INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

viki 2016-02-23 19:37:18
Pracowałam w markecie budowlanym w styczniu,do dziś mi nie zapłacili,kontakt marny,kombinują że zły numer konta podałam ,po zweryfikowaniu konta kasy dalej niema,jeśli Inspekcja tym sie nie zajmuje to gdzie mam sie z tym udać???
wajcha 2016-02-24 02:41:21
Załóż sobie różowe spodnie od dresu i nikt cie nie pozna
Jam 2016-02-26 10:44:04
zresztą jakby ktoś chciał zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest wykop i inne portale społecznościowe i całkiem spora społeczność, wystarczy napisać i już ;) media same załapią jak będą zainteresowane ;)
Ulla 2016-02-27 18:30:30
80 złotych dla wielu to bardzo dużo, no i to tyle często co za całą inwentaryzację. Takie ubezpieczenia nie są za bardzo legalne i nie ma na to żadnego dokumentu. Odrazu wiadomo że to może być problem.
karmel 2016-03-03 18:20:15
Ostatnio pani z TV węszyła na monopolowym
Jam 2016-03-08 20:09:27
Ogólnie sprawa umowy i ubezpieczenia jest w tej ,,firmie" do całkowitej poprawy, oczywiście jeżeli chce się utrzymać na rynku
1
Jola 2016-03-08 21:13:07
Dziwne, bo wszystkie zęby sobie wyleczylam i jakoś przyjmują na to ubezpieczenie do lekarza. Co za farmazony wymyślasz? A że jak ktoś przeciaga zwolnienie i go zwalniają to się nie dziwię. Nikt nie będzie trzymał darmozjada. Jakby nie odprowadzali składek to byś nawet nie dostał się do lekarza po to chorobowe
ZUS 2016-03-09 00:10:14
składki to muszą odprowadzać od tego roku i od umowy zlecenie, łaski nie robią ;)
tzutz 2016-03-09 10:26:49
zerknij sobie na fiszke - skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest odprowadzana
Dol 2016-03-10 19:50:48
No tak, nie trzeba mieć ubezpieczenia to akurat fakt, a możesz mi chociaż podpowiedzieć jakie tam się w takim razie dostaje te rachunki później, chodzi o wysokość
INVENT 2016-03-14 15:50:48
Szanowny Panie
Prosimy koniecznie zgłosić się na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
z dokładnym opisem swojego problemu. Sprawa na pewno będzie rozwiązana. Prosimy nie zapomnieć się podpisać.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół INVENT
febus 2016-03-14 20:38:55
Ciekawe jakie są przeciętne zarobki dla pracownika inwentaryzacji. Oczekują znajomości języka niemieckiego, więc lepiej przeszkolić się odpowiednio w tym zakresie.
Jam 2016-03-15 17:33:29
Odpowiadają, ale tylko na te które są dla nich ,,wygodne" ;)
Uc97 2016-03-16 01:14:10
Kiedy pisać na ich firmowym formularzu elektronicznym też nie ma odpowiedzi. Pewnie są obrażeni.
INVENT 2016-03-16 15:54:26
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Postaramy się wyjaśnić wątpliwości.
Pozdrawiamy, zespół INVENT
ulpaoa 2016-03-16 21:44:21
w sumie to patrząc na te oferty natnąłem się na tą jako Pracownik inwentaryzacji za granicą i chyba całkiem dobrze to wygląda, rozwojowa praca jest na pewno.
1
gość 2016-03-21 09:54:13
totalna bzdura, jakoś wszystkie zęby sobie wyleczyłem na to ubezpieczenia. Jakby składki nie były odprowadzane to byś w ogóle nie dostał się do lekarza.
I jakoś z potwierdzeniem ubezpieczenia tez nie miałem problemu. Napisałem do biura i miałem po godzinie czasu na mailu.
grim 2016-03-21 12:22:12
gość, pomińmy kwestie własnego leczenia siebie w placówkach :) Bardziej prosiłbym o informację czy na wyższych stanowiskach firma zapewnia np. auto czy telefon?
Sprawdzić i tyle 2016-03-28 21:57:13
Wystarczy do TVN-u zadzwonić i potwierdzić ten adres będzie wiadomo czy faktycznie tv się tym interesuje czy nie. A co do kar to guzik mogą ci zrobić .
olson 2016-03-29 13:09:46
trudno mi uwierzyć @Tosc, że mogą Cię tak zwolnić za nic..przecież masz umowę są na niej jakieś gwarancje (no chyba, że nie ma) i można jakoś dochodzić swoich praw przecież
jam 2016-03-29 16:32:04
jest
krzyś 2016-03-29 16:39:15
A w jakim stopni, proszę napisz coś więcej jeśli możesz.
tuy 2016-03-31 20:28:34
też chętnie bym się dowiedziała co i ja. a to nie podpisuje się umowy w siedzibie tylko do cioebie przyjeżdzają? może to ktoś jakoś potwierdzić? z góry dzięxik
jam 2016-04-01 19:03:24
hehe
Mach 2016-04-04 21:26:13
Czy ktoś z obecnych w Wadowicach pracował może dla nich i jest coś w stanie powiedzieć w zakresie zarobków, pisać to może każdy o wysokich zarobkach a mnie interesuje rzeczywistość
1
xx 2016-04-05 22:12:20
I jak byłeś? Jakie warunki?
1
hmm 2016-04-06 13:36:50
to ja nie wiem gdzie Ty pracowałeś, bo nikt tu tyle nie zarabia, w zeszłym miesiącu nawet premia wpadła, jestem krótko więc wyrobiłem tylko 110 euro, ale zawsze to coś w tym miesiącu będzie więcej. Koordynatora nie wiedziałem nigdy pijącego, a tym bardziej pijanego. A ludzie to inna bajka, ale to już nie wina firmy, że Polacy poza domem jak psy spuszczone ze smyczy się zachowują. Ja robię swoje praca, spacer, zakupy, sen, praca i tak w koło. Nikt nie karze Ci chlać z innymi albo Rumunki sobie sprowadzać.
INVENT 2016-04-07 12:50:17
Sytuacja zostanie natychmiast sprawdzona i wyjaśniona.
Bardzo prosimy o opis sytuacji, podanie daty zlecenia oraz konkretne nazwiska. Proszę podać również swoje dane: inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
INVENT 2016-04-07 12:58:03
@Gross:
Opinia jest nieuzasadniona, dlatego nie możemy się odnieść.
Prosimy o maila w tej sprawie: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy podać swoje dane i opis sytuacji, która nie przyniosła zadowolenia.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
INVENT 2016-04-07 13:47:51
Proszę się znami skontaktować za pośrednictwem maila: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy dokładnie opisać sytuację i podać swoje dane.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
Ania 2016-04-16 18:50:26
Witam. Pracowałam w tej firmie. Opiszę sytuację która nas tam spotkała. Pracowaliśmy na początku po 10 godz , potem po 5. Ludzie którzy tam pracują to jest katastrofa! Jest chłopak który siedział w więzieniu 8 lat , zachowanie jego jest po niżej krytyki!! Jest chłopak z dziewczyną para , patologia na maxa , mają kuratorów! wyzywali ludzi przy stołach , którzy ciut wolniej pracowali , ublizali bardzo. Koordynator Pan Łukasz , on z nimi właśnie trzyma! doszło do bicia się , chłopak stanoł w naszej obronie i się zaczęli bić , i widzieli to niemcy. Czemu firma ich trzyma , mają kuratorów , i są wobec ludz chamy!Słyszałam na własne uszy jak ci z patologi mówili P.Łukaszowi kogo mają zwolnić! i On tak robi!! czemu??
1
gość 2016-04-16 20:56:01
Rany julek.
Jak ci ludzie potrafią kłamać. Ale dlaczego ? Płaci wam ktoś za to ?
Wyrobił tylko 110 euro więc jest w pracy nie więcej niż 4 dni a wali takie farmazony. Dostał premię za 4 dni pracy. Widać jaki inteligentny. Nie potrafi logicznie myśleć i sądzi że inni są takimi głąbami jak on. Chyba że to pracownik firmy tak napisał. A to już by mnie nie zdziwiło, bo tam o logiczne myślenie bardzo trudno.
OOOO RANY JACY BAJKOPISARZE.
tola 2016-05-04 21:27:57
niby na inwentaryzacji dają wysokie stawki - a jakiś konkret?
hmmm 2016-05-05 07:31:52
a w tym miesiącu premii ponad 500 euro. Jak się chce to się da.
Jedyny minus takich wyjazdów to inni pracownicy, straszna rywalizacja i jeszcze jak trafisz na takiego lokatora co mu tylko imprezy w głowie no to robi się nieciekawie, ale dlatego szukam własnego mieszkania i będzie git, bo do firmy nie mogę mieć żadnych zarzutów. Wypłata na czas, wszystko się zgadza, jak coś potrzebuję a koordynator jest zajęty, bo tez pracuje tak jak my to dzwonie do firmy i zawsze pomogą. Co do ilości pracy to to zawsze na wszystkich magazynach jakie już przeszedłem po zakończeniu roku oraz przed wakacjami jest z pracą różnie raz siedzisz po 10/11 h na zakładzie a raz 6, bo jest mniej zamówień. Tu tez tak ostatnio mieliśmy, ale już ruszyło z kopyta. I o ilość pracy nie możecie mieć do firmy pretensji, bo tak jest wszędzie. Masz pracę jak ludzie duzo zamawiają rzeczy z danego magazynu, i firma nie ma tu nic do rzeczy . Takiej opieki ze strony biura, z którego się wyjezdża nie miałem nigdy.
1
mantra 2016-05-05 13:06:36
@hmmmmm ale na jakim stanowisku otrzymałem tyle premii? bo ja chcę do nich się na zatrudnienie załapać jako Pracownik inwentaryzacji i chcę wyjechać za granicę - tutaj również takie wysokie wynagrodzenie jest szansa że otrzymam?jakiś konkretny kraj polecacie?
Zespół INVENT 2016-05-06 08:46:16
Dzien dobry
Prosimy o dokładny opis sytuacji, dane swoje oraz przełożonych obecnych na inwentaryzacji na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
daniel1982 2016-05-18 18:11:20
A za co konkretnie masz tą karę umowną?
tamara 2016-06-09 21:13:09
a ja chciałabym firmę jak najbardziej tutaj pochwalić bo wypowiedziała się na forum i wykazała zaangażowanie w sprawy pracowników, inne agencje tak jnie robiią niestety
tata 2016-06-13 22:32:01
wspomniana była wcześniej jakaś kara umowa dla pracownika - czy ktoś mógłby wyjaśnić bardziej precyzyjnie o co dokładnie chodzi? wolę tutaj podjąć prace bez niespodzianek
INVENT 2016-06-14 08:36:22
@King of justice
Dzień dobry, prosimy o opisanie sprawy na inwent.reklamacja@issp.pl. Nie możemy odnieść się do sytuacji ani jej skontrolować, nie znając szczegółów.

Pozdrawiamy, zespół INVENT
aka 2016-06-14 14:51:15
no i jest nowa oferta! jako Pracownik inwentaryzacji za granicą – kierowca Bytom.
222 2016-07-04 16:38:58
@aka teraz wlasnie wiem ze na takim stanowisku wymagana jest znajomosc jezyka niemieckiego czy tez francuskeigo wynagrodzenie od 145,05 do 198,94 PLN netto (na rękę) za każdą inwentaryzację (inwentaryzacja trwa ok. 8 godzin)
XYZ 2016-07-06 22:11:17
???????
hbnm 2016-07-06 22:31:14
@ 222 powiem szczerze że jak na taklie wymagania, to kasa jest w miare dobra, ale nie powala mnie jakoś specjalnie. Ale może ja za dużo wymagaam .....
2
gość 2016-07-18 07:43:52
No i właśnie takie osoby firma zatrudnia bo jak można byłoby zatrudnić kogoś mądrzejszego od samego prezesa. Bo jak można zatrudnić kogoś kto wątpi w to że Bytom jest za granicą.
ala 2016-07-18 10:01:01
No jak dla mnie też nie jest to za wysoka stawka tym bardziej, że wyjeżdżasz za granicę mimo, że nie płacisz na busa, masz gdzie spać i co jeść to nie wiem czy to tak do końca jest opłacalne za osiem godzin pracy
Były pracownik 2016-07-25 02:50:42
Co do firmy we wrocławiu to mam małe zastrzeżenia z tego względu że nie wiedzą do końca co się dzieje w niemczech. Opowiadają swoim przyszłym pracownikom jak to nie jest fajnie, a w rzeczywistości.. szkoda słów. Byłem na projekcie Kolonia i żadnego miłego wspomnienia z tamtąd nie przywiozłem. Wizytówka firmy niejaki koordynator który miał być bardzo pomocny w każdym problemie okazuje sie zwykłym alkoholikiem i chamem. Nic nie da się u niego załatwić. We wszystkim widzi problem. W dzień naszego przyjazdu przywitał nas jakże cudownym odorem alkoholu z ust. Kolega był w szpitalu to po 2 godzinach dopiero do niego dojechał no i oczywiście pod wpływem. A tłumaczenie? "ja mam swój czas wolny wiec mi wolno". A to nie jest tak że powinien być do dyspozycji każdego z pracowników? A gdy coś się poważnego stanie to co on pijany? Tak wygląda wizytówka firmy ? ech.. jeśli ktoś chce się zawieść to niech jedzie śmiało ale odradzam. Firma we wrocławiu w miare dobrze funkcjonuje ale oni nie mają zielonego pojęcia co dzieje się w niemczech. To już oni wiecej mi pomogli zza granicy niż miejscowy koordynator. Sebastian bo tak ma na imie. ISSP napewno jak to przeczyta to będzie wiedzieć o kogo chodzi. To zaniedbany człowiek ktory nadużywa alkoholu, ząbki złote i nie przyjemny oddech kiedy się z nim rozmawia. Dziwie się że tacy ludzie tam pracują. No ale sprawdźcie sami jeśli nie wierzycie. Strata czasu i pieniędzy. Nie wiem jak inne projekty ale KOLONIA to wielka PORAŻKA!
Poldek 2016-07-25 12:23:32
Ogólnie jeśli chodzi o wrocław to czasami rządzi się własnymi prawami, ale też nie ma co robić jakiejś wielkiej afery o nic, bo wiadomo jak to bywa, czasami tak, czasami inaczej
Benek 2016-07-29 23:40:34
ALMA - Alma jeszcze jest w zasięgu jak zawsze???
Alma podbno bankrutuje to co będzie tam praca?
Bedzie tam liczenie?
paulina 2016-07-30 10:19:20
Jedzie ktoś we wrześniu do Niemiec? Jeśli tak i macie bardziej szczegółowe info odezwijcie się :) Chciałabym przede wszystkim wiedzieć ile trwa taki jeden turnus
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.