Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 17:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałam że na maszynowni na zmianie A nagany się stanęły ale mi się w to wierzyć nie chce że pawelek swojej ulubienicy by dał do podpisania
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-21 19:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jak ci sie wierzyc panno marianno ciekawska nie chce to prawidlowo
zdjecie uzytkownika
ZIBI - 2014-10-21 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystkie obciogają BEZ wyjątku
zdjecie uzytkownika
ZiBi2 - 2014-10-21 22:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZIBI - 2014-10-21 20:44:03]:
…ale nie Tobie :D
zdjecie uzytkownika
beti29 - 2014-10-22 17:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy ktos wie czy jak jest sie na rozmowie i kazo czekac na tel.to znaczy czy szanse stracone
zdjecie uzytkownika
STARY - 2014-10-22 18:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2.3.4.5.6.7. DO PRACY TAK NAS ŁADNIE ZAŁATWILI HE HE HE MONGOŁY W WIGILIE PRZYJDĄ DO PRACY NA SETKE NIE ŻAL GŁUPOTY LUDZKIEJ
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-22 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beti29 - 2014-10-22 17:32:42]:
To znaczy że nie podjęli decyzji i trzeba czekać. Jak zadzwonią to się dowiesz czy będziesz przyjęta czy nie.
Jeśli jednak nie będą dzwonić dłuższy czas, sama zadzwoń i dopytaj się czy zapomnieli czy nie przyjęli.
zdjecie uzytkownika
Eron - 2014-10-23 01:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak myślę i się zastanawiam czy Swedwood Poland jest dobrą firmą by podjąć z nimi współpracę na początek i czy mają jakieś specjalne wymagania względem pracowników, których niestety nie można nazwać stałymi pracownikami bo z tego co widzę to rotacja w pracy może być spowodowana kiepskimi warunkami zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-23 10:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stary w te dni to chyba tylko ty bedziesz pracowal
zdjecie uzytkownika
beti29 - 2014-10-23 10:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [goblin21 - 2014-10-22 20:41:21]:
dzieki za odp.wiec bede czekac zalezy mi zeby zadzwonili wiec czekam i patsze sie w ten tel.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rianek - 2014-10-23 15:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,ko wie jak wygląda praca w kontroli jakości.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-23 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rianek - 2014-10-23 15:07:38]:
Chodzisz z suwmiarką i mierzysz. Czasem opierdzielisz robola bo mu wiertło ucieka w bok, czasem pochwalisz bo otwory okrągłe a nie jajowate.
Pomykasz po zakładzie w żółtym ubranku, pogwizdujesz i cieszysz się bo możesz zatrzymać od cholery towaru gdy ktoś coś spierdzieli.
zdjecie uzytkownika
cvb - 2014-10-24 13:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żeby coś zmierzyć to trzeba wiedzieć jak no i czym
zdjecie uzytkownika
olek0 - 2014-10-25 12:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bedziecie zasuwać 10,11 i 1 na noc robole
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-25 18:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tego zasowac to ty bedziesz a czy ktos przyjdzie czy nie to jego sprawa i decyzja wiec co cie boli idioto zastanow sie czego cierpisz robolu
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-10-25 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie,szanujcie się nawzajem. Nie jesteście robolami-wielki szacunek za Waszą pracę.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-25 21:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zna a czego chcesz
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-10-25 21:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-25 21:38:43]:
nie tym tonem
zdjecie uzytkownika
pl - 2014-10-26 08:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ta z Kanady ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-26 11:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się pracuje na lakierni. Czy ktoś pracował np. na podajniku czy odbiorniku na uv1 lub uv2
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-10-26 14:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pl - 2014-10-26 08:07:30]:
tak
zdjecie uzytkownika
sowa 500 - 2014-10-28 10:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xx - 2014-10-26 14:21:03]:
na zmianie A to masakra zaiwaniają jaj wariaci jak by na akord robili a czy zrobisz 10 czy 5 metrów to to samo ci zapłacą lepiei jest na maszynowni chyba ze operetor na lakni
zdjecie uzytkownika
Robson - 2014-10-28 13:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dziś zadzwonili do mnie z Ikea i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną w czwartek (30.10.2014r.), na godzinę 13:30. Czy jest ktoś do kogo również zadzwonili, umówili się na ten sam termin, godzinę, a będzie jechał swoim samochodem ? Można by było się zmówić i podskoczyć razem. Oczywiście dorzucę się na benzynę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-10-29 11:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci źle na zmianie A to przenieś się na zmianę B lub C tam nie będziesz musiała nic robić a zapłacą Ci za plotkowanie
zdjecie uzytkownika
bystry - 2014-10-29 13:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PAWELEK WAS NEKA I MA RACJE BO SIE MU DAJECIE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x