TK MAXX

Walsall

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o TK MAXX

anonim 2009-04-21 10:26:06
czysta.solidna,malo stresujaca,rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń
bardzo milo wspominam prace w tkmaxie..ocena 5+
0
anonim 2009-04-25 02:01:56
obecnie pracuje w tk maxxie od 10miesiecy i jestem zadowolona. to moja najlepsza praca jaka mialam w anglii. zarobki dosyc dobre. premium shifty, znizki na zakupy w tikeju. zalezy gdzie pracujesz praca moze byc zarowno ciezka jak i niewyczerpujaca.
0
anonim 2009-04-26 21:31:35
chcialabym pracowac w tkax.co musze zrobic?czy maja tam teraz jakies wolne miejsca?i czy trudno jest sie tam dostac?bardzo prosze o odp
0
oszukany 2010-07-04 21:13:33
Ja rowniez nie polacam. Zanim zaczniesz pracowac obiecuja gory, potem okazuje sie cos innego. Ciagle za malo ludzi do pracy, ciagly stres a menagerowie nic nie robią.
W UK tez pracowalem i bylo fajnie, najlepsza praca natomiast w PL najgorsza! Nie marnuj sobie zycia i tak tego nikt w PL nie doceni!!
0
anonim 2010-09-27 12:10:05
Moze kiedys TK MAXX byl dobra firma teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieszanuja pracownikow, masz pracowac i nic nie mowi liczy sie tylko norma.
0
kim 2010-10-05 13:34:19
sllyszalam ze potrzebuja ludzi do pracy to prawda????
0
anonim 2010-11-11 21:03:15
ja pracowałam w tk najpierw 3 miesiące przez agencje,później agencję zwolnili,po paru miesiącach przyjęli mnie już bezpośrednio przez tk,pracowałam pół roku,ale musiałam wrócić do PL,obiecali że mnie przyjmą jak tylko wróce do UK...wróciłam po roku i co?.... oczywiście mnie nie przyjęli,najwyżej miałabym szanse znów przez agencję,co przypuszczam,że niedługo skończą współprace po raz kolejny z tą agencją,no i tak tk-max mnie(że tak powiem)wykiwał...
0
anonim 2013-05-20 22:56:54
Witam. Szukam aktualnych ifnormacji na temat tego jak się pracuje w TK MAXX. Widziałem ogłoszenie w sprawie pracy i zanim wyślę aplikację postanowiłem poszukać czegoś. Ile tam średnio miesięcznie moge zarobić i jaką dają umowę nowym osobom oraz na ile jest ona podpisywana? Czy jest szansa na jakiś awans itp?
0
anonim 2014-01-07 13:11:20
Osobiscie dzwonilam tam 2 miesiace temu uslyszalam oddzwonimy i nic!dzwoniac po raz kolejny po dwoch dniach znow to samo - oddzwonimy i nic. Mimo ze ogloszenia wciaz sie pojawaiaja i dziwnym trafem wciaz te same i ciagle potrzebuja 100 osob nie oddzwaniaja
1
Bożena 2014-02-13 21:17:10
Ja robię często zakupy w TK MAXX i naprawdę mają wiele fajnych rzeczy, promocje niektóre sa wręcz genialne, uwielbiam ich marki.
0
andzia 2014-06-29 22:47:17
czesc.chwilowo maja zastuj wiec czekaj zadzwonia napewno ok sierpnia
0
tony 2014-06-30 16:23:40
albo spróbuj jeszcze w innych sklepach. W sieciówkach w sumie jest wszędzie to samo tak naprawdę jeśli chodzi o warunki
0
panna wiatraczek klopsik 2015-01-30 19:23:39
jednak ja swoje z doświadczenia wiem, ze sieciówka sieciówce równa nie jest.podobno, tak przynajmniej plotki słyszałam, ten pracodawca czymś się tam bardziej na plus od innych wyróżnia. czy może to ktoś jakoś w miare konstruktywnie potwierdzić?zależy mi na tym bo mam kilka ofert pracy in chcę jak najszybciej jakąś wybrać
0
Daniel1232 2015-01-30 21:29:15
Witam znalazłem oferte pracy w tkmaxie na magazynie w uk i chcialem sie zapytac czy ta praca jest godna polecenia? Oraz jeszcze jedno pytanko ta pani co to zalatwia ta prace kazala najpierw kupic bilet i przeslac im scan a pozniej oni wysylaja mail z imieniem i nazwiskiem osoby na ktora mam wplacic pieniadze 260f za mieszkanie i wlasnie nie wiem co robic placic czy nie???
0
polo 2015-02-26 03:11:43
TKMAXX posiada bogatą ofertę sprzedażową,ale oprócz tego słyszałem, że posiadają bardzo słabe warunki zatrudnienia. Co prawda nie wiem dokładnie o co chodziło, ale chyba o wysokość zarobków, bo była to najniższa krajowa? Na dobrą sprawę nie wiem czy do tego uwzględniane są jakieś premie czy dodatkowe pieniądze.
0
beata 2015-03-12 19:01:02
jak to, najniższa krajowa w tak wielkiej i popularnej firmie? no szczerze mówiąc jakoś mi się nie chce w to wierzyć całkowicie. co macie na myśli pisząc o bardzo słabych warunkach zatrudnienia, możecie rozwinąć proszę ten temat? chcę ubiegać się u nich o pracę więc wybaczcie ale muszę takie rzeczy wiedzieć
0
ktostam 2015-03-15 15:29:14
W UK pensja godzinowa jest troche powyzej najnizszej krajowej na najnizszych stanowiskach. W PL jest podobnie (tzn pracujac na pelnym etacie masz znacznie powyzej najnizszej krajowej).
0
harry portier 2015-03-31 20:50:21
trochę powyżej średniej krajowej... to może być i 30000 zł:) napisz proszę ile dokładnie wynosza te stawki i apeluję do wszystkich żebyśmy się starali posługiwać kompletnymi i rzetelnymi danymi w naszych komentarzach, że ta dyskusja była jak najbardziej dojrzała i konstruktywna, ja i wiele osób szukających pracy ntego oczekujemy
0
maniek 2015-04-20 18:42:57
no to prosze, prosze, już spodziewałem się jakiś 18000 zł netto a tutaj nawet 3 tysiace można wynegocjowac no prosze prosze, bardzo dobra wiaodmość tak naprawde.
0
anonim 2015-06-23 20:29:22
Witam, mozna prosic o jakis kontakt, poniewaz chcialabym tez zaczac tu prace.
0
Luiz 2015-06-24 00:59:39
Mistrzu anonimie, na stronach przeglądarki internetowej firmy na "G"ie jest duża ilość ofert pracy w TK MAXXie - wystarczy trochę chęci. Nie mniej jednak w drodze wyjątku podpowiem Ci, że na start dobre będize stanowisko sprzedawcy http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Warszawa&oferta_opinie=pracuj.pl3952691
0
cieszuk 2016-01-23 13:47:39
@anonim wystarczy poszukać na typowych stronach na których pracodawcy się ogłaszają. Obecnie szukają osób na stanowisko np sprzedawca w Bydgoszczy ale są też inne oferty. Fajnie żę taki sprzedawca ma zniżkę pracowniczą
0
tony 2016-02-05 21:53:34
jeśli nie chcecie zaczynać od typowego zera a macie już jakiekolwiek doświadczenie w pracy w sprzedaży to spróbujcie od razu jako kierownik działu w łodzi
1
ertfg 2016-02-10 18:13:01
wiadomo ze na takim stanowisku kierowniczym trzeba miec juz jakies odpiwiednie doswiadczenie od czegos takiego sie raczej nie zaczyna przygody z praca
0
olka 2016-02-19 22:35:54
Ja tam wolę @tony aplikowac najpierw jako zwykły sprzedawca. Tu jest plus wielki, że można przejrzec ubrania przed klientami, bo czasem trafiają sie perełki. Zarobki jednak nie naleza do najwyższych - około 2000 zł.
0
kosiarz 2016-02-23 18:53:51
myślę, że to są jednak dobre zarobki jak na sprzedawcę w sieciowym markecie odzieżowym - w wielu miejscach pensja nie przekracza 1300 zł. tutaj dodatkowo dają jeszcze umowę o pracę dla nie-studentów, a dla studentów zlecenie
0
bye bye 2016-03-05 20:29:49
Super, że jest szansa na zatrudnienie w ramach umowy o pracę @kosiarz. Widać, że stabilne zatrudnienie jest u nich respektowane, a w końcu studentom i tak zależy tylko na chwilowym.
0
karo 2016-05-08 12:00:16
no wiadomo, że będziemy cenić takich pracodawców, jakim jest TK Maxx, zwłaszcza, że lojalność tutaj popłaca w dwie strony i każdy zainteresowany i pracodawca i pracownik naprawdę ma z tego wiele korzyści, a szukają teraz np. kierownika sklepu we wrocławiu :) pewnie chodzi o pracę w koronie
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX