Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie INHATEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dobra duszyczka:-) - 2011-12-16 11:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Rotacja jak w super markecie przed Świętami.
Płaca najniższa i najlepiej jakby pracownik nie chciał wynagrodzenia.
Nadgodziny owszem- kasy lub wolnego za nie BRAK.
Atmosfera P. \"Prezes\" w stosunku do pracowników pod wielką krytyką.
Traktuje swoich podwładnych jak przygłupów nie obrażając rzadnej osoby tam pracujacej.
Następny obus Koncentracyjny w Inowrocławiu.
NIE POLECAM PRACY W TYM \"zakładzie\"
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2012-01-18 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. mam pytanie..ile zarabia i na jakiej umowie operator urządzen do hartowania szkla?
zdjecie uzytkownika
inhatex - 2012-02-08 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zawsze na poczatek umowa zlecenie i niekoniecznie bedzie wpisane ze pracujesz jako operator hartowni. Płaca jak zawsze na poczatek najniższa 1500 brutto.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2012-02-15 12:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to razem z prezesowa ręke może sobie podać jedna z Pań z przygotowania produkcji z biura straszna baba
zdjecie uzytkownika
bla - 2012-03-20 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest tam taka gruba jak betoniara nikt ja nie trawił dobrze ze stamtad odszedlłem nikt na produkjcji nie mógł sie z nia dogadac a szefowa tez nie lepsza nie idzzcie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
EMU - 2012-03-22 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kim mówisz, o tej grubej lasce co się ubrać nie potrafiła i cały czas chodziła z \"czopką\" na głowie ale żeby tak ją obrażać. Zresztą ona już tam nie pracuje podobno nie błyszczała intelektem.
zdjecie uzytkownika
xxxxy - 2012-03-24 22:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mówiłem o babie a nie dziewczynie a to różnica.więc skojarz
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-03-25 11:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za powyższe komentarze nie była to zbyt dobra opinia kierowana moimi osobistymi odczuciami,więc naprawdę przepraszam. Ale tak poważnie to naprawdę nie warto tam iść do pracy.
zdjecie uzytkownika
kristo - 2012-05-11 10:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSTRZEGAM wszystkich,którzy chcą tam podjąć pracę. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! Chyba że chcecie spędzać w tym zakładzie 12 godzin dziennie za 1362zł brutto !!! na miesiąc.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ja i nie ja - 2012-05-12 01:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty piszesz przeciez super sie tam pracuje!!!!!Placzesz i pracujesz dalej????Ciekawy jestem co ty tam robisz???Zobacz jak ludzie tam ciezko pracuja i nie placza tylko ty stekasz!!!:)Jak taka cie.........a :P
To tak duza wyplate dostales.....Pozdrawiam zgrana ekipe!!!!! :))))))
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2012-06-12 09:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesten ciekaw który lizus napisal ostatni komentarz tak ludzie
ciezko tam pracuja ponad normalny czas pracy i nie maja za to
placone bo tam uwaza sie to za normalne.Tu nie chodzi o ludzi
tylko o sposob w jaki sa traktowani przez poszczegolne osoby.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-05-06 19:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można jeszcze słów kilka o pracy w firmie INHATEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
zdjecie uzytkownika
RudyKojot - 2014-02-09 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jezeli ktos nie ma innej opcji na zycie to zapraszam do inhatexu. Robisz 230 godz w sezonie za 1700 , 1800 zl a w zime szanowna Panie Prezes da ci 600 zl. Wszyskie jej rozpozadzenia sa smieszne, ale to juz chyba starosc. W tej firmie nie dostaniecie papieru toaletowego,na wszystkim sie oszczedza :) a jak cos spieprzysz to zostaniesz obciazony, wiec z wyplaty zostanie ci polowa :) Smieszny zaklad pracy, gorzej maja tylko koledzy zza krat. Dla mnie jest to firma bez przyszlosci. Z roku na rok jest coraz slabiej, za 2-3 latka moze juz firmy nie byc ...
zdjecie uzytkownika
Małpex - 2014-02-17 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hehe, to śmiech przez łzy. Kto normalny za 600 zł się utrzyma przez miesiąc? Jeżeli to prawda, to Inhatex kopie coraz głębszy dół dla siebie..
zdjecie uzytkownika
BK - 2014-04-10 23:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda co wyżej napisane. Szef osczędza na wszystkim, najwięcej na pensjach pracowników, Praca w tej firmie to męczarnia , szkoda życia na inhatex.
zdjecie uzytkownika
Maru - 2014-05-14 20:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Inhatexie 2 lata na stanowisku Operatora CNC i Operatora Hartowni Szkła którą zakład posiada w Wierzchosławicach. To ile godzin i jaka stawka jest przy tym szkoda gadać. Bardziej chodzi o podejście do Ludzi których traktuje się jak roboty. Tak jak ktoś wyzej nadmienił, na rozmowie kwa. jest cudownie kwiatki góry pieniędzy itede. Przychodzisz do pracy nie dostajesz ani żadnych ciuchów roboczych, ani butów. Do pracownika zero szacunku, pracujesz to się ciesz i nie gadaj że Ci źle. A to trzeba zostać dłużej...ja rozumiem że trzeba ale niech adekwatnie do tego będzie płacone i niech to się nie dzieje nagminnie w taki sposób że po pewnym czasie staje sie to normalnością i robi się nadgodziny codziennie. Ludzie są obciążani za błędy, a tam pracuje się ze szkłem. Im więcej presji i nerwów tym gorzej się pracuje z takim materiałem, wszystko na już teraz, zlecenia o tydzień albo dwa spóźnione a potem człowiek musi zapieprzać przez kogoś tam. Płaca tragiczna zero wdzięczności za wkładanie swojej energii w to wszystko. Nie polecam. Mierny tylko dlatego że płacą. Płacą ale zdarza się że dostaje się pierwszą transzę 500zł z wypłaty i czeka za resztą.
zdjecie uzytkownika
moderator - 2014-05-16 10:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A macie lepszą alternatywę pracy w tym rejonie? Może to nie praca marzeń, ale przynajmniej łatwo ją dostać, co jest cenne zwłaszcza przy obecnym trudnym rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-05-30 12:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radze sie zastanowic dwa razy kazdemu kto tam chce pracowac, na rozmowie o prace kwiatki wianki gory pieniedzy a jak przyjdzie do wyplaty to sie okazuje ze potrafia placic nawet ponizej minimum,za takie wszawe grosze to trzeba byc kretynem zeby tam pracowac a placa jak im sie chce tak jak kolega wyzej wspomnial 500zl zaliczki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wabik - 2014-05-30 22:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2014-05-30 12:54:11]:
ale te 500 zł pełni wtedy rzeczywiście rolę tej zaliczki czy mozna to już traktować jaką pełną pensję...?
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-06-19 18:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest alternatywa np: Mapei, choc trudno sie dostac trzeba próbowac. Co jakis czas przyjmują na produkcje i magazym.
zdjecie uzytkownika
wabik - 2014-06-20 02:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anton - 2014-06-19 18:16:50]:
czyli co Ty też uważasz że nie ma już żadnej przyszłosći dla Inhatex ? skoro odsyłasz do konkurencji
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-07-04 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wabik - 2014-06-20 02:46:54]:
Nie ma przyszlości dla pracowników, dla firmy i szefostwa byc moze jest (choć wielkiego rozwoju firmy nie widzę). Jaka to konkurencja, nie ta branza nie ta SKALA.
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-07-11 01:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy z czarnym ktory tam pracuje to juz do tego doszlo ze czarny ma bialych murzynow i im rozkazuje. ogolnie mozna tam isc tylko w akcie desperacji.Wyplaty marne socjal marny tak jak ta firma.
zdjecie uzytkownika
heeheh - 2014-07-16 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej masz racje pracowalem z czarnym idiota jakich malo do czego to juz doszlo ze czarny rozkazuje polakom i rozstawia ich po katach tak jak napisales jedynie akt desperacji to ta firma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x