Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GOOD JOB Alicja Nowak

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
allo - 2015-07-22 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dostałem dziś telefon odnośnie pracy na magazynie sprzętu elektronicznego, laska przez telefon poinformowała mnie że gwarantują 38h tygodniowo. Jakoś tragicznie to nie brzmi. Czy ktoś już tam był, ciekawi mnie jak to wygląda w rzeczywistośći? Proszę o wiadomość na maila bob88@onet.pl będę bardzo wdzięczny gdyż w poniedziałek już mam być na miejscu, proszę o pomoc w podjęciu decyzji czy warto ryzykować.
zdjecie uzytkownika
marmat - 2015-07-31 18:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [allo - 2015-07-22 14:17:35]:
I jak allo jesteś na miejscu ? Interesuje mnie to ponieważ też mam taką ofertę pracy z tym, że kobieta przez telefon powiedziała, że ilość godzin jest zależna od tygodnia 30-40. Biorąc pod uwagę to ile biora pieniędzy za zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazdy do pracy te 30 godzin to naprawdę strasznie mało ... nikt nie wyjeżdża po to, żeby odkładać 100-200 euro na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-05 10:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś przy sprzęcie elektronicznym? Ja z chłopakiem wciąż czekamy na wyjazd bo ta oferta jest dla nas najkorzystniejsza, ale nie wiem w sumie czy warto tak czekać... Niech ktoś proszę powie czy jest tam teraz, jak jest z godzinami, zakwaterowaniem?
Pozdrawiam wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
ceva - 2015-08-05 21:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30h tygodniowo to mozecie poki co pomarzyc, ludzie maja po 16-24h, niby cos ma ruszyc, ale tak jest co tydzien. chyba ze macie na reacha uprawnienia, wtedy walicie po 50h tygodniowo
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-08-05 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie nie polecam. Fatalna umowa, opłaty stałe a praca dorywcza. Nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-07 10:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie tam macie zakwaterowanie? W domkach, pokojach? Ilu osobowe? Jest znośnie czy nie? Jest internet? Mam wyjazd za parę dni i nie wiem jak się naszykować...

Pozdrawiam!! :)
zdjecie uzytkownika
doniesienie - 2015-08-07 17:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniam drogich poszukujących pracy, że jest to agencja niewiarygodna. Wiem coś na ten temat. Obiecano prace a mam nic. Przenoszenie z miejsca na miejsce, brak pomocy i wsparcia. Żadnych odpowiedzialności, czysty wyzysk. Zapraszają do pracy tabuny ludzi a potem tylko problemy. Biorą za dowóz, kampingi i ubezpieczenia z których z pracy nie idzie zapłacić. To czysty skandal. Prokurator.
zdjecie uzytkownika
Byłam widzialam - 2015-08-12 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam widziałam to wszystko prawda co piszą.w holandii trafiacie do innej zupełnie firmy i podpisujecie umowe good job tam niema.Niema możliwości się z nimi z kontaktować po pierwsze internet niema zasięgu a jak jest to cud,tel.nie odbierają na sms odpowiadają zeby się kontaktować ze swoim koordynatorem a oni umywa ja ręce bo tylko wysyłają ludzi i nie maga nic zrobić .masakra siedzisz na domku 2 3 dni do pracy i tyle,nie dajcie się oszukiwać ja napewno przez to biuro juz nie wyjadę szukajcie biur które mają swoje file w holandi .te osoby co tu trafiają przez takie firmy nie maja aż tak źle bo dzwonią i robotę mają w innym miejscu.Dla tych co nie byli w holandi - trafiasz na domek a tam mix prawie każdy z innej agencji z polski mowie o pracach szklarnie ,pole ,... I tak wszyscy pracują w jednej agencji tu w holandi jakiś koszmar.Zastanówcie się czy warto kuszą praca a tak naprawdę to w sezonie mają ludzi pod dostatkiem.muszą ściągać bo tylko 3 max m-c możesz pracować .Jak chcesz to jedz coś tam zarobisz ale odliczyć koszty bilet i wyzerka która lepiej wes duzo zarcia bo tu drogo fajki lub tyton nawet jak nie palisz to zchandlujesz ,,to nie wiem czy 800 euro dołożysz.JA PRZEZ TA FIRME JUZ NIGDY
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-08-14 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie konkurencje i wszystkich aktywnych forumowiczów czy może raczej hejterów :) Jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie się na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. W ciągu sezonu wyjeżdża sporo ludzi a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni. Przez anonimowe wyrażanie opinii nie pomagacie innym w podjęciu uczciwej pracy. Na innych forach są pisane bardzo podobne wpisy na inne agencje :)
Proszę o rozważenie mojej prośby.
zdjecie uzytkownika
maluda - 2015-08-17 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

Jedzie ktos do pracy do venray ? w tym tygodniu praca przy pakowaniu elektroniki.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma jakieś informację jeżeli chodzi o pracę szwaczki przy obszywaniu dywaników jakie tam są warunki jest o co warte ??proszę o odpowiedź jeżeli coś o tym wiecie
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pruski - 2015-06-27 10:25:43]:
cześć jak będziesz miała jakieś informacje to odpisz na becia powiem ci że sama jestem zainteresowana ale nie ma tu żadnych informacji
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki to do Oli było
zdjecie uzytkownika
ierd - 2015-08-20 03:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo teraz to raczej nie macie co liczyć na oferrty. Ostatnie jakie pamiętam kiedy się pojawiły były z początku roku a tak to głucha cisza. Chyba, że każdy jakoś telefonicznie stara się informacje zdobyć o pracy u nichw np. w Holandii - to byłaby jakaś pomocna wskazówka, bo żaden z moich znajomych tam nie pracował więc nie mam skąd takich informacji zaczerpnąć.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-08-25 12:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnoscie pracy w fabryce sera w Dronten.Jak to wyglada na miejscu z godzinami i zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-08-26 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowak!!!!przez takich zlodzieji jak Ty uczciwi Polacy musza cierpiec.Moim zdaniem te wszystkie agencje powinno sie pozamykac a takich jak Ty przykladnie powywieszac na latarniach przy ulicy Wiejskiej.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-08-27 12:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! czy ktoś pracuje w firmie good job i mógłby się podzielić jakimiś informacjami o niej? czy jest wgl praca, jakie warunki mieszkaniowe i jak z wypłatą? oraz czy ktoś wyjeżdża w najbliższym czasie z tej firmy? proszę o kontakt na e- mail: patka9547@op.pl
z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje pozdrawiam! :)
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-08-30 17:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam agencji, jeżeli szukacie pracy w której macie gwarantowane 0 godzin tygodniowo, to śmiało można jechać. Praca czasami jest, czasami jej nie ma. Ludzie uciekają stamtąd bardzo szybko. Zdarzają się sytuacje, że siedzicie po tydzień na d**ie i żadnej godziny nie macie. Ceny mieszkań są strasznie wysokie, zaliczki każdy dostaje czy mu się to podoba czy nie. Naprawdę zastanówcie się zanim tam pojedziecie, nie warto tracić czasu i pieniędzy. Nie mówię tego z powodu złego doświadczenia które tutaj zdobyłem i przyczyniło się to do mojej niechęci pracy w Holandii, ale z czystego serca jako przestroga dla osób, którym zależy na pracy i chcą coś zarobić. Przyjedziecie tam, to bierze Was całkiem inna agencja, inna rekrutuje w Polsce. To jest paranoja nie do opisania.
zdjecie uzytkownika
Bravo - 2015-09-01 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Unknown - 2015-08-30 17:10:06]:
Bravo !!!!!!!!!PRAWDĘ PISZESZ .Ludzie czytajcie czasem opinie oni naprawdę was ostrzegają ale jak to Polak jak nie zobaczy to nie uwierzy .Tak jak ja do puki nie pojechałam niewierzylam ha ha ha!!!!Teraz się śmieje sama z siebie bo taka naiwna byłam !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-03 10:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-09-03 21:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aleksander Nowak - 2015-09-03 10:12:41]:
Widać Panie Aleksandrze, że albo Pan żyje w innym świecie, albo pracuje w innej agencji (jeżeli tak, to proszę podać jej nazwę). Ponieważ zachęca Pan Ludzi do podejmowania pracy przez Waszą agencje, a nawet nie potraficie zapewnić godzin pracownikom, to nie jest normalne. Ocena 0 na 10, prawda w oczy kole?
zdjecie uzytkownika
Kobieta pracująca - 2015-09-05 22:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Unknown - 2015-09-03 21:01:30]:
Tak zgadzam sie.Panie Aleksandrze dlaczego nie chce Pan przyznać ze tak jest jak piszą przecież wysyłając ludzi zagranice nie macie wpływu na to co ich tam spotyka tak? Jadą tam i podpisują z reguły umowę z agencją holenderką wiec ta pierwsza nie może być ważna .Ja myślę że gdyby tu w Polsce podpisywało by się ta druga umowę albo udzielało więcej informacji to nie byłoby problemu bo każdy na miejscu bez kosztów by zdecydował czy warto jechać a tak ludzie są rozwscieczeni proszę się
nie dziwić i postawic się w ich sytuacji.Ja byłam udało mi się fakt ze zawsze byłam pod tel.nie odmówiłam żadnej pracy jaką mi agencja hol.zaproponowała ,nie balowałam,sprzątałam w domku po pracy (zeby kary niebylo)po wszystkich bo inni nie mieli czasu za dnia bo musieli się wyspać na nocną balange ,i zaowocowało tym ze miałam stałego pracodawcę u którego pracowałam kilka m-c.Wiec ludzie może i macie trochę racji i Pan Nowak TEZ ale pamiętajcie JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE.
zdjecie uzytkownika
rafcio - 2015-09-08 10:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubieslaw - 2014-09-17 16:35:00]:
Wczoraj polnocy przesiedzialm na dworcu,czekajac na bus,ktory mial mnie zawiezc do Holandii,niestety nic z tego,dzwoniac do przewoznika,ktory dzien wczesniej domnie dzwonil,kazalczekac,po godzinie znowu zadzwonilem,to juz mowil,ze nie moze sie skontaktowac z biurem.Szok,jakmozna tak oszukiwac,a po drugie,nie wiadomo co zastanie sie na miejscu?Dopaniz plskiegobiura rekrutacjinapisalemsmsa,zeby ranosie ze mna skontaktowala,ale jest cisz,wiec topewnie jakas sciema
zdjecie uzytkownika
Teresa Lewandowska - 2015-09-08 17:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P
Aleksandra,otóż zgadzam się z opiniami, które tu zamieszczają ludzie ja napiszę natomiast
O tym co dziś spotkało mojego syna.Otóż w nocy czekałam z syn na dworcu w Lodzi, czekaliśmy na przewoźnika,który miał zawieźć syna do Holandii,umowa,a jakże. Podpisana wszystkie dokumenty wysłane,tylko przewoźnika nie było!!Kilka godzin w nocy od 23:30do 4:00 czekaliśmy i nic kontaktowałem się z jakimś kierowca kazalczekac,następne godzina mija i nic aż w końcu ten kierowca twierdzi,że nie może skontaktować się z biurem,wiem o tym,bo w końcu noc jest od tego by spać a nie odbierać telefony,a najgorsze jest to,że kiedy zmęczeni nocnym czekanie na przewoźnika i zmęczeni tym czekanie wróciliśmy do domu,rano dzwoniąc do pańskiego biura,nikt nie odbierał telefonu,to ja się pytam,co to jest,to legalne? jak Pan się do tego odniesie,czy warto jechać i pchać się w coś takiego?Przecież osoba z waszego biura umawial tego przewoźnika,jeśli było coś nie tak to mogła telefonicznie syna poinformować,a po cholerę musieliśmy czekać jak idiota,tak właśnie!!!Czy pan uważa,że to jest w porządku!Nie ukrywam sie,podpisałea się i czeka na wyjasnienie

,
zdjecie uzytkownika
Woj - 2015-09-09 13:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość wyjechać z tej agencji do pracy do holandii do zbioru jabłek. Jeżeli ktoś był tam lub się wybiera proszę o informację na temat warunków i czy da się tam zarobić czy ledwie wystarcza na koszty pobytu.
zdjecie uzytkownika
MatKAR - 2015-09-10 14:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam możliwość wyjazdu przez owe biuro do pracy przy zbiorze dyń. Ktoś był? Jakieś opinie? Warto, nie warto?
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-09-11 08:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też na te dynie mam jechać i nie wiem czy warto ryzykować?
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-09-11 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MatKAR - 2015-09-10 14:45:04]:
witam a z jakiego miasta będziesz wyjeżdżał? bo ja z Gliwic
zdjecie uzytkownika
polonus - 2015-09-11 16:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wyjeżdrzacie ? ja też na dynie z Tarnowa jestem.Może jest ktoś taki co już był i ma doświadczenie z tym biurem.
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-09-11 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Karolek, @Polonus

Zastanówcie się czy warto jechać, ja co prawda byłem na magazynach i siedziałem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tydzień czasu bez pracy, aż wróciłem do Polski. Nie wiem jak na dyniach, ale ta agencja ma strasznie wysokie opłaty mieszkaniowe i ogólnie jest kiepska, lepiej poszukać innej agencji. Z resztą jak uważacie, możecie spróbować, ale szkoda 700zł w dwie strony, jeżeli będzie tragedia.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-09-12 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We dwóch z kolegą mamy jechać do dyń jesteśmy z Lubelskiego...wczoraj babka wysłała nasze zgłoszenia do Holandii i czekamy na odzew...może w nast tygoniu trzeba będzie jechać...a wy jak jedziecie samochodami czy busem? My jedziemy we dwóch więc jak coś moglibyśmy kogoś zabrać po drodze żeby taniej dojazd wyszedł...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-13 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
wraz z dziewczyna dostalismy oferte pracy w Holandii na magazynach. Wszystko bylo zalatwione, dokumenty wyslane. Zostalo nam tylko dotrzec na miejsce samochodem bo taka byla umowa. Mielismy dotrzec na weekend a od poniedzialku pracowac. Mielismy do przebycia dluga droge wyjechalismy wczesniej.Kobieta ktora miala dzwonic w piatek i podac nam szczegolowy adres do ktorego mamy sie kierowac nie zadzwonila. Wiec zadzwonilismy my. I tu sie dowiadujemy 600km od domu, ze nie ma dla nas pracy, nie kazala nam wyjezdzac i ze my sobie to wszystko wymyśliliśmy. Po prostu ze wszystkiego sie wykrecila majac glupie wytlumaczenia.
STANOWCZO nie polecam tej firmy, brak profesjonalizmu i rzetelnosci ze strony posrednictwa. Pracuja tam ludzie niepowazni udajacy milych i zainteresowanych.
zdjecie uzytkownika
rupso - 2015-09-19 23:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzana jednak ta sprawa, bo jakby nie było wcześniej nie spotkałem się z czymś takim w tej firmie, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz, przydałoby się jednak jakoś wyjaśnić sprawę z tą firmą, ciekaw jestem co sama firma ma do powiedzenia, bo rozumiem że masz dowody w postaci rozmów czy coś takiego?
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-21 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

z tej strony Aleksander Nowak. Prosze o opisanie tej sytuacji z podanaiem danych kontaktowych na email: pomoc@goodjob.com.pl.
Na tą chwile nie pamiętamy takiej sytuacji, którą pan/pani opisuje. Z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Askaaaaaa - 2015-09-23 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam czy nie jechac tam do pracy do tej elektroniki, w sumie dzis sie dowiedzialam ze jest taka mozliwosc.Mocno sie zastanawiam.
Pozdrawiam, Aśka
zdjecie uzytkownika
Monika27 - 2015-09-25 10:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja godna polecenia .Wypłacalna godziny jak i nadgodziny są proponowane warunki mieszkaniowe również dobre.Polecam:)
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-09-27 15:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybieramy się z koleżanką do pracy na szklarnie na orchidee. Praca w Moerkapelle w okolicach Rotterdamu. Czy ktoś jeszcze może dostał taką ofertę i się wybiera? Lub jest na miejscu i może podzielić się swoją opinią? Proszę o kontakt najlepiej na email: nina13_13@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-28 14:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie z p. Teresą sprawa okazała się nie taka oczywista jak jest opisana wyżej. Zostało ominięte w wypowiedzi parę istotnych faktów. Dziękuje za pani opinie, bo tylko dzięki braku anonimowości mogliśmy to w jakiś stopniu wyjaśnić
zdjecie uzytkownika
cevka - 2015-09-29 15:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ktos do elektroniki w venray to nie przez goodjob, odsylaja tam do holenderskiego eurojob (najgorszej agencji na rynku holenderskim). a na magazynach w venray (microsoft i philips zalezy gdzie sie trafi), operują jeszcze 2 inne agencje EU-People i Manpower, ktorych oferty są znacznie lepsze. eurojob to masówka, dla nich pozyskac 50 osób w 1 dzien, to nie problem, jak potrzeba na projekt. tydzien a potem siedzicie bez pracy. chyba ze umiecie sie zakrecic, bo tak naprawde to magazyn, zawsze jest co robić.
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-10-16 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cevka - 2015-09-29 15:33:25]:
Witam,

widze ze konkurencja nie śpi :) nie ma nic lepszego niż ukryta reklama...
Good Job śle pozdrowienia dla agencji M.M.I :) która rekrutuja własnie dla manpower oraz EU-people
zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-10-20 03:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie podejrzanie brzmi ten wpis, ale z drugiej strony chyba agencja eu-people i manpower nie zatrudniałyby jednej osoby, a przecież informacja o tych agencjach jest w jednej opinii, może faktycznie agencje mają lepsze stawki. Przydałby się jednak jakiś konkret, do którego można by się odnieść, może jakieś porównanie?
zdjecie uzytkownika
skl - 2015-10-28 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chore chore prosze was uwarzajcie na nich ja tam pojechałem do biura w nl to siedzi z 35 osob , papiery wypełniasz sam poleciałem na mycie maszyn po produkcji , ta w pl obiecała pani paulina 14 euro brutto plus doatki itp ccuda nie widy ze pracy bede miał 6 razy w tyg po 4 h a tu kurcze 8 h w tygodniu NIE JEDZIECIE TO SA OSZUSCI OSZUSCI OSZUSCI , czy oni nie maja suimenia by ludzi wysyłac pieniadze w bloto zadłuzenie poszło co zrobic jz chyba w pl 1800 wole niz ich 800 euro ze musisz wyzyc u nich w nl chodzisz jak zbity czlowiek tam a inni pracua za duzo wieksze stawki ten łysy holender z biura ja go pytam jak to jest co innego mi mowili w pl przez tel a ten z morda na mnie ze jak bym mial 14 euro brutto musiał bym nosic taka marynarke jak on i jezcze wyskakuje dalej ze myslisz ze moja praca jest fajna tak mi sie wydaje bo ja mu mowie ze sie zamienie z nim to sie tak zapalil ze on ponad 10 osob pod soba i ze co on niby cpa i pokazuje mi ze po nosie myslisz ze wale taki znak dotknał nosa wtajemniczenie wiedza o co chodz a był tak nacpany kokaina ze ja pierdzeiele ludzie to frajer zwykly EMZNELO uwazaj na niego swir jakis
zdjecie uzytkownika
nabrany - 2015-11-10 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam. Ilość godzin śmieszna lub wprost zerowa, a kwatery pod adresem Haestrechtstraat 24. Kaatsheuvel to czysta kpina.
zdjecie uzytkownika
Biuro Good Job - 2015-11-10 12:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skl - 2015-10-28 08:24:18]:
Witam. Ta opinia nie dotyczy naszej agencji! Nie pracuje u nas Pani Paulina, ani tym bardziej nie obiecujemy nikomu fałszywych stawek.
zdjecie uzytkownika
szygt - 2015-11-25 19:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko powinno być zawarte w umowie, jeśli ktoś nie czyta umowy to może być potem nieco zaskoczony, no ale raczej właśnie Good Job oferuje good job. Nie ma co narzekać, chyba że komuś nie chce się pracować i liczy na jakąś taryfę ulgową, no wtedy już nic się z tym nie zrobi. Ale zarobki w euro do czegoś jednak obligują.
zdjecie uzytkownika
Didi - 2016-01-18 12:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam do was pytanie. czy ktoś w listopadzie w grudniu bądź teraz jest w agencji good job ? chce wyjechać z chłopakiem do pracy do holandii do bunchoten do ppiekarni ale widzę, że zdania są podzielone co do tej agencji. napiszcie swoją opinie . nie cchcemy pojechac tam tylko po to zeby zaraaz wracać. Pozdrawamm
zdjecie uzytkownika
Bundy - 2016-01-18 21:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio poszukują kogoś na stanowisko Praca na magazynie – zbieranie zamówień ( order picker ) i z tego co czytałem, to jest tam umowa o pracę, chyba warto jeśli szukacie
zdjecie uzytkownika
Serenity - 2016-02-04 04:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencje pracy typu GoodJob (co za przewrotna nazwa) w Polsce otrzymują ok. 300 Euro (chyba, że już więcej, Pani Nowak?) za każdego ściągniętego z Polski pracownika więc nie dziwcie się, że przyjeżdżacie do Holandii i nie ma dla Was pracy bo oni załatwiają Wam tylko przejazd busem, za jazdę którym płacicie krocie (a można samemu znaleźć w necie tańsze przejazdy pol-hol, po konkurencyjnych cenach albo wręcz z Blabla-czami); kąt dzielony z lokatorami-za który musicie zapłacić i pracę na kilkanaście godzin,z której ściągną Wam opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie a na życie czasem cieniutko z tego starcza, nawet po holenderskich promocjach w sklepie.
Szukajcie sprawdzonych w guglu agencji pracy(po niderlandzku to uitzendbureau (okey są tam: Pran, E and A, Axell, Eurowork, T and S Group - uważajcie na: Otto, Covebo, tutejszy GoodJob)Jeśli znacie język angielski można startować przez ichniejsze bez polskiego pośrednika: Tempo-Team,Adecco,Olympia itp.
Jadąć do elektroniki lub magazynów - kupcie sobie tu wentylowane buty ze stalowymi podnoskami (stahl-capy) bo za tamtejsze plastikowe zapłacicie agencji po 30 eu a nie nadają się do chodzenia (odparzenia, otarcia, smród po kilku godzinach)
Jeśli Agencja w Polsce nie ma swojego odpowiednika w Holandii-to znaczy, że to naciągacze i naganiacze, nie biorący za nic odpowiedzialności(łatwo sprawdzić w necie) za to kasę za Was-bardzo chętnie.Kontakt się skończy po wejściu do autobusu.Darujcie sobie napalanie się na obietnice cudów wianków - pracownicy agencji TUTAJ nie mają bladego pojęcia dokąd Was posyłają i co Was TAM będzie czekało, nie wiedzą co macie zabrać, jak będziecie pracować a rzeczywistość to z reguły 180 stopni od wciskanej tu euforycznej wizji dobrobytu.
Na miejscu - kto może niech się przeprowadza na prywatne pokoje bo są w tej samej cenie (a czasem nawet tańsze) co pokoje dzielone z 3 innymi osobami na agencyjnych lokacjach (czyli mieszkaniach) a komfort życia - nieporównywalny.
Jest multum stron polskojęzycznych jak wiatrak. enel, niedziela. enel gdzie znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji i ogłoszeń.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :) ..... ale nie z GoodJob
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: oczywiscie na miejscu w polsce panie opisaly ze wszystko bedzie piekne na miejscu bylo inaczej smiech na sali
Pytania: angielski srety tety nic nie warta ta robota
zdjecie uzytkownika
zjazd - 2016-02-05 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serenity - 2016-02-04 04:36:35]:
Wymienione agencje wcale nie są lepsze też można się na nich ostro przejechać wystarczy poczytać komentarze o tych agencjach. Agencje niczego nie gwarantują i są tylko do pracy tymczasowej. Jak będa chcieli kogoś wywalić bez powodu to wywalą ale jak się nie ma znajomości to niestety na agencjach się kończy często. Najgorzej gdy polaczków wyrzucą z pracy a nie z domu wtedy trzeba znosić nadal ich towarzystwo siedzą i na nerwy działają ale to jest w wielu agencjach. Niektóre trzymają takich bez pracy i z dnia na dzień coraz bardziej są uchlani bo nie mają co ze sobą zrobić. Wyjazd z każdą agencją to jest ryzyko
zdjecie uzytkownika
greg - 2016-02-07 11:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na każdej agencji można się przejechać, tak jak i na każdej, nawet najmniejszej firmie. Według mnie Good Job i tak daje sobie nieźle na rynku radę, mało mają wpadek.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GOOD JOB Alicja Nowak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert