Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

zdjecie uzytkownika
haha - 2013-03-16 08:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że anonim słownika na oczy nie widział. Jak mówię tak piszę. lol
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-03-16 10:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do analfabety - 2013-03-15 21:12:05

Idz do szkoly baranie i naucz sie chociaz pisac.bo na wiecej cie nie stac
Czepiacie się kogoś o błędy a nie rozumiecie co chciał napisać, nie wszyscy muszą pisać bezbłędnie co nie znaczy że nie mają prawa do szacunku. Wypowiadał się o Pani [usunięte przez moderatora] co o niej myśli i ja mam takie same zdanie, niech najpierw weźmie się za robotę a potem wymaga od innych... niech też zacznie szanować ludzi to ludzie będą szanowali ją ( ale nie wiem czy do tego starczy jej inteligencji )
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2013-03-16 12:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawiedliwy - 2013-03-15 09:48:13

babka z klasą Buhahaha !!!! a gdzie ta klasa ??? chyba w tym jej burczeniu do ludzi.. nie potrafi sie normalnie odezwac ani wytłumaczyć, o co by się jej zapytać to ona nie wie alba ci odpowie bo tak i tyle hahaha
Tak szczerze mówiąc to cała ta zmiana na FF (chodzi o mistrzów) jest porównywalna..... się dobrali.....
zdjecie uzytkownika
obrońca mistrza - 2013-03-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak na innych działach ale na zmianie B FF na maszynowni mistrz [usunięte przez moderatora] ma pojęcie o pracy wykonywanej przez siebie. Wzór do naśladowania. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
???????????? - 2013-03-16 23:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram, Grzesiek daje sobie rade i jak dla mnie jest spoko ziomkiem, nie wynosi sie z tym ze jest mistrzem i jak narazie nie obrosl w piorka. jaki byl, taki jest i jesli taki bedzie nadal to nie chcial bym przejsc na inna zmiane jak zmiana B.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-17 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodze tu czasem poczytac wpisy na tym forum i zauwazyłem ze ludzie bardzo nazekajo na ten zaklad jak tu zle i nie dobrze. Potrafio to robic tu lub na chali mniedzy sobo, ale jak jest zebranie z kierownikiem lub derektorem to nikt sie nie odezwie kazdy glowe spusci w krok i cisza gdy pytajo (macie jakies pytania). Ja jestem zadowolony z pracy w tym zakladzie bo mam za co sie utrzymac, a tak to siedzieli byscie w domach albo zapierdzielali za te same pieniodze u prywaciaza na budowie itp. Wiec po co tu nazekac i oczerniac sie na wzajem, lepiej napiszcie co zrobic zeby bylo lepiej. zapewne derekcja czyta te wpisy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daro851 - 2013-03-17 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc chciałbym sie spytac kiedy beda przyjmowac na produkcje
jestem bezrobotny przyjme kazda prace prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-17 17:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba by było wymienić wszystkich mistrzów bez żadnego wykształcenia. Moim zdaniem taki mistrz powinien mieć wyższe wykształcenie
zdjecie uzytkownika
dyrekcja - 2013-03-17 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o szacunku ,a wypisujecie bzdury i niestworzone rzeczy na przelozonych kazdego szczebla.To forum jest po to aby wymienic opinie na temat pracy ,a nie szkalowac ludzi.Niektorym internautom wydaje sie,ze siec jest wstanie zapewnic im calkowita anonimowosc i bezkarnosc.Przeswiadczenie to jest zludne w polskiej legislacji podlega pod art.190aUporczywe nekanie-Stalking.Podlega kaze 3lat pozbawienia wolnosci i grzywnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-03-17 22:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie nie wypisujcie już dłużej tych głupot, dyrekcja dobrze wie jak traktowani są ludzie przez przełożonych i daje na to przyzwolenie więc nic nie wskuracie na tym forum.
zdjecie uzytkownika
anonim 2 - 2013-03-18 11:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-19 11:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z tą opinią. Jak osoby które nie posiadają wykształcenia chcą zarządzać ludźmi którzy je posiadają taka sytuacja stwarza wiele konfliktów i obniża poziom firmy.
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzzzz - 2013-03-19 13:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to trzeba było sie uczyc a nie rzucac kamieniami w szkołe albo udawac młodą matkę wychowujacą dzieci
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-03-19 17:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba pracujesz na tartaku albo w ochronie , przenies sie do Niej to zobaczysz jaka ona jest . i naucz sie pisać [usunięte przez moderatora] bedziesz u Niej poszanowany i doceniony z pewnoscia a premie dostaniesz najwieksza.
zdjecie uzytkownika
0o2 - 2013-03-20 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 2 - 2013-03-18 11:36:52

Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
Jak chcesz je wezwać ? Na rozkaz, czy może chcesz je wytypować i zmusić ?
Ochłoń, pisz o faktach jeśli takowe poznasz.
zdjecie uzytkownika
milutka - 2013-03-21 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo Mądry Pan ;}
zdjecie uzytkownika
x - 2013-03-26 12:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
zdjecie uzytkownika
y - 2013-03-29 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
x - 2013-03-26 12:17:07

imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
Jasne, napisz więc swoje, wydział i stanowisko.

Dowiesz się wtedy coś o sobie, od tych wszystkich gosi którzy mniemają iż są w necie anonimowi.

[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jack - 2013-04-02 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świąt pisze się z dużej litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
RICK - 2013-04-02 20:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack - 2013-04-02 17:45:55

świąt pisze się z dużej litery [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>A sam napisałeś z małej :)
zdjecie uzytkownika
tttttttttttt - 2013-04-06 11:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora], oni tak piszą, bo po prostu zazdroszczą. Każdy z nich chciał by mieć pracę na której nie musi się znać. Nie mieć żadnego pojęcia o tym co się robi, a wszystkie wpadki by przechodziły, co tam koszty i nakład pracy. Być w tak dobrych STOSUNKACH z kierownikiem jak pani. A niech się śmieją że u pani stancje wynajmuję i ciągle w nocy pani drzwi nie zamyka, by pukać nie musiał. Każdy kto po pani jedzie chciał by móc spać w pracy jak pani, śmigać po hali w swoich jakże dobranych kreacjach, a co tam BHP, przecież nie wszystkich musi ono dotyczyć. Na pytania pracowników też by odpowiadali „nie wiem”, „nie rozumiem” i odwracali się plecami, bo nie potrafi się rozmawiać z pracownikiem który więcej wie i lepiej się na robocie zna. Jednych by wywyższali, bo ich lubią, a innym by życie utrudniali bez powodu, a tak żeby ciężej było. Niech sobie płaczą z niemocy, to pani przecież nie musi obchodzić. Pani się tak wysoko wybiła, jest przecież pani aż mistrzem, że nie musi mieć pani poszanowania dla szeregowych pracowników, którzy ciężko pracują żeby wyrobić normę. To dzięki pani siedzeniu na górze wyrabia się norma na premię, a nie ich ciężkiej pracy na dole, niech się cieszą że za harówkę woglę coś dostali. Jak pani wprowadzili by strategię zastraszania, wyciągania konsekwencji i łamania praw pracowniczych. Ma pani rację że chorobę trzeba zaplanować i najpierw z panią uzgodnić, czy można iść na zwolnienie. Udowodniła pani że to mit że choroba bierze znienacka, bo u pani się ją planuje.

Dla tych co zazdroszczą to przepis na taki sukces jest prosty. Trzeba tylko pozbyć się szacunku do siebie i innych, wchodzić do łóżka tym co siedzą stołek wyżej i chyba najtrudniejsze – całkowicie wyłączyć myślenie. Każdy kto się zastosuję do przepisu ma awans zapewniony, powodzenia przy tym życzę.

Pozdro dla pani [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2013-04-06 13:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad tak dobrze znasz pania .Niezle
zdjecie uzytkownika
żal .. - 2013-04-07 14:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bbbbb - 2013-04-06 13:01:34

Skad tak dobrze znasz pania .Niezle
Ba, gosiu sądzi według siebie to wie, ha ha.


A tak na poważne to kolejny biedaczek który nie myśli, bo jest przecież jest "pracownikiem".
Za naruszanie dóbr osobistych ponosi się konsekwencje i odpowiedzialność karną.

Spokojnie to tylko kwestia czasu "anonimowy" fafowcu.
zdjecie uzytkownika
************** - 2013-04-07 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze piszesz,nikt by tego lepiej nie ujął,a kierownictwo niech lepiej dobiera współpracowników,to nie trzeba będzie sądem straszyć na forum.Tym bardziej że buble z Wielbarka wychodzą że hej,a Jarek w końcu sie zapyta dlaczego i napewno nie będzie rozmawiał z pakowaczem czy operatorem.Czym wyższy stołek,tym bardziej tyłek boli przy upadku...
zdjecie uzytkownika
% - 2013-04-07 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No spierniczyłeś się i wiesz czy tylko tak sobie wizje z siebie wydalasz?

Gratuluję tez poza tym dobrego samopoczucia w temacie produkowania bubli. Nie wspomnę o znajomości przez Ciebie procesu produkcyjnego i tego kto i za co odpowiada.

Za to co znajdzie w opakowaniu dla klienta odpowiada tylko i wyłącznie ten kto zawartość w nim umieszcza.

Im wcześniej to zrozumiesz tym później znajdziesz się z podobnie myślącymi w pośredniaku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x