Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o viva service

Pracowałeś w firmie viva service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bonzo99 - 2010-11-22 12:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tragedi,przestrzegam ewentualnych kandydatów na pracowników,szef .p [usunięte przez moderatora] w naszej pierwszej rozmowie zapewniał ze podczas wyjazdow pracownicy maja zapewnione posiłki,pieniązki miły byc wyplacane tygodniowo--nic z tych rzeczy wszystko okazało sie inaczej, ciezka praca z oddechem szefa na plecach i tylko a to za za wolno,nie tak jak trzeba,jesli szef na wyjezdzie nie jest glodny to i zaloga nie je ,nie raz tak sie okazalo i jechalem np.do białegostoku o jednej kanapce bez kasy w kieszeni,wszystko moge zrozumiec ,prace trzeba szanowac ale tez i p.[usunięte przez moderatora] powinien poszanowac ludzi a uwaza sie za wykształconego czlowieka,jestem rozgoryczony ta sytuacja,pracowałem w swoim zyciu w róznych firmach i to pierwszy taki przypadek dno i wodorosty,nikomu nie polecam współpracy z tym człowiekiem,ja sam nigdy bym sie nie zdobył na take komentarze ale to powinno sie skonczyc,ilu jeszcze takich jak ja sie zawiedzie a p.[usunięte przez moderatora] dalej bedzie grał goscia na poziomie a tu słoma z butów i cwanictwo,zero poszanowania człowieka.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2012-06-19 23:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od nieuczciwych pracodawców jest inspekcja pracy.dzięki za ostrzeżenie- nie dam się wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
gienia - 2012-11-13 18:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje ja też pracowałam u tego pana [usunięte przez moderatora] kawał c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i tyle
zdjecie uzytkownika
IA - 2012-11-26 19:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzm pracę u tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a takich ludzi jak on powinno się zabijać odrazu po urodzeniu
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-01-30 08:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! ja rowniez pracowalem u tego [usunięte przez moderatora],i odradzam wszystkim prace u niego!!!! To oszust i kretacz,nie wyplaca pensji w terminie!!Umawia sie z pracownikami i nie przyjezdza wogole.Cham i oszust!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
teo - 2013-02-19 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan [usunięte przez moderatora] to udajacy biznesmana gosc ktory zatrudnia pijaków spod sklepu za pare groszy obiecujac im intratne wynagrodzenie,niejednokrotnie niewyplacając tych paru groszy
zdjecie uzytkownika
Lalka - 2013-06-13 16:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oh jak ja sie z wami zgadzam!!! p.[usunięte przez moderatora] to człowiek po którym widać że dorobił sie czegoś wykorzystując innych do tego bo sam jest zbyt mało inteligentnym człowiekiem i pustym i niezdarnym i w ogole cham i prostak wspolczuje sobie i wszystkim innym ktorzy mieli z nim do czynienia wydaje mu sie ze jest w porzadku tak to prawda tylko mu sie wydaje!!!! To jest właśnie przykład człowieka który skacząc ze swojego poziomu ego na poziom IQ mógłby sie zabic!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,a jakie są warunki pracy w VIVA Service? cCzy mozliwe jest wyegzekwowanie umowy o prace?jaka jest atmosfera mniedzy wspolpracownikamii?
zdjecie uzytkownika
naruto - 2013-09-16 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy rzeczywiście jest aż taka tragedia? jak długo właściciel leżał kasę pracownikom? i jakie stawki mieliście na umowie wypisane?
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-01-19 19:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z przedmowcami. miałem d czynienia z tym osobnikiem. brak mu szacunku do pracowników, jest nieuczciwy. nie ma co pakować się w kontakty z krentaczami
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-02-20 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szogun, to szkoda, że nie napisałaś o co chodziło dokładnie, bo viva service ma tutaj wysoka ocenę, a wystawiali ją pracownicy, także coś się nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-02-27 11:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może szogun jest jedną z tych osób, które wyleciały z vivy i szuka teraz rewanżu na jego forum - oj nieładnie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-04-01 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Za to szereg ofert pracy wystawia na portalu radio kielce pojekt praca w któłrych to ofertach pisze że szuka uczciwych pracowników.........
zdjecie uzytkownika
wrzos - 2014-04-13 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawca usuwa komentarze niewygodnie dla swojej opinii moze teraz je obiad za cudze pieniadze bo komus nie wyplacal pensji az kto sie rozchorowal i chodzi głodny i chory swieta ida panie biznesmenie troche litosci dla ludziby sie przydalo....
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-06-04 14:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy w viva service dają umowy śmieciowe czy o prace? chciałabym tam pójść na rozmowę kwalifikacyjną.
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2014-06-11 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem wątpliwość przyjemność pracy w tej firmie VIVA service .to się powinno nazywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownik wiecznie za plecami i co byś nie robił to jest żle ,kodeks pracy dla nich nie istnieje jednego dnia kończysz o 22giej a drugiego masz na 5tą rano jak padniesz z wyczerpania to ci się karze przebrać i pujść po cywilnemu do lekarza i nie wolno ci się przyznać gdzie pracujesz.umowa swoje a rachunki swoje zarabiasz okoo 1300zł a na rachunku masz 260zł.kasa wypłacana niejednokrotnie z opużnieniem.ludzi zmienia jak rękawiczki
zdjecie uzytkownika
Fafciu - 2014-07-17 18:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dziś w galerii korona na rozmowie o pracy .Przyszedł chłop o wyznaczonej godzinie i z pod Triumfa z jakimś starym zgredkiem zabrał mnie na rozmowę o pracę do pokoiku bez okna w labiryncie z betonowych podżiemi . Mimo iż byłem pierwszy puściłem Zgredka przodem (myślę sobie posłucham pod drzwiami oczym go pytają -będe przygotowany )Ale nie dało się bo przyciągali się jacyś Tani Dranie i między sobą się popisywali znaczy ten młodszy Cwaniakował Do Starszego . Strasznie długo dziadka tam oprawiali (we dwóch ) i Jeden z drugim końcu wyszli a ja wszedłem. No gościu Mnie tu Grzecznie Pyta , mówi co nalezy do moich obowiązków , czyli wszytko omiatanie koszenie , mówi że po 3 miechach praca na stałe i że na początek UWAGA 6 złotych brutto . Podziekowałem grzecznie on tak Śmisznie podskoczył jak by mu ktoś czopa w tyłek wsadził I ODDAŁ mnie CV. LUDZIE OPIEKA SPOŁECZNA RAZEM Z MUP KIELCE ZA PRACE Z INTERWENCJI PŁACI 8+PLN NA RĘKE + ZASIŁEK+ UBEZPIECZENIE .APELUJE NIE NABIJAJCIE TAKIM WYZYSKIWACZOM PORTFELA , WSZYTKIE NIEPRAWIDŁOWOŚĆI ZGŁASZAJCIE DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY , urzędu skarbowego niech cwaniak poczuje !!!
Pozdrawiam Wszystkich Ludzi Pracy
zdjecie uzytkownika
Frz4 - 2014-07-22 14:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli kolego masz takie możliwości i takie doświadczenie to dlaczego szukasz pracy za 5 zł , z opisu twojej rozmowy wynika iż uzyskałeś informacje dotyczące pracy ,twój wybór podejmujesz bądż nie , po twojej ocenie ludzi musisz się jeszcze dużo nauczyć by dostać 5 zł /h .
zdjecie uzytkownika
Faciu - 2014-07-23 22:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bo przez telefon nikt mnie nie powiedział , nie chciał powiedzieć za ile to praca . Po prostu bym nie przyszedł . Aczkolwiek nic w poście powyżej na temat swojego wykształcenia nie pisałem , ale jest spore . Jednakże Gowork nie powstał by oceniać pracownika , lecz oceniać pracodawców, firmy, kierowników itd . A sytuację w Polsce każdy zna (bierze się co jest )Faktycznie podjąłem wybór- nie chcę takiej pracy ( Uwaga Ludziska w Adecco pod dworcem jest praca za 11 pln jako pomocnik piekarza w Omarze -ale też syf ) Ps jakich Ludzi ? - Człowiekiem to jestem pan brukarz a nawet Pani sprzątająca . A reszta to krwiopijcy , burżuazja i arszlikiery. Do reszty trol postu się nie odnoszę bo widzę że się prujesz do ludzi :)
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-07-25 12:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Faciu - 2014-07-23 22:26:32]:
a ja bym tak wszystkich nie wrzucal ludzi i pracodawców do jednego worka. urodzi Ci sie dziecko, bedziesz musial samodzielnie zapelnic lodowke dla siebie i rodziny to Ci sie zmieni perspektywa. tez tak myslalem jak rzucałem studia, ze jestem za dobry na niektore miejsca pracy, ale po roku na bezrobociu biore co daja. napisz wiecej o tej ofercie pracy i rozmowie kwalifikacyjnej. daj znac czy wiesz cos wiecej o umowe jaka moga zaproponowac, bo na ich stronie niewielee informacji o tym jest, a wlasciwie to wcale. pozdrawiam i zycze wiecej zrozumienia dla innych ludzi oraz pracodawcow. swiat nie jest czarno-bialy.
zdjecie uzytkownika
Fafciu - 2014-07-25 22:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi Macieju ja nie wrzucam pracodawców i pracowników do jednego worka (Czytaj ze zrozumieniem )Doskonale zdaje sobie sprawę z twojego punktu widzenia , bo mam dziecko muszę ciężko pracować .OKY Muszę cięzko pracować ale nie za 6 pln bo za takie pieniadze to idzie umrzeć z głodu ! A tym bardziej utrzymać siebie i dziecko (poza tym kto planuje założenie rodziny nie mając dobrej sytuacji socjalnej ). To właśnie dlatego nie uczciwi pracodawcy , wykorzystujący w polskim prawie lukę (śmieciówki , brak stawki minimalnej za godzinie )wykorzystują ludzi w ciężkiej sytuacji życiowej . Macieju niestety nic więcej ci nie napisze bo mnie za robotę w białym wywiadzie nie płacą .Idż poszperaj popytaj :) Do Mopru do Psychologa te sprawy
Pozdrawiam Ludzi Pracy Fafciu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie viva service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x