Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pini Polonia

Pracowałeś w firmie Pini Polonia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-18 14:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JJ - 2015-06-10 14:56:24]:
chyba tam nie byłes to się nie wypowiadaj na temat zakładu o którym nie masz pojęcia.
zdjecie uzytkownika
xy - 2015-06-19 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam smakują obiady?To jest ochydne żarcie.
zdjecie uzytkownika
devil - 2015-06-19 19:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nikt tu nie zna ładnych chętnych ukrainek:)?nagroda za prawdziwy kontakt do takowej. jesli jakąś znasz to napisz do mnie:)i ile kasują za spotkanie?
zdjecie uzytkownika
XxX - 2015-06-19 20:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Maciek - 2015-06-14 23:25:45]:
przyjedz do nas na dzielnie to kurva wyczyścimy fure i ryj przy okazji...
zdjecie uzytkownika
azazaaz - 2015-06-20 12:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie mieszkają te panie ze wschodu bo też bym chciał:)?
zdjecie uzytkownika
roki19 - 2015-06-20 19:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gargamel - 2014-09-11 17:59:52]:
To musiales zajebiscie lizac rowa,takiego prosto po wysraniu!!!
zdjecie uzytkownika
007borewicz - 2015-06-20 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kończcie już o tych bukowianach truskawkach(bo już po sezonie)lepiej niech ktoś da namiary na ukrainki-nagroda pisać na angel1985111@wp.pl a i czy dobre są? tylko prosze o opinie facetów nie kobitki:)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-21 21:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy nic nie wiecie hu-ja możecie i hu-ja wiecie. podajecie się za kogoś kim nie jesteście. A najlepsi są ci co piszą że teraz mercedesami jeżdżą a tak na prawdę takie auta znają tylko z telewizyjnej reklamy. oj jacy są mocni w gębie a poprawnie wysłowić się nie umieją a już nie wspomnę o poprawnej pisowni tylko do świń się nadają, a merce to mogą myć piniemu hehehheh śmieszne zero jakiegokolwiek poziomu inteligencji gnój i nic więcej......
zdjecie uzytkownika
Do ona - 2015-06-21 22:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam robisz w tym gnoju co a kim ty jesteś napisz mi kim co
zdjecie uzytkownika
Adam strożek - 2015-06-21 22:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pini polonia i ja jesteśmy kimś taka jest prawda reszta to zera totalne ha
zdjecie uzytkownika
Prawdziwy - 2015-06-21 22:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta osoba co podaje się za maciek się podstawia poprostu ktoś sobie jaja robi jutro jadę na policję to zgłosić i znajdę gościa co piszę moje imię i mnie wstawia na forum
zdjecie uzytkownika
ken - 2015-06-21 23:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jerry - 2015-06-14 22:23:44]:
nie wszystkie i nie zawsze,ale te z chłopami dają,wystarczy 50 zeta.Z lodem liczone i od tyłu-na powietrzu)
zdjecie uzytkownika
el - 2015-06-22 09:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ken - 2015-06-21 23:33:21]:
normalnie strach jeść od Was mięso :D
mam nadzieję że przy linii od tyłu się nie zapinacie?
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-06-22 12:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha a ładna ta ukraina czy tylko ....na wszystko pozwalaja czy sa zeczy których nie zrobią za kase?
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-06-22 13:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wasz zakład powinien się nazywać Pini - Sodoma i Gomora - Polska :)
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-06-22 15:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [el - 2015-06-22 09:19:16]:
A gdzie można je spotkać?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-22 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracuję w tym gnoju, ale temat znany mi jest dobrze wiem doskonale jak sie zachowujecie w taśmie i do swoich przełożonych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejść to mało. tak piszecie że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ilu z was wróciło po tym jak was zwolnili??? ilu z was prosiło o to by was przyjęli nie wie ten co tam nie pracuje bądź nie zna tematu. dla ludzi z kutna to złapanie pana boga za nogi kiedyś bezrobotni bądź przedający na bazarach z pomidorami a teraz wielcy dorobkowicze. a ile do powiedzenia mają sami przełożeni i prawe ręce a ksiązki w ręce nie mieli co widać na załączonym obrazku po pisowni ludzi którzy tu się wypowiadają
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-06-22 23:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za samą reklame nigdy nie kupię nic z firmy pini !!!!!! wiem co jem , ale nie trzeba tego pokazywać !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-06-23 07:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ala - 2015-06-22 23:14:43]:
no faktycznie, od patrzenia na świnie raczej apetyt nie wzrasta. Makaron nie trafił z reklamą. W zasadzie z całą strategią marketingową przestrzelił.
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-06-28 08:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w pini.2.5 roku wiem z jakiego miesa sa te pyszne kielbasy.to co jest na podlodze jest zbierane przebierane i tak powstaja te pyszne wedliny.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-28 16:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te reklamy rolników pini polska są gorzej przyjebane jak ten program rolnik szuka żony obłuda i zakłamanie nie jeden w to mięso rzygał smarkał i pluł wiem bo robiłem tam
zdjecie uzytkownika
jak sie wykorzystuje - 2015-06-28 23:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktos napisze o pracy codziennie po 10 godzin w Pini Polska ?? To jeden tydzien gratis dla Wlocha fundowany przez polskich roboli. I bardzo dobrze niech cholota robi i jak ma byc szacunek do Polakow !!!!! We wloszech musialby zaplacic kilka razy wiecej tutaj może rządzić i nikt mu nie patrzy na rece !!!
zdjecie uzytkownika
slan - 2015-06-28 23:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XxX - 2015-06-19 20:35:10]:
kretynie,sam sobie obciągnij albo idź do mamusi lub siostry-chyba, że ta w Niemczech pracuje i tam Niemcy lub Turcy pytają o to samo w stosunku do nich, o co i ty pytasz
zdjecie uzytkownika
JJ - 2015-06-29 10:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ile tonek dziennie pykacie w Pini Polska? ze stówka jest na liczniku?
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2015-06-29 21:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam tam świń dopiero dowale bo widze że nie macie co robić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini Polonia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pini Polonia?
Zadaj pytanie
alert