Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wspominacz - 2016-01-21 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tej klepie to dopiero buraki robią rwać klepke bo co bo płacą na innej robocie też idzie tyle zarobić nie wiem jak można być tak głupi żeby rwać potem na starość wózek inwalidzki o co tu chodzi przecież nowe zakłady mają maszynki do rwania Debile pokazali i rwą a niech rwą aż łapy wyrwą skazańcy z Bożej łaski
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-01-22 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@podaj opisujesz jakieś jednorazowe sytuacje, które nijak nie przedstawiają całej sytuację w Pini. Wydaje mi się, że różne akcje będą miały miejsce, ale firmy nie ma co przekreślać.
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-23 13:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład ubijający i rozbierający 300 sztuk trzody dziennie poszukuje technologa uboju rozbioru, cv na maila proszę n.santoro@o2.pl
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2016-01-24 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak można być fachowcem który zna się na trybce i jechać do Kutna jaja tacy robią Z siebie idiotów debile
zdjecie uzytkownika
świnia - 2016-01-27 07:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasady ortografi itd jak czytam tych mądrali co udają mądrych w pisowni to leje z was palanty tacy mądrzy jesteście to czemu tam robicie co pisać to tak ale na taśmach płaczą i dają się poniżać wyzywać czerwonym i niebieskim słowa nie powiecie tacy mądrzy są ortografia pisownia wy mięczaki zera pisać a płaczą po kątach ha ha ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-01-29 17:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piniaki do roboty jak wam nie odpowiada tam praca to możecie się zwolnić. Ale wy tylko jesteście madrzy na tym portalu bo jak wam Adam w morde pluje to mowicie że deszcz pada .tchórze i nieroby po podstawówce
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-02 18:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do,ubojowego,znowu pieczęcie tylko głupoty.jak ta anka to taka pani to powiedz jej to prosto w gebe.tylko na tej stronie się zalisz.ty chyba nie masz jaj .co brak ci odwagi piniaki niedobór jesteście tylko w gebie mocni.jak ci się robota nie podoba to się grudniu zwolnić a nie obrazami ludzi nie masz wstydu.czy odwagi.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
piniak - 2016-02-03 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałaś swoją wypowiedz?najpierw naucz się pisać i szkołę skończ a nie tępaku gwiazdorzysz.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-03 19:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala do piniaka,to ty jetes tylko w gebie mocny,bo jak wasz Adam po pyskach leje to glowy macie nisko i bardzo dobrze nieroby z pini,banda nieudasow gnoje do roboty nawet w soboty.ja tam nie musze robic i tak sie ponizac.
zdjecie uzytkownika
piniak - 2016-02-04 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w żadnym pini nie robię tępa kobieto.mam swoją firmę
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-02-04 21:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam was w D I E robię u siebie wstaje se o 9tej weekendY wolne 7godz dziennie i luziK ha ha ha prywatka
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2016-02-06 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego gdzie ta praca
zdjecie uzytkownika
nie tępy - 2016-02-07 08:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to gdzie kolego u siebie prywatka jednak tępy jesteś że nie rozumiesz Waldi
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-02-07 14:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piniaki świniaki nie wszyscy są tępe tak jak wy że tylko taśma tylko trzeba umieć coś robić można robić wszystko od mechaniki do budowlanki ja też jestem rzeźnikiem z zawodu ale umię dużo innych rzeczy robić i np otworzyłem skup złomu i powiem wam że nie narzekam przynajmniej nie mam pana nad sobą co by spluwał na mnie i mnie poniżał ludzie tyle innych robót jest dajcie sobie spokój z tymi taśmami
zdjecie uzytkownika
jezus - 2016-02-10 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gaz ogień albo zjazd chcę widzieć rany
zdjecie uzytkownika
jezus - 2016-02-12 18:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gaz ćwieki szmaty gaz ogień cwele tępaki to tylko w Kutnie robią ha
zdjecie uzytkownika
Mały - 2016-02-16 21:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprobujcie w Bratoszewicach u Darnowskiej już niejeden się stamtąd zerwał
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-18 06:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnych rzeźni żadnych dawno dałem sobie spokój z nimi
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-21 20:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro piniaki do obozu.Adam już się szykuje żeby wam życie umilic.pa piniaki dajcie się ponosząc.
zdjecie uzytkownika
Alek - 2016-02-22 14:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wy chłopaki nadal narzekacie nie wiedzieć na co i nie wiedzieć czemu? Trochę słabo jednym słowem, tak mi się przynajmniej wydaje, bo rzecz jest spoko
zdjecie uzytkownika
8788pok - 2016-02-29 11:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 min tam robiłem może 7 stanowczo za długo o ten czas .
zdjecie uzytkownika
jj - 2016-03-02 10:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PINIAKI, to kiedy bankrutujecie? jak tam przetwórstwo hula? jak tam hamburger hula?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-07 17:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam piniaki.Adam hula na hali.to i dobrze.pa piniaki niech wam się wodą na herbatę w dupie zagotuje Adam gnaj ich do roboty bo to są niewolnicy.pa
zdjecie uzytkownika
m.16 - 2016-03-10 18:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prokurator powinien sie zajac ta firma
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-11 20:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gnam gnam gamoni aż gotują się jak kotły ha ha
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-11 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich co tam robili i nigdy tak jak tam nie wrócą tylko tacy są wygrani a ci co tam robią to gaz ogień Adaś zresztą wie jak was wykończyć gaz
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-03-11 22:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2016-03-11 20:35:21]:
widze ze w tej firmie to swinie rządzą swiniami...szkoda słów
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-03-11 22:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-03-11 20:24:50]:
ty caly adamie to wogule wiesz jak żywa świnia wygląda?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-03-12 21:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam zyjecie piniaki świniaki?
zdjecie uzytkownika
o boże - 2016-03-14 17:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się na te wpisy patrzy to widać kto szkołę skończył.tępaki z pini.chorzy ludzie.pogonić dziadostwo
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-15 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam wykończ ich jestem z tobą sukinsyny po podstawówce
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-03-16 10:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kto to jest ten wasz Adaś ale przydał by mi się taki człowiek u mnie na zakładzie :)
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-03-17 19:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś gnaj ich do roboty.popieram cię bo to banda nieudasow.bo jak by mieli trochę odwagi to byś na hali dostał w ryj ten krzywy.ale ty masz nad nimi przewagę bo to są piniaki do czarnej roboty.Adaś góra.pa
zdjecie uzytkownika
klepa - 2016-03-17 20:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba nie powiecie mi że tam robi na łopatce na skórze Mariusz Kokoszka no to by było chamstwo kapo nr 1 ale jaja tchórz debiL zęby zrobił szczur
zdjecie uzytkownika
masakra - 2016-03-18 09:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to sami alimenciarze i alkoholicy pracuja a w kolo sie szerzy patologia i brzydko mowiac ku...stwo bo tam kazdy z kazdym
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-03-18 21:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po co robic w tak swinskiej firmie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-19 08:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo Kutno to jest odpowiednie miejsce dla świń. Ha ha i gnam ich do roboty a oni tylko mogą płakać na tej stronie.pa
zdjecie uzytkownika
lezik - 2016-03-19 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra, rozumiem, ze mówisz także o sobie. Ja tam słyszałem, że atmosfera jest dobra w Pini. Nie obchodzi mnie zresztą, czy ktoś płaci alimenty, czy nie, to jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
iluminati93 - 2016-03-20 08:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam do was piniaków jak sami się przezywacie,przyjdzie albo przyleci na lnianie goryl,trzeba uważać na niego bo to fałszywa kapucynka,mówił mi że jego UWAGA!!!kolega majster obiecał mu 6000tys kokosów,muszelek i wszów.W pracy gdzie robie, umie tylko 1 rzecz i kozaczy dlatego że robił przy tym 25 lat,poci się jak ściera,sra co 5 minut i udaje pawiana.Ty pawianie jeśli to czytasz to umiesz tylko 1 rzecz,ja na karkówce, na łopatce i przodkach jestem szybszy od tego pawiana bo się pocisz parówo łysa , ja dopiero 7 lat robie w tym zawodzie.Mam chude łapki jak mówisz ale po uczniu, przez te 4 lata byłem na 4 miejscach ,skórowanie ,przodki ,łopatka trybowanie i karkówka i to na taśmie ,a ty jak ty świrowałeś na tym 1 miejscu od rozpoczęcia moich praktyk.Nie odpowiada mu że w tym zakładzie co robie mamy wolne weekendy i się bawimy,ale on to jak on musiał dorabiać w weekendy nieraz i nie dwa,zaś płacze niedorozwój że kasy mało,a to było na tej zasadzie nam wolnym ludziom zabrali troche kasy ,a takiemu tą samą wypłate dawali co miał mieć ,bo to prawdziwy polak zapiepsza jak wół zamiast się cieszyć wolnym ,a później narzeka tfu gardze takimi ludźmi jak ty, liżesz miód z doopen jak jakiś mrówkojad który dostał się do mrowiska ,żeby mieć jedną muszelke więcej .Tak naprawde umiesz 1 rzecz ,rób tam to na (Dj Tiesto czy Skirlexa)szeroko nóżki, pieluche dla dorosłych na doopen bo tam 20 tys to nie będzie czasu na kupe xd,i jak lubisz świątek ,piatek czy niedziela głupia małpka zapierdziela, niechaj ci ziemia ciężką będzie ,skiśniesz u pinoli niech ta łysa głowa oto cię nie boli ,nie poć się tak tam jak ściera, bo tam majster piniol cię sponiwiera.KONIE© haha
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-03-20 10:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty iluminati nasrać ci do pyska co
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-03-20 15:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten iluminati to wogóle bez sensu ktoś pisał pewnie jakiś alkoholik albo ćpun o co ci chodzi albo chory psychol
zdjecie uzytkownika
Alek - 2016-03-22 10:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie wszyscy spokój sobie, bo nie można Was aż czytać, powiedzcie coś o firmie, o zarobkach, coś więcej a nie tylko między sobą niepotrzebne wojny bez sensu
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-22 18:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem ci alek robota jak w obozie,poniewierka wyzysk ponizanie,taka jest prawda o tym zakladzie pracowlem tam to wiem co pisze
zdjecie uzytkownika
DAMIAN - 2016-03-22 21:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podaj - 2016-01-21 15:08:23]:
tam same Głąby pracują, z wgranym programem auto. Pozdrawiam pewną panią brygadzistkę, dobra jest :D
zdjecie uzytkownika
nul - 2016-04-01 11:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne to forum.. nie spodziewałem się takiego poziomu rozmowy. Rozumiem, branża mięsna, nic specjalnego. Jednak.. kandydaci zaglądają tu by poznać konkrety odnośnie pracy :)
zdjecie uzytkownika
uk - 2016-04-04 13:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część Panowie i Panie tez pracowałem w pini polonia nie bylo tak zle milo wspominam pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emcio - 2016-04-04 16:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakim stanowisku pracowałeś @uk, i dlaczego już nie pracujesz ? na razie nie widać ich ofert pracy nawet na ich stronie www w zakładce "kariera" pusto
zdjecie uzytkownika
pini - 2016-05-06 08:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zaklad to oboz pracy,po ile godzin tam ludzie tyraja nie ma umow o prace wyzysk i poniewierka ponizanie i wyzwiska to jest cala prawda o tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2016-05-06 16:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto ma być na kierowniczych stanowiskach może Ukraina co ?Przez to dziadzistwo Polacy maja przejebane w tym obozie pracy jak Polacy sie nie obudza nie zaczną tłuc tego kurestwa będziemy w tym kraju nikim
zdjecie uzytkownika
hot - 2016-05-07 08:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo jaka teraz panuje atmosfera u nich? Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Pini Polonia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert