brak logo

PKS Bielsko-Biała

Bielsko-Biała

Opinie o PKS Bielsko-Biała

milo38 2010-11-21 07:55:43
pracodawca sprytnie lawirujący pomiędzy pomiędzy organem nadrzędnym jakim jest starostwo powiatowe ,związkami zawodowymi i pracownikami. Cały wysiłek skupia na utrzymaniu stanowiska bo zadania i działania na współczesnym rynku go przerosły. Głuchy na sugestie pracowników dot.poprawy funkcjonowania firmy. Tolerujący alkoholizm w firmie;kier SO, zwolniony za pijaństwo i powtórnie przyjęty kier.dworca. Akceptuje donosicielstwo i na atmosferze strachu przed utratą pracy utrzymuje dyscyplinę.Jest to typowy przykład cwaniaczka w białym kołnierzyku który uwłaszczył się na państwowej firmie.
kon-or 2010-12-15 21:27:56
idealna harmonia załogi w połączeniu z geniuszem zarządu pozwala na osiągnięcie synchronizacji oczekiwań i potrzeb pasażera.Nigdy nie zostanie pozostawiony sam sobie,bo nad tym ma pieczę [usunięte przez moderatora]-oczy i uszy tego skomplikowanego systemu.
milo38 2010-12-16 17:23:33
a ładnie to tak włamywać się do systemu i pobierać dane o internaucie? Zaufani chodzą teraz koło mnie i mają problem z dopasowaniem twarzy do nowej sytuacji ,ale mam ubaw ha ha
jonzi 2011-10-15 06:56:41
Do kierowcy pks jadącego z Bielska przez Kozy dnia 15.10.2011r około godziny 6:30 - TY [usunięte przez moderatora] NAUCZ SIĘ JEŹDZIĆ A NIE TRĄB NA INNYCH !!! Życzę dalszych sukcesów firmie pks zatrudniającej kierowców [usunięte przez moderatora]
Cyrus 2011-11-23 10:08:05
Zaproponowano mi 900 zł na cały etat w bielskim PKS.Popracowałem dwa tygodnie i podziękowałem za współpracę.Firma ta zatrzymała się w rozwoju 30 lat temu.
anonim 2011-11-23 10:29:21
Niektórzy kierowcy zakładają działalność i pracują do 300 godzin, a ITD udaje,że tego nie widzi. Tabor gorszy niż w bangladeszu.Kierownik na dworcu wprowadza złą atmosferę pracy.Śmiesznie niskie zarobki.Ogólnie nie polecam!
OPINIA 2012-08-09 18:35:24
Ochroniarze chodzący po tym dworcu PKS w Bielsku- Białej to porażka!! Dzisiaj jeden spasiony typ, na moją uwagę, że powinni coś zrobić z automatami do napojów - WSZYSTKIM RADZĘ NICZEGO W TYCH AUTOMATACH NIE KUPOWAĆ! - które nie działają pomimo podświetlonego okienka, a jeszcze połykają kasę, ten ochroniarz śmiał się jak głupek. Czy ta osoba jest zdrowa tego nie wiem, ale mam podejrzenia, że nie. Fizycznie na pewno nie, bo ledwo chodzi z nadmiaru tłuszczu. Ten [usunięte przez moderatora] facet ma być ochroniarzem?!! To jest kpina z Klientów tego dworca, co zresztą wygląda jak ubikacja na dworcu PKP na za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iu!
PKS-em w bielsku nie rządzi dyrektor tylko pan kon 2012-12-03 19:51:23
PKS-EM w bielsku od dawna nie rządzi żaden dyrektor tylko pan krzysztof konior ze swoją bandą który załatwia wszystko za wódke i kase w swojej knajpie w rybarzowicach . NAJGORSZE JEST TO ŻE PKS JUŻ DAWNO JEST WŁASNOSCIĄ STAROSTWA POWIATOWEGO TO TEN CZŁOWIEK TYM RZĄDZI I NIKT MU NIE PODSKOCZY ANI DYREKTOR ANI WOJEWODA . uwazam ze wszystkie skargi należy kierować z daleka od pana dyrektora i wojewody śląskiego tylko gdzieś wyżej
2
ela 2012-12-03 20:00:35
napisałem skarge na kierowce z PKS- BIELSKO krzysztofa koniora . brak reaakcji . okazuje sie że ten chłop z rybarzowic już od lat rządzi pks-em w bielsku i nikt nic nie zrobi . jedynie co może pomuóc to szybka prywatyzacja i zmiana ;prezesa;
1
ezop 2013-03-24 17:59:48
[usunięte przez moderatora] to pionek,caly wysiłek zarządu i starostwa nakierowany jest na takie rozlożenie firmy żeby wyglądało to naturalnie.
anonim 2013-05-10 14:18:54
Hej, pracuje ktoś obecnie w PKS? Gdzie dokładnie? Atmosfera jest OK? Ile dają nowemu na starcie? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Nadmienię, że szukam pracy jako kierowca. Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w dzień, czy w nocy może też? Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy, ledwo co zdałem prawo jazdy, ale na starych zasadach, więc mogę pracować jako kierowca.
glen 2015-02-02 18:39:42
Boże, skąd u Ciebie taka ogromna chęć wiedzy... jakiś słowotok. Jeśli masz problemy z jazdą to raczej nie pchaj się na kierowce, powie Ci to każdy kto ma choć odrobinę zdrowego rozsądku. Po za tym wiedząc , że czujesz się niepewnie za kierownicą chciałbyś wziąć odpowiedzialność za ludzi których przewozisz?
1
pani zza kółka 2015-02-25 22:07:09
jak duże doświadczenie trzeba mieć żeby dostać zatrudnienie w tej firmie jako kierowca? kilka lat już pracuję jako kierowca w różnych firmach ale teraz właśnie myślałam o korporacji tego typu. trudno się dostać? i ogólnie to jestem kobietą, wiadomo jak w tej branży jest - nie będą robić z tego problemu?
derv 2015-04-29 03:46:20
Hej, a tak własciwie to jakie stawki obecnie oferuja kierowca? jest jakis system kar i nagród typu za punktualnośc, niski przepał paliwa i tego typu rzeczy?
łabędzie 2016-04-10 12:24:41
@derv nie mam pojęcia jak to wygląda w PKSie z Bielska Białej. Niestety na ich stronie brak jest jakichkolwiek informacji o rekrutacji dla kierowców, co jest dość dziwne. Sądziłem, że mają duże zapotrzebowanie na pracowników, szczególnie, że coraz cieplej się robi
Donald 2016-05-12 15:40:38
Wiesz co, no wygląda całkiem nieźle, na pewno nie można się specjalnie do niczego przyczepić, tak uważam
Zostaw swoją opinię o PKS Bielsko-Biała - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Bielsko-Biała