Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kombud

Pracowałeś w firmie kombud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-25 08:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z kombud (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w kombud:atmosfera w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w kombud:zarobki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-15 21:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROSZE O OPINIE NA TEMAT FIRMY I PŁAC CHCIAŁBYM PODJĄĆ TAM PRACE.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-08 19:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera w pracy beznadziejna. zarobki małe, [usunięte przez administratora] ze strony dyrekcji, każą pracować po godzianch i nie płacą za to, w całej firmie bałagan i brak jakiejkolwioek organizacji pracy.
zdjecie uzytkownika
były - 2012-09-27 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja wspominam robote dobrze, odeszłem i teraz żałuje, [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 12:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowie się ktoś jeszcze co do pracy w kombud? Zależy mi na aktualnej opinii. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Ile da radę przy dobrych wiatrach wyciągnąć miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-06-03 10:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, ze dostaja w tej firmie 8zl na godz. Jakas masakra!!!!!!!!!!! I dziwia sie, ze nikt nie chce pracowac u nich.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-09 09:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kombudzie coraz większa lipa...ciągle dyrekcja mówi że kryzys choć zyski olbrzymie. Niektórym po awansie na stanowisko dyrektorskie to odbija totalnie....wszyscy w kombudzie wiedzą o kogo chodzi. Było dużo lepiej kilka lat temu - teraz po zmianie zarządu robi się coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 20:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi tam się podoba. Pracuje od paru lat i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
tk - 2013-06-17 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
penie kolego dobrze Ci sie pracuje bo jestes czlonkiem rodziny. Normalny czlowiek moze sie tam tylko zmarnowac. Balagan komuna i obłuda. Tyle o tej firmie. Noi szykują konkretne zwolnienia w najbliższym czasie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 18:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tk, skąd wiesz o tych zwolnieniach z kombud? Te 8zł to na jakim stanowisku? Czy nie szukają pracowników? Bo tu kolega o zwolnieniach, a ja pracy szukam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-07-20 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż u nich pracuje, bardzo fajna rodzinna atmosfera, lojalni pracownicy, da się ze wszystkim dogadać. Zarobki są bardzo dobre jak na Radom i praca też ok. Uważam ich za solidną firmę, i mój mąż się nigdzie stamtąd nie wybiera :)
zdjecie uzytkownika
ninaa - 2013-07-29 11:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona a dlugo juz pracujesz masz umowe o prace ?ile zarabiasz w Kombudzie mozesz ta kwote nam blizej okreslic??dzieki wielkie w Radomiu trudno o prace:(
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-08-01 13:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mąż ma tam 1500 zł netto. To bardzo dobrze jak na Radom. Kombud to solidny proacodawca. Serdecznie polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-02 21:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w kombudzie w Radomiu pracownicy maja jakies ubezpiecznie na zycie grupowe jak to wyglada obecnie?
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2014-02-25 20:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma aktualnie oferuje miejsca pracy? Szukam w branży elektryka, elektrotechnika, automatyka. Może potwierdzicie, bądź nie, powyższe opinie na temat tego pracodawcy? Warto związać przyszłość zawodową z Kombudem?
zdjecie uzytkownika
majsterklepka - 2014-05-01 15:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje i nie narzekam - praca ok płaca ok godzin aktualnie nie płacą niestety i fakt ze ciągle się zasłaniają kryzysem - cóż firma jest rodzinna więc mnie nie dziwi ze i najbliższa rodzina obejmuje kierownictwo - ci co "poszli w derektory" tylko kontrolują prace innych czy mu odbiło?? moim zdaniem raczej nie trochę bałaganu jest ale widzę postęp. powinni (usunięte przez administratora)parę marudzących osób na pysk zwłaszcza ze nikt naprawdę nie chce z nim współpracować. na niektórych działach tempo prac duże na innych leniwie.
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2014-07-31 22:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko załatwiane po znajomości rodzinki, według której 1200 zł to bardzo dobre zarobki jak na radom, a rodzinka niesamowicie bogata, żenada sami opływają w luksusach a reszte z buta!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kombud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski