Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euro providus

Pracowałeś w firmie euro providus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-29 23:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni nie szanuja klientow ani nas konsultantow. a pozyczki tak bys nie dostal chyba ze masz znajomego tam
zdjecie uzytkownika
ordynus - 2010-07-30 09:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to z czego ta firma sie utrzymuje jak trzeba mieć znajomego żeby dostać od nich pożyczkę długo tak nie pociągną Prowident górą bo tam naprawdę każdy dostanie kasę
zdjecie uzytkownika
ggg - 2010-12-03 12:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przedstawicielka z Krotoszyna nie odbiera telefonów od klientów tłumaczy się chorobą.
zdjecie uzytkownika
Lili88 - 2012-02-01 12:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zastanawiam sie nad złozeiem aplikacji do firmy euro providus. Powiedzcie mi cos więcej o tej pracy na jakie stanowiska można sie tam dostac jaie wynagrodzenia co trzeba robić kto tam wogóle żądzi wszystkim. Pytam bo już miałam doczynienia z Kaliszem pracowała w Pigeonie i na Mielczarsiego i w HG Media partner i to wyzysk i nic więcej prosze o pomoc!!
zdjecie uzytkownika
stiv - 2012-04-04 20:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a menager ile zarabia ?
zdjecie uzytkownika
michaś - 2012-06-11 11:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście nie polecam współpracy u tego Pana
zdjecie uzytkownika
mikolo - 2013-04-16 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy PR Częstochowa nawet zaczęła się sypać. A będzie gorzej.
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2013-05-08 19:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokemon11 co masz dokładnie na myśli pisząc że ta firma do [usunięte przez moderatora]? Co możecie więcej napisać na temat pracy w euro providus i warunków jakie tam są? Ile mogę tam tak mniej więcej miesięcznie wyciągnać kasy? Dają tam umowe o pracę a jeśli nie to jaką dają umowę i na jaki okres? Jak jest z socjalem? Wypytuje się tak bo jestem zainteresowany pracą tam.
zdjecie uzytkownika
pokemon11 - 2013-05-11 10:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowę o prace dostaniesz po okresie próbnym po 3 miesiącach jeśli chodzi o kasę wyciągniesz najwyżej 2.500 ale przydział na paliwo ci nie wystarczy wiec nawet nie zawracaj sobie głowy bo i tak nikt nie wytrzymuje okresu próbnego chcesz sie przekonać to idź i zaryzykuj będziesz wtedy wiedział jak się pracuje w[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 10:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno nie starczy mi tego paliwa? A te 2500 to jest kwota netto czy brutto bo to też jest dość istotne. Szukam pracy i zastanawiam się czy wysłać CV do euro providus w Częstochowie. A ta umowa po okresie próbnym to na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 10:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opisywać każdy kilometr? Jak ktoś ma kiepską pamieć no to będzie ciężko tak opisywać. A tam są wogóle jakieś premie czy np jakieś dodatki? Bo zawsze fajnie byłoby dorobić sobie do wypłaty trochę więcej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 14:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja zastanawiałem się nad euro providus w Częstochowie i nadal nie wiem czy składać tam cv. A no i te 2500 to do ręki jest? A jak jest ten okres próbny to ciężko jest czy da się spokojnie wytrzymać czy nie?
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2013-06-25 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na rękę to dostaniesz koło 2000, obiadek w trasie lub wieczorem koło 22-tylko cel do zrobienia i brakuje tyle i tyle i [usunięto przez moderatora]...powodzenia. Konsultanci niektórzy kładą laskę bo [usunięte przez moderatora] w innych firmach, tak więc klientów odwiedzasz za nich bo nie będzie wyniku i pożegnanie gotowe po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
jarosław - 2013-06-25 21:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo osób udaje się i zostaje po okresie próbnym w tej pracy? Bo skoro piszecie że jest tak ciężko to się zastanawiam
zdjecie uzytkownika
Radomsko - 2013-07-12 21:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie chcecie mieć problemów proszę nie brać takich pożyczek. Podaje z właśnych przykładów, ostrzegam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-12 22:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to mimo wszystko chciałbym się jednak dowiedzieć ile osób tak naprawdę zostaje tam na stałe po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-25 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w euro providus Częstochowa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
pajacyk - 2013-09-07 20:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo skończy się oddział w Piotrkowie.
Kierownicy mizerni za wyjątkiem jednego (chyba z Łodzi). Przewidziany [usunięto przez moderatora] doprowadzi do [usunięto przez moderatora] wszystkich-Znowu [usunięto przez moderatora] pozostanie na wylocie, a[usunięto przez moderatora] już nie ma.
Dyrektorki z mlekiem pod nosem sami będą jeździć do klientów-może który w papę dostanie.
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-16 16:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie a jak to jest z tym okresem próbnym? Dużo ludzi później zostaje na stałe w tej firmie czy raczej nieliczni?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-02-26
Żródło: liderpracy.pl
Skawina
(małopolskie)
Poszukujemy osoby na staż stanowisko Pracownik Administracji. Miejsce odbycia stażu Skawina. Program stażu: -zapoznanie się ze specyfikacją firmy -zapoznanie się z podstawą prawną firmy -ogólny zarys funkcjonowania oddziału -wdrażanie i samodzielna obsługa klienta -obsługa korespondencji -częściowa obsługa pracowników i konsultantów Spółki -szczegółowe szkolenie z systemu analizy kredytowej -zapoznanie się z dokumentami rozliczeniowymi pracown
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-15 18:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe gdzie sie podział kierowniczek z samochodem slużbowym (se...n)i z pieniązkami klientów z o/Piotrków?
Nic dziwnego, że firma idzie na psy skoro takich specjalistów pijaków zatrudniają
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2014-01-31 11:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na firme europrovidus czy jak oni sa tam zwia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fikusik - 2014-02-18 11:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że kolejna firma wygląda jak czyjś prywatny folwark.. Najbardziej szkoda tych wszystkich ludzi, którzy muszą tam pracować. Może będzie szansa na lepsze jutro..? Powodzonka życzę
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-03-06 21:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To,że firma nie szanuje swoich klientów miałam okazję przekonać się na własnej skórze,kiedy zadzwoniłam do przedstawicielki z prośbą o zmianę terminu na dzień następny to usłyszałam,że jak nie mam pieniędzy to mam iść zarobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-05 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie wiele lat, ba nawet "udało" mi się awansować na lidera. Dziś, żałuję, że przyjąłem tę ofertę. Poświęciłem dużo swojego czasu, energii i zaangażowania. I po co? Aby patrzeć na kombinatorstwo swojego przełożonego. Czuję się tak jakbym sprzedał im swoje życie. Stracił najlepsze lata. Czuję się oszukany i wykorzystany. W pewnym momencie miałem dość. Zdecydowałem zwolnić się mimo, że nie miałem w zanadrzu żadnej innej pracy. I cieszę się, że mam to już z głowy. Nie szanują klientów ani pracowników. Harujesz od rana do wieczora za śmieszne pieniądze w porównaniu do wkładu pracy. Dokładasz do paliwa i ciągle tłumaczysz się z tego co robisz. Inwigilują ci telefon służbowy. Porażka. Gdyby to była ostatnia praca na ziemi jaką mógłbym dostać... wolałbym przymierać głodem. Nigdy więcej. Jak się cieszę, że mam już to za sobą...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-18 07:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy w życiu w tej firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro providus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x