Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
typowy seba - 2014-07-21 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam powaznie o mozliwosc ustawienia sobie zycia na nowo i pracy w pini polonia. mieszkam w okolicy, ciezko o przyjecia, dostalem tego linka od siostry, u ktorej wynajmuje pokoj. dobra, do rzeczy to moge robic nawet na jakas umowe zlecenie czy dzieło, tylko napiszcie wiecej o tych wypłatach, bo jakieś podjazdy pod pracowników mnie nie wcale nie interesują. dzięki z góry za odpowiedz. sebastian 27
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-07-23 19:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były i zadowolony - 2014-07-19 21:41:34]:
sluhaj ja cie od gejow nie wyzywam wiec patrz co piszesz a jesli hodzi o adamka to mam go gdzies
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-07-26 12:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wiecie może jak jest z zakwaterowaniem pracowników z innych terenów Polski?
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-10 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a robi tam jeszcze ten rysiu ze schabów co przywiózł tą swoją loche ten niedorozwój umysłowy co kity wali co on nie ma ludzią robote załatwiał taki niedorozwinięty gość który czuł sie niedowartościowany mieszka gdzies koło barcina
zdjecie uzytkownika
like - 2014-08-14 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie dawają w kutnie albo okolice. Najlepiej miec swój samochód wtedy masz wygrane.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-08-18 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [like - 2014-08-14 16:28:40]:
witam. wróciłem z Niemiec tydzień temu, szukam jakiejś pracy w okolicy przy rozbiorze. doświadczenia nie mam może duzego bo tylko 3 miesiace pracy w Niemczech, ale szybko sie ucze. sa jakies przyjecia?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-08-20 12:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są przyjęcia do pracy jetem byłym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-23 21:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak jesteś byłym to wiesz co jest grane,uciekaj z tego (usunięte przez administratora) jak najdalej!
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-08-25 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa na rozbior biora wszystkich bo rusza druga zmiana
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-04 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieli do mnie zadzwonić jak ruszy druga zmiana i nie oddzwonili a z tego co wiem to druga zmiana ruszyła.
zdjecie uzytkownika
pogitło - 2014-09-09 03:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogieło cie oni maja to gdzieś ludzi maja za śmieci pracowałem tam 3lata skończyła mi się umowa w lutym to poprostu zrezygnowałem to pieniądze za nadgodziny 500zł wypłacali mi 3miesiące i na końcu dostałem 170zł a dzwoniłem i prosiłem się 36 razy tak robią ludzi w balona dobrze że człowiek teraz robi u siebie prywatnie bo takie zakłady to treblinka wstaje sobie o 9tej rano a nie na 3cia czy 4rtą
zdjecie uzytkownika
gargamel - 2014-09-11 17:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie pracodawca robi was w balona tylko sami się robicie nie będąc dość ogarnięci i nie umiejąc walczyć o swoje i wszystkiego kontrolować. manna z nieba nie poleci a świętego mikołaja nie ma... niestety, to prawda, czas dorosnąć. a firma jest na serio w porzadku, jak u nich pracowałem to kasę za nadgodziny miałem regularnie i ani grosza nie brakowało. kto ma jeszcze pozytywne doświadczenia niech tu napisze i do mnie dołączy, pozdrawiam pracusie
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-09-11 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje trzy lata i nigdy mi sie nie zdazylo brak jakiw kolwiek pieniedzy poprostu nie potraficie sie postawic wszystkich nie zwolnia i tak ludzi do pracy nie ma
zdjecie uzytkownika
rysiu jamruz - 2014-09-14 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam chwale zarabiam 6000zł i jestem najlepszy na schabach pani prezes mnie ceni bo umię wszystko ha
zdjecie uzytkownika
RYSIU - 2014-09-15 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze i zarabiasz ,ale ile z tego to wypłata? gówniane składki są odprowadzane na Twoją emeryturę nie kozakuj bo na starość na chleb z tego nie starczy...
zdjecie uzytkownika
arra - 2014-09-17 11:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto zna nadie mieszkala w pokoju z arturem
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-04 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem w tym syfie kiedyś chciałbym teraz przejść sie na rozbiorze z kamerą i nagrac tych nieudasów co walczą trzeci rok albo i dłużej naprawde takie z was gamonie że tam robicie w tym syfie każdy mi zaraz powie że tak pini dał nam pracę ale co by było jakby piniego nie było ludzie robiąc tam zniżacie się ponizej zera adaś i pawlak nie raz słyszałem bo współpracowałem z nimi gadali ze ci ludzie to bydło i się śmiali że trzeba ich gnębić psychicznie mi tez tak kazali ale ja odszedłem bo miałem dość tych idiotów i jestem człowiekiem a nie hitlerowcem
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-05 11:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co te ogłoszenia o pracę firmy keywork jak dzwonią ludzie co tam kiedyś pracowali i chcą wrócić to ich nie chcą przyjąć.Przecież tacy ludzie już wiedzą na czym ta praca polega a przyjmują nowych co nigdy noża w ręku nie mieli.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-10-06 20:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Wiem z pierwszej ręki ze w Olewniku zatrudniaja na rozbior. Dobrze placa, fajna atmosfera, niezly socjal i szacunek dla pracownika. Miejsca jeszcze sa.
zdjecie uzytkownika
Aneta77 - 2014-10-10 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) !Miałam okazje się dziś o tym przekonać, kiedy poszłam po wypłate za 9 przepracowanych dni otrzymałam 600 zł, a powinnam dostać 900zł. Nikt nie chciał mi wytłumaczyć dlaczego mnie okradziono!Młoda blondynka, która ponoć pracowała jako mój i wielu innych ludzi za negocjatora poinformowała mnie, że pieniądze, które mi zabrano, przeznaczono na wyrobienie książeczki sanepidowskiej, którą miałam już prywatnie(i za swoje pieniądze) wyrobioną!Na koniec odesłano nas z wiadomośią, żę nikt z niczego nie będzie się nam tłumaczyć. Oszukano w ten sposób mnie i wielu innych ludzi... Pytanie- ilu jeszcze?
zdjecie uzytkownika
bet... - 2014-10-20 01:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najwieksza patologia ktora tam robi wabi sie SZELAG dziadowa bez sumienia!
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-10-20 18:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że opinie o( usunięte przez administratora )z łopatki co waży 150kilo szybko usuwane są
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-10-20 18:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wszystko w nosie odszedłem z tego syfu w lutym robiłem na łopatce teraz robię u siebie i czuje się sto razy lepiej psycha odpoczeła koniec z takimi obozami nigdy więcej
zdjecie uzytkownika
jdoj - 2014-10-21 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da sie tam pracowac( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
idol - 2014-10-21 15:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak słow poprostu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x