Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mntu - 2015-07-22 04:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może rzeczywiście oni się nie sprawdzali, a nie, że rezygnowali, jakby nie było na takim stanowisku wymagane są osoby z odpowiednimi umiejętnościami, ciekaw jestem tylko w jaki sposób są w stanie zweryfikować takie umiejętności. Bo jakby rezygnowali tak jeden za drugim, to nawet chyba by nie podchodzili do rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
mietek z PKS - 2015-07-23 20:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kalmet to specyficzne miejsce pracy....
zdjecie uzytkownika
widz - 2015-08-05 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witamy z powrotem Panowie Novarowcy! Nie macie wstydu i jaj!!!! ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
riko - 2015-08-10 11:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada i brakiem jaj a raczej posiadaniem psitki to bym nazwał osobe która zamiast w oczy powiedziec to pisze na forum :-) hmm Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
On - 2015-08-20 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zbudować imperium w pocie czoła i dać się omamic dziwnym ludziom? Tego nikt nie zrozumie. Przecież ta firma ma na prawdę potężne możliwości... Oby jednak Właściciel to w końcu dostrzegł że na prawdę dzieje się źle i zaufanie oddanym ludziom szczerym naprawdę jest dobrą drogą. Życzę rozsądku i przebudzenia. Życzliwy...
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-08-21 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, nie będe się odnosiła do waszych komentarzy hejtrerskich bo to nie jest dorosła dyskusja, natomiast mam do was bardzo ważne pytanie odnośnie zatrudnienia w tej firmie. mianowiecie słyszałam że tam jest cięcie plazmowe, ja już to robiłam, i szukam takiej pracy. proszę dajcie znać jak można tam teraz taką fuchę dostać
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-09-22 06:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milka, można - zapraszam
zdjecie uzytkownika
supra - 2015-09-22 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zdumiony tym, że szukają ludzi. Przeglądałem internet, ogłoszenia o pracę i inne szmery bajery i nigdzie nie byłem w stanie znaleźć ogłoszeń do kalmetu. Możecie jeszcze trochę mnie naprowadzić gdzie u licha wy to jesteście w stanie znaleźć ? Będę wdzięczny i z góry przepraszam za moje nieogarnięcie :)
zdjecie uzytkownika
turek - 2015-10-06 17:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy szef widzi co robi jego nowy spawalnik tzn ze nic nie robi a kase bierze
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-10-08 17:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy spawalnicze robi to samo co jego 2 koledzy z nadwagą pośmiewisko całej firmy czyli nic tylko bajki opowiadają a firma się pogrąża w haosie
zdjecie uzytkownika
kontra - 2015-10-09 20:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzą po hali dwaj prezesi jeden ciągle w tych smiesznych okularkach uśmiechy na twarzy jakby nic się nie działo a ludzie nie mają co robić bo materiału nie ma SZEFIE ZRÓB Z NIMI PORZĄDEK bo zaraz moze wogóle nie być roboty i tak juz jest wszystko zagrożone
zdjecie uzytkownika
szczena - 2015-10-14 20:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowal kiedys na rakach taki Gibaj super gosc czy ktos wie co sie z nim dzieje ponoc jest na jakims chorobowym czy cos ,
zdjecie uzytkownika
Solo - 2015-10-18 08:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu pisać jeden wielki bajer mistrzowie nic nie umią walą w bambuko
jedynie na rono i popołudniu do 17 coś się kręcą potem tylko siedzą w biurze papieroski z wybranymi i internet oglądają no chyba żę jest mecz to kontrola jakości jest pełna...
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-10-18 08:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e robi tam Farbowany ......robi toch go teraz obrazioł ale je tam ten lewus słyszołżech że zwolnieli poru od wos może i joego należało by sie lewusowi......
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-10-19 22:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupie gadanie, pracuje tu kilka lat, kasa solidna, zawsze na czas, premie i to nie małe. Klienci to marki światowe. O czym wy gadacie. Kalmet firma moich marzeń.
zdjecie uzytkownika
ddred - 2015-10-20 09:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'Solo' chyba masz konkretnego na mysli...?
zdjecie uzytkownika
Jak- Tak - 2015-10-20 18:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kontra - 2015-10-09 20:27:54]:
Może i chodzą. Co Ci przeszkadzają. Jak nie masz materiału to się opieprzasz i jest gitara. Masz kasę za nic. A co do dwóch Prezesów. Trzeba było się uczyć to też byś tak chodził i walił uśmiechy. A tak z drugiej strony. Zastanawiałeś się dlaczego zakład ma tyle reklamacji? Przecież to nie Prezesi robią tylko takie osoby jak Ty. Może poprawisz najpierw swoje podwórko a potem popatrz na innych.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-10-20 23:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jak- Tak - 2015-10-20 18:13:21]:
kosmito, to prezesi odpowiadają za komunikacje i szkolenie, system produkcji itd. Prawda jest taka, robota trafia do nas, albo damy radę albo nie, jak nie to prezesi walą uśmiech i tłumaczą się za reklamację i po sprawie. Ważne jest, że właściciel docenia nasze starania i to suto wynagradza.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-10-22 15:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, widze ze nie jest zle najwazniejsze jak napisal @łysy, kierownik, szef to docenia i wynagradza to swoim pracownikom, wiec nie ma co narzekac, wynagrodzenie macie zawsze na czas, kazdy z was ma umowe wiec na co narzekac, trzeba robic swoje i tyle, wszystko bedzie nagrodzone, nie ma nic za nic
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-22 19:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiać mi sie chce jak czytam niektóre wpisy. .. nie chce wam się robic i ściemniacie, a potem marudzicie, że nikt was nie docenia czy mało zarobicie. Kto się stara, ten napewno nie narzeka.. Niektórzy nie mają pojęcia co piszą tak jak pan "jak-tak".
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-10-31 22:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto pisze bzdety o nie robieniu chyba Kowole 3 bracia jeden brygadzista wszyscy na jednej zmianie ......to Kalmet jak grać w h...... to z bratem on da robote taką że nic nie robie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-11-14 23:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć nic się nie zmieniło popołudnu pilnowanie a wieczorem w (usunięte przez administratora).granie
tak jak zawsze......
zdjecie uzytkownika
Wolf - 2015-11-14 23:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet tak jak było tak jest niech sprawdzają monitoring to normy idyscyplina się poprawi.....inni to już mają a my ??????????
zdjecie uzytkownika
Beer - 2015-11-16 12:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy ściemniają jak mogą nie tylko w Kalmecie jak Kalarus płaci tak ludzie mu pracują.A ty Wolf zapomniałeś już jak spałeś na palecie za parawanem?? wiem kim ty jesteś ,,Wolf'' też mi nick za słaby wymyśliłeś
A co do monitoringu to nie mogą sprawdzać bo to podlega pod mobbing.
zdjecie uzytkownika
Denver - 2015-11-16 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze to on płaci swoim prezesem i dyrektorom autka tez daje ale nie ma dziwne przecież zarząd w tej firmie to same asy nigdy nie było tak dobrze jak teraz Mirek wszystko naprawił a stary łyka jak pelikan wszystkie kity
zdjecie uzytkownika
Bleck - 2015-11-16 23:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty Wolf dalej go w mleku kąpiesz???
zdjecie uzytkownika
górnik - 2015-11-19 22:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bleck - 2015-11-16 23:37:34]:
Mirek to Mirek tamto. Tak jak każda świeca musi mieć knot, firma musi mieć prezesa. Świeca pali się dzięki temu, że ma wosk a nie dzięki temu że ma knot.
Z tego wynika, że nieważne jest co w wosk wsadzimy. Tak samo jest z prezesem. To od was zależy co się dzieje w firmie a nie od prezesa.
zdjecie uzytkownika
y - 2015-11-21 08:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2015-11-19 22:11:34]:
to po co prezes i dyrektor andzrzej w rok zniszczyc firme to i ja potrafie
zdjecie uzytkownika
fokus - 2015-11-25 13:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem dlaczego tak Wam przeszkadza ten monitoring, przecież jak się pracuje uczciwie i rzetelnie, to chyba nie ma się nic do ukrycia. Gorzej, jak jednak przyjdzie ochota sie poobijać hehe. Zastanawiałem się ostatnio, czy nie poszukać w Kalmet pracy jako tokarz - frezer, może orientujecie się panowie jak tutaj z warunkami?
zdjecie uzytkownika
tacieszów - 2015-11-26 23:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem dobry i nie mogę awansować a Wiedźmin awansował, czy ktoś wie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
parol - 2015-12-05 18:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widziałem ostatnio to kalmet co raz cześciej poszukuje pracowników . Ostatnio sa to w większości spawcze i frezerzy a więc pracownicy fizyczni
zdjecie uzytkownika
rtrr - 2015-12-12 22:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@parol ja widziałem trochę inna oferte pracy od nich a mianowicie na stanowisko kierownika produkcji w Gliwicach, wydaje mi się że warunki są dobre..
zdjecie uzytkownika
as - 2015-12-12 23:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widziałem oferty na kierownika produkcji i dyrektora produkcji - ciekawe co sie stało z poprzednikami.
zdjecie uzytkownika
czyży - 2015-12-15 01:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@as oferta na kierownika produkcji wciąż jest aktualna. Oczekują 3 letniego doświadczenia, ale chociaż zapewniona jest umowa o pracę, więc stabilne zatrudnienie jest.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-12-15 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie ma ni stabilnego.
zdjecie uzytkownika
donor - 2015-12-17 05:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie zapytam na jakich umowach pracujecie, bo dla mnie owa stabilność zatrudnienia to umowa o prace na czas nieokreslony, są tu na nią szanse?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-18 18:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Łysy jeszcze pracuje??

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-18 18:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten od malarzy??
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-12-19 13:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no @donor dostajesz od razu umowe o prace. mysle ze na czas nieokreslony tez jest mozliwe. a dodatkowo super ze wynagrodzenie jest adekwatne do posiadanego doświadczenia i kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
wsk - 2015-12-19 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mik - 2015-12-19 13:16:54]:
bzdury piszesz i dobrze o tym wiesz!Nie naciągaj ludzi,żeby przychodzili.@donor jeśli coś potrafisz to się nie pchaj tutaj,bo po paru tygodniach będziesz żałował.W Kalmecie nie kwalifikacje są ważne,ale ile godzin pracujesz.Tylko u nas takie dziwy! :)
zdjecie uzytkownika
Gliwice - 2015-12-23 00:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kalmet to wiejska firma. Fszystko na siłę taki PGR.
zdjecie uzytkownika
Zaufany - 2015-12-23 12:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim pracownikom W-4 zycze spokojnych,szczesliwych i wesołych świąt.Wiecej życzliwości i zrozumienia .
zdjecie uzytkownika
345678 - 2015-12-28 00:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czeesc, widzialem aktualne ogłoszenie z grudnia..wtedy poszukiwali kierownika produkcji w Gliwicach, moze ktos był by zainteresowany podjeciem pracy..
zdjecie uzytkownika
ual - 2016-01-03 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! widziałem troche ofert pracy od nich i powiem Wam, ze na pewno maja bardzo ściśle okreslone stanowiska jak np. Operator Wytaczarki CNC, masz jasne obowiązki.
zdjecie uzytkownika
parol - 2016-01-23 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ual - 2016-01-03 00:09:03]:
no również przyznam się że zwróciłem na takie ogłoszenia uwage. W tej chwili mój znajomy aplikował do Kalmetu na eletktromontera. Myślę , że to ciekawe stanowisko tutaj
zdjecie uzytkownika
??? - 2016-01-24 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [parol - 2016-01-23 20:16:44]:
ual i parol - płacą Wam za takie wpisy??? sic!
zdjecie uzytkownika
dron - 2016-01-26 14:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem z Gliwic, ale przeglądał info o pobliskich zakładach - może akurat część nieszczęśników z tego regionu ma jeden zakład do którego może złożyć swoje papiery? Chociaż słyszałem, że podstawa marna bo 1500
zdjecie uzytkownika
ledwon - 2016-01-31 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddred - 2015-10-20 09:45:21]:
Premia!! chyba cie pogrzało......
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-02-01 15:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to tej premi może i nie byc, najważniejsze jest to ,że oferują umowy o pracę i to jest najważniejsza kwestia ich oferty i zatrudnienia, poszukiwali wczesniej elektormoechanika czy teraz kogośszkają nie wiem.
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-02-08 21:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia może i jest, ale pewnie uznaniowa i widocznie nikt jej nie chce uznać, bo rzekomo nie ma za co. To jest najmniej istotne, jak dla mnie umowa i czas pracy tu wygrywają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie kalmet gliwice!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert