INHATEX Sp. z o.o.

Inowrocław

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

EMU 2012-03-22 13:32:46
Wiem o kim mówisz, o tej grubej lasce co się ubrać nie potrafiła i cały czas chodziła z \"czopką\" na głowie ale żeby tak ją obrażać. Zresztą ona już tam nie pracuje podobno nie błyszczała intelektem.
0
xxxxy 2012-03-24 22:02:35
Ja mówiłem o babie a nie dziewczynie a to różnica.więc skojarz
0
xxxx 2012-03-25 11:53:06
Przepraszam za powyższe komentarze nie była to zbyt dobra opinia kierowana moimi osobistymi odczuciami,więc naprawdę przepraszam. Ale tak poważnie to naprawdę nie warto tam iść do pracy.
0
kristo 2012-05-11 10:46:50
OSTRZEGAM wszystkich,którzy chcą tam podjąć pracę. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! Chyba że chcecie spędzać w tym zakładzie 12 godzin dziennie za 1362zł brutto !!! na miesiąc.(usunięte przez administratora)
1
ja i nie ja 2012-05-12 01:10:54
Co ty piszesz przeciez super sie tam pracuje!!!!!Placzesz i pracujesz dalej????Ciekawy jestem co ty tam robisz???Zobacz jak ludzie tam ciezko pracuja i nie placza tylko ty stekasz!!!:)Jak taka cie.........a :P
To tak duza wyplate dostales.....Pozdrawiam zgrana ekipe!!!!! :))))))
1
anonimowy 2012-06-12 09:30:27
Jesten ciekaw który lizus napisal ostatni komentarz tak ludzie
ciezko tam pracuja ponad normalny czas pracy i nie maja za to
placone bo tam uwaza sie to za normalne.Tu nie chodzi o ludzi
tylko o sposob w jaki sa traktowani przez poszczegolne osoby.
0
Irek 2013-05-06 19:28:28
Można jeszcze słów kilka o pracy w firmie INHATEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
1
Anonim 2013-06-15 03:15:05
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
1
RudyKojot 2014-02-09 14:02:55
Witam, jezeli ktos nie ma innej opcji na zycie to zapraszam do inhatexu. Robisz 230 godz w sezonie za 1700 , 1800 zl a w zime szanowna Panie Prezes da ci 600 zl. Wszyskie jej rozpozadzenia sa smieszne, ale to juz chyba starosc. W tej firmie nie dostaniecie papieru toaletowego,na wszystkim sie oszczedza :) a jak cos spieprzysz to zostaniesz obciazony, wiec z wyplaty zostanie ci polowa :) Smieszny zaklad pracy, gorzej maja tylko koledzy zza krat. Dla mnie jest to firma bez przyszlosci. Z roku na rok jest coraz slabiej, za 2-3 latka moze juz firmy nie byc ...
0
Małpex 2014-02-17 14:23:26
Hehe, to śmiech przez łzy. Kto normalny za 600 zł się utrzyma przez miesiąc? Jeżeli to prawda, to Inhatex kopie coraz głębszy dół dla siebie..
3
BK 2014-04-10 23:17:00
To wszystko prawda co wyżej napisane. Szef osczędza na wszystkim, najwięcej na pensjach pracowników, Praca w tej firmie to męczarnia , szkoda życia na inhatex.
0
Maru 2014-05-14 20:16:40
Pracowałem w Inhatexie 2 lata na stanowisku Operatora CNC i Operatora Hartowni Szkła którą zakład posiada w Wierzchosławicach. To ile godzin i jaka stawka jest przy tym szkoda gadać. Bardziej chodzi o podejście do Ludzi których traktuje się jak roboty. Tak jak ktoś wyzej nadmienił, na rozmowie kwa. jest cudownie kwiatki góry pieniędzy itede. Przychodzisz do pracy nie dostajesz ani żadnych ciuchów roboczych, ani butów. Do pracownika zero szacunku, pracujesz to się ciesz i nie gadaj że Ci źle. A to trzeba zostać dłużej...ja rozumiem że trzeba ale niech adekwatnie do tego będzie płacone i niech to się nie dzieje nagminnie w taki sposób że po pewnym czasie staje sie to normalnością i robi się nadgodziny codziennie. Ludzie są obciążani za błędy, a tam pracuje się ze szkłem. Im więcej presji i nerwów tym gorzej się pracuje z takim materiałem, wszystko na już teraz, zlecenia o tydzień albo dwa spóźnione a potem człowiek musi zapieprzać przez kogoś tam. Płaca tragiczna zero wdzięczności za wkładanie swojej energii w to wszystko. Nie polecam. Mierny tylko dlatego że płacą. Płacą ale zdarza się że dostaje się pierwszą transzę 500zł z wypłaty i czeka za resztą.
0
moderator 2014-05-16 10:35:57
A macie lepszą alternatywę pracy w tym rejonie? Może to nie praca marzeń, ale przynajmniej łatwo ją dostać, co jest cenne zwłaszcza przy obecnym trudnym rynku pracy.
1
Oszukany 2014-05-30 12:54:11
Radze sie zastanowic dwa razy kazdemu kto tam chce pracowac, na rozmowie o prace kwiatki wianki gory pieniedzy a jak przyjdzie do wyplaty to sie okazuje ze potrafia placic nawet ponizej minimum,za takie wszawe grosze to trzeba byc kretynem zeby tam pracowac a placa jak im sie chce tak jak kolega wyzej wspomnial 500zl zaliczki(usunięte przez administratora)
0
wabik 2014-05-30 22:34:19
ale te 500 zł pełni wtedy rzeczywiście rolę tej zaliczki czy mozna to już traktować jaką pełną pensję...?
0
Anton 2014-06-19 18:16:50
Jest alternatywa np: Mapei, choc trudno sie dostac trzeba próbowac. Co jakis czas przyjmują na produkcje i magazym.
0
wabik 2014-06-20 02:46:54
czyli co Ty też uważasz że nie ma już żadnej przyszłosći dla Inhatex ? skoro odsyłasz do konkurencji
0
Anton 2014-07-04 19:07:28
Nie ma przyszlości dla pracowników, dla firmy i szefostwa byc moze jest (choć wielkiego rozwoju firmy nie widzę). Jaka to konkurencja, nie ta branza nie ta SKALA.
0
hej 2014-07-11 01:13:47
nie polecam pracy z czarnym ktory tam pracuje to juz do tego doszlo ze czarny ma bialych murzynow i im rozkazuje. ogolnie mozna tam isc tylko w akcie desperacji.Wyplaty marne socjal marny tak jak ta firma.
0
heeheh 2014-07-16 18:57:28
hej masz racje pracowalem z czarnym idiota jakich malo do czego to juz doszlo ze czarny rozkazuje polakom i rozstawia ich po katach tak jak napisales jedynie akt desperacji to ta firma
0
aa 2014-09-13 16:34:11
praca tragedia, brak jakiejkolwiek organizacji pracy, brak podstawowych narzędzi pracy, niedługo zakład będzie oparty na samych stażystach, zgodnie z KP powinni pracować 8 h a są wykorzystywani i pracują po 16 h ciekawe dlaczego nikt z PUPU się tą sprawą nie zainteresuje :(
0
boras 2014-09-21 14:57:27
szczerze mówiąc myślałem że jak na firmę która zajmuje się produkcją szyb zespolonych to jest tu więcej zatrudnionych osób niż te 25 które oficjalnie figuruje w Inhatexie. Czy w firmie rotacja wśród pracowników jest duża? mają sekcje o ofertach pracy na swojej stronie, ale od dłuższego czasu jest ona pusta
1
HMMM 2014-09-22 18:03:07
A PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY???JEST JAKIS???MOZE KTOS COS POWIE NA TEMAT PH???MAJA AUTO SLUZBOWE, KOMORKE ITP????
1
:-) 2014-09-26 20:43:10
Handlowiec, jest przede wszystkim Niesamowicie Piękna i ... ach, Pani Dyrektor Handlowa(MUA)
3
ffffffff 2014-10-08 15:34:08
Ludzie nie idźcie tam pracować !!! Jedna wielka ściema i kłamstwo na rozmowie miła przyjemna atmosfera wszystko ok ,praca po 8 godzin a w rzeczywistości trzeba zostawać nadgodziny, gdy chce sie wyjść z pracy po 8 godz. trzeba zapytać czy można wyjść! Praca codziennie na inną godzinę i na telefon, trzeba się rozglądać czy szefowa nie idzie bo jak się przez chwilkę stoi i nic nie robi zaraz jest wielka afera. no i pieniądze śmieszne.
0
hudi 2014-10-11 18:13:00
no właśnie a pomimo tych minusów które wyliczasz to tak jak pisał @boras to w Inhatexie nie szukają nowych ludzi do pracy toteż co za tym idzie chyba ludzie nie odchodzą z firmy ,a robiliby to przecież gdyby działo się tu naprawdę źle. Dlatego zastanawiam się co takiego może trzymać ich jeszcze w inatexie...
0
hans 2014-10-29 08:14:13
Ludzie stamtąd uciekają, to nie zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rotacja jest ogromna bo wiele zdesperowanych osób tam składa papiery. A ten czarny traktuje ludzi jak szmaty a jak ktoś nie wytrzymuje to z Wierzchosławic na piechotę wysyła do domu.
0
tuleja 2014-10-31 11:34:59
"wypłaty marne, "socjal marny" - każdy lubi co innego. więc może konkretnie podacie jakieś sumy i szczegóły? wspomnieliście coś o rotacji, czy jest bardzo intensywna i z czego wynika?
0
kat 2014-11-08 09:02:05
tak to prawda ludzi maja za nic przyjmuja niby na umowe zlecenie a potem dostaje sie umowe o dzieło pare dni i zwalniają i jeszcze nie można dostać kasy tylko każą wciąż dzwonic i zbywają ciekawe jak długo
0
ktos 2014-12-09 15:44:48
A wiec tak ,praca wyglada nastepujaca.pani w okularach na rozmowie,mowi na poczaczek umowa o dzielo,praca w systemie zmianowym,oczywiscie jest to bujda,w rzeczywistosci siedzimy od godz 6 lub 8 rano do godziny 20 21 lacznie z sobotą,brak przerwy sniadaniowej,praca non stop na wysokich obrotach,na pytanie jak wyglada kwestia nadgodzin,pani z kadr odpowiada a skad pan wie ze bedzie je mial,nie sa placone wcale,tylko podstawa,reszte godzin pracuje sie za darmo,brak podstawowych srodkow ochrony tym bardziej odziezy roboczej,nie wspominajac o papierze toaletowym w wc,zreszta nie mile widziane jest chodzenie tam,firma jest naprawde jedna wielka porazką,nie polecam nawet zdesperowanej osobie,byly pracownik
0
smiech_firma 2014-12-16 19:46:36
jak tam wiekszość kadry to ludziki z nazwiskami -czuk, -ova czy -niak to co się dziwicie, wychodzi pochodzenie.
0
kuba 2014-12-23 15:16:42
a jak wyglada kwestia pracy na stanowisku sprzedawcy/przedstawiciela handlowego?? tez jest taki wyzysk jak na produkcji??
praca na miejscu w siedzibie czy raczej ujezdzanie za klientem?
gwarantuja samochod/telefon??
1
tomek 2014-12-31 17:30:15
nie wiem niestety jak jest z telefonem jest czy dają służbowy, ale wydaje mi się, że tak, bo jednak to jest bardziej prawdopodobne od tego, że samochód dostaniesz, zalezy czy będziesz jeździł do klientów czy tylko telefoniczne rozmowy albo tylko w siedzibie firmy, to już o takie rzeczy musisz podpytać pracowników.
0
darek 2015-01-31 05:26:43
ile taki przedstawiciel handlowy, oczywiście taki który będzie sie sprawdzał i przynosił porządane efekty, moze zarobić na rękę w inhatex? no i jak wygląda tu rekrutacja? Cv wysyła się przez internet czy trzeba zanieść osobiście? i czy oczekuja czegoś poza Cv jeszcze czy nie? powiedzcie że się orientujecie w temacie
0
wixx 2015-02-21 22:42:32
INHATEX Sp. z o.o. sprzedaje szkło każdego rodzaju. Szkło antywłamaniowe, kuloodporne, hartowane, lustra i inne. Dla mnie bardzo spoko wszystko się wydaje. Na ich stronie jest zakładka "Oferty pracy" nie wiecie może czy systematycznie odświeżają informacje w tej zakładce ? Ewentulanie prosiłbym jakieś informacje gdzie się ogłaszają.
0
Wujek dobra rada 2015-02-23 17:27:01
Info o ofertach pracy nie jest w ogóle aktualizowane. Pracowałem tam kilka lat temu i nigdy nie było tam żadnych ofert. Ogłoszenia w pup Inowrocław i bezpośrednio u pracodawcy. W trące tylko ze o angaż w tej firmie nie trudno ale warunki pracy poniżej minimum w każdym aspekcie.
0
Tommy 2015-03-10 03:10:11
To w ogóle jest jakakolwiek szansa na dostanie pracy w INHATEX ? To nie jest duża firma, na ich stronie internetowej wyczytałem, że zatrudnionych jest coś około 25 osób. Jak mniemam poziom rotacji niewielki, to w ogóle warto czekać na jakieś ogłoszenie? Może słyszeliście, że gdzieś tam potrzebują pracownika?
0
prawnik 2015-03-11 13:44:54
Witam.Jeśli państwo macie kłopoty z wynagrodzeniem lub godzinami ponad-normatywnymi ,brakiem przerw i innymi sprawami niezgodnymi z kodeksem pracy oraz zastępowaniem umowy o pracę umową zlecenie lub dzieło.Służę pomocą prawną i pozwem do Sądu Pracy.
0
Wujek dobra rada 2015-03-12 21:09:41
Czytaj kolego posty, pisałem wczesniej ze są ogłoszenia w pup ino. Jesli tam Tobie odmówią to tylko iść do pracodawcy sie dowiedzieć, zostawic CV itp...
2
tomek 2015-03-24 17:19:15
@Wujek dobra rada, masz racje, że najlepiej byłoby iść do pracopdawcy i się dowiedzieć po prostu. A ja się teraz zastnawiam czy jest tutaj więcej zadowolonych czy niezadowolonych osób, jak sądzicie? tylko chodzi mi o konkretne komentarze, a nie puste przechwałki ani hejty, tylko faktycznie merytoryczne wpisy.
0
Wujek dobra rada 2015-03-25 19:17:07
Na takich forach to raczej udzielają sie w większości niezadowolni i w wiekszości przypadków piszą jak faktyczniie jest w danej firmie. tutaj wiele jest prawdą. Z tego co pamietam to ok 10 osób (mówię o produkcji) to pracownicy stali, którzy się nie zmieniali (z różnych powodów) i podejrzewam ze to oni pisza bardziej pozytywne komentarze. Reszta pracowników to rotacja wczesniej czy pozniej. Od moiego czasu może sie cos zmieniło w tej firmie ale nie sądze. jak sie zatrudniałem to starszych pracowników słyszałem ze od kąd pracują jest tak samo i nic sie nie zmienia. Jak ktoś jest zmuszony tam pójść do pracy to nie ma wyboru i idzie ale jesli jest wybór to szczerze odradzam.
0
boro 2015-04-08 17:01:26
jeśli chodzi o Inhatex to tak jak piszesz jest tutaj możliwość aby popracować dłużej czego przykładem jest chociażby te 10 osób o których wspomniałeś. To , że inni nie dają rady to już jest tylko i jedynie ich wina. Firma nie będzie utrzymywała darmozjadów bo tacy im na pewno nie są tutaj potrzebni .
0
jacek 2015-04-24 16:02:34
no tak, tylko co zrobić @boro, jak się dobrze wykonuje swoją prace a nie jest się docenianym tak naprawde? wiesz moze co warto tutaj zrobić? czekam na wasze opinie i komentarze
0
gość 2015-08-29 18:46:34
Widzę tylko końcówki chat ski ska sta
0
Natuś 2015-09-02 12:48:34
@jacek wydaje mi się, że taka firma musi doceniać swoich pracowników. Mówię tu oczywiście o osobach, które starają się, chcą pracować i wykonują swoją pracę profesjonalnie, a nie o osobach, które mają pracę za nic. Ale jeśli firma nie docenia tych dobrych, to muszą się liczyć ze zwolnieniami bo nikt tego nie wytrzyma
0
george 2015-11-18 10:56:28
Skoro "czarny" jest kilkakrotnie lepszy od "białych" niedouczonych panów to ktoś musi pokierować tymi niedouczonymi leserami. to typowy przykład że nie kolor skóry tylko to co ma się w głowie decyduje o zarobkach i pozycji zawodowej.
0
Wujek dobra rada 2015-11-19 20:12:25
W tej firmie nic nie decyduje o zarobkach tylko Pani K
0
lope 2015-12-08 16:24:39
no jezeli pani K jest jakims kierownikiem to owszem moze decydować gdyz pewnie kontroluje prace innych pracownikow i wysnowa wnioski. tak mi sie zdaje ze jest tak
0
wabik 2016-04-17 20:34:06
jesli chodzi o pracę w inhatexie to dalej polecacie ?
1
wiktor 2016-05-19 13:38:20
możesz aplikować do nich na magazyn może teraz beda iec jakieś zatrudnienie
1
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.