Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie INHATEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hej - 2014-07-11 01:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy z czarnym ktory tam pracuje to juz do tego doszlo ze czarny ma bialych murzynow i im rozkazuje. ogolnie mozna tam isc tylko w akcie desperacji.Wyplaty marne socjal marny tak jak ta firma.
zdjecie uzytkownika
heeheh - 2014-07-16 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej masz racje pracowalem z czarnym idiota jakich malo do czego to juz doszlo ze czarny rozkazuje polakom i rozstawia ich po katach tak jak napisales jedynie akt desperacji to ta firma
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-13 16:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tragedia, brak jakiejkolwiek organizacji pracy, brak podstawowych narzędzi pracy, niedługo zakład będzie oparty na samych stażystach, zgodnie z KP powinni pracować 8 h a są wykorzystywani i pracują po 16 h ciekawe dlaczego nikt z PUPU się tą sprawą nie zainteresuje :(
zdjecie uzytkownika
boras - 2014-09-21 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-09-13 16:34:11]:
szczerze mówiąc myślałem że jak na firmę która zajmuje się produkcją szyb zespolonych to jest tu więcej zatrudnionych osób niż te 25 które oficjalnie figuruje w Inhatexie. Czy w firmie rotacja wśród pracowników jest duża? mają sekcje o ofertach pracy na swojej stronie, ale od dłuższego czasu jest ona pusta
zdjecie uzytkownika
HMMM - 2014-09-22 18:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY???JEST JAKIS???MOZE KTOS COS POWIE NA TEMAT PH???MAJA AUTO SLUZBOWE, KOMORKE ITP????
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-26 20:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Handlowiec, jest przede wszystkim Niesamowicie Piękna i ... ach, Pani Dyrektor Handlowa(MUA)
zdjecie uzytkownika
ffffffff - 2014-10-08 15:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie idźcie tam pracować !!! Jedna wielka ściema i kłamstwo na rozmowie miła przyjemna atmosfera wszystko ok ,praca po 8 godzin a w rzeczywistości trzeba zostawać nadgodziny, gdy chce sie wyjść z pracy po 8 godz. trzeba zapytać czy można wyjść! Praca codziennie na inną godzinę i na telefon, trzeba się rozglądać czy szefowa nie idzie bo jak się przez chwilkę stoi i nic nie robi zaraz jest wielka afera. no i pieniądze śmieszne.
zdjecie uzytkownika
hudi - 2014-10-11 18:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ffffffff - 2014-10-08 15:34:08]:
no właśnie a pomimo tych minusów które wyliczasz to tak jak pisał @boras to w Inhatexie nie szukają nowych ludzi do pracy toteż co za tym idzie chyba ludzie nie odchodzą z firmy ,a robiliby to przecież gdyby działo się tu naprawdę źle. Dlatego zastanawiam się co takiego może trzymać ich jeszcze w inatexie...
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-10-29 08:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie stamtąd uciekają, to nie zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rotacja jest ogromna bo wiele zdesperowanych osób tam składa papiery. A ten czarny traktuje ludzi jak szmaty a jak ktoś nie wytrzymuje to z Wierzchosławic na piechotę wysyła do domu.
zdjecie uzytkownika
tuleja - 2014-10-31 11:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"wypłaty marne, "socjal marny" - każdy lubi co innego. więc może konkretnie podacie jakieś sumy i szczegóły? wspomnieliście coś o rotacji, czy jest bardzo intensywna i z czego wynika?
zdjecie uzytkownika
kat - 2014-11-08 09:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda ludzi maja za nic przyjmuja niby na umowe zlecenie a potem dostaje sie umowe o dzieło pare dni i zwalniają i jeszcze nie można dostać kasy tylko każą wciąż dzwonic i zbywają ciekawe jak długo
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-09 15:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec tak ,praca wyglada nastepujaca.pani w okularach na rozmowie,mowi na poczaczek umowa o dzielo,praca w systemie zmianowym,oczywiscie jest to bujda,w rzeczywistosci siedzimy od godz 6 lub 8 rano do godziny 20 21 lacznie z sobotą,brak przerwy sniadaniowej,praca non stop na wysokich obrotach,na pytanie jak wyglada kwestia nadgodzin,pani z kadr odpowiada a skad pan wie ze bedzie je mial,nie sa placone wcale,tylko podstawa,reszte godzin pracuje sie za darmo,brak podstawowych srodkow ochrony tym bardziej odziezy roboczej,nie wspominajac o papierze toaletowym w wc,zreszta nie mile widziane jest chodzenie tam,firma jest naprawde jedna wielka porazką,nie polecam nawet zdesperowanej osobie,byly pracownik
zdjecie uzytkownika
smiech_firma - 2014-12-16 19:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wiekszość kadry to ludziki z nazwiskami -czuk, -ova czy -niak to co się dziwicie, wychodzi pochodzenie.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-12-23 15:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada kwestia pracy na stanowisku sprzedawcy/przedstawiciela handlowego?? tez jest taki wyzysk jak na produkcji??
praca na miejscu w siedzibie czy raczej ujezdzanie za klientem?
gwarantuja samochod/telefon??
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-31 17:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem niestety jak jest z telefonem jest czy dają służbowy, ale wydaje mi się, że tak, bo jednak to jest bardziej prawdopodobne od tego, że samochód dostaniesz, zalezy czy będziesz jeździł do klientów czy tylko telefoniczne rozmowy albo tylko w siedzibie firmy, to już o takie rzeczy musisz podpytać pracowników.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-31 05:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile taki przedstawiciel handlowy, oczywiście taki który będzie sie sprawdzał i przynosił porządane efekty, moze zarobić na rękę w inhatex? no i jak wygląda tu rekrutacja? Cv wysyła się przez internet czy trzeba zanieść osobiście? i czy oczekuja czegoś poza Cv jeszcze czy nie? powiedzcie że się orientujecie w temacie
zdjecie uzytkownika
wixx - 2015-02-21 22:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INHATEX Sp. z o.o. sprzedaje szkło każdego rodzaju. Szkło antywłamaniowe, kuloodporne, hartowane, lustra i inne. Dla mnie bardzo spoko wszystko się wydaje. Na ich stronie jest zakładka "Oferty pracy" nie wiecie może czy systematycznie odświeżają informacje w tej zakładce ? Ewentulanie prosiłbym jakieś informacje gdzie się ogłaszają.
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-02-23 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info o ofertach pracy nie jest w ogóle aktualizowane. Pracowałem tam kilka lat temu i nigdy nie było tam żadnych ofert. Ogłoszenia w pup Inowrocław i bezpośrednio u pracodawcy. W trące tylko ze o angaż w tej firmie nie trudno ale warunki pracy poniżej minimum w każdym aspekcie.
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2015-03-10 03:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w ogóle jest jakakolwiek szansa na dostanie pracy w INHATEX ? To nie jest duża firma, na ich stronie internetowej wyczytałem, że zatrudnionych jest coś około 25 osób. Jak mniemam poziom rotacji niewielki, to w ogóle warto czekać na jakieś ogłoszenie? Może słyszeliście, że gdzieś tam potrzebują pracownika?
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2015-03-11 13:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jeśli państwo macie kłopoty z wynagrodzeniem lub godzinami ponad-normatywnymi ,brakiem przerw i innymi sprawami niezgodnymi z kodeksem pracy oraz zastępowaniem umowy o pracę umową zlecenie lub dzieło.Służę pomocą prawną i pozwem do Sądu Pracy.
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-12 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tommy - 2015-03-10 03:10:11]:
Czytaj kolego posty, pisałem wczesniej ze są ogłoszenia w pup ino. Jesli tam Tobie odmówią to tylko iść do pracodawcy sie dowiedzieć, zostawic CV itp...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-24 17:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wujek dobra rada, masz racje, że najlepiej byłoby iść do pracopdawcy i się dowiedzieć po prostu. A ja się teraz zastnawiam czy jest tutaj więcej zadowolonych czy niezadowolonych osób, jak sądzicie? tylko chodzi mi o konkretne komentarze, a nie puste przechwałki ani hejty, tylko faktycznie merytoryczne wpisy.
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-25 19:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na takich forach to raczej udzielają sie w większości niezadowolni i w wiekszości przypadków piszą jak faktyczniie jest w danej firmie. tutaj wiele jest prawdą. Z tego co pamietam to ok 10 osób (mówię o produkcji) to pracownicy stali, którzy się nie zmieniali (z różnych powodów) i podejrzewam ze to oni pisza bardziej pozytywne komentarze. Reszta pracowników to rotacja wczesniej czy pozniej. Od moiego czasu może sie cos zmieniło w tej firmie ale nie sądze. jak sie zatrudniałem to starszych pracowników słyszałem ze od kąd pracują jest tak samo i nic sie nie zmienia. Jak ktoś jest zmuszony tam pójść do pracy to nie ma wyboru i idzie ale jesli jest wybór to szczerze odradzam.
zdjecie uzytkownika
boro - 2015-04-08 17:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wujek dobra rada - 2015-03-25 19:17:07]:
jeśli chodzi o Inhatex to tak jak piszesz jest tutaj możliwość aby popracować dłużej czego przykładem jest chociażby te 10 osób o których wspomniałeś. To , że inni nie dają rady to już jest tylko i jedynie ich wina. Firma nie będzie utrzymywała darmozjadów bo tacy im na pewno nie są tutaj potrzebni .
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-24 16:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko co zrobić @boro, jak się dobrze wykonuje swoją prace a nie jest się docenianym tak naprawde? wiesz moze co warto tutaj zrobić? czekam na wasze opinie i komentarze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INHATEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert