Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kogo 2 - 2016-02-05 22:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda ... niektórzy się mocno "szarogęsza"
zdjecie uzytkownika
FF - 2016-02-05 23:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKLADNIE dziewczyny dupy swedza , najlepiej jak by zmienily prace..By im dogodzili i by wiecej zarobily
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 00:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ze zmiany A z lakierni weźcie się za robotę i nie obserwujcie innych bo gorszych plotkarzy jak faceci to chyba niema oczywiście nie do wszystkich się to tyczy nie mają nic mądrego do powiedzenia to na forum jadą po ludziach a kobietami nie wybieraj sobie gęby
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-02-06 00:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję 6 lat i pracuję mi się dobrze na produkcji bo robota jak robota tylko ludzie z małymi mozdzkami są nie fajni zazdrości ich zżera że ludzie z ludźmi potrafią rozmawiać a ta sierota obraduje na forum a inni podlapuja temat
zdjecie uzytkownika
Badyl :-) - 2016-02-07 15:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan związkowiec bardzo mocno blysnął oststnimi czasy.Widać że w tej tłustej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się przewraca.Judasz z oponą od stara w brzuchu.. Za łeb i za bramę..
zdjecie uzytkownika
teo - 2016-02-07 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ach to co?J do czego służy?Przed chwilo taki mały,teraz taki duży.Oj jak to się rozcioga,jak to się rozwija ,długi taki i gładki niczym gęsia szyja.A cóż go u dołupo tak ładnie przystraja.''Rzekł Wojciech z powago;''Gosko, to so jaja.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2016-02-07 21:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
większość osób, zamiast pisać bezpośrednio o warunkach pracy w Swedwood, porusza jakieś dziwne tematy. Jestem chętny wysłać tam swoje CV, ale nie pomagacie. Chciałbym poznać konkretne wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2016-02-07 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemek - 2016-02-07 21:05:00]:
bez setek praktycznie najniższa krajowa no może 1500 dolicz dojazd
zdjecie uzytkownika
komar - 2016-02-08 10:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2016-02-07 21:47:12]:
Chyba tylko na Twoim biedastanowisku te 1,5 tys.
@przemek: ~1,8 bez setek będziesz miał. Oczywiście wszystko zależy od tego na jakie stanowisko zostaniesz przyjęty. Różne stanowiska - różne stawki wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2016-02-08 19:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)metry metry i słaba placa
zdjecie uzytkownika
an - 2016-02-08 20:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komar - 2016-02-08 10:30:31]:
Ty kraw maga, nie bądź taki mądry !
zdjecie uzytkownika
Ndj - 2016-02-08 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to bocianowa ma kapanke gęsiowa wróciła to będą latać stare torby z resztą bocianowa sama lata dobrze tylko bez męża
zdjecie uzytkownika
NSDAP - 2016-02-08 22:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Chciałbym na początku pogratulować Pani AG. za skuteczne i szybkie działania "zapobiegawcze" podczas ostatniego zebrania, które jak można było zauważyć bardzo się różniło od dotychczasowych spotkań, a chodzi mi o poruszane kwestie. Takie jak: 160 osób zwolnionych w Goleniowie ? tak, tylko szkoda, że połowie "zwolnionych" zatrudnionych przez pośrednictwo pracy najzwyczajniej w świecie po prostu nie przedłużono umowy, a poza tym to po co robić zebranie dla takiej wiadomości ?
przy czym zatrzymując całą fabrykę. Mamy się bać ? czeka to samo ? nonsens... Chciałbym również dać pochwałę dla Pana AT. gdyż ten pan bardzo ładnie czyta z kartki, którą ktoś mu tam przygotował. To co przeczytał jest bardzo sensowne... zarobki u nas to nie 12zł/h lub 12.5zł/h tak jak mamy w "umowie" na start tylko zarobki rzędu ok. 14-16zł/h(wiecie jak dodacie wynagrodzenie zasadnicze, setki, premię, dodatek świąteczny) nawet w Goleniowie chyba tyle nie mają :) Także tego... bądźcie cicho(odwołajcie strajk i nie denerwujcie się, że gdzieś w IKEI jest lepiej) i dalej metry, a my 11-tego będziemy negocjować. No po prostu żenada... :D albo teksty typu... tam zarabiają więcej bo ten oddział istnieje 20 lat no wiecie inne zasady inna polityka inny regulamin szkoda tylko, że taki sam zakład jak ten :D no przez to można zrozumieć, że u nas za dobre 10 lat też będziemy się mogli pochwalić takimi zarobkami. He. Pokazał Pan tymi słowami prawdziwą niezależność swojego związku... Można by było pomyśleć istna kompromitacja, ale kto by się przejmował takimi rzeczami w województwie z największym bezrobociem w kraju gdzie ludzie cieszą się, że mają pracę. Na koniec odnośnie rzekomego strajku. Jak ma być przeprowadzony strajk w miejscu gdzie połowa zatrudnionych ma tą "pracę" bądź dobrze płatny stołek po znajomości, ludzie z wyższymi stawkami mają takie rzeczy gdzieś i cieszą się, że dobrze zarabiają, a reszta ludu nie zdaje sobie nawet sprawy z powszechnie panującego tu nepotyzmu, kolesiostwa czy kumoterstwa. Nikt nie wyjdzie... poza tym Polacy z natury są przystosowani do bycia wykorzystywanym przez innych i szkoda, że walka o swoje nie wychodzi im tak dobrze jak ciągłe narzekanie. Może i będzie lepiej, ale na pewno nie w tej dekadzie. Pozdrawiam J.Goebbels.
zdjecie uzytkownika
YCeN - 2016-02-08 23:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A bierzta te ptactwo se bierzta
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2016-02-09 12:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o blondi z kontroli co na ch... podobno trąbi. Da się ją wyrwać?
zdjecie uzytkownika
Iha - 2016-02-09 14:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zęby możesz wyrwać. Tu burdel to same dziwki
zdjecie uzytkownika
oj - 2016-02-09 16:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanko - 2016-02-09 12:53:49]:
za wysokie nogi jak na twoje nogi ! niestety od mistrza wzwyż tylko.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-09 19:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam.pracuje nie nawiązuje znajomości z bazami, tylko służbowo gadam.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-02-10 04:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciebie z twoją kulturą to nawet dziwka by nie chciała pewnie odrzuciła Cię ze wszystkie kobiety tak wyzywasz
zdjecie uzytkownika
Js - 2016-02-10 07:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto co lubi. Wyrażam swoje zdanie. Ile się nasluchalem. Widziałem jak kto się zachowuje. Poprostu nieinteresuja mnie kobiety pracujące w ikei.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-10 09:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Js - 2016-02-10 07:13:54]:
glupi buraku widze ze szacunku cie w domu nie nauczyli dziwki to masz w burdelu tu jest zaklad pracy i szanuj kobiety chyba ze i do swojej matki tak mowisz nie wrzuca sie wszystkich do jednego wora bo nawet jak jedna z druga sie gdzies puscily ze tak powiem to tylko i wylacznie ich sprawa i nie wnikaj tylko zajmij sie wlasna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i praca i wcale zadna cie tu nie musi interesowac zreszta i tak wiekszosc to ma swoich facetow w domu to napewno nie interesujesz ich ty i pewnie dlatego tak mowisz bez szacunku bo nie dales rady zadnej wyrwac.wiec przestan ublizac.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-10 09:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szacunek trzeba zasłużyć, pisałem że nie interesują mnie kobiety z Ikei. Nieraz wystarczy czytać ze zrozumieniem. Co innego jak się nie narzuca nikomu nie odnosi się z puszczalstwem itp. Widać które najbardziej się burza. Aż mało co żyłka nie pęknie. Tak jest jak ktoś pisze prawdę spokojnie, to ktoś się oburza. Chyba ta osoba pomyślała że czyta i sobie
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-02-10 11:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jest tak jak mówisz @ja, trzeba sobie zasłyżyć, ale też praca to jest praca, branża nie jest łatwa i jakies niesnaski się mogą pojawiać, najwazniejsze to nie dać się ponieść
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-02-10 14:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sesacja Gęś wróciła iż bocianowa będą latać weź si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odczep od tych kobiet nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się lepiej nie odzywaj bo jak któraś Ci kopa zasadź to z odbiornika na podajnik dolecisz to zaczyna być żenujące BUDYŃ
zdjecie uzytkownika
Jo jo - 2016-02-10 16:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj oj Gośka czy bocianowa pisze zbulwersowana. A skąd wiesz gdzie pracuje. Ja sobie rąk nie brudze nie muszę zasowac. A one dwie to nadają się. A gęś to chyba na wszystkich działach robiła wszędzie ja wyrzucali. A bocian jak to bocian
zdjecie uzytkownika
Jo jo - 2016-02-10 16:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gęś miało być a nie Gośka
zdjecie uzytkownika
czerpak - 2016-02-10 17:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to Budyń?Pytam bo jedna kobitka mówila że jakiś budyń z uv na lakierni niby kawał chłopa a w gaciach skopo ma.
zdjecie uzytkownika
maly - 2016-02-10 18:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie Nito taka modra ,ona lubi kabanosy
zdjecie uzytkownika
YOGI - 2016-02-10 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Ja,baby z IKEA nie interesujo cie bo lubisz chlopow
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-02-10 18:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieważne kto nie bede Go szkalowal i nie zniżkę się do jego poziomu tylko po co tak ubliza innym nawet ich nie znając
zdjecie uzytkownika
Jo jo - 2016-02-10 18:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mając dziewczynę czy to żone nie i.teresuja mnie inne baby szczególnie takie. A skoro nie znizasz się do takiego poziomu to po grzyba piszesz
zdjecie uzytkownika
odpowied do nowego - 2016-02-10 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy a skad wiesz ze to akurat on pisze ja osobiscie znam ziomka kilka lat i wiem ze nie jest zdolny do takich rzeczy raczej ktoras z kobiet z sortowni zazdrosci bylym kolezankom ich stanowisk
zdjecie uzytkownika
A - 2016-02-10 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o kogo chodzi o budyń?
zdjecie uzytkownika
Ryży - 2016-02-10 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym się różni rudy od pszczoły?
Rudy nie BZYKA !

A czym się różni rudy od jelenia?
Niczym . Oba maja rogi !
zdjecie uzytkownika
do Nowy - 2016-02-10 23:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby być na forum obsmarowywanym non stop to trzeba sobie zasłużyć ,wszyscy to czytają i komentują. Także owa Dama sama sobie wypracowała taką opinię i to nie zazdrość panien z sortowni bo bez powodu nie znalazła się w tym miejscu w którym jest. Wiekszosc osob wie o czym i o kim "G" mowa.
zdjecie uzytkownika
Hm - 2016-02-10 23:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
S co ona robiła bo nie w temacie zabardzo jestem ale conieco wiem . Kto zasłużył ma miejsce na forum
zdjecie uzytkownika
nie naiwny - 2016-02-11 13:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Goleniowie straszą zwolnieniami we Wielbarku a w Wielbarku straszą zwolnieniami w Goleniowie. stalinowska zagrywka
zdjecie uzytkownika
lama - 2016-02-11 17:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani ze zmiany B z maszynowni zlituj się i pierz swoje ubrania bo nie wystarczają perfumy te twoje ciuchy z lumpa którymi chadlujesz śmierdzą przytechlizna nie da się wytrzymać w szatni
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-11 17:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na lakierni było spokojnie i nie było plotek puki te dwie cholery nie przylazły z sortowni.
zdjecie uzytkownika
do ja - 2016-02-11 19:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nic nie slyszalem bardzo nie lubisz tych kobit skoro tak na nie wypisujesz i nie oceniaj drugiego wedlu siebie samego
zdjecie uzytkownika
LILI - 2016-02-12 01:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów i koleżanki.Tu ikea Skoczów.Jak u Was z pracą?U nas po ostatnich wypłatach ogólny chaos.Wypłaty zamiast rosnąć dostały wstecznego biegu.Premie 230zł.brutto-kpina.Jak tak dalej będzie trzeba się będzie rozglądać za inną pracą.Mam nadzieje że lepiej się Wam wiedzie.Pozdrawiam. ps.Czytając Wasze wpisy mogę powiedzieć że atmosfera koleżenska u nas jest ok.
zdjecie uzytkownika
Nie - 2016-02-12 08:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mam lubić kobiety z Ikei, jak przyczepi się jakaś stara torba gada jakieś pierdoly jakby faceta obchodziło, Bóg wie co sobie wyobraża nie wiem. Na starość niektóre głupieja. No wiadomo nie wszystkie takie są. Naszczescie
zdjecie uzytkownika
Nie - 2016-02-12 08:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Również faceci znajdą się nienormalne, wazeliniarze, operatorzy którzy nie znają się ba robocie, liderzy. A takie stanowisko zobowiązuje to znana się na swojej robocie. Albo leserzy udają że robią i lepiej wychodzą niż ci co naprawdę porządnie pracują. Albo myślą że są niewiadomo jacy, kozaczki cwaniacza i myślą że każda dziewczyna leci na nich. Lol
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2016-02-12 13:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILI - 2016-02-12 01:11:01]:
Hej. U nas premie są podobnej wysokości jak u was. Pozdrawiam Skoczów.
zdjecie uzytkownika
do Nie - 2016-02-12 14:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku wiek to nie bariera żeby jeden z drugim pogadal trzeba umieć rozmawiać zarówno z młodym jak i ze starszym bo i Ty nie robisz się młodszy i doborze że nie wszyscy są tacy jak ty
zdjecie uzytkownika
Gsj - 2016-02-12 15:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wiek w rozmowie nie chodzi, tylko o to że starsze baby za młodszymi się uganiaja. rozmawiać można że starszym i młodszym
zdjecie uzytkownika
aqa - 2016-02-12 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co wiadomo ile te nasze kochane związki wynegocjowaly podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Gsj - 2016-02-12 15:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wiek w rozmowie nie chodzi, tylko o to że starsze baby za młodszymi się uganiaja. rozmawiać można że starszym i młodszym
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
mergol - 2016-02-12 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem za bardzo o czym teraz mówicie, no ale wracając do tematów bardziej firmowych, to warto zwrócić uwagę na to, że szkolenia są organizowane systematycznie.
zdjecie uzytkownika
do Gaj i Nie - 2016-02-12 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takimi pomowieniami jak Ty piszesz można komuś krzywdę zrobić jesteś zdesperowany ok skończ obserwować innych i zajmij się swoim zyciem bo widzisz ze to nikogo nie interesuje i odniosę sie do powiedzenia które tu przeczytalem nie sadz drugiego według siebie samego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Swedwood Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert