Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
u u u - 2015-01-22 12:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko jesli ludzie sie zjednocza moga cos zrobic inaczej pani ela robi co chce i bedzie robic
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-01-22 13:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie same brednie.pracowałem w pini kutno prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz nie pracuję.zawsze mozna odejść.przeciez nie jestescie przykuci do taśm łańcuchami.a samo narzekanie nic nie pomoze.górnik to potrafi zrobic strajk,ale rzeżnik to same nieudasy tylko na hotelu przy kielichu to jest temat.były pracownik juz nie niewolnik
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-02-02 17:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy za granicą w zakładach mięsnych może ktoś ma sprawdzone miejsca i kontakty?
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-02-03 06:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki próbujcie pracy na rurce na łopatce dobra kasa i ściema lepszej roboty na świecie nie ma
zdjecie uzytkownika
szynka - 2015-02-03 22:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz mateusz na łopatce na rurce jest dobrze zapierdzielają co drugą za 4000 a na szynce na rurce mamy 5300 i robimy co drugą ale tępo sami sobie nadajemy nigdy bym tam nie chciał robić
zdjecie uzytkownika
łapy bolą... - 2015-02-07 19:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.
Na początku zaznacze ,że pracuje na rzeźni tyle ,że nie w Polsce.standardy w miare są przestrzegane bo 8 godzin i do domu chyba ze chcesz zostać dwie godziny dłużej na pakowaniu to wtedy masz ekstra,murzyn ma tutaj 10e na godzine i za rozebranie każdej szynki 0,22 cent wiec np.pracuje 10 godzin x 10e=100e brutto + np 500szt rezebranej szynki x 0,22 cent = 110ebrutto wiec wychodzi 220e brutto dniówki ale nie ma tak codziennie bo nastepnego dnia rozbierze 100szt szynki, jesli macie pojęcie o nożu i rozbiórki półtuszy to szukajcie pracy za granicą a nie w polsce ,bo z tego co czytam to sie dziwie dlaczego ta firma jeszcze istnieje.Zaznacze,że pracowałem wcześniej na innej rzeźni gdzie warunki były straszne .praca od 12-18 godzin dziennie 1200e biorą chińczyków rumunów i murzynów,Ci ostatni nie potrafią czytać ani pisać ,wiec robiąc za przysłowiową miskę ryżu,liczy sie sztuka przy stole....wiec na zachodzie też trzeba uważać albo szukać innej pracy,łączę sie z Wami rodacy,wierze ,że nie macie lekko.Ale tutaj też nie jest kolorowo.tyle ,że,można w miare godnie żyć ,bez zmartwień ze w lodówce światło się świeci...
zdjecie uzytkownika
lilia - 2015-02-11 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam
mam pytanie.Czy prawdą jest , że nie ma ubrań roboczych na własność a buty zakłada zmiana po zmianie???Ubrania wysypywane są na środek i trzeba jechać wcześniej do pracy żeby w ogóle mieć ubranie robocze???
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-02-11 10:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w pini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
słyszący głupich - 2015-02-12 21:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adam strożek jego słowa ty ja ruchałem wszystkie jestem przystojny i piękny miałem 1000dup tomek brygadzista gej gej boczki jego słowa a tą z biura jak ruchałem to darła się i płakała adam a ja nawet psa wyruchałe kiedyś tomek a ja koze adam a ja też kota tomek a ja szcura adam ty huju to lepszy jesteś niż ja idę ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do piniego huju to jest tylko przykład rozmowy brygadzisty z kierowniczkiem ale fiuty głupie a ja miałe i mam o sto razy więcej cipek niż wy bo jestem gość a nie ścierwo
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-13 15:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z tymi pracownikami w pini ,znów pełno
ogłoszeń o prace na rozbiór,niema już tam fachowców
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2015-02-13 15:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niemam ludzi do roboty muszę dzwonić
po starych pracownikach ale oni chcą
mnie ciągle bić
zdjecie uzytkownika
majki - 2015-02-13 15:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakich godzinach sie pracuje?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-13 16:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile placą za nadgodziny
zdjecie uzytkownika
nin2 - 2015-02-15 12:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z kierowniczkiem slawkiem sie dzieje
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-15 19:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem tam 3lata i nigdy bym tam nie wrócił dzięki bogu że wszystko jest po staremu robię u siebie tak jak kiedyś i mogę odsapnąć prywatnie zero stresu i luz ale i tak mam w nocy koszmary sny o tym jak stoję przy tej taśmie ale budzę się rano i dziękuję bogu że tam mnie nie ma i pracuje z rodziną u siebie ale tak wyszło robiłem bo musiałem w pini ale zrobiłem wszystko żeby to zmienić współczuje wam ludzie tego koszmarnego obozu naprawdę ale co wy biedaki macie zrobić żal mi was
zdjecie uzytkownika
no - 2015-02-15 19:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co truskawa jeszcze żyje nie wierzę a bukowian czy jak mu tam też żyje co nie no to jest żart
zdjecie uzytkownika
adam strożek - 2015-02-18 19:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd wy wiecie czy ja mam (usunięte przez administratora)mylicie się bo nie mam i jestem pipa w spodniach ha
zdjecie uzytkownika
do nin - 2015-02-18 20:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty a może go zabili wreszcie tego gnoja bo był czas na huja mam nadzieje wielki kerownik sławuś pedal
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-02-19 12:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu na tym portalu są same przekleństwa.pracowalem w pini,prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwolnilem się.nie narzekam jestem w Holandii do Kutna nie wrócę.piszcie o pracy rubcie zdjęcia. Bo same narzekanie i wyzwiska nic nie pomoże.jak by nie było was to pini zbankrutuje.były niewolnik
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-02-22 16:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten zaklad pracy pini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mozna zastapic przepraszm ze napisze oswiecim.bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla admina to jest niecenzuralne.bylem pracowalem nie polecam tym ktorzy maja cos pod czaszka,bo dla osilkow to najlepszy zaklad moga sie wykazac silowo.nigdy wiecej piniego i smiesznej eli.
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2015-02-23 18:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gaz albo zjazd gamonie ogień widzę iskry albo zjazd szczególnie łopatka gaz panowie nie ma litości gaz albo zjazd
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-24 18:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
truskawa taki kozak w pracy a w sobote pod cerfurem
zonie pod sukienkie sie chowal jak nas widział niech
opowie w pracy jak błagał żeby włeb go niebić
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2015-02-27 06:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy chcecie mi zaszkodzić tak jak ten łysy z krośniewic co jego magda na łopatce to on mi pande rozwalił ja ci jeszcze dam po pysku łysolu za moją pande
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-02-27 11:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu tylko na tych postach tylko same wyzwiska .czy tam musicie tyrac,zawsze jak jest do dupy to można odejść.ale tylko potraficje narzekać.dla mnie to jesteście cieniasy jak dzieci z 1 klasy.tylko łez wam brakuje.były niewolnik piniego
zdjecie uzytkownika
żona truskawy - 2015-02-27 20:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz i możecie pocałować mojego męża on zawsze będzie nosił ręce w kieszeni bo myśli i jest kimś a wy robole gaz gaz marcin was by sprzedł i tylko z was może się pośmiać robole
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie