Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Pracowałeś w firmie Sidrom Sp z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-09-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-09-18 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanoo widzialem ostatnio a nawet wczoraj ogloszenie dla montera do niemcow. chodzi o montera elewacji. boje sie troche tego wyjazdu za granice orientujecie sie jak to tam jest? bo czytalem ostatnio jakies artykuly na temat pracy w niemczech i slabych warunkach tam - ktos tam juz jest w monachium i mieszka calkiem porzadnie?
zdjecie uzytkownika
kb - 2014-09-27 10:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-04 20:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś był w Tuluzie? Ostatnia opinia bardzo ale to bardzo pozytywna! ciekawe czy wszycy mają takie odczucia :> aletego się nie sprawdzi. teraz pozostje zapytać czy polecacie sidrom tak genralnie do miejsca pracy i tych wyjazdow? jakto jest z warunkami intryguje mnie niesamowicie. trzeba placic za mieszkanie ?
zdjecie uzytkownika
titus - 2014-11-14 16:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie to nic nie wiem konkretnie o tej firmie, a intersuje mnie wyjazd z ta firma gdzies za granice - badam co prawda rynek, więc to nie jest jedyna firma o którą pytam, ale interesuje mnie obecna sytuacja. Polecacie wyjazdy czy nie za bardzo ? na prawdę liczę na wasze opinie tutaj takie aktualne
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-11-18 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???
zdjecie uzytkownika
U - 2014-11-18 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maja - 2014-11-18 10:49:16]:
tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-11-18 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-28 19:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ręką na sercu jest to Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy? Swietnie jesli to prawda. Jestem bardzo szczesliwa :-) :-) napiszczie tylko czy zawsze zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie? Nigdy nie bylo z tym problemu? Jesli chodzi o jezyk to podstawowy wystarczy czy maja wymagania bieglego poslugiwania sie obcym??
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-29 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-04 12:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Paweł z Krosna - 2014-12-04 12:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
kloip - 2014-12-12 23:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? dziekuje bardzo za odpowedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-12-27 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje się, że to co w Sidromie oferują jest całkiem atrakcyjne i niezłe. Zastanawiam się tylko czy jest tak w każdym przypadku pracownika, bo jeżeli tak to chyba dłużej się nie zastanawiam i będę próbował tam aplikować. Możecie jeszcze chociaż powiedzieć jak wygląda proces rekrutacji, będę o to mądrzejszy :)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-12-27 14:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przechodziłem 3 etapy rekrutacji, CV, rozmowa z rekruterem i potem sprawdzenie ze znajomości języka. Jak już raz przejdziesz to potem sami się z Tobą kontaktują i proponują pracę. W tym roku musiałem odmówić wyjazdu na sezon ale za rok mam nadzieję na dalszą współpracę.
zdjecie uzytkownika
ulwk - 2015-01-16 06:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje obcinaja koszty jak tylko sie da
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-01-16 07:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która podpisujesz na pieniądze długo się czeka .
Zarobki grosze pieniądze po kilku miesiącach jeśli wogole dostaniecie .
Odradzam oszuści|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-01-16 10:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-05-10 18:47:38]:
idiota pisze pozytywne opinie
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-01-16 10:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2014-03-10 11:36:30]:
coś ty z choinki się urwał co takie brednie wypisujesz
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-16 13:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beznadziejna agencja
zdjecie uzytkownika
Sidrom - 2015-01-16 14:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2015-01-16 07:41:15]:
W związku z napisaną przez Pana nieprawdą informujemy, iż pomówienia w prawie polskim są karalne, a posty w internecie nie są anonimowe, w związku z naruszeniem dóbr osobistych firmy postanawiamy wszcząć postępowanie cywilne i karne.
zdjecie uzytkownika
werd - 2015-01-16 15:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekac i narzekac zmienicie prace jak jest zle, ja odszukalem duzo ofert poprzez portal Rekrutacyjnej Rewolucji warto sie zarejestrowac ;) duzo ofert
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-01-16 15:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda boli czemu nie usuwacie tych wpisów tylko oszukujecie więcej osob
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-25
Żródło: Gowork.pl
Tyrol
( )
Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 2677.W chwili obecnej rekrutujemy na stanowiska:Pokojówka - AustriaWymagane:- Doświadczenie w pracy na stanowisku pokojówki w Austrii lub Niemczech- Dobra znajomość j. Niemieckiego -Energiczność -Motywacja- Samo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-17 15:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że te osoby które pracują dobrze nie mają czasu na pisanie głupot! Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum ale obaserwuje je, bo mam ustawione powiadomienia na Sidrom w celu śledzenia ofert. Wyjeżdżam z nimi i z Kaja kilka razy w roku od 2008 roku. Dlaczego ktoś kto ma pretensje boi sie podpisać swoim nazwiskiem i imieniem? Może dlatego, że jest oszustem i nie chciało mu się pracować? Znam takich co jada żeby popić wina, poobijać się, bo przecież w ekipie jak się pracuje to zawsze jakoś się to ukryje. Jeśli Cie oszukali - w co wątpię, bo to najuczciwsi pracodawcy z jakimi współpracowałam, to się podpisz z imienia i nazwiska. A jak Ci się pracować nie chciało albo pojechałeś "podegustować" wino to przestań pieprzyć głupoty! Popieram decyzje o identyfikacje osoby dokonującej wpisu! Niech odpowie za oszczerstwa! pozdrawiam. Agnieszka Korczak.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 16:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-11-28 19:50:24]:
droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sidrom Sp z o.o.?
Zadaj pytanie
x