Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Empik

Pracowałeś w firmie Empik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-11-14 12:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałabym się dowiedzieć jaka atmosfera i jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-29 10:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo zadowolony z usług empiku z powodu miłej obsługi która wszystko wytłumaczy,i da sobie wytłumaczyć;] z dostawą tez szybko poszło bo jak mi pani powiedziała ze będzie za 3 dni to było za 3 dni, oferta sklepu tez bardzo dobra.
Empik to sklep bardzo dobry .Na pewno nie zakończę zakupów w sklepach sieci EMPIK!!!
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2009-01-29 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bardzo lubie tez sklem, uwilebiam kupowac tak ksiezki i wogole jakrozniejsze pierdulki, ten sklep ma swoj klimat i nie wyobrazam sobie ze mialabym kupic ksiazki gdzie inndziej, chyba ze nie ma ich w emkiku to tak:) na obsluge nigdy tez nie narzekalam, ale wspolczuje im troche bo tak ciagle jest tyle ludzi ze maja niezly [usunięte przez moderatora] przy tych kasach;/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-02 15:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieprawda, czasem ta obsluga jest taka niemila ze szok, najchetniej bym odeszla od kasy i koniec.
zdjecie uzytkownika
Czytelnik - 2009-02-02 17:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja często chodzę do Empiku na Marszalkowska w Warszawie.Jest tam bardzo mila obsluga pracują glównie studenci. Podobno mają zniżki na książki jako pracownicy.
zdjecie uzytkownika
ivik - 2010-04-23 09:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w empiku nie jest zła. Pracuję tam już od 1,5 roku. Może zarobki nie są kosmiczne 1200zł brutto za 3/4 etatu + premie (premie zawsze są wypłacane), ale atmosfera i dbałość o pracownika jest na wysokim poziomie. Ja mam okazję pracować ze świetnymi ludźmi, ale jak to w każdym stadzie zdarzają się czarne owce (lizusy i kosmiczne [usunięte przez moderatora] ). I to chyba tyle...
zdjecie uzytkownika
Darkegg91 - 2010-05-22 10:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś z was (osób pracujących) ma informację w jakim lokalu (na myśli mam Empik rzecz jasna) jest praca to czy mógłby dać znać a [usunięte przez moderatora]
Wielkie dzięki z góry :P
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 19:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe, że w takiej dużej i znanej sieci jak Empik ludzie są niezadowoleni i piszą, że pensja starcza na życie studenckie [usunięte przez moderatora] Co to znaczy.)?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2013-10-02 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tak jak podobnie w innych sklepach ale jak sie nierobi tych wspolczynnikow tzw KPI to wtedy zostajesz zwolniony czy daja szanse na 2 miesiac pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Empik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Empik?
Zadaj pytanie
x