Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U.Krakbau

Pracowałeś w firmie P.H.U.Krakbau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-01-27 19:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-26 22:44:24]:
Jeżeli nie dostrzegasz w tym socjalizmu, to nie zabieraj głosu w tej dyskusji. Dlaczego paliwa są coraz droższe? Przecież technologie pozwalają coraz taniej wydobywać ropę i ją przetwarzać.
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-28 22:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ropy mamy na świecie coraz mniej, podaż spada, a popyt rośnie, bo samochodów produkujemy więcej. Nie ma jednak co odchodzić od tematu Krakbau i lepiej pisac coś o firmie, bo jeszcze usuną te komentarze.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-02-03 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co ok. firma czy nie warto
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-02-04 17:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2014-02-03 20:39:21]:
Bardzo warto!!
zdjecie uzytkownika
antyćpun - 2014-02-08 16:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KRAKBAU ok firma wyplacalna..robilem w ROTTERDAMIE I EEMSHAVEN problem jest tylko jedny ze przyjeli swego czsu (usunięte przez administratora)na kierownika tylko dlatego ze znal jezyki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krabmyt - 2014-04-16 23:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antyćpun - 2014-02-08 16:46:31]:
i siedzi dalej taka k.rwa do tago ma jeszcze dwóch skur..synow jeden lysy ch.j co sobie powinien kocim gownem łeb smarowac zeby mu tam cos uroslo jeszcze a drugi toboł! pier.olony co lata po calym xervonie i laski robi wszystkim. i wez tu jeszcze na tych trzech przecpanych lysych opierzalych sku.wysunów zarób
zdjecie uzytkownika
tymbark?? - 2014-05-11 12:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krabmyt - 2014-04-16 23:48:41]:
Jak brakuje umiejętności żeby zrobić prostego kleptoka, chęci do jakiejkolwiek roboty zostały w kraju, a paczka fajek do wypalenia przeszkadza przy wchodzeniu na rusztowanie to rzeczywiście ciężko na nich zarobić... weź [usunięte przez admina] pod uwagę że ktoś taki musi być na budowie [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-05-11 21:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli Krakbau nie zatrudnia zbyt dobrych fachowców ;) było sobie lepiej dobierać kadre pracowniczą Panowie
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2014-05-12 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrzy fachowcy są tylko czasami giną w tłumie opie*d*l*czy...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-21 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma nie ma co narzekac bo sa gorsze
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-22 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-06-21 20:34:15]:
a w czym takim przejawia się jej wysoki poziom? bo póki co ludzie niezbyt dobrze pisali o Krakbau na tym forum
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 07:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-20 22:23:15]:
Podwyżka nie może się komuś "należeć", na podwyżkę należałoby zasłużyć i długi staż nie powinien mieś nic do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-28 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemiec - 2014-06-28 07:22:42]:
myślę, właśnie, że niektórzy nawet takim długim stażem w firmie w pewien sposób sobie zasługują na podwyżkę
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teli - 2014-06-28 18:37:28]:
Niektórzy za długi staż, to powinni jeszcze firmie zapłacić. Bo jest wielu z długim stażem, którzy nie przynieśli firmie żadnego dochodu. mógłbym posłużyć się nawet nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
żbik - 2014-07-11 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanuj bliźniego jak siebie samego!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-07-12 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żbik - 2014-07-11 21:19:48]:
Co chciałeś przez to powiedzieć? Że należy szanować nierobów i leni?
zdjecie uzytkownika
ARTQ - 2014-07-24 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracuje na kontrakcie w tej firmie jakiś czas , powiem tak ogólnie monter rusztowań lekko nie ma , jesli przyjeżdża ktoś nowy i chce się nauczyć roboty i ma jako takie pojęcie to się nauczy, jest tutaj wiele osób które znają się na rzeczy i przekażą ci ta wiedzę . Co do finansów szału nie ma stawka godzinowa dość niska więc jedynie nabijając godzin jest szansa na większy zarobek bo o premii można zapomnieć. Reasumując zdobyć doświadczenie i odejśc do innej firmy na lepszych warunkach zanim strzeli Ci kręgosłup i kolana i zaczną szwankować stawy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2013-12-22 17:13:18]:
we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie jacys rolnicy piekarze i przedstawiciele handlowi . troche male zarobki jak ta taka elite budowlana ale moze kiedys bedzie lepiej bo przeciez budownictwo to dzwignia gospodarki !!!
zdjecie uzytkownika
j.w. - 2014-08-25 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.chciałem się zapytać czy ktoś wie jakie są zarobki w firmie krakbau i czy warto wiązać się z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
szeregowy - 2014-10-05 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, żeby pracować można być z zawodu kimkolwiek. Ważne zeby nie być z natury leniem z gwiazdorskim zacięciem i mieć chociaż odrobinę oleju w głowie... Wszystkiego można się nauczyć a w krakbale nie brakuje takich co znają się na robocie. Firma może i nie oferuje bardzo wysokich stawek ale daje mieszkanie i płaci terminowo. Ci co pracują któryś kontrakt z rzędu potrafią to docenić.
zdjecie uzytkownika
st szeregowy - 2014-10-07 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z moim przedmowcą. jestes leniem - to zawsze cos bedzie ci nie pasowac. im dłuzej jestes w danej firmie tym bardziej doceniasz prace. nie masz to narzekasz, przyjdziesz, cos sie nie spodoba i jazda na forum, a przeciez nie na tym to polega. pracowalem z fachowcami, od ktorych duzo się nauczyłem
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-10-07 15:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies przyjecie do firmy szukam pracy praciwalem juz w niemczech na budowie ale tam sie posypali i szukam pracy dalej ..
zdjecie uzytkownika
krakusek - 2014-10-23 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym nie pogardził jakimś przyjęciem, szukałem swojej szansy za granicą niestety bez sukcesów. Tam niestety się nie nadaje i brak jeęzyków przeszkadza w życiu, wolę już chyba zostać w naszym marnym kraju żeby zarabiać jakieś pieniądze. Do zobaczenia mam nadzieje w pracy, bo ją dostanę, prawda? czy nie?
zdjecie uzytkownika
ktosss - 2014-12-01 13:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to lepiej nie pracowac stawki takie daja ze szkoda gadac a podwyzka kilka centów śmieszne A przyjezdza taki młody co nie ma doswiadczenia a ma kogos co pracuje juz dlugo i stawka wysoka i podwyzki A nic nie umie a jak karza mu co zrobic to placze i takiego trzymaja bo bliska mu osoba z kierownikiem sie zna
Rok czasu i materiału nie zna a robi dalej i bedzie robił
zdjecie uzytkownika
wuja - 2014-12-01 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwykli leszcze!!I na układy niema rady,było to widac w Holandi i jest w Niemczech.Żal.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U.Krakbau?
Zadaj pytanie
x