Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koper - 2015-05-05 12:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, z tego co wiem, to Swedwood Poland to ogarnia i produkuje rzeczy, meble i akcesoria z drewna dla ikei, jest tak czy się myle. Bo mnie inreresowałabym praca w takiej fabryce z drewnem, bo mam doświadczenie w jego obróbce. A jeśli miałaby być to ptaca dla ikea i może jeszcze jakieś zniżki czy dobry socjal.
zdjecie uzytkownika
techn - 2015-05-05 19:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z obróbką drewna będziesz miał tyle wspólnego ile przewalania elementów na podajniku UV. tak będziesz popierda...ł że nie zdążysz zobaczyć jakie to drewno.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ KARIERY.NA UV.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-06 08:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [techn - 2015-05-05 19:02:34]:
dobre,ale to najprawdziwsza prawda
zdjecie uzytkownika
manuel - 2015-05-06 08:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w fabryce nie tylko lakiernia istnieje
zdjecie uzytkownika
franeczka - 2015-05-06 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , czy jest może możliwość pracowania w swedwoodzie na jedna tylko zmiane?
zdjecie uzytkownika
batman - 2015-05-06 10:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co z ta ochrona, znow sie udało liderkowi z GB. Liderku powiedz co za krople bierzesz , zdradz nam swa tajemnice , ktory to juz raz ?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-07 12:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie wypłata?
zdjecie uzytkownika
spiderman - 2015-05-07 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-07 12:10:13]:
Nie tylko liderkowi, jest też mistrz na GB co jedzie na tych samych kroplach! Jak widać niektórym wolno
zdjecie uzytkownika
x - 2015-05-07 18:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była wypłata?
zdjecie uzytkownika
Iwan Niegroźny - 2015-05-07 18:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2015-05-07 18:07:06]:
Jeszcze nie
zdjecie uzytkownika
df - 2015-05-07 21:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie była jak była
zdjecie uzytkownika
Iwan Niegroźny - 2015-05-08 07:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [df - 2015-05-07 21:30:39]:
Do mnie nadal nie dotarła.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-08 11:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest z ta wypłata? czy wie ktoś kiedy bedzie ?
zdjecie uzytkownika
los santos - 2015-05-08 12:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [spiderman - 2015-05-07 16:21:50]:
A na której zmianie tacy giganci są ?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-05-09 13:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na d jak takis ciekawy
zdjecie uzytkownika
t - 2015-05-09 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spiderman - 2015-05-07 16:21:50]:
KIEDY DACIE SPOKÓJ?
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-05-11 01:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałabym dowiedzieć się czegoś o wczasach pod gruszą czy też dofinansowaniu do urlopu /wczasów czy w tym zakładzie cos takiego funkcjonuje ?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-05-14 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yeti - 2015-05-11 01:21:33]:
Nie licz na to ! ! !
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-05-16 17:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj pobili nam sie dzis lakierniczki :D nic dziwnego skoro sie tam nawachaja niewiadomo czego a pozniej im palma odbija :D obydwaj niezle (usunięte przez administratora)sa :D
zdjecie uzytkownika
mikki - 2015-05-16 18:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest tam jeden taki duzy Pan z kturym caly czas sa problemy. I nik z nim nie moze sobie poradzic co jakis czas robi problemy.
zdjecie uzytkownika
bgf - 2015-05-20 09:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzi ci o kierownika lakierni?
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-05-21 15:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno ma nie byc premii a w zamian maja nam dac robic setki :/ jaki ten zarzad laskawy dla nas
zdjecie uzytkownika
Pracownik . ikea - 2015-05-23 19:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wam wszystko pasuje że wszystkim premie zabierają że każdy tak milczy
że nikt słowem nic nie powie a w zakładzie nawet niektórzy się
cieszą że premii nie będzie
W tym pożal łaski forum słowa nikt nie powie że im nie pasuje
Ja no to protestuje i się podpisuje pracownik IKEA WIELBARK


ŻE TO ZWYKŁE JEST CHAMSTWO

ŻE PRACOWNIK NIC NIE POWIE

ŻEBY GO NIE ZWOLNIĆ

TO WIĘĆ WOLI NIC MÓWIĆ


CHAMY DYREKCJA
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-23 21:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-05-24 12:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co Pani Ania ostatnio powiedziała to kpina.
sztucznie zawyżają wirtualne zyski o 300% a potem to lament że nie ma tyle zamówień. JEŚLI NIE BĘDZIE PREMII TO NIECH BIURO I RESZTA UMYSŁOWYCH PRZYCHODZI W SOBOTY
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
alert