Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 08:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kody kreskowe.ha ha ha na czole se przyklej
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kalmet jeszcze działa? szukam pracy i interesuje mnie czy jest teraz lepiej?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-07 11:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03]:
Działa.Nic się nie zmieniło,a praca jest.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-13 23:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-04-07 08:27:03]:
a co z novaru chcesz wracac to zapomnij dzwi zamkniete
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-14 21:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-04-13 23:47:35]:
Byłem na próbach i zaproponowała mi jakaś blondi 12 na probie. Tyle to dostanę w każdym garażu. Znam się tez na monterce. Czy zarabia się lepiej w tej firmi?
zdjecie uzytkownika
Mojzesz - 2015-04-15 14:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-02-10 18:20:14]:
Problem tkwi w tym , ze jakies 6 miesięcy temu przyszedł kierownik i od tam tej pory nie ma premii normy w pracy zostały podwojone a co najlepsze roboty jest coraz mniej ... wiecej nic nie musze mowic
zdjecie uzytkownika
ct - 2015-04-16 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mojzesz - 2015-04-15 14:32:02]:
mojzesz co ty za głupoty wypisujesz jakie normy podwojone i premi nie ma chyba ty nie masz wez sie do roboty a nie głupstwa wypisujesz
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-16 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ct - 2015-04-16 12:02:11]:
podpisuje sie do mojzesza oczywiscie trzeba jebac zeby cos dostac ale nie tak jak teraz jest .trzeba nam dac odpowiednie warunki to mozna jebac po 250-280 godzin tylko po co ? lepiej zatrudnic pracowników biurowych zeby robole powinni ich opłacac brak słów noo i poczytaj sobie wczesniejsze wpisy to moze cos zrozumiesz ze ludzie z kalmetu sa coraz bardziej sfrutrowani ta praca ktora opłacamy innych darmozjadow ktorzy nie potrafia nawet do porzadku wykonac wlasna robote zenada to sa ludzie wykształceni ?? nie maja pojecia nawet co robia .
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2015-04-17 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest lepiej tylko coraz gorzej robota kuleje bałagan totalny wcześniej przynajmniej było takich 4 co próbowało coś zrobić jakieś akcji się działy teraz laza jak zbite psy i zero aktywności z ich strony
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2015-04-17 11:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest lepiej tylko coraz gorzej robota kuleje bałagan totalny wcześniej przynajmniej było takich 4 co próbowało coś zrobić jakieś akcji się działy teraz laza jak zbite psy i zero aktywności z ich strony
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-04-18 00:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma podupada, do końca roku padnie, jeśli nic się nie zmieni...
zdjecie uzytkownika
lalek - 2015-04-18 23:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieli fajnego dyrektora, ale go zgnili bo myśleli że dadzą radę. Po pracuje jeszcze trochę i spadam do Irlandi.
zdjecie uzytkownika
op - 2015-04-19 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha i co teraz pewnie żałujecie ze się napisaliście a i tak was o lał jak zawsze teraz ma nowych to poukladaja trza było iść jak mogliście ps śmiać mi się z was chce jak czytam to forum najlepszy tekst 12zeta od blondi dla spawacza
zdjecie uzytkownika
wieciekto - 2015-04-21 04:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
3 x 12 h, a dla niektorych to mało
zdjecie uzytkownika
dyzioprzemek1984 - 2015-04-23 12:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lysy - 2015-02-22 20:54:10]:
jaka kase zarabiaja tam spawacze?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-23 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy jakie masz kfalifikacjie i doświadczenie
zdjecie uzytkownika
doom - 2015-04-30 03:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2letnie doświadczenie MIG MAG - co jestem w stanie zdziałać, nad TIGiem pracuję, ale na chwilę obecną nie mam kasy na egzamin, a pracować się trochę pracowało w zawodzie.
zdjecie uzytkownika
spawalnik - 2015-04-30 21:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doom - 2015-04-30 03:21:03]:
15zł netto na poczatek
zdjecie uzytkownika
edmnt - 2015-05-03 16:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
15pln na godzine
chyba was porabało
starzy pracownicy tyle nie maja
Prawda jest taka ze sa ludzie którzy sie nie zniza do skamlania o podwyżke
Ale to jest na reke pracoawcy
zdjecie uzytkownika
UCHO - 2015-05-07 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ze były kierownik z W-1 uruchamia w ornontowicach spalarnie odpadów z onkologi .
zdjecie uzytkownika
OKO - 2015-05-10 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UCHO - 2015-05-07 21:44:38]:
tak to prawda a Ty masz byc palaczem
zdjecie uzytkownika
kalmet czop - 2015-05-27 20:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze troche i wszyscy przyjdziecie na kolanach prosic pana KLU.E i BORU..KE o prace w novarze:-)
zdjecie uzytkownika
fiks - 2015-05-30 19:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kalmet czop - 2015-05-27 20:48:24]:
tak tylko w novarze nie jest tak pieknie pracuje tu i najchętniej bym wrocił tylko podobno mam drzwi zamkniete wyplata na czas ale z dwoch firm a oplacany z najniszej krajowej zimom zero stopni na chali ciemno i ogulnie bałagan a prezes tylko obiecuje a nic nie działa takze zastanowcie sie niz odejdziecie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
novar - 2015-06-09 15:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ja ciekawe gdzie takie bajki słyszałeś a najniższa to chyba wam na rakach płacą A tak ogolnie to i kalmet i novar to wielkie G...było lepiej zanim to badziewie nie przyszło tu z kalmetu
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-06-21 21:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy można wierzyć w te wpisy, bo w sumie owszem - są negatywne, ale jeśli byłby prawdziwe, to chyba pojawiałyby się z większą częstotliwością. Może jednak kalmet nie jest taką najgorsza firmą i można być zadowolonym z pracy tutaj, tylko pewnie trzeba pracować, a nie udawać, że się pracuje. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
alert