Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Pracowałeś w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rafi - 2012-06-04 21:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem skąd takie czepialstwo. Jeśli komus się wydaje że zatrudnia się żeby w nosie grzebac to sorry, ale socjalizm skonczył się 20 lat temu. Teraz wszedzie trzeba pracować i brac odpowiedzialność. W Stocku pracuje się jak w każdej fabryce masz swoje zadania i za nie odpowiadasz.
zdjecie uzytkownika
teges - 2012-06-07 16:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra ale co z tymi zarobkami? Ile mają tam PH a ile np. ludzie w Biurze Obsługi Klienta?
zdjecie uzytkownika
zielony beret - 2012-06-08 10:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polmos spoko i ludzie wporzo a jak mało zarabiasz ,to trzeba się starać.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2012-06-11 14:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak mają przedstawiciele,ale na produkcji nie narzekam na kasę. można zarobić.
zdjecie uzytkownika
teges - 2012-06-13 21:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 na rękę można tam zarobić???
zdjecie uzytkownika
nalewak - 2012-06-16 22:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak 2000 zarobisz jak dymasz jak głupi
jak był polmos TO BYŁA FIRMA a teraz jest stock tylko rynstock
za bardzo wykorzystuja ludzi i za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... wódke robią żeby rynek zwojowac
zdjecie uzytkownika
ph - 2012-12-06 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby przybliżyć warunki pracy ph w stock? chodzi o ilość punktów, plany, płace podstawowe, narzędzia pracy. z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-12 11:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 podstawy nie osiagalne plany produktów b. duzo, konkurencja b. duża szzególnie na Wrocławiu, Wałbrzychu i i okolicach Nysy. Aut firmowe skoda Fabia w kombi. Jak nie jesteś z branży to nie dasz sobie rady. Dtela to cieżki temat dla weteranów.
zdjecie uzytkownika
branzowiec - 2012-12-26 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
17 pkt / dzien
merch + zamowienie sugerowane
3500 brutto + premia + plus co nakradniesz
skoda fabia combi
szef jakis znajomek zazwczaj dyrektora regionalnego z jednej paiskownicy

na szczescie jest NOWY PREZES ktory porzadek zrobi na detalu bo sa wojewodztwa ze firma w firmie jest .....
zdjecie uzytkownika
niepokorny - 2012-12-26 18:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
branzowiec - 2012-12-26 18:45:28

17 pkt / dzien

merch + zamowienie sugerowane

3500 brutto + premia + plus co nakradniesz

skoda fabia combi

szef jakis znajomek zazwczaj dyrektora regionalnego z jednej paiskownicy



na szczescie jest NOWY PREZES ktory porzadek zrobi na detalu bo sa wojewodztwa ze firma w firmie jest .....
niektórzy kierownicy sa tak zaslepieni ze zatrudniaja osoby spalone w branzy zeby dopiec konkurencji, zeby sie msiły na byłych firmach gdzie ostali wyrzuceni za zle rozliczenia. Tonacy brzytwy sie chwyta bo nie ma pomyslu na dalszy rozwoj produktów i udziałów w rynku
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-04-16 20:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciebie Julka też wykorzystali, przez głowę Ci nie przeszło, że wycisnęli Cię jak cytrynke:(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 13:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Przedstawiciel Handlowy w Polmosie Lublin jest zatrudniony w oparciu o umowę o pracę?Czy jest to jakiś kontrakt?
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-07-19 19:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako PH jesteś zatrudniony na umowe o pace ale nie od razu pod stockiem tylko pod firma ale kasa taka sama. miesiecznie z premiami wychodzisz okolo 3000 na reke
zdjecie uzytkownika
dino - 2013-07-26 18:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do PH: a za co dają premie? i jaka firma zatrudnia na początek i po jakim czasie pracuje już pod Stockiem?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-16 17:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę na rozmowę do Stock na Przedstawiciel handlowy ds. HoReCa w warszawie na jakie zarobki mogę liczyć, jak wygląda praca ile wizyr , czy plan do zrealizowania? czy samochód ma gps?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 14:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy Grupy Stock, odpowiedzcie proszę na nasze pytania - trochę się ich już nazbierało :)
zdjecie uzytkownika
chetny - 2013-09-19 12:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie zarobki można liczyć jako ph horeca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i kolejne pytania a odpowiedzi brak.. może ktoś zna kogoś :) kto pracuje w polmosie i może nam trochę tu poodppowiadać?
zdjecie uzytkownika
technolog - 2013-09-26 11:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie poszukują technologów do zakładów?
zdjecie uzytkownika
ojciec - 2013-09-26 12:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój syn pracuje w tej firmie od niedawna jako kierowca. Nie napisze w którym mieście, bo nie chcę go "zdekonspirować" . Moja opinia jest taka, że tak samo chyba w Korei w (usunięte przez administratora) pracy mają. Tydzień jeździ po mieście -bez tachografu, bez odpoczynku, bez przerwy jakiejś konkretnej, śpi jak go załadowują. Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzyma ale ja jak żyje to jeszcze takiego wyzysku nie widziałem. Boję sie o niego że wypadek spowoduje. Zarobki oficjalnie to najniższa krajowa a nieoficjalnie troche wiecej. Chłopak chce sobie zarobić, ale chyba nie da rady tak zapieprzać, bo to horror jakiś jest.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2013-09-26 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ojciec niestety muszę się z Tobą zgodzić,chłopaki jeżdżą z zapałkami podpierającymi powieki.Jeśli chodzi o pracę na magazynie warunki pracy poniżej normy,o szacunku ze strony kierownictwa można zapomnieć(odzywają się gdy mają do Ciebie sprawę,a za plecami śmieją się z magazynierów),dobrze mają Ci co dziobią i (usunięte przez administratora) z naciskiem na to drugie;DD weekendy i praca po 12h to prawie norma.
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-09-28 23:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile punktów dziennie kierowcy muszą obskoczyć? Jak wygląda podział - ci co chcą jadą w Polskę, ci co nie chcą rozwożą po okolicach/
zdjecie uzytkownika
ryn sztok - 2013-10-08 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie odpowiedzą kolego bo mają trzymać gęby w ciup, szlaban na informację na forach, to jest sekta ale dla świadomie wybranych, którzy sami kapują na pozostałych, to środowisko to cuchnąca (usunięte przez administratora):((((
zdjecie uzytkownika
turas - 2013-10-12 12:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie kolego widze, że mało rzetelnych informacji się w ogóle w internecie pojawia na temat tej firmy.. a szkoda..
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-11 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a jest ktoś, kto mógłby powiedzieć coś o pracy na produkcji? jako pomocnik. dostałam taką ofertę, w lublinie, jako studentka mam do wyboru dni i zmiany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x