Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pini polonia

Pracowałeś w firmie pini polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
EWA - 2013-12-13 19:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki minimalne po 12 godzin harówa.nie praca tylko harówka.
zdjecie uzytkownika
pawarotti84 - 2013-12-30 09:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja w pini trybuje schaby jest ok kasa tez dobra narzekają cieniasy i tyle pozdrawiam wykrawaczy
zdjecie uzytkownika
schaby - 2013-12-31 13:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pawarotti84 - 2013-12-30 09:36:10]:
Sam jesteś cienias nauczyłeś się trybować schaby i stoisz w jednym miejscu bo parnikowi w 'tyłek' włazisz to cie nie ruszy, idz na łopatkę jak jesteś taki mocny.
zdjecie uzytkownika
klepa - 2014-01-17 18:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz się módlcie żeby klepa wróciła bo nie jednego z tego zakładu czeka rwanie a takich ludzi już nie znajdą nigdy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-19 01:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Klepa to już nie wróci potraktowali ich jak śmieci nawed z nimi rozmawiac nie chcieli ludzie tyrają jak woły po 12godz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niedawny - 2014-01-20 18:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech ta firma wkońcu zrobi 2 normalne zmiany a nie jakieś 3 dzielone chodzenie na dwa razy o co tu chodzi i dlatego ludzie mają dosyć bo sa wykończeni tym wszystkim 2zmiany normalne tak jak w każdych zakładach.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-01-29 15:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [schaby - 2013-12-31 13:44:13]:
No rzeczywiście trybowanie super robota(usunięte przez administratora) Widać zresztą jak Wasza taśma pracuje i jaką fuszere robicie skoro zwroty przychodzą,a na wakach laski za Was poprawki robią :)
zdjecie uzytkownika
schaby - 2014-01-31 10:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracownica - 2014-01-29 15:07:20]:
Witam mówisz o schabach czy o łopatce? I powiedz mi co ma się trybowanie do obróbki dwa różne światy.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-01-31 21:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czemu nie piszecie nic o ukraincach? robia za mniej i dluzej a firma obiecuje prace naszym, podpisuje umowy a potem do ludzi nie dzwoni. Znalezli rozwiązanie tak jak kiedyś gostyninska Magdalenka
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-02-01 12:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blabla - 2014-01-31 21:37:57]:
Mój komentarz był skierowany do tego wyżej mówiącego o tybowaniu na schabach,ale do do 'pawarotti84'- pomyliłam nick.
Poza tym nie pisałam konkretnie o tym czy o tym,mówię ogólnikowo,że na schabach się robi co chce,ale cóż skoro "Parnik" zamiast pilnować ludzi lata po hali,a potem do biura podpierdzielać to tam się dzieje co chce i ludzie robią jak chcą...
To proste że każdy wykorzystuje okazję by chwile odpocząć i zrobić coś na odwal się. ;)
Długo pracowałam w tym zakładzie i wiem jak tam wszystko wygląda,dlatego nie mówię że wszyscy tam są "nieudasami" ale takich jak koleś od powyższego komentarza kilku by się znalazło na każdej taśmie :)
Pozdrawiam dobrych ludzi :)
zdjecie uzytkownika
oplo - 2014-02-09 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo nie byłem na waszej stronie.znowu tylko ponizanie ,wyzwiska nic się nie zmieniło,tylko pini ma więcej kasy aby tak dalej .pracujcie nawet i po20 godzin na dobę.tylko współczuć takim ludziom.
zdjecie uzytkownika
spam - 2014-02-12 14:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie spamujcie
zdjecie uzytkownika
ugotowany - 2014-02-16 12:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Pini znowu ludzi szukają w 2013 listopad pozatrudniali a w lutym 2014 po wypłacie wszyscy uciekli nie ma ludzi !!!! obiecuja 3500 zł na miesiac a dostałem 1300 na konto i 300 zł w kopercie(usunięte przez administratora)12/ 15 godzin dziennie 5 dni w tygodniu brak odpoczynku za te nedzne grosze Odradzam prace(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-02-16 13:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracuje na uboju jest ciężko ale można chociaż zarobic
zdjecie uzytkownika
jestem bogiem - 2014-02-26 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patologia to ten zakład panie abc dlatego ciągle szukacie pracowników jak puszczacie ogłoszenie to wstydzicie sie napisać(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gaccc - 2014-03-04 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. mam pytanie ile idzie teraz zarobic na szynce na trybowaniu zamku ?? i ile na klepie ? prosze o szczere wypowiedzi.....
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-03-15 00:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [baca - 2014-02-16 13:24:14]:
A ile mozna zarobic na uboju? Pytam bo mam okazje tam isc'
zdjecie uzytkownika
tomuś lewus - 2014-03-22 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafał pracuj za mnie za to ci płace na lewo
zdjecie uzytkownika
MG - 2014-03-25 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda że ograniczają uboje i mają zwalniać ludzi?
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-04-01 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra klijetka ukraika dchlasla mie ozem teraz mam srame a 20 cm.
i siedze w domu ciekawe kto mi za to zaplaci szkoda slow
zdjecie uzytkownika
nowy 25 - 2014-04-02 00:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , chciał bym zapytac o zarobki w tym zakładzie , ile godzin pracujecie .
zdjecie uzytkownika
nowy 25 - 2014-04-02 09:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie jaka firma znajduje się na ulicy wschodnia 21?? Proszę o odpowiedź .
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-04-06 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam nieudasy piniole jeszcze z tego co wiem niektórzy tam walczą ale co się dziwić jak nic nie umią tylko jedną kość
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-21 13:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież ten rudy szmaciarz rafał b trzyma z tym żydowskim gejem adamem s rudy a rudy fałszywy przekonałem się
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-21 13:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam truskawa wyprostował wkońcu nos czy chodzi tak cały czas z krzywym po tym jak dostał od tego małego dzieciaka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
35 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pini polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x