Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heraeus Electro Nite Polska

Pracowałeś w firmie Heraeus Electro Nite Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2010-01-21 11:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko . Do bani robota pracowałem tam kiedyś nie dość że za minimalną stawkę to na łyżeczkach składanie montaż do głowic. przerwa w pracy na którą się nie szło żeby chociaż normę wyrobić była 1 dna .
LIPA ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-03-15 22:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze opis zmiany a heheh dla mnie dziewczyny ok ale lider do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wujek samo zło - 2010-09-29 14:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolinić wszystkich liderów i praca stanie sie lepsza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-09 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie jest
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-05-21 18:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie - ile u was zarabiają ludzie z działu jakości, czy się opłaca przejść? Bo u nas akurat w Automotivie na Zagórzu nie przedłużają umów o pracę i takie kobiety jak ja, co wróciły z macierzyńskiego, pomimo 6 lat pracy i super opinii, idą na bezrobotne. A chciałabym się przyjąć do Was...Jakie są u Was zarobki na godzinę? Bo u nas 15.15 na godzinę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stary - 2011-05-25 13:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie pieniadze w takiej pracy nie warto rano sie budzic i tam jechac. Byłem w wielu zakładach na całym śląsku, ale ten jest naprawde mega słaby. Jedynie dla osob zdesperowanych
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-02-27 15:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2,5 roku w sumie jest spoko tylko trzeba chciec robic bo inaczej to fakt pisze jeden z drogim [usunięte przez admina]ze do bani jak sie jest przez posrednictwo to sie zgodze bezsensu ale juz po przejsciu na umowe z zakladem jest elegancko
zdjecie uzytkownika
buczek - 2012-06-03 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocna zmiana.....zaczyna sie od niedzieli g 22? czy od poniedziałku 22 ?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-10-28 13:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą najgorsza zmiana jak jest i te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y...
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-05-07 19:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poleca ktoś pracę w Electro Nite Polska? Na czym mniej-więcej polega praca? Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Jak z możliwościami awansu? Czy jest wynagrodzenia doliczany jest dodatek zmianowy? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 12:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiek, dzięki za info odnośnie Heraeus Electro Nite. Co z nadgodzinami, zdarzają się, czy zawsze jest to 8 godzin? W weekendy też się zdarza?
zdjecie uzytkownika
szczepan - 2013-07-12 18:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadgodzin nie ma,przeważnie idą soboty na rano i od 14tej ale nie na wszystkich stanowiskach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczepan ,a Ty na jakim stanowisku robisz ze mozesz w sobote przychodzic do pracy w Heraeus Electro Nite Polska?to jest wtedy jako lepiej platne tak?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 15:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest dużo zamówień to idzie większość stanowisk,głowice,pezety,tak jak teraz w wakacje,warsztat idzie prawie wszystkie so,za so jest podwójna dniówka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-13 06:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ile kobity zarabiaja w heraeus te same stawki sa dla wszystkich mozna na nadgodziny w weekendy zostawac jesli komus malo z wyplaty jest pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heraeus Electro Nite Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heraeus Electro Nite Polska?
Zadaj pytanie
x