Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nergal - 2011-10-11 20:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej smiesznej firmie.stawki po 4zł na godzine.kary finansowe za wszystko.nie dają nawet pełnego umundurowania tylko jakies stare smierdzace szmaty.
zdjecie uzytkownika
czester - 2012-01-18 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 4 zł pracują tylko ci co sie na tyle godzą ja pracuje za 9, ale mam kolege co jak sam twierdzi moż pracowac za 4 ale żeby mu dali więcej godzin hehehe są talenty
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 15:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej szukam dodatkowej pracy w ochronie, ktoś wie, jakie oferują tam warunki? czester- nadal płacą 9 zł za godzinę? oczywiście netto?:) czy praca wymaga też wyjazdów, bo mnie interesuje głównie stacjonarna
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-11-22 10:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie polecam, pracuję tam bo muszę chociaż do lipca, stawka do ręki w listopadzie to 4,48zł na wszystkich obiektach- pewnie rodzina ma większą " stawkę" ...ale czyim kosztem. Żal
zdjecie uzytkownika
Józek - 2013-11-25 13:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Źle traktują pracowników.

Co do kar to racja.
zdjecie uzytkownika
Obecny Pracownik - 2014-01-14 16:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józek - 2013-11-25 13:16:34]:
gdzie ty masz taka stawkę? na jakim obiekcie? W tej firmie nie ma takich niskich stawek nigdzie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-14 17:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie pracujesz w tej "firmie" albo jesteś z rodziny skoro nie wiesz jakie mają stawki.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Alf - 2014-02-26 14:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.Ja pracowałem w tej firmie prawie 2 lata i nie żałuję chociaż co do stawki to się zgodzę-nie jest zadowalająca ale cóż.Nie jest za wesoło ale przynajmniej było super towarzystwo (jeśli chodzi o obiekt na którym stałem)
Ta firma wywarła na mnie duże wrażenie i planuję tam wrócić :) :) :)
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-02-26 17:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz kiedys wypisałem opinie na temet tej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-03-13 16:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Branża w jakiej jest MATPOL nie należy do najprostszych ani bardzo dobrze płatnych, miejsce to na uwadze aplikując, ale to dobrze, że atmosfera jest ok.
zdjecie uzytkownika
szerlock - 2014-03-15 14:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona to dobre miejsce, żeby dorobić sobie spokojnie do emerytury nie przemęczając się zbytnio
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-02 22:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szerlock, no nie zupełnie, to zalezy od obiektu jeszcze, mylne jest zakładanie, że Matpol zatrudnia tylko emerytów, czasem i owszem, ale nie zawsze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x