brak logo

BERGEN GROUP AMIA

Gdynia

Opinie o BERGEN GROUP AMIA

Mepi 2012-02-23 20:06
nie płacą na czas,wypłatę rozkładją na raty a kontrakty są bardziej dla nich niż pracownika (PRZECZYTAJ ZANIM PODPISZESZ)!!!!!!!!!!!!!!!!
2
gdynia 2012-06-12 13:03
Witam prawda to są [usunięte przez moderatora] jak pójdziesz o dzięło robić to obiecują wyjazdy a [usunięte przez moderatora] z tego jest masz [usunięte przez moderatora] w gdańsku a wyjazd potem,potem tak gruby z amii gada czarodziej i [usunięte przez moderatora] .
1
Andrzej 2013-09-24 17:47
Ja jestem zadowolony dobry kontrakt i niezłe zarobki
pracownik amii 2013-10-22 22:32
(usunięte przez administratora) prawda jest taka ze to solidna firma pracuje w niej już 2 lata i jakos nie narzekam nie jest może idealna bo takich nie ma ale mogę ja polecić wszystkim tym którzy chcą zarabiać dobre pieniądze pozdrawiam pracownik amii
2
xxx 2014-11-25 00:19
to jest dno nie firma
banda cwaniakow
a czy tego debila w gdyni jeszcze maja
3
jhk 2015-03-28 13:29
Czy ktoś z tej firmy wyjeżdża? Jakie tam są zarobki dla spawaczy. Czy firma płaci na czas ?Może ktos się wypowiedzieć bo mam okazję wyjechać z tej firmy ale mam objawy bo mało jest opini
karol 2015-04-09 09:17
a ten gruby co tam siedzi to jest dopiero prostak nie ogarnięty
asior 2015-12-17 19:01
Pierwsza sprawa :ten gruby z biura to ham nieogarnięty. Rozmowowa z nim to jak z główką kapusty
Druga sprawa: pieniądze , jak na norwegię to bieda straszna
Trzecia sprawa: Problemy z egzekowaniem należności !
NIE POLECAM ! Spawacze szukajcie pracy najepiej bezpośrednio w Norwey, bo ci skóre z was zdejmą !
1
marko 2015-12-17 19:04
przestań peirniczyć, wiesz jak jest
kolo 2016-01-29 16:21
macie jakies namiary nr tel albo cos poszukuje pracy jako monter spawacz
grinder 2016-05-31 17:45
siemano jak tam się można dostać jakies namiary dzieki
Szlifierz 2016-07-14 13:54
Marek itak cie gruby zwolni jak znowu auto zepsujesz wiec sie nie podlizuj kolego kolego
Szlifierz 2016-07-21 19:51
Nie polecam naciagaja ludzi i biora tylko frajerów z trójmiasto i musza byc za arka bo kordecki wieki kibic byl 2 razy na meczu w zeszlym roku
montex 2016-07-22 15:27
szlifierz ,ja jestem z gdanska i gruby jest ok bo zatrudnil mnie i teraz jak byłem to wszyscy z gdanska byli może się na lehie przeniosl ,i nawet dobrze zarobiłem naprwde polecam
Waldek 2016-07-28 08:17
NIE POLECAM
1
gregor 2016-07-28 13:02
wrocilem wlasnie szczerze polecam ,konkretne info i wyplacaja na czas!
mysle ze tylko slabi w pracy nie daja rady.
Gruby nie lubi pijących ,wiec ci co lubia to nie polecam
Rafi 2016-08-17 06:16
A Łasica z kuną pija caly czas
Lulaz 2016-09-09 22:48
Te pozytywne opinie to sciema . Nie polecam
1
Riko 2016-09-11 22:24
Coraz wiekszy syf. Nie polecam
1
Robert 2016-09-16 08:45
Potwierdzam firma dla alkocholikow
1
Kolo 2016-09-17 22:52
Zamalo powiedziane alkoholicy. To banda meneli! Pozdrawiam
1
Mlody 2016-09-30 13:52
Feriepenger dokladaja do wyplaty. I wydaje się ze zarobki troche wyższe . Do emerytury lata sie nie licza bo jakas umowa lewa. Nie polecam pozatym pracuje w tej firmie banda kretynow i alkoholikow
Mlody 2016-09-30 18:53
A o pijakach i narkomanach dlaczego nic nie napisales? A ludzie po 40stce nie maja doświadczenia tylko dobrze wlaza w dupe kordeckiemu tylko dlatego pracuja. A o robocie 0 pojecia. A ty szymon jestes jednym z nich dzis to udowodniles
1
stary 2016-10-20 12:26
mlody
haaa juz wiem kim jestes ale dobre ,szkoda ze juz z nami nie jezdzisz juz ale to na twoje "zyczenie"
Mlody 2016-11-02 18:22
Bo jak stary zdazyles zauważyć to amia nie ma zadnej roboty buraku?
zibi 2016-12-08 19:44
od trzech lat nie mają pracy dla spawaczy jezdza pszydupasy pieniądze ok
Agnieszka 2017-05-19 11:20
Firma obecnie nie rekrutuje pracowników na żadne stanowisko. Jeżeli jednak jesteście zainteresowani pracą w AMIA zachęcam do sprawdzania strony internetowej firmy - http://www.amia.pl/oferty-pracy
Zostaw swoją opinię o BERGEN GROUP AMIA - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERGEN GROUP AMIA