Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PAROLE PAROLE - 2014-02-01 22:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w Faureci?....to najniższa krajowa,premia uznaniowa pod warunkiem ,że zakład nic nie organizuje....zwykły wyzysk...raz na kwartał wypłata nadgodzin to żadna chwała...gdzie są dni płatne extra za np..pracę w święta narodowe...11 listopada..3 maja...3 Króli...wszyscy mają wolne Ty do roboty...podziękowanie za taką pracę...wole swoje w pierwszym z brzegu markiecie..pozdrawiam pracujących
zdjecie uzytkownika
Dolar - 2014-02-03 21:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko to prawda! Praca na 3 zmiany a zarobki nie adekwatne do prac(usunięte przez administratora)SZKODA NERWÓW I ZDROWIA ... (!!!)
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-02-04 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pomijając fakt ciężkiej pracy,to po kilku latach można stracić prace bo Faurecia zleca badania okresowe w firmie LUXMED gdzie badają jakbym miała w kosmos lecieć conajmniej.Po kilku latach ciężkiej i oddanej pracy stwierdzam że niewarto się starać.Niepolecam.
zdjecie uzytkownika
adamus73 - 2014-02-05 06:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mialem szkolenie bhp przez adecco i cisza z praca
zdjecie uzytkownika
marcelo92 - 2014-02-17 10:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na stanowisku operator wozka widlowego na nowszej hali, gdzie generalnie panuje syf kila i mogila. kierownictwo niekompetentne, na magazynie panuje (usunięte przez administratora), a zeby zostac przyjetym bezposrednio przez faurecie 3ba miec ,,znajomosci''. nie polecam posrednictwa pracy Adecco .
zdjecie uzytkownika
Faurecia 2 - 2014-02-27 20:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karolina 20 - 2013-08-14 16:26:55]:
ściema! Wszystkie święta poza bożym narodzeniem i wielkanocnymi są pracujące
zdjecie uzytkownika
Faurecia 2 - 2014-02-27 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ccc - 2013-10-28 18:12:23]:
1800?? Ciekawe ?! Chyba z nadgodzinami!
zdjecie uzytkownika
pracownik linii - 2014-03-16 23:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
10 miesięcy, świątek, piątek i niedziela... Ucinanie premii za "brak współpracy z kierownikiem"... cokolwiek to znaczy... Ludzie donoszą na siebie, im częściej tym są bardziej doceniani, umiejętności się nie liczą...(no chyba,że w niedzielę trzeba przyjść, po cichu bo to 7 dzień pracy jeśli "nocki" zaczyna się w poprzednią niedzielę)... brak perspektyw, brak motywacji, za to chaos, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-04-16 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuje też się w święta, a co do wypłaty to rosyjska ruletka , koleżanka dostała gołą wypłatę bo kierowniczka nie doliczyła jej premii przez pomyłkę!!premie są śmieszne ,tyrasz jak wół a jak patrzysz na wypłatę to jak kot napłakał. W Faurecii na wtryskarkach pracuje się bardzo ciężko według mnie ta praca powinna być na akord to bym więcej zarobiła , na szkoleniu tak pięknie mówią że oni stawiają na jakość a nie na ilość! jest to kłamstwo niestety , jeszcze jak musisz obsługiwać na raz dwie maszyny to nawet czasu nie masz wziąć łyka wody nie wspominając o dźwiganiu haku np. ze schowkami ok.5kg waży to .Zrozumie to tylko ten kto tam pracował. Ogólnie jeszcze dochodzą warunki szkodliwe wydobywający się z maszyn granulat żle wpływa na drogi oddechowe wysusza , włosy stają się też osłabione a na skórze czuć powłokę która brzydko pachnie. Nie chcę wystraszyć nikogo ale niestety jest taka prawda i obojętnie z którym pracownikiem rozmawiałam to mówili to samo.
zdjecie uzytkownika
mmmmmmm - 2014-04-29 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam nikomu tej pracy,jedynie na przeżycie,jesli ktos nie ma żadnych innych celów.Praca i system Faurecii niszczy człowieka psychicznie i fizycznie bardzo
szybko,nie dając mu zadnych perspektyw na przyszłość.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-05-26 17:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki w takim razie za opinie, chyba poszukam czegos innego, niż Faurecia, bo jakos te opinie na zachęciły mnie do pracy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik.... - 2014-05-30 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jedynce nie było różowo, jednak to, co się dzieje na dwójce to przekracza wszelkie granice. Ploty dominują. Pracownik jest nikim, niszczonym przez szefostwo (chyba, że plotkuje z donosicielami). Tak naprawdę fajni odchodzą, plotkarze zostają. Chcę zmienić zakład. Dużo normalnych osób już odeszło, inni planują to zrobić. Zostanie same zło - prawdziwi " fachowcy" nie mający zielonego pojęcia o tej robocie, za to "posiadający" dużą wiedzę o innych. Jest coraz gorzej. Brak fachowego zarządzania. Na dwójce dominuje pajdokracja. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-06-21 15:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze wróciłam do tego tematu, wole dopytać i miec pewnośc, czy tylko plotki Wam przeszkadzaja w faurecia, czy jednak macie lepsze powody do rezygnacji?
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2014-06-24 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem o czym mam napisać bo Faurecia to jedno wielkie nieporozumienie. Pracowalam na wtryskarkach. O menagerze wole nie wspominac bo szkoda słow. Coraz wiecej moich znajomych sie zwalnia ale nie ma co sie dziwic jak tam takie cyrki odchodza. Coraz gorzej..
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-06-25 01:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Masakra, to może opisz przykład takiego jednego cyrku, bo nadal piszesz bardzo ogólnie, równie dobrze opinię mogłaby stworzyc osoba przypadkowa.. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-30 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiecie? Kto w dzisiejszych czasach sam się zwalnia? Tylko faurecia daje takie możliwości. Zwłaszcza dba o to Miska i Warkocz z obstawą. Twierdzą, że już nikogo nie zatrudnią. Cha..cha. Zostaną sami.Faurecia umiera. Ja też odchodzę.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-07-02 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A menagera kto broni??? Na pewno nie operator tylko inny menager. Ide szukać innej roboty zmarnowalam już 5 lat
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-03 21:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałam wszystkie wpisy Zainteresowany, od tego zaczęłam. Tylko wiem, że nie zawsze odpowiedzialne osoby tworza takie wpisy, czasem wrecz konkurencja robi czarny PR.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-07-05 22:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiolu!
Proponuję Tobie zatrudnić się. Jeżeli zostaniesz zatrudniona, to sama się przekonasz i zrozumiesz wszystkie wpisy. Wypłatę na 100% otrzymasz i to na czas. Pod tym względem zakład jest bardzo zdyscyplinowany. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
J - 2014-07-16 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te narzekania to mnie mdli, Żyjecie ludzie w wolnym kraju i nikt i nic nigdzie was nie trzyma, chcecie jedzcie na wyspy albo do rajchu i zobaczycie jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] także przestańcie jęczeć bo sie pograzacie. Nikt Was do Fau nie pchał, sami sie pchaliscie a teraz stekacie, bo ktoś wreszcie kazał wam popracować? macie zero honoru... Dzieci jednym slowem
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-18 22:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli mam rozumieć, ze od czasów odejścia kilku osób Faurecia sie rozwija i wszystko poszło ku lepszemu. Dobrze wiedzieć! W jaki sposób najlepiej zaaplikować do firmy, jak to w Waszym przypadku wyglądało? Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
odpowiedź na rrr 2014-07-15 20:42 - 2014-07-22 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy ciency i analfabeci to chyba zostali. Widać to po twojej ortografii i chęci do pracy. Naucz się pisowni i oceń siebie. Tych dwóch to znam i do pięt im nie sięgasz. To oni zdobywali zasłużone pochwały (za rozwalone formy, czy tak, dla zabawy?). Nie masz o czym pisać, to nie pisz wcale. Pozdrawiam normalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
pepe39 - 2014-07-24 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kobieta pracowała rok czasu w faurecji,a ja postawiłem jej warunek,że albo wybiera faukę 2,albo mnie. Wybrała mnie,a nie ubung na fauce 2 i teraz pracuje w sklepie. Nie polecam faurecji,bo to syf,dziadostwo,niskie pensje,zero wolnego,gazy trujące z klejów,przez które wszyscy pracownicy mają kaszel.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-07-27 18:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2014-07-18 22:15:07]:
Tak długo się zastanawisz, że zaraz zabraknie dla ciebie miejsca.
zdjecie uzytkownika
qw - 2014-08-01 16:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J - 2014-07-16 00:38:46]:
A skad ty wiesz jak jest na wyspach albo w niemczech, jak ty poza Skierzyna nigdzie dalej nie byles
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski