INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Jerry 2016-09-10 14:10:32
Później
Asia 2016-09-10 14:19:08
Tak dokladnie chodzi mi o ten wyjazd. Jade pierwszy raz. Mozesz cos powiedziec moze lepiej mariolaw1989@.interia.pl
Asia 2016-09-10 17:04:15
Z Wrocławia jade. A Ty?
Asia 2016-09-10 18:14:11
Ja jade z Wrocławia a Ty?
Asia 2016-09-10 18:20:43
Tak tak o ten wyjazd Mi chodzi, czy Ty też jedziesz???
Jeronimo 2016-09-10 19:09:46
masz obiad i lunchpakiet(2 bulki jakies batoniki, owoc, napoj). Obiady zaleza od hotelu raz lepsze raz nikt nie je hehe
Asia 2016-09-10 21:55:08
Ja jade z Wrocławia a Ty?
Asia 2016-09-10 23:08:10
Tak o ten wyjazd Mi chodzi. Skąd jedziesz ja z Wrocławia
Christof 2016-09-12 12:50:51
Siemka, wybiera się ktoś może na wyjazd teraz do Niemiec 18-09-2016?
Pisać na Christof87@interia.eu wyjazd z Katowic :)
Rychu 2016-09-13 16:33:08
coś w tym jest bo odniosłem podobne wrażenie po pobycie na inwentaryzacji.
3
niemcy 2016-09-14 15:22:49
Jakie są stawki netto za dzień pracy, czy 120 złoty jest już na rękę?
niemcy 2016-09-14 15:23:54
Jakie są stawki netto za dzień pracy, czy 120 złoty jest już na rękę? inwentaryzacja
1
tomek 2016-09-14 16:40:19
Ile Euro trzeba ze sobą zabrać do pracy na trzy tygodnie?
Gośka 2016-09-16 16:28:03
Alma zanórkowała - będzie dalej tam robota?
Zuzia 2016-09-18 05:53:59
Czy ktoś wie gdzie jedzie Jacek autobusem--? W ubiegłym roku był w Austrii i w Niemczech a teraz?
SvennyPROMOPRS 2016-09-24 13:01:32
Zarobki są największe we UK, Francji, Niemiec, i Irlandii. Ostatnio byłam w Belgii pracować, ale nie zarobiłam na tyle dużo aby móc kupić sobie dom, i założyć własny biznes, bo studia już dawno ukończyłam. Polecam pracę w Anglii, oraz Francji, najlepsze zarobki są właśnie nigdzie indziej, jak nie tam.
SvennyPROMOPRS 2016-09-24 13:02:16
Zarobki są największe we UK, Francji, Niemiec, i Irlandii. Ostatnio byłam w Belgii pracować, ale nie zarobiłam na tyle dużo aby móc kupić sobie dom, i założyć własny biznes, bo studia już dawno ukończyłam. Polecam pracę w Anglii, oraz Francji, najlepsze zarobki są właśnie nigdzie indziej, jak nie tam.
kamil! 2016-10-05 16:22:59
jedzie ktoś z wroclawia do austri 11/10/2016 ?
94kamil 2016-10-05 17:15:57
Witam. był ktoś na wyjeździe za granicą w Austrii ? liczył towar w obi ? mam zamiar jechać ale się troszkę boje :D
opol 2016-10-18 13:17:24
dowiedziałem się właśnie , że to ta sama firma co invent sprawdziłem na mapie i zgadza się , a tam ciężko z kasą i nie szanują pracowników ,, raczej podziękuje znam Niemiecki bez problemu znajdę pracę za kółkiem
1
rojjo 2016-10-27 00:21:03
Ktoś wybiera się na turnusy w w Litsopadzie ? Jaki kierunek ?
merida 2016-10-27 18:27:39
hej. mam zamiar jechać na inventaryzacje do obi do niemiec jako tłumacz/ osoba licząca od 06.11. byliście moze już tam? bo nie wiem czy się decydować czy jest to pic na wodę?
Pablo 2016-10-28 14:18:55
<merida> Hej ja mam zamiar jechać pierwszy raz 6.11 do Niemiec na markety Obi !!!
Ktoś coś więcej powie ? jak to wygląda na Marketach ?

<merida> zostawiam e-mail plachman@onet.com.pl
Daria 2016-10-29 11:02:48
Hej. Jedzie ktoś 2 listopada do Włoch z Katowic?
Natasza2200 2016-10-30 17:02:10
Hej ja jade ale z wroclawia. Bylas juz moze na takim wyjezdzie jak to wyglada?
Daria 2016-10-31 08:34:51
Nie bylam i tez jestem ciekawa jak to wyglada.
xttx 2016-11-03 10:19:11
Witam,
jeździ ktoś na te inwentaryzacje z okolic Trójmiasta albo z Pomorskiego?
Drugie pytanie. Możecie coś napisać o zakwaterowaniu, ilu osobowe pokoje itd?
xttx 2016-11-03 10:25:30
Witam,
jeździ ktoś na te inwentaryzacje z okolic Trójmiasta albo z Pomorskiego?
Drugie pytanie. Na jakie zakwaterowanie można liczyć? Ilu osobowe pokoje, itd?
Pozdr
Marcin 2016-11-03 10:54:12
Witam,
jedzie ktoś z okolic Trójmiasta albo z Pomorskiego?
daw90 2016-11-03 18:22:53
Witam,
wybiera się ktoś może na inwentaryzacje do Niemiec w dniach 6-26.11.16r. z Katowic. Osobiście zastanawiam sie nad takim wyjazdem, byłby to mój pierwszy wyjazd, mógłby ktos doświadczony powiedzieć coś na temat pracy czy samej firmy?
xxx 2016-11-06 08:20:30
Witam, pozdrawiam moich wiernych fanów Mariusz W.
Noname 2016-11-10 10:15:14
witam. kto z was jedzie do Niemiec na inwentaryzacje sklepy obi, wyjazd 17.11.2016 z wroclawia lub legnicy.
xyz 2016-11-10 14:07:34
Czyżby reklama prosto z biura?
Lop 2016-11-11 22:48:01
Fanów. Ciekawe czego? Takiego gówna jak Ty?! Idź sie lecz człowieku.
1
xxxx 2016-11-12 09:31:56
Jestem tu nowy ale jak czytam te głupoty i obelgi w stronę ludzi to twierdzę że "macie najebane w głowie "
Do pracy jedzie się pracować a nie gwiazdorzyć !!!
3
invent 2016-11-14 10:44:57
ja :)
Czarny 2016-11-15 12:07:35
Witam. Czy jedzie ktoś do Czech z Katowic 17 listopada.2016r ? Czy da sie tam wyżyć bez własnych pieniedzy? Na tym jedzeniu co oni oferują?
jooo 2016-11-15 21:23:23
Jo jada 17 z kato
paganini 2016-11-15 22:30:00
jade pierwszy raz, podpinam sie pod pytanie
Niebieska 2016-11-16 20:19:47
Nie wiem dlaczego szukacie podwójnego dna. Z firmą współpracuje od paru lat. Za granicę jeżdżę często. Jeśli nastawienie będzie na pracę to większych problemów nie będzie. Zawsze są komentarze tam,gdzie pojawiają się ludzie. Nie ma co nastawiać się na NIE. Głowa do góry. Pozdrawiam.
naranja 2016-11-18 19:43:47
Witam,
Chcę jechać na inventaryzacje do Niemiec, mam pytanie jak z wypłatami jest w tej firmie, czy
pieniądze się pojawiają na koncie i rzeczywiście 126 zł netto/ dzien, czy oszusty? :)
naranja 2016-11-18 20:57:39
Witam
Jak wygląda kwestia wypłat w tej firmie?

poproszę o opinie ;)
natalia 2016-11-21 20:02:43
Chciałam zapytac czy jedzie ktos 27.11 do niemiec i po jakim czasie dostaje sie 'zaproszenie' to teamu?
Jak wyglada kwestia zakwaterowania oraz wyzywienia? Trzeba zabrac jakies wlasne pieniadze? O ktorej trzeba wstawac?
4
PaulinaJ:) 2016-11-22 10:59:48 [użytkownik zarejestrowany]
ja jade 27.11 do 8.12 pierwszy raz z Wrocławia
PaulinaJ 2016-11-22 11:02:42
do 25.11 wysylaja zaproszenia na inwentaryzacje od 27.11 do 8.12, ja jeszcze nie dostalam, ale chce jechac, pierwszy raz, wychodzi 11 dni, 10dni pracujacych, jedzie ktos tez w tych terminach z wroclawia?
natalia 2016-11-22 15:09:00
halo halo jedzie ktos do tych niemiec czy nikt?
3
natalia 2016-11-23 18:24:10
ja jade. podaj emaila to sie odezwe.
1
Lutekck 2016-12-08 10:48:19
czy wiecie ile mniej wiecej sie pracuje. Interesuje mnie stosunek czasu pracy do czasu wolnego. Dzieki z gory za odp.
1
natalia 2016-12-10 13:25:31
własnie wróciłam w inwentaryzacji w niemczech. MASAKRA praca po 10-12 h (czasem dluzej) plus dolicz sobie dojazd do pracy czasem okolo 2 i to samo spowrotem. pobudki o 2:30 na porzadku dziennym. powrot do 'hotelu' kolo 17 najwczesniej. MASAKRA NIGDY WIECEJ.
Nata 2016-12-10 14:34:58
kilka dni temu wróciłam z projektu Rhenus ( Eisenach),wiec wiem wszystko, co aktualne i na bieżąco (mieszkałam na 1c), w razie jakis pytań/opinii zachecam odezwać sie na mejla siatkowkifan@gmail.com
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.