Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dany - 2014-10-29 12:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak organizacji i donosicielstwo cechuje ten chory zakład. Niektórzy ludzie sami sie awansują i myślą ze są wazni. Śmiech na sali. Ale na każdego przyjdzie pora. I komu sie wtedy poskarżycie co....
zdjecie uzytkownika
Wco - 2014-11-13 09:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dany Nie rozumiem jak ktoś siebie może awansować. Będąc szeregowym pracownikiem raczej jest to nie do wykonania. Jeżeli w firmie nie ma dobrego zarządzania ludźmi i odpowiedniego funkcjonowania, podziału obowiązków to zastanawiam się jak kalmet tyle czasu na rynku sobie radzi. Być może jest lepiej niż w normalnie funkcjonującej spółce?
zdjecie uzytkownika
toczo - 2014-11-15 10:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie rzecz biorąc fajna ekipa super pracownicy fizyczni w tym super spawacze jedynym mankamentem tej firmy są idioci na stanowiskach że ten ździchu sie tak daje okłamywać no ja nie wiem czy jest moze za bogaty biorac sobie to z takim luzem nie polecałbym tego zakładu no chyba ze ktos nic nie umie to nie bedzie mu przeszkadzac fakt ze ukradną mu 40 godzin zarobki tez nie sa wielkie polecałbym raczej piekarnie tam sie nic nie zmieni
zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-11-24 12:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty chcesz od łysego ,jest Ok .Faktycznie wyglądem przypomina noedojeba ,ale on jedyny wszystko ogarnia


zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-11-24 13:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do kota śmierdziela to by mógł się wrescie ustatkować i założyć rodzinę,całe życie nie będzie od łysego konia bił i bykom jaja bujał
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-27 14:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to firma działa normalnie jak dobrze rozumiem? nie ma tam żadnych nieprawidłowości? bo nie wiem czy na pewno jest tak, że jak jesteś nowym pracownikiem to możesz sporo zarobić? chodzi mi konkretnie o to jak wyglądają stawki i o ile one moga się zmienić w przeciągu na przykład roku stażu pracy u nich?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-11-28 05:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka nieprawidłowość. Podwyżka w ciągu roku nie możliwe.
Karol chcesz dobrą prace to omijaj ten zakład szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
co mnie sprawdzasz jak spawac nieumiesz - 2014-11-29 21:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [toczo - 2014-11-15 10:40:21]:
pozdrawiam cie toczo .łabedziak
zdjecie uzytkownika
KOT - 2014-12-08 18:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My pracownicy onkologii wybitni fachowcy gardzimy wami amatorami ruthmanowcami.
zdjecie uzytkownika
mnboi - 2014-12-11 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to wieloletnie doświadczenie pozwala zaspakajać potrzeby Klientów i radzić sobie z niestandardowymi zamówieniami.Gwarantują profesjonalną, kompleksową obsługę, indywidualne podejście do każdego zamówienia oraz dostawy w systemie” Just in time”. Dlaczego więc pracownicy mają takie zdanie jakie mają? Myślicie, że nie warto starać się o pracę w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-11 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczywiście że nie. Co prawda wyplaty na czas ale nie koniecznie zgodne z umową. Nadgodziny oraz weekendy platne po normalnej stawce, zdarza sie ze nie wyplacone. Bardzo zle podejscie do pracownika i nie mila atmosfera. Wiec jak można chcieć pracować w takim zakladzie???? Chyba tylko desperaci ciągle tam się męczą. I ja juz niebawem spadam z tad bo juz psychicznie nie daje rady w tym domu wariatów.
zdjecie uzytkownika
DomiNikt - 2014-12-26 13:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a normalna stawka godzinowa na rękę to ile jest obecnie w kalmet? możecie mnie nawazwać desperatem ale zaryzykuję i chętnie bym się podjął pracy w kalmet jak najszybciej, niezależnie od stawki nawet. ale najważniejsze pytanie czy obecnie są prowadzone jakiekolwiek nabory i rekrutachje w tejże firmie?
zdjecie uzytkownika
gerard - 2015-01-09 22:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jest w stanie potwierdzić, to co napisał Marcin powyżej? Bo jednak nie brzmi to zbyt pozytywnie, niby do przezycia, ale ewidentnie pewne rzeczy mogliby poprawić. W ogóle to ile jest tej wypłaty na koncie oraz ile dodatkowo jest za te nadgodziny i prace w weekendy? W ogóle tych nadgodzin jest dużo, czy sporadycznie?
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2015-01-12 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodzin jest dużo, cały tydzień ściema to potem pozwalają pracować w nadgodzinach
zdjecie uzytkownika
heban - 2015-01-13 20:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysztof - 2015-01-12 09:30:02]:
ty w kalmecie robisz czy ino opinie czytasz ? myślisz ze jak sciemniasz w tygodniu to nikt tego nie widzi i tak po prostu zaprasza cię potem na pracę w nadgodzinach? może zebys zaś posciemniał ? A reszta co pracuje będzie rypać na twoją premie czy jak ?
zdjecie uzytkownika
tacieszów - 2015-01-14 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heban - 2015-01-13 20:49:59]:
ile miałeś godzin w grudniu? za dużo roboty czy zła organizacja?
zdjecie uzytkownika
toczo - 2015-01-17 07:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe no niektórzy myślą że jak sie nauczyli spawać to wygrali los na loterii "wybitni fachowcy" bo umieją położyć lage dwie blachy ze sobą pospawa i już wybitny fachowiec ten kalmet to rzeczywiście szczyt marzeń życze powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-01-17 17:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toczo - 2015-01-17 07:44:16]:
a o kogo chodzi???? ;)
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-01-19 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno mnie tu nie było, ale jak widze - żadnych zmian. Dalej nieroby wywalają swoje żale. Może lepiej do konfesjonału, albo telefon do przyjaciela, tam przynajmniej może ktoś wysłucha i pogłaszcze, a tu się nierobów sprowadza do parteru, a nie żałuje. DO ROBOTY albo do widzenia! Znajdą się inni na wasze miejsce! Wiekszość tylko sapać umie i narzekać.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-01-20 14:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda najwięcej nierobów siedzi na piętrach-zapraszamy na parter
zdjecie uzytkownika
JJJJ - 2015-01-20 18:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA RUTHMANIE TYLKO MAJĄ PREMIE 5 CIU WSPANIAŁYCH
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-20 21:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tej premi mają?
zdjecie uzytkownika
Marko - 2015-01-20 21:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-01-20 14:09:03]:
no nie wiem, ilość psycholi w tym rejonie ograniczona
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: łapanka i obiecanki
Pytania: od kiedy
zdjecie uzytkownika
kolec - 2015-01-25 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-01-20 21:13:51]:
remik wie
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-01-30 03:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widze, że trochę zboczyliście z tematu... Ja poszukuję pracy, to i nie bardzo rozumiem pewne aluzje w tych komentarzach. Napiszcie proszę jasno, czy kalmet jest dobrym miejscem, by szukac tu pracy, czy jednak radzicie poszukac jej gdzie indziej? W ogóle przyjmują co jakiś czas nowe osoby, czy stała ekipa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
x