Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pini polonia

Pracowałeś w firmie pini polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RYSIU - 2014-06-30 21:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczułas się obrazona? człowiek mądry potrafi opanować emocje,nie kontrolujesz się malutka to może być oznaką jakiejś choroby ,może czas na wizyte u lekarza?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RYSIU - 2014-06-30 22:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opowiem ,opowiem DUZE USZY ma to dobrze usłyszy haha,a wylizac to ty możesz wiesz komu... konwersacja z ludzmi bez poziomu nie ma sensu,nie będe się zniżał do waszego poziomu prostaki.I uwazaj uzywanie pewnych słów jest karalne...haha
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-06-30 22:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasia? Paulina? ciekawe jak jutro? ŻENADA!
zdjecie uzytkownika
adam strożek - 2014-06-30 22:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i jak masz problem i odwage to przyjdz pokaz sie pogadamy a nie piszesz to ci miche sklepie rysiu ha
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-07-01 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie szukam pracy na okres wakacji. Jestem po maturze, za granicę nie opłacało się jechać, więc zostałam na miejscu :). Mogę pracować na barze czy w kuchni. Niech ktoś napisze jak tam się u Was pracuje.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-01 10:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuchnią zajmuje sie firma z zewnątrz...
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-01 10:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś tu jest nie tak,jeżeli osoba kierujaca ludzmi wyraża się w ten sposób.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-01 16:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie możesz usówać paragrafów ,które swiadcza o tym ,że ktos w tej firmie stosuje mobbing. Jeżeli wszyscy wiedzą jak zachowuje się i jak poniza ludzi kierownik z rozbioru,nie masz prawa kasować mojej opinii,kasuj wpisy które zawierają np ,wulgarne słowa.Sprawa bedzie zgłoszona do inspekcji pracy ,wszyscy którzy mają zastrzeżenia co do traktowania pracowników przez tego pana,proszę aby zrobili to samo.Według art. 943 § 2. Kodeksu Pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące
pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym
nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności
zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go
lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.
Pracodawca jest obowiązany przeciwdziałać mobbingowi (art. 943 § 1. K.P.).Mobber nie ma przekonania że jego zachowanie jest niepożądane i krzywdzące innych. UwaŜa, iŜ
jego postawa wobec pracowników jest adekwatna do stanowiska jakie zajmuje. Swoim okrutnym
postępowaniem sprawia, iż ludzie z nim współpracujący czują się szykanowani, poniŜani
i gnębieni. Przykre doświadczenia których doznaje mobbingowany wpływają nie tylko na jego
karierę zawodową ale też na życie rodzinne. Całe jego otoczenie cierpi, ponieważ nerwowa
atmosfera panująca w pracy zostaje przeniesiona na grunt rodziny co w konsekwencji wpływa na. Ponieważ - zdaniem
psychologów - jednostka perwersyjno - narcystyczna sama została zraniona w dzieciństwie
(nie była traktowana jak istota ludzka, lecz jak przedmiot), odtąd odtwarza tę sytuację, poniżając
i niszcząc innych. Jest narcystyczna, co przejawia się u niej jako megalomania, brak afektów,
a w szczególności do empatii, jak też do uczucia żlu po stracie kogoś bliskiego. Często doznaje
ona względem innych uczucia zawiści i zazdrości. Cechuje się aroganckimi postawami
i zachowaniami."
i co znów wszystko usuniesz? smieszne jest to co robisz...
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-07-01 16:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asia: chodziło mi o jakieś podawanie posiłków i tak dalej. Mam przede wszystkim książeczke zdrowia aktualną, moge zaczac od zaraz.
zdjecie uzytkownika
do andrzeej - 2014-07-03 12:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest teraz z pracą na okres wakacji. słyszałem rózne opinie o pini polonia, ze na wakacje ma byc wiecej pracy. jak to jest w środku?
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-07-06 09:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były i zadowolony - 2014-06-25 16:37:47]:
chciales powiedziec ze cie zwolnili i ludzie to nie zwiezyna chyba ze sie do niej zaliczasz
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-06 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie ,jak mają nas szanować jak sami siebie nie szanujemy!
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-07 11:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pracuje ,dawno juz
zdjecie uzytkownika
typowy seba - 2014-07-07 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie slyszeliscie najnowsze info co na portalach napisali, ze pini polonia inwestuje 100 milionow zlotych pod Łodzią. Mają rozmach. Czy to sie wiaze z przyjeciami?
zdjecie uzytkownika
typowy seba - 2014-07-16 17:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xth, słyszałeś coś może o przyjęciach? mieszkam w okolicy, wyszedlem z mamra akurat szukam czegos w okolicy.
zdjecie uzytkownika
kibel - 2014-07-17 20:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też wyszedłem z kicia podobno tam kazdego biorą trzeba próbowac
zdjecie uzytkownika
doradca - 2014-07-17 21:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja może robić tam każdy a i pchajcie sie na łopatkę na rurkę mówię wam najgorsza sciema jaka może byc rureczke masz odkrytą luzik
zdjecie uzytkownika
były i zadowolony - 2014-07-19 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fala pocałuj mnie no w usta geeju mówisz ze mnie zwolnili ale ja mam to no w nosie bo teraz pracuje sam na siebie i u siebie takze wali mnie ten zakład i mogę tylko z was się posmiać bo mi już nie grozi taki zakład a wy gaz owce sterowane przez adama tylko tyle wam zostało i wyrazy głębokiego współczucia dla was żal mi was wszystkich jak na to patrze to jak na filmiku o obozie w auschwitz
zdjecie uzytkownika
Consulting - 2014-07-21 10:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kredyt na umowę o dzieło, lub umowę zlecenie od 1 dnia pracy, bez zaświadczenia o zarobkach do 11 000 zł. do 48 miesięcy kredytowania.
zdjecie uzytkownika
CONSULTING - 2014-07-21 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kredyt na umowę o dzieło, lub umowę zlecenie od 1 dnia pracy, bez zaświadczenia o zarobkach do 11 000 zł. do 48 miesięcy kredytowania. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
typowy seba - 2014-07-21 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam powaznie o mozliwosc ustawienia sobie zycia na nowo i pracy w pini polonia. mieszkam w okolicy, ciezko o przyjecia, dostalem tego linka od siostry, u ktorej wynajmuje pokoj. dobra, do rzeczy to moge robic nawet na jakas umowe zlecenie czy dzieło, tylko napiszcie wiecej o tych wypłatach, bo jakieś podjazdy pod pracowników mnie nie wcale nie interesują. dzięki z góry za odpowiedz. sebastian 27
zdjecie uzytkownika
fala\ - 2014-07-23 19:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były i zadowolony - 2014-07-19 21:41:34]:
sluhaj ja cie od gejow nie wyzywam wiec patrz co piszesz a jesli hodzi o adamka to mam go gdzies
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-24 19:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś pisze pchajcie się na łopatke na rurke to co czyzby juz tam nie stali te nieudaczniki grzesiu radziu i malutki tomuś niemozliwe te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie co daja kapuja rafałkowi i truskawie w łape oczywiscie nie nie wierze
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-07-24 19:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ta żona rafałka bukowiana musi być głupia on wkłada tej joli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z włocławka a ona po niej bierze nie szok
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2014-07-26 12:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może jak jest z zakwaterowaniem pracowników z innych terenów Polski?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pini polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x