Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CONSULTING - 2014-07-21 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kredyt na umowę o dzieło, lub umowę zlecenie od 1 dnia pracy, bez zaświadczenia o zarobkach do 11 000 zł. do 48 miesięcy kredytowania. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
typowy seba - 2014-07-21 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam powaznie o mozliwosc ustawienia sobie zycia na nowo i pracy w pini polonia. mieszkam w okolicy, ciezko o przyjecia, dostalem tego linka od siostry, u ktorej wynajmuje pokoj. dobra, do rzeczy to moge robic nawet na jakas umowe zlecenie czy dzieło, tylko napiszcie wiecej o tych wypłatach, bo jakieś podjazdy pod pracowników mnie nie wcale nie interesują. dzięki z góry za odpowiedz. sebastian 27
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-07-23 19:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były i zadowolony - 2014-07-19 21:41:34]:
sluhaj ja cie od gejow nie wyzywam wiec patrz co piszesz a jesli hodzi o adamka to mam go gdzies
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-07-26 12:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wiecie może jak jest z zakwaterowaniem pracowników z innych terenów Polski?
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-10 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a robi tam jeszcze ten rysiu ze schabów co przywiózł tą swoją loche ten niedorozwój umysłowy co kity wali co on nie ma ludzią robote załatwiał taki niedorozwinięty gość który czuł sie niedowartościowany mieszka gdzies koło barcina
zdjecie uzytkownika
like - 2014-08-14 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkanie dawają w kutnie albo okolice. Najlepiej miec swój samochód wtedy masz wygrane.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-08-18 16:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [like - 2014-08-14 16:28:40]:
witam. wróciłem z Niemiec tydzień temu, szukam jakiejś pracy w okolicy przy rozbiorze. doświadczenia nie mam może duzego bo tylko 3 miesiace pracy w Niemczech, ale szybko sie ucze. sa jakies przyjecia?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-08-20 12:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są przyjęcia do pracy jetem byłym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-23 21:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jesteś byłym to wiesz co jest grane,uciekaj z tego (usunięte przez administratora) jak najdalej!
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-08-25 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa na rozbior biora wszystkich bo rusza druga zmiana
zdjecie uzytkownika
r - 2014-08-31 11:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomuś z łopatki ty rudy łysy psie dymasz tą kraczatą wiolę ze slizgawki jeszcze lizusie truskawy
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-04 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieli do mnie zadzwonić jak ruszy druga zmiana i nie oddzwonili a z tego co wiem to druga zmiana ruszyła.
zdjecie uzytkownika
pogitło - 2014-09-09 03:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogieło cie oni maja to gdzieś ludzi maja za śmieci pracowałem tam 3lata skończyła mi się umowa w lutym to poprostu zrezygnowałem to pieniądze za nadgodziny 500zł wypłacali mi 3miesiące i na końcu dostałem 170zł a dzwoniłem i prosiłem się 36 razy tak robią ludzi w balona dobrze że człowiek teraz robi u siebie prywatnie bo takie zakłady to treblinka wstaje sobie o 9tej rano a nie na 3cia czy 4rtą
zdjecie uzytkownika
gargamel - 2014-09-11 17:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie pracodawca robi was w balona tylko sami się robicie nie będąc dość ogarnięci i nie umiejąc walczyć o swoje i wszystkiego kontrolować. manna z nieba nie poleci a świętego mikołaja nie ma... niestety, to prawda, czas dorosnąć. a firma jest na serio w porzadku, jak u nich pracowałem to kasę za nadgodziny miałem regularnie i ani grosza nie brakowało. kto ma jeszcze pozytywne doświadczenia niech tu napisze i do mnie dołączy, pozdrawiam pracusie
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-09-11 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje trzy lata i nigdy mi sie nie zdazylo brak jakiw kolwiek pieniedzy poprostu nie potraficie sie postawic wszystkich nie zwolnia i tak ludzi do pracy nie ma
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-09-11 22:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwie ostatnie opinie to chyba przydupasów pani prezes ,dziwne ze opinie które nie pasują kasuje się od razu ,te pochlebne zostają wstyd!A TY gargamel nie agituj,bo łączyc się z Tobą nikt nie będzie!
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-09-14 21:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gargamel ty gnoju chwalisz ten zakład bo nic nie umiesz ośloku jeden niedorajdo
zdjecie uzytkownika
rysiu jamruz - 2014-09-14 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam chwale zarabiam 6000zł i jestem najlepszy na schabach pani prezes mnie ceni bo umię wszystko ha
zdjecie uzytkownika
RYSIU - 2014-09-15 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze i zarabiasz ,ale ile z tego to wypłata? gówniane składki są odprowadzane na Twoją emeryturę nie kozakuj bo na starość na chleb z tego nie starczy...
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-09-15 20:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tylko pisac nie umiesz.Pani prezes nikogo nie ceni,ona robi na takich jak TY kase a czy jesteś Rysiu czy Pysiu ma to serdecznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-09-16 21:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pini to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem na szynce.nigdy tam nie wrócę.
zdjecie uzytkownika
arra - 2014-09-17 11:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polo - 2014-09-16 21:21:39]:
kto zna nadie mieszkala w pokoju z arturem
zdjecie uzytkownika
kid - 2014-09-18 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal walczą te same nieudasy co robili cały czas liżą jeszcze buty adasiowi szmaciarze do niczego się nie nadają niedorajdy tylko być pod batem adaś gnaj te owce i spluwaj na nie
zdjecie uzytkownika
rysiu jamruz - 2014-09-22 18:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze jak stoje na schabach to leje ztych gamoni co rwą klepe nieudasy pustaki a strożek sie z nich smieje z pawlakiem
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-09-28 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla dauna sławka pawlaka jak cie spotkam kiedys masz w morde wiesz o kogo chodzi jeszcze ci najebie daunie tym bardziej ze tam juz nie wróce bo mam swój interes ale wiem gdzie mieszkasz i odwiedze cie z kolesiami tak ze uwazaj ito samo adasia czeka strożka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x