brak logo

PKS Bielsko-Biała

Bielsko-Biała

Opinie o PKS Bielsko-Biała

milo38 2010-11-21 07:55:43
pracodawca sprytnie lawirujący pomiędzy pomiędzy organem nadrzędnym jakim jest starostwo powiatowe ,związkami zawodowymi i pracownikami. Cały wysiłek skupia na utrzymaniu stanowiska bo zadania i działania na współczesnym rynku go przerosły. Głuchy na sugestie pracowników dot.poprawy funkcjonowania firmy. Tolerujący alkoholizm w firmie;kier SO, zwolniony za pijaństwo i powtórnie przyjęty kier.dworca. Akceptuje donosicielstwo i na atmosferze strachu przed utratą pracy utrzymuje dyscyplinę.Jest to typowy przykład cwaniaczka w białym kołnierzyku który uwłaszczył się na państwowej firmie.
kon-or 2010-12-15 21:27:56
idealna harmonia załogi w połączeniu z geniuszem zarządu pozwala na osiągnięcie synchronizacji oczekiwań i potrzeb pasażera.Nigdy nie zostanie pozostawiony sam sobie,bo nad tym ma pieczę [usunięte przez moderatora]-oczy i uszy tego skomplikowanego systemu.
milo38 2010-12-16 17:23:33
a ładnie to tak włamywać się do systemu i pobierać dane o internaucie? Zaufani chodzą teraz koło mnie i mają problem z dopasowaniem twarzy do nowej sytuacji ,ale mam ubaw ha ha
jonzi 2011-10-15 06:56:41
Do kierowcy pks jadącego z Bielska przez Kozy dnia 15.10.2011r około godziny 6:30 - TY [usunięte przez moderatora] NAUCZ SIĘ JEŹDZIĆ A NIE TRĄB NA INNYCH !!! Życzę dalszych sukcesów firmie pks zatrudniającej kierowców [usunięte przez moderatora]
Cyrus 2011-11-23 10:08:05
Zaproponowano mi 900 zł na cały etat w bielskim PKS.Popracowałem dwa tygodnie i podziękowałem za współpracę.Firma ta zatrzymała się w rozwoju 30 lat temu.
anonim 2011-11-23 10:29:21
Niektórzy kierowcy zakładają działalność i pracują do 300 godzin, a ITD udaje,że tego nie widzi. Tabor gorszy niż w bangladeszu.Kierownik na dworcu wprowadza złą atmosferę pracy.Śmiesznie niskie zarobki.Ogólnie nie polecam!
OPINIA 2012-08-09 18:35:24
Ochroniarze chodzący po tym dworcu PKS w Bielsku- Białej to porażka!! Dzisiaj jeden spasiony typ, na moją uwagę, że powinni coś zrobić z automatami do napojów - WSZYSTKIM RADZĘ NICZEGO W TYCH AUTOMATACH NIE KUPOWAĆ! - które nie działają pomimo podświetlonego okienka, a jeszcze połykają kasę, ten ochroniarz śmiał się jak głupek. Czy ta osoba jest zdrowa tego nie wiem, ale mam podejrzenia, że nie. Fizycznie na pewno nie, bo ledwo chodzi z nadmiaru tłuszczu. Ten [usunięte przez moderatora] facet ma być ochroniarzem?!! To jest kpina z Klientów tego dworca, co zresztą wygląda jak ubikacja na dworcu PKP na za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iu!
PKS-em w bielsku nie rządzi dyrektor tylko pan kon 2012-12-03 19:51:23
PKS-EM w bielsku od dawna nie rządzi żaden dyrektor tylko pan krzysztof konior ze swoją bandą który załatwia wszystko za wódke i kase w swojej knajpie w rybarzowicach . NAJGORSZE JEST TO ŻE PKS JUŻ DAWNO JEST WŁASNOSCIĄ STAROSTWA POWIATOWEGO TO TEN CZŁOWIEK TYM RZĄDZI I NIKT MU NIE PODSKOCZY ANI DYREKTOR ANI WOJEWODA . uwazam ze wszystkie skargi należy kierować z daleka od pana dyrektora i wojewody śląskiego tylko gdzieś wyżej
2
ela 2012-12-03 20:00:35
napisałem skarge na kierowce z PKS- BIELSKO krzysztofa koniora . brak reaakcji . okazuje sie że ten chłop z rybarzowic już od lat rządzi pks-em w bielsku i nikt nic nie zrobi . jedynie co może pomuóc to szybka prywatyzacja i zmiana ;prezesa;
1
ezop 2013-03-24 17:59:48
[usunięte przez moderatora] to pionek,caly wysiłek zarządu i starostwa nakierowany jest na takie rozlożenie firmy żeby wyglądało to naturalnie.
pani zza kółka 2015-02-25 22:07:09
jak duże doświadczenie trzeba mieć żeby dostać zatrudnienie w tej firmie jako kierowca? kilka lat już pracuję jako kierowca w różnych firmach ale teraz właśnie myślałam o korporacji tego typu. trudno się dostać? i ogólnie to jestem kobietą, wiadomo jak w tej branży jest - nie będą robić z tego problemu?
Zdenerwowana 2016-10-08 18:34:26
Niekompetentni kierowcy, stalam na przystanku zmęczona, na deszczu czekająca na autobus bardzo długo i kiedy juz jechał nie zatrzymał sie mimo iz mnie ujrzał, przez co musiałam byc zmuszona isc na piechotę ponad 10km na deszczu.
Laldb 2016-10-08 18:41:14
Pod koniec wakacji zapomnialam torby z zakupiona drogą odzieżą po czym dzwonilam do głównej siedziby pksu o prośbę zwrotu zgubionej rzeczy (byl to ostatni kurs tego autobusu). Na odpowiedz co ze zguba czekalam OK tygodnia po czym dowiedzialam sie iz kierowca niczego nie widzial poniewaz zapomnial sprawdzic autobusu po zakończonej trasie co bylo jego obowiązkiem
Donald 2016-10-09 15:38:50
No powiem Ci że to faktycznie dziwnie zabrzmiało chyba
Zostaw swoją opinię o PKS Bielsko-Biała - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Bielsko-Biała