Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sizeer

Pracowałeś w firmie Sizeer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-21 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dajcie sobie spokój - 2014-10-27 20:39:26]:
Jak ktoś jest śmierdzącym leniem i nierobem to narzeka i marudzi bo się nie sprawdził bo jest za głupi żeby pracować gdziekolwiek,owszem praca 11 ,12 godzin ale kilkanaście dni w miesiącu wolnych,kasa,,,,cóż jak osiągasz dobre wyniki to i pensja jest ok. To ile zarobisz zależny tak naprawdę od Ciebie. . .
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-22 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co stało się z dyrektorem sprzedaży w migi nie wytrzymał ciśnienia i wyszedł zostawiając telefon i laptop ta firma to porażka nigdy
zdjecie uzytkownika
y - 2014-11-26 21:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-11-21 21:38:53]:
to napisz ile zarabiasz za to stanie 12 g i podawanie śmierdzących butów?:)
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-11-30 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajmy, że te buty śmierdzą, sa przeciez nowe, to nie mają prawa brzydko pachnieć, odstraszyłoby to klientów. Jednakże mnie również interesowałaby praca w sizeer, ktoś jest w stanie orientacyjnie przyblizyc stawke godzinową dla nowej osoby? Czy też pracownicy sa doceniani w inny sposób, typu dostaja zniżki do sklepu, jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
Bella - 2014-12-28 10:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie traktuje się pracownika jak śmiecia i niewolnika. Wykorzystają jak mogą, a po wszystkim, gdy nie jest się już potrzebnym to do widzenia. Buty, które tam są rozlatują się jeszcze przed pierwszym założeniem, a firma nic z tym nie robi. Pracownicy muszą za nie świecić oczami. Stawka śmieszna. Zniżki lepsze mają klienci niż pracownicy. Nieciekawe doświadczenie. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mega - 2015-01-02 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [y - 2014-11-26 21:43:03]:
Dyrektor w końcu uwolnił swój czas :))))
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-01-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
firma nie ma szacunku do pracownika, wiem bo tam pracowałam, żadnego zaplecza socjalnego, jedyną motywacją do pracy jest korekta premii która przy tak niskich pensjach jest bardzo odczuwalna. Pracownik zarabia tam około 1400 zł w Warszawie , fakt firma płaci na czas ale co z tego. Wymagania ogromne, nacisk na wyniki nie wyobrażalny wręcz nie do zniesienia. Częste niezgodności w dostawach którymi obciążani są pracownicy - zasada prosta jeżeli czegoś brakuje w dostawie następuje śledztwo kto wziął pracownik sklepu czy pracownik magazynu nawet kamery im nie wystarczają, żeby sprawdzić czy pracownik czegoś sobie nie schował pod bluzkę, zmiany personalne są tak częste że również utrudniają pracę poniekąd ludzie się sami zwalniają a drugim firma dziękuję i tak można pisać bez końca o tym cyrku. To co napisałam to wszystko prawda, pracowałam tam długo a teraz pracuję gdzie indziej i widzę różnicę choć wiadomo że idealnie nie jest ale odpoczywam psychicznie to najważniejsze
zdjecie uzytkownika
gall - 2015-01-15 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając opinię na temat tej firmy przyznaję całkowitą rację, wiem bo pracowałam bardzo długo, co do ludzi z wieloletnim stażem to " konie można było z nimi kraść" taka ekipa!!! (niestety wiele już z nich nie pracuje, zostali tylko najbardziej wytrwali, pozdrowienia dla BIELSKA, CZĘSTOCHOWY, KATOWIC, CZELADZI, DĄBROWY, SOSNOWCA BYTOMIA tak przy okazji). Każdy pracę szanował i pracował z pełnym oddaniem i zaangażowaniem niestety takie " perły" zostały zniszczone przez osoby nie mające pojęcia o wkładzie i pasji tych ludzi w tworzenie regionu, a szkoda bo na tym tylko góra traci.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-08 01:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka kasa - 2014-10-08 15:33:59]:
Po pierwsze to śląska już nie ma!!!
I od razu widać, że opinię piszą barany, którzy już nie pracują. Teraz mamy region Katowice - tak do waszej wiadomości:
Jesteście kiepscy i warto to wreszcie przyznać, a nie wylewać żalów w internecie - zabrakło wam odwagi w realu czy co? Dramat. Szkoda, że was znałam i pewnie lubiłam. Ale w tej psychologicznej grze widać..., że bez sizeer'a nie możecie żyć - takie silne doznania, czy nie macie własnego życia??? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A wy widocznie do łopaty tylko... hehe. Pozdrawiam Tych co są normalni ... i mają swoje życie prywatne :)
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-02-12 18:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam w sklepie w Pile,obsługa sklepu niemiła, wręcz nachalna!! Czułam się bardzo przytłoczona pytaniami jakie mi zadawała ekspedientka.Po kilkukrotnym "nie dziękuję..." atakowała mnie nowymi promocjami Na dodatek czułam się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo cały czas za mną chodziła i spoglądała na mnie. Omijać ten sklep!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-19 22:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna dziewczyna odchodzi z 50style Bielsko to już 4 osoby poszukiwane do pracy .Bardzo dobry Sklep jak ktoś chce się zatrudnić i zajść w ciąże. Przyjmują wszystkich z ulicy rozmowa kwalifikacyjna to fikcja.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-10 10:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma być jak ze swoim tylko jeździ autem migu I nicnie robi
zdjecie uzytkownika
nietwojasprawa - 2015-03-12 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co powiecie o regionie wrocław ?? proszę o opinie?
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-14 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep tragiczny nie polecam traktują ludzi jak śmieci rób wszystko i tak będzie źle a jak nie to cię zwolnia
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-21 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak warszawa się ma ...?
zdjecie uzytkownika
Śląsk - 2015-03-22 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia chyba już nie pracuje? Puścili ogłoszenie na Śląsk, że szukają DM.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-03-22 22:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś jaka jest stawka godzinowa w sizeer w Częstochowie w Galerii Jurajskiej? (umowa zlecenie)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-04-13 20:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj odbyło się szkolenie kierownikòw żenada nawet wody nie było Do wypicia nie mòwiąc o obiedzie . kazali nam nie parkować pod Hotelem bo parking płatny a kierownikòw migu nie stać !!!!
zdjecie uzytkownika
Prze - 2015-05-01 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [greg - 2013-03-27 22:46:03]:
Najniższa średnia krajowa?? A co to takiego?
zdjecie uzytkownika
MUS - 2015-05-01 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mm - 2012-07-05 23:49:59]:
Nie dziwię się że się czepiają jeśli Ty pisać nawet nie potrafisz... O zarobkach nie wspominając...
zdjecie uzytkownika
Była pracowniczka - 2015-06-21 14:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koszmar, wyzysk straszny, zarobki śmieszne, nie wiem jak w innych regionach ale na Śląsku jest tragedia, szczególnie jesli chodzi o płace, tak slabo to się chyba już nigdzie nie zarabia, wstyd.
zdjecie uzytkownika
Milka - 2015-07-01 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wypowie się na temat pracy w tej firmie na śląsku, a szczególnie interesuje mnie Bielsko-Biała? Jak jest na tą chwilę?
zdjecie uzytkownika
ponti - 2015-07-02 22:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracowniczka - 2015-06-21 14:56:26]:
oj żebyś się nie zdziwił. Jeśli chodzi o pracę w sklepach takich jak sizeer to jeszcze nie jest tak źle ( chociaż ja mam doświadczenie z pracy w takim sklepie w Warszawie, a tam pewnie były wyższe zarobki). Wolę pracy z butami niż z ciuchami w sieciówkach w galeriach gdzie trzeba zasuwać cały czas bez przerwy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sizeer

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sizeer?
Zadaj pytanie
alert