Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: INVENT Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Tia - 2016-02-20 11:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szklanka zimnej wody - 2016-02-19 22:05:43]:
kupują albo pozałatwiali sobie ileś tam darmowych starterów z orange, wysyłają smsy i kartę wyrzucają bo po paru godzinach numer jest już nieaktywny...nic na tym nie tracą, a jak już to grosze
zdjecie uzytkownika
gik - 2016-02-20 12:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do tego szczury
zdjecie uzytkownika
Opałowiec - 2016-02-20 20:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i pani z osiedlowym stażem na umowie społecznej :)
zdjecie uzytkownika
ona 48 - 2016-02-22 20:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy faktycznie sciagaja z was kary?czy w ogole jest takie prawo?moze z tym isc do sadu cywilnego?bo inspekcja pracy to dotyczy tylko umow o prace,juz sie dowiedzialam....
zdjecie uzytkownika
Tia - 2016-02-23 13:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona 48 - 2016-02-22 20:44:25]:
Jak umowa jest podpisana ręcznie przez obie strony to mają prawo żądać zapłaty kary, ale tylko wtedy kiedy udowodnią pani szkodę. Jak nie ma podpisanej to nie mają prawa żądać kar, ale równie dobrze mogą nie zapłacić ;) Ps. Ktoś dostał już karę za luty?
zdjecie uzytkownika
fbi - 2016-02-23 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland z tą cieplarnią chciał robić rewizje osobiste. Bo jak kiedyś złapali faceta co kradnie to wszystkich podejrzewali. Tak jakby kobiety nie kradły. Kto to wymyślił że tylko faceci kradną, jakiś zagraniczny liczący.
zdjecie uzytkownika
viki - 2016-02-23 19:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w markecie budowlanym w styczniu,do dziś mi nie zapłacili,kontakt marny,kombinują że zły numer konta podałam ,po zweryfikowaniu konta kasy dalej niema,jeśli Inspekcja tym sie nie zajmuje to gdzie mam sie z tym udać???
zdjecie uzytkownika
wajcha - 2016-02-24 02:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załóż sobie różowe spodnie od dresu i nikt cie nie pozna
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2016-02-26 10:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddzwanianie i mailowanie do rzekomych mediów, jakie zachęcają na tym forum do kontaktu, może być przykrym doświadczeniem. To numery zakładane przez wrocławskich dilerów, którzy niekiedy obstawiają inwentury Inventu wyłapują fochów i w najlepszym wypadku straszą.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-02-26 10:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zresztą jakby ktoś chciał zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest wykop i inne portale społecznościowe i całkiem spora społeczność, wystarczy napisać i już ;) media same załapią jak będą zainteresowane ;)
zdjecie uzytkownika
Ulla - 2016-02-27 18:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
80 złotych dla wielu to bardzo dużo, no i to tyle często co za całą inwentaryzację. Takie ubezpieczenia nie są za bardzo legalne i nie ma na to żadnego dokumentu. Odrazu wiadomo że to może być problem.
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-02-28 00:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem przy tym i wiem że nikt nigdzie nie uciekł. Jak się nie wie o czym się pisze to już lepiej nie pisać. Chyba że o tym jak po pijaku skopałeś kobietę bo się nie zgadzała z twoimi poglądami aż była Polizei. Chyba że nie pamiętasz bo zdrowo się narąbałeś. Pamiętaj jak się ćpa to się nie pije bo to piorunująca mieszanka która mózg przysłania.
zdjecie uzytkownika
karmel - 2016-03-03 18:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio pani z TV węszyła na monopolowym
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-08 20:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie sprawa umowy i ubezpieczenia jest w tej ,,firmie" do całkowitej poprawy, oczywiście jeżeli chce się utrzymać na rynku
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-03-08 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo wszystkie zęby sobie wyleczylam i jakoś przyjmują na to ubezpieczenie do lekarza. Co za farmazony wymyślasz? A że jak ktoś przeciaga zwolnienie i go zwalniają to się nie dziwię. Nikt nie będzie trzymał darmozjada. Jakby nie odprowadzali składek to byś nawet nie dostał się do lekarza po to chorobowe
zdjecie uzytkownika
ZUS - 2016-03-09 00:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składki to muszą odprowadzać od tego roku i od umowy zlecenie, łaski nie robią ;)
zdjecie uzytkownika
tzutz - 2016-03-09 10:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zerknij sobie na fiszke - skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest odprowadzana
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2016-03-08 21:13:07]:
Ty wogóle masz pojęcie o niemieckiej służbie zdrowia ? Jak widać NIE.
Do lekarza się nie dostaniesz gdy nie masz ubezpieczenia ? BZDURA.
Dostaniesz się ale w ciągu 3 miesięcy dostaniesz rachunek za leczenie.
Kolejna głupota. Jak ktoś przeciąga zwolnienie to go zwalniają ? BZDURA. Napisałem jak potrzebuje ubezpieczenie aby iść do lekarza (dla jasności tylko potrzebowałem receptę a nie zwolnienie). Potrzebowałem iśc do lekarza a nie na zwolnienie. I nie poszedłem bo zamiast poświadczenia o ubezpieczeniu dają wypowiedzenie z pracy. Jak ty kłamiesz.
zdjecie uzytkownika
Dol - 2016-03-10 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, nie trzeba mieć ubezpieczenia to akurat fakt, a możesz mi chociaż podpowiedzieć jakie tam się w takim razie dostaje te rachunki później, chodzi o wysokość
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-14 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2016-02-09 15:52:23]:
Szanowny Panie
Prosimy koniecznie zgłosić się na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
z dokładnym opisem swojego problemu. Sprawa na pewno będzie rozwiązana. Prosimy nie zapomnieć się podpisać.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
febus - 2016-03-14 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie są przeciętne zarobki dla pracownika inwentaryzacji. Oczekują znajomości języka niemieckiego, więc lepiej przeszkolić się odpowiednio w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-15 17:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadają, ale tylko na te które są dla nich ,,wygodne" ;)
zdjecie uzytkownika
Uc97 - 2016-03-16 01:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pisać na ich firmowym formularzu elektronicznym też nie ma odpowiedzi. Pewnie są obrażeni.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-16 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Postaramy się wyjaśnić wątpliwości.
Pozdrawiamy, zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
ulpaoa - 2016-03-16 21:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie to patrząc na te oferty natnąłem się na tą jako Pracownik inwentaryzacji za granicą i chyba całkiem dobrze to wygląda, rozwojowa praca jest na pewno.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-21 09:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna bzdura, jakoś wszystkie zęby sobie wyleczyłem na to ubezpieczenia. Jakby składki nie były odprowadzane to byś w ogóle nie dostał się do lekarza.
I jakoś z potwierdzeniem ubezpieczenia tez nie miałem problemu. Napisałem do biura i miałem po godzinie czasu na mailu.
zdjecie uzytkownika
grim - 2016-03-21 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość, pomińmy kwestie własnego leczenia siebie w placówkach :) Bardziej prosiłbym o informację czy na wyższych stanowiskach firma zapewnia np. auto czy telefon?
zdjecie uzytkownika
Sprawdzić i tyle - 2016-03-28 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-02-26 10:44:04]:
Wystarczy do TVN-u zadzwonić i potwierdzić ten adres będzie wiadomo czy faktycznie tv się tym interesuje czy nie. A co do kar to guzik mogą ci zrobić .
zdjecie uzytkownika
olson - 2016-03-29 13:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno mi uwierzyć @Tosc, że mogą Cię tak zwolnić za nic..przecież masz umowę są na niej jakieś gwarancje (no chyba, że nie ma) i można jakoś dochodzić swoich praw przecież
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-03-29 16:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 16:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2016-03-29 16:32:04]:
A w jakim stopni, proszę napisz coś więcej jeśli możesz.
zdjecie uzytkownika
tuy - 2016-03-31 20:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chętnie bym się dowiedziała co i ja. a to nie podpisuje się umowy w siedzibie tylko do cioebie przyjeżdzają? może to ktoś jakoś potwierdzić? z góry dzięxik
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-04-01 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe
zdjecie uzytkownika
Mach - 2016-04-04 21:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z obecnych w Wadowicach pracował może dla nich i jest coś w stanie powiedzieć w zakresie zarobków, pisać to może każdy o wysokich zarobkach a mnie interesuje rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-04-05 22:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak byłeś? Jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-04-06 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja nie wiem gdzie Ty pracowałeś, bo nikt tu tyle nie zarabia, w zeszłym miesiącu nawet premia wpadła, jestem krótko więc wyrobiłem tylko 110 euro, ale zawsze to coś w tym miesiącu będzie więcej. Koordynatora nie wiedziałem nigdy pijącego, a tym bardziej pijanego. A ludzie to inna bajka, ale to już nie wina firmy, że Polacy poza domem jak psy spuszczone ze smyczy się zachowują. Ja robię swoje praca, spacer, zakupy, sen, praca i tak w koło. Nikt nie karze Ci chlać z innymi albo Rumunki sobie sprowadzać.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja zostanie natychmiast sprawdzona i wyjaśniona.
Bardzo prosimy o opis sytuacji, podanie daty zlecenia oraz konkretne nazwiska. Proszę podać również swoje dane: inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gross:
Opinia jest nieuzasadniona, dlatego nie możemy się odnieść.
Prosimy o maila w tej sprawie: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy podać swoje dane i opis sytuacji, która nie przyniosła zadowolenia.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wajcha - 2016-02-24 02:41:21]:
Proszę się znami skontaktować za pośrednictwem maila: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy dokładnie opisać sytuację i podać swoje dane.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-16 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałam w tej firmie. Opiszę sytuację która nas tam spotkała. Pracowaliśmy na początku po 10 godz , potem po 5. Ludzie którzy tam pracują to jest katastrofa! Jest chłopak który siedział w więzieniu 8 lat , zachowanie jego jest po niżej krytyki!! Jest chłopak z dziewczyną para , patologia na maxa , mają kuratorów! wyzywali ludzi przy stołach , którzy ciut wolniej pracowali , ublizali bardzo. Koordynator Pan Łukasz , on z nimi właśnie trzyma! doszło do bicia się , chłopak stanoł w naszej obronie i się zaczęli bić , i widzieli to niemcy. Czemu firma ich trzyma , mają kuratorów , i są wobec ludz chamy!Słyszałam na własne uszy jak ci z patologi mówili P.Łukaszowi kogo mają zwolnić! i On tak robi!! czemu??
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-16 20:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2016-04-06 13:36:50]:
Rany julek.
Jak ci ludzie potrafią kłamać. Ale dlaczego ? Płaci wam ktoś za to ?
Wyrobił tylko 110 euro więc jest w pracy nie więcej niż 4 dni a wali takie farmazony. Dostał premię za 4 dni pracy. Widać jaki inteligentny. Nie potrafi logicznie myśleć i sądzi że inni są takimi głąbami jak on. Chyba że to pracownik firmy tak napisał. A to już by mnie nie zdziwiło, bo tam o logiczne myślenie bardzo trudno.
OOOO RANY JACY BAJKOPISARZE.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-05-04 21:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby na inwentaryzacji dają wysokie stawki - a jakiś konkret?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-05-05 07:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2016-04-06 13:36:50]:
a w tym miesiącu premii ponad 500 euro. Jak się chce to się da.
Jedyny minus takich wyjazdów to inni pracownicy, straszna rywalizacja i jeszcze jak trafisz na takiego lokatora co mu tylko imprezy w głowie no to robi się nieciekawie, ale dlatego szukam własnego mieszkania i będzie git, bo do firmy nie mogę mieć żadnych zarzutów. Wypłata na czas, wszystko się zgadza, jak coś potrzebuję a koordynator jest zajęty, bo tez pracuje tak jak my to dzwonie do firmy i zawsze pomogą. Co do ilości pracy to to zawsze na wszystkich magazynach jakie już przeszedłem po zakończeniu roku oraz przed wakacjami jest z pracą różnie raz siedzisz po 10/11 h na zakładzie a raz 6, bo jest mniej zamówień. Tu tez tak ostatnio mieliśmy, ale już ruszyło z kopyta. I o ilość pracy nie możecie mieć do firmy pretensji, bo tak jest wszędzie. Masz pracę jak ludzie duzo zamawiają rzeczy z danego magazynu, i firma nie ma tu nic do rzeczy . Takiej opieki ze strony biura, z którego się wyjezdża nie miałem nigdy.
zdjecie uzytkownika
mantra - 2016-05-05 13:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hmmmmm ale na jakim stanowisku otrzymałem tyle premii? bo ja chcę do nich się na zatrudnienie załapać jako Pracownik inwentaryzacji i chcę wyjechać za granicę - tutaj również takie wysokie wynagrodzenie jest szansa że otrzymam?jakiś konkretny kraj polecacie?
zdjecie uzytkownika
Zespół INVENT - 2016-05-06 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry
Prosimy o dokładny opis sytuacji, dane swoje oraz przełożonych obecnych na inwentaryzacji na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
daniel1982 - 2016-05-18 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxx - 2016-02-12 11:44:14]:
A za co konkretnie masz tą karę umowną?
zdjecie uzytkownika
tamara - 2016-06-09 21:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja chciałabym firmę jak najbardziej tutaj pochwalić bo wypowiedziała się na forum i wykazała zaangażowanie w sprawy pracowników, inne agencje tak jnie robiią niestety
zdjecie uzytkownika
tata - 2016-06-13 22:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspomniana była wcześniej jakaś kara umowa dla pracownika - czy ktoś mógłby wyjaśnić bardziej precyzyjnie o co dokładnie chodzi? wolę tutaj podjąć prace bez niespodzianek
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadzwonili do mnie z Wrocławia ze mam sie zgłosic w Lublinie na drugi dzień pojechalem pan ktory tam urzęduje popijal sobie kawke i dal mi umowe o prace kazal wyjsc z biura przeczytac i wrocic po przeczytaniu wrocilem dal mi test ktory byl poprostu banalny zrobilem powiedzial ze za koszulke i za buty pobiora 50 euro wyjazd oni mi oplacaja nie musze nic zwracac na swieta wroce na urlop to wszystko byly klamstwa
Pytania:
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-06-14 08:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@King of justice
Dzień dobry, prosimy o opisanie sprawy na inwent.reklamacja@issp.pl. Nie możemy odnieść się do sytuacji ani jej skontrolować, nie znając szczegółów.

Pozdrawiamy, zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
aka - 2016-06-14 14:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest nowa oferta! jako Pracownik inwentaryzacji za granicą – kierowca Bytom.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INVENT Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert