Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wykrawacz - 2015-08-11 07:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej rozwala mnie to jak ciągle na forum pojawia się jakiś pajac z pytaniem jak tam jest na uboju jak tam jest na rozbiorze jak tam jest na wózkach ludzie chyba w szkole kiblowaliście po 3 lata co bo jak można być takimi kretynami żeby po tym co ludzie opisują co tam siedzieje podjąć sie pracy w tym piekle robiłem tam i najgorszemu wrogowi nie życzę tej firmy zresztą wasza wola jak ktoś chce sprawdzić twardość psychiki to niech idzie pozdrawiam twardzieli
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-08-11 13:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wykrawacz - 2015-08-11 07:23:20]:
jak tam jest na rozbiorze? :D
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2015-08-12 08:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piekło to wam się dopiero zacznie od połowy września jak pini was zawali świniami i gaz pustaki ha ha
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-08-13 08:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobrze że pini podpisał kontrakty z nowymi dostawcami świń przynajmniej chłopaki na taśmach nie będą się nudzić i tempo się zwiększy to mi się podoba bo robię w innym normalnym zakładzie
zdjecie uzytkownika
sławek pawlak - 2015-08-16 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam żarło smakuje lubie ješć jak świniak i te oblešne kuchary walą mi pełne talerze gorzej z kiblem bo zasrany ale sprzątają wieśniary po mnie
zdjecie uzytkownika
sławek pawlak - 2015-08-16 14:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam żarło smakuje lubie ješć jak świniak i te oblešne kuchary walą mi pełne talerze gorzej z kiblem bo zasrany ale sprzątają wieśniary po mnie
zdjecie uzytkownika
wielki sztych - 2015-08-17 16:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie spotkam te ukrainki co dają za 50?????????????????
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-08-17 21:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zgoliła franca wąsa chłopicha od pługa
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-08-17 21:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pawlak ten wieprz jeszcze tam robi dobrze mu tam spasł się pewnie fiut jeden następny wielki kierownik a w niemczech mokry jak świnia nigdzie nie dawał rady ale wiadomo dwa lachociągi piniego zostały pawlak i debil strożek co ma pięknego uszola z jajami
zdjecie uzytkownika
wolność - 2015-08-17 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też tam kiedyś robiłem teraz robię u siebie i poczułem co to taśma a co wolność różnica jak niebo z piekłem ludzie jak ktoś ma trochę rozumu tylko troszkę nie musi robić w kutnie na taśmie a i przynajmniej wiem co to słońce ptaki drzewa a nie w tym molochu zamknięty
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-08-18 12:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i gdzie ta wasza telewizja
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-08-18 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa piniego polska i jej rząd mogą mi jaja wylizać
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-19 09:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ten administrator wie co usuwać tak jakby znał cały ten zakład też tak myślicie zaraz to pewnie usunie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-20 09:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piniaki wieśniaki żałośni jesteście.głupoty wypisujecie ale moc jest w gębie.bo żaden się nie odważy podskoczyć pracodawcy.i zazdrość was ściska że ktoś ma lepiej i jest na wyższym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
olonn - 2015-08-20 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest prawda tylko głupoty piszą.same wyzwiska. Jak wam pini nie pasuje to można się zwolnić, ja to zrobiłem 3 Lata temu.bo miałem na tyle odwagi.nie pieprze głupoty ze ten to swinia,albo pedał.jak wam Adam nie pasuje to na Kutnie dorwać dupka obić mu facjatke ale go nie wyzywac. Bo to jest smieszne a on robi z wami co chce.wstyd prostakiz pini
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-21 08:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie główka nisko nogi szeroko nóż w łape i gaz ogień piniaki šwiniaki a nie głupoty piszą
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-08-22 21:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale was z tą telewizją nabrałem ha ha gaz świniaki piniaki szczególnie boczki
zdjecie uzytkownika
nono - 2015-08-23 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waldi ty z Warszawy co jezdzisz BMW.twoja zona wie ze zabawiasz się z innymi laskami.to uważają żeby się nie dowiedziała. Boczki górą.Kaśka z Kutna cie pamieta
zdjecie uzytkownika
kosc - 2015-08-23 23:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten burak waldi jeszcze tam robi i co starą bmw jeździ chyba za dużo płaci tym laską frajery takie jak ten adaś czy bukowian truskawa itd a ja jeżdże nowym mercedesem tak se czasem wchodzę na to forum by powspominać debili czyli to samo co było kutas adaś gnębi ludzi wejdę za pół roku na forum może coś się zmieni nara
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 14:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
podaj - 2015-08-26 14:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie brak jakiejkolwiek organizacji pracy po 5 latach istnienia zakladu? raczej burdelu pracy. mozna o tym napisac prace dyplomowa i obronic ja. jakby POLSKI podmiot tak prowadzil dzialalnosc byloby po nim. Padrino dziala i macki.
zdjecie uzytkownika
peperoni - 2015-08-26 15:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale posilki sa swietne, np mieso mielone w rooznych ksztaltach, paroweczki piero bardzo smaczne, kielbaski nawet w domu mnie na to nie stac, a tak smakowicie codziennie zajadam sie smakolykami z pini polska i cebulka znakomita, chlebek czerstwy ale na zdrowie idzie, kielbaska z ziemniami to sam smak. Gesler by pozazdroscila.
zdjecie uzytkownika
wolny - 2015-08-28 07:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja robię u siebie i żona mi gotuje i to prawdziwe jedzenie bez chemi mam co zapragnę i jem kiedy chcę ile chcę co chcę i jak długo chcę stać mnie na to
zdjecie uzytkownika
gdzie indziej - 2015-08-28 09:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie trzeba pracowac,nigdzie nic za darmo,ale gdyby szefostwo zwrocilo uwage na tych kierowniczkow,brygadzistow[pozalowania godnych] i ten zaklad nie bylby najgorszy,pracowalem tam kilka lat,najgorszy jest brak poszanowania dla pracownikow,ktorzy ciezko pracuja,zreszta widac tu po wpisach adama czy rysia co soba reprezntuja-dno
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 13:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-08-28 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw ile zarabiają operatorzy linii al. i poly clipa
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-02 14:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno i to samo wkoło piszecie.zajmijcie się swoimi dupami a nie na innych najeżdżacie.co was obchodzi kto z kim.fakt że tu się wszyscy zdradzają.żony mężów i na odwrót.co z wami ludzie.nie potraficie być wierni.a pózniej płacz bo kobita zostawiła.ogarnąć się.nie patrzcie na innych co tak się zachowują.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
alert