Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o sizeer

Pracowałeś w firmie sizeer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
megg - 2013-12-13 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może się obyć bez konsekwencji, ale na dowodzie macie pesel, nr dowodu i wasz wzór podpisu, najmniejsze konsekwencje to założone konto w banku na potrzeby zrobienia planu, w najgorszym podrobienie DO i wzięcie kredytu
zdjecie uzytkownika
awrq - 2013-12-13 11:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
megg masz racje bylem wlasnie w banku. czyli trzeba dzwonic i zastrzegac jak najszybciej lub osobiscie chyba 10 zl pobieraja bo bylem w pekao
zdjecie uzytkownika
yanek - 2013-12-13 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslicie ze jak zastrzege dowod to bedzie spokoj ?
zdjecie uzytkownika
hjeda - 2013-12-13 12:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilem do banku powiedziano mi ze po skanie mozna wziac pozyczke w interowych uslugach. ;/

Czyli trzeba udac ze sie zgubilo dowod i go zastrzec by nie byc ciaganym po sadach i komisariatach. co wy myslicie o tym?
zdjecie uzytkownika
megg - 2013-12-13 12:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie trzeba myśleć, tylko musicie działać
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-12-13 14:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również dostałam od nich takiego maila. Od razu wydało mi się to dziwne. Nie wysłałam im nic, dajcie znać, jak coś się wyjaśni w tej sprawie. Czy zajęła się tym policja...cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2013-12-13 15:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra jakaś....(usunięte przez administratora)...mam nadzieję, że nie będzie za późno...dobrze, że trafiłam na tą strone, troche po fakcie, ale chociaż wiem co dalej robić
zdjecie uzytkownika
iron - 2013-12-13 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iwona
iwona a tez wyslales skan dowodu? zablokowalas dowod? Ja wlasnie wrocilem z banku... bedzie trzeba nowy wyrobic i sie bac czy cos nie przyjdzie do splaty...

Po jakim czasie od wyslania zastrzegliscie dowod osobisty?
zdjecie uzytkownika
iwona - 2013-12-14 10:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, wyslałam niestety.Ale już byłam w odpowiednich miejscach i nowy wyrabiam...
zdjecie uzytkownika
iron - 2013-12-14 10:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile czasu potencjalni pracodawcy mieli zanim wyrobilas?

Ja teraz dzwonie po pozyczkach online i pytam czy wzieli na moj dowod cos;/
zdjecie uzytkownika
hent - 2013-12-15 15:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, przeczytałam Wasze opinie - również dostałam ten lewy mail...zgłosić mogę dopiero jutro rano, oby nie było za późno :(
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-12-15 22:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwoniłem przed chwilą na komisariat policji (Białołęka) by dowiedzieć sie co zrobić, jak postępować... Gość, który ze mną rozmawiał olał mnie totalnie " ale przecież Pan dobrowolnie podał skan..", "będziemy się martwić jak coś się stanie" więc policja, w tej fazie chyba nic nie pomoże jutro z rana udaje się do banku, inny komisariat policji i sizeera.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że jakoś z tego wyjdziemy ;-)
zdjecie uzytkownika
sieporobiło - 2013-12-16 15:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam tam rano, bo tak jak wy wysłałam im skan dowodu (czułam, że coś jest nie tak, bo ich odpowiedź to była wygenerowana automatycznie wiadomość). sizzer mi powiedział, że zrobili nas w boli i sprawa jest na policji juz zgloszona. przeszłam się na politechnike na komisariat w metrze a tam panowie skierowali mnie na Wilcza 21 - powiedzieli że to ten oddział będzie zajmowac sie sprawą i że jak do nich pójde to żebym wzięła ze soba skan tych maili...
zdjecie uzytkownika
ann90 - 2014-01-27 19:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak ktos cos wie? Do kogos ktos sie odezwal o jakas splate? Jak policja z tym postapila? Czy mozliwe ze przyjdzie cos co trzeba bedzie zaplacic?
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-02-11 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej
mam pytanko ile zarabia zastępca kierownika sklepu????
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-02-28 11:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
znowu zmiany na Mazowszu. :) ha ha ha
zdjecie uzytkownika
dolar - 2014-03-03 13:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarabia się w tej firmie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arta - 2014-03-09 15:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [nick - 2014-02-28 11:30:02]:
zmiany, niestety na coraz gorsze, taka jest prawda, to co się dzieje ostatnio w tej firmie to jakaś katastrofa - wartościowi ludzie sami odchodzą lub firma podejmuje nieodpowiedzialne decyzje, które zamiast prowadzić ją w dobrym kierunku pogrążają ją coraz bardziej w oczach pracowników, nie wspomnę już o machlojkach z dokumentami pracowników - wszyscy wiedzą o co chodzi, ale to jeszcze się odbije firmie czkawką, może już niedługo - mądrzy pracownicy wiedzą co robić, do ugrania jest bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
00000 - 2014-03-16 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arta - 2014-03-09 15:49:15]:
Ostatnia zmiana jak najbardziej trafiona. Zatrudnili menagera który niestety nie nadawał się na to stanowisko.Jedyne co robił to zwalniał pracowników, był na tyle sprytny że wiedział, że tylko tym może zaimponować centrali.Nie nadawał się do niczego, ale potarfił wrażenie zrobić to fakt. Zresztą w tej firmie to norma, zwalniasz kogoś znaczy że coś robisz, że jesteś dobrym kierownikiem.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-17 22:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nosił wilk razy kilka ....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-08
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Sieć sklepów sportowo-lifestyl'owych - Sizeer, poszukuje kandydatów na stanowisko Doradca Klienta do swojego salonu we Wrocławiu/Bielany. Od kandydatów oczekujemy: -  komunikatywności i nastawienia na zdobywanie nowej wiedzy, - doświadczenia w sprzedaży (umiejętność aktywnej obsługi klienta), - aktualnej legitymacji studenckiej, Stwarzamy możliwość rozwoju i awansu. Zapewniamy atrakcyjne wynagrodzenie oraz miłą i sy
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-03-24 11:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [00000 - 2014-03-16 20:07:21]:
Z tego co słyszałam z wiarygodnego źródła to firma ma masę spraw w sądzie zakładanych przez pracowników odnośnie wałków na wynagrodzeniach, czy coś wiecie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
borol - 2014-03-26 15:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-02-11 19:53:38]:
jeden osiem zero zero
zdjecie uzytkownika
algusto - 2014-04-07 01:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [maja - 2014-03-24 11:00:21]:
tak wiemy, powiem tyle:
masz wiarygodne źródło
zdjecie uzytkownika
korma - 2014-05-25 22:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [borol - 2014-03-26 15:26:38]:
firma łamie chyba wszystkie przepisy jakie są możliwe do łamania, idziesz do sądu i wygrywasz kilka dobrych tysięcy, musisz tylko dobrze zbierać dowody jak pracujesz, kto ma wiedzieć ten wie... o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-26 17:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po całej aferze z dowodami chciałbym odświeżyć wątek Sizeera jako pracodawcy. Poszukuję pracy na okres wakacji, może trochę dłuższy. Wiecie jak to jest na studiach, w końcu się pieniądze kończą i trzeba coś zarobić. Więc moje pytanie na początek, jakiej stawki się mogę spodziewac i jakiego rodzaju umowy? a oprocz tego czy generalnie polecacie tam pracę?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sizeer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x