Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEBLOFORM

Pracowałeś w firmie MEBLOFORM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 21:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-01-17 18:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
poczwara - 2011-01-17 18:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również odradzam
zdjecie uzytkownika
bar - 2011-06-07 21:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie o zarobki w mebloform, jak wysokie? dziekuje
zdjecie uzytkownika
mark - 2011-11-09 19:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od rana do wieczora za śmiesznie małe pieniadze
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-04-26 09:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiesznie małe pieniądze? Czyli ile? 1300, czy mniej? Cięzka praca, czy może można siedzieć i robić krzyżówki?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-07 15:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2015-08-07 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma mebloform to jakaś porażka! Omijać z daleka. Nie warto w żadnych okolicznościach z nimi wchodzić w jaki kolwiek kontakt. To po prostu załośni ludzie!
zdjecie uzytkownika
adam45 - 2015-08-07 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stolarz, a możesz napisac dlaczego dokładnie odradzasz współpracę z mebloform, bo akurat natknąłem się na ogłoszenie, że zatrudnią stolarza meblowego, ale zbyt wiele nie napisali. Napisali za to przewidywane wynagrodzenie 1.680,00 zł - 4.000,00 zł / miesięcznie (Brutto) jak dla mnie to dość spory przedział, ciekawe od czego to zależy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEBLOFORM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MEBLOFORM?
Zadaj pytanie
alert