Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Mienia MATPOL

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zenon - 2015-03-12 14:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2015-03-06 18:37:41]:
Masz rację jeszcze zapłacze w tym złodziejskim solidzie rencista pewnie ze schorzeniami specjalnymi .
zdjecie uzytkownika
Mały - 2015-05-05 14:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matpol to jest dno, ciągnie bo ciągnie ale jak jeszcze długo tego nikt nie wie. Współczuję tylko kontrolnym bo dostają cięgi za pijaków bo wielki pan prezes uważa że trzeba przy nich stać żeby się nie nachlali :) Żal
zdjecie uzytkownika
Bul - 2015-05-12 11:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek przecież to syn prezesia, to jak może głodować???
zdjecie uzytkownika
billy - 2015-06-02 06:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MATPOL---WIELKI SYF I KUPA BEZMÓZGÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
Agent federalny - 2015-06-03 18:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [billy - 2015-06-02 06:15:37]:
Wszystko zależy od tego z kim się pracuje u zdarzają się ułomne przypadki .
Ale jeszcze nie jest źle w innych agencjach jest gorzej ja uważam że mam fajnego dyrektora da się z nim dogadać na stawkę jak na ochronę mam ok tylko czasem dowódca zmiany się trafia uszkodzony ale firmę i tak polecam tragedi niema .
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-06-15 14:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam robie nie od dzis i tragedii nie ma jak sie chce pracowac a stawki maja rozne w zaleznosci od obiektow...
zdjecie uzytkownika
derio - 2015-06-17 05:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmach ochroniarskich właśnie o to chodzi, że musi się chcieć pracować, bo nic za darmo nie ma, a wiadomo, że ochroniarz dużo nie zarobi, w sensie, że ma małą stawkę godzinową, i musi przepracować dosyć sporo godzin żeby zarobił nieco więcej niż tą najniższą krajową, a jak są nocki to tak ciężko jednak nie jest.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-17 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Matpolu da się dogadać tam pracują ludzie wystarczy być trzeźwym .
zdjecie uzytkownika
er - 2015-08-19 18:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zdziwiłeś mnie Adam, bo przecież trzeźwym to trzeba być w każdej pracy, nie sądzę żeby Agencja ochrony matpol była w tym wypadku wyjątkiem. Ale tak widze że jesteś zorientowany w temacie, to wiesz może czy wymagają zaświadczenia o niekaralności żeby u nich się zatrudnić, to dla mnie bardzo istotne jest.
zdjecie uzytkownika
Pracownik- były - 2015-08-20 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [er - 2015-08-19 18:52:34]:
Wymagają, a później co 3 m-ce podpisujesz oświadczenie że nic się nie zmieniło. Zastanów się czy chcesz akurat w tej firmie pracować bo ja nie polecam
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-08-28 18:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenon - 2015-03-12 14:14:53]:
jak widzę w zaniu wyraz "morze" to już wiem iż każdy pajac pisać MOŻE !!!!
zdjecie uzytkownika
Stu - 2015-08-30 16:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-08-28 18:18:33]:
Hahaha odezwał się
zdjecie uzytkownika
Twardy Wacek z Bielic - 2015-09-03 12:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derio - 2015-06-17 05:41:21]:
Jaki ty cym..ał jesteś to szkoda gadać, idź im smoka possać za 5 zł deb..lu
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-09-04 08:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Twardy Wacek z Bielic - 2015-09-03 12:50:46]:
Widzę że stawki znasz :) ale z ciebie pała
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-09-08 11:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zwolniłam się z Solidu bo tam jest syf.W Matpolu pracuję kilka lat i nie jest źle.Wiadomo , zawsze się trochę narzeka ale jest ok.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-09-09 10:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że do internetu dorwały się osoby ze schorzeniami specjalnymi .
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2015-09-18 22:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam informacji czy firma Matpol poszukuje aktualnie nowych pracowników oraz jakie warunki zatrudnienia proponuje. mam na myśli jaki rodzaj umowy, wysokość wynagrodzenia, czy są jakieś premie, ile godzin trwa zmiana i czy przy zatrudnieniu wymagają na przykład orzeczenia o niepełnosprawności. dajcie znać!
zdjecie uzytkownika
cieciu - 2015-09-19 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas szukają, stawki są od 4,90 do 5,50 zł. Premie w tej firmie nie zaznasz ;), umowa zlecenie, dyżury 12 lub 24
zdjecie uzytkownika
agentos - 2015-09-23 21:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedii nie ma najważniejsze PŁACĄ NA CZAS .
zdjecie uzytkownika
JAREK - 2015-10-11 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W MATPOLU I NIE MOGĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TĄ FIRME A TE BEZ MUZGI CO WYPISUJĄ BZDURY TO NIECH IDZIE NA BUDOWE JAK MA ZA MAŁĄ STAWKIE
zdjecie uzytkownika
polia - 2015-10-19 13:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agentos - skoro wypłata jest o czasie, to już to można uznać za zdecydowany plus. Wiadomo, że każdy by chciał żeby podstawą zatrudnienia była umowa o pracę, ale umowa zlecenia tez jest zawsze dobrą opcją. Zatrudnienie nawet na jakiś czas w agencji ochrony daje jakieś perspektywy. Usługi wspierające bezpieczeństwo są bardzo ważne.
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2015-11-03 13:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UF kiedy nie miałeś pieniędzy na czas? Ja pracuje w Matpol juz ponad trzy lata i nie miałem problemów z wypłatą, zresztą osoby z mojego obiektu i innych na których byłam też nie. stawki sa jak wszędzie. ja mam 6 na rekę i nie narzekam. Wiem, że inne firmy w Warszawie płaca nawet po 3,60. Zawsze mozna sie doczegoś przyczepić ale ogólnie w Matpolu jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
hopek - 2015-11-25 14:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę @ERYK ANTYELEKTRYK, że firma weszła Ci mocno na odcisk. Zastanawiam się tylko jaki był cel ochroniarzy MATPOLU, bo chyba głównie chcieli zrobić wokół siebie zamieszanie, skoro nie robiłeś niczego złego. Piszesz, że jako tako spokoju nie zakłócałeś, więc po co ochrona się w to wtrąciła, nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
pip - 2015-11-26 09:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No coraz częściej wypłata się spóźnia, aż kiedyś jej w końcu nie zobaczymy....
zdjecie uzytkownika
felo - 2015-12-05 18:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego wyplata sie opoznia czy macie to jakies uzasadnione, bo wiekszosc wpisow jakie czytalem to nikt bardzo nie skrzyl sie na naotoryczne opoznienia wyplaty
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-12-18 22:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenon - 2015-03-12 14:14:53]:
MAT-POL ?? Firma , w ktorej pracownicy pracuja po 36 godz non stop a zeby sie nie wydalo to przenosza ludzi z obiektu na obiekt tak sie sklada ze mieszkam na Pereca ale bywam w innym miejscu gdzie spotykam tego samego ochroniarza !!! Oszusci i wyzyskiwacze juz dwoch ochroniarzy sie rozchorowalo w tym jeden ciezko bo dostal udaru w pracy ...ciekawe co na to firma ..?? Pan Prezes ???
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-12-18 22:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [derio - 2015-06-17 05:41:21]:
nie ma tragedii ? A jak dwoch Twoich kumpli zabralo pogotowie bo walili 36 godz ...to nie ma dramatu ? Jeden dostal udaru w trakcie pracy ciekawa jestem czy Pan Prezes wyplaci mu nalezne odszkodowanie ?tO BANDA WYZYSKIWACZY I OSZUSTKOW TYLE MOGE POWIEDZIEC O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
felo - 2015-12-19 01:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po 36 godzin praca, to chyba bardzo niezgodne z umowami oraz prawami pracownika, nikt tyle pracowac bez przerwy nie moze, dlaczego nie zrobicie z tym nic a tu chodzi o wasze zdrowie
zdjecie uzytkownika
Tonfa - 2015-12-19 10:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto wam każe walić tyle godzin zobaczcie markety szukają ludzi do pracy tam idźcie będziecie mieć 168 za 1200 zł po odjęciu składek . Stawki powinny być wyższe ale cóż poradzić a co do wypłat płacą na CZAS .
zdjecie uzytkownika
bananek____ - 2016-01-01 23:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy praca rzeczywiście jest na tyle godzin? Wątpię, żeby tak było, bo przecież mają przestrzegać przepisów. Umowa jest ważna to pewnie i atmosfera dopisuje.
zdjecie uzytkownika
Dobre - 2016-02-04 15:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Matpolu pracuje się i 12, 24, 36 i 48h, sorry taki mamy klimat. Jeżeli ktoś nie ma renty i emerytury będzie tak pracował żeby coś zarobić. Opóźnienia w wypłacaniu pensji zdarzają się, umów jeszcze nowych nie ma (ZUS), zobaczymy co będzie dalej
zdjecie uzytkownika
HELIOS - 2016-02-11 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MATPOL na czas płaci co do grosza
zdjecie uzytkownika
Tofik - 2016-02-12 09:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HELIOS - 2016-02-11 17:50:20]:
Matpol nie zawsze płaci na czas, kiedyś płacił ale teraz coraz częściej są opóźnienia
zdjecie uzytkownika
Szoł - 2016-02-22 13:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A duże to są spóźnienia, o jakich mówimy terminach, dni czy coś dłużej? Jestem przyznam bardzo ciekawy zwłaszcza, że zainteresowałem się tą firmą dość powaznie
zdjecie uzytkownika
Prosta - 2016-02-23 08:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szoł - 2016-02-22 13:29:11]:
Opóźnienia są 2-3 dniowe ale nie zawsze, nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
felek - 2016-03-04 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie opóźnienia to niestety bardzo częste zjawisko dzisiaj sam jestem zainteresowany pracą, żeby na "emeryturze" nie głodować mam nadzieje, że to tylko te 2-3 dni bo każdy pisze co innego @Prosta
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-03-10 18:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie gadajcie głupot na czas płacą .
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-11 08:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2016-03-10 18:27:37]:
Ta jasne wazeliniarzu
zdjecie uzytkownika
Szoł - 2016-03-16 11:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak można nie polecać czegoś, skoro opóźnienia są ledwie dwu dniowe, przecież to żaden termin i w sumie fakty są takie, że nie ma co się rzucać i tyle
zdjecie uzytkownika
Ciec - 2016-03-18 07:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne wczoraj dostałem kase na konto o 17 nie widzę żadnego opuznienia w wypłacie a czasem lepiej zapłacić co niektórym w poniedziałek a nie w piątek bo później się czują co niektóre osoby nie dają rady dotrzeć do pracy bo się bo popili i siedź za frajera drugie 24 i normalny nie morze się nacieszyć kasą bo musi walić za pijaka powiem tak matpol powinien podzielić osoby na 2 grupy ci co nie pili nigdy na obiekcie dostają w piątek ci co pili w poniedziałek kiedyś wracałem do domu z kasą z firmy to widziałem pijanego debila w szmatach z matpolu chyba co niektórzy lubią w szmatach cieciowskich biegać po mieście .
zdjecie uzytkownika
Łał - 2016-03-18 09:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciec - 2016-03-18 07:51:19]:
Cieciu zgodzę się z Tobą że powinni podzielić na grupy, ale nie zgodzę się że pensji są na czas zawsze bo to nie prawda, w jakiej firmie płacą 20 ?!!!, a jeżeli 20 wypada w sobotę to 22???
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-20 15:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z moich informacji wychodzi na to że tak płacą co niektóre agencje w warszawie Ekotrade 7 dni albo i więcej City Security 7 dni Atena Security ok 7 dni Impuls teraz chyba Goczar czy inny syf nawet 6 mies ochrona Colt miesiąc i wiele innych te dwa dni można wytrzymać raz mi walneli na wyplacie jakieś 80 zł czy coś takiego poszedłem do dyrektora 5 min i dostałem wyrównanie zawsze co dogrosza kiedyś dostałem 1299,99 hahaha ale uczciwie tragedii nie ma można cieciować .
zdjecie uzytkownika
lenio - 2016-03-20 19:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, no to dobrze, że jednak kasa się zgadza i w razie nieprawidłowości łatwo naprawić sprawę. Sam mysle, czy nie zostać tu ochroniarzem, podobno wymagają tylko zaświadczenia o niekaralności.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-22 15:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenio - 2016-03-20 19:09:16]:
W tej firmie wystarczy zaśw o niekaralności trzeźwość i bycie ogarniętym atmosfera jest w porządku ja akurat mam fajnego dyrektora zawsze można z nim pogadać dobrze traktuje swoich ludzi nie narzekam .
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-04-01 22:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami pewnie zdarzy się jakieś opóznienie w wypłacie, ale pewnie pracodawca informuje o tym swoich pracowników,że coś takiego się wydarzy ale to chyba nie koniec świata :)
zdjecie uzytkownika
do ggg - 2016-04-04 10:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggg - 2016-04-01 22:53:55]:
Pracodawca NIE INFORMUJE o opóźnieniu, sam musisz się doinformować :)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-04-04 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wielkie są takie opóźnienia @ggg bo jeśli mówimy o 2-3 dniach no to sorry ale to norma teraz niemal wszędzie tak jest to nie jest powód do wielkiego narzekania
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-29 16:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MATPOL najfajniejsza firma na świecie matpol to mój drugi dom jak szukasz firmy zarąbistej to wybierz MATPOL
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-29 16:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MATPOL najfajniejsza firma na świecie matpol to mój drugi dom jak szukasz firmy zarąbistej to wybierz MATPOL
zdjecie uzytkownika
Szoł - 2016-05-04 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, no trochę Cię chyba ponosi PAweł, ale jestem generalnie zdania takiego, że faktycznie w firmie dzieje się dobrze, kierowcy mają naprawdę przyzwoite stawki godzinowe, polecam wypytać dokładniej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert