Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gimnazjum nr 9

Pracowałeś w firmie Gimnazjum nr 9 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-29 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie polecam, chodziłam tam, było tak sobie, a jak przyszłyśmy z koleżankami w odwiedziny zostałyśmy wyrzucone, pomimo że tylko chciałyśmy porozmawiać z nauczycielami. Jak można tak postępować z absolwentami, najpierw super no bo mają dzięki nam klasy a potem łagodnie mówiąc mamy was gdzieś, oj nieładnie.
zdjecie uzytkownika
Kama gość - 2011-04-30 11:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram, jak przyszłyśmy =żeby odwiedzić nauczycieli i pogadać to nas wyganiano i ścigano po szkole, tragedia:((
zdjecie uzytkownika
jaXD - 2012-10-27 20:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie! ja w tamtym roku skończyłam tę szkołę, a teraz nauczyciele jakby nas nie znają! nie polecam i przestrzegam przed Chórkiem. Nie zapisujcie sie tam i nie dajcie zwerbować przez panią (usunięte przez moderatora) serio, masakra...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-26 22:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego gimnazjum. Ściągają uzdolnione dzieciaki, że niby mają wysoki poziom, ale tak naprawdę chodzi tylko o kasę i zwykłe "ego" dyrekcji. Najmilej widziane są dzieci z rodzin zamożnych. To co dzieje się w murach szkoły nie może trafić "na zewnątrz", bo dyrekcja boi się stracić opinię. Problematyczne dzieci zgłaszane są do sądu rodzinnego za "demoralizację", ale dopiero po ukończeniu przez dziecko szkoły. O opinię można się dowiedzieć podpytując na Policji w Wydziale ds. Nieletnich (Rzeszów, ul. Jagiellońska)
zdjecie uzytkownika
Wiktor80 - 2015-09-25 01:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam gimnazjum, do którego moja córa mogłaby się udać no i tak wchodzę na strony internetowe i czytam, ale wasze opinie kurcze bardzo mnie zaniepokoiły, bo nie ma co ukrywać, że dziewiątka cieszy się sporym powodzeniem, dajcie jakąś argumentację dlaczego nie warto tam posłać dziecka, bo już teraz nie wiem co robić
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-09-26 15:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Opinie na temat tej szkoły są bardzo krzywdzące. Owszem przychodzą tam dzieci uzdolnione , ale i nauczyciele dają dużo od siebie i nie chodzi tu tylko o kasę i zwykłe "ego" ( jak napisał gość). Jeśli chodzi o odwiedziny to tak się złożyło, że były matury i ogromna ilość nas wtedy przyszła do nauczycieli. Chcecie żeby stali na korytarzu i z nami rozmawiali przez kilka godzin, a potem napiszecie ,że gadają a nie uczą. WSZYSTKIM NIE DOGODZI !!!! JA POLECAM G 9 !!!
zdjecie uzytkownika
pastor - 2015-10-25 13:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja może powróciłbym do głównego tematu forum, bo fajnie, że jest tutaj sporo uzdolnionych uczniów, czy tez nie fajnie, ze niektórzy są jednak niezadowoleni, ale to forum z opiniami o pracy, chyba ucza tutaj czytania ze zrozumieniem. Zapytam w takim razie jak tutaj wyglądają kontakty z dyrekcją i czy ogólnie atmosfera jest ok?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-11-26 22:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziłem do tego gimnazjum do klasy "hiszpańskiej " , hiszpańskiej z nazwy bo po wyjściu ze szkoły hiszpańskiego nie umiałem. Nauczycielka od chemii dręczy uczniów , nie powinna pracować w szkole, zdecydowanie NIE polecam tej szkoły. Ładna z zewnątrz, ale to co się dzieje w środku to jednym słowem bałagan i korupcja, o łapówkarstwie już nie wspomnę :)
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-12-08 02:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pastor zatrudnienie w takiej placówce może być ciężkie, ale to na pewno wiadomo o tym od 1 klasy czy nauczyciel się nadaje. Zakres obowiązków jest duży, ale wiąże się to z powołaniem. Wiecie jakie są średnie zarobki?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gimnazjum nr 9!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimnazjum nr 9

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert