Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
idol - 2014-10-21 15:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak słow poprostu
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-10-27 15:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że firma jest w 85 krajach na swiecie, pięknie, czy komuś wiadomo coś czy w związku z tymi Pini Polonia oferuje również pracę w innych krajach albo chociaż stanowiska o jakimś charakterze międzynarodowym?mam ambicje podparte doświadczeniem i cv.po certyfikatach widzę ze firma wydaje się solidna ale wasza opinia tutaj będzie dla mnie decydująca
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-01 08:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rudzielec rafałek bukowian jeszcze żyje nie możliwe nie wierze
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-01 08:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja kupiłem znicze trudno może za rok zapale
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bartka solidny to ty jesteś i głupi widzisz co ludzie piszą o tym pini a ty jaja se robisz zycze ci abys robił w kutnie albo droga otwarta jedz w poniedziałek do tego zakłasu i się zatrudnij czemu nie dalej to zobaczysz daje ci pół roku i wychodzisz siwy i starszy o 15lat debilu
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-01 23:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i wymień mi te 85 krajów na świecie co oni robia i gdzie
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-11-04 06:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adminek nie usuwaj opini o nazistach ciebie człowieku trzeba wziaść na ubój do piniego nygusie siedzisz pierdzisz w stołek i usuwasz jaja bym ci urwał jak bym cię spotkał
zdjecie uzytkownika
twój kolega - 2014-11-04 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie kojarzysz kto pisze ele ja mam twój nr telefonu jak chcesz to zadzwonie do ciebie i się umówimy dostaniesz wpierdol odemnie nie daj boże żebym cię gdzieś spotkał przypadkiem bo jestem nieobliczalny
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gamonie gaz święta idą znowu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniecie a ja u siebie prywatnie obię 7 godzinek dziennie i na luziku a pomyśleć że 3lata robiłem w tym syfie ale jak to się mówi trzeba myśleć
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-07 16:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
racja prawda jest taka że w kutnie robią ludzie którzy się do niczego nie nadają nie umiesz nic robić do kutna jesteś pijakiem do kutna jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kutna jeteś z patologi do kutna poprostu tam biorą każdego nawet po szkołach specjalnych
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-07 16:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tam robią nawet tacy co mają dzieci z własnym bratem siostrą czy córka ma dziecko z ojcem patologia co za zakład nawet pamietam robil kiedyś zboczeniec co miał zdjęcia małych nagich dzieci filmiki itd normalnie tam każdy może robic nawet z więzienia do kutna niedługo trynkiewicza zatrudnią nie zdziwiła bym się
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-11 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gaz gaz gamonie święta idą trzeba wam podkręcić znowu tempo już ja oto zadbam
zdjecie uzytkownika
rk - 2014-11-13 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pchajcie się na rurkę na łopatke dobra kasa i ściema lepszej roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-16 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no od jutra gaz coraz bliżej święta a wtym roku są o 40procent większe zamówienia niż rok temu czyli wiadomo gaz ostry ogień panowie
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-17 10:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie przyjmiecie ludzi co tam już pracowali to wam pogonią robotę na święta bo z tymi nowymi to nie macie szans niech dzwonią po starych pracownikach to może wrócą.
zdjecie uzytkownika
Felicja - 2014-11-17 18:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adas te 40 % to sam zrob rekawy zakasaj i gaz gaz cwaniaku w damskich gaciach
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-11-18 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mi się wydaje czy widziałam kierownika z uboju?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-19 07:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek czy ty myślisz czy nie byłem kiedyś ich pracownikiem i mam kontakt z wieloma byłymi rzeżnikami co tam robili na kościach powtarzam na kościach powiedz mi po co oni mają dzwonić do byłych jak i tak nikt nie wróci do tego syfu a po drugie każdy z nas ustawił sobie życie i prace także powiem jedno w nosie mamy ten zakład na zawsze a nawet gdyby to wolimy robić za 1800zł niz tam w pini nigdy w życiu takich psychiatryków jak pini polonia niedozobaczenia wam piniaki
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-11-21 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję osób, które uległy wypadkom w Pini Polonia. Odszkodowania ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-11-22 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam,zachorujesz to nie masz nic bo nie opłacają składek chorobowych,nawet jak wypadek w pracy ci sie stanie to nie masz na leki za co wykupić a fakture za leki musisz pokazać pani agatce czy oby napewno byłeś chory,a nawet za to nie płacą .śmieszne co tam sie dzieje ,ludzie jak najdalej od pini tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na śmierć.
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-11-27 15:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bet... - 2014-10-20 01:01:56]:
oj tak macie rację syf i patologia oszukują na każdym kroku zero szacunku
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-27 19:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiola z łopatki z księżyca jeszcze śmierdzisz śledziami wieśniaro kraczata umyj się wkońcu i ogol a ten łysol rudy to muś dyma cię jeszcze nie dam wam spokoju na tej stronie bo was nienawidze za kapowanie
zdjecie uzytkownika
m - 2014-11-27 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sławuś pawlak ty gnoju jeszcze tam robisz suko sprzedałeś szczepana albina i 12 apostołów ty suko
zdjecie uzytkownika
r - 2014-11-27 19:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta wiola to jest wieśniara babo chłop a ten rudy łysol z tym podgardlem knur nygus ma harakterek bydlak
zdjecie uzytkownika
kut - 2014-11-27 19:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no admin działj i usuwaj opinie o kapusich takich jak ta wiola i rudy tomuś ile ci dali w łapę za usuwanie tylko szybko to usun szybko bo ktoś przeczyta
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x