Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Faurecia

Opinie o Faurecia

Pracowałeś w firmie Faurecia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-17 18:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mrówka - 2015-02-07 01:33:05]:
Wazeliniarzy pełno zwłaszcza wśród kobiet, zrobią wszystko by zdobyć lepsze stanowisko,obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nagadajo głupot o tych co dobrze pracują.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-02-17 23:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mrówka .Masz 100% racji.Baby są wstrętne,faceci maja wiecej kultury i tak nie obgaduja , jak niektóre damy,niektóre tak z zazdrości gadają i wymyślaja bzdury,a przeważnie tak jest na tych dobrych pracowników.
zdjecie uzytkownika
on95 - 2015-02-19 23:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popracowalem 2 dni i odszedlem, bo niewiele ma to wspolnego z praca, pracuja tam debile i ludzie bez aspiracji zyciowych, towarzystwo normalnie melina spod sklepu.
zdjecie uzytkownika
historia pewłna przygód - 2015-02-24 01:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Wam powiem jak tam jest. Jeśli ktoś wykaże się zaangażowaniem to wyciska się z takiej osoby wszystkie soki. Wymaga się coraz więcej, a premii jest taka sama co u tych osób co nic nie robią. Więc wniosek jest taki, rób nawet mniej niż musisz bo wyjdziesz na tym tak samo co osoby które zapierniczają, a przynajmniej się nie narobisz. większa część zakładu tak robi i chyba dla tego jeszcze tyle osób tam pracuje. Jeśli ktoś próbuje sumiennie wykonywać swoją pracę to jest po prostu frajerem, ta firma niszczy takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
WIAJPI - 2015-03-01 01:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [on95 - 2015-02-19 23:10:58]:
@on95 analizując Twój nick mogę się domyślać, że dopiero co skończyłeś osiemnaście lat i nie masz za dużego doświadczenia w pracy. Ale nie każdy starszy od Cb pan jest żulem spod sklepu. Myślę, że trzeba zejść na ziemię. Ludzie czasem nie mają czego włożyć na kromkę chleba. Jeśli jednak ma się więcej umiejętności to nie ma problemu żeby znaleźć lepszą pracę.
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-03-03 04:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli się ma wielki dystans do wszystkiego i stalowe nerwy to da radę tam pracować. Trzeba tylko przeżyć pierwsze 3-5 miesiące, w których jest się traktowanym jak niższą formę życia przez współpracowników.Ten czas jest najtrudniejszy, a później już z górki. Chyba człowiek automatycznie zlewa później na wszystko
zdjecie uzytkownika
hks - 2015-03-08 09:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu trzeba zlewać pseudo znawczynie których naprawdę wiele . Zgasić je łatwo bo z reguły te co najwięcej mówią i obgadują same praktycznie nic nie robią .A robota jest super .Szczerze polecam
zdjecie uzytkownika
qwd - 2015-03-11 12:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spec. - 2015-02-15 17:12:51]:
Biedronka wycofała sie z planów budowy centrum logistycznego
zdjecie uzytkownika
pracownik faurecii - 2015-03-16 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w faurecii od pazdiernika praca nie jest zla tylko strasznie monotonna a co do ludzi zalezy na jaki gap sie strafi ja akurat trafilem na dobry gap i na dobra kierowniczke, zarobki jak na moj wiek iz ze mam dopiero 19 lat to nie sa najgorsze, polecam ludziom prace w faurecii na jakis dobry poczatek ale zawsze mozna szukac czegos na boku
zdjecie uzytkownika
WTF - 2015-03-18 19:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gamaplast - 2011-06-14 18:58:12]:
kogo obchodzi twój gamaplast - kolejny z tej firmy co wbija sie na forum poświęcone Faurecii i twierdzi, że on jest najbiedniejszy i najbardziej pokrzywdzony. Jak nie masz nic do powiedzenia na temat który tu jest omawiany, to spadaj. Nie pracowałeś w tej firmie, to sie nie udzielaj. Załóż formum o twoim kołchozie i tam sobie biadol do woli, ale nie wtryniaj się jako pseudoznawca w temat, który ciebie nie dotyczy i nie odwracaj kota ogonem. To, że ty masz gorzej, nie znaczy,że cała reszta świata ma lepiej - zapamiętaj sobie te słowa, bo jesteś egoistą i trudno ci się skupić choć przez moment na cudzych problemach.
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-03-25 18:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też słyszałam jakieś tam ploteczki że praca w Faurecia może być lekko monotonna. nie wiem czy to prawda ale słyszałam też że można tam znaleźć jak dla początkującej osoby w branży znaleźć dobre warunki pracy i jednak szanse rozwoju zawodowego na przyszłość - napiszcie pliss czy to prawda.
zdjecie uzytkownika
WTF - 2015-03-28 22:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula - 2015-03-25 18:24:56]:
raczej nie osiągniesz tam zbyt wiele pod kątem rozwoju zawodowego jeżeli pójdziesz do Faurecii na produkcję. Rozwój zawodowy w tej firmie tyczy się przede wszystkim osób z określonymi kwalifikacjami, uprawnieniami itp. Znam ludzi, którzy przez 5 lat stoją na tym samym stanowisku i montują te same dwa elementy do deski rozdzielczej czy do panela drzwiowego. Tak jest na produkcji. Ja natomiast w logistyce mogę cokolwiek powiedzieć o rozwoju zawodowym, bo zaczynałem na dowożeniu części jako Piker,a teraz pracuję na wózku widłowym.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-29 21:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WTF - 2015-03-28 22:53:10]:
wow ale czad! Praca na wózku widłowym nie świadczy o rozwoju zawodowym w firmie! Każdy kto zrobi uprawnienia na wózek widłowy ma taką możliwość i nie świadczy to o rozwoju. Oczywiście ze w tej firmie jest możliwość rozwoju zawodowego tylko wystarczy mieć studia i trochę ambicji. Niektore osoby które siedzą w biurze albo są teraz dyrektorami zaczynały na produkcji.
zdjecie uzytkownika
WTF - 2015-04-04 01:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-29 21:55:28]:
oczywiście że świadczy, bo w tej firmie każdy mały krok jest dla ciebie wielkim. To, że przeżyłeś tam kolejny rok, świadczy o tym. To, że czekałeś na podwyżke, wypruwając z siebie flaki i sie sam nie zwolniłeś podczas kilku załamań nerwowych i że doczekałeś się tej podwyżki wreszcie po trzech latach zapierdolu - świadczy o twoim awansie. O niczym innym tam nie myślisz jak o tym, ze jeżeli zaciśniesz żeby i temu wspaniałemu kierownikowi czy dyrektorowi nie powiesz, co myślisz o nim i tym zakładzie - przeżyjesz kolejny dzień a być może jutro coś zmieni się na lepsze. KIm jesteś, żeby mi mówić, że zdobycie uprawnień a co za tym idzie, otrzymanie większego wynagrodzenia nie jest dla mnie awansem?! Zmiataj stąd zatem biurokrato. Dla ciebie może 100 złotych to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które z chodnika możesz podnieść, ale dla mnie to pieniądz, który potrafi zmienić podłe życie w wegetacji w cos nieco lepszego
zdjecie uzytkownika
jurko - 2015-04-08 00:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dla zwykłego człowieka z produkcji firma niczego nie oferuje.Co do logistyki to byle kto z uprawnieniami na wózek dostanie tam miejsce, co nie świadczy w ogóle o żadnym awansie. Jest coś jak poliwalencja, pracownik ma obowiązek szkolić się na inne stanowiska. jak jest, wiedzą ci co tam pracują. no ale fakt faktem wózek widłowy, pociąg czy pikerka to tak na prawdę nic nadzwyczajnego na logistyce.
Jeśli chodzi o jakieś nędzne awanse to na gaplidera, że iść byle kto. ale kto chce miec więcej na glowie i zgadniać za innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
szamo - 2015-04-16 01:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze, tyle ciekawych ogłoszeń, że aż grzech nie skorzystać. No i nie są to jakieś byle jakie tylko dla topowych inżynierów ale czy przyjmą tak od razu po studiach ?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2015-04-20 13:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam juz pracuje 9 miesięcy i nie nazekam robię samymi babami i jest ok. Nie chcecie tam robić to nie robcie ! Nikt was tam nie trzyma na sile! Ja pracy bym nie zmieniła na inna. A wy widocznie nie znacie życia i nie wiecie co to znaczy cieszka praca!
zdjecie uzytkownika
życie 2015 - 2015-04-28 12:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko.Pracujesz albo nie, nawet w takiej Faureci.W każdym zakładzie jest lepiej bo tam nas niema,a każda nowa firma jest lepsza-niestety tylko na początku.Zarobki w każdej mniej więcej podobne. Różne tylko osobowości.Wszędzie są plotkarze i palacze. Jednak jest pomiędzy nimi różnica. Plotkują i obrabiają d...cały czas, są palacze latający co godzinę na fajkę ale są też palacze ,którzy chcąc wyjść na dyma dwa razy w ciągu dniówki zapier....ją dwa razy więcej i szybciej niż osoby ,które nie palą i ogólnie mało co robią. Więc albo to akceptujemy i pracujemy albo szukamy innej pracy i nie użalamy się nad sobą.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-30 05:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracowal ktoś jako Stażysta w Dziale optymalizacji procesów produkcyjnych? Zastanawia mnie, czy rzeczywiście dużo sie nauczyłbym podczas stazu, czy to raczej przynieś, podaj, pozamiataj?
zdjecie uzytkownika
ZZL - 2015-05-14 17:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam praktyki/stażu - cztery tygodnie - w dziale/komórce HR. Jest taka możliwość w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-09 18:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam dobra wiaodmość dla studentów i absolwestów, bo jest możliwość u nich stażu w dziale finnsowym w Grójcu http://www.pracuj.pl/praca/stazysta-w-dziale-finansowym-grojec,oferta,3923838. Staż co wazne jest płatny no i jest możliwośc zatrunienia w finansach, wiec moim zdaniem ciekawa oferta.
zdjecie uzytkownika
kriss - 2015-07-29 22:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM PRZEZ AGENCJE 16 MIESIĘCY A GDZIE UMOWA PRZEZ FAURENCJE NIE POLEGAM PRACY W FIRMIE FAURENCJA PRACUJĄ TAM SAMI KONFIDENCI A KIEROWNICY PO 26 LAT A TRAKTUJĄ CZŁOWIEKA 40 LETNIEGO ITD JAK ŚMIECIA NP ZMIANA B MASAKRA LUDZIE NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ BO JESTEŚCIE WTEDY BIAŁYMI MURZYNAMI !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hamalas - 2015-07-30 01:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam, że jest sporo narzekadeł, którzy chyba wcześniej nie zaznali prawdziwego niewdzięcznego życia z pracodawcami innymi - bo j niestety miałem do czynienia wcześniej z brakiem umów o pracę czy nieregularnymi wypłatami, a tutaj tego nie widać. Właściwie zastanawiam się czy w ogóle mają jakieś minusy ...
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-07-31 05:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hamalas - 2015-07-30 01:45:50]:
Ohohoho dobre, dobre xD
Padłem na plecy i kwiczę ze śmiechu. "Właściwie zastanawiam się czy w ogóle mają jakieś minusy" to jest jakaś fantastyka bo ta firma to same minusy.
zdjecie uzytkownika
kriss - 2015-08-03 10:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM PRACY W FAURENCJI SZOK KIEROWNICTWO TRAKTUJE CIE JAK ŚMIECIA PREMIA TO BIEDNA PRZYJDZIE CI JAKIŚ LESER Z BIURA I COŚ MU SIĘ NIE SPODOBA I ZABIERZE CI 5% PREMI PRZYJDZIE NASTĘPNY I ZABIERZE CI NASTĘPNE 5% PREMI I PODPISUJESZ PREMIE 6% I CO TO ZAKŁAD A NIE WSPOMNĘ JAK TRAKTUJĄ AGENCYJNYCH PRACOWNIKÓW TYRA CZŁOWIEK TAK SAMO JAK FAURENCYJNY A PRZYJDZIE TAKI JEDEN KIEROWNICZEK MŁODSZY OD CIEBIE I JEBIE JAK PSA CO TO ZA ZAKŁADY SĄ KOBIETY TO KIEROWNIKĄ DUPSKA LIZĄ I CWANIARY JAK COŚ ZLE ZROBISZ TO CIE PODPIERDZIELAJĄ I MÓWIĄ BO JA MAM WZGLĘDYU KIEROWNIKA -U KIEROWNICZKI SZOK NA DWÓJCE FAURENCJI NIE POLECAM ZMIANY B I ZMIANY A NAJLEPSZY Z KIEROWNIKÓW CO JEST TO CZUJKO TO JEST KIEROWNIK DO RANY PRZYŁÓŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Faurecia?
Zadaj pytanie
alert