Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

zdjecie uzytkownika
*** - 2013-03-15 16:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pamiętacie jak pani [usunięte przez moderatora] została mistrzem. Bez żadnego castingu, bez doświadczenia i w ogóle bez niczego. Teraz też wybierają mistrzów - kompetencje nie wymagane.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-15 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] nie zna nawet materialu jaki jest. zeby nie ludzie kturymi "kieruje" i liderzy to nic by nie szlo, a tak to wszyscy w jakis sposub prubujo zzeby to siekrecilo. na innych zmianach jest nie lepiej tylko nikt nie patrzy w kamery cona chali sie dzieje i i liderzy stojo jak capy. derektor powinie zobaczyc co sie ciekawego dzieje na zmianach
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-03-16 08:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że anonim słownika na oczy nie widział. Jak mówię tak piszę. lol
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-03-16 10:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do analfabety - 2013-03-15 21:12:05

Idz do szkoly baranie i naucz sie chociaz pisac.bo na wiecej cie nie stac
Czepiacie się kogoś o błędy a nie rozumiecie co chciał napisać, nie wszyscy muszą pisać bezbłędnie co nie znaczy że nie mają prawa do szacunku. Wypowiadał się o Pani [usunięte przez moderatora] co o niej myśli i ja mam takie same zdanie, niech najpierw weźmie się za robotę a potem wymaga od innych... niech też zacznie szanować ludzi to ludzie będą szanowali ją ( ale nie wiem czy do tego starczy jej inteligencji )
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2013-03-16 12:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawiedliwy - 2013-03-15 09:48:13

babka z klasą Buhahaha !!!! a gdzie ta klasa ??? chyba w tym jej burczeniu do ludzi.. nie potrafi sie normalnie odezwac ani wytłumaczyć, o co by się jej zapytać to ona nie wie alba ci odpowie bo tak i tyle hahaha
Tak szczerze mówiąc to cała ta zmiana na FF (chodzi o mistrzów) jest porównywalna..... się dobrali.....
zdjecie uzytkownika
obrońca mistrza - 2013-03-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak na innych działach ale na zmianie B FF na maszynowni mistrz [usunięte przez moderatora] ma pojęcie o pracy wykonywanej przez siebie. Wzór do naśladowania. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
???????????? - 2013-03-16 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram, Grzesiek daje sobie rade i jak dla mnie jest spoko ziomkiem, nie wynosi sie z tym ze jest mistrzem i jak narazie nie obrosl w piorka. jaki byl, taki jest i jesli taki bedzie nadal to nie chcial bym przejsc na inna zmiane jak zmiana B.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-17 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodze tu czasem poczytac wpisy na tym forum i zauwazyłem ze ludzie bardzo nazekajo na ten zaklad jak tu zle i nie dobrze. Potrafio to robic tu lub na chali mniedzy sobo, ale jak jest zebranie z kierownikiem lub derektorem to nikt sie nie odezwie kazdy glowe spusci w krok i cisza gdy pytajo (macie jakies pytania). Ja jestem zadowolony z pracy w tym zakladzie bo mam za co sie utrzymac, a tak to siedzieli byscie w domach albo zapierdzielali za te same pieniodze u prywaciaza na budowie itp. Wiec po co tu nazekac i oczerniac sie na wzajem, lepiej napiszcie co zrobic zeby bylo lepiej. zapewne derekcja czyta te wpisy. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x