Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Groupon Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Groupon Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2012-11-26 14:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do grupowej blogerki :)
w którym regionie pracujesz i jak długo? piszesz,że to najpiękniejsza rzecz, jaka Ci się przydarzyła, a tym samym jesteś chyba jedyną osoba, która nie wypowiada się źle o gruponie. jakaś nadzieja,że jesli mnie zatrudnią nie będzie tak źle :) czy możesz napisać coś więcej o zarobkach, ale tych realnych ( co z tymi premiami, których podobno nie wypłacają??) jakiego rzędu pieniądze można tam zarobić? co jest w tej pracy na plus, bo o minusach jest cały wątek ;)))))
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-27 09:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na rozmowie w Groupon i nie wiem co mam o tym myśleć hehe...
zdjecie uzytkownika
Grupowa Blogerka - 2012-11-27 17:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakiet Socjalny: Opieka LuxMed, Karta Multisport po 3 miesiącach pracy, okres próbny w dziale sales trwa 1,5 miesiąca podczas, którego musisz przynieść bodajże 10 umów, nie wiem czy są one dokładnie dedykowane- konkretny deal do konkretnego klienta, czy jest jakaś dowolność lub odstępstwa,nie muszę mówić, że zadanie znacznie utrudnione. Ale po wywiązaniu się z planów, dostajesz etat.

"Szanuj pracodawce swego, bo możesz mieć gorszego" ;)

Nie zgadzam się z opiniami dot. S.R i M.Sz, chłopcy się super ustawili, każdy z nich realizuje nowy projekt, finansowany walizkami z pieniędzmi z zagranicy, powodzenie projektu to drugorzędna kwestia, natomiast wpływy są generowane :), który z Was jest tak przedsiębiorczy by nawiązać kontakty z inwestorami z np.Niemiec i rozkręcać start-upa w Polsce ?

Wierze, że jest masę niezadowolonych osób, bo pracujemy żeby żyć a nie żyjemy żeby pracować,

Ale każdy kto decyduje się na pracę w G. musi wiedzieć że czeka go ciężka praca, wyczerpująca, często po godzinach, wiec raczej z Karty multisport nie skorzystasz, hehe, trzeba schować dumę do kieszeni i walczyć, bo kasa jest super i nikt na rynku nie da wam takiej, osoby które się rzucały i psuły atmosferę już dawno tutaj nie pracują.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2012-12-04 22:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupowa blogerko co do zarobków w branży e-commerce proszę nie wypowiadaj sie jeśli ich nie znasz.

Na rynku jest bardzo dużo firm gdzie można zarobić lepsze pieniądze pytanie tylko czy jesteś dobra w tym co robisz i ktoś będzie chciał z Tobą pracować.. Czy znasz na tyle branże i jesteś chłonna wiedzy ze będziesz w stanie nauczyć sie rozmów na szczeblu a nie z panią kosmetyczka czy fryzjerka z sektora MSP.
zdjecie uzytkownika
gt - 2013-01-10 23:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest sytuacja w obsłudze klienta? Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie "Specjalisa ds. Obsługi Klienta". Wydedukowałem z niego, że chodzi o obsługę back-office, zgadza sie? Na jakie zarobki można liczyc na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
badboy2013 - 2013-03-06 12:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto zabiera głos na temat pracy w tej firmie a nie spędził w niej choćby jednego dnia i nie maił okazji pracować z kimkolwiek niech odpuści sobie wszelkie komentarze. Pracowałem więc coś mogę na ten temat powiedzieć. Firma jako firma jest ok, pomysł itd. ludzie... wartość sama w sobie...klimat do niedawna wręcz bajkowy. Niestety do niedawna.( usunięte przez administratora ) życzę samych sukcesów i dalszych decyzji które powodują ze krzywa wykresu niestety ale pikuje w mega siłą ku ziemi... :) ale jak już cytowałem " Firma dojrzewa"
zdjecie uzytkownika
Administrator_Groupon - 2013-05-15 13:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj Exworker,

Dziękujemy za Twoją opinię, jednak nie możemy zgodzić się z jej treścią. Groupon jest firmą, która przeciwdziała mobbingowi i jest to zapisane w naszym wewnętrznym kodeksie. Potrącanie z wynagrodzenia zasadniczego jest niezgodne z polskim prawem i nie jest praktykowane w naszej firmie. Pracownikowi zatrudnionemu na podstawie umowy o pracę przysługuje możliwość korzystania ze zwolnień lekarskich, po dokonaniu wszystkich niezbędnych formalności.

Dodatkowo, w firmie nie ma zakazu picia i jedzenia przy stanowiskach pracy, choć ze względu na przepisy BHP zachęcamy do korzystania z pomieszczeń socjalnych.

Jesteśmy otwarci na dialog i jeśli chciałbyś porozmawiać o konkretnych zdarzeniach czy sytuacjach, prosimy o kontakt pod adresem: opinie@groupon.pl

Pozdrawiam,
Zespół Groupon
zdjecie uzytkownika
PH_wawa - 2013-08-09 12:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc Wam, mam za tydzien rozmowe w Grouponie na przedst. handl. Czy ktos moze napisac jakie obecnie warunki proponuja i jakie sa rzeczywiste zarobki premiowe i prowizyjne? troche sie obawiam grupona czytajac tych opinii (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2013-08-28 14:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Może ktoś coś powiedzieć o planach sprzedażowych. Chcę tam aplikować na stanowisko handlowca. Zastanawiam się jak są wysokie i czy realne do osiągnięcia?
zdjecie uzytkownika
el - 2013-10-24 00:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2012-11-20 08:03:53]:
auto spoko dostaniesz, ale nie licz na wielką kasę, mi również obiecywali ale na tym się zakończyło, częste zwolnienia, ogólnie spora rotacja, ludzie spoko, kadra managerska tragiczna , obecnie atmosfera jest dużo lepsza, ale przez długi okres mojej pracy wymagania nierealne, stres hm jakby Ci powiedzieć -stres na bardzo bardzo wysokim poziomie
zdjecie uzytkownika
tadek - 2013-12-17 13:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda,a zwolnienia zdarzają się często??nie wiem czy wysyłać do Grouponu Cv skoro po miesiącu wyślą mnie do domu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-27 11:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pewnie że nikt nie pisze pozytywnie z tych którzy pracują. Po prostu im się nie chce i nie mają takiej potrzeby. Pracuję tu już ponad dwa lata. Ja się rozwijam. Osoby które na prawdę chcą i dają dużo z siebie, mają sporo możliwości. Firma się stanowczo stabilizuje. Nie od dziś wiadomo, że przejście z rozbuchanego start-upu do dojrzałej korporacji nie jest bezbolesne. Osobiście polecam, ale zgadzam się, że zależy to od działu i stanowiska. Praca dla leniwych to stanowczo nie jest.
zdjecie uzytkownika
Viko - 2014-02-15 17:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio jak przeglądałem ich oferty pracy, to sporo było ofert na staże, a nie prace. Ciekawe jak jest ze stałym angażem po stażu..
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-02-15 19:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czego sie spodziewac po firmie sprzedazowej, przeciez tam liczy sie wynik sprzedaz, sprzedaz, jeszcze raz sprzedaz.

jak chcesz sobie luzno podzialac to idz do sklepu spozywczego

a o dyrektorze o ktorym piszesz to hehehe faktycznie masz racje...
zdjecie uzytkownika
SR - 2014-02-18 21:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jak to teraz wygląda? Jeżeli chodzi o prowizję model biznesowy? Bo wiadomo, że jako platforma zakupów grupowych już nie funkcjonuje. Chodzi mi o warunki pracy
zdjecie uzytkownika
eM - 2014-02-19 15:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Specjalistę ds. obsługi klienta ( bardzo ładna nazwa stanowiska pracownika call centre) praca jest poprzedzona bezpłatnym tygodniowym szkoleniem, które zakończone jest testem od którego zależy Twoje zatrudnienie. Umowa jak to ostatnimi czasy najczęściej bywa zlecenie na uwaga trzy lata. Nie mogłam uwierzyć więc dwa razy dopytałam czy dobrze dosłyszałam. Najpierw jesteś oddelegowany na sam początek do działu telefonicznych połączeń przychodzących dopiero po jakimś czasie, kiedy uznają, że radzisz sobie zostajesz przesunięty do mailowej obsługi zapytań. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-02-19 19:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
W dniu dzisiejszym pracowników obsługi klienta indywidualnego potraktowano jak śmieci... obniżono pensje pracowników (usunięte przez administratora) zł przy umowie zlecenie. Ludzie płakali, większość wynajmuje mieszkania inni maja kredyty... przekazano nam ta informacje dzis informując nas ze cytuje "mamy dobra wiadomośc!"
zdjecie uzytkownika
SR - 2014-02-20 13:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2014-02-19 19:08:31]:
Czyli mniej więcej firma zmierza ku końcowi? Mi chodzi o opinię pracy jako przedstawiciel handlowy.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-02-24 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2014-02-19 19:08:31]:
A powiedz jak jest płacone? Teraz własnie kilka osob startuje do obsługi a ja jestem jedna z tych osob... jak na razie chyba tylko jedna osoba planuje zostac z calej grupy... powiedzieli nam 10zł brutto na godzine ale kazdemu powiedzieli co innego jezeli chodzi o godziny pracy, mi powiedzieli ze na dwie zmiany 9-17, 10-18 a innym ze to zalezy od ilosci pracy mozemy pracowac po 5 godzin albo po 8 albo wcale... prosze o info
zdjecie uzytkownika
no - 2014-02-24 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Obsłudze klienta jest spoko, do wszystkiego idzie się przyzwyczaić... lecz na starych zasadach które tam obowiązywały... Biorąc pod uwagę ilość spraw itp rzeczywiście może, być tak że nie przepracujesz całego etatu...
Jednak osoby które potrafią się czymś wykazać, chcą dążyć do własnego rozwoju mają szansę na spróbowanie swoich sił w innych działach. Niestety nie jest to już takie miejsce jeśli musisz się samemu utrzymać i opłacić studia. Warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-02-25 00:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2014-02-24 19:52:33]:
Dziękuję za informacje. Chyba nie będę trafićtracic czasu w takim razie. Chciałam tu tylko na chwilę popracować i zacząć swoją ffirmę. Ale nie dam rady się teraz utrzymać nie pracując całego etatu.
zdjecie uzytkownika
nnmm - 2014-02-25 13:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-02-24 16:20:33]:
Duża bura była że większość osób ze szkolenia zrezygnowała
zdjecie uzytkownika
workerGrupon - 2014-03-02 23:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w gruponie w administracji. Administracja nie jest w polsce. Co raz tu potrzeba kogos do pracy. Jako ze znam polski to mam wysoka wyplate. Pracuje 8h za biurkiem i mam wliczine 40 min przerwy. To nasza ekipa twozy strony internetowe jakie widzicie na groupon.pl dostajemy bonusy i bony na lunch. Taxi do domu jak ktos konczy pozno prace. Jest super. Szkoda ze w polsce jest do kitu.
zdjecie uzytkownika
topek - 2014-04-05 13:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem czy tak do kitu... brat kolegi pracuje i jakoś specjalnie nie narzeka. Nawet socjal mają przyzwoity w wawie
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-04-10 15:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@topek, fajnie czytac takie rzeczy, a co takiego jest dokładnie fajnego w tym socjalu, bo może to tylko dzbanek z kawą...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
45 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Groupon Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x