Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stare - 2015-07-10 06:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za wędliny są syf mam nadzieje że pis wygra wybory na jesień i wrócą dawne czasy czyli prawdziwe wędliny wędzone w małych masarniach i będą prawdziwe sklepy a nie markety z chemią a ten pini upadnie i wyleci z polski chcieliśmy uni pini won z polski
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-10 17:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już nie wspomnę że dziś 10 dzień miesiąca a wypłaty jak nie było tak nie ma jak tak dalej pójdzie wszyscy z tej Pini ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-07-11 07:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma platforma do Włocha? a Włoch do platformy? dobrze się czujesz?
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-07-12 08:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jesteš widzę jednym z tych osłów co tam robią no cóż ja ci nie wytłumaczę bo tępaki nie zrozumią co ma platforma do tego że rząd wpuszcza firmy zachodnie i wyprzedaje ziemie a tyle w telewizji o tym mówią oj ludzie kto was spłodził i wychował żal mi że w polsce takie osły mieszkają dlatego muszą robić w pini i robią jeden element na taśmie bo 80procent z was nic nie umie np mój mąż umie rozbiór od uboju do produkcji ma swoją masarnie a z tego co mu ludzie opowiadali co tam się przewineli tam każdy od 3lat umie góra 3stanowiska
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-12 16:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wedliny ochyda ,nie da się jeść
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-07-13 07:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-07-12 16:33:14]:
ale ceny mają dobre więc nie przesadzaj :)
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-13 17:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tego ,ze ceny dobre jak kupilam po dwóch dniach ślimate i jesc się nie da,wole wiecej zaplacić i zjeść ze smakiem
zdjecie uzytkownika
ren - 2015-07-13 20:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ej jakie są zarobki na Uboju i ile godz
zdjecie uzytkownika
szymek - 2015-07-15 18:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jo klepke samą albo rurke a daj jednego z drugim na trybkę schabu boczka to on nie umie ja nie dam rady palanty a przyuczenia co niektórzy z tunisa to są rzeżnicy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowe
zdjecie uzytkownika
Kozaki - 2015-07-15 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymek - 2015-07-15 18:16:40]:
Fachowcu przyjedz na niemcy,to dupek bedziesz sie nzywal.
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2015-07-15 21:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam strożek jeszcze ssiesz te kutasy czy troche zwolniłeś szczególnie pierrowi ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteś kutasem z jednym jajem typowy judasz ale tych ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz kapo nr1 ty gnoju wszystko w tym zakładzie jest przez ciebie ty masz oczy jak diabeł tobą szatan steruje chamie pokropić gnoja święconą wodą
zdjecie uzytkownika
KB - 2015-07-16 01:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patrząc na waszą kampanie reklamową zbiera się człowiekowi na wymioty ... Nie chcemy wędlin z polskich świń tylko z mięsa ... wasza gra słowna woła o pomstę do nieba ...
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-07-16 11:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu jutro nie ma uboju?
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-07-17 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś ssie razem z tym grubym wieprzem bezczelnym sławusiem pawlakiem a ten pawlak ciągle bąki puszcza nie podchodzić bo jebie
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-17 22:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadałem ostatnio z truskawą na mieście miał wychlane powiedział tak ja nie jestem taki głupi żeby się narobić zawsze potrafiłem się ustawić a durnie niech robią i łapy zrywają mi to nie grozi trzeba myśleć to są jego słowa
zdjecie uzytkownika
pantera - 2015-07-17 22:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Too ja jestem świnia nie pantera jednak
zdjecie uzytkownika
ren - 2015-07-21 17:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie ile dają nowemu pracownikowi na początek z 9 letnim stażem na Uboju itd plus operator Butiny
zdjecie uzytkownika
joo - 2015-07-22 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie o tych ukrainkach(kogo interesują świnie i jakiś pini:-)
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-07-22 22:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie w Ktnie można kupić wędliny z Pini?
zdjecie uzytkownika
dziwny - 2015-07-23 16:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pisał że się ślimaczy i śmierdzi szynka to nie możliwe bo ma 6 miesięcy gwarancji. Nawet małemu dziecku spokojnie po 3 miesiącach można dawać i proszę się nie bać raka.
zdjecie uzytkownika
podaj - 2015-07-23 16:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielki syf i wyzysk, po co sie rozczulac, mieso smierdzi, zmienia sie tylko etykiety na na biezaca date, a ludzie to kupuja, jedna mafia
zdjecie uzytkownika
Palanty goworkowe - 2015-07-23 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka prawda syf,malaria tam panuje i zadnej kontroli,a jak cos zlego napiszesz to wielki administrator usunie i po sprawie.Dlaczego gowork na podstawie pisanych opini nie przekazuje dalej instancja kontroli tego co sie tu pisze.wedliny i proces produkcji jak i sam sklad wedlin pini ,zagraza zyciu ludzkiemu,nie mowiac o rozwolnieniu.Gowork to zwykle g...o abasta sobie popisali i nerwy zeby puscily ,bo bez internetu i seriali w TV w latach 70tych,80tych ludzie walczyli na ulicach,a terez mozesz pisac na portalach a i tak maja cie w diupie.
zdjecie uzytkownika
zakład pogrzebowy - 2015-07-23 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeść i nie narzekać i zdychać trumny mam w zapasie proszę uszanować piniego on dobrze robi i każdemu da zarobić
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-07-23 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty nienormalny jakis jestes dzieciom od 3 mc ,jakie wedliny maja gwarancji 6 mc matole? chyba te które naszprycowane se chemią,wedliny z pini polonia to syf,nie da sie jesc,ochyda ,żenada tylko że w nasz PSS wziął je na próbe!jaka cena taki wyrób!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-27 23:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie czy bukowian wraca i czy jest nadal ze swoja zona??? a moze jest chętny na jakis romansik strasznie mi sie podoba jakies info
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
alert