Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U.Krakbau

Pracowałeś w firmie P.H.U.Krakbau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2013-12-01 15:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [okon - 2013-10-27 13:46:24]:
Lepsze firmy. To znaczy które?
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-12-22 17:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza sie to co piszesz to wszystko prawda duzo ludzi boi sie o tym mowic on ma dobre układy moze dlatego
zdjecie uzytkownika
bary - 2013-12-25 16:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czego zalezy, czy ma się 7, czy 9 zł na godzinę? Sa jakies reguły, nowym w krakbau na starcie dają najmniej, a potem można liczyć na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-01-08 22:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od czego zalezy 7 czy 9 od tego jakie masz plecy albo jak przydziobiesz u kierownika, podwyzki 1,2 razy w roku po pare centów na godzinie:/
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-20 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli chociaż dobrze, że w Krakbau uwzględniają bieżącą inflację, bo ceny rosną, a pensje nie powinny być na tym samym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-01-21 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-20 22:23:15]:
Jak myślisz? Dlaczego ceny rosną?
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-25 21:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ceny rosna, bo ceny produkcji ida w górę, wzrastają opłaty, trudne warunki, produktów tez jest pewno mniej, czyste prawa ekonomii, nie wiem co to ma wspólnego z krakbau.
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-01-26 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-25 21:47:40]:
To dlaczego ceny produkcji rosną? Czy teraz są trudniejsze warunki? Produktów mniej, niż kiedy? Ceny rosną, bo płace są coraz wyższe bez względu na wydajność. Ceny rosną, bo jest socjalizm! Ceny rosną, bo produkt z powodów jak wyżej jest droższy!
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-26 22:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwał tak zwał, socjalizmu w tym nie dostrzegam, nie ma co schodzić z krakbau na politykę zresztą. Materiały może s droższe, ceny paliwa, transportu itp.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-01-27 19:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-26 22:44:24]:
Jeżeli nie dostrzegasz w tym socjalizmu, to nie zabieraj głosu w tej dyskusji. Dlaczego paliwa są coraz droższe? Przecież technologie pozwalają coraz taniej wydobywać ropę i ją przetwarzać.
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-28 22:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ropy mamy na świecie coraz mniej, podaż spada, a popyt rośnie, bo samochodów produkujemy więcej. Nie ma jednak co odchodzić od tematu Krakbau i lepiej pisac coś o firmie, bo jeszcze usuną te komentarze.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-02-03 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co ok. firma czy nie warto
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-02-04 17:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2014-02-03 20:39:21]:
Bardzo warto!!
zdjecie uzytkownika
antyćpun - 2014-02-08 16:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KRAKBAU ok firma wyplacalna..robilem w ROTTERDAMIE I EEMSHAVEN problem jest tylko jedny ze przyjeli swego czsu (usunięte przez administratora)na kierownika tylko dlatego ze znal jezyki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krabmyt - 2014-04-16 23:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antyćpun - 2014-02-08 16:46:31]:
i siedzi dalej taka k.rwa do tago ma jeszcze dwóch skur..synow jeden lysy ch.j co sobie powinien kocim gownem łeb smarowac zeby mu tam cos uroslo jeszcze a drugi toboł! pier.olony co lata po calym xervonie i laski robi wszystkim. i wez tu jeszcze na tych trzech przecpanych lysych opierzalych sku.wysunów zarób
zdjecie uzytkownika
tymbark?? - 2014-05-11 12:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krabmyt - 2014-04-16 23:48:41]:
Jak brakuje umiejętności żeby zrobić prostego kleptoka, chęci do jakiejkolwiek roboty zostały w kraju, a paczka fajek do wypalenia przeszkadza przy wchodzeniu na rusztowanie to rzeczywiście ciężko na nich zarobić... weź [usunięte przez admina] pod uwagę że ktoś taki musi być na budowie [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-05-11 21:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli Krakbau nie zatrudnia zbyt dobrych fachowców ;) było sobie lepiej dobierać kadre pracowniczą Panowie
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2014-05-12 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrzy fachowcy są tylko czasami giną w tłumie opie*d*l*czy...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-21 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma nie ma co narzekac bo sa gorsze
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-22 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-06-21 20:34:15]:
a w czym takim przejawia się jej wysoki poziom? bo póki co ludzie niezbyt dobrze pisali o Krakbau na tym forum
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 07:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-20 22:23:15]:
Podwyżka nie może się komuś "należeć", na podwyżkę należałoby zasłużyć i długi staż nie powinien mieś nic do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-28 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemiec - 2014-06-28 07:22:42]:
myślę, właśnie, że niektórzy nawet takim długim stażem w firmie w pewien sposób sobie zasługują na podwyżkę
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teli - 2014-06-28 18:37:28]:
Niektórzy za długi staż, to powinni jeszcze firmie zapłacić. Bo jest wielu z długim stażem, którzy nie przynieśli firmie żadnego dochodu. mógłbym posłużyć się nawet nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
żbik - 2014-07-11 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanuj bliźniego jak siebie samego!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-07-12 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żbik - 2014-07-11 21:19:48]:
Co chciałeś przez to powiedzieć? Że należy szanować nierobów i leni?
zdjecie uzytkownika
ARTQ - 2014-07-24 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracuje na kontrakcie w tej firmie jakiś czas , powiem tak ogólnie monter rusztowań lekko nie ma , jesli przyjeżdża ktoś nowy i chce się nauczyć roboty i ma jako takie pojęcie to się nauczy, jest tutaj wiele osób które znają się na rzeczy i przekażą ci ta wiedzę . Co do finansów szału nie ma stawka godzinowa dość niska więc jedynie nabijając godzin jest szansa na większy zarobek bo o premii można zapomnieć. Reasumując zdobyć doświadczenie i odejśc do innej firmy na lepszych warunkach zanim strzeli Ci kręgosłup i kolana i zaczną szwankować stawy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2013-12-22 17:13:18]:
we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie jacys rolnicy piekarze i przedstawiciele handlowi . troche male zarobki jak ta taka elite budowlana ale moze kiedys bedzie lepiej bo przeciez budownictwo to dzwignia gospodarki !!!
zdjecie uzytkownika
j.w. - 2014-08-25 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.chciałem się zapytać czy ktoś wie jakie są zarobki w firmie krakbau i czy warto wiązać się z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
szeregowy - 2014-10-05 19:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, żeby pracować można być z zawodu kimkolwiek. Ważne zeby nie być z natury leniem z gwiazdorskim zacięciem i mieć chociaż odrobinę oleju w głowie... Wszystkiego można się nauczyć a w krakbale nie brakuje takich co znają się na robocie. Firma może i nie oferuje bardzo wysokich stawek ale daje mieszkanie i płaci terminowo. Ci co pracują któryś kontrakt z rzędu potrafią to docenić.
zdjecie uzytkownika
st szeregowy - 2014-10-07 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z moim przedmowcą. jestes leniem - to zawsze cos bedzie ci nie pasowac. im dłuzej jestes w danej firmie tym bardziej doceniasz prace. nie masz to narzekasz, przyjdziesz, cos sie nie spodoba i jazda na forum, a przeciez nie na tym to polega. pracowalem z fachowcami, od ktorych duzo się nauczyłem
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-10-07 15:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa jakies przyjecie do firmy szukam pracy praciwalem juz w niemczech na budowie ale tam sie posypali i szukam pracy dalej ..
zdjecie uzytkownika
krakusek - 2014-10-23 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym nie pogardził jakimś przyjęciem, szukałem swojej szansy za granicą niestety bez sukcesów. Tam niestety się nie nadaje i brak jeęzyków przeszkadza w życiu, wolę już chyba zostać w naszym marnym kraju żeby zarabiać jakieś pieniądze. Do zobaczenia mam nadzieje w pracy, bo ją dostanę, prawda? czy nie?
zdjecie uzytkownika
ktosss - 2014-12-01 13:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam to lepiej nie pracowac stawki takie daja ze szkoda gadac a podwyzka kilka centów śmieszne A przyjezdza taki młody co nie ma doswiadczenia a ma kogos co pracuje juz dlugo i stawka wysoka i podwyzki A nic nie umie a jak karza mu co zrobic to placze i takiego trzymaja bo bliska mu osoba z kierownikiem sie zna
Rok czasu i materiału nie zna a robi dalej i bedzie robił
zdjecie uzytkownika
wuja - 2014-12-01 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwykli leszcze!!I na układy niema rady,było to widac w Holandi i jest w Niemczech.Żal.pl
zdjecie uzytkownika
juzek - 2015-01-03 15:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje wpisy zostały usunięte firma spoko pracowałem we Francjii w Montpelier u tego j.banego pijusa i alkocholika kazka hitlera kawał sk.rwysyna pili razem z bratem zbyszkiem w pracy czasem wozil ludzi do pracy tez jezdził nawalony francja sie skonczyła ale pamięć o tym j.banym sk.rwysynie pijusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nigdy kto pod nim pracował ten wie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-03 15:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juzek - 2015-01-03 15:13:34]:
masz 100 procent racji kawał ku.asa nie ublizając kut.sowi swinia morda pijacka jakich mało
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-03 18:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wuja - 2014-12-01 20:26:53]:
Co to znaczy leszcze?
zdjecie uzytkownika
retro - 2015-01-23 11:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co niektorzy robia po kilka lat i na rusztowanie nie wyjdzie bo sie boi i taki to sie raczej nie nadaje do roboty a robi i stawke tez dobra ahbvv
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-23 13:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [retro - 2015-01-23 11:56:30]:
Podawajcie nazwiska, bo w przeciwnym razie takie wpisy nic nie dają!!!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2015-01-26 21:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie o twoje nazwisko mi chodzi, tylko tych dostarczycieli "swojszczyzny".
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-02-16 20:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Ziutka Koguta.to był brygadzista!!!! życzy podległy i wierny mu pracownik
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-11 11:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie moze ktoś czy są przyjęcia do firmy obecnie pracuje jako szlifierz monter na kontrakcje w Niemczech i jaka stawka jest na start .jesli ktos może odpisac z góry dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-03-13 20:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .
zdjecie uzytkownika
tu i tam - 2015-03-18 09:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-03-13 20:17:27]:
Kolego z tego co ja wiem stawka na początek wynosi 6,15 euro/h
zdjecie uzytkownika
Drag - 2015-04-11 20:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemiec - 2015-01-23 13:32:43]:
Jak jesteś taki kozak i to podaj swoje imię a nie za nickiem się ukrywasz.Może podwyżkę dostaniesz. :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-04-29 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam firma się miewa na kraju.Co teraz budują i czy szwecja się skończyła.
zdjecie uzytkownika
Karanib - 2015-06-29 10:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądząc po braku ofert pracy to raczej można wnioskować, że skład jest stały więc pracy raczej nie mają. Wydaje mi się, że może być w tym momencie przestój, chociaż nie współpracowałem z nimi już spory kawał czasu więc też ciężko mi się wypowiadać. Chyba, że gdzieś wici z informacjami puszczają po swoich znajomych, ewentualnie pracownikach.
zdjecie uzytkownika
kefirek - 2015-08-14 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,ile moze zarobic monter rusztowan w krak bale z kilku letnim doswiadczeniem w niemczech,ostatnio miałem 10,20euro netto.
zdjecie uzytkownika
manncheim - 2015-08-17 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piaskowy Manncheim kawal (usunięte przez administratora) pracowalem na GKM tam bylo w porzadku ale na spalarni u piaskowego to ujnia alkoholik i swinia zero szacunku do czlowieka chetnie bym go spotkal teraz :)
zdjecie uzytkownika
grzu - 2015-08-31 01:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @kefirek, że na podobne pieniądze możesz liczyć, choć nie dam sobie ręki uciąć. Nie znam warunkó finansowych jakie panują właśnie w tej firmie, bo nigdy u nich nie pracowałem. Szkoda, że nie mają żadnych ofert, bo chciałem poczytać jakie mają wymagania od ludzi. Ciekawe kiedy coś się pojawi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie P.H.U.Krakbau!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert