Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-01 13:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, a ja szukam czegoś na wakacje, właśnie skończyłem zawodówkę i szukam czegoś żeby się rozkręcić. myślicie że utrzymałbym się tu kilka miesięcy? jestem pracowity
zdjecie uzytkownika
smieszek48 - 2014-07-01 23:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteście walnieci przynieś z domu zgrzewarke będzie ok
zdjecie uzytkownika
sralmet - 2014-07-05 09:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś nie jest to dla mnie zaskoczeniem znajac tego pazernego glupka
zdjecie uzytkownika
don - 2014-07-06 11:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ruthmanie są dobre zarobki ale tylko na tzw.gębe jak będzie mniej roboty to zarobki spadną chociaz niewiem dlaczego bo tam tylko dwóch potrafi spawać a reszta amatorszczyzna a ten wysoki to juz wogóle płoty to tak ale nie ruthman
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-07 15:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra, a ja bym chciał się w Kelmecie zatrudnić. Szukają tam kogoś na teraz? Mam duże doświadczenie, a pisaliście, że pracują na prawdę niektorzy nie do końca doświadczeni. Potrzebuje sobie dorobić do moej innej roboty, ciekawe czy to dobre miejsce...
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-07-10 18:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slabe zarobki na ruthnanie? Chyba pisze to ten co tam nie robi. 5000 min. I co najmniej 25% premi to Malo? Hmm, a ten wysoki to największy fachowiec.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-10 19:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ben ty to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w łeb jesteś skoro długiego nazywasz fachowcem,robi taką samą kichę jak ty przygłupie jeden.
zdjecie uzytkownika
ruthman - 2014-07-11 09:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za robote sie wescie a nie glupoty piszecie moim zdaniem zeby miec najlepszy zarys tego co sie dzieje w Kalmecie to trzeba tu pracowac . A wy wszyscy co tu robicie i piszecie takie bzdury to jaj nie macie bo zaden ryja nie odezwie a moze to by pomoglo cos tu zmienic
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-11 12:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To kasa konkretna 5000 zł minimalnie i 25% premii. To mnie mocno zachęca. Moje dotychczasowe wypłaty nie były takie wysokie. Rzucam moją robotę poprzednią i chyba pójdę do kalmetu. No na prawdę, jestem zaszokowany. Wiadomo trzeba tam pracować, zeby mieć odpoweidnią opinie dla siebie, ale nie pozostaje mi teraz nic innego jak opierać się o wasze opinie pisanie na temat kalemtu. Chociaż moglibiście napisać mi jeszcze jak to jest z kierownikami, w jakich się stosunkach z nimi żyje. czy dają trochę na luz?
zdjecie uzytkownika
półkobieta - 2014-07-11 16:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ben - 2014-07-10 18:18:06]:
potwierdza mamy zarobki 5000 i 20 -25% na ruthmanie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-07-11 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miko - 2014-07-11 12:57:42]:
ale lipa to forum co wy tu piszecie za bzdurne komentarze i opinie jacys umyslowi podszywajacy sie pod fizoli masakra zero obiektywnych opini jeden wali na drogiego zle ci to wyp...
zdjecie uzytkownika
twardy - 2014-07-11 21:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie na ruthmannie atmosfera pierwsza klasa. Gdyby nie(usunięte przez administratora)bylo by bez zarzutu. Ale nie tacy tu byli. Prawie napewno jak nie w tym to w przyszlym miesiącu stary go wywali,bo i po co tu taki truteń potrzebny. Powodzenia Andrzejku w nowej pracy
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-07-12 21:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twardy - 2014-07-11 21:53:18]:
dzięki półspiący pseudo spawaczu lepiej przejdz na fryzjera
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-14 13:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może się zwolni miejsce dla mnie jak mówisz twardy, że kogoś tam mają zwolnić. To tlyko Twoje zdanie czy są jeszcze osoby, które tak samo myślą? jeśli tak, to będzie to szansa dla mnie na zatrudnienie. Zarobki 5000zł to całkiem konkretna sprawa, chyba nawet więcej bym nie chciał zarabiać, żeby na głupoty nie wydawać.
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2014-07-14 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5000zł to jak zrobisz sobie nadgodzinki to je MOŻEEEE... będziesz miał

( hahahahahaha XD )
zdjecie uzytkownika
pyzio - 2014-07-14 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Kowali się nażeka a Mirek Góra ( ŁUBUDUBU ) wcale nie jest lepszy, całą szychte gada przez telefon podczas szychty przynosi sobie śniadanie i je wymyśla jakieś niestworzone rzeczy i myśli że jest mądrzejszy od innych a na dodatek jest pier......m KABLEM przez którego mnóstwo osób się zwolniło schizofrenik-paranoidalny !!!!!! Kowale przy nim wymiękają !!!!
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-15 12:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest w końcu 5000zł - to nie jest podstawowa wypłata tylko po nadgodzinach ? jakoś totalnie mnie zakręciliście i nie wiem o co chodzi. chyba, że chcecie moje miesjce zająć, żebym nie składał swojego cv .
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-07-15 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 5000 to brutto czy netto?
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-15 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mnie to właśnie interesuje i o to pytam tak samo jak Ty kam. napiszcie nam konkrety co do tej stawki.
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-07-15 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dostaniecie na reke 14-15 zl to bedziecie sie mieli z czego cieszyc bo co poniektorzy spawacze nawet tylu nie maja
zdjecie uzytkownika
Kiler - 2014-07-16 10:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
19-20zł i premia od 800- 1500
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-16 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta stawka jest mocno zależna od działu w jakim się pracuje? pewnie stąd te wasze rozbieżności do do stawek jakie napisaliście. bo 14-15 a 19-20 to jest spora różnica. przy 8 godzinach pracy to wychodzi około 40zł na dzień. a jeszcze takie wysokie premie. tak właściwie to do czego zależą te premie ?
zdjecie uzytkownika
miko2 - 2014-07-16 17:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miko - 2014-07-16 13:31:16]:
kolego miko sadzac po formie twoich wpisow to ty chyba startujesz na jakiegos dyrektora bo chyba nie na trola z hali przestan uprawiac te swoje dziwne prowokacjie bo ludzie na hali tez maja odrobine oleju w glowie i potrafia czytac takie pierdoly a dla reszty to idzie zarobic jak sie pracuje jak sie pracuje tylko bajere kreci to sie nie zarabia ale takie zasady to chyba wszedzie obowiazuja
zdjecie uzytkownika
Martino - 2014-07-17 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Miko2 jakos nie wiem o co Tobie chodzi z Miko. Zadaje pytania i pyta. Każdy inne odpowiedzi daje to się chłopaczyna zakręcił.
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-07-19 15:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak wogóle to o zarobkach sie tutaj nie gada jest pewna czesc ludzi co zarabiaja po 5000 tys a niekturzy opo2000
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x