Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Maco Pharma

Pracowałeś w firmie Maco Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
elo - 2014-07-30 18:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowa: zajesuper porównanie pracy w Maco do pracy biurowej. Nie wierze, ze jeśli byś miała wybór to wolałabyś zasuwać na produkcji.
Tylko desperatki tam pracują, albo nie mające ambicji albo nie mające wyboru. Z przyzwyczajenia, z braku odwagi do zmiany pracy i wielu innych powodów... ale nie uwierze, ze dlatego, ze tak kochają te prace...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-06 14:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amazon na Bielanach zatrudni 2000 osób. Rekrutacja trwa.Zarobki trochę wyższe na początek niż w Maco.Dodatkowo socjal i pakiet medyczny.Premia 15%.A mówi się ,że nie ma pracy.Dla chcącego nic trudnego.
zdjecie uzytkownika
kalina - 2014-08-20 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny , pracowalam w maco 2 lata do 2006 roku. atmosfera fajna , tylko trafi sie czasem dziewczynka ktorej przewrocilo sie po awansie- przykladowo pani( usunięte przez administratora ),( jej siostra sylwia byla super liderka). kto lubi parcowac na produkcji to bedzie mial dobrze. wiec nie narzekajcie lenie. ps. ja mam ambicje i szkoly i wtrafilam tam przez przypadek i bylo super-fajne pracowite dziewuchy.a zapomnialam -trzymajcie sie z dala od pani izabeli leckiej, jesli tam nadal jest to najgorsza zmija firmy.
zdjecie uzytkownika
Loak - 2014-09-02 00:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No nie wiem jak ta praca może się podobać. Stoisz przez 8h i klepiesz jakieś układy... w dzień w dzień to samo.... po 1 roku można się odmóżdżyć i wpasc w stany lękowo-depresyjne. Ale jak się nie ma ambicji ani honoru to tak..... praca jest super, ludzie mili :)
zdjecie uzytkownika
OLA - 2014-09-03 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Loak - 2014-09-02 00:26:34]:
Komu się tam podoba, masakra!!! Czytając pozytywne aż mdło się robi!!!!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-08 22:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam KTORA AGENCJA PROWADZI REKRUTACJE ? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-09 15:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-08 22:22:23]:
Ja pracuje przez Trenkwaldera jestem zadowolona ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
aktualne - 2014-09-11 16:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahahah wchodzę na strone firmy a tam jakaś stara oferta pracy z lutego ;> orientujecie się czy może coś nowszego gdzieś znajdę czy niestety będę się musiał z tym pogodzić i szukać sobie innego miesjca ;) chociaż szczerze to już chyba moja 'baza' się kończy i nie wiem co zrobić. no cóż zobaczymy , życzę wam powodzenia
zdjecie uzytkownika
rene - 2014-09-13 18:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-08 22:22:23]:
Rekrutacje prowadzi POLLUX.
Przychodzą nowe dziewczyny,ciągle trwa nabór.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
rene - 2014-09-14 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani (usunięte przez administratora) niedawno urodziła dziecko.Miejmy nadzieję,że szybko do nas wróci.
zdjecie uzytkownika
JA...A - 2014-09-19 17:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę (a nawet jestem pewna), że pozytywne opinie napisane zostały wyłącznie przez osoby będące na wyższych stanowiskach niż zwykły "biały" pracownik.Nie będę pisała, ja tok jest źle i ciężko bo ktoś kto naprawdę pracuje to się narobi nieźle i tylko taka osoba wie jak jest naprawdę. Jest sporo osób, które tylko stwarzają pozory że pracują, a włażąc w tyłki liderką wyrabiają sobie niezłą pozycję. Panie które tu pracują to zazwyczaj osoby które są w jakiś sposób "uwiązane". Posiadają umowę o prace na czas nie określony (to jedyna rzecz która trzyma pracowników w tej firmie) i mają jakiś kredyt do spłacenia, albo są jedynymi żywicielami rodziny lub jakieś inne zobowiązanie.
LUDZIE !!! UWIERZCIE !!! Szukajcie innych pracodawców !! Piszę otwarcie z serca jeśli macie inną możliwość to próbujcie gdzie indziej, powodzenia :))
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-21 10:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym Amazonie ma być 4 dni pracy po 10,5 godziny i 3 wolnego to daje w miesiącu jakieś 17 dni roboczych czyli 178,5 godziny pracy. 178,5 X 12,5 = 2231,25 zł brutto. Do tego ma być 15% premii czyli około 334,5 zł co razem daje 2565,75 zł brutto czyli około 1873 zł netto. Tyle ma być na rękę, do tego mogą dojść nadgodziny jak ktoś będzie chciał to i pewnie z 500 zł dorobi nadgodzinami. Za prostacką pracę typu podnieś, przenieś, przesuń którą można wykonywać po 5 klasach podstawówki to mało w naszych warunkach? Studenciaki się będą zabijały...
zdjecie uzytkownika
no własnie - 2014-09-26 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wychwalali tego amazona a kasa nie będzie taka dobra jak sie wszystkim wydawało ;d no coz przyjechali pewnie po tania sile robocza ;) chyba wole pracowac w jakiejs firmie ktora juz jest dluzej wp olsce a nie przyjechala zeby jak najwiecej zarobic i jak najmniej dawac ludziom . ile w maco pharmie płacą tak szczerze i jak to się różni z amazonem ?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-09-28 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja przygoda z maco była bardzo krotka,ale przepraszam w 2 dzień szkolenia liderka drze się aby zwięrzyć tempo obłęd to nie praca to kołchoz masakra, a pomiar hałasu i szkodliwości kleju pozostawia wiele do życzenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
info - 2014-10-17 22:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maco Pharma jest jednym z największych europejskich producentów zestawów pojemników do pobierania i preparatyki krwi, filtrów antyleukocytarnych, urządzeń medycznych wykorzystywanych w krwiodawstwie oraz kluczowym dostawcą płynów infuzyjnych dla lecznictwa zamkniętego. Z tego co czytałem nie sa chyba zła firma, co myślicie?
zdjecie uzytkownika
lel - 2014-10-24 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Macopharma może jest potentatem, ale traktowanie ludzi zostawia wiele do życzenia...Praca stojąca, i ciągle było mało i mało...Poczytajcie sobie ogłoszenia z agencji pracy; "praca od zaraz produkcja", tam ciag, jednym słowem la kogoś szukaja i nie najlepiej to świadczy o tej firmie
zdjecie uzytkownika
cliniczanka - 2014-11-06 17:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, obecnie od 4 lat pracuje w Clinico (fresenius kabi), tydzien temu postanowi nas poinformowac, że zwalniaja jakies 200 osób jak nie lepiej. ja sie z tego akurat cieszę, bo gdybym nie dostała kopa to bym pewnie juz tej pracy nie zmieniła. U was i tak jest jako taki luz, w clinico objął rządy nowy kierownik i mamy własnego Adolfa. nigdy nie wiadomo gdzie ta gestapowska gnida się przyczai, i sypie wniocha za wniochem (30% z premii kwartalnej), obecnie firma wygląda jak tęcza, każdy o wyższym stanowisku ma odpowiedni kolor kołnierzyka, i teraz widac że jest tych "kołnierzyków" więcej jak pracowników produkcji. U nas praca głównie siedząca, ale ból kręgosłupa jest niewyobrażalny. Co chwilę jakaś kobita na zwolnieniu...a jak idziesz na L4 to możesz się spodziewać wypowiedzenia.
zdjecie uzytkownika
cliniczanka - 2014-11-06 17:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapomniałam dodać, u was stopery a u nas karty magnetyczne, którymi otwierasz drzwi, jeżeli przekroczysz czas 20 min na przerwie, to dostajesz po pensji. Kary są za wszystko, nawet za nieodpowiednie postawienie skrzynki na aparaty. Mamy wyznaczone linie na podłodze wedle których mamy się poruszać. od pewnego czasu same musimy robic próbki dla mikrobiologii i dla kontroli końcowej co daje nam dodatkową pracę (nie płatną) co zabiera nam czas a jak wiadomo pracujemy na akord. Jeżeli znajdą chociaż paproch w zapakowanym aparacie to "wnosek" (30% kwartalnej :))
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-11-10 23:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2014-09-21 10:09:13]:
ja też odradzam.pracowałam 2 lata ale do pracy szłam z płaczem .socjal jest dobry mówię szczerze ale o ie we Francji i Tunexji pracownicy maja prawa i związki zawodowe to tu tego nie ma.Zwolnili jedna starszą panią na rok przed emeryturą bo popełniła drobny błąd jakich wiele.zero sentymentów a niby mamy ratowac zycie.a kto ratuje nasze? karetki sa wzywane kilkadzieisiąt razy do zasłabnięc w pracy ale nikt o tym nie mówi a bhpowiec to ignoruje Zyczę tego samego jemu i jego dzieciom
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-11-10 23:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bejbra - 2014-06-11 19:26:11]:
nie pieprz głupot .siatki są cał czas ,a gdz indziej mają loądowac uklady do sterylki?kto ci płaci z apisanie takich bzdur?dla mnie to oboz pracy
zdjecie uzytkownika
NIUNIA - 2014-11-10 23:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-10 01:04:34]:
TAK ZERO GADANIA,ZERO MAKIJAŻU,ZERO BIŻUTERII A WE FRANCJI TO MAJĄ I TAM ZA TĘ SAMĄ PRACĘ MAJĄ 2000 EURO A TY MASZ 2000 ZŁ BRUTTO TAM PRACUJA 7 GODZIN A TU 8 BO TAM SĄ 3 PRZERWY W SUMIE 50 MINUT A TU JEDNA 20-MINUTOWA.JAK KONIECZNIE CHCESZ W MACO TO JEDZ DO FRANCJI
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-11-16 19:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;)) - 2014-07-30 17:24:35]:
(usunięte przez administratora) nie pisz takich głupot tylko weż się do roboty bo sama nic nie robisz tylko wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabisz
zdjecie uzytkownika
ruda - 2014-11-23 17:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pałla weż się do roboty leserze
zdjecie uzytkownika
gołabek - 2014-11-26 03:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie za bardzo nei rozuimem dalczego sie tutaj tak obrzucacie na forum publicznym, ja jakbym byl na waszym miesjcu to bym wolal to poweidziec to w twarza w twarz zamiast narzekac tutaj.. ale do rzeczy... Wbijam tutaj zeby sie dowiedziec czy tam teraz dostane prace, bo jak nie to musze szukac dalej.. piszcie
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-26 20:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2014-11-10 23:21:23]:
Po 1 przydałby Ci sie niezły opieprz za Twoje życzenia... Nikomu takich rzeczy się nie mówi więc gdzie Twoje dobre wychowanie?!!?!
Po 2 firma nie może zwolnić NIKOGO kto jest "pod ochronką emerytalną" tak mówi prawo i choćby nie wiem co zrobiła firma nie może jej zwolnić co innego jeśli skończyła sie jej umowa...
Po 3 nikogo tu nie bronię ta firma jest dla mnie chora, robią z ludźmi co chcą a liderki walą tekstami " cos się nie podoba?! To zmień pracę?!"
Poza tym praca w miarę spoko tylko ludzie to kur*y!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Maco Pharma?
Zadaj pytanie
x