Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-05-23 17:13:17]:
kaja,jeżeli pracujesz w tej "firmie" to wiesz jak jest, uważam że powinniśmy się zrzec pensji :D a co!( usunięte przez administratora ) miałby na zabawę
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2014-07-23 14:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, chyba w takim razie wolę posłuchać rad niż potem wypominać sobie, że ktoś mnie ostrzegał, mogłem nie iść itd. Ale stawka 4,98 zł to jest netto rozumiem. W sumie to i tak bez znaczenia, bo to naprawdę śmieszne pieniądze, nawet jak na agencję ochrony. Przedstawiają w swojej ofercie jakieś super usługi, wszystko na najwyższym poziomie i pracownik ma dostawać jakies marne grosze za to, jakby nie patrzyć codziennie też ryzykuje zdrowie, wiadomo co się stanie podczas jakiejś interwencji..naprawie takich przypadków jest niemało..Z taką polityką to nie wiem czy firma będzie długo utrzymywała się na rynku, zwłaszcza, że konkurencja jest, tak jak mówiłeś. Najwyżej zadzwonię jak mówiłem i zrzygnuje jak poznam warunki, bo takie rzeczy powinny byc jawne juz w samej ofercie, a nie dopiero potem, na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej. W sumie jeśli się czegoś nowego dowiem, to dam znać, bo może się poprawiło.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 17:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa kwalif. jest taka: karany-nie, pije-nie jest pan przyjęty. Daj znać jak było.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-09-02 19:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, a To obecnie tak rozmowy wyglądają, to co, znaczy, że nie patrzą na wykształcenie ani na doświadczenie, nie rozumiem, przecież na takiej zasadzie to każdy prawie może byc przyjęty, a potem sa rotacje i ludzie się dziwią, narzekają, że cięzko jest. ale też jestem ciekaw, czy ktoś potwierdzi tą wersję rozmowy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-03 09:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, wygląda niestety. Oby złapać pracownika, a później się dziwią że chlają na obiektach i kary są :) ale dobrze im tak bo już i tak niczego się nie nauczą "dyrektorzy". Jak Ktoś nogi wyciągnie to firma upadnie jak to mówią na obiektach
zdjecie uzytkownika
redaktor - 2014-09-03 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, - zgłoś temat i zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-17 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co, nie ma już szans na poprawę w tej firmie czegokolwiek? może faktycznie inny skład dyrekcji coś da, albo zmiana nastawienia do pracowników tak jak pisze @Pracownik.. fakt, że nie ma się co dziwić tym karą, nie są w końcu bez powodu ustalane :) Mam nadzieje, że ta firma jeszcze będzie dobrze prosperować..
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-18 09:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widzę szans na poprawę dlaczego? A dlatego że dyrektorami są synowie, którzy ciągną ile mogą z firmy i dopóki się jeszcze da. A co do kar, to uważam że za alkohol oczywiście żeby karać ale za ubranie? Ludzie pracują po 48 lub 72h ciągiem to chyba też należałoby przymknąć oko bo niektórzy naprawdę solidnie pracują i długo a wszystkim może się oko przymknąć , prawda Krzysiu? :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cieć roku - 2014-09-22 09:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko robiłem w solidzie i w juwentusie a w juwentusie jest naprawdę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pujdziesz na obchód zadzwonią do cb po 10 min pójdzcie do juwentusu to zobaczycie co to jest wyzysk i chamstwo . Robie w Matpolu od sierpnia inspektor spoko dyrektor też jak i kontrolny stawka jak wszędzie 5,50 żadna rewelacja ale kto nam więcej zapłaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i słuchania radia złote przeboje wszystko zależy od obiektu i od atmoswery dla mnie firma jest spoko .
zdjecie uzytkownika
Mon - 2014-09-23 10:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, wszystko zależy kto jest twoim dyrektorem, i na jakim obiekcie jesteś, najczęściej stawka jest 4,98 :) żal
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-10-02 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawdę tyle się dostaje - 4,98? to słaba stawka jest nawet jak na agencje ochrony jest marnie. to jest kwota już do ręki, netto, zgadza się? bo jeszcze o to wolę dopytać, żeby już nie było wątpliwości w temacie wynagrodzenia? ciekawe czy mają tam dużą rotacje w takim razie, pewnie tak, skoro tak się to prezentuje
zdjecie uzytkownika
Mon - 2014-10-03 08:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wera taka jest najczęściej stawka, chyba że masz licencję. Rotacja jest spora bo każdy normalny ucieka po pierwszej wypłacie, ja muszę siedzieć dopóki sobie czegoś normalnego nie znajdę
zdjecie uzytkownika
Cieć roku - 2014-10-06 19:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak poszedłem do biura powiedziałem że stawki poniżej 5,50 mnie nie interesują bo nigdy nie pracowałem za tyle i pracować nie będę . Mam takie szczęście że nie pracuję u JM i nie będę bo za dużo słyszałem ale, podkreślmy że w niektórych agencjach są opużnienia z kasą nawet 6 mies np Impuls .
zdjecie uzytkownika
aleksander - 2014-10-17 14:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opóźnienia z wypłatą nawet do pół roku? nie wiem czemu taka firma jeszcze istnieje na rynku.. ale może niektórym takie opóźnienia przy wypłacie to chyba nie jest standard jednak w większości firm. Ile mniej więcej zarabiacie na miesiąc, bo nie wyobrażam sobie nie miec dochodów przez taki długi okres.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2014-10-17 16:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksander - 2014-10-17 14:11:27]:
Przy 240 h po stawce 4.98 wychodzi 1195 zł, lipa :). płacą można powiedzieć na czas, a Cieć Roku ma rację z JM bo to burak i fałszywy typek. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agent - 2014-10-26 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mają przerąbane patrole na służewcu i dyżurnego tam ma na imię Jarek i niema żadne wiedzy o ochronie totalny idiota nie chodzi mi od dyrektora tylko o takiego idiote z osiedla
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-03 14:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jednak każdy ma swój rozum i wie co nalezy do jego obowiązków, więc nie rozumiem powiązania z wymienionym wcześniej panem. To jest dyżurny, no ale jednak ktoś nad nim tez stoi i odpowiada za swoją pracę i obowiązki, więc też musi być w porządku wobec innych, bo to nie skończy się dobrze tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Stary pracownik - 2014-11-06 09:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-23 09:15:09]:
Kiedy miałeś nie wypłacona na czas pensje? Chyba ze 20 wypada w niedziele i wtedy jest dzien pózniej. Pracuje już kilka lat w Matpolu i moze dwa razy było opóźnienie jednodniowe. Co do stawek to są jakie są. Z tego co sie orientowałem w Warszawie inne firmy płaca już nawet po 3,80. Stawka na poziomie 5 zł jest normalna. Zreszta nikt cię zmuszał na sile do pracy w ochronie. Druga sprawa to, ze klienci chcą płacić jak najmniej, nie mówiąc już o przetargach które wygrywają firmy za bardzo niskie stawki i z tych stawek nie zapłacą więcej. Wiem, ze maja obiekty gdzie płaca więcej np. Banki itp. Zreszta zawsze znajda sie ludzie, którzy bedą narzekać na wszystko. Ja pracuje, robię swoje i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-06 16:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-23 09:19:06]:
Wjezdzasz personalnie to się podpisz annonimie.
Przez 20 lat firma miała kilkudniowe a zazwyczaj jednodniowe poślizgi może z 5 razy.Nigdy miesiecznych czy dłuższych.Więc nie dajcie się nabrać na te ściemy że Matpol nie płaci
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-06 16:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-09-18 09:14:58]:
Następny anonim z personalnymi wycieczkami Zawsze wymagający będzie tym złym.
zdjecie uzytkownika
Z Cieciolandii - 2014-11-06 17:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stary pracownik - 2014-11-06 09:08:31]:
O i chyba ktoś z biura się odezwał :). Milcz ! Nie wstyd Wam grosze płacić? Ale przecież na imprezy musi wam starczyć pfu
zdjecie uzytkownika
Miech - 2014-11-06 17:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2014-11-06 16:21:42]:
A kto napisał że firma nie płaci? Że zdarza się poślizg, a jak było w Wielkanoc co? Pensji nie było tylko zaliczki dawali
zdjecie uzytkownika
Miech - 2014-11-06 17:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2014-11-06 16:42:41]:
Krzysiu dyżurujesz ? Wiadomo kim jesteś, sory ale na twoim miejscu bym się schował a najlepiej na górze chyba wiesz o co chodzi ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-07 15:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z Cieciolandii - 2014-11-06 17:23:04]:
Mam milczeć bo ktoś pluje i udawać że deszcz pada?Płacimy tyle ile możemy.Zrozumcie że państwowe firmy na publicznych przetargach przeznaczają niskie kwoty więc ciężko jest dać więcej pracownikowi.
Co do Wielkanocy,owszem zdarzyło się,ale jak mówiłem kilka razy w ciagu 20 lat.
zdjecie uzytkownika
Miech - 2014-11-08 15:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2014-11-07 15:28:58]:
Krzysiek, proponuję aby wszyscy pseudo dyrektorzy wzięli się do roboty, szukali klientówa nie jeździli bez sensu, za coś kasę biorą. A wszystkich pijaków wyrzucić a nie jak jest teraz bo Znajomy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x