Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sidrom Sp z o.o.

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Pracowałeś w firmie Sidrom Sp z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bela - 2014-03-02 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-03-09 20:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hahahah, tak naprawdę ciężko tu znaleźć jakiś konkretny negatywny wpis, także myślę, że dobra opinia Sidromu jest jednak zasłużona
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-03-10 11:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-05-08 21:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, pozytywnych opinii jest sporo ,moze w takim razie i ja skorzystam z usług Sidrom, dzięki!
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-05-10 18:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zastanów się z jakiego powodu tak piszesz. W czym Cie okradli? nie biorą pieniedzy za pośrednictwo, starają się wszystko załatwiać na korzyść pracownika, wiem coś o tym bo ze mną pracowała w hotelu dziewczyna, którą pracodawca chciał 3 razy wyrzucić - była kiepska. Potem też zrzucała winę na agencje... a byli wobec niej oki.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-05-15 16:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki ich pomocy szybko znalazłam dobrze płatną pracę dla siebie. Pomogli mi w tłumaczeniu dokumentów Polecam
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-05-20 18:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agata, możesz napisać coś więcej o tym że załatwiają na korzyść pracownika? Ktoś ma podobne doświadczenia i może napisać?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-09-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-09-18 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanoo widzialem ostatnio a nawet wczoraj ogloszenie dla montera do niemcow. chodzi o montera elewacji. boje sie troche tego wyjazdu za granice orientujecie sie jak to tam jest? bo czytalem ostatnio jakies artykuly na temat pracy w niemczech i slabych warunkach tam - ktos tam juz jest w monachium i mieszka calkiem porzadnie?
zdjecie uzytkownika
kb - 2014-09-27 10:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-04 20:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś był w Tuluzie? Ostatnia opinia bardzo ale to bardzo pozytywna! ciekawe czy wszycy mają takie odczucia :> aletego się nie sprawdzi. teraz pozostje zapytać czy polecacie sidrom tak genralnie do miejsca pracy i tych wyjazdow? jakto jest z warunkami intryguje mnie niesamowicie. trzeba placic za mieszkanie ?
zdjecie uzytkownika
titus - 2014-11-14 16:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie to nic nie wiem konkretnie o tej firmie, a intersuje mnie wyjazd z ta firma gdzies za granice - badam co prawda rynek, więc to nie jest jedyna firma o którą pytam, ale interesuje mnie obecna sytuacja. Polecacie wyjazdy czy nie za bardzo ? na prawdę liczę na wasze opinie tutaj takie aktualne
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-11-18 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???
zdjecie uzytkownika
U - 2014-11-18 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maja - 2014-11-18 10:49:16]:
tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-11-18 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-28 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak z ręką na sercu jest to Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy? Swietnie jesli to prawda. Jestem bardzo szczesliwa :-) :-) napiszczie tylko czy zawsze zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie? Nigdy nie bylo z tym problemu? Jesli chodzi o jezyk to podstawowy wystarczy czy maja wymagania bieglego poslugiwania sie obcym??
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-29 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-04 12:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Paweł z Krosna - 2014-12-04 12:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
kloip - 2014-12-12 23:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? dziekuje bardzo za odpowedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-12-27 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje się, że to co w Sidromie oferują jest całkiem atrakcyjne i niezłe. Zastanawiam się tylko czy jest tak w każdym przypadku pracownika, bo jeżeli tak to chyba dłużej się nie zastanawiam i będę próbował tam aplikować. Możecie jeszcze chociaż powiedzieć jak wygląda proces rekrutacji, będę o to mądrzejszy :)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-12-27 14:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przechodziłem 3 etapy rekrutacji, CV, rozmowa z rekruterem i potem sprawdzenie ze znajomości języka. Jak już raz przejdziesz to potem sami się z Tobą kontaktują i proponują pracę. W tym roku musiałem odmówić wyjazdu na sezon ale za rok mam nadzieję na dalszą współpracę.
zdjecie uzytkownika
ulwk - 2015-01-16 06:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje obcinaja koszty jak tylko sie da
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-01-16 07:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która podpisujesz na pieniądze długo się czeka .
Zarobki grosze pieniądze po kilku miesiącach jeśli wogole dostaniecie .
Odradzam oszuści|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-01-16 10:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agata - 2014-05-10 18:47:38]:
idiota pisze pozytywne opinie
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-01-16 10:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2014-03-10 11:36:30]:
coś ty z choinki się urwał co takie brednie wypisujesz
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-16 13:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beznadziejna agencja
zdjecie uzytkownika
Sidrom - 2015-01-16 14:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2015-01-16 07:41:15]:
W związku z napisaną przez Pana nieprawdą informujemy, iż pomówienia w prawie polskim są karalne, a posty w internecie nie są anonimowe, w związku z naruszeniem dóbr osobistych firmy postanawiamy wszcząć postępowanie cywilne i karne.
zdjecie uzytkownika
werd - 2015-01-16 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekac i narzekac zmienicie prace jak jest zle, ja odszukalem duzo ofert poprzez portal Rekrutacyjnej Rewolucji warto sie zarejestrowac ;) duzo ofert
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-01-16 15:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda boli czemu nie usuwacie tych wpisów tylko oszukujecie więcej osob
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-17 15:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że te osoby które pracują dobrze nie mają czasu na pisanie głupot! Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum ale obaserwuje je, bo mam ustawione powiadomienia na Sidrom w celu śledzenia ofert. Wyjeżdżam z nimi i z Kaja kilka razy w roku od 2008 roku. Dlaczego ktoś kto ma pretensje boi sie podpisać swoim nazwiskiem i imieniem? Może dlatego, że jest oszustem i nie chciało mu się pracować? Znam takich co jada żeby popić wina, poobijać się, bo przecież w ekipie jak się pracuje to zawsze jakoś się to ukryje. Jeśli Cie oszukali - w co wątpię, bo to najuczciwsi pracodawcy z jakimi współpracowałam, to się podpisz z imienia i nazwiska. A jak Ci się pracować nie chciało albo pojechałeś "podegustować" wino to przestań pieprzyć głupoty! Popieram decyzje o identyfikacje osoby dokonującej wpisu! Niech odpowie za oszczerstwa! pozdrawiam. Agnieszka Korczak.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 16:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-11-28 19:50:24]:
droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-17 18:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-20 16:49:09]:
chciałem wiedzieć czy ta agencja jest wiarygodna 2 miesiąc jestem na stazu i nie dostałem jeszcze pieniędzy za styczeń zastanawiam się bo jest już prawie koniec miesiaca
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-02-18 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem u nich na stażu i dzis kaske dostałam na konto, informowali mnie że tak jak w umowie jest napisane zależy to od dostępności środków z unii. A od kiedy jesteś na stażu? 2 miesiące? czyli za grudzień już dostałes kase? Nie rób zamieszania bez powodu, bo to solidna firma, a z kasa z unii zawsze są poślizgi.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-21 22:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie dostałem jeszcze za styczeń a powinny być już 17 a drygi miesiąc się kończy Ciekawe kto pisze te pozytywne opinie o agencji
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-22 12:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe bo ja niedostalem
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-23 13:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazacie na Agencje sidrom Busko Zdrój oszusci nie wyplacaja pieniedzy
zdjecie uzytkownika
rambo - 2015-03-07 06:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko agencja polecam
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-03-11 16:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rambo - 2015-03-07 06:20:55]:
Spoko, spoko :) a najbardziej spoko jak 10 zaglądam na konto :) :) :)
zdjecie uzytkownika
cisza - 2015-07-22 17:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze w maju sporo ogłoszeń widziałem, ze ma Sidrom. w tej chwili to przeglądałem różne portale z ogłoszeniami i nie było żadnej oferty od sidromu. Mam nadzieje, żę jszcze w tym miesiaću pojawi się jakaś nowa praca dla osób, któe chcą wyjechać i zarobić dobre pieniądze za swoją pracę. W polsce to już się niestety tak nie da.
zdjecie uzytkownika
ata - 2015-08-14 00:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym zachować anonimowość po prostu, więc nie ujawnię nazwiska, ale chcę się podzielić moim zdaniem o firmie Sidrom, bo byłam za ich pośrednictwem w pracy za granicą w tym roku. Mam bardzo pozytywne ogólne zdanie, biorąc pod uwagę najważniejsze rzeczy dla mnie -potencjalnego pracownika wyjeżdżającego za chlebem poza granice kraju: PRACODAWCA ZAGRANICZNY - w porządku (dobre traktowanie, czasami hojne gesty, poczęstunki), PRACA - owszem, ciężka, ale nie zawsze (jest zrozumienie, gdy np. pogoda nie sprzyja, można skrócić czas pracy lub wziąć dłuższą pauzę), ZAROBEK - naprawdę duży (z premią i prezentem na koniec zjazdu), ZAKWATEROWANIE - bezpłatne, no nie komfort, ale podstawy bytu zapewnione, UBEZPIECZENIE - był to koszt pracodawcy. Tak więc dzięki współpracy z agencją Sidrom mój cel został osiągnięty - godnie przetrwałam i mam niezłą kasę.. A że nie wszystko za granicą jest wspaniałe, bo trudności też się pojawiały, wiedzieć musimy, iż jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim i we wszystkim dogodził.. A gdy są problemy, istnieje przynajmniej jedno rozwiązanie..
zdjecie uzytkownika
kogko - 2015-08-21 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie ma co się dziwić, że chcesz pozostać anonimowy, lepiej takim w interencie zostać no ale właśnie też podzielam Twoje zdanie że jest to dobra firma i posiadają nadal ciekawe oferty pracy, W niemiczech, w Austrii czy też w okolicach Paryża, gdzie to właśnie szukają kogoś na stanowisko Kucharza...
zdjecie uzytkownika
polacco - 2016-01-23 11:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy rok nowe ogłoszenia od sidromu... praktycznie każdy może znaleźć coś dla siebie, bo poszukują ludzi do Polski i Francji, zarówno drwali, informatyków jak i pokojówki, chyba się rozejrzę
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-11 21:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zła agencja, nie polecam !
zdjecie uzytkownika
husg - 2016-02-11 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są ich jedyne oferty pracy, bo można znaleźć zatrudnienie również jako piaskarz konstrukcji stalowych. Idealnie, że jest umowa o pracę i zapewniają zakwaterowanie we francji.
zdjecie uzytkownika
mulat - 2016-02-15 14:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie @husg jednak najważniejsze i najbardziej istotne jest to, że umowa jest legalna do podpisania, a nie że na czarno jak dużo agencji robi. poza tym spoko, ze jest opieka medyczna +
zdjecie uzytkownika
kardon - 2016-02-17 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencje akurat dbają o to żeby mieć podpisaną umowę @mulat, bo tylko w ten sposób mają dowód aby dostać pieniądze z innej firmy. Stąd też tutaj dostajesz umowę o pracę z danego kraju.
zdjecie uzytkownika
panas - 2016-02-19 19:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby Agencja nie podpisała umowy to oni sami by z tego kasy nie mieli @mulat. W Polsce też możecie się zatrudnić, bo do Zielonej Góry szukają do tartaku, też jest umowa o pracę.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-28
Żródło: Gowork.pl
Koryska
( )
Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 2677. W chwili obecnej rekrutujemy osobę chętną do pracy we Francji na stanowisku: Pokojówka - praca we Francji (Korsyka) Wymagane - doświadczenie w pracy jako pokojówka min. 1 rok - komunikatywna znajomość j
zdjecie uzytkownika
tr4 - 2016-02-26 17:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos jest zainteresowany praca za granica to mzoe sporobwac do nich aplikowac..bo szukaja na przyklad do Francji kelnerki wymagane jest doświadczenie w pracy na takim stanowisku
zdjecie uzytkownika
wicio - 2016-03-20 21:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tr4, w ogóle to sporo aktualnie ofert na Francję mają. Szukają także pokojówki z jezykiem francuskim, czy monterów rusztowań na rafinerie i do przemysłu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sidrom Sp z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert