Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
madagaskar - 2014-01-15 00:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkola ludzi dobrze, ale po co jak robisz rzeczy których nigdy nie robiłes , i nie ma z tego pożytku, monotonia,non-stop praca, a jak się odezwiesz to wielki żal , że mówisz co myślisz , a to ich boli, nam płacą 8 zł. na godzine , czyli 2 euro, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PAROLE PAROLE - 2014-02-01 22:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w Faureci?....to najniższa krajowa,premia uznaniowa pod warunkiem ,że zakład nic nie organizuje....zwykły wyzysk...raz na kwartał wypłata nadgodzin to żadna chwała...gdzie są dni płatne extra za np..pracę w święta narodowe...11 listopada..3 maja...3 Króli...wszyscy mają wolne Ty do roboty...podziękowanie za taką pracę...wole swoje w pierwszym z brzegu markiecie..pozdrawiam pracujących
zdjecie uzytkownika
Dolar - 2014-02-03 21:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko to prawda! Praca na 3 zmiany a zarobki nie adekwatne do prac(usunięte przez administratora)SZKODA NERWÓW I ZDROWIA ... (!!!)
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-02-04 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pomijając fakt ciężkiej pracy,to po kilku latach można stracić prace bo Faurecia zleca badania okresowe w firmie LUXMED gdzie badają jakbym miała w kosmos lecieć conajmniej.Po kilku latach ciężkiej i oddanej pracy stwierdzam że niewarto się starać.Niepolecam.
zdjecie uzytkownika
adamus73 - 2014-02-05 06:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mialem szkolenie bhp przez adecco i cisza z praca
zdjecie uzytkownika
marcelo92 - 2014-02-17 10:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na stanowisku operator wozka widlowego na nowszej hali, gdzie generalnie panuje syf kila i mogila. kierownictwo niekompetentne, na magazynie panuje (usunięte przez administratora), a zeby zostac przyjetym bezposrednio przez faurecie 3ba miec ,,znajomosci''. nie polecam posrednictwa pracy Adecco .
zdjecie uzytkownika
Faurecia 2 - 2014-02-27 20:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karolina 20 - 2013-08-14 16:26:55]:
ściema! Wszystkie święta poza bożym narodzeniem i wielkanocnymi są pracujące
zdjecie uzytkownika
Faurecia 2 - 2014-02-27 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ccc - 2013-10-28 18:12:23]:
1800?? Ciekawe ?! Chyba z nadgodzinami!
zdjecie uzytkownika
pracownik linii - 2014-03-16 23:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
10 miesięcy, świątek, piątek i niedziela... Ucinanie premii za "brak współpracy z kierownikiem"... cokolwiek to znaczy... Ludzie donoszą na siebie, im częściej tym są bardziej doceniani, umiejętności się nie liczą...(no chyba,że w niedzielę trzeba przyjść, po cichu bo to 7 dzień pracy jeśli "nocki" zaczyna się w poprzednią niedzielę)... brak perspektyw, brak motywacji, za to chaos, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-04-16 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuje też się w święta, a co do wypłaty to rosyjska ruletka , koleżanka dostała gołą wypłatę bo kierowniczka nie doliczyła jej premii przez pomyłkę!!premie są śmieszne ,tyrasz jak wół a jak patrzysz na wypłatę to jak kot napłakał. W Faurecii na wtryskarkach pracuje się bardzo ciężko według mnie ta praca powinna być na akord to bym więcej zarobiła , na szkoleniu tak pięknie mówią że oni stawiają na jakość a nie na ilość! jest to kłamstwo niestety , jeszcze jak musisz obsługiwać na raz dwie maszyny to nawet czasu nie masz wziąć łyka wody nie wspominając o dźwiganiu haku np. ze schowkami ok.5kg waży to .Zrozumie to tylko ten kto tam pracował. Ogólnie jeszcze dochodzą warunki szkodliwe wydobywający się z maszyn granulat żle wpływa na drogi oddechowe wysusza , włosy stają się też osłabione a na skórze czuć powłokę która brzydko pachnie. Nie chcę wystraszyć nikogo ale niestety jest taka prawda i obojętnie z którym pracownikiem rozmawiałam to mówili to samo.
zdjecie uzytkownika
mmmmmmm - 2014-04-29 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam nikomu tej pracy,jedynie na przeżycie,jesli ktos nie ma żadnych innych celów.Praca i system Faurecii niszczy człowieka psychicznie i fizycznie bardzo
szybko,nie dając mu zadnych perspektyw na przyszłość.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-05-26 17:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki w takim razie za opinie, chyba poszukam czegos innego, niż Faurecia, bo jakos te opinie na zachęciły mnie do pracy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik.... - 2014-05-30 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jedynce nie było różowo, jednak to, co się dzieje na dwójce to przekracza wszelkie granice. Ploty dominują. Pracownik jest nikim, niszczonym przez szefostwo (chyba, że plotkuje z donosicielami). Tak naprawdę fajni odchodzą, plotkarze zostają. Chcę zmienić zakład. Dużo normalnych osób już odeszło, inni planują to zrobić. Zostanie same zło - prawdziwi " fachowcy" nie mający zielonego pojęcia o tej robocie, za to "posiadający" dużą wiedzę o innych. Jest coraz gorzej. Brak fachowego zarządzania. Na dwójce dominuje pajdokracja. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-06-21 15:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze wróciłam do tego tematu, wole dopytać i miec pewnośc, czy tylko plotki Wam przeszkadzaja w faurecia, czy jednak macie lepsze powody do rezygnacji?
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2014-06-24 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem o czym mam napisać bo Faurecia to jedno wielkie nieporozumienie. Pracowalam na wtryskarkach. O menagerze wole nie wspominac bo szkoda słow. Coraz wiecej moich znajomych sie zwalnia ale nie ma co sie dziwic jak tam takie cyrki odchodza. Coraz gorzej..
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-06-25 01:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Masakra, to może opisz przykład takiego jednego cyrku, bo nadal piszesz bardzo ogólnie, równie dobrze opinię mogłaby stworzyc osoba przypadkowa.. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-30 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiecie? Kto w dzisiejszych czasach sam się zwalnia? Tylko faurecia daje takie możliwości. Zwłaszcza dba o to Miska i Warkocz z obstawą. Twierdzą, że już nikogo nie zatrudnią. Cha..cha. Zostaną sami.Faurecia umiera. Ja też odchodzę.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-06-30 22:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co na naczelny? Wcale to go nic nie obchodzi? Na dwójce koszty spadają, bo pracownicy odchodzą. Miska nowych nie zatrudnia, bo ma taki super cel doprowadzający zakład do ruiny.Zobaczymy jaka będzie produkcja. Jeszcze parę osób się zwolni i zostaną ci, którzy mało robią a dużo gadają. Lodziarki będą musiały stanąć przy taśmie. Nastąpi koniec pokątnej przyjemności..... Wiolu! Przeczytaj wszystkie wpisy, przecież jasno wszyscy piszą. Omijajcie Faurecię....
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-07-02 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A menagera kto broni??? Na pewno nie operator tylko inny menager. Ide szukać innej roboty zmarnowalam już 5 lat
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-03 21:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałam wszystkie wpisy Zainteresowany, od tego zaczęłam. Tylko wiem, że nie zawsze odpowiedzialne osoby tworza takie wpisy, czasem wrecz konkurencja robi czarny PR.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-07-05 22:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiolu!
Proponuję Tobie zatrudnić się. Jeżeli zostaniesz zatrudniona, to sama się przekonasz i zrozumiesz wszystkie wpisy. Wypłatę na 100% otrzymasz i to na czas. Pod tym względem zakład jest bardzo zdyscyplinowany. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-07-15 20:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2014-06-30 22:38:59]:
Najwarzniejsze ze Lis odszedl i tak mial szczescie ze nie dostal dyscyplinarki za rozbite formy pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-15 22:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to było najlepsze dla wszystkich, że odszedł cienki Lis i fochmen Grzesiu, dwóch takich co chciało zostać szefami ale nie potrafili zrobic swojej prstej roboty...ale przeciez nikt do budy jak pies nie jest przywiazany
zdjecie uzytkownika
J - 2014-07-16 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te narzekania to mnie mdli, Żyjecie ludzie w wolnym kraju i nikt i nic nigdzie was nie trzyma, chcecie jedzcie na wyspy albo do rajchu i zobaczycie jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] także przestańcie jęczeć bo sie pograzacie. Nikt Was do Fau nie pchał, sami sie pchaliscie a teraz stekacie, bo ktoś wreszcie kazał wam popracować? macie zero honoru... Dzieci jednym slowem
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-07-18 22:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli mam rozumieć, ze od czasów odejścia kilku osób Faurecia sie rozwija i wszystko poszło ku lepszemu. Dobrze wiedzieć! W jaki sposób najlepiej zaaplikować do firmy, jak to w Waszym przypadku wyglądało? Z góry dziękuję za informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAURECIA Gorzów Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x