Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
półkobieta - 2014-07-11 16:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ben - 2014-07-10 18:18:06]:
potwierdza mamy zarobki 5000 i 20 -25% na ruthmanie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-07-11 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miko - 2014-07-11 12:57:42]:
ale lipa to forum co wy tu piszecie za bzdurne komentarze i opinie jacys umyslowi podszywajacy sie pod fizoli masakra zero obiektywnych opini jeden wali na drogiego zle ci to wyp...
zdjecie uzytkownika
twardy - 2014-07-11 21:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie na ruthmannie atmosfera pierwsza klasa. Gdyby nie(usunięte przez administratora)bylo by bez zarzutu. Ale nie tacy tu byli. Prawie napewno jak nie w tym to w przyszlym miesiącu stary go wywali,bo i po co tu taki truteń potrzebny. Powodzenia Andrzejku w nowej pracy
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-07-12 21:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twardy - 2014-07-11 21:53:18]:
dzięki półspiący pseudo spawaczu lepiej przejdz na fryzjera
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-14 13:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może się zwolni miejsce dla mnie jak mówisz twardy, że kogoś tam mają zwolnić. To tlyko Twoje zdanie czy są jeszcze osoby, które tak samo myślą? jeśli tak, to będzie to szansa dla mnie na zatrudnienie. Zarobki 5000zł to całkiem konkretna sprawa, chyba nawet więcej bym nie chciał zarabiać, żeby na głupoty nie wydawać.
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2014-07-14 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5000zł to jak zrobisz sobie nadgodzinki to je MOŻEEEE... będziesz miał

( hahahahahaha XD )
zdjecie uzytkownika
pyzio - 2014-07-14 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Kowali się nażeka a Mirek Góra ( ŁUBUDUBU ) wcale nie jest lepszy, całą szychte gada przez telefon podczas szychty przynosi sobie śniadanie i je wymyśla jakieś niestworzone rzeczy i myśli że jest mądrzejszy od innych a na dodatek jest pier......m KABLEM przez którego mnóstwo osób się zwolniło schizofrenik-paranoidalny !!!!!! Kowale przy nim wymiękają !!!!
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-15 12:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to jest w końcu 5000zł - to nie jest podstawowa wypłata tylko po nadgodzinach ? jakoś totalnie mnie zakręciliście i nie wiem o co chodzi. chyba, że chcecie moje miesjce zająć, żebym nie składał swojego cv .
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-07-15 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 5000 to brutto czy netto?
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-15 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mnie to właśnie interesuje i o to pytam tak samo jak Ty kam. napiszcie nam konkrety co do tej stawki.
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-07-15 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dostaniecie na reke 14-15 zl to bedziecie sie mieli z czego cieszyc bo co poniektorzy spawacze nawet tylu nie maja
zdjecie uzytkownika
Kiler - 2014-07-16 10:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
19-20zł i premia od 800- 1500
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-16 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta stawka jest mocno zależna od działu w jakim się pracuje? pewnie stąd te wasze rozbieżności do do stawek jakie napisaliście. bo 14-15 a 19-20 to jest spora różnica. przy 8 godzinach pracy to wychodzi około 40zł na dzień. a jeszcze takie wysokie premie. tak właściwie to do czego zależą te premie ?
zdjecie uzytkownika
miko2 - 2014-07-16 17:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miko - 2014-07-16 13:31:16]:
kolego miko sadzac po formie twoich wpisow to ty chyba startujesz na jakiegos dyrektora bo chyba nie na trola z hali przestan uprawiac te swoje dziwne prowokacjie bo ludzie na hali tez maja odrobine oleju w glowie i potrafia czytac takie pierdoly a dla reszty to idzie zarobic jak sie pracuje jak sie pracuje tylko bajere kreci to sie nie zarabia ale takie zasady to chyba wszedzie obowiazuja
zdjecie uzytkownika
Martino - 2014-07-17 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Miko2 jakos nie wiem o co Tobie chodzi z Miko. Zadaje pytania i pyta. Każdy inne odpowiedzi daje to się chłopaczyna zakręcił.
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-07-19 15:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak wogóle to o zarobkach sie tutaj nie gada jest pewna czesc ludzi co zarabiaja po 5000 tys a niekturzy opo2000
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 23:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pyzio - 2014-07-14 20:11:44]:
zapomniałeś dodać że po wszystkich ryczy i nikt z tym nic nie robi!!!
zdjecie uzytkownika
faland - 2014-07-23 12:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od czego to wszystko zależy, przecież to nie sprawiedliwe jeśli na tym samym stanowisku jedna osoba zarabia 5000 zł a druga 2000zł przecież to spora rożnica i nie wiem totalnie dlaczego tak sie dzieje. Orientujecie się może dlaczego ta liczba tak się różni, to od umiejętności zależy czy bardziej od stażu pracy ?
zdjecie uzytkownika
zelazny - 2014-07-23 20:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko zalezy kto lepiej kakao lize ,kto lepiej ten ma wyzej ...Pozdrawiam spawaczy ktuzy wala normy za 12 a nawet za 10 zł .Paranoja....
zdjecie uzytkownika
stawki - 2014-07-24 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra zelazny, to jakie stawki najlepiej wymagac od pracodawcy ? ja jestem totalnie nowy i myslalem, ze 12 to calkiem sporo sumka. niestety nikt z moich znajomych tego nie robi i totalnie nie wiem kogo zapytac... pomozcie mi. pewnie to kolo 30zl powinno byc ale to tylko moje przypuszczenia. chyba ze jakies super premie czekaja na pracownikow mimo takiej niskiej normy. na ta chwile jeszcze nic nie wiem a intersowalem sie kalmetem od jakiegos czasu juz, mam male doswiadczenie ale mam duzy zapal do pracy.
zdjecie uzytkownika
zelazny - 2014-07-24 20:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Stawki" tobie juz Kalmet zaszkodził.prezesem chcesz być PAŁO wal sie na ryj 30 zł małe doswiardczenie ,ha,ha,ha .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-28 00:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam w kalmecie można wytrzymać ale nie przy kowalach, co jeden to głupszy stary udaje majstra a gówno umie zrobić. sredni za dupą lata a nic go nie obchodzi a najmłodszy wyglądem wkurwia, widać ze rodzinka,
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2014-07-29 10:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zelazny - 2014-07-24 20:06:24]:
ni nauczyła Cię mamusia że brzydko się nie ,mówi a co dopiero pisze na forum ,jak nie to zapytaj ją
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-29 22:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...firma ze wszelkimi predyspozycjami do bycia kimś w branży która potrafią produkować... tylko jest ten sam problem co w kadrze reprezentacji Polski w piłce nożnej...co chwile nowy trener i nowi gracze...a prezes PZPN wpiep.... się do wszystkiego robiąc tym samym zamieszanie zamiast porządku...no i to przekłamanie...wszyscy mnie oszukują a tak na prawdę ty oszukujesz a to się mści o czym doskonale wiesz... było wszystko na dobrej drodze, ale flaski zamieszały i kolejne kilka lat do tyłu...szkoda...no i te figury na wysokich stanowiskach...daj im kasy ile chcesz, ale nie pozwól decydować...bo to młokosy...szczerze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
takianieinny - 2014-07-29 22:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co do tej Firmy i zarobkach to faktycznie zależy na jaki wydział trafisz
W-1 zarobki na start 9zł-11zł na rękę zależy od zajmowanego stanowiska
W-2 od 12złna rękę na godz praca poniekąd akordowa
Do aro socjialki w KALMECIE JUZ NIE MA ,kiedyś była ale mistrzowie za pracowników podpisali że się zrzekamy na czas kryzysu i od tej pory nie ma
Jak chcesz pracować to popracujesz,i co ważne zapewne jako prywaciarz wypłaty są terminowo pozdrawiam
P.S możliwiść pracy w nadgodzinach :)) oczywiście płaconych po normalnej stawce czyli tyle ile masz na godzinę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x