brak logo

Pini Polonia

Kutno

Opinie o Pini Polonia

lo 2016-05-28 16:53:56
to jak mu jest w polsce tak zle to mogl postawic zaklad u siebie na itali.ty chyba kolego masz cos pod sufitem zle.makaroniarz by nie tyral po tyle godzin i za taka kase wstyd ze ktos tak ladnie pisze.
Brzydal 2016-06-03 08:47:43
Jadąc tam usłyszałem opinię, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całkowicie się z tym zgadzam...a ci tzw. rządzący, to buraki i można ich przyrównać do kapo z wiadomych obozów z czasu 2 wojny światowej...nie polecam tam pracować...pozdrawiam ludzi honoru :)
rpo 2016-06-15 23:21:48
Istotne jest to, ze atmosfera u nich opiera się na przyjacielskich relacjach. To dobry znak, bo jak stosunki między pracownikami sa dobre, to o sukces firmy wcale nie jest tak trudno. Ciekawe tylko jakie dają benefity.
zbyszek 2016-06-16 18:46:47
No słyszałem że Pini Polska Kutno nie płaci nie tylko swoim pracownikom , ale też innym podmiotom gospodarczym wynajętym np. do prac remontowych firmom budowlanym za remonty. Celowo zwleka z podpisaniem umów , w tym czasie narzuca liczne prace naciągając na materiały budowlane i robociznę, następnie w najlepszym przypadku płaci jedną z faktur,uruchamia szybko interes i następnych faktur, na domówione roboty już nie ma zamiaru płacić. Zwodzi i wpycha pierdoły, mnożąc problemy, choć do wcześniejszych robót nie było żadnych zastrzeżeń. To samo podobno robią z kierownikami punktów w Polsce, obiecują złote góry, a potem bez ostrzeżenia obcinają np. 1000 z wypłaty i za wynajem kwatery dla kierowników.Proszę zauważyć jak pilnie strzeżony jest adres i telefony do firmy, nie ma maili do kadr i księgowości....ani do szefa. Ostrzegam budowlańców przed współpracą z nimi. Na początku jest w miarę dobrze.. Koniec jest fatalny i finałem jest niestety sprawa sądowa.
2
krzys 2016-06-17 16:47:31
własnie ja czesto widizalem pojawiajace sie reklamy w tv z ich udzialem, jak reklamuja ich wyroby wedliniarskie, wiele o nich nie slyszalem nawet nie wiem czy zwracalem uwage czy kupowalem cos od nich kiedyś ich wyrob wogole polecacie czy sa nie bardzo?
Mmm 2016-06-19 08:50:29
Krzys powiem Ci ze wyroby spoko. Boczek poni polska.. Palce lizac
Łodź 2016-06-19 09:05:16
( usunięte przez administratora )Czy wiesz ze za takie pomowienia mozesz miec sprawe w sadzie? Pamietaj ze kazdy komputer ma ip i nie bedzie problemu zeby cie namierzyc. Ciesz sie ze ja nie jestem wlascicielem tego zakladu. Za takie slowa i oczernianie wizerunku firmy bez pokrycia...u mialbys problemy finansowe przez pol zycia. Wiec zastanow sie czy warto.
xxx 2016-06-19 09:30:47
Wiesz każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii @Łódź i jeśli poparta jest ona dowodami to tym bardziej. Ale rzeczywiście często są tutaj wypisywane rzeczy bez pokrycia
Ala 2016-06-20 07:58:01
Nie cwaniakuj i nie zastraszaj ludzi,kazdy ma prawo powiedziec co myśli.W wiekszosci sa to opinie ludzi ,którzy tu pracowali i maja pojęcie o warunkach panujacych w zakładzie.Najwieksza odpowiedzialność ponoszą firmy które pracuja dla Piniego ,to one zatrudniaja ludzi na karygodnych zasadach.Jak traktują ludzi brygadziści wszyscy wiemy...
xxx 2016-06-20 09:16:24
Kto mówi o zastraszaniu @Ala? Podpowiadam uprzejmie, że lepiej nie rzucać mięsem bez dowodów i tyle :)
Tylko 2016-06-23 17:27:28
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
Tylko 2016-06-23 17:28:27
Pracowałem w pini 2.5 roku to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a posty jak tam jest tak dobrze to piszą ludzie pokroju adasa nieroba jednego.silny na zakładzie tylko potrafi ludzi wyzywać i poniżać nigdy więcej piniego wolę ulice zamiatać niż tam to roboty wrócić.byly niewolnik
r 2016-06-23 18:58:19
nie wierze w to, a nawet jeśli to pewnie jakieś jednorazowe przypadki i sytuacje - ty zbyt renomowany producent mięs i wędlin żeby na takie sytuacje nagminnie sobie z pewnością pozwalać, jak dla mnie najlepszy pracodawca z branży w Kutnie i okolicach
BEATA 2016-06-24 23:36:18
Renomowany? Śmieszny jesteś...
r 2016-06-25 11:12:42
tak! zobacz sobie chociażby na ich stronie internetowej ile mają certyfikatów - to sprawia że są renomowani
Tylko 2016-06-25 12:28:52
Ja mam fotki jakie są tam certyfikaty jaki jest porządek.wiem to od tyralem tam
fc 2016-06-25 13:40:32
@r a jakie te certyfikaty sa bo cos na stronie tam szukalem
Ala 2016-06-25 19:44:03
Niezły z Ciebie agitator ,swoja droga ciekawe ile Ci płaca z firmy za pozytywne opinie.Ludzi nie oszukasz ,jeden podaje drugiemu informacje niekoniecznie te dobre.Uważaj bo przesłodzisz...
rutek 2016-06-25 20:09:13
@fc sprawdzisz sobie, ja tu nie napiszę bo mnie będę hejtować, a poza tym na pewno ludzi potrzeba skoro mają taki przemiał że podobno 100 sztuk schodzi trzody chlewnej w godzine, niesamowita liczba, jak dla mnie to są niewyobrażalne ilości.. raj dla wegan;)
poo 2016-06-26 11:10:58
do /rutka/na godzine to schodzi 1000 sztuk.nie jestes kolego w temacie zatrudnij sie tam to zobaczysz jaka tam jest jazda.
dfgbs 2016-06-26 12:22:32
@rutek oj dlaczego by od razu hejtowac daj spokoj :) cos tam faktycznei bylo na ten temat na stronie internetowej..cieakw jestem czy w najblizszym czasie beda jakios przyjmowac do pracy na jakies stanowiska
cios 2016-06-27 14:41:05
witam. czy ktos Pracuje w pini polska? jakie warunki?
2
xxx 2016-06-27 19:43:45
@cios a o jakie stanowisko pytasz? Warunki są zależne od wielu czynników, takich jak właśnie stanowisko, staż pracy, doświadczenie :) Konkrety są tu dość ważne.
Krzysiek 2016-06-27 19:59:37
Moze mi ktos powiedziec ,który to brygadzista zmarł w listopadzie ubiegłego roku ?Czytałem cos ale nie wiem o kogo chodzi.
egt 2016-06-27 20:58:21
hej hej noo a na chwile obecna to i tak nie ma zadnych ofert pracy wiec ciezko cos pisac na temat warunkow itp. jak sie pojawia to wtedy mozna bedzie..
cios 2016-07-01 18:01:47
do xxx. mam doswiadczenie,wiec interesuje mnie praca operatora maszyn
wiosna 2016-07-03 16:30:28
do Piniacolady :Pewnie pan Pini nieźle cię opłaca jak pieprzysz takie bzdury ze stworzył takie cudowne warunki pracy a polski rząd powinien dowiedzieć się ze takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istnieje centralnej Polsce który zatrudnia 90 % Ukraińców czy to jest Polska czy Ukraina?
4
HELA 2016-07-06 21:46:04
jak byś był w temacie ,to byś wiedział ,że królową zamętu w tej firmie jest Halina.O ,dopóki jej rządy się nie skończą do puty będzie tam bajzel
hoho 2016-07-06 23:17:54
Wiecie czy w niedługim czasie będzie szansa, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? Na pewno wszystkie te niesnaski są chwilowe i nie ma się co przejmować, bo każdy dba o to, żeby atmosfera pasowała ne tylko pracodawcy.
Pololok 2016-07-07 21:43:12
Temat do hoho ja pracowałem w tym zakładzie długo wiem coś na temat wiem tam nigdy nie będzie dobrze wyzysk poniżanie brak umów pieniądze pod stołem dużo godzin mało kasy tak jest w pini.w ludzi uważacie za niewolników.wiec się ogarnij co piszesz.pa były niewolnik
2
luizjana 2016-07-09 15:10:03
chcesz powiedziec że pracują tam ludzie na czarno @ Pololok ?? podaj przykłąd jakiś sytuacji gdzie was nie szanowano
Lato 2016-07-12 20:50:26
Luizjana to idź tam do roboty to zobaczysz jak tam jest .a może ty jesteś z biura .to się nie udzielam bo pini to obóz pracy nawet ludzie idą od was na tamten świat.to inaczej do piachu.
1
Ania 2016-07-13 12:46:22
Oczywiście ,że z biura ,agitator jeden.Wszyscy wiemy jak sie pracuje w Pini ,ja nie winie samego Piniego ,najgorsze sa firmy które sa na jego usługach i pani która nimi zarzadza.Ludzie pracuja ,bo musza...
Alek 2016-07-13 21:55:58
No to jest temat oczywiście na długą rozmowę, ale też nie bierzmy tego powaznie
ogarnięty 2016-07-28 10:36:11
Przyjrzyjcie się palcom u rąk p. Pierro, jak myślicie we włoszech stracił je za darmo? tak po prostu mafia obcięła mu paluszki? pomyślcie, do czego może służyć zakład wybudowany w Polsce. Opinie, że jest frustratem nie szanuje pracowników rzuca w nich mięsem są prawdą i każdy to wie, o tym, że nie płaci to również płaci. wielu firmom zalega z zapłatami. Szkoda nawet wspominać o firmach blisko z nim współpracujących, ci są jeszcze gorsi, niejakie Mas**o w Kutna i Pani Iwonka S w roli głównej, zero profesjonalizmu, na szczęście wyleciała z hukiem.podobno, bo pod stołem to cholera wie co się wyprawia.
xod 2016-07-29 14:43:42
Napiszcie jak jest w Hamburger Pini? jest ogłoszenie do działu eksportu na KCI, warto się interesować tą ofertą?
marcin 2016-07-29 18:04:26
@xod a skąd wiesz, że Pini Polonia poszukuje takiego pracownika? Nie znajduję pomimo naprawdę sporych starań żadnych rekrutacji z firmy. Ani na goworku, ani na ich stronie internetowej. Może to trzeba szukać bezpośrednio w firmie takich informacji?
1
Alex 2016-07-30 15:07:28
Witam,potrzebuję pilnie maila lub tel. do p. Agaty,czarna z dużym biustem. Z góry dzieki
ANIA 2016-07-30 16:54:42
Iwona była w porzadku . sami normalni ludzie wylatuja .nic dziwnego WY lubicie byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez Elke...
kiss 2016-08-03 17:07:02
Mnie to bardziej zastanawia jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiadomo? Dobrze, że nie ma rotacji wśród pracowników, bo dbają o niezłe zarobki.
klakier 2016-08-05 14:35:00
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
klakier 2016-08-05 14:36:02
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
ehe 2016-08-05 15:37:48
Ciekawi mnie jednak to, czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich zatrudnienie, wiecie czy jest możliwość? Pozdrawiam
Olek 2016-08-09 04:08:30
A jak tam na łopadce Dnaiel jest jeszcze majstrem
5ty67ui 2016-08-09 15:10:09
@ehe no wiesz co powiem Ci ze na chwile obevcna to ofert pracy oni raczej nie maja..przynjamniej tutaj na forum gowork nic sie nie pojawilo ale sprawdz na stronie ich
sram.na.pini 2016-08-13 20:32:52
Prawda jest taka że jak zapytasz się kiedy mają zamiar zapłacić za nadgodziny to cię wywalają to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za nadgodziny się nie dostaje pieniędzy jednym słowem 80 -150 h w miesiącu w gratisie niech świnie się nażrą niedługo będą szybko uciekać z naszego kraju
2
rpo 2016-08-13 20:35:39
Najważniejsze jest to, ze atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
ala 2016-08-14 11:41:45
Nie pij więcej ,bo głupoty wypisujesz:)
2
poo 2016-08-14 12:19:07
Tak jest w tym zakładzie pracy wyzysk i poniżanie.polecam tym co mają dużo siły a rozumu za 1 grosz a takich nie brakuje więc zakład istnieje.i Ela się bogaci ale nikt nie żyje wiecznie kiedyś to i tak wszystko zostawią.pa piniaki

prostaki

miss piggy 2016-08-14 12:49:54
@rop a możesz dokładniej przyjacielu opisać na czym dokładnie miałyby polegać te przyjacielskie stosunki o których piszesz? ciężko mi jakoś to po prostu sobie wyobrazić w zakładzie gdzie następuje ubój i rozbiór 1000 sztuk trzody chlewnej w ciągu 1 godziny.
3
Zostaw swoją opinię o Pini Polonia - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia