Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIVA TRANS + TRANSPORT DROGOWY P.SUCHINSKI

Pracowałeś w firmie VIVA TRANS + TRANSPORT DROGOWY P.SUCHINSKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kris - 2010-11-10 13:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tyle złego co jest w Vivie to nie ma w zadnej firmie transportowej.P.[usunięte przez moderatora] to zwykły kret i oszust naciagacz.A na dodatek TATUS na warsztacie obrazajacy wszystkich dookoła.Szok kto moze to trzymac sie z daleka od Viva Trans.A osobny temat to działalnosc tej firmy na DHL.to sprawa dla ITD.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2012-04-30 16:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki to o co to chodzi ? jak wyglada praca ?chce sie przyjac myslałem że jest ok jest Mercedes tak i wogole takie rzeczy zeby tam sie działy?
zdjecie uzytkownika
bylykierowca - 2013-06-20 11:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda oszustow z [usunięte przez moderatora] na czele
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 11:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bylykierowca, a jak Cie oszukali? Byłes kierowca w viva trans? Mozesz napisać jak wygląda taka jazda, czy dalekie sa kursy, co z noclegiem, ile się dziennie jeździ?
zdjecie uzytkownika
mg - 2013-08-20 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nie ma już kto kręcić tacho ?
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2013-08-20 17:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez komentarza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 22:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki pracujecie obecnie w viva trans? Polecacie? Jakieś problemy by dogadac się z przełożonymi? Kasa na czas?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-01 15:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firmą krzyczą po tobie głupie dogadywania stawkę ustalasz przy rozmowie a w rzeczywistość takiej nie zobaczysz.Zresztą sami zobaczcie jak jest.
zdjecie uzytkownika
szadi - 2014-10-26 03:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
już dobrych kilka lat pracuje w branży kierowniczej ( a tak naprawdę jako kierowca :P ) i nigdy nie miałem sytuacji , żeby mi się wszystko zgadzało z wyliczeniami różnych szefów różnych firm. Nie wiem już czy to ja nie umiem liczyć czy po prostu kierownicy starają się zagmatwać całą sytuacje jak tylko mogą
zdjecie uzytkownika
Tobi - 2016-02-16 06:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy! zarobki słabe, wyzywają i obrażają na każdym kroku, nadgodziny nie płacone, wymagają pracy we wszystkie soboty oczywiście za darmo! Majster to były kierowca który nie ma o niczym pojęcia i nie interesuje się robotą a następnie nagaduje kierownikowi i szefowi jaki to jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y i bezużyteczny, dzisiaj masz prace a jutro możesz ją stracić z niewiadomych przyczyn. Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-04-18 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego nadgodzin nie masz płaconych obi' dlaczego pracujecie w weekendy i robicie nadgodziny a wam nie placa za to. to bardzo nie fair, nie potraficie coś z tym zrobic. przeciez nikt charytatywnie nie pracuje
zdjecie uzytkownika
jhb - 2016-05-19 23:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@michał nie w akzdej firmie nadgodziny są płacone,. Niestety. U mnie w firmie (nie w tej) siedziałam po 10, nawet 11 h i nie miałam nawet złótówki wiecej, ani premii (bo u nas w ogóle takowych nie ma).

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie VIVA TRANS + TRANSPORT DROGOWY P.SUCHINSKI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIVA TRANS + TRANSPORT DROGOWY P.SUCHINSKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert