Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reni - 2014-06-27 22:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalam tam a konkretnie w Buginggen robcio co chcecie to byla masakra ,odradzam naprawde .Panie w ISSP to zwykle oszustki cala ta firma to syf i jedno wielkie klamstwo!!!Pozdrawiam i nie polecam
zdjecie uzytkownika
Maskulin - 2014-06-28 08:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla niektórych 8 zł to szczyt marzeń, ale każdy zdroworozsądkowy człowiek powie sobie, że za taką kasę utrzyma co najwyżej rybki w akwarium.
zdjecie uzytkownika
rumcajs - 2014-06-29 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynator z Wrocławia to kawał ... który żeruje na ludziach.Unikać z daleka!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-30 10:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogole smieezna jest ta firma, kasuja posty jak tylko opinie sa negatywne, omijac ta firme? JAK NAJWIEKSZYM LUKIEM!!!!
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-06-30 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie czy sa jakies wyjazdy za granice !!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-07-01 16:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna poczytaj opinie wczesniejsze, omijaj ta firme jak największym lukiem!!!!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
M - 2014-07-05 13:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie/ komisjonowanie artykułów biurowych Niemcy- ZIELONA GÓRA
lubuskie
ISSP Sp. z o.o. Czy to jest normalne, że w wymaganiach z trzema wykrzyknikami jest zaznaczone, ze wyjazd bez par, a do tego pakowania chcą CV ze zdjęciem, po cholere, zeby pakowanym towarom sie podobało, kto je pakuje ?
zdjecie uzytkownika
unkown - 2014-07-06 23:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możliwość zarobienia 1300 zł w nieco ponad 2 tygodnie była kusząca. Szumne zapowiedzi pracy w wymiarze 6-8 godzin to jakiś żart. Kończyło się na 9-10 godzinach dziennie, niedosypianiem, tragicznym wręcz zakwaterowaniem. Cały tydzień spędziliśmy na polu kempingowym z najbliższym sklepem w odległości 10km. Tylko raz pojechaliśmy wcześniej na zakupy, bezpośrednio przed pracą. Były wynajęte 2 domki 4 pokojowe, 4 osobowe. Nie będzie chyba zaskoczeniem, że 16 osób było w 1 domku z 2 prysznicami, a kierowniczka i koordynatorka wzięły sobie po pokoju w drugim domku. Firma nie była nawet w stanie zapewnić szklanki wody do obiadu, na który musieliśmy iść z hostelu 20 min. Szczerze mówiąc kompletnie nie opłaca się jeździć na rossmany, niby na rękę jest coś koło 95 zł, ale wliczając w to koszty wyjazdu, brak możliwości wypoczynku po pracy, oraz przebywanie poza domem zupełnie się nie kalkuluje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-07 07:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli twoja żona dostanie z issp propozycję wyjazdu na reklamacje odzieży pod francuską granicę- wybij jej to z głowy!!(usunięte przez administratora) A opinia idzie w świat.
zdjecie uzytkownika
unknow - 2014-07-08 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to jedna wielka kpina. Pierwszego dnia na magazynie trafił sie koordynator który kazał mi samej robić paletę wyższą ode mnie 3 razy ze zgrzewkami 20l wody destylowanej, leżakami pakowanymi w karton po 30 sztuk i innym tego typu ciężkim dziadostwem podczas gdy napakowany koleś obok mnie dostał karton z pudełkami śniadaniowymi i poduszkami. Mogłam zapomnieć o jakiejkolwiek pomocy bo gdy go poprosiłam o przydzielenie mi kogoś kto pomoże z noszeniem koordynator nie odezwał się słowem tylko spojrzał na mnie jak na jakiegoś psa i poleciał dalej. Siedzi się tam od 19.30 do 5 albo 6 rano. Koordynatorzy są straszni, traktują ludzi jak śmieci. Na całą grupę trafiła się tylko jedna bardzo miła para koordynatorów. Wypłata jest śmieszna a koordynatorzy jeszcze straszą że "jak źle policzysz to odliczę ci 2 godziny". Szczerze odradzam każdemu. Te śmieszne pieniądze nie są warte tyle zdrowia, stresu i zarywania nocy.
zdjecie uzytkownika
Golon - 2014-07-08 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem umowę na 6 inwentaryzacji. 3 pierwsze były pod rząd z czego z pierwszej odwołali mnie dzień przed nią i poszła na nią sama moja dziewczyna. Była WYCIEŃCZONA. Natomiast 2 następne dni były koszmarne. Niemożliwie długo przeciągana inwentaryzacja, chamscy koordynatorzy poza Bartkiem. Sypi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prawo i lewo a chęć pomocy ze skanerem mają tylko na początku. Za 6 zł na ręke za godzine to jest rozbiór w biały dzień. Za podobną harówe na budowie można wyciągnąć 15-20 zł na godzine. Omijać firmę dalekim łukiem. Z 3 ostatnich inwentaryzacji rezygnuje. Możliwość rezygnacji na 2 tygodnie przed daną inwentaryzacją to chyba najlepsze co firma może zaproponować
zdjecie uzytkownika
Spy - 2014-07-08 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga bo tu na forum kasuja niewygodne im wpisy, również odradzam tych wyzyskiwaczy i jeszcze ten zrozumiały i gburowaty koordynatorek, jak najdalej od tej pseudo firemki.
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-07-09 15:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem sie zarejestrowac na portalu lps ale napisali ze moj email istnieje juz w ich bazie tylko ze ja rejestrowalem sie w tamtym roku i w cv mam inny numer.Czy wie ktos co teraz mam zrobic
zdjecie uzytkownika
xon - 2014-07-16 22:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd niemcy
przygoda z ta firma zaczyna sie od podpisania umowy w przedsionku,
czy ludzie nie zasluguja zeby zaprosic ich do biura i normalnie ich potraktowac,
zadalem tej pani jedno proste pytanie:
gdzie bede mieszkal
odpowiedziala wymijajaco ze jeszcze nie wie bo bla bla bla.
dla mnie to wystarczyło
a pozaty umowa jest tak skonstrułowana że chocbys miał nie wiem ile godzin to dostaniesz za 151 no i soboty stawka normalna
mysle ze jest to wylacznie dla osob ktore daja sie traktowac jak ...

zdjecie uzytkownika
gosias - 2014-07-17 17:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem waszych opinii. Byłam już z tą firmą na jednym wyjeździe i teraz na wakacje znów się wybieram. Zawsze wszystko było ok.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-17 20:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę z LPS już drugi rok na okres wakacyjny i nie powiem złego słowa o tych wyjazdach. Pieniądze zawsze na czas, praca nie wymagająca większych kwalifikacji i umiejętności. czytam te opinie i się dziwie, tylko większość to chyba wpisy na wyjazdy inwentaryzacyjne, a to całkiem co innego i przez inną firmę. Nie sugerujcie się tym co tu piszą, bo zazwyczaj piszą ludzie, którzy zostali na miejscu zwolnieni, bo im imprezy, a nie praca w głowie. jak sobie przejrzycie fora to firma LPS ma najlepsze opinie wśród wszystkich innych firm wysyłających za granicę. I chyba jako jedyni zawsze finansowo wywiązują się na czas i nie trzeba prosić się o swoje pieniądze.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-17 21:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xon - 2014-07-16 22:55:55]:
to nie jest przedsionek, tylko pokój- kanapa, stoliki. ludziom to już w głowach się przewraca, tez podpisywałam umowę wraz z chłopakiem.
zdjecie uzytkownika
Mela - 2014-07-24 21:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy mógłby ktoś napisać aktualną opinię o wyjazdach do Niemiec jako pakowacz/komisjoner. Jakie zarobki na czysto (ile kosztuje mieszkanie i wyżywienie?) Jakie warunki mieszkaniowe i dojazdy do pracy. Czy jest sens współpracować z ta agencją.
zdjecie uzytkownika
annamaria - 2014-07-29 14:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2014-07-05 13:41:28]:
Jeżdżę i wszystko jest ok. Przecież teraz wszędzie wymagane jest cv ze zdjeciem to standard. A co do tych wyjazdów nie w parach, to sama pomyśl, ja bym nie mogła wydajnie pracować jakbym wyjechała ze swoim facetem,bo pewnie cały czas szukałabym z nim kontaktu, gadałabym z Nim i w ogóle robota byłaby nic nie warta. Pracodawcy chcą takich sytuacji uniknąć. Ja tam sie cieszę,że mogę od mojego trochę wypocząć przy okazji zarabiając całkiem fajne pieniążki.:D Poza tym praca jest spoko i dziewuchy fajne, super atmosfera. :)
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-07-29 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lola - 2014-06-24 16:49:30]:
Informujemy, że w przypadku choroby należy wcześniej poinformowac o swojej nieobecności a następnie przesłać drogą mailową skan zwolnienia lekarskiego na adres mailowy : inwent.rezygnacja@issp.pl. Po spełnieniu tych dwóch warunków żadne konsewencje w formie kary pieniężnej nie są stosowane.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
ISSP Sp. z o.o. – (nr rejestru agencji zatrudnienia 10629), poszukuje ambitnych i zorientowanych na rozwój kandydatów do wykładania towaru w jednym z marketów budowlanych w Łodzi   Wykonywane czynności: - tworzenie ekspozycji z asortymentów oferowanych przez sprzedawcę. Oferujemy: -stawkę 9 zł brutto/godzina, -umowę zlecenie / o dzieło, -pracę w pełnym wymiarze godzin , -osobom z potencjałem – możliw
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-07-29 14:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafael - 2014-05-14 14:06:49]:
Szanowni Państwo,W razie jakichkolwiek zastrzeżeń do współpracy z przedstawicielami naszej firmy prosimy o informowanie Nas o gorszących sytuacjach wysyłając e-mail na adres: inwent.reklamacja@issp.pl . Konsekwencje zostaną wyciągnięte,w celu ulepszania jakości pracy i komfortu pracowników.
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-07-29 14:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-05-22 15:59:08]:
Szanowni Państwo,
W razie jakichkolwiek sytuacji związanych z brakiem wynagrodzenia w ustalonym terminie prosimy o kontakt z Działem Reklamacji poprzez e-mail : inwent.reklamacja@issp.pl . Pracownik Działu Reklamacji ustali przyczynę braku wynagrodzenia i postara się jak najszybciej rozwiązać problem, aby w jak najszybszym czasie pieniądze do Pana/Pani dotarły.
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-07-29 14:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszczegajaca - 2014-05-30 01:17:05]:
Szanowna Pani,
Pani opinia nie jest podparta żadną argumentacją prosimy o sprecyzowanie powodów Pani niezadowolenia przesyłając zażalenie na adres : inwent.reklamacja@issp.pl .
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-07-29 20:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Mam pytanie o prace przy pakowaniu i komisjonowaniu artykułow drogeryjnych w Lipsku. Ktoś był, zna warunki pracy i mieszkania. Proszę pilnie o opinie.
zdjecie uzytkownika
Everybody - 2014-07-30 10:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co ja zdążyłem zauważyć to ISSP oferuje bardzo szeroką ofertę dla dużych firm i przedsiębiorstw przy pośredniczeniu i zatrudnianiu pracowników tymczasowych. Dla niektórych to świetna opcja i jeżeli spodoba się zakres współpracy myślę, że do ISSP można wracać. Przy takiej pracy najważniejsze jest to by stawka była możliwie najwyższa, a do tego żeby nie było problemów na linii pośrednik-pracownik. Myślę, że ISSP jest już na tyle doświadczoną firmą HR, że nie ma co ich posądzać o brak profesjonalizmu ....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x