logo INVENT Sp. z o.o.

INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Pomysłowy 2017-07-06 21:16
Chciałbym pojechać na inwentaryzację ale powiedzcie jak tam jest?
3
Kinga 2017-07-06 23:43
Ja jadę z Katowic. Team 12 ;)
Mania 2017-07-14 11:36
Czy agencja INVENT posiada w ofercie tylko prace przy inwentaryzacji?
Donna 2017-07-17 11:42
Czy są osoby które zapisały się na inwentaryzację wyjazdową do Niemiec na 30 lipca?
Pomysłowy 2017-07-18 23:04
Czyżby lato zawitało na to forum? Nie ma komu napisać kilku zdań o bieżącej sytuacji firmy?Może dowiemy się czegoś, jest sporo zapytań? Widać dużo ofert.
mateuszs1994 2017-07-19 05:26
Ja zapisałem się na 30 lipca. mateuszs116@interia.eu
Donna 2017-07-21 11:44
Współpracuję z Inventem od maja tego roku. Byłam na 10 inwentaryzacjach (3 miejscowe i 7 wyjazdowych). Póki co nie mam na co narzekać, pieniądze zawsze są wypłacone na czas, zgodnie z umową. Wyjazdy traktuję jako pracę dodatkową, dającą możliwość dorobienia więc stawka generalnie jest ok.
BezSensuNaDluzszaMete 2017-07-22 20:45
Praca dobra dla emerytow lub dla tych Co maja normalna prace i chca dorobic w trakcie urlopu bo normalnie zarobic odlozyc i miec to trza sie dobrze nagimnastykowac. Polecam poszukac innej normalnej stalej bo z tego sie wyzyc nie da.
4
Polnet 2017-07-25 12:27
Invent jak widzę ma wysyp ofert , super można coś wybrać!
aga 2017-07-27 11:11
pracowałam na invencie w Niemczech , nie polecam dojazd liczenie powrót 14 godzin
i dziwne ciągłe szukanie do czego się doczepić (usunięte przez administratora) NIE POLECAM
(usunięte przez administratora), a kasa żaden szał za pracę do 3 w nocy
1
To12253 2017-07-27 20:07
Kto jedzie 30 z Wrc di niemiec na turnus ?
ja 2017-07-28 08:50
a 30 lipca z Katowic do Niemiec? Szukam koleżanki/kolegi
moniczka 2017-07-28 11:42
jestm jako osoba rezerwowa , czy wiesz moze czy zazwyczaj takim osobom udaje sie dostac na wyjazd monikaza98@wp.pl
Patryś 2017-08-07 10:44
Czy agencja nie ma aktualnych ofert tylko te z czerwca?
karola 2017-08-09 08:20
wyjazd z Wrocławia to z jakiego miejsca jest?
GOŚĆ 2017-08-10 10:35
Niepoważna firma a dokładniej ludzie w niej pracujący. NIE POLECAM!
4
Natka 2017-08-10 15:18
Czy jedzie ktoś na inwentaryzację za granicę 16.08? :D
1
Natka 2017-08-10 15:21
Czy jedzie ktoś na inwentaryzację za granicę 16.08? :D
aga 2017-08-11 14:06
czy dostałaś juz link potwierdzający?. Ja jestem zapisana, ale liku jeszcze nie dostałam
niska 2017-08-11 14:14
Ile przed wyjazdem dostaje się link aktywacyjny. Mam wyjazd na 16.08.2017, a nie dostałam jeszcze linku
Pola 2017-08-11 18:14
Czy coś się zacięło w agencji, że nie mają nowych ofert ? Widziałam same oferty na inwentaryzację ale z czerwca. Może ktoś napisać co się stało? Może ja nie znalazłam nowych? Wiem, że są wakacje i nie piszecie.
ZosiaSamosia 2017-08-14 08:52
hej. oferty nowe pojawiają się ciągle, tylko widocznie firma nie dodaje już na tą stronę. tylko na jakieś inne.

możecie sobie zobaczyć tutaj http://jobbay.pl/pracodawca/invent,2111?strona=1

albo zobaczcie też sobie na OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2UCX9/

ja cały czas jeżdżę na inwentaryzacje z nimi, trzeba tylko szukać umieć ofert, bo gowork to nie jest jedyna strona na którą invent dodaje oferty pracy :P
-danuta 2017-08-14 09:23
Czy jest ktos kto ma wyjazd 16.08.2017 ,a nie dostał jeszcze zaproszenia na wyjazd?
BoB 2017-08-14 09:38
tak, ja nie dostalem. bylem tez na inventach w czerwcu i wtedy dostalem 6 dni przed
Pan Pomocnik 2017-08-14 10:13
Zapraszam do zadawania pytań jestem stałym pracownikiem znam system i dużą ilość ludzi
BoB 2017-08-14 10:26
Witam, czyli rozumiem ze jak dzisiaj nie dostaniemy zaproszenia to oznacza ze nie jedziemy w srode? bo jutro jest święto :D . Wolałbym teraz wiedziec czy jade,czy nie jade bo nie zrobilem jeszcze zakupow i nie bylem w kantorze a jutro wszystko zamkniete. pozdrawiam.
kasia93 2017-08-14 10:42
boże ludzie, przeciez zawsze możecie do nich zadzwonić jak nie wiecie co z inwentaryzacją w środę. a nie czekacie do usranej śmierci na zbawienie skoro firma sie nie odzywa.... wszędzie można znaleźć do nich numer i w ogłoszeniach. chociażby ten 600 020 329. dzwońcie jak nie wiecie co robic a nie się wyżalacie na forum
BoB 2017-08-14 10:45
problem w tym, że osoba do kontaktu z maila nigdy nie odbiera tel ;], po ok 4 sygnalach jest odrzucenie (chyba automatyczne), w tamtym tyg też probowalem i to samo
Tymon 2017-08-15 15:29
Jeśli ktoś nie radzi sobie z drobnymi trudnościami to nie rozumiem jak można decydować się na wyjazd?. Byle drobiazg i będą problemy, agencja jest spoko ale to nie przedszkole!
Pawelec 2017-08-23 20:52
Inwentaryzacja nie jest może najambitniejsza pracą ale jeśli ktoś ma pilna potrzebę podratowania domowego budżetu? Czemu nie?
Gall 2017-08-24 22:29
A czy możesz bardziej opisać, co Ci się nie podobało?
1
Przemek 2017-08-29 17:20
Firma fajna tylko z ludźmi czasami jest coś nie tak, nie wiedzą co chcą.
1
Jerzyk 2017-09-04 12:09
Sadzę, że niektórzy w swojej złości zapominają się co piszą na publicznym forum. Oskarżanie firmy o działania niemalże niezgodne z prawem to poważne zarzuty. Może jednak warto pomyśleć zanim napiszę się jakiś tekst. Nie wszystkim musi się podobać praca oferowana przez INVENT.
olo 2017-09-16 22:39
usuwane wszystkie negatywne wpisy, firma nie przestrzega prawa pracy albo je b. naagina
2
ja 2017-09-18 14:13
Witam, z racji że wybieram się jutro po raz pierwszy na inwentaryzację z tej firmy dlatego mam takie pytanie...w zakładce moje terminy jest napisane "Godziny odjazdu/przybycia na inwentaryzację są uwarunkowane odległością oraz godziną zamknięcia sklepu. Wahają się pomiędzy 15:00 -21:15. Zobowiązujemy się poinformować Państwa o konkretnych godzinach na co najmniej 1 dzień przed inwentaryzacją." Chciałabym się dowiedzieć gdzie dostanę informację o konkretnej godzinie wyjazdu. Będę wdzieczna za info
patrick 2017-09-19 14:53
Powołując się na prawo pracy, trzeba mieć z danym pracodawcą umowę o pracę , invent nie zawiera takich umów, tylko o usług świadczących inwentaryzację, które podchodzą pod kodeks cywilny. W czym niby firma łamie prawo?
Magg 2017-09-19 14:58
W zakładce moje terminy na stornie invent.ag można sprawdzić dokładne godziny, dzień przed są aktualizowane.
Postek 2017-09-30 20:44
Jak dużo maja nowych ofert. Czy to rozwój firmy czy ogólnie braki ludzi do pracy? Może firmy zaczną podnosić pensje?
mateuszs1994 2017-10-05 04:54
Kto jedzie 10 października? mateuszs116@interia.eu
paulina 2017-10-06 15:03
jedzie ktos 12pazdziernika lub pod koniec pazdziernika na czechy? prosze o kontakt domelapaulina@gmail.com i tych co byli o opinie :]
Piotr 2017-10-06 18:13
Czy praca organizowana przez INVENT jest w miarę opłacalna?
Rebeka 2017-10-08 19:55
Srenio ja bylam 3razy i zawsze pierwsze 6dni to odrabialam koszty zeby tam w ogole jechac jedzenie euro dojazd to wcale tak rozowo nie wyglada a pracuje sie tez dlugo a spi mega krotko :/ ale coz mialam noz na gardle to sie bralo byle Co byle grosz byl ale dluzsza mete to bez sensu nerwowka i te cale wydajki szkoda slow
1
Pati 2017-10-11 20:30
Podpowiedzcie mi jak się wychodzi finansowo na wyjeździe na inwentaryzację za granicę? Nigdy nie byłam a mam chęć jechać żeby zarobić tylko czy tak jest? Czy to są długie wyjazdy? Jak wygląda sprawa mieszkań , czy są potrzebne? Zupełnie nic nie wiem?
Wiki 2017-10-14 11:19
NAWET O TYM NIE MYSL SZUKAJ CZEGOS INNEGO SERIO
1
Wiki 2017-10-14 11:20
NAWET O TYM NIE MYSL SZUKAJ CZEGOS INNEGO SERIO
Pomysłowy 2017-10-16 09:33
Praca na inwentaryzacji nie jest trudna a zwsze można zarobić całkiem niezłe pieniądze. Dla wybitnych mało ambitna.
gosc 2017-10-19 19:59
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Chyba, że ktoś ma ochotę na kilka tygodni na sucharach i po 12h pracy niemal bez przerw plus ok 4h dojazdu dopracyi ciągla nerwówka. Stanowczo odradzam niemiecki obóz pracy za polską stawkę. Dodatkowo grożą i straszą ,,karami". Ps, coś ktoś w tym temacie?
1
Patryk 2017-10-19 21:48
Jak człowiek jest w wielkiej potrzebie to raczej nie marudzi tylko szykuje kanapki i jedzie za dobrze płatna pracą. INVENT Sp. z o.o. daje taka możliwość, praca dosyć prosta a zarabia się dużo więcej niż w kraju.
Jula 2017-10-20 10:06
Byłam na kilku turnusach i nigdy nie pracowaliśmy 12 godzin, czasami zdarzało się że po 6 już kończyliśmy, przerwy zawsze są jakoś w połowie pracy, do toalety i napić się można było chodzić bez problemu. Warunki do mieszkania raz były lepsze, raz gorsze, ale jechaliśmy do pracy, nie na wczasy. 170 zł bez martwienia się o dojazd i miejsce do spania, nie wydaje mi się jakoś bardzo niską stawką, czasami są premie, można dostać większą stawkę. Minusem ten firmy napewno jest informowanie informowaniem o wyjeździe 2-3 dni przed.
Elka 2017-10-20 20:24
Ta jasne pitolenie o szopenie po 6 godz koniec yhy moze jeszcze na Rossmanach - po 12 to sie zgodze - tylko ile mozna zyc na bulkach bez normalnego jedzenia na glodowaniu i na walizkach i na spaniu od 3 do 6 osob w jednym pokoju - mam juz porownanie na tle innych firmych ktore zamuja sie inwentura Invent wypada najgorzej - inne firmy daja lepsze warunki i lepsze wynagroszenie bez zastraszania darcia i ciaglej nerwicy i normalanej umowie a nie polska umowa zagranica chore
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.