chcacych sie nauczyc czegos o cnc, nauczyc i (usunięte przez administratora)bo to firma bez przyslosci, zarobki smieszne, plus taki ze zawsze na czas, teraz o umowe z lumelem rzeczywiscie trudno rotacja duza bo kto ma pojecie za takie pienadze robil nie bedzie
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-21 14:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekać! Tyle mam do powiedzenia na temat tego zakładu!! Na odlewni brud i smród. Ale najlepsze jest to, że ludzie się nie kompiom po calym dniu pracy tylko ubierają się spoceni i wysmarowani smarem w czyste ciuchy i zadowoleni wracają do domu. No brak słów.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2015-04-21 23:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gaal - 2014-10-01 12:33:36]:
Dokładnia
zdjecie uzytkownika
Miszczu - 2015-04-24 09:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest zainteresowany pracą to rekrutują przez AUDIT. Ale to jest chore zamiast ludziom grosza troche dołozyć, to wolą agencji. W Lumelu pracują fajni ludzie, ale atmosfera i podejście kierownictwa do ludzi to jak do bydła.
zdjecie uzytkownika
mandu - 2015-05-03 10:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś pół roku robi się pod agencją, ale to i tak w teorii. Umowy o pracę nie zobaczy się, co miesiąc aktualizowana umowa agencyjna.Jak ma się nóż na gardle to ok, ale w przeciwnym wypadku odradzam bo to murzyństwo. Ukraińców szanuję bo oni tak samo jak Polacy wyjeżdzają za chlebem za granicę. Jeżeli szuka się stałej, godnej pracy to odradzam.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-16 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej chłopaki zastanawiam się nad pracą na CNC w lumelu, ale nie znam tam nikogo. Jak się Wam tam pracuje? Jest szansa na jakieś podwyzki?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-05-26 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać jak się wiedzie w Lumel jako inżynier oprogramowania? Wymagają dość sporej znajomości języków programowania obiektowego, z takim zasobem języków nie trudno znaleźć prace, to się zastanawiam co własciwie oferują. Jak tutaj też jest jesli chodzi o dostępność szkoleń, kursów i możliwości zrobienia certyfikatów?
zdjecie uzytkownika
jomi - 2015-05-28 21:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy przyjmuja teraz do Lumelu na murzynów? Pilnie poszukuje jakiegoś zatrudnienia no i może jakiegoś zarobku albo jakiejś jałmużny ;)
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2015-06-02 20:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jomi - 2015-05-28 21:12:12]:
Lumel strasznie zastawił się teraz agencjami, dostanie tam się bezpośrednio graniczy z cudem. Agencje żerują ile sie da, mają dobre żniwa w Lumelu. Idz na zostać parobkiem agencji zawsze można.
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-06-02 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zorro - 2015-06-02 20:01:41]:
Agencje lumelowskie: Audit, Adecco, Eurica. Tffu tfuu tfuu tylko 3?! szukajcie więcej agencji a nie pracowników. Wolę żeby mnie pracodawca zatrudnił na umowe zlecenie na próbnym, niż robić pod agencją.
zdjecie uzytkownika
Pełny ryj - 2015-06-24 17:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie robić z NAS Pracowników niewolników agencyjnych. Zmieńcie podejście nastawienie i wymieńcie paru kierowników to chociaż będzie lepsza atmosfera na produkcji. Wiadomo normy to normy wydajność musi byc.
zdjecie uzytkownika
Dżej Dżej - 2015-06-25 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakupili wkońcu dodatkowe kosze na odlewnie czy nadal musicie się o nie bić??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lumel SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lumel SA?
Zadaj pytanie
alert