Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-03 13:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-02 17:20:53]:
Co ty za bzdury pleciesz, jak nawet w weekendy popitalamy. Znowu jakiś odstraszacz nowych się trafił.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-10-03 15:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-09-29 10:11:12]:
Też jadę 8.10 do Niemiec. Byłem już rok temu. Jak się dodzwonisz to i tak powiedzą, żebyś sie zgłaszał przez www.invent.ag. Wchodzsz na ich stronę zaznaczasz turnusy, na które chcesz jechać i czekasz na telefon. Mają jeszcze miejsca bo wczoraj wkręciłem kumpla.
zdjecie uzytkownika
efi - 2014-10-03 18:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2014-10-03 15:42:00]:
a dostałeś już szczegóły wyjazdu (skąd i o której godzinie)? bo też jadę w podobnym terminie, ale nie dostałam żadnych informacji dotyczących wyjazdu
zdjecie uzytkownika
wladek - 2014-10-06 10:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jaka średnia wieku, wymagają zaśw. o niekaralności? wielkie dzięki za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
pharos - 2014-10-06 19:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zaświadczenia o niekaralności nie wymagają, podpisuje się oświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Wu. - 2014-10-06 19:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
ODRADZAM z całego serca pracę z tą firmą. Na szkoleniu mówione, że inwentaryzacja trwa max. 10h, przy czym w praktyce pracuje się nawet 13. Jedna 15min przerwa, przy czym idzie zebrać po głowie o minutowe spóźnienie. Koordynatorzy (z kilkoma wyjątkami) zazwyczaj się z Tobą w ogóle nie liczą. Bałagan, brak organizacji, pieniądze mierne jak za taki wysiłek. Właśnie odespałam po inwentaryzacji w OBI, przy czym o ile wyjechaliśmy po godzinie 15, tak nie zdążyłam następnego dnia na zajęcia o 9:00. Na inwentaryzacji w Wałbrzychu dodatkowo czekaliśmy na zimnie 1h na kierowcę, który nie odbierał telefonu od osoby, która miała go poinformować, o której kończymy. WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEJ FIRMY, z mojej strony to była z pewnością ostatnia próba współpracy.
zdjecie uzytkownika
dominik - 2014-10-07 14:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok temu jeździłem na Obi i bylo ok. Bez przesady..
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-10-08 17:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż jeszcze się nie urodził taki by wszystkim dogodził !
zdjecie uzytkownika
Yogi - 2014-10-08 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. A jakie macie opinie o projekcie (ISP- LPS- ISSP) w Wustermarku koło Berlina W Rossmanie- LDZ?
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-09 11:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzieli mi wISSP na gajowickiej ze do eisenach jest rekrutacja i wyjazdy sa ok 20,trzeba czekac na tel ,wam tez tak mowia??
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-09 11:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na mysli 20 pazdziernika,ktos jeszcze jechac ma???
zdjecie uzytkownika
lordes - 2014-10-10 10:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej szybkie pytanie jak dzwonią z tego biura ws wyjazdu to ze stacjonarnego czy komórki, dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
ivo - 2014-10-11 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie dla pracujących na projektach w niemczech /nie inwentaryzacjach/ ile dostajecie na rękę-konto?
zdjecie uzytkownika
lewy - 2014-10-11 11:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-02 17:20:53]:
prawda to z tymi godzinami ? jeśli ktoś tam aktualnie pracuję proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-11 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedzialek odezwe sie do nich w sprawie czy to aktualne jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-10-13 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM! PRZESTRZEGAM
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-14 11:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-10-13 20:46:21]:
Zostałeś wyrzucony z tą grupą co tak powywijała po mocnych trunkach %, że nie polecasz? Na inwentach praca jak praca, wysiłku nie wymaga, pieniądze za sierpień były na czas nie mam nic do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-14 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo uważnie czytajcie umowę,jest 14 dni na rezygnację i to nie ma dla nich znaczenia kiedy umowa była zawarta. Więc jeśli praca jest po tygodniu od zawarcia umowy to nie masz szans na rezygnację. Kontakt z pancią z działu rezygnacji fatalny , arogancka i zupełny brak kompetencji. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-14 20:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie miałem nigdy problemów z tą firmą. W biurze też pracują ludzie. Mają ustalone zasady których muszą przestrzegać. Pozdrowienia dla ekipy z Rybnika!
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-15 14:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy są wyjazdy do EISENACH ???Jesli ktos ma jechac to niech sie odezwie.
pzdr.Marek
zdjecie uzytkownika
michal89 - 2014-10-16 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm własnie wróciłem z miejsca odjazdu które okazało się fikcją. Piszą że odjazd z Parkingu przy Kauflandzie przy ul Piłsudskiego 10 w Bytomiu gdzie w ogóle na tej ulicy Kauflanda nie ma. Żadnej informacji o zmianie miejsca odjazdu nic. Odradzam
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-10-17 15:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firemka to jedna wielka ściema od początku do końca!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-17 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal89 - 2014-10-16 20:44:10]:
Odjazd z parkingu Kauflandu przy ulicy Piłsudskiego 10 był ale dla miejscowości Grudziądz. W tym mieście miejsce odjazdu się zgadza.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-25
Żródło: Gowork.pl
Łomża
(podlaskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniu 3,5,6.11.2014       Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 9,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY:   o wypełnienie formularza zgłoszeniowego na nasz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
prawie zwerbowany - 2014-10-19 21:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-10-15 14:29:46]:
Byłem z umową w Państwowej Inspekcji Pracy, podpisywać umowy tylko i wyłącznie na własne ryzyko, jeśli wtopicie to NIKT wam nie pomoże i ta pseudo firma żyje z takich naiwniaków________________JEDNO WIELKIE OSZUSTWO OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-25 10:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade dzis 3 raz Tym razem do Sochaczewa Narazie ok chodz zarobilem juz opieprz na samym poczatku ze zem nie policzyl jednego zadka. Kurka mac bylo po polnocy bylem zmeczony a gosc sie drze na mnie z rana czemu to nie policzone. 1h w plecy od nich i omalo nie wylecialem. Ale jak sie ma umowe smieciowa moga robic co chca z nami. Czy ktos z was wie o inventach zagranicznych jka tam jest ile placa itp. bo nie wiem i czy macie do biura jakis konkretny numer. A i gdzie teraz invent. 3.11.2014 zagranice. I czy z kielc jest odjazd. Jak cos pisac do mmnie na poczte dr2@interia.pl.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x