Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-06-24 16:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam stanowczo!!Zlodzieje tylko patrza jak wyciągnąc od ludzi pieniądze. Trzeba uwazac bo oszukuja na wyplatach!A i zachorowac nie mozna na umowie o dzielo bo zabieraja mimo wyslania smsem ze sie jest chorym za kazdy dzien 100 zl mi za 2 dni zabrali 200zl bo zanim sie zachoruje trzeba 48h wczesniej zglosic, zenada...Odradzam stanowczo!!!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-06-25 22:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafael - 2014-05-14 14:06:49]:
a w jakich poprzednich firmach robiłeś? którą możesz polecić? szukam jakiejś roboty na wakacje i zastanawiam się nad takimi wyjazdami bo chcę trochę dorobić.
zdjecie uzytkownika
Maskulin - 2014-06-26 01:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bym się z nimi wykłócał, bo przecież nie chorujesz z premedytacją czy na własne życzenie. Dlatego informowanie ich o chorobie parę dni wstecz uważam za nonsens.
zdjecie uzytkownika
Maskulin - 2014-06-27 08:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego i tak jest i będzie gro ludzi, którzy będą pracowali w ISSP bo niestety nie wszyscy podejmując pracę przeglądają to forum.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-27 16:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowczo idradzam ta pseudo firmę
zdjecie uzytkownika
... - 2014-06-27 17:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda oszustow, traktuja pracownika jak smiecia, jak najdalej od tej pseudo firmy, nie dość ze placa grosze, to jeszcze trzeba sie z nimi wyklocac.
zdjecie uzytkownika
Brak słów - 2014-06-27 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
8zl brutto i na umowe o dzielo? Jak Wam nie wstyd dawac takie ochlapy za ciezka prace, idz jeden z drugim za 8zl, w głowach sie Wam....
zdjecie uzytkownika
Brak słów - 2014-06-27 18:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8zl brutto i na umowe o dzielo? Jak Wam nie wstyd dawac takie ochlapy za ciezka prace, idz jeden z drugim za 8zl, w głowach sie Wam....
zdjecie uzytkownika
Reni - 2014-06-27 22:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalam tam a konkretnie w Buginggen robcio co chcecie to byla masakra ,odradzam naprawde .Panie w ISSP to zwykle oszustki cala ta firma to syf i jedno wielkie klamstwo!!!Pozdrawiam i nie polecam
zdjecie uzytkownika
Maskulin - 2014-06-28 08:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla niektórych 8 zł to szczyt marzeń, ale każdy zdroworozsądkowy człowiek powie sobie, że za taką kasę utrzyma co najwyżej rybki w akwarium.
zdjecie uzytkownika
rumcajs - 2014-06-29 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynator z Wrocławia to kawał ... który żeruje na ludziach.Unikać z daleka!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-30 10:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogole smieezna jest ta firma, kasuja posty jak tylko opinie sa negatywne, omijac ta firme? JAK NAJWIEKSZYM LUKIEM!!!!
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-06-30 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie czy sa jakies wyjazdy za granice !!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-07-01 16:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna poczytaj opinie wczesniejsze, omijaj ta firme jak największym lukiem!!!!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
M - 2014-07-05 13:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie/ komisjonowanie artykułów biurowych Niemcy- ZIELONA GÓRA
lubuskie
ISSP Sp. z o.o. Czy to jest normalne, że w wymaganiach z trzema wykrzyknikami jest zaznaczone, ze wyjazd bez par, a do tego pakowania chcą CV ze zdjęciem, po cholere, zeby pakowanym towarom sie podobało, kto je pakuje ?
zdjecie uzytkownika
unkown - 2014-07-06 23:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możliwość zarobienia 1300 zł w nieco ponad 2 tygodnie była kusząca. Szumne zapowiedzi pracy w wymiarze 6-8 godzin to jakiś żart. Kończyło się na 9-10 godzinach dziennie, niedosypianiem, tragicznym wręcz zakwaterowaniem. Cały tydzień spędziliśmy na polu kempingowym z najbliższym sklepem w odległości 10km. Tylko raz pojechaliśmy wcześniej na zakupy, bezpośrednio przed pracą. Były wynajęte 2 domki 4 pokojowe, 4 osobowe. Nie będzie chyba zaskoczeniem, że 16 osób było w 1 domku z 2 prysznicami, a kierowniczka i koordynatorka wzięły sobie po pokoju w drugim domku. Firma nie była nawet w stanie zapewnić szklanki wody do obiadu, na który musieliśmy iść z hostelu 20 min. Szczerze mówiąc kompletnie nie opłaca się jeździć na rossmany, niby na rękę jest coś koło 95 zł, ale wliczając w to koszty wyjazdu, brak możliwości wypoczynku po pracy, oraz przebywanie poza domem zupełnie się nie kalkuluje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-07 07:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli twoja żona dostanie z issp propozycję wyjazdu na reklamacje odzieży pod francuską granicę- wybij jej to z głowy!!(usunięte przez administratora) A opinia idzie w świat.
zdjecie uzytkownika
unknow - 2014-07-08 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to jedna wielka kpina. Pierwszego dnia na magazynie trafił sie koordynator który kazał mi samej robić paletę wyższą ode mnie 3 razy ze zgrzewkami 20l wody destylowanej, leżakami pakowanymi w karton po 30 sztuk i innym tego typu ciężkim dziadostwem podczas gdy napakowany koleś obok mnie dostał karton z pudełkami śniadaniowymi i poduszkami. Mogłam zapomnieć o jakiejkolwiek pomocy bo gdy go poprosiłam o przydzielenie mi kogoś kto pomoże z noszeniem koordynator nie odezwał się słowem tylko spojrzał na mnie jak na jakiegoś psa i poleciał dalej. Siedzi się tam od 19.30 do 5 albo 6 rano. Koordynatorzy są straszni, traktują ludzi jak śmieci. Na całą grupę trafiła się tylko jedna bardzo miła para koordynatorów. Wypłata jest śmieszna a koordynatorzy jeszcze straszą że "jak źle policzysz to odliczę ci 2 godziny". Szczerze odradzam każdemu. Te śmieszne pieniądze nie są warte tyle zdrowia, stresu i zarywania nocy.
zdjecie uzytkownika
Golon - 2014-07-08 14:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem umowę na 6 inwentaryzacji. 3 pierwsze były pod rząd z czego z pierwszej odwołali mnie dzień przed nią i poszła na nią sama moja dziewczyna. Była WYCIEŃCZONA. Natomiast 2 następne dni były koszmarne. Niemożliwie długo przeciągana inwentaryzacja, chamscy koordynatorzy poza Bartkiem. Sypi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prawo i lewo a chęć pomocy ze skanerem mają tylko na początku. Za 6 zł na ręke za godzine to jest rozbiór w biały dzień. Za podobną harówe na budowie można wyciągnąć 15-20 zł na godzine. Omijać firmę dalekim łukiem. Z 3 ostatnich inwentaryzacji rezygnuje. Możliwość rezygnacji na 2 tygodnie przed daną inwentaryzacją to chyba najlepsze co firma może zaproponować
zdjecie uzytkownika
Spy - 2014-07-08 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga bo tu na forum kasuja niewygodne im wpisy, również odradzam tych wyzyskiwaczy i jeszcze ten zrozumiały i gburowaty koordynatorek, jak najdalej od tej pseudo firemki.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: Gowork.pl
Wałbrzych
(dolnośląskie)
ISSP –nr rejestru agencji zatrudnienia 10629, poszukuje ambitnych i zorientowanych na rozwój kandydatów do pracy przy: Pakowaniu/komisjonowaniu artykułów spożywczych na  terenie Niemiec/ okolice Hamburga Wybranym kandydatom oferujemy: wynagrodzenie  8,50 brutto/h, niemiecka umowa o pracę oraz ubezpieczenie możliwość rozwoju i awansu, zorganizowany bezpłatny transport , zorganizowany nocleg (opłata 6,5 euro dz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-07-09 15:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem sie zarejestrowac na portalu lps ale napisali ze moj email istnieje juz w ich bazie tylko ze ja rejestrowalem sie w tamtym roku i w cv mam inny numer.Czy wie ktos co teraz mam zrobic
zdjecie uzytkownika
xon - 2014-07-16 22:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd niemcy
przygoda z ta firma zaczyna sie od podpisania umowy w przedsionku,
czy ludzie nie zasluguja zeby zaprosic ich do biura i normalnie ich potraktowac,
zadalem tej pani jedno proste pytanie:
gdzie bede mieszkal
odpowiedziala wymijajaco ze jeszcze nie wie bo bla bla bla.
dla mnie to wystarczyło
a pozaty umowa jest tak skonstrułowana że chocbys miał nie wiem ile godzin to dostaniesz za 151 no i soboty stawka normalna
mysle ze jest to wylacznie dla osob ktore daja sie traktowac jak ...

zdjecie uzytkownika
gosias - 2014-07-17 17:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem waszych opinii. Byłam już z tą firmą na jednym wyjeździe i teraz na wakacje znów się wybieram. Zawsze wszystko było ok.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-17 20:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę z LPS już drugi rok na okres wakacyjny i nie powiem złego słowa o tych wyjazdach. Pieniądze zawsze na czas, praca nie wymagająca większych kwalifikacji i umiejętności. czytam te opinie i się dziwie, tylko większość to chyba wpisy na wyjazdy inwentaryzacyjne, a to całkiem co innego i przez inną firmę. Nie sugerujcie się tym co tu piszą, bo zazwyczaj piszą ludzie, którzy zostali na miejscu zwolnieni, bo im imprezy, a nie praca w głowie. jak sobie przejrzycie fora to firma LPS ma najlepsze opinie wśród wszystkich innych firm wysyłających za granicę. I chyba jako jedyni zawsze finansowo wywiązują się na czas i nie trzeba prosić się o swoje pieniądze.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-17 21:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xon - 2014-07-16 22:55:55]:
to nie jest przedsionek, tylko pokój- kanapa, stoliki. ludziom to już w głowach się przewraca, tez podpisywałam umowę wraz z chłopakiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x