Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euro Providus

Pracowałeś w firmie Euro Providus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
batman - 2014-09-29 11:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, jest regulamin, ktory w pewien sposob na pewno ogranicza roznie pojmowana wolnosc slowa. A to z powodu ochrony dobrego imienia osob etc. Z tego co znalazlem w internecie to poszukuja sporo ludzi. Interesowalaby mnie praca w czestochowie jako kierownik sekcji. Prac?uje ktos w podobnym charakterze
zdjecie uzytkownika
makbet - 2014-10-04 10:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem jako kierownik w tej firmie. Powiem krótko: nie, dziękuję. Na początku wszystko wspaniale a potem... dowiadujesz się kim tak naprawdę dla nich jesteś. Praca fajna ale przełożeni niepoważni. Brak szacunku do pracownika. Dużo obietnic, których i tak nie realizują. Niezdrowa atmosfera. Ciągły stres i ciśnienie. Wykańczające emocjonalnie.
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-10-19 21:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja właśnie znalazłem tutaj ofertę pracy, otóż Euro Providus S.A. poszukuje kandydatów do dodatkowej "dobrze płatnej" pracy. Do obowiązków Pracownika będzie należeć: -Praca z klientem w terenie -Odbieranie należności od Klientów -Pozyskiwanie informacji dotyczących sytuacji klienta -Rozliczanie się z wykonywanych czynności Oferują: -Ciekawą pracę w renomowanej firmie finansowej -Bazę klientów -Atrakcyjne wynagrodzenie na poziomie 45 % odzyskanych środków -Szkolenie przygotowujące do pracy -Służbowy telefon Ktoś może wie coś więcej, zwłaszcza o tych 45%?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-20 11:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka to dodatkowa dobrze płatna praca? W EP prowizja wynosi 5%, od jakościowych 8%. Od nowych wpłat (od nowych klientów) 10 %. zwykłemu doradcy nie dają samochodu. Napisz coś więcej albo wrzuć linka
zdjecie uzytkownika
mamut - 2014-10-21 07:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [harry - 2014-10-19 21:09:16]:
Nie polecam. Na wstępie z przełożonym możesz mieć problem. Pan K.S. jest specyficznym człowiekiem. Dostaniesz ogromny teren, musisz mieć własny samochód a za paliwo ci nie zwrócą. Wszelkie koszty związane z wykonaniem pracy należą do ciebie. Dostaniesz klientów, którzy nie spłacają pożyczki od 5-10 lat a więc bardzo trudni klienci, którzy raczej nie kwapią się do zapłaty. Abstrahując od tego, że to w większości przeterminowane należności a więc u świadomego klienta nie masz szans. Policz sobie 45% z zera minus wszelkie wydatki. Ile ci wyjdzie?
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2014-10-21 16:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale głupoty piszecie,firma jest w porządku,kierownicy pomagają,meanager zajebisty,naprawde niewiem o co chodzi,ja pracuje ponad rok i nie narzekam.No chyba że myślicie że za nic wam będą płacić?JAK SIĘ POSTARACIE TO ZAROBICIE.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-03 21:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Firma jest w porządku. A te negatywne opinie na wielu forach pisze pewnie jedna osoba. Człowieku "konsultancie" nikt nic za darmo nie dostaje, w szczególności w tej Firmie. Szacunek jednak się chyba należy pracownikowi i klientowi, z którego firma żyje.
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-05 18:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-11-03 21:19:04]:
szczerze mówiąc nie sądzę , aby to była pojedyncza osoba, ta która pisze te negatywy. Wiele osób które pracują tutaj w EuroProvidusie jako Windykatorzy czy też Konsultanci Finansowi nie ma pojęcia na co się piszę i po krótkim czasie chce zmienić otoczenie. Stąd też tak wiele ofert pracy do tej firmy obecnie
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-11 11:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mają pojęcia bowiem przełożeni wciskają im kity. Na początku jest pięknie a potem.. "obiecanki cacanki a ... radość"
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-12-02 20:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z doświadczenia wiem że negatywnych opini nie da się uniknąc , zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony pracownik, który będzie się zalił bo został zwolniony. Poza tym nie ma pracy idealnej zawsze są jakieś problemy i wyzwanie i nie każdy sobie z tym radzi. Uważam że na tle podobnych firm ta firma wypada bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-01-04 11:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-10-20 11:04:55]:
45% to totalne klamstwo!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-01-14 10:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fred - 2014-12-02 20:16:13]:
firma euro providus wypada bardzo dobrze? będzie wypadać bardzo dobrze jak splajtuje. A nastąpi to niebawem jak nie zmieni swojego nastawienia do ludzi tam pracujących. obecnie nikt w tej firmie nie chce się zatrudnić, coraz więcej ludzi odchodzi. Każdy ma dość. Szkoda tylko klientów od których nie ma kto odbierać rat a oni muszą za to płacić monitami. Skandal!
zdjecie uzytkownika
ewa123 - 2015-01-19 20:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dugu nie mam zamiaru spłacać bo oszukuią i wyzyskuią pieniądze!!!!!!!! :(
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-02-02 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-04-05 21:39:04]:
z tego co wiem to Lider zarabia więcej od kierownika a ma mniej obowiązków, więc czemu narzekasz. Jak nie chcesz czegoś robić to nie rób, mnie do niczego nie zmuszają. Dostałeś tel służbowy i dziwisz się że go inwigilują? To nie dzwoń z niego prywatnie. Procując mniej niż 8 h dziennie można wszystko dobrze zrobić przy odpowiednim planowaniu. Powodzenia w kolejnej pracy
zdjecie uzytkownika
Ninka - 2015-02-02 19:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifi - 2015-01-04 11:35:07]:
45% to prawda. Mój mąż ostatnimi czasy zbiera dla firmy pomiędzy 9-11 tyś. więc dostaje niecałe 5, po odliczeniu wszystkich podatków i wydatków zostaje ok 3400. Jest Dobrze.
zdjecie uzytkownika
Malwi - 2015-02-02 19:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do mnie przyjeżdża po raty taki jeden z EP, chudziutki w okularkach czerwonym samochodzikiem. Jak tylko jestem w stanie to zawsze mu daje :-)
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-02-03 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mieszkam w Bytomiu dziś mój syn na pół godziny był w domu sam i nie pozwoliłam mu otwierać drzwi nikomu i miał cicho siedzieć więc sobie grał na komputerze w między czasie przyjechało dwóch chyba kierowników dobijali się do drzwi ile weszło do tego szarpali za klamkę czyli chcieli wejść do mojego mieszkania co to za kultura nic innego jak bezczelność będę chciała to zgłosić za próbę włamania bo inaczej nie da się tego interpretować, sąsiedzi aż się za głowę trzymali jak można tak szarpać za klamkę i walić w czyjeś drzwi skoro nikt się nie odzywa. Syn wystraszony a wystarczyło zostawić wizytówkę i cześć. Gratuluje głupoty.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-02-07 07:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stefan - 2015-02-02 19:34:30]:
zdarza się, że lider zarobi więcej od kierownika a obowiązki ma takie same
zdjecie uzytkownika
mundial - 2015-02-11 22:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie się podziały wszystkie wpisy? przecież tego było mnóstwo stron. Przedawniły się, czy co?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-09 18:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
milka90 - 2015-06-09 18:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mundial chyba jesteś fanem teorii spiskowych, najważniejsze że ostro sypnęli teraz ofertami pracy w całej polsce na kierowników sekcji. wiadomo praca nie jest łatwa i trzeba mieć parcie na wyniki, koordynowanie działań marketingowych i sprzedażowych to nie jest prosta sprawa ale zn tego co wiem to finansowo warto bardzo
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-25 23:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy chrzanicie???? Finansowo warto bardzo??? Co Ty cpasz????

2000 netto podstawy i 35% premii , praca po 16h dziennie i w wekkendy do tego limit na paliwo w wysokości 700zł - NIE WARTO , LEPIEJ NA KASE NA BIEDRONKE
zdjecie uzytkownika
elmoni - 2015-07-10 19:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak przeglądam te fora odnośnie prac i Euro Providus jest kolejna firma gdzie zdania są podzielone jak tam jest naprawdę. Dlatego też raczej powinno się samemu zorientować jak tam jest i czy nam te warunki odpowiadają. Przeglądając portal gratka.pl natknąłem się na ofertę miejsca pracy na stanowisku Doradcy klienta - konsultant w Prudniku, Nysa
zdjecie uzytkownika
fffff - 2015-07-14 21:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja Ci powiem jak jest bo jestem byłym kierownikiem , dostajesz 8% brutto od zbiórek i 30zł za napisanie umowy , czyli sam policz :
na tydzień zrobisz 2 umowy i jak masz dobry region zbierzesz 2000zł :

60zł za umowy + 160zł za zbiórkę = 220zł brutto tj. na ręke 180 zł

180zł x 4 tygodnie = 720 zł


720zł za miesiąc chodzenia na piechotę lub jeżdżenia swoim autem i spalania swojego paliwa i oczywiście użerania się z niepłacącymi klientami
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 08:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Adamus - 2015-08-06 08:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierownik latasz i zbierasz pieniądze których nie zebrali Twoi Doradcy lub zbierasz na regionie na którym zwolnił Ci sie Doradca ( co jest standardem bo nikt tu nie chce pracować ) nie ma tu żadnych działań marketingowych lub sprzedazowych ( oprócz kilku ulotek formatu b5 na Oddział )
zdjecie uzytkownika
bohdan - 2015-08-19 11:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adamus - 2015-08-06 08:16:45]:
Dzięki za tą informację. Widzę, że szukają właśnie kierownika/lidera do pracy chyba postanawiam sobie tam się zgłosić ciekaw jestem swoich szans mam doświadczenie jako team leader tak więc myślę, że warnki spełniam. Ciekawe czy oni spełnią moje warunki zarobkowe oraz czy umowa będzie na czas nieokreślony po jakimś czasie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Providus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro Providus?
Zadaj pytanie
alert