Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Pracowałeś w firmie Sidrom Sp z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bartek - 2013-12-04 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znakomite biuro pośrednictwa pracy, dzięĸi ich pomocy i zaangażowaniu szybko znalazłem dobrze płatną pracę we Francji jako kierowca, pomogli mi w tłumaczeniu aplikacji na francuski, jestem bardzo zadowolony z ich usług
zdjecie uzytkownika
Darek - 2013-12-06 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek, a ile Cie to pośrednictwo Sidrom wyniosło? Znaleźli Ci mieszkanie i załatwili formalności? Nie potrzebujesz języka w pracy?
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2013-12-16 08:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja korzystałam z usług firmy Sidrom i jestem zdowolona pomogli załatwić mi wszystkie formalności i pomogli mi w nauce języka, jestem bardzo wdzięczna za ich pomoc
zdjecie uzytkownika
sola - 2013-12-25 17:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrycja, to znaczy wyslali Cie na kurs językowy, czy jak to wyglądało? Sama sie uczyłas, czy sidrom stworzyło grupę? Gdzie pracowałas?
zdjecie uzytkownika
QueenD - 2014-01-07 01:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co takiego robiliście dokładnie, jakie to prace?
zdjecie uzytkownika
tyrone - 2014-01-07 09:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Patrycja, co masz na myśli piszac, ze pomogli załatwić wszystkie formalności? Co dokładnie to było? Umowy są po Polsku? Trzeba miec zagraniczne konto bankowe?
zdjecie uzytkownika
fajny - 2014-01-09 18:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos z Was pracował w hotelu i jakie warunki - miejsce wybrzeze lazurowe Francja i jakie zarobki ?
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-01-10 11:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, ja nie mam zastrzeżeń co do tej firmy, zaoferowali mi świetną pracę we Francji, oczywiście trzeba było harować ale płaca była bardzo godna, jak ktoś narzeka to pewnie spodziewał się lekkiej pracy za nie wiadomo ile. Uczciwe warunki, zwrócili mi koszta dojazdu, wypłaty w terminie. Wszystko zgodnie z prawem i legalnie.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-01-12 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez nie wiem o co chodzi, mi wszyscy znajomi polecali prace w Sidrom i uwierzcie, że nie ma na co narzekać, jeśli wie się co to praca!
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-01-28 12:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Sidrom zorganizowała rekrutacje pracowników w mojej firmie jesteśmy bardzo zadowoleni. POlecam
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-28 22:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli opinie klientów mają raczej dobre, jak ta powyżej, ale proponuje skupic się na opinii pracowników, bo chyba taki jest temat tego forum, jakby ktoś napisał coś z tej drugiej strony, byłoby fajnie.
zdjecie uzytkownika
DIEGO - 2014-02-01 14:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEWIEM ALE 1200 TO PORAZKA
MOZE W STIMIE WIECEJ ZAPLACA ALBO TO TA SAMA FIRMA
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2014-02-06 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSpaniała firma pomogła mi znaleźć prace w niemczech jako opiekunka osob starszych,jestem zadowolona z tej pracy i z tej firmy POlecam
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-02-07 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bartek, Patrycja, Franek, Danusia -> ;ludzie przecież to widać że te komentarze pisze jakiś pracownik tej agencji Sindrom .. masakraa
zdjecie uzytkownika
Benia - 2014-02-20 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy, ja i mój kolega od 2 lat wyjeżdżamy z nią do Francji, nigdy nie natrafiliśmy na nieuczciwego pracodawce, wypłaty zawsze w terminie, legalne zatrudnienie, zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie,
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-03-02 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-03-09 20:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hahahah, tak naprawdę ciężko tu znaleźć jakiś konkretny negatywny wpis, także myślę, że dobra opinia Sidromu jest jednak zasłużona
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-03-10 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-05-08 21:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, pozytywnych opinii jest sporo ,moze w takim razie i ja skorzystam z usług Sidrom, dzięki!
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-05-10 18:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zastanów się z jakiego powodu tak piszesz. W czym Cie okradli? nie biorą pieniedzy za pośrednictwo, starają się wszystko załatwiać na korzyść pracownika, wiem coś o tym bo ze mną pracowała w hotelu dziewczyna, którą pracodawca chciał 3 razy wyrzucić - była kiepska. Potem też zrzucała winę na agencje... a byli wobec niej oki.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-05-15 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki ich pomocy szybko znalazłam dobrze płatną pracę dla siebie. Pomogli mi w tłumaczeniu dokumentów Polecam
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-05-20 18:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agata, możesz napisać coś więcej o tym że załatwiają na korzyść pracownika? Ktoś ma podobne doświadczenia i może napisać?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-09-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-30
Żródło: Gowork.pl
Dijon
( )
Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 2677. W chwili obecnej rekrutujemy na stanowiska: Stolarz aluminium - Francja Wymagane: - Doświadczenie w pracy przy produkcji stolarki otworowej z aluminium - Znajomość j. francuskiego - Samodzielność - Podleganie ubezpie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-09-18 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanoo widzialem ostatnio a nawet wczoraj ogloszenie dla montera do niemcow. chodzi o montera elewacji. boje sie troche tego wyjazdu za granice orientujecie sie jak to tam jest? bo czytalem ostatnio jakies artykuly na temat pracy w niemczech i slabych warunkach tam - ktos tam juz jest w monachium i mieszka calkiem porzadnie?
zdjecie uzytkownika
kb - 2014-09-27 10:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x