brak logo

Gimnazjum nr 9

Rzeszów

Opinie o Gimnazjum nr 9

anonim 2011-04-29 19:42:28
Niestety nie polecam, chodziłam tam, było tak sobie, a jak przyszłyśmy z koleżankami w odwiedziny zostałyśmy wyrzucone, pomimo że tylko chciałyśmy porozmawiać z nauczycielami. Jak można tak postępować z absolwentami, najpierw super no bo mają dzięki nam klasy a potem łagodnie mówiąc mamy was gdzieś, oj nieładnie.
Kama gość 2011-04-30 11:10:36
Popieram, jak przyszłyśmy =żeby odwiedzić nauczycieli i pogadać to nas wyganiano i ścigano po szkole, tragedia:((
jaXD 2012-10-27 20:20:08
dokładnie! ja w tamtym roku skończyłam tę szkołę, a teraz nauczyciele jakby nas nie znają! nie polecam i przestrzegam przed Chórkiem. Nie zapisujcie sie tam i nie dajcie zwerbować przez panią (usunięte przez moderatora) serio, masakra...
gość 2015-04-26 22:12:29
Nie polecam tego gimnazjum. Ściągają uzdolnione dzieciaki, że niby mają wysoki poziom, ale tak naprawdę chodzi tylko o kasę i zwykłe "ego" dyrekcji. Najmilej widziane są dzieci z rodzin zamożnych. To co dzieje się w murach szkoły nie może trafić "na zewnątrz", bo dyrekcja boi się stracić opinię. Problematyczne dzieci zgłaszane są do sądu rodzinnego za "demoralizację", ale dopiero po ukończeniu przez dziecko szkoły. O opinię można się dowiedzieć podpytując na Policji w Wydziale ds. Nieletnich (Rzeszów, ul. Jagiellońska)
Wiktor80 2015-09-25 01:26:44
szukam gimnazjum, do którego moja córa mogłaby się udać no i tak wchodzę na strony internetowe i czytam, ale wasze opinie kurcze bardzo mnie zaniepokoiły, bo nie ma co ukrywać, że dziewiątka cieszy się sporym powodzeniem, dajcie jakąś argumentację dlaczego nie warto tam posłać dziecka, bo już teraz nie wiem co robić
aśka 2015-09-26 15:57:59
Witam . Opinie na temat tej szkoły są bardzo krzywdzące. Owszem przychodzą tam dzieci uzdolnione , ale i nauczyciele dają dużo od siebie i nie chodzi tu tylko o kasę i zwykłe "ego" ( jak napisał gość). Jeśli chodzi o odwiedziny to tak się złożyło, że były matury i ogromna ilość nas wtedy przyszła do nauczycieli. Chcecie żeby stali na korytarzu i z nami rozmawiali przez kilka godzin, a potem napiszecie ,że gadają a nie uczą. WSZYSTKIM NIE DOGODZI !!!! JA POLECAM G 9 !!!
pastor 2015-10-25 13:39:38
Ja może powróciłbym do głównego tematu forum, bo fajnie, że jest tutaj sporo uzdolnionych uczniów, czy tez nie fajnie, ze niektórzy są jednak niezadowoleni, ale to forum z opiniami o pracy, chyba ucza tutaj czytania ze zrozumieniem. Zapytam w takim razie jak tutaj wyglądają kontakty z dyrekcją i czy ogólnie atmosfera jest ok?
Mateusz 2015-11-26 22:38:14
Chodziłem do tego gimnazjum do klasy "hiszpańskiej " , hiszpańskiej z nazwy bo po wyjściu ze szkoły hiszpańskiego nie umiałem. Nauczycielka od chemii dręczy uczniów , nie powinna pracować w szkole, zdecydowanie NIE polecam tej szkoły. Ładna z zewnątrz, ale to co się dzieje w środku to jednym słowem bałagan i korupcja, o łapówkarstwie już nie wspomnę :)
zorro 2015-12-08 02:59:36
@pastor zatrudnienie w takiej placówce może być ciężkie, ale to na pewno wiadomo o tym od 1 klasy czy nauczyciel się nadaje. Zakres obowiązków jest duży, ale wiąże się to z powołaniem. Wiecie jakie są średnie zarobki?
marys 2016-04-16 11:20:16
rozmawiamy cały czas o gimnazjum w rzeszowie?napiszcie
plk 2016-05-17 20:49:08
merys, oczywiście że tak. Tak naprawdę szkoła cieszy się dużą popularnością wśród rodziców, którzy nie specjalnie radzą sobie ze swoimi dziećmi. Sporo w tym ich winy, ale podobno ci nauczyciele są w stanie zdziałać naprawdę wielkie rzeczy. Zastanawiam się tylko czy zarobki są w miarę przyzwoite
wczasowicz 2016-07-20 15:58:39
Grupa tegorocznych absolwentów" 9" jest na obozie młodzieżowym...masakra!
O 1-2 w nocy glosne rozmowy, muzyka...rzucanie z balkonów rzeczami...nie znają słowa przepraszam...chlew w pokojach...wszystkie uwagi do nich komentują " mamy prawo"...
wczasowicz 2016-07-20 18:42:14
Grupa tegorocznych absolwentów" 9" jest na obozie młodzieżowym...masakra!
O 1-2 w nocy glosne rozmowy, muzyka...rzucanie z balkonów rzeczami...nie znają słowa przepraszam...chlew w pokojach...wszystkie uwagi do nich komentują " mamy prawo"...
oj 2016-07-27 23:19:32
Ale nawet nie szukają teraz żadnych nauczycieli, więc warunki muszą być dobre. Wiadomo, że praca z gimnazjalistami do najłatwiejszych nie należy, bo nauczanie jest trudne, ale pewnie zarobki mają dobre
Zostaw swoją opinię o Gimnazjum nr 9 - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimnazjum nr 9