brak logo

Pini Polonia

Kutno

Opinie o Pini Polonia

fc 2016-06-25 13:40:32
@r a jakie te certyfikaty sa bo cos na stronie tam szukalem
Ala 2016-06-25 19:44:03
Niezły z Ciebie agitator ,swoja droga ciekawe ile Ci płaca z firmy za pozytywne opinie.Ludzi nie oszukasz ,jeden podaje drugiemu informacje niekoniecznie te dobre.Uważaj bo przesłodzisz...
rutek 2016-06-25 20:09:13
@fc sprawdzisz sobie, ja tu nie napiszę bo mnie będę hejtować, a poza tym na pewno ludzi potrzeba skoro mają taki przemiał że podobno 100 sztuk schodzi trzody chlewnej w godzine, niesamowita liczba, jak dla mnie to są niewyobrażalne ilości.. raj dla wegan;)
poo 2016-06-26 11:10:58
do /rutka/na godzine to schodzi 1000 sztuk.nie jestes kolego w temacie zatrudnij sie tam to zobaczysz jaka tam jest jazda.
1
dfgbs 2016-06-26 12:22:32
@rutek oj dlaczego by od razu hejtowac daj spokoj :) cos tam faktycznei bylo na ten temat na stronie internetowej..cieakw jestem czy w najblizszym czasie beda jakios przyjmowac do pracy na jakies stanowiska
cios 2016-06-27 14:41:05
witam. czy ktos Pracuje w pini polska? jakie warunki?
6
xxx 2016-06-27 19:43:45
@cios a o jakie stanowisko pytasz? Warunki są zależne od wielu czynników, takich jak właśnie stanowisko, staż pracy, doświadczenie :) Konkrety są tu dość ważne.
Krzysiek 2016-06-27 19:59:37
Moze mi ktos powiedziec ,który to brygadzista zmarł w listopadzie ubiegłego roku ?Czytałem cos ale nie wiem o kogo chodzi.
egt 2016-06-27 20:58:21
hej hej noo a na chwile obecna to i tak nie ma zadnych ofert pracy wiec ciezko cos pisac na temat warunkow itp. jak sie pojawia to wtedy mozna bedzie..
cios 2016-07-01 18:01:47
do xxx. mam doswiadczenie,wiec interesuje mnie praca operatora maszyn
wiosna 2016-07-03 16:30:28
do Piniacolady :Pewnie pan Pini nieźle cię opłaca jak pieprzysz takie bzdury ze stworzył takie cudowne warunki pracy a polski rząd powinien dowiedzieć się ze takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istnieje centralnej Polsce który zatrudnia 90 % Ukraińców czy to jest Polska czy Ukraina?
4
HELA 2016-07-06 21:46:04
jak byś był w temacie ,to byś wiedział ,że królową zamętu w tej firmie jest Halina.O ,dopóki jej rządy się nie skończą do puty będzie tam bajzel
1
hoho 2016-07-06 23:17:54
Wiecie czy w niedługim czasie będzie szansa, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? Na pewno wszystkie te niesnaski są chwilowe i nie ma się co przejmować, bo każdy dba o to, żeby atmosfera pasowała ne tylko pracodawcy.
Pololok 2016-07-07 21:43:12
Temat do hoho ja pracowałem w tym zakładzie długo wiem coś na temat wiem tam nigdy nie będzie dobrze wyzysk poniżanie brak umów pieniądze pod stołem dużo godzin mało kasy tak jest w pini.w ludzi uważacie za niewolników.wiec się ogarnij co piszesz.pa były niewolnik
3
luizjana 2016-07-09 15:10:03
chcesz powiedziec że pracują tam ludzie na czarno @ Pololok ?? podaj przykłąd jakiś sytuacji gdzie was nie szanowano
Lato 2016-07-12 20:50:26
Luizjana to idź tam do roboty to zobaczysz jak tam jest .a może ty jesteś z biura .to się nie udzielam bo pini to obóz pracy nawet ludzie idą od was na tamten świat.to inaczej do piachu.
2
Ania 2016-07-13 12:46:22
Oczywiście ,że z biura ,agitator jeden.Wszyscy wiemy jak sie pracuje w Pini ,ja nie winie samego Piniego ,najgorsze sa firmy które sa na jego usługach i pani która nimi zarzadza.Ludzie pracuja ,bo musza...
Alek 2016-07-13 21:55:58
No to jest temat oczywiście na długą rozmowę, ale też nie bierzmy tego powaznie
ogarnięty 2016-07-28 10:36:11
Przyjrzyjcie się palcom u rąk p. Pierro, jak myślicie we włoszech stracił je za darmo? tak po prostu mafia obcięła mu paluszki? pomyślcie, do czego może służyć zakład wybudowany w Polsce. Opinie, że jest frustratem nie szanuje pracowników rzuca w nich mięsem są prawdą i każdy to wie, o tym, że nie płaci to również płaci. wielu firmom zalega z zapłatami. Szkoda nawet wspominać o firmach blisko z nim współpracujących, ci są jeszcze gorsi, niejakie Mas**o w Kutna i Pani Iwonka S w roli głównej, zero profesjonalizmu, na szczęście wyleciała z hukiem.podobno, bo pod stołem to cholera wie co się wyprawia.
1
xod 2016-07-29 14:43:42
Napiszcie jak jest w Hamburger Pini? jest ogłoszenie do działu eksportu na KCI, warto się interesować tą ofertą?
marcin 2016-07-29 18:04:26
@xod a skąd wiesz, że Pini Polonia poszukuje takiego pracownika? Nie znajduję pomimo naprawdę sporych starań żadnych rekrutacji z firmy. Ani na goworku, ani na ich stronie internetowej. Może to trzeba szukać bezpośrednio w firmie takich informacji?
1
Alex 2016-07-30 15:07:28
Witam,potrzebuję pilnie maila lub tel. do p. Agaty,czarna z dużym biustem. Z góry dzieki
ANIA 2016-07-30 16:54:42
Iwona była w porzadku . sami normalni ludzie wylatuja .nic dziwnego WY lubicie byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez Elke...
kiss 2016-08-03 17:07:02
Mnie to bardziej zastanawia jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiadomo? Dobrze, że nie ma rotacji wśród pracowników, bo dbają o niezłe zarobki.
klakier 2016-08-05 14:35:00
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
klakier 2016-08-05 14:36:02
jak tam po wypłatach zadowoleni jesteście debile?????/ az milo was się okrada , jebac za pol darmo . a nadgodzinki jak tam pod przymusem, będziecie tak jebac nawet jak będzie po 16000 sztuk, pozdro ela
ehe 2016-08-05 15:37:48
Ciekawi mnie jednak to, czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich zatrudnienie, wiecie czy jest możliwość? Pozdrawiam
Olek 2016-08-09 04:08:30
A jak tam na łopadce Dnaiel jest jeszcze majstrem
5ty67ui 2016-08-09 15:10:09
@ehe no wiesz co powiem Ci ze na chwile obevcna to ofert pracy oni raczej nie maja..przynjamniej tutaj na forum gowork nic sie nie pojawilo ale sprawdz na stronie ich
sram.na.pini 2016-08-13 20:32:52
Prawda jest taka że jak zapytasz się kiedy mają zamiar zapłacić za nadgodziny to cię wywalają to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za nadgodziny się nie dostaje pieniędzy jednym słowem 80 -150 h w miesiącu w gratisie niech świnie się nażrą niedługo będą szybko uciekać z naszego kraju
2
rpo 2016-08-13 20:35:39
Najważniejsze jest to, ze atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
ala 2016-08-14 11:41:45
Nie pij więcej ,bo głupoty wypisujesz:)
2
poo 2016-08-14 12:19:07
Tak jest w tym zakładzie pracy wyzysk i poniżanie.polecam tym co mają dużo siły a rozumu za 1 grosz a takich nie brakuje więc zakład istnieje.i Ela się bogaci ale nikt nie żyje wiecznie kiedyś to i tak wszystko zostawią.pa piniaki

prostaki

1
miss piggy 2016-08-14 12:49:54
@rop a możesz dokładniej przyjacielu opisać na czym dokładnie miałyby polegać te przyjacielskie stosunki o których piszesz? ciężko mi jakoś to po prostu sobie wyobrazić w zakładzie gdzie następuje ubój i rozbiór 1000 sztuk trzody chlewnej w ciągu 1 godziny.
3
Pololok 2016-08-27 21:45:43
Co się stało w pini.czy ktoś znowu odszedł na wieczność to jest właśnie stres i postęp 21 wieku.wiec pani prezes nikt nie jest wieczny.
Pololok 2016-08-27 21:46:34
Co się stało w pini.czy ktoś znowu odszedł na wieczność to jest właśnie stres i postęp 21 wieku.wiec pani prezes nikt nie jest wieczny.
2
bimbo 2016-08-28 07:21:03
tragedia nie polecam nikomu wyzysk ludzi to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje sie po 14 godzin a za nadgodziny nie placa
1
mudryk 2016-08-28 07:27:18
w zarzadzie pracuja sami nie udacznicy to co powie pini jjest swiete nikt mu sie nie postawi sami sobie klody pod nogi zucaja a potemm pretensje ze obroty male nigdy wiencej pini to niejest normalny zaklad pracy tylko dla desperatow oboz prcy
1
run 2016-09-05 23:03:36
Może wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, bo są dobre stawki.
Olek 2016-09-06 06:34:01
Parnik robi jeszcze
krzys 2016-09-06 22:09:16
run' zalezy na jakie stanwosiko to branża miesna, wędliniarska wiec może przedstawiciel handlowy?
dziadek mroz 2016-09-20 17:39:45
Witam piniaki po ile godzin teraz tyracie slyszalem ze duzo.popieram piniego i caly zarzad robole po 15 godzin tyrania.Niech wam sie woda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagotuje.adam gnaj ich do roboty,jestem z toba.pa piniaki niewolnicy
dziadek mroz 2016-09-20 17:40:38
Witam piniaki po ile godzin teraz tyracie slyszalem ze duzo.popieram piniego i caly zarzad robole po 15 godzin tyrania.Niech wam sie woda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagotuje.adam gnaj ich do roboty,jestem z toba.pa piniaki niewolnicy
ja 2016-09-22 09:55:45
Chamy złodzieje i kłamliwe świnie nigdy więcej oszukują ludzi na każdym kroku !!!!
Njus 2016-09-22 13:03:41
Hej, jestem ciekawy, bardzo mocno czy firma się rozwija w jakiś sensowny sposób, czy ludzie mają umowy i czy jest jakaś fajna, sensowna atmosfera i czy ludzie czują się pewnie na swoich stanowiskach?
dziadek mroz 2016-09-22 19:01:51
tak czuja sie pewnie jak w ( usunięte przez administratora ).przeciez to najgorszzy zaklad pracy w ktorym pracowalem mam staz pracy 30 lat przy miesie.nigdy wiecej piniego.to prawdziwy( usunięte przez administratora )
1
dziadek mroz 2016-09-22 19:02:22
tak czuja sie pewnie jak w obozie pracy.przeciez to najgorszzy zaklad pracy w ktorym pracowalem mam staz pracy 30 lat przy miesie.nigdy wiecej piniego.to prawdziwy oboz pracy
Al 2016-09-23 21:41:00
No daj spokój, to Ty chyba w niewielu miejscach pracowałeś tak mi się coś wydaje, ogólnie to sprawa jest dość dobra i dla początkujących i trochę bardziej obeznanych, nie wiem czemu tak sie dzieje w tym momencie
dziadek mroz 2016-09-24 12:36:39
Tak do .al.w tym zasranym pini pracowałem ponad 2 lata od samego otwarcia tego obozu pracy to wiem jak tam bylo.ludzie stali na ulicy po swoje pieniądze niedaleko stacji kolejowej przy tym wysokim kominie sorki nie pamiętam ulicy ale mam zdjęcia.wiec kolego nie podważa mojego postu.dziadek mróz
1
ggggg 2016-09-24 22:42:51
@ dziadek mróz - no to dzięki za ostrzeżenie takim razie
Zostaw swoją opinię o Pini Polonia - Kutno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia