Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U.Krakbau

Pracowałeś w firmie P.H.U.Krakbau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teli - 2014-06-28 18:37:28]:
Niektórzy za długi staż, to powinni jeszcze firmie zapłacić. Bo jest wielu z długim stażem, którzy nie przynieśli firmie żadnego dochodu. mógłbym posłużyć się nawet nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
żbik - 2014-07-11 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanuj bliźniego jak siebie samego!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-07-12 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żbik - 2014-07-11 21:19:48]:
Co chciałeś przez to powiedzieć? Że należy szanować nierobów i leni?
zdjecie uzytkownika
ARTQ - 2014-07-24 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracuje na kontrakcie w tej firmie jakiś czas , powiem tak ogólnie monter rusztowań lekko nie ma , jesli przyjeżdża ktoś nowy i chce się nauczyć roboty i ma jako takie pojęcie to się nauczy, jest tutaj wiele osób które znają się na rzeczy i przekażą ci ta wiedzę . Co do finansów szału nie ma stawka godzinowa dość niska więc jedynie nabijając godzin jest szansa na większy zarobek bo o premii można zapomnieć. Reasumując zdobyć doświadczenie i odejśc do innej firmy na lepszych warunkach zanim strzeli Ci kręgosłup i kolana i zaczną szwankować stawy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2013-12-22 17:13:18]:
we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie jacys rolnicy piekarze i przedstawiciele handlowi . troche male zarobki jak ta taka elite budowlana ale moze kiedys bedzie lepiej bo przeciez budownictwo to dzwignia gospodarki !!!
zdjecie uzytkownika
j.w. - 2014-08-25 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.chciałem się zapytać czy ktoś wie jakie są zarobki w firmie krakbau i czy warto wiązać się z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
szeregowy - 2014-10-05 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, żeby pracować można być z zawodu kimkolwiek. Ważne zeby nie być z natury leniem z gwiazdorskim zacięciem i mieć chociaż odrobinę oleju w głowie... Wszystkiego można się nauczyć a w krakbale nie brakuje takich co znają się na robocie. Firma może i nie oferuje bardzo wysokich stawek ale daje mieszkanie i płaci terminowo. Ci co pracują któryś kontrakt z rzędu potrafią to docenić.
zdjecie uzytkownika
st szeregowy - 2014-10-07 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z moim przedmowcą. jestes leniem - to zawsze cos bedzie ci nie pasowac. im dłuzej jestes w danej firmie tym bardziej doceniasz prace. nie masz to narzekasz, przyjdziesz, cos sie nie spodoba i jazda na forum, a przeciez nie na tym to polega. pracowalem z fachowcami, od ktorych duzo się nauczyłem
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-10-07 15:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies przyjecie do firmy szukam pracy praciwalem juz w niemczech na budowie ale tam sie posypali i szukam pracy dalej ..
zdjecie uzytkownika
krakusek - 2014-10-23 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym nie pogardził jakimś przyjęciem, szukałem swojej szansy za granicą niestety bez sukcesów. Tam niestety się nie nadaje i brak jeęzyków przeszkadza w życiu, wolę już chyba zostać w naszym marnym kraju żeby zarabiać jakieś pieniądze. Do zobaczenia mam nadzieje w pracy, bo ją dostanę, prawda? czy nie?
zdjecie uzytkownika
ktosss - 2014-12-01 13:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam to lepiej nie pracowac stawki takie daja ze szkoda gadac a podwyzka kilka centów śmieszne A przyjezdza taki młody co nie ma doswiadczenia a ma kogos co pracuje juz dlugo i stawka wysoka i podwyzki A nic nie umie a jak karza mu co zrobic to placze i takiego trzymaja bo bliska mu osoba z kierownikiem sie zna
Rok czasu i materiału nie zna a robi dalej i bedzie robił
zdjecie uzytkownika
wuja - 2014-12-01 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwykli leszcze!!I na układy niema rady,było to widac w Holandi i jest w Niemczech.Żal.pl
zdjecie uzytkownika
juzek - 2015-01-03 15:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje wpisy zostały usunięte firma spoko pracowałem we Francjii w Montpelier u tego j.banego pijusa i alkocholika kazka hitlera kawał sk.rwysyna pili razem z bratem zbyszkiem w pracy czasem wozil ludzi do pracy tez jezdził nawalony francja sie skonczyła ale pamięć o tym j.banym sk.rwysynie pijusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nigdy kto pod nim pracował ten wie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-03 15:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juzek - 2015-01-03 15:13:34]:
masz 100 procent racji kawał ku.asa nie ublizając kut.sowi swinia morda pijacka jakich mało
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-03 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wuja - 2014-12-01 20:26:53]:
Co to znaczy leszcze?
zdjecie uzytkownika
retro - 2015-01-23 11:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co niektorzy robia po kilka lat i na rusztowanie nie wyjdzie bo sie boi i taki to sie raczej nie nadaje do roboty a robi i stawke tez dobra ahbvv
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-23 13:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [retro - 2015-01-23 11:56:30]:
Podawajcie nazwiska, bo w przeciwnym razie takie wpisy nic nie dają!!!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-26 21:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie o twoje nazwisko mi chodzi, tylko tych dostarczycieli "swojszczyzny".
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-02-16 20:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Ziutka Koguta.to był brygadzista!!!! życzy podległy i wierny mu pracownik
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-11 11:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie moze ktoś czy są przyjęcia do firmy obecnie pracuje jako szlifierz monter na kontrakcje w Niemczech i jaka stawka jest na start .jesli ktos może odpisac z góry dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-03-13 20:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .
zdjecie uzytkownika
tu i tam - 2015-03-18 09:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-03-13 20:17:27]:
Kolego z tego co ja wiem stawka na początek wynosi 6,15 euro/h
zdjecie uzytkownika
Drag - 2015-04-11 20:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemiec - 2015-01-23 13:32:43]:
Jak jesteś taki kozak i to podaj swoje imię a nie za nickiem się ukrywasz.Może podwyżkę dostaniesz. :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-04-29 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam firma się miewa na kraju.Co teraz budują i czy szwecja się skończyła.
zdjecie uzytkownika
Karanib - 2015-06-29 10:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądząc po braku ofert pracy to raczej można wnioskować, że skład jest stały więc pracy raczej nie mają. Wydaje mi się, że może być w tym momencie przestój, chociaż nie współpracowałem z nimi już spory kawał czasu więc też ciężko mi się wypowiadać. Chyba, że gdzieś wici z informacjami puszczają po swoich znajomych, ewentualnie pracownikach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U.Krakbau?
Zadaj pytanie
alert