Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kombud

Pracowałeś w firmie kombud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-25 08:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z kombud (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w kombud:atmosfera w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w kombud:zarobki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-15 21:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O OPINIE NA TEMAT FIRMY I PŁAC CHCIAŁBYM PODJĄĆ TAM PRACE.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-08 19:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera w pracy beznadziejna. zarobki małe, [usunięte przez administratora] ze strony dyrekcji, każą pracować po godzianch i nie płacą za to, w całej firmie bałagan i brak jakiejkolwioek organizacji pracy.
zdjecie uzytkownika
były - 2012-09-27 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wspominam robote dobrze, odeszłem i teraz żałuje, [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 12:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w kombud? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Ile da radę przy dobrych wiatrach wyciągnąć miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-06-03 10:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, ze dostaja w tej firmie 8zl na godz. Jakas masakra!!!!!!!!!!! I dziwia sie, ze nikt nie chce pracowac u nich.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-09 09:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kombudzie coraz większa lipa...ciągle dyrekcja mówi że kryzys choć zyski olbrzymie. Niektórym po awansie na stanowisko dyrektorskie to odbija totalnie....wszyscy w kombudzie wiedzą o kogo chodzi. Było dużo lepiej kilka lat temu - teraz po zmianie zarządu robi się coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 20:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam się podoba. Pracuje od paru lat i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
tk - 2013-06-17 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
penie kolego dobrze Ci sie pracuje bo jestes czlonkiem rodziny. Normalny czlowiek moze sie tam tylko zmarnowac. Balagan komuna i obłuda. Tyle o tej firmie. Noi szykują konkretne zwolnienia w najbliższym czasie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 18:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tk, skąd wiesz o tych zwolnieniach z kombud? Te 8zł to na jakim stanowisku? Czy nie szukają pracowników? Bo tu kolega o zwolnieniach, a ja pracy szukam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-07-20 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż u nich pracuje, bardzo fajna rodzinna atmosfera, lojalni pracownicy, da się ze wszystkim dogadać. Zarobki są bardzo dobre jak na Radom i praca też ok. Uważam ich za solidną firmę, i mój mąż się nigdzie stamtąd nie wybiera :)
zdjecie uzytkownika
ninaa - 2013-07-29 11:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona a dlugo juz pracujesz masz umowe o prace ?ile zarabiasz w Kombudzie mozesz ta kwote nam blizej okreslic??dzieki wielkie w Radomiu trudno o prace:(
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-08-01 13:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mąż ma tam 1500 zł netto. To bardzo dobrze jak na Radom. Kombud to solidny proacodawca. Serdecznie polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-02 21:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w kombudzie w Radomiu pracownicy maja jakies ubezpiecznie na zycie grupowe jak to wyglada obecnie?
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2014-02-25 20:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma aktualnie oferuje miejsca pracy? Szukam w branży elektryka, elektrotechnika, automatyka. Może potwierdzicie, bądź nie, powyższe opinie na temat tego pracodawcy? Warto związać przyszłość zawodową z Kombudem?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kombud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x