INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

paulinajarka 2016-11-22 10:51:42
ja jade z kujawsko pomorskiego 27.11 do 8.12, jade pierwszy raz i bede wyjezdzala z Wroclawia. Dojade sobie polskim busem, to tylko 11 dni, pojechalabym na wiecej, ale najpierw zobacze jak tam jest :)
PaulinaJ:) 2016-11-22 10:59:48 [użytkownik zarejestrowany]
ja jade 27.11 do 8.12 pierwszy raz z Wrocławia
PaulinaJ 2016-11-22 11:02:42
do 25.11 wysylaja zaproszenia na inwentaryzacje od 27.11 do 8.12, ja jeszcze nie dostalam, ale chce jechac, pierwszy raz, wychodzi 11 dni, 10dni pracujacych, jedzie ktos tez w tych terminach z wroclawia?
natalia 2016-11-22 15:09:00
halo halo jedzie ktos do tych niemiec czy nikt?
4
natalia 2016-11-23 18:24:10
ja jade. podaj emaila to sie odezwe.
2
Lutekck 2016-12-08 10:48:19
czy wiecie ile mniej wiecej sie pracuje. Interesuje mnie stosunek czasu pracy do czasu wolnego. Dzieki z gory za odp.
2
natalia 2016-12-10 13:25:31
własnie wróciłam w inwentaryzacji w niemczech. MASAKRA praca po 10-12 h (czasem dluzej) plus dolicz sobie dojazd do pracy czasem okolo 2 i to samo spowrotem. pobudki o 2:30 na porzadku dziennym. powrot do 'hotelu' kolo 17 najwczesniej. MASAKRA NIGDY WIECEJ.
4
fli 2016-12-12 21:39:51
Czy ktoś z ostatnich turnusów może podać więcej informacji na temat pracy, warunków itd
Baśka 12 2016-12-13 12:25:17
Nie zgadzam się. Ja też własnie wróciłam i owszem praca ciężka, ale po to się jedzie, żeby pracować i zarobić, a nie spać po 15 godzin.
1
Gość 2016-12-20 13:03:10
Czy ktoś jedzie 6-24.12.2017? Jak w ogóle wygląda tam praca? I ile kasy powinno się mieć ze sobą, bo słyszę, że nie zapewniają już żarcia.
pytajacy 2016-12-23 00:34:13
...jedzie ktoś w terminie 15 styczeń - 28 luty /2016 / Niemcy ?
4
Mike7007 2016-12-29 10:00:00
Ja jadę 6-24.01. Podaj jakieś dane kontaktowe to pogadamy:)
ciekawy 2016-12-30 18:35:35
witam, co sie stało ze zlikwidowano wszystkie bonusy za daleki dojazd na inwentaryzacje? komu bedzie sie chciało za darmo jechac np z Rybnika do Zgorzelca??
ada4u 2017-01-02 12:30:21
RÓWNIEŻ SIĘ WYBIERAM , JESTEM NA MEJLU ada4u@interia.pl
Kobieta 2017-01-02 15:33:09
JADE 15 STYCZNIA DO 21 LUTEGO DO NIEMIEC. WYJAZD Z KATOWIC. CZY JEST KTOŚ TO RÓWNIEŻ WYBIERA SIĘ W TYM TERMINIE? INWENTARYZACJA W SKLEPACH KAUFLAND.
k.x 2017-01-02 15:38:47
Witam.Praca nie jest ciężka , jeżeli ktoś jedzie do pracy ,a nie na wakacje.Fakt jedzenie jest beznadziejne i nie dobre.Trzeba mieć trochę kasy przy sobie żeby wyżyć na turnusie.Kierownictwo zależy na kogo się trafi.pozdrawiam
2
k.x 2017-01-02 15:46:45
wyjazdy są z KATOWIC LUB Z WROCŁAWIA ewentualnie z Legnicy.pozdrawiam
k.x 2017-01-02 15:49:10
Witam.Jadę już 5 stycznia do Niemiec.Potrzebujesz jakieś inf.
HagiaSophia 2017-01-03 12:20:35
Witam, po jakim czasie firma odpowiada na zgłoszenia? Czy samo wysłanie aplikacji bez zakładania sobie konta na stronie wystarczy? Czy ktoś kiedyś jechał ze znajomym/ koleżanką/chłopakiem? Czy firma godzi się aby zabierać razem dwoje ludzi? Czy na miejscu, jeśli będziemy mieć dosyć szczęścia, aby zakwalifikować się na ten sam turnus, mamy szansę na wspólne zakwaterowanie? pozdrawiam.
stanley 2017-01-04 09:54:48
Podaj maila:) mam kilka pytań:)
Robert 2017-01-04 10:57:05
Podaj jakiś kontakt mailowy bądź tel to pogadamy:)
Kobieta 2017-01-04 13:13:33
Przesłano umowę... tam jest napisane wynagrodzenie 13zł. brutto i praca nie dłużej niz 8h.. za nagodziny nie płacą. To jak to w koncu jest? Dniówka na pewno 130zł?
Kobieta 2017-01-04 13:16:02
Tak, chętnie się dowiem jak jest w praktyce ;) Czy warunki w porządku i płaca;)
Kobieta 2017-01-04 13:27:22
Jade 15 stycznia. Do jutro do godz 8:00 muszę przesłać wypełnioną umowę. Kto wyrusza z Katowic? Pisać na maila chadzira@o2.pl ;)
nowy25 2017-01-06 21:52:01
też pytam jak z wyżywieniem,czy są lunch packet ?.napiszcie?
AGUla 2017-01-07 11:44:11
Ja złozyłam dokumenty i czekam na odpowiedź
kamil 2017-01-07 21:55:14
ja się wybieram i tez jade z kielc
Pomysłowy 2017-01-08 13:59:08
Słyszałem że fajna firma i złożyłem CV. Czekam teraz na odzew. Jak ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda praca w firmie. Czy stawka jest uzależniona od stażu pracy w firmie? Jak przedstawiają się pozostałe aspekty pracy(dojazd, socjal itp.) Będę wdzięczny za info.
G 2017-01-09 10:03:55
Witam. Prosze o aktualna opinie na temat pracy na inwenteryzacji w Niemczech. Czy faktycznie zarobki sa takie jak mowia w biurze. Mi pani powiedziala, ze zarobie dziennie 170 zl nareke, czy jest tak faktycznie ? oczywiscie jeszcze wazne sa warunki mieszkaniowe, czy sa normalne ?
nowy25 2017-01-09 12:52:35
Jest tak,liczący dostaje 130 zł+40 zł netto na wyżywienie dziennie,od tego roku brak obiadów+lunchpakietów,po inwentaryzacji korzystaj z dobrodziejstw restauracji ,sklepów,lub to co zdołasz zabrać z domu.Tak wyglądają NOWE stawki firmy....
2
Jack 2017-01-09 21:05:08
Ja sie wybieram
Asia 2017-01-10 20:40:15
Spokojnie jedz bez obaw wszystko jest w porzadku kasa wyplacana zawsze opinie zle pisza Ci ktorzy zostali wyrzuceni albo im sie nie chce pracowac.
Pytający 2017-01-11 08:12:01
...... dziękuję za informację . Faktycznie pierwszy raz więc mnóstwo pytań i obaw . Pozdrawiam
Aga 2017-01-11 11:14:18
Ja jadę ale 15 styczeń 21 luty a ty piszesz 28 Jadę z Wrocławia choć w sumie z Piły Pierwszy raz
Aga 2017-01-11 11:16:38
Ja jadę ale 15 styczeń 21 luty a ty piszesz 28 Jadę z Wrocławia choć w sumie z Piły Pierwszy raz
Armando 2017-01-11 17:45:02
Jedzie ktoś z Katowic 15 Stycznia ?
on 2017-01-11 18:17:36
też wybieram się z katowic o ile się nie rozmyśle,
on 2017-01-11 18:21:31
czesc tez jade z kielc
Jack 2017-01-11 23:27:19
Skad takie przekonanie ze wszystko ok skoro jedziesz pierwszy raz?
Fiorela 2017-01-12 12:10:16
Hej, "kamil" i "on" też jadę z Kielc, a wyjazd z Katowic/ jak możecie to odezwijcie się na mail fiorelas7@interia.pl
Fiorela 2017-01-12 12:33:12
Hej, chłopaki ( nick- "on" , "kamil" )tez jadę z Kielc, a wyjazd z Katowic / jak możecie to odezwijcie na na mail: fiorelas7@interia.pl
Fiorela 2017-01-12 13:20:50
"kamil" i "on" też jade z Kielc, a wyjazd z Katowic / jak mozecie to odezwijcie się fiorelas7@interia.pl
Girl 2017-01-13 09:27:45
Hej, kto jeszcze jedzie z Wroclawia 15 stycznia?
Majolla 2017-01-13 14:34:31
Ja jadę z Wrocławia ale 16 stycznia do Drezna.
Oki 2017-01-13 14:49:54
Cześć, planuję jechać pierwszy raz na inwentaryzacje(od 18.01), nie mam pojęcia jak wygląda praca i życie na takim turnusie, zostają tylko domysły. Nie wiem z którego z proponowanych miast wyjadę. Proszę o kontakt kogoś kto korzystał z usług Invent Sp. z.o.o. z Wrocławia

oki0488@wp.pl

help ;)
Asia 2017-01-13 14:52:09
ja jadę 15 stycznia z Wrocławia ;)
Girl 2017-01-13 19:21:16
Super :) Możesz podać maila?
Zuch 2017-01-15 12:28:57
Widzę, że mają dużo ofert pracy. Proszę o informacje czy wymagają doświadczenia i jak przedstawiają się zarobki.
Daro 2017-01-17 18:34:21
Ludzie,którzy pojechali na Kaufland.Żyjecie?
5
mateuszs22 2017-01-19 09:33:56
Miałem jechać ale grypa nie pozwoliła. Napisz ktoś opinię jak tam jest. Mój e-mail mateuszs116@interia.eu
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.