brak logo

Transeuropa Koszalin

Koszalin

Opinie o Transeuropa Koszalin

321 2009-10-14 20:45:17
Pracowałem tam trzy miesiące i napisze krótko ta firma to porostu dno.Wszyscy kierowcy którzy tam pracowali lub znają tą firmę mówią to samo,aż dziwne że to jeszcze istnieje.Wyspecjalizowali się w okradaniu kierowców,a nie w transporcie.Przerobiłem na własnej skórze tyle różnych sytuacji okradania mnie że nie chce mi się tego wszystkiego pisać tzn.przeciąganie przelewów,oszukiwanie mnie na rozliczeniach,podpisywanie weksli in blanco,chcieli żebym pokrywał ich koszty z własnych pieniędzy itp.itd.
2
Madziasweet 2010-03-16 13:56:01
No własnie czekam na przelew z tej firmy już prawie tydzień
Nie wiem co z tymi kadrami ,ale dla mnie coś tam nie jest w porządku
A my tam dalej w trasie
lech 2010-09-13 09:49:26
Moja przygoda z tą firmą trwała trzy tygodnie,po których stwierdziłem ta firma to nie dla mnie i było by ok ale za ten okres nie zapłacili mi kasy gdyż stwierdzili że auto za dużo spaliło(masło maślane i tania wymówka) przez 12 lat na międzynarodówce nie spotkałem tak nierzetelnej firmy!
ja696 2011-01-06 19:23:37
Bzdury.Ja też tam pracowałem i nie miałem problemu z rozliczeniami,nikt też nie próbował mnie okraść.Odszedłem bo nie odpowiada mi system 3/1.
ja696 2011-01-06 19:32:46
To widocznie za dużo Ci spaliło-auta mają sondy-możesz poprosić o rozliczenie zużycia paliwa.Pozostaje Ci też Sąd jeżeli czujesz się oszukany.Irytują mnie tacy zawodnicy-nie pasuje to się zwalniam ale nie obrabiam nikomu dupy.
anonim 2011-09-15 10:32:11
Ja również pracowałem w TRANSEUROPIE i było super i wróciłbym tam zaraz.tylko nie mogę pracowac na dziłalności. kasa była na czas kontakt ze spedytorami super. A najważniejsze dbałośc o tabor przez p.[usunięte przez administratora].Polecam firmę dla normalnych szoferów.Pozdrawiam wszystkich Andrzej.
były 2012-09-25 00:06:14
kasa była na czas kilometrów mało wyiazdy na ukraine musisz pokryć dopisujac do ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nku poza tym tam się pracuje nie 3/1 tylko do bólu a małyszko to najgorszy spedytor a dziewczyny owinoł w okół palca jak chcesz pracować to musisz być posłuszny
wshark 2012-09-27 08:52:16
Ja obecnie pracuję w tej firmie 2lata. Jak można wydawać takie negatywne opinie po 3 tygodniach pracy!? Rozliczenia finansowe prowadzone są na bieżąco, Tabor jest w większości nie starszy jak 2 lata. Spedycja- jak w każdej firmie, trochę nerwowa, ale organizują pracę szybko i wykazują się znajomością zagadnienia. Dział techniki robi co może aby utrzymać tabor w sprawności technicznej, choć bywają czasami trudności z \"byciem na bazie\". System pracy 3/1 (uczciwie powiem, że często jest to przeciągane tak do 3,5-4tygodni i 7-10 dni w domu). Sporo krwi psują nam przesiadki z zestawu na zestaw, ale da się to zorganizować. Nie czuję się \"przepracowany\". Ogólnie - Ja nie wybieram się szukać innej pracy.
2
makropod69 2013-02-02 11:43:10
odszedlem z firmy 01 wrzesnie przelew przeciagneli do 30 i bylo by wszystko ok gdyby nie to ze nie wyplacili mi 350 zl oraz nie oddali za mandat z bialorusi za niewaznego eixa.a od wrzesnia nikt nie odbiera telefonu to jest taka firma gdzie odchodzisz to pozniej maja cie glebokojak potrzebujesz cos jeszcze wyjasnic zreszta andrzej wiesz to sam
1
anonim 2013-05-17 10:09:45
Witam. Zastanawiam się nad współpracą z Transeuropa Koszalin i poszukuje jakiś aktualnych informacji na temat tej firmy. Jak tam wygląda współpraca? Trzeba mieć własną działalność gospodarczą? Ile można wyciągnąć kasy średnio miesięcznie? Jak traktują kierowców? Bardzo proszę o pomoc wszystkich którzy współpracowali z tą firmą.
ejsy 2013-08-13 22:34:42
mozesz kolego przyblizyc wspolprace z ta firma bo wybieram sie do pracy u nich
eryk 2013-08-14 10:38:57
ejsy to jak będziesz mieć już jakieś konkretne spostrzeżenia z pracy w tej firmie to napisz tutaj. No i oczywiście jaka pensja :)
nie zależny 2013-09-07 07:10:46
Witam a napisz ile przez 3 miesiące spóściłeś paliwa.Pozdrawiam
3
ernest 2013-09-16 17:58:46
Spuszczanie paliwa? To takie rzeczy się tam praktyukuje że tak powiem? A pensje to jakie są średnie?
1
norbi 2014-03-07 17:47:07
Podejrzewam, że jak ktoś praktykuje takie rzeczy w transeuropa, to długo nie popracuje, to zachowanie nie fair względem pracodawcy.
Imo 2014-03-10 22:30:57
Pewnie jakby przyłapali, że spuszcza się wachę to rączki by poucinali a przy okazji straciłoby się pracę ;)
1
Janek 2014-05-21 18:17:29
Myśle, że takich zachowan dawno juz nie ma, każdy pracodawca, nawet transeuropa powinien móc pewne rzeczy policzyć.
komisyj 2014-12-30 14:06:22
hejżeho~! ja nie znam dokładnie szczegółow pracy w transeuropie ale chciałbym się dowiedzieć czegoś natemat pracy tam i czy są planowane jakięs przyjęcia na nowe miejsca albo może ktoś zwolni pracę? Zarobki to dla mnie istotna sprawa daltego o tym też możęcie napisac,... kasa sie musi zgadzać... pozdrawiam
marcin 2015-02-28 14:08:07
Komisyj, jak widać nikt ci nie odpowiedział, wiec pewnie mi też nie odpowie, bo nasze pytania by się zdecydowanie zazębiały... no ale wpływu na to nie mamy, a wiesz może gdzie jeszcze można dowiedzieć się czegoś o transeuropie koszalin? i najlepiej nie suchych informacji tylko do pracowników czy coś?
1
tolek 2015-03-15 16:44:39
Transeuropa z Koszalina rozpoczęła ostatnio akutalizacje swojej strony internetowej także widać , że powzięli postanowienie , że biorą się za siebie już na poważnie. Bo za taki właśnie poważny krok można to uznać. Miejmy nadzieję , że kierowcy pracujący tutaj również będą z wszelkich zmian w firmie zadowoleni
J-23 2015-03-28 08:06:51
Stronka jak była tak jest pusta to samo od roku (usunięte przez administratora) chyba że jakas nową otworzyli
j-23 2015-08-05 10:09:59
Nareszcie jest stronka
J-23 2015-08-18 07:41:30
Jest już stronka czynna - OK!!!!
zof 2015-08-24 12:45:22
Wiecie co ta Transeuropa z Koszalina, ma naprawdę nowoczesny tabor. Jest 60 nowoczesnych zestawów które spełniają europejskie standardy. Z resztą jak się wejdzie do nich na stronę internetową to już samo zdjęcie w tle robi wrażenie, przynajmniej na mnie zrobiło. Chciałbym być tam kierowcą, mając do dyspozycji taką flotę.
Jerzy 2016-04-10 12:18:11
@zof szkoda tylko, że aktualnie nie ma żadnych ofert pracy, bo sam bym chętnie wysłał własny życiorys. A tobie się udało znaleźć u nich zatrudnienie? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?
2
hot 2016-05-11 23:14:10
To doskonały dowód na to @Jerzy, że każdy dba o to, żeby atmosfera była przyjacielskie, a relacje między pracownikami opierały się na dobrych stosunkach. W końcu to odpowiednio przyczynia się do sukcesu w firmie, ale wiadomo jaka jest średnia u nich wypłata? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Transeuropa Koszalin - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transeuropa Koszalin