Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Keller Polska

Pracowałeś w firmie Keller Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-24 20:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem jest to bardzo dobra firma. Mnie w tej firmie majster bardzo dobrze mnie traktuje i wypłata nie jest też zła sale mogła by być lepsza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 16:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam zaproponowano mi prace w magazynie firma pracuje od 7 do 18 czy to robota zmianowa z wymiana na dni wolne codzienie po 11 godzin pracy troche długo,
zdjecie uzytkownika
raspieg - 2011-11-26 21:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ty koles klepiesz glupoty firma dziad powaleni majstrowie kadra kierownicza zwykly syf nie firma pracujesz tylko wtey kiedy jestes potrzebny w firmie
zdjecie uzytkownika
hfgjsdffgty - 2012-01-02 05:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja ludzie to zbieranina ,jest tam atmosfera antypatii,szczególnie do nowych,robią tam klany rodzinne
zdjecie uzytkownika
firma krzaczek - 2012-02-28 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję od lipca i jedna wielka pomyłka od grudnia siedzę na postojowym i nie wiem czy nie będę kwitł do końca marca co to za przepływ pracy żadnej koordynacji tłumaczą się brakiem kontraktów to niech zwolnią wszystkich i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi a do tego jeszcze unijny program podsłuchiwania rozmów pracowników oraz "sprawdzanie czy są lojalni "
zdjecie uzytkownika
remas - 2012-03-25 19:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sie rozpada, ludzie siedzą od miesięcy w domu i czekają na prace a biuro nie wie kiedy coś ruszy. Inne firmy potrafią zadbać o pracowników a Keller obiecuje tylko wtedy gdy ktoś jest potrzebny, a gdy pracy jest mało pracowników z umowy zlecenia ma głęboko w (usunięte przez administratora). Gdy prace ruszą pełną parą zacznie sie zatrudnianie ludzi \\\"spod budki z piwem\\\" bo nikogo nie stać na siedzenie kilka miesięcy w domu za darmo i bez ubezpieczenia i ludzie odchodzą. Z doświadczeniem i uprawnieniami jakie ma przeciętny pracownik Kellera można znaleźć lepszą prace w stabilnej firmie.
zdjecie uzytkownika
kij im w oko - 2012-03-30 15:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za kilkoma majstrami nikt sie nie przejmuje pracownikiem fizycznym a nie kiedy poprostu musisz wszystko umiec począwszy od podstaw elektryki koncząc na hydraulice maszyny a na poczatku zatrudniają cie jako operatora ładowarki i w tym momencie stajesz się zwykłym popychaczem i smieciem nie operatorem bo operator siedzi w palownicy lub wiertnicy i tez ma cie za nic a czasem jak ma kaca lub boli go ŁEB to jeszcze zrobi to tak "panie kierowniku ja uprzejmie informuje ,ale to jego wina(ładowarkowego)" a w Ożarowie tylko siedzą a jak zajrzą na budowe to test trzeżwości i czy wahy nie lejesz
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-04-14 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda ,chce sie powiedziec dobre juz bylo w tej firmie, keller wrecz rozpieszczal pracownikow .jednak w tym wszystkim zbyt malo kompetentnych bialych kaskow , ktorych problemem najmniejszym jest pilnowanie roboty .teraz niema po co do keller polska startowac zbyt duzo strat i bledow co odbija sie najbardziej na zatrudnianiu ,na robotnikach ... czy to nie prowadzi czasem do ......
zdjecie uzytkownika
mega-majster - 2013-02-20 21:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje dobrze to było kiedyś w firmie keller polska z ludzmi robią co chcą.... a pracują ci co język GŁĘBIEJ TRZYMAJĄ...
zdjecie uzytkownika
mini-majster - 2013-02-28 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kellerze nie możesz mieć swojego zdania bo jesli je masz jesteś niewygodny i siedzisz w domu albo trafisz na taką budowę gdzie możesz się zastanowić tam nad swoim postępowaniem. Zawsze trzeba udawać że przełożony ma racje.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-04-20 19:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po kelerze, firma ledwo wiąze koniec z końcem a ludzie w domu siedzą. Na szczeście mam nową pracę więc pozdrawiam tych co jeszcze zostali i czekają od początku roku na sms od pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mega-majster jak się rozsądnie gada, to nie trzeba trzymać języka głęboko, ani się obawiać o zwolnienie :))) A w ogóle, czy teraz jest tam praca, czy mają przestój?
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-06-20 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-19 20:24:17

@mega-majster jak się rozsądnie gada, to nie trzeba trzymać języka głęboko, ani się obawiać o zwolnienie :))) A w ogóle, czy teraz jest tam praca, czy mają przestój?
zadzwoń do pana (usunięte przez administratora)! na pewno odbierze tel i ci odpowie na to pytanie!!! on bardzo chętnie odbiera od ludzi na zlecenie telefony i sms_y pewnie ci szybko od pisze to sie dowiesz.hehe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
zdjecie uzytkownika
kizior - 2013-07-21 12:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
Możesz sie zainteresować, oni też tobą się zainteresują bo chwilowo ludzi brakuje. Dostaniesz umowe zlecenie a na jesień nawet nie będziesz wiedział kiedy cie wyrejestrowali. W tym roku keller bardzo ładnie pokazał jak traktuje zleceniowców czyli połowe firmy. Większość siedziałą po pol roku w domu a teraz lepiej nie będzie. Już niedługo zostaną tylko z umowami o pracę i z biura.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-27 18:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
ale jedno jest śmieszne w keller polska z jednej strony ludzi zwalniają a z drugiej dwóch gości majstrami zostaje!!! przed karierą majstrowską kradli paliwa ile wlezie a teraz wielkie majsty zakichane!!! i to ma być firma niby ok;-] a i jeszcze dostali po aucie firmowym chyba by swoimi baniek nie wozić... by im nie śmierdziało jak sie rozleje jeden z czarnolasu a drugi z kłodzka. gagatki 2 ;-]
zdjecie uzytkownika
kozak - 2013-08-20 08:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wiedziałeś że gagatki kradną to czemu od razu nie powiedziałeś kierownikowi albo tomkowi?? czy sam kradłeś z nimi??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę na ich stronie internetowej że wiszą ogłoszenia o pracę? To jak to jest, taka rotacja czy coś się może ruszyło i warto uderzać do nich?
zdjecie uzytkownika
mściwoj - 2013-09-07 00:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, nawet sobie głowy nie zawracaj, oni to ogłoszenie mają od czasu A4 na Rzeszowie.Teraz to tam jest jeden wielki (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-08 20:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa zlecenie to jedyna opcja pracy w Keller Polska? Jak często dostajecie zlecenia??? Nadal jest przestój?
zdjecie uzytkownika
kamil1982 - 2013-12-16 14:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kzior czyli jest szanasa na przyjecie do Kellera..bo wlasnie myslalem o wysalaniu tam cv.ale mozecie mi napisac cos wiecej o pracy tam?watro sie starac o posade i czy sa mozliwosci rozwoju?
zdjecie uzytkownika
jozek56 - 2014-01-01 19:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma tylko uwaza te swoje opinie ktore sa tylko po to by komus dac albo nie dac glownie daje tym z pierwszych miejsc najwiekszym ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
henio13 - 2014-01-01 19:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za ocena pracownika jadan pracuje przez caly rok u jednego kierownika i ma srednia ponad 6 a drogi ma kilka budow i ma nic to jest chory wymysl dyrekcji
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-27 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie może coś więcej o tych ocenach o co chodzi??? Jaka jest skala tych "ocen"??
zdjecie uzytkownika
Kamilek - 2014-02-19 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to Keller nie ma czego ciekawego zaoferować. Chociaż stali pracownicy chyba nie mają na co narzekać..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x