Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heraeus Electro Nite Polska

Pracowałeś w firmie Heraeus Electro Nite Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2010-01-21 11:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko . Do bani robota pracowałem tam kiedyś nie dość że za minimalną stawkę to na łyżeczkach składanie montaż do głowic. przerwa w pracy na którą się nie szło żeby chociaż normę wyrobić była 1 dna .
LIPA ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-03-15 22:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze opis zmiany a heheh dla mnie dziewczyny ok ale lider do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wujek samo zło - 2010-09-29 14:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolinić wszystkich liderów i praca stanie sie lepsza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-09 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie jest
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-05-21 18:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie - ile u was zarabiają ludzie z działu jakości, czy się opłaca przejść? Bo u nas akurat w Automotivie na Zagórzu nie przedłużają umów o pracę i takie kobiety jak ja, co wróciły z macierzyńskiego, pomimo 6 lat pracy i super opinii, idą na bezrobotne. A chciałabym się przyjąć do Was...Jakie są u Was zarobki na godzinę? Bo u nas 15.15 na godzinę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stary - 2011-05-25 13:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie pieniadze w takiej pracy nie warto rano sie budzic i tam jechac. Byłem w wielu zakładach na całym śląsku, ale ten jest naprawde mega słaby. Jedynie dla osob zdesperowanych
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-02-27 15:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2,5 roku w sumie jest spoko tylko trzeba chciec robic bo inaczej to fakt pisze jeden z drogim [usunięte przez admina]ze do bani jak sie jest przez posrednictwo to sie zgodze bezsensu ale juz po przejsciu na umowe z zakladem jest elegancko
zdjecie uzytkownika
buczek - 2012-06-03 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocna zmiana.....zaczyna sie od niedzieli g 22? czy od poniedziałku 22 ?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-10-28 13:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą najgorsza zmiana jak jest i te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y...
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-05-07 19:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poleca ktoś pracę w Electro Nite Polska? Na czym mniej-więcej polega praca? Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Jak z możliwościami awansu? Czy jest wynagrodzenia doliczany jest dodatek zmianowy? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 12:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Krzysiek, dzięki za info odnośnie Heraeus Electro Nite. Co z nadgodzinami, zdarzają się, czy zawsze jest to 8 godzin? W weekendy też się zdarza?
zdjecie uzytkownika
szczepan - 2013-07-12 18:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadgodzin nie ma,przeważnie idą soboty na rano i od 14tej ale nie na wszystkich stanowiskach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczepan ,a Ty na jakim stanowisku robisz ze mozesz w sobote przychodzic do pracy w Heraeus Electro Nite Polska?to jest wtedy jako lepiej platne tak?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 15:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest dużo zamówień to idzie większość stanowisk,głowice,pezety,tak jak teraz w wakacje,warsztat idzie prawie wszystkie so,za so jest podwójna dniówka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-13 06:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Ile kobity zarabiaja w heraeus te same stawki sa dla wszystkich mozna na nadgodziny w weekendy zostawac jesli komus malo z wyplaty jest pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cadron - 2015-03-16 12:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowy - 2010-01-21 11:46:49]:
Na dzien dzisiejszy, zarobki dno, praca przez pośrednika, bez mozliwosci przejscai pod zakład, nie ma nadgodzin, soboty nie idą, zakład który przyjmuje ludzi kiedy roboty w ogole nie ma, zarobki 1750 brutto, umowy podpisujesz co miesiac, ludzie spoko jesli chodzi o wszystkie zmiany, robisz norme to CIe nie zwolnia, nie robisz to do widzenia, ludzie tam wyrabiaja normalnie norme i mają jeszcze dużo czasu dla siebie, takze jak widze komentarze, że nie da sięwyrobić to mnie to śmieszy. OGÓLNIE NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Cadron - 2015-03-16 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-09 15:10:52]:
szczepan robi Na Piggy Backu, soboty 200% ale na dzien dzisiejszy jest tak mało roboty, że nie pójdzie przez długi okres czasu
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-07-17 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cadron na prawde nie ma zadnej mozliwosci przejscia do pracy na umowe z Heraeus Electro Nite Polska tylko non stop z posrednikiem? i co miesiac, ja kiedys tak pracowalem to min co 3 miesice odnawiali. a o jakich normach do wyrobienia mowisz. sa to wygorwane? a jak sie ponad norme wyrobi to ejst szansa wiecej zarobic czy niekoniecznie?
zdjecie uzytkownika
królowakarolina - 2015-08-11 17:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie jest słabo. Praca dla zdesperowanych, przez pośrednika za najniższą krajową. Co prawda nie jest bardzo ciężko i jak się już nabierze wprawy to większość norm jest do wykonania, ale brak w tej firmie możliwości rozwoju i awansu. Schemat monter - (operator jak pójdziesz na maszynę)- lider - mistrz i tyle.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-08-31 17:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja słyszałem co innego, że masz moze najniższa krajową u nich, ale masz ją dopiero jak masz małe doswiadczenie i stawiasz pierwsze kroki w branzy, to nic dziwneog, ze nie dają 2 tys na start dla takiej osoby. Znajomy mówił mi, ze potem można spokojnie dostać awans, jak widza, że się starasz i masz efekty.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2016-02-10 15:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynasz od najniższej krajowej czy masz doświadczenie czy nie, chyba że masz plecy. Awans możesz dostać jak jesteś dobrym lizusem i konfidentem. Jak nie to zapomnij.
zdjecie uzytkownika
los - 2016-02-20 12:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę, żeby tak było. można się po prostu starać i wykazywać duże ambicje i też ma się szanse na awans. zwłaszcza u nich, bo naprawdę dbają o swoich pracowników. poza tym zatrudniają na umowę o pracę i do podstawy dochodzą premie
zdjecie uzytkownika
Ziutek - 2016-02-28 12:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim dziale te premie do podstawy?chyba ze ta premia to dodatek za nocki;)
zdjecie uzytkownika
adamo - 2016-03-02 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może wspomniano o premiach, bo w jakiejś ofercie wzięła się taka wzmianka @Ziutek. Ludzie raczej nie wymyślają sobie premii. Dziwne jednak, że obiecują, a nie dają, hm
zdjecie uzytkownika
psss - 2016-03-04 11:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie moze czy są jakieś przyjęcia do heraeus?
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-03-07 22:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
psss - 2016-03-08 16:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziutek - 2016-03-07 22:30:01]:
Dla kobiet czy mezczyzn? Bo w necie zadnych ofert nie ma...
zdjecie uzytkownika
parso - 2016-04-07 17:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracę jak będziecie chcieli to znajdziecie @psss, widziałem że na ich stronie jest zakładka Kariera gdzie to właśnie możecie składać swoje CV, różne stanowiska są do objęcia, dla studentów absolwentów oraz specjalistów, każdy coś znajdzie dla siebie...
zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-05-14 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@parso oj faktycznie masz racje ze calkiem sporo tego jest

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heraeus Electro Nite Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heraeus Electro Nite Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert