brak logo

Pini Polonia

Kutno

Opinie o Pini Polonia

Adam 2016-03-19 08:03:18
Bo Kutno to jest odpowiednie miejsce dla świń. Ha ha i gnam ich do roboty a oni tylko mogą płakać na tej stronie.pa
lezik 2016-03-19 22:48:12
masakra, rozumiem, ze mówisz także o sobie. Ja tam słyszałem, że atmosfera jest dobra w Pini. Nie obchodzi mnie zresztą, czy ktoś płaci alimenty, czy nie, to jego sprawa.
iluminati93 2016-03-20 08:43:03
Tam do was piniaków jak sami się przezywacie,przyjdzie albo przyleci na lnianie goryl,trzeba uważać na niego bo to fałszywa kapucynka,mówił mi że jego UWAGA!!!kolega majster obiecał mu 6000tys kokosów,muszelek i wszów.W pracy gdzie robie, umie tylko 1 rzecz i kozaczy dlatego że robił przy tym 25 lat,poci się jak ściera,sra co 5 minut i udaje pawiana.Ty pawianie jeśli to czytasz to umiesz tylko 1 rzecz,ja na karkówce, na łopatce i przodkach jestem szybszy od tego pawiana bo się pocisz parówo łysa , ja dopiero 7 lat robie w tym zawodzie.Mam chude łapki jak mówisz ale po uczniu, przez te 4 lata byłem na 4 miejscach ,skórowanie ,przodki ,łopatka trybowanie i karkówka i to na taśmie ,a ty jak ty świrowałeś na tym 1 miejscu od rozpoczęcia moich praktyk.Nie odpowiada mu że w tym zakładzie co robie mamy wolne weekendy i się bawimy,ale on to jak on musiał dorabiać w weekendy nieraz i nie dwa,zaś płacze niedorozwój że kasy mało,a to było na tej zasadzie nam wolnym ludziom zabrali troche kasy ,a takiemu tą samą wypłate dawali co miał mieć ,bo to prawdziwy polak zapiepsza jak wół zamiast się cieszyć wolnym ,a później narzeka tfu gardze takimi ludźmi jak ty, liżesz miód z doopen jak jakiś mrówkojad który dostał się do mrowiska ,żeby mieć jedną muszelke więcej .Tak naprawde umiesz 1 rzecz ,rób tam to na (Dj Tiesto czy Skirlexa)szeroko nóżki, pieluche dla dorosłych na doopen bo tam 20 tys to nie będzie czasu na kupe xd,i jak lubisz świątek ,piatek czy niedziela głupia małpka zapierdziela, niechaj ci ziemia ciężką będzie ,skiśniesz u pinoli niech ta łysa głowa oto cię nie boli ,nie poć się tak tam jak ściera, bo tam majster piniol cię sponiwiera.KONIE© haha
adam 2016-03-20 10:37:13
Ty iluminati nasrać ci do pyska co
ela 2016-03-20 15:49:22
Ten iluminati to wogóle bez sensu ktoś pisał pewnie jakiś alkoholik albo ćpun o co ci chodzi albo chory psychol
Alek 2016-03-22 10:10:45
Dajcie wszyscy spokój sobie, bo nie można Was aż czytać, powiedzcie coś o firmie, o zarobkach, coś więcej a nie tylko między sobą niepotrzebne wojny bez sensu
Adam 2016-03-22 18:24:25
powiem ci alek robota jak w obozie,poniewierka wyzysk ponizanie,taka jest prawda o tym zakladzie pracowlem tam to wiem co pisze
2
DAMIAN 2016-03-22 21:52:19
tam same Głąby pracują, z wgranym programem auto. Pozdrawiam pewną panią brygadzistkę, dobra jest :D
nul 2016-04-01 11:15:09
straszne to forum.. nie spodziewałem się takiego poziomu rozmowy. Rozumiem, branża mięsna, nic specjalnego. Jednak.. kandydaci zaglądają tu by poznać konkrety odnośnie pracy :)
uk 2016-04-04 13:38:25
Część Panowie i Panie tez pracowałem w pini polonia nie bylo tak zle milo wspominam pozdrawiam
emcio 2016-04-04 16:14:59
na jakim stanowisku pracowałeś @uk, i dlaczego już nie pracujesz ? na razie nie widać ich ofert pracy nawet na ich stronie www w zakładce "kariera" pusto
pini 2016-05-06 08:29:39
Ten zaklad to oboz pracy,po ile godzin tam ludzie tyraja nie ma umow o prace wyzysk i poniewierka ponizanie i wyzwiska to jest cala prawda o tym zakladzie.
1
wiosna 2016-05-06 16:24:58
A kto ma być na kierowniczych stanowiskach może Ukraina co ?Przez to dziadzistwo Polacy maja przejebane w tym obozie pracy jak Polacy sie nie obudza nie zaczną tłuc tego kurestwa będziemy w tym kraju nikim
1
hot 2016-05-07 08:15:53
Wiadomo jaka teraz panuje atmosfera u nich? Pozdrawiam
Piniacolada 2016-05-28 01:09:54
Wszyscy tylko marudza. Ludzie trzezwym okiem co zawinil pan piero? Dal wam prace..a za ile..no ale na to pozwala lub zmusza polski rzad i polskie prawo. Gdyby nie odprowadzal takich podatkow za pracownika i oplacal wszystkie podatki (nie wspomne o kosztach produkcji)to myslicie ze byscie mieli jak macir. Kazdy z was by chcial zarabiac 3000netto..umowa o prace. A z czego pan pierro oplaci to wszystko. Zrozumcie ze to rzad was zmusza do niewolniczej pracy a nie pan pierro. A tak na marginesie to ze jest furiatem..nie ma sie co dziwic jak go w polandi chca wykonczyc tymi przepisami. Pozdrawiam panie pierro.
lo 2016-05-28 16:53:56
to jak mu jest w polsce tak zle to mogl postawic zaklad u siebie na itali.ty chyba kolego masz cos pod sufitem zle.makaroniarz by nie tyral po tyle godzin i za taka kase wstyd ze ktos tak ladnie pisze.
Brzydal 2016-06-03 08:47:43
Jadąc tam usłyszałem opinię, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całkowicie się z tym zgadzam...a ci tzw. rządzący, to buraki i można ich przyrównać do kapo z wiadomych obozów z czasu 2 wojny światowej...nie polecam tam pracować...pozdrawiam ludzi honoru :)
rpo 2016-06-15 23:21:48
Istotne jest to, ze atmosfera u nich opiera się na przyjacielskich relacjach. To dobry znak, bo jak stosunki między pracownikami sa dobre, to o sukces firmy wcale nie jest tak trudno. Ciekawe tylko jakie dają benefity.
zbyszek 2016-06-16 18:46:47
No słyszałem że Pini Polska Kutno nie płaci nie tylko swoim pracownikom , ale też innym podmiotom gospodarczym wynajętym np. do prac remontowych firmom budowlanym za remonty. Celowo zwleka z podpisaniem umów , w tym czasie narzuca liczne prace naciągając na materiały budowlane i robociznę, następnie w najlepszym przypadku płaci jedną z faktur,uruchamia szybko interes i następnych faktur, na domówione roboty już nie ma zamiaru płacić. Zwodzi i wpycha pierdoły, mnożąc problemy, choć do wcześniejszych robót nie było żadnych zastrzeżeń. To samo podobno robią z kierownikami punktów w Polsce, obiecują złote góry, a potem bez ostrzeżenia obcinają np. 1000 z wypłaty i za wynajem kwatery dla kierowników.Proszę zauważyć jak pilnie strzeżony jest adres i telefony do firmy, nie ma maili do kadr i księgowości....ani do szefa. Ostrzegam budowlańców przed współpracą z nimi. Na początku jest w miarę dobrze.. Koniec jest fatalny i finałem jest niestety sprawa sądowa.
2
krzys 2016-06-17 16:47:31
własnie ja czesto widizalem pojawiajace sie reklamy w tv z ich udzialem, jak reklamuja ich wyroby wedliniarskie, wiele o nich nie slyszalem nawet nie wiem czy zwracalem uwage czy kupowalem cos od nich kiedyś ich wyrob wogole polecacie czy sa nie bardzo?
Mmm 2016-06-19 08:50:29
Krzys powiem Ci ze wyroby spoko. Boczek poni polska.. Palce lizac
Łodź 2016-06-19 09:05:16
( usunięte przez administratora )Czy wiesz ze za takie pomowienia mozesz miec sprawe w sadzie? Pamietaj ze kazdy komputer ma ip i nie bedzie problemu zeby cie namierzyc. Ciesz sie ze ja nie jestem wlascicielem tego zakladu. Za takie slowa i oczernianie wizerunku firmy bez pokrycia...u mialbys problemy finansowe przez pol zycia. Wiec zastanow sie czy warto.
xxx 2016-06-19 09:30:47
Wiesz każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii @Łódź i jeśli poparta jest ona dowodami to tym bardziej. Ale rzeczywiście często są tutaj wypisywane rzeczy bez pokrycia
Ala 2016-06-20 07:58:01
Nie cwaniakuj i nie zastraszaj ludzi,kazdy ma prawo powiedziec co myśli.W wiekszosci sa to opinie ludzi ,którzy tu pracowali i maja pojęcie o warunkach panujacych w zakładzie.Najwieksza odpowiedzialność ponoszą firmy które pracuja dla Piniego ,to one zatrudniaja ludzi na karygodnych zasadach.Jak traktują ludzi brygadziści wszyscy wiemy...
xxx 2016-06-20 09:16:24
Kto mówi o zastraszaniu @Ala? Podpowiadam uprzejmie, że lepiej nie rzucać mięsem bez dowodów i tyle :)
Tylko 2016-06-23 17:27:28
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
Tylko 2016-06-23 17:28:27
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
r 2016-06-23 18:58:19
nie wierze w to, a nawet jeśli to pewnie jakieś jednorazowe przypadki i sytuacje - ty zbyt renomowany producent mięs i wędlin żeby na takie sytuacje nagminnie sobie z pewnością pozwalać, jak dla mnie najlepszy pracodawca z branży w Kutnie i okolicach
BEATA 2016-06-24 23:36:18
Renomowany? Śmieszny jesteś...
r 2016-06-25 11:12:42
tak! zobacz sobie chociażby na ich stronie internetowej ile mają certyfikatów - to sprawia że są renomowani
Tylko 2016-06-25 12:28:52
Ja mam fotki jakie są tam certyfikaty jaki jest porządek.wiem to od tyralem tam
fc 2016-06-25 13:40:32
@r a jakie te certyfikaty sa bo cos na stronie tam szukalem
Ala 2016-06-25 19:44:03
Niezły z Ciebie agitator ,swoja droga ciekawe ile Ci płaca z firmy za pozytywne opinie.Ludzi nie oszukasz ,jeden podaje drugiemu informacje niekoniecznie te dobre.Uważaj bo przesłodzisz...
rutek 2016-06-25 20:09:13
@fc sprawdzisz sobie, ja tu nie napiszę bo mnie będę hejtować, a poza tym na pewno ludzi potrzeba skoro mają taki przemiał że podobno 100 sztuk schodzi trzody chlewnej w godzine, niesamowita liczba, jak dla mnie to są niewyobrażalne ilości.. raj dla wegan;)
poo 2016-06-26 11:10:58
do /rutka/na godzine to schodzi 1000 sztuk.nie jestes kolego w temacie zatrudnij sie tam to zobaczysz jaka tam jest jazda.
dfgbs 2016-06-26 12:22:32
@rutek oj dlaczego by od razu hejtowac daj spokoj :) cos tam faktycznei bylo na ten temat na stronie internetowej..cieakw jestem czy w najblizszym czasie beda jakios przyjmowac do pracy na jakies stanowiska
cios 2016-06-27 14:41:05
witam. czy ktos Pracuje w pini polska? jakie warunki?
1
xxx 2016-06-27 19:43:45
@cios a o jakie stanowisko pytasz? Warunki są zależne od wielu czynników, takich jak właśnie stanowisko, staż pracy, doświadczenie :) Konkrety są tu dość ważne.
Krzysiek 2016-06-27 19:59:37
Moze mi ktos powiedziec ,który to brygadzista zmarł w listopadzie ubiegłego roku ?Czytałem cos ale nie wiem o kogo chodzi.
egt 2016-06-27 20:58:21
hej hej noo a na chwile obecna to i tak nie ma zadnych ofert pracy wiec ciezko cos pisac na temat warunkow itp. jak sie pojawia to wtedy mozna bedzie..
cios 2016-07-01 18:01:47
do xxx. mam doswiadczenie,wiec interesuje mnie praca operatora maszyn
wiosna 2016-07-03 16:30:28
do Piniacolady :Pewnie pan Pini nieźle cię opłaca jak pieprzysz takie bzdury ze stworzył takie cudowne warunki pracy a polski rząd powinien dowiedzieć się ze takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istnieje centralnej Polsce który zatrudnia 90 % Ukraińców czy to jest Polska czy Ukraina?
4
HELA 2016-07-06 21:46:04
jak byś był w temacie ,to byś wiedział ,że królową zamętu w tej firmie jest Halina.O ,dopóki jej rządy się nie skończą do puty będzie tam bajzel
hoho 2016-07-06 23:17:54
Wiecie czy w niedługim czasie będzie szansa, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? Na pewno wszystkie te niesnaski są chwilowe i nie ma się co przejmować, bo każdy dba o to, żeby atmosfera pasowała ne tylko pracodawcy.
Pololok 2016-07-07 21:43:12
Temat do hoho ja pracowałem w tym zakładzie długo wiem coś na temat wiem tam nigdy nie będzie dobrze wyzysk poniżanie brak umów pieniądze pod stołem dużo godzin mało kasy tak jest w pini.w ludzi uważacie za niewolników.wiec się ogarnij co piszesz.pa były niewolnik
2
luizjana 2016-07-09 15:10:03
chcesz powiedziec że pracują tam ludzie na czarno @ Pololok ?? podaj przykłąd jakiś sytuacji gdzie was nie szanowano
Lato 2016-07-12 20:50:26
Luizjana to idź tam do roboty to zobaczysz jak tam jest .a może ty jesteś z biura .to się nie udzielam bo pini to obóz pracy nawet ludzie idą od was na tamten świat.to inaczej do piachu.
1
Ania 2016-07-13 12:46:22
Oczywiście ,że z biura ,agitator jeden.Wszyscy wiemy jak sie pracuje w Pini ,ja nie winie samego Piniego ,najgorsze sa firmy które sa na jego usługach i pani która nimi zarzadza.Ludzie pracuja ,bo musza...
Alek 2016-07-13 21:55:58
No to jest temat oczywiście na długą rozmowę, ale też nie bierzmy tego powaznie
ogarnięty 2016-07-28 10:36:11
Przyjrzyjcie się palcom u rąk p. Pierro, jak myślicie we włoszech stracił je za darmo? tak po prostu mafia obcięła mu paluszki? pomyślcie, do czego może służyć zakład wybudowany w Polsce. Opinie, że jest frustratem nie szanuje pracowników rzuca w nich mięsem są prawdą i każdy to wie, o tym, że nie płaci to również płaci. wielu firmom zalega z zapłatami. Szkoda nawet wspominać o firmach blisko z nim współpracujących, ci są jeszcze gorsi, niejakie Mas**o w Kutna i Pani Iwonka S w roli głównej, zero profesjonalizmu, na szczęście wyleciała z hukiem.podobno, bo pod stołem to cholera wie co się wyprawia.
Zostaw swoją opinię o Pini Polonia - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia