Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o pini polonia

Pracowałeś w firmie pini polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-11-27 17:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich.Pracowałem w pini polonia prawie od początku,no i co tu powiedzieć,praca ciężka i to bardzo,nawet gorzej jak w tunisach (też tam byłem).Jak człowiekowi zależy na pracy to wytrzyma,ale opłaca sie tylko pracować na kościach tam są pieniądze,obróbka odpada.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-12-04 08:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).ale to dzięki wam ten zakład istnieje, bo jak was nie bedzie to pini pojedzie do włoch.pracy na zachodzie jest duzo starczy dla kazdego.tylko trochę odwagi,bo samo narzekanie ze was wykorzystują nic nie pomoze,pracowałem w pini na szynce więc wiem jak tam jest,teraz jestem w holandii do pini na pewno nie wrócę wolę zamiatac ulicę
zdjecie uzytkownika
EWA - 2013-12-13 19:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki minimalne po 12 godzin harówa.nie praca tylko harówka.
zdjecie uzytkownika
pawarotti84 - 2013-12-30 09:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja w pini trybuje schaby jest ok kasa tez dobra narzekają cieniasy i tyle pozdrawiam wykrawaczy
zdjecie uzytkownika
schaby - 2013-12-31 13:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pawarotti84 - 2013-12-30 09:36:10]:
Sam jesteś cienias nauczyłeś się trybować schaby i stoisz w jednym miejscu bo parnikowi w 'tyłek' włazisz to cie nie ruszy, idz na łopatkę jak jesteś taki mocny.
zdjecie uzytkownika
klepa - 2014-01-17 18:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz się módlcie żeby klepa wróciła bo nie jednego z tego zakładu czeka rwanie a takich ludzi już nie znajdą nigdy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-19 01:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Klepa to już nie wróci potraktowali ich jak śmieci nawed z nimi rozmawiac nie chcieli ludzie tyrają jak woły po 12godz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niedawny - 2014-01-20 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech ta firma wkońcu zrobi 2 normalne zmiany a nie jakieś 3 dzielone chodzenie na dwa razy o co tu chodzi i dlatego ludzie mają dosyć bo sa wykończeni tym wszystkim 2zmiany normalne tak jak w każdych zakładach.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-01-29 15:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [schaby - 2013-12-31 13:44:13]:
No rzeczywiście trybowanie super robota(usunięte przez administratora) Widać zresztą jak Wasza taśma pracuje i jaką fuszere robicie skoro zwroty przychodzą,a na wakach laski za Was poprawki robią :)
zdjecie uzytkownika
schaby - 2014-01-31 10:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracownica - 2014-01-29 15:07:20]:
Witam mówisz o schabach czy o łopatce? I powiedz mi co ma się trybowanie do obróbki dwa różne światy.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-01-31 21:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czemu nie piszecie nic o ukraincach? robia za mniej i dluzej a firma obiecuje prace naszym, podpisuje umowy a potem do ludzi nie dzwoni. Znalezli rozwiązanie tak jak kiedyś gostyninska Magdalenka
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-02-01 12:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blabla - 2014-01-31 21:37:57]:
Mój komentarz był skierowany do tego wyżej mówiącego o tybowaniu na schabach,ale do do 'pawarotti84'- pomyliłam nick.
Poza tym nie pisałam konkretnie o tym czy o tym,mówię ogólnikowo,że na schabach się robi co chce,ale cóż skoro "Parnik" zamiast pilnować ludzi lata po hali,a potem do biura podpierdzielać to tam się dzieje co chce i ludzie robią jak chcą...
To proste że każdy wykorzystuje okazję by chwile odpocząć i zrobić coś na odwal się. ;)
Długo pracowałam w tym zakładzie i wiem jak tam wszystko wygląda,dlatego nie mówię że wszyscy tam są "nieudasami" ale takich jak koleś od powyższego komentarza kilku by się znalazło na każdej taśmie :)
Pozdrawiam dobrych ludzi :)
zdjecie uzytkownika
oplo - 2014-02-09 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo nie byłem na waszej stronie.znowu tylko ponizanie ,wyzwiska nic się nie zmieniło,tylko pini ma więcej kasy aby tak dalej .pracujcie nawet i po20 godzin na dobę.tylko współczuć takim ludziom.
zdjecie uzytkownika
spam - 2014-02-12 14:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie spamujcie
zdjecie uzytkownika
ugotowany - 2014-02-16 12:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Pini znowu ludzi szukają w 2013 listopad pozatrudniali a w lutym 2014 po wypłacie wszyscy uciekli nie ma ludzi !!!! obiecuja 3500 zł na miesiac a dostałem 1300 na konto i 300 zł w kopercie(usunięte przez administratora)12/ 15 godzin dziennie 5 dni w tygodniu brak odpoczynku za te nedzne grosze Odradzam prace(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-02-16 13:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracuje na uboju jest ciężko ale można chociaż zarobic
zdjecie uzytkownika
jestem bogiem - 2014-02-26 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologia to ten zakład panie abc dlatego ciągle szukacie pracowników jak puszczacie ogłoszenie to wstydzicie sie napisać(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gaccc - 2014-03-04 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. mam pytanie ile idzie teraz zarobic na szynce na trybowaniu zamku ?? i ile na klepie ? prosze o szczere wypowiedzi.....
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-03-15 00:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [baca - 2014-02-16 13:24:14]:
A ile mozna zarobic na uboju? Pytam bo mam okazje tam isc'
zdjecie uzytkownika
tomuś lewus - 2014-03-22 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafał pracuj za mnie za to ci płace na lewo
zdjecie uzytkownika
MG - 2014-03-25 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że ograniczają uboje i mają zwalniać ludzi?
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-04-01 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra klijetka ukraika dchlasla mie ozem teraz mam srame a 20 cm.
i siedze w domu ciekawe kto mi za to zaplaci szkoda slow
zdjecie uzytkownika
nowy 25 - 2014-04-02 00:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , chciał bym zapytac o zarobki w tym zakładzie , ile godzin pracujecie .
zdjecie uzytkownika
nowy 25 - 2014-04-02 09:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie jaka firma znajduje się na ulicy wschodnia 21?? Proszę o odpowiedź .
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-04-06 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam nieudasy piniole jeszcze z tego co wiem niektórzy tam walczą ale co się dziwić jak nic nie umią tylko jedną kość
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
35 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pini polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x