Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Maco Pharma

Pracowałeś w firmie Maco Pharma i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieprzytomna - 2013-12-05 19:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
jejku co to ma być? od początku tygodnia całe noce przy stoperze, metoda motywacyjna w formie terroru? ja rozumiem, że pańskie oko konia tuczy, no ale jak nas nerwowo wykończą, to raczej jakości i wydajności naszej pracy nie podniesie heh
zdjecie uzytkownika
slepa_kura - 2013-12-17 20:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@do automatyka MARIO: kolego praca na UR to jednego dnia programowanie sterownika a na drugi dzień przetykanie kibla, urozmaicenie musi być :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-12-26 17:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tu od kilku miesięcy i coraz bardziej przeraza mnie olewanie przez liderki regulaminu. Liderka i tabletki na sterylce !!!! Szukam juz nowej pracy bo tu jest cyrk.
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-12-27 09:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy liderka i tabletki na sterylce ?Możesz mi powiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-27 23:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem tu i zaluje jedynie tego,ze dalem sie wplatac w chore sytuacje typu bliskie relacje z kolezankami..........niestety ucierpieli moi najblizsi....powiem tak nie ma co zaprzyjazniac sie ,bo predzej czy pozniej zaczniesz zyc problemami innych,malo tego zaangazujesz sie a ta osoba okaze sie nie warta nawet spluniecia,najgorzej to byc dobrym i chetnym do pomocy,bo pozniej sa przez to same klopoty,rob swoje i tyle ,zero pomocy,bo pozniej oprocz pracy w pracy zaczna sie problemy prywatne.....a to cos sie popsulo,a to trzeba cos przywiezc a to trzeba pogadac....nie dajcie sie na TANIE naciagaczki!!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-12-28 19:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do loli
jest taka nowa liderka na sterylce co niczym sie nie przejmuje, pomiata dziewczynami i wogole jest jakąś tragiczną pomyłką. Nie wiem kiedy to było dokładnie ale jakoś tydzień przed świętami, poprosiła o tabletke i któraś dziewczyna jej dała. Tak normalnie przy wszystkich na sali !!!!! Nam nowym wbija się do głowy, że tutaj takie sterylne warunki i tego czy tamtego nie wolno a liderka ma to gdzieś. Taka,,liderka '' ocenia innych zabiera premie a co sama prezentuje ??? Na szczęście ja już niedługo zmieniam prace i będe miała spokój.
zdjecie uzytkownika
mała..@., - 2013-12-30 21:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z komentarzem powyżej. Nowa liderka od tabletki czy też liderka jednej nadąsanej miny. Ciekawe czy jej też została zabrana premia ? Szczerzę ? Wątpie... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zaspa - 2014-01-02 11:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coraz ciekawiej się tu robi
zdjecie uzytkownika
macowka - 2014-01-03 14:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta akcja z tabletką była super, wszyscy byli w szoku a liderka się tylko głupio uśmiechala - przecież jej wszystko wolno to tylko nas szaraków karze się za wszystko
zdjecie uzytkownika
zla - 2014-01-06 18:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda, że wiele dziewczyn tylko plotkuje i obrabia innych. Nowym jest ciężko ale na szczęście są też normalne osoby. U mnie na zmianie mistrzyni i liderki niezbyt miłe na sterylce, jedna pomoc uważa siebie za kogoś lepszego ale druga pomoc bardzo miła i fajna dziewczyna zawsze wysłucha i pomoże, sama pomaga. Szkoda, że tylko ona ma takie podejście bo dużo lepiej by się wszystkim pracowało. Szkoda, że nie startowała na liderke. Teraz męczymy się z tą nową młodą liderką która nie nadaje się na to stanowisko. Pozdrawiam normalnych a szczególnie pomoc - (usunięte przez administratora) Jak (usunięte przez administratora) zastępuje liderke to aż chce się pracować. Ona zna takie słowa: prosze, dziękuje, przepraszam.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-01-08 17:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie, czy liderki też się odbijają w rcp-ie jak siedzą na stołówce przy kawie w czasie gdy nie mają przerwy?
zdjecie uzytkownika
laska - 2014-01-08 17:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ani liderki ani mistrzyni się nie odbijają na wyjścia w czasie pracy a czasami siedzą po półgodziny.
zdjecie uzytkownika
MŁODA - 2014-01-10 11:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do nowej liderki na sterylce to sie nic a nic nie nadaje.Chodzi z podniesiona głową jakby pana boga za nogi złapała. Traktuje teraz dziewczyny jakby były byle kim jakby można człowiekiem poniewierać.Założy sobie stoper i jakby miała władze niech sobie go wsadzi.Zero rozumu mistrzyni bez wazeliny by weszła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-01-10 18:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do laski
Widzicie tylko to co chcecie widzieć, kto wam przygotowuje pracę jak wy jeszcze dopijacie kawę na jadalni ? Kto zostaje po pracy aby zakończyć produkcje, wypełnić dokumenty czy przekazać zmianę ? Zdajecie sobie sprawę, że nikt nie płaci liderkom ani mistrzyniom za te nadgodziny ? To obrzydliwe jak śledzicie każdy ich ruch.Może zaczniecie sobie liczyć czas (trzy razy na siku po 10 min to jest 30 min) , odbijacie się wtedy w RCP ? Dlaczego nie zgłaszacie się jak jest nabór na liderkę albo na mistrzynie ? Nie chcecie nic nie robić ? Czy po prostu dużo gadacie a same nie macie jaj , żeby być na takim stanowisku ?Wstrętne zazdrośnice bez ambicji.
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-01-10 18:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młoda, o której liderce piszecie ?
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-01-13 19:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ależ dzisiaj było fajnie na sterylce... oby tak częściej :-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-02-10 16:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie jest tak, że nikt liderkom nie płaci za nadgodziny bo jeżeli odbiją się w RCP np 30 min lub godzinę później lub wcześniej to mają za tyle godzin zapłacone ile były w pracy. Liderki mają swoje obowiązki a montażystki swoje. Nad liderkami nikt nie stoi ze stoperem i nie upomina że robi coś o 5 sekund za długo.

I jak ktoś może nam liczyć czas na wyjście do toalety?! A jak ktoś potrzebuje wyjść częściej niż jeden raz? Nie można nikomu narzucić że ma wychodzić do toalety tylko co 4 godziny.
Więc niech kierownictwo się odstosunkuje od tego jak często dziewczyny wychodzą do toalety!
zdjecie uzytkownika
dadada - 2014-02-11 11:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie musi być toaleta,wystarczy 3 zmiana,gdzie spokoj i cisza,przy maszynach tez mozna wiele zdzialac hahaha
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-02-13 15:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktos wie cos na temat warunków pracy Przedstawicieli??? Bo widzę, że tu z samej produkcji się wszyscy wypowiadają, a w sumie jak przedstawiciel nie sprzeda, to nie bedzie co produkowac :-)
zdjecie uzytkownika
prodkcja - 2014-02-14 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jak produkcja nawali to przedstawiciel nie jest do niczego potrzebny. To właśnie na białej sali powstaje ten najważniejszy produkt i to właśnie pracownicy tworzą JAKOŚĆ. Dlatego dobrze że tyle się tu mówi o złych warunkach pracy na produkcji ponieważ pracownik zmęczony fizycznie i psychicznie nie będzie wytwarzał dobrej jakości
zdjecie uzytkownika
g - 2014-02-14 14:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nigdy nie chciałabym być przedstawicielem. to bardzo niewdzięczna praca
zdjecie uzytkownika
uz - 2014-02-22 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sadzicie o zabieraniu premi za uż na jednych dzialach6% a na innych 3%
zdjecie uzytkownika
NoName - 2014-03-08 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to na jednych działach 3% a na innych 6%? Chyba jest tak wszędzie że zabierają całą postawę za uż. Na jakich działach jest niby inaczej?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-04-04 08:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. JA PRACY NIKOMU NIE POLECAM NAWET ZA TE PIENIADZE ZATRUDNIAJA KOBIETY MIEDZY 45a55 rokiem zycia ktore beda zasuwac bo wyjscia nie maja. Po drugie kobiety mdleja z przemeczenia. Panuje atmosfera ciszy nikt z nikim nie gada wszyscy sie zachowuja jakby bomba miala spasc. A pan czyli szef calego zamieszania nic w tym nie widzi wrecz przeciwnie twierdzi ze tu glupoty pracowmicy wypisuja.Czasem zdrowie jest wazniejsze niz 1500 zl. A prace zawsze mozna znalesc.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-04-07 15:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zemdlał i dlaczego?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
49 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x