Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szerlock - 2014-03-15 14:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona to dobre miejsce, żeby dorobić sobie spokojnie do emerytury nie przemęczając się zbytnio
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-02 22:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szerlock, no nie zupełnie, to zalezy od obiektu jeszcze, mylne jest zakładanie, że Matpol zatrudnia tylko emerytów, czasem i owszem, ale nie zawsze.
zdjecie uzytkownika
Procownik - 2014-05-23 12:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek zobacz kto pracuje na obiektach, 3/4 ludzi to emeryci. Młodzi popracują do 1-wszej wypłaty i rezygnują jak zobaczą jaka jest organizacja i że wypłata jest 20 a nie jak wszędzie 10 . Wszystko w temacie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-05-23 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to dobrze, że średnia wiekowa jest tak wysoka, zawsze to lepiej jak ktoś młody też pracuje, bo to wnosi nowe pomysły, a i ta osoba może się czegoś dowiedzieć od starszych pracowników, ale nie wiem czy w tej agencji tak jest, z tego co widzę, to raczej nie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-01 12:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kaja z całą odpowiedzialnością Tobie nie polecam, chyba że się uczysz, dorobić nie możesz bo 12 lub 24 się pracuje a i pensje ok(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-01 16:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-01 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-01 12:07:06]:
Właśnie pensja jest NIE ok
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2014-07-01 16:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie jako klienta średnia wiekowa nie ma znaczenia, patrzyłem, że w ofercie mają między innymi kontrolę ruchu osobowego, samochodowego i towarowego, a właśnie na tym mi zależy i tu dla nich duży plus. Stawki zależne są oczywiście od wielkości obiektu, rodzaju zadań, ale to oczywiste. Przedzwonię do nich i zobaczę co i jak. Dobrze, że numer jest jasno zaznaczony na stronie, na czerwono, więc nie muszę się męczyć i bawić w zakładki gdzie co jest. No zobaczymy jak wyjdzie w praniu, ale jestem pozytywnie nastawiony.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 09:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marcinek - 2014-07-01 16:44:28]:
Marcin nie patrz się na ofertę bo to totalna bzdura, idziesz na obiekt np. parking i zobaczysz co się dzieje :) Meksyk. Stawki są WSZEDZIE 4,98 zł lub mniej w listopadzie straszyli że 4,58 ok. Tylko się naganiasz, zero szacunku dla pracowników, kontrole i jeszcze Ciebie będą straszyć jak nie pójdziesz na dodatek np. Galerię że zwolnią porażka . Pensje też są nie wypłacane na czas. Przez ostatnie miesiące firma dużo straciła, ludzie powoli się buntują i kiedyś pójdą pod biuro i co wtedy zrobi J.M??? Schowa się za biurkiem czy tatusiem? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-05-23 17:13:17]:
kaja,jeżeli pracujesz w tej "firmie" to wiesz jak jest, uważam że powinniśmy się zrzec pensji :D a co!( usunięte przez administratora ) miałby na zabawę
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2014-07-23 14:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, chyba w takim razie wolę posłuchać rad niż potem wypominać sobie, że ktoś mnie ostrzegał, mogłem nie iść itd. Ale stawka 4,98 zł to jest netto rozumiem. W sumie to i tak bez znaczenia, bo to naprawdę śmieszne pieniądze, nawet jak na agencję ochrony. Przedstawiają w swojej ofercie jakieś super usługi, wszystko na najwyższym poziomie i pracownik ma dostawać jakies marne grosze za to, jakby nie patrzyć codziennie też ryzykuje zdrowie, wiadomo co się stanie podczas jakiejś interwencji..naprawie takich przypadków jest niemało..Z taką polityką to nie wiem czy firma będzie długo utrzymywała się na rynku, zwłaszcza, że konkurencja jest, tak jak mówiłeś. Najwyżej zadzwonię jak mówiłem i zrzygnuje jak poznam warunki, bo takie rzeczy powinny byc jawne juz w samej ofercie, a nie dopiero potem, na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej. W sumie jeśli się czegoś nowego dowiem, to dam znać, bo może się poprawiło.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 17:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa kwalif. jest taka: karany-nie, pije-nie jest pan przyjęty. Daj znać jak było.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-09-02 19:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, a To obecnie tak rozmowy wyglądają, to co, znaczy, że nie patrzą na wykształcenie ani na doświadczenie, nie rozumiem, przecież na takiej zasadzie to każdy prawie może byc przyjęty, a potem sa rotacje i ludzie się dziwią, narzekają, że cięzko jest. ale też jestem ciekaw, czy ktoś potwierdzi tą wersję rozmowy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-03 09:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, wygląda niestety. Oby złapać pracownika, a później się dziwią że chlają na obiektach i kary są :) ale dobrze im tak bo już i tak niczego się nie nauczą "dyrektorzy". Jak Ktoś nogi wyciągnie to firma upadnie jak to mówią na obiektach
zdjecie uzytkownika
redaktor - 2014-09-03 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, - zgłoś temat i zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-17 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co, nie ma już szans na poprawę w tej firmie czegokolwiek? może faktycznie inny skład dyrekcji coś da, albo zmiana nastawienia do pracowników tak jak pisze @Pracownik.. fakt, że nie ma się co dziwić tym karą, nie są w końcu bez powodu ustalane :) Mam nadzieje, że ta firma jeszcze będzie dobrze prosperować..
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-18 09:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widzę szans na poprawę dlaczego? A dlatego że dyrektorami są synowie, którzy ciągną ile mogą z firmy i dopóki się jeszcze da. A co do kar, to uważam że za alkohol oczywiście żeby karać ale za ubranie? Ludzie pracują po 48 lub 72h ciągiem to chyba też należałoby przymknąć oko bo niektórzy naprawdę solidnie pracują i długo a wszystkim może się oko przymknąć , prawda Krzysiu? :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cieć roku - 2014-09-22 09:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko robiłem w solidzie i w juwentusie a w juwentusie jest naprawdę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pujdziesz na obchód zadzwonią do cb po 10 min pójdzcie do juwentusu to zobaczycie co to jest wyzysk i chamstwo . Robie w Matpolu od sierpnia inspektor spoko dyrektor też jak i kontrolny stawka jak wszędzie 5,50 żadna rewelacja ale kto nam więcej zapłaci za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i słuchania radia złote przeboje wszystko zależy od obiektu i od atmoswery dla mnie firma jest spoko .
zdjecie uzytkownika
Mon - 2014-09-23 10:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, wszystko zależy kto jest twoim dyrektorem, i na jakim obiekcie jesteś, najczęściej stawka jest 4,98 :) żal
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-10-02 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawdę tyle się dostaje - 4,98? to słaba stawka jest nawet jak na agencje ochrony jest marnie. to jest kwota już do ręki, netto, zgadza się? bo jeszcze o to wolę dopytać, żeby już nie było wątpliwości w temacie wynagrodzenia? ciekawe czy mają tam dużą rotacje w takim razie, pewnie tak, skoro tak się to prezentuje
zdjecie uzytkownika
Mon - 2014-10-03 08:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wera taka jest najczęściej stawka, chyba że masz licencję. Rotacja jest spora bo każdy normalny ucieka po pierwszej wypłacie, ja muszę siedzieć dopóki sobie czegoś normalnego nie znajdę
zdjecie uzytkownika
Cieć roku - 2014-10-06 19:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak poszedłem do biura powiedziałem że stawki poniżej 5,50 mnie nie interesują bo nigdy nie pracowałem za tyle i pracować nie będę . Mam takie szczęście że nie pracuję u JM i nie będę bo za dużo słyszałem ale, podkreślmy że w niektórych agencjach są opużnienia z kasą nawet 6 mies np Impuls .
zdjecie uzytkownika
aleksander - 2014-10-17 14:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opóźnienia z wypłatą nawet do pół roku? nie wiem czemu taka firma jeszcze istnieje na rynku.. ale może niektórym takie opóźnienia przy wypłacie to chyba nie jest standard jednak w większości firm. Ile mniej więcej zarabiacie na miesiąc, bo nie wyobrażam sobie nie miec dochodów przez taki długi okres.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2014-10-17 16:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksander - 2014-10-17 14:11:27]:
Przy 240 h po stawce 4.98 wychodzi 1195 zł, lipa :). płacą można powiedzieć na czas, a Cieć Roku ma rację z JM bo to burak i fałszywy typek. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agent - 2014-10-26 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają przerąbane patrole na służewcu i dyżurnego tam ma na imię Jarek i niema żadne wiedzy o ochronie totalny idiota nie chodzi mi od dyrektora tylko o takiego idiote z osiedla
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Mienia MATPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x