Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kalmet gliwice

Pracowałeś w firmie kalmet gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lalek - 2015-04-18 23:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieli fajnego dyrektora, ale go zgnili bo myśleli że dadzą radę. Po pracuje jeszcze trochę i spadam do Irlandi.
zdjecie uzytkownika
op - 2015-04-19 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha i co teraz pewnie żałujecie ze się napisaliście a i tak was o lał jak zawsze teraz ma nowych to poukladaja trza było iść jak mogliście ps śmiać mi się z was chce jak czytam to forum najlepszy tekst 12zeta od blondi dla spawacza
zdjecie uzytkownika
wieciekto - 2015-04-21 04:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-02-10 16:17:15]:
3 x 12 h, a dla niektorych to mało
zdjecie uzytkownika
dyzioprzemek1984 - 2015-04-23 12:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lysy - 2015-02-22 20:54:10]:
jaka kase zarabiaja tam spawacze?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-23 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy jakie masz kfalifikacjie i doświadczenie
zdjecie uzytkownika
doom - 2015-04-30 03:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2letnie doświadczenie MIG MAG - co jestem w stanie zdziałać, nad TIGiem pracuję, ale na chwilę obecną nie mam kasy na egzamin, a pracować się trochę pracowało w zawodzie.
zdjecie uzytkownika
spawalnik - 2015-04-30 21:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doom - 2015-04-30 03:21:03]:
15zł netto na poczatek
zdjecie uzytkownika
edmnt - 2015-05-03 16:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
15pln na godzine
chyba was porabało
starzy pracownicy tyle nie maja
Prawda jest taka ze sa ludzie którzy sie nie zniza do skamlania o podwyżke
Ale to jest na reke pracoawcy
zdjecie uzytkownika
UCHO - 2015-05-07 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ze były kierownik z W-1 uruchamia w ornontowicach spalarnie odpadów z onkologi .
zdjecie uzytkownika
OKO - 2015-05-10 21:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UCHO - 2015-05-07 21:44:38]:
tak to prawda a Ty masz byc palaczem
zdjecie uzytkownika
kalmet czop - 2015-05-27 20:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeszcze troche i wszyscy przyjdziecie na kolanach prosic pana KLU.E i BORU..KE o prace w novarze:-)
zdjecie uzytkownika
fiks - 2015-05-30 19:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kalmet czop - 2015-05-27 20:48:24]:
tak tylko w novarze nie jest tak pieknie pracuje tu i najchętniej bym wrocił tylko podobno mam drzwi zamkniete wyplata na czas ale z dwoch firm a oplacany z najniszej krajowej zimom zero stopni na chali ciemno i ogulnie bałagan a prezes tylko obiecuje a nic nie działa takze zastanowcie sie niz odejdziecie
zdjecie uzytkownika
novar - 2015-06-09 15:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ja ciekawe gdzie takie bajki słyszałeś a najniższa to chyba wam na rakach płacą A tak ogolnie to i kalmet i novar to wielkie G...było lepiej zanim to badziewie nie przyszło tu z kalmetu
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-06-21 21:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem, czy można wierzyć w te wpisy, bo w sumie owszem - są negatywne, ale jeśli byłby prawdziwe, to chyba pojawiałyby się z większą częstotliwością. Może jednak kalmet nie jest taką najgorsza firmą i można być zadowolonym z pracy tutaj, tylko pewnie trzeba pracować, a nie udawać, że się pracuje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
riczi milioner - 2015-07-15 19:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przyjdź sprawdź i sam się przekonaj, albo inaczej wyjdź z biura załóż przyłbice a potem komentuj... syf kila mogiła.... tyle w temacie.
Dziękuję za uwagę!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-07-16 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukają kierownika utrzymania ruchu. Ktoś wie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-07-17 08:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-07-16 13:47:51]:
Bo się nie sprawdzasz!
zdjecie uzytkownika
maruda - 2015-07-21 19:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bo ostatni zrezygnował, ten przed nim tez zrezygnował, nastepny tez zrezygnuje...
zdjecie uzytkownika
mntu - 2015-07-22 04:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może rzeczywiście oni się nie sprawdzali, a nie, że rezygnowali, jakby nie było na takim stanowisku wymagane są osoby z odpowiednimi umiejętnościami, ciekaw jestem tylko w jaki sposób są w stanie zweryfikować takie umiejętności. Bo jakby rezygnowali tak jeden za drugim, to nawet chyba by nie podchodzili do rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 04:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
mntu - 2015-07-22 04:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może rzeczywiście oni się nie sprawdzali, a nie, że rezygnowali, jakby nie było na takim stanowisku wymagane są osoby z odpowiednimi umiejętnościami, ciekaw jestem tylko w jaki sposób są w stanie zweryfikować takie umiejętności. Bo jakby rezygnowali tak jeden za drugim, to nawet chyba by nie podchodzili do rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
mietek z PKS - 2015-07-23 20:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kalmet to specyficzne miejsce pracy....
zdjecie uzytkownika
widz - 2015-08-05 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witamy z powrotem Panowie Novarowcy! Nie macie wstydu i jaj!!!! ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
riko - 2015-08-10 11:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada i brakiem jaj a raczej posiadaniem psitki to bym nazwał osobe która zamiast w oczy powiedziec to pisze na forum :-) hmm Pozdrowienia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki jak wyżej
okres próbny na średniej stawce ( oczywiście stawka ma być zmieniona po okresie próbnym - hahahahhahah na bank ) + premia ( masz ją na umowie ale nikt Ci nie powie że na okresie próbnym nie ma premii :)
Pytania: brak jakich kolwiek pytań tylko próbka (pachwina 5mm lub wielościegowa, przetop i ewentualnie pion) oceniana przez spawalnika ( to jest akurat jeden z bardziej w porządku pracowników tej firmy)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 22:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-08-20 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zbudować imperium w pocie czoła i dać się omamic dziwnym ludziom? Tego nikt nie zrozumie. Przecież ta firma ma na prawdę potężne możliwości... Oby jednak Właściciel to w końcu dostrzegł że na prawdę dzieje się źle i zaufanie oddanym ludziom szczerym naprawdę jest dobrą drogą. Życzę rozsądku i przebudzenia. Życzliwy...
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-08-21 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, nie będe się odnosiła do waszych komentarzy hejtrerskich bo to nie jest dorosła dyskusja, natomiast mam do was bardzo ważne pytanie odnośnie zatrudnienia w tej firmie. mianowiecie słyszałam że tam jest cięcie plazmowe, ja już to robiłam, i szukam takiej pracy. proszę dajcie znać jak można tam teraz taką fuchę dostać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kalmet gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kalmet gliwice?
Zadaj pytanie
alert