Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-18 15:32:09]:
hejka ja też mam wyjechać do pakowania smartphonu na sobote, obiecali 40 godz. widać dalej mówią co innego, a na miejscu k.pa
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hejka. miszkałem z parami, ale i tak wszystko zależy pracodawcy i od ilości ludzi na domkach,jest to możliwe . pozdro...
zdjecie uzytkownika
ALONE32 - 2014-10-06 15:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, w tym całym zamęcie Agencji pracy jest tylko jedna wiarygodna, sprawdzona i ceniona. Randstad. Ale to już wyższe loty, reszta tych pseudo agencji to dziadostwo i wyzysk ludzi. Pojedziecie i będziecie pracować jak murzyni z czego wystarczy wam tylko na jedzenie. Miejcie trochę oleju w głowach i olejcie tych złodziei. Normalny myślący uderzy prosto do zagranicznej agencji pracy. Z własnego doświadczenia wiem ,że jak Wam się fuksnie traficie na dobrą robotę i na dobre warunki w przeciwnym razie będziecie dzielić pokój z brudasami i alkoholikami.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Good Job totalna masakra!!! w życiu już nigdy Nie przez to biuro!! w Polsce mówili coś innego a na miejscu było całkiem inaczej i to gorzej masakra jakas! Pani A. tak się uśmiechała w biurze w Wodzisławiu szczerzyła sie żebym pojechała ;// zyskają na naiwności ludzi . to akurat była praca na zbiorze owoców i sad miał być przy hotelu niedaleko , mieli nas kierowcy busami wozić do sadu . A okazało się że myślmy musieli jeździć (ten kto mial prawko)dali nam samochody służbowe , ale to jakaś masakra ,przez to auto o mało do wypadku niedoszło . . . stare łupy ;// i to codziennie dojeżdżaliśmy 120km . MASAKRA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 14:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g0 - 2014-08-22 16:17:27]:
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 15:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie managerze, w każdej opinii ziarno prawdy jest, a te opinie naprawdę zniechęcają, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt najdroższych opłat za zakwaterowanie i ubezpieczenie. Nie ma się co dziwić ze ludzie odpuszczają.
zdjecie uzytkownika
Aleksaner Nowak - 2014-10-13 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57]:
Szanowny/a panie/i " zainteresowany/a " proszę o kontakt do naszej firmy w celu rozmowy. Na forum często piszą agencje konkurencję i jest dla mnie nie poważne. Także jeszcze raz apeluje do tego żeby dane problemy rozwiązywać na bieżąco i z konkretną osobą. Zapraszam serdecznie do kontaktu osobistego. Ja nie gryzę a mogę pomóc w razie jakiś problemów związanych z nasza agencja.
zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2014-10-13 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Bzdura - 2014-10-13 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Zawiedziona,, masz rację ,ta agencja to totalna klapa!! wyjedziesz ,a oni się nawet nie interesują losem tych ludzi co wyjechali ! odradzam każdemu .
zdjecie uzytkownika
poler - 2014-10-19 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bzdura - 2014-10-13 12:43:17]:
nie zgodzę się z Tobą @Bzdura. Moim zdaniem Good Job wykonuje wszystko to czego można od nich oczekiwać. Wszystkie formalności które należą do wykonania agencji pracy są dotrzymane. To co dzieje się już z Tobą w pracy i jak sobie radzisz to nie ma już raczej nic wspólnego z ich obowiązkami jako agencji
zdjecie uzytkownika
szv - 2014-10-22 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22]:
Dzięki ci serdecznie. Krótko, zwięźle i na temat. Włączyłeś mi światełko w głowie, bo wiesz, że czasami mózg szuka rozumu w tym przypadku. Już jestem świadomy i niech see sami jeżdżą. Hejka.
zdjecie uzytkownika
Good Job - 2014-10-24 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-11-13 09:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ALONE32 - 2014-10-06 15:13:54]:
Niestety masz sporo racji pisząc o brudasach i alkoholikach, z którymi trzeba dzielić mieszkanie za granicą. To często życiowi uciekinierzy od niekochanych żon, mężów, dzieci, długów i rozmaitych nałogów. Tacy ludzie za granicą są anonimowi i wymieszani pod jednym dachem albo w pokoju z osobami, które w Polsce nie chciałyby mieć z nimi nic wspólnego. Taka jest niestety cena emigracji zarobkowej.
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-14 11:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 20.11 do Leiden na wykładanie towaru? Wiecie coś na temat warunków mieszkalnych?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-14 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-11-14 11:27:23]:
Hej:) Ja tez mam propozycje wyjazdu do Leiden ale nie mam niestety numeru sof:( Jak i gdzie się go załatwia? Czy stawki jakie proponuje agencja zgadzają się przy rozliczaniu?
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-15 13:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-11-14 16:38:37]:
W biurze powiedzieli mi, że numer sofi załatwia się w urzędzie w Holandii. Co do stawek to nie mam pojęcia, bo jadę pierwszy raz, może ktoś inny na ten temat się wypowie. Z jakiej miejscowości jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-18 11:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-11-15 13:36:06]:
Okolice Nowego Sącza. Jedziesz z kimś czy tylko Ty?
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-18 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-11-18 11:14:16]:
odezwij się na e-maila: xoxoem@op.pl
zdjecie uzytkownika
ku - 2014-11-18 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie w tym tyg na elektronike!jedzie ktos z okolic bialegostoku??
zdjecie uzytkownika
szymon - 2014-11-19 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos do pakowania smartfonow do Venray ? jak tak to prosze o kontakt :medyk94@gmail.com
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-20 13:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak ktoś się zgłosił do pakowania tych smartfonów, bo w sumie jestem bardzo ciekawy jak to wygląda dokładnie. Mam nadzieje, że kilka osób na to pojechał, bo mogliby napisać opinie jak naprawdę taka praca wygląda, nie wie czy na pewno ja bym pojechał bez takiej opinii tylko na jakiś obietnicach pracodawców.
zdjecie uzytkownika
Krzysi3k - 2014-11-21 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam Ofertę wyjazdu do Holandii do supermarketu(Leiden/Amsterdam). Jest tam ktoś? Jakieś opinie na ten temat? wyjazd mam mieć w przyszłym tygodniu a poważnie się zastanawiam i raczej jestem na tak ale nie wiem już co o tym myśleć po tych wszystkich opiniach.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-25 08:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej:)Ja też jadę do Leiden w tym tygodniu (w czwartek). Jak chcesz, to odezwij się na e-maila: kt0308@vp.pl
zdjecie uzytkownika
SEBAViP1993 - 2014-11-25 11:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Ja tez jade do Leiden/Amsterdam do marketu dobrze by było ugadać się wszyscy ;) Kachniarz193@gmail.com
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x