Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX-DROMEX SA

Pracowałeś w firmie BUDIMEX-DROMEX SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-10-04 11:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ps.musisz chyba głeboko ludziom w oczy zagladac i do szklanek, wiedzac co piją i czy sa pijani...to znak ze chyba brak Ci bliskosci z drugim czlowiekiem ze tak innych obserwujesz;]bo normalni ludzie sami sobie czas organizuja;]i na siłe przyjazni nie szukaja;]
zdjecie uzytkownika
realista - 2013-10-06 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hm... forum to służy do wygłaszania opinii na temat pracodawców, przełożonych itp; dlaczego więc opinie niepochlebne i ujmujące natychmiast są negowane przez inne osoby - często można zauważyć, że są to te same osoby (możliwe, że pod różnymi nickami).
Ludzie dajcie się wypowiedzieć innym!
Te forum nie służy tylko wygłaszaniu pozytywnych opinii, czy też podlizywaniu się. Każdy ma inne zdanie na dany temat i gdy coś nas "boli" to o tym tu piszemy.
Niestety grupka osób stale atakuje innych, którzy wygłaszają odmienne (często negatywne) opinie.
Wolność słowa? Chyba nie tu... A nie taka jest idea tego forum...
I tyle na ten temat!
zdjecie uzytkownika
KazimierzWielki - 2013-10-06 15:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
realista - 2013-10-06 13:02:13

hm... forum to służy do wygłaszania opinii na temat pracodawców, przełożonych itp; dlaczego więc opinie niepochlebne i ujmujące natychmiast są negowane przez inne osoby - często można zauważyć, że są to te same osoby (możliwe, że pod różnymi nickami).

Ludzie dajcie się wypowiedzieć innym!

Te forum nie służy tylko wygłaszaniu pozytywnych opinii, czy też podlizywaniu się. Każdy ma inne zdanie na dany temat i gdy coś nas "boli" to o tym tu piszemy.

Niestety grupka osób stale atakuje innych, którzy wygłaszają odmienne (często negatywne) opinie.

Wolność słowa? Chyba nie tu... A nie taka jest idea tego forum...

I tyle na ten temat!

Ja rozumiem Ciebie w 100%. Wygłaszać opinie swoje może każdy tylko żeby to było robiony w sposób kulturalny i na poziomie a nie chamsko oraz na poziomie podstawówki. Według mnie sztuką jest wypowiedzieć się szczerzę w prosto w oczy i na forum. A nie mówić co innego prosto w oczy czyli tweridzić że jest OK a potajemnie kopać dołki pod kimś i działać na kogoś niekorzyść. :)
zdjecie uzytkownika
realista - 2013-10-06 17:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KazimierzWielki - 2013-10-06 15:34:35

realista - 2013-10-06 13:02:13

hm... forum to służy do wygłaszania opinii na temat pracodawców, przełożonych itp; dlaczego więc opinie niepochlebne i ujmujące natychmiast są negowane przez inne osoby - często można zauważyć, że są to te same osoby (możliwe, że pod różnymi nickami).


Ludzie dajcie się wypowiedzieć innym!


Te forum nie służy tylko wygłaszaniu pozytywnych opinii, czy też podlizywaniu się. Każdy ma inne zdanie na dany temat i gdy coś nas "boli" to o tym tu piszemy.


Niestety grupka osób stale atakuje innych, którzy wygłaszają odmienne (często negatywne) opinie.


Wolność słowa? Chyba nie tu... A nie taka jest idea tego forum...


I tyle na ten temat!


Ja rozumiem Ciebie w 100%. Wygłaszać opinie swoje może każdy tylko żeby to było robiony w sposób kulturalny i na poziomie a nie chamsko oraz na poziomie podstawówki. Według mnie sztuką jest wypowiedzieć się szczerzę w prosto w oczy i na forum. A nie mówić co innego prosto w oczy czyli tweridzić że jest OK a potajemnie kopać dołki pod kimś i działać na kogoś niekorzyść. :)
ok, wszystko fajnie. Tylko nie bierzesz jednego pod uwagę - ludzie boją się mówić prosto w oczy, bo wiedzą jak to się skończy - utratą pracy, a tego nikt nie chce. Więc wszyscy korzystamy z takiego właśnie sposobu wyrażania własnych emocji i opinii. Często w sposób wulgarny i chamski, bo kierują nami nerwy, żal, zawody itp. Można by wypowiadać się kulturalnie ale dosadnie, jednak nie każdy to potrafi. Miejmy na uwadze to, że każdy z nas jest tylko człowiekiem i inaczej wyraża swoją opinie. Jednak wymagając kultury i poziomu od forumowiczów, nie możemy zapominać, że samo "kierownictwo" tejże kultury nie posiada.
zdjecie uzytkownika
KazimierzWielki - 2013-10-06 19:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
realista - 2013-10-06 17:09:44

KazimierzWielki - 2013-10-06 15:34:35

realista - 2013-10-06 13:02:13

hm... forum to służy do wygłaszania opinii na temat pracodawców, przełożonych itp; dlaczego więc opinie niepochlebne i ujmujące natychmiast są negowane przez inne osoby - często można zauważyć, że są to te same osoby (możliwe, że pod różnymi nickami).



Ludzie dajcie się wypowiedzieć innym!



Te forum nie służy tylko wygłaszaniu pozytywnych opinii, czy też podlizywaniu się. Każdy ma inne zdanie na dany temat i gdy coś nas "boli" to o tym tu piszemy.



Niestety grupka osób stale atakuje innych, którzy wygłaszają odmienne (często negatywne) opinie.



Wolność słowa? Chyba nie tu... A nie taka jest idea tego forum...



I tyle na ten temat!



Ja rozumiem Ciebie w 100%. Wygłaszać opinie swoje może każdy tylko żeby to było robiony w sposób kulturalny i na poziomie a nie chamsko oraz na poziomie podstawówki. Według mnie sztuką jest wypowiedzieć się szczerzę w prosto w oczy i na forum. A nie mówić co innego prosto w oczy czyli tweridzić że jest OK a potajemnie kopać dołki pod kimś i działać na kogoś niekorzyść. :)
ok, wszystko fajnie. Tylko nie bierzesz jednego pod uwagę - ludzie boją się mówić prosto w oczy, bo wiedzą jak to się skończy - utratą pracy, a tego nikt nie chce. Więc wszyscy korzystamy z takiego właśnie sposobu wyrażania własnych emocji i opinii. Często w sposób wulgarny i chamski, bo kierują nami nerwy, żal, zawody itp. Można by wypowiadać się kulturalnie ale dosadnie, jednak nie każdy to potrafi. Miejmy na uwadze to, że każdy z nas jest tylko człowiekiem i inaczej wyraża swoją opinie. Jednak wymagając kultury i poziomu od forumowiczów, nie możemy zapominać, że samo "kierownictwo" tejże kultury nie posiada.
Tak, ale czasmi ludzię się za mocno irytują i wyolbrzymiają pewne sprawy,czy też sytuację , którę zdażyły się kiedyś i nie dotyczyły one konkretnych osób. Osoby niektóre, które (nie mówię o tobie) siedzą na forum traktują jako hobby oczernianie innych zwłaszcza ich rodzin , które są nie winne, ponieważ trzymają się na uboczu. Wówczas wtedy myślą, że im się wszystko należy bez żadnej jakiej kolwiek zapłaty i bez predyspozycji dotego. No nie mówię ,że jeśli ktoś potrzebuje piniążków to niech wyjeżdża do pracy,ale nich robi to z głową i z wdzięcznością dla tej osoby,która go zatrudniła i pomogła mu w pierwszych dniach w pracy. P.S Nie należę do lizusów. To jest moja osobista refleksja winikająca z lat pracy i obserwacji nowych osób, które napływają do naszego zawodu. :)
zdjecie uzytkownika
realista - 2013-10-07 11:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wdzięczność? Ale jak można być wdzięczny osobie, która fakt zatrudniła, ale potem nie szanuje i często "szmaci" tą osobę. Niestety wdzięczności w tej sytuacji nie będzie a jedynie nienawiść i pogarda tą "hojnie" zatrudniającą osobą. Bo tak właśnie jest, czy to w (usunięte przez administratora), czy w (usunięte przez administratora). Przykre jest również to, że sytuacje te często są prawdziwe i niewyolbrzymiane. Fakt, zdarzają się osoby, które piszą "bajkę", ale są to ludzie zarówno broniące wiele "poszkodowanych" kierowników jak i opisujące fatalną sytuacje w danym miejscu pracy.
zdjecie uzytkownika
KazimierzWielki - 2013-10-07 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
realista - 2013-10-07 11:59:26

Wdzięczność? Ale jak można być wdzięczny osobie, która fakt zatrudniła, ale potem nie szanuje i często "szmaci" tą osobę. Niestety wdzięczności w tej sytuacji nie będzie a jedynie nienawiść i pogarda tą "hojnie" zatrudniającą osobą. Bo tak właśnie jest, czy to w Sennfeld, czy w Remscheid. Niestety osoby, które opisują faktyczną sytuacje zostają od razu uznani za kłamców, niedorajdów życiowych, oszustów, leniów itp. Przykre jest również to, że sytuacje te często są prawdziwe i niewyolbrzymiane. Fakt, zdarzają się osoby, które piszą "bajkę", ale są to ludzie zarówno broniące wiele "poszkodowanych" kierowników jak i opisujące fatalną sytuacje w danym miejscu pracy.
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, ale ja myślę że to możę być odrbinkę inaczej niż myślisz. Wiedz że ja nie chcę w żąden sposób podważąć twojegozdania,ponieważ każdy ma odmienne poglądy na różnę rzeczy. Ale przedstawiając sytuację że ludzie w (usunięte przez administratora)czy też (usunięte przez administratora)nic nie robią tylko ludzi gnoją i na taczkach wyworzą tak samo z twoich wypowiedzi można wywnioskować że ty to samo robisz tylko słowami na forum. Czy faktycznie jest taka prawda że za jakieś nie powodzenie swoję poprostu w ten sposób mścisz się. Ten temat już powienienś zamkną a nie trąbisz w koło macieja . Więc może zajmij się już swojim tematem bo staję się to nudnę.:)
zdjecie uzytkownika
nnhhyyy - 2013-10-09 14:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Prawda jest taka, że ludzie mimo tych opinii na forum i tak tam pojadą pracować po 16 godzin plus soboty za które nie dostaną pieniędzy-dlaczego? bo to ludzie niedouczeni czesto po podstawówkach, którzy gdyby policzyli te godziny pracy w polsce wyszliby na to samo a nawet lepiej. Jest tyle pracy w niemczech gdzie pracodawca placi od 10euro netto w góre plus zakwaterowanie czasem tez obiady wchodzą w grę darmowe. Ale ludzie tacy jak tam nie znają nawet podstaw języka iprzez to są niewolnikami. Nie sztuką jest się narobić i nie zarobić. Osobiście byłem tam tylko miesiąc czasu i wiem,że życie by mi tam uciekło w tych spartańskich warunkach. Teraz pracuję w Hamburgu praca w produkcji okien. Mam 12euro netto na godzine plus zakwaterowanie i 1 posiłek gratis. Praca max 10h.
zdjecie uzytkownika
Architekta - 2013-10-09 18:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze naucz się ortografi kotku Bo JÓZ TYLKO JUŻ. A później jeźdź jak na ośle i szczerz zęby jak szerbaty do sucharów tylko sobie ich nie połam . A możę nie udało się ci załatwić zwroty Kindergeldu i dlatego jesteś taki wsciekły bo meludnek zgubiłeś po pijaku.
zdjecie uzytkownika
john - 2013-10-09 20:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty też z ortografią na bakier naucz się a potem poprawiaj ośle sam zobacz jak piszesz
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2013-10-10 18:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy moze ktos z was pracowal przez firme Budimex Poznan zagranica to niech sie podzieli opinia.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 20:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję w Sennfeld,robię swoje,Pan kierownik (usunięte przez administratora)strasznie w porzo a wy się wygadajcie na forum bo w domu widać nie macie z kim pogadać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sennfeld - 2013-10-10 21:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pablo ja pracuje poprzez budimex i wlasnie w sennfeld jak masz pojecie o robocie to bedzie dla ciebie tu miejsce , nie patrz na wpisy tych nieudacznikow ktorzy próbuja sie zemscic za to ze zjechali za brak umiejetnosci , poprostu zostaja ci ktorzy znaja sie na rzeczy bo nikt nie bedzie pracowal na kogos
zdjecie uzytkownika
sennfeld - 2013-10-10 21:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz co chcesz wiedziec pablo chetnie odpowiem
zdjecie uzytkownika
rambo - 2013-10-13 11:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po przyjeździe do polski i po przeczytaniu paszkwili na kierownika (usunięte przez administratora) postanowiłem wziąć udział w forum (chociaż przypomina ono tandetną, brazylijską telenowelę).Na wstępie mojej wypowiedzi chciałbym stwierdzić, że nie jestem żadnym żołnierzem, ani poplecznikiem kierownika, tylko że prawda jest jak medal i zawsze ma dwie strony, ja chciałem pokazać tą drugą. Po pierwsze kierownik dostał odznakę kierownika roku za swoją pracę i umiejętność kierowania ludźmi w takim specyficznym środowisku, jakim jest werk. W ciągu dwóch lat pracy w schweinfurcie ani razu nie widziałem przekupstwa kierownika, jak jakiś zdesperowany napisał tu przedtem. Co do alkoholu, to kierownik nie rozróżniając starych i nowych sprawdza w kampach w niedzielę wieczorem , czy wszyscy są już trzeźwi (co może budzić niechęć) i prawd a jest, że jeżeli jakiś kamp nadal pije, to dostaje od niego burę. A pomimo, że jest kierownikiem i wcale nie musi pracować, często leje betony razem ze wszystkimi i to właśnie on potrafi utrzymać w ryzach cały werk ( co wcale nie jest takie łatwe) i tak prowadzić pracę, że jest schweinfurt jest jednym z najlepszych werków w Niemczech , dlatego wszystkie te paszkwile są moim zdaniem absolutnie wyssane z palca przez człowieka, który być może został wyrzucony. Nieprawdą jest też, że kierownik straszy zjazdami, o tym w większości decydują Niemcy, bo to zależy od ilości pracy. Gdyby ktoś miał jakieś pytania niech pisze na moją pocztę(usunięte przez administratora) postaram się w miarę obiektywnie na pytania odpowiedzieć. Rambo
zdjecie uzytkownika
Luzer - 2013-11-03 17:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rambo - 2013-10-13 11:45:38]:
Drodzy formuowicze o to Pan Rambo napisał całą prwdę o Sennfeld czyli Scwinfurcie. Tak zjazdy zależą w 99% od niemców, ponieważ projekty i zapotrzebownie na elementy takie czy inne idzię od nich. Zgadam się z panem z twierdzeniem że to forum przpomina telenowel nawet i gorzej. Myślę że Ci co się wypowiadają negatywnie nie wiedzą jak jest naprawdę albo leją wodę. Kierownik pracuje na równi z innymi, ponieważ chce aby wszystko było dopięte i niebyło niedomówień ze strony niemieckiej jeśli są poprawki to podobnie jest. :) P.S Bardzo chce polecić Werk w Sennfeld bez względuna hejty , które wynikają z niedouczenia lub braku wiarygodnych informacji.
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2013-11-08 22:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczerniający to sami nieudacznicy, w kraju nie dają rady, za granicą też. Rzygać mi się chce jak czytam wypociny tych nierobów i pijaków, którzy tylko płaczą, że im źle. Nikt na siłę was tam nie ciągnął. Załóżcie swoje firmy i zobaczycie jak łatwo się kieruje ludźmi, tylko ciekawe czy macie do tego odwagę?
zdjecie uzytkownika
margo425 - 2013-12-14 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BUDIMEX POZNAŃ nie jest złą firmą,bo tylko rekrutuje do pracy.Za resztę odpowiada kierownik werku.Mieszkania są w miare dobre,w zależności od werku,bo i są kontenery na werkach.Pensje w miarę,terminowe wypłaty na konta,a pracować trzeba i się znać.Ta firma jest dla fachowcow,a nie dla nierobów,nieuków i pijaków.Mąż pracuje od kilku lat i jakoś nie narzeka,był na niejednym werku i dał radę/zbrojarz/.Więc nie narzekajcie,tylko bierzcie się do pracy-bo pracować trzeba wszędzie,a za siedzenie i marudzenie nikt Wam nie zapłaci.Pozdrawiam.!!!!!
zdjecie uzytkownika
margo425 - 2013-12-14 20:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-10 20:16:58]:
ZALEŻY OD WERKU,KIEROWNIKA I SAMYCH PRACOWNIKÓW.PŁACE W MIARĘ,NA CZAS,MIESZKANIE ZALEŻY OD WERKU.NIE JEST TAK ŻLE.POZRDAWIAM.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-21 11:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie werk w HEK murzyni na plantacji bawelny pracuja mniej godzin w listopadzie pracowalismy ok 300godz i dostalismy nie wiecej niz 1600-1700e o kierowniku nie wspomne tepy i tyle
zdjecie uzytkownika
fgghgg - 2014-01-25 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [realista - 2013-10-06 17:09:44]:
Prawdopodobnie tam pojadę ktoś mi powie czy dopłacają za nadgodziny czy płacą ustaloną stawkę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-05 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEST OK,KASA NA CZAS,WARUNKI ZALEŻY OD WERKU I JAK DBAJĄ SOBIE PRACOWNICY.W POLSCE TYLE SIĘ NIE ZAROBI!!
zdjecie uzytkownika
nowy1 - 2014-03-06 10:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margo425 - 2013-12-14 20:02:21]:
widać fachowiec z twojego męża że na wielu werkach już był(usunięte przez administratora)gdyby był dobry to by na jednym werku siedział a nie jak cygan po całych Niemczech(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bezrobotny - 2014-03-25 19:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA: NOWA, OGÓLNOKRAJOWA AKCJA INTERNAUTÓW Zbliżają się Eurowybory i wielu polityków (szczególnie tych, których za bardzo nie lubimy) szuka tam sobie ciepłej posadki. Szanowni Internauci, zróbmy im wszystkim niespodziankę i głosujmy solidarnie na osoby z poza politycznego establishmentu, czyli na tych z dalszymi numerami na listach wyborczych albo na tych z mało znanych partii. To ma być dla obecnej klasy politycznej ostrzeżenie. Jak trzeba będzie, powtórka nastąpi w przyszłorocznych wyborach do naszego parlamentu. To, co ostatnio w Sejmie działo się w sprawie niepełnosprawnych to szczyt obłudy, hipokryzji oraz wręcz bezczelności ze strony obecnej władzy. SIŁA NASZA JEST W INTERNECIE. PORADZILIŚMY SOBIE W SPRAWIE ACTA, PORADZIMY SOBIE TEŻ Z POLITYKAMI. PROŚBA DO WSZYSTKICH ABY TEGO POSTA LUB COŚ O PODOBNEJ TREŚCI - ZAMIEŚCIĆ NA WSZELKICH MOŻLIWYCH PORTALACH I FORACH INTERNETOWYCH.
zdjecie uzytkownika
apanaczi - 2014-04-16 11:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo proszę o opinie na temat pracy ,płacy i warunków socjalnych na kontrakcie w niemczech pomoże mi to podjąć odpowiednią decyzję.pozdrawiam jk
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX-DROMEX SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski