logo Sidrom Sp z o.o.

Sidrom Sp z o.o.

Busko-Zdrój

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Agnieszka 2014-05-20 18:47:49
@Agata, możesz napisać coś więcej o tym że załatwiają na korzyść pracownika? Ktoś ma podobne doświadczenia i może napisać?
Nick 2014-09-17 19:52:11
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
1
monter 2014-09-18 17:58:53
siemanoo widzialem ostatnio a nawet wczoraj ogloszenie dla montera do niemcow. chodzi o montera elewacji. boje sie troche tego wyjazdu za granice orientujecie sie jak to tam jest? bo czytalem ostatnio jakies artykuly na temat pracy w niemczech i slabych warunkach tam - ktos tam juz jest w monachium i mieszka calkiem porzadnie?
kb 2014-09-27 10:27:10
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
pracownik 2014-10-04 20:23:59
A ktoś był w Tuluzie? Ostatnia opinia bardzo ale to bardzo pozytywna! ciekawe czy wszycy mają takie odczucia :> aletego się nie sprawdzi. teraz pozostje zapytać czy polecacie sidrom tak genralnie do miejsca pracy i tych wyjazdow? jakto jest z warunkami intryguje mnie niesamowicie. trzeba placic za mieszkanie ?
titus 2014-11-14 16:32:58
Generalnie to nic nie wiem konkretnie o tej firmie, a intersuje mnie wyjazd z ta firma gdzies za granice - badam co prawda rynek, więc to nie jest jedyna firma o którą pytam, ale interesuje mnie obecna sytuacja. Polecacie wyjazdy czy nie za bardzo ? na prawdę liczę na wasze opinie tutaj takie aktualne
maja 2014-11-18 10:49:16
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???
U 2014-11-18 15:39:57
tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM
1
zibi 2014-11-18 20:06:42
Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135
basia 2014-11-28 19:50:24
Tak z ręką na sercu jest to Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy? Swietnie jesli to prawda. Jestem bardzo szczesliwa :-) :-) napiszczie tylko czy zawsze zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie? Nigdy nie bylo z tym problemu? Jesli chodzi o jezyk to podstawowy wystarczy czy maja wymagania bieglego poslugiwania sie obcym??
1
ala 2014-11-29 15:39:47
jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)
Paweł 2014-12-04 12:41:52
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
Paweł z Krosna 2014-12-04 12:45:33
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
kloip 2014-12-12 23:06:47
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? dziekuje bardzo za odpowedz pozdrawiam
Misiek 2014-12-27 11:02:07
Wydaje się, że to co w Sidromie oferują jest całkiem atrakcyjne i niezłe. Zastanawiam się tylko czy jest tak w każdym przypadku pracownika, bo jeżeli tak to chyba dłużej się nie zastanawiam i będę próbował tam aplikować. Możecie jeszcze chociaż powiedzieć jak wygląda proces rekrutacji, będę o to mądrzejszy :)
1
tom 2014-12-27 14:13:32
ja przechodziłem 3 etapy rekrutacji, CV, rozmowa z rekruterem i potem sprawdzenie ze znajomości języka. Jak już raz przejdziesz to potem sami się z Tobą kontaktują i proponują pracę. W tym roku musiałem odmówić wyjazdu na sezon ale za rok mam nadzieję na dalszą współpracę.
ulwk 2015-01-16 06:32:27
masz racje obcinaja koszty jak tylko sie da
alek 2015-01-16 07:41:15
Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która podpisujesz na pieniądze długo się czeka .
Zarobki grosze pieniądze po kilku miesiącach jeśli wogole dostaniecie .
Odradzam oszuści|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lolo 2015-01-16 10:38:07
idiota pisze pozytywne opinie
1
loczek 2015-01-16 10:41:43
coś ty z choinki się urwał co takie brednie wypisujesz
piotr 2015-01-16 13:25:33
beznadziejna agencja
1
Sidrom 2015-01-16 14:05:57
W związku z napisaną przez Pana nieprawdą informujemy, iż pomówienia w prawie polskim są karalne, a posty w internecie nie są anonimowe, w związku z naruszeniem dóbr osobistych firmy postanawiamy wszcząć postępowanie cywilne i karne.
werd 2015-01-16 15:02:04
narzekac i narzekac zmienicie prace jak jest zle, ja odszukalem duzo ofert poprzez portal Rekrutacyjnej Rewolucji warto sie zarejestrowac ;) duzo ofert
alek 2015-01-16 15:25:10
co prawda boli czemu nie usuwacie tych wpisów tylko oszukujecie więcej osob
aga 2015-01-17 15:54:56
prawda jest taka, że te osoby które pracują dobrze nie mają czasu na pisanie głupot! Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum ale obaserwuje je, bo mam ustawione powiadomienia na Sidrom w celu śledzenia ofert. Wyjeżdżam z nimi i z Kaja kilka razy w roku od 2008 roku. Dlaczego ktoś kto ma pretensje boi sie podpisać swoim nazwiskiem i imieniem? Może dlatego, że jest oszustem i nie chciało mu się pracować? Znam takich co jada żeby popić wina, poobijać się, bo przecież w ekipie jak się pracuje to zawsze jakoś się to ukryje. Jeśli Cie oszukali - w co wątpię, bo to najuczciwsi pracodawcy z jakimi współpracowałam, to się podpisz z imienia i nazwiska. A jak Ci się pracować nie chciało albo pojechałeś "podegustować" wino to przestań pieprzyć głupoty! Popieram decyzje o identyfikacje osoby dokonującej wpisu! Niech odpowie za oszczerstwa! pozdrawiam. Agnieszka Korczak.
ja 2015-01-20 16:49:09
droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści
nowy 2015-02-17 18:45:46
chciałem wiedzieć czy ta agencja jest wiarygodna 2 miesiąc jestem na stazu i nie dostałem jeszcze pieniędzy za styczeń zastanawiam się bo jest już prawie koniec miesiaca
paula 2015-02-18 13:30:12
ja jestem u nich na stażu i dzis kaske dostałam na konto, informowali mnie że tak jak w umowie jest napisane zależy to od dostępności środków z unii. A od kiedy jesteś na stażu? 2 miesiące? czyli za grudzień już dostałes kase? Nie rób zamieszania bez powodu, bo to solidna firma, a z kasa z unii zawsze są poślizgi.
nowy 2015-02-21 22:16:20
ja nie dostałem jeszcze za styczeń a powinny być już 17 a drygi miesiąc się kończy Ciekawe kto pisze te pozytywne opinie o agencji
nowy 2015-02-22 12:07:45
ciekawe bo ja niedostalem
nowy 2015-02-23 13:00:32
uwazacie na Agencje sidrom Busko Zdrój oszusci nie wyplacaja pieniedzy
rambo 2015-03-07 06:20:55
spoko agencja polecam
Ela 2015-03-11 16:33:49
Spoko, spoko :) a najbardziej spoko jak 10 zaglądam na konto :) :) :)
cisza 2015-07-22 17:34:03
jeszcze w maju sporo ogłoszeń widziałem, ze ma Sidrom. w tej chwili to przeglądałem różne portale z ogłoszeniami i nie było żadnej oferty od sidromu. Mam nadzieje, żę jszcze w tym miesiaću pojawi się jakaś nowa praca dla osób, któe chcą wyjechać i zarobić dobre pieniądze za swoją pracę. W polsce to już się niestety tak nie da.
ata 2015-08-14 00:19:31
Chciałabym zachować anonimowość po prostu, więc nie ujawnię nazwiska, ale chcę się podzielić moim zdaniem o firmie Sidrom, bo byłam za ich pośrednictwem w pracy za granicą w tym roku. Mam bardzo pozytywne ogólne zdanie, biorąc pod uwagę najważniejsze rzeczy dla mnie -potencjalnego pracownika wyjeżdżającego za chlebem poza granice kraju: PRACODAWCA ZAGRANICZNY - w porządku (dobre traktowanie, czasami hojne gesty, poczęstunki), PRACA - owszem, ciężka, ale nie zawsze (jest zrozumienie, gdy np. pogoda nie sprzyja, można skrócić czas pracy lub wziąć dłuższą pauzę), ZAROBEK - naprawdę duży (z premią i prezentem na koniec zjazdu), ZAKWATEROWANIE - bezpłatne, no nie komfort, ale podstawy bytu zapewnione, UBEZPIECZENIE - był to koszt pracodawcy. Tak więc dzięki współpracy z agencją Sidrom mój cel został osiągnięty - godnie przetrwałam i mam niezłą kasę.. A że nie wszystko za granicą jest wspaniałe, bo trudności też się pojawiały, wiedzieć musimy, iż jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim i we wszystkim dogodził.. A gdy są problemy, istnieje przynajmniej jedno rozwiązanie..
kogko 2015-08-21 20:42:37
No nie ma co się dziwić, że chcesz pozostać anonimowy, lepiej takim w interencie zostać no ale właśnie też podzielam Twoje zdanie że jest to dobra firma i posiadają nadal ciekawe oferty pracy, W niemiczech, w Austrii czy też w okolicach Paryża, gdzie to właśnie szukają kogoś na stanowisko Kucharza...
polacco 2016-01-23 11:36:40
nowy rok nowe ogłoszenia od sidromu... praktycznie każdy może znaleźć coś dla siebie, bo poszukują ludzi do Polski i Francji, zarówno drwali, informatyków jak i pokojówki, chyba się rozejrzę
aaa 2016-02-11 21:34:21
Zła agencja, nie polecam !
husg 2016-02-11 21:37:41
To nie są ich jedyne oferty pracy, bo można znaleźć zatrudnienie również jako piaskarz konstrukcji stalowych. Idealnie, że jest umowa o pracę i zapewniają zakwaterowanie we francji.
mulat 2016-02-15 14:13:12
dla mnie @husg jednak najważniejsze i najbardziej istotne jest to, że umowa jest legalna do podpisania, a nie że na czarno jak dużo agencji robi. poza tym spoko, ze jest opieka medyczna +
kardon 2016-02-17 17:51:30
Agencje akurat dbają o to żeby mieć podpisaną umowę @mulat, bo tylko w ten sposób mają dowód aby dostać pieniądze z innej firmy. Stąd też tutaj dostajesz umowę o pracę z danego kraju.
panas 2016-02-19 19:36:44
Gdyby Agencja nie podpisała umowy to oni sami by z tego kasy nie mieli @mulat. W Polsce też możecie się zatrudnić, bo do Zielonej Góry szukają do tartaku, też jest umowa o pracę.
tr4 2016-02-26 17:49:36
jezeli ktos jest zainteresowany praca za granica to mzoe sporobwac do nich aplikowac..bo szukaja na przyklad do Francji kelnerki wymagane jest doświadczenie w pracy na takim stanowisku
wicio 2016-03-20 21:04:58
tr4, w ogóle to sporo aktualnie ofert na Francję mają. Szukają także pokojówki z jezykiem francuskim, czy monterów rusztowań na rafinerie i do przemysłu.
ela 2016-05-07 23:08:20
hej @tr4 obecnie szukają personelu naziemnego na lotnisko w Islandiii. Wymagany bardzo dobry stan zdrowia, prawo jazdy kat B
qwerty 2016-09-10 18:05:30
witam jedzie kots na winobranie do francjii z ta firma>oplaca sie w ogole taki wyjazdy 2 tygodniowy i ile mozna zarobic na reke?? zapraszama do kontaktu ja sie zastanawiam wlasnie nad tym wyjazdem , byl ktos moze w ubieglym roku z ta firma na winobraniu?
jagoda 2016-09-11 14:58:37
Wyjazd tylko na dwa tygodnie @qwerty? Kurde aż poszukałam takich ogłoszeń ale są tylko aktywne na kucharzy i kelnerki w tym temacie a o winobraniu cisza
pracownik 2016-09-15 21:21:21
Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie.
Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.
pracownik 2016-09-15 21:22:15
Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie.
Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.
mili 2016-09-15 21:52:02
Ja też zastanawiam się jak wygląda ten cały wyjazd bo niby jest ogłoszenie na stanowisko Kucharza, podejrzwam,ze moze nie bede kucharzem z prawdziwego zdarzenia bo bez jezyka nie ma szans ale najwyzej zdobęde doświadczenie, czy ktoś z was wyjedzał juz tam?
Zostaw swoją opinię o Sidrom Sp z o.o. - Busko-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.