Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-03-31 12:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polo - 2014-03-30 22:13:36]:
A gdzie Ikea? Zawiedziony jestem :(

Rozluźnijcie się troszkę :)

Jaką macie pensję? Jak cebulę, burzę, czy dietetyczną?

1. Pensja cebula: bierzesz i zaczynasz płakać.
2. Pensja łajdaczka: przychodzi późno, cierpisz, ale nie możesz bez niej żyć.
3. Pensja prezerwatywa: pozbawia cię zarówno inspiracji jak i chęci.
4. Pensja impotentka: opuszcza cię w momencie, gdy najbardziej jej potrzebujesz.
5. Pensja dietetyczna: jesz coraz mniej.
6. Pensja ateisty: wątpisz w jej istnienie.
7. Pensja miesiączka: przychodzi co miesiąc i trwa 3 dni.
8. Pensja burza: nie wiesz, kiedy przyjdzie i ile będzie trwała.
9. Pensja telefon komórkowy: każda następna jest mniejsza.
10. Pensja Walt Disney: taka sama od 30 lat.
zdjecie uzytkownika
11 - 2014-04-01 11:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre wkoncu cos smiesznego na tym forum
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2014-04-01 16:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 90% od 5 maja cały zakład zmienia system pracy na 4 zmiany 4 brygady.
Szkolcie porządnie tych młodych, którzy przyszli i jeszcze przyjdą w tym miesiącu.
Dlaczego? Dlatego że mamy zamówienia, nie wyrabiamy się a pracownikom nie chce się zwiększyć produkcji.
Jak będziemy opracować? jest kilka wariantów nad jakimi się zastanawiamy, jednak najprawdopodobniej będzie to taki system:
4 dni na pierwszej zmianie od 6.00- 14.00
jeden dzień wolnego
4 dni na drugiej zmianie od 14- 22
jeden dzień wolnego
4 dni na trzeciej zmianie od 22-6.00
i dwa dni wolnego
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-04-01 20:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
he he niezły żart, każdy wie że dziś prima aprilis
zdjecie uzytkownika
MASTER - 2014-04-01 21:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uprzejmy i miły Panie(usunięte przez administratora)na każde stanowisko w tym do KJ. Można się dostać mając odpowiednie kwalifikacje. Nie chodzi o to by przychodzić tak jak Pan na rozmowę do kontroli i mówić do jej szefa że Pan wie że wszystko jest załatwione i ta rozmowa jest zbędna. Swoją droga ubaw z Pana po pachy :) Kastingów nie wygrywa się także gdy nęka się żonę któregoś z dyrektorów by załatwiła Panu stanowisko w kontroli lub jakieś inne.Zwyczajnie w tej firmie tak to się nie odbywa. Przede wszystkim ważne jest doświadczenie i to że ktoś skończył Technikum Technologi Drewna w żadnym sposobie nie potwierdza wiedzy zdobytej w czasie pracy! Bardzo ważnym elementem branym pod uwagę było czy osoba jest konfliktowa i tu opinie zbierano z otoczenia najbliższych współpracowników kandydata. Jeżeli ktoś łatwo popada w konflikty może nie tylko nie dostać awansu ale także stracić obecne stanowisko pracy. Współpraca jest najważniejszym elementem korporacji, którą tworzą LUDZIE!!! Swoja drogą jeżeli ktoś miałby do Pana zaufanie to też by Pana polecił. Nie ukrywam że tak jest łatwiej dlatego że ufamy tym którym ufają inni. Sam osobiście poleciłem jedną osobę która się dostała do KJ i która spełnia wymagania. Polecam pracować dalej nad swoja wspaniałością i budować szacunek jak i swój autorytet. Na szczęście to już nie są te czasy że jak ktoś głośno krzyczy to znaczy że wie. A na koniec dodam że najważniejszym elementem było przestrzeganie przepisów BHP i higieny osobistej ;)

Pozdrawiam Master
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-04-03 19:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MASTER - 2014-04-01 21:49:14]:
Nie ma cię Janciu już kilka dni w pracy a jeszcze cię czuć,nie wracaj za szybko plis !!!!
zdjecie uzytkownika
PIwOOOOOOOOOO - 2014-04-04 16:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu pisza o ff.Bo ff nie ma dyrektora produkcji ma tylko bylego kierownika maszynowni .Na tym wydziale moze isc byle jak i byle szlo bo tego wydzialu nikt nie rozlicza (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-04-04 16:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIwOOOOOOOOOO - 2014-04-04 16:18:44]:
tak jest nie od dzis wszyscy o tym wiedza.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-04-04 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze teraz prawde usuwa ciekawe .M dyrekcja i tak sie w koncu zorientuje co jest grane przyjmij jeszcze ze 40 osob na maszynownie i drugie tyle materialu kup z zewnatrz zeby odciazyc swoj ukochany wydzial .A reszte wydzialow pozwalniaj bo po co one ci zeby buble poprawiac /
zdjecie uzytkownika
sammmm - 2014-04-04 17:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sortownia chetnie przeniesie sie na maszynownie wszystkie panie by chetnie tam przeszly.jak robia to nie wazne jak nie daja rady to moza pakownia pomoze .i jeszcze montaz a moze GB tez przyjdzie.dyro zalatwi wszystkim robote a paniska z maszynowni beda rechotac ze holota za nich zapiernicza .
zdjecie uzytkownika
EDDDDDDDDDDDDDDD - 2014-04-04 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tAK WSZYSTKO CO NAJLEPSZE I NAJSUSZNIESZE TO NA MASZYNOWNII HAAA HAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAA ZENADA
zdjecie uzytkownika
ggBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - 2014-04-04 17:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tAK NIECH ZYJE gb TAM DYRO JEST DLA WSZYSTKICH WYDZIALOW
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-04-04 17:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mYSLE ZE TRZEBA ZROBIC KOLEJNA ANKIETE I PO TEJ ANKIECIE WSZYSCY BEDA CHCIELEI PRACOWAC NA MASZYNOWNI A INNE WYDZIALY ZOSTANA PUSTE.aLE W SUMIE TO PO CO ONE SA POZWALNIAC.
zdjecie uzytkownika
SOOORT - 2014-04-04 17:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tAK I JESZCZE NA SORTOWNIE PRZENIES 20000M2 NA OSOBe NAJMNIEJ JAKOSC NO OCZYWISCIE MOZE JESZCZE COS Z MONTAZU JAKIES MUFKI MOZE JESZCZE COS Z PAKOWNI OKUCIA NAKLEJKI I CO TAM JESZCZE I MOZE JESZCZE Z 5 OSOB NA MASZYNOWNIE ODDELEGUJ TO NAPEWNO PACZKI NA PAKOWNI ZOBACZYSZ POWODZENIA.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwa - 2014-04-04 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SOOORT - 2014-04-04 17:17:59]:
Ja pracuję na sortowni i chętnie się przeniosę na maszynownie bo jestem tam często oddelegowywana i tam jest normalna atmosfera i nikt nie nosi czerwonych butów .
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-04-04 22:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie moge tego czytać - ludzie trzeba było się uczyć i nawiązywać kontakty z kim trzeba ,a nie teraz prostaki, żal wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że musiscie cały dzien zaiwaniać przy linii. Bohaterzy za 5 zł :) nie sorry za 10 bo chyba tyle macie na godzinę - cóż jak źle to wyperdzielać do miszelena albo na kase do biedronki, tylko czy tam was przyjmą ? chyba nie, widzac po poziomie wypowiedzi i sposobie oceny sytuacji, ehhhhh żal mi osób które wypowiadają się tak gdyż są nieudacznikami i poporostu zawiszczą tym którzy mają lepiej.... zal mi was....
zdjecie uzytkownika
kamilvs - 2014-04-04 23:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram zdanie MASTER. Żeby się dostać trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje. Ci co ich nie mają mogą liczyć tylko na znajomości. Byłem w Swedwood 4 lata temu na rozmowie po której się dostałem. W tym samym czasie miałem inna firmę na oku i właśnie ją wybrałem a nie Swedwood. Ostatnio znowu byłem na rozmowie i po raz kolejny bez problemu się dostałem. Także papierek i umiejętności ważniejsze od znajomości. Mam nadzieje że nie rozczaruje się tą firmą. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
As - 2014-04-05 05:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - 2014-04-04 17:07:07]:
Niech żyje nam !!! A Kto Andrzej.
zdjecie uzytkownika
joj - 2014-04-10 12:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W urzędzie pracy w Szczytnie jest oferta pracy na wózek widłowy , wiecie na jaki dział potrzebuja ?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-10 16:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może na magazyny.
zdjecie uzytkownika
Sa - 2014-04-12 01:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [As - 2014-04-05 05:21:08]:
Andrzej z maszynowni ma się rozumieć :D
zdjecie uzytkownika
dede - 2014-04-12 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [As - 2014-04-05 05:21:08]:
tak kwalifikacje,cooltura osobista,szacunek do innych są ważne
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-12 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie weźcie się do roboty........ niech tylko każdy robi swoje i wykonuje swoje obowiązki zgodnie z umową którą podpisał a nie doszukiwał się sensacji i knuł intryg mając nadzieję że komuś dokopie, a będzie dobrze w całym zakładzie i na każdym dziale. Ludzie więcej optymizmu i uśmiechu Wiosna Idzie!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-04-18 16:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WESOŁYCH ŚWIĄT :)
zdjecie uzytkownika
Ny - 2014-04-19 16:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tobie też Wesołych Zyguś ;) Święta idą kochajcie się..i przestańcie już narzekać, zawsze mogło być gorzej :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
79 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x