brak logo

P.H.U. MAG-ROAD

Żyrardów

Opinie o P.H.U. MAG-ROAD

~abc 2012-01-21 17:02:11
Firma powinna zmienić nazwę na Mag(ic) Road, magicznie znikają dane przez nich obietnice, tak w sprawach kadrowych, jak i biznesowych. Dobrze się dwa razy zastanowić, zanim podejmie się współpracę.
1
mario 2012-09-28 19:19:31
Pracuje w firmie, od dawna jak dla mnie ok,kasa na czas, zarobki w porzadku. Auta zadbane. Dlugie trasy
2
Adam 2014-01-27 16:52:50
omijać z daleka,(usunięte przez administratora)
3
miruch 2014-02-21 15:01:29
'Robert" może miałeś zapis w umowie, że aby dostać tą ostatnią kasę to musiałeś przepracować np. do końca miesiąca. Czasami tak bywa
1
gamdaor 2014-03-13 14:28:03
(usunięte przez administratora)U nich się jeździ na wariackich papierach , tam pracownik nie ma żadnych praw, ma tylko obowiązki.(usunięte przez administratora)
2
gamdaor 2014-03-14 09:42:52
No tak ,to co prawda i co nie wygodne to aut. Brawo Mag Road, tylko tak dalej, to będziecie jeździć taczkami.Wszystko do czasu, (usunięte przez administratora)Prowadzicie błędną politykę kadrową, w ten sposób ta firma nigdy dobrą nie będzie.
1
saito 2014-06-14 13:45:31
ale Ci którzy zostali nawet zachowując się tak jak piszesz, to mogą liczyć przynajmniej dzięki temu na porządną kasę?
1
Jacek 2014-06-23 16:24:03
Bzdury piszesz, zobacz jak się firma rozwinęła, a dobrzy szoferzy zarabiają pod 7 koła do ręki, firma nie poszukuje kierowców, tylko zwiększa tabor. Takie męty co nie chce się pracować piszą bzdury na dobrą firmę, gdzie jest dobrze poukładana praca, i kasa dobra, i zawsze na czas!. Szkoda ze wsród kierowców są tacy idioci, co tylko wypisują na firmę głupoty, i potem się dziwic, a szefowie traktują was tak, jak na to zasłużyliście, bo jesteście nierobami, i tak trzeba sobie jasno powiedzieć
1
Mario 2014-06-23 16:29:56
To jest jak dotąd najlepsza firma w jakiej pracowałem, a to co tu wypisują, to są byli kierowcy, którzy kradli, i mysleli ze nikt sie nie zorientuje. W Magroad trzeba pracować rzetelnie, i uczciwie, wtedy wszystko jest ok, a szef nie jest głupi, wiec tacy nędzni kierowcy się nie utrzymają. Pijaczki, i nieroby odpadają szybko, i potem im zal d...e ściska. A magroad to dobra solidna firma, i złego słowa nie powiem na nią, bo tam pracuję, i dobrze zarabiam, napewno wiecej, niż na polskie realia w 90% firm. Tylko trzeba się zastanowić, czy się chce pracować czy udawać ze się robi. to tyle , bajo
2
Mariusz 2014-06-24 16:33:40
Czepiacie się dobrej firmy, bo was nie chcą tam. Firma w porządeczku jest, oby tak dalej, jak widać można uczciwie robić biznes, i wszyscy są zadowoleni, moze poza tymi, co już nie pracują, i tu piszą głupoty.... (usunięte przez administratora). Pozdrawiam dobrych driverów.!
1
Arti 2014-06-25 11:45:29
Pracuję, dzialam, jest ok, że wymagają jazdy to chyba logiczne, skoro sie jeździ zgodnie z tacho, to napewno nikt nie będzie respektował siedzenia, tym bardziej ze jest dieta, i nie ma kombinacji. Wiec wiadomo ze wymagają też jazdy solidnej
1
Arko 2014-06-27 11:44:16
Firma dla ludzi którzy lubią swoją pracę- kierowcy, a nie dla nieudaczników, którzy przypadkowo zrobili lejce, i tylko patrzą zeby się uchlać na parkingu, i kombinują, żeby siedzieć, nie jechać. Ja nie narzekam, a nawet jestem bardzo zadowolony.
1
John 2014-08-21 09:38:45
Totalne Dno, tak mozna określić gościa Reza. Ty Sławek, uchlałeś się we Francji, i cię złapali, i co chciałeś żeby firma za ciebie płaciła kasę :)))).. Głupi jesteś, logiczne ze ci firma obcięła za koszty które narobiłes. NIe masz co z tym zrobić i swoje smutki topisz na forum, pijaku. Zygi biorą jak widze takich draiverów jak ty na parkingu, patologie społeczne.
1
bunio 2014-09-04 13:29:57
człowieku przeczytaj swój post i pomyśl kto w tej "konwersacji" jest tak naprawdę prostakiem. Są kierowcy , którzy pracują w Mag-Road przez długi czas i nie myślą wcale o zmianach, także da się tu pracować zarówno na spedycji krajowej jak i międzynarodowej. Nie każdy urodził się do pracy za kierownicą
janek 2014-10-09 14:26:26
Myślę Andrzej że z Ciebie jest niezła ciota , jak siedzisz i piszesz takie kłamstwa a jak byles w firmie jeszcze to siedzialeś jak szczur pod miotła. Ciesz się, ze cie jeszcze do sądu nie podali za te oszczerstwa ale niedlugo się doczekasz, bo szef już z tego co wiem ,zamierza zrobić z tym porządek.
kierowca bez pracy 2014-10-31 17:09:40
jak to u nich jest z wyjazdami zagranicznymi? dużo akich tras kursów miesięcznie jest i na ile się jedzie i w jakie miejsca przykładowo?zamiast się szarpać to mi pomóżcie
Dziadek 2014-12-11 17:16:28
Dobra firma, nie patrz na opinie kierowców degenaratów i alkoholikow, którzy zostali wyrzuceni z firmy, bo tylko patrzą gdzie zamoczyć dzioba
gumiś 2014-12-30 14:20:12
a skąd niby wiadomo kto jest degeneratem w kto alkoholikiem? i jakie to ma w tym kontekście znaczenie? mnie też jako kierowce poszukującego pracy bardzo interesuje ile się i gdzie jeździ oraz jak to się ma do systemu premiowego i płacowego. da się umowę o prace dorwać u nich obecnie? pozdrawiam i dzięx za pomoc
nie WASKI 2015-01-30 14:50:23
Wąski. Ty chlapiesz jezorem na lewo i prawo. Piszesz oszczerstwa, bo łatwo siedzieć w kabinie i obawiać innych a. Tak za plecami można wszystko powiedzieć o każdym. Jestem wieloletnim pracownikiem i oszczerstwa jakie pisze ten waskivniexda się słuchać. Firma w pełni profesjonalnya i z nie ma się do czego przyczepić. Nie słuchajcie tych szumowin co piszą kłamstwa. Trzeba mieć swój rozum. Pozdrawiam
1
Nie Marian 2015-01-30 18:19:32
(usunięte przez administratora)Przyjdź do biura i idź do szefa i mu powiedz co za oszczerstwa tu wypisujesz. Będziesz miał sprawę sądowa za te pomówienia i kłamstwa jakie wypisujesz bezpodstawnie. Szefostwo złożyło juz papiery na policje. Ma wszystkie twoje wpisy na forach. Szef się wkurzył i ma rację. Tacy szmaciarze jak ty będą płacić, adwokat juz zaciera ręce, bo duzo jezorem machales oczerniales bezpodstawnie firmę. Psuje jej dobry wizerunek. Za to wszystko zapłacisz. Myślisz ze jesteś nieuchwytny bo nie zarejestrwales się. Jesteś w błędzie. Czekaj na wezwanie na komendę a potem na sprawę. Ustalą twój adres po IP i będzieszczęśliwego płakał. Dużo zaplacisz szef ci nie daruje. Twoje godziny są policzone. Będziesz płacił i płakał. I dobrze takich kretynów trzeba uczyć i wychowywać jak ich własna rodzina nie wychowała. W więzieniu się celuje takich. Nie słuchajcie ludzie takich głupocie co boją się zarejestrować i za plecami obraduje i smaruja na porządnych ludzi i firmy. Każdy ma swój rozum. Pozdrawiam normalnych, celów trzeba tępić.
Wnikliwy... 2015-02-10 10:32:51
Z doświadczenia wiem, że tam gdzie smarują kierowcy na firmy, nie za ciekawie było.
A ile razy można wdeptywać w takie same g...? Wtedy lepiej dowiedzieć się wcześniej od tych doświadczonych zamiast na sobie doświadczać. Bo ile można doświadczać dziadostwa, wyzysku i oszustwa ze strony nie uczciwych pracodawców których w Polsce nie brakuje a statystyki organów kontrolnych nie kłamią o sprawach sądowych nie zapominając ( z winy pracodawców).
Jak prawdę napisali, nikt im nic nie zrobi i straszyć to sobie można. Piszcie kierowcy ale prawdę. Ja też pisałem różne rzeczy w różnych sprawach i nikt mi nic nie zrobił choć wielu straszyło.
Warunek, napisać prawdę i żeby było to dla dobra społecznego. W przeciwnym wypadku... konsekwencje mogą być dotkliwe jak i bolesne ;)
Co mogę doradzić, czytać uważnie umowy, nie godzić się na anomalie w firmach, egzekwować swoje prawa i nie poddawać się ani nie dawać się zastraszyć. Ale przede wszystkim samemu trzeba być w porządku, inaczej zawsze w każdej kwestii przegracie z pracodawcą bo zawsze mogą więcej... ale do czasu aż trafi kosa na kamień. Szkoda że rzadko bo wtedy szybciej wiele zmieniło by się w Polskich firmach transportowych. Problem w tym, że Wy sami sobie szkodzicie swoim zachowaniem, głupota i nie wiedzą. Powodzenia, dziękuję za wpisy.
Bronson 2015-02-10 12:04:30
Dobrze mi sie jeździ w firmie, jest w porządku. Kasa na czas, wypłata sie zgadza. Jezdzę, i czasem premia za spalanie i jazde tez jest.
1
Sef 2015-06-01 18:56:41
Nie gadaj głupot. Zadnych premii nie płacę. Jak sie nie podoba to wypad. Niedługo beda u mnie sami ukraińcy i polaczków odpulam.
ostatni sprawiedliwy 2015-06-03 16:20:40
robota jak robota 4-5-6 tygodni w trasie przesiadka cz d w busa i do domu czasem premia wpadnie za paliwo a tak po za tym dieta + podstawa jazda na maxa jak nie kilometry to godziny do oporu
1
wujek dobra rada 2015-06-23 15:19:42
omijać z daleka- wyzysk, chamstwo i oszustwo. niszczą ludzi i nie liczą sie z niczym.
pani jagoda 2015-07-08 14:20:02
@wujku bardzo dużo oskarżeń, natomiast żadnych konkretów i zadnego uzasadnienia swojej wypowiedzi. tak więc wybacz, ale twój komentarz njie jest wiarygodny i nie mogę go brać na poważnie. natomiast ciekawe czy to na kierowców do transportu przyjmują też kobiety bo ja bym chciała. już w spedycji pracowałam, dałabym radę
ostatni sprawiedliwy 2015-07-08 17:23:23
Jagoda dawaj magICZNEJ firmy napewno cie przyjmą bo bioro Prawie jak leci ja kwitne od pól roku jedyne co mnie trzyma to kasa na czas ale mozna lepsza firme trafic
kia 2015-08-09 23:25:20
Nie ma co pisać trzeba przyjść pojeździć i zobaczyć co tu jest grane.
elwira 2015-08-30 16:39:48
@ostatni ale w ogóle aktualnie kogoś szukają, bo nie widzę ogłoszeń w internecie. wypłata na czas jest istotna, a jaką dają umowę i czy te zarobki są na dobrym poziomie. i co z atmosferą między pracownikami bo to też ważne żeby dogadywać się między sobą. napiszcie co wiecie na ten temat, jak to wygląda.
Danys 2015-09-09 13:56:56
Oszuści. Kasa nie na czas. Jeździłem to wiem. Pan Artur niby fachowiec nie ma pojęcia o jeździe a gania jak młodych. Nie polecam. Auta nie które nowe ale większość to tragedia ponieważ nikt nie dba o nie.
Jacek 2015-09-09 17:28:55
Kasa na czas, płatności też, firma jest zdrowa, zobacz ile tam się dzieje, rozwija się z roku na rok, jest coraz więcej samochodów i kierowców. Wejdź na facebooka, firma dotuje różne wydarzenia, i biedne dzieci, itd. Jeżeli jest tak źle, to zobacz po ile lat ludzie pracują w firmie, i dlaczego kierowcy wracają do firmy skoro taka za ????. A skoro oszuści to czemu sponsorują wydarzenia i dają na biedne i chore dzieci ?. Ludzie zastanówcie się co za brednie piszecie. Te komentarze to są żałosne komentarze pseudo kierowców którzy zostali zwolnieni ,bo źle pracowali, tj, kradli albo siedzieli bo im się nie chciało jeździć. Pięniądze bardzo dobre się tu zarabia jako kierowca, ale firma wymagania ma swoje, nic nie ma za darmo, pieniądze nie spadają z nieba, choc niektórzy tak myślą.
Jan 2015-09-09 17:38:50
Wyzysk- dla ciebie to jest jazda 9h za dużo ,bo jak stać chciales po 15h, to myślisz ze tu nikt nie widział twojej marnej jazdy. Wiec idz taczkami jeździć jak nie dajesz rady, Chamem jesteś sam i prostakiem, bo piszesz sam takie bzdury a jak byles w biurze to siedziales i nie miałeś co powiedzieć, na swoje występki. Jesteś sam oszustem, kolejne bzdury jakie piszesz swiadcza o Tobie. Każdy może smarować na każdego
Były kierowca 2015-09-11 16:29:06
wypowiedziałem się ale ktoś moją wypowiedź skasował narazie
saito 2015-09-29 22:33:09
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Dajcie znać jeśli łaska jak wyglada sprawa również z zarobkami bo i o tym jakos do tej pory nie było konkretów .
Jacek 2015-10-22 12:31:12
Zarobki są świetne, nie zarabiałem takich pieniędzy jak w magroad i nie powiem złego słowa na firmę, tylko trzeba uczciwie jeździć i nie rzeźbić
pola 2015-10-30 03:05:28
no i super, dzięki za opinie @Jacek, teraz ja widze, ze jest u ncih praca w Zyrardowie, czyli nie musiałbym sie przeprowadzac tak jak już planowałem. Widze, ze wolne jest stanowisko na dyspozytora międzynarodowego i fajnie, ze mozna wtej sposób sobie troche dorobić jednak. Dajcie znac jeszcze jak z kasą jest!
Były kierowca 2016-01-29 19:01:21
Jak chcesz to zatrudniaj Ukraińców i niech siedzą w budzie po 2 lub 3 miesiące. W ogóle podczas rozmowy z twoją żoną było mówione co innego do zarobków a wyszło inaczej.Teraz masz szansę zatrudniać Ukraińców Litwinów i innych bo Polacy wiedzą co to za firma.Pozdrowienia dla dyspozytorów co nie potrafią esemesa na pisać tylko robią to na zasadzie kopiuj i wklej.
saito 2016-01-30 10:22:29
co to za różnica kogo zatrudniają. Szukają pracowników biurowych i jeśli ukrainiec zgadza się na ich warunki to czemu mają go nie zatrudniać. Opłacalne dla obu stron
kosos 2016-02-15 16:37:21
Obcokrajowcy pracują w tej firmie bo widocznie bardziej opłaca im się takich ludzi zatrudniać @Były kierowca. Ale Polacy też pracują, duża część z nich jest na umowie o pracę.
ArtekS 2016-02-17 23:10:52
MAG-ROAD to porządna firma i każdy kto na tym forum napisał na nią źle to z pewnością osoba, która została zwolniona za jakieś przewinienia albo osoba, która powiela bzdurne kłamstwa takich osób. Polecam firmę każdemu kto chce dobrze zarabiać i przede wszystkim pracować!! Pozdrawiam Szefostwo oraz kolegów i koleżanki z biura.
Danke 2016-02-18 10:46:50
Rozumiem, że waszym zdaniem to coś złego, że są też obcokrajowcy w firmie? Moim zdaniem to właśnie dobrze świadczy o firmie, że daje szansę każdemu. Mnie też mogliby dać szansę na zatrudnienie i prowadzić obecnie jakąś rekrutację... Chciałbym być u nich pracownikiem ds. telemarketingu, bo są bardzo fajne prowizje i umowa o pracę. Dajcie znać jak coś się u nich takiego pojawi.
dosti 2016-02-23 12:55:53
niestety nadal nie ma żadnych nowych ofert od nich, nawet na telemarketerów, ale jak szukacie pracy to zaglądajcie na gowork regularnie, bo oni zawsze zapewniają dostawę świeżych ofert :)
max 2016-02-23 21:33:40
Funkcja kopiuj i wklej pozwala zaoszczedzic czas idioto, ktory nie potrafi odczytac smsa, oraz uniknac bledow w pisowni.
macko 2016-02-26 17:46:43
Podejrzewam, że musisz sama jakoś się zainteresować, nie wiem, może zadzwonić czy napisać do nich nawet wiadomość odnosnie zatrudnienia, podejrzewam, że coś sie znajdzie na telemarketingu.
pracownik 2016-04-08 19:04:33
UWAGA LUDZIE!!!! Pracowalem w firmie mag road 3 miesiace. Nie przedluzylem umowy z firma tylko dlatego, ze trafila mi sie fajna robota na miejscu. Rozstalem sie z firma w mojej ocenie w przyjemnej atmosferze bez palenia mostów. Poprstu cos lepszego mi sie trafilo. Nie dostalem pieniedzy za ostani kurs. Otrzymalem tylko podsatwe ale bez diet. Oszukali mnie na ponad 3 tys zł.
pracownik 2016-04-08 19:16:07
Przepraszam wszystkich. nie chodzilo mi o firme mag road z zyrardowa. na temat tej firmy nie mam informacji. pozdrawiam.
pracownik 2016-04-08 20:33:21
Jeszcze raz wszystkich przepraszam. Opisałem sytuacje z innej firmy. Nigdy nie byłem związany z firmą Mag Road z Żyrardowa ponieważ nie jestem kierowcą tira. Wyjaśniam aby nikogo nie wprowadzać w błąd. Pozdrawiam :D
flirt 2016-04-08 22:22:57
Telemarketing jest dość trudny, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę i liczyć na odpowiednie prowizje do podstawy zarobków. Takie urozmaicenie jest niezłe.
hata 2016-05-13 12:15:30
@flirt, bez obrazy, ale to zadne urozmaicenie. No, może ta umowa się wyróżnia i zachęca. Jednak pracując na słuchawce gdziekolwiek, lecisz na prowizji, na tym to polega.
Zostaw swoją opinię o P.H.U. MAG-ROAD - Żyrardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. MAG-ROAD