Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INVENT

Pracowałeś w firmie INVENT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ulla - 2016-02-27 18:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
80 złotych dla wielu to bardzo dużo, no i to tyle często co za całą inwentaryzację. Takie ubezpieczenia nie są za bardzo legalne i nie ma na to żadnego dokumentu. Odrazu wiadomo że to może być problem.
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-02-28 00:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mieszkałem na Nenter - 2016-02-01 17:53:43]:
Ja byłem przy tym i wiem że nikt nigdzie nie uciekł. Jak się nie wie o czym się pisze to już lepiej nie pisać. Chyba że o tym jak po pijaku skopałeś kobietę bo się nie zgadzała z twoimi poglądami aż była Polizei. Chyba że nie pamiętasz bo zdrowo się narąbałeś. Pamiętaj jak się ćpa to się nie pije bo to piorunująca mieszanka która mózg przysłania.
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-02-28 01:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Uwaga - 2016-02-26 10:16:28]:
Co za głąb, ten pracownik Inventu.
To podpowiedz jak można sobie założyć adres mailowy w domenie tvn-u.
Zabłyśnij czasem. Ta Pani to faktycznie reporter TVN i naprawdę wielu ludziom może pomóc.
zdjecie uzytkownika
karmel - 2016-03-03 18:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio pani z TV węszyła na monopolowym
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-03-04 12:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To najgorsza, najbardziej upadlająca firma, w jakiej kiedykolwiek pracowałam. Na turnusie we Włoszech moją koordynatorką byłą dziewczyna rok starsza ode mnie, kiedy w jedną noc nie wyrobiliśmy się ze strefą, zaczęła dosłownie mieszać całą grupę z g***** i do końca turnusu chodziła na wszystkich wielce obrażona. Druga rzecz, która czyni tą firmę parodią normalnego miejsca pracy, to to, że wszyscy koordynatorzy chleją na umór. Spoko, gdyby robili to w weekend w czasie wolnym. Ale jeden z koordynatorów przez całą drogę z Polski do Włoszech pił wódę z ludźmi na tyle autobusu, kiedy miał płacone za nadzór nad całym autobusem, więc gdyby zatrzymała nas kontrola, to moje pozdrowienia. Oczywiście między koordynatorami są ciągłe kwasy, w pokojach w hotelu dzieją się patologie (w jednym hotelu we Włoszech po pobycie turnusu z inventu powiedzieli, że więcej nie wpuszczą tam pracowników z Polski). Ciężko się skontaktować z biurem, bo telefon wiecznie zajęty, a na maile nie odpowiadają. I to 20 zł, które trzeba im zapłacić, żeby przysłali ci zaświadczenie o pracy :D. Nigdy więcej kontaktu z tą "firmą".
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-08 15:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma naginająca co się da. Szczególnie sprawy związane z ubezpieczeniem. Pobierają z naszej wypłaty składki na ubezpieczenie ale NIGDY ich nie odprowadza tylko zatrzymuje sobie na koncie. No bo niby w jakiej firmie nas ubezpieczali i nikt nigdy nie otrzymał karty ubezpieczeniowej w firmy. A ludzi zwalniają zaraz po tym jak upomnisz się o potwierdzenie ubezpieczenia bo potrzebujesz iść do lekarza. A jak już doszło do wizyty to kolega dostał rachunek na 1000 euro bo nie był ubezpieczony.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-08 20:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
Ogólnie sprawa umowy i ubezpieczenia jest w tej ,,firmie" do całkowitej poprawy, oczywiście jeżeli chce się utrzymać na rynku
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-03-08 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo wszystkie zęby sobie wyleczylam i jakoś przyjmują na to ubezpieczenie do lekarza. Co za farmazony wymyślasz? A że jak ktoś przeciaga zwolnienie i go zwalniają to się nie dziwię. Nikt nie będzie trzymał darmozjada. Jakby nie odprowadzali składek to byś nawet nie dostał się do lekarza po to chorobowe
zdjecie uzytkownika
ZUS - 2016-03-09 00:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składki to muszą odprowadzać od tego roku i od umowy zlecenie, łaski nie robią ;)
zdjecie uzytkownika
tzutz - 2016-03-09 10:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
zerknij sobie na fiszke - skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest odprowadzana
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 14:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tzutz - 2016-03-09 10:26:49]:
O faktycznie na fiszce i skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest ale pobierana.
A z odprowadzeniem już gorzej.
Zacznij drogi "tzutz" rozróżniać pojęcia "skladka pobrana" i "składka odprowadzona". Fiszka nie jest dokumentem potwierdzającym że składka została odprowadzona tylko pobrana z Twojej wypłaty a nie odprowadzona do ubezpieczyciela.
Nie zwalnialiby ludzi w 2-3 dni po tym jak upominają się o potwierdzenie ubezpieczenia do lekarza. A i firma ubezpieczeniowa wysłałaby dokumenty z prośbą o wskazanie współubezpieczonych i o zdjęcie paszportowe do legitymacji ubezpieczeniowej.
Przy pracy i ubezpieczeniu w innych firmach w niemczech taka sytuacja ma miejsce a w tej firmie jakoś tak cudownie "NIE".
POLECAM TĘ INFORMACJĘ DLA PANI REDAKTOR Z TVN i KONTROLUJĄCYM PRAWIDŁOWE WYKORZYSTANIE DOTACJI Z UE.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2016-03-08 21:13:07]:
Ty wogóle masz pojęcie o niemieckiej służbie zdrowia ? Jak widać NIE.
Do lekarza się nie dostaniesz gdy nie masz ubezpieczenia ? BZDURA.
Dostaniesz się ale w ciągu 3 miesięcy dostaniesz rachunek za leczenie.
Kolejna głupota. Jak ktoś przeciąga zwolnienie to go zwalniają ? BZDURA. Napisałem jak potrzebuje ubezpieczenie aby iść do lekarza (dla jasności tylko potrzebowałem receptę a nie zwolnienie). Potrzebowałem iśc do lekarza a nie na zwolnienie. I nie poszedłem bo zamiast poświadczenia o ubezpieczeniu dają wypowiedzenie z pracy. Jak ty kłamiesz.
zdjecie uzytkownika
Dol - 2016-03-10 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, nie trzeba mieć ubezpieczenia to akurat fakt, a możesz mi chociaż podpowiedzieć jakie tam się w takim razie dostaje te rachunki później, chodzi o wysokość
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-14 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2016-02-09 15:52:23]:
Szanowny Panie
Prosimy koniecznie zgłosić się na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
z dokładnym opisem swojego problemu. Sprawa na pewno będzie rozwiązana. Prosimy nie zapomnieć się podpisać.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
febus - 2016-03-14 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie są przeciętne zarobki dla pracownika inwentaryzacji. Oczekują znajomości języka niemieckiego, więc lepiej przeszkolić się odpowiednio w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-15 17:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadają, ale tylko na te które są dla nich ,,wygodne" ;)
zdjecie uzytkownika
Uc97 - 2016-03-16 01:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pisać na ich firmowym formularzu elektronicznym też nie ma odpowiedzi. Pewnie są obrażeni.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-16 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Peter - 2016-02-17 14:27:16]:
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Postaramy się wyjaśnić wątpliwości.
Pozdrawiamy, zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
ulpaoa - 2016-03-16 21:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie to patrząc na te oferty natnąłem się na tą jako Pracownik inwentaryzacji za granicą i chyba całkiem dobrze to wygląda, rozwojowa praca jest na pewno.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-21 09:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-10 14:38:21]:
totalna bzdura, jakoś wszystkie zęby sobie wyleczyłem na to ubezpieczenia. Jakby składki nie były odprowadzane to byś w ogóle nie dostał się do lekarza.
I jakoś z potwierdzeniem ubezpieczenia tez nie miałem problemu. Napisałem do biura i miałem po godzinie czasu na mailu.
zdjecie uzytkownika
grim - 2016-03-21 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość, pomińmy kwestie własnego leczenia siebie w placówkach :) Bardziej prosiłbym o informację czy na wyższych stanowiskach firma zapewnia np. auto czy telefon?
zdjecie uzytkownika
Tosc - 2016-03-22 20:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Pearl Heitersheim nie polecam firmy. PrZed wyjazdem czytałem wszystkie opinie na temat tej śmiesznej firmy, ale sam chciałem sie przekonać jak naprawde jest . Okazało sie tak jak inni pisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 600€ wypłaty za miesiąc 155 godzin dodatkowo jesteś traktowany jak śmieć nie masz nic do powiedzenia. Zwalniają za byle co i z dnia na dzien Zostajesz sam i musisz sobie sam ogarnąć transport a do polski 800km i nie obchodzi ich czy na drugi dzien będziesz miał czym wrócić. Jeśli chcesz pracować jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zarabiać tyle co kot napłakał śmiało możesz jechac. Ja sam sie przekonałem chociaż pracowałem w rożnych miejscach i naprawde jest to jeden z najgorszych wyjazdów, mam nadzieje ze chociaż kogoś uchronię
zdjecie uzytkownika
Sprawdzić i tyle - 2016-03-28 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-02-26 10:44:04]:
Wystarczy do TVN-u zadzwonić i potwierdzić ten adres będzie wiadomo czy faktycznie tv się tym interesuje czy nie. A co do kar to guzik mogą ci zrobić .
zdjecie uzytkownika
olson - 2016-03-29 13:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno mi uwierzyć @Tosc, że mogą Cię tak zwolnić za nic..przecież masz umowę są na niej jakieś gwarancje (no chyba, że nie ma) i można jakoś dochodzić swoich praw przecież
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem spytać czy firma ISSP jest jakoś spokrewniona z INVENTem? Szukając opinii na temat ISSP w google to forum wyskakuje za każdym razem jako pierwszy wynik wyszukiwania. Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedzi ponieważ jutro jestem umówiony na podpisanie dokumentów. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-03-29 16:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 16:25:22]:
jest
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 16:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2016-03-29 16:32:04]:
A w jakim stopni, proszę napisz coś więcej jeśli możesz.
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-03-29 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 16:39:15]:
jeden budynek, gajowicka 195, issp to pośrednictwo pracy, invent inwentaryzacje; niby dwie różne firmy bo nipy i krsy różne ale wygląda jak firma siostrzana ;)
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 17:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2016-03-29 17:31:15]:
Aha, a więc nie ma co zaczynać przygody z firmą ISSP skoro jej siostrzyczka ma taką a nie inną opinie, nie chcę się przejechać po raz trzeci na pracodawcy. Bardzo Ci dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-30 08:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 17:43:06]:
Nie porównuj tych dwóch firm, polecam wyjazdy do Niemiec z ISSP poprzez LPS. Byłam na dwóch projektach na wakacje i było superrrr
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-30 10:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-30 08:10:47]:
Dzisiaj odmówiłem podpisania dokumentów, 90% opinii znalezionych na temat ISSP były negatywne, co prawda były one z przed kilku lat i do tej pory mogło się wiele zmienić, lecz nie chcę się o tym przekonywać na własnej skórze. Poszukam pracy w naszym pięknym nad Wiślańskim kraju, w między czasie spróbuję podnieść swoje kwalifikacje i może wtedy spróbuję jeszcze raz szczęścia za granicą, czy z firmą ISSP? Zajrzymy jeszcze raz na forum i zasięgniemy języka :)
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-30 12:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej agencji 400 euro za miesiac wychodi po odliczeniu wszystkiego nikt ci nie pomaga koordynator zawsze pijany pomaga za wodke lub za papierosy telefonow w polsce nie odbieraja bo dodzwonil sie pan na recepcje na swieta nie jedziesz a inaczej bylo ustalone ludzie zastanowc sie dwa razy za nim tam pojedziecie mieszkacie z patologia w pokojach co dzien w dzien chlanie i przeszkadzanie w snie kradzieze portweli na porzadku dziennym ludzie ktorzy w firmie polacy pracuja na kontraktach niemieckich smieja sie bo dwie agencje ru*aja Invent i Lsp ostrzegam
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-03-30 15:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie dostalem propozycje pracy w issp w niemczech jako operator wozka widlowego. Zadzwonil do mnie Pan z inf o przyjezdzie do Wroclawia na podpisanie umowy, prosze o opinie na temat pracy na tym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
tuy - 2016-03-31 20:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chętnie bym się dowiedziała co i ja. a to nie podpisuje się umowy w siedzibie tylko do cioebie przyjeżdzają? może to ktoś jakoś potwierdzić? z góry dzięxik
zdjecie uzytkownika
tr - 2016-04-01 18:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tuy - 2016-03-31 20:28:34]:
Przyjeżdżają do Ciebie do domu i na kolanach cię proszą żebyś pojechała.Dają jeszcze 100 euro gratis na zachęte.W żadnym razie nie dają żadnych kar lecz same nagrody.
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-04-01 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tr - 2016-04-01 18:18:38]:
hehe
zdjecie uzytkownika
Gosss - 2016-04-02 12:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradają i z dnia na dzien zwalniają za nic pozdrawiam i nie polecam współpracy z ta firma
zdjecie uzytkownika
wacek placek - 2016-04-02 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rzeczywiście jeśli przyjeżdżają do ciebie z umową nawet do domu, nigdy się tym nie spotkałem. a można normalnie umowę podpisac w siedzibie jak się chce?
zdjecie uzytkownika
mokos - 2016-04-04 14:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
Dostałem propozycję pracy w Kolonii w DHL, ktoś był, albo obecnie tam jest? Jakie warunki tam panują?
zdjecie uzytkownika
Mach - 2016-04-04 21:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z obecnych w Wadowicach pracował może dla nich i jest coś w stanie powiedzieć w zakresie zarobków, pisać to może każdy o wysokich zarobkach a mnie interesuje rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-04-05 22:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mokos - 2016-04-04 14:48:17]:
I jak byłeś? Jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-04-06 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normalny - 2016-03-30 12:10:15]:
to ja nie wiem gdzie Ty pracowałeś, bo nikt tu tyle nie zarabia, w zeszłym miesiącu nawet premia wpadła, jestem krótko więc wyrobiłem tylko 110 euro, ale zawsze to coś w tym miesiącu będzie więcej. Koordynatora nie wiedziałem nigdy pijącego, a tym bardziej pijanego. A ludzie to inna bajka, ale to już nie wina firmy, że Polacy poza domem jak psy spuszczone ze smyczy się zachowują. Ja robię swoje praca, spacer, zakupy, sen, praca i tak w koło. Nikt nie karze Ci chlać z innymi albo Rumunki sobie sprowadzać.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
Sytuacja zostanie natychmiast sprawdzona i wyjaśniona.
Bardzo prosimy o opis sytuacji, podanie daty zlecenia oraz konkretne nazwiska. Proszę podać również swoje dane: inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wacek placek - 2016-04-02 21:07:21]:
@Gross:
Opinia jest nieuzasadniona, dlatego nie możemy się odnieść.
Prosimy o maila w tej sprawie: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy podać swoje dane i opis sytuacji, która nie przyniosła zadowolenia.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wajcha - 2016-02-24 02:41:21]:
Proszę się znami skontaktować za pośrednictwem maila: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy dokładnie opisać sytuację i podać swoje dane.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
romek102 - 2016-04-11 19:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to patologiczna firma .Unikac .!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-16 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam w tej firmie. Opiszę sytuację która nas tam spotkała. Pracowaliśmy na początku po 10 godz , potem po 5. Ludzie którzy tam pracują to jest katastrofa! Jest chłopak który siedział w więzieniu 8 lat , zachowanie jego jest po niżej krytyki!! Jest chłopak z dziewczyną para , patologia na maxa , mają kuratorów! wyzywali ludzi przy stołach , którzy ciut wolniej pracowali , ublizali bardzo. Koordynator Pan Łukasz , on z nimi właśnie trzyma! doszło do bicia się , chłopak stanoł w naszej obronie i się zaczęli bić , i widzieli to niemcy. Czemu firma ich trzyma , mają kuratorów , i są wobec ludz chamy!Słyszałam na własne uszy jak ci z patologi mówili P.Łukaszowi kogo mają zwolnić! i On tak robi!! czemu??
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-16 20:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2016-04-06 13:36:50]:
Rany julek.
Jak ci ludzie potrafią kłamać. Ale dlaczego ? Płaci wam ktoś za to ?
Wyrobił tylko 110 euro więc jest w pracy nie więcej niż 4 dni a wali takie farmazony. Dostał premię za 4 dni pracy. Widać jaki inteligentny. Nie potrafi logicznie myśleć i sądzi że inni są takimi głąbami jak on. Chyba że to pracownik firmy tak napisał. A to już by mnie nie zdziwiło, bo tam o logiczne myślenie bardzo trudno.
OOOO RANY JACY BAJKOPISARZE.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadzwonili do mnie z Wrocławia ze mam sie zgłosic w Lublinie na drugi dzień pojechalem pan ktory tam urzęduje popijal sobie kawke i dal mi umowe o prace kazal wyjsc z biura przeczytac i wrocic po przeczytaniu wrocilem dal mi test ktory byl poprostu banalny zrobilem powiedzial ze za koszulke i za buty pobiora 50 euro wyjazd oni mi oplacaja nie musze nic zwracac na swieta wroce na urlop to wszystko byly klamstwa
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ko - 2016-04-21 19:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie se spokój z takimi agencjami.Oni tylko źerują na was.I zdzierają za wszystko.Liczą źe jesteście desperatami którzy podpiszą umowę z nimi.Kaźda niemiecka zeit firma jest lepsza od takiego polskiego pośrednika.Jeszcze se dopisują kary w umowach źeby z kaźdej strony na Was zarobić i okraść.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-05-04 21:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby na inwentaryzacji dają wysokie stawki - a jakiś konkret?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INVENT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert