Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bartka solidny to ty jesteś i głupi widzisz co ludzie piszą o tym pini a ty jaja se robisz zycze ci abys robił w kutnie albo droga otwarta jedz w poniedziałek do tego zakłasu i się zatrudnij czemu nie dalej to zobaczysz daje ci pół roku i wychodzisz siwy i starszy o 15lat debilu
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i wymień mi te 85 krajów na świecie co oni robia i gdzie
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-04 06:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adminek nie usuwaj opini o nazistach ciebie człowieku trzeba wziaść na ubój do piniego nygusie siedzisz pierdzisz w stołek i usuwasz jaja bym ci urwał jak bym cię spotkał
zdjecie uzytkownika
twój kolega - 2014-11-04 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie kojarzysz kto pisze ele ja mam twój nr telefonu jak chcesz to zadzwonie do ciebie i się umówimy dostaniesz wpierdol odemnie nie daj boże żebym cię gdzieś spotkał przypadkiem bo jestem nieobliczalny
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gamonie gaz święta idą znowu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniecie a ja u siebie prywatnie obię 7 godzinek dziennie i na luziku a pomyśleć że 3lata robiłem w tym syfie ale jak to się mówi trzeba myśleć
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-07 16:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
racja prawda jest taka że w kutnie robią ludzie którzy się do niczego nie nadają nie umiesz nic robić do kutna jesteś pijakiem do kutna jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kutna jeteś z patologi do kutna poprostu tam biorą każdego nawet po szkołach specjalnych
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-07 16:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tam robią nawet tacy co mają dzieci z własnym bratem siostrą czy córka ma dziecko z ojcem patologia co za zakład nawet pamietam robil kiedyś zboczeniec co miał zdjęcia małych nagich dzieci filmiki itd normalnie tam każdy może robic nawet z więzienia do kutna niedługo trynkiewicza zatrudnią nie zdziwiła bym się
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-11 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gamonie święta idą trzeba wam podkręcić znowu tempo już ja oto zadbam
zdjecie uzytkownika
rk - 2014-11-13 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pchajcie się na rurkę na łopatke dobra kasa i ściema lepszej roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-16 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no od jutra gaz coraz bliżej święta a wtym roku są o 40procent większe zamówienia niż rok temu czyli wiadomo gaz ostry ogień panowie
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-17 10:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie przyjmiecie ludzi co tam już pracowali to wam pogonią robotę na święta bo z tymi nowymi to nie macie szans niech dzwonią po starych pracownikach to może wrócą.
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-11-17 18:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adas te 40 % to sam zrob rekawy zakasaj i gaz gaz cwaniaku w damskich gaciach
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-11-18 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mi się wydaje czy widziałam kierownika z uboju?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-19 07:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek czy ty myślisz czy nie byłem kiedyś ich pracownikiem i mam kontakt z wieloma byłymi rzeżnikami co tam robili na kościach powtarzam na kościach powiedz mi po co oni mają dzwonić do byłych jak i tak nikt nie wróci do tego syfu a po drugie każdy z nas ustawił sobie życie i prace także powiem jedno w nosie mamy ten zakład na zawsze a nawet gdyby to wolimy robić za 1800zł niz tam w pini nigdy w życiu takich psychiatryków jak pini polonia niedozobaczenia wam piniaki
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-21 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję osób, które uległy wypadkom w Pini Polonia. Odszkodowania ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-11-22 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam,zachorujesz to nie masz nic bo nie opłacają składek chorobowych,nawet jak wypadek w pracy ci sie stanie to nie masz na leki za co wykupić a fakture za leki musisz pokazać pani agatce czy oby napewno byłeś chory,a nawet za to nie płacą .śmieszne co tam sie dzieje ,ludzie jak najdalej od pini tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na śmierć.
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-11-27 15:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bet... - 2014-10-20 01:01:56]:
oj tak macie rację syf i patologia oszukują na każdym kroku zero szacunku
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-30 07:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki próbujcie pracy na łopatce jak chcecie tam robić tam jeszcze jest najlepiej i idzie zarobić a najlepiej jest na rurce klepa wam odkryje i jest lekka praca w sumie dwa ruchy nożem i wycięta i robisz co drugą idzie tak 4200zł zarobić na miesiąc także trybowanie rurki łopatka polecam dobra praca poazdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-02 11:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem bogiem - 2014-02-26 17:22:03]:
na uboju niby zarobisz?????śmieszny jesteś normalnie,wiem ile tam zarabiają,tylko dlaczego ubojowcy non stop strajkowali??jakoś na rozbiorze lepiej wszystko poszło i podnieśli każdemu
zdjecie uzytkownika
acet - 2014-12-06 16:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ty masz do niego
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2014-12-13 19:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo można dzwonić w sprawie pracy na rozbiór(nr telefonu).
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-01-02 19:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla zjebanego geja administratora obyś hujem się zadławił
zdjecie uzytkownika
u u u - 2015-01-22 12:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko jesli ludzie sie zjednocza moga cos zrobic inaczej pani ela robi co chce i bedzie robic
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-01-22 13:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie same brednie.pracowałem w pini kutno prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz nie pracuję.zawsze mozna odejść.przeciez nie jestescie przykuci do taśm łańcuchami.a samo narzekanie nic nie pomoze.górnik to potrafi zrobic strajk,ale rzeżnik to same nieudasy tylko na hotelu przy kielichu to jest temat.były pracownik juz nie niewolnik
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-01-27 01:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pini Polonia wielki syf normalnie Auschwitz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
x