Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-19 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MMM Lakiernia
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-19 17:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mistrzu pakowni jek nie przestaniesz robic z setek tajemnic i brac tylko swoich ulubiencow to zrobisz wrogow miedzy ludzmi bo jak mozna mowic po cichaczu komus ze ma przyjsc na setke i ze ma nikomu nie mowic ludzie maja dosyc takiego zachowanie kazdy chce mie szanse przyjsc byla lista mialo byc tak sprawiedliwie a teraz najsprawiedliwiej przychodza te same osoby i pani z gepow na pakownie gdy tam nie ma setki i jest na kazdej czy uwaza mistrz ze to fer wobec innych ludzi....
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-06-19 18:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a najlepiej zawsze i wszedzie maja osoby dojezdzajace z mistrzem i setki za kazdym razem i urlopy w tedy kiedy jest zapowiedziene ze nie ma zadnych urlopow poprostu zyc nie umierac pelen wypas tak dalej a bedzie super atmosfera sprzyjajeca owocna prace.
zdjecie uzytkownika
mko - 2015-06-19 23:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram o dojerzdzaniu z mistrzem, nie powinno byc takich sytuacji, a pozniej to faworyzowanie tych osob. Mistrz chyba tyle zarabia ze go stac na wlasny dojazd do pracy, a niektorzy maja naprawde blisko.
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-06-20 12:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej pani ochroniarz mówię za każdym razem jak jest okazja dzień dobry jak jest tylko okazja śliczna jest cieżko podejsć i pogadać
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-06-20 12:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-06-20 12:12:49]:
Biedactwo. I tak nikt nie wie o kim piszesz xD

Ps. Ona jest zajęta ;)
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-06-20 13:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd wiesz o której temat mondralo tam są 4 zgaduj zgadula hi widząc twoje wypowiedzi i odpowiedzi nie warto nawet zaczynać z tobą ŻEGNAM
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-06-21 11:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-06-20 13:24:14]:
Napisz jeszcze na której bramie, bo na każdej pracują dziewczyny :)
zdjecie uzytkownika
jakiśtam - 2015-06-21 12:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to nie wiem po co ten cały zjazd papieży w Wielbarku? -Przecież oni tam (w Szwecji) wszystko wiedzą co i jak się dzieje. A dokumenty można wysyłać elektronicznie. Czy i jakich zmian możemy się spodziewać? Bowiem cokolwiek złego się dzieje, to zwykle robota "naszych" - robią tak choć nie muszą. Jeżdżą na szkolenia, by praca przebiegała w zdrowej atmosferze... a mobbing jak był tak jest stosowany. Zmiany i decyzje stały się nie tylko nietransparentne ale zakrawają o "ustawki". A gdzie nie ma przejrzystości, tam śmierdzi układami, a te nie są dobre ani dla właściciela firmy ani dla "bydła dojnego". Polecam wywiad na Porozmawiajmy.tv: "transformacja dużych firm dzięki pokoleniu Y"
zdjecie uzytkownika
fan - 2015-06-22 16:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mądrala przechwalał się ze jest nie do ruszenia, i co poleciał z jednym kredytem, dwiema żonami i trojgiem dzieci. teraz niech uważa Pan MM bo jak mu nie pójdzie to i półtusze nie pomogą
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-06-22 19:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan - 2015-06-22 16:15:09]:
Półtusze i kurczaki bez GMO, hahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-06-22 22:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fan - 2015-06-22 16:15:09]:
z dwiema zonami??? kaska i kto...?a swoja droga już się chwalił ze wraca po wakacjach
zdjecie uzytkownika
Ivu - 2015-06-26 16:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorzej na lakierni a dziwicie sie skoro przerabiaja trzy razy wiecej matarialu albo i wiecel. Za te same pieniadze co inni. Podniescie im stawke godzinowa a bedziecie miec najlepszy dzial.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-06-27 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram
zdjecie uzytkownika
pakff - 2015-06-27 13:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej jest na pakowni. Cisza, spokój, liderki dają się obrobić, można pracować w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
fan - 2015-06-27 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście o Panu Bocianie,Bry..e i Pani Zaw...
zdjecie uzytkownika
x - 2015-06-27 15:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisał ktoś na kartce jakieś głupoty
zdjecie uzytkownika
hiop - 2015-06-27 16:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co szkoda wam że o was nie piszą,na wszystkich można było by coś napisać
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-06-27 16:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałam tą kartkę w łazience na GB .To się w głowie nie mieści co tam pisało.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-06-27 21:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co pisało? o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-27 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie badz taka ciekawa.ludzie wy wogole wstydu nie macie jak mozna jeden drugiemu takie swinie podkladac jak ma byc dobra atmosfera na zakladzie jesli znajdzie sie paru takich idiotow i takie glupoty wypisuja ludzie gdzie wy zgubiliscie szacunek dla drugiego czlowieka ale czytajac te brednie widac ze sami dla siebie tez nie macie.niech kazdy patrzy na siebie i zajmie sie wlasna rodzina a nie plotami bo tylko sensacji szukacie.zastanowcie sie spedzamy tu polowe swojego czasu czy nie mozna go spedzic w milej atmosferze
zdjecie uzytkownika
rarara - 2015-06-28 11:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uuuuu chyba ktos z nizej wymienionej kartki ; )
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-06-28 12:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rarara - 2015-06-28 11:59:36]:
głupich nie sieją nie orzą sami się rodzą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
fgjh - 2015-06-28 12:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znaczna większość w zakładzie to nieuki i debile, więc i atmosferę psują reszcie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-28 13:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co prawda to prawda ludzie nie mają co robić tylko bajki wymyślają weście wy najpierw spójrzcie na siebie a później oceniajcie innych plotuchy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
alert