Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ha - 2015-08-12 19:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o sprawiedliwości tu nigdy nie było i nie będzie!!! Inni robią co chcą i jest dobrze mówię teraz o maszynowyni ale tak mają dobrze donościele a tak do niskiego poziomu nigdy się nie zniże
zdjecie uzytkownika
Loki - 2015-08-12 20:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o pracownikach z maszynowni. Ja chciałbym uwolnić z maszynowni i iść na inny dział np na GB lub pakowanie
zdjecie uzytkownika
nemo - 2015-08-12 20:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla wszystkich chętnych którzy chcą zacząć zarabiać przez internet proszę o kontakt p.jedrzychowski@gmail.com
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-12 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LukaszNSZ - 2015-08-12 19:03:26]:
Co z tego, że w sobotę jest święto? Dwa, czy trzy lata wstecz, nawet w Boże Ciało były setki.
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2015-08-14 00:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakie romanse chodzi?
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-08-14 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o twoja wscipska istoto wez sie za robote i zajmij wlasna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zdrowie ci to wyjdzie
zdjecie uzytkownika
Ha - 2015-08-14 12:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakiej zmiany jesteś?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-14 20:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2015-08-14 08:52:19]:
Właśnie jeden z drugim,co teraz będzie?
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-16 14:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda ze za pierwsza nocke z 9 na 10 sierpnia mamy miec zaplacona setke?
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-08-16 20:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-17 11:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonzo - 2015-08-16 20:11:52]:
a kiedy bedzie jakas oficjalna informacja? bo nikt oficjalnie jeszcze nic o tym nie mowil
zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-08-18 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na lamelach na GB jest oficjalne pismo z kadr
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-18 11:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonzo - 2015-08-18 11:06:10]:
ale to na czterobrygadowce tak?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-20 09:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic z tego nie rozumiem!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-20 16:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jestes za glupia
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-08-21 19:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteś głupia że jesteś głupia!
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-26 09:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie premia całoroczna?
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-08-26 14:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBIECANA "OCH I ACH" PREMIA STOI OBOK LAKIERNI.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-26 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że na GB mieli zebranie że premii może nie być do końca roku to prawda?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Hefajstos - 2015-08-26 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wasza premia zawita ponownie w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach 17-18 września(czwartek, piątek - czyli sobota i niedziela na spokojne wytrzeźwienie). Tak, tak...nasza kochana administracja podobnie jak w zeszłym roku będzie się integrować chyba w najlepszym miejscu w naszym regionie, jeśli nie kraju. Nie muszę chyba przedstawiać cennika tego hotelu. Na to się znalazły pieniążki? Zmianie A na FF odmówiono przesunięcia terminu integracji - ludzie nie zapisywali się, gdyż termin był akurat na tą sobotę po której w niedzielę trza lecieć na nockę. Faktycznie niezrozumiała decyzja ludzi - przecież termin był idealny! Starczy tej ironii. Gdy jednak udało się ludziom znaleźć inny termin, jak również uzyskać wstępną zgodę z góry, w ten zorientowano się, że przecież my do 'gołębia' jedziem! Nie ma zgody na integrację dla zmiany A, bo może nam nie starczyć z ich premii. Nie żebym narzekał, czy miał jakiś ból dupy, ale z takim yebaniem w d.upsko jak w tej firmie ciężko będzie się drugi raz spotkać. Jeśli dyrekcja żałuje chociażby stówki premii dla chłopa z piątką dzieci, który chciałby im jakiś lepszy zeszyt do szkoły kupić, czy zabrać gdzieś w kończące się wakacje, to to jest szczyt ku..stwa. Lepiej się pławić w luksusach niż dać trochę więcej ludziom, którzy i tak ch.jowo zarabiają...BO TO ONI SĄ FILAREM TEJ FIRMY, a nie jakieś hrabiaństwo z góry, których nieobecności w te dwa dni produkcja nie poczuje w żaden możliwy sposób. Na koniec chciałbym podkreślić, że WSZYSCY administracyjni opuszczą zakład w środku tygodnia. Jakie będziemy mieć przez to straty? Czyżby równie wielomilionowe co dwudniowa przerwa całej produkcji? Otwieram dyskusję na ten, jak i powyższe tematy.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-27 10:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zakład ma obecnie jakiś przestój / przerwę w pracy ?
zdjecie uzytkownika
RudyMundek - 2015-08-27 10:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-08-27 10:22:59]:
Nie
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-08-27 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację wiele osób się zapisalo na imprezę a tu nagle brak pieniędzy to niesprawiedliwe że inne zmiany miały imprezę i biuro sobie jedzie do Mikolajek a co do premii to dyrektorka obiecała że jakaś tam premia zawsze będzie zamiast obiecanej trzynastki a tu się okazuje że nawet do końca roku może nie być bo 11 milionów im wyparowało i to nawet nie wiedza gdzie (pewnie wlozyli ta kasę w nowy magazyn i linie esl)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 15:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-27 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja opinia o byłym zakładzie pracy- OOOOOOOszuścIIIIIIII -- !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-27 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie od parady po zakładzie chodzi opinia ze lakiernia to najgorszy dział w Ikei. Ładnie was nabili w butelkę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
alert