Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PKS Bielsko-Biała

Pracowałeś w firmie PKS Bielsko-Biała i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
milo38 - 2010-11-21 07:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodawca sprytnie lawirujący pomiędzy pomiędzy organem nadrzędnym jakim jest starostwo powiatowe ,związkami zawodowymi i pracownikami. Cały wysiłek skupia na utrzymaniu stanowiska bo zadania i działania na współczesnym rynku go przerosły. Głuchy na sugestie pracowników dot.poprawy funkcjonowania firmy. Tolerujący alkoholizm w firmie;kier SO, zwolniony za pijaństwo i powtórnie przyjęty kier.dworca. Akceptuje donosicielstwo i na atmosferze strachu przed utratą pracy utrzymuje dyscyplinę.Jest to typowy przykład cwaniaczka w białym kołnierzyku który uwłaszczył się na państwowej firmie.
zdjecie uzytkownika
kon-or - 2010-12-15 21:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idealna harmonia załogi w połączeniu z geniuszem zarządu pozwala na osiągnięcie synchronizacji oczekiwań i potrzeb pasażera.Nigdy nie zostanie pozostawiony sam sobie,bo nad tym ma pieczę [usunięte przez moderatora]-oczy i uszy tego skomplikowanego systemu.
zdjecie uzytkownika
milo38 - 2010-12-16 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ładnie to tak włamywać się do systemu i pobierać dane o internaucie? Zaufani chodzą teraz koło mnie i mają problem z dopasowaniem twarzy do nowej sytuacji ,ale mam ubaw ha ha
zdjecie uzytkownika
jonzi - 2011-10-15 06:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kierowcy pks jadącego z Bielska przez Kozy dnia 15.10.2011r około godziny 6:30 - TY [usunięte przez moderatora] NAUCZ SIĘ JEŹDZIĆ A NIE TRĄB NA INNYCH !!! Życzę dalszych sukcesów firmie pks zatrudniającej kierowców [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Cyrus - 2011-11-23 10:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaproponowano mi 900 zł na cały etat w bielskim PKS.Popracowałem dwa tygodnie i podziękowałem za współpracę.Firma ta zatrzymała się w rozwoju 30 lat temu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-23 10:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy kierowcy zakładają działalność i pracują do 300 godzin, a ITD udaje,że tego nie widzi. Tabor gorszy niż w bangladeszu.Kierownik na dworcu wprowadza złą atmosferę pracy.Śmiesznie niskie zarobki.Ogólnie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
OPINIA - 2012-08-09 18:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochroniarze chodzący po tym dworcu PKS w Bielsku- Białej to porażka!! Dzisiaj jeden spasiony typ, na moją uwagę, że powinni coś zrobić z automatami do napojów - WSZYSTKIM RADZĘ NICZEGO W TYCH AUTOMATACH NIE KUPOWAĆ! - które nie działają pomimo podświetlonego okienka, a jeszcze połykają kasę, ten ochroniarz śmiał się jak głupek. Czy ta osoba jest zdrowa tego nie wiem, ale mam podejrzenia, że nie. Fizycznie na pewno nie, bo ledwo chodzi z nadmiaru tłuszczu. Ten [usunięte przez moderatora] facet ma być ochroniarzem?!! To jest kpina z Klientów tego dworca, co zresztą wygląda jak ubikacja na dworcu PKP na za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iu!
zdjecie uzytkownika
PKS-em w bielsku nie rządzi dyrektor tylko pan kon - 2012-12-03 19:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PKS-EM w bielsku od dawna nie rządzi żaden dyrektor tylko pan krzysztof konior ze swoją bandą który załatwia wszystko za wódke i kase w swojej knajpie w rybarzowicach . NAJGORSZE JEST TO ŻE PKS JUŻ DAWNO JEST WŁASNOSCIĄ STAROSTWA POWIATOWEGO TO TEN CZŁOWIEK TYM RZĄDZI I NIKT MU NIE PODSKOCZY ANI DYREKTOR ANI WOJEWODA . uwazam ze wszystkie skargi należy kierować z daleka od pana dyrektora i wojewody śląskiego tylko gdzieś wyżej
zdjecie uzytkownika
ela - 2012-12-03 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisałem skarge na kierowce z PKS- BIELSKO krzysztofa koniora . brak reaakcji . okazuje sie że ten chłop z rybarzowic już od lat rządzi pks-em w bielsku i nikt nic nie zrobi . jedynie co może pomuóc to szybka prywatyzacja i zmiana ;prezesa;
zdjecie uzytkownika
ezop - 2013-03-24 17:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] to pionek,caly wysiłek zarządu i starostwa nakierowany jest na takie rozlożenie firmy żeby wyglądało to naturalnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-10 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w PKS? Gdzie dokładnie? Atmosfera jest OK? Ile dają nowemu na starcie? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Nadmienię, że szukam pracy jako kierowca. Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w dzień, czy w nocy może też? Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy, ledwo co zdałem prawo jazdy, ale na starych zasadach, więc mogę pracować jako kierowca.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Bielsko-Biała
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski