Keller Polska

Ożarów Mazowiecki

Opinie o Keller Polska

michu 2010-09-24 19:54:26
Firma nie byla by zla gdyby nie zatrudniala na umowe zlecenie
bo przy zarobkach 3,5 tys wydajac miesiecznie na paliwo ponad 700zl gdyz pracownik umowy zlecenia nie ma zwaranych kosztow dojazdu a praca jest w 99% poza miejscem zamieszkania to juz jest MALO CIEKAWE byc w domu 6 dni w mc za te pieniadze i 0 urlopu....
Alf 2010-10-02 16:27:17
dokladnie na umowie zleceniu to lipa a ta firma daje umowe o prace po paru latach, jezeli ktos idzie do kellera to tylko aby nabyc doswiadczenia i ucieka do innej firmy aby miec normalna umowe o prace
indoor 2011-02-02 19:11:10
Na umowie - zleceniu w kellerze nie przysługują żadne urlopy, kilometrówki czy delegacje. Miejsca pracy zmieniają się często, czasami kilka razy w miesiącu. Dziś praca za niewiele ponad 3 tys. nie jest niczym wyjątkowym, szczególnie dojeżdżając do niej często kilkaset kilometrów za swoje pieniądze. Tak jak kolega napisał - można tu nabrać doświadczenia i zacząć zarabiać dobre pieniądze w innej firmie.
Coraz więcej ludzi odchodzi bo nie mogą pracować kilka lat na umowie zleceniu
anonim 2011-04-24 20:41:05
Moim zdaniem jest to bardzo dobra firma. Mnie w tej firmie majster bardzo dobrze mnie traktuje i wypłata nie jest też zła sale mogła by być lepsza.
anonim 2011-09-28 16:23:41
witam zaproponowano mi prace w magazynie firma pracuje od 7 do 18 czy to robota zmianowa z wymiana na dni wolne codzienie po 11 godzin pracy troche długo,
2
raspieg 2011-11-26 21:35:05
ale ty koles klepiesz glupoty firma dziad powaleni majstrowie kadra kierownicza zwykly syf nie firma pracujesz tylko wtey kiedy jestes potrzebny w firmie
hfgjsdffgty 2012-01-02 05:20:34
racja ludzie to zbieranina ,jest tam atmosfera antypatii,szczególnie do nowych,robią tam klany rodzinne
1
firma krzaczek 2012-02-28 16:49:58
pracuję od lipca i jedna wielka pomyłka od grudnia siedzę na postojowym i nie wiem czy nie będę kwitł do końca marca co to za przepływ pracy żadnej koordynacji tłumaczą się brakiem kontraktów to niech zwolnią wszystkich i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi a do tego jeszcze unijny program podsłuchiwania rozmów pracowników oraz "sprawdzanie czy są lojalni "
1
remas 2012-03-25 19:45:39
Firma sie rozpada, ludzie siedzą od miesięcy w domu i czekają na prace a biuro nie wie kiedy coś ruszy. Inne firmy potrafią zadbać o pracowników a Keller obiecuje tylko wtedy gdy ktoś jest potrzebny, a gdy pracy jest mało pracowników z umowy zlecenia ma głęboko w (usunięte przez administratora). Gdy prace ruszą pełną parą zacznie sie zatrudnianie ludzi \\\"spod budki z piwem\\\" bo nikogo nie stać na siedzenie kilka miesięcy w domu za darmo i bez ubezpieczenia i ludzie odchodzą. Z doświadczeniem i uprawnieniami jakie ma przeciętny pracownik Kellera można znaleźć lepszą prace w stabilnej firmie.
kij im w oko 2012-03-30 15:35:18
po za kilkoma majstrami nikt sie nie przejmuje pracownikiem fizycznym a nie kiedy poprostu musisz wszystko umiec począwszy od podstaw elektryki koncząc na hydraulice maszyny a na poczatku zatrudniają cie jako operatora ładowarki i w tym momencie stajesz się zwykłym popychaczem i smieciem nie operatorem bo operator siedzi w palownicy lub wiertnicy i tez ma cie za nic a czasem jak ma kaca lub boli go ŁEB to jeszcze zrobi to tak "panie kierowniku ja uprzejmie informuje ,ale to jego wina(ładowarkowego)" a w Ożarowie tylko siedzą a jak zajrzą na budowe to test trzeżwości i czy wahy nie lejesz
obserwator 2012-04-14 21:55:22
prawda ,chce sie powiedziec dobre juz bylo w tej firmie, keller wrecz rozpieszczal pracownikow .jednak w tym wszystkim zbyt malo kompetentnych bialych kaskow , ktorych problemem najmniejszym jest pilnowanie roboty .teraz niema po co do keller polska startowac zbyt duzo strat i bledow co odbija sie najbardziej na zatrudnianiu ,na robotnikach ... czy to nie prowadzi czasem do ......
1
mega-majster 2013-02-20 21:24:32
macie racje dobrze to było kiedyś w firmie keller polska z ludzmi robią co chcą.... a pracują ci co język GŁĘBIEJ TRZYMAJĄ...
mini-majster 2013-02-28 14:56:52
W kellerze nie możesz mieć swojego zdania bo jesli je masz jesteś niewygodny i siedzisz w domu albo trafisz na taką budowę gdzie możesz się zastanowić tam nad swoim postępowaniem. Zawsze trzeba udawać że przełożony ma racje.
mlody 2013-04-20 19:50:50
I po kelerze, firma ledwo wiąze koniec z końcem a ludzie w domu siedzą. Na szczeście mam nową pracę więc pozdrawiam tych co jeszcze zostali i czekają od początku roku na sms od pana (usunięte przez administratora)
marian 2013-06-20 21:11:24
anonim - 2013-06-19 20:24:17

@mega-majster jak się rozsądnie gada, to nie trzeba trzymać języka głęboko, ani się obawiać o zwolnienie :))) A w ogóle, czy teraz jest tam praca, czy mają przestój?
zadzwoń do pana (usunięte przez administratora)! na pewno odbierze tel i ci odpowie na to pytanie!!! on bardzo chętnie odbiera od ludzi na zlecenie telefony i sms_y pewnie ci szybko od pisze to sie dowiesz.hehe.
kizior 2013-07-21 12:33:13
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
Możesz sie zainteresować, oni też tobą się zainteresują bo chwilowo ludzi brakuje. Dostaniesz umowe zlecenie a na jesień nawet nie będziesz wiedział kiedy cie wyrejestrowali. W tym roku keller bardzo ładnie pokazał jak traktuje zleceniowców czyli połowe firmy. Większość siedziałą po pol roku w domu a teraz lepiej nie będzie. Już niedługo zostaną tylko z umowami o pracę i z biura.
anonim 2013-07-27 18:53:17
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
ale jedno jest śmieszne w keller polska z jednej strony ludzi zwalniają a z drugiej dwóch gości majstrami zostaje!!! przed karierą majstrowską kradli paliwa ile wlezie a teraz wielkie majsty zakichane!!! i to ma być firma niby ok;-] a i jeszcze dostali po aucie firmowym chyba by swoimi baniek nie wozić... by im nie śmierdziało jak sie rozleje jeden z czarnolasu a drugi z kłodzka. gagatki 2 ;-]
1
kozak 2013-08-20 08:32:23
jak wiedziałeś że gagatki kradną to czemu od razu nie powiedziałeś kierownikowi albo tomkowi?? czy sam kradłeś z nimi??
1
mściwoj 2013-09-07 00:34:51
Człowieku, nawet sobie głowy nie zawracaj, oni to ogłoszenie mają od czasu A4 na Rzeszowie.Teraz to tam jest jeden wielki (usunięte przez administratora)
jozek56 2014-01-01 19:00:21
firma tylko uwaza te swoje opinie ktore sa tylko po to by komus dac albo nie dac glownie daje tym z pierwszych miejsc najwiekszym ( usunięte przez administratora )
2
henio13 2014-01-01 19:08:45
a co to za ocena pracownika jadan pracuje przez caly rok u jednego kierownika i ma srednia ponad 6 a drogi ma kilka budow i ma nic to jest chory wymysl dyrekcji
1
gość 2014-01-27 20:48:22
A wiecie może coś więcej o tych ocenach o co chodzi??? Jaka jest skala tych "ocen"??
tekila 2014-10-07 23:07:54
Keller musi zginąć, albo zmienić zarząd co równa się z likwidacją, choć po co was stresować. Praca na zleceniu od zaraz do śmierci na dodatek inteligentna firma wyśle cie wieczne 700 km od domu choć mogli by cie dać max 100 widać kasy na delegacje maja od groma, za to ich polityka rodzinna mająca na celu żebyś myślał "keller keller ..." i nic więcej realizowana jest w 100%.
Szczęściem jest mieć dobra i kochającą żonę która utrzymuje że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie światowa firma.

Tak więc wszystkim niewolnikom Kellera życzę sukcesów niech wam nie brakuje "Sagi" na budowie i wody choć tą ostatnią polecam z Olkusza "Św. Jacka" dobrze jest po jej wypiciu mieć szpital w pobliżu.
1
miejscowy Bond 2014-10-08 18:59:33
Popieram w 100%. Wieczne zlecenie i praca w drugim końcu kraju. A słynna woda z naturalnego zdrowego kranowego ujęcia "olkuszanka" nadal jest na budowach do picia?
gość 2014-10-13 10:31:24
Z tego co wiem,to za darmo tam nie jeździ sie.a czasy olkuszanki minęły. A poza tym to zawsze możesz iść do pracy do piekarni pod domem. I będziesz w domu. A do kellera nikt na sile nie sciaga.
3
Pracownik 2014-11-19 13:15:23
Niestety większość opinii zamieszczanych na tym forum pisana jest najprawdopodobniej przez sfrustrowanych (byłych) kolegów. Specyfika robót i realizacja bardzo dużej ilości tematów (ok 300 rocznie), chęć sprostania oczekiwaniom klienta (dziś umowa, jutro wejście na budowę) powodowały konieczność organizowania się na bieżąco, stąd dla niektórych bezmyślne podróże po PL. Koszty tych podróży, podobnie jak zakwaterowanie, pełne wyżywienie (śniadanie, obiad, kolacja) oraz wspomniana saga, kawa, woda, itd. są pokrywane przez KP. Hotele to nie kwatery gdzie umieszcza się po 5 chłopa w pokoju. Nie znam innej firmy z takim socjalem. Firma jest w trakcie gruntowej reorganizacji aby m.in. zminimalizować oczekiwanie pracowników na prace, długie podróże, itp. Efekty już są widoczne. Słabszy okres wynikał z ogólnoświatowego kryzysu i zastoju w budownictwie. KP ma się dobrze, realizuje również zagraniczne kontrakty i nie ma mowy o jakimkolwiek rozpadzie...
4
danio 2014-11-22 18:14:10
Dział do spraw propogandy zawsze czujny. Ale każdy kto pracuje w "KP" zna prawde i dokładnie wie na co można liczyć na budowie, na jaki "socjal" i wie też jak wygląda temat z "oczekiwaniem pracowników na pracę" - na umowie zlecenia czyli w ok. 50% przypadków pracowników fizycznych często na wyjazd na budowę trzeba było czekać od kilku tygodni do kilku miesięcy. Ale praca po 4 lata na umowie zlecenia to normalna sprawa. Rozpad firmy być może nie nastąpi w najbliższym czasie z powodu wiekszej ilości robót geotechnicznych w Polsce. Przed rozpadem na pewno chroni też połowa firmy, która jest na umowie zlecenia czyli pracownicy którzy gdy nie ma pracy siedzą w domu za darmo a gdy ruszają budowy "KP" ma dużą grupę ludzi z rezerwy do obsadzenia stanowisk przy maszynach. "Nie znam innej firmy z takim socjalem" - a ile firm znasz poza Kellerem?
Ta firma zupełnie inaczej wygląda patrząc na nią z poziomu platformy a nie biurka.
7
pracownik 2015-01-12 19:02:39
Czytając te opinie widać ze większość to tzw "fachowcy" którzy myslą ze wszystko umieją i kasa powinna im się lać na konto, a nic sobą nie reprezentują. pracuje w Kellerze od kilku ladnych lat i bywa różnie, nie mówie ze jest kolorowo. ale można tu pracować i nie zle zarabiać. spora część ludzi zawsze powtarzała jak to u konkurencji dobrze, do momentu kiedy nie została zwolniona z kellera z różnych powodów i nie okazało się ze w konkurencji tez się siedzi w domu lub nie dostaje posiłków. Jest jedna prawda...ze na takich forach piszą zazwyczaj Ci którzy są z frustrowani, którym się nie udało i to rzutuje na opinie firmy. inteligenta osoba potrafi to wyważyć. a zapewniam Was ze ten kto coś potrafi i chce pracować (a nie odliczać godziny na zegarku do końca zmiany) to nie ma źle w Kellerze.
1
goscinnie 2015-01-22 13:11:14
Takie pytanie drodzy komentatorzy, a kto z Was zrobił coś, by te opinie zmienić?
Wszyscy narzekają, oskarżają, licząc na co?
3
goscinnie 2015-02-02 14:44:29
Pracownik niższego szczebla może dużo, a biorąc pod uwagę podstawowy obowiązek pracownika to nawet powinien/musi reagować.
Góra nie wdraża żadnego planu, pomysłu sama, nie ma takiej możliwości, zdaję sobie sprawę z faktu jak wiele brakuje nam do standardowych warunków pracy jakie panują w europie, jednak jeśli większość pracowników będzie miała takie podejście jak wiele osób na tym forum to przenigdy nie zbliżymy sie do tych warunków.
Zauważyłem ostatnio, że Keller wprowadza pewne programy związane z ogólnie pojętym BHP. Doskonała okazja do zabrania głosu jako pracownik....
1
olaf 2015-03-17 16:51:30
nie wiem jak wygląda rekrutacja w Keller ponieważ osobiście jej nie przechodziłem ale pomyślałem sobie czytając ten wątek że możnaby spróbować.Widziałem ogłoszenie na spawacza- doświadczenie i uprawnienia mam ale wcześniej chciałem zasięgnąć opinii kogoś kto pracuje lub pracował na tym stanowisku w Keller i chce się tym podzielić
mix 2015-03-27 18:51:34
W 100% popieram. Biuro zawsze będzie miało się dobrze bo żyją na koszt pracowników fizycznych. Na wyższe stanowiska można sie dostac z podstawowym wykształceniem ale po trupach do celu.
5
pablo 2015-04-06 08:27:57
Nie znam tej firmy..ale czy to keller czy uniserv czy inna firma i tak kokosów nie ma .
1
były_pracownik_biurowy 2015-04-10 09:01:03
Co do biura to kierownictwo i zatrudnieni na umowę o prace "starzy" pracownicy mają samochody służbowe do użytku prywatnego, telefony i komputery(tak komputery do pracy w biurze). W biurze (w Krakowie) jako nowy pracownik można liczyć na umowę zlecenie podpisywaną końcem każdego miesiąca, dostaje się biurko bez komputera, sprzęt do pracy trzeba zorganizować sobie samemu, nie ma co liczyć na wyjście na budowę, praca po 9 godzin, z urlopem idzie się jakoś dogadać z kierownictwem. Ogólnie nie polecam, na dłuższą metę można znaleźć lepsze warunki z możliwością rozwoju.
2
11111111 2015-05-14 10:56:44
na jakie stanowisko?
adam 2015-05-15 13:19:29
"Ma pan laptopa? Proszę przyjść na początek z laptopem" i można pracować.
6
operator 2015-07-27 19:33:02
Witam, Chciałbym sie dowiedzieć, ile mógłbym zarobić w firmie KELLER jako operator koparki, koparko-ładowarki, ładowarki z uprawnieniami. Z góry dziękuje za odpowiedz
3
Operator Ładowarki 2015-08-07 11:48:13
Pracowałem w tej firmie przez chwilę ale złego słowa o nich powiedzieć nie pozwolę. Kasiora się zgadzała i była wypłacana zgodznie z umową, warócki socjalne pierwsza klasa. Człowiek zjadł ile chciał i spał jak biały człowiek w dobrej klasy hoteliku. Umowy śmieciowe to już norma na dzisiejszym rynku pracy, a co do pracy 500 - 20 000000000 km :P od domku to nikt tam nikomu przy podpisaniu umowy nie przykłada do skroni Glocka :)
1
fachowiec 2015-11-29 18:32:05
Takich mamy fachowców, co potrafią każdą maszynę położyć, i BG i LRB. Brawo Mietek! Czekamy na dalsze postępy.
11
T 2016-01-23 16:04:26
Ja tam tęsknie czasem za Kellerem... Robota była klimatyczna.. Nie było dwóch takich samych budów.. No i ludzie.. Mega kozackie ekipy się zdarzały! ehh..
siwy 2016-08-06 18:49:18
Witam. Dostałem ofertę pracy w KEELER POLSKA jako operator maszyn budowlanych(usunięte przez administratora) czy warto pchać się do nich. Proszę o opinie jak tam teraz jest.
Siwy 2016-08-08 08:59:23
Szukają na ładowarki itp.
siwy 2016-08-08 14:57:40
Ale nic nie piszecie czy warto w KELLER
1
PIOTR 2016-08-11 10:09:37
Ta oferta Pracy jest w zupełnie innej firmie to KELLER POLIGRAFIA DLA PRZEMYSŁU - PRODUKCJA MASZYN
1
PIOTR 2016-08-11 10:10:18
Ta oferta Pracy jest w zupełnie innej firmie to KELLER POLIGRAFIA DLA PRZEMYSŁU - PRODUKCJA MASZYN
Filip 2016-08-11 19:57:38
Firma ma bardzo dużo zalet jeśli chodzi o warunki socjalne i finansowe, zdecydowanie polecam!!
Podobno aktualnie szukają operatorów maszyn budowlanych, jest okazja. Z tego co się orientuję robią swoim pracownikom nawet kursy na sprzęt budowlany - to jeśli chodzi o rozwój.
7
1234 2016-08-12 21:19:43
ale o jakim stanowsiku pracy mowisz? bo ja widzialem kilka ofert i wiem ,ze teraz to szukają ale asystentki zarzadu wiec jak amsz dosiwadczenie i potrafisz obslugiwac sprzet biurowy to aplikuj
Zostaw swoją opinię o Keller Polska - Ożarów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Polska