Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o securitas polska sp, z o o

Pracowałeś w firmie securitas polska sp, z o o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonimowy pracownik - 2009-07-29 15:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Securitas potrafi tylko dobrze o firmie pisac ! Nie stosują sie do prawa.Czas pracy 12/24 (czyli 12 praca 24 wolne to fikcja) Pracownicy pracują po 300 godzin w miesiącu. Grafik pracy jest pisany tylko dla kontroli A w dodatkowych godzinach wyrabia sie to co dwóch pracowników w sumie. Nie zgadzasz sie na dodatkowe ??? Juz jest na to sposób !!! Oddelegowanie na inny obiekt (tak ze sam(a) sie zwolnisz bo nie bedzie Ci pasował dojazd .Ale jakby co to podpisujesz umowe na całe województwo śląskie. Lub jeszcze inna forma zwolnienie za porozumieniem stron. Przychodzisz do pracy jak co dzien a tu czeka na Ciebie papierek (jak kto woli serdeczne podziekowanie za współprace) Wiec zastanów sie zanim podejmiesz prace w firmie S......( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2009-12-18 09:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z tym to prawda !!!!!!!!!!! securitas to wyzyskiwacze!!!!!!!! pracuje od 2 lat juz z tym [usunięte przez moderatora].........,ale na szczescie za miesiac zmieniac ta robote.mam juz lepsza firme ,gdzie daja 7.50 netto!!!!!!!! impel to jest to,a nie securitas. ludzie uciekajcie z SECURITAS !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
agatka - 2010-04-09 14:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie pracowałam [usunięte przez moderatora] ,szkoda w ogóle strzępić język na tych [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 14:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z wami koledzy i kolezanki ta firma to fikcja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-04 19:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak tak jest źle to zmień na inną, jak mogłeś wytrzymać 5 lat w tak niedobrej firmie?
zdjecie uzytkownika
roger00000007 - 2012-01-24 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To, że Securitas wyzyskuje ludzi te też jest wina właściciela firmy tego [usunięte przez moderatora] Szweda, który na to pozwala bo ma jeszcze więcej kasy
zdjecie uzytkownika
ffff - 2012-06-08 16:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w tvp sa w wewnetrznej ochronie dostaje 1400 netto[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
POF - 2013-03-30 12:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujęokoło roku na obiekcie obowiązkowej ochrony. Mam lic. II st i pozwolenie na broń. 8 zł na ręke, umowa o prace i zlecenie. atmosfera niezła, ekipa dobra, zgrana. szef ok.
Polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 21:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Securitas dają może karnety na siłownie, bo to ważne w tym zawodzie, by mieć krzepę ;)? Czy bez licencji tez dają 8 zł?
zdjecie uzytkownika
opinia własna - 2014-02-24 12:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od roku w Sekuritas. Praca jest ok. Uważam jednak, iz nie nma dastatecznego zainteresowania pracownikiem. Brak dodatkowych form nagradzania.
zdjecie uzytkownika
sierżant - 2014-06-12 23:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w Securitas Services na przełomie lat 2010/ 2012 ten czas minał mi w mgnieniu oka była praca ,byli koledzy i kolezanki był etat pełne umundurowanie ,pracy tez było sporo nieraz 300 godzin ale szło się bez ociagania jaka atmoswera :)!!do dzisiaj miło wspominam kazdą służbe ,nauczyli mnie wszystkiego co przydało mi sie w poźniejszym okresie kiedy pełniłam funkcje dowodców w innych agencjach i za to jestem im wdzieczna securitas zawsze bedzie miał u mnie wysokie notowania polacam :)))
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: startpraca.pl
Łódź
(łódzkie)
Poszukujemy zdecydowanych, odpowiedzialnych i zaangażowanych osób do ochrony sklepu Miejsce pracy: ŁódźGłówne obowiązki: zabezpieczenie mienia przed kradzieżą i włamaniem, zapobieganie dewastacji, zmiany dzienne. Wymagania: niekaralność, zaangażowanie i odpowiedzialność, kultura osobista Oferujemy: umowę o pracę, wypłatę wynagrodzenia zawsze 10-go każdego miesiąc. Kontakt poprzez: AplikujLub sześć zero trzy dwa ze
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-06-19 16:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Troche dawno kolego pracowałes, pewnie sporo sie przez te 3 lata pozmieniało, może ktos wie jak aktualnie traktuje sie ludzi w securitas?
zdjecie uzytkownika
nikos - 2014-06-24 15:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie z serwisu technicznego (usunięte przez administratora),po zgloszeniu awari kamer na lidlu potrafia 3 miesioce jechac ,co za ludzie tepic takich
zdjecie uzytkownika
Pracownik ochrony - 2014-07-06 11:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Securitas się zeszmacił. Za śmiesznie niskie stawki i na umowy śmieciowe zatrudnia coraz gorszy sort ludzi. Kompletne dno i gaszenie pożarów w majtkach przy braku pomysłów na przyszłość.

Securitas niczym już nie różni się od wiejskich agencji ochrony i wysyskuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-07-07 16:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to prawda, że do awarii przyjeżdżają po 3 miesiącach, to pewnie dlugo sie na rynku nie utrzymują, bo takie rzeczy trzeba naprawiać natychmiast. Jest to niedopuszczalne.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 11 mies Krk - 2014-07-19 10:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Securitas już długi czas. Stawka na obiekcie handlowym 6.50 plus dodatek 152zł. Grafik zmienia się z dnia na dzień, dzwonią bez przerwy, przerzucają na inne obiekty itd. Umowa zlecenie miała się zmienić po 9 miesiącach pracy w firmie mija mi już rok, ale przecież Securitas nie stać na umowę o pracę dla zaufanych pracowników wyrabiających po 250-300h miesięcznie.. Firma mega żałosna poczekam jeszcze miesiąc i czas uciekać! NIE POLECAM!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie securitas polska sp, z o o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x