Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
riki tiki - 2015-02-16 22:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
trzy albo cztery zależy
zdjecie uzytkownika
XL - 2015-02-17 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
Ponoć kierownika produkcji szukają
Wie ktoś coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
wieciekto - 2015-02-18 06:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XL - 2015-02-17 11:31:15]:
Tak, prawdopdobnie na malarnie albo przygo(d)tówke, najwieksze miny w kalmecie
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-02-22 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powinni zwolnić połowę ludzi z biur same niedorozwoje a my musimy na nich robić....coraz. więcej wymagają żeby robic jak najwięcej zero wolnego każdy weekend w pracy bo trzeba darmozjadow utrzymać z biura...kiedy się ktoś obudzi żeby zrobić z nimi porządek a nie wyżywc się na ludziach którzy naprawdę utrzymują ta firmę
zdjecie uzytkownika
łysy II - 2015-02-23 19:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lysy - 2015-02-22 20:54:10]:
ale którą połowę? Może specjalistów, tych po szkołach specjalnych.
zdjecie uzytkownika
ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda że nastepni będą odchodzić na novar
zdjecie uzytkownika
ruki - 2015-02-25 22:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41]:
prawda jeden niby tigowiec awanturnik i obrazalski juz poszedł i wszyscy się ceszą
zdjecie uzytkownika
krem - 2015-02-26 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41]:
a niech odchodzą jedni odeszli i już dwa razy chcieli wrócić niestety dzwi zamknięte kazdy narzeka na kalmet a po jakims czasie wracają wcale nie jest żle kasa dobra
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-02-26 19:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ruki - 2015-02-25 22:21:21]:
bo z takim dwulicowym pajace jak ty co tylko liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpieprza nie da się pracować a ci jeszcze normalni to odchodzą a gdzie indziej ty sobie nie dasz rady i dlatego pajacu zostajesz hahaha
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-03 07:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta i do pary jeszcze super monter Łukaszek i przydupasy od starego w komplecie teraz się chowa nowynna rybek brygadiery 2 pewnie też będą gonić
zdjecie uzytkownika
odchodzę - 2015-03-03 08:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się zwalnia bo mam dość robić na wypłaty od krawatów którzy nic nie robią i maja wszystko w dopiero a potem nie ma premi bo trzeba zapłacić dyrektorom zobaczymy Darek jak to poczytasz może technologi będą robić młody potem lata i straszy i próbuje gonić to co zawalone taka prawda więcej do biur to będzie lepiej
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-03-03 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy sobie skaczecie do gardel bijecie się kłucicie a tu w kalmecie jest mała ekipa wybranców co zarabiają dobrą kase a wy dalej sie kłóccie i pyskujcie itd hahahahahah
zdjecie uzytkownika
rudy spawacz - 2015-03-03 21:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2015-03-03 07:22:24]:
Podobno po wódce zęby gniją. Czy ten super monter potrafi jeszcze rozgryźć surową słoninę?
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-03-03 23:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy spawacz - 2015-03-03 21:00:36]:
Piszemy we własnym imieniu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 08:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kody kreskowe.ha ha ha na czole se przyklej
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kalmet jeszcze działa? szukam pracy i interesuje mnie czy jest teraz lepiej?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-07 11:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03]:
Działa.Nic się nie zmieniło,a praca jest.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-13 23:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03]:
a co z novaru chcesz wracac to zapomnij dzwi zamkniete
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-14 21:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-04-13 23:47:35]:
Byłem na próbach i zaproponowała mi jakaś blondi 12 na probie. Tyle to dostanę w każdym garażu. Znam się tez na monterce. Czy zarabia się lepiej w tej firmi?
zdjecie uzytkownika
Mojzesz - 2015-04-15 14:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-02-10 18:20:14]:
Problem tkwi w tym , ze jakies 6 miesięcy temu przyszedł kierownik i od tam tej pory nie ma premii normy w pracy zostały podwojone a co najlepsze roboty jest coraz mniej ... wiecej nic nie musze mowic
zdjecie uzytkownika
ct - 2015-04-16 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mojzesz - 2015-04-15 14:32:02]:
mojzesz co ty za głupoty wypisujesz jakie normy podwojone i premi nie ma chyba ty nie masz wez sie do roboty a nie głupstwa wypisujesz
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-16 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ct - 2015-04-16 12:02:11]:
podpisuje sie do mojzesza oczywiscie trzeba jebac zeby cos dostac ale nie tak jak teraz jest .trzeba nam dac odpowiednie warunki to mozna jebac po 250-280 godzin tylko po co ? lepiej zatrudnic pracowników biurowych zeby robole powinni ich opłacac brak słów noo i poczytaj sobie wczesniejsze wpisy to moze cos zrozumiesz ze ludzie z kalmetu sa coraz bardziej sfrutrowani ta praca ktora opłacamy innych darmozjadow ktorzy nie potrafia nawet do porzadku wykonac wlasna robote zenada to sa ludzie wykształceni ?? nie maja pojecia nawet co robia .
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2015-04-17 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest lepiej tylko coraz gorzej robota kuleje bałagan totalny wcześniej przynajmniej było takich 4 co próbowało coś zrobić jakieś akcji się działy teraz laza jak zbite psy i zero aktywności z ich strony
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2015-04-17 11:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest lepiej tylko coraz gorzej robota kuleje bałagan totalny wcześniej przynajmniej było takich 4 co próbowało coś zrobić jakieś akcji się działy teraz laza jak zbite psy i zero aktywności z ich strony
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-04-18 00:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma podupada, do końca roku padnie, jeśli nic się nie zmieni...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie