Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o viva service

Pracowałeś w firmie viva service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bonzo99 - 2010-11-22 12:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tragedi,przestrzegam ewentualnych kandydatów na pracowników,szef .p [usunięte przez moderatora] w naszej pierwszej rozmowie zapewniał ze podczas wyjazdow pracownicy maja zapewnione posiłki,pieniązki miły byc wyplacane tygodniowo--nic z tych rzeczy wszystko okazało sie inaczej, ciezka praca z oddechem szefa na plecach i tylko a to za za wolno,nie tak jak trzeba,jesli szef na wyjezdzie nie jest glodny to i zaloga nie je ,nie raz tak sie okazalo i jechalem np.do białegostoku o jednej kanapce bez kasy w kieszeni,wszystko moge zrozumiec ,prace trzeba szanowac ale tez i p.[usunięte przez moderatora] powinien poszanowac ludzi a uwaza sie za wykształconego czlowieka,jestem rozgoryczony ta sytuacja,pracowałem w swoim zyciu w róznych firmach i to pierwszy taki przypadek dno i wodorosty,nikomu nie polecam współpracy z tym człowiekiem,ja sam nigdy bym sie nie zdobył na take komentarze ale to powinno sie skonczyc,ilu jeszcze takich jak ja sie zawiedzie a p.[usunięte przez moderatora] dalej bedzie grał goscia na poziomie a tu słoma z butów i cwanictwo,zero poszanowania człowieka.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2012-06-19 23:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od nieuczciwych pracodawców jest inspekcja pracy.dzięki za ostrzeżenie- nie dam się wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
gienia - 2012-11-13 18:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje ja też pracowałam u tego pana [usunięte przez moderatora] kawał c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i tyle
zdjecie uzytkownika
IA - 2012-11-26 19:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzm pracę u tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a takich ludzi jak on powinno się zabijać odrazu po urodzeniu
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-01-30 08:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! ja rowniez pracowalem u tego [usunięte przez moderatora],i odradzam wszystkim prace u niego!!!! To oszust i kretacz,nie wyplaca pensji w terminie!!Umawia sie z pracownikami i nie przyjezdza wogole.Cham i oszust!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
teo - 2013-02-19 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan [usunięte przez moderatora] to udajacy biznesmana gosc ktory zatrudnia pijaków spod sklepu za pare groszy obiecujac im intratne wynagrodzenie,niejednokrotnie niewyplacając tych paru groszy
zdjecie uzytkownika
Lalka - 2013-06-13 16:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oh jak ja sie z wami zgadzam!!! p.[usunięte przez moderatora] to człowiek po którym widać że dorobił sie czegoś wykorzystując innych do tego bo sam jest zbyt mało inteligentnym człowiekiem i pustym i niezdarnym i w ogole cham i prostak wspolczuje sobie i wszystkim innym ktorzy mieli z nim do czynienia wydaje mu sie ze jest w porzadku tak to prawda tylko mu sie wydaje!!!! To jest właśnie przykład człowieka który skacząc ze swojego poziomu ego na poziom IQ mógłby sie zabic!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,a jakie są warunki pracy w VIVA Service? cCzy mozliwe jest wyegzekwowanie umowy o prace?jaka jest atmosfera mniedzy wspolpracownikamii?
zdjecie uzytkownika
naruto - 2013-09-16 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy rzeczywiście jest aż taka tragedia? jak długo właściciel leżał kasę pracownikom? i jakie stawki mieliście na umowie wypisane?
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-01-19 19:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z przedmowcami. miałem d czynienia z tym osobnikiem. brak mu szacunku do pracowników, jest nieuczciwy. nie ma co pakować się w kontakty z krentaczami
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-20 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szogun, to szkoda, że nie napisałaś o co chodziło dokładnie, bo viva service ma tutaj wysoka ocenę, a wystawiali ją pracownicy, także coś się nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-02-27 11:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może szogun jest jedną z tych osób, które wyleciały z vivy i szuka teraz rewanżu na jego forum - oj nieładnie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-04-01 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Za to szereg ofert pracy wystawia na portalu radio kielce pojekt praca w któłrych to ofertach pisze że szuka uczciwych pracowników.........
zdjecie uzytkownika
wrzos - 2014-04-13 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca usuwa komentarze niewygodnie dla swojej opinii moze teraz je obiad za cudze pieniadze bo komus nie wyplacal pensji az kto sie rozchorowal i chodzi głodny i chory swieta ida panie biznesmenie troche litosci dla ludziby sie przydalo....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie viva service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x