Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-09 06:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie klikajcie w te linki co są poniżej!!!
Wredny spam, próbujący wyłudzić pieniądze po zrobieniu pseudotestu i wysłaniu SMS'a by zobaczyć wynik. Dodatkowo by dostać się do strony z tym pseudotestem, trzeba wejść na inną stronę, a za wejścia na nią, osoba która umieściła link dostaje kasę.

Tak więc nie wchodźcie na te linki a moderatora proszę o usunięcie tych postów!
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-09 06:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie klikajcie w te linki, które zostały zamieszczone niżej!!!

Wredny spam, próbujący wyłudzić pieniądze po wysłaniu SMSa. A jeżeli ciekawość was zżera i jednak weszliście na tą stronę, w żadnym wypadku nie podawajcie swojego numeru telefonu bo stracicie sporo kasy!!!

Moderatorze, usuń ten spam a jak już usuniesz spam to i mój post niech poleci o kosza.
zdjecie uzytkownika
MIła - 2014-08-16 17:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak po imprezie integracyjnej ?;)
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-08-20 01:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile zarabiaja u was operatorzy homaga? Mam spore doswiadczenie i nie wiem czy warto.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2014-08-20 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy zna ktoś maila na który można wysyłać CV? Jak tak to proszę o podanie go. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-20 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witam - 2014-08-20 01:29:03]:
najpierw jestes pomocnikiem jak kazdy nowy i masz stawke podstawowa po roku dostaniesz operatora jak sie sprawdzisz
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-08-20 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za odpowiedz. Moze wiesz w jakich okolicach oscyluja stawki brutto dla operatorow? Rok to troche za dlugo zeby sie o tym przekonac ile dostane :)
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-20 12:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witam - 2014-08-20 12:23:12]:
od 11 do 16 brutto
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-08-22 18:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej podobno mają być jakieś imprezy integracyjne.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-23 11:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej a nie wiecie może czy są ludzie dojeżdżający z Działdowa
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2014-08-25 18:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że dyro znowu ukarał FF zabraniem tych 100 groszy za zniszczony kibelek na osławionym GB
zdjecie uzytkownika
barek194 - 2014-08-25 19:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam niedługo mam rozmowę kwalifikacyjna w charakterze pracownika produkcji i tv moje pytanie jakie są stawki na początek o jaką mogę się starać jestem prosto. Po szkole i o co mogą mnie pytać.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-25 20:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdf - 2014-08-22 18:13:00]:
Tak, będą. Imprezy integracyjne i wielkie medialne otwarcia.
zdjecie uzytkownika
PL - 2014-08-25 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxc z - 2014-08-25 18:43:03]:
Też to słyszałem, tylko dlaczego FF ma cierpieć za kibel na GB ????. Jak nie wiedzą do czego służy toaleta to trzeba im zrobić dziurę w ziemi na dworze, i niech tam wylewają swoje gorzkie żale !
zdjecie uzytkownika
Kolos - 2014-08-26 00:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, wydaje mi się, że w Swedwood nie zatrudniają półgłówków, chociaż patrząc na dyskusję można inne zdanie odnieść. Według mnie żeby atmosfera była normalna, bezspięciowa i przyjazna powinni coś zrobić z osobami, które skutecznie niszczą to co jest budowane latami. Chyba, że im kompletnie na tym nie zależy.
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2014-08-27 14:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie pomysły jak skutecznie namierzyć tego wandala
zdjecie uzytkownika
VECTOR - 2014-08-27 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZOSTAWIŁA PANI KESLER SWOJE ZIELONE PRZYPRAWY W KARCZMIE
zdjecie uzytkownika
pites - 2014-08-28 00:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gościu - 2014-08-20 08:53:32]:
rekrutacja.wielbark@swedwood.com
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-30 16:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ghj - 2014-08-20 10:45:54]:
Witam,
sranie w banie z tym rokiem. Po 3 miesiącach (okres próbny) dostaniesz operatora i 12 zł/H.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-30 16:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogo typujecie na nowego mistrza montażu?
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-08-30 16:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
poszukuję osób na dojazdy trasa Olsztyn-Jedwabno-Wielbark lub Olsztyn-Szczytno-Wielbark moim samochodem. tel. 501666675
zdjecie uzytkownika
VECTOR - 2014-08-30 21:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM OSOBY MA DOJAZDY Z SAMOCHODEM SZCZYTNO ZMIANA B też mam auto
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-31 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywieście ogłoszenia o poszukiwaniach osób do dojazdów na tablicach przy szatniach i na stołówce. Tu nie podawajcie danych kontaktowych bo moderator i tak je usunie.

@arek: Z Olsztyna? Serio? Opłaca się Tobie tak dojeżdżać? W Olsztynie nie ma pracy?
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-31 18:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-08-30 16:30:53]:
jak sie sprawdzisz to po 3 miesiacach niektorzy po roku albo wcale panie 'sranie w banie'
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-09-01 17:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje. Doszly mnie rowniez sluchy o nowej hali produkcyjnej. To prawda?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski