Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Pracowałeś w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 13:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Przedstawiciel Handlowy w Polmosie Lublin jest zatrudniony w oparciu o umowę o pracę?Czy jest to jakiś kontrakt?
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-07-19 19:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako PH jesteś zatrudniony na umowe o pace ale nie od razu pod stockiem tylko pod firma ale kasa taka sama. miesiecznie z premiami wychodzisz okolo 3000 na reke
zdjecie uzytkownika
dino - 2013-07-26 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do PH: a za co dają premie? i jaka firma zatrudnia na początek i po jakim czasie pracuje już pod Stockiem?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-16 17:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę na rozmowę do Stock na Przedstawiciel handlowy ds. HoReCa w warszawie na jakie zarobki mogę liczyć, jak wygląda praca ile wizyr , czy plan do zrealizowania? czy samochód ma gps?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 14:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy Grupy Stock, odpowiedzcie proszę na nasze pytania - trochę się ich już nazbierało :)
zdjecie uzytkownika
chetny - 2013-09-19 12:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie zarobki można liczyć jako ph horeca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kolejne pytania a odpowiedzi brak.. może ktoś zna kogoś :) kto pracuje w polmosie i może nam trochę tu poodppowiadać?
zdjecie uzytkownika
technolog - 2013-09-26 11:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie poszukują technologów do zakładów?
zdjecie uzytkownika
ojciec - 2013-09-26 12:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój syn pracuje w tej firmie od niedawna jako kierowca. Nie napisze w którym mieście, bo nie chcę go "zdekonspirować" . Moja opinia jest taka, że tak samo chyba w Korei w (usunięte przez administratora) pracy mają. Tydzień jeździ po mieście -bez tachografu, bez odpoczynku, bez przerwy jakiejś konkretnej, śpi jak go załadowują. Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzyma ale ja jak żyje to jeszcze takiego wyzysku nie widziałem. Boję sie o niego że wypadek spowoduje. Zarobki oficjalnie to najniższa krajowa a nieoficjalnie troche wiecej. Chłopak chce sobie zarobić, ale chyba nie da rady tak zapieprzać, bo to horror jakiś jest.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2013-09-26 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojciec niestety muszę się z Tobą zgodzić,chłopaki jeżdżą z zapałkami podpierającymi powieki.Jeśli chodzi o pracę na magazynie warunki pracy poniżej normy,o szacunku ze strony kierownictwa można zapomnieć(odzywają się gdy mają do Ciebie sprawę,a za plecami śmieją się z magazynierów),dobrze mają Ci co dziobią i (usunięte przez administratora) z naciskiem na to drugie;DD weekendy i praca po 12h to prawie norma.
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-09-28 23:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile punktów dziennie kierowcy muszą obskoczyć? Jak wygląda podział - ci co chcą jadą w Polskę, ci co nie chcą rozwożą po okolicach/
zdjecie uzytkownika
ryn sztok - 2013-10-08 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie odpowiedzą kolego bo mają trzymać gęby w ciup, szlaban na informację na forach, to jest sekta ale dla świadomie wybranych, którzy sami kapują na pozostałych, to środowisko to cuchnąca (usunięte przez administratora):((((
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-10-12 12:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie kolego widze, że mało rzetelnych informacji się w ogóle w internecie pojawia na temat tej firmy.. a szkoda..
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-11 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a jest ktoś, kto mógłby powiedzieć coś o pracy na produkcji? jako pomocnik. dostałam taką ofertę, w lublinie, jako studentka mam do wyboru dni i zmiany.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-04-28 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako praca na jakis czas, przy produkcji, to dobre miejsce? mówili o jakims dorzucaniu kieliszków i takie tam. jestem studentka i chce wiedziec czy warto w ogole tam iść
zdjecie uzytkownika
wiwson - 2014-09-30 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czarna - 2014-04-28 14:18:08]:
a pracowałaś kiedykolwiek gdzieś na produkcji? to nie jest taka praca jak gdzie indziej za biurkiem lub na roznoszeniu ulotek. Tutaj przychodzisz na swoją zmianę i musisz być na nogach przez kilka dobrych godzin wykonując swoją robotę, której nikt , a nikt za Ciebie nie zrobi. Jest to dość męczące niestety
zdjecie uzytkownika
pracownik pomocniczy - 2014-11-28 07:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako pracownik pomocniczy - student żeby dorobić na wakacje, zatrudniony przez biuro pracy tymczasowej. Praca 3 zmianowa. Ogólnie przychodziły osoby uczące się i praca zależała od grupy na jaką się trafiło. Praca nie była lekka i wynagrodzenie coś koło 50zł za 8h szybko mnie odwiodło od uczęszczania tam. Nie wiem jak mają pracownicy zatrudnieni ale na pracownikach pomocniczych to jest wyzysk. Poza tym nie są tam szanowani.
zdjecie uzytkownika
ilan - 2014-12-03 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odnosząc sie do wypowiedzi pracownika pomocniczego mam pytanie czy w kazdym przypadku wyglada to wszystko tak samo? Ja szukam stalej pracy na produkcji. Wiem ze lekko nie jest ale napiszcie jakie są wartości i cele firmy Polmos?! Co dla przełożonego jest najważniejsze? Czego oczekuje od swojego zespołu? warto skladac Cv?
zdjecie uzytkownika
Brayan - 2015-01-21 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie jako kiero i macie racje ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam nie brakuje . Dolny Śląsk , szczególnie Walbrzyskie to porażka . Handlowców zatrudnialismy z klucza a juz Ph Bogus to zupełne nieporozumienie . Kogo to przydupas , klienci juz mieli go dosyć w 2013 i skargi na niego pisali do dyra .
Żenada jak przyjeżdża na hurtownie to wstyd dla Stocka . Jak firma utożsamia sie z takimi ludźmi to gratulacje !!! Reprezentant na miarę , konkurencja sie śmieje .
zdjecie uzytkownika
Anońim - 2015-02-23 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś ile zarabia technolog w stocku?
zdjecie uzytkownika
wyborowa - 2015-02-28 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Niemcach kierownikiem jest wielki łeb?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-16 10:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na południu - luzzzz!!
zarobki około 3000tys(+ dużo wódy w gratisie którą sprzedaje się jak ciepłe bułki)samochód fabia kombi
chyba później niż 15 nie byłem w domu (z przerwą obiadową )
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
GRISZA - 2015-04-02 22:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anońim - 2015-02-23 17:19:55]:
Panie Kierowniku , jaki musiał być Pan słaby że Boguś nadal , trzyma porządek na półkach a Pana już nie ma. Gdzie Pan teraz pracuje w wodzie mineralnej?
W wódce trzeba twardzieli z Piaskowej a nie słabych z prowincji . Wypowiadam się jako właściciel dwóch sklepów odwiedzanych przez Pana Bogdana i takich handlowców w terenie jest niewielu. Zresztą kierownicy z konkurencji mają go na celowniku ale Bogdan jest za lojalny aby odejść .
zdjecie uzytkownika
ktoś tam:) - 2015-04-03 23:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piękna autoreklama Bogusławie:) Teraz pokaż na co Cię stać, jak Ci się pieniążki kończą:) Zobaczymy jakie masz relacje i jak to doceni Twój rzetelny pracodawca:) Do boju koleżko:)
zdjecie uzytkownika
centrum - 2015-04-17 23:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje w stock od 5-6 lat i muszę przyznać ze sie ładnie posypało :(
Było dobrze jest złe ...
Ogólnie zarobki rożne , kto jak sie dogada i jaki jest dóbry :)
Ja otrzymywałem 3500 z premia na rękę jako pH ( rynek tradycyjny ) chlopacy inni od 2800-do 3300 słyszałem ze niektórzy cos koło 3800 nawet ale nie wolno o tym gadac :(
zdjecie uzytkownika
pedro - 2015-05-18 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie czy w Stock-u ph ma etat czy jest na własnej działalności? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
ph pedro - 2015-05-30 23:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz tylko działalność
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-06-07 19:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph pedro - 2015-05-30 23:00:13]:
tylko na działalność? słyszałem, że ostatnio zwolniło się sporo wakatów, ale nie chcę zakładać działalności, stanowiska kierownicze też na działalność?
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2015-06-25 18:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph pedro - 2015-05-30 23:00:13]:
a przyjeli tam kogos ostatnio ?
zdjecie uzytkownika
STOCK - 2015-06-26 12:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Stocku odeszło całe (praiwe) Południe na skutek "ataku" "man in the middle". Góra odpływa na ratunkowych tratwach. Chętnych brak. Atmosfera ponura. Ale "z dumą" wręczają kieliszki.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-04 16:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [STOCK - 2015-06-26 12:44:31]:
co kryje się pod kryptonimem "man in the middle"? są jakieś ogłoszenia na południe?jka tak to gdzie szukać?
zdjecie uzytkownika
wieśka - 2015-07-10 14:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stock zupełnie nie rozumiem i nie zgadzam się z twoim komentarzem. nie sądzę żeby były jakieś wielkie odejścia bo ta alkoholowa marka ma się moim zdaniem całkiem świetnie, dalej się sprzedaje ich alkohol, nawet mimo koneksji marki z pewnym politykiem. natomiast rzeczywiście ciekawe jakie mają teraz rekrutacje
zdjecie uzytkownika
annonnimm - 2015-07-19 00:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wieśka - 2015-07-10 14:48:10]:
Wieśka. Znam tych ludzi co odeszli. Jestem dyrektorem oddziału jednej firmy która współpracowała z nimi. Powiem tak, jeśli odchodzi 70 osób (osoby które stworzyły tą firmę) to uwierz mi że zaraz wypłynie jakaś firma i będzie liderem na rynku. A w Stocku padaczka, CEDC już jest nr 1 w Polsce. Przedstawili nam ze Stocka propozycję sprzedaży np. wódki w pojemnikach z jogurtów!!! Za kogo oni mają Polaków??? jak to przeliczysz to i tak lepiej 100ml kupić bo się bardziej opłaca. Z tego co słyszałem to angole tam, mają w nosie nas Polaków. Dla nich jest ważna wartość akcji na giełdzie a nie ludzie co tam pracują. Zobaczysz że zaraz wyjdą z Polski i ubiorą jakiegoś nowego Prezesa w ten bałagan. A wracając do tych ludzi co odeszli to powiem ci "mistrzowie" PHD byli bardzo zadowoleni z pracy z szefami, normalne warunki, ludzkie podejście. Teraz widzę że ci co pozostali to jak " dzieci we mgle" pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tratatata - 2015-07-20 23:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [annonnimm - 2015-07-19 00:50:11]:
Po pierwsze to wątpię abyś był dyrektorem w jakiejkolwiek hurtowni - no może w Alti bo tam też ani składu ani ładu -jak w twojej wypowiedzi, wieczne narzekanie i negacja wszystkiego co nowe.
Po drugie to bardziej mi pasujesz na jakiego PH'owca co odszedł bo się bał że jego machlojki wypłyną (lodówki, gratisy etc.)
Po trzecie to z zaciekawieniem przyglądam się tej firmie od kilku lat i powiem szczerze że trudno mi znaleźć duży projekt który by u nich nie zaskoczył. Przypominam sobie tylko jeden który wywołał u mnie ironiczny uśmiech - promocja "cytrynówki" - ustawiali cytryny na ladzie i wtykali w nie jakieś flagi czy coś w tym stylu, nie pamiętam już. Faktycznie to było słabe. Reszta zawiodła ich na sam szczyt. A akcja z lodówkami super sprawa (tylko większa kontrola nad budżetem by się im przydała).
Teraz wprowadzają wódkę w pudełkach do "jogurtów". Pierwsza myśl - GŁUPOTA, druga myśl - IDIOTYZM , trzecia myśl - GENIALNA RZECZ, INNOWACYJNOŚĆ, MAJSTERSZTYK. Jeśli to im wyjdzie znów będą na szczycie!
P.S. Gdybyś naprawdę był dyrektorem jakiejkolwiek hurtowni i odpowiadał za logistykę kupiłbyś ten pomysł w ciemno. Podpowiem ci gdybyś dalej nie widział w tym korzyści - OPAKOWANIE WAŻY MNIEJ (mniejszy ciężar na samochodzie, mniejsze spalanie, mniejsze zużycie samochodu, mniej problemów z samochodami etc.), TO JEST DROŻSZE (zarobisz więcej, lepiej sprzedawać droższe produkty niż tańsze)resztę sam sobie wymyśl.
zdjecie uzytkownika
modi - 2015-08-17 20:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorzy firm chyba nie zajmowaliby się wpisami na temat innej firmy, od tego są inni ludzie chyba, no ale praca w tej firmie nei jest zła. Wiadomo, prosta nie jest, szczególnie jeśli pracuje się przy produkcji, bo są też miejsca gdzie można zarobić w tej firmie większe pieniądze mniejszym kosztem :)
zdjecie uzytkownika
mem - 2015-08-23 09:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż za zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłem że również Marek Malinowski pożegnał się z funkcją Dyr. Generalnego w Czechach.
zdjecie uzytkownika
Buła - 2015-09-09 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z praca padaka i stres na etacie za pare zl wiecej...
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-09-16 23:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Buła, a możesz napisac coś więcej. W ogóle nie rozumiem co masz na myśli pisząc padaka, to dość specyficzne słownictwo. Napisałeś, ze pracujecie za parę złotych, to czy oznacza to, że praca jest za mniej niż 10 złotych na godzinę na rękę - tak wnioskuje, bo inaczej napisałbyś kilkanaście czy paręnaście.
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2015-09-30 22:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się teraz pracuje w Stocku na magazynie, jakiej stawki początkowej można się spodziewać, jaka atmosfera, jaki system pracy?
zdjecie uzytkownika
john - 2015-10-17 02:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@anonimm - też jestem ciekawy. Ktoś pisał wyżej, że zarobki są w granicach kilku złotych, ale ciekawe ile w tym jest prawdy. Z resztą każdy inaczej definiuje kilka złotych. Zakładu przemysłu spirytusowego są może zawalone ofertami pracy, ale zawsze warto się odnaleźć u nich, doświadczenie jest na pewno dobre.
zdjecie uzytkownika
Stockus - 2016-02-01 11:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty tempa strzało pracowałeś na on pack-u a nie w stocku. A to jest znaczna różnica
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-09 11:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem Stockus kogo próbujesz obrazić, ale nie na miejscu to. Stock to Stock, jakie to ma znaczenie i doszukiwanie się. Zresztą, nie tylko Lublin zatrudnia pracowników.
zdjecie uzytkownika
fgthj - 2016-02-12 18:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam widzialem ze głownie jednak Lublin zatrudnia @Robert a konkretnie to technologow na przyklad do zadan nalezy opracowywanie, wdrażanie i walidacja metod analitycznych
zdjecie uzytkownika
please - 2016-02-17 20:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że takie zatrudnienie na referenta ds. logistyki sie opłaca. Wymagają biegłej znajomości excela, ale możliwe jest zdobywania odpowiednich kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
agacik - 2016-02-21 14:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
please, oj nie tylko excela wymagają. to przede wszystkim bardzo dobra znajomość języka angielskiego i wykształcenie wyższe, preferowane kierunki – matematyka, logistyka, ekonomia.
zdjecie uzytkownika
musian - 2016-02-23 17:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czyli chodzi po prostu o takie kierunki typowo ścisłe. nie dziwi mnie to wcale, za to oferują umowę o pracę i to w rozwijającym się i prężnie działającym zespole :)
zdjecie uzytkownika
roma - 2016-03-11 11:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukują do Lublina na stanowisko referent ds. reklamacji w dziale Obsługi Klienta wymagają dobrej znajomości angielskiego i oferują pracę w międzynarodowym środowisku, czy ktoś pracuje w tym dziale i mógłby podzielić się opinią na temat pracy
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-03-13 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym chętnie się dowiedział #roma, ile na tym stanowisku można konkretnie wyciągnąć. Oferta kusząca, jak najbardziej, szczególnie patrząc na wymagania, jakie firma stawia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert