Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Keller Polska

Opinie o Keller Polska

Pracowałeś w firmie Keller Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
henio13 - 2014-01-01 19:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za ocena pracownika jadan pracuje przez caly rok u jednego kierownika i ma srednia ponad 6 a drogi ma kilka budow i ma nic to jest chory wymysl dyrekcji
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-27 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie może coś więcej o tych ocenach o co chodzi??? Jaka jest skala tych "ocen"??
zdjecie uzytkownika
Kamilek - 2014-02-19 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to Keller nie ma czego ciekawego zaoferować. Chociaż stali pracownicy chyba nie mają na co narzekać..
zdjecie uzytkownika
tekila - 2014-10-07 23:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Keller musi zginąć, albo zmienić zarząd co równa się z likwidacją, choć po co was stresować. Praca na zleceniu od zaraz do śmierci na dodatek inteligentna firma wyśle cie wieczne 700 km od domu choć mogli by cie dać max 100 widać kasy na delegacje maja od groma, za to ich polityka rodzinna mająca na celu żebyś myślał "keller keller ..." i nic więcej realizowana jest w 100%.
Szczęściem jest mieć dobra i kochającą żonę która utrzymuje że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie światowa firma.

Tak więc wszystkim niewolnikom Kellera życzę sukcesów niech wam nie brakuje "Sagi" na budowie i wody choć tą ostatnią polecam z Olkusza "Św. Jacka" dobrze jest po jej wypiciu mieć szpital w pobliżu.
zdjecie uzytkownika
miejscowy Bond - 2014-10-08 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekila - 2014-10-07 23:07:54]:
Popieram w 100%. Wieczne zlecenie i praca w drugim końcu kraju. A słynna woda z naturalnego zdrowego kranowego ujęcia "olkuszanka" nadal jest na budowach do picia?
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-10-10 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"3 października 2014 w Hotelu Hilton w Gdańsku odbyło się Seminarium z okazji 20-tej Rocznicy podpisania pierwszego kontraktu Keller Polska" wlasnie to przeczytalem na stronie glownej, to chyba firma nie ma sie tak zle, skoro juz tyle siedzi w tym co robi. Moze ktos sie ustosunkowac realnie jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 10:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co wiem,to za darmo tam nie jeździ sie.a czasy olkuszanki minęły. A poza tym to zawsze możesz iść do pracy do piekarni pod domem. I będziesz w domu. A do kellera nikt na sile nie sciaga.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-27 19:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie przesadzajcie już, dacie rade i tak nie jest na pewno tak źle w Kellerze, bo jakoś dużo osób się pozytywnie wypowiada też o nich. Mam nadzieje, że te negatywne opinie to pisza tylko osoby, które zostały zwolnione i w sumie nie mają co za dużo pisac oprócz swoich zażaleń do formy tylko, te nie są niczym uzasadnione.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-19 13:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety większość opinii zamieszczanych na tym forum pisana jest najprawdopodobniej przez sfrustrowanych (byłych) kolegów. Specyfika robót i realizacja bardzo dużej ilości tematów (ok 300 rocznie), chęć sprostania oczekiwaniom klienta (dziś umowa, jutro wejście na budowę) powodowały konieczność organizowania się na bieżąco, stąd dla niektórych bezmyślne podróże po PL. Koszty tych podróży, podobnie jak zakwaterowanie, pełne wyżywienie (śniadanie, obiad, kolacja) oraz wspomniana saga, kawa, woda, itd. są pokrywane przez KP. Hotele to nie kwatery gdzie umieszcza się po 5 chłopa w pokoju. Nie znam innej firmy z takim socjalem. Firma jest w trakcie gruntowej reorganizacji aby m.in. zminimalizować oczekiwanie pracowników na prace, długie podróże, itp. Efekty już są widoczne. Słabszy okres wynikał z ogólnoświatowego kryzysu i zastoju w budownictwie. KP ma się dobrze, realizuje również zagraniczne kontrakty i nie ma mowy o jakimkolwiek rozpadzie...
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-11-22 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-11-19 13:15:23]:
Dział do spraw propogandy zawsze czujny. Ale każdy kto pracuje w "KP" zna prawde i dokładnie wie na co można liczyć na budowie, na jaki "socjal" i wie też jak wygląda temat z "oczekiwaniem pracowników na pracę" - na umowie zlecenia czyli w ok. 50% przypadków pracowników fizycznych często na wyjazd na budowę trzeba było czekać od kilku tygodni do kilku miesięcy. Ale praca po 4 lata na umowie zlecenia to normalna sprawa. Rozpad firmy być może nie nastąpi w najbliższym czasie z powodu wiekszej ilości robót geotechnicznych w Polsce. Przed rozpadem na pewno chroni też połowa firmy, która jest na umowie zlecenia czyli pracownicy którzy gdy nie ma pracy siedzą w domu za darmo a gdy ruszają budowy "KP" ma dużą grupę ludzi z rezerwy do obsadzenia stanowisk przy maszynach. "Nie znam innej firmy z takim socjalem" - a ile firm znasz poza Kellerem?
Ta firma zupełnie inaczej wygląda patrząc na nią z poziomu platformy a nie biurka.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-12-27 18:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [danio - 2014-11-22 18:14:10]:
wiadomo , że w tego typu firmach dużo lepiej mają zawsze ludzie w biurach , bo i praca jest w miarę lekka ( tak naprawdę wydaje mi się , że ludzie za biurkami się przez większość czasu nudzą...) i kasa lepsza. Fizyczni niestety nie mają specjalnie za co chwalić kellera toteż zgadzam sięz opinią @danio...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-12 19:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając te opinie widać ze większość to tzw "fachowcy" którzy myslą ze wszystko umieją i kasa powinna im się lać na konto, a nic sobą nie reprezentują. pracuje w Kellerze od kilku ladnych lat i bywa różnie, nie mówie ze jest kolorowo. ale można tu pracować i nie zle zarabiać. spora część ludzi zawsze powtarzała jak to u konkurencji dobrze, do momentu kiedy nie została zwolniona z kellera z różnych powodów i nie okazało się ze w konkurencji tez się siedzi w domu lub nie dostaje posiłków. Jest jedna prawda...ze na takich forach piszą zazwyczaj Ci którzy są z frustrowani, którym się nie udało i to rzutuje na opinie firmy. inteligenta osoba potrafi to wyważyć. a zapewniam Was ze ten kto coś potrafi i chce pracować (a nie odliczać godziny na zegarku do końca zmiany) to nie ma źle w Kellerze.
zdjecie uzytkownika
goscinnie - 2015-01-22 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Takie pytanie drodzy komentatorzy, a kto z Was zrobił coś, by te opinie zmienić?
Wszyscy narzekają, oskarżają, licząc na co?
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-01-30 02:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@goscinnie, a co według ciebie może zrobić taki pracownik niższego szczebla? Chyba jeśli góa ma jakiś plan, to go wdraża, nie pyta o zdanie przeciętnego Kowalskiego. Ty w ogóle pracujesz w Keller, że zabierasz głos? Bo ja w sumie dopiero rozglądam sie tutaj za pracą, ale jak czytam te komentarze to mam spore wątpliwości, może jestes w stanie ich polecić?
zdjecie uzytkownika
goscinnie - 2015-02-02 14:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [loody - 2015-01-30 02:40:19]:
Pracownik niższego szczebla może dużo, a biorąc pod uwagę podstawowy obowiązek pracownika to nawet powinien/musi reagować.
Góra nie wdraża żadnego planu, pomysłu sama, nie ma takiej możliwości, zdaję sobie sprawę z faktu jak wiele brakuje nam do standardowych warunków pracy jakie panują w europie, jednak jeśli większość pracowników będzie miała takie podejście jak wiele osób na tym forum to przenigdy nie zbliżymy sie do tych warunków.
Zauważyłem ostatnio, że Keller wprowadza pewne programy związane z ogólnie pojętym BHP. Doskonała okazja do zabrania głosu jako pracownik....
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-02-14 16:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak w tej firmie wyglada rekrutacja ile osób siedzi w komisji o co pytaja szczególnie na rozmowie na co powinnam zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają... ktoś doswiadczony pomoze w tej waznej dla mnie kwestii byłabym bardzo wdzieczna dziekuje bardzo...
zdjecie uzytkownika
glen - 2015-02-28 19:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jola - 2015-02-14 16:45:37]:
komisji ? piszesz w taki sposób jakbyś zdawała jakiś egzamin na uczelni a nie szukała pracy. Z tego co mi wiadomo to spotkania o pracę są zazwyczaj ze specjalistami od hru bądź bezpośrednio już na późniejszych etapach z bezpośrednimi przełożonymi. Poprawcie mnie jednak jeśli się myl w tej kwestii o Kellerze
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-03-17 16:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak wygląda rekrutacja w Keller ponieważ osobiście jej nie przechodziłem ale pomyślałem sobie czytając ten wątek że możnaby spróbować.Widziałem ogłoszenie na spawacza- doświadczenie i uprawnienia mam ale wcześniej chciałem zasięgnąć opinii kogoś kto pracuje lub pracował na tym stanowisku w Keller i chce się tym podzielić
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-25 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do pani (usunięte przez administratora) , oddaj paczki, podpis Dzieci keller polska zabierz auta niby służbowe tym którzy tylko nimi jeżdżą do domu i tym którzy bez odpowiedniego wykształcenie pełnią obowiązki kierownicze (Racław)tu trzeba szukać oszczędności, narobiliscie dyrektorów i teraz nie ma komu roboty szukać dla kellera a ludzie w domu a kredyty w to macie ryczałt
zdjecie uzytkownika
mix - 2015-03-27 18:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-03-25 20:38:26]:
W 100% popieram. Biuro zawsze będzie miało się dobrze bo żyją na koszt pracowników fizycznych. Na wyższe stanowiska można sie dostac z podstawowym wykształceniem ale po trupach do celu.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-04-06 08:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam tej firmy..ale czy to keller czy uniserv czy inna firma i tak kokosów nie ma .
zdjecie uzytkownika
były_pracownik_biurowy - 2015-04-10 09:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do biura to kierownictwo i zatrudnieni na umowę o prace "starzy" pracownicy mają samochody służbowe do użytku prywatnego, telefony i komputery(tak komputery do pracy w biurze). W biurze (w Krakowie) jako nowy pracownik można liczyć na umowę zlecenie podpisywaną końcem każdego miesiąca, dostaje się biurko bez komputera, sprzęt do pracy trzeba zorganizować sobie samemu, nie ma co liczyć na wyjście na budowę, praca po 9 godzin, z urlopem idzie się jakoś dogadać z kierownictwem. Ogólnie nie polecam, na dłuższą metę można znaleźć lepsze warunki z możliwością rozwoju.
zdjecie uzytkownika
11111111 - 2015-05-14 10:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [glen - 2015-02-28 19:49:15]:
na jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-05-14 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przecież nie może być tak że pracownik zostaje zatrudniony i nie ma warunków do pracy- czytaj komputera, sprzętu do pracy itp.. i że ma sobie sam to organizować.. to na jakiej podstawie w takim razie dostaje przez ten czas pieniądze i za co skoro bez tych narzędzi czy straty czasu na ich organizację- nie pracuje..
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-15 13:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Ma pan laptopa? Proszę przyjść na początek z laptopem" i można pracować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Keller Polska?
Zadaj pytanie
alert