Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Keller Polska

Pracowałeś w firmie Keller Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
remas - 2012-03-25 19:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sie rozpada, ludzie siedzą od miesięcy w domu i czekają na prace a biuro nie wie kiedy coś ruszy. Inne firmy potrafią zadbać o pracowników a Keller obiecuje tylko wtedy gdy ktoś jest potrzebny, a gdy pracy jest mało pracowników z umowy zlecenia ma głęboko w (usunięte przez administratora). Gdy prace ruszą pełną parą zacznie sie zatrudnianie ludzi \\\"spod budki z piwem\\\" bo nikogo nie stać na siedzenie kilka miesięcy w domu za darmo i bez ubezpieczenia i ludzie odchodzą. Z doświadczeniem i uprawnieniami jakie ma przeciętny pracownik Kellera można znaleźć lepszą prace w stabilnej firmie.
zdjecie uzytkownika
kij im w oko - 2012-03-30 15:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za kilkoma majstrami nikt sie nie przejmuje pracownikiem fizycznym a nie kiedy poprostu musisz wszystko umiec począwszy od podstaw elektryki koncząc na hydraulice maszyny a na poczatku zatrudniają cie jako operatora ładowarki i w tym momencie stajesz się zwykłym popychaczem i smieciem nie operatorem bo operator siedzi w palownicy lub wiertnicy i tez ma cie za nic a czasem jak ma kaca lub boli go ŁEB to jeszcze zrobi to tak "panie kierowniku ja uprzejmie informuje ,ale to jego wina(ładowarkowego)" a w Ożarowie tylko siedzą a jak zajrzą na budowe to test trzeżwości i czy wahy nie lejesz
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-04-14 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda ,chce sie powiedziec dobre juz bylo w tej firmie, keller wrecz rozpieszczal pracownikow .jednak w tym wszystkim zbyt malo kompetentnych bialych kaskow , ktorych problemem najmniejszym jest pilnowanie roboty .teraz niema po co do keller polska startowac zbyt duzo strat i bledow co odbija sie najbardziej na zatrudnianiu ,na robotnikach ... czy to nie prowadzi czasem do ......
zdjecie uzytkownika
mega-majster - 2013-02-20 21:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje dobrze to było kiedyś w firmie keller polska z ludzmi robią co chcą.... a pracują ci co język GŁĘBIEJ TRZYMAJĄ...
zdjecie uzytkownika
mini-majster - 2013-02-28 14:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kellerze nie możesz mieć swojego zdania bo jesli je masz jesteś niewygodny i siedzisz w domu albo trafisz na taką budowę gdzie możesz się zastanowić tam nad swoim postępowaniem. Zawsze trzeba udawać że przełożony ma racje.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-04-20 19:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po kelerze, firma ledwo wiąze koniec z końcem a ludzie w domu siedzą. Na szczeście mam nową pracę więc pozdrawiam tych co jeszcze zostali i czekają od początku roku na sms od pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 20:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mega-majster jak się rozsądnie gada, to nie trzeba trzymać języka głęboko, ani się obawiać o zwolnienie :))) A w ogóle, czy teraz jest tam praca, czy mają przestój?
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-06-20 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-19 20:24:17

@mega-majster jak się rozsądnie gada, to nie trzeba trzymać języka głęboko, ani się obawiać o zwolnienie :))) A w ogóle, czy teraz jest tam praca, czy mają przestój?
zadzwoń do pana (usunięte przez administratora)! na pewno odbierze tel i ci odpowie na to pytanie!!! on bardzo chętnie odbiera od ludzi na zlecenie telefony i sms_y pewnie ci szybko od pisze to sie dowiesz.hehe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 22:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
zdjecie uzytkownika
kizior - 2013-07-21 12:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
Możesz sie zainteresować, oni też tobą się zainteresują bo chwilowo ludzi brakuje. Dostaniesz umowe zlecenie a na jesień nawet nie będziesz wiedział kiedy cie wyrejestrowali. W tym roku keller bardzo ładnie pokazał jak traktuje zleceniowców czyli połowe firmy. Większość siedziałą po pol roku w domu a teraz lepiej nie będzie. Już niedługo zostaną tylko z umowami o pracę i z biura.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-27 18:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-06-20 22:08:13

Czyli faktycznie Keller Polska już raczej bardziej nie istnieje niż istnieje i nie ma co się nimi interesować?
ale jedno jest śmieszne w keller polska z jednej strony ludzi zwalniają a z drugiej dwóch gości majstrami zostaje!!! przed karierą majstrowską kradli paliwa ile wlezie a teraz wielkie majsty zakichane!!! i to ma być firma niby ok;-] a i jeszcze dostali po aucie firmowym chyba by swoimi baniek nie wozić... by im nie śmierdziało jak sie rozleje jeden z czarnolasu a drugi z kłodzka. gagatki 2 ;-]
zdjecie uzytkownika
kozak - 2013-08-20 08:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wiedziałeś że gagatki kradną to czemu od razu nie powiedziałeś kierownikowi albo tomkowi?? czy sam kradłeś z nimi??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę na ich stronie internetowej że wiszą ogłoszenia o pracę? To jak to jest, taka rotacja czy coś się może ruszyło i warto uderzać do nich?
zdjecie uzytkownika
mściwoj - 2013-09-07 00:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, nawet sobie głowy nie zawracaj, oni to ogłoszenie mają od czasu A4 na Rzeszowie.Teraz to tam jest jeden wielki (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-08 20:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa zlecenie to jedyna opcja pracy w Keller Polska? Jak często dostajecie zlecenia??? Nadal jest przestój?
zdjecie uzytkownika
kamil1982 - 2013-12-16 14:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kzior czyli jest szanasa na przyjecie do Kellera..bo wlasnie myslalem o wysalaniu tam cv.ale mozecie mi napisac cos wiecej o pracy tam?watro sie starac o posade i czy sa mozliwosci rozwoju?
zdjecie uzytkownika
jozek56 - 2014-01-01 19:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma tylko uwaza te swoje opinie ktore sa tylko po to by komus dac albo nie dac glownie daje tym z pierwszych miejsc najwiekszym ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
henio13 - 2014-01-01 19:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za ocena pracownika jadan pracuje przez caly rok u jednego kierownika i ma srednia ponad 6 a drogi ma kilka budow i ma nic to jest chory wymysl dyrekcji
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-27 20:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie może coś więcej o tych ocenach o co chodzi??? Jaka jest skala tych "ocen"??
zdjecie uzytkownika
Kamilek - 2014-02-19 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to Keller nie ma czego ciekawego zaoferować. Chociaż stali pracownicy chyba nie mają na co narzekać..
zdjecie uzytkownika
tekila - 2014-10-07 23:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Keller musi zginąć, albo zmienić zarząd co równa się z likwidacją, choć po co was stresować. Praca na zleceniu od zaraz do śmierci na dodatek inteligentna firma wyśle cie wieczne 700 km od domu choć mogli by cie dać max 100 widać kasy na delegacje maja od groma, za to ich polityka rodzinna mająca na celu żebyś myślał "keller keller ..." i nic więcej realizowana jest w 100%.
Szczęściem jest mieć dobra i kochającą żonę która utrzymuje że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie światowa firma.

Tak więc wszystkim niewolnikom Kellera życzę sukcesów niech wam nie brakuje "Sagi" na budowie i wody choć tą ostatnią polecam z Olkusza "Św. Jacka" dobrze jest po jej wypiciu mieć szpital w pobliżu.
zdjecie uzytkownika
miejscowy Bond - 2014-10-08 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekila - 2014-10-07 23:07:54]:
Popieram w 100%. Wieczne zlecenie i praca w drugim końcu kraju. A słynna woda z naturalnego zdrowego kranowego ujęcia "olkuszanka" nadal jest na budowach do picia?
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-10-10 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"3 października 2014 w Hotelu Hilton w Gdańsku odbyło się Seminarium z okazji 20-tej Rocznicy podpisania pierwszego kontraktu Keller Polska" wlasnie to przeczytalem na stronie glownej, to chyba firma nie ma sie tak zle, skoro juz tyle siedzi w tym co robi. Moze ktos sie ustosunkowac realnie jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 10:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem,to za darmo tam nie jeździ sie.a czasy olkuszanki minęły. A poza tym to zawsze możesz iść do pracy do piekarni pod domem. I będziesz w domu. A do kellera nikt na sile nie sciaga.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-27 19:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzajcie już, dacie rade i tak nie jest na pewno tak źle w Kellerze, bo jakoś dużo osób się pozytywnie wypowiada też o nich. Mam nadzieje, że te negatywne opinie to pisza tylko osoby, które zostały zwolnione i w sumie nie mają co za dużo pisac oprócz swoich zażaleń do formy tylko, te nie są niczym uzasadnione.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x