Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Pracowałeś w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2013-12-11 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a jest ktoś, kto mógłby powiedzieć coś o pracy na produkcji? jako pomocnik. dostałam taką ofertę, w lublinie, jako studentka mam do wyboru dni i zmiany.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-04-28 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako praca na jakis czas, przy produkcji, to dobre miejsce? mówili o jakims dorzucaniu kieliszków i takie tam. jestem studentka i chce wiedziec czy warto w ogole tam iść
zdjecie uzytkownika
wiwson - 2014-09-30 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czarna - 2014-04-28 14:18:08]:
a pracowałaś kiedykolwiek gdzieś na produkcji? to nie jest taka praca jak gdzie indziej za biurkiem lub na roznoszeniu ulotek. Tutaj przychodzisz na swoją zmianę i musisz być na nogach przez kilka dobrych godzin wykonując swoją robotę, której nikt , a nikt za Ciebie nie zrobi. Jest to dość męczące niestety
zdjecie uzytkownika
pracownik pomocniczy - 2014-11-28 07:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako pracownik pomocniczy - student żeby dorobić na wakacje, zatrudniony przez biuro pracy tymczasowej. Praca 3 zmianowa. Ogólnie przychodziły osoby uczące się i praca zależała od grupy na jaką się trafiło. Praca nie była lekka i wynagrodzenie coś koło 50zł za 8h szybko mnie odwiodło od uczęszczania tam. Nie wiem jak mają pracownicy zatrudnieni ale na pracownikach pomocniczych to jest wyzysk. Poza tym nie są tam szanowani.
zdjecie uzytkownika
ilan - 2014-12-03 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosząc sie do wypowiedzi pracownika pomocniczego mam pytanie czy w kazdym przypadku wyglada to wszystko tak samo? Ja szukam stalej pracy na produkcji. Wiem ze lekko nie jest ale napiszcie jakie są wartości i cele firmy Polmos?! Co dla przełożonego jest najważniejsze? Czego oczekuje od swojego zespołu? warto skladac Cv?
zdjecie uzytkownika
Brayan - 2015-01-21 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie jako kiero i macie racje ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam nie brakuje . Dolny Śląsk , szczególnie Walbrzyskie to porażka . Handlowców zatrudnialismy z klucza a juz Ph Bogus to zupełne nieporozumienie . Kogo to przydupas , klienci juz mieli go dosyć w 2013 i skargi na niego pisali do dyra .
Żenada jak przyjeżdża na hurtownie to wstyd dla Stocka . Jak firma utożsamia sie z takimi ludźmi to gratulacje !!! Reprezentant na miarę , konkurencja sie śmieje .
zdjecie uzytkownika
Anońim - 2015-02-23 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś ile zarabia technolog w stocku?
zdjecie uzytkownika
wyborowa - 2015-02-28 18:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Niemcach kierownikiem jest wielki łeb?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-16 10:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na południu - luzzzz!!
zarobki około 3000tys(+ dużo wódy w gratisie którą sprzedaje się jak ciepłe bułki)samochód fabia kombi
chyba później niż 15 nie byłem w domu (z przerwą obiadową )
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
new - 2015-03-16 21:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
zdjecie uzytkownika
GRISZA - 2015-04-02 22:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anońim - 2015-02-23 17:19:55]:
Panie Kierowniku , jaki musiał być Pan słaby że Boguś nadal , trzyma porządek na półkach a Pana już nie ma. Gdzie Pan teraz pracuje w wodzie mineralnej?
W wódce trzeba twardzieli z Piaskowej a nie słabych z prowincji . Wypowiadam się jako właściciel dwóch sklepów odwiedzanych przez Pana Bogdana i takich handlowców w terenie jest niewielu. Zresztą kierownicy z konkurencji mają go na celowniku ale Bogdan jest za lojalny aby odejść .
zdjecie uzytkownika
ktoś tam:) - 2015-04-03 23:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piękna autoreklama Bogusławie:) Teraz pokaż na co Cię stać, jak Ci się pieniążki kończą:) Zobaczymy jakie masz relacje i jak to doceni Twój rzetelny pracodawca:) Do boju koleżko:)
zdjecie uzytkownika
centrum - 2015-04-17 23:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w stock od 5-6 lat i muszę przyznać ze sie ładnie posypało :(
Było dobrze jest złe ...
Ogólnie zarobki rożne , kto jak sie dogada i jaki jest dóbry :)
Ja otrzymywałem 3500 z premia na rękę jako pH ( rynek tradycyjny ) chlopacy inni od 2800-do 3300 słyszałem ze niektórzy cos koło 3800 nawet ale nie wolno o tym gadac :(
zdjecie uzytkownika
pedro - 2015-05-18 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie czy w Stock-u ph ma etat czy jest na własnej działalności? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
ph pedro - 2015-05-30 23:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz tylko działalność
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-06-07 19:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph pedro - 2015-05-30 23:00:13]:
tylko na działalność? słyszałem, że ostatnio zwolniło się sporo wakatów, ale nie chcę zakładać działalności, stanowiska kierownicze też na działalność?
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2015-06-25 18:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ph pedro - 2015-05-30 23:00:13]:
a przyjeli tam kogos ostatnio ?
zdjecie uzytkownika
STOCK - 2015-06-26 12:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Stocku odeszło całe (praiwe) Południe na skutek "ataku" "man in the middle". Góra odpływa na ratunkowych tratwach. Chętnych brak. Atmosfera ponura. Ale "z dumą" wręczają kieliszki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-04 16:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-04 16:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [STOCK - 2015-06-26 12:44:31]:
co kryje się pod kryptonimem "man in the middle"? są jakieś ogłoszenia na południe?jka tak to gdzie szukać?
zdjecie uzytkownika
wieśka - 2015-07-10 14:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stock zupełnie nie rozumiem i nie zgadzam się z twoim komentarzem. nie sądzę żeby były jakieś wielkie odejścia bo ta alkoholowa marka ma się moim zdaniem całkiem świetnie, dalej się sprzedaje ich alkohol, nawet mimo koneksji marki z pewnym politykiem. natomiast rzeczywiście ciekawe jakie mają teraz rekrutacje
zdjecie uzytkownika
annonnimm - 2015-07-19 00:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wieśka - 2015-07-10 14:48:10]:
Wieśka. Znam tych ludzi co odeszli. Jestem dyrektorem oddziału jednej firmy która współpracowała z nimi. Powiem tak, jeśli odchodzi 70 osób (osoby które stworzyły tą firmę) to uwierz mi że zaraz wypłynie jakaś firma i będzie liderem na rynku. A w Stocku padaczka, CEDC już jest nr 1 w Polsce. Przedstawili nam ze Stocka propozycję sprzedaży np. wódki w pojemnikach z jogurtów!!! Za kogo oni mają Polaków??? jak to przeliczysz to i tak lepiej 100ml kupić bo się bardziej opłaca. Z tego co słyszałem to angole tam, mają w nosie nas Polaków. Dla nich jest ważna wartość akcji na giełdzie a nie ludzie co tam pracują. Zobaczysz że zaraz wyjdą z Polski i ubiorą jakiegoś nowego Prezesa w ten bałagan. A wracając do tych ludzi co odeszli to powiem ci "mistrzowie" PHD byli bardzo zadowoleni z pracy z szefami, normalne warunki, ludzkie podejście. Teraz widzę że ci co pozostali to jak " dzieci we mgle" pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tratatata - 2015-07-20 23:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [annonnimm - 2015-07-19 00:50:11]:
Po pierwsze to wątpię abyś był dyrektorem w jakiejkolwiek hurtowni - no może w Alti bo tam też ani składu ani ładu -jak w twojej wypowiedzi, wieczne narzekanie i negacja wszystkiego co nowe.
Po drugie to bardziej mi pasujesz na jakiego PH'owca co odszedł bo się bał że jego machlojki wypłyną (lodówki, gratisy etc.)
Po trzecie to z zaciekawieniem przyglądam się tej firmie od kilku lat i powiem szczerze że trudno mi znaleźć duży projekt który by u nich nie zaskoczył. Przypominam sobie tylko jeden który wywołał u mnie ironiczny uśmiech - promocja "cytrynówki" - ustawiali cytryny na ladzie i wtykali w nie jakieś flagi czy coś w tym stylu, nie pamiętam już. Faktycznie to było słabe. Reszta zawiodła ich na sam szczyt. A akcja z lodówkami super sprawa (tylko większa kontrola nad budżetem by się im przydała).
Teraz wprowadzają wódkę w pudełkach do "jogurtów". Pierwsza myśl - GŁUPOTA, druga myśl - IDIOTYZM , trzecia myśl - GENIALNA RZECZ, INNOWACYJNOŚĆ, MAJSTERSZTYK. Jeśli to im wyjdzie znów będą na szczycie!
P.S. Gdybyś naprawdę był dyrektorem jakiejkolwiek hurtowni i odpowiadał za logistykę kupiłbyś ten pomysł w ciemno. Podpowiem ci gdybyś dalej nie widział w tym korzyści - OPAKOWANIE WAŻY MNIEJ (mniejszy ciężar na samochodzie, mniejsze spalanie, mniejsze zużycie samochodu, mniej problemów z samochodami etc.), TO JEST DROŻSZE (zarobisz więcej, lepiej sprzedawać droższe produkty niż tańsze)resztę sam sobie wymyśl.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
modi - 2015-08-17 20:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorzy firm chyba nie zajmowaliby się wpisami na temat innej firmy, od tego są inni ludzie chyba, no ale praca w tej firmie nei jest zła. Wiadomo, prosta nie jest, szczególnie jeśli pracuje się przy produkcji, bo są też miejsca gdzie można zarobić w tej firmie większe pieniądze mniejszym kosztem :)
zdjecie uzytkownika
mem - 2015-08-23 09:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż za zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłem że również Marek Malinowski pożegnał się z funkcją Dyr. Generalnego w Czechach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,?
Zadaj pytanie
alert