Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

zdjecie uzytkownika
*** - 2013-03-15 16:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pamiętacie jak pani [usunięte przez moderatora] została mistrzem. Bez żadnego castingu, bez doświadczenia i w ogóle bez niczego. Teraz też wybierają mistrzów - kompetencje nie wymagane.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-15 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] nie zna nawet materialu jaki jest. zeby nie ludzie kturymi "kieruje" i liderzy to nic by nie szlo, a tak to wszyscy w jakis sposub prubujo zzeby to siekrecilo. na innych zmianach jest nie lepiej tylko nikt nie patrzy w kamery cona chali sie dzieje i i liderzy stojo jak capy. derektor powinie zobaczyc co sie ciekawego dzieje na zmianach
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-03-16 08:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że anonim słownika na oczy nie widział. Jak mówię tak piszę. lol
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-03-16 10:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do analfabety - 2013-03-15 21:12:05

Idz do szkoly baranie i naucz sie chociaz pisac.bo na wiecej cie nie stac
Czepiacie się kogoś o błędy a nie rozumiecie co chciał napisać, nie wszyscy muszą pisać bezbłędnie co nie znaczy że nie mają prawa do szacunku. Wypowiadał się o Pani [usunięte przez moderatora] co o niej myśli i ja mam takie same zdanie, niech najpierw weźmie się za robotę a potem wymaga od innych... niech też zacznie szanować ludzi to ludzie będą szanowali ją ( ale nie wiem czy do tego starczy jej inteligencji )
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2013-03-16 12:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawiedliwy - 2013-03-15 09:48:13

babka z klasą Buhahaha !!!! a gdzie ta klasa ??? chyba w tym jej burczeniu do ludzi.. nie potrafi sie normalnie odezwac ani wytłumaczyć, o co by się jej zapytać to ona nie wie alba ci odpowie bo tak i tyle hahaha
Tak szczerze mówiąc to cała ta zmiana na FF (chodzi o mistrzów) jest porównywalna..... się dobrali.....
zdjecie uzytkownika
obrońca mistrza - 2013-03-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak na innych działach ale na zmianie B FF na maszynowni mistrz [usunięte przez moderatora] ma pojęcie o pracy wykonywanej przez siebie. Wzór do naśladowania. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
???????????? - 2013-03-16 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram, Grzesiek daje sobie rade i jak dla mnie jest spoko ziomkiem, nie wynosi sie z tym ze jest mistrzem i jak narazie nie obrosl w piorka. jaki byl, taki jest i jesli taki bedzie nadal to nie chcial bym przejsc na inna zmiane jak zmiana B.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-17 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodze tu czasem poczytac wpisy na tym forum i zauwazyłem ze ludzie bardzo nazekajo na ten zaklad jak tu zle i nie dobrze. Potrafio to robic tu lub na chali mniedzy sobo, ale jak jest zebranie z kierownikiem lub derektorem to nikt sie nie odezwie kazdy glowe spusci w krok i cisza gdy pytajo (macie jakies pytania). Ja jestem zadowolony z pracy w tym zakladzie bo mam za co sie utrzymac, a tak to siedzieli byscie w domach albo zapierdzielali za te same pieniodze u prywaciaza na budowie itp. Wiec po co tu nazekac i oczerniac sie na wzajem, lepiej napiszcie co zrobic zeby bylo lepiej. zapewne derekcja czyta te wpisy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daro851 - 2013-03-17 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc chciałbym sie spytac kiedy beda przyjmowac na produkcje
jestem bezrobotny przyjme kazda prace prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-17 17:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba by było wymienić wszystkich mistrzów bez żadnego wykształcenia. Moim zdaniem taki mistrz powinien mieć wyższe wykształcenie
zdjecie uzytkownika
dyrekcja - 2013-03-17 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o szacunku ,a wypisujecie bzdury i niestworzone rzeczy na przelozonych kazdego szczebla.To forum jest po to aby wymienic opinie na temat pracy ,a nie szkalowac ludzi.Niektorym internautom wydaje sie,ze siec jest wstanie zapewnic im calkowita anonimowosc i bezkarnosc.Przeswiadczenie to jest zludne w polskiej legislacji podlega pod art.190aUporczywe nekanie-Stalking.Podlega kaze 3lat pozbawienia wolnosci i grzywnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-03-17 22:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie nie wypisujcie już dłużej tych głupot, dyrekcja dobrze wie jak traktowani są ludzie przez przełożonych i daje na to przyzwolenie więc nic nie wskuracie na tym forum.
zdjecie uzytkownika
anonim 2 - 2013-03-18 11:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-19 11:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z tą opinią. Jak osoby które nie posiadają wykształcenia chcą zarządzać ludźmi którzy je posiadają taka sytuacja stwarza wiele konfliktów i obniża poziom firmy.
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzzzz - 2013-03-19 13:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to trzeba było sie uczyc a nie rzucac kamieniami w szkołe albo udawac młodą matkę wychowujacą dzieci
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-03-19 17:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba pracujesz na tartaku albo w ochronie , przenies sie do Niej to zobaczysz jaka ona jest . i naucz sie pisać [usunięte przez moderatora] bedziesz u Niej poszanowany i doceniony z pewnoscia a premie dostaniesz najwieksza.
zdjecie uzytkownika
0o2 - 2013-03-20 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 2 - 2013-03-18 11:36:52

Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
Jak chcesz je wezwać ? Na rozkaz, czy może chcesz je wytypować i zmusić ?
Ochłoń, pisz o faktach jeśli takowe poznasz.
zdjecie uzytkownika
milutka - 2013-03-21 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo Mądry Pan ;}
zdjecie uzytkownika
x - 2013-03-26 12:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
zdjecie uzytkownika
y - 2013-03-29 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
x - 2013-03-26 12:17:07

imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
Jasne, napisz więc swoje, wydział i stanowisko.

Dowiesz się wtedy coś o sobie, od tych wszystkich gosi którzy mniemają iż są w necie anonimowi.

[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jack - 2013-04-02 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świąt pisze się z dużej litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
RICK - 2013-04-02 20:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack - 2013-04-02 17:45:55

świąt pisze się z dużej litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>A sam napisałeś z małej :)
zdjecie uzytkownika
tttttttttttt - 2013-04-06 11:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora], oni tak piszą, bo po prostu zazdroszczą. Każdy z nich chciał by mieć pracę na której nie musi się znać. Nie mieć żadnego pojęcia o tym co się robi, a wszystkie wpadki by przechodziły, co tam koszty i nakład pracy. Być w tak dobrych STOSUNKACH z kierownikiem jak pani. A niech się śmieją że u pani stancje wynajmuję i ciągle w nocy pani drzwi nie zamyka, by pukać nie musiał. Każdy kto po pani jedzie chciał by móc spać w pracy jak pani, śmigać po hali w swoich jakże dobranych kreacjach, a co tam BHP, przecież nie wszystkich musi ono dotyczyć. Na pytania pracowników też by odpowiadali „nie wiem”, „nie rozumiem” i odwracali się plecami, bo nie potrafi się rozmawiać z pracownikiem który więcej wie i lepiej się na robocie zna. Jednych by wywyższali, bo ich lubią, a innym by życie utrudniali bez powodu, a tak żeby ciężej było. Niech sobie płaczą z niemocy, to pani przecież nie musi obchodzić. Pani się tak wysoko wybiła, jest przecież pani aż mistrzem, że nie musi mieć pani poszanowania dla szeregowych pracowników, którzy ciężko pracują żeby wyrobić normę. To dzięki pani siedzeniu na górze wyrabia się norma na premię, a nie ich ciężkiej pracy na dole, niech się cieszą że za harówkę woglę coś dostali. Jak pani wprowadzili by strategię zastraszania, wyciągania konsekwencji i łamania praw pracowniczych. Ma pani rację że chorobę trzeba zaplanować i najpierw z panią uzgodnić, czy można iść na zwolnienie. Udowodniła pani że to mit że choroba bierze znienacka, bo u pani się ją planuje.

Dla tych co zazdroszczą to przepis na taki sukces jest prosty. Trzeba tylko pozbyć się szacunku do siebie i innych, wchodzić do łóżka tym co siedzą stołek wyżej i chyba najtrudniejsze – całkowicie wyłączyć myślenie. Każdy kto się zastosuję do przepisu ma awans zapewniony, powodzenia przy tym życzę.

Pozdro dla pani [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2013-04-06 13:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad tak dobrze znasz pania .Niezle
zdjecie uzytkownika
żal .. - 2013-04-07 14:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bbbbb - 2013-04-06 13:01:34

Skad tak dobrze znasz pania .Niezle
Ba, gosiu sądzi według siebie to wie, ha ha.


A tak na poważne to kolejny biedaczek który nie myśli, bo jest przecież jest "pracownikiem".
Za naruszanie dóbr osobistych ponosi się konsekwencje i odpowiedzialność karną.

Spokojnie to tylko kwestia czasu "anonimowy" fafowcu.
zdjecie uzytkownika
************** - 2013-04-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze piszesz,nikt by tego lepiej nie ujął,a kierownictwo niech lepiej dobiera współpracowników,to nie trzeba będzie sądem straszyć na forum.Tym bardziej że buble z Wielbarka wychodzą że hej,a Jarek w końcu sie zapyta dlaczego i napewno nie będzie rozmawiał z pakowaczem czy operatorem.Czym wyższy stołek,tym bardziej tyłek boli przy upadku...
zdjecie uzytkownika
% - 2013-04-07 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No spierniczyłeś się i wiesz czy tylko tak sobie wizje z siebie wydalasz?

Gratuluję tez poza tym dobrego samopoczucia w temacie produkowania bubli. Nie wspomnę o znajomości przez Ciebie procesu produkcyjnego i tego kto i za co odpowiada.

Za to co znajdzie w opakowaniu dla klienta odpowiada tylko i wyłącznie ten kto zawartość w nim umieszcza.

Im wcześniej to zrozumiesz tym później znajdziesz się z podobnie myślącymi w pośredniaku.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2013-04-08 13:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie można znaleźć oferty pracy do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
tyskie - 2013-04-08 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te komentarze i wnioskuję ze cała FF to jakaś dziwna fabryka. Operatorzy nic nie robią tylko jedzą słonecznik, mistrzowie się na niczym nie znają, Liderzy to lizusy,a reszta pracowników to potrafi tylko narzekać ale problem w tym ze "nieumiejo" tego napisać. Ani słowa o Tartaku czy GBF znaczy tam pracują normalni ludzie i nie mają żadnych problemów. Jak wam tak niedobrze to przenieście się na inne fabryki po co siedzieć na FF-ce albo się zwolnijcie przecież nikt was tam na siłę nie trzyma.
LUDZISKA ZWOLNIJTA SIE A NIE PIERDOLY NA FORUMIE PISAC
zdjecie uzytkownika
prac ownik - 2013-04-08 14:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezrobotny - 2013-04-08 13:39:56

a gdzie można znaleźć oferty pracy do tej firmy?
jeśli chodzi Tobie o jakieś stanowisko to rekrutacja tylko wewnętrzna rzadko wychodzi coś za bramę. najprościej wrzucać CV do skrzyneczki przed bramą nr.2 :) był jeszcze jakiś adres mail ale niestety go nie posiadam pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2013-04-09 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a teraz są jakieś rekrutację? Bo CV złożyłem do tej skrzynki już kilka razy ale cisza no i się zastanawiam czy wogóle kogoś tam przyjmują.
zdjecie uzytkownika
????????????????? - 2013-04-10 19:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-04-10 09:39:12

[usunięte przez moderatora]
W końcu na zmianie C wszystko doszło do ładu i składu
Ktoś jeszcze powinien wprowadzić dyscyplinę.
Jak mówią co dobre to szybko się kończy.
Pozdrawiam piękne Panie : }
zdjecie uzytkownika
Tobiasz - 2013-04-11 11:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktos telefon na pakownie w Lubawie?
zdjecie uzytkownika
poganiacz liderów - 2013-04-15 10:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z was [usunięte przez moderatora] w tym swedwoodzie niech mnie. śmiech na hali. nic tylko usiąść i płakać nad wami.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-04-16 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej a co sadzicie o nowym mistrzu [usunięte przez moderatora] z montazu
zdjecie uzytkownika
łysy - 2013-04-17 12:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcisnąć pedał to i idiota potrafi,dobry nie znaczy szybki lecz to co potrafi technicznie-to jest zamknąć pudełko zapałek nie zgniatając go oczywiście spalinowym-potrafi bo ja tak :)
zdjecie uzytkownika
łysy - 2013-04-17 12:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie do końca znasz realia ? Pleciesz coś o czym nie wiesz ,a tylko słyszałeś/aś od kogoś kto się żalił.A co powiesz na lakiernię miejsce vanjakobv gdzie przez 47 minut zeszło 23 szt elementów i odbierały dwie panie na zmianę ???????????
zdjecie uzytkownika
T - 2013-04-18 22:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] to ma wszystko w D
zdjecie uzytkownika
voyager - 2013-04-20 09:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witojcie. ja mam takie pytanko. jakie są zarobki na montażu bądź pakowaniu czy produkcji w swedwood wielbark? Pracuję na montażu i pakowaniu w innej fabryce mebli ale kasa jest śmieszna więc planuję zmienić robotę.trochę szkoda bo ludzie tak są zajebiści włącznie z majstrem a po tym co tu czytam to u was atmosfera jadowita troche :) jeśli ktoś posiada jakieś rzetelne dane na temat płac niech pisze. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaaaa - 2013-04-21 12:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek dostaniesz 10,5zł brutto po roku 12zł
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-04-21 13:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaaaaaaaaaaaaa - 2013-04-21 12:25:19

na początek dostaniesz 10,5zł brutto po roku 12zł
dostaniesz 12zł. jak będziesz trzepał z ucha i o nic się nie upominał.
zdjecie uzytkownika
voyager - 2013-04-21 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaaaaaaaa dzięk za odpowiedź. to w sumie nienajgorzej. Ale tyle to i tu wyciągne.
zdjecie uzytkownika
GB - 2013-04-25 15:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu wszyscy piszecie tylko o ff, a nikt ani słowem nie wspomni np o GB (NAPRAWY) czy tam jest wszystko idealne? Jacy są tam mistrzowie i liderzy? doskonali i dobrzy dla ludzi?
zdjecie uzytkownika
x - 2013-04-26 12:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misrztowie to szlachta pracownicy to chołota do czarnej roboty
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - 2013-04-26 15:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostan mistrzem kto ci broni castingi sa co chwila.A kultury osobistej to za grosz nie masz i jeszcze obrazasz ludzi ktorzy sumiennie pracuja ............okresl siebie czlowieku i zastanow sie nad psychiatra
zdjecie uzytkownika
gb - 2013-04-27 09:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na GB z tego co wiem najlepszym mistrzem jest [usunięte przez moderatora] a pozostali to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowe. Olek myśli że wszystkie rozumy pozjadał i pozwala liderce gnębić ludzi psychicznie a zaś [usunięte przez moderatora] pozwala na wszystko ludziom szczególnie kobietom śmieją mu się w twarz a on nie potrafi im upomnienia postawić za opuszczanie stanowiska pracy kiedy się chce, pisanie sms-ów przez całe 8 godz ,pyskowanie i oczywiście nie wykonywanie pracy A czemu tak się dzieje ?Bo okazuje się że to koleżanka ze wsi obok.Tylko nie jedna osoba zastanawia się czy to tylko koleżanka bo Pani [usunięte przez moderatora] potrafi w tyłek klepnąć mistrza, zapyta czy jak jej koleżanka da mu to przedłuży jej umowe długo by pisać a [usunięte przez moderatora] potulnie przez 2 lata straszy ją upomnieniem i nic LITOŚCIWY
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
jack - 2013-04-28 10:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy[usunięte przez moderatora]i to jeszcze pracuje w Wielbarku ?
zdjecie uzytkownika
zika - 2013-04-28 10:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gb - 2013-04-27 09:14:27

Na GB z tego co wiem najlepszym mistrzem jest [usunięte przez moderatora]. a pozostali to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowe. [usunięte przez moderatora] myśli że wszystkie rozumy pozjadał i pozwala [usunięte przez moderatora]gnębić ludzi psychicznie a zaś [usunięte przez moderatora]. pozwala na wszystko ludziom szczególnie kobietom śmieją mu się w twarz a on nie potrafi im upomnienia postawić za opuszczanie stanowiska pracy kiedy się chce, pisanie sms-ów przez całe 8 godz ,pyskowanie i oczywiście nie wykonywanie pracy A czemu tak się dzieje ?Bo okazuje się że to koleżanka ze wsi obok.Tylko nie jedna osoba zastanawia się czy to tylko koleżanka bo Pani[usunięte przez moderatora] potrafi w tyłek klepnąć mistrza, zapyta czy jak jej koleżanka da mu to przedłuży jej umowe długo by pisać a[usunięte przez moderatora] potulnie przez 2 lata straszy ją upomnieniem i nic LITOŚCIWY
Najlepszy ciekawe w czym może nie będę lepiej pisała buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahazika

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Swedwood Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert