brak logo

BERGEN GROUP AMIA

Gdynia

Opinie o BERGEN GROUP AMIA

Mepi 2012-02-23 20:06:17
nie płacą na czas,wypłatę rozkładją na raty a kontrakty są bardziej dla nich niż pracownika (PRZECZYTAJ ZANIM PODPISZESZ)!!!!!!!!!!!!!!!!
1
gdynia 2012-06-12 13:03:27
Witam prawda to są [usunięte przez moderatora] jak pójdziesz o dzięło robić to obiecują wyjazdy a [usunięte przez moderatora] z tego jest masz [usunięte przez moderatora] w gdańsku a wyjazd potem,potem tak gruby z amii gada czarodziej i [usunięte przez moderatora] .
1
Andrzej 2013-09-24 17:47:35 [użytkownik zarejestrowany]
Ja jestem zadowolony dobry kontrakt i niezłe zarobki
pracownik amii 2013-10-22 22:32:19
(usunięte przez administratora) prawda jest taka ze to solidna firma pracuje w niej już 2 lata i jakos nie narzekam nie jest może idealna bo takich nie ma ale mogę ja polecić wszystkim tym którzy chcą zarabiać dobre pieniądze pozdrawiam pracownik amii
2
xxx 2014-11-25 00:19:24
to jest dno nie firma
banda cwaniakow
a czy tego debila w gdyni jeszcze maja
2
jhk 2015-03-28 13:29:47
Czy ktoś z tej firmy wyjeżdża? Jakie tam są zarobki dla spawaczy. Czy firma płaci na czas ?Może ktos się wypowiedzieć bo mam okazję wyjechać z tej firmy ale mam objawy bo mało jest opini
karol 2015-04-09 09:17:40
a ten gruby co tam siedzi to jest dopiero prostak nie ogarnięty
tomek 2015-09-24 18:46:21
dobrze, ze pracownicy wypowiadają sie na takim forum, ale jednak troche mnie martwi to, ze nie do końca sa to tematy związane bezpośrednio z samą pracą. Można tutaj na pewno troche zarobić, tylko, że nie ma obecnie nowych ofert pracy od nich co mnie troche dziwi szczerze mówiac, bo mieli zacząc rekrutacje od jesieni.
asior 2015-12-17 19:01:58
Pierwsza sprawa :ten gruby z biura to ham nieogarnięty. Rozmowowa z nim to jak z główką kapusty
Druga sprawa: pieniądze , jak na norwegię to bieda straszna
Trzecia sprawa: Problemy z egzekowaniem należności !
NIE POLECAM ! Spawacze szukajcie pracy najepiej bezpośrednio w Norwey, bo ci skóre z was zdejmą !
marko 2015-12-17 19:04:15
przestań peirniczyć, wiesz jak jest
Paweł 2015-12-17 22:52:52
rozumiem, że umowa obowiązuje w firmie Bergen Group, czy raczej nie mam na co liczyć? Zastanawiam się co do komentarza @asior też nad warunkami, bo wynika, że płacą w złotówkach
kolo 2016-01-29 16:21:03
macie jakies namiary nr tel albo cos poszukuje pracy jako monter spawacz
kopiec 2016-04-07 19:43:48
Skoro atmosfera jest dobra @Andrzej to nie ma co narzekać.
olek 2016-05-13 09:57:36
to po prostu wyślij do firmy swoje cv i list motywacyjny @koko
grinder 2016-05-31 17:45:39
siemano jak tam się można dostać jakies namiary dzieki
Marek 2016-07-07 12:45:12
Namiary to znajdziesz kolego w google przecież kolego
Szlifierz 2016-07-14 13:54:43
Marek itak cie gruby zwolni jak znowu auto zepsujesz wiec sie nie podlizuj kolego kolego
reref 2016-07-14 20:40:54
@olek czy jestes pewnie ze mozna to załatwić przez stronę interentową? bo wiem ze czasem tak jest ze wlasnie taki dokumenty to tylko osobiscie da rade
Szlifierz 2016-07-21 19:51:08
Nie polecam naciagaja ludzi i biora tylko frajerów z trójmiasto i musza byc za arka bo kordecki wieki kibic byl 2 razy na meczu w zeszlym roku
montex 2016-07-22 15:27:07
szlifierz ,ja jestem z gdanska i gruby jest ok bo zatrudnil mnie i teraz jak byłem to wszyscy z gdanska byli może się na lehie przeniosl ,i nawet dobrze zarobiłem naprwde polecam
Waldek 2016-07-28 08:17:35
NIE POLECAM
gregor 2016-07-28 13:02:08
wrocilem wlasnie szczerze polecam ,konkretne info i wyplacaja na czas!
mysle ze tylko slabi w pracy nie daja rady.
Gruby nie lubi pijących ,wiec ci co lubia to nie polecam
kiss 2016-07-30 18:45:10
Najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach. W końcu dbałość o dobre warunki sprawia, że się lepiej wypełnia obowiązki.
szymon 2016-08-14 12:26:36
@gregor skoro byłeś w nich niedawno to wiesz czy kogoś będą szukali albo chociaż planowali szukać?
Rafi 2016-08-17 06:16:31
A Łasica z kuną pija caly czas
Nosz 2016-08-17 19:50:44
Hahaha, no widzę że tutaj w Bergenie to ludzie są dość zabawni, z tego co widzę to chyba nie ma co narzekać, wiadomo w końcu nie od dziś, że jest jak jest i będzie jak będzie, normalna firma, dobra, negatywnych opinii bardzo mało tutaj widzę, prawie wcale
ach 2016-09-08 10:53:00
W końcu doskonale wiedzą, że trzeba zadbać o przyjacielskie stosunki między pracownikami, bo wiedzą o tym jakie są relacje między pracownikami i jak to się przyczynia do sukcesu.
Lulaz 2016-09-09 22:48:03
Te pozytywne opinie to sciema . Nie polecam
boy and a man 2016-09-09 23:00:16
A wypłata jaka jest teraz u nich? Dzięki za odpowiedź
Riko 2016-09-11 22:24:33
Coraz wiekszy syf. Nie polecam
reref 2016-09-12 16:13:31
@Riko no dobra ale czy jednak moglbys w jakiś sposób rozwinąć swoja wypowiedz bo napisales bardzo ogólnikowo nie wiadomo tak na prawde o co chodzi..a jak ktoś bylby ewentualne zainteresowany podjeicem pracy u nich w firmie to jednak chciałby cos wiedziec
szymon 2016-09-12 22:04:13
Ale za to bardzo dobrze zarabiających @Riko nie wnikam jaka jest u was atmosfera i czy pozwala się na spożywanie alkoholu w co wątpię na takim okręcie ale może pochwalisz się zarobkami wiem, że nie jeden w Polsce jest już ustawiony po takiej robocie
Robert 2016-09-16 08:45:40
Potwierdzam firma dla alkocholikow
Marek 2016-09-16 22:23:07
A wiesz, że napisałeś to z błędem, bo się pisze samo "h". Tak czy siak oczywiście się z tym nie zgadzam, normalna firma dla ludzi z dobrą energią, polecam
Kolo 2016-09-17 22:52:55
Zamalo powiedziane alkoholicy. To banda meneli! Pozdrawiam
Marek 2016-09-18 21:40:16
No ja nie wiem skąd macie takie opinie, zawsze mnie to zadziwia ile w ludziach jest jadu, nie czaję jak to jest niby przeprowadzone, chyba nie powinno być tak jak jest, moim zdaniem trochę ogłady, spokoju, dobrej energii, dlatego polecam zająć się pracą
Haha 2016-09-20 22:01:28
To marek nie chlaj tyle!
Gopr 2016-09-23 15:41:19
Nie polecam banda pedofili
d 2016-09-25 11:16:50
marek w takim razie ty na jakim stanowisku w tej firmie pracujesz że jestes taki spokojny i skupiony na pracy?
Zostaw swoją opinię o BERGEN GROUP AMIA - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERGEN GROUP AMIA