Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hm - 2014-08-28 07:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moim zdaniem - 2014-08-27 20:53:54]:
Pracuję w Eisenach już prawie 3 lata, po okresie wyjazdowym z firmy LPS dostałem ofertę pracy bezpośrednio przez zakład, ponieważ się sprawdziłem. Dostałem stałą umowę, lepszą płacę, mam w miare blisko do domu, żeby co jakiś czas odwiedzić znajomych.Więc pisanie, że nie ma żadnych możliwości nie jest prawdą. Już dużo pracowników zostało zatrudnionych, jesteśmy na prawdę zadowoleni, ale od czegoś zawsze trzeba zacząć, a nie od samego początku chcieć zarabiać kokosy i mieć niewiadomo jakie oczekiwania. Tak do niczego nigdy nie dojdziesz. Z firmą współpracowałem prawie dwa lata, nic złego nie mogę napisać.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-05 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy oni wystawiaja zaswiadczenia ?
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-09-09 16:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Bugingen 22 września do pakowania artykułów elektronicznych
zdjecie uzytkownika
s-c - 2014-09-09 17:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge jechac o ktorej wyjazd
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-09-10 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego jeszcze nie wiem
zdjecie uzytkownika
Wop - 2014-09-11 00:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę mnie podbudował fakt, że jest szans zatrudnić się u niektórych pracodawców już po paru miesiącach na normalną umowę z firmą a nie z pośrednikiem - to na pewno duże ułatwienie w kontaktach i w posiadaniu spokojnej głowy, bo takiej pracy na pewno się przyda sporo spokoju i opanowania. Wszystko do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 11:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wop - 2014-09-11 00:38:12]:
Nie podniecaj się, bo to nie jest takie hop siup. Kolega z postu wyżej pisze wyraźnie że najpierw pracował przez ISSP 2 lata, a potem dostał ofertę pracy bezpośrednio pod Rhenusem. Niektórzy myślą, że ledwo przyjadą, a firma będzie ich nosic na rękach. a tu jednak trzeba się wykazać. Praca nie jest ciężka, ale to nie znaczy, że można jeździć po magazynie w kółko i bajerować z kolegami. Poza tym przejście na kontrakt wiąże się z załatwieniem na własną rękę mieszkania i dojazdu, oraz, co chyba najważniejsze, nauki języka, bo Niemcy cenią sobie pracowników, z którymi mogą się bez problemu dogadać.
zdjecie uzytkownika
kia - 2014-09-13 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 razy zastanówcie się zanim z nimi wyjedziecie,czytajcie umowy,przeliczajcie i pytajcie ich o szczegóły.Ja tego nie zrobiłem i żałuje,bo to wyzyskiwacze,co chcą na was zarobić a od siebie nic.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 22:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w poniedziałek 22 września na Pearl ?
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-13 23:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade , a do jakiej miejscowosci?
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 23:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buggingen
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 23:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ty gdzie jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-13 23:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heiterskeim

a z kim jedziesz sam?i skad
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-14 00:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może na priv dokończymy
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-14 00:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok a masz gg
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-09-15 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też chce jechać
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkkkkkk - 2014-09-17 14:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justysia24 - 2014-08-27 13:40:15]:
Prawda jest taka, że dużo zależy od tego na jakiego koordynatora/kierownika trafisz. Nie ma znaczenia, czy jesteś "porządny(a)", czy pijesz, czy ćpasz (niektórzy żeby przetrwać te nocki biorą "dopalacze"). Wiem jak jest, jestem porządną osobą, unikam używek i przekonałam się, że INVENT to loteria, bo jak trafisz na złego koordynatora, to nic nie wskurasz. Będzie Cię mobbingował, żebyś sam/sama zrezygnował(a). Nie ma ma mowy o rzetelnym przeszkoleniu (będą wrzaski), będzie czekał żebyś sam/sama odeszła. A jak nie to i tak Cię wywali (firma musi kupić wtedy bilet) a w zamian przyjedzie jego znajomy. UWAŻAJCIE. TO NIE JEST PRACA TO NIEWOLNICTWO.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-17 15:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleja - 2014-08-20 17:01:57]:
taaak! kombinują TO JEST PRAWDA!!! Przeszłam historie z Rossmannami!!! UNIKAJCIE JAK D...Ł Ś..NEJ WODY!!! NIGDY WIĘCEJ!!!
zdjecie uzytkownika
s - 2014-09-17 16:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już wypłaty z rossmanna "koło" Lipska?
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-09-17 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś we wtorek z wrocka 7 rano ?
zdjecie uzytkownika
do sb - 2014-09-18 19:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jedziesz? do czego?
zdjecie uzytkownika
Michalina - 2014-09-18 19:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje dla tej firmy już 3 miesiące w Polsce na inwentaryzacjach. Wypłaty tak jak w umowie między 16 a 21 każdego miesiąca. Raz miałam sytuacje że mi się nie zgadzały oczywiście złożyłam reklamacje do 3 godzin dostałam odpowiedź a następnego dnia miałam pieniądze na koncie.Jesteśmy wszyscy tylko ludźmi takie sytuacje się zdarzają najważniejsze, że zostało wszystko szybko i sprawnie rozwiązane. Ogólnie jak ktoś pracy jest nauczony to na pewno da radę! Ja wyjeżdżam z Opola jak ktoś chce więcej info to priv. Ogólnie polecam!
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-09-18 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pearl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-19
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniach  5,8,9,10,14,15,18,19.10  i  23.11.2014     Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie lub w wybrane dni w godzinach nocnych, - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 8,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAI
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
do sb - 2014-09-19 09:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z kim jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Raffaello - 2014-09-19 14:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Byłem w tamtym roku w pearlu w buggingen na kompletowaniu, za te pieniadze nie moge polecic tej pracy, lepiej jechac na magazyn ktoregos z marketu i przerzucac zgrzewki z napojami jak ciezkie pudła z elektronika (te najwieksze i najciezsze trzeba wrzucac na wysokosc ponad 2m kto wiekszy i silniejszy daje rade mniejszy sie mecza po drabinach) głupie baterie paluszki moze nie sa ciezkie w pojedynke ale wezcie karton 300-500szt to juz troche waży, a cala paleta takich kartonikow ponad 1T i ciagnij zwyklym paleciakiem... wszedzie syf, kiła i mogiła na magazynie, niektore kartony az czarne, leza nie wiadomo ile czasu, jak pojdziecie na zaladunek tirow paczkami to 8h trening w sprincie macie za free. Co do zakwaterowania w LPS jest jak najbardziej OK za ta cene, jedyny minus ze bardzo czesto dojazd do pracy trwa 45min z powodu kwater oddalonych po kilkanascie lub kilkadziesiat km od zakladu pracy a jazda slalomem po gorach to nie autostrada. LPS polecam. Pearl nigdy w życiu...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x