Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sizeer

Pracowałeś w firmie Sizeer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mega - 2015-01-02 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [y - 2014-11-26 21:43:03]:
Dyrektor w końcu uwolnił swój czas :))))
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-01-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
firma nie ma szacunku do pracownika, wiem bo tam pracowałam, żadnego zaplecza socjalnego, jedyną motywacją do pracy jest korekta premii która przy tak niskich pensjach jest bardzo odczuwalna. Pracownik zarabia tam około 1400 zł w Warszawie , fakt firma płaci na czas ale co z tego. Wymagania ogromne, nacisk na wyniki nie wyobrażalny wręcz nie do zniesienia. Częste niezgodności w dostawach którymi obciążani są pracownicy - zasada prosta jeżeli czegoś brakuje w dostawie następuje śledztwo kto wziął pracownik sklepu czy pracownik magazynu nawet kamery im nie wystarczają, żeby sprawdzić czy pracownik czegoś sobie nie schował pod bluzkę, zmiany personalne są tak częste że również utrudniają pracę poniekąd ludzie się sami zwalniają a drugim firma dziękuję i tak można pisać bez końca o tym cyrku. To co napisałam to wszystko prawda, pracowałam tam długo a teraz pracuję gdzie indziej i widzę różnicę choć wiadomo że idealnie nie jest ale odpoczywam psychicznie to najważniejsze
zdjecie uzytkownika
była - 2015-01-13 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z "wielkim" panem dyrektorem handlowym Dariuszem B.? Zwolnił się sam czy mu podziękowali? Ciekawa jestem bo on mnie zwolnił.
zdjecie uzytkownika
gall - 2015-01-15 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając opinię na temat tej firmy przyznaję całkowitą rację, wiem bo pracowałam bardzo długo, co do ludzi z wieloletnim stażem to " konie można było z nimi kraść" taka ekipa!!! (niestety wiele już z nich nie pracuje, zostali tylko najbardziej wytrwali, pozdrowienia dla BIELSKA, CZĘSTOCHOWY, KATOWIC, CZELADZI, DĄBROWY, SOSNOWCA BYTOMIA tak przy okazji). Każdy pracę szanował i pracował z pełnym oddaniem i zaangażowaniem niestety takie " perły" zostały zniszczone przez osoby nie mające pojęcia o wkładzie i pasji tych ludzi w tworzenie regionu, a szkoda bo na tym tylko góra traci.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-01-17 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawe czy prezesi wiedzą że wozi się autem firmowym ze swoim facetem a on chodzi po sklepach i udaje tajemniczego klienta i zdaje jej relacje mimo że nie jest zatrudniony w migu!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-08 01:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka kasa - 2014-10-08 15:33:59]:
Po pierwsze to śląska już nie ma!!!
I od razu widać, że opinię piszą barany, którzy już nie pracują. Teraz mamy region Katowice - tak do waszej wiadomości:
Jesteście kiepscy i warto to wreszcie przyznać, a nie wylewać żalów w internecie - zabrakło wam odwagi w realu czy co? Dramat. Szkoda, że was znałam i pewnie lubiłam. Ale w tej psychologicznej grze widać..., że bez sizeer'a nie możecie żyć - takie silne doznania, czy nie macie własnego życia??? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A wy widocznie do łopaty tylko... hehe. Pozdrawiam Tych co są normalni ... i mają swoje życie prywatne :)
zdjecie uzytkownika
nie z nami te numery - 2015-02-10 13:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od razu widać że pani regionalna zabrała głos.To właśnie dopiero teraz człowiek wie co to znaczy życie a nie niewolnictwo i ciągłe telefony że trzeba przyjść do pracy bo jakaś u-zetka zapiła w weekend i ma wszystko w dupie.Gdybym zaczęła tutaj wszystko opisywać co w tej firmie się dzieje i jaki mobing stosuje pani Katarzyna P to nie starczyło by urlopu a go work musiałby powièkszyć serwer.Właśnie ci którzy zdecydowali się odejść podjęli najlepszą decyzję w życiu jaką mogli szkoda że niektórzy zwlekali kilkanaście lat ale pewnie lażdy myślał że może kiedyś będzie lepiej ale nie w tej firmie z roku na rok jest tylko gorzej ale w sizeer wolno...:) już nie długo klientowi będzie wolno nasrać na sklepie a doradcy z kierownikiem na czele będą musieli po nim posprzątać podziękować i jeszcze zaprosić ponownie do sizeer....:) Boże jaki tam jest cyrk:)))
zdjecie uzytkownika
jaka obłuda - 2015-02-10 14:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się ,że śląska już nie na droga pani DMze średniowiecza bo odkąd pozwalniali się tam najlepsi kierownicy co jest tylko i wyłącznie pani zasługą to po śląsku zostały już tylko zgliszcza z czego największe w Częstochowie choć u nas w Bielsku wcale nie jest lepie ajw ich miejsce postawiła pani same zapchaj dziury , które nie nadają się nawet na starszych doradców a co dopiero na menadżerów.No co tu dużo mówić miały być same kule a zostały w większości kwadraty:) a będzie jeszcze gorzej bo coraz więcej ludzi przejrzewa na oczy...pozdrowienia dla wszystkich pereł które wiedzą o co chodzi pamiętajcie że nic nie trwa wiecznie i przyjdzie kiedyś czas na wymianę Dm-a ze Średniowiecza tylko że już będzie za późno.
zdjecie uzytkownika
i kto tu jest anonimowy - 2015-02-10 14:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiasz tych co mają życie prywatne tzn że już dawno w tej firmie nie pracują bo pracując jest to nierealne aha i przestań puszczać te swoje kłamliwe uśmieszki bo już mnie od nich zbiera na wymioty cały śląsk Cię nie nawidzi i nikt ani nic tego nie zmieni pani Katarzyno!!!
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-02-12 18:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam w sklepie w Pile,obsługa sklepu niemiła, wręcz nachalna!! Czułam się bardzo przytłoczona pytaniami jakie mi zadawała ekspedientka.Po kilkukrotnym "nie dziękuję..." atakowała mnie nowymi promocjami Na dodatek czułam się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo cały czas za mną chodziła i spoglądała na mnie. Omijać ten sklep!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-19 22:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna dziewczyna odchodzi z 50style Bielsko to już 4 osoby poszukiwane do pracy .Bardzo dobry Sklep jak ktoś chce się zatrudnić i zajść w ciąże. Przyjmują wszystkich z ulicy rozmowa kwalifikacyjna to fikcja.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-09 20:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasiu Co z 50style Bielsko bo nie ma kto pracować do tego doprowadziłaś pracujemy po parę dni Zrzędu ciekawe Czy wie o tym Pip?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-10 10:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z kąd niby ma wiedzieć szanowna pani Dm skoro w Bielsku nie była już 3 miesiące przynajmniej na sferze .Nierób jeden wystarczy spojrzeć na jej ołowiane dupsko...Jak można trzymać kogoś takiego na tym stanowisku???
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-10 10:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma być jak ze swoim tylko jeździ autem migu I nicnie robi
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-12 15:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasiu twój koniec w migu się zbliża :)szampany na sklepach będą jak po odejściu Pana B.twojego kolegi
zdjecie uzytkownika
nietwojasprawa - 2015-03-12 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co powiecie o regionie wrocław ?? proszę o opinie?
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-14 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep tragiczny nie polecam traktują ludzi jak śmieci rób wszystko i tak będzie źle a jak nie to cię zwolnia
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-21 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak warszawa się ma ...?
zdjecie uzytkownika
Śląsk - 2015-03-22 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia chyba już nie pracuje? Puścili ogłoszenie na Śląsk, że szukają DM.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-03-22 22:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś jaka jest stawka godzinowa w sizeer w Częstochowie w Galerii Jurajskiej? (umowa zlecenie)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-04-13 20:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj odbyło się szkolenie kierownikòw żenada nawet wody nie było Do wypicia nie mòwiąc o obiedzie . kazali nam nie parkować pod Hotelem bo parking płatny a kierownikòw migu nie stać !!!!
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-04-20 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinni otrzymać tytuł najsolidniejszy wyzyskiwacz pracowników a nie "Solidny pracodawca"przecież ta firma to jest jakaś kpina dobrze że już mnie tam nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Prze - 2015-05-01 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [greg - 2013-03-27 22:46:03]:
Najniższa średnia krajowa?? A co to takiego?
zdjecie uzytkownika
MUS - 2015-05-01 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mm - 2012-07-05 23:49:59]:
Nie dziwię się że się czepiają jeśli Ty pisać nawet nie potrafisz... O zarobkach nie wspominając...
zdjecie uzytkownika
Była pracowniczka - 2015-06-21 14:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koszmar, wyzysk straszny, zarobki śmieszne, nie wiem jak w innych regionach ale na Śląsku jest tragedia, szczególnie jesli chodzi o płace, tak slabo to się chyba już nigdzie nie zarabia, wstyd.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sizeer

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sizeer?
Zadaj pytanie
alert