Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bet... - 2014-10-20 01:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
najwieksza patologia ktora tam robi wabi sie SZELAG dziadowa bez sumienia!
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-10-20 18:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że opinie o( usunięte przez administratora )z łopatki co waży 150kilo szybko usuwane są
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-10-20 18:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wszystko w nosie odszedłem z tego syfu w lutym robiłem na łopatce teraz robię u siebie i czuje się sto razy lepiej psycha odpoczeła koniec z takimi obozami nigdy więcej
zdjecie uzytkownika
jdoj - 2014-10-21 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da sie tam pracowac( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
idol - 2014-10-21 15:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak słow poprostu
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-10-27 15:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że firma jest w 85 krajach na swiecie, pięknie, czy komuś wiadomo coś czy w związku z tymi Pini Polonia oferuje również pracę w innych krajach albo chociaż stanowiska o jakimś charakterze międzynarodowym?mam ambicje podparte doświadczeniem i cv.po certyfikatach widzę ze firma wydaje się solidna ale wasza opinia tutaj będzie dla mnie decydująca
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-01 08:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rudzielec rafałek bukowian jeszcze żyje nie możliwe nie wierze
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-01 08:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja kupiłem znicze trudno może za rok zapale
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bartka solidny to ty jesteś i głupi widzisz co ludzie piszą o tym pini a ty jaja se robisz zycze ci abys robił w kutnie albo droga otwarta jedz w poniedziałek do tego zakłasu i się zatrudnij czemu nie dalej to zobaczysz daje ci pół roku i wychodzisz siwy i starszy o 15lat debilu
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i wymień mi te 85 krajów na świecie co oni robia i gdzie
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-04 06:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adminek nie usuwaj opini o nazistach ciebie człowieku trzeba wziaść na ubój do piniego nygusie siedzisz pierdzisz w stołek i usuwasz jaja bym ci urwał jak bym cię spotkał
zdjecie uzytkownika
twój kolega - 2014-11-04 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie kojarzysz kto pisze ele ja mam twój nr telefonu jak chcesz to zadzwonie do ciebie i się umówimy dostaniesz wpierdol odemnie nie daj boże żebym cię gdzieś spotkał przypadkiem bo jestem nieobliczalny
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gamonie gaz święta idą znowu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniecie a ja u siebie prywatnie obię 7 godzinek dziennie i na luziku a pomyśleć że 3lata robiłem w tym syfie ale jak to się mówi trzeba myśleć
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-07 16:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
racja prawda jest taka że w kutnie robią ludzie którzy się do niczego nie nadają nie umiesz nic robić do kutna jesteś pijakiem do kutna jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kutna jeteś z patologi do kutna poprostu tam biorą każdego nawet po szkołach specjalnych
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-07 16:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tam robią nawet tacy co mają dzieci z własnym bratem siostrą czy córka ma dziecko z ojcem patologia co za zakład nawet pamietam robil kiedyś zboczeniec co miał zdjęcia małych nagich dzieci filmiki itd normalnie tam każdy może robic nawet z więzienia do kutna niedługo trynkiewicza zatrudnią nie zdziwiła bym się
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-11-09 20:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz ga gaz gaz ga gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz az gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gaz gamonie święta idą nadgodziny a ipchajta się na rurkę na łopatkę klepa ci odkryje ściema dwa ruchy nożem iwycinasz ściema taka że szok i 4000zł płacą luzik
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-11 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gamonie święta idą trzeba wam podkręcić znowu tempo już ja oto zadbam
zdjecie uzytkownika
rk - 2014-11-13 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pchajcie się na rurkę na łopatke dobra kasa i ściema lepszej roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-16 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no od jutra gaz coraz bliżej święta a wtym roku są o 40procent większe zamówienia niż rok temu czyli wiadomo gaz ostry ogień panowie
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-17 10:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie przyjmiecie ludzi co tam już pracowali to wam pogonią robotę na święta bo z tymi nowymi to nie macie szans niech dzwonią po starych pracownikach to może wrócą.
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-11-17 18:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adas te 40 % to sam zrob rekawy zakasaj i gaz gaz cwaniaku w damskich gaciach
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-11-18 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mi się wydaje czy widziałam kierownika z uboju?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-19 07:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek czy ty myślisz czy nie byłem kiedyś ich pracownikiem i mam kontakt z wieloma byłymi rzeżnikami co tam robili na kościach powtarzam na kościach powiedz mi po co oni mają dzwonić do byłych jak i tak nikt nie wróci do tego syfu a po drugie każdy z nas ustawił sobie życie i prace także powiem jedno w nosie mamy ten zakład na zawsze a nawet gdyby to wolimy robić za 1800zł niz tam w pini nigdy w życiu takich psychiatryków jak pini polonia niedozobaczenia wam piniaki
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-21 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję osób, które uległy wypadkom w Pini Polonia. Odszkodowania ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-11-22 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam,zachorujesz to nie masz nic bo nie opłacają składek chorobowych,nawet jak wypadek w pracy ci sie stanie to nie masz na leki za co wykupić a fakture za leki musisz pokazać pani agatce czy oby napewno byłeś chory,a nawet za to nie płacą .śmieszne co tam sie dzieje ,ludzie jak najdalej od pini tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na śmierć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x