Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-07 16:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tam robią nawet tacy co mają dzieci z własnym bratem siostrą czy córka ma dziecko z ojcem patologia co za zakład nawet pamietam robil kiedyś zboczeniec co miał zdjęcia małych nagich dzieci filmiki itd normalnie tam każdy może robic nawet z więzienia do kutna niedługo trynkiewicza zatrudnią nie zdziwiła bym się
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-11 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gamonie święta idą trzeba wam podkręcić znowu tempo już ja oto zadbam
zdjecie uzytkownika
rk - 2014-11-13 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pchajcie się na rurkę na łopatke dobra kasa i ściema lepszej roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-16 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no od jutra gaz coraz bliżej święta a wtym roku są o 40procent większe zamówienia niż rok temu czyli wiadomo gaz ostry ogień panowie
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-17 10:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie przyjmiecie ludzi co tam już pracowali to wam pogonią robotę na święta bo z tymi nowymi to nie macie szans niech dzwonią po starych pracownikach to może wrócą.
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-11-17 18:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adas te 40 % to sam zrob rekawy zakasaj i gaz gaz cwaniaku w damskich gaciach
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-11-18 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mi się wydaje czy widziałam kierownika z uboju?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-19 07:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek czy ty myślisz czy nie byłem kiedyś ich pracownikiem i mam kontakt z wieloma byłymi rzeżnikami co tam robili na kościach powtarzam na kościach powiedz mi po co oni mają dzwonić do byłych jak i tak nikt nie wróci do tego syfu a po drugie każdy z nas ustawił sobie życie i prace także powiem jedno w nosie mamy ten zakład na zawsze a nawet gdyby to wolimy robić za 1800zł niz tam w pini nigdy w życiu takich psychiatryków jak pini polonia niedozobaczenia wam piniaki
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-21 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję osób, które uległy wypadkom w Pini Polonia. Odszkodowania ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-11-22 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam,zachorujesz to nie masz nic bo nie opłacają składek chorobowych,nawet jak wypadek w pracy ci sie stanie to nie masz na leki za co wykupić a fakture za leki musisz pokazać pani agatce czy oby napewno byłeś chory,a nawet za to nie płacą .śmieszne co tam sie dzieje ,ludzie jak najdalej od pini tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na śmierć.
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-11-27 15:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bet... - 2014-10-20 01:01:56]:
oj tak macie rację syf i patologia oszukują na każdym kroku zero szacunku
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-30 07:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki próbujcie pracy na łopatce jak chcecie tam robić tam jeszcze jest najlepiej i idzie zarobić a najlepiej jest na rurce klepa wam odkryje i jest lekka praca w sumie dwa ruchy nożem i wycięta i robisz co drugą idzie tak 4200zł zarobić na miesiąc także trybowanie rurki łopatka polecam dobra praca poazdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-02 11:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jestem bogiem - 2014-02-26 17:22:03]:
na uboju niby zarobisz?????śmieszny jesteś normalnie,wiem ile tam zarabiają,tylko dlaczego ubojowcy non stop strajkowali??jakoś na rozbiorze lepiej wszystko poszło i podnieśli każdemu
zdjecie uzytkownika
ten co myśli - 2014-12-02 21:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie chciało się nosić teczki trzeba rwać klepeczki mogę wreszcie się pośmiać z gamoni a i lepiej rurkę odkrywać panowie z klepy rurka to są ludzie mądrzy co myślą
zdjecie uzytkownika
no - 2014-12-03 06:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mówcie że truskawa jeszcze robi to jest szok a nosa wyprostował czy co innego mu skrzywili
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-03 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie ta szmata z ukra6iny z dlugimi czarnymi wlosami ci dupy wszystkim dawala.za innych brygadzistow sie teraz bierze slyszalem.
zdjecie uzytkownika
kościarz - 2014-12-04 06:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) już prawie cie mieliśmy ostatnio jak wsiadałeś w jednym miejscu tylko miałeś szczęście że ktoś podjechał i nam się nie udało ale my cię upolujemy i wyślę cię troszkę połamanego do szpitala oj wyślę zapłacisz mi ciężko
zdjecie uzytkownika
kościarz - 2014-12-05 21:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chodziło o sławka pawlaka
zdjecie uzytkownika
kościarz - 2014-12-05 21:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodziło o sławka pawlaka
zdjecie uzytkownika
acet - 2014-12-06 16:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ty masz do niego
zdjecie uzytkownika
pini po polsku - 2014-12-07 19:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz nieudasy gamonie gaz nie pierdoły tylko gaz srake z dupy widze albo won z tego zakładu nie poto ten zaklad budowałem gaz polak dla mnie jest jak plankton dla wieloryba gaz
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2014-12-13 19:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo można dzwonić w sprawie pracy na rozbiór(nr telefonu).
zdjecie uzytkownika
pani ela marciniak - 2014-12-19 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do administratora mam do pana prośbę proszę aby pan usunął ostatnie 10 wypowiedzi ponieważ są zbyteczne i mściwe po co takie opinie dziwne proszę o to pana administratorze dziekuje
zdjecie uzytkownika
lopatka - 2014-12-21 09:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna nie jest dobze i nie jest zle wszystko zalezy kto co lubi....patologi troche tam jest np Magda W z lopatki wymienila sobie chlopaka na wyzszego haha
zdjecie uzytkownika
do pani Eli - 2014-12-21 14:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się pani dziwi ,gdyby był w porzadku to ludzie by się go nie czepiali.Jezeli tylu pracowników się skarzy to powinnna pani podjac odpowiednie kroki i wyjasnic sytuację.To prostak i człowiek bez jakiejkolwiek kultury,poniza ludzi i obraza .To nie są msciwe opinie ,to jest prawda,i to wszystko dzieje się pod pani okiem ,tylko9 pani nie chce tego widziec,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
x