Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Y - 2015-07-09 21:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak komuś szkoda niech swojej d**y nadstawi , a może nikt nie ma na nią ochoty co Ty na to hmmm.
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-07-13 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to sie dzieje na tej sortowni? kobiety pracuja na lakierni jest 32 stopnie lakiernia ma przerwe a te biedne kobietki nie:/ to sie nadaje do bhp
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-07-13 23:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2015-07-13 15:49:03]:
To czemu sam/sama tego nie zgłosisz? Czekasz aż ktoś za Ciebie to zrobi?
Nie pisze tego złośliwie, ale jeśli zauważasz ze są łamane jakieś prawa pracownicze to nie powinno się liczyć na to że ktoś inny zareaguje, tylko samemu trzeba zająć się tą sprawą.
Zgłoś, monitoruj zgłoszenie i domagaj się reakcji. Dziewczyny z sortowni będą Tobie wdzięczne za to że reagujesz nawet jeśli nic się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-15 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że w piątek przychodzi tylko pierwsza zmiana na inwentaryzację, a pozostałe mają wolne?
zdjecie uzytkownika
answer - 2015-07-15 15:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie gdyż w sobotę jest setka no i trzeba plan wykonac
zdjecie uzytkownika
joker - 2015-07-15 15:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Anki pięknej ochroniarki ; b
zdjecie uzytkownika
Skarga - 2015-07-15 17:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są trzy Anki i to na każdej bramie:-)
zdjecie uzytkownika
joker - 2015-07-15 22:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głowna Brama na Czarnieckiego
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-07-15 23:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [joker - 2015-07-15 15:43:03]:
Czemu nie przekażesz pozdrowień osobiście tylko do niej? Sądzisz że osoba pracująca w ochronie czyta te wszystkie bzdury, które ludzie tu wypisują?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-17 10:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Albert - 2015-07-15 23:49:05]:
I o co ten cały galimatias,takiego kwiatu jest pół światu :)
zdjecie uzytkownika
Mr. Robot - 2015-07-17 23:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od poniedziałku przestój? Zgadza się?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-20 18:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne jest to ze na lakierni pomocnik ma 12zł a operator od 12-12,50zł gdyż formalnie w tabeli stawek operator powinien mieć od 13zł cos jest tu nie tak ?
zdjecie uzytkownika
Gawrosz - 2015-07-20 19:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Do kogo trzeba się odezwać w sprawie pracy? PILNE
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
n - 2015-07-22 15:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gawrosz - 2015-07-20 19:54:58]:
Wiem,ale nic za darmo.....
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-07-22 18:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gawrosz - 2015-07-20 19:54:58]:
Najłatwiej i najszybciej to do działu kadr. No chyba że masz na myśli jakiegoś pracownika, który pomoże "załatwić" pracę, to nie wiem i nie polecam takiego sposobu.
Przejdź się do firmy, złóż podanie i czekaj.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-26 15:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wczasy, udane?
zdjecie uzytkownika
rtty - 2015-07-27 20:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak. jestem jeszcze w pracy
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-28 15:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

W pracy?mamy przestój.
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-07-28 15:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-28 15:13:33]:
Jeśli ktoś chciał to mógł pracować. Dni urlopowe odbierze w innym terminie.
zdjecie uzytkownika
rtty - 2015-07-28 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-28 15:13:33]:
w pracy na budowie. trzeba jakoś dorobić do naszych pensji
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-29 17:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wszyscy są nie w temacie,dalej się nie rozumiemy.NIE!!!
zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-07-30 08:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy K.J. może sobie tak beztrosko spać na ławkach pod gabinetem lekarskim ? ja jak się kiedyś spóźniłam o 3 minuty z przerwy to była wielka afera.
zdjecie uzytkownika
Y - 2015-07-30 13:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [młoda - 2015-07-30 08:42:44]:
Co wolno wojewodzie, to nie tobie.... :-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-07-30 19:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2015-07-29 17:40:14]:
Kolega @rtyy znalazł sobie na dwa tygodnie fuchę i dorabia do wypłaty. Co do mojej wypowiedzi, to o ile chciałeś to mogłeś poprosić/spytać się mistrza czy potrzebują do pracy na przestój. Przeważnie do pomocy mechanikom przy remontach, ale czasami też i do innych prac.
Dni które pracował na urlopie przestojowym, odbierze w najbliższym możliwym terminie, czyli dwa tygodnie wolnego będzie miał później.
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-07-31 11:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZiGi jaki Ty jesteś wszechwiedzący 2 tyg pracy za granicą i wypłata jest większa niż w Ikea przez miesiąc a niektórzy maja więcej niż 2 tyg a po drugie za urlop stawka jest większa niż normalne pracujące dni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
alert