Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-16 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha,ale wy tu głupoty piszecie,na kalmecie nigdy nie bedzie porządku ino bajzel i sie nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-16 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz z tych dwóch wszyscy się smieją bo próbek nie zdali a tak naprawde w nowarze nikt ich nie chce a i tu mało co zdzichu by ich wyrzucił
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-09-22 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak ogólnie spawacze ci co przyszli na próbki słabo pospawali ale to świadczy o waszej firmie i jaki tam poziom reprezentujecie a po drugie nikt z kalmetu nie ma tu wejścia
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-22 21:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [daniel - 2014-09-22 17:24:25]:
chura
zdjecie uzytkownika
stary wyjadacz z trimetu - 2014-09-24 08:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-13 18:24:57]:
Kalmet.....zostawie bez komentarza....ci co ich uczyłem roboty zanim kalmet powstał zrobili mnie w ciu...ze stawką godzinową to raz...dwa to jak składałem wypowiedzenie nastą piła próba przekupstwa o 1zł na h żebym tylko został hahaha...dom wariatów i dodam że tam niema przyszłości jak na większości obozów pracy tego typu.....
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-24 20:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy tu bzdury piszecie,hahahha,kalmet to fajny zakład,świetnie sie tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
@@@@@ - 2014-09-25 07:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za problem dla tych wiecznie narzekajacych i nosem krecacych znaleźć sobie LEPSZĄ prace?skoro tak zle to nie bądź jeden z drugim ( usunięte przez administratora )tylko się zwolnij. A nie siedzą i jecza po kątach i w necie. Ci co chcą i potrafią pracować pracują.( usunięte przez administratora )co najmniej robią zawsze narzekać beda.
zdjecie uzytkownika
nie lubie - 2014-09-25 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie lubie osob ktore tak jecza tylko i szczerze powiem, ze ich nie rozumiem. mi jak nie pasowala praca to ja rzucilem i teraz szukam nowej. macie moze dla mnie jakas prace albo chociaz opinie o tym jak teraz bedzie w kelmecie i czy cos moze sie w najblizszym czasei zmienic? wiem ze zawsze sie znajda tacy co narzekaja ale ... ja chce opinie
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-09-28 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielkie zmiany w kalmecie,wiem bo słyszałem,wszystkie łajzy co ty
Ko udawają,że coś robią,to wylecą,nawet ci na wysokoch stanowiskach,Będą wielkie pożądki Wielkie Zmiany,Nareście.
zdjecie uzytkownika
wiem - 2014-09-28 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam są wielkie zmiany 3 razy w roku, dlatego ciagle macie taki syf
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-29 08:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie mogą być zmiany na lepsze skoro po hali tylko kolejni kierownicy chodzą juz 3 nowych a nikt nie wyleciał chyba po biurach siedzi więcej ludzi niz na hali pracowników to jak ma być dobrze wygląda to tak jakby to była panstwowa a nie prywatna firma drogi vlasenrot się robi
zdjecie uzytkownika
TW - 2014-09-29 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego sie wzajemnie gnoicie? Wstyd Panowie!
zdjecie uzytkownika
ąndrzej - 2014-10-01 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Darek a ty jak słyszałem to ty masz nie tylko głębokie gardło.
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-10-01 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego "wiem" piszesz mi ,że macie syf,Ja tam nie pracuje,więc mnie to nie dotyczy.W kalmecie jest jak w Warszawie w całym rządzie,byle sie do koryta dostac,nic nie robić,tylko kasa zbierać.
zdjecie uzytkownika
ąndrzej - 2014-10-02 17:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie M.zobacz co napisales wczesniej padalcu"świetnie sie tam pracuje" a przecież ciebie to niby nie dotyczy zakłamany dupku.
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2014-10-02 19:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej,trocha tam żech robiuł,nie obrazej mnie dobra,do sie pomyśla,ześ jest kalmetowskie ścierwo porąbane.Odymnie to niy zależy ,że musza tam w tym kalmetowskim syfie od czasu do czasu robić.
zdjecie uzytkownika
Łukasz K. - 2014-10-03 13:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Mam pytanie do pracowników Kalmetu... ilu mniej więcej zatrudniają pracowników (nie biurowych)? Jestem przedstawicielem pewnej firmy i sie zastanawiam czy z nimi współpracy nie zacząc, a u nich no nie moge sie tego dowiedzic. czy ktoś z Panów moze mi udzielic takiej informacji? plus minus. z góry serdecznie dziękuję
zdjecie uzytkownika
mighty_god_of_welding_;p - 2014-10-03 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remik - 2014-09-22 21:11:56]:
Kto by chciał pracować w stodole przy minusowych temperaturach zimą, na bank was tam odśnierzają na stanowiskach. Ten wasz NOVAR zwiedziłem syffff i żenada a widząc toalety stwierdziłem ze pewnie stawiacie kloca za halą bo nikt o zdrowych zmysłach by tam nie wszedł. oferujecie tyle papy co na onkologii (RACK'i) a robicie że niby "poważne spawanie" hehe. Się wszyscy nadajecie do ciągnięcia druuuta na W1 razem z drużyną pierścienia. Teraz pewnie żal poślady ściska bo my przeżyliśmy smaka a wy nie, i wcale nie trzeba było łykać walium wiadrami tylko mieć psyche odporniejszą od pięciolatka.
zdjecie uzytkownika
Milusi haha. - 2014-10-04 13:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smak już nie jest dyrektorem produkcji.Wyciepli go do technologów i kontroli jakości . Teraz jest nowy dyrektor dyrektorów ( P A N I C Z )pan (usunięte przez administratora). Brawa poprosze . Teraz bedzie jazda hahahaha.
zdjecie uzytkownika
novar - 2014-10-09 09:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację może i stodoła ale ja za 168godz zarobie więcej jak ty w super hali w kalmecie za 250 godz.i chodzicie i zebracie o premie
zdjecie uzytkownika
novar - 2014-10-09 09:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy od fizyki po umysłowych wala drzwiami i oknami do novaru a ze wy nie umiecie zrobić próbki to już nie wina zakładu jak się nauczycie to zapraszam bo wy tylko kadzie umiecie spawac w podobnej he he a tu przyszło zrobić pionika i leżę i płacze
zdjecie uzytkownika
a to lepiej gdzie - 2014-10-10 14:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to lepiej do kalmetu isc czy do jakiegos sklepu do pracy? tak obiektywnie patrzac bo serio nie wie mczy jest sens sie meczyc na produkcji zamiast pracowac gdzies w sklepie sobie na spokojnie tylko potrzebuje opinii kogos kto pracuje na produkcji w kalmecie i ma dobre informacje, takie sprawdzone ktore mi pomoga
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-12 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie krótko w tej firmie ale zauważyłem ze strasznie mało ludzi robi na produkcji a masa siedzi w biurach co drugi to kierownik albo dyrektor jak psów czemu nigdy nie materiału i wiecznie zjebana dokumentacja zawsze tak jest czy tylko teraz bo w takich warunkach nie da się robić
zdjecie uzytkownika
sralmet - 2014-10-13 17:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze bo w biurze siedzi banda skretynialych leniwych technologow ktorzy hale widzieli tylko z okna
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-10-21 19:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest pierdolniety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na to wszystko jebie mie to
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x