brak logo

Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

Warszawa

Opinie o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,

technolog 2013-09-26 11:53:13
Nie wiecie czy nie poszukują technologów do zakładów?
ojciec 2013-09-26 12:57:36
Mój syn pracuje w tej firmie od niedawna jako kierowca. Nie napisze w którym mieście, bo nie chcę go "zdekonspirować" . Moja opinia jest taka, że tak samo chyba w Korei w (usunięte przez administratora) pracy mają. Tydzień jeździ po mieście -bez tachografu, bez odpoczynku, bez przerwy jakiejś konkretnej, śpi jak go załadowują. Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzyma ale ja jak żyje to jeszcze takiego wyzysku nie widziałem. Boję sie o niego że wypadek spowoduje. Zarobki oficjalnie to najniższa krajowa a nieoficjalnie troche wiecej. Chłopak chce sobie zarobić, ale chyba nie da rady tak zapieprzać, bo to horror jakiś jest.
gościu 2013-09-26 21:26:06
Ojciec niestety muszę się z Tobą zgodzić,chłopaki jeżdżą z zapałkami podpierającymi powieki.Jeśli chodzi o pracę na magazynie warunki pracy poniżej normy,o szacunku ze strony kierownictwa można zapomnieć(odzywają się gdy mają do Ciebie sprawę,a za plecami śmieją się z magazynierów),dobrze mają Ci co dziobią i (usunięte przez administratora) z naciskiem na to drugie;DD weekendy i praca po 12h to prawie norma.
1
turas 2013-09-28 23:21:21
Ile punktów dziennie kierowcy muszą obskoczyć? Jak wygląda podział - ci co chcą jadą w Polskę, ci co nie chcą rozwożą po okolicach/
1
ryn sztok 2013-10-08 21:36:20
nie odpowiedzą kolego bo mają trzymać gęby w ciup, szlaban na informację na forach, to jest sekta ale dla świadomie wybranych, którzy sami kapują na pozostałych, to środowisko to cuchnąca (usunięte przez administratora):((((
turas 2013-10-12 12:25:55
no właśnie kolego widze, że mało rzetelnych informacji się w ogóle w internecie pojawia na temat tej firmy.. a szkoda..
ona 2013-12-11 13:48:46
hej, a jest ktoś, kto mógłby powiedzieć coś o pracy na produkcji? jako pomocnik. dostałam taką ofertę, w lublinie, jako studentka mam do wyboru dni i zmiany.
czarna 2014-04-28 14:18:08
jako praca na jakis czas, przy produkcji, to dobre miejsce? mówili o jakims dorzucaniu kieliszków i takie tam. jestem studentka i chce wiedziec czy warto w ogole tam iść
wiwson 2014-09-30 16:34:35
a pracowałaś kiedykolwiek gdzieś na produkcji? to nie jest taka praca jak gdzie indziej za biurkiem lub na roznoszeniu ulotek. Tutaj przychodzisz na swoją zmianę i musisz być na nogach przez kilka dobrych godzin wykonując swoją robotę, której nikt , a nikt za Ciebie nie zrobi. Jest to dość męczące niestety
1
pracownik pomocniczy 2014-11-28 07:09:10
Pracowałem jako pracownik pomocniczy - student żeby dorobić na wakacje, zatrudniony przez biuro pracy tymczasowej. Praca 3 zmianowa. Ogólnie przychodziły osoby uczące się i praca zależała od grupy na jaką się trafiło. Praca nie była lekka i wynagrodzenie coś koło 50zł za 8h szybko mnie odwiodło od uczęszczania tam. Nie wiem jak mają pracownicy zatrudnieni ale na pracownikach pomocniczych to jest wyzysk. Poza tym nie są tam szanowani.
ilan 2014-12-03 17:02:07
odnosząc sie do wypowiedzi pracownika pomocniczego mam pytanie czy w kazdym przypadku wyglada to wszystko tak samo? Ja szukam stalej pracy na produkcji. Wiem ze lekko nie jest ale napiszcie jakie są wartości i cele firmy Polmos?! Co dla przełożonego jest najważniejsze? Czego oczekuje od swojego zespołu? warto skladac Cv?
2
Brayan 2015-01-21 20:30:58
Pracowalem w tej firmie jako kiero i macie racje ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam nie brakuje . Dolny Śląsk , szczególnie Walbrzyskie to porażka . Handlowców zatrudnialismy z klucza a juz Ph Bogus to zupełne nieporozumienie . Kogo to przydupas , klienci juz mieli go dosyć w 2013 i skargi na niego pisali do dyra .
Żenada jak przyjeżdża na hurtownie to wstyd dla Stocka . Jak firma utożsamia sie z takimi ludźmi to gratulacje !!! Reprezentant na miarę , konkurencja sie śmieje .
Anońim 2015-02-23 17:19:55
A wie ktoś ile zarabia technolog w stocku?
wyborowa 2015-02-28 18:12:38
Dalej w Niemcach kierownikiem jest wielki łeb?
1
anonim 2015-03-16 10:22:53
Praca na południu - luzzzz!!
zarobki około 3000tys(+ dużo wódy w gratisie którą sprzedaje się jak ciepłe bułki)samochód fabia kombi
chyba później niż 15 nie byłem w domu (z przerwą obiadową )
2
new 2015-03-16 21:35:52
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
new 2015-03-16 21:36:38
a to zatrudniają czy zwalniają wreszcie? słyszałem, że zwolnienia się szykują części ludzi.
Jest sens się pchać?
GRISZA 2015-04-02 22:05:19
Panie Kierowniku , jaki musiał być Pan słaby że Boguś nadal , trzyma porządek na półkach a Pana już nie ma. Gdzie Pan teraz pracuje w wodzie mineralnej?
W wódce trzeba twardzieli z Piaskowej a nie słabych z prowincji . Wypowiadam się jako właściciel dwóch sklepów odwiedzanych przez Pana Bogdana i takich handlowców w terenie jest niewielu. Zresztą kierownicy z konkurencji mają go na celowniku ale Bogdan jest za lojalny aby odejść .
ktoś tam:) 2015-04-03 23:59:59
Piękna autoreklama Bogusławie:) Teraz pokaż na co Cię stać, jak Ci się pieniążki kończą:) Zobaczymy jakie masz relacje i jak to doceni Twój rzetelny pracodawca:) Do boju koleżko:)
1
centrum 2015-04-17 23:31:54
A ja pracuje w stock od 5-6 lat i muszę przyznać ze sie ładnie posypało :(
Było dobrze jest złe ...
Ogólnie zarobki rożne , kto jak sie dogada i jaki jest dóbry :)
Ja otrzymywałem 3500 z premia na rękę jako pH ( rynek tradycyjny ) chlopacy inni od 2800-do 3300 słyszałem ze niektórzy cos koło 3800 nawet ale nie wolno o tym gadac :(
1
pedro 2015-05-18 20:07:07
Ktos wie czy w Stock-u ph ma etat czy jest na własnej działalności? Z góry dziękuję za odpowiedź
ph pedro 2015-05-30 23:00:13
teraz tylko działalność
alek 2015-06-07 19:05:51
tylko na działalność? słyszałem, że ostatnio zwolniło się sporo wakatów, ale nie chcę zakładać działalności, stanowiska kierownicze też na działalność?
kajetan 2015-06-25 18:23:57
a przyjeli tam kogos ostatnio ?
STOCK 2015-06-26 12:44:31
W Stocku odeszło całe (praiwe) Południe na skutek "ataku" "man in the middle". Góra odpływa na ratunkowych tratwach. Chętnych brak. Atmosfera ponura. Ale "z dumą" wręczają kieliszki.
gość 2015-07-04 16:26:19
co kryje się pod kryptonimem "man in the middle"? są jakieś ogłoszenia na południe?jka tak to gdzie szukać?
1
wieśka 2015-07-10 14:48:10
@stock zupełnie nie rozumiem i nie zgadzam się z twoim komentarzem. nie sądzę żeby były jakieś wielkie odejścia bo ta alkoholowa marka ma się moim zdaniem całkiem świetnie, dalej się sprzedaje ich alkohol, nawet mimo koneksji marki z pewnym politykiem. natomiast rzeczywiście ciekawe jakie mają teraz rekrutacje
annonnimm 2015-07-19 00:50:11
Wieśka. Znam tych ludzi co odeszli. Jestem dyrektorem oddziału jednej firmy która współpracowała z nimi. Powiem tak, jeśli odchodzi 70 osób (osoby które stworzyły tą firmę) to uwierz mi że zaraz wypłynie jakaś firma i będzie liderem na rynku. A w Stocku padaczka, CEDC już jest nr 1 w Polsce. Przedstawili nam ze Stocka propozycję sprzedaży np. wódki w pojemnikach z jogurtów!!! Za kogo oni mają Polaków??? jak to przeliczysz to i tak lepiej 100ml kupić bo się bardziej opłaca. Z tego co słyszałem to angole tam, mają w nosie nas Polaków. Dla nich jest ważna wartość akcji na giełdzie a nie ludzie co tam pracują. Zobaczysz że zaraz wyjdą z Polski i ubiorą jakiegoś nowego Prezesa w ten bałagan. A wracając do tych ludzi co odeszli to powiem ci "mistrzowie" PHD byli bardzo zadowoleni z pracy z szefami, normalne warunki, ludzkie podejście. Teraz widzę że ci co pozostali to jak " dzieci we mgle" pozdrawiam
1
Tratatata 2015-07-20 23:57:38
Po pierwsze to wątpię abyś był dyrektorem w jakiejkolwiek hurtowni - no może w Alti bo tam też ani składu ani ładu -jak w twojej wypowiedzi, wieczne narzekanie i negacja wszystkiego co nowe.
Po drugie to bardziej mi pasujesz na jakiego PH'owca co odszedł bo się bał że jego machlojki wypłyną (lodówki, gratisy etc.)
Po trzecie to z zaciekawieniem przyglądam się tej firmie od kilku lat i powiem szczerze że trudno mi znaleźć duży projekt który by u nich nie zaskoczył. Przypominam sobie tylko jeden który wywołał u mnie ironiczny uśmiech - promocja "cytrynówki" - ustawiali cytryny na ladzie i wtykali w nie jakieś flagi czy coś w tym stylu, nie pamiętam już. Faktycznie to było słabe. Reszta zawiodła ich na sam szczyt. A akcja z lodówkami super sprawa (tylko większa kontrola nad budżetem by się im przydała).
Teraz wprowadzają wódkę w pudełkach do "jogurtów". Pierwsza myśl - GŁUPOTA, druga myśl - IDIOTYZM , trzecia myśl - GENIALNA RZECZ, INNOWACYJNOŚĆ, MAJSTERSZTYK. Jeśli to im wyjdzie znów będą na szczycie!
P.S. Gdybyś naprawdę był dyrektorem jakiejkolwiek hurtowni i odpowiadał za logistykę kupiłbyś ten pomysł w ciemno. Podpowiem ci gdybyś dalej nie widział w tym korzyści - OPAKOWANIE WAŻY MNIEJ (mniejszy ciężar na samochodzie, mniejsze spalanie, mniejsze zużycie samochodu, mniej problemów z samochodami etc.), TO JEST DROŻSZE (zarobisz więcej, lepiej sprzedawać droższe produkty niż tańsze)resztę sam sobie wymyśl.
1
modi 2015-08-17 20:17:55
Dyrektorzy firm chyba nie zajmowaliby się wpisami na temat innej firmy, od tego są inni ludzie chyba, no ale praca w tej firmie nei jest zła. Wiadomo, prosta nie jest, szczególnie jeśli pracuje się przy produkcji, bo są też miejsca gdzie można zarobić w tej firmie większe pieniądze mniejszym kosztem :)
mem 2015-08-23 09:02:34
Cóż za zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłem że również Marek Malinowski pożegnał się z funkcją Dyr. Generalnego w Czechach.
Buła 2015-09-09 19:22:44
z praca padaka i stres na etacie za pare zl wiecej...
jacek 2015-09-16 23:51:33
@Buła, a możesz napisac coś więcej. W ogóle nie rozumiem co masz na myśli pisząc padaka, to dość specyficzne słownictwo. Napisałeś, ze pracujecie za parę złotych, to czy oznacza to, że praca jest za mniej niż 10 złotych na godzinę na rękę - tak wnioskuje, bo inaczej napisałbyś kilkanaście czy paręnaście.
anonimm 2015-09-30 22:45:26
Jak się teraz pracuje w Stocku na magazynie, jakiej stawki początkowej można się spodziewać, jaka atmosfera, jaki system pracy?
john 2015-10-17 02:54:51
@anonimm - też jestem ciekawy. Ktoś pisał wyżej, że zarobki są w granicach kilku złotych, ale ciekawe ile w tym jest prawdy. Z resztą każdy inaczej definiuje kilka złotych. Zakładu przemysłu spirytusowego są może zawalone ofertami pracy, ale zawsze warto się odnaleźć u nich, doświadczenie jest na pewno dobre.
1
Stockus 2016-02-01 11:56:05
Ty tempa strzało pracowałeś na on pack-u a nie w stocku. A to jest znaczna różnica
Robert 2016-02-09 11:50:24
nie wiem Stockus kogo próbujesz obrazić, ale nie na miejscu to. Stock to Stock, jakie to ma znaczenie i doszukiwanie się. Zresztą, nie tylko Lublin zatrudnia pracowników.
fgthj 2016-02-12 18:37:34
ja tam widzialem ze głownie jednak Lublin zatrudnia @Robert a konkretnie to technologow na przyklad do zadan nalezy opracowywanie, wdrażanie i walidacja metod analitycznych
please 2016-02-17 20:48:56
Pewnie, że takie zatrudnienie na referenta ds. logistyki sie opłaca. Wymagają biegłej znajomości excela, ale możliwe jest zdobywania odpowiednich kwalifikacji.
agacik 2016-02-21 14:36:21
please, oj nie tylko excela wymagają. to przede wszystkim bardzo dobra znajomość języka angielskiego i wykształcenie wyższe, preferowane kierunki – matematyka, logistyka, ekonomia.
musian 2016-02-23 17:20:13
no to czyli chodzi po prostu o takie kierunki typowo ścisłe. nie dziwi mnie to wcale, za to oferują umowę o pracę i to w rozwijającym się i prężnie działającym zespole :)
roma 2016-03-11 11:46:21
poszukują do Lublina na stanowisko referent ds. reklamacji w dziale Obsługi Klienta wymagają dobrej znajomości angielskiego i oferują pracę w międzynarodowym środowisku, czy ktoś pracuje w tym dziale i mógłby podzielić się opinią na temat pracy
grzesiek 2016-03-13 12:42:28
ja bym chętnie się dowiedział #roma, ile na tym stanowisku można konkretnie wyciągnąć. Oferta kusząca, jak najbardziej, szczególnie patrząc na wymagania, jakie firma stawia.
stukot 2016-05-05 20:35:58
ciężko chyba stwierdzić, na jakie zarobki można u nich liczyć. Jedno jest pewne, Stock to obecnie jedna z większych firm "wódkarskich" w Polsce i warto podjąć z nimi współpracę, bez dwóch zdań. Podejrzewam, że zatrudnienie jest na długo, jeśli obie strony są zadowolone.
kandydat 2016-05-19 16:54:46
Moze ktos napisac jakie zarobki na stanowisku magazyniera??
6 2016-06-08 21:48:38
jak ci zależ na lepszych zarobkach to idź do nich na tłumacza angielskiego
Mobbingowana 2016-07-14 13:22:49
Posypało się ostatnio.....Jestem jedną z sieciowców od kilku lat. Do niedawna była to super praca - jasne zadania, premie motywacyjne, plany, które można było zrealizować, jak komuś naprawdę zależało. Teraz połowa z nas bierze leki uspokajające. Zmieniła się obsada wysokich stanowisk, a ci, którzy przyszli, za wszelką cenę starają się udowodnić nam, że do niczego się nie nadajemy. Pracujemy po 10-11 godz, przyjeżdżamy do domu i siadamy na 2 godz do komputera, bo właśnie komuś się przypomniało, że natychmiast musi mieć ważne zestawienie. Maile " pilne " po godz. 23 to standard. Zakres obowiązków jak na dwóch stanowiskach, nie do ogarnięcia. Firma chyba dąży do tego, aby zatrudnić na nasze miejsca absolwentów, w nadziei że będą tańsi. Otóż, szanowny Stocku, informuję, że przy tylu godzinach pracy, ile mamy w tej chwili, stawka godzinowa wychodzi nam jak kasjerowi w marketach. Nikt, kto ma rozum w głowie, nie przyjdzie.
Pozostaje spokojnie poczekać na wezwanie do kadr i wykorzystać 3 mies wypowiedzenia na szukanie pracy, w której mają pojęcie o szacunku.
ulter 2016-07-14 14:33:33
@Mobbingowana tak się zastanawiam, czy naprawdę te stawki są tak nieopłacalne, bo jeśli tak to nie rozumiem dlaczego nie ma żadnej rotacji między pracownikami. Nie widzę kompletnie żadnych rekrutacji, a o czymś to świadczy...
Eeee 2016-07-15 00:39:46
Słabo płaca minimalna ok. 7 netto /h . Tania siła robocza na produkcji.
sara 2016-07-15 08:39:35
no ale na pewno lepsze są zarobki jako Pracownik Administracyjny - tłumacz j. angielskiego, bo wydaje mi się, że jednak można spokojnie zarobić do 3000 zł na tym stanowisku.
Zostaw swoją opinię o Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego, - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Stock –„Polmos Lublin Sp. z o.o.” – Zakłady Przemysłu Spirytusowego,