Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MłodyByk - 2014-08-31 17:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam.Miesiąc temu zwolniłem sie z Faurecii i nie żałuję:)
Co do firmy to mam pare zastrzeżeń...Ludzie z biura nie szanuja zwykłych pracowników,wykorzystują szczególnie tych pracujących którzy chcą pracować a na koniec miesiąca jest obcinana premia za byle co,wszędzie zapier..l i cały czas mało,wszystkie święta pracujące a nadgodziny są zabierane ( w ciągu 4 msc zrobiłem 12 sobót )zero podwyżej i brak perspektyw. Jedyny dobry aspekt to taki że wypłata jest w terminie,nie ma takich akcji że nie dostaniesz wypłaty:)
Faurecie oceniam na 2 z plusem. Tam poprostu trzeba nauczyć sie pracować i jak nie jest sie cwanym to lepiej sie tam nie pchać:) Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-09-05 18:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2013-08-14 16:35:28]:
Ale sciemniacz wielkie święto się nie pracuje pracowałem tam 4lata i idziesz albot na. Twoje miejsce jest 100 innych albo bądź pod telefonem bo niewiadomoy czy będziesz mieć wolne. Maszyna awaria i do pracy idziesz choćby w święto
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-09-05 20:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tym zakladzie koncentracyjnym za dlugo ale teraz co sie tam wyrabia to jest jakis cyrk proponuje Panu Koszuli aby wymienil cala kadre kierownicza bo jak tak dalej pojdzie to ludzie z biura beda musieli zaczac pracowac na lini hahaahah pozdrawiam kumatych z logistyki
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-09-11 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam artykuł "praca w Faurecia" z dnia 10-09-2014 na stronie: gorzowianie.com.pl
Niech on będzie podsumowaniem tego zakładu i osób w nim zatrudnionych. Brawo dla tych, którzy w odpowiednim momencie się zwolnili. Współczuję niewolnikom tam zatrudnionym. Mam na myśli prawdziwych pracowników, nie przydupasów i opierdalaczy....
zdjecie uzytkownika
Mamuska - 2014-09-14 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
te wszystkie negatywne opinie ti prawda niech P (usunięte przez administratora)czasami przeczyta je a dowie sie co naprawdeludzie ludzie sadza o zakladzie jak tam jest na dole a nie to co mu mowia kierownicy tam awansuje sie przez luzko bynajmiej na Mercedesie i nowym WV wiem co pisze bo pracowalam dosc dlugo/za dlugo/
zdjecie uzytkownika
Pacia - 2014-09-20 10:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję na dwójce w Faureci, prawie rok i nie narzekam. Ludzie z którymi pracuję są super, a o kierowniku nie wspomnę. Kiedy wolne chce mam w sobote coś wypadnie nie przyjdę, nikt mnie nie zmusza ani nie upierda,la mi premii, nie wiem jak jest na innych działach. i nie zauwazyłam aby na dwójce, derektor Gross czy inni z biura gnębili ludzi.
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-09-21 12:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pacia - 2014-09-20 10:38:15]:
Z tego wniosek, że jesteś z tej niedobrej grupy ludzi. Pracowałam i wiem. Popieram opinie pozostałych osób. Tylko DYREKTOR Gross jest spoko. Chyba dlatego, że nie jest Polakiem. Pozostali zarządzający to nędza.
zdjecie uzytkownika
parole .parole... - 2014-09-22 14:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim dziale Pacia pracujesz i czy nie jesteś czasem GL?Co bierzesz ? na jakim dopalaczu piszesz pracowałam tam 13 miesięcy i swoje wiem
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-09-23 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faurecia Automotive Polska to producent wyposażenia samochodów oraz metalowych konstrukcji siedzeń. Należy do francuskiej grupy Faurecia, zatrudniającej 84 tysiące pracowników w 270 fabrykach w 33 krajach. W Polsce Faurecia ma zakłady produkcyjne w Grójcu, Wałbrzychu, Jelczu - Laskowicach, Legnicy i Gorzowie Wielkopolskim. Ogólne przychody Faurecia w Polsce w roku 2012 wyniosły ponad 3 657 mln złotych, przychody ze sprzedaży wyniosły ponad 3 613 mln złotych jak podaje wikipedia.
zdjecie uzytkownika
pacia - 2014-09-24 18:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [parole .parole... - 2014-09-22 14:04:25]:
Nie Gl nie jestem ;) na niczym nie jadę
Zależy od kierownika wszystko. Nie narzekam zależy kto trafi gdzie na jaki dzial
zdjecie uzytkownika
parole,parole.. - 2014-09-25 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pacia - 2014-09-24 18:28:26]:
z trzech pytań odpowiedziałaś na dwa....więc jaki to dział? i dodatkowe pytanie "Fauka I " czy II?
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2014-09-26 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jeżeli pracujesz w Faureci i poszukujesz kredytu gotówkowego bądź chcesz obniżyć swoje obecne raty zadzwnoń do mnie.

Oferuje bardzo atrakcyjne oprocentowanie.
Tel. 785 897 716
zdjecie uzytkownika
Pacia - 2014-10-06 01:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doradca - 2014-09-26 15:52:20]:
na dwójce; )
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-10-07 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faurecia ma nowa oferte pracy, stanowisko to Lider Utrzymania Ruchu (Miejsce pracy: Gorzów Wielkopolski). Oczekują: -wykształcenia wyższego technicznego, -doświadczenia zawodowego z zakresu utrzymania ruchu w firmie produkcyjnej na stanowisku kierownika bądź lidera, -znajomości zagadnień związanych z hydrauliką, pneumatyką oraz automatyką przemysłową, -uprawnień elektrycznych z zakresu dozoru i eksploatacji, -komunikatywnej znajomości języka angielskiego, -umiejętności zarządzania podległym zespołem. Warto?
zdjecie uzytkownika
frog - 2014-10-09 13:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mark - 2014-10-07 14:56:38]:
Ta oferta pracy i jej podobne związane z logistyką i kadrami ukazują się od co najmniej roku i są okresowo uaktualniane przez Faurecie. Brak ludzi z wykształceniem inżynierskim i doświadczeniem w Gorzowie, nie sadzę. Zapewne powód jest inny. Jeżeli umiesz wyciągać wnioski to sam sobie odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
sysu - 2014-10-21 00:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-08-10 00:57:44]:
a ci co umieja zostaja zwolnieni bo kuzynk kierownika czuje sie lepiej niz on uwaga na jastrzebskiego i jego kuzyneczke dzieki ktoremu ma jeszcze prace pania magdalene bajorek kawal (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-10-22 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To znaczy, że Faurecia szuka tych ludzi non stop do działu logistycznego oraz działu kadr? Jak to wygląda z punktu widzenia pracowników, czy co chwile przychodzą nowe osoby i odchodzą same bądź są zwalniane? Co w takim razie jest powodem, skoro brak ludzi z odpowiednim wykształceniem wyeliminowałeś na starcie.
zdjecie uzytkownika
WTF!!!!! - 2014-10-28 07:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem w tym roku podwyżkę, o którą walczyliśmy wszyscy z całego tego kołchozu. W tym samym czasie firma zatrudniała dodatkowo ludzi, na wszystkie możliwe stanowiska, na produkcję, na logistykę itp itd. W tym miesiącu, ponieważ jeden z projektów - corsa, skończył się, okazało się, że należy ludzi zwolnić. Pracuję na logistyce i tu z około 60 pracowników 11 ma wylecieć na zbity ryj. Aby mieć powód do takiego wywalenia, dyrektorstwo sięgnęło po tani chwyt - podało nam listę osób, które wychodziły w bieżącym miesiącu za szybko z pracy, tzn odbijały się na kołowrotkach przy dyżurce ochrony o czasie przed 14;03, 22;03 lub 06;03. Dodam, że nikt nie ma do wglądu rzeczywistego czasu systemu, który rejestruje ich wychodzenie, nie ma zegara na bramkach, więc nikt nie wie tak naprawdę, czy za pięć sekund może już wyjść czy jeszcze nie!!!!Pozatym jeżeli nawet taki zegar istnieje, to oni mogą nim manipulować i i tak wyjdziesz z roboty przed czasem. Można nawet spóźnić sie przez to na autobus ale co to obchodzi tych frajerów, co wożą dupska służbowymi limuzynami napędzanymi służbową wachą. Ogólnie nie polecam tego zakładu, sam tu tkwię z powodu zasiedzenia, ale być może uwolnię się kiedy ONI z powodu opuszczenia firmy pięć sekund za szybko mnie wykopią
zdjecie uzytkownika
WTF!!!!! - 2014-10-28 07:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frog - 2014-10-09 13:47:46]:
Warto, ale nie w takim kiblu, jakim Faurecia jest, ale za granicą i za trzy razy tyle. Tutaj za nic mają twoje wykształcenie, to się dla nich nie liczy, bo oni mają gorsze od ciebie i nie chcą zbyt długo nad tym rozmyślać by kompleksów sie nie nabawić
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-10-31 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej fimy ja wtrafilam na wtryskarki ciezko jest ale idzie sie przyzwyczaic. Premie za byle co zabieraja. Kierownictwo szkoda slow... Kowalik jeszcze ujdzie a ten nowy Remigiusz chce pokazac co to nie on ale mu nie wychodzi i aby swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bronic nie mowia o dyrektorze ,,lysy" ten to wogole ludzi nie szanuje drze jape jak chwile stoisz bo jedna z dwoch maszyn chodzi. Moritoring na czerwonej strefie. Praktycznie co sobote sie pracuje. Jak sie buble pusci strasza ze trzeba za to placic...
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-10-31 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi sie nie szanuje tam... Kazdy najmadrzejszy a co do czego nikt nic nie wie. Teraz sa przestoje to zwalniaja ludzi ile sie da. Ostatnio pania zwolnili ze buble puscila.. kazdemu sie zdazy sle szukaja pretekstu do zwolnienia. Na montazu jest spokojnie najgorsze wtryskarki dosyc ze zapierdol to jeszcze goraco od tych maszyn. I jak z zagranicy przyjezdza wizytacjia to czas zwiekszaja jak jest 47sek na czesc to 60 daja aby pokazac... i jak jedna os stoi na dwoch maszynach to tak dwie stoja. Premi nikt nie ma 30% najwiecej 25% od kaprysu kierownika czy ci tyle da. Ale jak ktos chce to bedzie pracowal jak wytrzyma lub go nie zwolnia
zdjecie uzytkownika
waldek z cargo - 2014-11-06 19:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie by właśnie interesowały jakieś oferty pracy związane z działami kadrowymi, wszelki HR miło widziany. wiem chyba jak się tam dostac natomiast jak realnie na codzień wygląda zatrudnienie w Faurecia gorzów na takim stanowisku i czego mogę się spodziewać? kasa wiem jaka jest, chodzi mi raczej o inne rzeczy
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-11-06 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale marudzicie i narzekacie ha ha to przyjdźcie do Gamaplast to będziecie mieli po 6 maszyn i to z takim cyklem ze ho ho :) . 6 maszyn ,cykl 30 razy 6 i tyle wycierania i gratowania zebyscie się os..rali i do tego tępy nóz . Zapraszamy zarobki ( 1600-1830)
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-11-13 00:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca może być ale "górze" w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało i pracownicy na tym cierpią.
zdjecie uzytkownika
Posejdon - 2014-11-22 13:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIP Mościckiego 6 tel ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
x