Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Sidrom Sp z o.o.


Oceniono 142 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 39 osób
zdjecie uzytkownika
Sidrom - 2013-11-15 10:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anias - 2013-11-14 16:51:27]:
Pani Anno, w jakim względzie pracownicy biura odmówili Pani pomocy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anias - 2013-11-15 12:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nick ,,anias" nie musi koniecznie oznaczać Annę; być może biuro ma dostęp do danych, na tej stronie, forumowiczów? Sądzę,że lepszą formą dbania o wizerunek firmy byłoby zainteresowanie się losem wysyłanych do pracy pracowników, niż śledzenie wpisów... A co do pomocy, to trudno nazwać takową,która ma na celu asekuranckie zabezpieczanie jedynie własnej pozycji.Firma niestety, w odróżnieniu od innych nie kontaktuje się z nimi z własnej inicjatywy, sprawdzając jak dotarli na miejsce, czy warunki pracy (umowa jest podpisywana w języku francuskim na miejscu)są zgodne z przedstawionymi wcześniej-generalnie czy wszystko jest Ok! Bo najczęściej dość szybko okazuje się ,że nie jest Ok; I nie mam tu na myśli, że pracownik nie wywiązuje się ze swojej pracy tak jak należy!Sygnał zwrotny jest tylko wtedy gdy sam zainteresowany nawiąże go z biurem .Biuro,, stara się" i ,,pomaga" tłumacząc zleceniodawcę ; tym samym występuje w obronie na pewno nie pracujących ...
Rozumiem skądinąd takie stanowisko- w myśl powiedzenia,, bliższa koszula ciału".
Pozdrawiam!
Skoro znane są dane,
Anna
zdjecie uzytkownika
michal - 2013-11-18 08:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedyne zastrzeżenie jakie mam do firmy to że nie sprawdzają wszystkich pod względem zdrowia psychicznego, a czasem powinni! Dojechał do mnie taki jeden mitoman, ale na szczęście koleś szybko wyleciał. Opowiadał o wyimaginowanych znajomych i grzebał w cudzych rzeczach. To chyba o nim mowa powyżej... Firme polecam - a wyjazd "anias byl ze znajomoscią języka francuskiego - dlatego umowa po francusku - i mitoman francuski znał ... Pozdrawiam. aha i jakby co to moge zainteresowanym podać moj e-mail
zdjecie uzytkownika
gerg - 2013-11-18 13:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak nie masz zastrzeżeń do tej firmy i pracujesz za 1200 euro w przeliczeniu na zł to życzę powodzenia a mitomanem to chyba ty jesteś bo 85% fachowców za taką kasę nie chcę pracować jedynie ci którzy są od pługa oderwani i ty chyba się do nich zaliczasz,życzę miłego dnia,nara.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2013-11-21 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w Sidrom płaca na starcie 1200 euro? To jaki rodzaj pracy? Do tego da się dorobić jakimiś premiami, nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2013-11-29 13:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wspaniała firma pomogli znaleźć mi wymarzoną pracę we Francji i w dodatku dobrze płatną, jestem bardzo zadowolona z ich pomocy, pomogli mi załatwić wszystkie niezbędne dokumenty do wyjazdu. Polecam ich usługi
zdjecie uzytkownika
Ab - 2013-11-30 20:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawnik - wiesz, że Twoje IP jest jawne, a to jest oczernianie firmy? mam nadzieje że dla Twoje go dobra nie przeczytają tego... Współpracuje z tą firma od kilku lat i zgadzam się z (usunięte przez administratora) - wszystko jest oki, co roku dorabiam niezłą kasę na winobraniach i wszystko zawsze uczciwie i legalnie. Zakładam że prawnik to jeden z nierobów, których pracodawca francuski wyrzucił :) Polecam Sidrom !!!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2013-12-04 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znakomite biuro pośrednictwa pracy, dzięĸi ich pomocy i zaangażowaniu szybko znalazłem dobrze płatną pracę we Francji jako kierowca, pomogli mi w tłumaczeniu aplikacji na francuski, jestem bardzo zadowolony z ich usług
zdjecie uzytkownika
Darek - 2013-12-06 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek, a ile Cie to pośrednictwo Sidrom wyniosło? Znaleźli Ci mieszkanie i załatwili formalności? Nie potrzebujesz języka w pracy?
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2013-12-16 08:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja korzystałam z usług firmy Sidrom i jestem zdowolona pomogli załatwić mi wszystkie formalności i pomogli mi w nauce języka, jestem bardzo wdzięczna za ich pomoc
zdjecie uzytkownika
sola - 2013-12-25 17:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrycja, to znaczy wyslali Cie na kurs językowy, czy jak to wyglądało? Sama sie uczyłas, czy sidrom stworzyło grupę? Gdzie pracowałas?
zdjecie uzytkownika
QueenD - 2014-01-07 01:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co takiego robiliście dokładnie, jakie to prace?
zdjecie uzytkownika
tyrone - 2014-01-07 09:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Patrycja, co masz na myśli piszac, ze pomogli załatwić wszystkie formalności? Co dokładnie to było? Umowy są po Polsku? Trzeba miec zagraniczne konto bankowe?
zdjecie uzytkownika
fajny - 2014-01-09 18:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z Was pracował w hotelu i jakie warunki - miejsce wybrzeze lazurowe Francja i jakie zarobki ?
zdjecie uzytkownika
alicia - 2014-01-10 11:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, ja nie mam zastrzeżeń co do tej firmy, zaoferowali mi świetną pracę we Francji, oczywiście trzeba było harować ale płaca była bardzo godna, jak ktoś narzeka to pewnie spodziewał się lekkiej pracy za nie wiadomo ile. Uczciwe warunki, zwrócili mi koszta dojazdu, wypłaty w terminie. Wszystko zgodnie z prawem i legalnie.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-01-12 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez nie wiem o co chodzi, mi wszyscy znajomi polecali prace w Sidrom i uwierzcie, że nie ma na co narzekać, jeśli wie się co to praca!
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-01-28 12:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Sidrom zorganizowała rekrutacje pracowników w mojej firmie jesteśmy bardzo zadowoleni. POlecam
zdjecie uzytkownika
kani - 2014-01-28 22:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli opinie klientów mają raczej dobre, jak ta powyżej, ale proponuje skupic się na opinii pracowników, bo chyba taki jest temat tego forum, jakby ktoś napisał coś z tej drugiej strony, byłoby fajnie.
zdjecie uzytkownika
DIEGO - 2014-02-01 14:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEWIEM ALE 1200 TO PORAZKA
MOZE W STIMIE WIECEJ ZAPLACA ALBO TO TA SAMA FIRMA
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2014-02-06 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSpaniała firma pomogła mi znaleźć prace w niemczech jako opiekunka osob starszych,jestem zadowolona z tej pracy i z tej firmy POlecam
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-02-07 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bartek, Patrycja, Franek, Danusia -> ;ludzie przecież to widać że te komentarze pisze jakiś pracownik tej agencji Sindrom .. masakraa
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-10
Żródło: nuzle.pl
Busko Zdrój
(Świętokrzyskie)
Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowanąAgencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenieRP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr2677.W chwili obecnej rekrutujemy na stanowisko:Kierowca C+E - praca w AustriiWymagane:- Prawo jazdy kategoria C+E- Uprawnienia na przewóz rzeczy- Badania psychologiczne- Doświadczenie w pracy min. 3 lata- Dobra znajomość j. nie
zdjecie uzytkownika
Benia - 2014-02-20 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy, ja i mój kolega od 2 lat wyjeżdżamy z nią do Francji, nigdy nie natrafiliśmy na nieuczciwego pracodawce, wypłaty zawsze w terminie, legalne zatrudnienie, zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie,
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-03-02 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-03-09 20:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hahahah, tak naprawdę ciężko tu znaleźć jakiś konkretny negatywny wpis, także myślę, że dobra opinia Sidromu jest jednak zasłużona
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-03-10 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x