Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Maco Pharma

Pracowałeś w firmie Maco Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2014-07-03 18:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla - 2014-07-03 14:33:05]:
a o którą zmianę Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
Byla - 2014-07-03 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie teraz interesuja mnie wszystkie;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-04 00:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cocochanelka - 2014-07-02 21:26:23]:
A na jakim dziale pracujesz i u kogo?
zdjecie uzytkownika
cocochanelka - 2014-07-04 17:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na sterylizacji, z tego co wiem to na kondycjonowaniu jest cięzko, czesto są nadgodziny i pracujące soboty. jestem na zmianie u beaty
zdjecie uzytkownika
była - 2014-07-08 21:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cocochanelka - 2014-07-04 17:39:42]:
Pracowałam tam prawie 3 lata na sterylce i w życiu bym tam nie wróciła. Naprawdę można znaleźć fajną i duuużo lepiej płatną pracę. Najważniejsze, że nie muszę się już męczyć z tymi wszystkimi babami, jedna drugą obgaduję, duża rywalizacja między nimi. Dodatkowo:
- wyjście do toalety za przyzwoleniem,
- wyjście się napić za przyzwoleniem,
- 15 min przerwy ( w tym wyjście i wejście na biała sale, przebranie się, umycie rąk),
- liderki mierzyły stoperem czas sklejenia układu na linii, przyznawanie zielonej kartki najlepszej linii i czerwonej najgorszej, podejrzewam, że stopery dalej są praktykowane,
- wieczne poganianie, wiecznie mało, wiecznie za wolno, "szybciej szybciej bo sterylka musi zjechać",
- stanie 8 godz w wymuszonej pozycji stojącej na linii.
Jeszcze parę rzeczy by się znalazło, ale chyba wyparłam to z pamięci.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-10 01:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [była - 2014-07-08 21:49:16]:
Możesz podpowiedzieć gdzie ta fajna i lepiej płatna praca? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kami - 2014-07-12 20:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W maco jest ok,wiele zależy na jaką zmianę się trafi i do jakiej liderki.Prawda jest taka że jak ktoś chce pracować to będzie,a ktoś kto nie umie zagrzać miejsca to niestety ...Warunki są dobre a zarobki w porządku im dłużej pracujesz tym masz więcej,jeśli dla kogoś to mało zapraszam do sklepu,(piątek,światek i niedziela)Pracuje już trochę czasu, i dla mnie wziąć ponad 2 jest ok a plus z sobotą to już w ogóle jest super.Na jaką produkcje nie traficie to zawsze praca fizyczna,wiec nie przesadzajcie ze jest tak ciężko ,bo są dni lżejsze.Przychodzi wiele dziewczyn i jest mile zaskoczonych ,po przeczytaniu tylu bzdur,może czas zająć się swoim życiem a nie ciągle narzekać i siedzieć i wypisywać te głupoty.Albo pracujesz albo nie...
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-07-24 23:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w firmie od miesiąca , jeszcze przez agencje . Jestem zadowolona , wszyscy pomagają . Jeśli chodzi o toaletę czy wodę to trzeba poinformować że się wychodzi i poczekać na zastępstwo bo wiadomo że produkcja musi mieć ciągłość a nie nagle stop bo komuś się siku chce :) pozycja ciała wymuszona tak jak w większości firmach . Praca w biurze przed komputerem też jest ciężka a mimo to się siedzi i boli kręgosłup . To samo tu , stoisz bolą nogi , siedzisz boli kręgosłup , normalne . Praca nie jest ciężka . Lubię tam przychodzić :) przerwa trwa 20 minut a nie jak ktoś wspomniał że 15 . Zjeść , odwiedzić toaletę , pogadać , przebrać się umyć ręce , na wszystko starcza czasu . Dla kogoś kto nie chce pracować to każde warunki będą złe i ktoś kto tak na prawdę ciężko w życiu nie pracował też nie będzie tu pasowało . Ale jak ktoś chce pracować to będzie pracował . Ją jestem zadowolona , liderki i matka chrzestna też jest ze mnie zadowolona i to jest mile .
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-26 15:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-10 01:04:34]:
u kogo na zmianie takie karteczki się dostaje???
zdjecie uzytkownika
;)) - 2014-07-30 17:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kota niema myszy harcują. Beato wróć.
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-07-30 18:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowa: zajesuper porównanie pracy w Maco do pracy biurowej. Nie wierze, ze jeśli byś miała wybór to wolałabyś zasuwać na produkcji.
Tylko desperatki tam pracują, albo nie mające ambicji albo nie mające wyboru. Z przyzwyczajenia, z braku odwagi do zmiany pracy i wielu innych powodów... ale nie uwierze, ze dlatego, ze tak kochają te prace...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-06 14:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amazon na Bielanach zatrudni 2000 osób. Rekrutacja trwa.Zarobki trochę wyższe na początek niż w Maco.Dodatkowo socjal i pakiet medyczny.Premia 15%.A mówi się ,że nie ma pracy.Dla chcącego nic trudnego.
zdjecie uzytkownika
kalina - 2014-08-20 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny , pracowalam w maco 2 lata do 2006 roku. atmosfera fajna , tylko trafi sie czasem dziewczynka ktorej przewrocilo sie po awansie- przykladowo pani( usunięte przez administratora ),( jej siostra sylwia byla super liderka). kto lubi parcowac na produkcji to bedzie mial dobrze. wiec nie narzekajcie lenie. ps. ja mam ambicje i szkoly i wtrafilam tam przez przypadek i bylo super-fajne pracowite dziewuchy.a zapomnialam -trzymajcie sie z dala od pani izabeli leckiej, jesli tam nadal jest to najgorsza zmija firmy.
zdjecie uzytkownika
Loak - 2014-09-02 00:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No nie wiem jak ta praca może się podobać. Stoisz przez 8h i klepiesz jakieś układy... w dzień w dzień to samo.... po 1 roku można się odmóżdżyć i wpasc w stany lękowo-depresyjne. Ale jak się nie ma ambicji ani honoru to tak..... praca jest super, ludzie mili :)
zdjecie uzytkownika
OLA - 2014-09-03 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Loak - 2014-09-02 00:26:34]:
Komu się tam podoba, masakra!!! Czytając pozytywne aż mdło się robi!!!!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-08 22:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam KTORA AGENCJA PROWADZI REKRUTACJE ? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-09 15:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-08 22:22:23]:
Ja pracuje przez Trenkwaldera jestem zadowolona ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
aktualne - 2014-09-11 16:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahahah wchodzę na strone firmy a tam jakaś stara oferta pracy z lutego ;> orientujecie się czy może coś nowszego gdzieś znajdę czy niestety będę się musiał z tym pogodzić i szukać sobie innego miesjca ;) chociaż szczerze to już chyba moja 'baza' się kończy i nie wiem co zrobić. no cóż zobaczymy , życzę wam powodzenia
zdjecie uzytkownika
rene - 2014-09-13 18:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-08 22:22:23]:
Rekrutacje prowadzi POLLUX.
Przychodzą nowe dziewczyny,ciągle trwa nabór.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
rene - 2014-09-14 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani (usunięte przez administratora) niedawno urodziła dziecko.Miejmy nadzieję,że szybko do nas wróci.
zdjecie uzytkownika
JA...A - 2014-09-19 17:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę (a nawet jestem pewna), że pozytywne opinie napisane zostały wyłącznie przez osoby będące na wyższych stanowiskach niż zwykły "biały" pracownik.Nie będę pisała, ja tok jest źle i ciężko bo ktoś kto naprawdę pracuje to się narobi nieźle i tylko taka osoba wie jak jest naprawdę. Jest sporo osób, które tylko stwarzają pozory że pracują, a włażąc w tyłki liderką wyrabiają sobie niezłą pozycję. Panie które tu pracują to zazwyczaj osoby które są w jakiś sposób "uwiązane". Posiadają umowę o prace na czas nie określony (to jedyna rzecz która trzyma pracowników w tej firmie) i mają jakiś kredyt do spłacenia, albo są jedynymi żywicielami rodziny lub jakieś inne zobowiązanie.
LUDZIE !!! UWIERZCIE !!! Szukajcie innych pracodawców !! Piszę otwarcie z serca jeśli macie inną możliwość to próbujcie gdzie indziej, powodzenia :))
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-21 10:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym Amazonie ma być 4 dni pracy po 10,5 godziny i 3 wolnego to daje w miesiącu jakieś 17 dni roboczych czyli 178,5 godziny pracy. 178,5 X 12,5 = 2231,25 zł brutto. Do tego ma być 15% premii czyli około 334,5 zł co razem daje 2565,75 zł brutto czyli około 1873 zł netto. Tyle ma być na rękę, do tego mogą dojść nadgodziny jak ktoś będzie chciał to i pewnie z 500 zł dorobi nadgodzinami. Za prostacką pracę typu podnieś, przenieś, przesuń którą można wykonywać po 5 klasach podstawówki to mało w naszych warunkach? Studenciaki się będą zabijały...
zdjecie uzytkownika
no własnie - 2014-09-26 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wychwalali tego amazona a kasa nie będzie taka dobra jak sie wszystkim wydawało ;d no coz przyjechali pewnie po tania sile robocza ;) chyba wole pracowac w jakiejs firmie ktora juz jest dluzej wp olsce a nie przyjechala zeby jak najwiecej zarobic i jak najmniej dawac ludziom . ile w maco pharmie płacą tak szczerze i jak to się różni z amazonem ?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-09-28 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja przygoda z maco była bardzo krotka,ale przepraszam w 2 dzień szkolenia liderka drze się aby zwięrzyć tempo obłęd to nie praca to kołchoz masakra, a pomiar hałasu i szkodliwości kleju pozostawia wiele do życzenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
info - 2014-10-17 22:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maco Pharma jest jednym z największych europejskich producentów zestawów pojemników do pobierania i preparatyki krwi, filtrów antyleukocytarnych, urządzeń medycznych wykorzystywanych w krwiodawstwie oraz kluczowym dostawcą płynów infuzyjnych dla lecznictwa zamkniętego. Z tego co czytałem nie sa chyba zła firma, co myślicie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x