Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Transeuropa Koszalin

Pracowałeś w firmie Transeuropa Koszalin i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
321 - 2009-10-14 20:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam trzy miesiące i napisze krótko ta firma to porostu dno.Wszyscy kierowcy którzy tam pracowali lub znają tą firmę mówią to samo,aż dziwne że to jeszcze istnieje.Wyspecjalizowali się w okradaniu kierowców,a nie w transporcie.Przerobiłem na własnej skórze tyle różnych sytuacji okradania mnie że nie chce mi się tego wszystkiego pisać tzn.przeciąganie przelewów,oszukiwanie mnie na rozliczeniach,podpisywanie weksli in blanco,chcieli żebym pokrywał ich koszty z własnych pieniędzy itp.itd.
zdjecie uzytkownika
Madziasweet - 2010-03-16 13:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie czekam na przelew z tej firmy już prawie tydzień
Nie wiem co z tymi kadrami ,ale dla mnie coś tam nie jest w porządku
A my tam dalej w trasie
zdjecie uzytkownika
lech - 2010-09-13 09:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja przygoda z tą firmą trwała trzy tygodnie,po których stwierdziłem ta firma to nie dla mnie i było by ok ale za ten okres nie zapłacili mi kasy gdyż stwierdzili że auto za dużo spaliło(masło maślane i tania wymówka) przez 12 lat na międzynarodówce nie spotkałem tak nierzetelnej firmy!
zdjecie uzytkownika
ja696 - 2011-01-06 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury.Ja też tam pracowałem i nie miałem problemu z rozliczeniami,nikt też nie próbował mnie okraść.Odszedłem bo nie odpowiada mi system 3/1.
zdjecie uzytkownika
ja696 - 2011-01-06 19:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widocznie za dużo Ci spaliło-auta mają sondy-możesz poprosić o rozliczenie zużycia paliwa.Pozostaje Ci też Sąd jeżeli czujesz się oszukany.Irytują mnie tacy zawodnicy-nie pasuje to się zwalniam ale nie obrabiam nikomu dupy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-15 10:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również pracowałem w TRANSEUROPIE i było super i wróciłbym tam zaraz.tylko nie mogę pracowac na dziłalności. kasa była na czas kontakt ze spedytorami super. A najważniejsze dbałośc o tabor przez p.[usunięte przez administratora].Polecam firmę dla normalnych szoferów.Pozdrawiam wszystkich Andrzej.
zdjecie uzytkownika
były - 2012-09-25 00:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa była na czas kilometrów mało wyiazdy na ukraine musisz pokryć dopisujac do ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nku poza tym tam się pracuje nie 3/1 tylko do bólu a małyszko to najgorszy spedytor a dziewczyny owinoł w okół palca jak chcesz pracować to musisz być posłuszny
zdjecie uzytkownika
wshark - 2012-09-27 08:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja obecnie pracuję w tej firmie 2lata. Jak można wydawać takie negatywne opinie po 3 tygodniach pracy!? Rozliczenia finansowe prowadzone są na bieżąco, Tabor jest w większości nie starszy jak 2 lata. Spedycja- jak w każdej firmie, trochę nerwowa, ale organizują pracę szybko i wykazują się znajomością zagadnienia. Dział techniki robi co może aby utrzymać tabor w sprawności technicznej, choć bywają czasami trudności z \"byciem na bazie\". System pracy 3/1 (uczciwie powiem, że często jest to przeciągane tak do 3,5-4tygodni i 7-10 dni w domu). Sporo krwi psują nam przesiadki z zestawu na zestaw, ale da się to zorganizować. Nie czuję się \"przepracowany\". Ogólnie - Ja nie wybieram się szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
makropod69 - 2013-02-02 11:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odszedlem z firmy 01 wrzesnie przelew przeciagneli do 30 i bylo by wszystko ok gdyby nie to ze nie wyplacili mi 350 zl oraz nie oddali za mandat z bialorusi za niewaznego eixa.a od wrzesnia nikt nie odbiera telefonu to jest taka firma gdzie odchodzisz to pozniej maja cie glebokojak potrzebujesz cos jeszcze wyjasnic zreszta andrzej wiesz to sam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-17 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanawiam się nad współpracą z Transeuropa Koszalin i poszukuje jakiś aktualnych informacji na temat tej firmy. Jak tam wygląda współpraca? Trzeba mieć własną działalność gospodarczą? Ile można wyciągnąć kasy średnio miesięcznie? Jak traktują kierowców? Bardzo proszę o pomoc wszystkich którzy współpracowali z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ejsy - 2013-08-13 22:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz kolego przyblizyc wspolprace z ta firma bo wybieram sie do pracy u nich
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-14 10:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejsy to jak będziesz mieć już jakieś konkretne spostrzeżenia z pracy w tej firmie to napisz tutaj. No i oczywiście jaka pensja :)
zdjecie uzytkownika
nie zależny - 2013-09-07 07:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam a napisz ile przez 3 miesiące spóściłeś paliwa.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ernest - 2013-09-16 17:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spuszczanie paliwa? To takie rzeczy się tam praktyukuje że tak powiem? A pensje to jakie są średnie?
zdjecie uzytkownika
norbi - 2014-03-07 17:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że jak ktoś praktykuje takie rzeczy w transeuropa, to długo nie popracuje, to zachowanie nie fair względem pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Imo - 2014-03-10 22:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie jakby przyłapali, że spuszcza się wachę to rączki by poucinali a przy okazji straciłoby się pracę ;)
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-05-21 18:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle, że takich zachowan dawno juz nie ma, każdy pracodawca, nawet transeuropa powinien móc pewne rzeczy policzyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transeuropa Koszalin
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x