Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euro providus

Pracowałeś w firmie euro providus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alek - 2013-07-12 22:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to mimo wszystko chciałbym się jednak dowiedzieć ile osób tak naprawdę zostaje tam na stałe po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-25 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w euro providus Częstochowa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
pajacyk - 2013-09-07 20:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo skończy się oddział w Piotrkowie.
Kierownicy mizerni za wyjątkiem jednego (chyba z Łodzi). Przewidziany [usunięto przez moderatora] doprowadzi do [usunięto przez moderatora] wszystkich-Znowu [usunięto przez moderatora] pozostanie na wylocie, a[usunięto przez moderatora] już nie ma.
Dyrektorki z mlekiem pod nosem sami będą jeździć do klientów-może który w papę dostanie.
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-09-16 16:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie a jak to jest z tym okresem próbnym? Dużo ludzi później zostaje na stałe w tej firmie czy raczej nieliczni?
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-15 18:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe gdzie sie podział kierowniczek z samochodem slużbowym (se...n)i z pieniązkami klientów z o/Piotrków?
Nic dziwnego, że firma idzie na psy skoro takich specjalistów pijaków zatrudniają
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2014-01-31 11:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na firme europrovidus czy jak oni sa tam zwia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fikusik - 2014-02-18 11:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że kolejna firma wygląda jak czyjś prywatny folwark.. Najbardziej szkoda tych wszystkich ludzi, którzy muszą tam pracować. Może będzie szansa na lepsze jutro..? Powodzonka życzę
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-03-06 21:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To,że firma nie szanuje swoich klientów miałam okazję przekonać się na własnej skórze,kiedy zadzwoniłam do przedstawicielki z prośbą o zmianę terminu na dzień następny to usłyszałam,że jak nie mam pieniędzy to mam iść zarobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-05 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie wiele lat, ba nawet "udało" mi się awansować na lidera. Dziś, żałuję, że przyjąłem tę ofertę. Poświęciłem dużo swojego czasu, energii i zaangażowania. I po co? Aby patrzeć na kombinatorstwo swojego przełożonego. Czuję się tak jakbym sprzedał im swoje życie. Stracił najlepsze lata. Czuję się oszukany i wykorzystany. W pewnym momencie miałem dość. Zdecydowałem zwolnić się mimo, że nie miałem w zanadrzu żadnej innej pracy. I cieszę się, że mam to już z głowy. Nie szanują klientów ani pracowników. Harujesz od rana do wieczora za śmieszne pieniądze w porównaniu do wkładu pracy. Dokładasz do paliwa i ciągle tłumaczysz się z tego co robisz. Inwigilują ci telefon służbowy. Porażka. Gdyby to była ostatnia praca na ziemi jaką mógłbym dostać... wolałbym przymierać głodem. Nigdy więcej. Jak się cieszę, że mam już to za sobą...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-18 07:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy w życiu w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-04-23 07:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście ostatnie ogłoszenie providusa? Proponują wynagrodzenie na poziomie 45% prowizji ze zbiórki. Moje źródła mówią, że prowizje u nich wynoszą 5% i 8%. Skąd ta drastyczna różnica? Chyba, że 45% ma być przez pierwszy tydzień...
zdjecie uzytkownika
Zwalak - 2014-05-04 17:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dosyć ciekawe ale ja bym im specjalnie w te 45% nie wierzył bo to jakoś zbyt pięknie brzmi, poza tym na czym by firma zarabiała..?
zdjecie uzytkownika
oczy19845 - 2014-05-07 11:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to jest wielka kupa dostalem wezwanie do splaty pozyczki 1000zł kturej nawet nie brałem a w tym czasie przebywałem po za granicami polski,i chca zebym im spłacił zadłuzenie, prosiłem o wyjasnienie tej sytłacji i mieli do godziny od dzwonnic minoł miesiac ponad i dalej cisza, nikomu nie polecam tej firmy tak samo jak providenta, ludzie nie dajcie sie omamic. pozdrawiam Marcin S..
zdjecie uzytkownika
m - 2014-05-08 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oczy19845 - 2014-05-07 11:23:25]:
Nie wiem skąd jesteś i kiedy to było (w sensie w którym roku) ale może udostępniłeś komuś swoje dane tj. nr dowodu i pesel. Ktoś się za ciebie podpisał i umowa gotowa. Musisz to sprawdzić i naciskać na udostępnienie kopii umowy. Na twoją wyraźną i zdecydowaną prośbę muszą ci te dokumenty udostępnić. Dowiesz się też z kim podpisywałeś tę rzekomą umowę, bowiem widnieje na niej podpis konsultanta, który ci jej udzielił. I wtedy jeśli jesteś pewny, że nie jest to twój podpis udajesz się na Policję i przedstawiasz sytuację tj. po pierwsze, że to nie twój podpis a po drugie, że nie było cię wtedy w kraju.
Takie rzeczy trzeba załatwić. Jeśli tego nie zrobisz to nie zdziw się jak kiedyś zapuka do ciebie komornik i zażąda 5 razy tyle ile wynosi zaciągnięty dług. I nie chodzi tu tylko o tę akurat firmę ale o każdą. czarny owcy nie brakuje.
Daj znać jak to się rozwiązało
zdjecie uzytkownika
Wicek - 2014-05-14 00:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety trzeba uważać podpisując takie różne papierki. Chyba, że przez całe życie nie miałeś nic wspólnego z euro providusem..
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-09-27 12:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwrócił ktoś uwagę, że dużo komentarzy jest pousuwanych, a w części z nich jest "usuniętę przez moderatora"? Kto tak robi? Jest rzekomo wolność słowa. Moderatorze dlaczego usuwasz posty? Dla ciebie też są one niewygodne?
zdjecie uzytkownika
batman - 2014-09-29 11:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, jest regulamin, ktory w pewien sposob na pewno ogranicza roznie pojmowana wolnosc slowa. A to z powodu ochrony dobrego imienia osob etc. Z tego co znalazlem w internecie to poszukuja sporo ludzi. Interesowalaby mnie praca w czestochowie jako kierownik sekcji. Prac?uje ktos w podobnym charakterze
zdjecie uzytkownika
makbet - 2014-10-04 10:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem jako kierownik w tej firmie. Powiem krótko: nie, dziękuję. Na początku wszystko wspaniale a potem... dowiadujesz się kim tak naprawdę dla nich jesteś. Praca fajna ale przełożeni niepoważni. Brak szacunku do pracownika. Dużo obietnic, których i tak nie realizują. Niezdrowa atmosfera. Ciągły stres i ciśnienie. Wykańczające emocjonalnie.
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-10-19 21:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja właśnie znalazłem tutaj ofertę pracy, otóż Euro Providus S.A. poszukuje kandydatów do dodatkowej "dobrze płatnej" pracy. Do obowiązków Pracownika będzie należeć: -Praca z klientem w terenie -Odbieranie należności od Klientów -Pozyskiwanie informacji dotyczących sytuacji klienta -Rozliczanie się z wykonywanych czynności Oferują: -Ciekawą pracę w renomowanej firmie finansowej -Bazę klientów -Atrakcyjne wynagrodzenie na poziomie 45 % odzyskanych środków -Szkolenie przygotowujące do pracy -Służbowy telefon Ktoś może wie coś więcej, zwłaszcza o tych 45%?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-20 11:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka to dodatkowa dobrze płatna praca? W EP prowizja wynosi 5%, od jakościowych 8%. Od nowych wpłat (od nowych klientów) 10 %. zwykłemu doradcy nie dają samochodu. Napisz coś więcej albo wrzuć linka
zdjecie uzytkownika
mamut - 2014-10-21 07:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harry - 2014-10-19 21:09:16]:
Nie polecam. Na wstępie z przełożonym możesz mieć problem. Pan K.S. jest specyficznym człowiekiem. Dostaniesz ogromny teren, musisz mieć własny samochód a za paliwo ci nie zwrócą. Wszelkie koszty związane z wykonaniem pracy należą do ciebie. Dostaniesz klientów, którzy nie spłacają pożyczki od 5-10 lat a więc bardzo trudni klienci, którzy raczej nie kwapią się do zapłaty. Abstrahując od tego, że to w większości przeterminowane należności a więc u świadomego klienta nie masz szans. Policz sobie 45% z zera minus wszelkie wydatki. Ile ci wyjdzie?
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2014-10-21 16:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale głupoty piszecie,firma jest w porządku,kierownicy pomagają,meanager zajebisty,naprawde niewiem o co chodzi,ja pracuje ponad rok i nie narzekam.No chyba że myślicie że za nic wam będą płacić?JAK SIĘ POSTARACIE TO ZAROBICIE.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-03 21:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Firma jest w porządku. A te negatywne opinie na wielu forach pisze pewnie jedna osoba. Człowieku "konsultancie" nikt nic za darmo nie dostaje, w szczególności w tej Firmie. Szacunek jednak się chyba należy pracownikowi i klientowi, z którego firma żyje.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-25
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Konsultant Finansowy Miejsce pracy: Częstochowa i okolice, Gorzów Śląski, Praszka, Lubliniec Czym będziesz się zajmował? •    Sprzedażą usług finansowych na powierzonym terenie•    Bezpośrednim kontaktem z klientami indywidualnymi•    Odbiorem rat Czego oczekujemy? •    Umiejętności pracy w zespole•    Komunikatywności i uczciwości•&nbs
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-05 18:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-11-03 21:19:04]:
szczerze mówiąc nie sądzę , aby to była pojedyncza osoba, ta która pisze te negatywy. Wiele osób które pracują tutaj w EuroProvidusie jako Windykatorzy czy też Konsultanci Finansowi nie ma pojęcia na co się piszę i po krótkim czasie chce zmienić otoczenie. Stąd też tak wiele ofert pracy do tej firmy obecnie
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-11 11:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mają pojęcia bowiem przełożeni wciskają im kity. Na początku jest pięknie a potem.. "obiecanki cacanki a ... radość"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro providus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x