logo GOOD JOB Alicja Nowak

GOOD JOB Alicja Nowak

Wodzisław Śląski

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Aleksander Nowak 2015-09-21 11:08:12
Witam,

z tej strony Aleksander Nowak. Prosze o opisanie tej sytuacji z podanaiem danych kontaktowych na email: pomoc@goodjob.com.pl.
Na tą chwile nie pamiętamy takiej sytuacji, którą pan/pani opisuje. Z góry dziekuje
Askaaaaaa 2015-09-23 12:20:16
Ja sie zastanawiam czy nie jechac tam do pracy do tej elektroniki, w sumie dzis sie dowiedzialam ze jest taka mozliwosc.Mocno sie zastanawiam.
Pozdrawiam, Aśka
1
Monika27 2015-09-25 10:47:56
Agencja godna polecenia .Wypłacalna godziny jak i nadgodziny są proponowane warunki mieszkaniowe również dobre.Polecam:)
Nina 2015-09-27 15:44:42
Witam. Wybieramy się z koleżanką do pracy na szklarnie na orchidee. Praca w Moerkapelle w okolicach Rotterdamu. Czy ktoś jeszcze może dostał taką ofertę i się wybiera? Lub jest na miejscu i może podzielić się swoją opinią? Proszę o kontakt najlepiej na email: nina13_13@tlen.pl
Aleksander Nowak 2015-09-28 14:36:06
Po rozmowie z p. Teresą sprawa okazała się nie taka oczywista jak jest opisana wyżej. Zostało ominięte w wypowiedzi parę istotnych faktów. Dziękuje za pani opinie, bo tylko dzięki braku anonimowości mogliśmy to w jakiś stopniu wyjaśnić
cevka 2015-09-29 15:33:25
jak ktos do elektroniki w venray to nie przez goodjob, odsylaja tam do holenderskiego eurojob (najgorszej agencji na rynku holenderskim). a na magazynach w venray (microsoft i philips zalezy gdzie sie trafi), operują jeszcze 2 inne agencje EU-People i Manpower, ktorych oferty są znacznie lepsze. eurojob to masówka, dla nich pozyskac 50 osób w 1 dzien, to nie problem, jak potrzeba na projekt. tydzien a potem siedzicie bez pracy. chyba ze umiecie sie zakrecic, bo tak naprawde to magazyn, zawsze jest co robić.
2
Aleksander Nowak 2015-10-16 14:22:11
Witam,

widze ze konkurencja nie śpi :) nie ma nic lepszego niż ukryta reklama...
Good Job śle pozdrowienia dla agencji M.M.I :) która rekrutuja własnie dla manpower oraz EU-people
skl 2015-10-28 08:24:18
chore chore prosze was uwarzajcie na nich ja tam pojechałem do biura w nl to siedzi z 35 osob , papiery wypełniasz sam poleciałem na mycie maszyn po produkcji , ta w pl obiecała pani paulina 14 euro brutto plus doatki itp ccuda nie widy ze pracy bede miał 6 razy w tyg po 4 h a tu kurcze 8 h w tygodniu NIE JEDZIECIE TO SA OSZUSCI OSZUSCI OSZUSCI , czy oni nie maja suimenia by ludzi wysyłac pieniadze w bloto zadłuzenie poszło co zrobic jz chyba w pl 1800 wole niz ich 800 euro ze musisz wyzyc u nich w nl chodzisz jak zbity czlowiek tam a inni pracua za duzo wieksze stawki ten łysy holender z biura ja go pytam jak to jest co innego mi mowili w pl przez tel a ten z morda na mnie ze jak bym mial 14 euro brutto musiał bym nosic taka marynarke jak on i jezcze wyskakuje dalej ze myslisz ze moja praca jest fajna tak mi sie wydaje bo ja mu mowie ze sie zamienie z nim to sie tak zapalil ze on ponad 10 osob pod soba i ze co on niby cpa i pokazuje mi ze po nosie myslisz ze wale taki znak dotknał nosa wtajemniczenie wiedza o co chodz a był tak nacpany kokaina ze ja pierdzeiele ludzie to frajer zwykly EMZNELO uwazaj na niego swir jakis
nabrany 2015-11-10 10:50:39
Zdecydowanie nie polecam. Ilość godzin śmieszna lub wprost zerowa, a kwatery pod adresem Haestrechtstraat 24. Kaatsheuvel to czysta kpina.
1
Biuro Good Job 2015-11-10 12:34:45
Witam. Ta opinia nie dotyczy naszej agencji! Nie pracuje u nas Pani Paulina, ani tym bardziej nie obiecujemy nikomu fałszywych stawek.
1
Didi 2016-01-18 12:19:52
Hej. Mam do was pytanie. czy ktoś w listopadzie w grudniu bądź teraz jest w agencji good job ? chce wyjechać z chłopakiem do pracy do holandii do bunchoten do ppiekarni ale widzę, że zdania są podzielone co do tej agencji. napiszcie swoją opinie . nie cchcemy pojechac tam tylko po to zeby zaraaz wracać. Pozdrawamm
1
Serenity 2016-02-04 04:36:35
Agencje pracy typu GoodJob (co za przewrotna nazwa) w Polsce otrzymują ok. 300 Euro (chyba, że już więcej, Pani Nowak?) za każdego ściągniętego z Polski pracownika więc nie dziwcie się, że przyjeżdżacie do Holandii i nie ma dla Was pracy bo oni załatwiają Wam tylko przejazd busem, za jazdę którym płacicie krocie (a można samemu znaleźć w necie tańsze przejazdy pol-hol, po konkurencyjnych cenach albo wręcz z Blabla-czami); kąt dzielony z lokatorami-za który musicie zapłacić i pracę na kilkanaście godzin,z której ściągną Wam opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie a na życie czasem cieniutko z tego starcza, nawet po holenderskich promocjach w sklepie.
Szukajcie sprawdzonych w guglu agencji pracy(po niderlandzku to uitzendbureau (okey są tam: Pran, E and A, Axell, Eurowork, T and S Group - uważajcie na: Otto, Covebo, tutejszy GoodJob)Jeśli znacie język angielski można startować przez ichniejsze bez polskiego pośrednika: Tempo-Team,Adecco,Olympia itp.
Jadąć do elektroniki lub magazynów - kupcie sobie tu wentylowane buty ze stalowymi podnoskami (stahl-capy) bo za tamtejsze plastikowe zapłacicie agencji po 30 eu a nie nadają się do chodzenia (odparzenia, otarcia, smród po kilku godzinach)
Jeśli Agencja w Polsce nie ma swojego odpowiednika w Holandii-to znaczy, że to naciągacze i naganiacze, nie biorący za nic odpowiedzialności(łatwo sprawdzić w necie) za to kasę za Was-bardzo chętnie.Kontakt się skończy po wejściu do autobusu.Darujcie sobie napalanie się na obietnice cudów wianków - pracownicy agencji TUTAJ nie mają bladego pojęcia dokąd Was posyłają i co Was TAM będzie czekało, nie wiedzą co macie zabrać, jak będziecie pracować a rzeczywistość to z reguły 180 stopni od wciskanej tu euforycznej wizji dobrobytu.
Na miejscu - kto może niech się przeprowadza na prywatne pokoje bo są w tej samej cenie (a czasem nawet tańsze) co pokoje dzielone z 3 innymi osobami na agencyjnych lokacjach (czyli mieszkaniach) a komfort życia - nieporównywalny.
Jest multum stron polskojęzycznych jak wiatrak. enel, niedziela. enel gdzie znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji i ogłoszeń.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :) ..... ale nie z GoodJob
9
zjazd 2016-02-05 17:27:01
Wymienione agencje wcale nie są lepsze też można się na nich ostro przejechać wystarczy poczytać komentarze o tych agencjach. Agencje niczego nie gwarantują i są tylko do pracy tymczasowej. Jak będa chcieli kogoś wywalić bez powodu to wywalą ale jak się nie ma znajomości to niestety na agencjach się kończy często. Najgorzej gdy polaczków wyrzucą z pracy a nie z domu wtedy trzeba znosić nadal ich towarzystwo siedzą i na nerwy działają ale to jest w wielu agencjach. Niektóre trzymają takich bez pracy i z dnia na dzień coraz bardziej są uchlani bo nie mają co ze sobą zrobić. Wyjazd z każdą agencją to jest ryzyko
Andzia 2016-02-25 15:31:41
Witam razem z chłopakiem mamy wyjazd w niedziele na oferte pracownik szklarni może może ktoś jedzie ? po przeczytaniu opinii bardzo sie wahamy :/
Sylwia 2016-02-25 16:44:11
Siema wraz z mężem też dostaliśmy taką ofertę tylko wyjazd mamy w innym terminie
Andzia 2016-02-26 10:55:12
I zdecydowaliście jechać ? na kiedy macie termin ? My czekamy na tel od pani z biura czy w niedziele mamy jechać czy w nas. tyg .
jaroo 2016-02-26 17:04:30
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
2
jaroo 2016-02-26 17:04:30
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
3
Sylwia 2016-02-26 17:35:07
Odezwij się do mnie na maila sylwiamalyska@Onet.pl to wszystko Ci opowiem ;))
patologia 2016-02-26 20:06:50
wiatrak wiatrakiem,praca pracą,agencja pracy agencją pracy(oby nie pollux) lecz najważniejsze to z kim mieszkasz.Niestety to prawda o polaczkach cebulaczkach za granicą, tu sie ładnie uśmiecha a z drugiej strony gdy tylko sie odwrócisz to ci nóz w plecy wsadzi. Możesz niewiadomo jak w pracy sie wykazywać,ręce zdzierać to i tak nie pomoże i tu nie tyle chodzi o wiatraka ktory jest niezadowolony z pracownika a bardziej o zawistnych polaków cebulaków. Nagada taki jeden z drugim bajek do koordynatora i sie nie wybronisz.Całe starania pójdą w niebyt.Dlatego też warto pare groszy wiecej zapłacić za kwatere i miec spokoj. Moja rada jak najdalej od polaków cebulaków-cześć ,cześć i nic wiecej
5
ciekawy. 2016-04-03 15:54:02
Prosze o odpowiedź czy są tam jakieś bungalow shit parki? czy jakies normalne mieszkania. najlepiej podajcie adresy. obczaje google zanim się tam udam.
kris.mex 2016-04-09 09:49:41
witam
jak jest z good job w miare agencja bo mam zamiar sie wybrac do obsługi maszyny do etykietek
prosze o jakies opinie
monia87 2016-04-20 12:07:13
Witam serdecznie. Pracował ktoś na szklarni Orchidei w Moerkapelle? Proszę o jakieś informację na temat pracy w tej firmie. Ponieważ dostałam tam ofertę pracy i zastanawiam się jak to faktycznie wyglada. Pracowałam wcześniej 3 lata w Holandii w jednej firmie a teraz chciałabym wrócic. monia807@interia.pl
Patol33 2016-04-28 13:02:10
Ja mam jechac teraz jako order picker na magazyn W Walwijk. Jakie tam są zakwaterowania ?Jak praca ? podobno nie bungalow tylko domki. Moze ktoś wie ? prosze o jakieś info. Pozdrawiam
taja 2016-04-28 14:28:21
Witam wraz z chłopakiem dostaliśmy ofertę pracy w De przy kurczakach .. Ktoś się orientuje jak to wygląda ?
artur 2016-05-04 12:56:54
witam. dostałem propozycje pod Schinjdel jako order-picker. jesli jest ktos kto tez dostał to dajcie znac, jade własnym autem z lubuskiego
tomek 2016-05-04 16:22:43
Artur, jak tam z zakwaterowaniem? domek hotel ? sa godziny w pracy ? jakie tam opinie osob na temat tej agnecji na miejscu ? Dzieki z góry, czekam na odpowiedz.
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:32:15
Witam wszystkich kandydatów, którzy szukają informacji na temat naszej agencji. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości to zapraszam do kontaktu osobistego lub tel. pod numerem 535 474 535. Jesteśmy do Pastwa dyspozycji w godzinach od 8-16. Forum goł łork nie jest prawdziwe i obiektywne. Na tym forum głównie opinie wypisują hejterzy którzy dostają zapłacone za szykanowanie agencji X. Miałem telefony od takich osób z taką propozycją : 150 zł na m-c - nie skorzystałem! Druga sprawa: zamieściłem kilka wątków wyjaśniających oskarżenia naszej agencji, ale dziwnie zaginęły :) Także jeśli szukacie wiarygodnych opinii to proszę nie tu..
podaje namiary na nas: 535 474 535, maila: pomoc@goodjob.com.pl
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:33:56
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
Oszukany 2016-05-20 16:21:05
firma good job i aboost to jedna wielka porażka!!! nie polecam ich NIKOMU. jak dostałem solarise to wyszło mi za 52h ciężkiej pracy 5.15 euro na h. mojej dziewczynie 3.33 euro. jednym slowem to sa zlodzieje nic wiecej wykorzystuja ludzi i odbijaja twoje pieniądze na różne kary.
3
Marko Polo 2016-05-31 16:24:08
Panu powyżej zanim zacznie tłumaczyć negatywne opinie "szeptanym marketingiem" proponuje najpierw douczyć się co to jest :D. Co do samej firmy, jeździłem z nimi jeździłem z innymi firmami i nie widzę żadnej różnicy. Tak naprawdę wszystko zależy od ślepego trafu, jak macie szczęście będziecie robić jak nie macie no cóż....jak już człowiek jest na miejscu, pośrednik z Polski nie ma wpływu na to co się tam dzieje.
niezdecydowana88 2016-07-05 16:20:25
Cześć. :) Kto z Was planuje wyjechać teraz do Holandii (Waalwijk/Tilburg) jako pracownik magazynu (Apple&Dell) za pośrednictwem tej Agencji Pracy? Ktoś wyjeżdżał do takiej pracy w zeszłym roku? Pozdrawiam.
6
Tomek 2016-07-13 18:04:24
Hej. Czy już jesteś na miejscu?? Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
Tomek 2016-07-13 18:29:55
Hej Waleń. Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
1
Mateusz92 2016-07-17 00:11:52
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
Mateusz92 2016-07-17 00:12:10
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
niezdecydowana88 2016-07-17 22:22:34
bałam się jednak samotnego wyjazdu i możliwego przekrętu, więc nie skorzystałam z oferty pracy
Robcik 2016-07-21 09:48:16
Witam, chcemy jechać ze znajomymi do pracy w szklarni w okolicach Dronten, był ktoś jakieś opinie? Czytając w internecie opinie ciężko ocenić co jest prawdą a co nie, jeśli jest jakiś dobry człowiek, który tam pracował lub pracuję i chce coś powiedzieć od Siebie dajcie znać :) Wyjazd za tydzień. Z góry dziękuję. mail : jay2009@o2.pl
ddd 2016-07-31 20:12:45
byłem tydzien w dronten wywaliłem ponad tysiąc zł żeby tam sie znalesc gdzie okazalo sie ze przez tydzien siedzialem bez pracy oszusci nic wiecej GOOD JOB nie polecam nawet najgorszemu wrogowi oszusci
1
AAA 2016-08-05 11:28:55
WYBIERA SIE KTOŚ DO "OGRODNICTWA" OKOLICE DRONTEN ? WIE KTOŚ COŚ O TYM ? WARTO WYJECHAC ? STAWKA PODOBNO 9,34 BRUTTO
kkkamil 2016-08-15 09:56:53
czesc i wiesz cos na ten temat wujazdu itd bo tez o tym myslle
MARJACZI 2016-08-28 16:30:01
LUDZIE CZY WIEKSZOSC Z WAS SIE Z DUPY URWALA CZY Z CHOINKI SPADLO AGENCJA JAK AGENCJA WIADOMO ZE KAZDA AGENCJA BEDZIE WAM CO INNEGO GADAC PRZEZ TEL A CO INNEGO NA MIEJSCU WYJDZIE JA OSOBISCIE WYSYLALEM CV DO ROZNYCH AGENCJI PRACY AZ WKONCU ZADZWONILI Z AGENCJI VDB STAWKI WIEKOWE JAK WSZEDZIE NIE WYMAGAJA ZADNYUCH ZASWIADCZEN O NIEKARALNOSC NIE WYMAGAJA JEZYKA ALE JEST JEDEN ATUT NA POCZATEK (ALE NIE ZAWSZE) DOSTAJESZ PRACE SEZONOWA POTEM STALA ( STALA MOZESZ DOSTAC NAWET ODRAZU) JEZELI ZE STALEJ PRACY ZOSTANIESZ WYZUCONY LUB SAM ZREZYGNUJESZ TO AGENCJA POTZRZYMA CIE TYDZ JAKO REZERWOWEGO A POTEM DZIEKUJEMY I WRACASZ DO POLSKI (NIE ZAWSZE TAK TO ZALEZY OD ICH HUMORU) AGENCJA JEST WYPLACALNA CO SRODA/ CZWARTEK JUZ NA 200% MASZ KASE NA KACIE JA MAM OSOBISCIE STAWKE 8.87E BRUTTO NA HPRZYJMUJAC SIE DO AGENCJI VDB TO PRZEZ PIERWSZE DWA TYG NIE DOSTAJESZ WYPLATY DOPIERO W 3 TYG DOSTAJESZ ZA 1 TYDZ PRZEPRACOWANY 4 ZA 2 3ZA4 ITD DOMKI NO WIADOMO W NIEKTURYCH DA SIE MIESZKAC A W NIEKTURYCH NIE NP. W DEBOSHU NA DOMKU TO TAM WEEKEND TRWA 7 DNI INACZEJ MOWIAC WODA SIE LEJE DZIENNIE ... ZMIERZAM DO TEGO ZE NIE MA CO NARZEKAC NA AGENCJE GRUNT ZE MACIE DACH NAD GLOWA I PRACE CZEGO WAM WIECEJ POTRZEBA JEZELI GDZIES JEST CHUJOWO TO WYSTARCZY SIEDZIEC ZARABIAC A WMIEDZY CZASIE SZUKAC CZEGOS LEPSZEGO I UCZYC SIE JEZYKA ....
1
piterr 2016-09-08 14:32:20
uwaga eurojob to agencja posredniczaca dla eurojob(uwaga to naprawde są przekreci)
dobre opinie pisane sa tylko przez kordynatorów(nie czytac bo to kłamstwa)
piterr 2016-09-08 14:32:58
uwaga eurojob to agencja posredniczaca dla eurojob(uwaga to naprawde są przekreci)
dobre opinie pisane sa tylko przez kordynatorów(nie czytac bo to kłamstwa)
romek 2016-09-08 14:34:03
Chyba i tak nie ma narazie żadnej rotacji wśród pracowników. Wiecie czy jest szansa na jakieś benefity do podstawy zarobków? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Daniel 2016-10-31 13:19:25
Czy znajdę tu dobrą opinię o tym biurze?
Messi 86 2016-11-10 20:31:24
Jedzie ktos do pracy z Good Joob na magazyn ze sprzetem elektronicznym . Rozpoczecie pracyod poniedzialku 14 ???
xxx 2016-11-11 07:25:45
Jechał ktos w okolice Bredy do roboty w postnl ?
Mirelka 2016-11-11 21:55:30
ja jadę z kolezanką :) wyjazd w tą niedziele mamy nadzieje ze wszystko sie dobrze potoczy :)
1
ANdrzej 2016-11-22 14:54:15
Witam @Mirelka , @Messi 86 mozecie cos opowiedziec na temat pracy i zakwaterowania ? z gory dziekuje
Zostaw swoją opinię o GOOD JOB Alicja Nowak - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak