Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Groupon

Opinie o Groupon

Pracowałeś w firmie Groupon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-06-01 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wiele można mówić na temat firmy Groupon i każdy jakoś po swojemu odbiera ją wg własnego widzi mi się. Ja firmy nie oceniam bo sama w niej nie pracuję, a opinii koleżanki nie będę przelewała tutaj.
Jednak muszę przestrzec przed jedną kwestią : nie polecam Paniom pracy z "dyrektorem" z Warszawy. jeśli jesteś Kobietą - na 99% Cię zatrudni - reszty nie muszę tłumaczyć.
ps. koleżanka tam pracuje - ja zrezygnowałam w trakcie rekrutacji. Z informacji od koleżanki wynika, że nikt "u góry" nic z tym nie robi - niestety.
zdjecie uzytkownika
makaraka - 2015-06-05 17:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ ! na pewno nie szukajcie "góry Groupon" w Polsce :) tutaj nie ma żadnej decyzyjności, za to jest wiele sznurków od marionetek, których kilka Pań i Panów mocno się trzyma :) Uważam, że praca tutaj to tylko dla młodych sprytnych ludzi, którzy potrzebują dorobić (nie zarobić) na wakacje... co do Pana zatrudniającego Panie... są tu też Panie, które chętnie zatrudniają Panów :)
zdjecie uzytkownika
józek - 2015-06-16 15:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [aqqlas - 2015-05-26 10:53:42]:
niby 2 tygodnie, ale można odejść z dnia na dzień. zwolnić też mogą z dnia na dzień ;)
zdjecie uzytkownika
biko - 2015-06-19 00:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2015-06-16 15:01:10]:
brat kolegi pracuje właśnie w grouponie. Sam mówił , że myślał iż po pewnym czasie będzie miał dość i szybko da sobie spokój z tą firmą. Jak się jednak okazuje nie dosyć że wytrzymał to nawet wcale jakoś specjalnie nie narzeka. Praca jak w typowym korpo, ale tak jak pisałem - nie ma co narzekać na zapas
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-20 13:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czegoś tu nie rozumiem. Brałam udział w rekrutacji na stanowisko w Grouponie. Miałam dwie rozmowy, test, potem jeszcze test w domu. Odpowiedź dostałam dwa tygodnie później, negatywną, choć spodziewałam się pozytywnej. Dwa dni później, zobaczyłam na Pracuj.pl to samo ogłoszenie, opublikowane tego dnia. O co chodzi?
zdjecie uzytkownika
szA - 2015-06-23 17:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Karolina: o bałagan i brak szacunku do ludzi - ja też dostałam odmowę, a po 3 tygodniach pokornie mnie zapraszali jednak do pracy: małpia robota.
zdjecie uzytkownika
ponury żniwiarz - 2015-06-27 15:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ktos wczesniej pytal sie o stanowisko z finskim - jesli znacie norweski albo finski trzymajcie sie z dala od tej firmy! za tak male pieniadze nie warto spedzac tam nawet 5 minut. kazda inna praca jest lepsza niz ta w Grouponie.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-07-19 18:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ponury żniwiarz, a byłoby to problemem, gdybyś napisał o jakich pieniądzach jest dokładnie mowa, bo może Ty masz jakieś duże wymagania, a mi by dana kwota pasowała. Zwłaszcza, że własnie poszukiwany jest Młodszy Specjalista ds. obsługi Klienta z językiem norweskim. W ogłoszeniu skupili się na benefitach, podobno sa nawet owoce i płatki z mlekiem.
zdjecie uzytkownika
lofato - 2015-08-13 15:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Super praca ! W sprzedaży nawet jak nie robisz wyników to cie nie zwolnią. Caly czas dostajesz plan naprawczy i nie trzeba go robic.Szefostwo nie ogarnia. ( usunięte przez administratora ) W pracy mamy godzinę dziennie przerwy żeby pomodlić się do buddy i poćwiczyć jogę daje nam to więcej sprzedaży bo wierzymy w moc i klienci więcej kupują. Polecam super praca.
zdjecie uzytkownika
Pocieram korale - 2015-08-13 22:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzam super praca, czy się siedzi czy się leży( usunięte przez administratora ) kółka się należy!

haha zero pracy multum kasy :)

zdjecie uzytkownika
anka - 2015-08-18 22:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja to widziałam dziś na pracuj.pl bodajże pracę dla copywritera z językiem niemieckim, w Warszawie w Groupon. Rzadko widzi się pracę dla osoby z językiem niemieckim, bo jednak nadal angielski dość mocno góruje, a tu taka oferta, muszę to przeanalizować ale CV złożę, może się uda. No i skoro piszecie że pieniądze dobre.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-09-18 01:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wrazenie, ze oststnimi czasy starsznie namnożyło się do nich ofert pracy, widziałem nawet reklame w telewizji ich firmu i ogólnie tego, ze rekrutuja, ale nie sądziłem, ze na tyle stanowisk, bo jest i handloweiec i Młodszy Specjalista ds. Administracji Personalnej czy Specjalista ds. obsługi Klienta z językiem szwedzkim lub norweskim
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2015-10-15 13:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dotychczas uważałam Grupona za solidną firmę, jednak moje zdanie nie dawno uległo zmianie.
Byłam w trakcie poszukiwania pracy i natknęłam się na ogłoszenie grupona - wysłałam więc CV.
Zadzwoniła do mnie miła Pani( usunięte przez administratora ) zadała kilka pytań przez telefon i zaprosiła na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa jak rozmowa, pytania odnośnie mojej osoby, szczegółowe przejście przez CV, następnie pytania o sprzedaż. W moim mniemaniu wypadłam dobrze, biorąc pod uwagę również duże doświadczenie. Pod koniec rozmowy dowiedziałam się, że będzie jeszcze drugi etap, po którym odbędzie się rozstrzygnięcie mojej kandydatury.. Myślę - ok, solidna firma, 2 etapy rozmowy kwalifikacyjnej, super. Po kilku dniach dostaję telefon z terminem drugiego etapu i informacją, że mam się dobrze przygotować. Przyszłam - spotkanie miałam z ( usunięte przez administratora ) przeprowadziliśmy scenkę ( scenka byłą szczegółowa, jak na osobę, która nie miała nic wspólnego z gruponem wcześniej - dość trudna. ) po odbytym spotkaniu zostałam poinformowana przez panią ( usunięte przez administratora ) odezwą się do mnie do końca tygodnia i przekażą informację czy zechcą ze mną nawiązać współpracę czy nie - bez względu na wynik zadzwonią... Natomiast po kilku dniach dzwoni do mnie znów Pani( usunięte przez administratora ) z informacją iż... Pani( usunięte przez administratora ) powiedzieli jej, że bardzo się przygotowałam, dobrze wypadłam, są zadowoleni, dlatego... CHCIELIBY SPOTKAĆ SIĘ ZE MNĄ JESZCZE RAZ I PRZEPROWADZIĆ SCENKĘ. Myśle sobie - dziwna sprawa. Byłam na trzeciej rozmowie, znów scenka, tym razem inny produkt, znów informacja, że bez względu na decyzję zadzwonią do mnie do końca tygodnia i poinformują czy nawiązujemy współpracę czy nie.. Niestety minął już prawie miesiąc a ja do dziś nie otrzymałam od nich żadnej odpowiedzi. To nie poważna firma, byłam tam 3 RAZY i nawet nie raczyli sie do mnie odezwać. rozumiem, że mogłam 'nie spełnić' ich warunkow, choc sygnały takie, że spełniam.. ale jak tak można? żaden normalny człowiek nie bedzie czekał miesiąc na informacje ze strony pracowawcy. Jeździłam tam 3 razy, straciłam prawie miesiąc, gdzie mogłam znaleźć inną pracę, jednak czekałam, bo atrakcyjny system wynagrodzeń mnie przyciągnął... niestety - na darmo.
Nie jestem pierwszą osobą, która spotkała się z taką sytuacją z ich strony, z tego co czytałam na forum, identyczne sytuacje miały miejsce wcześniej... brak szacunku

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
liki - 2015-10-18 10:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Groupon ma sporo ciekawych ofert, chociaż na mój gust jest to kierowane do osób młodych, bez zobowiązań, które są w stanie poświęcić pół życia pracy i jeszcze są z tego zadowoleni. Cóż. Ja bym nie dał rady, Ale może oni mają przekonanie, że młode osoby w ten sposób będą w stanie podratować sytuację całej firmy
zdjecie uzytkownika
Mika - 2015-10-20 13:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również brałam udział w rekrutacji na stanowisko reaserchera. Przeszłam 2 etapy, przez miesiąc czekałam na odpowiedź. Otrzymałam informację w momencie gdy sama wystosowałam maila do rekruteterki.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-11-05 21:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich praca na stanowisku Reconciliations Analyst with German and English, ale trezba tutaj biegle znać właśnie te dwa języki poza umiejętnościami analitycznymi. Firma w zamian za prace oferuje nie tylko wynagrodzenie, ale też pakiet medyczny, opieke prywatną no i benefirty typu karta mulisportu.
zdjecie uzytkownika
ertyui - 2015-11-08 15:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jasiek no wiesz w dzisiejszych czasach języki to podstawa więc nic dziwnego że takich właśnie wymagają
zdjecie uzytkownika
Ddd - 2015-11-10 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jasiek jak dla mnie to idealna sprawa, ze firma zapewnia prywatną opiekę medyczną. Wiedza jak dbać o pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Bebzol - 2015-11-10 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-08-18 22:38:35]:
I jak? Nie przyjęli Cię? Bo widzę to ogłoszenie znowu i chcę wysłać papiery...
zdjecie uzytkownika
Zoror - 2015-11-12 21:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nie tylko moją uwagę w tej ofercie pracy przyciągnęła prywatna opieka medyczna. To się bardzo przydaje, oj bardzo.
zdjecie uzytkownika
Toranaga - 2015-11-23 23:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo, próbujcie. Nie czytajcie postów nieudaczników i sami testujcie szansę. Ja w Grouponie pracowałem 2 lata i doświadczenie, które wyniosłem pomogło mi w starcie z własnym biznesem. Jak ktoś chce sie przyczepić, to i brak czerwonej herbaty w kuchni mu będzie przeszkadzał
zdjecie uzytkownika
kwaskal - 2015-11-24 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie do osób pracujących w Groupon ?
Ile możę zarobić account manager ? czyli zwykly zaczynający ph ?
jaki jest samochód służbowy i jak to przeklada sie km prywatne ?
czy premie są w tym momencie do wyrobienia ?
zdjecie uzytkownika
Stulejka - 2015-11-26 15:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O Boże, za chwile 6 grudnia a ja jeszcze Mikołaja nie wyłapałam.
zdjecie uzytkownika
Stulejka - 2015-11-26 15:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wykąpałam :( smuteczek
zdjecie uzytkownika
Świnka Pepa - 2015-11-27 08:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 grudnia, dzień małego stulejarza
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-11-27 15:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Generalnie nie polecam

Pracowałem w firmie jakis czas temu przez ponad rok, na szczęście dosyć szybko udało mi się z tamtąd uciec. W firmie panuje atmosfera podlizywania się, jeśli nie jesteś miły, nie słodzisz osobom nad tobą codziennie to nigdzie nie zajdziesz/nie zostaniesz doceniony/wyróżniony. Osoby ambitne ale ciche, jak to zazwyczaj w tego typu korporacjach nie mają szans na pokazanie swoich umiejętności. Wiele ludzi utknęło tam na dobre, bo sama firma praktycznie niczego nie uczy, nazwy stanowisk ładnie brzmią a nie kryje się za nimi często nic więcej niż wklepywanie danych do systemu, zatem nie dorobicie się zaplecza do szukania bardziej ambitnej pracy. Najbardziej irytuje ilość osób, które codzienie włażą w tyłek innym, robiąc to bez żadnych zahamowań, bezczelnie na korytarzu. Łatwo można zebrać cęgi za coś, czego się nie zrobiło, gdyż są osoby których kariera opiera sie na tym, iz podkładają nogi innym sami na tym korzystając.
Szkoda, bo pracuje tam też trochę porządnych osób, które niestety nie zdają sobie sprawy ze swojej wartości i utknęły tam na długi czas robiąc bezproduktywne rzeczy.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-12-02 16:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepotrzebnie skupiacie się na krytyce, ta firma ma sporo plusów i daje naprawdę fajne oferty pracy, np. teraz na przedstawiciela handlowego, polecam bo dobre warunki
zdjecie uzytkownika
Brajan - 2015-12-07 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na niektórych rejonach trzeba uważać zeby gwintu nie zerwać hehe
zdjecie uzytkownika
grouponner - 2015-12-07 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Po pół roku pracy w Grouponie w niemieckim dziale doszłam do wniosku, że to jednak nie dla mnie. Ach, głupia ja, pół roku zajęło mi ogarnięcie tego, że Groupon (a przynajmniej Customer Care DE) to tragedia. Atmosfera jest wprawdzie praktycznie cały czas przyjazna, pewnie ze względu na to, że teamy są młode. Ale chaos organizacyjny i komunikacyjny to masakra na ukochanym 7. piętrze. Teamy są prowadzone przez, można rzec, nastoletnie team leaderki, które nie mają pojęcia jak to robić. Są dzieciakami w piaskownicy i, no co jak co, na te stanowiska się nie nadają. Moim zdaniem na takie stanowiska powinno się wybierać osoby wykwalifikowane (tak, wykwalifikowane, bo owe "Panie" nawet jeszcze nie zdążyły skończyć studiów I stopnia germanistyki/lingwistyki, a co dopiero mówić o umiejętnościach kierowniczych). Poza tym - jak można, będąc team leaderem, zachowywać się jak bachor i obgadywać innych agentów? Nie słyszałam nigdy nic na mój temat, ale sądzę, że za moimi plecami i tak mnie konkretnie obsmarowały.

Benefitów jest sporo (płatki, owoce), fakt, ale jeśli mam być szczera - bilans i tak jest ujemny.

Jeśli ma to być Twoja pierwsza lub przejściowa praca, polecam. Jeśli szukasz czegoś poważniejszego - trzymaj się od Groupona z daleka.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-12-12 19:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę racja, ogólnie praca w Grouponie jest super, ale ciężko zapanować nad wszechobecnym chaosem. Na szczęście już od pierwszych minut jest umowa o pracę, zwłaszcza na rynkach innych niż polskie
zdjecie uzytkownika
ponury żniwiarz - 2015-12-15 17:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aneta - 2015-12-12 19:51:11]:
umowa o pracę? chciałaś chyba powiedzieć "umowa zlecenie" ;)
zdjecie uzytkownika
island - 2015-12-24 21:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa O PRACĘ przy obsłudze mail-telefon. Atmosfera super.
zdjecie uzytkownika
Ddd - 2015-12-27 04:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aneta skoro zapewniona jest umowa o pracę to super się składa. Przecież stabilne zatrudnienie to podstawa, ale oferta na młodszego specjalistę wspomina również o znajomości języka niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-01-07 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manie rowniez interesuje praca w firmie, ale na stanowisku biurowym, slyszalam ze dzwieczyny tam maja bardzo dobra atmosfere oraz warunki finansowe, tylko ze teraz nikogo chyba nie szukaja
zdjecie uzytkownika
kisi - 2016-01-10 01:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2016-01-07 18:23:52]:
W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branży jest opcja w ogóle na lepszą. Tutaj aplikuje teraz na specaliste ds partnerów biznesowych także oferty pracy są
zdjecie uzytkownika
nelko - 2016-01-12 19:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat oni w ogłoszeniach nie pisza o rodzaju umowy, więc pozostaje zaufać islandowi, ze ejst umowa o prace. Za to chwalą się, że posiadają mnóstwo benefitów (karta MultiSport, świeże owoce, płatki z mlekiem, napoje),
zdjecie uzytkownika
janka - 2016-01-14 23:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Groupon pod względem "kuponów" i podejścia do klientów, może zbierać przeróżne opinie. Wiem jednak, że jako przedsiębiorstwo, traktują pracowników b. w porządku.
zdjecie uzytkownika
johani - 2016-01-17 03:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, cenią sobie swoich pracowników, którzy dla nich pracują, poza tym widać to że w ofertach proponują pakiety socjalne i systemy pozapłacowe :)
zdjecie uzytkownika
xz - 2016-01-19 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janka no, moja dobra znajoma u nich pracuje jako ktoś tam z językiem szwedzkim i nie dość, że zarabia niezłe pieniądze, to jeszcze mają jakiś kącik rozrywkowy, kawka, herbata, można w ping ponga pograć. Dlatego też myślę by się tam nie zatrudnić tyle, że ja to już na stanowisko młodszego specjalisty z językiem niemieckim, bo szwedzkiego nie znam, a szkoda.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-04 12:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
groupon najwidoczniej płaci ludziom za pisanie pozytywnych komentarzy :D
zdjecie uzytkownika
kisi - 2016-02-04 19:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2016-02-04 12:19:39]:
najwidoczniej Ty po prostu masz z nimi niemile wspomnienia i lubisz sobie popsioczyć. Znajomy pracuje tu jako przedstawiciel handlowy i nie narzeka !!
zdjecie uzytkownika
69696969 - 2016-03-02 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś jest w stanie opisać jaki jest scenariusz scenek odgrywanych podczas rozmowy rekrutacyjnej ???
Szczerze powiem że śledziłem na tym portalu wiele firm, nie ma żadnej która ma tylko pozytywy, zawsze można znaleźć frustrata któremu coś nie poszło i będzie to wylewał właśnie na forum, ludzie którzy są bądź byli zadowoleniu raczej nie robią tego typu rzeczy, zwyczajnie nie mają takiej potrzeby :-)
zdjecie uzytkownika
maja3 - 2016-03-02 15:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to coś jest nie tak @gość bo teraz szukają kogoś w Warszawie z językiem włoskim i planuje się zgłosić w sumie wygląda to nieźle tylko, że ten system zmianowy mi nie gra trochę
zdjecie uzytkownika
Barney - 2016-03-23 10:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada sytuacja ph? Jak z premiami? Jak wyglada sytuacja z samochodem?(jaki i uzytkowanie prywatne)
Z gory dziękuję za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-04-04 09:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z premiami z tego co mi wiadomo jest bardzo dobrze, sytuacja coraz lepiej ,wygląda na właściwie wszystkich działach, moim zdaniem warto kolego próbować
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-04-13 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niektórych działach niestety mamy do czynienia z mobbingiem i ani Przełożeni mobberów ani HR(pomimo zgłoszeń) kompletnie nic z tym nie robią. To jedyny, ale bardzo istotny minus pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-05-04 10:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak to jest ze strony pracownika ale podjerzewam, że derwis jest na tyle znany i rozreklamowany, ze pracownicy mają tam bardzo dobrze. Ja jezeli moge sie wypowiedziec to nie ejstem zadowolona z ich usług ponieważ zaplacilam za pas do cwiczen ktory mi nie przyyszedł do dnia dzisiejszego.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-05-04 12:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam...masakra. Produkty mają tragiczne, które rozpadają się po krótkim czasie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja składała się z trzech rozmów. Najpierw z Panią z HR, następnie z osobami z sił sprzedaży.
Rozmowa świetna. Oparta na partnerstwie, bez żadnego wywyższania się pracowników nad kandydatem. Od razu zostały przedstawione warunki i charakter pracy, oferta pracodawcy. Poza standardowymi pytaniami, związanymi ze stanowiskiem, wcześniejszym doświadczeniem zawodowym można było się sporo dowiedzieć o pracodawcy. Został również omówiony sposób wynagradzania pracowników prze firmę.
Bardzo żałuję, że firma nie zdecydowała się na moją kandydaturę, argumentując to jednak w oczywisty sposób - jestem osobą która od 2 msc mieszka w woj mazowieckim i nie znam dokładnie rynku ani partnerów. Niemniej jednak mnie się bardzo spodobała kultura organizacyjna tej firmy, charakter pracy - mnóstwo ciekawych spotkań, wielu różnych, odmiennych klientów. To na pewno byłaby praca pełna wyzwań, w której nie ma czasu na nudę.
Pytania: Ponieważ stanowisko w strukturach sprzedaży to głównie pytania o sprzedaż, relacje z klientami, zachowania handlowca w różnych sytuacjach.
Dodatkowo o dotychczasowe doświadczenie zawodowe.
Plus oczywiście pytania o oczekiwania finansowe.
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2016-05-05 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś w stanie napisać jak pracuje się w dziale turystyki? Zgłosiłam kandydaturę na Specjalistkę ds. Turystki. Ktoś opowie o niuansach? Tj. płacach, tego jak wygląda relacja podstawa - premia, zakresie obowiązków i atmosferze?
Drugie stanowisko to Przedstawiciel Handlowy. Może o tym też ktoś opowie?

Będę bardzo, bardzo wdzięczna za szczere opinie. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2016-05-05 11:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. i chodzi o Wrocław. Nie mogę znaleźć siedziby firmy. Generalnie jestem lekko skonsternowana.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Groupon!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Groupon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert