brak logo

kombud

Radom

Opinie o kombud

anonim 2009-03-25 08:51:05
Słowa kojarzące się z kombud (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w kombud:atmosfera w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w kombud:zarobki
anonim 2011-02-15 21:38:19
PROSZE O OPINIE NA TEMAT FIRMY I PŁAC CHCIAŁBYM PODJĄĆ TAM PRACE.
1
anonim 2011-06-08 19:16:46
atmosfera w pracy beznadziejna. zarobki małe, [usunięte przez administratora] ze strony dyrekcji, każą pracować po godzianch i nie płacą za to, w całej firmie bałagan i brak jakiejkolwioek organizacji pracy.
były 2012-09-27 21:53:55
Ja wspominam robote dobrze, odeszłem i teraz żałuje, [usunięte przez administratora]
1
anonim 2013-05-12 12:58:06
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w kombud? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Ile da radę przy dobrych wiatrach wyciągnąć miesięcznie?
gosc 2013-06-03 10:26:11
Wiem, ze dostaja w tej firmie 8zl na godz. Jakas masakra!!!!!!!!!!! I dziwia sie, ze nikt nie chce pracowac u nich.
1
xyz 2013-06-09 09:43:03
W kombudzie coraz większa lipa...ciągle dyrekcja mówi że kryzys choć zyski olbrzymie. Niektórym po awansie na stanowisko dyrektorskie to odbija totalnie....wszyscy w kombudzie wiedzą o kogo chodzi. Było dużo lepiej kilka lat temu - teraz po zmianie zarządu robi się coraz gorzej
anonim 2013-06-13 20:06:21
A mi tam się podoba. Pracuje od paru lat i nie narzekam
tk 2013-06-17 11:25:07
penie kolego dobrze Ci sie pracuje bo jestes czlonkiem rodziny. Normalny czlowiek moze sie tam tylko zmarnowac. Balagan komuna i obłuda. Tyle o tej firmie. Noi szykują konkretne zwolnienia w najbliższym czasie.
1
anonim 2013-06-21 18:32:02
tk, skąd wiesz o tych zwolnieniach z kombud? Te 8zł to na jakim stanowisku? Czy nie szukają pracowników? Bo tu kolega o zwolnieniach, a ja pracy szukam.
ona 2013-07-20 17:14:35
mój mąż u nich pracuje, bardzo fajna rodzinna atmosfera, lojalni pracownicy, da się ze wszystkim dogadać. Zarobki są bardzo dobre jak na Radom i praca też ok. Uważam ich za solidną firmę, i mój mąż się nigdzie stamtąd nie wybiera :)
ninaa 2013-07-29 11:23:31
ona a dlugo juz pracujesz masz umowe o prace ?ile zarabiasz w Kombudzie mozesz ta kwote nam blizej okreslic??dzieki wielkie w Radomiu trudno o prace:(
ona 2013-08-01 13:14:12
Mąż ma tam 1500 zł netto. To bardzo dobrze jak na Radom. Kombud to solidny proacodawca. Serdecznie polecam tą firmę.
anonim 2013-08-02 21:17:44
Czy w kombudzie w Radomiu pracownicy maja jakies ubezpiecznie na zycie grupowe jak to wyglada obecnie?
Rafi 2014-02-25 20:28:17
Czy firma aktualnie oferuje miejsca pracy? Szukam w branży elektryka, elektrotechnika, automatyka. Może potwierdzicie, bądź nie, powyższe opinie na temat tego pracodawcy? Warto związać przyszłość zawodową z Kombudem?
majsterklepka 2014-05-01 15:59:34
pracuje i nie narzekam - praca ok płaca ok godzin aktualnie nie płacą niestety i fakt ze ciągle się zasłaniają kryzysem - cóż firma jest rodzinna więc mnie nie dziwi ze i najbliższa rodzina obejmuje kierownictwo - ci co "poszli w derektory" tylko kontrolują prace innych czy mu odbiło?? moim zdaniem raczej nie trochę bałaganu jest ale widzę postęp. powinni (usunięte przez administratora)parę marudzących osób na pysk zwłaszcza ze nikt naprawdę nie chce z nim współpracować. na niektórych działach tempo prac duże na innych leniwie.
bzyk 2014-07-31 22:35:02
wszystko załatwiane po znajomości rodzinki, według której 1200 zł to bardzo dobre zarobki jak na radom, a rodzinka niesamowicie bogata, żenada sami opływają w luksusach a reszte z buta!
dudu 2014-09-06 14:46:42
tylko, że taka właśnie jest rzeczywistość w Radomiu... zakład uznawany jest za bardzo porządny, dający pracę wielu ludziom, a nikt nie widzi tego , że nie zarabia się tutaj więcej niż najniższa krajowa. Niby tylko 100 kilometrów od Warszawy , a różnica płac w tych miastach na tych samych stanowiskach bagatelna
1
kamila 2014-12-08 18:52:18
. mam nadzieje, ze dużo ludzi ztrudnia zkłąd, bo to dobra firma i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, bo z tego co mi wiadomo, to mają naprawde kilka fajnych działów w firmie i mogą spokojnie tam rekrutowac osoby, które znają się na swojej branży, firma chyba też daje dobry pakiet socjalny, tak słyszałem
1
jasiek 2015-01-15 18:22:31
no ale słyszeć a faktycznie działac i potwierdzać to sa juz dwie zupełnie inne rzeczy tak naprawde.. powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy na pewno jest dobry ten pkiet socjlany czy jak to wszystko wygląda, bo też jestem ziantersowany kwestią wynagrodzeń bardziej szczerze mówiąc, więc jak coś wiecie to napiszice prosze.
1
arnni 2015-03-26 03:05:48
Nie słyszłem nic o pakiecie socjalnym w kombudzie z radomia, ale może coś teraz się zmieniło? najlepiej byłoby gdyby ktoś kto obecnie pracuje w tej automatyce się wypowiedział bo byłoby to info z pierwszej ręki. Mnie interesuje w kombudzie staż i widzę że taki oferują, tylko nie pisza czy płatny czy nie. Ktoś może wie?
cezaryna 2015-04-21 18:40:26
no ten pakiet socjalny w radomiu to już chyba stał się legendą.no chyba czas najwyższy żeby ktoś napisał jakieś konkrety na ten temat, pozdrawiam ciepło
1
ukacz 2016-02-02 19:52:54
Nie ma co się oszukiwać, żadnego pakietu socjalnego w firmie budowlanej nie dostaniesz. No chyba, że masz tutaj na myśli zakwaterowanie czy też odzież roboczą, no to jest.
erfgh 2016-02-09 19:47:30
no to chociaz w sumie dobrze ze to jest zapewnione @ukacz..ale wiaodmo kazdy wie na co sie pisze podpisujac umowe w pacy i wie co mu sie nalezy i na co moze liczyc
adik 2016-02-22 19:30:39
ukacz, jak widziałem ich ogłoszenie na slifierza to coś tam proponowali więcej. Jest tu pełne ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, przejazdy z miejsca zakwaterowania do zakładu pracy, czy dodatkowe ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków.
graniż 2016-03-04 13:22:02
adik, nie bądź taki pewien że te koszty będą pokrywane. Jeszcze nie znam pracownika budowlanego , który miałby takie rajskie życie. Dla każdego liczy się jak najwyższa podstawa. A w kombudzie to podobno jest od 2 tyś
tpoi 2016-03-06 19:09:33
u nich atualna jest oferta jako murarz, tylko, ze tutaj naprawde liczy się mocno doswidczenie i jak ktoś je ma to bardzo dobrze, to duży plus jest jednak.
lap 2016-03-08 20:49:39
bez doświadczenia w tym zawodzie, to ciężko załapać się nie po znajomości. W ogóle fajnie, że firma wrzuca takie oferty, nie szuka znajomych czy osób poleconych
Bud 2016-05-11 22:18:05
Widzę, że komentarze są o dwóch różnych firmach w Radomiu - jeden Kombud firma budowlana, a drugi Kombud automatyka kolejowa...
Michał 2016-05-11 22:19:02
Witam, czy firma Kombud prowadzi obecnie rekrutację?
georges 2016-07-11 10:10:59
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pisze sie odeszłem. Widać że masz kominiarzu niepełne podstawowe.
erfgh 2016-07-15 22:03:59
@Michał z tego co mi sie wydaje to nie ale wiesz jak to jest jednego dnia nie ma a drugiego juz jest wiec chyba trzeba po prostu sledzic stronke i tyle
Zostaw swoją opinię o kombud - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kombud