Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Pracowałeś w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-16 17:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę na rozmowę do Stock na Przedstawiciel handlowy ds. HoReCa w warszawie na jakie zarobki mogę liczyć, jak wygląda praca ile wizyr , czy plan do zrealizowania? czy samochód ma gps?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 14:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy Grupy Stock, odpowiedzcie proszę na nasze pytania - trochę się ich już nazbierało :)
zdjecie uzytkownika
chetny - 2013-09-19 12:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie zarobki można liczyć jako ph horeca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kolejne pytania a odpowiedzi brak.. może ktoś zna kogoś :) kto pracuje w polmosie i może nam trochę tu poodppowiadać?
zdjecie uzytkownika
technolog - 2013-09-26 11:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie poszukują technologów do zakładów?
zdjecie uzytkownika
ojciec - 2013-09-26 12:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój syn pracuje w tej firmie od niedawna jako kierowca. Nie napisze w którym mieście, bo nie chcę go "zdekonspirować" . Moja opinia jest taka, że tak samo chyba w Korei w (usunięte przez administratora) pracy mają. Tydzień jeździ po mieście -bez tachografu, bez odpoczynku, bez przerwy jakiejś konkretnej, śpi jak go załadowują. Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzyma ale ja jak żyje to jeszcze takiego wyzysku nie widziałem. Boję sie o niego że wypadek spowoduje. Zarobki oficjalnie to najniższa krajowa a nieoficjalnie troche wiecej. Chłopak chce sobie zarobić, ale chyba nie da rady tak zapieprzać, bo to horror jakiś jest.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2013-09-26 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojciec niestety muszę się z Tobą zgodzić,chłopaki jeżdżą z zapałkami podpierającymi powieki.Jeśli chodzi o pracę na magazynie warunki pracy poniżej normy,o szacunku ze strony kierownictwa można zapomnieć(odzywają się gdy mają do Ciebie sprawę,a za plecami śmieją się z magazynierów),dobrze mają Ci co dziobią i (usunięte przez administratora) z naciskiem na to drugie;DD weekendy i praca po 12h to prawie norma.
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-09-28 23:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile punktów dziennie kierowcy muszą obskoczyć? Jak wygląda podział - ci co chcą jadą w Polskę, ci co nie chcą rozwożą po okolicach/
zdjecie uzytkownika
ryn sztok - 2013-10-08 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie odpowiedzą kolego bo mają trzymać gęby w ciup, szlaban na informację na forach, to jest sekta ale dla świadomie wybranych, którzy sami kapują na pozostałych, to środowisko to cuchnąca (usunięte przez administratora):((((
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-10-12 12:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie kolego widze, że mało rzetelnych informacji się w ogóle w internecie pojawia na temat tej firmy.. a szkoda..
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-11 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a jest ktoś, kto mógłby powiedzieć coś o pracy na produkcji? jako pomocnik. dostałam taką ofertę, w lublinie, jako studentka mam do wyboru dni i zmiany.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-04-28 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako praca na jakis czas, przy produkcji, to dobre miejsce? mówili o jakims dorzucaniu kieliszków i takie tam. jestem studentka i chce wiedziec czy warto w ogole tam iść
zdjecie uzytkownika
wiwson - 2014-09-30 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czarna - 2014-04-28 14:18:08]:
a pracowałaś kiedykolwiek gdzieś na produkcji? to nie jest taka praca jak gdzie indziej za biurkiem lub na roznoszeniu ulotek. Tutaj przychodzisz na swoją zmianę i musisz być na nogach przez kilka dobrych godzin wykonując swoją robotę, której nikt , a nikt za Ciebie nie zrobi. Jest to dość męczące niestety
zdjecie uzytkownika
pracownik pomocniczy - 2014-11-28 07:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako pracownik pomocniczy - student żeby dorobić na wakacje, zatrudniony przez biuro pracy tymczasowej. Praca 3 zmianowa. Ogólnie przychodziły osoby uczące się i praca zależała od grupy na jaką się trafiło. Praca nie była lekka i wynagrodzenie coś koło 50zł za 8h szybko mnie odwiodło od uczęszczania tam. Nie wiem jak mają pracownicy zatrudnieni ale na pracownikach pomocniczych to jest wyzysk. Poza tym nie są tam szanowani.
zdjecie uzytkownika
ilan - 2014-12-03 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosząc sie do wypowiedzi pracownika pomocniczego mam pytanie czy w kazdym przypadku wyglada to wszystko tak samo? Ja szukam stalej pracy na produkcji. Wiem ze lekko nie jest ale napiszcie jakie są wartości i cele firmy Polmos?! Co dla przełożonego jest najważniejsze? Czego oczekuje od swojego zespołu? warto skladac Cv?
zdjecie uzytkownika
Brayan - 2015-01-21 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie jako kiero i macie racje ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam nie brakuje . Dolny Śląsk , szczególnie Walbrzyskie to porażka . Handlowców zatrudnialismy z klucza a juz Ph Bogus to zupełne nieporozumienie . Kogo to przydupas , klienci juz mieli go dosyć w 2013 i skargi na niego pisali do dyra .
Żenada jak przyjeżdża na hurtownie to wstyd dla Stocka . Jak firma utożsamia sie z takimi ludźmi to gratulacje !!! Reprezentant na miarę , konkurencja sie śmieje .
zdjecie uzytkownika
Anońim - 2015-02-23 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś ile zarabia technolog w stocku?
zdjecie uzytkownika
wyborowa - 2015-02-28 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Niemcach kierownikiem jest wielki łeb?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-16 10:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na południu - luzzzz!!
zarobki około 3000tys(+ dużo wódy w gratisie którą sprzedaje się jak ciepłe bułki)samochód fabia kombi
chyba później niż 15 nie byłem w domu (z przerwą obiadową )
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
GRISZA - 2015-04-02 22:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anońim - 2015-02-23 17:19:55]:
Panie Kierowniku , jaki musiał być Pan słaby że Boguś nadal , trzyma porządek na półkach a Pana już nie ma. Gdzie Pan teraz pracuje w wodzie mineralnej?
W wódce trzeba twardzieli z Piaskowej a nie słabych z prowincji . Wypowiadam się jako właściciel dwóch sklepów odwiedzanych przez Pana Bogdana i takich handlowców w terenie jest niewielu. Zresztą kierownicy z konkurencji mają go na celowniku ale Bogdan jest za lojalny aby odejść .
zdjecie uzytkownika
ktoś tam:) - 2015-04-03 23:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piękna autoreklama Bogusławie:) Teraz pokaż na co Cię stać, jak Ci się pieniążki kończą:) Zobaczymy jakie masz relacje i jak to doceni Twój rzetelny pracodawca:) Do boju koleżko:)
zdjecie uzytkownika
centrum - 2015-04-17 23:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w stock od 5-6 lat i muszę przyznać ze sie ładnie posypało :(
Było dobrze jest złe ...
Ogólnie zarobki rożne , kto jak sie dogada i jaki jest dóbry :)
Ja otrzymywałem 3500 z premia na rękę jako pH ( rynek tradycyjny ) chlopacy inni od 2800-do 3300 słyszałem ze niektórzy cos koło 3800 nawet ale nie wolno o tym gadac :(
zdjecie uzytkownika
pedro - 2015-05-18 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie czy w Stock-u ph ma etat czy jest na własnej działalności? Z góry dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,?
Zadaj pytanie
alert