Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiem - 2014-09-28 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam są wielkie zmiany 3 razy w roku, dlatego ciagle macie taki syf
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-29 08:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie mogą być zmiany na lepsze skoro po hali tylko kolejni kierownicy chodzą juz 3 nowych a nikt nie wyleciał chyba po biurach siedzi więcej ludzi niz na hali pracowników to jak ma być dobrze wygląda to tak jakby to była panstwowa a nie prywatna firma drogi vlasenrot się robi
zdjecie uzytkownika
TW - 2014-09-29 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego sie wzajemnie gnoicie? Wstyd Panowie!
zdjecie uzytkownika
ąndrzej - 2014-10-01 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Darek a ty jak słyszałem to ty masz nie tylko głębokie gardło.
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-10-01 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego "wiem" piszesz mi ,że macie syf,Ja tam nie pracuje,więc mnie to nie dotyczy.W kalmecie jest jak w Warszawie w całym rządzie,byle sie do koryta dostac,nic nie robić,tylko kasa zbierać.
zdjecie uzytkownika
ąndrzej - 2014-10-02 17:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie M.zobacz co napisales wczesniej padalcu"świetnie sie tam pracuje" a przecież ciebie to niby nie dotyczy zakłamany dupku.
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-10-02 19:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej,trocha tam żech robiuł,nie obrazej mnie dobra,do sie pomyśla,ześ jest kalmetowskie ścierwo porąbane.Odymnie to niy zależy ,że musza tam w tym kalmetowskim syfie od czasu do czasu robić.
zdjecie uzytkownika
Łukasz K. - 2014-10-03 13:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Mam pytanie do pracowników Kalmetu... ilu mniej więcej zatrudniają pracowników (nie biurowych)? Jestem przedstawicielem pewnej firmy i sie zastanawiam czy z nimi współpracy nie zacząc, a u nich no nie moge sie tego dowiedzic. czy ktoś z Panów moze mi udzielic takiej informacji? plus minus. z góry serdecznie dziękuję
zdjecie uzytkownika
mighty_god_of_welding_;p - 2014-10-03 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remik - 2014-09-22 21:11:56]:
Kto by chciał pracować w stodole przy minusowych temperaturach zimą, na bank was tam odśnierzają na stanowiskach. Ten wasz NOVAR zwiedziłem syffff i żenada a widząc toalety stwierdziłem ze pewnie stawiacie kloca za halą bo nikt o zdrowych zmysłach by tam nie wszedł. oferujecie tyle papy co na onkologii (RACK'i) a robicie że niby "poważne spawanie" hehe. Się wszyscy nadajecie do ciągnięcia druuuta na W1 razem z drużyną pierścienia. Teraz pewnie żal poślady ściska bo my przeżyliśmy smaka a wy nie, i wcale nie trzeba było łykać walium wiadrami tylko mieć psyche odporniejszą od pięciolatka.
zdjecie uzytkownika
Milusi haha. - 2014-10-04 13:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smak już nie jest dyrektorem produkcji.Wyciepli go do technologów i kontroli jakości . Teraz jest nowy dyrektor dyrektorów ( P A N I C Z )pan (usunięte przez administratora). Brawa poprosze . Teraz bedzie jazda hahahaha.
zdjecie uzytkownika
novar - 2014-10-09 09:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację może i stodoła ale ja za 168godz zarobie więcej jak ty w super hali w kalmecie za 250 godz.i chodzicie i zebracie o premie
zdjecie uzytkownika
novar - 2014-10-09 09:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy od fizyki po umysłowych wala drzwiami i oknami do novaru a ze wy nie umiecie zrobić próbki to już nie wina zakładu jak się nauczycie to zapraszam bo wy tylko kadzie umiecie spawac w podobnej he he a tu przyszło zrobić pionika i leżę i płacze
zdjecie uzytkownika
a to lepiej gdzie - 2014-10-10 14:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to lepiej do kalmetu isc czy do jakiegos sklepu do pracy? tak obiektywnie patrzac bo serio nie wie mczy jest sens sie meczyc na produkcji zamiast pracowac gdzies w sklepie sobie na spokojnie tylko potrzebuje opinii kogos kto pracuje na produkcji w kalmecie i ma dobre informacje, takie sprawdzone ktore mi pomoga
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-12 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie krótko w tej firmie ale zauważyłem ze strasznie mało ludzi robi na produkcji a masa siedzi w biurach co drugi to kierownik albo dyrektor jak psów czemu nigdy nie materiału i wiecznie zjebana dokumentacja zawsze tak jest czy tylko teraz bo w takich warunkach nie da się robić
zdjecie uzytkownika
sralmet - 2014-10-13 17:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze bo w biurze siedzi banda skretynialych leniwych technologow ktorzy hale widzieli tylko z okna
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-10-24 21:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka jest wasza opinia o kierowniku jakosci Ryśku K????
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-10-24 21:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko koleś, zna się na rzeczy.Niestety w tej firmie pewnie nic to nie da.
zdjecie uzytkownika
ohajo - 2014-10-27 05:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dziwna opinia jak dla mnie o firmaie albo bardziej o czlowieku ktory zostal wlasnei (domniewam) dyrektorem i terz po przednikach zajrze sobie gdzies w starsze komentarze na temat tej pracy. jestescie mi w stanie napisac cos o tym wszystkim z gory na pewno - wiec piszcie! ok? a tak serio to mnie intersuje to megam ocno
zdjecie uzytkownika
Dany - 2014-10-29 12:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak organizacji i donosicielstwo cechuje ten chory zakład. Niektórzy ludzie sami sie awansują i myślą ze są wazni. Śmiech na sali. Ale na każdego przyjdzie pora. I komu sie wtedy poskarżycie co....
zdjecie uzytkownika
Wco - 2014-11-13 09:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dany Nie rozumiem jak ktoś siebie może awansować. Będąc szeregowym pracownikiem raczej jest to nie do wykonania. Jeżeli w firmie nie ma dobrego zarządzania ludźmi i odpowiedniego funkcjonowania, podziału obowiązków to zastanawiam się jak kalmet tyle czasu na rynku sobie radzi. Być może jest lepiej niż w normalnie funkcjonującej spółce?
zdjecie uzytkownika
toczo - 2014-11-15 10:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie rzecz biorąc fajna ekipa super pracownicy fizyczni w tym super spawacze jedynym mankamentem tej firmy są idioci na stanowiskach że ten ździchu sie tak daje okłamywać no ja nie wiem czy jest moze za bogaty biorac sobie to z takim luzem nie polecałbym tego zakładu no chyba ze ktos nic nie umie to nie bedzie mu przeszkadzac fakt ze ukradną mu 40 godzin zarobki tez nie sa wielkie polecałbym raczej piekarnie tam sie nic nie zmieni
zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-11-24 12:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty chcesz od łysego ,jest Ok .Faktycznie wyglądem przypomina noedojeba ,ale on jedyny wszystko ogarnia


zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-11-24 13:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do kota śmierdziela to by mógł się wrescie ustatkować i założyć rodzinę,całe życie nie będzie od łysego konia bił i bykom jaja bujał
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecanki cacanki
Pytania: co umiesz i ile pan oczekuje
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-27 14:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to firma działa normalnie jak dobrze rozumiem? nie ma tam żadnych nieprawidłowości? bo nie wiem czy na pewno jest tak, że jak jesteś nowym pracownikiem to możesz sporo zarobić? chodzi mi konkretnie o to jak wyglądają stawki i o ile one moga się zmienić w przeciągu na przykład roku stażu pracy u nich?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-11-28 05:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka nieprawidłowość. Podwyżka w ciągu roku nie możliwe.
Karol chcesz dobrą prace to omijaj ten zakład szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
x