Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sizeer

Pracowałeś w firmie Sizeer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
x - 2014-09-23 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na cały a jak inaczej!W Wawie max 1500zł powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-26 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazde miasto? - 2014-09-23 17:39:32]:
Nie polecam. Bardzo mała kasa, ale Twoja decyzja. Pamiętaj mają korekty premii.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-10-06 11:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie polecam .Kasa tak mała ,że szkoda gadać a to czego się wymaga od doradców to jest jakaś masakra i do tego jeszcze ta beznadziejna regionalna na Śląsku -co ona tam jeszcze robi?.Omijać szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
jaka kasa - 2014-10-08 15:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszą, że taka mała kasa,. tylko że to wszystko zależy od naszego podejścia i tego ile nam kasy jest potrzebne. potrzebuję konkretnej informacji o stawce bo mam jeszcze inną propozycję pracy ale tam nie do końca mnie to zadowala - czekam na informacje od was. macie zniżki jak pracujecie tak pzoatym albo jakieś darmowe rzeczy?
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-08 17:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowe rzeczy w tej firmie dobre nawet buty pracownicze musisz sobie kupić co do kasy to ok 1270 zł na reke za 12 godzin stania w weekendy itd a wymagania program obsługi klienta itd a jak na śląsku odradzam przez regionalną pełny mobing
zdjecie uzytkownika
y - 2014-10-09 17:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się pełny mobing rodem ze średniowiecza! !!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-09 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze średniowiecza to jest regionalna na śląsku już miała sprawę za mobing ale jak na Pana D przyszła pora to i przyjdzie na jego znajomych w tym Dm Śląska
zdjecie uzytkownika
y - 2014-10-12 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję !!!
zdjecie uzytkownika
aha - 2014-10-23 16:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informacje o śląsku, ale tak na rpawdę to nie wiecie czy może w innych miastach jest zupełnie inaczej, jakaś lepsza atmosfera i nie ma tego co tutaj opisujecie? ja teraz ze śląska uciekam do warszawy i nie jest to proste dla mnie. tak myślałem o sizeerze jako pracodawcy, bo fajne butki mają, ale nie wiem jak to tam wygląda.
zdjecie uzytkownika
dajcie sobie spokój - 2014-10-27 20:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko.Tragedia.W biedronce płacą więcej i o wiele mniej wymagają.
Ta rodzinna firma to żenada.Tutaj nigdy nie będzie dobrze bo przez ostatnie 10 lat jeśli chodzi o zarobki to nic się nie zmieniło.Za to obowiązków przybyło jakby pensja przynajmniej trzy krotnie wzrosła.Pieniądze są tylko na otwarcia nowych salonów a pracowników dzięki którym się to wszystko kręci mają za nic.
Chcecie się przekonać nic bardziej prostszego.Aplikujcie !!!
Tylko przygotujcie się na brak życia prywatnego szczególnie w weekendy.
To na prawdę jest jakaś masakra ale w Polsce wszystko jest możliwe.Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-21 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dajcie sobie spokój - 2014-10-27 20:39:26]:
Jak ktoś jest śmierdzącym leniem i nierobem to narzeka i marudzi bo się nie sprawdził bo jest za głupi żeby pracować gdziekolwiek,owszem praca 11 ,12 godzin ale kilkanaście dni w miesiącu wolnych,kasa,,,,cóż jak osiągasz dobre wyniki to i pensja jest ok. To ile zarobisz zależny tak naprawdę od Ciebie. . .
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-22 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co stało się z dyrektorem sprzedaży w migi nie wytrzymał ciśnienia i wyszedł zostawiając telefon i laptop ta firma to porażka nigdy
zdjecie uzytkownika
y - 2014-11-26 21:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-11-21 21:38:53]:
to napisz ile zarabiasz za to stanie 12 g i podawanie śmierdzących butów?:)
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-11-30 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajmy, że te buty śmierdzą, sa przeciez nowe, to nie mają prawa brzydko pachnieć, odstraszyłoby to klientów. Jednakże mnie również interesowałaby praca w sizeer, ktoś jest w stanie orientacyjnie przyblizyc stawke godzinową dla nowej osoby? Czy też pracownicy sa doceniani w inny sposób, typu dostaja zniżki do sklepu, jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
Bella - 2014-12-28 10:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie traktuje się pracownika jak śmiecia i niewolnika. Wykorzystają jak mogą, a po wszystkim, gdy nie jest się już potrzebnym to do widzenia. Buty, które tam są rozlatują się jeszcze przed pierwszym założeniem, a firma nic z tym nie robi. Pracownicy muszą za nie świecić oczami. Stawka śmieszna. Zniżki lepsze mają klienci niż pracownicy. Nieciekawe doświadczenie. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mega - 2015-01-02 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [y - 2014-11-26 21:43:03]:
Dyrektor w końcu uwolnił swój czas :))))
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-01-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma nie ma szacunku do pracownika, wiem bo tam pracowałam, żadnego zaplecza socjalnego, jedyną motywacją do pracy jest korekta premii która przy tak niskich pensjach jest bardzo odczuwalna. Pracownik zarabia tam około 1400 zł w Warszawie , fakt firma płaci na czas ale co z tego. Wymagania ogromne, nacisk na wyniki nie wyobrażalny wręcz nie do zniesienia. Częste niezgodności w dostawach którymi obciążani są pracownicy - zasada prosta jeżeli czegoś brakuje w dostawie następuje śledztwo kto wziął pracownik sklepu czy pracownik magazynu nawet kamery im nie wystarczają, żeby sprawdzić czy pracownik czegoś sobie nie schował pod bluzkę, zmiany personalne są tak częste że również utrudniają pracę poniekąd ludzie się sami zwalniają a drugim firma dziękuję i tak można pisać bez końca o tym cyrku. To co napisałam to wszystko prawda, pracowałam tam długo a teraz pracuję gdzie indziej i widzę różnicę choć wiadomo że idealnie nie jest ale odpoczywam psychicznie to najważniejsze
zdjecie uzytkownika
była - 2015-01-13 15:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z "wielkim" panem dyrektorem handlowym Dariuszem B.? Zwolnił się sam czy mu podziękowali? Ciekawa jestem bo on mnie zwolnił.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-13 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziękowali bo nie umiał Angielskiego:)na jego protegowanych też przyjdzie czas w tym śląskiego pulpeta ze średniowiecza:)
zdjecie uzytkownika
gall - 2015-01-15 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając opinię na temat tej firmy przyznaję całkowitą rację, wiem bo pracowałam bardzo długo, co do ludzi z wieloletnim stażem to " konie można było z nimi kraść" taka ekipa!!! (niestety wiele już z nich nie pracuje, zostali tylko najbardziej wytrwali, pozdrowienia dla BIELSKA, CZĘSTOCHOWY, KATOWIC, CZELADZI, DĄBROWY, SOSNOWCA BYTOMIA tak przy okazji). Każdy pracę szanował i pracował z pełnym oddaniem i zaangażowaniem niestety takie " perły" zostały zniszczone przez osoby nie mające pojęcia o wkładzie i pasji tych ludzi w tworzenie regionu, a szkoda bo na tym tylko góra traci.
zdjecie uzytkownika
anty pulpet - 2015-01-17 18:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2015-01-13 23:00:11]:
Dobre z tym pulpetem.Jak pulpet przechodzi przez bramki na lotnisku to ciekawe na co najpierw reaguje wykrywacz metalu?
Na jej zakuty łeb czy ołowiane dupsko.
To właśnie przez pulpeta pozwalniały się te wszystkie perły ale nie ma się co dziwić bo szanujący się człowiek nie da się traktować jak średniowieczny ciemnogród.!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-17 19:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba dupsko bo wielkie:)ale łeb też zakuty!
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-01-17 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy prezesi wiedzą że wozi się autem firmowym ze swoim facetem a on chodzi po sklepach i udaje tajemniczego klienta i zdaje jej relacje mimo że nie jest zatrudniony w migu!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sizeer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sizeer?
Zadaj pytanie
x