brak logo

Swedwood Poland

Wielbark

Opinie o Swedwood Poland

*** 2013-03-15 16:52:25
A pamiętacie jak pani [usunięte przez moderatora] została mistrzem. Bez żadnego castingu, bez doświadczenia i w ogóle bez niczego. Teraz też wybierają mistrzów - kompetencje nie wymagane.
anonim 2013-03-15 20:35:19
Pani [usunięte przez moderatora] nie zna nawet materialu jaki jest. zeby nie ludzie kturymi "kieruje" i liderzy to nic by nie szlo, a tak to wszyscy w jakis sposub prubujo zzeby to siekrecilo. na innych zmianach jest nie lepiej tylko nikt nie patrzy w kamery cona chali sie dzieje i i liderzy stojo jak capy. derektor powinie zobaczyc co sie ciekawego dzieje na zmianach
haha 2013-03-16 08:39:14
widzę że anonim słownika na oczy nie widział. Jak mówię tak piszę. lol
ktoś 2013-03-16 10:18:07
do analfabety - 2013-03-15 21:12:05

Idz do szkoly baranie i naucz sie chociaz pisac.bo na wiecej cie nie stac
Czepiacie się kogoś o błędy a nie rozumiecie co chciał napisać, nie wszyscy muszą pisać bezbłędnie co nie znaczy że nie mają prawa do szacunku. Wypowiadał się o Pani [usunięte przez moderatora] co o niej myśli i ja mam takie same zdanie, niech najpierw weźmie się za robotę a potem wymaga od innych... niech też zacznie szanować ludzi to ludzie będą szanowali ją ( ale nie wiem czy do tego starczy jej inteligencji )
Bonzo 2013-03-16 12:23:36
sprawiedliwy - 2013-03-15 09:48:13

babka z klasą Buhahaha !!!! a gdzie ta klasa ??? chyba w tym jej burczeniu do ludzi.. nie potrafi sie normalnie odezwac ani wytłumaczyć, o co by się jej zapytać to ona nie wie alba ci odpowie bo tak i tyle hahaha
Tak szczerze mówiąc to cała ta zmiana na FF (chodzi o mistrzów) jest porównywalna..... się dobrali.....
obrońca mistrza 2013-03-16 21:51:13
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak na innych działach ale na zmianie B FF na maszynowni mistrz [usunięte przez moderatora] ma pojęcie o pracy wykonywanej przez siebie. Wzór do naśladowania. Pozdrawiam
???????????? 2013-03-16 23:48:51
popieram, Grzesiek daje sobie rade i jak dla mnie jest spoko ziomkiem, nie wynosi sie z tym ze jest mistrzem i jak narazie nie obrosl w piorka. jaki byl, taki jest i jesli taki bedzie nadal to nie chcial bym przejsc na inna zmiane jak zmiana B.
anonim 2013-03-17 15:48:30
wchodze tu czasem poczytac wpisy na tym forum i zauwazyłem ze ludzie bardzo nazekajo na ten zaklad jak tu zle i nie dobrze. Potrafio to robic tu lub na chali mniedzy sobo, ale jak jest zebranie z kierownikiem lub derektorem to nikt sie nie odezwie kazdy glowe spusci w krok i cisza gdy pytajo (macie jakies pytania). Ja jestem zadowolony z pracy w tym zakladzie bo mam za co sie utrzymac, a tak to siedzieli byscie w domach albo zapierdzielali za te same pieniodze u prywaciaza na budowie itp. Wiec po co tu nazekac i oczerniac sie na wzajem, lepiej napiszcie co zrobic zeby bylo lepiej. zapewne derekcja czyta te wpisy. Pozdrawiam
daro851 2013-03-17 17:20:50
czesc chciałbym sie spytac kiedy beda przyjmowac na produkcje
jestem bezrobotny przyjme kazda prace prosze o odpowiedz
anonim 2013-03-17 17:23:57
trzeba by było wymienić wszystkich mistrzów bez żadnego wykształcenia. Moim zdaniem taki mistrz powinien mieć wyższe wykształcenie
dyrekcja 2013-03-17 18:00:45
Piszecie o szacunku ,a wypisujecie bzdury i niestworzone rzeczy na przelozonych kazdego szczebla.To forum jest po to aby wymienic opinie na temat pracy ,a nie szkalowac ludzi.Niektorym internautom wydaje sie,ze siec jest wstanie zapewnic im calkowita anonimowosc i bezkarnosc.Przeswiadczenie to jest zludne w polskiej legislacji podlega pod art.190aUporczywe nekanie-Stalking.Podlega kaze 3lat pozbawienia wolnosci i grzywnie.
pracownik 2013-03-17 22:10:30
no właśnie nie wypisujcie już dłużej tych głupot, dyrekcja dobrze wie jak traktowani są ludzie przez przełożonych i daje na to przyzwolenie więc nic nie wskuracie na tym forum.
1
anonim 2 2013-03-18 11:36:52
Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
obserwator 2013-03-19 11:40:26
Zgadzam sie z tą opinią. Jak osoby które nie posiadają wykształcenia chcą zarządzać ludźmi którzy je posiadają taka sytuacja stwarza wiele konfliktów i obniża poziom firmy.
zzzzzzzzzzzzzzz 2013-03-19 13:59:42
to trzeba było sie uczyc a nie rzucac kamieniami w szkołe albo udawac młodą matkę wychowujacą dzieci
.... 2013-03-19 17:18:41
chyba pracujesz na tartaku albo w ochronie , przenies sie do Niej to zobaczysz jaka ona jest . i naucz sie pisać [usunięte przez moderatora] bedziesz u Niej poszanowany i doceniony z pewnoscia a premie dostaniesz najwieksza.
0o2 2013-03-20 19:50:51
anonim 2 - 2013-03-18 11:36:52

Właśnie odbywa się rekrutacja na stanowisko mistrz montażu z tego co słyszałem z dużej ilości podań wybrano 9 osób na rozmowe kwalifikacyjną, w tym osoby bez technicznego wykształcenia, a przecież w ofercie było napisane wykształcenie techniczne, doświadczenie, znajomość programu Microsoft Office itp.,Nie wiem czym się kierują osoby rekrutujące, skoro nie respektują swoich warunków. Napewno są osoby, które spełniają wszystkie warunki. Może warto wezwać je na rozmowę, końcu chodzi nam wszystkim o to samo DOBRO NASZEGO ZAKŁADU
Jak chcesz je wezwać ? Na rozkaz, czy może chcesz je wytypować i zmusić ?
Ochłoń, pisz o faktach jeśli takowe poznasz.
milutka 2013-03-21 16:54:12
Bardzo Mądry Pan ;}
x 2013-03-26 12:17:07
imię i pierwsza litera nazwiska to nie są dane osobowe więc można pisać aczkolwiek bez nazwisk
Zostaw swoją opinię o Swedwood Poland - Wielbark
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland