Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
daun - 2015-12-11 17:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No widzisz takie świniaki piniaki nie mogą nic zrozumieć nawet komentarzy bo są głupie nieuki i co gaz gaz albo zjazd
zdjecie uzytkownika
były z rurki - 2015-12-11 23:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś robiła fajną Kaśka na karkówce kaśka daj mi swój nr telefonu ty chyba byłaś z kowala wiesz o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
rurka - 2015-12-13 10:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mały spadaj co cię boli co
zdjecie uzytkownika
hoho - 2015-12-13 17:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Chętnie znalazłbym u nich zatrudnienie, ale nie wiem czy jest jakaś rotacja wśród pracowników. Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
tak - 2015-12-13 22:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają zatrudnienie na taśmie szybkiej jak błyskawica wybierz sobie którą chcesz szynka łopatką albo schaby zapraszam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-17 00:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza to i tak jest Sylwia. Daje aż trzeszczy. Co z tym Debilem jest niby co nawet wysłowić się nie umie. Seflun i feflun.
zdjecie uzytkownika
świniak - 2015-12-18 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co daje świnią żryć
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-19 07:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten konfident Mariusz kokoszka jeszcze tam robi ładnie liże rowa strożkowi podejrzewam że strożek nawet tego rowa nie musi myć tak ma przez tą szmatę wylizany
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-12-21 22:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariuszek zmien twarz brzydalu
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2015-12-23 17:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no chyba adaś się ucieszy z mojego prezentu
zdjecie uzytkownika
lidak - 2015-12-29 00:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli atmosfera jest taka sama jak poziom waszych wypowiedzi to skutecznie mnie wyleczyliście z pracy w Pini Polonia, chociaż jako firma zapowiadali się dosyć ciekawie.
zdjecie uzytkownika
Z biura - 2016-01-01 11:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy dla was na rozbiorze prezent noworoczny pini będzie dokładał dokupione półtusze fajnie co tylko że one będą w połowie zamrożone bo z angli będą wozić no panowie ostrzyć nożyki bo o 150 więcej na godzinę mrożonek pójdziE super gaz gaz gaz
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-01-03 00:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich z tego co wiem to dobrej jakości sa produkty, ale jeśli chodzi o prace na magazynie to jest ciękzo, bo sporo jest dokłądnej pracy, a dochodzi do tego oresja czasu jeszcze.
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-01-05 15:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma godna uwagi, to na pewno, ale pod względem jakości produktów i ceny. Jednak praca tam nie należy do łatwych, produkcja, magazyn, same fizyczne stanowiska.
zdjecie uzytkownika
daun - 2016-01-06 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo sławuś jesteś tam Pawlak tu zespół dauna
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-09 23:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@emil, jeśli ktoś już się zatrudnia w tej firmie to musi być świadom, że praca nie należy do lekkich. Trzeba się napracować, no ale za to zarobki powyżej 2000 złotych.
zdjecie uzytkownika
szynka - 2016-01-10 07:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem tam 3lata i powiem tragedia nie szło wytrzymać i jutro się zwalniam dosyć tego synu a najgorsze że strożek rządzi całym zakładem on jest wszędzie nawet na uboju i gnębi tych ludzi wyzywa poniża kopie zwalnia robi co chce poprostu jest lalusiem piniego
zdjecie uzytkownika
polo - 2016-01-10 11:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w pini to że stróżem kopie i poniża to jest wina ludzi bo się dają tak ponizac .w tym pini to chamstwo i wyzysk.pa piniaki do roboty nawet w soboty.
zdjecie uzytkownika
rodak - 2016-01-11 20:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kajtek - 2015-12-07 21:18:40]:
kto by dal ci burku 6500 zl po twojej gownianej pracy w pini,taki kit to zostaw sobie ;;
zdjecie uzytkownika
klepa - 2016-01-11 22:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabiało się nawet 9000zł na miesiąc ale łapy jebły i co
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-01-12 15:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klepa zarabiało się nawet 9000 zł na miesiąc, a to na jakim stanowisku dokładnie? Rozmyślam nad zatrudnienem w Pini. Wiedziałem, że na zarobki nie można narzekać, ale 9 tysięcy to jest super dużo!
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-01-12 16:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 9000 tysięcy to za 300 godz.i bez umowy o pracę na czarno.
zdjecie uzytkownika
klepa - 2016-01-12 21:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak 240godz i na czarno no na umowę zarabiałem 6000zł ale rwanie non stop i rysowanie
zdjecie uzytkownika
były z szynki - 2016-01-12 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kutna jadą robić tylko buraki co lubią być poniżani i zmieniać pracę bo normalny człowiek z jajkami potrafi zarobić na miejscu utrzymać rodzinę i być z nią na codzień
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-01-13 07:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież trzeba być totalnym nieudaseM żeby tam robić albo fajtłapa
zdjecie uzytkownika
truskawa - 2016-01-13 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gaz albo zjazd fajtłapy nieudasy tam robią ha ha a ja se rządze znowu ha ha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-15 08:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty truskawa kurduplu.widziałeś się w lustrze?popierduło ty piniowska.zjazd to ty zrobisz wieśniaku.
zdjecie uzytkownika
klepa - 2016-01-16 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truskawa - 2016-01-13 22:38:52]:
truskawa ty nigdy nie bedziesz normalny nieudasie ,sam lizałeś dupska cwaniaczeku
zdjecie uzytkownika
klepa - 2016-01-16 15:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-15 08:18:16]:
KIEROWNIK IDIOT
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-01-17 08:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kto to pisze ludzie kim wy jesteście co nikim zerem ci co tam robią to są odpady społeczne bo normalni mają swoją pracę przynajmniej normalną ten truskawka itd takie samo zero jak wy kozły ofiarne
zdjecie uzytkownika
prywaciarz - 2016-01-18 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem jedno nieudasY co tam robią mają dwie opcje albo robić tam albo za granicą i tak do 65roku życia ha ha
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-01-18 09:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mądrzy są ci i cwani co tam robili i nigdy tam nie wrócą i nie pokażą się nie zrobią z siebie błazna tacy dopiero są ludźmi potrafią znaleźć pracę bo coś umią a nie tylko jeden element trybować
zdjecie uzytkownika
kaśka z boczków - 2016-01-18 18:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sami debile zdesperowani tu piszą,chcą podnieś swoje ego poniżając innych a tak naprawdę mają bardzo niskie poczucie własnej wartości i ublirzanie innym poprawia im samopoczucie
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-01-18 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kaśka ortografia się kłania ubliżanie Ż nie rz ty pewnie po podstawówce jesteś prosta dziewczyno dlatego łeb na dół i gaz gaz gaz ha ha
zdjecie uzytkownika
nikola - 2016-01-19 06:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franek - 2016-01-18 21:20:00]:
ale się wymądrzyłeś pewnie teraz czujesz się mądry
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-20 16:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo piszcie mądre rzeczy albo nie wypowiadajcie się łamiąc zasady ortografii, ponieważ świadczy to o waszym wykształceniu i kulturze.głąby i prostaki.
zdjecie uzytkownika
podaj - 2016-01-21 15:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kultury zadnej nie ma i nie bedzie, dopoki beda polaczki kierownikami i brygadzistami, taki z szynki np. na stolowce wydziera sie na swoich niebieskich, same bluznierstwa, az sie czerwony zrobil jak jego czerwony czepek, bylo to zalostne, cienki jest, on chyba Artur na szynce. Zal patrzec na niego bylo.
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-21 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wam tak jest zle w tym pini.to co trudno jest sie zwolnic.troszke odwagi poniaki swiniaki.zal mi jest was.niewolnicy
zdjecie uzytkownika
wspominacz - 2016-01-21 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tej klepie to dopiero buraki robią rwać klepke bo co bo płacą na innej robocie też idzie tyle zarobić nie wiem jak można być tak głupi żeby rwać potem na starość wózek inwalidzki o co tu chodzi przecież nowe zakłady mają maszynki do rwania Debile pokazali i rwą a niech rwą aż łapy wyrwą skazańcy z Bożej łaski
zdjecie uzytkownika
czek - 2016-01-22 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@podaj opisujesz jakieś jednorazowe sytuacje, które nijak nie przedstawiają całej sytuację w Pini. Wydaje mi się, że różne akcje będą miały miejsce, ale firmy nie ma co przekreślać.
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-23 13:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład ubijający i rozbierający 300 sztuk trzody dziennie poszukuje technologa uboju rozbioru, cv na maila proszę n.santoro@o2.pl
zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2016-01-24 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak można być fachowcem który zna się na trybce i jechać do Kutna jaja tacy robią Z siebie idiotów debile
zdjecie uzytkownika
świnia - 2016-01-27 07:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasady ortografi itd jak czytam tych mądrali co udają mądrych w pisowni to leje z was palanty tacy mądrzy jesteście to czemu tam robicie co pisać to tak ale na taśmach płaczą i dają się poniżać wyzywać czerwonym i niebieskim słowa nie powiecie tacy mądrzy są ortografia pisownia wy mięczaki zera pisać a płaczą po kątach ha ha ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-01-29 17:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piniaki do roboty jak wam nie odpowiada tam praca to możecie się zwolnić. Ale wy tylko jesteście madrzy na tym portalu bo jak wam Adam w morde pluje to mowicie że deszcz pada .tchórze i nieroby po podstawówce
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-02 18:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do,ubojowego,znowu pieczęcie tylko głupoty.jak ta anka to taka pani to powiedz jej to prosto w gebe.tylko na tej stronie się zalisz.ty chyba nie masz jaj .co brak ci odwagi piniaki niedobór jesteście tylko w gebie mocni.jak ci się robota nie podoba to się grudniu zwolnić a nie obrazami ludzi nie masz wstydu.czy odwagi.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
piniak - 2016-02-03 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałaś swoją wypowiedz?najpierw naucz się pisać i szkołę skończ a nie tępaku gwiazdorzysz.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-02-03 19:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala do piniaka,to ty jetes tylko w gebie mocny,bo jak wasz Adam po pyskach leje to glowy macie nisko i bardzo dobrze nieroby z pini,banda nieudasow gnoje do roboty nawet w soboty.ja tam nie musze robic i tak sie ponizac.
zdjecie uzytkownika
piniak - 2016-02-04 12:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w żadnym pini nie robię tępa kobieto.mam swoją firmę
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-02-04 21:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam was w D I E robię u siebie wstaje se o 9tej weekendY wolne 7godz dziennie i luziK ha ha ha prywatka
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2016-02-06 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego gdzie ta praca

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert