Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-01-29 11:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować i pomóc. Do agencji zagranicznych wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2015-01-29 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy serdecznie. Firma Good Job posiada sektor który zajmuje się pomocą kandydatom którzy pracują przez naszą agencję w Holandii. Zapraszamy do wysyłania informacji mailowo pod adres pomoc@goodjob.com.pl. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. UWAGA : Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawia zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-01-29 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wybieram się na szklarnie z koleżanką od 9 ;) a wszystkim, którzy wypisują setki bzdur polecam sprawdzic inne agencje, szału nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
kamila l - 2015-02-01 15:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka. Moim zdaniem goodjob na tle paru innych agencji przez które jechalam wychodzi nanaprawde dobrze. AHolandia jak to holandia, trawa i alkohol. Ogólnie polecam agencje, tajne laski tam pracują, które znają się na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
motylek - 2015-02-07 22:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.Moj syn dostal oferte pracy na szklarni od srody ma zaczac.Sytuacja jest ciezka gdyz, w firmie w ktorej pracowal zostal wyrzucony jak smiec z dnia na dzien, z wieloma innymi.Pracowal dwa razy w tygodniu.Chociaz do pracy mial byc dojazd chodzil pieszo 5 km w jedna strone.Sytuacja wygladala tak ze czesto po powrocie dzwonili ze praca jest i ma wrocic.Hotel to masakra myszy w pokoju i kuchni brak ogrzewania w czapkach i rekawiczkach ludzie spali.Dodam ze bardzo skutecznie wykanczali czlowieka psychicznie.Farelki w pokoju nie mozna bylo miec gdyz, oszczednosci i to bylo kolejnym powodu tez wyrzucali z pracy.Czekam i szczerze mowiac boje sie .Tak wiec , czekam i mam nadzieje ze o firmie Good Job bede mogla ja i moj syn napisac pochlebna opinie.
zdjecie uzytkownika
jeti - 2015-02-10 19:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie coś o pracy w Schuttorf Niemcy przy kurczakach.jakie warunki mieszkaniowe?,ludzie?,jaka odległość na firme?wszystko ,wszystko co wiecie.z góry DZIĘKI
zdjecie uzytkownika
ridd - 2015-02-12 12:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktos zostal przesuniety na poniedzialek nablizszy na szklarnie ? Jade z Holandii takze moze cos konkretniej od normalnej osoby, bo czytajac komentarze kazdej firmy wydaje mi sie ze pisza ludzie ktorzy poprostu nie potrafili sobie poradzic za granica, albo maja do kogos zal bo nie zrobilli tego co mieli ;). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-02-27 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
Może mi ktoś powiedziec jak rozliczyc się ? chodzi mi o pit z holandii.
Pracowałem w Holandii w wakacje na sezonówce w AB OOST.

Pomóżcie . Z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-28 07:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak często organizowane są prace za granicą? Chciałbym jak najszybciej wyjechać, ponieważ czas najwyższy zacząć nieco godniej żyć a nie tylko za najniższą krajową się męczyć i liczyć każdy grosz, planując czy w tym miesiącu pójdzie na rachunki czy pójdzie na czynsz. Sytuacja tutaj pokazuje troszeczkę to wszystko jak nie powinno być.
zdjecie uzytkownika
zoe - 2015-03-14 23:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Good Job - 2015-01-12 12:21:43]:
to moze najpierw się polskiego naucz: ''jakichs'' a nie ''jakis''.......
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-17 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anne co do zagranicznych pitów to nie jestem pewien jak to działa, ale wydaje mi się, że jest na to jakaś specjalna rubryka, albo trzeba to zaznaczyć gdzieś. Masz teraz dwa wyjścia, albo daj księgowej tego pita albo osobie, która zna się na takich rozliczeniach albo wpisz tak jak uważasz i jak jest logiczne, a najwyżej będziesz musiała tylko poprawić i Ci odeślą ale napisza co jest konkretni żle.
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-18 18:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. mam jechać do magazynu, praca jako order picker Waalwijk. Ktoś już tam był? Może powiedzieć jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
no comment - 2015-03-19 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nic normalnego nie umie napisać?? bo po co jak mu się wiedzie, a wskakują tu tylko nieudacznicy chyba... bo to dziwne by nikt nic pozytywnego nie napisał, i tak jest na prawie każdej agencji co do opini, a znajomi wyjezdzają i jakoś nie wracają do PL... to coś nie tak że tam zostali na stałe, a tu każdy narzeka i marudzi...
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-25 14:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie praca jako order picker Waalwijk. Ktoś już tam był? Może powiedzieć jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Jas8 - 2015-03-31 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktos na rozbiorki do holandii? Oferta ciekawa ale cos mi sie wierzyc nie chce..moze ktos z Was jest obecnie za granica przez nich i cos napisze?
zdjecie uzytkownika
grim - 2015-03-31 21:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jas8 - 2015-03-31 12:56:10]:
praca przy rozbiórkach za granicą to ciężki kawał chleba do którego potrzeba nie lada zdrowia i sił, dlatego niewielu chętnych wyjeżdża własnie do takiej pracy z Good Job , choć z tego co wiem to właśnie taka praca jest najlepiej płatna na zachodzie. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Może mam przedawnione informacje
zdjecie uzytkownika
noname - 2015-04-01 14:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się kogoś poradzić,dostałem oferte na rozbiórki własnie z tej firmy,powiedziano mi że mam możliwość pracować na koparkach,pracuje ktoś tam?potrzebuję informacji takich jak ile wychodzi pieniążków na tydzien netto oraz ilość godz. i jak wyglądają warunki mieszkalne
zdjecie uzytkownika
labrat - 2015-04-02 17:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [noname - 2015-04-01 14:22:52]:
Hej wszystkim 1 DOstałem ofertę pracy w tej firmie, praca w Holandii, magazyn albo produkcja, możliwe że order picking. Wielka prośba jeśli ktoś był, napiszcie jak tam było. Będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-14 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie zapewnią Wam minimalnej liczby godzin pracy, to radzę tam nie jechać. Nie wierzcie nigdy agencyjnym pracownikom na ładne oczy, to są często manipulanci którzy mają tylko załatwić firmie ludzi, resztę mają gdzieś. Kto zna agencje pracy to wie jak jest. Różnie to bywa, a można na prawdę wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tu piszą niektórzy. Praca 20h w tygodniu to jakiś koszmar heh. Ja zrezygnowałem i znam tylko ludzi co zrezygnowali.
zdjecie uzytkownika
deewaa - 2015-04-14 14:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy tekst od good job, że wyjeżdża do pracy kilka tysięcy osób a złe opinie to 0,01% hahah. Jasne całe miliony jadą. A każdego obsługuje jedna i ta sama konsultantka. A po 2gie ciekawe jak mogą pomóc w razie braku pracy na miejscu, skoro nie gwarantują tego w umowie ? :) heeh
zdjecie uzytkownika
bigos89 - 2015-04-16 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anne - 2015-02-27 15:59:18]:
Jropgaaf to jest ten holenderski PIT. Na rozliczenie się masz w sumie 5 lat. Mogę podać ci numer do mojej zaufanej agencji, która rozlicza jeśli dalej jesteś zainteresowana : a+z doradztwo personalne w Ozimku : ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-04-17 10:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie konkurencje i wszystkich aktywnych forumowiczów czy może raczej hejterów :) Jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie się na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. W ciągu sezonu wyjeżdża sporo ludzi a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni. Przez anonimowe wyrażanie opinii nie pomagacie innym w podjęciu uczciwej pracy. Na innych forach są pisane bardzo podobne wpisy na inne agencje :)
Proszę o rozważenie mojej prośby.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2015-04-17 18:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwag nie mam natomiast chce wybrac najkorzystniejszą dla siebie agencję finansowo. prosze o informacje ile procent pensji zabiera dla siebie agencja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Panie się motały jedna przez drugą. Co innego mówiły przez telefon a co innego było w umowie! Nie polecam współpracy!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
hak - 2015-04-22 23:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos jak na te tysiace co wyjezdzaja, to nikt nie pisze opini co sie teraz dzieje w pracy przez to biuro. Ktos w ogole wyjechal?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-23 17:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuje opinii good job . sadzonki dronten ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie