Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Maco Pharma

Pracowałeś w firmie Maco Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-11-14 15:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy "wczasy pod gruszą",bony prezentowe na Boże Narodzenie,piknik na Dzień Dziecka i dwudniową wycieczkę zakładową.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-11-15 02:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli te benefity są naprawdę ciekawe, jeśli jest tak jak pisze @pracownica. myślę że warto wysłać do nich dokumenty.
zdjecie uzytkownika
och - 2015-11-20 23:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gosia - 2015-11-15 02:19:24]:
Tak tylko sie śpiesz bo u nas w Maco są rzadko przyjęcia moze sie załapiesz będziesz tą szczęściarą co sie załapie na pracę z nami :)
zdjecie uzytkownika
dul - 2015-11-25 09:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecierz cały czas sa przyjęcia przez agencje...
zdjecie uzytkownika
Aska - 2015-11-25 11:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przez agencje, nie ma wtedy żadnego pakietu, dopiero jak zatrudnią bezpośrednio w Maco.
Zwalniali ludzi bo likwidowali 4-brygadowkę, teraz czytam ogłoszenia i znowu w systemie 4-brygadowym są przyjęcia do pracy w maco.
Wiecie coś na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
jedna z wielu - 2015-11-25 16:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie wiadomo na temat czterobrygadówki,choc podobno od Nowego Roku mają nastąpić jakies zmiany.Ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-11-26 00:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dziewczyny i liderki sie tak łatwo godzą na jakieś czterobrygadówki?! zawsze góra coś zadecyduje i nawet nie pyta nas o zdanie. my też mamy coś do powiedzenia!!!
zdjecie uzytkownika
Stara - 2015-11-29 08:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba coś Ci się pomyliło... To nie pracownik ustala zasady pracy, jeśli komuś nie podobają się zmiany warunków pracy droga wolna. Nikt nie podpisywał tu dożywocia. Nie twierdzę, że wszystko jest super w tej firmie ale nie można zarzucić, że nie dbają o pracowników. Jest opieka medyczna (dostępność specjalistów w ciągu siedmiu dni a nie jak na NFZ pół roku czekania), grusza na wakacje, talony na święta, premia za niechorowanie, bal karnawałowy, piknik rodzinny, wycieczka i karta multisport... Czy to mało...? Narzekacie a pracujecie tu po 10 lat i kazda trzęsie tyłkiem żeby jej nie zwolnili.
zdjecie uzytkownika
Bardzo stara - 2015-11-29 11:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam sie ze Starą. Narzekacie ,nakrecacie sie a pracujecie komu zle niech sie zwalnia.Skoro pracujemy po 10 i wiecej lat to chyba nie jest tak zle.Te wasze. opinie tylko nakrecaja ,polowa to nie prawda ,i nie jestem niebieska
zdjecie uzytkownika
Beza - 2015-11-29 14:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziewczyny czy naprawdę uważacie że traktowanie nas poniżej godności jest ok.Nie zwalniamy się bo kieruje nami strach przed znalezieniem nowej pracy po tak długim okresie pracy w jednej firmie.Ale jak góra nas traktuje? Nie wolno wejść na stołówkę,wyjście do toalety jak Ci pozwoli lider,nie informowanie nas o planach firmy dotyczących czterobrygadówki ,zmian w systemie pracy i dokręcania śruby na maxa żeby dużo bo jakość już mniej istotna jest.Niech Ci ludzie którzy wymyślili zmiany od stycznia na kondycjonowaniu staną przy maszynie i zobaczą jak wygląda ta praca bo teoria nie jest chyba zawsze racjonalna.Jesteśmy ludżmi mamy tylko jedno zdrowie ciężko pracujemy a kierownictwu się wydaje że to takie lajcikowe czynności wykonujemy .Wiem że nikt nas nie trzyma i droga wolna ale czy w związku z tym można dać sobą pomiatać ja oczekuję szacunku i trochę wyrozumiałości z drugiej strony również.
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2015-11-30 00:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Beza - 2015-11-29 14:51:37]:
Wyjście do toalety za pozwoleniem straszne aby sie zapisywać na listę chętnych aby skorzystać !!!!!Boże kto wybiera tą kadrę zarządzającą w tej firmie ? czy we Francji też panują takie zwyczaje ? Cyba nie oni by sie za głowę złapali że takie rzeczy się mogą dziać !!!!
zdjecie uzytkownika
Porter - 2015-12-03 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem plotkę @jedna z wielu że mają nadejść podwyżki, w dodatku nowe stanowiska się pojawiają (oferta za ofertą) i być może nawet szykują się awanse
zdjecie uzytkownika
ktoścoś - 2015-12-13 16:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie mozna pojsc do toalety to juz chyba troche absur nikt nie jest robotem zaprogramowanym na 8 godzin ktory nic nie musi, dajcie spokoj przeciez kazdy ma fizjologiczne potrzeby
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-12-16 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stara to że dają socjal i benefity to nie żadna łaska bo teraz prawie każda firma to daje nawet banki dla swoich pracowników. Bzdury że nie wolno wychodzić do toalety!!! jesteśmy tylko ludźmi nie robotami. nie jestem z tych co pracują 10 laT gdy tylko trafiła się okazja to zwiałam. Czy naprawdę w zamian za prywatną opiekę medyczną chcesz być traktowana przedmiotowo? oni tam tylko potrzebuja cichych szrych myszek, które przez 10 lat będą
cicho pracowały i nie dyskutowały a nie pracowników którzy chcą się rozwijać, a jeśli nie rozwijać sie to być godnie traktowanym
zdjecie uzytkownika
Beza - 2015-12-16 15:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale napisała prawdę trzeba wiać bo ta firma to brak szacunku dla ludzi.Można wyjść do toalety w jednej grupie są zapisy w innej kolejka tak że nie zawsze Ci się uda bo godzinę przed przerwą i przed końcem pracy nie chcą puszczać . A teksty typu muszę ukucić to łażenie itp są żenujące. Propozycja kupcie pampersy .Niewolno napić się swojego napoju tylko wodę w sumie z kranu bo dystrybutor jest podłączony do wody miejskiej którą nie każdy może pić.Potrzeba ludzi cichych,szybkich ,nie chorujących i nie mających własnego zdania.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-12-22 08:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojoj - 2015-11-30 00:09:38]:
przecież zakazu wejścia na stołówke nie ma trzeba to tylko robić przerwy wtedy kiedy można a nie kiedy się Tobie zachce w końcu przychodzimy to pracować i zarabiać czy siedzieć na stołówce i zarabiać ? a przerwa jest jak wszędzie tylko o 5 minut dłuższa niż w poprzedniej pracy.
zdjecie uzytkownika
Beza - 2015-12-22 08:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ale - 2015-12-16 00:36:03]:
z toaleta to jest naprawdę kiepsko wiekszos z nas chodz do niej przed pracą później po 2 - 3 godzinach pracy to jak ci się uda , później na przerwie , a potem po 2 do 3 godzin to już jak cisie uda liderkę zbałamucić a potem to już po pracy zatem jakieś 5 razy w ciągu 8 godzin . Pozostała część dnia to już twoja sprawa a tak no logike to jak potrzebujesz chodzić to toalety 10 razy na dobę to dasz radę i w Maco. ( W przedszkolu u mojego dziecka tez mogą chodzić co 2-3 godziny)
zdjecie uzytkownika
Beza - 2015-12-22 10:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny albo w waszej grupie jest ok. albo żyjecie z głową w chmurach,kto chce wychodzić po kilka razy do toalety?W mojej grupie jest problem żeby wyjść raz kiedy jest potrzeba a na stołówkę nie wolno wchodzić żeby napić się swojego picia bo kranówka w sasie jest lepsza zdaniem dyrektora sam pewnie jej nie pije .Tyle samo czasu zabiera napicie się swojego jak i picie w sasie nie mówię tu o dziewczynach które nadużywają tego czasu ale one i tak nic sobie z tego nie robią.
zdjecie uzytkownika
ktoścoś - 2015-12-31 15:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, czy nie mozecie zgłosic wszyscy komus swoich sugestii czy zazalen, czy ktos z ,,góry'' o tym wszystkim wie, jak jest? zrobcie cos z tym skoro to wszystko tak wyglada
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-04 12:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beza - 2015-12-22 10:45:34]:
"zatem jakieś 5 razy w ciągu 8 godzin" - bez przesady

Częstotliwość, z jaką oddaje się mocz, jest kwestią indywidualną i zależy m.in. od ilości przyjętych płynów, temperatury otoczenia czy pojemności pęcherza. Jednak wskazaniem do wizyty u lekarza jest potrzeba oddania moczu więcej niż 7 razy w ciągu dnia.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-moczowy/czestomocz-przyczyny-o-czym-swiadczy-czeste-oddawanie-moczu_37459.html
zdjecie uzytkownika
mops - 2016-01-04 19:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoścoś juz tak jest ze mimo wszystko prcownicy boja sie zglosic swoich zazalen.. no ale nic.. ja mimo wszystko zainteresowalem sie stanowiskiem montazysta wyrobow medycznych, bo przekonuje mnei to ze oferuja dodatkowy pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
wiod - 2016-01-08 00:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest prestiżowa, a przede wszystkim trzeba pamiętać, że w branży medycznej jest duża konkurencja, stąd te dodatki dla pracownika oraz umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Beza - 2016-01-12 12:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny czy ktoś wie coś o czterobrygadówce że znowu chcą ją wprowadzić?
zdjecie uzytkownika
dala - 2016-01-12 23:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam znajomą w Maco Pharmie, która często opowiada mi o pracy , ale jakoś ostatnimi czasy nic nie wspominała o aż tak powaznych zmianacj @beza. pozdro
zdjecie uzytkownika
g - 2016-01-14 13:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzialam ogloszenia ze wlasnie szukaja na 3 zmiany w systemie 4brygadowym....jak beda chcieli to wprowadza i ludzi beda miec gdzies..........
zdjecie uzytkownika
nadia - 2016-01-14 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frogen - 2015-10-14 05:04:33]:
Chora atmosfera do toalety nie wolno chodzić pęcherz pęka,liderki traktują ludzi jak śmieci mamy pracować bez przerwy jak automaty. Pytam gdzie PIP już dawno by pozwalniali dozór za formy mobbingu.Czy ktoś może wyobrazić sobie jak nieludzkie i bezmyślne są liderki pozbawione cech ludzkich zamiast pomagać to się obijają ciekawe czy tak powinna wyglądać ich praca co na to kierownicy wydziałów i zakładu. Krótko mówiąc horror a nie praca.
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-01-15 13:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam kilka lat temu, ja jak szlam do wc to tylko mowilam ze wychodze i nikogo sie nie pytalam o pozwolenie.Widze ze coraz wiekszy syf widze ze sie robic.Zgloscie sprawe do pipu i idzie do kierownictwa i do dyra.Musicie przestac chowac glowy w piasek bo liderki beda dalej bezkarne ! Rozumiem ze boicie sie o prace ale pozwalajac na takie praktyki same siebie upokarzacie.Warto dawac sie upokarzac za pare groszy?Was jest wiekszosc wiec nie dajcie z siebie robic niewolnic.Za moich czasow tez byla kijowa atmosfera, liderki robily co chcialy .Ja walnelam ta robote z dnia na dzien doslonwnie.A na odchodne powiedzialam liderkom co mysle i pani Katarzynie z goryze nic nie robia i jest mobbing i udaja ze jest cacy.Potem jescze chcieli rozmawiac ale bylo za pozno.Ja do liderek jak mnie wkurwialy to dawalam cierpkie riposty, nie balam sie ze mnie zwolnia bo tam brakuje ludzi i co chwile kogos szukaja.Nie dajcie sie!!!!
zdjecie uzytkownika
nie powiem - 2016-01-15 19:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny. Powiem krótko. Dla mnie w tej firmie jest mobbing. Widać go jak tylko wejdzie się na białą sale. Liderki, mistrzynie pomiatają ludźmi jak tylko mogą. Darcie ryja, poganianie nas jak bydło. Nie wiem czy wszystkie są takie same, ale na naszej zmianie jest kilka niebieskich, którym się wydaje że są ponad .Zwalnia się dobrych pracowników głupimi wymówkami, a i tak wiadomo że chodzi o zemstę. A i tylko trzeba czekać na kolejne dziwne zwolnienia. Pozdrawiam dziewczyny, które miały w tym tygodniu pierwszą zmianę.
zdjecie uzytkownika
Madlen6 - 2016-01-15 20:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie przez prawie 8 miesięcy przez umowę agencyjną, przez cały czas słyszałam, że są zadowoleni z mojej pracy, a w grudniu zostałam poinformowane że dostanę od stycznia umowę przez firmę niestety pan z kadr który to powiedział mocno mijał się z prawdą, ponieważ w styczniu poinformowano mnie że mi umowy nie przedłużą ponieważ cytuję "za wolno pracuję no i to chorobowe" na którym byłam 3 dni (z 38 stopniami gorączki do pracy się nie idzie)w ciągu 8 miesięcy, pracę lubiłam, dziewczyny z którymi pracowałam też były fajne ale mistrzyni mnie rozczarowała, uważałam ją za sympatyczną osobę, lecz widocznie taka nie była bo jak po siedmiu miesiącach można powiedzieć pracownikowi że jest dobrym pracownikiem a po 8 miesiącu nie podpisać z nim umowy bo za wolno robi. Coś w tym wypadku wyraźnie nie gra. Najlepiej w tej firmie nie zatrudniać się przez agencję, bo taki pracownik ma mniejsze szanse na stałą pracę.
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-01-18 11:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To i tak dlugo wytrzymalas, nie ktore dziewczyny odchodzily po jednym dniu.Ja jak pracowalam to juz po 2miechach firma przyjmowala.....8 mies to dlugo pracowalas na agencje, a zwolnic moga ciebie bez powodu, dlatego powiem tak ze dla pracy nie warto sie poswiecaci starac.Moze to dobrze ze dla ciebie ze tak sie stalo, znajdziesz lepsza prace.Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
25551535 - 2016-01-18 18:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
weżcie się do roboty a nie do interesowania się życiem innych
zdjecie uzytkownika
nis - 2016-01-18 20:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nana, spodziewałbym się że ludzi minimum 1-2 lata pracują. Obserwując sytuację na rynku stwiredzam, że jakoś strasznie dużo tych ofert osatnio nie było. Ekipa wydaje się być stała.
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-01-19 06:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukaja caly czas na olx, money.pl i w pup, na stronie maco tez bylo ogloszenie.Owszem sa pracownicy ktorzy pracuja kilka lat ale to na dzialach gdzie jest 1 lub 2 zmiany zazwyczaj chociaz na sterylce tez.Jest duza rotacja a dlaczego to poczytaj wczesniejsze opinie....
zdjecie uzytkownika
technik - 2016-01-19 23:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem technikiem ruchu utrzymania czy dużo dziurek w Maco jest do przepchania?
zdjecie uzytkownika
lal - 2016-01-20 20:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nana rotacja jest wszędzie, tak jak i wszędzie są pracownicy pracujący po kilka lat.. To kwestia chęci i podejścia, czasem też umiejętności odpychania złych emocji.
zdjecie uzytkownika
nie powiem - 2016-01-24 18:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotacja jest duża ,bo dużo złych rzeczy i zachowań liderek i mistrzyń uchodzi bokiem bo tak jest i koniec .One mogą gnoić pracowników ,wyśmiewać ,upokarzać itd .Wiadomo że nikt tego nie zgłosi do wielmożnej dyrekcji bo się boją o pracę .A nawet jak ktoś zgłosi ten fakt to i tak nikt nic z tym nie zrobi .Z czasem umiera śmiercią naturalną .I tak latka lecą .Można poczytać ,że są pracownicy ,którzy pracują nawet dziesięć lat .Pytam się i co z tego?A z tego, że widocznie lubią być kopani w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mają ambicji zawodowych .I tak do emerytury .Żenada .A większość to same lizusy i w dupo wlazy .
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2016-01-24 18:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny, piszecie, że branża jest prestiżowa i wymieniacie benefity (całkiem interesująca oferta), ale nie piszecie nic o zarobkach. Napiszcie prosze ile zarabia pracownik produkcyjny (netto lub brutto), zatrudniony bezpośrednio przez Waszą firmę. Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
zolia - 2016-01-24 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zaciekawiona, akurat z tego co widziałem poszukiwana jest tutaj Montażystka wyrobów medycznych, to jedynie opisali wymagania jak roczne doświadczenie gdzieś na produkcji oraz gotowośc go pracy 3 zmianowej.
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2016-01-25 06:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1900 zł brutto + 25% premii jak zasłużysz
zdjecie uzytkownika
dobra? wróżka - 2016-02-01 12:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie napiszecie tego wszystkiego, co piszecie tutaj - do przewodniczącej Związków zawodowych?
Skąd "góra" ma wiedzieć o tym, i skąd ma wiedzieć przewodnicząca skoro do niej nie dochodzą żadne informacje?
A naprawdę może coś zdziałać, ale potrzebuje od Was informacji !
To samo z Zakładowym inspektorem pracy (nie mówię o BHPowcu) (info na tablicy związkowej) do niej też możecie pisać ! Zawalczmy o swoje !
przecież w "kupie" siła !
jak się zbierzemy to zawalczymy, a przecież 500 osób nie zwolnią, prawda?
Piszcie ! Czekamy !
zdjecie uzytkownika
bistro - 2016-02-02 13:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszesz @rrrr stawka nie jest za wysoka jak na takie stanowisko ( o ile piszesz o stanowisku inzynierskim) ale istotne jest czy na umowę o pracę czy zlecenie. szkoda że ogłoszenie na inż rozwoju technologii już nieaktywne.
zdjecie uzytkownika
hejciarz - 2016-02-05 13:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrr - 2016-01-25 06:54:32]:
za 1900 to mogliby sobie pomarzyć że ktokolwiek będzie pracował .

Przyjęcia są tylko do 3 zmianówki a tak co trzeci tydzień masz nocki i wtedy 20 % dodatkowo za nocki . Czyli 1900 + 126 za nocki + te 25 % premii to jakieś 2500 zł , premia to w sumie jest za normalna pracę chyba ze jesteś chorowita to coś Ci obetną ale jak pracujesz normalnie to zawsze jest te 25% a to 475 zł.To na początek bo stare wyjadaczki z 5 letnim stażowym maja spokojnie powyżej 3000. A i jeszcze co 3 miesiące mażesz dostać 300 zł jak jesteś zdolna i 3 miesiące normalnie pracujesz czyli jesteś w pracy i tyrasz te 8 godzin od poniedziałku do piątku.
zdjecie uzytkownika
Beza - 2016-02-05 18:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem starą wyjadaczką i mam na rękę 2300 a premii kwartalnej jak pracuję 10 lat na oczy nie widziałam. Jak weżmiesz uż to tracisz 10 procent premii jak chorujesz więcej niż pięć dni to zabierają całą premię . Na każdym dziale jest inaczej ale mogą zabrać też za buble lub brak wyrobionej normy.Szału nie ma jak na takie traktowanie ludzi.Dobra wróżka ma rację w kupie siła więc coś trzeba zrobić dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
nie powiem - 2016-02-06 17:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 3000 tyś na rękę.Naprawdę nie wiem , kim tam jesteś , ale na pewno nie ma takich zarobków na produkcji , chyba że te co to niby pomagają niebieskim , to jaką ty musisz mieć podstawę .Opowiadasz brednie .Zaczyna się od 1900 brutto i pużniej ewentualnie jest premia .I z premią po miesiącu tyry maż ok 1700 ewentualnie trochę więcej.A zajebiste zarobki to może mają te , które potrafią donosić na koleżanki .
zdjecie uzytkownika
Pomoc... - 2016-02-08 12:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiem... Osoby które pełnią funkcję pomocy liderskiej nie mają wyższych pensji niż normalni pracownicy. Dostają tylko ocenę znakomitą ale taką ocenę dostaje wiele osób za normalną pracę tak więc nie rób zamętu wśród załogi.. Ta funkcja to poprostu dobra wola.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2016-02-08 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

A teraz Wam przedstawię jak firma okrada pracownice. Moja mama pracowała w maco do końca stycznia i płaciła za opiekę medyczną luxmed pakiet rodzinny. Moja dziewczyna płaci mi pakiet partnerski i firma pobiera jej co miesiąc około 50zł już od roku. Moja mama się zwolniła z końcem stycznia. Mi abonament w luxmed też wygasł z końcem stycznia. Więc gdzie jest to 50x12?? 600zł???? Moja dziewczyna opłaca za mnie i mi opieka wygasła? Chyba ktoś ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kadrach. Dzięki wielkie mako za program partnerski, proszę o oddanie mojej dziewczynie 600zł :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nie powiem - 2016-02-09 13:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam gdzieś wielka mi pomoco liderska czy ty jesteś znakomita czy nie .Dla mnie te oceny to jakaś parodia , jak cały ten zakład i te co tam pracują .Oczywiście nie wszystkie , bo są też normalne dziewczyny .Ja nie sieje fermentu tylko pisze jak jest .I nie pisz że , większość ma znakomite i maja zajebiste pensje .A często gęsto się zastanawiam za co , co poniektóre mają znakomite bo jak można zaobserwowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią albo gadają z liderkami a jak przyjdzie co do czego to nawet nie wiedzą co gdzie wkleić albo jak już staną to spowalniają jak to się ładnie mówi poprostu spowalniają linię .Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
10 lat już minęło - 2016-02-09 20:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto w maco zarabia 3000 po 5 latach co za brednie piszesz. Owszem fajnie by było ale niestety twoje informacje są nieprawdziwe.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko bardzo fajnie Pani Rekrutantka zaprezentowała i podała wszystkie istotne informacje
Pytania: Wszystkie były łatwe
zdjecie uzytkownika
Znakomita - 2016-02-09 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie powiem - 2016-02-09 13:33:49]:
Jak widać zamiast zajmować się pracą rozglądasz się dookoła i obserwujesz kto z kim gdzie i po co. Ciekawe jak to się ma do twojej pracy? H2vu
zdjecie uzytkownika
nie powiem - 2016-02-10 19:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znakomita - 2016-02-09 21:04:18]:
Nie trzeba się rozglądać ,i nie atakuj , że ktoś obserwuje kto z kim i po co .Dobrze wiesz , że mam racje .I nie jedna z dziewczyn przyzna mi rację .W dupo włażenie to norma a prawda boli .A o moją prace i jak ją wykonuje to się nie martw jest ok .Ech te znakomite .Jak to fajnie brzmi .Rzygać się chce .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Maco Pharma!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert