Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pol-Necks Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Pol-Necks Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2011-11-02 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! pracuję tu ponad rok i mam bardzo dobrą opinię na temat firmy. Nie wszystko jest idealnie (ale gdzie jest?!), ale przynajmniej bardzo wiele osób stara się, aby to miejsce było dobrym miejscem pracy dla wszystkich. Chyba najfajniejsze są relacje między ludźmi. Pozdrawiam Wszystkich w Pol-Necksie :-).
zdjecie uzytkownika
fizyczny - 2011-11-03 10:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła Aniu.
Sądząc po Twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku,że pracujesz w biurze.Wejdz kiedyś na halę produkcyjną i porozmawiaj z ludzmi.Zobaczysz jak tu jest "pieknie".Nie miałaś chyba jeszcze bliższej styczności z naszym kierownikiem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-05 09:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fizyczny - 2011-11-03 10:27:59

Miła (usunięte przez administratora).
Sądząc po Twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku,że pracujesz w biurze.Wejdz kiedyś na halę produkcyjną i porozmawiaj z ludzmi.Zobaczysz jak tu jest \
Odezwij sie na maila firmowego albo zadzwoń - spotkamy się na hali, na śniadaniu, przed drugą albo po pierwszej zmianie. Przyjdę to pogadamy. (usunięte przez administratora) Ps. Kontakt do mnie w każdej gazetce na ostatniej stronie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-05-14 13:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DROGA ANIU -DOLACZAM SIE DO WYPOWIEDZI KOLEGI. Z POZIOMU PRACOWNIKA BIUROWEGO MASZ PRAWO MIEC DOBRE ZDANIE NA TEMAT TEJ FIRMY- DOBRA PENSYJKA 3000 I W GORE DZIESIĄTKI ZEBRAN MIESIECZNIE, Z WIEKSZOSCI KTORYCH NIC NIE WYNIKA ORAZ WZAJEMNE POKLEPYWANIE SIE PO TYLKU:) (BUMELKA-ZA DOBRA KASE).
WY BIUROWI ZAPOMNIELISCIE JEDNAK ZE TO PRODUKCJA NA WAS ZARABIA A Z TEGO CO SLYSZE WYNIKA ZE CALKIEM NIEŹLE SIE BAWICIE JEJ KOSZTEM (BZDETNE GAZETKI-JAK TO JEST FAJNIE W FIRMIE)-DZIWI MNIE ZE WLASCICIEL TEGO NIE WIDZI. (usunięte przez administratora) NA SZCZESCIE JAKIS CZAS TEMU MOJE DROGI ROZESZLY SIE Z TA FIRMA LECZ SPOTYKAM SIE Z LUDZMI TAM PRACUJACYMI I SLYSZE ZE JEST CORAZ GORZEJ. ATMOSFERA JEST FATALNA POMIEDZY ZALAGA A POCZYNANIA KIEROWNIKA PRODUKCJI NIE MAJA KONCA W BUDOWANIU NAPIECIA POMIEDZY LUDZMI. ZAROBKI 1500 I MALEJA, A WYDAJNOŚCI NA DWU KROTNIE WYZSZYM POZIOMIE NIZ ZA CZASOW GDY TAM PRACOWALEM (JUZ WTEDY SZLO SIE NIEZLE NATYRAC).

SLYSZALEM NIEDAWNO OD KUMPLA, ZE ROBI SIE ZEBRANIA NA TEMAT CZY ZROBIC ZEBRANIE I TRZECIE CO WYNIKLO Z ZEBRANIA-NO JAK WSPOMNIALEM POWYŻEJ, POZAZDROSCIC KADRZE:)

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-10-09 10:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pol-Necks Toruń...Obecnie Frauenthall Automotive Toruń. Powiem krótko...Gdyby nie T(usunięte przez administratora)to ta firma już dawno poszłaby spać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 13:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dostać się na produkcje do Pol-Necks? mam juz swoje lata 43 myslicie ze mam szansę? posiadam doświadczenie, intersuje mnie wynagrodzenie 1300 netto minimum będzie? A jak z atmosferą w końcu to pracowni tworzą, a tam jak da się dogadać?
zdjecie uzytkownika
Pol czy NECKS - 2014-03-11 15:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za czasów dobrobytu gdy jeszcze nie należała do do koncernu Frauenthall, człowiek, który nie bał sie pracy mógł nieźle zarobic, naprawde nieźle.
Teraz gdy fima nastawiona jest na robienie zesku nader wszystko, spada jakośc, a jesli jest ona nie zauwazalna odbija sie kosztem pracowników fizycznych. Posiłkowanie sie firma zewnetrza przy naborze wpłyneło również na typ ludzi podejmujacych prace, a co za tym idzie rotacja tych osób jet tak duża że i sami przełożeni mają problem.

Co do kieronika produkcji. Typ oderwany od rzeczywistości nie zwiazany całkowicie z produkcja lecz z biurokracją. Na produkcji mozna go spotkac ukrywajacego sie za rokiem i czyhającego na powiniecia pracowników i ni z tąd ni z owąd dowiadujesz sie od majstra że masz 5% mnie premii nawet nie wiesz za co ...:]

Nie jest to forma złosliwa ponieważ mnie osobiscie to nie dotknęło ale napewno tendencja taka jest.

Co do kadr złośliwe "baby" które uważają pracowników produkcyjnych za ...
A ich miejsce pracy BIURO za siedzibę plot, do którego tak łatwo nie można sie dostać. PARANOJA

Moje PANIE biuro to miejsce pracy, a mnie nauczono że tam nie trzeba pukać.
Suma sumarum polecałbym ich sasiadów NECKS pod kierownictwem Pana Łobacza.
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2014-06-28 22:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pol necks tobanda kolesi od klechy po koszyka i ten rudy mat*oł,pojecia o produkcji zero. chcesz sie dostać do roboty? musisz byc waflem któregoś z tych panów. robota w miare się kleiła za łobacza i patenta. teraz ogólnie syf. banda konfidentów. może lepiej zaabiaja,ale w necksie przynajmniej nie ma tylu konfidentów.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-29 22:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja akurat konfidentów to bym się nie obawiał, chyba, że miałbym coś na sumieniu... Może jeszcze ktoś doda aktualna opinię, warto teraz zainteresowac się pol-necks?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Necks Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x