Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzysi3k - 2014-11-21 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam Ofertę wyjazdu do Holandii do supermarketu(Leiden/Amsterdam). Jest tam ktoś? Jakieś opinie na ten temat? wyjazd mam mieć w przyszłym tygodniu a poważnie się zastanawiam i raczej jestem na tak ale nie wiem już co o tym myśleć po tych wszystkich opiniach.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-25 08:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej:)Ja też jadę do Leiden w tym tygodniu (w czwartek). Jak chcesz, to odezwij się na e-maila: kt0308@vp.pl
zdjecie uzytkownika
SEBAViP1993 - 2014-11-25 11:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Ja tez jade do Leiden/Amsterdam do marketu dobrze by było ugadać się wszyscy ;) Kachniarz193@gmail.com
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja też jadę w czwartek do LEIDEN , piszcie na dominikstefanski24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej ja też jadę w czwartek do LEIDEN , piszcie na dominikstefanski24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
leiden, dominikstefanski24@interia.eu pomyliłem się wyżej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-12-08 17:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób, której pojechały ostatnio do marketu na wykładanie towaru. Napiszcie jak jest? Zadowoleni? :]
zdjecie uzytkownika
lola martinez - 2014-12-09 23:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeżeli chodzi o pracę w Venray to jest to lekka, niestresująca praca. Niestety- Jeżeli chcecie zarobić tu jakieś konkretne pieniądze to nie polecam. Godzin jest niewiele. Z zarobionych pieniędzy wystarcza na utrzymanie i naprawdę niewielkie oszczędności. Warunki mieszkaniowe w większości przypadków bardzo mizerne ( zagrzybione bungale, problemy z ciepłą wodą) za duże pieniądze (ok.90eur/tydz.). Jeżeli chodzi o wyjazd dla par- nie liczcie na dwuosobowe mieszkanie. Najprawdopodobniej dostaniecie pokój z piętrowym łóżkiem w domku pięcioosobowym. Jeżeli traficie na normalnych ludzi ok. ale bywają tu też typy z którymi ciężko żyć pod jednym dachem. Ogólnie temat rzeka..
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-18 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, powiedzcie mi jak wyglądają warunki u tej agencji? wybieram sie z narzeczonym do pracy po świętach przez ta agencje i nie wiem juz co mam o tym wszystkim myśleć ? doradźcie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-12-18 17:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przez tą agencję zostałam skierowana do innej, mianowicie do Eurojob a tam to już inna bajka. Dowiedz się czy twoja umowa nie jest umową o skierowanie do pracy dla innej agencji. O ile się dowiesz to poczytaj o tej agencji na forach.
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-19 13:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-12-18 17:03:09]:
a no widzisz o tym to nie pomyślałam. dzięki za podpowiedz.
zdjecie uzytkownika
WOMEN - 2014-12-22 23:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wybiera się w styczniu 2015 do Ijsselmuiden w Holandi do pracy przy pomidorach? Dostłam prpozycje która przyjełam.Nie wiem co robic jechac tam czy nie? Prosze o kontakt na @ kstenia3@op.pl
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-23 11:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jakie sa warunki pracy i mieszkaniowe w Wassenar ? Wybieramy sie z narzeczonym tam 27.12 mamy pracowac na produkcji drobiu, a strach mam po opiniach tej agencji i wg pracy. piszcie szczerze.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-01-04 16:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś był w Ijsselmuiden w Holandi przy pomidorach?Jak tam jest?Prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
majka26 - 2015-01-05 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś jedzie na kompletowanie urządzeń mobilnych w styczniu ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-06 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda ze agencja nie bierze osób powyżej 23 roku życia ?
zdjecie uzytkownika
manio221 - 2015-01-07 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka26 - 2015-01-05 19:14:13]:
ja jade:D
zdjecie uzytkownika
Dela - 2015-01-09 23:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moncia - 2014-12-23 11:54:56]:
Moncia ja tez się wybieram z narzeczonym za granice , bo w tej Polsce to niczego się człowiek nie dorobi. . Powiedz mi skąd jesteście? może razem cos pokombinujemy nad wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-10 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dlugo czekaliscie na wyjazd do pracy? bo my chcielismy wyjechac i tak czekamy i czekamy.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-01-11 08:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Polsce w biurze mówią ci wszystko co chcesz usłyszec.
Jedziesz na miejsce a tam od razu płacz sie przydaje-zakwaterowanie katastrofa-nie to żebym wymagała Bóg wie czego ale normalnego miejsca do wypoczynku a nie smrodu że nos wykręca.Co tydzien płacisz czesne jak za cały dom(do 80euro max kosztuje dom jednorodzinny za tydzien w którym zamieszkuje 6-8 osób)a u Pani Alicji płacszi ąz tyle JEDNA OSOBA za wręcz nie ludzkie warunki.Praca po 2-4 dni w tygodniu w najlepszym przypadku.Ogólnie mówiąc TY wychodzisz na 0 przy dużym szcześciu bez MINUSA a agencja nonstop rekrutuje na miejsca pracy których niema,bo nie interesuje ja twoje saldo zerowe a jej czysty zysk
zdjecie uzytkownika
Good Job - 2015-01-12 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny/a panie/i " zainteresowany/a " proszę o kontakt do naszej firmy w celu rozmowy. Na forum często piszą agencje konkurencję i jest dla mnie nie poważne. Także jeszcze raz apeluje do tego żeby dane problemy rozwiązywać na bieżąco i z konkretną osobą. Zapraszam serdecznie do kontaktu osobistego. Ja nie gryzę a mogę pomóc w razie jakiś problemów związanych z nasza agencja.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-12 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdzierają kase z człowieka,nic nie zarobisz.jaka kolwiek inna agencja aby nie ta.jak by była dobra nie miałaby jedynie negatywów to tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
JUSIA - 2015-01-13 10:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nA FACEBOOK na ich stonie też sporo negatywów a to mówi samo za siebie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Panie się motały jedna przez drugą. Co innego mówiły przez telefon a co innego było w umowie! Nie polecam współpracy!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
laada - 2015-01-17 15:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ostatnio dzwonili do mnie z oferta do pracy w szklarni praca podobno od 9 lutego? czy ktoś się wybiera?
zdjecie uzytkownika
******** - 2015-01-25 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj syn wyjechał wczoraj i jest juz na miejscu,nie polecam tej firmy,nawet nie ma na czym ciepłego jedzenia zrobic,szok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie
x