Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-03 21:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałam wszystkie wpisy Zainteresowany, od tego zaczęłam. Tylko wiem, że nie zawsze odpowiedzialne osoby tworza takie wpisy, czasem wrecz konkurencja robi czarny PR.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-07-05 22:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiolu!
Proponuję Tobie zatrudnić się. Jeżeli zostaniesz zatrudniona, to sama się przekonasz i zrozumiesz wszystkie wpisy. Wypłatę na 100% otrzymasz i to na czas. Pod tym względem zakład jest bardzo zdyscyplinowany. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
J - 2014-07-16 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te narzekania to mnie mdli, Żyjecie ludzie w wolnym kraju i nikt i nic nigdzie was nie trzyma, chcecie jedzcie na wyspy albo do rajchu i zobaczycie jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] także przestańcie jęczeć bo sie pograzacie. Nikt Was do Fau nie pchał, sami sie pchaliscie a teraz stekacie, bo ktoś wreszcie kazał wam popracować? macie zero honoru... Dzieci jednym slowem
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-18 22:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli mam rozumieć, ze od czasów odejścia kilku osób Faurecia sie rozwija i wszystko poszło ku lepszemu. Dobrze wiedzieć! W jaki sposób najlepiej zaaplikować do firmy, jak to w Waszym przypadku wyglądało? Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
odpowiedź na rrr 2014-07-15 20:42 - 2014-07-22 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy ciency i analfabeci to chyba zostali. Widać to po twojej ortografii i chęci do pracy. Naucz się pisowni i oceń siebie. Tych dwóch to znam i do pięt im nie sięgasz. To oni zdobywali zasłużone pochwały (za rozwalone formy, czy tak, dla zabawy?). Nie masz o czym pisać, to nie pisz wcale. Pozdrawiam normalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
pepe39 - 2014-07-24 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kobieta pracowała rok czasu w faurecji,a ja postawiłem jej warunek,że albo wybiera faukę 2,albo mnie. Wybrała mnie,a nie ubung na fauce 2 i teraz pracuje w sklepie. Nie polecam faurecji,bo to syf,dziadostwo,niskie pensje,zero wolnego,gazy trujące z klejów,przez które wszyscy pracownicy mają kaszel.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-07-27 18:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2014-07-18 22:15:07]:
Tak długo się zastanawisz, że zaraz zabraknie dla ciebie miejsca.
zdjecie uzytkownika
qw - 2014-08-01 16:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [J - 2014-07-16 00:38:46]:
A skad ty wiesz jak jest na wyspach albo w niemczech, jak ty poza Skierzyna nigdzie dalej nie byles
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-08-05 18:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki 1.500 zł..Ciekawi mnie fakt że ludzie pracują siedem dni w tygodniu przez parę miesięcy..Jak ten fakt jest ukrywany i maskowany ??..Trzeba zawiadomić Inspekcje Pracy niech zrobią z tym porządek.Zarobki i warunki pracy do (usunięte przez administratora) Wymagania wielkie a pieniędzy małe..Kadra i inżynierowi na palarni i na obiadku spędzają parę godzin, za co im płacą jeszcze się wychwalają że im wolno i dlatego się opie...ją..Omijajcie Faurecie ..
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-07 20:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tam jest bardzo fajna tylko ci ludzie są tacy nienormalni brak poszanowania pracownika przez tych z biur (przykład daje Koszela ten burak potrafi zwolnić kogoś za podparcie się o słupek), gnębią się ludzie sami nawzajem, a mało kto tam umie pracować, same cielaki że musisz za nich robić i na paru stanowiskach jednocześnie. Nic tu nikt nie rozumie, same niemoty, co chwila wychodzą na papierosa albo się buntują. Nieustannie chodzą na L4 i musisz je**ać za nich jak kogoś nie ma na dwu stanowiskach jednocześnie. Nie da się tak pracować. Dawno odeszłem z faurecji i nie żałuję. Najgorsi są ci debile z kierownictwa którzy pojęcia nie mają o produkcji starają się oceniać pracownika i niesłusznie zabierają premię za ich przewiny. Nie rozwiązują żadnego problemu, maszyna źle zgrzewa - nikt ci tego nie naprawi musisz ręcznie każdą część reperować i jeszcze zabronią ci to pisać w kartę bo zaraz przyleci ta debilka z jakości i upie**li premie za nieprawidłowości albo inny dyrektor się przyczepi do kierownika że ten źle zarządza dlatego wszystko jest zamiatane pod dywan a ty się pracowniku męcz.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-10 00:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie praca nie jest zla. Ludzie spoko tez tylko Ci "wyzej" (kyorzy nie maja pojecia o procesie tak naprawde) daja tylka panosza sie jak nie powien co;/ zapraszam i sami sie przekonajcie ale na wrazie co miejcie juz jakas inna robote na oku zeby nie zastygnac w tej firmie. Dla tych nowych omijajcie slusha;)
zdjecie uzytkownika
Bielas - 2014-08-18 23:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo nie potrafi zapanować nad ludźmi istny cyrk tam się dzieje. Nie dość że pracownicy sobie nawzajem uszkodzone części podkładają i utrudniają pracę jak się da to jeszcze wyzywają zwłaszcza tych młodszych którzy tam chyba po gimnazjum trafili.

Teraz na jakieś demonstracje się umawiają pod Randstadem Cyrk na kiju.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-29 11:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czekamy na magazyn biedronki :)
zdjecie uzytkownika
MłodyByk - 2014-08-31 17:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam.Miesiąc temu zwolniłem sie z Faurecii i nie żałuję:)
Co do firmy to mam pare zastrzeżeń...Ludzie z biura nie szanuja zwykłych pracowników,wykorzystują szczególnie tych pracujących którzy chcą pracować a na koniec miesiąca jest obcinana premia za byle co,wszędzie zapier..l i cały czas mało,wszystkie święta pracujące a nadgodziny są zabierane ( w ciągu 4 msc zrobiłem 12 sobót )zero podwyżej i brak perspektyw. Jedyny dobry aspekt to taki że wypłata jest w terminie,nie ma takich akcji że nie dostaniesz wypłaty:)
Faurecie oceniam na 2 z plusem. Tam poprostu trzeba nauczyć sie pracować i jak nie jest sie cwanym to lepiej sie tam nie pchać:) Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-09-05 18:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo - 2013-08-14 16:35:28]:
Ale sciemniacz wielkie święto się nie pracuje pracowałem tam 4lata i idziesz albot na. Twoje miejsce jest 100 innych albo bądź pod telefonem bo niewiadomoy czy będziesz mieć wolne. Maszyna awaria i do pracy idziesz choćby w święto
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-09-05 20:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tym zakladzie koncentracyjnym za dlugo ale teraz co sie tam wyrabia to jest jakis cyrk proponuje Panu Koszuli aby wymienil cala kadre kierownicza bo jak tak dalej pojdzie to ludzie z biura beda musieli zaczac pracowac na lini hahaahah pozdrawiam kumatych z logistyki
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-09-11 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam artykuł "praca w Faurecia" z dnia 10-09-2014 na stronie: gorzowianie.com.pl
Niech on będzie podsumowaniem tego zakładu i osób w nim zatrudnionych. Brawo dla tych, którzy w odpowiednim momencie się zwolnili. Współczuję niewolnikom tam zatrudnionym. Mam na myśli prawdziwych pracowników, nie przydupasów i opierdalaczy....
zdjecie uzytkownika
Mamuska - 2014-09-14 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te wszystkie negatywne opinie ti prawda niech P (usunięte przez administratora)czasami przeczyta je a dowie sie co naprawdeludzie ludzie sadza o zakladzie jak tam jest na dole a nie to co mu mowia kierownicy tam awansuje sie przez luzko bynajmiej na Mercedesie i nowym WV wiem co pisze bo pracowalam dosc dlugo/za dlugo/
zdjecie uzytkownika
Pacia - 2014-09-20 10:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję na dwójce w Faureci, prawie rok i nie narzekam. Ludzie z którymi pracuję są super, a o kierowniku nie wspomnę. Kiedy wolne chce mam w sobote coś wypadnie nie przyjdę, nikt mnie nie zmusza ani nie upierda,la mi premii, nie wiem jak jest na innych działach. i nie zauwazyłam aby na dwójce, derektor Gross czy inni z biura gnębili ludzi.
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-09-21 12:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pacia - 2014-09-20 10:38:15]:
Z tego wniosek, że jesteś z tej niedobrej grupy ludzi. Pracowałam i wiem. Popieram opinie pozostałych osób. Tylko DYREKTOR Gross jest spoko. Chyba dlatego, że nie jest Polakiem. Pozostali zarządzający to nędza.
zdjecie uzytkownika
parole .parole... - 2014-09-22 14:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakim dziale Pacia pracujesz i czy nie jesteś czasem GL?Co bierzesz ? na jakim dopalaczu piszesz pracowałam tam 13 miesięcy i swoje wiem
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-09-23 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faurecia Automotive Polska to producent wyposażenia samochodów oraz metalowych konstrukcji siedzeń. Należy do francuskiej grupy Faurecia, zatrudniającej 84 tysiące pracowników w 270 fabrykach w 33 krajach. W Polsce Faurecia ma zakłady produkcyjne w Grójcu, Wałbrzychu, Jelczu - Laskowicach, Legnicy i Gorzowie Wielkopolskim. Ogólne przychody Faurecia w Polsce w roku 2012 wyniosły ponad 3 657 mln złotych, przychody ze sprzedaży wyniosły ponad 3 613 mln złotych jak podaje wikipedia.
zdjecie uzytkownika
pacia - 2014-09-24 18:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parole .parole... - 2014-09-22 14:04:25]:
Nie Gl nie jestem ;) na niczym nie jadę
Zależy od kierownika wszystko. Nie narzekam zależy kto trafi gdzie na jaki dzial
zdjecie uzytkownika
parole,parole.. - 2014-09-25 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pacia - 2014-09-24 18:28:26]:
z trzech pytań odpowiedziałaś na dwa....więc jaki to dział? i dodatkowe pytanie "Fauka I " czy II?
zdjecie uzytkownika
Doradca - 2014-09-26 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jeżeli pracujesz w Faureci i poszukujesz kredytu gotówkowego bądź chcesz obniżyć swoje obecne raty zadzwnoń do mnie.

Oferuje bardzo atrakcyjne oprocentowanie.
Tel. 785 897 716
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x