Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-10 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ilu zmianowa jest praca w Kalmecie?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-10 17:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [opserwator - 2015-02-10 12:24:29]:
Remis zawiść kiedyś doprowadzi cie do zawału choroby psychiczne trzeba leczyć bo mogą doprowadzic do stanu w jakim się znajdujesz nie nadajesz się do pracy w grupie
zdjecie uzytkownika
lalek - 2015-02-10 18:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestm spawaczem 141/135, 20 lat doswiadczenia cienkie blachy rury znam rysunek i prostowanie na goraco. Mam pytanie czy firma szuka takich?
zdjecie uzytkownika
Łukasz pastor - 2015-02-10 18:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
W soboty i niedziele maks 2 zmiany
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-02-10 18:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi za tym dymem na 4
zdjecie uzytkownika
twister - 2015-02-11 20:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lalek - 2015-02-10 18:08:42]:
przyjdź do Mecalux. spawacze pilnie potrzebni
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-12 01:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lalek - 2015-02-10 18:08:42]:
widzisz sam jaki tu gnój...Olej to,chodź do Mecalux-u !!!! Ja sobie darowałem Kalmet i nie żałuje:)
zdjecie uzytkownika
kolec w oko - 2015-02-16 11:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
remik ciebie i tak nikt nie pobije
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-02-16 15:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolec w oko - 2015-02-16 11:59:41]:
Pacz na siebie dwu licowy wieśniak jak zarabiasz 20 zł na godzinę to tez bym pracował tak jak ty pajacu
zdjecie uzytkownika
trem - 2015-02-16 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalek - 2015-02-10 18:08:42]:
chyba nie
zdjecie uzytkownika
riki tiki - 2015-02-16 22:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
trzy albo cztery zależy
zdjecie uzytkownika
XL - 2015-02-17 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
Ponoć kierownika produkcji szukają
Wie ktoś coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
wieciekto - 2015-02-18 06:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XL - 2015-02-17 11:31:15]:
Tak, prawdopdobnie na malarnie albo przygo(d)tówke, najwieksze miny w kalmecie
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-02-22 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powinni zwolnić połowę ludzi z biur same niedorozwoje a my musimy na nich robić....coraz. więcej wymagają żeby robic jak najwięcej zero wolnego każdy weekend w pracy bo trzeba darmozjadow utrzymać z biura...kiedy się ktoś obudzi żeby zrobić z nimi porządek a nie wyżywc się na ludziach którzy naprawdę utrzymują ta firmę
zdjecie uzytkownika
łysy II - 2015-02-23 19:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lysy - 2015-02-22 20:54:10]:
ale którą połowę? Może specjalistów, tych po szkołach specjalnych.
zdjecie uzytkownika
ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda że nastepni będą odchodzić na novar
zdjecie uzytkownika
ruki - 2015-02-25 22:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41]:
prawda jeden niby tigowiec awanturnik i obrazalski juz poszedł i wszyscy się ceszą
zdjecie uzytkownika
krem - 2015-02-26 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja albo nie ja - 2015-02-25 18:20:41]:
a niech odchodzą jedni odeszli i już dwa razy chcieli wrócić niestety dzwi zamknięte kazdy narzeka na kalmet a po jakims czasie wracają wcale nie jest żle kasa dobra
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-02-26 19:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ruki - 2015-02-25 22:21:21]:
bo z takim dwulicowym pajace jak ty co tylko liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpieprza nie da się pracować a ci jeszcze normalni to odchodzą a gdzie indziej ty sobie nie dasz rady i dlatego pajacu zostajesz hahaha
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-03 07:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta i do pary jeszcze super monter Łukaszek i przydupasy od starego w komplecie teraz się chowa nowynna rybek brygadiery 2 pewnie też będą gonić
zdjecie uzytkownika
odchodzę - 2015-03-03 08:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się zwalnia bo mam dość robić na wypłaty od krawatów którzy nic nie robią i maja wszystko w dopiero a potem nie ma premi bo trzeba zapłacić dyrektorom zobaczymy Darek jak to poczytasz może technologi będą robić młody potem lata i straszy i próbuje gonić to co zawalone taka prawda więcej do biur to będzie lepiej
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-03-03 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy sobie skaczecie do gardel bijecie się kłucicie a tu w kalmecie jest mała ekipa wybranców co zarabiają dobrą kase a wy dalej sie kłóccie i pyskujcie itd hahahahahah
zdjecie uzytkownika
rudy spawacz - 2015-03-03 21:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2015-03-03 07:22:24]:
Podobno po wódce zęby gniją. Czy ten super monter potrafi jeszcze rozgryźć surową słoninę?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-03-03 23:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy spawacz - 2015-03-03 21:00:36]:
Piszemy we własnym imieniu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-06 08:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kody kreskowe.ha ha ha na czole se przyklej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie