Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o viva service

Pracowałeś w firmie viva service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
teo - 2013-02-19 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan [usunięte przez moderatora] to udajacy biznesmana gosc ktory zatrudnia pijaków spod sklepu za pare groszy obiecujac im intratne wynagrodzenie,niejednokrotnie niewyplacając tych paru groszy
zdjecie uzytkownika
Lalka - 2013-06-13 16:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oh jak ja sie z wami zgadzam!!! p.[usunięte przez moderatora] to człowiek po którym widać że dorobił sie czegoś wykorzystując innych do tego bo sam jest zbyt mało inteligentnym człowiekiem i pustym i niezdarnym i w ogole cham i prostak wspolczuje sobie i wszystkim innym ktorzy mieli z nim do czynienia wydaje mu sie ze jest w porzadku tak to prawda tylko mu sie wydaje!!!! To jest właśnie przykład człowieka który skacząc ze swojego poziomu ego na poziom IQ mógłby sie zabic!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,a jakie są warunki pracy w VIVA Service? cCzy mozliwe jest wyegzekwowanie umowy o prace?jaka jest atmosfera mniedzy wspolpracownikamii?
zdjecie uzytkownika
naruto - 2013-09-16 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy rzeczywiście jest aż taka tragedia? jak długo właściciel leżał kasę pracownikom? i jakie stawki mieliście na umowie wypisane?
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-01-19 19:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z przedmowcami. miałem d czynienia z tym osobnikiem. brak mu szacunku do pracowników, jest nieuczciwy. nie ma co pakować się w kontakty z krentaczami
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-20 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szogun, to szkoda, że nie napisałaś o co chodziło dokładnie, bo viva service ma tutaj wysoka ocenę, a wystawiali ją pracownicy, także coś się nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-02-27 11:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może szogun jest jedną z tych osób, które wyleciały z vivy i szuka teraz rewanżu na jego forum - oj nieładnie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-04-01 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Za to szereg ofert pracy wystawia na portalu radio kielce pojekt praca w któłrych to ofertach pisze że szuka uczciwych pracowników.........
zdjecie uzytkownika
wrzos - 2014-04-13 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawca usuwa komentarze niewygodnie dla swojej opinii moze teraz je obiad za cudze pieniadze bo komus nie wyplacal pensji az kto sie rozchorowal i chodzi głodny i chory swieta ida panie biznesmenie troche litosci dla ludziby sie przydalo....
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-06-04 14:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy w viva service dają umowy śmieciowe czy o prace? chciałabym tam pójść na rozmowę kwalifikacyjną.
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2014-06-11 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem wątpliwość przyjemność pracy w tej firmie VIVA service .to się powinno nazywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownik wiecznie za plecami i co byś nie robił to jest żle ,kodeks pracy dla nich nie istnieje jednego dnia kończysz o 22giej a drugiego masz na 5tą rano jak padniesz z wyczerpania to ci się karze przebrać i pujść po cywilnemu do lekarza i nie wolno ci się przyznać gdzie pracujesz.umowa swoje a rachunki swoje zarabiasz okoo 1300zł a na rachunku masz 260zł.kasa wypłacana niejednokrotnie z opużnieniem.ludzi zmienia jak rękawiczki
zdjecie uzytkownika
Fafciu - 2014-07-17 18:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dziś w galerii korona na rozmowie o pracy .Przyszedł chłop o wyznaczonej godzinie i z pod Triumfa z jakimś starym zgredkiem zabrał mnie na rozmowę o pracę do pokoiku bez okna w labiryncie z betonowych podżiemi . Mimo iż byłem pierwszy puściłem Zgredka przodem (myślę sobie posłucham pod drzwiami oczym go pytają -będe przygotowany )Ale nie dało się bo przyciągali się jacyś Tani Dranie i między sobą się popisywali znaczy ten młodszy Cwaniakował Do Starszego . Strasznie długo dziadka tam oprawiali (we dwóch ) i Jeden z drugim końcu wyszli a ja wszedłem. No gościu Mnie tu Grzecznie Pyta , mówi co nalezy do moich obowiązków , czyli wszytko omiatanie koszenie , mówi że po 3 miechach praca na stałe i że na początek UWAGA 6 złotych brutto . Podziekowałem grzecznie on tak Śmisznie podskoczył jak by mu ktoś czopa w tyłek wsadził I ODDAŁ mnie CV. LUDZIE OPIEKA SPOŁECZNA RAZEM Z MUP KIELCE ZA PRACE Z INTERWENCJI PŁACI 8+PLN NA RĘKE + ZASIŁEK+ UBEZPIECZENIE .APELUJE NIE NABIJAJCIE TAKIM WYZYSKIWACZOM PORTFELA , WSZYTKIE NIEPRAWIDŁOWOŚĆI ZGŁASZAJCIE DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY , urzędu skarbowego niech cwaniak poczuje !!!
Pozdrawiam Wszystkich Ludzi Pracy
zdjecie uzytkownika
Frz4 - 2014-07-22 14:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli kolego masz takie możliwości i takie doświadczenie to dlaczego szukasz pracy za 5 zł , z opisu twojej rozmowy wynika iż uzyskałeś informacje dotyczące pracy ,twój wybór podejmujesz bądż nie , po twojej ocenie ludzi musisz się jeszcze dużo nauczyć by dostać 5 zł /h .
zdjecie uzytkownika
Faciu - 2014-07-23 22:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo przez telefon nikt mnie nie powiedział , nie chciał powiedzieć za ile to praca . Po prostu bym nie przyszedł . Aczkolwiek nic w poście powyżej na temat swojego wykształcenia nie pisałem , ale jest spore . Jednakże Gowork nie powstał by oceniać pracownika , lecz oceniać pracodawców, firmy, kierowników itd . A sytuację w Polsce każdy zna (bierze się co jest )Faktycznie podjąłem wybór- nie chcę takiej pracy ( Uwaga Ludziska w Adecco pod dworcem jest praca za 11 pln jako pomocnik piekarza w Omarze -ale też syf ) Ps jakich Ludzi ? - Człowiekiem to jestem pan brukarz a nawet Pani sprzątająca . A reszta to krwiopijcy , burżuazja i arszlikiery. Do reszty trol postu się nie odnoszę bo widzę że się prujesz do ludzi :)
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-07-25 12:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Faciu - 2014-07-23 22:26:32]:
a ja bym tak wszystkich nie wrzucal ludzi i pracodawców do jednego worka. urodzi Ci sie dziecko, bedziesz musial samodzielnie zapelnic lodowke dla siebie i rodziny to Ci sie zmieni perspektywa. tez tak myslalem jak rzucałem studia, ze jestem za dobry na niektore miejsca pracy, ale po roku na bezrobociu biore co daja. napisz wiecej o tej ofercie pracy i rozmowie kwalifikacyjnej. daj znac czy wiesz cos wiecej o umowe jaka moga zaproponowac, bo na ich stronie niewielee informacji o tym jest, a wlasciwie to wcale. pozdrawiam i zycze wiecej zrozumienia dla innych ludzi oraz pracodawcow. swiat nie jest czarno-bialy.
zdjecie uzytkownika
Fafciu - 2014-07-25 22:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogi Macieju ja nie wrzucam pracodawców i pracowników do jednego worka (Czytaj ze zrozumieniem )Doskonale zdaje sobie sprawę z twojego punktu widzenia , bo mam dziecko muszę ciężko pracować .OKY Muszę cięzko pracować ale nie za 6 pln bo za takie pieniadze to idzie umrzeć z głodu ! A tym bardziej utrzymać siebie i dziecko (poza tym kto planuje założenie rodziny nie mając dobrej sytuacji socjalnej ). To właśnie dlatego nie uczciwi pracodawcy , wykorzystujący w polskim prawie lukę (śmieciówki , brak stawki minimalnej za godzinie )wykorzystują ludzi w ciężkiej sytuacji życiowej . Macieju niestety nic więcej ci nie napisze bo mnie za robotę w białym wywiadzie nie płacą .Idż poszperaj popytaj :) Do Mopru do Psychologa te sprawy
Pozdrawiam Ludzi Pracy Fafciu
zdjecie uzytkownika
Przestań Niewoliniku - 2014-08-31 14:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frz4 - 2014-07-22 14:22:35]:
Jeśli drogi NIEWOLNIKU masz chęć pracować za 5 (słownie: pięć złotych polskich tj.: 1.2 E lub jak wolisz 1.8 $ na godzinę ) to gratuluje ambicji i poszanowania oraz wyceny własnej pracy. Czy zastanowiłeś się jakim sposobem utrzymał byś za tęstawkę (nie otrzymując kieszonkowego od rodziców) rodzinę? Takim pracodawcą mówię stanowcze nie. Sam chętnie im zapłacę 5 netto zł za godzinę, za czyszczenie toalety po obstrukcji. Chętnych ciekawych projektów, pracy w miłej atmosferze, nowych wyzwań, oraz wypłaty uzależnionej od umiejętności serdecznie zapraszam na rozmowę. Płatne od ręki.l
zdjecie uzytkownika
trugotto - 2014-09-12 17:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurcze, naprawdę sa u Was tak niskie stawki, przecież to jest nawet poniżej normy grubo jak sądzę.. a o jakich stanowiskach tutaj mowa, bo może to jest uzależnione od tego co się robi, a potem są jakieś podwyżki planowane chyba, no nie? bo długo za taką stawke mało kto wytrzyma moim zdaniem w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Fafciu - 2014-09-20 05:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie u nas bo my tam nie pracujemy :) Ale takie stawki są w takich firmach (bo pracowałem ), jak Cedrox ,Vive service czy Elcop Różaka .Takie firmy wykorzystują lukę w Polskim prawie i pasożytują na ciężkiej sytuacji życiowej pracowników .A praca jest bardzo ciężka Bo co tu ukrywać Ktoś kto ma pieniądze do takiej pracy nie pójdzie .Pujdą ludzie biedni co muszą .
Normalnie to jak w 19 wiecznej Europie a nie w 21 wieku w EU Nikt za ludżmi zatrudnionymi na śmieciówkach bez stawki mimalnej 12 -14 pln się nie upomni . A tacy pracownicy nic nie mogą bo kodeks pracy ich nie chroni .
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-09-29 12:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sądzicie, mój chłopak, który pracował niecały rok w tej branży da radę u Was czy średnio raczej? zależy mi na waszej opinii, bo nie wiem czy opłaca się w ogóle, żeby tam szedł, bo ja ma rezygnować po miesiącu to też nie o to chodzi :P a tak to może dostanie chociaz normalna umowe, co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
fafciu - 2014-10-05 23:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umiesz czytać--- my tam nie robimy !!! Czy da czy nie da ,zależy o co ci chodzi ? Praca jak praca za śmieszne pieniądze z dużą liczbą godzin ,w stresie bo to ludzie chodzą i śmieją się i wiedzą że się jest wyzyskiwanym no i przede wszystkim ciężko , i jeszcze głupie pytania zadają na wstępie ? Np powie mnie pan co tam się stało :) Ps. Mogę mu powiedzieć ..... Na śmieciówce i jeszcze jakieś chachmęstwa przy wypłacie robią . Odradzam niech s....wiel sam se omiata a nie wykorzystuje innych .
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-10-14 12:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, ale na pewno są też jakieś zalety tej pracy, skoro jednak jacyś ludzie tam pracują, prawda? może wymienisz chociaż jeden @fafciu, bo oczerniać firmę i wszystko co z nią związane to każdy umie, więc nie nie jest nic nadzwyczajnego. czekam na obiektywne opinie i gorąco pozdrawiam wszytskich!
zdjecie uzytkownika
fafciu - 2014-10-20 15:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Drogi Dżony bardzo miło mnie że zauważyłeś merytoryczną wartość Mojej wypowiedzi .
Najdroższy trolu jeżeli czytasz uważnie, to kilkanaśćie opinii wcześniejszych nie należy do mnie :) Samo to coś mówi .Jeżeli oczernianiem nazywasz szczegółową relację ile się tam zarabia , jak przebiega rekrutacja oprzyj się na innych opiniach nie moich :) Zawsze możesz podejść do któregoś człowieka który tam omiata i zapytać ile zarabia itd ..... Opowie wszystko:) Jeszcze raz powiedz że kogoś oczerniam to ci nawrzucam ch.....Bo pisze samą prawdę . A nic mnie z tą firmą nie łączy , jestem kolesiem z ulicy który wbił się tam na rekrutacje :). Acha rekrutacja w tej śmisznej firmie trwa ciągle - oczywiście nie świadczy to o tym że firma się rozrasta -ale o tym że ludzie z niej odchodzą .PS. My zwykli ludzie też cie pozdrawiamy i napiszemy też na innych portalach i prosimy byś popracował nad ortografią . Bo z tym co zaprezentowałeś powyżej to tylko pod koronę i zamiatać .
zdjecie uzytkownika
diament - 2014-11-07 12:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest możliwość jakimś cudem dostać tam normalną umowę o pracę? na tym by mi najbardziej zależało, co do stanowiska jestem bardzo elastyczny i od mopa do wszelkiej pracy biurowej i marketingu. po prostu bardzo mi zależy konkretnie na tej firmie. wiem jakie czasy i na kasę narzekać nie będzie, napiszcie jakie są plusy pracy w Viva Service
zdjecie uzytkownika
tudor - 2014-11-21 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat pracy w Viva Service, a dość pilnie jej potrzebuje. Mianowicie chciałbym się zatrudnić w tej firmie. Wiem , że prawdopodobnie większego wykształcenia od swoich pracowników nie wymagają. Raczej chodzi im o pracowitość, a ja nigdy nie miałem z tym problemów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie viva service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x