Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sizeer

Pracowałeś w firmie Sizeer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
x - 2014-09-23 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na cały a jak inaczej!W Wawie max 1500zł powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-26 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazde miasto? - 2014-09-23 17:39:32]:
Nie polecam. Bardzo mała kasa, ale Twoja decyzja. Pamiętaj mają korekty premii.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-10-06 11:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie polecam .Kasa tak mała ,że szkoda gadać a to czego się wymaga od doradców to jest jakaś masakra i do tego jeszcze ta beznadziejna regionalna na Śląsku -co ona tam jeszcze robi?.Omijać szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
jaka kasa - 2014-10-08 15:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszą, że taka mała kasa,. tylko że to wszystko zależy od naszego podejścia i tego ile nam kasy jest potrzebne. potrzebuję konkretnej informacji o stawce bo mam jeszcze inną propozycję pracy ale tam nie do końca mnie to zadowala - czekam na informacje od was. macie zniżki jak pracujecie tak pzoatym albo jakieś darmowe rzeczy?
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-08 17:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowe rzeczy w tej firmie dobre nawet buty pracownicze musisz sobie kupić co do kasy to ok 1270 zł na reke za 12 godzin stania w weekendy itd a wymagania program obsługi klienta itd a jak na śląsku odradzam przez regionalną pełny mobing
zdjecie uzytkownika
y - 2014-10-09 17:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się pełny mobing rodem ze średniowiecza! !!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-09 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze średniowiecza to jest regionalna na śląsku już miała sprawę za mobing ale jak na Pana D przyszła pora to i przyjdzie na jego znajomych w tym Dm Śląska
zdjecie uzytkownika
y - 2014-10-12 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję !!!
zdjecie uzytkownika
aha - 2014-10-23 16:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informacje o śląsku, ale tak na rpawdę to nie wiecie czy może w innych miastach jest zupełnie inaczej, jakaś lepsza atmosfera i nie ma tego co tutaj opisujecie? ja teraz ze śląska uciekam do warszawy i nie jest to proste dla mnie. tak myślałem o sizeerze jako pracodawcy, bo fajne butki mają, ale nie wiem jak to tam wygląda.
zdjecie uzytkownika
dajcie sobie spokój - 2014-10-27 20:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko.Tragedia.W biedronce płacą więcej i o wiele mniej wymagają.
Ta rodzinna firma to żenada.Tutaj nigdy nie będzie dobrze bo przez ostatnie 10 lat jeśli chodzi o zarobki to nic się nie zmieniło.Za to obowiązków przybyło jakby pensja przynajmniej trzy krotnie wzrosła.Pieniądze są tylko na otwarcia nowych salonów a pracowników dzięki którym się to wszystko kręci mają za nic.
Chcecie się przekonać nic bardziej prostszego.Aplikujcie !!!
Tylko przygotujcie się na brak życia prywatnego szczególnie w weekendy.
To na prawdę jest jakaś masakra ale w Polsce wszystko jest możliwe.Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-21 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dajcie sobie spokój - 2014-10-27 20:39:26]:
Jak ktoś jest śmierdzącym leniem i nierobem to narzeka i marudzi bo się nie sprawdził bo jest za głupi żeby pracować gdziekolwiek,owszem praca 11 ,12 godzin ale kilkanaście dni w miesiącu wolnych,kasa,,,,cóż jak osiągasz dobre wyniki to i pensja jest ok. To ile zarobisz zależny tak naprawdę od Ciebie. . .
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-22 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co stało się z dyrektorem sprzedaży w migi nie wytrzymał ciśnienia i wyszedł zostawiając telefon i laptop ta firma to porażka nigdy
zdjecie uzytkownika
y - 2014-11-26 21:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2014-11-21 21:38:53]:
to napisz ile zarabiasz za to stanie 12 g i podawanie śmierdzących butów?:)
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-11-30 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie przesadzajmy, że te buty śmierdzą, sa przeciez nowe, to nie mają prawa brzydko pachnieć, odstraszyłoby to klientów. Jednakże mnie również interesowałaby praca w sizeer, ktoś jest w stanie orientacyjnie przyblizyc stawke godzinową dla nowej osoby? Czy też pracownicy sa doceniani w inny sposób, typu dostaja zniżki do sklepu, jakieś premie?
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
e - 2014-12-01 22:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie śmierdzæ jak przyjdzie przepocony gościu i je założy:)stawka 1270 zł z premią:) zniżki 20% na wszystko i 40% na ich badziewne marki tyle zniżek powodzenia
zdjecie uzytkownika
Bella - 2014-12-28 10:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie traktuje się pracownika jak śmiecia i niewolnika. Wykorzystają jak mogą, a po wszystkim, gdy nie jest się już potrzebnym to do widzenia. Buty, które tam są rozlatują się jeszcze przed pierwszym założeniem, a firma nic z tym nie robi. Pracownicy muszą za nie świecić oczami. Stawka śmieszna. Zniżki lepsze mają klienci niż pracownicy. Nieciekawe doświadczenie. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mega - 2015-01-02 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [y - 2014-11-26 21:43:03]:
Dyrektor w końcu uwolnił swój czas :))))
zdjecie uzytkownika
j23 - 2015-01-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
firma nie ma szacunku do pracownika, wiem bo tam pracowałam, żadnego zaplecza socjalnego, jedyną motywacją do pracy jest korekta premii która przy tak niskich pensjach jest bardzo odczuwalna. Pracownik zarabia tam około 1400 zł w Warszawie , fakt firma płaci na czas ale co z tego. Wymagania ogromne, nacisk na wyniki nie wyobrażalny wręcz nie do zniesienia. Częste niezgodności w dostawach którymi obciążani są pracownicy - zasada prosta jeżeli czegoś brakuje w dostawie następuje śledztwo kto wziął pracownik sklepu czy pracownik magazynu nawet kamery im nie wystarczają, żeby sprawdzić czy pracownik czegoś sobie nie schował pod bluzkę, zmiany personalne są tak częste że również utrudniają pracę poniekąd ludzie się sami zwalniają a drugim firma dziękuję i tak można pisać bez końca o tym cyrku. To co napisałam to wszystko prawda, pracowałam tam długo a teraz pracuję gdzie indziej i widzę różnicę choć wiadomo że idealnie nie jest ale odpoczywam psychicznie to najważniejsze
zdjecie uzytkownika
gall - 2015-01-15 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając opinię na temat tej firmy przyznaję całkowitą rację, wiem bo pracowałam bardzo długo, co do ludzi z wieloletnim stażem to " konie można było z nimi kraść" taka ekipa!!! (niestety wiele już z nich nie pracuje, zostali tylko najbardziej wytrwali, pozdrowienia dla BIELSKA, CZĘSTOCHOWY, KATOWIC, CZELADZI, DĄBROWY, SOSNOWCA BYTOMIA tak przy okazji). Każdy pracę szanował i pracował z pełnym oddaniem i zaangażowaniem niestety takie " perły" zostały zniszczone przez osoby nie mające pojęcia o wkładzie i pasji tych ludzi w tworzenie regionu, a szkoda bo na tym tylko góra traci.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-08 01:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka kasa - 2014-10-08 15:33:59]:
Po pierwsze to śląska już nie ma!!!
I od razu widać, że opinię piszą barany, którzy już nie pracują. Teraz mamy region Katowice - tak do waszej wiadomości:
Jesteście kiepscy i warto to wreszcie przyznać, a nie wylewać żalów w internecie - zabrakło wam odwagi w realu czy co? Dramat. Szkoda, że was znałam i pewnie lubiłam. Ale w tej psychologicznej grze widać..., że bez sizeer'a nie możecie żyć - takie silne doznania, czy nie macie własnego życia??? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A wy widocznie do łopaty tylko... hehe. Pozdrawiam Tych co są normalni ... i mają swoje życie prywatne :)
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-02-12 18:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam w sklepie w Pile,obsługa sklepu niemiła, wręcz nachalna!! Czułam się bardzo przytłoczona pytaniami jakie mi zadawała ekspedientka.Po kilkukrotnym "nie dziękuję..." atakowała mnie nowymi promocjami Na dodatek czułam się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo cały czas za mną chodziła i spoglądała na mnie. Omijać ten sklep!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-19 22:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna dziewczyna odchodzi z 50style Bielsko to już 4 osoby poszukiwane do pracy .Bardzo dobry Sklep jak ktoś chce się zatrudnić i zajść w ciąże. Przyjmują wszystkich z ulicy rozmowa kwalifikacyjna to fikcja.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-10 10:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma być jak ze swoim tylko jeździ autem migu I nicnie robi
zdjecie uzytkownika
nietwojasprawa - 2015-03-12 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co powiecie o regionie wrocław ?? proszę o opinie?
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-14 22:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep tragiczny nie polecam traktują ludzi jak śmieci rób wszystko i tak będzie źle a jak nie to cię zwolnia
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-21 21:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak warszawa się ma ...?
zdjecie uzytkownika
Śląsk - 2015-03-22 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia chyba już nie pracuje? Puścili ogłoszenie na Śląsk, że szukają DM.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-03-22 22:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś jaka jest stawka godzinowa w sizeer w Częstochowie w Galerii Jurajskiej? (umowa zlecenie)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-04-13 20:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj odbyło się szkolenie kierownikòw żenada nawet wody nie było Do wypicia nie mòwiąc o obiedzie . kazali nam nie parkować pod Hotelem bo parking płatny a kierownikòw migu nie stać !!!!
zdjecie uzytkownika
Prze - 2015-05-01 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [greg - 2013-03-27 22:46:03]:
Najniższa średnia krajowa?? A co to takiego?
zdjecie uzytkownika
MUS - 2015-05-01 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mm - 2012-07-05 23:49:59]:
Nie dziwię się że się czepiają jeśli Ty pisać nawet nie potrafisz... O zarobkach nie wspominając...
zdjecie uzytkownika
Była pracowniczka - 2015-06-21 14:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koszmar, wyzysk straszny, zarobki śmieszne, nie wiem jak w innych regionach ale na Śląsku jest tragedia, szczególnie jesli chodzi o płace, tak slabo to się chyba już nigdzie nie zarabia, wstyd.
zdjecie uzytkownika
Milka - 2015-07-01 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wypowie się na temat pracy w tej firmie na śląsku, a szczególnie interesuje mnie Bielsko-Biała? Jak jest na tą chwilę?
zdjecie uzytkownika
ponti - 2015-07-02 22:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracowniczka - 2015-06-21 14:56:26]:
oj żebyś się nie zdziwił. Jeśli chodzi o pracę w sklepach takich jak sizeer to jeszcze nie jest tak źle ( chociaż ja mam doświadczenie z pracy w takim sklepie w Warszawie, a tam pewnie były wyższe zarobki). Wolę pracy z butami niż z ciuchami w sieciówkach w galeriach gdzie trzeba zasuwać cały czas bez przerwy
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-07-30 23:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie 14 lat i jakoś daję rade ,a jak ktoś chce tylko przyjść do pracy za kare i przepchać te 12 godzin to ma problem i pisze takie farmazony ..................
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-18 13:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam takie samo zdanie @niki! wydaje mi sie, że jak komuś zamezy na pracy to nie szuka wymówek tylko pracuje.Rozumiem, że praca w takim sklepie jak sizeer moze być ciezka, bo jednak umieć sprzedaż buty czy ubrania też trzeba umieć, ale nie jest to cięzka praca np. na budowie jednak i podobno kasa też jest ok
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-09-10 09:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIELKA ŻENADA!!! Byłam w sklepie w Pile w Galerii Kasztanowej, na początku atak ze strony pracownic- wręcz nachalne namawianie na kupno. Potem chodząc po sklepie czułam się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mogłam nic obejrzeć bo ciągle ktoś za mną stał. Zdecydowałam się na buty Lacoste - i teraz najlepsze - miałam kupon rabatowy na buty, sprzedawczyni gdy to usłyszała od razu straciła zapał do sprzedaży. Potraktowała mnie jak niechcianego gościa. Była niemiła a wręcz zasugerowała mi, że spadnie jej wartość na paragonie. LUDZIE OMIJAJCIE TEN SKLEP!!
zdjecie uzytkownika
dżidżuridżu - 2015-09-17 09:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak podobają się wam nowy system płacowy i ośmiogodzinny tryb pracy?
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-09-17 17:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jak 8h pracy to nie powinni inni narzekac, przeciez to sa normalne godizny pracy. a jak z @dżidżuridżu z zarobkami? pytam bo chcialam sie dostac do sizeer w sklepie jak sprzedawca. jak z weekendami? sa zajete.. jezlei tak to ile w ciagu dnia. bylabym wdzieczna gdyby ktos mi jednak mogl pomoc w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-25 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i tutaj wypowiedziała sie osoba, która pracowała lub pracuje w sizeer... klient nie wie, nie ma wiedzy na temat sprzedazy, na temat wartosci na paragon, sztuk na paragon....temat rzeka....
zdjecie uzytkownika
maass - 2015-10-18 01:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jeśli ktoś chce się zatrudnić w tej firmie to jednak zdaje sobie sprawę z tego, że bardzo dobrych zarobków nie będzie, no ale w branży odzieżowej tak już jest, 9 złotych na godzinę można w niektórych miejscach zarobić, no ale o wiele więcej już się nie da, nawet te 9 na rękę nie zawsze się dostanie.
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-12-06 00:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak Palec Analec :)
zdjecie uzytkownika
górek - 2015-12-06 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja dziwne to z tymi paragonami, pierwszy raz się spotykam z takim systemem. Praca powinna być od - do i za określoną stawkę. Sizeer za bardzo chyba kombinuje.
zdjecie uzytkownika
bimber - 2016-03-11 15:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-09-25 22:54:48]:
Chyba że pracuje w centrali gdzie dostał ten po... bezwartościowy bon na -20% -40% od ceny katalogowej ...
zdjecie uzytkownika
pstro - 2016-04-07 20:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że i tak można liczyć na dobre zarobki u nich @górek, bo przecież więcej niż przeciętna krajowa się pojawia a można liczyć na dodatkowe premie.
zdjecie uzytkownika
alojz722 - 2016-04-11 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w sizeerze generalnie szału nie robi. Przeglądając opinie, wiele rzeczy i u mnie się powtarza. Ciągłe zmiany grafików, na weekendy wszystkie pracujące, atmosfera mocno przeciętna, bo jest ogromna rywalizacja o klienta. Duży nacisk na sztuki na paragonie. Dziwna wypłata, bo przy pełnym etacie nawet z premią wychodzi mniej niż najniższa krajowa, a przy tym zero jakichkolwiek profitów - ani multisport, ani jakieś zniżki na produkty, bo 20% od ceny katalogowej pobije dobra promocja, która będzie dotyczyć także cen obniżonych. Wypłatę można sobie poprawić, jeśli zrobi się cel, ale często jest on ciężki do spełnienia.
zdjecie uzytkownika
kiedyś pracująca - 2016-05-03 22:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra... W ciągu 6 godzinnej zmiany, gdzie na sklepie było tylko dwóch pracowników, z czego jeden musiał być cały czas na sklepie i gdy chciał szukać butów dla klientów, to wołał tego drugiego z magazynu na sklep,do zrobienia było: przyjąć towar, rozłożyć dostawę, posprzątać magazyn, wystawić nowe modele butów, dotowarować ściany na sklepie, pościerać kurze i wyrobić jeszcze dwa tysiące utargu...Dodam, że metraż sklepu nie był mały a dostawy duże i częste... Dodatkowo trzeba było odwalać robotę za kierownika, bo lubił sobie wychodzić wcześniej do domu...człowiek tyrał jak głupi a oni tak mu podziękowali, że nie przedłużyli mu umowy i zatrudnili na jego miejsce studentów, żeby tylko zusu nie płacić...
zdjecie uzytkownika
risp - 2016-05-10 14:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak @kiedyś pracująca, ale przecież dostajesz pieniądze za pracę, spokojnie przez te 6-8 godzin można zrobić to wszystko, dobrze jednak, że studentów zatrudniają, no ale na umowę zlecenie niestety tylko.
zdjecie uzytkownika
no name - 2016-05-26 21:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czuby !!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sizeer!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sizeer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert