Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-05-06 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lysy czyli Irek W.co ty odpierdalasz?W domu kobita i dziecko a ty ukraine ruchasz zeby pozniej zarazic rodzine?Myslalem ze ty powazniejszy jestes a ty tak nisko upadles?Zal czlowieku.Zostaw ta ukrainska chorobe i wracaj bez zdrad do domu poki jeszcze niczego nie zlapales?Zastanow sie bo masz dziecko.
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-05-07 09:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam świadkiem jak ją w aucie dmuchał a i te inne ukrainki też niezłe.ta z małpim ryjem co myśli że taka piękna jest ta cała Lara laske robiła w kiblu kolesiowi bo niechcący weszłam.dziadostwo się nazjeżdżało z Majdanu i zaraża.wytępić to.
zdjecie uzytkownika
marikka - 2015-05-07 10:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do milej Wiesz w jakim aucie i jaki kolor?Jestes pewna ze to byl Lysy z lopatki czyli Irek?Dlugo juz tak ja bzyka?
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-05-07 20:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tego to ci nie powiem jakie auto.ciemno bylo.i nawet specjalnie sie nie kryli.bo tu to raczej o milosc nie chodzi.daj sobie spokój.tyle innych facetów.tych z Pini nie ruszaj bo pozarażani
zdjecie uzytkownika
hiv - 2015-05-07 22:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje zrobić wkońcu badania na hiv tak taka jest prawda panowie
zdjecie uzytkownika
owsiak - 2015-05-11 15:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos mi powie czy przyjmoja do pini bo mi sie umowa skonczyla w niemczech a mam 16 miesiecy doswiadczenia na nozu
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-05-12 06:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam piniaki świniaki gazują czy nie gaz albo zjazd ogień gaz ha ha
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-05-12 22:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla fałszerzy hanysków judaszków adasia i elki robią te wszy jeszcze i liżą osran [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strożkowi żal mi takich kabli
zdjecie uzytkownika
pierro pini - 2015-05-12 22:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście moimi niewolnikami wpadliście w moje sieci i do wczesnej śmierci będziecie u mnie robić gaz o ogień pajace ha ha tak to wam grozi polaczki śmierdzące i nic na to nie zrobicie bo jesteście jak woły robocze ja to mówie a tłumaczka pisze i sie śmieje z was
zdjecie uzytkownika
pierro pini - 2015-05-12 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nienawidzę polaków i żydów dlatego stworzyłem sobie taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce i gazu więcej
zdjecie uzytkownika
ole - 2015-05-13 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale gościu walnięty jesteś.widocznie ci się nudzi.sam tam pewnie pracujesz a głupoty wypisujesz.nie miałbyś co do garnka włożyć gdyby nie ten zakład.więc zajmij się robotą
zdjecie uzytkownika
u u u - 2015-05-14 06:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogi krowy doidz idz a nie do zakladu buraku ha
zdjecie uzytkownika
y hy - 2015-05-15 06:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żebym ciebie nie wydoił ale z ilości twoich ząbków za bramą gamoniu
zdjecie uzytkownika
nadia - 2015-05-15 12:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pauliny Stożka.ty uważaj bo to niezly cwaniak.wali cie w rogi aż huczy.ukrainki to jego hobby.nawet nie masz o tym pojecia
zdjecie uzytkownika
u u u - 2015-05-15 18:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [y hy - 2015-05-15 06:51:43]:
zawsze mozesz sprobowac ha ha ha gamoniu wielki brygadzista zal pl
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-05-15 21:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to dawaj czekam na ciebie jak wiesz kim jestem to podejdź i zrobimy boks za bramą nie ma problemu
zdjecie uzytkownika
co - 2015-05-16 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strożek taki playboy a ja dymałem jego babe kiedyś a on robił na nas w niemczech rogacz że śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
nadia - 2015-05-16 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oboje siebie warci i ona daje i on daje.a takie niby narzeczeństwo.każdy ją miał a świętą udaje.tak to do ciebie piegowata Paulinko.już masz napewno syfa pi Stożku.
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2015-05-16 22:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jo co mom pewedziec miołem loche i mom brzydola i wszystkie mnie zdrodzały ale jwstym ryś ze schobów i lubie gnój
zdjecie uzytkownika
rurka - 2015-05-16 22:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co porabia ta ruda kupa gówna rafał bukowian huj i szmaciarz
zdjecie uzytkownika
no - 2015-05-17 12:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mały daj wkońcu spokój z tym bukowianem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-05-17 17:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś wam opowiem znałem tego adama strożka od piaskownicy był sąsiadem moim ja zawsze miałem pełno kolegów a on nikogo poprostu nikt go nie lubił był kapusiem i zdrjajcą tyle razy co on dostał po papie to nikt nie jest w stanie policzyć zawsze bał się wychodzić z chaty potem mama po niego wychodziła bo synka każdy bił on z tego co słyszałem tylko w zakładzie cwaniaczy ale to jest zero on jest nikim naprawde to zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdrajca wiem że adaś zadba o to aby administrator to usunął dlatego wydrukujcie to szybko i pokazujcie ludzią co sądzą o nim byli sąsiedzi
zdjecie uzytkownika
Łukasz93 - 2015-05-21 09:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Mam takie pytanko Od poniedziałku mam zacząć Prace w Pini Polonia i zastanawiam sie czy warto tam pojechać do tej pracy bo czytając opiniee na internecie to te opinie nie są zbyt dobre... Jestem młodym chłopkiem mam dopiero 21 lat i nie chciał bym wpaść w jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy ;) Więc proszę was o odpowiedź czy warto tam przyjechać do pracy :) Dziękuję z góry za odpowiedzi :D
zdjecie uzytkownika
polack - 2015-05-21 16:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam sie zarabia?
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-05-21 20:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie lepiej jechać za granicę lepsza kasa i nie ma takiego zap....olu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
alert