Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euro providus

Pracowałeś w firmie euro providus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
michaś - 2012-06-11 11:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście nie polecam współpracy u tego Pana
zdjecie uzytkownika
mikolo - 2013-04-16 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy PR Częstochowa nawet zaczęła się sypać. A będzie gorzej.
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2013-05-08 19:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokemon11 co masz dokładnie na myśli pisząc że ta firma do [usunięte przez moderatora]? Co możecie więcej napisać na temat pracy w euro providus i warunków jakie tam są? Ile mogę tam tak mniej więcej miesięcznie wyciągnać kasy? Dają tam umowe o pracę a jeśli nie to jaką dają umowę i na jaki okres? Jak jest z socjalem? Wypytuje się tak bo jestem zainteresowany pracą tam.
zdjecie uzytkownika
pokemon11 - 2013-05-11 10:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowę o prace dostaniesz po okresie próbnym po 3 miesiącach jeśli chodzi o kasę wyciągniesz najwyżej 2.500 ale przydział na paliwo ci nie wystarczy wiec nawet nie zawracaj sobie głowy bo i tak nikt nie wytrzymuje okresu próbnego chcesz sie przekonać to idź i zaryzykuj będziesz wtedy wiedział jak się pracuje w[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 10:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno nie starczy mi tego paliwa? A te 2500 to jest kwota netto czy brutto bo to też jest dość istotne. Szukam pracy i zastanawiam się czy wysłać CV do euro providus w Częstochowie. A ta umowa po okresie próbnym to na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 10:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opisywać każdy kilometr? Jak ktoś ma kiepską pamieć no to będzie ciężko tak opisywać. A tam są wogóle jakieś premie czy np jakieś dodatki? Bo zawsze fajnie byłoby dorobić sobie do wypłaty trochę więcej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 14:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja zastanawiałem się nad euro providus w Częstochowie i nadal nie wiem czy składać tam cv. A no i te 2500 to do ręki jest? A jak jest ten okres próbny to ciężko jest czy da się spokojnie wytrzymać czy nie?
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2013-06-25 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na rękę to dostaniesz koło 2000, obiadek w trasie lub wieczorem koło 22-tylko cel do zrobienia i brakuje tyle i tyle i [usunięto przez moderatora]...powodzenia. Konsultanci niektórzy kładą laskę bo [usunięte przez moderatora] w innych firmach, tak więc klientów odwiedzasz za nich bo nie będzie wyniku i pożegnanie gotowe po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
jarosław - 2013-06-25 21:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo osób udaje się i zostaje po okresie próbnym w tej pracy? Bo skoro piszecie że jest tak ciężko to się zastanawiam
zdjecie uzytkownika
Radomsko - 2013-07-12 21:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie chcecie mieć problemów proszę nie brać takich pożyczek. Podaje z właśnych przykładów, ostrzegam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-12 22:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to mimo wszystko chciałbym się jednak dowiedzieć ile osób tak naprawdę zostaje tam na stałe po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-25 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w euro providus Częstochowa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
pajacyk - 2013-09-07 20:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo skończy się oddział w Piotrkowie.
Kierownicy mizerni za wyjątkiem jednego (chyba z Łodzi). Przewidziany [usunięto przez moderatora] doprowadzi do [usunięto przez moderatora] wszystkich-Znowu [usunięto przez moderatora] pozostanie na wylocie, a[usunięto przez moderatora] już nie ma.
Dyrektorki z mlekiem pod nosem sami będą jeździć do klientów-może który w papę dostanie.
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-16 16:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie a jak to jest z tym okresem próbnym? Dużo ludzi później zostaje na stałe w tej firmie czy raczej nieliczni?
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-15 18:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe gdzie sie podział kierowniczek z samochodem slużbowym (se...n)i z pieniązkami klientów z o/Piotrków?
Nic dziwnego, że firma idzie na psy skoro takich specjalistów pijaków zatrudniają
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2014-01-31 11:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na firme europrovidus czy jak oni sa tam zwia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fikusik - 2014-02-18 11:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że kolejna firma wygląda jak czyjś prywatny folwark.. Najbardziej szkoda tych wszystkich ludzi, którzy muszą tam pracować. Może będzie szansa na lepsze jutro..? Powodzonka życzę
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-03-06 21:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To,że firma nie szanuje swoich klientów miałam okazję przekonać się na własnej skórze,kiedy zadzwoniłam do przedstawicielki z prośbą o zmianę terminu na dzień następny to usłyszałam,że jak nie mam pieniędzy to mam iść zarobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-05 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie wiele lat, ba nawet "udało" mi się awansować na lidera. Dziś, żałuję, że przyjąłem tę ofertę. Poświęciłem dużo swojego czasu, energii i zaangażowania. I po co? Aby patrzeć na kombinatorstwo swojego przełożonego. Czuję się tak jakbym sprzedał im swoje życie. Stracił najlepsze lata. Czuję się oszukany i wykorzystany. W pewnym momencie miałem dość. Zdecydowałem zwolnić się mimo, że nie miałem w zanadrzu żadnej innej pracy. I cieszę się, że mam to już z głowy. Nie szanują klientów ani pracowników. Harujesz od rana do wieczora za śmieszne pieniądze w porównaniu do wkładu pracy. Dokładasz do paliwa i ciągle tłumaczysz się z tego co robisz. Inwigilują ci telefon służbowy. Porażka. Gdyby to była ostatnia praca na ziemi jaką mógłbym dostać... wolałbym przymierać głodem. Nigdy więcej. Jak się cieszę, że mam już to za sobą...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-18 07:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy w życiu w tej firmie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-10
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Zakres obowiązków: - Rozwój sprzedaży usług finansowych na powierzonym terenie, - Rekrutacja, szkolenie oraz wsparcie podległej grupy konsultantów finansowych, - Bezpośredni kontakt z klientami indywidualnymi. Wymagania: - wykształcenie min. średnie - Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, np. w sektorze pożyczek gotówkowych - prawo jazdy kat. B - Umiejętności pracy w zespole, - Wysokie kompetencje w
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-04-23 07:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście ostatnie ogłoszenie providusa? Proponują wynagrodzenie na poziomie 45% prowizji ze zbiórki. Moje źródła mówią, że prowizje u nich wynoszą 5% i 8%. Skąd ta drastyczna różnica? Chyba, że 45% ma być przez pierwszy tydzień...
zdjecie uzytkownika
Zwalak - 2014-05-04 17:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dosyć ciekawe ale ja bym im specjalnie w te 45% nie wierzył bo to jakoś zbyt pięknie brzmi, poza tym na czym by firma zarabiała..?
zdjecie uzytkownika
oczy19845 - 2014-05-07 11:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to jest wielka kupa dostalem wezwanie do splaty pozyczki 1000zł kturej nawet nie brałem a w tym czasie przebywałem po za granicami polski,i chca zebym im spłacił zadłuzenie, prosiłem o wyjasnienie tej sytłacji i mieli do godziny od dzwonnic minoł miesiac ponad i dalej cisza, nikomu nie polecam tej firmy tak samo jak providenta, ludzie nie dajcie sie omamic. pozdrawiam Marcin S..
zdjecie uzytkownika
m - 2014-05-08 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oczy19845 - 2014-05-07 11:23:25]:
Nie wiem skąd jesteś i kiedy to było (w sensie w którym roku) ale może udostępniłeś komuś swoje dane tj. nr dowodu i pesel. Ktoś się za ciebie podpisał i umowa gotowa. Musisz to sprawdzić i naciskać na udostępnienie kopii umowy. Na twoją wyraźną i zdecydowaną prośbę muszą ci te dokumenty udostępnić. Dowiesz się też z kim podpisywałeś tę rzekomą umowę, bowiem widnieje na niej podpis konsultanta, który ci jej udzielił. I wtedy jeśli jesteś pewny, że nie jest to twój podpis udajesz się na Policję i przedstawiasz sytuację tj. po pierwsze, że to nie twój podpis a po drugie, że nie było cię wtedy w kraju.
Takie rzeczy trzeba załatwić. Jeśli tego nie zrobisz to nie zdziw się jak kiedyś zapuka do ciebie komornik i zażąda 5 razy tyle ile wynosi zaciągnięty dług. I nie chodzi tu tylko o tę akurat firmę ale o każdą. czarny owcy nie brakuje.
Daj znać jak to się rozwiązało
zdjecie uzytkownika
Wicek - 2014-05-14 00:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety trzeba uważać podpisując takie różne papierki. Chyba, że przez całe życie nie miałeś nic wspólnego z euro providusem..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro providus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x