Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
skubi - 2014-05-24 13:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżaliście już w ogóle na podobne pracę z Good Job? firma jest rzetelna i można jej w pełni zaufać?
zdjecie uzytkownika
sergiusz - 2014-06-06 17:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O OPINIE JAK PRACUJE SIE W FIRMIE GOOJOB CHODZI MI ,CZY WYPACJA ZGODNIE ZE STAWKA WIEKOWA,PLACA NADGODZINY WEDLUG STAWEK,JAK WYGLADA MIESZKANIE MOJ ADRES;majsterkrk@interia.pl SERDECZNIEDZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
A1 - 2014-06-12 12:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy jest ktoś, kto otrzymał propozycję wyjazdu do pracy na produkcji przy obszywaniu mat samochodowych? Holandia Schindel
zdjecie uzytkownika
skubi - 2014-06-12 15:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie z kolei interesuje czy ktoś z Was może wyjeżdżał już do Holandii do pracy z urządzeniami mobilnymi ?
zdjecie uzytkownika
mat90 - 2014-06-20 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś już pracował z good job??
Mam wyjazd po weekendzie.
Ktoś cos?
zdjecie uzytkownika
skubi - 2014-06-21 02:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat90 - 2014-06-20 13:16:53]:
hej. Spróbuje jeszcze raz. Czy wyjeżdżaliście ostatnio z Good Jobem? możecie powiedzieć jak warunki w Holandii?
zdjecie uzytkownika
kael - 2014-06-23 13:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem ciekawy jakie warunki płacy, mieszkaniowe są po drugiej stronie granic. Po wypowiedziach, wnioskuję że raczej nie wyjadę. Z prostych przyczyn. Jedną z nich, to 150-200 euro tygodniówka. W mojej branży, mam na myśli logistykę, zarabiamy od 350 euro w górę za tydzień. Chyba jednak odpuszcze sobie.
zdjecie uzytkownika
Kael - 2014-06-23 13:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze zwykłej ciekawości próbowałem zadzwonić do nich. Po dwóch telefonach, usłyszmy automat sugerujący zajętość tzw. rekrutantów :) A numer telefonu wziąłem z ich strony. Zaiste, ciężko jest z nimi porozmawiać.
zdjecie uzytkownika
kael - 2014-06-25 20:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po rozmowie telefonicznej, odmówiłem współpracy. Pozostawię moją opinię bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
Zizou24 - 2014-07-15 18:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,
dostaliśmy z dziewczyną propozycje wyjazdu do pracy do Holandii za pośrednictwem GoodJob. Oferta dotyczy pracy na magazynie przy pakowaniu urządzeń typu smartfony czy konsole w miejscowości Oss lub Venray. Czy ktoś z Was wyjechał do pracy do tych miejscowości? Wiem, że pół roku temu mieli podobne ogłoszenie. Stąd nasuwa mi się kilka pytań:

1) wyjeżdżamy jako para. Pani konsultantka zapewnia nas, że zakwaterują nas razem w dwuosobowym pokoju i dostaniemy oboje pracę na jednym magazynie. Czy wyjeżdżały za pośrednictwem GoodJob pary, a jeśli tak to pokrywają się te obietnice czy nie?
2) Czy na miejscu jest ktoś z ich strony do kogo można się zwrócić w razie problemów czy zostawiają ludzi na pastwę losu?
3) Czy wypłaty są terminowe?
4) Czy opłatę za zakwaterowanie i ubezpieczenie trzeba ponieść przed pierwsza wypłatą, czy odliczają to dopiero po przepracowaniu pierwszego tygodnia?
5) Konsultantka zapewnia że prace dostaniemy z marszu... z opinii, które czytam wychodzi że niekoniecznie tak musi być. Można ufać ich zapewnieniom czy raczej omijać szerokim łukiem?

z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2014-07-31 12:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-15 13:44:44]:
hej, zadzwobniła do mnie babka z biura, wyjazd w poniedziałek na orchidee ale nie wiem co teraz?! opinie różne
zdjecie uzytkownika
redlips - 2014-07-31 16:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, zdecydował się ktoś z Was na wyjazd do pracy na magazynie z urządzeniami mobilnymi w Oss lub Venray ?
zdjecie uzytkownika
dzasta2304 - 2014-08-01 09:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej anonim. ja tez dostalam wczoraj tel z biyra ze wyjazd do orchidei w sobote lub niedziele... jestem spod warszaway ok piaseczna. odezwij sie na email justa2304@interia.pl
zdjecie uzytkownika
matt - 2014-08-01 11:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do pracy na róże w ALMERE ???
Proszę o kontakt, JA SIĘ WYBIERAM
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-08-05 16:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli na orchidee i na umowie masz ze do Holandii do biura euro Job to nie polecam!!! z dala od firmy euro Job. a co do firmy Good Job to wyjeżdżalam już kilka razy i byłam zadowolona, jednak gdy wysłaly mnie panie z biura do euro Job w hoofdorpie to się przrrazilam.
zdjecie uzytkownika
kg - 2014-08-12 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś dostał ofertę na pieczarki i się wybiera proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-08-14 12:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzasta2304 - 2014-08-01 09:30:47]:
witam, właśnie mam wyjechać w czwartek daj znać jak wiesz coś wiecej
zdjecie uzytkownika
Koszmarek - 2014-08-21 21:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niedawno mialem okazje wyjechac do pracy w Holandii załatwionej przez tą pseudo agencje. Zapewniano mnie ze po przyjezdzie na miejsce otrzymam umowe i prace na pełny etat.
W rzeczywistosci zostalem wyslany do innej agencji (Eurojob - wystrzegajcie sie!) i pracuje po 2-3 dni byleby mieli z czego odciagac za (najdrozszy ze wszystkich agencji) domek, ubezpieczenie i dojazdy. Eurojob rownież pracuje pod inną agencja co tworzy łańcuch zwalania odpowiedzialnosci i decyzji.
Z poczatku mydlono nam oczy ze kolejne tydzien bedzie bardzo duzo pracy, poźniej ze oferuja to co im przekazala inna agencja. Teraz po prostu nie odbieraja telefonow.

Ciągle przyjezdzaja nowi ludzie ktorym naobiecywano prace w pelnym wymiarze godzin (ba! nawet nadgodzin czy pracy w weekendy). Tym samym pracy jest dla wszystkich coraz mniej.

Co zabawniejsze wszedzie w internecie mozna znaleźć te same ogłoszenia co oznacza ze głównym źródłem dochodow tej firmy jest oszukiwanie i wkręcanie ludzi.

Naprawde przestrzegam przed wyjazdem z ta agencja. Moze bedziecie mieli duzo, ale to duzo wiecej szczescia i traficie lepiej. Chociaz bardziej prawdopodone ze zwiniecie sie po miesiacu, tygodniu lub bedziecie tutaj wegetowac liczac ze cos sie zmieni.
Bez podpisania umowy z gwarantowana minimalna iloscia godzin nigdzie sie nie wybierajcie.
zdjecie uzytkownika
g0 - 2014-08-22 16:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmarek - gdzie i do jakiej pracy wyjevhałes?
zdjecie uzytkownika
Koszmarek - 2014-08-22 16:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g0 - 2014-08-22 16:17:27]:
Venray (Oss podobna sytuacja) - w ogloszeniach pisza magazyn, logistyka itp. Poza brakiem pracy bardzo duzo zwolnin wsrod wozkowych (najmniejszy bląd i wylot, wiec jak nie potrafi ktos dobrze jezdzic to niech sobie daruje -rotacja jest olbrzymia).
Polecam tez poczytac tutaj pod haslem "Eurojob".
zdjecie uzytkownika
zordon - 2014-08-22 18:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koszmarek - 2014-08-21 21:10:33]:
jak dla mnie to po prostu kolejna agencja pracy tymczasowej , w której to czy pracownik wróci z zagranicy zadowolony zależy głównie od szczęścia i uczciwości zagranicznego przełożonego a nie samego Good Job. Co do nich to od innych tego typu firm różnią się jedynie tym, że jako nieliczni załatwiają również pracę w Austrii
zdjecie uzytkownika
onaona - 2014-08-28 08:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zizou24, mam pytanie do Ciebie - jak wygląda obecnie wasza sytuacja? dostaliśmy z chłopakiem identyczną ofertę. raczej skorzystamy, ale fajnie byłoby wiedzieć, czego się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
monika1991 - 2014-08-28 21:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjeżdza ktoś w niedziele - 31.08 do Holandii, Marknesse ?
zdjecie uzytkownika
michał31 - 2014-09-06 08:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.
Jakieś 2 miesiące temu była oferta pracy do pakowania wyżej wspomnianych smartfonów w NL. wysłałem swoje CV a po 3 dniach zadzwoniłem, żeby uzyskać więcej informacji na temat zakwaterowania, warunków mieszkaniowych itp. Wszystkie informacje zostały mi przekazane, po czym odbył się krótki dialog pomiędzy Panią rekrutantką a Mną oczywiście po angielsku. Pani zapewniła, że w ciągu tygodnia otrzymam termin wyjazdu. Telefon nie zadzwonił do tej pory i chyba dobrze, bo włos się jeży na głowie od tych opinii. Z drugiej strony to cholera wymagam kultury od ludzi, wypadałoby zadzwonić (nie ma pracy, albo coś w tym stylu. Gów.o nie firma!! Poszukajcie innej, lepszej agencji, nie podejmujcie decyzji na kolanie. Bo potem będzie zgrzyt zębów.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-09-15 13:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś miał okazję jechać do NL pakować smartfony i Xboxy?
Proszę o opinię.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x