Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Pracowałeś w firmie Sidrom Sp z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-28 22:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli opinie klientów mają raczej dobre, jak ta powyżej, ale proponuje skupic się na opinii pracowników, bo chyba taki jest temat tego forum, jakby ktoś napisał coś z tej drugiej strony, byłoby fajnie.
zdjecie uzytkownika
DIEGO - 2014-02-01 14:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEWIEM ALE 1200 TO PORAZKA
MOZE W STIMIE WIECEJ ZAPLACA ALBO TO TA SAMA FIRMA
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2014-02-06 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSpaniała firma pomogła mi znaleźć prace w niemczech jako opiekunka osob starszych,jestem zadowolona z tej pracy i z tej firmy POlecam
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-02-07 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bartek, Patrycja, Franek, Danusia -> ;ludzie przecież to widać że te komentarze pisze jakiś pracownik tej agencji Sindrom .. masakraa
zdjecie uzytkownika
Benia - 2014-02-20 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy, ja i mój kolega od 2 lat wyjeżdżamy z nią do Francji, nigdy nie natrafiliśmy na nieuczciwego pracodawce, wypłaty zawsze w terminie, legalne zatrudnienie, zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie,
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-03-02 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-03-09 20:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hahahah, tak naprawdę ciężko tu znaleźć jakiś konkretny negatywny wpis, także myślę, że dobra opinia Sidromu jest jednak zasłużona
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-03-10 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-05-08 21:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, pozytywnych opinii jest sporo ,moze w takim razie i ja skorzystam z usług Sidrom, dzięki!
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-05-10 18:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zastanów się z jakiego powodu tak piszesz. W czym Cie okradli? nie biorą pieniedzy za pośrednictwo, starają się wszystko załatwiać na korzyść pracownika, wiem coś o tym bo ze mną pracowała w hotelu dziewczyna, którą pracodawca chciał 3 razy wyrzucić - była kiepska. Potem też zrzucała winę na agencje... a byli wobec niej oki.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-05-15 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki ich pomocy szybko znalazłam dobrze płatną pracę dla siebie. Pomogli mi w tłumaczeniu dokumentów Polecam
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-05-20 18:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agata, możesz napisać coś więcej o tym że załatwiają na korzyść pracownika? Ktoś ma podobne doświadczenia i może napisać?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-09-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-09-18 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanoo widzialem ostatnio a nawet wczoraj ogloszenie dla montera do niemcow. chodzi o montera elewacji. boje sie troche tego wyjazdu za granice orientujecie sie jak to tam jest? bo czytalem ostatnio jakies artykuly na temat pracy w niemczech i slabych warunkach tam - ktos tam juz jest w monachium i mieszka calkiem porzadnie?
zdjecie uzytkownika
kb - 2014-09-27 10:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-04 20:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś był w Tuluzie? Ostatnia opinia bardzo ale to bardzo pozytywna! ciekawe czy wszycy mają takie odczucia :> aletego się nie sprawdzi. teraz pozostje zapytać czy polecacie sidrom tak genralnie do miejsca pracy i tych wyjazdow? jakto jest z warunkami intryguje mnie niesamowicie. trzeba placic za mieszkanie ?
zdjecie uzytkownika
titus - 2014-11-14 16:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie to nic nie wiem konkretnie o tej firmie, a intersuje mnie wyjazd z ta firma gdzies za granice - badam co prawda rynek, więc to nie jest jedyna firma o którą pytam, ale interesuje mnie obecna sytuacja. Polecacie wyjazdy czy nie za bardzo ? na prawdę liczę na wasze opinie tutaj takie aktualne
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-11-18 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???
zdjecie uzytkownika
U - 2014-11-18 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2014-11-18 10:49:16]:
tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-11-18 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-28 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ręką na sercu jest to Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy? Swietnie jesli to prawda. Jestem bardzo szczesliwa :-) :-) napiszczie tylko czy zawsze zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie? Nigdy nie bylo z tym problemu? Jesli chodzi o jezyk to podstawowy wystarczy czy maja wymagania bieglego poslugiwania sie obcym??
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-29 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-04 12:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-19
Żródło: Gowork.pl
Annecy
( )
Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 2677. W chwili obecnej rekrutujemy na stanowiska: Pokojówka - Francja, Alpy Wymagane: - Doświadczenie w pracy na stanowisku Pokojówki, mile widziane w hotelach o standardzie 4 i 5 * - Minimum podstawowa znajo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Paweł z Krosna - 2014-12-04 12:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
kloip - 2014-12-12 23:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? dziekuje bardzo za odpowedz pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sidrom Sp z o.o.?
Zadaj pytanie
x