Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U.Krakbau

Pracowałeś w firmie P.H.U.Krakbau i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bary - 2013-12-25 16:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czego zalezy, czy ma się 7, czy 9 zł na godzinę? Sa jakies reguły, nowym w krakbau na starcie dają najmniej, a potem można liczyć na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-01-08 22:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od czego zalezy 7 czy 9 od tego jakie masz plecy albo jak przydziobiesz u kierownika, podwyzki 1,2 razy w roku po pare centów na godzinie:/
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-20 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli chociaż dobrze, że w Krakbau uwzględniają bieżącą inflację, bo ceny rosną, a pensje nie powinny być na tym samym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-01-21 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-20 22:23:15]:
Jak myślisz? Dlaczego ceny rosną?
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-25 21:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ceny rosna, bo ceny produkcji ida w górę, wzrastają opłaty, trudne warunki, produktów tez jest pewno mniej, czyste prawa ekonomii, nie wiem co to ma wspólnego z krakbau.
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-01-26 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-25 21:47:40]:
To dlaczego ceny produkcji rosną? Czy teraz są trudniejsze warunki? Produktów mniej, niż kiedy? Ceny rosną, bo płace są coraz wyższe bez względu na wydajność. Ceny rosną, bo jest socjalizm! Ceny rosną, bo produkt z powodów jak wyżej jest droższy!
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-26 22:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwał tak zwał, socjalizmu w tym nie dostrzegam, nie ma co schodzić z krakbau na politykę zresztą. Materiały może s droższe, ceny paliwa, transportu itp.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-01-27 19:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-26 22:44:24]:
Jeżeli nie dostrzegasz w tym socjalizmu, to nie zabieraj głosu w tej dyskusji. Dlaczego paliwa są coraz droższe? Przecież technologie pozwalają coraz taniej wydobywać ropę i ją przetwarzać.
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-01-28 22:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ropy mamy na świecie coraz mniej, podaż spada, a popyt rośnie, bo samochodów produkujemy więcej. Nie ma jednak co odchodzić od tematu Krakbau i lepiej pisac coś o firmie, bo jeszcze usuną te komentarze.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-02-03 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co ok. firma czy nie warto
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2014-02-04 17:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2014-02-03 20:39:21]:
Bardzo warto!!
zdjecie uzytkownika
antyćpun - 2014-02-08 16:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KRAKBAU ok firma wyplacalna..robilem w ROTTERDAMIE I EEMSHAVEN problem jest tylko jedny ze przyjeli swego czsu (usunięte przez administratora)na kierownika tylko dlatego ze znal jezyki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krabmyt - 2014-04-16 23:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyćpun - 2014-02-08 16:46:31]:
i siedzi dalej taka k.rwa do tago ma jeszcze dwóch skur..synow jeden lysy ch.j co sobie powinien kocim gownem łeb smarowac zeby mu tam cos uroslo jeszcze a drugi toboł! pier.olony co lata po calym xervonie i laski robi wszystkim. i wez tu jeszcze na tych trzech przecpanych lysych opierzalych sku.wysunów zarób
zdjecie uzytkownika
tymbark?? - 2014-05-11 12:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krabmyt - 2014-04-16 23:48:41]:
Jak brakuje umiejętności żeby zrobić prostego kleptoka, chęci do jakiejkolwiek roboty zostały w kraju, a paczka fajek do wypalenia przeszkadza przy wchodzeniu na rusztowanie to rzeczywiście ciężko na nich zarobić... weź [usunięte przez admina] pod uwagę że ktoś taki musi być na budowie [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-05-11 21:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli Krakbau nie zatrudnia zbyt dobrych fachowców ;) było sobie lepiej dobierać kadre pracowniczą Panowie
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2014-05-12 20:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrzy fachowcy są tylko czasami giną w tłumie opie*d*l*czy...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-21 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma nie ma co narzekac bo sa gorsze
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-22 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-06-21 20:34:15]:
a w czym takim przejawia się jej wysoki poziom? bo póki co ludzie niezbyt dobrze pisali o Krakbau na tym forum
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 07:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wq - 2014-01-20 22:23:15]:
Podwyżka nie może się komuś "należeć", na podwyżkę należałoby zasłużyć i długi staż nie powinien mieś nic do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
teli - 2014-06-28 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemiec - 2014-06-28 07:22:42]:
myślę, właśnie, że niektórzy nawet takim długim stażem w firmie w pewien sposób sobie zasługują na podwyżkę
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-06-28 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teli - 2014-06-28 18:37:28]:
Niektórzy za długi staż, to powinni jeszcze firmie zapłacić. Bo jest wielu z długim stażem, którzy nie przynieśli firmie żadnego dochodu. mógłbym posłużyć się nawet nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
żbik - 2014-07-11 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanuj bliźniego jak siebie samego!
zdjecie uzytkownika
niemiec - 2014-07-12 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żbik - 2014-07-11 21:19:48]:
Co chciałeś przez to powiedzieć? Że należy szanować nierobów i leni?
zdjecie uzytkownika
ARTQ - 2014-07-24 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , pracuje na kontrakcie w tej firmie jakiś czas , powiem tak ogólnie monter rusztowań lekko nie ma , jesli przyjeżdża ktoś nowy i chce się nauczyć roboty i ma jako takie pojęcie to się nauczy, jest tutaj wiele osób które znają się na rzeczy i przekażą ci ta wiedzę . Co do finansów szału nie ma stawka godzinowa dość niska więc jedynie nabijając godzin jest szansa na większy zarobek bo o premii można zapomnieć. Reasumując zdobyć doświadczenie i odejśc do innej firmy na lepszych warunkach zanim strzeli Ci kręgosłup i kolana i zaczną szwankować stawy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2013-12-22 17:13:18]:
we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie jacys rolnicy piekarze i przedstawiciele handlowi . troche male zarobki jak ta taka elite budowlana ale moze kiedys bedzie lepiej bo przeciez budownictwo to dzwignia gospodarki !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski