Keller Polska

Ożarów Mazowiecki

Opinie o Keller Polska

anonim 2013-09-08 20:27:17
Umowa zlecenie to jedyna opcja pracy w Keller Polska? Jak często dostajecie zlecenia??? Nadal jest przestój?
3
kamil1982 2013-12-16 14:31:42
kzior czyli jest szanasa na przyjecie do Kellera..bo wlasnie myslalem o wysalaniu tam cv.ale mozecie mi napisac cos wiecej o pracy tam?watro sie starac o posade i czy sa mozliwosci rozwoju?
jozek56 2014-01-01 19:00:21
firma tylko uwaza te swoje opinie ktore sa tylko po to by komus dac albo nie dac glownie daje tym z pierwszych miejsc najwiekszym ( usunięte przez administratora )
2
henio13 2014-01-01 19:08:45
a co to za ocena pracownika jadan pracuje przez caly rok u jednego kierownika i ma srednia ponad 6 a drogi ma kilka budow i ma nic to jest chory wymysl dyrekcji
1
gość 2014-01-27 20:48:22
A wiecie może coś więcej o tych ocenach o co chodzi??? Jaka jest skala tych "ocen"??
Kamilek 2014-02-19 13:30:36
Z tego co widzę to Keller nie ma czego ciekawego zaoferować. Chociaż stali pracownicy chyba nie mają na co narzekać..
tekila 2014-10-07 23:07:54
Keller musi zginąć, albo zmienić zarząd co równa się z likwidacją, choć po co was stresować. Praca na zleceniu od zaraz do śmierci na dodatek inteligentna firma wyśle cie wieczne 700 km od domu choć mogli by cie dać max 100 widać kasy na delegacje maja od groma, za to ich polityka rodzinna mająca na celu żebyś myślał "keller keller ..." i nic więcej realizowana jest w 100%.
Szczęściem jest mieć dobra i kochającą żonę która utrzymuje że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie światowa firma.

Tak więc wszystkim niewolnikom Kellera życzę sukcesów niech wam nie brakuje "Sagi" na budowie i wody choć tą ostatnią polecam z Olkusza "Św. Jacka" dobrze jest po jej wypiciu mieć szpital w pobliżu.
1
miejscowy Bond 2014-10-08 18:59:33
Popieram w 100%. Wieczne zlecenie i praca w drugim końcu kraju. A słynna woda z naturalnego zdrowego kranowego ujęcia "olkuszanka" nadal jest na budowach do picia?
pan 2014-10-10 17:26:50
"3 października 2014 w Hotelu Hilton w Gdańsku odbyło się Seminarium z okazji 20-tej Rocznicy podpisania pierwszego kontraktu Keller Polska" wlasnie to przeczytalem na stronie glownej, to chyba firma nie ma sie tak zle, skoro juz tyle siedzi w tym co robi. Moze ktos sie ustosunkowac realnie jak to wyglada?
gość 2014-10-13 10:31:24
Z tego co wiem,to za darmo tam nie jeździ sie.a czasy olkuszanki minęły. A poza tym to zawsze możesz iść do pracy do piekarni pod domem. I będziesz w domu. A do kellera nikt na sile nie sciaga.
3
radek 2014-10-27 19:15:05
nie przesadzajcie już, dacie rade i tak nie jest na pewno tak źle w Kellerze, bo jakoś dużo osób się pozytywnie wypowiada też o nich. Mam nadzieje, że te negatywne opinie to pisza tylko osoby, które zostały zwolnione i w sumie nie mają co za dużo pisac oprócz swoich zażaleń do formy tylko, te nie są niczym uzasadnione.
2
Pracownik 2014-11-19 13:15:23
Niestety większość opinii zamieszczanych na tym forum pisana jest najprawdopodobniej przez sfrustrowanych (byłych) kolegów. Specyfika robót i realizacja bardzo dużej ilości tematów (ok 300 rocznie), chęć sprostania oczekiwaniom klienta (dziś umowa, jutro wejście na budowę) powodowały konieczność organizowania się na bieżąco, stąd dla niektórych bezmyślne podróże po PL. Koszty tych podróży, podobnie jak zakwaterowanie, pełne wyżywienie (śniadanie, obiad, kolacja) oraz wspomniana saga, kawa, woda, itd. są pokrywane przez KP. Hotele to nie kwatery gdzie umieszcza się po 5 chłopa w pokoju. Nie znam innej firmy z takim socjalem. Firma jest w trakcie gruntowej reorganizacji aby m.in. zminimalizować oczekiwanie pracowników na prace, długie podróże, itp. Efekty już są widoczne. Słabszy okres wynikał z ogólnoświatowego kryzysu i zastoju w budownictwie. KP ma się dobrze, realizuje również zagraniczne kontrakty i nie ma mowy o jakimkolwiek rozpadzie...
4
danio 2014-11-22 18:14:10
Dział do spraw propogandy zawsze czujny. Ale każdy kto pracuje w "KP" zna prawde i dokładnie wie na co można liczyć na budowie, na jaki "socjal" i wie też jak wygląda temat z "oczekiwaniem pracowników na pracę" - na umowie zlecenia czyli w ok. 50% przypadków pracowników fizycznych często na wyjazd na budowę trzeba było czekać od kilku tygodni do kilku miesięcy. Ale praca po 4 lata na umowie zlecenia to normalna sprawa. Rozpad firmy być może nie nastąpi w najbliższym czasie z powodu wiekszej ilości robót geotechnicznych w Polsce. Przed rozpadem na pewno chroni też połowa firmy, która jest na umowie zlecenia czyli pracownicy którzy gdy nie ma pracy siedzą w domu za darmo a gdy ruszają budowy "KP" ma dużą grupę ludzi z rezerwy do obsadzenia stanowisk przy maszynach. "Nie znam innej firmy z takim socjalem" - a ile firm znasz poza Kellerem?
Ta firma zupełnie inaczej wygląda patrząc na nią z poziomu platformy a nie biurka.
6
szybki 2014-12-27 18:13:39
wiadomo , że w tego typu firmach dużo lepiej mają zawsze ludzie w biurach , bo i praca jest w miarę lekka ( tak naprawdę wydaje mi się , że ludzie za biurkami się przez większość czasu nudzą...) i kasa lepsza. Fizyczni niestety nie mają specjalnie za co chwalić kellera toteż zgadzam sięz opinią @danio...
1
pracownik 2015-01-12 19:02:39
Czytając te opinie widać ze większość to tzw "fachowcy" którzy myslą ze wszystko umieją i kasa powinna im się lać na konto, a nic sobą nie reprezentują. pracuje w Kellerze od kilku ladnych lat i bywa różnie, nie mówie ze jest kolorowo. ale można tu pracować i nie zle zarabiać. spora część ludzi zawsze powtarzała jak to u konkurencji dobrze, do momentu kiedy nie została zwolniona z kellera z różnych powodów i nie okazało się ze w konkurencji tez się siedzi w domu lub nie dostaje posiłków. Jest jedna prawda...ze na takich forach piszą zazwyczaj Ci którzy są z frustrowani, którym się nie udało i to rzutuje na opinie firmy. inteligenta osoba potrafi to wyważyć. a zapewniam Was ze ten kto coś potrafi i chce pracować (a nie odliczać godziny na zegarku do końca zmiany) to nie ma źle w Kellerze.
1
goscinnie 2015-01-22 13:11:14
Takie pytanie drodzy komentatorzy, a kto z Was zrobił coś, by te opinie zmienić?
Wszyscy narzekają, oskarżają, licząc na co?
3
loody 2015-01-30 02:40:19
@goscinnie, a co według ciebie może zrobić taki pracownik niższego szczebla? Chyba jeśli góa ma jakiś plan, to go wdraża, nie pyta o zdanie przeciętnego Kowalskiego. Ty w ogóle pracujesz w Keller, że zabierasz głos? Bo ja w sumie dopiero rozglądam sie tutaj za pracą, ale jak czytam te komentarze to mam spore wątpliwości, może jestes w stanie ich polecić?
goscinnie 2015-02-02 14:44:29
Pracownik niższego szczebla może dużo, a biorąc pod uwagę podstawowy obowiązek pracownika to nawet powinien/musi reagować.
Góra nie wdraża żadnego planu, pomysłu sama, nie ma takiej możliwości, zdaję sobie sprawę z faktu jak wiele brakuje nam do standardowych warunków pracy jakie panują w europie, jednak jeśli większość pracowników będzie miała takie podejście jak wiele osób na tym forum to przenigdy nie zbliżymy sie do tych warunków.
Zauważyłem ostatnio, że Keller wprowadza pewne programy związane z ogólnie pojętym BHP. Doskonała okazja do zabrania głosu jako pracownik....
1
jola 2015-02-14 16:45:37
a jak w tej firmie wyglada rekrutacja ile osób siedzi w komisji o co pytaja szczególnie na rozmowie na co powinnam zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają... ktoś doswiadczony pomoze w tej waznej dla mnie kwestii byłabym bardzo wdzieczna dziekuje bardzo...
glen 2015-02-28 19:49:15
komisji ? piszesz w taki sposób jakbyś zdawała jakiś egzamin na uczelni a nie szukała pracy. Z tego co mi wiadomo to spotkania o pracę są zazwyczaj ze specjalistami od hru bądź bezpośrednio już na późniejszych etapach z bezpośrednimi przełożonymi. Poprawcie mnie jednak jeśli się myl w tej kwestii o Kellerze
2
olaf 2015-03-17 16:51:30
nie wiem jak wygląda rekrutacja w Keller ponieważ osobiście jej nie przechodziłem ale pomyślałem sobie czytając ten wątek że możnaby spróbować.Widziałem ogłoszenie na spawacza- doświadczenie i uprawnienia mam ale wcześniej chciałem zasięgnąć opinii kogoś kto pracuje lub pracował na tym stanowisku w Keller i chce się tym podzielić
mix 2015-03-27 18:51:34
W 100% popieram. Biuro zawsze będzie miało się dobrze bo żyją na koszt pracowników fizycznych. Na wyższe stanowiska można sie dostac z podstawowym wykształceniem ale po trupach do celu.
5
pablo 2015-04-06 08:27:57
Nie znam tej firmy..ale czy to keller czy uniserv czy inna firma i tak kokosów nie ma .
1
były_pracownik_biurowy 2015-04-10 09:01:03
Co do biura to kierownictwo i zatrudnieni na umowę o prace "starzy" pracownicy mają samochody służbowe do użytku prywatnego, telefony i komputery(tak komputery do pracy w biurze). W biurze (w Krakowie) jako nowy pracownik można liczyć na umowę zlecenie podpisywaną końcem każdego miesiąca, dostaje się biurko bez komputera, sprzęt do pracy trzeba zorganizować sobie samemu, nie ma co liczyć na wyjście na budowę, praca po 9 godzin, z urlopem idzie się jakoś dogadać z kierownictwem. Ogólnie nie polecam, na dłuższą metę można znaleźć lepsze warunki z możliwością rozwoju.
2
11111111 2015-05-14 10:56:44
na jakie stanowisko?
Janek 2015-05-14 16:35:47
ale przecież nie może być tak że pracownik zostaje zatrudniony i nie ma warunków do pracy- czytaj komputera, sprzętu do pracy itp.. i że ma sobie sam to organizować.. to na jakiej podstawie w takim razie dostaje przez ten czas pieniądze i za co skoro bez tych narzędzi czy straty czasu na ich organizację- nie pracuje..
adam 2015-05-15 13:19:29
"Ma pan laptopa? Proszę przyjść na początek z laptopem" i można pracować.
6
zdzwiony 2015-07-22 21:05:59
firma keller jest to dosyc duza firm miedzynarodowa, na rynku polskim dzialal od 1994 i zrealizowala do tej pory okkolo 2200 projektow, wc czytaja opinie typu ze nowi praconicy dosaja umowe zleceie, co jest zrozumiale w tych czasach, ale ze sprzat do pracy ma sobie sam zalatwic to sie wieryc nie chce. kazdy pracodawca jest zobowiazany do udostepnienia sprzetu. ktos tu sie chyba lekko pomylil.
negek 2015-07-23 00:17:00
Ale to że niby ktoś tak do was mówił na rozmowie kwalifikacyjnej ? Nie słyszałem osobiście o takich praktykach w tej firmie, raczej spokojne opinie są na jej temat. A Atmosfera w pracy jest taka, że jednak ludzie niechętnie się zwalniają z pracy. Zarobki sa odpowiednie, każdy narzeka ale da się pracować.
operator 2015-07-27 19:33:02
Witam, Chciałbym sie dowiedzieć, ile mógłbym zarobić w firmie KELLER jako operator koparki, koparko-ładowarki, ładowarki z uprawnieniami. Z góry dziękuje za odpowiedz
3
Operator Ładowarki 2015-08-07 11:48:13
Pracowałem w tej firmie przez chwilę ale złego słowa o nich powiedzieć nie pozwolę. Kasiora się zgadzała i była wypłacana zgodznie z umową, warócki socjalne pierwsza klasa. Człowiek zjadł ile chciał i spał jak biały człowiek w dobrej klasy hoteliku. Umowy śmieciowe to już norma na dzisiejszym rynku pracy, a co do pracy 500 - 20 000000000 km :P od domku to nikt tam nikomu przy podpisaniu umowy nie przykłada do skroni Glocka :)
1
james 2015-08-22 22:36:12
Kierownik Robót z uprawnieniami konstrukcyjno- budowlanymi hej znalazłem sobie tą ofertę czytam opinie widzę, że firma jest wporządku. Ciekawią mnie zarobki na wyżej wymienionym stanowisku. Jeśli macie takie informację, bądź doświadczenia na tym stanowisku podzielcie się proszę chętnie poczytam coś ciekawego
sdfg 2015-11-02 18:00:26
pamiętam że swego czasu prowadzili w firmie KELLER POLSKA całkiem sporą rekrutację, szukali wtedy osób na stanowisko mistrza montażu maszyn, elektryka, tokarza, frezera, kierownika robót, pracownika biura obłsugi klienta w Krakowie, Rzeszowie, Poznaniu, więc tych ofert było naprawdę sporo..ciekawe czy jeszcze będą robić taką rotację
fachowiec 2015-11-29 18:32:05
Takich mamy fachowców, co potrafią każdą maszynę położyć, i BG i LRB. Brawo Mietek! Czekamy na dalsze postępy.
11
6543 2015-12-02 14:35:21
no chyba teraz aktualnie to nie mają żadnych ofert pracy, ale jakiś czas temu pamiętam że szukali kierownika robót, frezera, tokarza, elektryka w Pozaniu
1
T 2016-01-23 16:04:26
Ja tam tęsknie czasem za Kellerem... Robota była klimatyczna.. Nie było dwóch takich samych budów.. No i ludzie.. Mega kozackie ekipy się zdarzały! ehh..
Most 2016-02-18 15:00:15
Zastanawiam się nad przystąpieniem do Waszej firmy kochani, ogólnie to mam tylko takie pytanie jakie są stawki w Poznaniu, a jakie sa w Rzeszowie, duża różnica?
i see 2016-04-06 21:22:47
Myślę, że nie ma znaczącej różnicy w zarobkach @Most, choć i tak najlepiej dowiadywać się bezpośrednio w oddziału. Taki frezer pewnie musi posiadać duże doświadczenie.
siwy 2016-08-06 18:49:18
Witam. Dostałem ofertę pracy w KEELER POLSKA jako operator maszyn budowlanych(usunięte przez administratora) czy warto pchać się do nich. Proszę o opinie jak tam teraz jest.
izz 2016-08-06 21:29:12
@-see a to szukają w ogóle teraz jakichś frezerów? pierwsze słyszę szczerze mówiąc, daj więc prosze namiary na tę ofertę pracy jeśli ona na serio istnieje
Siwy 2016-08-08 08:59:23
Szukają na ładowarki itp.
Asa 2016-08-08 10:48:35
Jeśli dostałeś ofertę pracy na operatora maszyn budowlanych to w moim mniemaniu powinieneś od razu spróbować, generalnie to bardzo mocno polecam ten zawód, jest spokojny w cieple, można się rozwijać i poznać ludzi, na plus całkowicie, ja polecam szczególnie
siwy 2016-08-08 14:57:40
Ale nic nie piszecie czy warto w KELLER
1
moniq 2016-08-09 10:11:34
wart@asa jako ten operator masz przede wszystkim pełny etat, tylko jest w ogłoszeniu wzmianka o gotowości pracy w delegacjach i tą kwestię trzeba tutaj od razu wyjaśnić - jak dużo jest takich wyjazdów w miesiący i do jakich lokalizacj się jeździ, bo ja rodzinę mam
PIOTR 2016-08-11 10:09:37
Ta oferta Pracy jest w zupełnie innej firmie to KELLER POLIGRAFIA DLA PRZEMYSŁU - PRODUKCJA MASZYN
1
PIOTR 2016-08-11 10:10:18
Ta oferta Pracy jest w zupełnie innej firmie to KELLER POLIGRAFIA DLA PRZEMYSŁU - PRODUKCJA MASZYN
sdfg 2016-08-11 11:35:07
a widze ze tez szukaja asystenta - sekretarza w Ożarowie Mazowieckim napisali ze oferuja tutaj m.in. sstabilną pracę w międzynarodowym środowisku, satysfakcjonujące wykształcenie i możliwość rozwoju..
Filip 2016-08-11 19:57:38
Firma ma bardzo dużo zalet jeśli chodzi o warunki socjalne i finansowe, zdecydowanie polecam!!
Podobno aktualnie szukają operatorów maszyn budowlanych, jest okazja. Z tego co się orientuję robią swoim pracownikom nawet kursy na sprzęt budowlany - to jeśli chodzi o rozwój.
5
sdfg 2016-08-11 20:10:50
tak to jesy chyba ostatnia oferta pracy od nich z tego co kojarze a podjrzewam ze trzeba tutaj tez znac jakis jezyk obcy jak to na takim stanoiwksu zazwyczaj bywa czy mam racje? dziekuje z gory za odpowiedz
1234 2016-08-12 21:19:43
ale o jakim stanowsiku pracy mowisz? bo ja widzialem kilka ofert i wiem ,ze teraz to szukają ale asystentki zarzadu wiec jak amsz dosiwadczenie i potrafisz obslugiwac sprzet biurowy to aplikuj
Zostaw swoją opinię o Keller Polska - Ożarów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Polska